#shqipri

6 posts

TOP POSTS

-Jastek për çifte me dizajn origjinal dhe sipas deshires tuaj mund ti gjeni dhe te beni porosi tek faqja jonë.
-Printim origjinal
-Kualitet i lartë
-Madhsi 30x30
-Ngjyr te bardhe
-Dergojm ne te gjitha vendet
-Pagesa pas pranimit.
#shqipri #albania #maqedoni #macedonia #kosov #kosovo #kumanov #kumanova #skopje #shkup #tetove #tetova #gostivar #struga #presheva #prishtin #prishtina #gjilan #prizren #ferizaj #rahovec #gjakov #mitrovic #fushkosov #tirana #durres #elbasan #shkoder #vlore #korcë

coming back to tirona 🇦🇱
#shqipri U21 @ylberdardana @myrto_uzuni @emirsahiti10 ⚽️

Rollin deep #franceWehere
#shqipri vs #Swiss ora : 15:00
Are u ready ! 🔴⚫ 👐

#kosov #shqipri #jeminje #bijteshqipes ❤👐🇦🇱🇦🇱

Bora ne malet Mirdites knaqet me portrete? Kush e njeh dhe kujt i ngjan??!! #rreshen#mirdite#shqipri#albania

Gratulation! Historischer Sieg!
Urrime Shqiperi! Fitore historike!
#kuqezi#shqipri#alb#history#forcashqiperi 🇦🇱

MOST RECENT

Dhurata për Ditlindje për shokun/ shoqën e juaj mund tbeni porosi bluza me dizajn sipas deshires suaj vetem tek faqja jonë.
-Printim origjinal
-Matrial 100% pambuk (Fruit of the loom)
-Gjitha numrat nga S deri ne XXXL
-Model per Femer dhe Mashkull
-Gjitha ngjyrat
-Dergojm ne te gjitha vendet
-Pagesa pas pranimit.
#shqipri #albania #maqedoni #macedonia #kosov #kosovo #kumanov #kumanova #skopje #shkup #tetove #tetova #gostivar #struga #presheva #prishtin #prishtina #gjilan #prizren #ferizaj #rahovec #gjakov #mitrovic #fushkosov #tirana #durres #elbasan #shkoder #vlore #korcë

Dhurata për Ditlindje për shokun/ shoqën e juaj mund tbeni porosi bluza me dizajn sipas deshires suaj vetem tek faqja jonë.
-Printim origjinal
-Matrial 100% pambuk (Fruit of the loom)
-Gjitha numrat nga S deri ne XXXL
-Model per Femer dhe Mashkull
-Gjitha ngjyrat
-Dergojm ne te gjitha vendet
-Pagesa pas pranimit.
#shqipri #albania #maqedoni #macedonia #kosov #kosovo #kumanov #kumanova #skopje #shkup #tetove #tetova #gostivar #struga #presheva #prishtin #prishtina #gjilan #prizren #ferizaj #rahovec #gjakov #mitrovic #fushkosov #tirana #durres #elbasan #shkoder #vlore #korcë

-Jastek për çifte me dizajn origjinal dhe sipas deshires tuaj mund ti gjeni dhe te beni porosi tek faqja jonë.
-Printim origjinal
-Kualitet i lartë
-Madhsi 30x30
-Ngjyr te bardhe
-Dergojm ne te gjitha vendet
-Pagesa pas pranimit.
#shqipri #albania #maqedoni #macedonia #kosov #kosovo #kumanov #kumanova #skopje #shkup #tetove #tetova #gostivar #struga #presheva #prishtin #prishtina #gjilan #prizren #ferizaj #rahovec #gjakov #mitrovic #fushkosov #tirana #durres #elbasan #shkoder #vlore #korcë

#ne #shqipri #midistirone #tirana #shqiptar #patriotishume 😂 #love #this #city #durrës #adler #am #flüge..
-Wo du weg willst wenn du älter wirst und zurück willst wenn du alt bist, das ist "Heimat". 🇦🇱❤

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags