#shqiptar

가장 최근의

te me shkosh te me vish😂🤣🤣
••••••••••••••••••••••••••••
follow @_shkuppi ❤️
follow @_shkuppi ❤️
••••••••••••••••••••••••••••
#skopje #shkup #prishtina #tirana #vlore #gjilan #peja #prizren #gjikoteam #mozzik #mozzikfans #kidator #loredanator #xhensilator #luanator #babastars #dafinators #funny #taynator #shqiptar #shqipe #kosova #shqiperia #granitxhaka #samantator #ledrivula #albania #albaniangirl #getinjo #müzik

Trupat e Marjusit dhe Admirit me flamur shqiptar në ceremoninë në Gjenovë. Në Genova kanë nisur homazhet për 18 prej viktimave të tragjedisë së Urës Morandi. Mes arkëmorteve qëndrojnë dhe ata të dy të rinjve SHQIPTAR, Marjus Djerri dhe Admir Bokrina. Ata ishin duke udhëtuar në urën e tragjedisë, teksa ishin duke shkuar për në punë 😥🇦🇱 Ngushëllime familjarëve zoti ne xhenet 😥🙏🇦🇱 #lidhjashqiptare #shqiperia #shijak #shqiperi #shqiptar

Make your body the sexiest outfit you own.
2015 vs 2018.. Det har inte varit lätt men hårt jobb och starkt psyke lönar sig alltid
#fromfat2fit #nevergiveup #transformation #fitness

I n s t r u c t i o n s 🤙🏽🙃

Mikpritja është nje nga vlerat shqipëtare më të vjetra. Kanuni thotë që shtëpia e një shqipëtari është e zotit dhe e mikit. A mendoni se kjo gjë është e vertetë edhe sot? Nëse jo, çfarë mendoni se po e prish kulturën tonë të mrekullueshme ose çfarë mundemi të bëjmë për ta preservuar? 🇦🇱🇦🇱 @lidhjashqiptare #lidhjashqiptare #shqiperi #shqiptar #kosove

가장 인기있는 인스타그램 해시 태그