#shhiloveyou

32954 posts

TOP POSTS

harrr mesti uolss kenal dia ni kan? amboii kemainn #pipipink dah jd pilihan retisss eh skarang😍 yelaa menda kecik molek comel jeee kaler pun xyah ckap lah super duper lawa tu haihhh! .
.
korang yg nk cuba meh whatsapp sis skrang meh. nak kasi regee promosi 😍. stok sgt terhad. pm lelajuu meh 0139770393
.
.
#pipipinkfamirafaa #pipinkstickblusher #pipipink #shhiloveyou #hikayatcintasipematahhati

#Repost @aj_cintahati
・・・
Jadi betulah Ariff yg langgar Sumayyah atas suruhan Mairra 😠💸
#ShhILoveYou
#ShhhILoveYou Epi 27
Tak berbaloi .... last2 Mairra tikam dr belakang bunuh Ariff juga 😠

#Repost @tv3malaysia (@get_repost)
・・・
Apakah ini pengakhiran bagi Nadia @elvinamohamad & Aidan @gambitsaifullah ?
#ShhILoveYou
Jam 6.48 ptg

Kalau ikut skrip, ending kat hospital. Kalau ikut novel, kat Korea. Saya selesaikan kat tepi pantai untuk nilai semiotiknya. Sebagai contoh, ketika Aidan dan Nadia bertengkar di Seoul, mereka lakukan di tepi sungai. Aidan memberitahu kepada niat awalnya sebagai pilot kepada Nadia di tepi laut... #Repost @aj_cintahati
・・・
Happy ending #ShhILoveYou #ShhhILoveYou "the end" 😊😊
Apa coments korang tentang drama ni from 1st sampailah end 😊
Ok next new drama slot akasia #kukirimcinta
Mungkin untuk drama baru akasia ai takkan update . Mintak maaf banyak2 🙏

Dah nak beranak dah 😐😐😐
#ShhILoveYou
#ShhhILoveYou Epi 28

Jom teka dialog ni !! Kalau korang rasa nak tengok wayang dengan saya cerita #wonderwomen jom jawab dialog saya dalam video ni. Jawapan ada dalam episod akhir nanti!! Pastikan korang tengok last episod tau!! Cara nak sertai :
1.repost video ini
2.bagi jawapan dialog
3.guna hashtag #Shhiloveyoucontest!
4.tag 5 kawan korang

Selamat mencuba.

#CaptainAidan ✈️
#shhiloveyou 🌹

Hi guys !!!
Go follow @mr_belacak ✔Tambah size !
✔ Meningkatkan ketahanan zakar ! Fizikal zakar besar, tegang, berurat dan lebih segar. Tak jemu memandang.
✔ Mengelakkan pancutan awal
✔ Melancarkan aliran darah zakar
✔ Membetulkan urat zakar
✔ Ketegangan zakar meningkat lebih dua kali ganda dari biasa. !
✔ Nikmat denyutan klimaks yang belum pernah anda rasai sebelum ini.

Bukan setakat menjual, dia juga pakar dalam
kesihatan khususnya bagi kaum lelaki. Dia boleh kongsikan tips-tips percuma, teknik urutan, dan senaman regangan yang betul. Bagi lelaki yang ada masalah SIZE & PERFORMANCE, tunggu apa lagi ? Follow ig @mr_belacak

Yang best nya lagi produk ni 💯PATI ASLI ...kesan nampak seawal 3 hari !!!
Admin ni tak kedekut ilmu, dia ada banyak benda nak kongsikan.
Produk ni beri keyakinan pada lelaki yang idamkan size, prestasi & kekuatan sebagai seorang lelaki. Perempuan pun ada yang menggunakan produk ni untuk tambah size pada bahagian payudara tau !!! Minyak penjagaan kesihatan lelaki yang paling laris dan berkesan setakat ini. Luangkan 10-15 minit sehari dengan teknik urutan yang berkesan. Jangan abaikan aset paling penting yang kita ada ya. 🙂☝🏽 Postage & Active Runner ! COD Available ! Based in Pantai Dalam & kawasan sekitar KL. Set time dan tempat, dia run pergi hantar🏃🏽💨 Ingat ya, ini 👉🏼 💯PATI ASLI !!! #sayang #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #malaysia #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak
.
10/20

Hi guys !!!
Go follow @mr_belacak ✔Tambah size !
✔ Meningkatkan ketahanan zakar ! Fizikal zakar besar, tegang, berurat dan lebih segar. Tak jemu memandang.
✔ Mengelakkan pancutan awal
✔ Melancarkan aliran darah zakar
✔ Membetulkan urat zakar
✔ Ketegangan zakar meningkat lebih dua kali ganda dari biasa. !
✔ Nikmat denyutan klimaks yang belum pernah anda rasai sebelum ini.

Bukan setakat menjual, dia juga pakar dalam
kesihatan khususnya bagi kaum lelaki. Dia boleh kongsikan tips-tips percuma, teknik urutan, dan senaman regangan yang betul. Bagi lelaki yang ada masalah SIZE & PERFORMANCE, tunggu apa lagi ? Follow ig @mr_belacak

Yang best nya lagi produk ni 💯PATI ASLI ...kesan nampak seawal 3 hari !!!
Abang ni tak kedekut ilmu, dia ada banyak benda nak kongsikan.
Produk ni beri keyakinan pada lelaki yang idamkan size, prestasi & kekuatan sebagai seorang lelaki. Perempuan pun ada yang menggunakan produk ni untuk tambah size pada bahagian payudara tau !!! Minyak penjagaan kesihatan lelaki yang paling laris dan berkesan setakat ini. Luangkan 10-15 minit sehari dengan teknik urutan yang berkesan. Jangan abaikan aset paling penting yang kita ada ya. 🙂☝🏽 Postage & Active Runner ! COD Available ! Based in Pantai Dalam & kawasan sekitar KL. Set time dan tempat, dia run pergi hantar🏃🏽💨 Ingat ya, ini 👉🏼 💯PATI ASLI !!! #sayang #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #malaysia #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley

Thanks for always being there for me, kakak. I appreciate every little things of them ❤️. (Wearing @evabarika Clarissa shawl in Sandy Stone)
.

#Repost @hani.nazeera
・・・
Curi curi ambil gambar adik. Bukan senang nak jadi artis. Sepanjang masa perlu cantik. Bukan muka je nak jaga, kuku, gigi, personaliti dan segala-galanya. All the best in your journey my beautiful adik.
She looks so pretty wearing @evabarika scarf
#shhiloveyou adik

MOST RECENT

Hi guys !!!
Go follow @mr_belacak ✔Tambah size !
✔ Meningkatkan ketahanan zakar ! Fizikal zakar besar, tegang, berurat dan lebih segar. Tak jemu memandang.
✔ Mengelakkan pancutan awal
✔ Melancarkan aliran darah zakar
✔ Membetulkan urat zakar
✔ Ketegangan zakar meningkat lebih dua kali ganda dari biasa. !
✔ Nikmat denyutan klimaks yang belum pernah anda rasai sebelum ini.

Bukan setakat menjual, dia juga pakar dalam
kesihatan khususnya bagi kaum lelaki. Dia boleh kongsikan tips-tips percuma, teknik urutan, dan senaman regangan yang betul. Bagi lelaki yang ada masalah SIZE & PERFORMANCE, tunggu apa lagi ? Follow ig @mr_belacak

Yang best nya lagi produk ni 💯PATI ASLI ...kesan nampak seawal 3 hari !!!
Admin ni tak kedekut ilmu, dia ada banyak benda nak kongsikan.
Produk ni beri keyakinan pada lelaki yang idamkan size, prestasi & kekuatan sebagai seorang lelaki. Perempuan pun ada yang menggunakan produk ni untuk tambah size pada bahagian payudara tau !!! Minyak penjagaan kesihatan lelaki yang paling laris dan berkesan setakat ini. Luangkan 10-15 minit sehari dengan teknik urutan yang berkesan. Jangan abaikan aset paling penting yang kita ada ya. 🙂☝🏽 Postage & Active Runner ! COD Available ! Based in Pantai Dalam & kawasan sekitar KL. Set time dan tempat, dia run pergi hantar🏃🏽💨 Ingat ya, ini 👉🏼 💯PATI ASLI !!! #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #andainyatakdir #bazaarpaknil
#paidreview 4/20

Hi guys !!!
Go follow @mr_belacak ✔Tambah size !
✔ Meningkatkan ketahanan zakar ! Fizikal zakar besar, tegang, berurat dan lebih segar. Tak jemu memandang.
✔ Mengelakkan pancutan awal
✔ Melancarkan aliran darah zakar
✔ Membetulkan urat zakar
✔ Ketegangan zakar meningkat lebih dua kali ganda dari biasa. !
✔ Nikmat denyutan klimaks yang belum pernah anda rasai sebelum ini.

Bukan setakat menjual, dia juga pakar dalam
kesihatan khususnya bagi kaum lelaki. Dia boleh kongsikan tips-tips percuma, teknik urutan, dan senaman regangan yang betul. Bagi lelaki yang ada masalah SIZE & PERFORMANCE, tunggu apa lagi ? Follow ig @mr_belacak

Yang best nya lagi produk ni 💯PATI ASLI ...kesan nampak seawal 3 hari !!!
Abang ni tak kedekut ilmu, dia ada banyak benda nak kongsikan.
Produk ni beri keyakinan pada lelaki yang idamkan size, prestasi & kekuatan sebagai seorang lelaki. Perempuan pun ada yang menggunakan produk ni untuk tambah size pada bahagian payudara tau !!! Minyak penjagaan kesihatan lelaki yang paling laris dan berkesan setakat ini. Luangkan 10-15 minit sehari dengan teknik urutan yang berkesan. Jangan abaikan aset paling penting yang kita ada ya. 🙂☝🏽 Postage & Active Runner ! COD Available ! Based in Pantai Dalam & kawasan sekitar KL. Set time dan tempat, dia run pergi hantar🏃🏽💨 Ingat ya, ini 👉🏼 💯PATI ASLI !!! #sayang #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #malaysia #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak
.
29/31

Ramai nya nak detox badan. Nak cuci dari toksin. Nak kurus nak cantik. Bila dah clear dari toksin baru la badan makin sihat, senang nk kurus kulit pun tambah cantik.
.
Nak lagi best consume dengan Belleza + Susu Maaez. Vavavomss cantik sangat kulit u olss.😍😍😍
.
Nak KURUS ? Whatsapp 0195420797
.
.
# #SayaNakKulitCantik
#SayangiKulitAnda #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan
#susukambing #terapiinstagram
#putihgebu #Shhiloveyou #nakkurus #temaraya2017

Salam hujung minggu si cantik manis bergaya...😍
.
Nak mata cantik ? Nak rasa confident? Nak warna yang sesuai untuk kebanyakkan event? Lepastu selamat? Ala ala mat salleh lagi?.Pakai lama pun tak pedih..tapi mata sensitif.. Its okay..cuba auralens 😆
.
Banyak yang dah cuba lepastu rasa tak nak tukar lain sebab dia sangat sangat special. Review yang sangat positif 😇
.
jom whasap sis..010.9223.817..
.
💚Chloe Grey
💚3months
💚55% content water
💚free tools &kit

#malaysia #makeupaddict #lenslover #softlenses #auralens #igers #alhaalfalens #matacantik #aurainsta #instagood #instafamous #astro #ctdk #teamDiva #makeuptrend #cikserbatahu #makeupsoft #wedding #tv3 #maharajalawak #bocey #aisyahdhiarana #shhiloveyou #rosetyarabeautyfoundation #teamDiva #instadaily #lensmanis2

Salam hujung minggu si cantik manis bergaya...😍
.
Nak mata cantik ? Nak rasa confident? Nak warna yang sesuai untuk kebanyakkan event? Lepastu selamat? Ala ala mat salleh lagi?.Pakai lama pun tak pedih..tapi mata sensitif.. Its okay..cuba auralens 😆
.
Banyak yang dah cuba lepastu rasa tak nak tukar lain sebab dia sangat sangat special. Review yang sangat positif 😇
.
jom whasap sis..010.9223.817..
.
💚Chloe Grey
💚3months
💚55% content water
💚free tools &kit

#malaysia #makeupaddict #lenslover #softlenses #auralens #igers #alhaalfalens #matacantik #aurainsta #instagood #instafamous #astro #ctdk #teamDiva #makeuptrend #cikserbatahu #makeupsoft #wedding #tv3 #maharajalawak #bocey #aisyahdhiarana #shhiloveyou #rosetyarabeautyfoundation #teamDiva #instadaily #lensmanis2

Alhamdulillah. Consume AD terus lekat. Subur. AD tugas dia buang segala toksin-toksin dalam badan. Bila dh clear badan pun ringan. Inshaa allah lagi bertambah subur.
.
.
Nak KURUS ? Whatsapp 0195420797
.
.
# #SayaNakKulitCantik
#SayangiKulitAnda #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan
#susukambing #terapiinstagram
#putihgebu #Shhiloveyou #nakkurus #temaraya2017

Alhamdulillah. Consume AD terus lekat. Subur. AD tugas dia buang segala toksin-toksin dalam badan. Bila dh clear badan pun ringan. Inshaa allah lagi bertambah subur.
.
.
Nak KURUS ? Whatsapp 0195420797
.
.
# #SayaNakKulitCantik
#SayangiKulitAnda #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan
#susukambing #terapiinstagram
#putihgebu #Shhiloveyou #nakkurus #temaraya2017

◾ PROMO SYAWAL!
🚩 RM27 + Poslaju RM7 sem/ RM11 ss📌

Nama: _______
Alamat: ______
No hp: _______
Kod dress: AD___ .
📲 Whatsapp ke: 014-3752309 .
❌ Serious buyer only ❌ .

Material: Soft cotton crepe
Size: Freesize S - L
Ukuran: Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' (MAX tinggi 164CM)
Punggung: 46' (MAX).



#sayajual #sayajualmurah #igshopmalaysia #sleevelessdress #visitmyig #lokalah #sayajualborong #malaysia #sayajualonline #sayajualshawl #prelovedmalaysia #bundlemalaysia #sayajualdress #igersmalaysia #acagent #dressmurah #armanidress #bazarpaknil #bazaarpaknil #bajumuslimah #vsco #bajubridesmaid #bajumengandung #sayajualjubah #jubahmurahmalaysia #shhiloveyou #dressmengandung #shhhiloveyou #menantifebruari #promosi

◾ PROMO SYAWAL!
🚩 RM27 + Poslaju RM7 sem/ RM11 ss📌

Nama: _______
Alamat: ______
No hp: _______
Kod dress: AD___ .
📲 Whatsapp ke: 014-3752309 .
❌ Serious buyer only ❌ .

Material: Soft cotton crepe
Size: Freesize S - L
Ukuran: Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' (MAX tinggi 164CM)
Punggung: 46' (MAX).



#sayajual #sayajualmurah #igshopmalaysia #sleevelessdress #visitmyig #lokalah #sayajualborong #malaysia #sayajualonline #sayajualshawl #prelovedmalaysia #bundlemalaysia #sayajualdress #igersmalaysia #acagent #dressmurah #armanidress #bazarpaknil #bazaarpaknil #bajumuslimah #vsco #bajubridesmaid #bajumengandung #sayajualjubah #jubahmurahmalaysia #shhiloveyou #dressmengandung #shhhiloveyou #menantifebruari #promosi

◾ PROMO SYAWAL!
🚩 RM27 + Poslaju RM7 sem/ RM11 ss📌

Nama: _______
Alamat: ______
No hp: _______
Kod dress: AD___ .
📲 Whatsapp ke: 014-3752309 .
❌ Serious buyer only ❌ .

Material: Soft cotton crepe
Size: Freesize S - L
Ukuran: Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' (MAX tinggi 164CM)
Punggung: 46' (MAX).



#sayajual #sayajualmurah #igshopmalaysia #sleevelessdress #visitmyig #lokalah #sayajualborong #malaysia #sayajualonline #sayajualshawl #prelovedmalaysia #bundlemalaysia #sayajualdress #igersmalaysia #acagent #dressmurah #armanidress #bazarpaknil #bazaarpaknil #bajumuslimah #vsco #bajubridesmaid #bajumengandung #sayajualjubah #jubahmurahmalaysia #shhiloveyou #dressmengandung #shhhiloveyou #menantifebruari #promosi

◾ PROMO SYAWAL!
🚩 RM27 + Poslaju RM7 sem/ RM11 ss📌

Nama: _______
Alamat: ______
No hp: _______
Kod dress: AD___ .
📲 Whatsapp ke: 014-3752309 .
❌ Serious buyer only ❌ .

Material: Soft cotton crepe
Size: Freesize S - L
Ukuran: Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' (MAX tinggi 164CM)
Punggung: 46' (MAX).



#sayajual #sayajualmurah #igshopmalaysia #sleevelessdress #visitmyig #lokalah #sayajualborong #malaysia #sayajualonline #sayajualshawl #prelovedmalaysia #bundlemalaysia #sayajualdress #igersmalaysia #acagent #dressmurah #armanidress #bazarpaknil #bazaarpaknil #bajumuslimah #vsco #bajubridesmaid #bajumengandung #sayajualjubah #jubahmurahmalaysia #shhiloveyou #dressmengandung #shhhiloveyou #menantifebruari #promosi

◾ PROMO SYAWAL!
🚩 RM27 + Poslaju RM7 sem/ RM11 ss📌

Nama: _______
Alamat: ______
No hp: _______
Kod dress: AD___ .
📲 Whatsapp ke: 014-3752309 .
❌ Serious buyer only ❌ .

Material: Soft cotton crepe
Size: Freesize S - L
Ukuran: Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' (MAX tinggi 164CM)
Punggung: 46' (MAX).



#sayajual #sayajualmurah #igshopmalaysia #sleevelessdress #visitmyig #lokalah #sayajualborong #malaysia #sayajualonline #sayajualshawl #prelovedmalaysia #bundlemalaysia #sayajualdress #igersmalaysia #acagent #dressmurah #armanidress #bazarpaknil #bazaarpaknil #bajumuslimah #vsco #bajubridesmaid #bajumengandung #sayajualjubah #jubahmurahmalaysia #shhiloveyou #dressmengandung #shhhiloveyou #menantifebruari #promosi

◾ PROMO SYAWAL!
🚩 RM27 + Poslaju RM7 sem/ RM11 ss📌

Nama: _______
Alamat: ______
No hp: _______
Kod dress: AD___ .
📲 Whatsapp ke: 014-3752309 .
❌ Serious buyer only ❌ .

Material: Soft cotton crepe
Size: Freesize S - L
Ukuran: Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' (MAX tinggi 164CM)
Punggung: 46' (MAX).



#sayajual #sayajualmurah #igshopmalaysia #sleevelessdress #visitmyig #lokalah #sayajualborong #malaysia #sayajualonline #sayajualshawl #prelovedmalaysia #bundlemalaysia #sayajualdress #igersmalaysia #acagent #dressmurah #armanidress #bazarpaknil #bazaarpaknil #bajumuslimah #vsco #bajubridesmaid #bajumengandung #sayajualjubah #jubahmurahmalaysia #shhiloveyou #dressmengandung #shhhiloveyou #menantifebruari #promosi

◾ PROMO SYAWAL!
🚩 RM27 + Poslaju RM7 sem/ RM11 ss📌

Nama: _______
Alamat: ______
No hp: _______
Kod dress: AD___ .
📲 Whatsapp ke: 014-3752309 .
❌ Serious buyer only ❌ .

Material: Soft cotton crepe
Size: Freesize S - L
Ukuran: Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' (MAX tinggi 164CM)
Punggung: 46' (MAX).



#sayajual #sayajualmurah #igshopmalaysia #sleevelessdress #visitmyig #lokalah #sayajualborong #malaysia #sayajualonline #sayajualshawl #prelovedmalaysia #bundlemalaysia #sayajualdress #igersmalaysia #acagent #dressmurah #armanidress #bazarpaknil #bazaarpaknil #bajumuslimah #vsco #bajubridesmaid #bajumengandung #sayajualjubah #jubahmurahmalaysia #shhiloveyou #dressmengandung #shhhiloveyou #menantifebruari #promosi

◾ PROMO SYAWAL!
🚩 RM27 + Poslaju RM7 sem/ RM11 ss📌

Nama: _______
Alamat: ______
No hp: _______
Kod dress: AD___ .
📲 Whatsapp ke: 014-3752309 .
❌ Serious buyer only ❌ .

Material: Soft cotton crepe
Size: Freesize S - L
Ukuran: Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' (MAX tinggi 164CM)
Punggung: 46' (MAX).



#sayajual #sayajualmurah #igshopmalaysia #sleevelessdress #visitmyig #lokalah #sayajualborong #malaysia #sayajualonline #sayajualshawl #prelovedmalaysia #bundlemalaysia #sayajualdress #igersmalaysia #acagent #dressmurah #armanidress #bazarpaknil #bazaarpaknil #bajumuslimah #vsco #bajubridesmaid #bajumengandung #sayajualjubah #jubahmurahmalaysia #shhiloveyou #dressmengandung #shhhiloveyou #menantifebruari #promosi

Awak² tau tak kenapa bila kita makan suppliment kurus,putih semua tapi tak jalan walaupun dah berbotol² berkotak². Sebabnyaa, badan tu penuh dengan toksin.
.
Dah tu minum air kosong pon malas, takat minum 3-4 cawan je sehari mana mau nya segala mak nenek toksin tu nak keluar kan? Nak kasi mudah nah Aijuice Dossier pemudah korang.
.
Jus Detox yg akan tolong buang segala toksin moksin yg berkerak dalam badan tu. Bila dh detox buang semua karat² baru la mudah nak amik segala supplimen gittew. :*
.
.
Nak KURUS sebelum raya ? Whatsapp 0195420797
.
.
# #SayaNakKulitCantik
#SayangiKulitAnda #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan
#susukambing #terapiinstagram
#putihgebu #Shhiloveyou #nakkurus #temaraya2017

7kg LOSS!!!
.
Wow! No wonder ada je yang whatsapp Cik Nat nak Aijuice Dossier. Memang hebat sangat AD ni.
.
AD bukan sekadar detox biasa biasa. Kandungan AD yang sangat bagus untuk dalaman kita. Mencuci segala toksin yang berkumpul dalam badan. Yang susah nk loss kg pun jadi dah berdetox dengan AD.
.
Awak tak nak ke tukar saiz baju awak tu?
.
Nak KURUS ? Whatsapp ciknat 0195420797
.
.
#TeamEllyyaney #KulitKering #KulitKasar #KingCoco #SayaNakKulitCantik
#SayangiKulitAnda #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #uforabeauty #uforaglowhitecollagen
#uforawhitening#testimoniuforabeauty
#susukambing #terapiinstagram
#putihgebu #Shhiloveyou #nakkurus #temaraya2017

2 minggu minum AD baju seluar dah longgar!
.
Dah cuba macam² akhirnya serasi dengan Aijuice Dossier. Lepas ni taknak tukar-tukar dah katanya. Rasa AD yang sedap dan mudah sangat nak amalkan.
.
Tak perlu nak bancuh. Bukak peti ais amik AD terus gok gok. Mudah sgt lah hai.
.
Nak KURUS ? Whatsapp 0195420797
.
.
# #SayaNakKulitCantik
#SayangiKulitAnda #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan
#susukambing #terapiinstagram
#putihgebu #Shhiloveyou #nakkurus #temaraya2017

Most Popular Instagram Hashtags