#shortvacay

MOST RECENT

Haiii mommy2 to be 😘 .  mommy2 dah tak muat ka nak pakai baju yang sebelum2 nii punyaa, rasa tak selesa, rasa tak bernafas sebab ketattt, alaaahaiii 😥?? Tapiiii mommy2 jangan risau sebabnya kamii sediakan dress khas untuk preggy mommy yang comel2 belakaa ☺. Time preggy bole pakai, lepas preggy pun bole. So tak risau dah laa lepass nii nak cari2 dress sebab bole guna semula 😋 Inginkan kelainan 😍 . jom try dress dari @ . InsyaAllah confirm puas hati. Boleh fefelingg princess gittuuuu 💋
AVAILABLE NOW

DRESS TALI TEBAL👇
🌹Material plain dress : cotton lycra
🌹Size: free size(fits XS till XXL) 🌹Dada: 34inci (strecth till 38inci)
🌹Pinggang :40inci
🌹Pinggul: 46inci
🌹Labuh: utk ketinggian 167cm ke bawah

1pcs RM35. 💌Postage rm8 🎉SPECIAL OFFER🎉 : .
💕BUY 3 RM100 inc postage 🎉 ***************************************** Promo 3pcs RM100. Free postage. 📲ws 0148165814

Haiii mommy2 to be 😘 .  mommy2 dah tak muat ka nak pakai baju yang sebelum2 nii punyaa, rasa tak selesa, rasa tak bernafas sebab ketattt, alaaahaiii 😥?? Tapiiii mommy2 jangan risau sebabnya kamii sediakan dress khas untuk preggy mommy yang comel2 belakaa ☺. Time preggy bole pakai, lepas preggy pun bole. So tak risau dah laa lepass nii nak cari2 dress sebab bole guna semula 😋 Inginkan kelainan 😍 . jom try dress dari @ . InsyaAllah confirm puas hati. Boleh fefelingg princess gittuuuu 💋
AVAILABLE NOW

DRESS TALI TEBAL👇
🌹Material plain dress : cotton lycra
🌹Size: free size(fits XS till XXL) 🌹Dada: 34inci (strecth till 38inci)
🌹Pinggang :40inci
🌹Pinggul: 46inci
🌹Labuh: utk ketinggian 167cm ke bawah

1pcs RM35. 💌Postage rm8 🎉SPECIAL OFFER🎉 : .
💕BUY 3 RM100 inc postage 🎉 ***************************************** Promo 3pcs RM100. Free postage. 📲ws 0148165814

Haiii mommy2 to be 😘 .  mommy2 dah tak muat ka nak pakai baju yang sebelum2 nii punyaa, rasa tak selesa, rasa tak bernafas sebab ketattt, alaaahaiii 😥?? Tapiiii mommy2 jangan risau sebabnya kamii sediakan dress khas untuk preggy mommy yang comel2 belakaa ☺. Time preggy bole pakai, lepas preggy pun bole. So tak risau dah laa lepass nii nak cari2 dress sebab bole guna semula 😋 Inginkan kelainan 😍 . jom try dress dari @ . InsyaAllah confirm puas hati. Boleh fefelingg princess gittuuuu 💋
AVAILABLE NOW

DRESS TALI TEBAL👇
🌹Material plain dress : cotton lycra
🌹Size: free size(fits XS till XXL) 🌹Dada: 34inci (strecth till 38inci)
🌹Pinggang :40inci
🌹Pinggul: 46inci
🌹Labuh: utk ketinggian 167cm ke bawah

1pcs RM35. 💌Postage rm8 🎉SPECIAL OFFER🎉 : .
💕BUY 3 RM100 inc postage 🎉 ***************************************** Promo 3pcs RM100. Free postage. 📲ws 0148165814

Haiii mommy2 to be 😘 .  mommy2 dah tak muat ka nak pakai baju yang sebelum2 nii punyaa, rasa tak selesa, rasa tak bernafas sebab ketattt, alaaahaiii 😥?? Tapiiii mommy2 jangan risau sebabnya kamii sediakan dress khas untuk preggy mommy yang comel2 belakaa ☺. Time preggy bole pakai, lepas preggy pun bole. So tak risau dah laa lepass nii nak cari2 dress sebab bole guna semula 😋 Inginkan kelainan 😍 . jom try dress dari @ . InsyaAllah confirm puas hati. Boleh fefelingg princess gittuuuu 💋
AVAILABLE NOW

DRESS TALI TEBAL👇
🌹Material plain dress : cotton lycra
🌹Size: free size(fits XS till XXL) 🌹Dada: 34inci (strecth till 38inci)
🌹Pinggang :40inci
🌹Pinggul: 46inci
🌹Labuh: utk ketinggian 167cm ke bawah

1pcs RM35. 💌Postage rm8 🎉SPECIAL OFFER🎉 : .
💕BUY 3 RM100 inc postage 🎉 ***************************************** Promo 3pcs RM100. Free postage. 📲ws 0148165814

Haiii mommy2 to be 😘 .  mommy2 dah tak muat ka nak pakai baju yang sebelum2 nii punyaa, rasa tak selesa, rasa tak bernafas sebab ketattt, alaaahaiii 😥?? Tapiiii mommy2 jangan risau sebabnya kamii sediakan dress khas untuk preggy mommy yang comel2 belakaa ☺. Time preggy bole pakai, lepas preggy pun bole. So tak risau dah laa lepass nii nak cari2 dress sebab bole guna semula 😋 Inginkan kelainan 😍 . jom try dress dari @ . InsyaAllah confirm puas hati. Boleh fefelingg princess gittuuuu 💋
AVAILABLE NOW

DRESS TALI TEBAL👇
🌹Material plain dress : cotton lycra
🌹Size: free size(fits XS till XXL) 🌹Dada: 34inci (strecth till 38inci)
🌹Pinggang :40inci
🌹Pinggul: 46inci
🌹Labuh: utk ketinggian 167cm ke bawah

1pcs RM35. 💌Postage rm8 🎉SPECIAL OFFER🎉 : .
💕BUY 3 RM100 inc postage 🎉 ***************************************** Promo 3pcs RM100. Free postage. 📲ws 0148165814

Haiii mommy2 to be 😘 .  mommy2 dah tak muat ka nak pakai baju yang sebelum2 nii punyaa, rasa tak selesa, rasa tak bernafas sebab ketattt, alaaahaiii 😥?? Tapiiii mommy2 jangan risau sebabnya kamii sediakan dress khas untuk preggy mommy yang comel2 belakaa ☺. Time preggy bole pakai, lepas preggy pun bole. So tak risau dah laa lepass nii nak cari2 dress sebab bole guna semula 😋 Inginkan kelainan 😍 . jom try dress dari @ . InsyaAllah confirm puas hati. Boleh fefelingg princess gittuuuu 💋
AVAILABLE NOW

DRESS TALI TEBAL👇
🌹Material plain dress : cotton lycra
🌹Size: free size(fits XS till XXL) 🌹Dada: 34inci (strecth till 38inci)
🌹Pinggang :40inci
🌹Pinggul: 46inci
🌹Labuh: utk ketinggian 167cm ke bawah

1pcs RM35. 💌Postage rm8 🎉SPECIAL OFFER🎉 : .
💕BUY 3 RM100 inc postage 🎉 ***************************************** Promo 3pcs RM100. Free postage. 📲ws 0148165814

Haiii mommy2 to be 😘 .  mommy2 dah tak muat ka nak pakai baju yang sebelum2 nii punyaa, rasa tak selesa, rasa tak bernafas sebab ketattt, alaaahaiii 😥?? Tapiiii mommy2 jangan risau sebabnya kamii sediakan dress khas untuk preggy mommy yang comel2 belakaa ☺. Time preggy bole pakai, lepas preggy pun bole. So tak risau dah laa lepass nii nak cari2 dress sebab bole guna semula 😋 Inginkan kelainan 😍 . jom try dress dari @ . InsyaAllah confirm puas hati. Boleh fefelingg princess gittuuuu 💋
AVAILABLE NOW

DRESS TALI TEBAL👇
🌹Material plain dress : cotton lycra
🌹Size: free size(fits XS till XXL) 🌹Dada: 34inci (strecth till 38inci)
🌹Pinggang :40inci
🌹Pinggul: 46inci
🌹Labuh: utk ketinggian 167cm ke bawah

1pcs RM35. 💌Postage rm8 🎉SPECIAL OFFER🎉 : .
💕BUY 3 RM100 inc postage 🎉 ***************************************** Promo 3pcs RM100. Free postage. 📲ws 0148165814

Haiii mommy2 to be 😘 .  mommy2 dah tak muat ka nak pakai baju yang sebelum2 nii punyaa, rasa tak selesa, rasa tak bernafas sebab ketattt, alaaahaiii 😥?? Tapiiii mommy2 jangan risau sebabnya kamii sediakan dress khas untuk preggy mommy yang comel2 belakaa ☺. Time preggy bole pakai, lepas preggy pun bole. So tak risau dah laa lepass nii nak cari2 dress sebab bole guna semula 😋 Inginkan kelainan 😍 . jom try dress dari @ . InsyaAllah confirm puas hati. Boleh fefelingg princess gittuuuu 💋
AVAILABLE NOW

DRESS TALI TEBAL👇
🌹Material plain dress : cotton lycra
🌹Size: free size(fits XS till XXL) 🌹Dada: 34inci (strecth till 38inci)
🌹Pinggang :40inci
🌹Pinggul: 46inci
🌹Labuh: utk ketinggian 167cm ke bawah

1pcs RM35. 💌Postage rm8 🎉SPECIAL OFFER🎉 : .
💕BUY 3 RM100 inc postage 🎉 ***************************************** Promo 3pcs RM100. Free postage. 📲ws 0148165814

Haiii mommy2 to be 😘 .  mommy2 dah tak muat ka nak pakai baju yang sebelum2 nii punyaa, rasa tak selesa, rasa tak bernafas sebab ketattt, alaaahaiii 😥?? Tapiiii mommy2 jangan risau sebabnya kamii sediakan dress khas untuk preggy mommy yang comel2 belakaa ☺. Time preggy bole pakai, lepas preggy pun bole. So tak risau dah laa lepass nii nak cari2 dress sebab bole guna semula 😋 Inginkan kelainan 😍 . jom try dress dari @ . InsyaAllah confirm puas hati. Boleh fefelingg princess gittuuuu 💋
AVAILABLE NOW

DRESS TALI TEBAL👇
🌹Material plain dress : cotton lycra
🌹Size: free size(fits XS till XXL) 🌹Dada: 34inci (strecth till 38inci)
🌹Pinggang :40inci
🌹Pinggul: 46inci
🌹Labuh: utk ketinggian 167cm ke bawah

1pcs RM35. 💌Postage rm8 🎉SPECIAL OFFER🎉 : .
💕BUY 3 RM100 inc postage 🎉 ***************************************** Promo 3pcs RM100. Free postage. 📲ws 0148165814

Haiii mommy2 to be 😘 .  mommy2 dah tak muat ka nak pakai baju yang sebelum2 nii punyaa, rasa tak selesa, rasa tak bernafas sebab ketattt, alaaahaiii 😥?? Tapiiii mommy2 jangan risau sebabnya kamii sediakan dress khas untuk preggy mommy yang comel2 belakaa ☺. Time preggy bole pakai, lepas preggy pun bole. So tak risau dah laa lepass nii nak cari2 dress sebab bole guna semula 😋 Inginkan kelainan 😍 . jom try dress dari @ . InsyaAllah confirm puas hati. Boleh fefelingg princess gittuuuu 💋
AVAILABLE NOW

DRESS TALI TEBAL👇
🌹Material plain dress : cotton lycra
🌹Size: free size(fits XS till XXL) 🌹Dada: 34inci (strecth till 38inci)
🌹Pinggang :40inci
🌹Pinggul: 46inci
🌹Labuh: utk ketinggian 167cm ke bawah

1pcs RM35. 💌Postage rm8 🎉SPECIAL OFFER🎉 : .
💕BUY 3 RM100 inc postage 🎉 ***************************************** Promo 3pcs RM100. Free postage. 📲ws 0148165814

Tenang di Pantai Cahaya Bulan☺️
#shortvacay
#kelantan

Maaflah budak ni @aunasyaa tak dapat dikawal so terpaksa ikut rentak dia😂😆😚 sebenaqnya semua org Dok pandang kami pusing kebenda tengah2 ni😂

#farhanakakijalan
#malaysia #penang#2018
#shortvacay #discovergeorgetown

Noreh nok gi #shortvacay bulan 5 nanti 😎
#pakejdaytrip #snorkelingtrips #anaktupai #babyammara
Wasap.my/60145183363

Dkt PD stay delat Lexis je, amik sea tower sebab water chalet sea view full 😁. .
Duk atas nampak la lautnya, satu bilik ada dua katil 😂, xpasti kenapa ada dua katil. Ada bath tub jugak, balcony pon ada. .
Harga 400lbh 😂, rasa xberbaloi sangat 😜. Tapi makanan dia sedap ☺️☺️. Siapa yang suka pantai, x suggest tempat ni sebab jauh jugak dri pantai. Yang suka dgr bunyi air laut boleh duduk water chalet dia tu. .
#lexisportdickson #portdickson #shortvacay #cuticuti #santai #relax #bercuti #holiday #travel

Masa dekat melaka stay dekat Moty Hotel je 😁. Dekat dgn bandar, senang nak jalan2. Harga seratus lebih je semalaman, berbaloi dgn biliknya 😁. Ada indoor kolam tapi sejuk sangat airnya sebab berhawa dingin 😂. Breakfast dia okey jgk ☺️.
.
#melaka #motyhotel #alhamdulillah #bandarbersejarah #bercuti #travel #enjoy #throwback #shortvacay #relax

bila dah terlampau penat.. semua tempat bole tido..kakakkkaa ktm paling lena.. 😈 #shortvacay #streescoming #hahahahaha #phoneproblems #berhuhuhu #nangisdalamketawa

Hai gurl im coming 💋#shortvacay #5gurl #love

.
👗ARMANI DRESS MURAH HERE👗

RM32 + Poslaju RM8 / RM11ss
3 pcs RM100 SM / RM105 SS

COMBO SET
🌸Dress + Jacket RM80 .
.🌸Dress + Cardigan RM70
***free postage SM / + RM5 SS

Nama:
Alamat:
No. Hp:
Nama @ kod Dress:
Whatapps ke: 0145466521
❌SERIOUS BUYER ONLY❌

Material: soft cotton crepe
Size: plussize S to small XL
Ukuran: bust: 40' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' (MAX tinggi 165cm)
Punggung: 48" (MAX)

#dressmurahmalaysia #dressmurah #studentprice #armanidressrm32 #armanidressmurah #bajuxxl #maternitydress #preggydress #teamshemanis #bajumurah #ajimaura #armanidress #longdress #bajumengandungmurah #sleevelessdress #holiday #bajupregnant #dressraya #preggydress #dresslabuh #dinnerdress #dresslawa #bajumurah #shortvacay #bajumengandung #dropshipneeded #shawltutorial #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah

#szsavailable

.
👗ARMANI DRESS MURAH HERE👗

RM32 + Poslaju RM8 / RM11ss
3 pcs RM100 SM / RM105 SS

COMBO SET
🌸Dress + Jacket RM80 .
.🌸Dress + Cardigan RM70
***free postage SM / + RM5 SS

Nama:
Alamat:
No. Hp:
Nama @ kod Dress:
Whatapps ke: 0145466521
❌SERIOUS BUYER ONLY❌

Material: soft cotton crepe
Size: plussize S to small XL
Ukuran: bust: 40' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' (MAX tinggi 165cm)
Punggung: 48" (MAX)

#dressmurahmalaysia #dressmurah #studentprice #armanidressrm32 #armanidressmurah #bajuxxl #maternitydress #preggydress #teamshemanis #bajumurah #ajimaura #armanidress #longdress #bajumengandungmurah #sleevelessdress #holiday #bajupregnant #dressraya #preggydress #dresslabuh #dinnerdress #dresslawa #bajumurah #shortvacay #bajumengandung #dropshipneeded #shawltutorial #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah

#szsavailable

Most Popular Instagram Hashtags