#shihazikir

MOST RECENT

Alhamdulillah.Terima kasih banyak @muzikmuzik_33 , @tv3malaysia dah bagi platform semifinal untuk #JagakanDia .Terima kasih Squad Rover Shiha @srs_malaysia @srs_indo bertungkus lumus vote lagu ni 🙏🏻 Terima kasih @ippohafiz dah hasilkan karya yg indah..Shiha dah cuba buat yg terbaik selebihnya Shiha serah pada rezeki Allah..
.
Shiha putuskan utk nak perform dgn cara macamni.Biar penonton masuk dalam dunia “Jagakan Dia” sepertimana dlm music video.Terima kasih utk @idmayasari & @irwanrauf untuk idea asal dlm musik video..Diolah untuk performance atas stage oleh Mr @ikmalfareeq ..Shiha happy sgt2 dgn idea Fareeq..Tq so much @aruleshi dah bertungkus lumus direct sepanjang reshoot untuk LED ni..Untuk @elfienazari boss @voxscapemy tq so much dah shoot cecantik untuk semifinal & tolong cari editor yang sanggup edit video LED dlm masa 2 minggu ja.Bukan senang nak buat efek “thanos” tu hehe..Im so happy dengan hasil kat LED tu walau masa singkat..Thanks ye mr @nasrullahnapi
.
Thanks jugak buat make up bro @makeupbyshatambee hihi.. Nampak sgt mata tu macam sembab ala2 meroyan gitu hehe..
.
Thanks abg cameraman & soundman,lighting & semua yang terlibat sebab banyak membantu persembahan Shiha..sampai ke tahap ni pun Shiha dah happy sgt dah .Terima kasih semua ♥️
.
📷 : @badrulazhar_ thanks adik bad! 🌹 #sfmm33 #jagakandia #shihazikir

Alhamdulillah dan tahniah buat @shihazikir & @aruleshi untuk persembahan yang sangat baik malam ini. You guys did very well! Semoga perjalanan ‘Jagakan Dia’ berpanjangan ke episod seterusnya 🤲🏻 #shihazikir #jagakandia #sfmm33

Posted @withrepost@shihazikir J A G A K A N D I A
-
📷 : @muzikmuzik_33 @badrulazhar_
.
Make Up : @makeupbyshatambee
.
Konsep : @ikmalfareeq @aruleshi
.
Production : @voxscapemy @elfienazari
.
Editor : @nasrullahnapi

Dapat lepaskan rindu dekat my idol kakak Shiha 😊🖤😘. Semoga lagu Jagakan Dia mara ke AJL 🎼🎙. #ShihaZikir #JagakanDia #squadroversshiha #muzikmuzik33 #SFMM33

Shiha we love you, love your performances! Heartfelt performance, yang pernah hilang orang yang tersayang je faham, especially viral anak yang masih bayi meninggal, pengasuh bunuh anak majikan. 😢 😢 😢 .
.
.
.
.
.
.
.
🎵 Jagakan Dia by Shiha Zikir .
.
.
© TV3 Malaysia .
.
.
.
#jagakandia #shihazikir #jagakandiashiha #shihazikirfans #teamshihazikir #syurgakedua #sfmm33 #dancepractice #dancecover #tiktok #tiktokmalaysia #musically #musicallycringe #musicallymalaysia #challenge #kpopdance #kwave #malaymusic2018 #tempo #yesoryes #jennie #bbibbi #wondergirls #yesoryes #regular #nct #jimin #jackson #namanana #solo

Muzik Muzik Semifinal - I hope this conceptual will give a little bit of impact to @shihazikir performance in effort to bring ‘ Jagakan Dia’ to the final stage. Good luck sista and we are always with you! #jagakandia #shihazikir #sfmm33

Bella Basic Jubah
. 🌼Design: A-Cut Jubah Cutting with Flowy Width
. 🌼Material: Exclusive Crepe –Lightweight Flowing
. 🌼Detailing: BA Plate
. 🌼Feature: Hidden Pocket, Breast Feeding and Wudhu Friendly
. 🌼Price: RM100
. 🌼Product Care: Suitable for machine wash. Iron steam or dry with medium heat

_
_

#BellaBasicJubah #BellaAmmara
#BAlovers #bellaammaraperak #terapiinstagram #jubah #basicjubah #plain #jubahplain #sfmm33 #khaibahar #fatinhusna #teamkhaibahar #jagakandia #shihazikir #jubahtrendy #jubahmoden #kaupunsama #syamel #jubahcantik #jubahbf #bf #breastfeeding #bffriendly

Bella Basic Jubah
. 🌼Design: A-Cut Jubah Cutting with Flowy Width
. 🌼Material: Exclusive Crepe –Lightweight Flowing
. 🌼Detailing: BA Plate
. 🌼Feature: Hidden Pocket, Breast Feeding and Wudhu Friendly
. 🌼Price: RM100
. 🌼Product Care: Suitable for machine wash. Iron steam or dry with medium heat

_
_

#BellaBasicJubah #BellaAmmara
#BAlovers #bellaammaraperak #terapiinstagram #jubah #basicjubah #plain #jubahplain #sfmm33 #khaibahar #fatinhusna #teamkhaibahar #jagakandia #shihazikir #jubahtrendy #jubahmoden #cakapketangan #stacy #tunang #eday #engagementparty #engagementday

Bella Basic Jubah
. 🌼Design: A-Cut Jubah Cutting with Flowy Width
. 🌼Material: Exclusive Crepe –Lightweight Flowing
. 🌼Detailing: BA Plate
. 🌼Feature: Hidden Pocket, Breast Feeding and Wudhu Friendly
. 🌼Price: RM100
. 🌼Product Care: Suitable for machine wash. Iron steam or dry with medium heat

_
_

#BellaBasicJubah #BellaAmmara
#BAlovers #bellaammaraperak #terapiinstagram #jubah #basicjubah #plain #jubahplain #sfmm33 #khaibahar #fatinhusna #teamkhaibahar #jagakandia #shihazikir #jubahtrendy #jubahmoden #akimandthemajistret #steriotypes #bunga #altimet #arajohari #jubahbridesmaid #bridesmaids

Bella Basic Jubah
. 🌼Design: A-Cut Jubah Cutting with Flowy Width
. 🌼Material: Exclusive Crepe –Lightweight Flowing
. 🌼Detailing: BA Plate
. 🌼Feature: Hidden Pocket, Breast Feeding and Wudhu Friendly
. 🌼Price: RM100
. 🌼Product Care: Suitable for machine wash. Iron steam or dry with medium heat

_
_

#BellaBasicJubah #BellaAmmara
#BAlovers #bellaammaraperak #terapiinstagram #jubah #basicjubah #plain #jubahplain #sfmm33 #khaibahar #fatinhusna #teamkhaibahar #jagakandia #shihazikir #jubahtrendy #jubahmoden

#Repost @kay_khydir
Fuhhh Sedap suara 😍👍
• • • • •
~
Tuhan tolonglah aku, #JagakanDia
Yang selalu ada, disisiku sepanjang waktu.
KK dengan @official_farahezel nak ucapkan tahniah, goodluck and all the best untuk @shihazikir for #sfmm33 malam ni.
🙅🏻‍♂️💁🏻‍♂️
#szentertainment
#KayKhydir
#FaraHezel
#ShihaZikir

Most Popular Instagram Hashtags