[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shopperliciousboutique

1272 posts

TOP POSTS

Hati tertawan sungguh rupawan
Kaki yg tersarung pasti tertaut
Kami re stock tapi kalau tunggu puasa mmg kami tak jamin masih ada lagi πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜— Monolo heels
Sise 35 to 40
#monoloblanik
#monolo
#shopperliciousboutique

Kami dah re stock warna warna yg menjadi kegilaan ramai
So jgn tunggu dah habis baru nangis2 nak tunggu repeat mmg ambik masa sikit la kakak gojes ..so pm kami laju2
Warna yg available

Black
Bronze
Apricot
Maroon
Grey matte
Black matte
Pink nude - limited sizes
Dark blue
Size 35 to 42
#signaturesandals
#shopperliciousboutique

Comfort and light 😍😍😍
#wedgesringandanempuk
#shopperliciousboutique
Size 35 to 39
Price rm89

Signature sandals matte
We just re stock
#matte
#shopperliciousboutique

Cantik nya material baru
Green matte ❀❀ Size 36 to 42
Price rm89

Warna matte yg ada
Brown.grey.pink and red chili

Sandal Paling ringan dan selesa #signaturesandals
#shopperliciousboutique
#sariyanti
#subangparade

Kami dah repeat kasut ni ....MK cuma black sahaja
So wass app laju2 sebb stock limited

Size 35 to 42

#mk
#shopperliciousboutique
#comfyshoes
#comfypumpshoes

#Repost @vendville (@get_repost)
・・・
Harini Vendville Johor Bharu bukak mcm biasa ya ...
-
Kami dari vendville super team mengucapkan salam merdeka dan selamat menyambut hari raya aidil adha. Semoga pengorbanan yang kita buat semata untuk keredhaan dariNya serta di murahkn rezek, InshaAllah ❀️ #sariwedges
#sariyanti
#shopperliciousboutique

New arrival
YSL apricot

Sise 35 to 40 only
#ysl
#yslheels
#shopperliciousboutique

Signature sandal pink pastel
Baru re stock kasut favorite @sariyanti
Also available at @vendvillejohorbahru

Size 35 to 43
#sariyanti
#shopperliciousboutique
#VendvilleJB
#Vendvillers
#wedgesringandanempuk

MOST RECENT

Whats new on @shopperliciousboutique guys??? Look at their new collection and how stunning you are when you wearing it! OMGπŸ€€πŸ˜πŸ’•
.
.
A simple wedges could make your day even greater dont worry peeps!πŸ™ˆπŸ’ƒπŸ»
.
.
Go to @vendville JB now and don't miss out!πŸš—πŸ’¨
.
.
vendvillejohorbahru #vendvillers #vendville #vvjb #malaysianfashion #malaysiafashion #shopperliciousboutique

#Repost @vendville (@get_repost)
・・・
Wowwww ini memang kasut paling selamat nak tapak muka orang chapp chuss je eh tipu je tau,ni lah dia @shopperliciousboutique kasut paling sodap di pakai πŸ’•
.
.
Dah la pakai cantik menggalah kalah zirafah, selesa pulak tu mmg letups mcm beyonce imma single ladiess!!!!! Gittew πŸ’ƒπŸ»
.
.
#vendville
#vendvilers
#vendvillejohorbahru
#malaysiafashion
#malaysianfashion
#vvjb
#shopperliciousboutique
#sariwedges
#sariyanti

Cantik nya material baru
Green matte ❀❀ Size 36 to 42
Price rm89

Warna matte yg ada
Brown.grey.pink and red chili

Sandal Paling ringan dan selesa #signaturesandals
#shopperliciousboutique
#sariyanti
#subangparade

Wowwww ini memang kasut paling selamat nak tapak muka orang chapp chuss je eh tipu je tau,ni lah dia @shopperliciousboutique kasut paling sodap di pakai πŸ’•
.
.
Dah la pakai cantik menggalah kalah zirafah, selesa pulak tu mmg letups mcm beyonce imma single ladiess!!!!! Gittew πŸ’ƒπŸ»
.
.
#vendville
#vendvilers
#vendvillejohorbahru
#malaysiafashion
#malaysianfashion
#vvjb
#shopperliciousboutique

hi ladies ni pun selesa tau
#subang parade GoGoBazaar
#4&;5nov 10amto10pm
#shopperliciousboutique
#Kasutcantik
#kasutselesapakai
#beli
#pumpshoesnotflatshoes
#sandals

Cantik nya ..sesuai utk ke majlis ekslusif ..wedding or bertunang
This one online purchase online only ya ...
Ada batu lip lap hehe
Price 89
Size 35 to 41
Wass app 012 6088 969
#shopperliciousboutique

BERITA BAIKK untuk hari ini uolls..
.
Orang2 KayEll dan Selangor jemput singgah ke #subangparade kalau nak dapatkan FREE lipsmatte #kaaycosmetics ..
.
Orang2 #johor , #johorbahru dan #singapura ?? OPCOSSS boleh Juga dapatkan di :
πŸ‘‰ #lovethatshawl
F-05, 1st Floor
AEON BDO πŸ€—
.
πŸ”₯SYARATNYA WALK-IN & MEMBUAT PEMBELIAN 2 PASANG KASUT ATAU SANDAL. ( Untuk hari ini dan esok sahaja)
Kalau sepasang je maaf tak dapat tauu😁
.
#Repost @shopperliciousboutique (@get_repost)
・・・
Siapa nak lipmatte free ?? So harus korang bertandang ke booth kami di SUBANG PARADE pada :

Lipmatte mint yg viral @kaay_cosmetics
*terms and conditions apply
See u ya ❀❀ Sabtu and Ahad ni 28 &29hb Oktober 2017
Tingkat 1 depan Yamaha Music
Masa ;10 pagi -8 malam
#subangparade
#boothweekend
#Shopperliciousbazaar
#shopperliciousboutique
#freegift

Siapa nak lipmatte free ?? So harus korang bertandang ke booth kami di SUBANG PARADE pada :

Lipmatte mint yg viral @kaay_cosmetics
*terms and conditions apply
See u ya ❀❀ Sabtu and Ahad ni 28 &29hb Oktober 2017
Tingkat 1 depan Yamaha Music
Masa ;10 pagi -8 malam
#subangparade
#boothweekend
#Shopperliciousbazaar
#shopperliciousboutique
#freegift

Beli 2 pasang (any shoe) FREE LIPCREAMY MATTES dari @kaay_cosmetics !!!
.

Promosi 28 &29 October ni , di Subang Parade , jam 10am - 8pm.
Semua koleksi baru akan kasi bawak. Boleh cuba sarung sendiri dan nikmati keselesan nau nau kasut #shopperliciousboutique nii.

Beli 2 pasang (any shoe) FREE LIPCREAMY MATTES dari @kaay_cosmetics !!!
.

Promosi 28 &29 October ni , di Subang Parade , jam 10am - 8pm.
Semua koleksi baru akan kasi bawak. Boleh cuba sarung sendiri dan nikmati keselesan nau nau kasut #shopperliciousboutique nii.

Beli 2 pasang (any shoe) FREE LIPCREAMY MATTES dari @kaay_cosmetics !!!
.

Promosi 28 &29 October ni , di Subang Parade , jam 10am - 8pm.
Semua koleksi baru akan kasi bawak. Boleh cuba sarung sendiri dan nikmati keselesan nau nau kasut #shopperliciousboutique nii.

Dah cuba pasti in love #sariwedges
For JB people here u are ❀❀ #Repost @vendville (@get_repost)
・・・
Wow wow wow! Kasut @shopperliciousboutique ni tak sah kalau tak gojes tau! 🀀
.
.
Walau setinggi everest tapi jalan tetap penuh confident tauuu haa lagi pulak kalau jalan depan kak senah kaki ngumpat tu lenyek kan sekali kaki dia dengan kasut ni haa gituuu πŸ˜œπŸ˜†
.
.
Tak sabar kan nak pakai ?? πŸ˜‹πŸ˜‹ jom serbuu @vendville johor bahru hari ini ! Pin pinnn πŸš™πŸŒ¬πŸŒ¬πŸŒ¬πŸŒ¬
.
.
#malaysianfashion #malaysiafashion #vendvillejohorbahru #vendvillers #vendville #vvjb #shopperliciousboutique

Wow wow wow! Kasut @shopperliciousboutique ni tak sah kalau tak gojes tau! 🀀
.
.
Walau setinggi everest tapi jalan tetap penuh confident tauuu haa lagi pulak kalau jalan depan kak senah kaki ngumpat tu lenyek kan sekali kaki dia dengan kasut ni haa gituuu πŸ˜œπŸ˜†
.
.
Tak sabar kan nak pakai ?? πŸ˜‹πŸ˜‹ jom serbuu @vendville johor bahru hari ini ! Pin pinnn πŸš™πŸŒ¬πŸŒ¬πŸŒ¬πŸŒ¬
.
.
#malaysianfashion #malaysiafashion #vendvillejohorbahru #vendvillers #vendville #vvjb #shopperliciousboutique

Fefeeling cinderella pun jadi juga ni dengan kasut comel sweet sweet @shopperliciousboutique ni πŸ‘°πŸ»πŸ‘ πŸŒΈπŸ’•
.
.
Sukaaa sangat rasa dia bila pakai tuu. Terasa nak berjalan jalan ke seluruh pelusuk donia je πŸ˜πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
Hanya di #vendvillejohorbahru jumpa nanti !πŸ’‹
.
#malaysiafashion #malaysianfashion #vendvillers #vvjb #vendville #vendvillejohorbahru #shopperliciousboutique

#Repost @novembermate (@get_repost)
・・・
@_accadeela_official_ Clara kurung is on #sale, grab now for only RM200 😍😍😍
Size: XS/ S
Normal Price: RM239
.
@shopperliciousboutique best seller signature sandal
Size: 36 - 42
Price: RM89
.
SHOP HERE πŸ‘‡
Waze: NOVEMBERMATE
Landmark;
- Behind PKNS Bangi
- Same row as LeeyanaRahman
.
ONLINE PURCHASE πŸ‘‡
DM/ Whatsapp: 0166086277
.
#novembermate
#bangisentral
#vendorwanted
#vendorboutique
#multilabelboutique
#vendorneeded
#hijabista
#fashionblogger
#bajukurung2017
#blousekerja
#hijabista
#fashionideas
#fashion
#topmurah
#signaturesandals
#shopperliciousboutique

Cantekk sangatt kan #sariwedges ni.. Bilaa pakai automatik feeling model uolss , keyakinan meninggi 100% hehehe
Berminat pm tepi yeee.. Jangan lupa follow @shopperliciousboutique untuk tengok kasut lain yang lagi letopss.

#shopperliciousboutique

Sari wedges ni masih available in store #lovethatshawl (AEON BDO) tauuu.. .
Kepada yang berdekatan jemput singgah ye.. 😘😘
.
#fidota #vipstockist #johorean #singapura #wedgescantik #shoeslover
.
.
#Repost @shopperliciousboutique (@get_repost)
・・・
Happy Wedesday πŸ˜—πŸ˜— #Repost @vendville (@get_repost)
・・・
Fuhhhh merecik betul la tgk kasut koleksi @shopperliciousboutique ni kanssss. Memang best sbb ringan je senang nak sarung and terus cantik macam bidadari haaa gittew!
.
.
Tunggu apa lagi tu kekakak semuaaa vroommm laju2 pergi @vendvillejohorbahru sekarang tauuu. Janji memang confirm best punyaaaa.
.
#vendville
#vendvillers
#vendvillejohorbahru
#vvjb
#malaysianfashion
#malaysiafashion
#shopperliciousboutique
#sariwedges
#sariyanti

Most Popular Instagram Hashtags