[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shhiloveyou

32887 posts

TOP POSTS

#Repost @aj_cintahati
・・・
Scene ni ai pulak yg berdebar .. Aidan datang tepat pd waktunya 👍
#ShhILoveYou
#ShhhILoveYou Epi 27
Akhirnya yg terpelenting is Zetty 🚗

Bukan Untukku X Ukulele. #hyperact ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
I rarely cover Malay songs. Jangan kecam please! 🙇

#ShhILoveYou #ukulele101 #ukulelemalaysia #OhanaMY

Alhamdulillah, tamat episod akhir "Shh... I Love You" harini ❤️ Terima kasih kepada semua yang menonton dan terima kasih atas segala sokongan anda. Hope to see you guys again for another show 🌸 Ain gonna miss you guys! #shhiloveyou #shhhiloveyou #slotakasia #primeworksstudios

harrr mesti uolss kenal dia ni kan? amboii kemainn #pipipink dah jd pilihan retisss eh skarang😍 yelaa menda kecik molek comel jeee kaler pun xyah ckap lah super duper lawa tu haihhh! .
.
korang yg nk cuba meh whatsapp sis skrang meh. nak kasi regee promosi 😍. stok sgt terhad. pm lelajuu meh 0139770393
.
.
#pipipinkfamirafaa #pipinkstickblusher #pipipink #shhiloveyou #hikayatcintasipematahhati

#Repost @tv3malaysia (@get_repost)
・・・
Apakah ini pengakhiran bagi Nadia @elvinamohamad & Aidan @gambitsaifullah ?
#ShhILoveYou
Jam 6.48 ptg

Huaaaaa malam ni episod akhir Shh I Love You! Jom tengok ramai ramai please? Sedihnya nak tinggalkan Aidan & Nadia!! 😭

@gambitsaifullah
@elvinamohamad
#ShhILoveYou
#dramasangat
#DSSquad

Kalau ikut skrip, ending kat hospital. Kalau ikut novel, kat Korea. Saya selesaikan kat tepi pantai untuk nilai semiotiknya. Sebagai contoh, ketika Aidan dan Nadia bertengkar di Seoul, mereka lakukan di tepi sungai. Aidan memberitahu kepada niat awalnya sebagai pilot kepada Nadia di tepi laut... #Repost @aj_cintahati
・・・
Happy ending #ShhILoveYou #ShhhILoveYou "the end" 😊😊
Apa coments korang tentang drama ni from 1st sampailah end 😊
Ok next new drama slot akasia #kukirimcinta
Mungkin untuk drama baru akasia ai takkan update . Mintak maaf banyak2 🙏

Jom teka dialog ni !! Kalau korang rasa nak tengok wayang dengan saya cerita #wonderwomen jom jawab dialog saya dalam video ni. Jawapan ada dalam episod akhir nanti!! Pastikan korang tengok last episod tau!! Cara nak sertai :
1.repost video ini
2.bagi jawapan dialog
3.guna hashtag #Shhiloveyoucontest!
4.tag 5 kawan korang

Selamat mencuba.

#CaptainAidan ✈️
#shhiloveyou 🌹

bila @haninazrina tiba tiba datang rumah, bertudungkan tuala pun layan kan lah ain debab ni bergambar, perangai dua dua pulak tintong bukan apa lama tak jumpa minah ni kira macam reunion bff 'shh i love you' ❤️ #shhiloveyou #bffreunion #teamdianain

MOST RECENT

NAK TAMBAH TINGGI??
SETTLE BRO👍🏻👍🏻
.
STRESS BILA PALING PENDEK DIKALANGAN MEMBER2?
Selalu dibahan kwn2 kerana pendek?? 😞
.
Jangan risau. Admin disini sedia membantu korg2 yg berhasrat utk tmbah tggi. .
Kalau asyik ragu-ragu je, sampai bila2 pun xtinggi broh😎✌🏻️
Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tinggi demi keyakinan diri & menggapai kerjaya impian. Anda Wajib cuba utk jadi tinggi💪💪Lupakan yg lain. . .
Ramai yg berjaya naik tggi dgn produk ni. ambil tindakan skrg,
Whatshap : +6014-980 9729
#RatuJamu
#PakarPeriodLancar
#SeriDewiMalam #JamuWanita
#ModenTradisional
#SDM #TerapiInstagram
#MasalahWanita #Senggugut
#Mengandung #Keputihan
#Cyst #Fibroid #Uitm #Klang
#ShahAlam #Organik #Viral
#FemininWash #Penyakit
#SetBersalin #PeriodPain
#Tips #SuamikuPalingSweet
#ShhILoveYou #Selangor
#Perak #KualaLumpur

NAK TAMBAH TINGGI??
SETTLE BRO👍🏻👍🏻
.
STRESS BILA PALING PENDEK DIKALANGAN MEMBER2?
Selalu dibahan kwn2 kerana pendek?? 😞
.
Jangan risau. Admin disini sedia membantu korg2 yg berhasrat utk tmbah tggi. .
Kalau asyik ragu-ragu je, sampai bila2 pun xtinggi broh😎✌🏻️
Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tinggi demi keyakinan diri & menggapai kerjaya impian. Anda Wajib cuba utk jadi tinggi💪💪Lupakan yg lain. . .
Ramai yg berjaya naik tggi dgn produk ni. ambil tindakan skrg,
Whatshap : +6014-980 9729
#RatuJamu
#PakarPeriodLancar
#SeriDewiMalam #JamuWanita
#ModenTradisional
#SDM #TerapiInstagram
#MasalahWanita #Senggugut
#Mengandung #Keputihan
#Cyst #Fibroid #Uitm #Klang
#ShahAlam #Organik #Viral
#FemininWash #Penyakit
#SetBersalin #PeriodPain
#Tips #SuamikuPalingSweet
#ShhILoveYou #Selangor
#Perak #KualaLumpur

NAK TAMBAH TINGGI??
SETTLE BRO👍🏻👍🏻
.
STRESS BILA PALING PENDEK DIKALANGAN MEMBER2?
Selalu dibahan kwn2 kerana pendek?? 😞
.
Jangan risau. Admin disini sedia membantu korg2 yg berhasrat utk tmbah tggi. .
Kalau asyik ragu-ragu je, sampai bila2 pun xtinggi broh😎✌🏻️
Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tinggi demi keyakinan diri & menggapai kerjaya impian. Anda Wajib cuba utk jadi tinggi💪💪Lupakan yg lain. . .
Ramai yg berjaya naik tggi dgn produk ni. ambil tindakan skrg,
Whatshap : +6014-980 9729
#RatuJamu
#PakarPeriodLancar
#SeriDewiMalam #JamuWanita
#ModenTradisional
#SDM #TerapiInstagram
#MasalahWanita #Senggugut
#Mengandung #Keputihan
#Cyst #Fibroid #Uitm #Klang
#ShahAlam #Organik #Viral
#FemininWash #Penyakit
#SetBersalin #PeriodPain
#Tips #SuamikuPalingSweet
#ShhILoveYou #Selangor
#Perak #KualaLumpur

NAK TAMBAH TINGGI??
SETTLE BRO👍🏻👍🏻
.
STRESS BILA PALING PENDEK DIKALANGAN MEMBER2?
Selalu dibahan kwn2 kerana pendek?? 😞
.
Jangan risau. Admin disini sedia membantu korg2 yg berhasrat utk tmbah tggi. .
Kalau asyik ragu-ragu je, sampai bila2 pun xtinggi broh😎✌🏻️
Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tinggi demi keyakinan diri & menggapai kerjaya impian. Anda Wajib cuba utk jadi tinggi💪💪Lupakan yg lain. . .
Ramai yg berjaya naik tggi dgn produk ni. ambil tindakan skrg, 📱 WHATSAP : +60109404383
#RatuJamu
#PakarPeriodLancar
#SeriDewiMalam
#JamuWanita
#ModenTradisional
#SDM
#TerapiInstagram
#MasalahWanita
#Senggugut
#Mengandung
#Keputihan
#Cyst
#Fibroid
#Uitm
#Klang
#ShahAlam
#Organik
#Viral
#FemininWash
#Penyakit
#SetBersalin
#PeriodPain
#Tips
#SuamikuPalingSweet
#ShhILoveYou
#Selangor
#Perak
#KualaLumpur

SHAWL HEAVY CHIFFON 🎀Material :
heavy chiffon
🎀 Jahitan tepi baby seam
🎀Material tak jarang(untuk colour cerah better pakai inner neck)
🎀Mudah dibentuk
🎀Iron less
🎀Warna cantik cantik .................................................................. SIZE ➡1.8meter ×0.8 meter lebar 🎀1-19 pcs👉 (RM10/pcs exc pos)
🎀20-40pcs 👉( RM9.50/pcs exc pos)
🎀41-69pcs 👉(RM9/pcs exc pos)
🎀70pcs keatas 👉(RM8.50/pcs exc pos)
Ws sis 0175965285 / 0145179060 *WARNA DALAM DALAM GAMBAR SEDIKIT BERBEZA DGN WARNA SEBENAR ATAS FAKTOR PENCAHAYAAN*

#shawlchiffon#shawl#neelofarhijab#kingcoco#neelofa#fattahamin#noradanish#heroseorangcinderella#shhiloveyou
#shawlmurah#shawlcantik#shawlmurah
#aydajebat#nursajat#janganmengataskincare#bellaammara#shimabeauty#kcolly#uqashasensore#nelydiasenrose#fazulkafli#mekapmurah#tudungcantik#shawlcantik#shawlhariraya#shawlborong#fazura#sitinurhaliza#aimantino#mirafilzah#alifaziz#makcun3

SHAWL HEAVY CHIFFON 🎀Material :
heavy chiffon
🎀 Jahitan tepi baby seam
🎀Material tak jarang(untuk colour cerah better pakai inner neck)
🎀Mudah dibentuk
🎀Iron less
🎀Warna cantik cantik .................................................................. SIZE ➡1.8meter ×0.8 meter lebar 🎀1-19 pcs👉 (RM10/pcs exc pos)
🎀20-40pcs 👉( RM9.50/pcs exc pos)
🎀41-69pcs 👉(RM9/pcs exc pos)
🎀70pcs keatas 👉(RM8.50/pcs exc pos)
Ws sis 0175965285 / 0145179060 *WARNA DALAM DALAM GAMBAR SEDIKIT BERBEZA DGN WARNA SEBENAR ATAS FAKTOR PENCAHAYAAN*

#shawlchiffon#shawl#neelofarhijab#kingcoco#neelofa#fattahamin#noradanish#heroseorangcinderella#shhiloveyou
#shawlmurah#shawlcantik#shawlmurah
#aydajebat#nursajat#janganmengataskincare#bellaammara#shimabeauty#kcolly#uqashasensore#nelydiasenrose#fazulkafli#mekapmurah#tudungcantik#shawlcantik#shawlhariraya#shawlborong#fazura#sitinurhaliza#aimantino#mirafilzah#alifaziz#makcun3

SHAWL HEAVY CHIFFON 🎀Material :
heavy chiffon
🎀 Jahitan tepi baby seam
🎀Material tak jarang(untuk colour cerah better pakai inner neck)
🎀Mudah dibentuk
🎀Iron less
🎀Warna cantik cantik .................................................................. SIZE ➡1.8meter ×0.8 meter lebar 🎀1-19 pcs👉 (RM10/pcs exc pos)
🎀20-40pcs 👉( RM9.50/pcs exc pos)
🎀41-69pcs 👉(RM9/pcs exc pos)
🎀70pcs keatas 👉(RM8.50/pcs exc pos)
Ws sis 0175965285 / 0145179060 *WARNA DALAM DALAM GAMBAR SEDIKIT BERBEZA DGN WARNA SEBENAR ATAS FAKTOR PENCAHAYAAN*

#shawlchiffon#shawl#neelofarhijab#kingcoco#neelofa#fattahamin#noradanish#heroseorangcinderella#shhiloveyou
#shawlmurah#shawlcantik#shawlmurah
#aydajebat#nursajat#janganmengataskincare#bellaammara#shimabeauty#kcolly#uqashasensore#nelydiasenrose#fazulkafli#mekapmurah#tudungcantik#shawlcantik#shawlhariraya#shawlborong#fazura#sitinurhaliza#aimantino#mirafilzah#alifaziz#makcun3

SHAWL HEAVY CHIFFON 🎀Material :
heavy chiffon
🎀 Jahitan tepi baby seam
🎀Material tak jarang(untuk colour cerah better pakai inner neck)
🎀Mudah dibentuk
🎀Iron less
🎀Warna cantik cantik .................................................................. SIZE ➡1.8meter ×0.8 meter lebar 🎀1-19 pcs👉 (RM10/pcs exc pos)
🎀20-40pcs 👉( RM9.50/pcs exc pos)
🎀41-69pcs 👉(RM9/pcs exc pos)
🎀70pcs keatas 👉(RM8.50/pcs exc pos)
Ws sis 0175965285 / 0145179060 *WARNA DALAM DALAM GAMBAR SEDIKIT BERBEZA DGN WARNA SEBENAR ATAS FAKTOR PENCAHAYAAN*

#shawlchiffon#shawl#neelofarhijab#kingcoco#neelofa#fattahamin#noradanish#heroseorangcinderella#shhiloveyou
#shawlmurah#shawlcantik#shawlmurah
#aydajebat#nursajat#janganmengataskincare#bellaammara#shimabeauty#kcolly#uqashasensore#nelydiasenrose#fazulkafli#mekapmurah#tudungcantik#shawlcantik#shawlhariraya#shawlborong#fazura#sitinurhaliza#aimantino#mirafilzah#alifaziz#makcun3

SHAWL HEAVY CHIFFON 🎀Material :
heavy chiffon
🎀 Jahitan tepi baby seam
🎀Material tak jarang(untuk colour cerah better pakai inner neck)
🎀Mudah dibentuk
🎀Iron less
🎀Warna cantik cantik .................................................................. SIZE ➡1.8meter ×0.8 meter lebar 🎀1-19 pcs👉 (RM10/pcs exc pos)
🎀20-40pcs 👉( RM9.50/pcs exc pos)
🎀41-69pcs 👉(RM9/pcs exc pos)
🎀70pcs keatas 👉(RM8.50/pcs exc pos)
Ws sis 0175965285 / 0145179060 *WARNA DALAM DALAM GAMBAR SEDIKIT BERBEZA DGN WARNA SEBENAR ATAS FAKTOR PENCAHAYAAN*

#shawlchiffon#shawl#neelofarhijab#kingcoco#neelofa#fattahamin#noradanish#heroseorangcinderella#shhiloveyou
#shawlmurah#shawlcantik#shawlmurah
#aydajebat#nursajat#janganmengataskincare#bellaammara#shimabeauty#kcolly#uqashasensore#nelydiasenrose#fazulkafli#mekapmurah#tudungcantik#shawlcantik#shawlhariraya#shawlborong#fazura#sitinurhaliza#aimantino#mirafilzah#alifaziz#makcun3

Jangan terkejut wei gambaq ni lalu kat wall hampaa..
.

Saja nak layoq masker baru Dyas,boleh preorder dulu tau ! Stok tak sampai lagi. Flavour chocolatey! Lain dari yg sebelum ni (chocotherapy),lebih best lebih berangin..tesktur pun 100% berbeza,mudah disimpan dan diguna..kak nadya kita, founder dyas nak letak harga morahhh morahhh ja untuk uols..
.
.
Tekan LIKE kalau uols tak sabar tunggu masker ni keluar ✔️
#maskerdyas
.
.
Whatsapp 01112473899 to order 🤗
#teamYASMIN #dyasscrub #ellefacialwash #thetudungsss #dyxybccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxymattelipstick #dyxybrush #simplemakeup #organicproducts #sayajualmakeup #sayajualtudungbawal #bebasjerawat #projekraya2017 #shhILoveYou #MenantiFebruari #KimchiUntukAwak #WanitaYangTerindah #JadikanAkuYangKedua #Arluna #AndainyaTakdir #MehSandarLagi #KauYangSatu #KauTakdirku #AwakSukaSayaTak

ALL IN ONE 💖

Facemist boleh guna sebagai toner jugak? Boleh awak 😘
.
.
Nak bagi makeup tahan lama, spray facemist.
Nak bagi kecut jerawat, spray facemist.
Nak bagi makeup nampak glowing, spray facemist.
.
Mudahkan caranya 💃🏼💃🏼
.

Whatsapp 01112473899 to order 🤗
#teamYASMIN #dyasscrub #ellefacialwash #thetudungsss #dyxybccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxymattelipstick #dyxybrush #simplemakeup #organicproducts #sayajualmakeup #sayajualtudungbawal #bebasjerawat #projekraya2017 #shhILoveYou #MenantiFebruari #KimchiUntukAwak #WanitaYangTerindah #JadikanAkuYangKedua #Arluna #AndainyaTakdir #MehSandarLagi #KauYangSatu #KauTakdirku #AwakSukaSayaTak

OPEN ORDER .
.
.
NAK TAMBAH TINGGI??
SETTLE BRO👍🏻👍🏻
.
STRESS BILA PALING PENDEK DIKALANGAN MEMBER2?
SELALU DIBAHAN KWN2 KERANA PENDEK?? 😞
.
JANGAN RISAU. ADMIN DISINI SEDIA MEMBANTU KORG2 YG BERHASRAT UTK TMBAH TGGI. .
KALAU ASYIK RAGU-RAGU JE, SAMPAI BILA2 PUN XTINGGI BROH😎✌🏻️
RECOMMENDED HEIGHT PRODUCT . AMAT BAGUS BG YG NAK BERHASRAT TAMBAH TINGGI DEMI KEYAKINAN DIRI & MENGGAPAI KERJAYA IMPIAN. ANDA WAJIB CUBA UTK JADI TINGGI💪💪LUPAKAN YG LAIN. . .
RAMAI YG BERJAYA NAIK TGGI DGN PRODUK NI. AMBIL TINDAKAN SKRG,
WHATSHAP : +60166028456
#RATUJAMU
#PAKARPERIODLANCAR
#SERIDEWIMALAM
#JAMUWANITA
#MODENTRADISIONAL
#SDM
#TERAPIINSTAGRAM
#MASALAHWANITA
#SENGGUGUT
#MENGANDUNG
#KEPUTIHAN
#CYST
#FIBROID
#UITM
#KLANG
#SHAHALAM
#ORGANIK
#VIRAL
#FEMININWASH
#PENYAKIT
#SETBERSALIN
#PERIODPAIN
#TIPS
#SUAMIKUPALINGSWEET
#SHHILOVEYOU
#SELANGOR
#PERAK
#KUALALUMPUR

Hi guys !!!
Go follow @mr_belacak ✔Tambah size !
✔ Meningkatkan ketahanan zakar ! Fizikal zakar besar, tegang, berurat dan lebih segar. Tak jemu memandang.
✔ Mengelakkan pancutan awal
✔ Melancarkan aliran darah zakar
✔ Membetulkan urat zakar
✔ Ketegangan zakar meningkat lebih dua kali ganda dari biasa. !
✔ Nikmat denyutan klimaks yang belum pernah anda rasai sebelum ini.

Bukan setakat menjual, dia juga pakar dalam
kesihatan khususnya bagi kaum lelaki. Dia boleh kongsikan tips-tips percuma, teknik urutan, dan senaman regangan yang betul. Bagi lelaki yang ada masalah SIZE & PERFORMANCE, tunggu apa lagi ? Follow ig @mr_belacak

Yang best nya lagi produk ni 💯PATI ASLI ...kesan nampak seawal 3 hari !!!
Admin ni tak kedekut ilmu, dia ada banyak benda nak kongsikan.
Produk ni beri keyakinan pada lelaki yang idamkan size, prestasi & kekuatan sebagai seorang lelaki. Perempuan pun ada yang menggunakan produk ni untuk tambah size pada bahagian payudara tau !!! Minyak penjagaan kesihatan lelaki yang paling laris dan berkesan setakat ini. Luangkan 10-15 minit sehari dengan teknik urutan yang berkesan. Jangan abaikan aset paling penting yang kita ada ya. 🙂☝🏽 Postage & Active Runner ! COD Available ! Based in Pantai Dalam & kawasan sekitar KL. Set time dan tempat, dia run pergi hantar🏃🏽💨 Ingat ya, ini 👉🏼 💯PATI ASLI !!! #sayang #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #malaysia #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak

💗CHE TA PEPLUM COTTON💗
.
❣PRICE : RM120 SM / RM125 SS
.
⚡️MATERIAL : VISCOSE COTTON (kain lembut, sejuk, senang iron)
.
🌸 Lengan zip
🌸 Pinggang full getah
🌸 Belakang baju zip
🌸 Baju ada sponge
🌸 Baju ada dut depan blkg 🌸 Ada tali boleh adjust utk yg kurus
🌸 Kain duyung
🌸 Terdapat 2 saiz S/M & L/XL
.
🌸HANYA ADA 3 WARNA🌸
.
SIZE
Ukuran S/M
Bahu : 14.5-15"
Dada : up to 38"
Pinggang : up to 34"
Pinggul baju : up to 56"
Pinggul skirt : up to 40
Labuh kain : 39"
Labuh depan baju : 26"
( tutup punggung )

Ukuran L/XL
Bahu : 16.5 -17"
Dada : up to 42"
Pinggang up to 40"
Pinggul baju up to 56"
Pinggul skirt up to 44"
Labuh kain 39"
Labuh baju 28"
( tutup punggung )
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Berminat?
📲Whatsapp/telegram 01124140993

STOK TERHAD!!
Siapa cepat dia dapat!

#jubahdress
#kurungmoden
#kurungmurah
#dressmurah
#dress2017
#jubahraya
#jubahmurah
#sayajualmurah
#elegant
#instashop
#jubahonline
#muslimahclothing
#uptodate
#fashion
#lynnonlyy
#dressnikah
#dresstunang
#ootd
#salemurah
#bajukurungrayamurah
#bajurayamurah
#mentormilenia2017
#bajuraya2017
#koleksibajuraya2017
#maharajalawakmega2017
#gemagegarvaganza
#shhiloveyou
#chetapeplumcottonmurah
#chetapeplumcotton
#peplumchetamurah

💗CHE TA PEPLUM COTTON💗
.
❣PRICE : RM120 SM / RM125 SS
.
⚡️MATERIAL : VISCOSE COTTON (kain lembut, sejuk, senang iron)
.
🌸 Lengan zip
🌸 Pinggang full getah
🌸 Belakang baju zip
🌸 Baju ada sponge
🌸 Baju ada dut depan blkg 🌸 Ada tali boleh adjust utk yg kurus
🌸 Kain duyung
🌸 Terdapat 2 saiz S/M & L/XL
.
🌸HANYA ADA 3 WARNA🌸
.
SIZE
Ukuran S/M
Bahu : 14.5-15"
Dada : up to 38"
Pinggang : up to 34"
Pinggul baju : up to 56"
Pinggul skirt : up to 40
Labuh kain : 39"
Labuh depan baju : 26"
( tutup punggung )

Ukuran L/XL
Bahu : 16.5 -17"
Dada : up to 42"
Pinggang up to 40"
Pinggul baju up to 56"
Pinggul skirt up to 44"
Labuh kain 39"
Labuh baju 28"
( tutup punggung )
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Berminat?
📲Whatsapp/telegram 01124140993

STOK TERHAD!!
Siapa cepat dia dapat!

#jubahdress
#kurungmoden
#kurungmurah
#dressmurah
#dress2017
#jubahraya
#jubahmurah
#sayajualmurah
#elegant
#instashop
#jubahonline
#muslimahclothing
#uptodate
#fashion
#lynnonlyy
#dressnikah
#dresstunang
#ootd
#salemurah
#bajukurungrayamurah
#bajurayamurah
#mentormilenia2017
#bajuraya2017
#koleksibajuraya2017
#maharajalawakmega2017
#gemagegarvaganza
#shhiloveyou
#chetapeplumcottonmurah
#chetapeplumcotton
#peplumchetamurah

💗CHE TA PEPLUM COTTON💗
.
❣PRICE : RM120 SM / RM125 SS
.
⚡️MATERIAL : VISCOSE COTTON (kain lembut, sejuk, senang iron)
.
🌸 Lengan zip
🌸 Pinggang full getah
🌸 Belakang baju zip
🌸 Baju ada sponge
🌸 Baju ada dut depan blkg 🌸 Ada tali boleh adjust utk yg kurus
🌸 Kain duyung
🌸 Terdapat 2 saiz S/M & L/XL
.
🌸HANYA ADA 3 WARNA🌸
.
SIZE
Ukuran S/M
Bahu : 14.5-15"
Dada : up to 38"
Pinggang : up to 34"
Pinggul baju : up to 56"
Pinggul skirt : up to 40
Labuh kain : 39"
Labuh depan baju : 26"
( tutup punggung )

Ukuran L/XL
Bahu : 16.5 -17"
Dada : up to 42"
Pinggang up to 40"
Pinggul baju up to 56"
Pinggul skirt up to 44"
Labuh kain 39"
Labuh baju 28"
( tutup punggung )
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Berminat?
📲Whatsapp/telegram 01124140993

STOK TERHAD!!
Siapa cepat dia dapat!

#jubahdress
#kurungmoden
#kurungmurah
#dressmurah
#dress2017
#jubahraya
#jubahmurah
#sayajualmurah
#elegant
#instashop
#jubahonline
#muslimahclothing
#uptodate
#fashion
#lynnonlyy
#dressnikah
#dresstunang
#ootd
#salemurah
#bajukurungrayamurah
#bajurayamurah
#mentormilenia2017
#bajuraya2017
#koleksibajuraya2017
#maharajalawakmega2017
#gemagegarvaganza
#shhiloveyou
#chetapeplumcottonmurah
#chetapeplumcotton
#peplumchetamurah

❄ MANFAAT SKIN POTION OIL ❄ •Merawat masalah jerawat
•Merawat masalah kulit berminyak
•Melembabkan kulit muka yang kering
•Merawat masalah pori terbuka
•Menghilangkan kesan parut •Menghilangkan rashes
•Menghilangkan kulit muka yang kusam
•Sekatakan tona kulit muka
•Memudarkan masalah jeragat
•Merawat sel-sel kulit mati dari dalam lapisan kulit akibat penggunaan produk yang bermerkuri
•Merawat bibir yang kering, gelap dan luka
•Merawat masalah kuku
•Merawat masalah strechmark •Boleh dijadikan sebagai pelembapkan solekan

Kulit Jenis Yang Sesuai?
• Semua kulit wajah sesuai.
Sama ada kulit sensitif, kulit berjerawat, kulit kering dan kulit kombinasi (berminyak dibahagian T zone dan kering dibahagian pipi dan kawasan mulut. .
. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .
.
.
Whatsaap : 018-9078220
Whatsaap : 018-9078220
Whatsaap : 018-9078220.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/60189078220

No Call 📵
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
========================== .
#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #serumoil #multiuseoil # #jerawat #sayangramadhan #aidajebat #mirafilzah #usopmentor #baazarpaknil #baazaronline #moodrepubliktour #Dendamaurora #sariyanti #ctdk #shhiloveyou #nakbebel #skinpotionoilbyileesh - #regrann

SHAWL HEAVY CHIFFON 🎀Material :
heavy chiffon
🎀 Jahitan tepi baby seam
🎀Material tak jarang(untuk colour cerah better pakai inner neck)
🎀Mudah dibentuk
🎀Iron less
🎀Warna cantik cantik .................................................................. SIZE ➡1.8meter ×0.8 meter lebar 🎀1-19 pcs👉 (RM10/pcs exc pos)
🎀20-40pcs 👉( RM9.50/pcs exc pos)
🎀41-69pcs 👉(RM9/pcs exc pos)
🎀70pcs keatas 👉(RM8.50/pcs exc pos)
Ws sis 0175965285 / 0145179060 *WARNA DALAM DALAM GAMBAR SEDIKIT BERBEZA DGN WARNA SEBENAR ATAS FAKTOR PENCAHAYAAN*

#shawlchiffon#shawl#neelofarhijab#kingcoco#neelofa#fattahamin#noradanish#heroseorangcinderella#shhiloveyou
#shawlmurah#shawlcantik#shawlmurah
#aydajebat#nursajat#janganmengataskincare#bellaammara#shimabeauty#kcolly#uqashasensore#nelydiasenrose#fazulkafli#mekapmurah#tudungcantik#shawlcantik#shawlhariraya#shawlborong#fazura#sitinurhaliza#aimantino#mirafilzah#alifaziz#makcun3

Most Popular Instagram Hashtags