#shilahamzah

1807 posts

TOP POSTS

Ada org ckp sama..sama ker heeeee
#miaahmad #shilahamzah :-)

Jumpa kak tiri japp harus skin color laen sbb sun burn malaysia 😚..
#2paperstogo #shilahamzah #insecure

Consert MAHA2016.
#shilahamzah

Wo hen ai ni😍😍😍😘😘
#woaini #shilahamzah

✌ shila hamzah ni tak pernah tak lawa 😘
#shilahamzah

@shahilaamzah (Shila hamzah) - Listen 😍😍😍
.
.
.
Ga bosen2 liat video ini ❤️ best vocal anjay disini terlihat , hijab bukan penghalang wanita untuk menjadi sukses dan menyalurkan bakatnya
. .
.
.
@video.heboh @faktanyagoogle @dagelan @dagelantivi @beyonce @wowfaktavideo #shilahamzah #dagelan #listen #singing #singer #videoheboh #faktanyagoogle #beyonce #bestsinger @indozonemusic

Orang Yang sedang ketawa senyum itu sedang mengubati lukanya sendiri 😪😪 krik krik krik!!!caption Takde kaitan ngn gmbaq 😅😅 gdnite
#potluck
#tb180616
#lesungpipit
#shilalas_united
#shilahamzah

MOST RECENT

A N D A . L E L A K 1 ? 💪

TAKKAN 5 MNT JE BOS???
.
.
.
✅Senang rase NGILU ngan cpt geli?
✅Kerap kali TEWAS?
✅JARANG melihat si dia tersenyum PUAS?
✅Tidak suka [email protected] jenis PIL atau KAPSUL?
.
.
KALAU DULU 5minit DAH MUNTAH, tapi lepas sapu je G.E ni SEJAM PUN STEADY LAGI! Tak susah pun sapu je bos!
.
PRODUK PERTAMA YANG BERFUNGSI 4dalam1 !!
.
FIRST TIME GUNA TERUS PERFORM!!!
.
ok bos produk ni untuk orang yang ade masalah 5-10minit dah kalah.. tapi jangan risau sebab lepas pakai GE ni 30-45minit senyum je bos! bukan sembang kencang tapi dah 200% terbukti!
.
apa tunggu lagi takkan nk tengok je bos!
✅Resepi Tradisional org melayu
✅X panas, x kebas
✅Halal, bersih dan selamat digunakan
✅100% bahan organik
✅Kilang lulus KKM (NOT 151002720K)
✅Xde kesan sampingan ..
Kami bagi HARGA MAMPU MILIK !!
.
PM sy / Whatsapp saya Sekarang!!!!!!
>>01115065742

Postage FREE Seluruh Malaysia
.
.
WASSAP SEGERA UTK DPTKAN HARGE PROMOSI
Limited stok!!!# kuantan#lelaki #bazarpaknil #neelofa #erra #storeonline #barangbaik #zizanrazak #johorbahru #sabah #jepsepahtu #shilahamzah #sitinurhaliza #jdt #fiiraempire #tetekgebu #gambiremas #tetekbesar

A N D A . L E L A K 1 ? 💪

TAKKAN 5 MNT JE BOS???
.
.
.
✅Senang rase NGILU ngan cpt geli?
✅Kerap kali TEWAS?
✅JARANG melihat si dia tersenyum PUAS?
✅Tidak suka [email protected] jenis PIL atau KAPSUL?
.
.
KALAU DULU 5minit DAH MUNTAH, tapi lepas sapu je G.E ni SEJAM PUN STEADY LAGI! Tak susah pun sapu je bos!
.
PRODUK PERTAMA YANG BERFUNGSI 4dalam1 !!
.
FIRST TIME GUNA TERUS PERFORM!!!
.
ok bos produk ni untuk orang yang ade masalah 5-10minit dah kalah.. tapi jangan risau sebab lepas pakai GE ni 30-45minit senyum je bos! bukan sembang kencang tapi dah 200% terbukti!
.
apa tunggu lagi takkan nk tengok je bos!
✅Resepi Tradisional org melayu
✅X panas, x kebas
✅Halal, bersih dan selamat digunakan
✅100% bahan organik
✅Kilang lulus KKM (NOT 151002720K)
✅Xde kesan sampingan ..
Kami bagi HARGA MAMPU MILIK !!
.
PM sy / Whatsapp saya Sekarang!!!!!!
>>01115065742

Postage FREE Seluruh Malaysia
.
.
WASSAP SEGERA UTK DPTKAN HARGE PROMOSI
Limited stok!!!# kuantan#lelaki #bazarpaknil #neelofa #erra #storeonline #barangbaik #zizanrazak #johorbahru #sabah #jepsepahtu #shilahamzah #sitinurhaliza #jdt #fiiraempire #tetekgebu #gambiremas #tetekbesar

A N D A . L E L A K 1 ? 💪

TAKKAN 5 MNT JE BOS???
.
.
.
✅Senang rase NGILU ngan cpt geli?
✅Kerap kali TEWAS?
✅JARANG melihat si dia tersenyum PUAS?
✅Tidak suka [email protected] jenis PIL atau KAPSUL?
.
.
KALAU DULU 5minit DAH MUNTAH, tapi lepas sapu je G.E ni SEJAM PUN STEADY LAGI! Tak susah pun sapu je bos!
.
PRODUK PERTAMA YANG BERFUNGSI 4dalam1 !!
.
FIRST TIME GUNA TERUS PERFORM!!!
.
ok bos produk ni untuk orang yang ade masalah 5-10minit dah kalah.. tapi jangan risau sebab lepas pakai GE ni 30-45minit senyum je bos! bukan sembang kencang tapi dah 200% terbukti!
.
apa tunggu lagi takkan nk tengok je bos!
✅Resepi Tradisional org melayu
✅X panas, x kebas
✅Halal, bersih dan selamat digunakan
✅100% bahan organik
✅Kilang lulus KKM (NOT 151002720K)
✅Xde kesan sampingan ..
Kami bagi HARGA MAMPU MILIK !!
.
PM sy / Whatsapp saya Sekarang!!!!!!
>>01115065742

Postage FREE Seluruh Malaysia
.
.
WASSAP SEGERA UTK DPTKAN HARGE PROMOSI
Limited stok!!!# kuantan#lelaki #bazarpaknil #neelofa #erra #storeonline #barangbaik #zizanrazak #johorbahru #sabah #jepsepahtu #shilahamzah #sitinurhaliza #jdt #fiiraempire #tetekgebu #gambiremas #tetekbesar

di hari ini menunggu hujan reda #shilahamzah #niyodeai

- Tati skincare loose item .. Harga terjun bangunan sebab terlajak murahhhh !!! Wasap kami sekarang 0199519015 !! TATI SKINCARE RM53
POS SM RM7 / RM10 SS

TATI PRODUCT :
TATI WHITE SHAPERS RM45

TATI SKINCARE RM53

TATI COMPACT POWDER RM39
TATI FOUNDATION RM39

TATI TONER KECIL RM22
TATI TONER BESAR RM34

TATI SERUM RM45

TATI CLEANSER 120ML RM25
TATI CLEANSER 60ML RM16 -TATI NIGHT CREAM 5MG RM20
-TATI TREATMENT CREAM 5MG RM20
-TATI DAY CREAM 5MG RM20
-TATI SUNBLOCK CREAM 5MG RM20 -TATI NIGHT CREAM 10MG RM32
-TATI TREATMENT CREAM 10MG RM32 -TATI DAY CREAM 10MG RM32
-TATI SUNBLOCK CREAM 10MG RM32
.
Kulit kusam ? Pori terbuka ? Kulit kertas pasir ? Tona tak sekata ? White/blackhead head berteraburan ? Gunalah tatiskincare .. produk paling hot era ini .. keberkesanannya in shaa Allah terbukti ..
.

Sape cepat dia dapat !!!
.
.
#tatiskincare #tatiskincareori #tati #tatiskincarelooseitem #tatiskincaremurah #tatiskincareoriginal #tatiskincareterengganu #tatiskincaremalaysia #borongtatiskincare #tatiskincare5in1 #tatiskincaretoner #tatiskincareserum #tatiskincaredaycream #tatiskincareborong #sayajualborong #skincaremurah #produkkosmetikmurah #produkkecantikkanmurah #hargapelajar #uitm #dungun #psmza #terengganu #shilahamzah #fashasandha #zizanrazak #ctdk #tatiskincaresingapore

Lepas #amirarosli dgn #amarbaharin mamuproton sempat berjumpa dgn penyanyi #wanazlyn . Ost #kaptenmukhriz .. Hgpa search #youtube , tgk dn like byk2 naaa...
Pndai nyanyi lagu bahasa mandarin. Lebih kurang mcm #shilahamzah laa.. Support local Artist.

#instagrammalaysia
Nak beli kereta #proton carila mamu naa
Ezzry 0166851185

Pengantin kita da ready nk nikah... Da siap makeup Skali pandang mcm #shilahamzah .. Org kata bukan kita kata 😄😄😄😄😄

😜Tak boleh nak setanding dia..😂
Love u #shilahamzah 😘😘😘

Do u loike Coffee latte?
Cannot bite this batik ok.. 😀

#batikcotton
#trustedseller
#batik
#cakeboss
#coffee
#klang
#pulaupinang
#shilahamzah

Sedar x sedar dah bepuluh puluh jenama perfume dah jual di myonlineshopes! Antara koleksi perfume yg available di myonlineshopes now ! :
.
🌸Dubai dan Abu dhabi by Fasha sandha
🌸Bunkface
🌸Neelofa
🌸AJ X Fattah Amin
🌸Loveble by erra fazira
🌸Sofi jikan
🌸Hanasuva by yana samsudin
🌸Shila Hamzah
🌸Rumi by Remy Ishak
🌸Adorable by Rita rudaini
🌸 Precious dan Gogeous by RCW
🌸DAC by Dato Ac Mizal
🌸Schaxawal 🌸Sweetness by Mia Ahmad
🌸Dexandra 🌸Vida by Qu puteh
🌸Matahari by sheila rusly
Dan byk lagi!
.
Mana satu pilihan anda??? Jgn juling mata sudah! Pening pun ye mana satu nak pilih kan! 😬😬
.
Nak dtg kedai boleh.. nak beli online pun boleh.
Wasap Hotline :010 840 8600. .
Website utk bli online : www.myonlineshopes.my
.
#perfume #perfumeartis #neelofa #neelofaperfume #bunkface #rozitachewan #perfumecheta #sofijikanperfume #sofijikan #shilahamzah #miaahmad #perfumemiaahmad #dexandra #dexandraperfume #ajperfume #fattahamin #ritarudaini #ritarudainiperfume #fashasandha #fashasandhaperfume #zamaniperfume #hanasuvabyyanasamsudin #perfumeyanasamsudin #remyishak #perfumeschaxawal #perfumequputeh #myonlineshopes #miri #sarawak #brunei

Indahnya si hijau,
Indah lagi jika dapat mewarnai hidupmu.
Whatsapp 018-2399 231

#batikcotton
#batik
#catalogbatikcottondoublea
#cottonviscose
#cottonsponge
#batiklover
#nona
#shilahamzah

Ni customer saya, muka dia jenis berminyak dan berjerawat kemerah-merahan.
.
So, saya suggest dulu pakai face soap untuk redakan jerawat dia yang kemerahan tu.
.
Alhamdulillah lepas pakai, muka dia dah kurang berminyak dah. Muka rasa lembap dan selesa!
.
Baru pakai face soap,belum pakai face oil lagi tu. 😘
.
.
Cc:Hazirah Zaini
.
.
Every women's dream"
.
.
"MARY JARDIN kualiti bangsawan, harga rakyat jelata😍"
📱WA 0129076133 untuk pembelian & khidmat nasihat. .
.
#testimonimaryjardin
#maryjardinskincareproduct #maryjardinskincare #klang  #putrajaya #banting #rembau #bangsar #serikembangan #shahalam #seksyen7 #shilahamzah #fashasandha #zizanrazak #ctdk #neelofa #ellymazlein #Lofattah #fattahamin #bazarpaknil #sayajual #produkkecantikkanmurah #organiklover #handmade #wanitaterakhir #meletop
#maryjardin #maryjardinagent #Mjluminaries #Emjempire

Most Popular Instagram Hashtags