#sibukpunbolehkurus

165 posts

TOP POSTS

Hehe kita dah tgk ig @gengkurusyatot
.
Korang follow cepat2 tau! BestπŸ–’ banyak ilmu kita dapat memang tips dia #mesraperut πŸ˜œπŸ˜˜πŸ˜‰ Bila amalkan pemakanan seimbang, saiz 2XL ke M atau S menjelang raya tak mustahil InsyaAllahπŸ’ͺ🏻πŸ”₯ Jom follow Bio Coach @gengkurusyatot untuk tips turun berat, teknik dapatkan berat ideal dan senaman mudah dibuat dirumah.

Macam mana nak turun 3 - 10kg bulan ni dengan coaching dan meal plan yang mesra perut #sibukpunbolehkurus
@gengkurusyatot

MUDAH & EFEKTIF
Conventional workouts usually takes longer and most of us has issues with the amount of time spent for a workout.

Give this high intensity workout a chance. Start with one or two reps for those who is never a sport fan. For those who loves challenging yourself, go crazy with this!

Always remember not to push yourself too hard ya 😊

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

Nampak mudah. Mudah bagi yang tak ada problem bahagian bawah badan terlebih berat la.

Kalau kebanyakan kita orang perempuan exercise ni memang akan challenging. Boleh bikin nangis.. Mula ikut pace sendiri. Ikut kemampuan. Nanti lama-lama rasa kacang je. Kalau tak pecah ruyung manakan dapat sagunya kan?

Find your inner strength.

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #raya2017

Jom belajar perbezaan high and low plank dengan kak Shannon. Sorry coach suka sangat dengan IG kak Shannon kita ni. Banyak betul ilmu dia kongsi.

High plank ni kurang menggunakan core muscle tapi tak sesuai pada yang ada kecederaan pergelangan tangan. Kalau nak juga buat, sebaiknya try low plank. Low plank ni lagi susah dari High plank. Pakai banyak muscle core sebab perut kita rapat sangat ke bumi.

So, kalau nak mencuba sila jaga form kome. Buat dengan betul jangan hentam kromo. Nanti penyakit lain datang. Try dalam 30 saat lepas tu rehat 5 saat and ulang lagi. Try dapatkan a few minutes for optimum result ya.

Cuba tau!

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

Jom kita cabar diri kita. Bina habit baru. Squat ni awal-awal je rasa susah. Mau tak nyeh kalau peha rasa terbakor πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Kalau tak pandai squat, youtube cara squat yang betul. Form perlu betul utk elak kecederaan.

Siapa yg berani sahut cabaran Yong ni?

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032

Kalau nak tengok apa team Yong makan throughout WLC boleh follow @gengkurusyatot.meals

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

Sarapan Kegemaran Rakyat Malaysia - Gambar kredit to easyliving.my

Pagi ni kita skip cerita kalori dalam sepinggan sarapan kita sebab kebanyakan followers Yong tak dapat imagine impact kalori tu. Nampak macam dua tiga digit je apa ada hal kan 😁
.
Meh citer bape jauh kita perlu jalan untuk burn off kalori sepinggan sarapan kita tu.
.
Berbaloi ke kita jogging berkilometer untuk sepinggan karbo kosong macam mihun goreng? Atau 3km untuk 2 biji karipap?
.
Check balik plan sarapan kome pagi ni. Pilih karbo dengan kombinasi protein yang baik. Baru lah kalori berbaloi namanya πŸ˜™
.
#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017

Jom berkenalan dengan team mate baru Yong ni
.
Sy Iliana, bermula dgn WLC dengan berat 105kg pada umur 26Tahun dengan ketinggian hanya 157cm😱Taksedar lagi dah Over Obesiti. πŸ˜…
Sampai lah masuk Hospital lepas Hiking mula sakit tulang belakang & dpt tahu Obesiti. So, Saya muhasabah diri sendiri. Takkan taknak ada perubahan langsung. Takkan nak macam ni je. TAPI, Kalau sekadar niat nak kurus, tapi tindakan tak de, buang masa beb. selalu tanam azam dalam diri.

Bila dah jumpa WLC saya tahu dengan ilmu and tunjuk ajar coach malah kena ada usaha. Saya kena rajin and disiplin. Saya kena sabar. Sabar tu penting, bukan semua usaha yang kita buat, hasil dia cepat. Mungkin lambat. Mungkin bukan sekarang hasil die kita nampak. . *Tapi sekarang, hasil dah mula nampak. See? 33kg hilang*
Baju time gemuk yanna tak pakai dah. Gelebeh habis cam Orang Orang kat sawah padi tu.

Thank you Coach Coach WLC!
Ini musim ke-6 sy bersama WLC...& sy decide utk join coaching team supaya sy dpt beri manfaat & membantu lebih ramai turun berat. InsyaAllah...dgn matlamat yg sama...kita semua boleh!! πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

KELEBIHAN KURMA
Amalkan mengambil 3 - 5 biji untuk sahur dan berbuka.

Kalau buka puasa tu baik dulukan dengan kurma dan segelas air kemudian Maghrib. Selepas Maghrib fokus makanan yang rendah lemak dan tinggi serat. Masa ni juga dah boleh start recover air yang hilang sepanjang hari tadi.

Kalau selalu moreh makan kuih baki beli di Param, apa kata tukar kuih kepada kurma.

Langkah mudah ni insyaallah akan banyak sangat bantu badan kita buang berat berlebihan. Ambil kesempatan ni untuk sihat and feel good di pagi Syawal.

#katanakkurus
.
#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #ramadhan2017 #raya2017

Ini khas untuk followers Yong yg dah tak boleh pakai baju pengantin.
.
Sahabat Yong ni masyaallah.. baju nikah 24 tahun dulu dah boleh pakai semula 😊. Love you Kak Tini!
.
Assalam....saya coach Teen, berumur 48 tahun dan bermula sebagai peserta WLC musim 9. Alhamdulillah bertemu dgn program WLC ini dan saya berjaya turunkan berat sebanyak 30kg. Terimakasih Coach Mila dan Coach Nick yg byk memberi tunjuk ajar dan nasihat in this journey.
.
Nak kurus dan sihat kena ada ILMU dari channel yg betul. Di WLC diet is a success sbb adanya group support, non-stop coaching from team coaches, info yg fakta bukan mitos dan yg paling penting ada meal plan yg hebat. Follow betul2 dan ikut cakap coach anda, insyallah end result will speak on its ownπŸ’ͺ

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032

Kalau nak tengok apa team Yong makan throughout WLC boleh follow @gengkurusyatot.meals

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

MOST RECENT

Ini khas untuk followers Yong yg dah tak boleh pakai baju pengantin.
.
Sahabat Yong ni masyaallah.. baju nikah 24 tahun dulu dah boleh pakai semula 😊. Love you Kak Tini!
.
Assalam....saya coach Teen, berumur 48 tahun dan bermula sebagai peserta WLC musim 9. Alhamdulillah bertemu dgn program WLC ini dan saya berjaya turunkan berat sebanyak 30kg. Terimakasih Coach Mila dan Coach Nick yg byk memberi tunjuk ajar dan nasihat in this journey.
.
Nak kurus dan sihat kena ada ILMU dari channel yg betul. Di WLC diet is a success sbb adanya group support, non-stop coaching from team coaches, info yg fakta bukan mitos dan yg paling penting ada meal plan yg hebat. Follow betul2 dan ikut cakap coach anda, insyallah end result will speak on its ownπŸ’ͺ

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032

Kalau nak tengok apa team Yong makan throughout WLC boleh follow @gengkurusyatot.meals

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

Ni Yong bagi tips dan juga cabar kome yg follow account Yong dekat setahun tapi still tak kurus.

Jom kita challenge diri kita!

Ada beran?

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032

Nak tengok meal plan team Yong? Follow second account gengkurusyatot.meals

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #raya2017 #ramadhan2017

Jom kita cabar diri kita. Bina habit baru. Squat ni awal-awal je rasa susah. Mau tak nyeh kalau peha rasa terbakor πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Kalau tak pandai squat, youtube cara squat yang betul. Form perlu betul utk elak kecederaan.

Siapa yg berani sahut cabaran Yong ni?

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032

Kalau nak tengok apa team Yong makan throughout WLC boleh follow @gengkurusyatot.meals

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

Kunci paling utama adalah NUTRISI. Perlu faham pola pemakanan yg beri highest nutrition pada body kita especially semasa tempoh nak turunkan berat berlebihan.

Contohnya, kfc hot and spicy bahagian thigh 300 kalori dan roasted chicken bahagian dada 380 kalori.

Tak semestinya kalori rendah itu baik for the long run. Sebaiknya pilih yg rendah lemak, gula dan tiada perasa tambahan.

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032

Nak tengok meal plan team Yong? Follow second account gengkurusyatot.meals

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #raya2017 #ramadhan2017

Dah breakfast? Ni sedikit idea yg baik utk sarapan.. nak buat snacking pun boleh.

WLC team minggu kedua ni sila up activity burn barang sekilo dua. Sabtu ni kita timbang πŸ’ͺπŸ’ͺ Yong dah buka pendaftaran utk edisi September ya. Kome whatsapp le senang Yong nak provide info.

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032

Nak tengok meal plan team Yong? Follow second account gengkurusyatot.meals

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #raya2017 #ramadhan2017

Boleh relate tak dengan nak kurus atau nak sihat?

Orang tak faham betapa kita struggle. Nasihat cikai ada la. Nak kurus senang je.. jangan makan nasik! Ait, tapi doktor Yong pun suruh makan nasik dari makan roti. Acaner tu?

Macam ni la. Kita kalau nak sesuatu utk diri kita perlu bermula dengan sayang dulu diri kita. Persetankan apa jugak orang kata.

Nak kurus? Mula dgn sayang diri sendiri. Sayangi tubuh amanah tuhan. Jangan takut melabur tenaga dan wang. Kalau makan berkualiti mahal sedikit dari yg biasa, apa salahnya. Badan kita juga. Saham kita di hari tua ni. Apa kita nak keluar masuk hospital ke bila masuk 40an?

Love Yourself First Before Anyone Else ❀

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032

Kalau nak tengok apa team Yong makan throughout WLC boleh follow @gengkurusyatot.meals

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #ipreview @preview.app

Berhujung minggu juga kita perlu fokus pada pemakanan yg baik. Bukan hari bekerja je beriya jaga makan tapi bila sampai jumaat terus hilang ingatan.

Pada yg weekend dia aktif - pergi hiking, jogging di taman, ikut aerobics dan tah apa lagi. Sebaiknya fokus pre dan post workout meals. Especially yg post tu.. Jangan lepas burn lelemak kita singgah mamak order roti canai banjir telur goyang double ya πŸ˜…

Terase ke tak terase ni?

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032

Kalau nak tengok apa team Yong makan throughout WLC boleh follow @gengkurusyatot.meals

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

Lupa nak tambah korban alasan. Bila nak buat baik ni mmg besar cabarannya. Laki tak bagi. Boyfriend suka i chubby. Bajet lari.

Mcm ni lah. Kalau kita bulat, org pandai komen dan komplen je. Kalau kita dpt penyakit pun org bagi air liur dan tolong tengok je.

Bila asyik kena kecam kita makin defensive dan menafikan. Eh aku tak gemuk tapi tulang aku besar la. Eh aku beranak la. Eh aku itu aku ini. Kita dalam diam jadi minah dan mamat emo. Mudah sentap. Mudah down. Betul?

Buat sesuatu bukan sebab orang tapi sebab kali ni kita buat utk diri sendiri. It's okay to put yourself first!

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032

Kalau nak tengok apa team Yong makan throughout WLC boleh follow @gengkurusyatot.meals

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

Result minggu pertama team Yong utk WLC Edisi Ogos πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽŠβ€
.
Semangat. Kecekalan. Hasil.

I am so proud of you girls.. Tekejut ya dgn hanya fokus pemakanan SAHAJA selama 6 hari dapat result mcm ni πŸ˜‚

Thank you for believing in me. Mwah 😘

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032

Kalau nak tengok apa team Yong makan throughout WLC boleh follow @gengkurusyatot.meals

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

Selain dari tak cukup masa nak masak, salah satu sebab org tak boleh makan sihat yg selalu Yong dengar ialah makan sihat tu MAHAL. Walaupun benda ni betul tapi banyak je jalan nak dapatkan yg lebih kurang bajet kita.
#
Unless kome beli grassfed, free range atau organik, daging cincang jauh murah. Ikan mmg protin yg sgt bagus tapi harga ikan sekarang dlm rm15/kg atau lebih. Ikan dalam tin mcm tuna baru rm6 or less boleh dua kali makan.
#
Pernah tak beli buah sayur lepas tu tak sempat nak makan? Last last busuk je. Ni lagi merugikan. Beli makanan yg tahan lama mcm kentang, beans yg kering, oats, pasta, epal dan canned fish salah satu jalan memastikan kita tak membazir duit kita.
#
Makan luar memang boleh hangus bajet sebulan. Bukan je sebab makan tu je dah mahal tapi kita maybe terbeli benda lain mcm desserts dgn air sedap sedap. Kantoi bajet. Usaha utk masak di rumah boleh jimat BANYAK tau. Sama mcm kalau suka minum kopi teh kat kedai. Apa salah kome buat kat rumah pehtu bawak thermos? Menakjubkan kan tau berapa banyak kita boleh jimat dgn buat benda yg nampak small matter ni.

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #raya2017 #ramadhan2017

Kawal pemakanan bukan je kawal apa yg dimakan tapi juga berapa banyak yg masuk ke mulut dalam satu masa.
.
πŸ“Infografik ni rasanya semua boleh faham. Kita ni selalu underestimate kalori intake. Kalau diet je mesti tanak makan. So, ni jalan mudah kita nak track portion at each meal.
.
πŸ“NOTE: portion wanita dan lelaki berbeza ya. Ni general guideline sahaja. Manusia ni dijadikan berbeza saiz dan keperluan makanan tu bergantung pada level aktiviti, genetik dll tapi guideline ni adalah permulaan yg baik jika kome nak turun berat tanpa mengira kalori setiap masa πŸ˜€

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

KEEP YOUR DIET SIMPLE
Tak usah ambitious sangat tapi 5 benda "Do's & Don'ts" yg Yong senaraikan ni basically apa yg kome perlukan utk berjaya πŸ’ͺβœ…
-
By keeping things simple, kita akan lebih mudah utk konsisten dalam jangka masa pendek dan seterusnya membina healthy habits yg akan kita guna pakai seumur hidup insyaallah πŸ’ͺ

Bernula hari ini kita try yg mudah dulu ya. Berkat Jumaat ni nak start something 😊
-
#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

BESOK 3HB akan masuk group coaching. πŸ’ͺπŸ’ͺ #excited
Okay ada beberapa slot terakhir bagi yg nak kurus dan belajar berdiet bulan ini dan kita akan close soon ya. Pastikan register sebelum pukul 12 malam ni untuk berada dlm group besok.

Esok akan bermula dengan GROCERIES LIST dan official registration.

Jangan lepaskan peluang sempena bulan merdeka ni. Jadikan semangat bulan merdeka ini the best time utk kita fight fight.. no more fat okay and not a fatso 😀😀
.
#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

Illiana versi baru tahun ni. Cik adik ni hilang 11.7kg semusim. Takyah tunggu dua tiga bulan nak nampak results!! Program Yong tekankan ilmu pemakanan dan team support yg kencang sbb nak kurus ni we need strong emotional and mind support!

Cabaran Turun Berat edisi Ogos bermula hujung minggu ni.

Get ready to be transformed πŸ˜™

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #raya2017 #ramadhan2017

🍌CARBS vs. CARBS 🍞
Sebenarnya byk buah yg tinggi karbo dari makanan yg kita rasa karbo jahat mcm roti. Ramai yg berdiet tak ambil karbo tapi tetap makan buah. BUAH TU KARBO πŸŒπŸπŸ‰ okay je!

Buah dan karbo biasa mcm roti dan nasi ni dua-dua pun okay kalau kita beringat ingat utk SEIMBANG, BERSEDERHANA dan VARIASI!πŸ™ Baru la tak boring nak makan sihat 😊

In this picture I've compared a slice of wholemeal bread (30g) 🍞 with a medium banana (130g = weight without peel) 🍌

Masalah kita ni bila roti tak cukup sekeping! πŸ˜‚

Jom snacking. Dah time ni.

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

Mcm mana sihat pun makanan kita makan tu kita perlu kontrol portion. Sayur yg rendah kalori tak bermakna boleh makan sampai sebakul tanpa limit.

Contoh kombo terbaik utk breakfast/lunch/dinner adalah karbo dan protein. Nanti lunch Yong up portion cantik yg bantu utk turun berat.

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

First lesson hari ni - BREAKFAST
Time your breakfast. Sebelum keluar rumah settle breakfast dulu.

Ambil makanan yg tinggi serat dengan sedikit protein baik. Baru lah badan kita pun sayang kat kita dengan tanggal lelemaks yang melekap kat body 😊

Kejap lagi kita share pasal snacking. Kenapa kena ambil snacks? Bila yg bagus nak ambil snacks? What kind of snacks?

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn - #regrann

Most Popular Instagram Hashtags