#sibukpunbolehkurus

135 posts

TOP POSTS

WLC TRANSFORMATION JOURNEY
Ni Yong share cerita adik Leeza
.
"CERITA SEORANG YANG TIDAK PERNAH RASA KURUS , BARU SETAHUN NI RASA INDAHNYA KURUS!!
.
Assalammualaikum, hi semua.
Saya leeza berumur 23 y/o. Dahulu badan saya tak payah cerita lah, besar serta lebar haha. Sy memang obes dari kecil. Dari umur sy 12 tahun sy dah debab sampai lah sy tingkatan 5 berat sy naik mendadak 120kg! To me, sy tak kisah lansung dengan berat badan sebab sy ada geng kaki makan, orang sekeliling boleh terima keadaan sy.
.
Seronok memang seronok. Kalau bab makan usah kata, semua sy makan. Fav sy ayam uncle bob! Nak nak pulak family sy bisnes kuih muih, cempedak goreng, goreng pisang fuhh memang best.
.
Actly, masuk ni dah tiga kali reenrol Wlc online .. pertama kali tak jalan sgt sebab masih lagi nak ubah tabiat makan tu susah tapi turn kg lah.
.
Yang kedua dah nampak dah jalan yang terang .. sebab dah pandai kalori dan nutrisi dan zat , group support best , start mula bersenam
.
Haa yang ketiga ni yang sy dah dapat cari lenggok yang betul nak turun , pandai cheat meal , masak sendiri mostly my food .. .
so wallaaa...!!! turun total 30kg! Dengan bantuan coach,meal plan lengkap, workout best, dan semangat yang membara tqsm.
.
Goodluck to semua ..
Saya lagi 20 kg to go , jom buat sama sama .."
.
Pada yang nak merubah hidup macam adik leeza, pendaftaran WLC
Edisi August dibuka sehingga hujung minggu ini.

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

Buat yang suka makan salad, ingat tak Yong pernah kongsi yg salad ni lebih bahaya dari sepinggan nasi campur kalau tak kena gaya memilih.

Ni Yong share sikit kombinasi baik dan kreatif utk memastikan pemakanan kita seimbang ya.

Enjoy your lunch!

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #raya2017 #ramadhan2017

Hehe kita dah tgk ig @gengkurusyatot
.
Korang follow cepat2 tau! Best🖒 banyak ilmu kita dapat memang tips dia #mesraperut 😜😘😉 Bila amalkan pemakanan seimbang, saiz 2XL ke M atau S menjelang raya tak mustahil InsyaAllah💪🏻🔥 Jom follow Bio Coach @gengkurusyatot untuk tips turun berat, teknik dapatkan berat ideal dan senaman mudah dibuat dirumah.

Macam mana nak turun 3 - 10kg bulan ni dengan coaching dan meal plan yang mesra perut #sibukpunbolehkurus
@gengkurusyatot

Swipe ke kiri utk tgk lunch team2 WLC tadi. Makin kreatif. Makin meletup.

Ni antara favorites saya utk hari ni
👍bunga kobis goreng tanpa minyak dgn telur putih dan sayuran lain
👍simple grilled fishes mcm tongkol, salmon, cencaru dan tenggiri dengan sayuran atau nasi
👍chicken patties.. Siap buat dlm bentuk hearts

Gempak.

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

Siapa setuju? 🙋

Dari pemerhatian dan tips yg dipinta utk turunkan perut je kata abang-abang kita ni.

Nak turun perut memang kena turunkan lemak badan kesuluruhan tetapi ni yg paling utama
💪Kembali aktif seperti anda masih bujang dulu. Basuh kain, gosok kain, basuh pinggan etc. Isteri pun bertambah sayang
💪Minta pasangan masak ikut waktu dengan tidak berlebih. Sebab kalau berlebih nanti sebab sayang abang la tukang perabih
💪Kurangkan kepada sekali sehari pengambilan air manis tu. Selebihnya cukupkan pengambilan air masak seharian. Badan kita dah x serupa dulu bang.

Try tiga langkah mudah ni dulu. Elak tergolek depan tv lebih sejam dan lebihkan fokus pada rumahtangga. Insyaallah berjaya.

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #raya2017 #ramadhan2017

Ada followers Yong yg struggle dgn snacking memalam?

Nih sedikit tips ya
✅Mulakan ini dgn sarapan yg berkhasiat dan tinggi serat. Tahulah kome sarapan ni penentu sama ada kita kurus atau gemuk pada hari tu?
✅Minun air seharian utk cukupkan keperluan badan. Badan kering x cukup air akan beri signal serupa mcm signal lapar!
✅Kurangkan penggunaan smartphones SEBAB otak kita buzzing mcm dpt kopi. Rehatkan minda kita.

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

Berhujung minggu ni memang banyak cabarannya. Pernah tau tak recommended gula seharian kita hanya 25gram je sehari?

Contoh Starbucks frappucino ni la. Yang tall je dah 46g - 48g sekali sedut je tu. Belum cerita Venti size lagi. Compare pula dengan satu pint bekas eskerim jenama Ben & Jerry's (Yong fav Cherry Garcia haha). Sebekas eskerim tu 100gram gula dan boleh makan beberapa kali.

Nampak tak betapa kita kadang-kadang terlepas pandang. Nampak starbucks mcm kurang berdosa dari sebekas eskerim.

Pandai memilih insyaallah.. Kalau teringin tu sebaiknya ambil yg saiz kecil dan share dgn rakan atau spouse kome sbb kalau gemuk bior sama-sama 😅

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

Bila sesuai nak bersenam bulan pose ni? Bila2 pun okay cuma yg terbaik sejam sebelum berbuka. Masa ni body dah habis bakor kalori gula semalam dan start bakar lelemaks. So amik kesempatan ni bakor lebih lagi.

Saya tak encourage high intensitiy workout. Cukup sekadar fast walking, running sikit dan mungkin yoga. As long as kita capai target heart rate.

Jangan beri alasan berpuasa untuk tidur/rehat lebih bulan ni. Gunakan masa yang ada utk amal maaruf ya.

Selamat Bersenam petang ni.

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #raya2017 #ramadhan2017

Contoh pinggan yang seimbang dan baik untuk makan tengahari. Seimbang. Ni yong beri alternatif kombinasi seimbang ya

Kanji seperti nasi dan ubi tinggi serat seperti keledek

Lauk yang bekalkan protein dan dimasak dengan baik rendah lemak macam ikan singgang. Kalau kari atau masak lemak tu ambil ikan jangan kuahnya ya.

Sayuran hijau utk mineral dan vitamin seperti bayam dll.

Get the picture? Cuba ya.

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #ipreview @preview.app

MOST RECENT

Ada followers Yong yg struggle dgn snacking memalam?

Nih sedikit tips ya
✅Mulakan ini dgn sarapan yg berkhasiat dan tinggi serat. Tahulah kome sarapan ni penentu sama ada kita kurus atau gemuk pada hari tu?
✅Minun air seharian utk cukupkan keperluan badan. Badan kering x cukup air akan beri signal serupa mcm signal lapar!
✅Kurangkan penggunaan smartphones SEBAB otak kita buzzing mcm dpt kopi. Rehatkan minda kita.

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

Buat yang suka makan salad, ingat tak Yong pernah kongsi yg salad ni lebih bahaya dari sepinggan nasi campur kalau tak kena gaya memilih.

Ni Yong share sikit kombinasi baik dan kreatif utk memastikan pemakanan kita seimbang ya.

Enjoy your lunch!

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #raya2017 #ramadhan2017

WLC TRANSFORMATION JOURNEY
Ni Yong share cerita adik Leeza
.
"CERITA SEORANG YANG TIDAK PERNAH RASA KURUS , BARU SETAHUN NI RASA INDAHNYA KURUS!!
.
Assalammualaikum, hi semua.
Saya leeza berumur 23 y/o. Dahulu badan saya tak payah cerita lah, besar serta lebar haha. Sy memang obes dari kecil. Dari umur sy 12 tahun sy dah debab sampai lah sy tingkatan 5 berat sy naik mendadak 120kg! To me, sy tak kisah lansung dengan berat badan sebab sy ada geng kaki makan, orang sekeliling boleh terima keadaan sy.
.
Seronok memang seronok. Kalau bab makan usah kata, semua sy makan. Fav sy ayam uncle bob! Nak nak pulak family sy bisnes kuih muih, cempedak goreng, goreng pisang fuhh memang best.
.
Actly, masuk ni dah tiga kali reenrol Wlc online .. pertama kali tak jalan sgt sebab masih lagi nak ubah tabiat makan tu susah tapi turn kg lah.
.
Yang kedua dah nampak dah jalan yang terang .. sebab dah pandai kalori dan nutrisi dan zat , group support best , start mula bersenam
.
Haa yang ketiga ni yang sy dah dapat cari lenggok yang betul nak turun , pandai cheat meal , masak sendiri mostly my food .. .
so wallaaa...!!! turun total 30kg! Dengan bantuan coach,meal plan lengkap, workout best, dan semangat yang membara tqsm.
.
Goodluck to semua ..
Saya lagi 20 kg to go , jom buat sama sama .."
.
Pada yang nak merubah hidup macam adik leeza, pendaftaran WLC
Edisi August dibuka sehingga hujung minggu ini.

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

Betul tak? Deme ni bab makan bab ngeteh tak boleh tegur. Tapi nak sihat. Kadang tu rela kena gout janji dapat makan kehendak hati. Sambal udang, ikan bilis petai, rendang limpa feverettt.

Macam ni lah. Saya beri sedikit tips. Cuba mulai hari ni bina beberapa tabiat baik seperti
💚Minum air masak 3-4 liter sehari utk cairkan garam lebihan dan gula dalam darah
💚Makan buah rendah gula mcm pisang instead of goreng pisang atau keropok lekor
💚Sesi mengeteh diganti dgn sesi lebih berfaedah mcm beriadah atau meluangkan masa dgn keluarga

Cuba ya. Sihat tu mahal bang.

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #raya2017 #ramadhan2017

Kombinasi pisang dan peanut butter memang wow! Yong punya all time feveret nih.

Bestnya Pisang
🐵Salah satu sumber terbaik untuk potassium, iaitu mineral penting yang menjaga tekanan darah normal dan fungsi hati.
🐵Memperbaiki Tulang
Makan pisang secara rutin akan membantu tubuh kita menyerap kalsium secara lebih baik. Pisang mengandungi banyak fruktooligosakarida, yang merupakan prebiotik atau bakteria yang baik bagi usus besar kita. Proot.

Pisang macam mana sesuai untuk dimakan?
🍌Makanlah pisang yang buahnya benar-benar matang, kerana semakin matang buahnya, maka level antioksidannya juga semakin tinggi
🍌Kalau nak mempercepat proses matang pisang, letak pisang dalam sebuah paper bag atau bungkus dengan akhbar. Settle.

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

Siapa setuju? 🙋

Dari pemerhatian dan tips yg dipinta utk turunkan perut je kata abang-abang kita ni.

Nak turun perut memang kena turunkan lemak badan kesuluruhan tetapi ni yg paling utama
💪Kembali aktif seperti anda masih bujang dulu. Basuh kain, gosok kain, basuh pinggan etc. Isteri pun bertambah sayang
💪Minta pasangan masak ikut waktu dengan tidak berlebih. Sebab kalau berlebih nanti sebab sayang abang la tukang perabih
💪Kurangkan kepada sekali sehari pengambilan air manis tu. Selebihnya cukupkan pengambilan air masak seharian. Badan kita dah x serupa dulu bang.

Try tiga langkah mudah ni dulu. Elak tergolek depan tv lebih sejam dan lebihkan fokus pada rumahtangga. Insyaallah berjaya.

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #raya2017 #ramadhan2017

Berhujung minggu ni memang banyak cabarannya. Pernah tau tak recommended gula seharian kita hanya 25gram je sehari?

Contoh Starbucks frappucino ni la. Yang tall je dah 46g - 48g sekali sedut je tu. Belum cerita Venti size lagi. Compare pula dengan satu pint bekas eskerim jenama Ben & Jerry's (Yong fav Cherry Garcia haha). Sebekas eskerim tu 100gram gula dan boleh makan beberapa kali.

Nampak tak betapa kita kadang-kadang terlepas pandang. Nampak starbucks mcm kurang berdosa dari sebekas eskerim.

Pandai memilih insyaallah.. Kalau teringin tu sebaiknya ambil yg saiz kecil dan share dgn rakan atau spouse kome sbb kalau gemuk bior sama-sama 😅

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

Post ni Yong dedikasikan pada semua followers di pagi Ahad ni.

Enjoy quality your time with your family and friends. Life is too short. Let' s rejoice!

#didikminda #didikhati

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #raya2017 #ramadhan2017

Journey Khuzairi yang amat memilukan 🤧 dan menyentuh jiwa Yong
*******************************
SAYA PERNAH RASA NAK BUNUH DIRI 3 KALI
.
PENGALAMAN KHUZAIRI SAKARIYA
.
Mempunyai 6 orang adik beradik, selalu di tinggal keluarga jika keluar sebab tidak muat kereta menyebabkan rasa diri terpinggir.
.
Suka pergi cyber cafe tetapi kerusi di cybercafe pernah patah bila duduk. Jika di rumah juga di suruh duduk di bawah sahaja.
.
Masa mula program online coaching umur 19 tahun. Nekad nak mula program padahal tinggal baki dalam bank hanya beberapa ringgit sahaja lepas bayar yuran.
.
Dulu selalu cari alasan untuk larikan diri dari bersenam masa sekolah. Tampal koyoklah, buat buat batuk tidak sihat sebab nak tipu cikgu supaya tidak join bersenam.
.
Masa di PLKN tidak ada saiz seluar untuknya jadi dapat seluar saiz 60 terpaksa ikat seluar dengan tali.
.
Kini KHUZAIRI 23 tahun menjalani kehidupan lebih sihat dan gaya hidup aktif. Turun 75kg bayangkan.
.
Malahan ibunya juga telah turun 20kg selepas lihat perubahan luarbiasa anaknya. Masya Allah bila kita berubah, maka orang sekeliling kita turut terkesan.
.
Kadang kala Allah SWT hantar rasa "DISGUST" atau menyampah dengan keadaan diri kita supaya kita berubah.
.
You Are Not Fat, You Just Have Fat!
**********************************
YOU WILL FAIL WHEN YOU QUIT

Jangan mudah berputus asa 💚

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #raya2017 #ramadhan2017

Ramai tanya Yong kenapa Yong tak benarkan minum jus dalam WLC terutamanya jus dalam kotak, Boost dan yg sewaktu dengannya.

Jus buah ni tinggi gula sebab mengandungi terlalu sedikit serat (fiber). Utk dapat kualiti jus yg baik kena tengok cara penghasilannya.

Terutamanya jus dalam kotak yg tinggi bahan pengawet dan stabilizers, asid sitrik dan sebagainya. Antara sebab mengapa Yong didik team Yong utk belajar baca label. Jika terlalu byk bahan dan ada diantaranya kome tak boleh nak sebut, sila letak balik benda tu.

Ada tempat yg menjual jus yg baik seperti la juiceria dan impressed. Mereka ni pakai juicer mahal macam Hurom. Juicer ni dia hancurkan sekali isi buah bukan setakat perah air buah tu je.

Jadi, fahamkan kenapa ada makanan nampak sihat tapi sebenarnya boleh jadi penyebab gemuk dan penyakit. Jangan mudah tertipu dengan dakyah marketing. Go for quality not quantity. Cheap is not always good.

Selamat berhujung minggu 😙

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #raya2017 #ramadhan2017

Setuju?

Pada yg tgh try nak lose perut dan berat raya, mula dengan dapatkan tidur berkualiti. Try paling lambat 11pm dah atas katil. Tanpa gadgets ya 😊

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

Khas buat para ibu. Mudah dan boleh dibuat dirumah. Pakai botol air kalau takde weights. Berat anak tu adds beban so buat slow2 utk dpt maximum result ya. Feel the pain and gain the reward.

Find your inner strength Mummies!

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #raya2017 #ramadhan2017

Swipe ke kiri utk tgk lunch team2 WLC tadi. Makin kreatif. Makin meletup.

Ni antara favorites saya utk hari ni
👍bunga kobis goreng tanpa minyak dgn telur putih dan sayuran lain
👍simple grilled fishes mcm tongkol, salmon, cencaru dan tenggiri dengan sayuran atau nasi
👍chicken patties.. Siap buat dlm bentuk hearts

Gempak.

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

YONG IS PREPARING BARLEY SALAD FOR SNACKING SEPANJANG HARI

Resipi mudah Yong utk kome ubah suai ikut citarasa. Let your creativity flow.. Bahan kita hari ni
🌻Barley - any kind. I'm using the fat ones beli kt Jaya Grocer.
🌻Red onion
🌻Tomato
🌻Jalapeno sbb bajet mexican
🌻Avocado for the good fat
🌻Lemon
🌻Timun jepun tu buat budak ofis yg sibuk2 nk tgk ni

Semua kita kiub dan campur dgn barley. Perah lemon dan baling garam. Taraaa.. tak pakai olive oil sbb avocado dah provide enough fats for today. Kang lunch makan nasik pulok. Hihi.

Selamat Mencuba.

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot - 0176306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvesbn #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #raya2017 #ramadhan2017

Biasa dengar? Mulakan dengan buat yg mudah dulu. Contohnya minum air sampai kencing jernih seminggu. Lepas tu tambah satu lagi benda baru and jadikan habit. Tak makan benda goreng ke. Senang kan? Baru la realistik.

Fokus utk settle hari ni dulu. Jangan fikir jauh sangat sampai nak 5kg seminggu. Lain le kome mmg join team Yong buat intensive body cleanse.

Salam Jumuah followers Yong diberkati Allah. Semoga Allah buka semua pintu pengampunan dan rezeki utk kita hari ni 😘

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

Memang inspiring betul tau kak jLo ni. She is the epitome of a healthy person. A person who is generous.

Macam dia kata slowly berubah ke arah kebaikan. Kalau nak turun berat enjoy the journey bukan sibuk berapa hari boleh turun 10kg. Cer pikir balik berapa lama kita amik masa nak kembang dan berapa banyak duit kita sumbang.

Jom enjoy the journey.. Baru kita hargai nikmat nak sihat dan nak berat badan ideal kan 😊

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

Yong buka pendaftaran Weightloss Challenge Online Edisi Ogos (WLC) sekarang. Kita bersesi start 3hb selama 25 hari.

Apa yang buat WLC ni berkesan dan lain dari program dan kaedah yg kome dah try?
📌Meal plan utk 30 hari dgn food listing, groceries list dan pembahagian masa utk makan.
📌Takyah berlapar. Makan sekerap 5 hari sekali.
📌Personalized nutrition kit utk sepanjang tempoh program. Breakfast and dinner on me! Takyah susah pikir.
📌Group support and coaching. Personal pun boleh bg hal yg kome segan nak kabor kt group.
📌Dapat cash kalau menang! Up to RM1000 hadiahnyaaa.. Sape la nk bg kita hadiah kalau kurus eh

Terbuka pada yg berumur 18 tahun ke atas dengan bacaan BMI lebih 23. Oh ada yuran penyertaan sbb kan Yong akan provide kome breakfast and dinner 30 hari. Bayaran tu utk supply kit peserta tau.

Best kan?

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

Ramai Yong jumpa payah nak cukupkan air sehari. Formula mudah Yong share mcm sebelum ni seliter air utk setiap 25kg berat kita. Kalau berat 75kg try la minum at least 3liter.

Dalam WLC memang kena pantau le water intake kome on daily basis. Sebab kita nak team kita cepat release toxins dalam badan tu baru le laju weightloss. Bila laju turun, boleh la team Yong menang jadi biggest loser! #coachkiasu

Try sikit hari ni. Besok try sampai dapat capai air yg cukup ya.

#sibukpunbolehkurus
Coach Yatot 017-6306032

#teamnickhinhussien
#coachloseweight #nilai #n9 #jomkurus #jk1m #tipskurus #eatclean #jubahbesar #tudungmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #duckscarves #duckscarvestoletgo #raya2017 #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesbn

Most Popular Instagram Hashtags