#shopperliciousboutique

MOST RECENT

Tired of wearing the same shoes everyday?😣
Looking for something simple and comfortable?πŸ€”
-
Check out this super duper elegant wedges by @shopperliciousboutique1 😍
Don't worry, your comfort is their top priority!πŸ‘πŸ»
-
"A pair of beautiful shoes brings you to beautiful places"❀️
So grab yours now at Vendville JB while stock last~!πŸ€—πŸ’•
-
#vendville #vendvillers #shopperliciousboutique

Steal the look!! πŸ˜πŸ’“ Just shop at @vendville Johor Bahru and you will definitely be a trendsetter in just a second βœ¨πŸ’– The stunning outfit from @rinanichie , beautiful handbag from @surisstyle and gorgeous wedges from @shopperliciousboutique , this 3 combination will never go wrong on you. Plus, this look will look the most perfect when styled it with plain @bawalmalas and add on this super hot matte liquid lipstick from @shontelbymisha πŸ’•πŸ’žπŸ’“
.
.
Head over to @vendville JB right away to steal the look and get ready to be stunning with @vendville πŸ’‹πŸ’‹β€οΈ
.
.
.
#vendville #vendvillers #vvjb #rinanichie #shopperliciousboutique #intansuri #shontelbymisha #bawalmalas

@shopperliciousboutique offer us the most comfy shoes we've ever wear!! And you know what? The collections from @shopperliciousboutique are available at our boutique @vendville Johor Bahru, yassss they are! 😍😍
.
.
So grab them now at @vendville JB before it's too late πŸ’ƒπŸ»πŸ˜˜
.
.
.
#vendville #vendvillers #vvjb #shopperliciousboutique #shopperlicious #comfyshoes #malaysiafashion #vendorawesome

VELENTINO HEELS

RM 119
Size 36
________________________

#oasisgallery
#seremban
#senawang
#shopperlicous
#shopperliciousboutique
#kasut
#selesa

Sari wedges dah maiii kat oasis gallery πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜› meh pm mehhh!! Siapa cepat dia dapat. Jangan menangis tepi bucu tauuu kalau dah habis

#shopperlicous #shopperliciousboutique #shopperliciousshoes #sariwedges #ringan #selesa #oasisgallery #senawang #seremban

Super comfy wedges from @shopperliciousboutique are just the best! Kalau pakai ni mesti tak berkelip mata mata cik abangπŸ€£πŸ’ƒπŸ» sebab cantikkkk sangat!
.
.
Sum up your day with this shoes since it's the best selling nowadays! There's variety of colours you could choose too girls so hurry up!😍😱
.
.
Come on over to @vendville JB now and shop with us!! Or just click www.vendville.co because we're available now!πŸ’•β€οΈπŸ˜
.
.
#vendvillers #vendville #vvjb #malaysianfashion #malaysiafashion #shopperliciousboutique

Super comfy wedges from @shopperliciousboutique are just the best! Ni kalau pakai confirm merecikπŸ€£πŸ’ƒπŸ» Cantik sangat!
.
.
Sum up your day with this shoes since it's the best selling nowadays! There's variety of colours you could choose too😱😱😱
.
.
Come on over to @vendville JB now and shop with us!! Or just click www.vendville.co because we're available now!πŸ’•β€οΈπŸ˜
.
.
#vendvillers #vendville #vvjb #malaysianfashion #malaysiafashion #shopperliciousboutique

Look at these pretty!😍 Omg go grab yours now! This is the most comfy shoe you will ever had✨ It's from @shopperliciousboutique 🎊
.
.
So come at our @vendville JB or visit us at www.vendville.co okayπŸŒΈπŸ›πŸ’•
.
.
#vendvillers #vendville #vvjb #malaysianfashion #malaysiafashion #shopperliciousboutique

It's not a must! It's a NEED!😍 You guys need this wedges from @shopperliciousboutique to boost up your confidence πŸ’žπŸ’―
.
.
Visit is at @vendville JB or shop with us through online at www.vendville.co ✨✨✨
.
.
#vendvillers #vendville #vvjb #malaysianfashion #malaysiafashion #shopperliciousboutique

The most comfy wedges you will ever hadπŸ’ƒπŸ» This super hot selling are from @shopperliciousboutique 😍😍
.
.
Get yours now at @vendville JB or click www.vendville.co 😘 Happy shopping peopleπŸ›βœ¨
.
.
#vendvillers #vendville #vvjb #malaysianfashion #malaysiafashion #shopperliciousboutique

Whats new on @shopperliciousboutique guys??? Look at their new collection and how stunning you are when you wearing it! OMGπŸ€€πŸ˜πŸ’•
.
.
A simple wedges could make your day even greater dont worry peeps!πŸ™ˆπŸ’ƒπŸ»
.
.
Go to @vendville JB now and don't miss out!πŸš—πŸ’¨
.
.
vendvillejohorbahru #vendvillers #vendville #vvjb #malaysianfashion #malaysiafashion #shopperliciousboutique

BERITA BAIKK untuk hari ini uolls..
.
Orang2 KayEll dan Selangor jemput singgah ke #subangparade kalau nak dapatkan FREE lipsmatte #kaaycosmetics ..
.
Orang2 #johor , #johorbahru dan #singapura ?? OPCOSSS boleh Juga dapatkan di :
πŸ‘‰ #lovethatshawl
F-05, 1st Floor
AEON BDO πŸ€—
.
πŸ”₯SYARATNYA WALK-IN & MEMBUAT PEMBELIAN 2 PASANG KASUT ATAU SANDAL. ( Untuk hari ini dan esok sahaja)
Kalau sepasang je maaf tak dapat tauu😁
.
#Repost @shopperliciousboutique (@get_repost)
・・・
Siapa nak lipmatte free ?? So harus korang bertandang ke booth kami di SUBANG PARADE pada :

Lipmatte mint yg viral @kaay_cosmetics
*terms and conditions apply
See u ya ❀❀ Sabtu and Ahad ni 28 &29hb Oktober 2017
Tingkat 1 depan Yamaha Music
Masa ;10 pagi -8 malam
#subangparade
#boothweekend
#Shopperliciousbazaar
#shopperliciousboutique
#freegift

Beli 2 pasang (any shoe) FREE LIPCREAMY MATTES dari @kaay_cosmetics !!!
.

Promosi 28 &29 October ni , di Subang Parade , jam 10am - 8pm.
Semua koleksi baru akan kasi bawak. Boleh cuba sarung sendiri dan nikmati keselesan nau nau kasut #shopperliciousboutique nii.

Wow wow wow! Kasut @shopperliciousboutique ni tak sah kalau tak gojes tau! 🀀
.
.
Walau setinggi everest tapi jalan tetap penuh confident tauuu haa lagi pulak kalau jalan depan kak senah kaki ngumpat tu lenyek kan sekali kaki dia dengan kasut ni haa gituuu πŸ˜œπŸ˜†
.
.
Tak sabar kan nak pakai ?? πŸ˜‹πŸ˜‹ jom serbuu @vendville johor bahru hari ini ! Pin pinnn πŸš™πŸŒ¬πŸŒ¬πŸŒ¬πŸŒ¬
.
.
#malaysianfashion #malaysiafashion #vendvillejohorbahru #vendvillers #vendville #vvjb #shopperliciousboutique

Fefeeling cinderella pun jadi juga ni dengan kasut comel sweet sweet @shopperliciousboutique ni πŸ‘°πŸ»πŸ‘ πŸŒΈπŸ’•
.
.
Sukaaa sangat rasa dia bila pakai tuu. Terasa nak berjalan jalan ke seluruh pelusuk donia je πŸ˜πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
Hanya di #vendvillejohorbahru jumpa nanti !πŸ’‹
.
#malaysiafashion #malaysianfashion #vendvillers #vvjb #vendville #vendvillejohorbahru #shopperliciousboutique

Cantekk sangatt kan #sariwedges ni.. Bilaa pakai automatik feeling model uolss , keyakinan meninggi 100% hehehe
Berminat pm tepi yeee.. Jangan lupa follow @shopperliciousboutique untuk tengok kasut lain yang lagi letopss.

#shopperliciousboutique

Sari wedges ni masih available in store #lovethatshawl (AEON BDO) tauuu.. .
Kepada yang berdekatan jemput singgah ye.. 😘😘
.
#fidota #vipstockist #johorean #singapura #wedgescantik #shoeslover
.
.
#Repost @shopperliciousboutique (@get_repost)
・・・
Happy Wedesday πŸ˜—πŸ˜— #Repost @vendville (@get_repost)
・・・
Fuhhhh merecik betul la tgk kasut koleksi @shopperliciousboutique ni kanssss. Memang best sbb ringan je senang nak sarung and terus cantik macam bidadari haaa gittew!
.
.
Tunggu apa lagi tu kekakak semuaaa vroommm laju2 pergi @vendvillejohorbahru sekarang tauuu. Janji memang confirm best punyaaaa.
.
#vendville
#vendvillers
#vendvillejohorbahru
#vvjb
#malaysianfashion
#malaysiafashion
#shopperliciousboutique
#sariwedges
#sariyanti

Most Popular Instagram Hashtags