[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sibukpunbolehkurus

284 posts

TOP POSTS

Hehe kita dah tgk ig @gengkurusyatot
.
Korang follow cepat2 tau! Best๐Ÿ–’ banyak ilmu kita dapat memang tips dia #mesraperut ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜‰ Bila amalkan pemakanan seimbang, saiz 2XL ke M atau S menjelang raya tak mustahil InsyaAllah๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ”ฅ Jom follow Bio Coach @gengkurusyatot untuk tips turun berat, teknik dapatkan berat ideal dan senaman mudah dibuat dirumah.

Macam mana nak turun 3 - 10kg bulan ni dengan coaching dan meal plan yang mesra perut #sibukpunbolehkurus
@gengkurusyatot

Rancang meals kome setiap hari. Tanpa perancangan itu yg mhdah termakan beriyani la nasi kandaq la.

Weekend ni cuba tulis jadual makan seminggu dan stick to it!

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #raya2017 #ramadhan2017

Khas buat yg enjoy katak berhujung minggu, ni sedikit reminder ye.

Jaga portion tu. Rugi le 5 hari kerja kome kaw kaw soleh solehah jaga food intake bila weekend semua nya tinggal kenangan.

Makan apa yg kome nak tapi sekadar merasa. Sesuap dua tak buat kita gemuk. Gemuk bila semua benda kome order saiz besar!

Kak, Java Chip Frappucino extra chips extra whipped cream saiz Venti Satu!!! ๐Ÿ˜ท
.
#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032 ATAU
Click link di Bio lagi senang โ˜๏ธ
.
Nak tengok meal plan team Yong? Follow second account gengkurusyatot.meals

#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #jjcm #kuruscepat #kurusdalam2minggu #kurus #gemuk

Kenapa breakfast tu penting?
.
๐Ÿฏsumber tenaga sebab kita kan dah tido malam yang lama.. so breakfast beri nutrient penting untuk gerakkan jentera kita!
.
๐Ÿฏmenceriakan hidup sebab dengan sarapan yang sihat ada nutrient penting yang tak buat kome cranky especially yang selama ni ingat "i am not a morning person"
.
๐Ÿฏrendah risiko berat naik. A quick healthy breakfast is better than no breakfast. Bila perut kome berlapik insyaallah takde lah mengidam itu ini sepanjang hari. Insulin level pun suppressed so takde le berat naik!
.
๐Ÿฏrendah risiko kena kencing manis sebab tanpa sarapan yang sihat kolestrol akan spike dan insulin level dalam badan lebih tinggi dan tinggiii..
.
๐Ÿฏkuatkan memory sebab ada kajian dibuat dikalangan students yang skip breakfast ni deme punya spatial and short term memory were reduced.

Best kan? So remember to eat your breakfast!

Last call to those yg nak join fokus group yong. Kit peserta going out during lunch today ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ #sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032

Nak tengok meal plan team Yong? Follow second account gengkurusyatot.meals

#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #jjcm #kuruscepat #kurusdalam2minggu #kurus #gemuk

Khas buat yg selalu tanya Yong tanya berapa banyak kacang boleh makan. Nah ni dia maksud Yong sebesor tapak tangan ya.

Kacang ni memang sangat tinggi omega 6 sbb kandungan lemak baik yg bagus utk jantung kita. Tapi.. ada tapinya. Perlu lah diambil secara bersederhana sbb lemak mcm mana baik pun tetap lemak.

Enjoy your nuts! Snacking time.

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032

Nak tengok meal plan team Yong? Follow second account gengkurusyatot.meals

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #raya2017 #ramadhan2017

Transformasi Yong dengan berat permulaan 107kg. ๐Ÿ˜ฑ Tak percaya? ๐ŸŒ Awesome journey. Siapa yg nak transform body kat sini?? Baca ni okay๐Ÿ‘‡๐Ÿ™‹
.
.
โ†ช๏ธ๐Ÿ’TAKE THE CHALLENGE!๐Ÿคœ๐Ÿผโ†ฉ๏ธ
.
Berapa banyak berat yg kome nak turunkan? ๐Ÿคท Kome rasa boleh ke nak turun 3-10kg dalam 21 hari je?๐Ÿ’ช๐Ÿผ
______________________________________________
๐Ÿ›ก๐Ÿ›กAPA ITU WLC ONLINE๐Ÿ“’๐Ÿ“˜
.
โ˜‘๏ธBurn Body Fat dan Lose Lemak Perut yg Merbahaya.
.
โ˜‘๏ธTukar Tabiat Pemakanan anda.
.
โ˜‘๏ธTurun 2-3 Saiz Baju.
.
โ˜‘๏ธdan Hapuskan Selulit.
.
.
๐ŸŒBuild the body that you want. Info lanjut boleh DM/WA Coach. Hari ni last call for September!๐Ÿคณ๐Ÿผ
_________________________________________________
.
. Let's Inspire ๐Ÿ’š
.
#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032

Nak tengok meal plan team Yong? Follow second account gengkurusyatot.meals

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #raya2017 #ramadhan2017

Betul ke tak betul Coach cakap ni? Alasan berkahwin dan beranak memang tak boleh pakai. Dah setahun kahwin badan kemain lagi. Tau le seronok ada geng makan dan dilayan. Yang beranak, anak dah masuk darjah dua. Kalau tiap tahun beranak paham le kan.

Pengalaman Yong sendiri bila dah berat memang banyak cari alasan yg bukan2. WLC buka mata Yong yg selama ni kita yg tak mau sihat. Ikut nafsu. Seronok duniawi. Nak tahiyyat akhir pun struggle.

Take action now not tomorrow not Monday. Badan kita melalui fasa kerosakan setiap hari. Mutu kesihatan sentiasa menurun.

Hargai tubuh kita.

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn
#ipreview @preview.app

Hehe kita dah tgk ig
.
Korang follow cepat2 tau! Best๐Ÿ–’ banyak ilmu kita dapat memang tips dia #mesraperut ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜‰ Bila amalkan pemakanan seimbang, saiz 2XL ke M atau S menjelang raya tak mustahil InsyaAllah๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ”ฅ Jom follow Bio Coach untuk tips turun berat, teknik dapatkan berat ideal dan senaman mudah dibuat dirumah.

Macam mana nak turun 3 - 10kg bulan ni dengan coaching dan meal plan yang mesra perut #sibukpunbolehkurus

TURUN BERAT PERLU CANTIK
Fokus pada kesihatan dulu. Buang toksin. Bila toksik dalam badan rendah, lemak laju mencair. Badan kaya zat. Kita diet pun takde le semedang mengidam itu ini bila cukup nutrients. Kulit pun improve dan glowing.

Bila dah kecut sikit ni mekap pun bajet rendah je. Dulu kemain Sephora tu padang permainan. Harga koleksi mekap boleh bagi makan penduduk Somalia.

Dalam WLC memang Yong tegaskan pengambilan air cukup untung tendang toksin dan pemakanan yang bebas kimia ya. Kata nak kurus forever and ever ๐Ÿ˜„

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #raya2017 #ramadhan2017

MOST RECENT

Terobek semalam. Pertama kali menghadiri kenduri di Kuala Lipis. Memang lain cara mereka berkenduri. Kalau di KL, lauk berlambak tapi hadirinnya slow motion sampai 4ptg tapi di Lipis pukul 1ptg dah tak berapa nak ada lauk kerana hadirinnya memang menunggu pengantin.

Meriah lain macam. Walau panas dgn peluh meleleh memang enjoy betul. Kenduri nya serba sederhana.. Jimat kalori. Sepinggan nasi berkongsi dgn anak dara. Penuh barakah, sakinah dan mawaddah.

Apa lunch kome tadi?

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032 ATAU
Click link di Bio lagi senang โ˜๏ธ Nak tengok meal plan team Yong? Follow second account gengkurusyatot.meals

#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #jjcm #kuruscepat #kurusdalam2minggu #kurus #gemuk

Kamonnn.. I love Monday. Permulaan minggu kedua utk team Yong. Minggu ni deme dapat workout plan. Water intake kena track on daily basis.

Minggu ni jugak deme kena start belajar bergerak.. Start dgn basics dulu bagi yg tak biasa exercise. Start dengan jalan lebih banyak dan lebih laju. Cari kerja. Belajar utk keep moving.

Follow your pace. Elak kecederaan. Biasakan dulu badan tu. Nanti kita tingkatkan level aktiviti kita next week ๐Ÿ˜˜

You've got this!

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032 ATAU click je link di Bio

Kalau nak tengok apa team Yong makan throughout WLC boleh follow @gengkurusyatot.meals

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

Happy dance ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ•บ๐Ÿ‘ฏ๐Ÿคท๐Ÿ•ด
Pagi ni sarap yg baik-baik. Jangan pecah diet dgn sarap nasi lemak telur mata sambal paru kay ๐Ÿ˜˜

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032 ATAU
Click link di Bio lagi senang โ˜๏ธ Nak tengok meal plan team Yong? Follow second account gengkurusyatot.meals

#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #jjcm #kuruscepat #kurusdalam2minggu #kurus #gemuk

Lunch marhaen hari ni. Tenggiri asam pedas, bayam dan nasi 2 sudu ๐Ÿ˜‹

Asam pedas ke kari ke tak apa janji jangan diambil kuah dan jauh lebih baik dari ikan/ayam digoreng sambal. Kuah toksah ambil dulu le.. kalori tak berbaloi. Sama kisah dgn kicap dan sos cili. Rugi okay. Baik kome makan nasik! Hihi.

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032 ATAU
Click link di Bio lagi senang โ˜๏ธ Nak tengok meal plan team Yong? Follow second account gengkurusyatot.meals

#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #jjcm #kuruscepat #kurusdalam2minggu #kurus #gemuk

Pentingnya air dalam penurunan berat berlebihan. Air je yg boleh jadi medium utk keluarkan toksin dan lemak bawah kulit kome yg mencair tu.

Minum dgn konsisten. Formula mudah seliter utk setiap 25kg berat kita.

Jangan takut terkencing sana sini sinun. Kerap kencing tu tandanya kepekatan toksin dalam badan masih tinggi. Sampai bila nak simpan toksik tu?

Toxic Waste Free Zone ๐Ÿ˜Š

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032 ATAU click je link di Bio

Kalau nak tengok apa team Yong makan throughout WLC boleh follow @gengkurusyatot.meals

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

Amazing transformation Shasha.. Hanya 3 season bersama wlc. Jom kita ambil semangat dari Shasha.. Inspiring๐Ÿ˜๐Ÿ”ฅ
.
salam hai..
allahu..alhamdullillah ! nk share pnjg2 ilmu dan pengalaman masih sipi2 coach..xsehebat yg lain,but alhamdullillah syukur utk improvement diri sendiri..
shasha syukur shasha smpai this level..but stillll tooooo far.. in syaallah tgh berusaha tmbah usaha utk kurgkan berat dan fit. yes..mcm coach nick ckp..pening jugak sbb too weight kan coach ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š..tp shasha nekad sbb nk bagi sihat jantung๐Ÿ’ช๐Ÿฝ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ and alhamdullillah now bila exrcise, jogging,zumba xde la seteruk dedulu..dh boleh jogging....yg paling best join zumba..sbb dulu suke dance tp xpernah berani nk join sbb mok...takut lantai tak rata..ahhahahahaha.. terima kasih utk team wlc..coach nick,coach mila dan semua coaches yg byk bg semangat..kawan2 coachee wlc๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ may allah lend u guys rahmat kehidupan..and.. this 25october nk g jumpa doktor..heheheh...harap2 everything is better..in syaa allah๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ‘๐Ÿฝ...
xde special pasal..cuma shasha nk get a better life..sbb kita deserve utk sihat dan bahagia๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
.
tahniah shasha.. You are gaining a better life. A second chance!

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032 ATAU click je link di Bio

Kalau nak tengok apa team Yong makan throughout WLC boleh follow @gengkurusyatot.meals

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

Hari ni lunch simple2 je. Ayam diperap dgn light soy, madu dan ginger. Kemudian saya air fried dia. Makan dgn daun bajet korea. Lettuce wrap. Yums.

Portion ni besar jadi Yong asing sikit jadi snek petang ๐Ÿ˜‹
.
#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032 ATAU
Click link di Bio lagi senang โ˜๏ธ
.
Nak tengok meal plan team Yong? Follow second account gengkurusyatot.meals

#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #jjcm #kuruscepat #kurusdalam2minggu #kurus #gemuk

Sebab tu le kena habis mengaji. Pentingnya ilmu dan guidance.

Perlu faham yg sel lemak tu sekadar mengecil je belum hilang lagi.. Sebab tu mudah utk berat kita rebound. Biasa kan dengar org kurus kejap, lepas tu naik sekali dua kali ganda pun ada.

Apa kata perbetul niat bukan sekadar kurus utk dpt balik makan mcm dulu tapi target utk sihat tubuh badan. Istiqamah sedikit bab pemakanan dan sayangi diri kita ๐Ÿ˜Š

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032 ATAU click je link di Bio

Kalau nak tengok apa team Yong makan throughout WLC boleh follow @gengkurusyatot.meals

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

Ni simple home workout utk yg rasa payah nak cari masa jogging atau gym. Boleh buat kat rumah je.

15reps every move ya. Repeat. Challenge yo self!

Haiyahhh

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032 ATAU click je link di Bio

Kalau nak tengok apa team Yong makan throughout WLC boleh follow @gengkurusyatot.meals

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

Adui.. Ni ajaran mana ni. Jangan kome skip makan. Biar makan byk kali dalam portion yg betul. Kalau teringin nasi mamak tu ambil le utk makan tengahari. Bukan jamak taqdim tah berapa ribu kalori dgn telur sotong bagai.

Siapa buat mcm ni? Mengaku cepat.. #sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032 ATAU click je link di Bio

Kalau nak tengok apa team Yong makan throughout WLC boleh follow @gengkurusyatot.meals

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

Tahniah peserta sesi oktober!! Fuhh tak menang tangan hari ni bukak group. Besok hari pertama meal plan. Excited nampaknya.. Seniors pun tak kurang semangat.

Sesi pendaftaran video saya tutup besok. Saya doakan semua dapat release berat dgn jayanya musim ni. Allah pilih anda utk berada dalam group Yong. Peluang kedua utk dptkan semula nikmat sihat.

So with this I officially open the October session. Let's pave our way to a new us for January 2018!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ #sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032 ATAU click je link di Bio

Kalau nak tengok apa team Yong makan throughout WLC boleh follow @gengkurusyatot.meals

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

Fuh penat.. penat le jalan jauh-jauh bajet kurus tapi lepas tu order lunch beribu kalori.

Tak lepas dik.. kita nak turun berat perlu defisit kalori. Maksudnya kalori masuk kena kurang dari yg kita bakar.

Ada paham? ๐Ÿ˜„

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032 ATAU
Click link di Bio lagi senang โ˜๏ธ
.
Nak tengok meal plan team Yong? Follow second account gengkurusyatot.meals

#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #jjcm #kuruscepat #kurusdalam2minggu #kurus #gemuk

My breakfast and morning snacks insyaallah. Since hari ni Yong bersiaran dari Hospital taking care of the sick kid. Hope this explains my absence ๐Ÿ˜…

Cafe di sini not much choice .. same old same old le mihun kuetiow etc. Luckily Jaya Grocer about a kilometre from here. Dapat le stock up dgn adventist 7 grains breads, timun comel dan tuna.

Betik tu dinner pesakit semalam dan tembikai tu pulak abang belikan semalam juga. Sebab tempat ni sejuk mcm peti ais, I dont have to worry for them to go bad.

Jemput sarapan ya semua.. kome sarap apa hari ni?

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032 ATAU
Click link di Bio lagi senang โ˜๏ธ Nak tengok meal plan team Yong? Follow second account gengkurusyatot.meals

#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #jjcm #kuruscepat #kurusdalam2minggu #kurus #gemuk

Tag kawan korang yg mcm ni ๐Ÿ˜‚
.
#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032 ATAU
Click link di Bio lagi senang โ˜๏ธ
.
Nak tengok meal plan team Yong? Follow second account gengkurusyatot.meals

#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #jjcm #kuruscepat #kurusdalam2minggu #kurus #gemuk

Dapat lak cicah sambal kicap.. Pehhh bukan je tak nampak mak mentua lalu siap hilang ingatan terus azam diet minggu ni ๐Ÿ˜…

Bukan tak boleh makan tapi bajet la. Makan seketul dua dgn air kosong. Jangan le kalau dah sedap tu sampai rm5 kau sorang makan. Dan jangan pulak order teh tarik kawan kan dia.

Enjoy berhujung dgn fokus pada kualiti masa dgn anak dan pasangan. Belajar tinggal tabiat merancang nak makan apa dan di mana selama 48 jam ni. Kafe hipster tu tahun depan pun insyaallah ada lagi ๐Ÿ˜

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032 ATAU click je link di Bio

Kalau nak tengok apa team Yong makan throughout WLC boleh follow @gengkurusyatot.meals

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

Pejam celik Disember tinggal dua bulan je lagi.. cuba check balik usaha kome tahun ni utk capai azam tahun baru tu. Tak penat ke diet kena sindrom diet 365.

Apa diet 365? Maksud nya ni program diet ni berlangsung sepanjang tahun selama 365 hari. Diet seminggu, kantoi.. bulan depan tunggu isnin try lagi. Last jadi setahun, dua tahun tak juga slim nya.

Jangan terjebak lagi. Program weight lose challenge Yong ni semuanya online je. Yong coach kome selama 25 hari siap dgn plan pemakanan, daily tracking, monitor turun naik berat kome, workout plan juga terutama yg tak tau nak mula dari mana tu.. program ni basically memang da bomb la kata KRU. Tak cukup tu, setiap peserta Yong bekalkan 25 hari bekalan sarapan dan makan malam dalam bentuk nutrition program. Siap dgn support group lagi supaya kome takde le rasa diet sorang2.. sunyi krik krik~

Cari kekuatan ya.. program ni dah berjalan lebuh setahun dan dh terlalu banyak positive results.
Kome click je link Yong kt Bio sbb slot pun dah tinggal 10 je. First come, first serve le. Fokus group mana boleh reramai. Make sure kome 18 tahun ke atas dgn bmi lebih 23. Sape bmi cun tu sila main jauh2. Coach tanak tlg org yg nak size zero ๐Ÿ˜…
.
#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032 ATAU
Click link di Bio lagi senang โ˜๏ธ
.
Nak tengok meal plan team Yong? Follow second account gengkurusyatot.meals

#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #jjcm #kuruscepat #kurusdalam2minggu #kurus #gemuk

SEBAB KENAPA BERAT TAK TURUN
Jumaat bukan penghulu hari melanggar pantang ya. Tolong jangan bermandi jajan dan bergoreng pisang di hujung minggu.

Berhujung minggu lah dengan istiqamah. Kalau yg dah berkahwjn tu bawak le berjalan ke taman bajet sharifah aini dgn broery. Pecahkan sket kalori tak munasabah tu.

Kalau teringin jugak tu cuit le seketul dua jangan sepinggan. Habis usaha kita sepanjang minggu nanti ๐Ÿ˜…

I Love Fri-yay!
.
#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032 ATAU
Click link di Bio lagi senang โ˜๏ธ
.
Nak tengok meal plan team Yong? Follow second account gengkurusyatot.meals

#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #jjcm #kuruscepat #kurusdalam2minggu #kurus #gemuk

Hebatnya kurma Allah jadikan utk kita. Segala mineral dan nutrients penting ada pada dia.. Cuma perlu beringat masa makan tu jangan berlebihan. Bagus tak semestinya boleh telan tanpa had ya ๐Ÿ˜…

Tolak Jajan. Nikmati Kurma.

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032 ATAU click je link di Bio

Kalau nak tengok apa team Yong makan throughout WLC boleh follow @gengkurusyatot.meals

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

Most Popular Instagram Hashtags