[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shhiloveyou

30937 posts

TOP POSTS

harrr mesti uolss kenal dia ni kan? amboii kemainn #pipipink dah jd pilihan retisss eh skarang😍 yelaa menda kecik molek comel jeee kaler pun xyah ckap lah super duper lawa tu haihhh! .
.
korang yg nk cuba meh whatsapp sis skrang meh. nak kasi regee promosi 😍. stok sgt terhad. pm lelajuu meh 0139770393
.
.
#pipipinkfamirafaa #pipinkstickblusher #pipipink #shhiloveyou #hikayatcintasipematahhati

Yes yesss, Kak Aida is gonna miss you guys too! ☺️💕 Terima kasih Hani ucapkan kepada kalian atas segala sokongan dan dorongan sepanjang #redvelvetdrama ini. I really learnt a lot from all the comments, advices and compliments. It's now! Jom ber#redvelvetdrama 🍰✨ (Mak @zackdanial_celebritymakeup sempat lagi okay!)

Kite rindu nadia Omar 😢💖 #shhiloveyou #akasiatv3

#Repost @aj_cintahati
・・・
Scene ni ai pulak yg berdebar .. Aidan datang tepat pd waktunya 👍
#ShhILoveYou
#ShhhILoveYou Epi 27
Akhirnya yg terpelenting is Zetty 🚗

Rindu pulak nk gelak2 fake camni sambil buli bini orang.. 😅 #TB #ShhILoveYou #Sumairra #Antagonis #Addictive

Bukan Untukku X Ukulele. #hyperact ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
I rarely cover Malay songs. Jangan kecam please! 🙇

#ShhILoveYou #ukulele101 #ukulelemalaysia #OhanaMY

Drama #kukirimcinta bakal menggantikan Drama #shhiloveyou Pada 22 Mei 2017 | Setiap Isnin-Khamis Jam 6.58 malam Di Slot Akasia TV3 malaysia🎥

TAG MEMBER KORANG ! SEMUA ORANG ADA MASALAH. TAPI YANG BAGUS NYA BILA DIA CARI JALAN PENYELESAIAN & ADA USAHA. Jom Rawat ! 😎
.
So pergi follow @mr_belacak
Tengok Insta Story @mr_belacak .
LGB OIL boleh bantu 👇🏽
✔Tambah size zakar !
✔Meningkatkan ketahanan zakar
✔Fizikal zakar besar, panjang, tegang, berurat dan lebih sihat. Tak jemu memandang.
✔ Mengelakkan pancutan awal
✔ Melancarkan aliran darah zakar
✔ Membetulkan urat zakar
✔ Ketegangan zakar meningkat lebih dua kali ganda dari biasa. !
✔ Nikmat denyutan klimaks yang belum pernah anda rasai sebelum ini.
✔Melawaskan kencing. Fuhh lega !
✔Tambah size payudara
.

Bukan setakat menjual, dia juga pakar dalam kesihatan khususnya bagi kaum lelaki. Dia boleh kongsikan tips-tips percuma, teknik urutan, dan senaman regangan yang betul. Bagi lelaki yang ada masalah SIZE & PERFORMANCE, tunggu apa lagi ? Follow ig @mr_belacak .

Yang best nya lagi produk ni 💯PATI ASLI ...kesan nampak seawal 3 hari ❗ Produk ni beri keyakinan pada lelaki yang idamkan size, prestasi & kekuatan sebagai seorang lelaki. Juga untuk wanita 👇🏽
✔Tegangkan
✔Besarkan
✔Montokkan size pada bahagian payudara
.
Minyak penjagaan kesihatan lelaki & wanita yang paling laris, dipercayai dan berkesan setakat ini. Postage Setiap Hari & Active Runner ! COD Available ! .
.
Apa yang special ?
✅Kesan seawal 3-4 hari
✅Harga yang berpatutan (cecah sebulan)
✅Free cara urut & tips
✅Mudah dibawa kemana sahaja
✅Bebas & Bersih dari bahan kimia❗
.

Kenapa Minyak LGB pilihan No.1 para lelaki di Malaysia ?
✅Buatan Malaysia 🇲🇾
✅Sangat Selamat !
✅Tidak perlu telan pil
✅Tak ganggu sistem badan
✅Bebas bahan kimia❗
✅Tiada kesan sampingan !
✅Testimoni pengguna dah ramai !
.
Ingat ya, ini 👉🏼 💯PATI ASLI !!! #sayang #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #malaysia #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak

Jom teka dialog ni !! Kalau korang rasa nak tengok wayang dengan saya cerita #wonderwomen jom jawab dialog saya dalam video ni. Jawapan ada dalam episod akhir nanti!! Pastikan korang tengok last episod tau!! Cara nak sertai :
1.repost video ini
2.bagi jawapan dialog
3.guna hashtag #Shhiloveyoucontest!
4.tag 5 kawan korang

Selamat mencuba.

#CaptainAidan ✈️
#shhiloveyou 🌹

MOST RECENT

Throw back bersama Jojie gigil opss @elvinamohamad ...tema gambar ni "Sweet couple of the year" hihi..dia ni baik sangat humble, tak sombong,peramah baik hati.
Lagi satu yg special pasal Elvina ni ialah "Natural Beauty" tak makeup pon cantik.. 💛💚💜💙😘😙😍😚 #elvinamohamad #elvina #jojiegigil #tv3#shhiloveyou #photooftheday #instagood #igermalaysia #followforfollow #follow4follow #followforlike #love #artismalaysia #sweetcouple #peace #assalamualaikum

Dah lama nak #repost tapi terlupa.

Thanks to @izzwarin utk feedback ni. Sangat2 terharu 😚

#farisyanatasha #shhiloveyou #shhhiloveyou #karyaseni #penulisan2u #bestseller #dramaadaptasinovel

#Repost @izzwarin with @repostapp
・・・
225th page of my 365- page book... #87#2017
🌟🌟🌟🌟🌟
Done reading Shhh... I Love You by Farisya Natasha. .

Another amazing book by FN, after Dia Pelengkap Hidupku. .

Buku yang pertama kali ku baca teaser, ku dah letak dalam list 'mustbuy'. Then, novel ni jadi drama adaptasi pulak. So, mood nak baca tu dah berbelah bagi, sebab takut overshadowed by the drama. (Hahaha.. Padahal, sampai sekarang tak tengok pon lagi full drama. Setakat tengok teaser je). .

Then, bila dah beli buku, tak terasa dah nak tengok drama. Because i usually go only for one, either book or drama. .

Tapi.......... .

Bila dah baca novel ni, I'm craving for drama also. Sebab novel ni sangat best! Teringin nak tengok Gambit dan Elvina bawak watak Aidan dan Nadia. .

Okayyy.. SILY ni citer pasal Nadia yang menerima jantung Sumayyah 10 years ago. Dan, Aidan, tunang Sumayyah berusaha mendekati Nadia demi menjaga jantung Sumayyah yang ada dalam diri Nadia. Dan, perancangan Aidan berjalan dengan mudah sebab Nadia dah terlebih dahulu jatuh cinta dengan Aidan. .

Seriously, i love Nadia so much. Watak yang sangat kuat. Nadia yang manja, bersemangat kuat. Walaupun di awal cerita, penulis dah bagi tahu niat asal Aidan nak kahwin dengan Nadia, tapi, ku tak boleh nak marah ngan Aidan. Hahhaa.. Sebab, ku dah terlebih dahulu jatuh suka dengan watak Nadia. Nadia berjaya buatku ignore je si Aidan tu, hahaa, demi kebahagiaan Nadia. .

Then, bila kahwin pon, dengan perangai Aidan camtu, I'm still amazed dengan Nadia. . "Kalau saya minta awak jaga saya, awak nak tak? "
. "Awak nak saya jaga sampai bila?"
. "Kalau saya minta awak jaga saya sampai bila-bila?"
. "Then, i will."
.

Dear FN, good job for all the research that you have done! .

Bacalah. This gonna be one of the novels that i will always remember. Sebab the idea is different from others. (Yang ku pernah baca la. Yang tak baca lagi, ku tak tahu 😅) HIGHLY RECOMMENDED.
#farisyanatasha
#shhhiloveyou

1 - LINTAH GUNUNG .
🌹Mengandungi protein dan zat anti pembeku darah. Secara ilimiah disebut hirudin / hemaphilin untuk mencegah darah beku dan saluran tersumbat. Bertindak memulihkan sel-sel zakar dengan pantas. Sekali gus adik kecik dalam seluar bro mengembang dan membesar dgn lebih cepat. Salur darah akan kembali lancar dan saiz zakar yang sebenar akan keluar.
.
2- IKAN BELACAK .
🌹 Bertindak melancarkan perjalanan darah, maka tak peliklah jika selepas beberapa kali guna bro akan rasa adik kecik lebih galak bila bangun pagi & ketika bersenaman bersama nanti. Juga dapat melancarkan darah dan membuatkan kulit berasa separa radang supaya ekstrak herba dan vitamin dapat memasuki otot dan tisu dalaman supaya struktur zakar lebih kukuh.
.
3 - MINYAK HERBA (Kelapa Dara & Zaitun).
🌹Sebagai booster kpd lintah gunung & ikan belacak sebagai agent mempercepatkan hasil. Minyak herba terpilih sebagai pembantu untuk pembesaran otot dan urat zakar. Juga menyihatkan kulit zakar agar lebih segar.
.

KAMI MENJUAL MINYAK INI DI CAMPUR DALAM 1 BOTOL❗️
.
KESAN SEAWAL 3 HARI ❗️
✔Tambah size !
✔ Meningkatkan ketahanan zakar ! Fizikal zakar besar, tegang, berurat dan lebih segar. Tak jemu memandang.
✔ Mengelakkan pancutan awal
✔ Melancarkan aliran darah zakar
✔ Membetulkan urat zakar
✔ Ketegangan zakar meningkat lebih dua kali ganda dari biasa. !
✔ Nikmat denyutan klimaks yang belum pernah anda rasai sebelum ini.

Ingat ya, ini 👉🏼 💯PATI ASLI !!! #sayang #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #malaysia #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak

Biar pun kak bae xdapat menangi hati @gambitsaifullah dalam drama #ShhILoveYou tetapi kak bae selalu menangi hati kite @bellanazari.fans tauuu 😜 chiaa chiaa tak? Hahaha 😘😍💞
Love kak bae padu padu ❤ morning guys 🌈
#bellanazari
#bellanazarifans
#ohcintaku
#bae 🌹

BAJU KUNCi COMEL!!!
AUDI
.
Rm15
Postage Rm7/sm Rm11/ss

Pm 👉🏼 017-3847216
Pm 👉🏼 017-3847216
Pm 👉🏼 017-3847216

#audimalaysia #shhiloveyou #bajukunci #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #keycover #baazarpaknil #sayajualonline #proton #toyota #produa #mitsubishi #volkwagen #nisan #honda #ford #uitm #ipb #ikb #um #usm #kksy #gegarvaganza

"ARGHHH.....MALUNYA SELULIT BERMAHARAJALELA"

.
Selulit menyerang! Di perot ada..di paha ada..malah kat lengan pun ada..Arrrgggghh macam mana nakkk hilangkan selulit ni..Tension tengok rupe selulit yang hudoh..Malu! Itu yang pastinya..Nakkk tayang body kat suami pun rasa rendah diri dek kerana selulit bermaharajalela..

TAPI nakkk body chantik macam J.Lo..Macamana?

KAMI FAHAM:
✘ Anda sibuk & tiada masa nakkk bersenam
✘ Susah nakkk diet sbb makanan semua sedap-sedap

TAPI, anda juga teringin nakkk kulit yang chantik.. Jangan risau, kami dapat membantu..

Sangat mudah..Hanya perlu picit dan sapu pada kesan selulit yg ada..Kesan SEAWAL 24JAM! Tak percaya? Jom tengok testimoni 👇
http://bit.ly/2p6aMd8

Kami akan bantu anda :
✔ Bakar lemak degil di perot, pinggang, paha & lengan
✔ Hilangkan selulit yang mengganggu pemandangan
✔ Licinkan kulitt & tapak kaki merekah
✔ Menyelesaikan masalah sembelit

Prodak ini memang laku keras..Stok kami SANGAT TERHAD..
______________________________________________
Jika nakkk dapatkannya, SILA BERTINDAK SEKARANG!

Harga sebotol ARISHTA ialah RM120 (tak termasuk belanja pos)

WHATSAPP ke 011.16307572 SEKARANG kerana akakk akan dapat :
✔ Harga ORFER YES RM75 Exc Pos ✔ (SIAPA CEPATT, DIA DAPAT..SIAPA LAMBAT, DIA MELEPAS!)
______________________________________________

P/S : prodak ini ada kelulusan KKM & HALAL..
.
#arishta #langsing #bazaronline #takpanas #promosi #kuruscepat #langsingsihat #instagood #instahealth #sireh #bidara #aurainsta #halalkkm #shhiloveyou #takperludiet #kesan24jam #wangisangat #takmelekit #aktiviti #tumitmerekah #membuangangin #selulit #menghaluskulit #pembakarankalori #lemaktepu #slim #onlinebisnes #detox #menghilangsakitpinggang #miracleserum

💞 ARMANI STRIPE 💞
.
RM30 tak termasuk postage
.
Moss Crepe
Material sejuk & tak licin
Size: Free size S fit to L
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 164CM)
Punggung: 46' (MAX)
*Preggy Mommy boleh pakai*
.
Tekan bio untuk order😊
.
#taktuntuang #dolceamore #abangnaktegur #patahsebelahsayap #jumpsuit #mycoffeeprince #dressmurah #dress🔝😍👗 #dress #sleevelessdress #sleevelessdressmurah #sayajualsleevelessdress #floralsleeveless #sepahtureunion #forevermore #shhiloveyou #menantifebruari #redvelvet #dramasangat #fatzura #jojiegigil

💞 ARMANI STRIPE 💞
.
RM30 tak termasuk postage
.
Moss Crepe
Material sejuk & tak licin
Size: Free size S fit to L
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 164CM)
Punggung: 46' (MAX)
*Preggy Mommy boleh pakai*
.
Tekan bio untuk order😊
.
#taktuntuang #dolceamore #abangnaktegur #patahsebelahsayap #jumpsuit #mycoffeeprince #dressmurah #dress🔝😍👗 #dress #sleevelessdress #sleevelessdressmurah #sayajualsleevelessdress #floralsleeveless #sepahtureunion #forevermore #shhiloveyou #menantifebruari #redvelvet #dramasangat #fatzura #jojiegigil

💞 ARMANI STRIPE 💞
.
RM30 tak termasuk postage
.
Moss Crepe
Material sejuk & tak licin
Size: Free size S fit to L
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 164CM)
Punggung: 46' (MAX)
*Preggy Mommy boleh pakai*
.
Tekan bio untuk order😊
.
#taktuntuang #dolceamore #abangnaktegur #patahsebelahsayap #jumpsuit #mycoffeeprince #dressmurah #dress🔝😍👗 #dress #sleevelessdress #sleevelessdressmurah #sayajualsleevelessdress #floralsleeveless #sepahtureunion #forevermore #shhiloveyou #menantifebruari #redvelvet #dramasangat #fatzura #jojiegigil

💞 ARMANI STRIPE 💞
.
RM30 tak termasuk postage
.
Moss Crepe
Material sejuk & tak licin
Size: Free size S fit to L
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 164CM)
Punggung: 46' (MAX)
*Preggy Mommy boleh pakai*
.
Tekan bio untuk order😊
.
#taktuntuang #dolceamore #abangnaktegur #patahsebelahsayap #jumpsuit #mycoffeeprince #dressmurah #dress🔝😍👗 #dress #sleevelessdress #sleevelessdressmurah #sayajualsleevelessdress #floralsleeveless #sepahtureunion #forevermore #shhiloveyou #menantifebruari #redvelvet #dramasangat #fatzura #jojiegigil

💞 ARMANI STRIPE 💞
.
RM30 tak termasuk postage
.
Moss Crepe
Material sejuk & tak licin
Size: Free size S fit to L
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 164CM)
Punggung: 46' (MAX)
*Preggy Mommy boleh pakai*
.
Tekan bio untuk order😊
.
#taktuntuang #dolceamore #abangnaktegur #patahsebelahsayap #jumpsuit #mycoffeeprince #dressmurah #dress🔝😍👗 #dress #sleevelessdress #sleevelessdressmurah #sayajualsleevelessdress #floralsleeveless #sepahtureunion #forevermore #shhiloveyou #menantifebruari #redvelvet #dramasangat #fatzura #jojiegigil

💞 ARMANI STRIPE 💞
.
RM30 tak termasuk postage
.
Moss Crepe
Material sejuk & tak licin
Size: Free size S fit to L
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 164CM)
Punggung: 46' (MAX)
*Preggy Mommy boleh pakai*
.
Tekan bio untuk order😊
.
#taktuntuang #dolceamore #abangnaktegur #patahsebelahsayap #jumpsuit #mycoffeeprince #dressmurah #dress🔝😍👗 #dress #sleevelessdress #sleevelessdressmurah #sayajualsleevelessdress #floralsleeveless #sepahtureunion #forevermore #shhiloveyou #menantifebruari #redvelvet #dramasangat #fatzura #jojiegigil

NAK TAMBAH TINGGI??
SETTLE BRO👍🏻👍🏻
.
STRESS BILA PALING PENDEK DIKALANGAN MEMBER2?
Selalu dibahan kwn2 kerana pendek?? 😞
.
Jangan risau. Admin disini sedia membantu korg2 yg berhasrat utk tmbah tggi. .
Kalau asyik ragu-ragu je, sampai bila2 pun xtinggi broh😎✌🏻️
Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tinggi demi keyakinan diri & menggapai kerjaya impian. Anda Wajib cuba utk jadi tinggi💪💪Lupakan yg lain. . .
Ramai yg berjaya naik tggi dgn produk ni. ambil tindakan skrg,
WHATSAP :+60165029757

#RatuJamu
#PakarPeriodLancar
#SeriDewiMalam
#JamuWanita
#ModenTradisional
#SDM
#TerapiInstagram
#MasalahWanita
#Senggugut
#Mengandung
#Keputihan
#Cyst
#Fibroid
#Uitm
#Klang
#ShahAlam
#Organik
#Viral
#FemininWash
#Penyakit
#SetBersalin
#PeriodPain
#Tips
#SuamikuPalingSweet
#ShhILoveYou
#Selangor
#Perak
#KualaLumpur

Morning kak bae 😘 throwback masa kak bae shooting drama #ShhILoveYou 😘 rindu pulak na tengok lakonan kak bae ❤ semoga murah rezeki kak bae , berlakon banyak banyak drama lagi lepas ni naa 💞
#bellanazari
#bellanazarifc
#ohcintaku
#bae 🌹

NAK TAMBAH TINGGI??
SETTLE BRO👍🏻👍🏻
.
STRESS BILA PALING PENDEK DIKALANGAN MEMBER2?
Selalu dibahan kwn2 kerana pendek?? 😞
.
Jangan risau. Admin disini sedia membantu korg2 yg berhasrat utk tmbah tggi. .
Kalau asyik ragu-ragu je, sampai bila2 pun xtinggi broh😎✌🏻️
Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tinggi demi keyakinan diri & menggapai kerjaya impian. Anda Wajib cuba utk jadi tinggi💪💪Lupakan yg lain. . .
Ramai yg berjaya naik tggi dgn produk ni. ambil tindakan skrg,
Whatshap : +60165029757

#RatuJamu
#PakarPeriodLancar
#SeriDewiMalam
#JamuWanita
#ModenTradisional
#SDM
#TerapiInstagram
#MasalahWanita
#Senggugut
#Mengandung
#Keputihan
#Cyst
#Fibroid
#Uitm
#Klang
#ShahAlam
#Organik
#Viral
#FemininWash
#Penyakit
#SetBersalin
#PeriodPain
#Tips
#SuamikuPalingSweet
#ShhILoveYou
#Selangor
#Perak
#KualaLumpur

TAG MEMBER KORANG !
Go follow @mr_belacak
Tengok Insta Story @mr_belacak
. ✔Tambah size zakar !
✔Meningkatkan ketahanan zakar
✔Fizikal zakar besar, panjang, tegang, berurat dan lebih sihat. Tak jemu memandang.
✔ Mengelakkan pancutan awal
✔ Melancarkan aliran darah zakar
✔ Membetulkan urat zakar
✔ Ketegangan zakar meningkat lebih dua kali ganda dari biasa. !
✔ Nikmat denyutan klimaks yang belum pernah anda rasai sebelum ini.
✔Tambah size payudara
.

Bukan setakat menjual, dia juga pakar dalam kesihatan khususnya bagi kaum lelaki. Dia boleh kongsikan tips-tips percuma, teknik urutan, dan senaman regangan yang betul. Bagi lelaki yang ada masalah SIZE & PERFORMANCE, tunggu apa lagi ? Follow ig @mr_belacak .

Yang best nya lagi produk ni 💯PATI ASLI ...kesan nampak seawal 3 hari ❗ Produk ni beri keyakinan pada lelaki yang idamkan size, prestasi & kekuatan sebagai seorang lelaki. Juga untuk wanita 👇🏽
✔Tegangkan
✔Besarkan
✔Montokkan size pada bahagian payudara
.
Minyak penjagaan kesihatan lelaki & wanita yang paling laris, dipercayai dan berkesan setakat ini. Postage Setiap Hari & Active Runner ! COD Available ! .
.

Apa yang special ?
✅Kesan seawal 3-4 hari
✅Harga yang berpatutan (cecah sebulan)
✅Free cara urut & tips
✅Mudah dibawa kemana sahaja
.
Kenapa Minyak LGB pilihan No.1 para lelaki di Malaysia ?
✅Buatan Malaysia 🇲🇾
✅Sangat Selamat !
✅Tidak perlu telan pil
✅Tak ganggu sistem badan
✅Bebas bahan kimia
✅Tiada kesan sampingan !
✅Testimoni pengguna dah ramai !

Ingat ya, ini 👉🏼 💯PATI ASLI !!! #sayang #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #malaysia #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak

💕PLAIN ARMANI💕

RM30 tak termasuk postage

Moss Crepe
Material sejuk & tak licin
Size: Free size S fit to L
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 164CM)
Punggung: 46' (MAX)
*Preggy Mommy boleh pakai*
.
boleh tekan bio untuk order😊

💕ARMANI DRESS 💕
.
RM30 tak termasuk postage
.
Moss Crepe
Material sejuk & tak licin
Size: Free size S fit to L
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 164CM)
Punggung: 46' (MAX)
*Preggy Mommy boleh pakai*
.
Tekan bio untuk order😊

TAG MEMBER KORANG !
Go follow @mr_belacak
Tengok Insta Story @mr_belacak
. ✔Tambah size zakar !
✔Meningkatkan ketahanan zakar
✔Fizikal zakar besar, panjang, tegang, berurat dan lebih sihat. Tak jemu memandang.
✔ Mengelakkan pancutan awal
✔ Melancarkan aliran darah zakar
✔ Membetulkan urat zakar
✔ Ketegangan zakar meningkat lebih dua kali ganda dari biasa. !
✔ Nikmat denyutan klimaks yang belum pernah anda rasai sebelum ini.
✔Tambah size payudara
.

Bukan setakat menjual, dia juga pakar dalam kesihatan khususnya bagi kaum lelaki. Dia boleh kongsikan tips-tips percuma, teknik urutan, dan senaman regangan yang betul. Bagi lelaki yang ada masalah SIZE & PERFORMANCE, tunggu apa lagi ? Follow ig @mr_belacak .

Yang best nya lagi produk ni 💯PATI ASLI ...kesan nampak seawal 3 hari ❗ Produk ni beri keyakinan pada lelaki yang idamkan size, prestasi & kekuatan sebagai seorang lelaki. Juga untuk wanita 👇🏽
✔Tegangkan
✔Besarkan
✔Montokkan size pada bahagian payudara
.
Minyak penjagaan kesihatan lelaki & wanita yang paling laris, dipercayai dan berkesan setakat ini. Postage Setiap Hari & Active Runner ! COD Available ! .
.

Apa yang special ?
✅Kesan seawal 3-4 hari
✅Harga yang berpatutan (cecah sebulan)
✅Free cara urut & tips
✅Mudah dibawa kemana sahaja
.
Kenapa Minyak LGB pilihan No.1 para lelaki di Malaysia ?
✅Buatan Malaysia 🇲🇾
✅Sangat Selamat !
✅Tidak perlu telan pil
✅Tak ganggu sistem badan
✅Bebas bahan kimia
✅Tiada kesan sampingan !
✅Testimoni pengguna dah ramai !

Ingat ya, ini 👉🏼 💯PATI ASLI !!! #sayang #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #malaysia #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak

BELLA DENIM JEANS (BD)
.
1 piece RM40 exclude pos
.
TAK ADA HARGA BORONG
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
(recommended!)
DENIM JEANS
Material tak licin(kasar sikit)
Tak panas
Size: Free size S fit to XL
.
Ukuran dalam inci
Bust: 38'' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 162CM)
Punggung: 48' (MAX)
*Preggy Mommy boleh pakai*

Tekan bio untuk order😊

💕BELLA PLAIN 💕
.
RM35 exclude pos
.
TAK ADA HARGA BORONG
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
(recommended!)
MOSS CREPE
Material tak licin(kasar sikit)
Tak panas
Size: Free size S fit to XL
.
Ukuran dalam inci
Bust: 38'' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 162CM)
Punggung: 48' (MAX)
*Preggy Mommy boleh pakai

Tekan bio untuk order😊

💕BELLA PLAIN 💕
.
RM35 exclude pos
.
TAK ADA HARGA BORONG
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
(recommended!)
MOSS CREPE
Material tak licin(kasar sikit)
Tak panas
Size: Free size S fit to XL
.
Ukuran dalam inci
Bust: 38'' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 162CM)
Punggung: 48' (MAX)
*Preggy Mommy boleh pakai

Tekan bio untuk order😊

💞 ARMANI STRIPE 💞
.
RM30 tak termasuk postage
.
Moss Crepe
Material sejuk & tak licin
Size: Free size S fit to L
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 164CM)
Punggung: 46' (MAX)
*Preggy Mommy boleh pakai*
.
Tekan bio untuk order😊
.
#taktuntuang #dolceamore #abangnaktegur #patahsebelahsayap #jumpsuit #mycoffeeprince #dressmurah #dress🔝😍👗 #dress #sleevelessdress #sleevelessdressmurah #sayajualsleevelessdress #floralsleeveless #sepahtureunion #forevermore #shhiloveyou #menantifebruari #redvelvet #dramasangat #fatzura #jojiegigil

JANGAN MALU , JANGAN EGO BOS !!!

BILA TANYA "OK TAK?? " •
ISTERI JAWAB "BOLEH LAA"

ITU TANDANYA ABANG PERLUKAN TREATMENT INI . .

DALAM DIAM KITA BAGI ISTERI TERSENYUM MALU SEBAB "DIRASUK" MALAM TADI ! ! !

DAPATKAN PROMOSI MERECIK 💦💦 INI ! ! !

Amat berbeza dengan minyak lain di pasaran!

Dijamin berkesan dan mujarab utk
Membesarkan saiz zakar!

Memanjangkan hingga 1-3inci!
Menegangkan zakar ke tahap maksima!
Merawat masalah zakar bengkok!
Merawat masalah zakar kurang tegang! •
Dijamin 100% Semulajadi tanpa campuran bahan kimia.

Sekarang banyak produk penjagaan zakar di pasaran tapi kebanyakkannya produk luar yg ada bahan kimia.

Biasalah tu bos, bila selalu pakai tak servis lama2 slowdown sendiri, tapi jangan tunggu sehingga Breakdown!

Mengamuk orang rumah nanti!
=================================
Nak tahu?? Whatsapp la bro, harga dah bagi murah takkan taknak usaha.
=================================
Dijamin mampu milik!
(Pandai ayat bagi free je)
:
Stok amat terhad!! #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak

RISAU BARANG TAK SAMPAI?
.
RISAU BARANG TAK SAMPAI?
.
Jangan Risau kami pakai pos laju sampai dalam 1-2 hari berkerja sahaja ..
.
Tahan lebih lama & lasak Tambah saiz panjang 1-3inci ..
.
🍆Tambah ukurlikit lebih tebal
🍆 Luruskan zakar yg bengkok 🍆Patah tandan
🍆 Kurang keras/nafsu masa bersama 🍆Rawat masalah berkaitan urat saraf contoh lumpuh, sakit pinggang, lutut dan lain2 🍆Tegangkan tambah saiz buah dada isteri =================================
PERUBAHAN MENDADAK SEPANTAS 3 HARI! =================================
DM atau whatsapp 01133296654 sekarang! Sementara stok ada.
#suamiisteri #asmara #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak

2/4
TAG MEMBER KORANG !
Go follow @mr_belacak
Tengok Insta Story @mr_belacak
. ✔Tambah size zakar !
✔Meningkatkan ketahanan zakar
✔Fizikal zakar besar, panjang, tegang, berurat dan lebih sihat. Tak jemu memandang.
✔ Mengelakkan pancutan awal
✔ Melancarkan aliran darah zakar
✔ Membetulkan urat zakar
✔ Ketegangan zakar meningkat lebih dua kali ganda dari biasa. !
✔ Nikmat denyutan klimaks yang belum pernah anda rasai sebelum ini.
✔Tambah size payudara
.

Bukan setakat menjual, dia juga pakar dalam kesihatan khususnya bagi kaum lelaki. Dia boleh kongsikan tips-tips percuma, teknik urutan, dan senaman regangan yang betul. Bagi lelaki yang ada masalah SIZE & PERFORMANCE, tunggu apa lagi ? Follow ig @mr_belacak .

Yang best nya lagi produk ni 💯PATI ASLI ...kesan nampak seawal 3 hari ❗ Produk ni beri keyakinan pada lelaki yang idamkan size, prestasi & kekuatan sebagai seorang lelaki. Juga untuk wanita 👇🏽
✔Tegangkan
✔Besarkan
✔Montokkan size pada bahagian payudara
.
Minyak penjagaan kesihatan lelaki & wanita yang paling laris, dipercayai dan berkesan setakat ini. Postage Setiap Hari & Active Runner ! COD Available ! .
.

Apa yang special ?
✅Kesan seawal 3-4 hari
✅Harga yang berpatutan (cecah sebulan)
✅Free cara urut & tips
✅Mudah dibawa kemana sahaja
.
Kenapa Minyak LGB pilihan No.1 para lelaki di Malaysia ?
✅Buatan Malaysia 🇲🇾
✅Sangat Selamat !
✅Tidak perlu telan pil
✅Tak ganggu sistem badan
✅Bebas bahan kimia
✅Tiada kesan sampingan !
✅Testimoni pengguna dah ramai !

Ingat ya, ini 👉🏼 💯PATI ASLI !!! #sayang #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #malaysia #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak

Sachet Whitening
.
Kemam kemam dan putih gebu
.
Menggunakan bahan bahan yang di uji berkesan secara natural iaitu Vitamin C, Pearl powder, yeast extract, sakura extract, collagen.
.
Fungsi produk.
-mencerahkan kulit wajah secara semulajadi
-melembabkan kulit wajah.
-membantu mengatasi masalah kulit kusam
-agent pelindungan sinaran cahaya uv
.
.
Kak izza nak offer beli 1000 sachet percubaan untuk 10 orang shja
.
.
Whatsapp kak izza jika berminat.
019-3488394
.
#kilangoem #mohabiotechmanufacturing #mohabiotech #produkjenamasendiri #kilangkosmetik #kilangkosmetikmalaysia #kilangjenamasendiri #jutawankosmetik #kosmetikjenamasendiri #organicskincare #produkhalal #kosmetikhalal
#produkjeragat #produkjerawat
#sabunjenamasendiri
#lipmattejenamasendiri
#jutawankosmetikbermuladisini
#binajenamasendiri
#shhiloveyou #lofattah #meletop #ame2017 #janganmemgataskincare #foundationmalaysia #bekaskosmetik #tabletkunyahan #kapsulmutiara #kkmapproved

100% DI JAMIN SELAMAT❗
ALAMI PERUBAHAN MENDADAK DALAM 3 HARI
SECARA SIHAT..‼️
.
.
Bro nak cari produk KESIHATAN UNTUK LELAKI yang❓
✔💯% Quality Tinggi
✔💯%Selamat
✔💯% Tidak Menggunakan Bahan Merbahaya
✔💯% Resepi Tradisional Kampung.
✔💯% Tiada Kesan Sampingan
.
DAN PALING PENTING HARGA MAMPU MILK❓
.
.
Terlampau banyak dah customer kami yang test
produk "POWER" kami semuanya dah BERJAYA‼️
Cepat2 wasap sekarang‼️
.
Setiap pembelian, korang dapat FREE POS , FREE EBOOK LELAKI, FREE TEKNIK URUTAN !! Semua ini dengan Harga Tak Masuk Akal !
.
PM OR WHATSAPP SAHAJA KE 01133296654
PM OR WHATSAPP SAHAJA KE 01133296654
#damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak

.
ADAKAH ANDA SEORANG SUAMI DAN GAGAL UNTUK MEMUASKAN ISTERI ANDA❓
.
Tahukah anda 70% kes penceraian TERTINGGI dicatatkan di Malaysia adalah disebabkan suami gagal untuk memberi nafkah batin yang mencukupi kepada isteri❓
.
.
"Mencukupi" di sini tidak bermakna, cukup sekadar anda membuat hubungan kelamin dengan isteri anda setiap malam. Cukup di sini bermakna anda MAMPU MEMBERI KEPUASAN kepada isteri anda. .
Ya mungkin anda berfikr, dan beranggapan bahawa isteri anda telah PUAS atau sudah MENCAPAI
ORGASME ketika bersama anda.
.
Tetapi cuba anda fikir sejenak. Adakah anda begitu pasti bahawa anda telah BETUL-BETUL BERJAYA MEMBERI KEPUASAN ORGASME kepada isteri anda❓
.
Ataupun isteri anda BERPURA-PURA mencapai KEPUASAN hanya semata2 untuk memuaskan hati, atau menjaga hati anda❓ .
.
Jika YA, anda telah GAGAL UNTUK MENJADI SEORANG SUAMI yang memberikan nafkahnya kepada isteri anda.. ❗️
.
Anda sayang kepada isteri anda, dan hubungan cinta bersama isteri anda. Tetapi kenapa perlu EGO untuk TETAP ENDAHKAN masalah ini sedangkan anda sendiri mengetahuiny❓👩‍👧‍👦
.
.
Anda ingin tahu bagaimana CARANYA, atau RAHSIANYA yang dah terbukti bertahun2 di kalangan suami Malaysia, untuk memuaskan isteri anda, dan meningkatkan keghairahan nikmat hubungan ketika bersama❓
.
.
DM OR WHATSAPP SAHAJA KE 01133296654
DM OR WHATSAPP SAHAJA KE 01133296654
#damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak

.
#NEW_ARRIVAL #PROMOSI
JUBAH PLEATED | PROMO: RM139.00 (NP RM169)
Kos penghantaran percuma utk SM
.
Size: S, M & L
Measurement: #ukuran_jubahpleated_mfa
.
Material: Pleated como crepe
Colour : Pink, Turquoise, Brown, Maroon & Emerald Green
.
Details:
•Material ironless
•Cardigan di jahit sekali
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Shop Now!
Whatsapp +60182847199 (Scha)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
#tunang #bridesmaiddresses #bismillah #mfa_closet #attireviralterkini

.
#NEW_ARRIVAL #PROMOSI
JUBAH PLEATED | PROMO: RM139.00 (NP RM169)
Kos penghantaran percuma utk SM
.
Size: S, M & L
Measurement: #ukuran_jubahpleated_mfa
.
Material: Pleated como crepe
Colour : Pink, Turquoise, Brown, Maroon & Emerald Green
.
Details:
•Material ironless
•Cardigan di jahit sekali
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Shop Now!
Whatsapp +60182847199 (Scha)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
#tunang #bridesmaiddresses #bismillah #mfa_closet #attireviralterkini

.
#tudungmiasara #marissa
.
.
� O N L I N E � - online reward
.
Whatsapp 012 206 6147
.
� W A L K I N � - reward card
.
KIDDORESU VENDOR BOUTIQUE
🏠32 (1st Floor), Jalan S2 B16,
Centrio, Seremban 2,
Negeri Sembilan
Landmark: ZAWARA COFFEE S2
Waze/ Google map: Kiddoresu Vendor Boutique
.
Open everyday except Tuesday
Operation hours: 10.00am-7.00pm
.
#vendorbutikseremban #uitmseremban3 #topvendorbutik #vendormalaysia #vendorbutiks2 #jualmurah #vendorseremban2 #vendorbutikseremban2 #vendorbutikseremban3 #vendorbutiksenawang #datarancentrio #seremban #kiddoresuvendorbutik #seremban2 #senawang #sendayan #datarancentrioseremban2 #vendorwanted #kiddoresu #shhiloveyou #tudungduamuka #tudungmurah #tudunganakseremban #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah

.
#tudungmiasara #marissa
.
.
� O N L I N E � - online reward
.
Whatsapp 012 206 6147
.
� W A L K I N � - reward card
.
KIDDORESU VENDOR BOUTIQUE
🏠32 (1st Floor), Jalan S2 B16,
Centrio, Seremban 2,
Negeri Sembilan
Landmark: ZAWARA COFFEE S2
Waze/ Google map: Kiddoresu Vendor Boutique
.
Open everyday except Tuesday
Operation hours: 10.00am-7.00pm
.
#vendorbutikseremban #uitmseremban3 #topvendorbutik #vendormalaysia #vendorbutiks2 #jualmurah #vendorseremban2 #vendorbutikseremban2 #vendorbutikseremban3 #vendorbutiksenawang #datarancentrio #seremban #kiddoresuvendorbutik #seremban2 #senawang #sendayan #datarancentrioseremban2 #vendorwanted #kiddoresu #shhiloveyou #tudungduamuka #tudungmurah #tudunganakseremban #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah

.
#tudungmiasara #marissa
.
.
� O N L I N E � - online reward
.
Whatsapp 012 206 6147
.
� W A L K I N � - reward card
.
KIDDORESU VENDOR BOUTIQUE
🏠32 (1st Floor), Jalan S2 B16,
Centrio, Seremban 2,
Negeri Sembilan
Landmark: ZAWARA COFFEE S2
Waze/ Google map: Kiddoresu Vendor Boutique
.
Open everyday except Tuesday
Operation hours: 10.00am-7.00pm
.
#vendorbutikseremban #uitmseremban3 #topvendorbutik #vendormalaysia #vendorbutiks2 #jualmurah #vendorseremban2 #vendorbutikseremban2 #vendorbutikseremban3 #vendorbutiksenawang #datarancentrio #seremban #kiddoresuvendorbutik #seremban2 #senawang #sendayan #datarancentrioseremban2 #vendorwanted #kiddoresu #shhiloveyou #tudungduamuka #tudungmurah #tudunganakseremban #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah

Yes yesss, Kak Aida is gonna miss you guys too! ☺️💕 Terima kasih Hani ucapkan kepada kalian atas segala sokongan dan dorongan sepanjang #redvelvetdrama ini. I really learnt a lot from all the comments, advices and compliments. It's now! Jom ber#redvelvetdrama 🍰✨ (Mak @zackdanial_celebritymakeup sempat lagi okay!)

NEW PRODUK⏳⏳⏳PROMO BUBBLE MASK
.
KELEBIHAN PRODUK
❗Mencerahkan kulit secara ➿semulajadi
❗Menegangkan kulit wajah
➿Melembutkan kulit wajah
❗Memberi kelembapan kulit
➿ Menggurangkan kedutan
.
Untuk maklumat lanjut whatsapp kak izza segera
019-3488394
019-3488394
019-3488394
.
#kilangoem #mohabiotechmanufacturing #mohabiotech #produkjenamasendiri #kilangkosmetik #kilangkosmetikmalaysia #kilangjenamasendiri #jutawankosmetik #kosmetikjenamasendiri #organicskincare #produkhalal #kosmetikhalal
#produkjeragat #produkjerawat
#sabunjenamasendiri
#lipmattejenamasendiri
#jutawankosmetikbermuladisini
#binajenamasendiri
#shhiloveyou #lofattah #meletop #ame2017 #janganmemgataskincare #foundationmalaysia #bekaskosmetik #tabletkunyahan #kapsulmutiara #kkmapproved

[VIRAL]BOSS SAYA MALU LA BOSS..ISTERI SLALU X PUAS DAH LA KECIK.
.
.
Bro pergi pasar Malam, pasar mini, Ada org ckp produk die boleh tolong boboi jadi 'anaconda' la..'meroket sampai pagi la'..tapi kebanyakannya Di pasaran tidak ORI, PADU Dan PEKAT..
.
Kadang2 dah beli. Tapi alamak....kne kencing pulak!!... Duit dah melayang, kesan tadak!! .
.
Amboiiii..marah sgt tu...Sabar broo..sabar...sy faham perasaan bro tu..🙇🙇🙇
.
.
Okay bro..meh sini sy perkenalkan minyak LGB yg laku hangat skrg ni 💪💪💪
.
beribu testimoni dah berjaya merasa perubahan kat boboi dorg dlm masa 3 Hari je...
.
"Biaq betoi?"
.
.
Betul bro. LGB mmg terbaik. Meh Kita negeteh tntg LGB ni🙋🙋🙋..
.
.
========================
APA YG BRO AKAN DPT DGN MINYAK LGB
========================
.
.
1 - LINTAH GUNUNG 🌹bertindak memulihkan sel-sel adik kecik dgn pantas.Sekali gus adik kecik dlm sluar bro mengembang dgn lebih cepat. blh kembangkan dan manjangkan adik kecik.
.
2- IKAN BELACAK 🌹pula bertindak melancarkan perjalanan darah,maka tak peliklah jika selepas beberapa kali guna bro akan rasa adik kecik lebih galak bila bngun pagi & ketika bersenaman bsama nanti..
.
3 - MINYAK HERBA 🌹sebagai booster kpd lntah gunung & ikan blacak sbg agen mempercepatkan hasil. Tanpa minyak kelapa dara bahan2 di atas mungkin lambat diserap & kurang kegalakan "BRG".
.
.
- Menambah baik tumbesaran "BRG" dalaman asbenn.
.
- Menambah masa yg berkualiti. (2-3x pun mampu bro..)
.
- Timbul urat & menambah baik kepadatan,Barulah padu..
kena 2-3x bersenam semalaman..
.
.
KAMI MENJUAL MINYAK INI DI CAMPUR DALAM 1 BOTOL
.
#shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak#lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak

KURUNG ASHLEY
.
💞RM95 .
📬Postage RM8 SM / RM12 SS
.
🌟Size : S, M, L, XL
(Ukuran rujuk gambar)
.
🌹Material: High quality royal silk
🌹Tidak panas dan selesa dipakai
tidak jarang dan tidak melekap dibadan
🌹Material jenis sederhana berat
zip belakang baju utk mudah pakai
🌹Tampak exclusive dengan corak bunga kombinasi black & white
potongan kurung moden, tampak anggun dan sopan
🌹Dat belakang baju, span di bahu nampak kemas dan terletak
skirt mermaid, pinggang full getah
🌹Kualiti setanding butik
🌹Warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Berminat?
📲Whatsapp/telegram 01124140993

STOK TERHAD!!
Siapa cepat dia dapat!

#jubahdress
#kurungmoden
#kurungmurah
#dressmurah
#dress2017
#jubahraya
#jubahmurah
#sayajualmurah
#elegant
#instashop
#jubahonline
#muslimahclothing
#uptodate
#fashion
#lynnonlyy
#dressnikah
#dresstunang
#ootd
#salemurah
#bajukurungrayamurah
#bajurayamurah
#mentormilenia2017
#bajuraya2017
#koleksibajuraya2017
#maharajalawakmega2017
#fastandfurious8
#gemagegarvaganza
#shhiloveyou
#kurungashley
#kurungashleymurah

🌟DOLLY CIK MANIS🌟
.
💓PRICE : RM92
.
📬POSTAGE : RM8 SM / RM12 SS
.
✔️Size : 3XL
(Ukuran rujuk gambar)
.
💛 Material: Printed soft bubble crepe
💜 Tidak jarang dan mudah utk digosok. Sedikit jarang untuk warna cerah
💙 Corak bunga 3D full bahagian depan dan belakang baju dan skirt
💚 Corak bunga yg sgt cantik dan tampak exclusive
potongan babydoll yg tampak elegant ❤️ Leher bulat, butang belakang baju
💛 Skirt mermaid cut dan ada lining, tidak jarang
💚 Pinggang separuh getah dan ada zip 💜 Warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Berminat?
📲Whatsapp/telegram 01124140993

STOK TERHAD!!
Siapa cepat dia dapat!

#jubahdress
#kurungmoden
#kurungmurah
#dressmurah
#dress2017
#jubahraya
#jubahmurah
#sayajualmurah
#elegant
#instashop
#jubahonline
#muslimahclothing
#uptodate
#fashion
#lynnonlyy
#dressnikah
#dresstunang
#ootd
#salemurah
#bajukurungrayamurah
#bajurayamurah
#bajuraya2017
#bajurayasedondonmurah
#kurtalelakimurah
#koleksibajuraya2017
#gemagegarvaganza
#shhiloveyou
#dollycikmanis
#dollycikmanismurah
#bajukurungplussizemurah

🌟DOLLY CIK MANIS🌟
.
💓PRICE : RM92
.
📬POSTAGE : RM8 SM / RM12 SS
.
✔️Size : 3XL
(Ukuran rujuk gambar)
.
💛 Material: Printed soft bubble crepe
💜 Tidak jarang dan mudah utk digosok. Sedikit jarang untuk warna cerah
💙 Corak bunga 3D full bahagian depan dan belakang baju dan skirt
💚 Corak bunga yg sgt cantik dan tampak exclusive
potongan babydoll yg tampak elegant ❤️ Leher bulat, butang belakang baju
💛 Skirt mermaid cut dan ada lining, tidak jarang
💚 Pinggang separuh getah dan ada zip 💜 Warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Berminat?
📲Whatsapp/telegram 01124140993

STOK TERHAD!!
Siapa cepat dia dapat!

#jubahdress
#kurungmoden
#kurungmurah
#dressmurah
#dress2017
#jubahraya
#jubahmurah
#sayajualmurah
#elegant
#instashop
#jubahonline
#muslimahclothing
#uptodate
#fashion
#lynnonlyy
#dressnikah
#dresstunang
#ootd
#salemurah
#bajukurungrayamurah
#bajurayamurah
#bajuraya2017
#bajurayasedondonmurah
#kurtalelakimurah
#koleksibajuraya2017
#gemagegarvaganza
#shhiloveyou
#dollycikmanis
#dollycikmanismurah
#bajukurungplussizemurah

Wehh aku rendu time ni larh😂😂 srs lwk.. #rendu #miss #love #shhiloveyou

@Regranned from @haninazrina - So excited to see you last night kak @bella.nazari! And your performance for #ohcintaku was super awesome! Rindu banyak banyak ❤ #shhiloveyou, Ain ft Sumairra 😂 - #regrann

💐 FLASH SALE 💐. .
🔥1 BOTOL RM50 / 2 BOTOL RM100 /3 BOTOL RM150 (exc pos)🔥. .
.
.
🍒Utk merawat sembelit
🍒memudarkan parut jerawat
🍒mencerahkan kulit
🍒memberi tenaga
🍒merawat masalah jerawat
🍒merawat kulit kering
🍒merawat luka
🍒merawat parut badan
🍒merawat masalah eyebag / wajah kusam. ======================== . . .
.
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call 📵
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
========================== .
#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #promosiraya #luckydraw#duitraya #moodraya #jerawat #sayangramadhan #aidajebat #mirafilzah #usopmentor #baazarpaknil #baazaronline #baazarraya #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #shhiloveyou #nakbebel #SkinPotionOil

NAK TAMBAH TINGGI??
SETTLE BRO👍🏻👍🏻
.
STRESS BILA PALING PENDEK DIKALANGAN MEMBER2?
Selalu dibahan kwn2 kerana pendek?? 😞
.
Jangan risau. Admin disini sedia membantu korg2 yg berhasrat utk tmbah tggi. .
Kalau asyik ragu-ragu je, sampai bila2 pun xtinggi broh😎✌🏻️
Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tinggi demi keyakinan diri & menggapai kerjaya impian. Anda Wajib cuba utk jadi tinggi💪💪Lupakan yg lain. . .
Ramai yg berjaya naik tggi dgn produk ni. ambil tindakan skrg,
Whatshap : +60165029757

#RatuJamu
#PakarPeriodLancar
#SeriDewiMalam
#JamuWanita
#ModenTradisional
#SDM
#TerapiInstagram
#MasalahWanita
#Senggugut
#Mengandung
#Keputihan
#Cyst
#Fibroid
#Uitm
#Klang
#ShahAlam
#Organik
#Viral
#FemininWash
#Penyakit
#SetBersalin
#PeriodPain
#Tips
#SuamikuPalingSweet
#ShhILoveYou
#Selangor
#Perak
#KualaLumpur

💞INNER SNOW CAP HANDMADE 💞

13 sebab kenapa perlu dapatkan ISC daripada kami : ⤵⤵⤵ ❕100 % d jahit sendiri,bukan stok dari kilang. ❕Kualiti kain sangat bagus ❕Kain cotton sejuk yang selesa. ❕Pakai berjam2 lama pon tak terasa panas. ❕Kemas terletak,tidak melorot. ❕Free saiz ❕Pelbagai warna yang cecantik ❕Peratus customer repeat order tinggi. ❕Jahitan cantik & kemas ❕Ruang kepala yg luas memberi keselesaan. ❕FULL dibahagian belakang ❕Material kain yang ringan. ❕Tidak menyakitkan telinga

RM 10 EXC POS 👉👉whatsApp 012-951-5451👈👈 #innersnowcapwarda #innersnowcapbertali #innerneelofa #innercotton #innercottonlycra #innerborongmurah #innerborong #innersnowcapneelofaa #innersnowcapneelofa #innersnowcapneelofar #innersnowcapborongmurah
#snowcapborongmurah
#snowcapneelofa
#snowcapborong
#anaktudungborong
#innertudung
#innerterbaru
#innerborong
#lofattah💕💕💕 #shhiloveyou
#menantifebruari
#bazarpaknil
#sayajualmurah
#codinnersnowcap
#codkuantanonly
#kuantanese
#kuantanpahang

💞INNER SNOW CAP HANDMADE 💞

13 sebab kenapa perlu dapatkan ISC daripada kami : ⤵⤵⤵ ❕100 % d jahit sendiri,bukan stok dari kilang. ❕Kualiti kain sangat bagus ❕Kain cotton sejuk yang selesa. ❕Pakai berjam2 lama pon tak terasa panas. ❕Kemas terletak,tidak melorot. ❕Free saiz ❕Pelbagai warna yang cecantik ❕Peratus customer repeat order tinggi. ❕Jahitan cantik & kemas ❕Ruang kepala yg luas memberi keselesaan. ❕FULL dibahagian belakang ❕Material kain yang ringan. ❕Tidak menyakitkan telinga

RM 10 EXC POS 👉👉whatsApp 012-951-5451👈👈 #innersnowcapwarda #innersnowcapbertali #innerneelofa #innercotton #innercottonlycra #innerborongmurah #innerborong #innersnowcapneelofaa #innersnowcapneelofa #innersnowcapneelofar #innersnowcapborongmurah
#snowcapborongmurah
#snowcapneelofa
#snowcapborong
#anaktudungborong
#innertudung
#innerterbaru
#innerborong
#lofattah💕💕💕 #shhiloveyou
#menantifebruari
#bazarpaknil
#sayajualmurah
#codinnersnowcap
#codkuantanonly
#kuantanese
#kuantanpahang

💥PROMOSI RM70 FREE BRUSH 💥. .
. .
Foundation viral paling bess bila pakai tak bercapuk. Sempatla korang beraya sakan nanti plolesss gitu. 😄. .

FOLLOW @vitaminc.nlee.beauty
HIDE ME PLEASE Premium foundation. .
.

Warna : Natural (Sesuai utk tona kulit Asia)
Jenis : Liquid Foundation
Kuantiti : 50 ml (Tahan 3 bulan ke atas)
Spf : Spf35 ✔Anti rekahan
✔Tahan lama ( 8 jam )
✔Flawless
✔Full coverage
✔Serap minyak
✔Boleh dipakai bersama bedak atau tanpa bedak
✔Berbau wangi
✔Sesuai utk jenis kulit berminyak & kering. . .
.
..
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call 📵
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
========================== .
#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #promosiraya #luckydraw#duitraya #moodraya #jerawat #aidajebat #mirafilzah #baazarpaknil #baazaronline #baazarraya #moodrepubliktour #ctdk #shhiloveyou #heroseorangcinderella #nakbebel #fatimahshow #sayangramadhan #nursajat02 #makeupartist #dendamaurora

NAK TAMBAH TINGGI??
SETTLE BRO👍🏻👍🏻
.
STRESS BILA PALING PENDEK DIKALANGAN MEMBER2?
Selalu dibahan kwn2 kerana pendek?? 😞
.
Jangan risau. Admin disini sedia membantu korg2 yg berhasrat utk tmbah tggi. .
Kalau asyik ragu-ragu je, sampai bila2 pun xtinggi broh😎✌🏻️
Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tinggi demi keyakinan diri & menggapai kerjaya impian. Anda Wajib cuba utk jadi tinggi💪💪Lupakan yg lain. . .
Ramai yg berjaya naik tggi dgn produk ni. ambil tindakan skrg,
WHATSAP :+60165029757

#RatuJamu
#PakarPeriodLancar
#SeriDewiMalam
#JamuWanita
#ModenTradisional
#SDM
#TerapiInstagram
#MasalahWanita
#Senggugut
#Mengandung
#Keputihan
#Cyst
#Fibroid
#Uitm
#Klang
#ShahAlam
#Organik
#Viral
#FemininWash
#Penyakit
#SetBersalin
#PeriodPain
#Tips
#SuamikuPalingSweet
#ShhILoveYou
#Selangor
#Perak
#KualaLumpur

Most Popular Instagram Hashtags