#shtune

MOST RECENT

🚎 #Gjermania me Autobus❤️🚎Rruge Toksore 🚎
🔥Na kontaktoni 0697595079
Nisje cdo te #Merkure #Shtune #Vajtje
#Travelwithus #travelwithbus 🦋Vetëm Vajtje
❌ Nisje kemi çdo të Mërkurë dhe të Shtunë ora 08.00 ❌
️ 🐞Tiranë - Munich 80 Euro
🐞Tiranë - Stuttgart 80 Euro
🐞Tiranë - Karlsruhe 80 Euro
🐞Tiranë - Frankfurt 80 Euro
🐞Tiranë - Cologne 100 Euro
🐞Tiranë - Dusseldorf 100 Euro
🐞Tiranë - Dortmund 100 Euro
🐞Tiranë - Hanover 120 Euro
🐞Tiranë - Hamburg 120 Euro ️🦋Vajtje - Ardhje
🐞Tiranë - Munich - Tiranë 130 Euro
🐞Tiranë - Stuttgart - Tiranë 150 Euro
🐞Tiranë - Karlsruhe - Tiranë 160 Euro
🐞Tiranë - Frankfurt - Tiranë 180 Euro
🐞Tiranë - Cologne - Tiranë 180 Euro
🐞Tiranë - Dusseldorf - Tiranë 180 Euro
🐞Tiranë - Dortmund - Tiranë 180 Euro
🐞Tiranë - Hannover - Tiranë 200 Euro
🐞Tiranë - Hamburg - Tiranë 200 Euro
📞Kontakt 0697595079
📩konintravel@gmail.com 🔶Pagesa mund te behet -Pagesën Mund Ta Bëni Nga Cdo Qytet Në Degat E Credins Bank pa komisione nga ora 08:00 - 14:30
-Në rast së jetoni jashtë Shqipërisë pagesen mund ta bëni në cdo degë të WesternUnion ose MoneyGram. -Adresa : Tiranë , Tek Rruga e Barrikadave (ish stacioni i trenit ) -Viber :+355 69 7595079
-Whats app :+355 69 7595079 -Instagram :Konini_travel
-Email : koninitravel@gmail.com

💎 #Lumi Shales Blini i Gurit te Lekes (Koman - Ishulli i Paqes E diel 24 Qershor 3000 Leke e #Shtune 23 Qershor #Rezervoni ne 📞0698897808
Cdo fundjave me My Albania mes mrekullive Shqiptare 😍😍 Aventurieret mundet edhe te lahen, mos harroni rrobat e banjos 😍 📘Info
Lumi i Shalës është lum i cili buron rrëzë Alpeve Shqiptare. Ka një gjatësi prej 37 km prej burimit në majën e Radohinës e deri në Drin. Lumi Shalës dallohet me ujin e tij të veçantë ngjyrë blu e thellë. dhe shkëmbijtë e thepisur duket sikur prekin qiellin. Në lumin e Shalës do gjeni shumë bukuri të cilat është e vështirë të përshkruhen me fjalë.
📍Internerari
🕖Nisemi nga Tirana ne oren 06:00 tek kafe Flora ,rruga Mine Peza.
☕Ndalese per kafe 30 min.
💎Mberrijme ne vendin e shumepritur ku gjithcka qe sheh te duket si nje enderr ne Liqenin e Komanit🆒
⏳Pushojme disa minuta duke u relaksuar me pamjen perreth e cila eshte nje dashuri me shikim te pare . ⛵Behemi gati per te hipur ne varke .
🌄Gjithcka eshte gati dhe udhetimi mes mrekullish sapo ka nisur.
🕜Shetitja me varke zgjat rreth 3 ore se bashku me kthimin .
💫Ngjyra e kaltër dhe e ftohtë e ujit është karakteristike e këtij lumi, shkëmbijt e thepisur që e rrethojnë, duken sikur prekin qiellin me dorë.
🔼Pasi te kemi mberritur nga lundrimi me varke do te pushojme tek Blini Park. Kohe e lire per tu relaksuar rreth 3-4 ore Max , shetitje ne natyren e virgjer, dreka me produkte kryesisht te zones ose mundet ta merrni me vete siaps deshires . Personat qe kane deshire ju sygjerojme rrobat e banjos per tu freskuar ne ujerat e kristalta te Lumit te Shales😍
🚎 Me pas vendosemi ne Varka per te vazhduar drejt Komanit dhe pergatimemi per t'u kthyer ne Tirane. Rreth ores 21:30 vazhdim...
📍Te perfshira ne cmimin 3000 leke jane : Transporti vatje-kthim ,guida ,foto ,lundrimi me varke . 💮Cfare duhet te keni me vete ose Kriteret qe te beheni pjese e MY ALBANIA:Veshje Sportive , Atlete, Sandale, Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderrese, ushqimi me vete, fruta te thata, cokollata, dhe sa me shume energjike si ju dini te jeni. 1. Niveli i Thjeshte qe mund ta beje cdo person qe deshiron te shohe dhe te njohe pasurite natyrore te vendit e ti

💎 #Lumi Shales Blini i Gurit te Lekes (Koman - Ishulli i Paqes E diel 24 Qershor 3000 Leke e #Shtune 23 Qershor #Rezervoni ne 📞0698897808
Cdo fundjave me My Albania mes mrekullive Shqiptare 😍😍 Aventurieret mundet edhe te lahen, mos harroni rrobat e banjos 😍 📘Info
Lumi i Shalës është lum i cili buron rrëzë Alpeve Shqiptare. Ka një gjatësi prej 37 km prej burimit në majën e Radohinës e deri në Drin. Lumi Shalës dallohet me ujin e tij të veçantë ngjyrë blu e thellë. dhe shkëmbijtë e thepisur duket sikur prekin qiellin. Në lumin e Shalës do gjeni shumë bukuri të cilat është e vështirë të përshkruhen me fjalë.
📍Internerari
🕖Nisemi nga Tirana ne oren 06:00 tek kafe Flora ,rruga Mine Peza.
☕Ndalese per kafe 30 min.
💎Mberrijme ne vendin e shumepritur ku gjithcka qe sheh te duket si nje enderr ne Liqenin e Komanit🆒
⏳Pushojme disa minuta duke u relaksuar me pamjen perreth e cila eshte nje dashuri me shikim te pare . ⛵Behemi gati per te hipur ne varke .
🌄Gjithcka eshte gati dhe udhetimi mes mrekullish sapo ka nisur.
🕜Shetitja me varke zgjat rreth 3 ore se bashku me kthimin .
💫Ngjyra e kaltër dhe e ftohtë e ujit është karakteristike e këtij lumi, shkëmbijt e thepisur që e rrethojnë, duken sikur prekin qiellin me dorë.
🔼Pasi te kemi mberritur nga lundrimi me varke do te pushojme tek Blini Park. Kohe e lire per tu relaksuar rreth 3-4 ore Max , shetitje ne natyren e virgjer, dreka me produkte kryesisht te zones ose mundet ta merrni me vete siaps deshires . Personat qe kane deshire ju sygjerojme rrobat e banjos per tu freskuar ne ujerat e kristalta te Lumit te Shales😍
🚎 Me pas vendosemi ne Varka per te vazhduar drejt Komanit dhe pergatimemi per t'u kthyer ne Tirane. Rreth ores 21:30 vazhdim...
📍Te perfshira ne cmimin 3000 leke jane : Transporti vatje-kthim ,guida ,foto ,lundrimi me varke . 💮Cfare duhet te keni me vete ose Kriteret qe te beheni pjese e MY ALBANIA:Veshje Sportive , Atlete, Sandale, Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderrese, ushqimi me vete, fruta te thata, cokollata, dhe sa me shume energjike si ju dini te jeni. 1. Niveli i Thjeshte qe mund ta beje cdo person qe deshiron te shohe dhe te njohe pasurite natyrore te vendit e ti

💎 #Lumi Shales Blini i Gurit te Lekes (Koman - Ishulli i Paqes E diel 24 Qershor 3000 Leke e #Shtune 23 Qershor #Rezervoni ne 📞0698897808
Cdo fundjave me My Albania mes mrekullive Shqiptare 😍😍 Aventurieret mundet edhe te lahen, mos harroni rrobat e banjos 😍 📘Info
Lumi i Shalës është lum i cili buron rrëzë Alpeve Shqiptare. Ka një gjatësi prej 37 km prej burimit në majën e Radohinës e deri në Drin. Lumi Shalës dallohet me ujin e tij të veçantë ngjyrë blu e thellë. dhe shkëmbijtë e thepisur duket sikur prekin qiellin. Në lumin e Shalës do gjeni shumë bukuri të cilat është e vështirë të përshkruhen me fjalë.
📍Internerari
🕖Nisemi nga Tirana ne oren 06:00 tek kafe Flora ,rruga Mine Peza.
☕Ndalese per kafe 30 min.
💎Mberrijme ne vendin e shumepritur ku gjithcka qe sheh te duket si nje enderr ne Liqenin e Komanit🆒
⏳Pushojme disa minuta duke u relaksuar me pamjen perreth e cila eshte nje dashuri me shikim te pare . ⛵Behemi gati per te hipur ne varke .
🌄Gjithcka eshte gati dhe udhetimi mes mrekullish sapo ka nisur.
🕜Shetitja me varke zgjat rreth 3 ore se bashku me kthimin .
💫Ngjyra e kaltër dhe e ftohtë e ujit është karakteristike e këtij lumi, shkëmbijt e thepisur që e rrethojnë, duken sikur prekin qiellin me dorë.
🔼Pasi te kemi mberritur nga lundrimi me varke do te pushojme tek Blini Park. Kohe e lire per tu relaksuar rreth 3-4 ore Max , shetitje ne natyren e virgjer, dreka me produkte kryesisht te zones ose mundet ta merrni me vete siaps deshires . Personat qe kane deshire ju sygjerojme rrobat e banjos per tu freskuar ne ujerat e kristalta te Lumit te Shales😍
🚎 Me pas vendosemi ne Varka per te vazhduar drejt Komanit dhe pergatimemi per t'u kthyer ne Tirane. Rreth ores 21:30 vazhdim...
📍Te perfshira ne cmimin 3000 leke jane : Transporti vatje-kthim ,guida ,foto ,lundrimi me varke . 💮Cfare duhet te keni me vete ose Kriteret qe te beheni pjese e MY ALBANIA:Veshje Sportive , Atlete, Sandale, Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderrese, ushqimi me vete, fruta te thata, cokollata, dhe sa me shume energjike si ju dini te jeni. 1. Niveli i Thjeshte qe mund ta beje cdo person qe deshiron te shohe dhe te njohe pasurite natyrore te vendit e ti

🚎 #Gjermania me Autobus❤️🚎Rruge Toksore 🚎
🔥Na kontaktoni:
☎+355 67 4789567 GERTA ☎+355 69 9386358
ILDA
Nisje cdo te #Merkure #Shtune #Vajtje
#Travelwithus #travelwithbus 🦋Vetëm Vajtje
❌ Nisje kemi çdo të Mërkurë dhe të Shtunë ora 08.00 ❌
️ 🐞Tiranë - Munich 80 Euro
🐞Tiranë - Stuttgart 80 Euro
🐞Tiranë - Karlsruhe 80 Euro
🐞Tiranë - Frankfurt 80 Euro
🐞Tiranë - Cologne 100 Euro
🐞Tiranë - Dusseldorf 100 Euro
🐞Tiranë - Dortmund 100 Euro
🐞Tiranë - Hanover 120 Euro
🐞Tiranë - Hamburg 120 Euro ️🦋Vajtje - Ardhje
🐞Tiranë - Munich - Tiranë 130 Euro
🐞Tiranë - Stuttgart - Tiranë 150 Euro
🐞Tiranë - Karlsruhe - Tiranë 160 Euro
🐞Tiranë - Frankfurt - Tiranë 180 Euro
🐞Tiranë - Cologne - Tiranë 180 Euro
🐞Tiranë - Dusseldorf - Tiranë 180 Euro
🐞Tiranë - Dortmund - Tiranë 180 Euro
🐞Tiranë - Hannover - Tiranë 200 Euro
🐞Tiranë - Hamburg - Tiranë 200 Euro
❌ Nisje kemi çdo të Mërkurë dhe të Shtunë ne orarett perkatese 💞Pagesën mund ta bëni nga cdo qytet në degat e Credins Bank pa komisione nga ora 08:00 - 18:00 .
💞 Në rast së jetoni jashtë Shqipërisë pagesen mund ta bëni në cdo degë të "Wester Union" ose "Money Gram"
💞Per me shume informacion na kontaktoni ne Facebook, Instagram, Viber ose Whats App ose ne Nr tane te telefonit:
💟INSTAGRAM: @zagoriatravel
🏣Adresat tona :
1🔷Reth rrotullimi i zogu zi perball Qendres Tregtare Ring Center ngjitur me Tirana Banke
☎ 0674542627 ☎ 0699386358 💞 ILDA 📫E-mail: ✉ zagoria_travel@hotmail.com
♥️ Zagoria Travel ju Falenderon qe beheni pjese e jona!

💎 #Lumi Shales Blini i Gurit te Lekes (Koman - Ishulli i Paqes E diel 24 Qershor 3000 Leke e #Shtune 23 Qershor #Rezervoni ne 📞0698897808
Cdo fundjave me My Albania mes mrekullive Shqiptare 😍😍 Aventurieret mundet edhe te lahen, mos harroni rrobat e banjos 😍 📘Info
Lumi i Shalës është lum i cili buron rrëzë Alpeve Shqiptare. Ka një gjatësi prej 37 km prej burimit në majën e Radohinës e deri në Drin. Lumi Shalës dallohet me ujin e tij të veçantë ngjyrë blu e thellë. dhe shkëmbijtë e thepisur duket sikur prekin qiellin. Në lumin e Shalës do gjeni shumë bukuri të cilat është e vështirë të përshkruhen me fjalë.
📍Internerari
🕖Nisemi nga Tirana ne oren 06:00 tek kafe Flora ,rruga Mine Peza.
☕Ndalese per kafe 30 min.
💎Mberrijme ne vendin e shumepritur ku gjithcka qe sheh te duket si nje enderr ne Liqenin e Komanit🆒
⏳Pushojme disa minuta duke u relaksuar me pamjen perreth e cila eshte nje dashuri me shikim te pare . ⛵Behemi gati per te hipur ne varke .
🌄Gjithcka eshte gati dhe udhetimi mes mrekullish sapo ka nisur.
🕜Shetitja me varke zgjat rreth 3 ore se bashku me kthimin .
💫Ngjyra e kaltër dhe e ftohtë e ujit është karakteristike e këtij lumi, shkëmbijt e thepisur që e rrethojnë, duken sikur prekin qiellin me dorë.
🔼Pasi te kemi mberritur nga lundrimi me varke do te pushojme tek Blini Park. Kohe e lire per tu relaksuar rreth 3-4 ore Max , shetitje ne natyren e virgjer, dreka me produkte kryesisht te zones ose mundet ta merrni me vete siaps deshires . Personat qe kane deshire ju sygjerojme rrobat e banjos per tu freskuar ne ujerat e kristalta te Lumit te Shales😍
🚎 Me pas vendosemi ne Varka per te vazhduar drejt Komanit dhe pergatimemi per t'u kthyer ne Tirane. Rreth ores 21:30 vazhdim...
📍Te perfshira ne cmimin 3000 leke jane : Transporti vatje-kthim ,guida ,foto ,lundrimi me varke . 💮Cfare duhet te keni me vete ose Kriteret qe te beheni pjese e MY ALBANIA:Veshje Sportive , Atlete, Sandale, Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderrese, ushqimi me vete, fruta te thata, cokollata, dhe sa me shume energjike si ju dini te jeni. 1. Niveli i Thjeshte qe mund ta beje cdo person qe deshiron te shohe dhe te njohe pasurite natyrore te vendit e ti

💎 #Lumi Shales Blini i Gurit te Lekes (Koman - Ishulli i Paqes E diel 24 Qershor 3000 Leke e #Shtune 23 Qershor #Rezervoni ne 📞0698897808
Cdo fundjave me My Albania mes mrekullive Shqiptare 😍😍 Aventurieret mundet edhe te lahen, mos harroni rrobat e banjos 😍 📘Info
Lumi i Shalës është lum i cili buron rrëzë Alpeve Shqiptare. Ka një gjatësi prej 37 km prej burimit në majën e Radohinës e deri në Drin. Lumi Shalës dallohet me ujin e tij të veçantë ngjyrë blu e thellë. dhe shkëmbijtë e thepisur duket sikur prekin qiellin. Në lumin e Shalës do gjeni shumë bukuri të cilat është e vështirë të përshkruhen me fjalë.
📍Internerari
🕖Nisemi nga Tirana ne oren 06:00 tek kafe Flora ,rruga Mine Peza.
☕Ndalese per kafe 30 min.
💎Mberrijme ne vendin e shumepritur ku gjithcka qe sheh te duket si nje enderr ne Liqenin e Komanit🆒
⏳Pushojme disa minuta duke u relaksuar me pamjen perreth e cila eshte nje dashuri me shikim te pare . ⛵Behemi gati per te hipur ne varke .
🌄Gjithcka eshte gati dhe udhetimi mes mrekullish sapo ka nisur.
🕜Shetitja me varke zgjat rreth 3 ore se bashku me kthimin .
💫Ngjyra e kaltër dhe e ftohtë e ujit është karakteristike e këtij lumi, shkëmbijt e thepisur që e rrethojnë, duken sikur prekin qiellin me dorë.
🔼Pasi te kemi mberritur nga lundrimi me varke do te pushojme tek Blini Park. Kohe e lire per tu relaksuar rreth 3-4 ore Max , shetitje ne natyren e virgjer, dreka me produkte kryesisht te zones ose mundet ta merrni me vete siaps deshires . Personat qe kane deshire ju sygjerojme rrobat e banjos per tu freskuar ne ujerat e kristalta te Lumit te Shales😍
🚎 Me pas vendosemi ne Varka per te vazhduar drejt Komanit dhe pergatimemi per t'u kthyer ne Tirane. Rreth ores 21:30 vazhdim...
📍Te perfshira ne cmimin 3000 leke jane : Transporti vatje-kthim ,guida ,foto ,lundrimi me varke . 💮Cfare duhet te keni me vete ose Kriteret qe te beheni pjese e MY ALBANIA:Veshje Sportive , Atlete, Sandale, Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderrese, ushqimi me vete, fruta te thata, cokollata, dhe sa me shume energjike si ju dini te jeni. 1. Niveli i Thjeshte qe mund ta beje cdo person qe deshiron te shohe dhe te njohe pasurite natyrore te vendit e ti

🚎 #Gjermania me Autobus❤️🚎Rruge Toksore 🚎
🔥Na kontaktoni 0697595079
Nisje cdo te #Merkure #Shtune #Vajtje
#Travelwithus #travelwithbus 🦋Vetëm Vajtje
❌ Nisje kemi çdo të Mërkurë dhe të Shtunë ora 08.00 ❌
️ 🐞Tiranë - Munich 80 Euro
🐞Tiranë - Stuttgart 80 Euro
🐞Tiranë - Karlsruhe 80 Euro
🐞Tiranë - Frankfurt 80 Euro
🐞Tiranë - Cologne 100 Euro
🐞Tiranë - Dusseldorf 100 Euro
🐞Tiranë - Dortmund 100 Euro
🐞Tiranë - Hanover 120 Euro
🐞Tiranë - Hamburg 120 Euro ️🦋Vajtje - Ardhje
🐞Tiranë - Munich - Tiranë 130 Euro
🐞Tiranë - Stuttgart - Tiranë 150 Euro
🐞Tiranë - Karlsruhe - Tiranë 160 Euro
🐞Tiranë - Frankfurt - Tiranë 180 Euro
🐞Tiranë - Cologne - Tiranë 180 Euro
🐞Tiranë - Dusseldorf - Tiranë 180 Euro
🐞Tiranë - Dortmund - Tiranë 180 Euro
🐞Tiranë - Hannover - Tiranë 200 Euro
🐞Tiranë - Hamburg - Tiranë 200 Euro
📞Kontakt 0697595079
📩konintravel@gmail.com 🔶Pagesa mund te behet -Pagesën Mund Ta Bëni Nga Cdo Qytet Në Degat E Credins Bank pa komisione nga ora 08:00 - 14:30
-Në rast së jetoni jashtë Shqipërisë pagesen mund ta bëni në cdo degë të WesternUnion ose MoneyGram. -Adresa : Tiranë , Tek Rruga e Barrikadave (ish stacioni i trenit ) -Viber :+355 69 7595079
-Whats app :+355 69 7595079 -Instagram :Konini_travel
-Email : koninitravel@gmail.com

💎 #Lumi Shales Blini i Gurit te Lekes (Koman - Ishulli i Paqes E diel 24 Qershor 3000 Leke e #Shtune 23 Qershor #Rezervoni ne 📞0698897808
Cdo fundjave me My Albania mes mrekullive Shqiptare 😍😍 Aventurieret mundet edhe te lahen, mos harroni rrobat e banjos 😍 📘Info
Lumi i Shalës është lum i cili buron rrëzë Alpeve Shqiptare. Ka një gjatësi prej 37 km prej burimit në majën e Radohinës e deri në Drin. Lumi Shalës dallohet me ujin e tij të veçantë ngjyrë blu e thellë. dhe shkëmbijtë e thepisur duket sikur prekin qiellin. Në lumin e Shalës do gjeni shumë bukuri të cilat është e vështirë të përshkruhen me fjalë.
📍Internerari
🕖Nisemi nga Tirana ne oren 06:00 tek kafe Flora ,rruga Mine Peza.
☕Ndalese per kafe 30 min.
💎Mberrijme ne vendin e shumepritur ku gjithcka qe sheh te duket si nje enderr ne Liqenin e Komanit🆒
⏳Pushojme disa minuta duke u relaksuar me pamjen perreth e cila eshte nje dashuri me shikim te pare . ⛵Behemi gati per te hipur ne varke .
🌄Gjithcka eshte gati dhe udhetimi mes mrekullish sapo ka nisur.
🕜Shetitja me varke zgjat rreth 3 ore se bashku me kthimin .
💫Ngjyra e kaltër dhe e ftohtë e ujit është karakteristike e këtij lumi, shkëmbijt e thepisur që e rrethojnë, duken sikur prekin qiellin me dorë.
🔼Pasi te kemi mberritur nga lundrimi me varke do te pushojme tek Blini Park. Kohe e lire per tu relaksuar rreth 3-4 ore Max , shetitje ne natyren e virgjer, dreka me produkte kryesisht te zones ose mundet ta merrni me vete siaps deshires . Personat qe kane deshire ju sygjerojme rrobat e banjos per tu freskuar ne ujerat e kristalta te Lumit te Shales😍
🚎 Me pas vendosemi ne Varka per te vazhduar drejt Komanit dhe pergatimemi per t'u kthyer ne Tirane. Rreth ores 21:30 vazhdim...
📍Te perfshira ne cmimin 3000 leke jane : Transporti vatje-kthim ,guida ,foto ,lundrimi me varke . 💮Cfare duhet te keni me vete ose Kriteret qe te beheni pjese e MY ALBANIA:Veshje Sportive , Atlete, Sandale, Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderrese, ushqimi me vete, fruta te thata, cokollata, dhe sa me shume energjike si ju dini te jeni. 1. Niveli i Thjeshte qe mund ta beje cdo person qe deshiron te shohe dhe te njohe pasurite natyrore te vendit e ti

Pershendetje te dashur miq!😆
💥Mos harroni se tek ne #mund te #blini me #keste #0% #interese!!🙂
#Na #gjeni #hapur #cdo #dite #te #javes!
🕗Nga e #Hena deri ne te #Shtune nga ora 8:00 - 20:00!
🕙Dhe te #Dielen nga ora 10:00 - 18:00! 😉
👫Na #vizitoni ne #showroom-in tone ish-qyteti i nxenesve rr.#Hamdi #Pepo .😉
#Ju #mirepresim ne #Shaga #parket!

🚎 #Gjermania me Autobus❤️🚎Rruge Toksore 🚎
🔥Na kontaktoni:
☎+355 67 4789567 Gerta
Nisje cdo te #Merkure #Shtune #Vajtje
#Travelwithus #travelwithbus 🦋Vetëm Vajtje
❌ Nisje kemi çdo të Mërkurë dhe të Shtunë ora 08.00 ❌
️ 🐞Tiranë - Munich 80 Euro
🐞Tiranë - Stuttgart 80 Euro
🐞Tiranë - Karlsruhe 80 Euro
🐞Tiranë - Frankfurt 80 Euro
🐞Tiranë - Cologne 100 Euro
🐞Tiranë - Dusseldorf 100 Euro
🐞Tiranë - Dortmund 100 Euro
🐞Tiranë - Hanover 120 Euro
🐞Tiranë - Hamburg 120 Euro ️🦋Vajtje - Ardhje
🐞Tiranë - Munich - Tiranë 130 Euro
🐞Tiranë - Stuttgart - Tiranë 150 Euro
🐞Tiranë - Karlsruhe - Tiranë 160 Euro
🐞Tiranë - Frankfurt - Tiranë 180 Euro
🐞Tiranë - Cologne - Tiranë 180 Euro
🐞Tiranë - Dusseldorf - Tiranë 180 Euro
🐞Tiranë - Dortmund - Tiranë 180 Euro
🐞Tiranë - Hannover - Tiranë 200 Euro
🐞Tiranë - Hamburg - Tiranë 200 Euro
❌ Nisje kemi çdo të Mërkurë dhe të Shtunë ne orarett perkatese 💞Pagesën mund ta bëni nga cdo qytet në degat e Credins Bank pa komisione nga ora 08:00 - 18:00 .
💞 Në rast së jetoni jashtë Shqipërisë pagesen mund ta bëni në cdo degë të "Wester Union" ose "Money Gram"
💞Per me shume informacion na kontaktoni ne Facebook, Instagram, Viber ose Whats App ose ne Nr tane te telefonit:
💟INSTAGRAM: @zagoriatravel
🏣Adresat tona :
1🔷Reth rrotullimi i zogu zi perball Qendres Tregtare Ring Center ngjitur me Tirana Banke
☎ 0674542627 ☎ 0699386358 💞 ILDA 📫E-mail: ✉ zagoria_travel@hotmail.com
♥️ Zagoria Travel ju Falenderon qe beheni pjese e jona!

🚎 #Gjermania me Autobus❤️🚎Rruge Toksore 🚎
🔥Na kontaktoni 0697595079
Nisje cdo te #Merkure #Shtune #Vajtje
#Travelwithus #travelwithbus 🦋Vetëm Vajtje
❌ Nisje kemi çdo të Mërkurë dhe të Shtunë ora 08.00 ❌
️ 🐞Tiranë - Munich 80 Euro
🐞Tiranë - Stuttgart 80 Euro
🐞Tiranë - Karlsruhe 80 Euro
🐞Tiranë - Frankfurt 80 Euro
🐞Tiranë - Cologne 100 Euro
🐞Tiranë - Dusseldorf 100 Euro
🐞Tiranë - Dortmund 100 Euro
🐞Tiranë - Hanover 120 Euro
🐞Tiranë - Hamburg 120 Euro ️🦋Vajtje - Ardhje
🐞Tiranë - Munich - Tiranë 130 Euro
🐞Tiranë - Stuttgart - Tiranë 150 Euro
🐞Tiranë - Karlsruhe - Tiranë 160 Euro
🐞Tiranë - Frankfurt - Tiranë 180 Euro
🐞Tiranë - Cologne - Tiranë 180 Euro
🐞Tiranë - Dusseldorf - Tiranë 180 Euro
🐞Tiranë - Dortmund - Tiranë 180 Euro
🐞Tiranë - Hannover - Tiranë 200 Euro
🐞Tiranë - Hamburg - Tiranë 200 Euro
📞Kontakt 0697595079
📩konintravel@gmail.com 🔶Pagesa mund te behet -Pagesën Mund Ta Bëni Nga Cdo Qytet Në Degat E Credins Bank pa komisione nga ora 08:00 - 14:30
-Në rast së jetoni jashtë Shqipërisë pagesen mund ta bëni në cdo degë të WesternUnion ose MoneyGram. -Adresa : Tiranë , Tek Rruga e Barrikadave (ish stacioni i trenit ) -Viber :+355 69 7595079
-Whats app :+355 69 7595079 -Instagram :Konini_travel
-Email : koninitravel@gmail.com

·🚎 #Gjermania me Autobus❤️🚎Rruge Toksore 🚎 🔥Na kontaktoni:
☎+355 697595079
Nisje cdo te #Merkure #Shtune #Vajtje
#Travelwithus #travelwithbus 🦋Vetëm Vajtje
❌ Nisje kemi çdo të Mërkurë dhe të Shtunë ora 08.00 ❌
️ 🐞Tiranë - Munich 80 Euro
🐞Tiranë - Stuttgart 80 Euro
🐞Tiranë - Karlsruhe 80 Euro
🐞Tiranë - Frankfurt 80 Euro
🐞Tiranë - Cologne 100 Euro
🐞Tiranë - Dusseldorf 100 Euro
🐞Tiranë - Dortmund 100 Euro
🐞Tiranë - Hanover 120 Euro
🐞Tiranë - Hamburg 120 Euro ️🦋Vajtje - Ardhje
🐞Tiranë - Munich - Tiranë 130 Euro
🐞Tiranë - Stuttgart - Tiranë 150 Euro
🐞Tiranë - Karlsruhe - Tiranë 160 Euro
🐞Tiranë - Frankfurt - Tiranë 180 Euro
🐞Tiranë - Cologne - Tiranë 180 Euro
🐞Tiranë - Dusseldorf - Tiranë 180 Euro
🐞Tiranë - Dortmund - Tiranë 180 Euro
🐞Tiranë - Hannover - Tiranë 200 Euro
🐞Tiranë - Hamburg - Tiranë 200 Euro

💎 #Lumi Shales Blini i Gurit te Lekes (Koman - Ishulli i Paqes E diel 17 Qershor 3000 Leke e #Shtune 16 Qershor
Cdo fundjave Shqiptare 24/1 Korrik 😍😍 Aventurieret mundet edhe te lahen, mos harroni rrobat e banjos 😍 📘Info
Lumi i Shalës është lum i cili buron rrëzë Alpeve Shqiptare. Ka një gjatësi prej 37 km prej burimit në majën e Radohinës e deri në Drin. Lumi Shalës dallohet me ujin e tij të veçantë ngjyrë blu e thellë. dhe shkëmbijtë e thepisur duket sikur prekin qiellin. Në lumin e Shalës do gjeni shumë bukuri të cilat është e vështirë të përshkruhen me fjalë.
📍Internerari
🕖Nisemi nga Tirana ne oren 06:00 tek kafe Flora ,rruga Mine Peza.
☕Ndalese per kafe 30 min.
💎Mberrijme ne vendin e shumepritur ku gjithcka qe sheh te duket si nje enderr ne Liqenin e Komanit🆒
⏳Pushojme disa minuta duke u relaksuar me pamjen perreth e cila eshte nje dashuri me shikim te pare . ⛵Behemi gati per te hipur ne varke .
🌄Gjithcka eshte gati dhe udhetimi mes mrekullish sapo ka nisur.
🕜Shetitja me varke zgjat rreth 3 ore se bashku me kthimin .
💫Ngjyra e kaltër dhe e ftohtë e ujit është karakteristike e këtij lumi, shkëmbijt e thepisur që e rrethojnë, duken sikur prekin qiellin me dorë.
🔼Pasi te kemi mberritur nga lundrimi me varke do te pushojme tek Blini Park. Kohe e lire per tu relaksuar rreth 3-4 ore Max , shetitje ne natyren e virgjer, dreka me produkte kryesisht te zones ose mundet ta merrni me vete siaps deshires . Personat qe kane deshire ju sygjerojme rrobat e banjos per tu freskuar ne ujerat e kristalta te Lumit te Shales😍
🚎 Me pas vendosemi ne Varka per te vazhduar drejt Komanit dhe pergatimemi per t'u kthyer ne Tirane. Rreth ores 21:30 vazhdim...
📍Te perfshira ne cmimin 3000 leke jane : Transporti vatje-kthim ,guida ,foto ,lundrimi me varke . 💮Cfare duhet te keni me vete ose Kriteret qe te beheni pjese e Veshje Sportive , Atlete, Sandale, Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderrese, ushqimi me vete, fruta te thata, cokollata, dhe sa me shume energjike si ju dini te jeni. 1. Niveli i Thjeshte qe mund ta beje cdo person qe deshiron te shohe dhe te njohe pasurite natyrore

💎 #Lumi Shales Blini i Gurit te Lekes (Koman - Ishulli i Paqes E diel 17 Qershor 3000 Leke e #Shtune 16 Qershor #Rezervoni ne 📞0698897808
Cdo fundjave me My Albania mes mrekullive Shqiptare 😍😍 Aventurieret mundet edhe te lahen, mos harroni rrobat e banjos 😍 📘Info
Lumi i Shalës është lum i cili buron rrëzë Alpeve Shqiptare. Ka një gjatësi prej 37 km prej burimit në majën e Radohinës e deri në Drin. Lumi Shalës dallohet me ujin e tij të veçantë ngjyrë blu e thellë. dhe shkëmbijtë e thepisur duket sikur prekin qiellin. Në lumin e Shalës do gjeni shumë bukuri të cilat është e vështirë të përshkruhen me fjalë.
📍Internerari
🕖Nisemi nga Tirana ne oren 06:00 tek kafe Flora ,rruga Mine Peza.
☕Ndalese per kafe 30 min.
💎Mberrijme ne vendin e shumepritur ku gjithcka qe sheh te duket si nje enderr ne Liqenin e Komanit🆒
⏳Pushojme disa minuta duke u relaksuar me pamjen perreth e cila eshte nje dashuri me shikim te pare . ⛵Behemi gati per te hipur ne varke .
🌄Gjithcka eshte gati dhe udhetimi mes mrekullish sapo ka nisur.
🕜Shetitja me varke zgjat rreth 3 ore se bashku me kthimin .
💫Ngjyra e kaltër dhe e ftohtë e ujit është karakteristike e këtij lumi, shkëmbijt e thepisur që e rrethojnë, duken sikur prekin qiellin me dorë.
🔼Pasi te kemi mberritur nga lundrimi me varke do te pushojme tek Blini Park. Kohe e lire per tu relaksuar rreth 3-4 ore Max , shetitje ne natyren e virgjer, dreka me produkte kryesisht te zones ose mundet ta merrni me vete siaps deshires . Personat qe kane deshire ju sygjerojme rrobat e banjos per tu freskuar ne ujerat e kristalta te Lumit te Shales😍
🚎 Me pas vendosemi ne Varka per te vazhduar drejt Komanit dhe pergatimemi per t'u kthyer ne Tirane. Rreth ores 21:30 vazhdim...
📍Te perfshira ne cmimin 3000 leke jane : Transporti vatje-kthim ,guida ,foto ,lundrimi me varke . 💮Cfare duhet te keni me vete ose Kriteret qe te beheni pjese e MY ALBANIA:Veshje Sportive , Atlete, Sandale, Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderrese, ushqimi me vete, fruta te thata, cokollata, dhe sa me shume energjike si ju dini te jeni. 1. Niveli i Thjeshte qe mund ta beje cdo person qe deshiron te shohe dhe te njohe pasurite natyrore te vendit e

🚍 #ITALIA ME AUTOBUZ🚍 🛑NISEMI CDO TE #MERKURE DHE TE #SHTUNE 🚍Rruge toksore 🛑Per rezervime kontaktoni 0697595079 #KONINITRAVEL 🇮🇹TIRANE-MONTECATINI➡️ 70 EURO
🇮🇹TIRANE-PISTOIA ➡️ 70 EURO
🇮🇹TIRANE-PRATO ➡️ 70 EURO
🇮🇹TIRANE-FIRENZE ➡️ 70 EURO
🇮🇹TIRANE-BOLOGNA ➡️ 70 EURO 🇮🇹TIRANE-CUNEO ➡️ 70 EURO
🇮🇹TIRANE-SALUZZO ➡️ 70 EURO 📞Kontakt 0697595079
📩konintravel@gmail.com 🔶Pagesa mund te behet -Pagesën Mund Ta Bëni Nga Cdo Qytet Në Degat E Credins Bank pa komisione nga ora 08:00 - 14:30
-Në rast së jetoni jashtë Shqipërisë pagesen mund ta bëni në cdo degë të WesternUnion ose MoneyGram. -Adresa : Tiranë , Tek Rruga e Barrikadave (ish stacioni i trenit ) -Viber :+355 69 7595079
-Whats app :+355 69 7595079 -Instagram :Konini_travel
-Email : koninitravel@gmail.com

🚎 #Gjermania me Autobus❤️🚎Rruge Toksore 🚎
🔥Na kontaktoni:
0674789567 Gerta
Nisje cdo te #Merkure #Shtune #Vajtje
#Travelwithus #travelwithbus 🦋Vetëm Vajtje
❌ Nisje kemi çdo të Mërkurë dhe të Shtunë ora 08.00 ❌
️ 🐞Tiranë - Munich 80 Euro
🐞Tiranë - Stuttgart 80 Euro
🐞Tiranë - Karlsruhe 80 Euro
🐞Tiranë - Frankfurt 80 Euro
🐞Tiranë - Cologne 100 Euro
🐞Tiranë - Dusseldorf 100 Euro
🐞Tiranë - Dortmund 100 Euro
🐞Tiranë - Hanover 120 Euro
🐞Tiranë - Hamburg 120 Euro ️🦋Vajtje - Ardhje
🐞Tiranë - Munich - Tiranë 130 Euro
🐞Tiranë - Stuttgart - Tiranë 150 Euro
🐞Tiranë - Karlsruhe - Tiranë 160 Euro
🐞Tiranë - Frankfurt - Tiranë 180 Euro
🐞Tiranë - Cologne - Tiranë 180 Euro
🐞Tiranë - Dusseldorf - Tiranë 180 Euro
🐞Tiranë - Dortmund - Tiranë 180 Euro
🐞Tiranë - Hannover - Tiranë 200 Euro
🐞Tiranë - Hamburg - Tiranë 200 Euro
❌ Nisje kemi çdo të Mërkurë dhe të Shtunë ne orarett perkatese 💞Pagesën mund ta bëni nga cdo qytet në degat e Credins Bank pa komisione nga ora 08:00 - 18:00 .
💞 Në rast së jetoni jashtë Shqipërisë pagesen mund ta bëni në cdo degë të "Wester Union" ose "Money Gram"
💞Per me shume informacion na kontaktoni ne Facebook, Instagram, Viber ose Whats App ose ne Nr tane te telefonit:
💟INSTAGRAM: @zagoriatravel 📫E-mail: ✉ zagoria_travel@hotmail.com
♥️ Zagoria Travel ju Falenderon qe beheni pjese e jona!

💎 #Lumi Shales Blini i Gurit te Lekes (Koman - Ishulli i Paqes E diel 10 Qershor 3000 Leke e #Shtune 9 Qershor
📍Internerari
🕖Nisemi nga Tirana ne oren 06:00 tek kafe Flora ,rruga Mine Peza.
☕Ndalese per kafe 30 min.
💎Mberrijme ne vendin e shumepritur ku gjithcka qe sheh te duket si nje enderr ne Liqenin e Komanit🆒
⏳Pushojme disa minuta duke u relaksuar me pamjen perreth e cila eshte nje dashuri me shikim te pare . ⛵Behemi gati per te hipur ne varke .
🌄Gjithcka eshte gati dhe udhetimi mes mrekullish sapo ka nisur.
🕜Shetitja me varke zgjat rreth 3 ore se bashku me kthimin .
💫Ngjyra e kaltër dhe e ftohtë e ujit është karakteristike e këtij lumi, shkëmbijt e thepisur që e rrethojnë, duken sikur prekin qiellin me dorë.
🔼Pasi te kemi mberritur nga lundrimi me varke do te pushojme tek Blini Park. Kohe e lire per tu relaksuar rreth 3-4 ore Max , shetitje ne natyren e virgjer, dreka me produkte kryesisht te zones ose mundet ta merrni me vete siaps deshires . Personat qe kane deshire ju sygjerojme rrobat e banjos per tu freskuar ne ujerat e kristalta te Lumit te Shales😍
🚎 Me pas vendosemi ne Varka per te vazhduar drejt Komanit dhe pergatimemi per t'u kthyer ne Tirane. Rreth ores 21:30 vazhdim...
🖊Për informacion & rezervime kontaktoni: ☎️ +355699902650 📧traveltimeagency2018@outlook.com 📫Adresa: Tek stacioni I autobuzave te shijakut , kendi I lojrave.
#lumiishales #albanianbeauty #destinations ##naturephotography #naturelovers #freshair🍃

Most Popular Instagram Hashtags