[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shoepoliter

2053 posts

MOST RECENT

@the58street - Anak mau sekolah 2017, mau kasut baru lagi, bag baru, seluar baru, baju baru, buku sekolah baru
.
Satu orang anak sekolah ok tapi kalau banyak anak? Macam mana?
.

Cana kan save duit from over spending?
.

Sekarang dah nak get ready for musim persekolahan 2017 tuan, bali kasut baru lagi duit keluar, bali buku bali baju bali seluar semua nak duit
.

Sebenarnya kasut anak tuan belum rosak lagi cuma kotor jer, boleh dibersihkan nampak seperti baru next year boleh pakai lagi :-) save duit
.

Ok dont worry tuan kami ada promosi cuci dan menang B$100, kita cuci satu pasang kmi bagi satu lucky draw ticket untuk kita isi, kita cuci dua pasang kami bagi dua keping lucky draw tickets :-) makin bnyk kita cuci makin bnyk peluang kita untuk menang B$100
.

Banyak tu B$100 boleh beli kasut baru tu dengan B$100 atu 😬
.

Cana kan join?
.

1.Hantar kasut kita @boiianaa_ Smellthestreet Skateshop K.B town or Call kami for pickup or
.

Hantar @londacube_seria at plaza seria
.

2.Bayar B$12 for a pair of shoes and our staff will issue you a lucky draw ticket to fill in
.

Since January 2016 we cleaned more than 200pairs of sneakers, some cap and some handbag :-)
.

Offer Valid From 01.12.2016 until 31.01.2017. Terms and Conditions Apply
.

Premium cleaning service price B$12
.

Premium Service 💯% Guaranteed exclusive for our customers
.

Contact: +673 8631368
Instagram: @The58Street
Facebook: The58Street
Web: The58street.bigcartel.com
Free Delivery 🚐💨💨💨 🇧🇳
International Delivery to Malaysia and Singapore ✈️ 🇲🇾 🇸🇬
.

#Hypebeast #sneakernews #Kualabelait #Lumut #Seria #Brunei #Malaysia #Singapore #Brunika #bruheat #Brukicks #shoelover #Shoepoliter #bruneisneakers #bruneisneakerheads #brusneakers #instabru #shoelaundry #sneakerlah #klkix #klsole #Sgsneakers #sneakerheadsg #Sgsneakerheads #Sgkicks

@the58street - Anak mau sekolah 2017, mau kasut baru lagi, bag baru, seluar baru, baju baru, buku sekolah baru
.
Satu orang anak sekolah ok tapi kalau banyak anak? Macam mana?
.

Cana kan save duit from over spending?
.

Sekarang dah nak get ready for musim persekolahan 2017 tuan, bali kasut baru lagi duit keluar, bali buku bali baju bali seluar semua nak duit
.

Sebenarnya kasut anak tuan belum rosak lagi cuma kotor jer, boleh dibersihkan nampak seperti baru next year boleh pakai lagi :-) save duit
.

Ok dont worry tuan kami ada promosi cuci dan menang B$100, kita cuci satu pasang kmi bagi satu lucky draw ticket untuk kita isi, kita cuci dua pasang kami bagi dua keping lucky draw tickets :-) makin bnyk kita cuci makin bnyk peluang kita untuk menang B$100
.

Banyak tu B$100 boleh beli kasut baru tu dengan B$100 atu 😬
.

Cana kan join?
.

1.Hantar kasut kita @boiianaa_ Smellthestreet Skateshop K.B town or Call kami for pickup or
.

Hantar @londacube_seria at plaza seria
.

2.Bayar B$12 for a pair of shoes and our staff will issue you a lucky draw ticket to fill in
.

Since January 2016 we cleaned more than 200pairs of sneakers, some cap and some handbag :-)
.

Offer Valid From 01.12.2016 until 31.01.2017. Terms and Conditions Apply
.

Premium cleaning service price B$12
.

Premium Service 💯% Guaranteed exclusive for our customers
.

Contact: +673 8631368
Instagram: @The58Street
Facebook: The58Street
Web: The58street.bigcartel.com
Free Delivery 🚐💨💨💨 🇧🇳
International Delivery to Malaysia and Singapore ✈️ 🇲🇾 🇸🇬
.

#Hypebeast #sneakernews #Kualabelait #Lumut #Seria #Brunei #Malaysia #Singapore #Brunika #bruheat #Brukicks #shoelover #Shoepoliter #bruneisneakers #bruneisneakerheads #brusneakers #instabru #shoelaundry #sneakerlah #klkix #klsole #Sgsneakers #sneakerheadsg #Sgsneakerheads #Sgkicks

@the58street - Anak mau sekolah 2017, mau kasut baru lagi, bag baru, seluar baru, baju baru, buku sekolah baru
.
Satu orang anak sekolah ok tapi kalau banyak anak? Macam mana?
.

Cana kan save duit from over spending?
.

Sekarang dah nak get ready for musim persekolahan 2017 tuan, bali kasut baru lagi duit keluar, bali buku bali baju bali seluar semua nak duit
.

Sebenarnya kasut anak tuan belum rosak lagi cuma kotor jer, boleh dibersihkan nampak seperti baru next year boleh pakai lagi :-) save duit
.

Ok dont worry tuan kami ada promosi cuci dan menang B$100, kita cuci satu pasang kmi bagi satu lucky draw ticket untuk kita isi, kita cuci dua pasang kami bagi dua keping lucky draw tickets :-) makin bnyk kita cuci makin bnyk peluang kita untuk menang B$100
.

Banyak tu B$100 boleh beli kasut baru tu dengan B$100 atu 😬
.

Cana kan join?
.

1.Hantar kasut kita @boiianaa_ Smellthestreet Skateshop K.B town or Call kami for pickup or
.

Hantar @londacube_seria at plaza seria
.

2.Bayar B$12 for a pair of shoes and our staff will issue you a lucky draw ticket to fill in
.

Since January 2016 we cleaned more than 200pairs of sneakers, some cap and some handbag :-)
.

Offer Valid From 01.12.2016 until 31.01.2017. Terms and Conditions Apply
.

Premium cleaning service price B$12
.

Premium Service 💯% Guaranteed exclusive for our customers
.

Contact: +673 8631368
Instagram: @The58Street
Facebook: The58Street
Web: The58street.bigcartel.com
Free Delivery 🚐💨💨💨 🇧🇳
International Delivery to Malaysia and Singapore ✈️ 🇲🇾 🇸🇬
.

#Hypebeast #sneakernews #Kualabelait #Lumut #Seria #Brunei #Malaysia #Singapore #Brunika #bruheat #Brukicks #shoelover #Shoepoliter #bruneisneakers #bruneisneakerheads #brusneakers #instabru #shoelaundry #sneakerlah #klkix #klsole #Sgsneakers #sneakerheadsg #Sgsneakerheads #Sgkicks

@the58street - Anak mau sekolah 2017, mau kasut baru lagi, bag baru, seluar baru, baju baru, buku sekolah baru
.
Satu orang anak sekolah ok tapi kalau banyak anak? Macam mana?
.

Cana kan save duit from over spending?
.

Sekarang dah nak get ready for musim persekolahan 2017 tuan, bali kasut baru lagi duit keluar, bali buku bali baju bali seluar semua nak duit
.

Sebenarnya kasut anak tuan belum rosak lagi cuma kotor jer, boleh dibersihkan nampak seperti baru next year boleh pakai lagi :-) save duit
.

Ok dont worry tuan kami ada promosi cuci dan menang B$100, kita cuci satu pasang kmi bagi satu lucky draw ticket untuk kita isi, kita cuci dua pasang kami bagi dua keping lucky draw tickets :-) makin bnyk kita cuci makin bnyk peluang kita untuk menang B$100
.

Banyak tu B$100 boleh beli kasut baru tu dengan B$100 atu 😬
.

Cana kan join?
.

1.Hantar kasut kita @boiianaa_ Smellthestreet Skateshop K.B town or Call kami for pickup or
.

Hantar @londacube_seria at plaza seria
.

2.Bayar B$12 for a pair of shoes and our staff will issue you a lucky draw ticket to fill in
.

Since January 2016 we cleaned more than 200pairs of sneakers, some cap and some handbag :-)
.

Offer Valid From 01.12.2016 until 31.01.2017. Terms and Conditions Apply
.

Premium cleaning service price B$12
.

Premium Service 💯% Guaranteed exclusive for our customers
.

Contact: +673 8631368
Instagram: @The58Street
Facebook: The58Street
Web: The58street.bigcartel.com
Free Delivery 🚐💨💨💨 🇧🇳
International Delivery to Malaysia and Singapore ✈️ 🇲🇾 🇸🇬
.

#Hypebeast #sneakernews #Kualabelait #Lumut #Seria #Brunei #Malaysia #Singapore #Brunika #bruheat #Brukicks #shoelover #Shoepoliter #bruneisneakers #bruneisneakerheads #brusneakers #instabru #shoelaundry #sneakerlah #klkix #klsole #Sgsneakers #sneakerheadsg #Sgsneakerheads #Sgkicks

@the58street - Anak mau sekolah 2017, mau kasut baru lagi, bag baru, seluar baru, baju baru, buku sekolah baru
.
Satu orang anak sekolah ok tapi kalau banyak anak? Macam mana?
.

Cana kan save duit from over spending?
.

Sekarang dah nak get ready for musim persekolahan 2017 tuan, bali kasut baru lagi duit keluar, bali buku bali baju bali seluar semua nak duit
.

Sebenarnya kasut anak tuan belum rosak lagi cuma kotor jer, boleh dibersihkan nampak seperti baru next year boleh pakai lagi :-) save duit
.

Ok dont worry tuan kami ada promosi cuci dan menang B$100, kita cuci satu pasang kmi bagi satu lucky draw ticket untuk kita isi, kita cuci dua pasang kami bagi dua keping lucky draw tickets :-) makin bnyk kita cuci makin bnyk peluang kita untuk menang B$100
.

Banyak tu B$100 boleh beli kasut baru tu dengan B$100 atu 😬
.

Cana kan join?
.

1.Hantar kasut kita @boiianaa_ Smellthestreet Skateshop K.B town or Call kami for pickup or
.

Hantar @londacube_seria at plaza seria
.

2.Bayar B$12 for a pair of shoes and our staff will issue you a lucky draw ticket to fill in
.

Since January 2016 we cleaned more than 200pairs of sneakers, some cap and some handbag :-)
.

Offer Valid From 01.12.2016 until 31.01.2017. Terms and Conditions Apply
.

Premium cleaning service price B$12
.

Premium Service 💯% Guaranteed exclusive for our customers
.

Contact: +673 8631368
Instagram: @The58Street
Facebook: The58Street
Web: The58street.bigcartel.com
Free Delivery 🚐💨💨💨 🇧🇳
International Delivery to Malaysia and Singapore ✈️ 🇲🇾 🇸🇬
.

#Hypebeast #sneakernews #Kualabelait #Lumut #Seria #Brunei #Malaysia #Singapore #Brunika #bruheat #Brukicks #shoelover #Shoepoliter #bruneisneakers #bruneisneakerheads #brusneakers #instabru #shoelaundry #sneakerlah #klkix #klsole #Sgsneakers #sneakerheadsg #Sgsneakerheads #Sgkicks

Repost from @the58street .
Kena baca dulu instruction drg, baru boleh WIN!! 🙈🙈😝😂👍
.
Reading start now (5min) 😂😝👍✌🏻️
.
#Reposting @the58street with @instarepost_app -- Anak mau sekolah 2017, mau kasut baru lagi, bag baru, seluar baru, baju baru, buku sekolah baru
.
Satu orang anak sekolah ok tapi kalau banyak anak? Macam mana?
.

Cana kan save duit from over spending?
.

Sekarang dah nak get ready for musim persekolahan 2017 tuan, bali kasut baru lagi duit keluar, bali buku bali baju bali seluar semua nak duit
.

Sebenarnya kasut anak tuan belum rosak lagi cuma kotor jer, boleh dibersihkan nampak seperti baru next year boleh pakai lagi :-) save duit
.

Ok dont worry tuan kami ada promosi cuci dan menang B$100, kita cuci satu pasang kmi bagi satu lucky draw ticket untuk kita isi, kita cuci dua pasang kami bagi dua keping lucky draw tickets :-) makin bnyk kita cuci makin bnyk peluang kita untuk menang B$100
.

Banyak tu B$100 boleh beli kasut baru tu dengan B$100 atu 😬
.

Cana kan join?
.

1.Hantar kasut kita @boiianaa_ Smellthestreet Skateshop K.B town or Call kami for pickup or
.

Hantar @londacube_seria at plaza seria
.

2.Bayar B$12 for a pair of shoes and our staff will issue you a lucky draw ticket to fill in
.

Since January 2016 we cleaned more than 200pairs of sneakers, some cap and some handbag :-)
.

Offer Valid From 01.12.2016 until 31.01.2017. Terms and Conditions Apply
.

Premium cleaning service price B$12
.

Premium Service 💯% Guaranteed exclusive for our customers
.

Contact: +673 8631368
Instagram: @The58Street
Facebook: The58Street
Web: The58street.bigcartel.com
Free Delivery 🚐💨💨💨 🇧🇳
International Delivery to Malaysia and Singapore ✈️ 🇲🇾 🇸🇬
.

#Hypebeast #sneakernews #Kualabelait #Lumut #Seria #Brunei #Malaysia #Singapore #Brunika #bruheat #Brukicks #shoelover #Shoepoliter #bruneisneakers #bruneisneakerheads #brusneakers #instabru #shoelaundry #sneakerlah #klkix #klsole #Sgsneakers #sneakerheadsg #Sgsneakerheads #Sgkicks

Repost from @the58street .
Kena baca dulu instruction drg, baru boleh WIN!! 🙈🙈😝😂👍
.
Reading start now (5min) 😂😝👍✌🏻️
.
#Reposting @the58street with @instarepost_app -- Anak mau sekolah 2017, mau kasut baru lagi, bag baru, seluar baru, baju baru, buku sekolah baru
.
Satu orang anak sekolah ok tapi kalau banyak anak? Macam mana?
.

Cana kan save duit from over spending?
.

Sekarang dah nak get ready for musim persekolahan 2017 tuan, bali kasut baru lagi duit keluar, bali buku bali baju bali seluar semua nak duit
.

Sebenarnya kasut anak tuan belum rosak lagi cuma kotor jer, boleh dibersihkan nampak seperti baru next year boleh pakai lagi :-) save duit
.

Ok dont worry tuan kami ada promosi cuci dan menang B$100, kita cuci satu pasang kmi bagi satu lucky draw ticket untuk kita isi, kita cuci dua pasang kami bagi dua keping lucky draw tickets :-) makin bnyk kita cuci makin bnyk peluang kita untuk menang B$100
.

Banyak tu B$100 boleh beli kasut baru tu dengan B$100 atu 😬
.

Cana kan join?
.

1.Hantar kasut kita @boiianaa_ Smellthestreet Skateshop K.B town or Call kami for pickup or
.

Hantar @londacube_seria at plaza seria
.

2.Bayar B$12 for a pair of shoes and our staff will issue you a lucky draw ticket to fill in
.

Since January 2016 we cleaned more than 200pairs of sneakers, some cap and some handbag :-)
.

Offer Valid From 01.12.2016 until 31.01.2017. Terms and Conditions Apply
.

Premium cleaning service price B$12
.

Premium Service 💯% Guaranteed exclusive for our customers
.

Contact: +673 8631368
Instagram: @The58Street
Facebook: The58Street
Web: The58street.bigcartel.com
Free Delivery 🚐💨💨💨 🇧🇳
International Delivery to Malaysia and Singapore ✈️ 🇲🇾 🇸🇬
.

#Hypebeast #sneakernews #Kualabelait #Lumut #Seria #Brunei #Malaysia #Singapore #Brunika #bruheat #Brukicks #shoelover #Shoepoliter #bruneisneakers #bruneisneakerheads #brusneakers #instabru #shoelaundry #sneakerlah #klkix #klsole #Sgsneakers #sneakerheadsg #Sgsneakerheads #Sgkicks

Most Popular Instagram Hashtags