[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shilahamzah

1618 posts

TOP POSTS

Jumpa kak tiri japp harus skin color laen sbb sun burn malaysia 😚..
#2paperstogo#shilahamzah#insecure

Terharu...tak sangka ada peminat dari negara China.... 😍😘😘😘 ini mesti terkesan dan peminat2 #shilahamzah suka naw2 mereka bergambar dgn wanita bertudung...#alhamdulillah...

With my idols @shahilaamzah and @sawyerleong @sawyerleongfans. What a wonderful new year 2016. #shilahamzah

Ada org ckp sama..sama ker heeeee
#miaahmad#shilahamzah :-)

Lama akak tak jumpa #shilahamzah 😘ni..Semalam rezeki bertemu dengannya..makin cantik yea!! Semoga selalu sukses.. ✌ β€β€πŸ’‹πŸ’‹ #moodrepublik #moodrepublikklrayafest2017

With #AG dan #shilahamzah
#melodi .
.
πŸ“· @eddy_aidil

✌ shila hamzah ni tak pernah tak lawa 😘
#shilahamzah

Its not everyday i saw famous superstar from Malaysia and i can finally see them right in person. #klfest #pwtc #event #shilahamzah #malaysia .

MOST RECENT

Haiiiiiii we come back!!! 😍 DM OR PM ME 0168067947! Dalam masa 15 minit sahaja kulit anda bersih daripada BLACKHEAD AND WHITEHEAD yang tersumbat dan menyebabkan jerawat timbul?? 😱😱 jangan risau Blackhead Killer Mask Original kan ada 😍 cepat-cepat siapa nak boleh order. Murah sahaja RM8 boleh juga borong! Jom cantik bersama dan singkirkan jerawat!! 😍😱 #blackheadkillerviral #blackheadkillermurah #blackheadkillermalaysia #blackheadkillermaskoriginal #blackheadkillers #blackheadkillerkl #blackheadkillerori #blackheadkillermask #blackheadkillersabah #blackheadkillerselangor #blackheadkiller #blackheadkillershahalam #blackheadkillermaskoriginal #blackheadkillerviral #shilahamzah #shahilahhamzah #fattzura #izaraaishah #peeloffmask #fazurafattahaminz #zulariffin

Terharu...tak sangka ada peminat dari negara China.... 😍😘😘😘 ini mesti terkesan dan peminat2 #shilahamzah suka naw2 mereka bergambar dgn wanita bertudung...#alhamdulillah...

Awak!! Ye awak laa yang tengah baca ni!! Buat apa tu??😁😁 Meh sini meh!! Adik kakak mak long mak ngah mak teh...meh laa sini kejap!!! kami nak perkenalkan set Putry Beauty skincare ni.. 😌 Tau tak nama Jamu Nenek ni dah tak asing lagi di kalangan wanita!! Sebab dia lulusan KKM dan homemade so ramai yang yakin dengan produk skincare keluaran Jamu Nenek.. 😍😍 Dijamin selamat ok!! Dah ramai yang guna produk ni dan sangat2 berpuas hati dengan hasil selepas penggunaan..πŸ€— Berminat nak tau lebih lanjut?? Hubungi kami di 01117817455 @ boleh tekan link di bio untuk terus direct pm😘😘 .
.
#eusahawan #uitm #kampuskotabharu #BM242 #sayajual #produkjamunenek #sayajualonline #produkkosmetik #kosmetikmalaysia #homemadecosmetics #skincare #jamunenek #putrybeauty #putrybeautyskincare #bazaarpaknil #igshopmalaysia #igshop #nakcantik #nkcomel #noradanish #mirafilzah #wanyhasrita #elfiraloy #neelofa #shilahamzah #ctdk #farahnabila #dia #jannanick #irwansyah

#shilahamzah #memoriTercipta
Antara kau Dan Aku πŸ˜‚

"Mak oii..Lepas 17 hari jerawat dah lesap!!!"
.
.
Haa..kan sis dah bagitau jangan cuba2 pakai produk Putry Beauty kalau tak sanggup jadi cantik!! Ini baru 2 minggu uolls!!😌🌹 kalau sebulan?? 3 bulan??😱😱 Jangan lupa lepas pakai Putry Beauty by Jamu Nenek, suruh pakwe uolls jaga uolls baik2 ok!! Bukan apa, takut kena rembat dekat orang lain bila dah CUN MELETOP nanti!!πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
#sayajual #produkjamunenek #sayajualonline #produkkosmetik #kosmetikmalaysia #homemadecosmetics #skincare #jamunenek #putrybeauty #putrybeautyskincare #bazaarpaknil #igshopmalaysia #igshop #nakcantik #nkcomel #noradanish #mirafilzah #wanyhasrita #elfiraloy #neelofa #shilahamzah #ctdk #farahnabila #dia #jannanick #irwansyah

"Penipu!!
Saya nak refund!!
Menyesal betul!!
Menyesal guna produk awak ni tau!!
Tak sangka boleh jadi cantik, putih lepas pakai!!
Sampaikan kawan2 semua asyik tegur macam mana muka yang dulu kusam, brjerawat&berparut berubah jadi PINKISH&GLOWING ALA2 ARTIS KOREA!!
Hehe.. thanks awak..boleh repeat order ni..😍😍" .
.
#sayajual #sayajualonline #produkkosmetik #kosmetikmalaysia #homemadecosmetics #jamunenek #putrybeauty #putrybeautyskincare #bazaarpaknil #igshopmalaysia #igshop #nakcantik #nkcomel #noradanish #mirafilzah #wanyhasrita #elfiraloy #neelofa #shilahamzah #ctdk #farahnabila

THIS IS WHAT WE CALLED VIVIX πŸ’“

Siapa yang memerlukan Vivix?
1. Golongan yang mengidap kanser atau berisiko mengidap kanser akibat keturunan atau kegagalan fungsi mana2 organ

2. Pesakit SLE
3. Pesakit jantung
4. Pesakit kencing manis
5. Pesakit darah tinggi
6. Pesakit gout
7. Pesakit stroke
8. Wanita yang mempunyai cyst
9. Golongan yang mempunyai ketahanan badan yang lemah
10. Golongan yang mempunyai masalah selaput mata/penglihatan
11. Anti penuaan
12. Perokok tegar
13. Ketagihan dadah
.
IJAH
Wassup 0106680209
Your Shaklee Consultation.

#shakleebyijah #shaklee #malaysia #2017 #famous #burger #s #star #neelofa #shilahamzah

THIS IS WHAT WE CALLED VIVIX πŸ’“

Siapa yang memerlukan Vivix?
1. Golongan yang mengidap kanser atau berisiko mengidap kanser akibat keturunan atau kegagalan fungsi mana2 organ

2. Pesakit SLE
3. Pesakit jantung
4. Pesakit kencing manis
5. Pesakit darah tinggi
6. Pesakit gout
7. Pesakit stroke
8. Wanita yang mempunyai cyst
9. Golongan yang mempunyai ketahanan badan yang lemah
10. Golongan yang mempunyai masalah selaput mata/penglihatan
11. Anti penuaan
12. Perokok tegar
13. Ketagihan dadah
.
IJAH
Wassup 0106680209
Your Shaklee Consultation.

#shakleebyijah #shaklee #malaysia #2017 #famous #burger #s #star #neelofa #shilahamzah

THIS IS WHAT WE CALLED VIVIX πŸ’“

Siapa yang memerlukan Vivix?
1. Golongan yang mengidap kanser atau berisiko mengidap kanser akibat keturunan atau kegagalan fungsi mana2 organ

2. Pesakit SLE
3. Pesakit jantung
4. Pesakit kencing manis
5. Pesakit darah tinggi
6. Pesakit gout
7. Pesakit stroke
8. Wanita yang mempunyai cyst
9. Golongan yang mempunyai ketahanan badan yang lemah
10. Golongan yang mempunyai masalah selaput mata/penglihatan
11. Anti penuaan
12. Perokok tegar
13. Ketagihan dadah
.
IJAH
Wassup 0106680209
Your Shaklee Consultation.

#shakleebyijah #shaklee #malaysia #2017 #famous #burger #s #star #neelofa #shilahamzah

THIS IS WHAT WE CALLED VIVIX πŸ’“

Siapa yang memerlukan Vivix?
1. Golongan yang mengidap kanser atau berisiko mengidap kanser akibat keturunan atau kegagalan fungsi mana2 organ

2. Pesakit SLE
3. Pesakit jantung
4. Pesakit kencing manis
5. Pesakit darah tinggi
6. Pesakit gout
7. Pesakit stroke
8. Wanita yang mempunyai cyst
9. Golongan yang mempunyai ketahanan badan yang lemah
10. Golongan yang mempunyai masalah selaput mata/penglihatan
11. Anti penuaan
12. Perokok tegar
13. Ketagihan dadah
.
IJAH
Wassup 0106680209
Your Shaklee Consultation.

#shakleebyijah #shaklee #malaysia #2017 #famous #burger #s #star #neelofa #shilahamzah

Stunning ❀

LAWAS JE SEKARANG!

Cantik tu subjektif.

Bagi ijah semua orang cantik, manis.

Masing masing ada kecantikannya yang tersendiri.

Awak macam mana?

biasalah lumrah manusia sentiasa nak cantik. Nak kacak.

Tapi, tak tahu nak start consume supplement apa untuk pertama kalinya.

Jadinyaaa, ijah nak recommend u guysss ambil set detoks dulu.

Sebab melalui pengalaman ijah. Keberkesanan supplement bergantung kepada seberapa tingginya tahap toksin awak dalam badan.

Takut tak takut?
Rugi tak rugi?

Dapat toksin dekat semua tubuh badan kita.hmmm susahlah nak dapat apa yang kita nak dari pada supplement. Betul kan?

So, apalagi jom grab SET DETOX yang ada promosi menjelang bulan NOVEMBER ni!

Terus direst DM ijah pun boleh.

Wassup pun boleh 0106680209.

#shakleebyijah #shaklee #shakleemalaysia #MorningStory #2017 #Detox #breakfast #bawalchiffon #nastia #shilahamzah

LAWAS JE SETIAP HARI

Cantik tu subjektif.

Bagi ijah semua orang cantik, manis.

Masing masing ada kecantikannya yang tersendiri.

Awak macam mana?

biasalah lumrah manusia sentiasa nak cantik. Nak kacak.

Tapi, tak tahu nak start consume supplement apa untuk pertama kalinya.

Jadinyaaa, ijah nak recommend u guysss ambil set detoks dulu.

Sebab melalui pengalaman ijah. Keberkesanan supplement bergantung kepada seberapa tingginya tahap toksin awak dalam badan.

Takut tak takut?
Rugi tak rugi?

Dapat toksin dekat semua tubuh badan kita.hmmm susahlah nak dapat apa yang kita nak dari pada supplement. Betul kan?

So, apalagi jom grab SET DETOX yang ada promosi menjelang bulan November ni!

Terus direst DM ijah pun boleh.

Wassup pun boleh 0106680209.

#shakleebyijah #shaklee #shakleemalaysia #MorningStory #2017 #Detox #breakfast #bawalchiffon #nastia #shilahamzah

SEMBELIT TIADA, PERUT KEMPIS SENTIASA

Cantik tu subjektif.

Bagi ijah semua orang cantik, manis.

Masing masing ada kecantikannya yang tersendiri.

Awak macam mana?

biasalah lumrah manusia sentiasa nak cantik. Nak kacak.

Tapi, tak tahu nak start consume supplement apa untuk pertama kalinya.

Jadinyaaa, ijah nak recommend u guysss ambil set detoks dulu.

Sebab melalui pengalaman ijah. Keberkesanan supplement bergantung kepada seberapa tingginya tahap toksin awak dalam badan.

Takut tak takut?
Rugi tak rugi?

Dapat toksin dekat semua tubuh badan kita.hmmm susahlah nak dapat apa yang kita nak dari pada supplement. Betul kan?

So, apalagi jom grab SET DETOX yang ada promosi menjelang bulan Muharam ni!

Terus direst DM ijah pun boleh.

Wassup pun boleh 0106680209.

#shakleebyijah #shaklee #shakleemalaysia #MorningStory #2017 #Detox #breakfast #bawalchiffon #nastia #shilahamzah

SET DETOX UNTUK SEMUA!

Cantik tu subjektif.

Bagi ijah semua orang cantik, manis.

Masing masing ada kecantikannya yang tersendiri.

Awak macam mana?

biasalah lumrah manusia sentiasa nak cantik. Nak kacak.

Tapi, tak tahu nak start consume supplement apa untuk pertama kalinya.

Jadinyaaa, ijah nak recommend u guysss ambil set detoks dulu.

Sebab melalui pengalaman ijah. Keberkesanan supplement bergantung kepada seberapa tingginya tahap toksin awak dalam badan.

Takut tak takut?
Rugi tak rugi?

Dapat toksin dekat semua tubuh badan kita.hmmm susahlah nak dapat apa yang kita nak dari pada supplement. Betul kan?

So, apalagi jom grab SET DETOX yang ada promosi menjelang bulan Muharam ni!

Terus direst DM ijah pun boleh.

Wassup pun boleh 0106680209.

#shakleebyijah #shaklee #shakleemalaysia #MorningStory #2017 #Detox #breakfast #bawalchiffon #nastia #shilahamzah

Most Popular Instagram Hashtags