#sherryalhadad

MOST RECENT

Plus Size Bomber Jacket..4XL pun boleh muat tau..sis tau uolls teringin sangat nak pakai Bomber Jackett tapi takde size kan..hehehe..ada ni size untuk chubby2 semua..
.
Code : 8804 & 8802
.
Harga : RM69
Postage : RM9 sm, RM12 ss
.
Color : refer pic
Measurement : refer pic
.
Macam mana nak order? Screenshot gambar & whatsapp ke :
www.wasap.my/60126144525
.
#cub #bajusizebesar #plussizebomberjacket #jacketplussizemurahmalaysia #jacketjeansplussize #plussizemalaysiaonlineshoppe #bomberjacketmalaysia #jaketplussize #sizebesarmalaysia #plussizebomberjacket #bajuplussizemalaysiamurah #sherryalhadad #ubatkurusmalaysia #bazarpaknil

Plus Size Bomber Jacket..4XL pun boleh muat tau..sis tau uolls teringin sangat nak pakai Bomber Jackett tapi takde size kan..hehehe..ada ni size untuk chubby2 semua..
.
Code : 8804 & 8802
.
Harga : RM69
Postage : RM9 sm, RM12 ss
.
Color : refer pic
Measurement : refer pic
.
Macam mana nak order? Screenshot gambar & whatsapp ke :
www.wasap.my/60126144525
.
#cub #bajusizebesar #plussizebomberjacket #jacketplussizemurahmalaysia #jacketjeansplussize #plussizemalaysiaonlineshoppe #bomberjacketmalaysia #jaketplussize #sizebesarmalaysia #plussizebomberjacket #bajuplussizemalaysiamurah #sherryalhadad #ubatkurusmalaysia #bazarpaknil

Plus Size Bomber Jacket..4XL pun boleh muat tau..sis tau uolls teringin sangat nak pakai Bomber Jackett tapi takde size kan..hehehe..ada ni size untuk chubby2 semua..
.
Code : 8804 & 8802
.
Harga : RM69
Postage : RM9 sm, RM12 ss
.
Color : refer pic
Measurement : refer pic
.
Macam mana nak order? Screenshot gambar & whatsapp ke :
www.wasap.my/60126144525
.
#cub #bajusizebesar #plussizebomberjacket #jacketplussizemurahmalaysia #jacketjeansplussize #plussizemalaysiaonlineshoppe #bomberjacketmalaysia #jaketplussize #sizebesarmalaysia #plussizebomberjacket #bajuplussizemalaysiamurah #sherryalhadad #ubatkurusmalaysia #bazarpaknil

Plus Size Bomber Jacket..4XL pun boleh muat tau..sis tau uolls teringin sangat nak pakai Bomber Jackett tapi takde size kan..hehehe..ada ni size untuk chubby2 semua..
.
Code : 8804 & 8802
.
Harga : RM69
Postage : RM9 sm, RM12 ss
.
Color : refer pic
Measurement : refer pic
.
Macam mana nak order? Screenshot gambar & whatsapp ke :
www.wasap.my/60126144525
.
#cub #bajusizebesar #plussizebomberjacket #jacketplussizemurahmalaysia #jacketjeansplussize #plussizemalaysiaonlineshoppe #bomberjacketmalaysia #jaketplussize #sizebesarmalaysia #plussizebomberjacket #bajuplussizemalaysiamurah #sherryalhadad #ubatkurusmalaysia #bazarpaknil

Plus Size Bomber Jacket..4XL pun boleh muat tau..sis tau uolls teringin sangat nak pakai Bomber Jackett tapi takde size kan..hehehe..ada ni size untuk chubby2 semua..
.
Code : 8804 & 8802
.
Harga : RM69
Postage : RM9 sm, RM12 ss
.
Color : refer pic
Measurement : refer pic
.
Macam mana nak order? Screenshot gambar & whatsapp ke :
www.wasap.my/60126144525
.
#cub #bajusizebesar #plussizebomberjacket #jacketplussizemurahmalaysia #jacketjeansplussize #plussizemalaysiaonlineshoppe #bomberjacketmalaysia #jaketplussize #sizebesarmalaysia #plussizebomberjacket #bajuplussizemalaysiamurah #sherryalhadad #ubatkurusmalaysia #bazarpaknil

Prinsip2 nak turunkan berat badan dgn jayanya dan selamat ada 3:
1) 80% dari pemakanan kita
2) 20% dari senaman
3) 100% dari attitude (sikap) kita

Tanpa 3 prinsip2 diatas, sampai tanduk tumbuh di kepala kita pun kita tak kan turun berat badan dgn konsisten dan selamat, malah berat kita akan naik 2x ganda tanpa kita sedar.

Nak coach bantu anda turunkan berat badan cara sihat dan selamat cepat tekan www.wasap.my/60126080385/39 tuk pendaftaran kemasukan sesi 39 😍😍 Coach Laily 📞 012-6080385

#TeamNickhinHussein
#TeamSyuhadaAmran
#TeamUswahHasanah
#TeamNajmiSyahiran

#pendosadunia #projekkurus2019 #wanitahariinitv3 #youcanloseweightfromhome #candyplussize #sherryalhadad #abambocey #kznabihahboutique #kevinzahari #nakkurusselamat #takmaugemuk #melody #jubahbesar #jomkurus

Results peserta #youcanloseweightfromhome sesi 38 utk minggu pertama. Masyallah Tabakarallah mmg menakjubkan. Bila kita buat diet dgn adanya guide dr seorang coach insyallah diet kita akan berjaya.

Apa beza Diet sendiri dengan memasuki program ini? .
Diet sendiri : ❌ Tidak ada bimbingan Coach
❌ Tidak tahu makanan apa yang sesuai dan apa itu meal plan
❌ Tak faham berapa kalori nak makan , apa protein, apa fiber
❌ Tak tahu nak rujuk pada siapa apa dimakan betul ke tidak
❌ Tidak serius sebab tidak ada orang monitor progress
❌ Tidak ada MOTIVASI
❌ Kebarangkalian naik berat badan semula lebih tinggi sebab tak tahu nak maintain
❌ Kalau turun banyak pun tidak ada orang nak bagi hadiah senyum sorang2
.
APA YANG DAPAT BILA BERSAMA2 PROGRAM INI. ✅ 30 hari jadual pemakanan (MEAL PLAN) proper termasuk snacking supaya makan apa selama sebulan lengkap termasuk snacking pukul 10am dan 5pm
✅ Video lengkap workout selama sebulan untuk permulaan fokus pada lower part body
✅ 30 hari TIPS turun berat badan dengan pantas walaupun makan nasi
✅ Personal coach (boleh tanya secara personal jika ada masalah dalam turun berat badan)
✅ Pemantauan dari coach selama 30 hari supaya anda lebih berdisiplin
✅ Dapat berlajar dan bersama dengan team kawan2 yg lain turut bersemangat
✅ Segalanya dapat direct coaching melalui whatsapp
✅ Hadiah hamper nutrition bernilai rm1000, rm500 dan rm250 untuk peratusan yg tinggi
.
Slot untuk Musim 39 sudah dibuka untuk program #YCLWFH. Turun berat badan, lock berat sebagai azam sblom tahun 2019 anda.

Coach Laily 📞 012-6080385

#TeamNickhinHussein
#TeamSyuhadaAmran
#TeamUswahHasanah
#TeamNajmiSyahiran

#projekkurus2019 #wanitahariinitv3 #candyplussize #jubahbesar #youcanloseweightfromhome #candyplussize #abambocey #sherryalhadad #kznabihahboutique
#healthydiet #atkins #takmaugemuk

Nak kurus makan lah telur.
Tapi jangan digoreng dgn minyak segelen lak..sekadar satu sudu kecil olive oil tuk goreng..buat scrambled egg atau dadar ke. Paling terbaik rebus atau stim telur.

Byk khasiat telur iaitu:
💟 sangat bernutrisi utk keperluan harian seseorg individu.
💟tinggi dlm kolestrol tp tidak jejaskan kolestrol darah.
💟 boleh meningkatkan kadar kolestrol HDL iaitu kolestrol baik.
💟tinggi protein & asid amino.
💟 dapat menurunkan berat badan.

Projek kurus sblom tahun 2019 untuk sesi 39 sudah dibuka untuk pendaftaran.

Klik link bio di ig profile saya

Coach Laily 📞 012-6080385

#TeamNickhinHussein
#TeamSyuhadaAmran
#TeamUswahHasanah
#TeamNajmiSyahiran

#projekkurus2019 #wanitahariinitv3 #candyplussize #sherryalhadad #abambocey #kznabihahboutique #jubahbesar #kevinzahari #nakkurusselamat #takmaugemuk #melody

Okey biar coach terangkan ya. Kebanyakkan makanan dalam tin mengandungi penambah perisa yg sangat tinggi.
Selain kandungan garam di dalamnya pun sangat lah tinggi.
Walaupun makanan dlm tin ini sangat berguna ketika dlm keadaan kecemasan atau darurat, tetapi ingat ya JANGAN jadikan ia sebagai makanan harian anda.

Nak turun berat badan sebelum tahun 2019 tak. Jom klik link bio di ig profile saya.

Coach Laily 📞 012-6080385

#TeamNickhinHussein
#TeamSyuhadaAmran
#TeamUswahHasanah
#TeamNajmiSyahiran

#wanitahariinitv3 #projekkurus2019 #jomkurus #jomsihat #jubahbesar #youcanloseweightfromhome #kznabihahboutique #kznabihahboutique #candyplussize #healthydiet #sherryalhadad #abambocey

Ya...kebanyakkan dari kita suka makanan yg pedas kan.. So info terkini nk bgtau uolls cili:
💟 Bersifat anti bakteria
💟 Menurunkan kadar kolestrol LDL pd individu yg alami obesiti
💟 Kaya dgn vitamin C iaitu antioksida

So bila masak lunch jgn lupa tambahkan cili yg secukupnya tp jgn lupa minum air kosong byk2 ok nnti ziinnnnnnggg lidah uolls 😄😄😄 Nk tahu byk lg tips2 kurus tekan link bio ig sy ya.. Coach Laily 📞 012-6080385

#TeamNickhinHussein
#TeamSyuhadaAmran
#TeamUswahHasanah
#TeamNajmiSyahiran

#projekkurus2019 #wanitahariinitv3 #jubahbesar #jomkurus #jomsihat #youcanloseweightfromhome #sherryalhadad #healthydiet #abambocey #kevinzahari #jubahbesar #jeansbesar #candyplussize

Hello korang! Untuk melengkapkan hari Isnin ini korang semua jangan lupa pukul 11malam nanti bersama kesayangan kita @sherry_alhadad & Haziq juga tetamu-tetamu jemputan mereka dalam #MuzikMuzik33 hanya di TV3. Selamat menonton! 😁#kamisayangzulinsherry #sherryalhadad #zulisherr #ZulinSherryFamily #zsf

Uolls sayang!..jangan sedey, sis ada jeggings untuk kita yg size chomell ni..♡♡♡ mesti jatuh cintanya la ngan jegging sis ni..super stretchy tau!!..
.
NOVA SLIMFIT PLUSSIZE JEGGINGS .
PRICE : RM60
POSTAGE : RM9 SM, RM12 SS
.
*Size 34*
Waist 34 - 44 inch
Hips 38 - 48 inch
Thigh 23 - 30 inch
Length 40 inch
.
*Size 36*
Waist 36 - 46 inch
Hips 40 - 50 inch
Thigh 24 - 31 inch
Length 40 inch .
*Size 38*
Waist 38 - 48 inch
Hips 42 - 52 inch
Thigh 25 - 32 inch
Length 41 inch
.
*Size 40*
Waist 40 - 50 inch
Hips 44 - 54 inch
Thigh 26 - 33 inch
Length 41 inch
.
*Size 42*
Waist 42 - 52 inch
Hips 46 - 56 inch
Thigh 27 - 34 inch
Length 42 inch
.
*Size 44*
Waist 44 - 54 inch
Hips 48 - 58 inch
Thigh 28 - 35 inch
Length 42 inch
.
*Size 46*
Waist 46 - 56 inch
Hips 50 - 60 inch
Thigh 29 - 36 inch
Length 42 inch
.
● SIZE 34-44
● JEGGINGS
● NO button & zip
● NO front pocket ● Cutting SKINNY ● Mohon RUJUK UKURAN sebelum order
.
Yang nak order, whatsapp sis di :
www.wasap.my/60126144525
.
#chu #plussizeootdmalaysia #novaslimfitplussizejeggings #jeanssizebesarperempuan #jeggingsplussize #sizecomelje #sizebesarmurah #jeansperempuanplussize #plussizegirlmalaysia #jeggingplussizemurah #jeansplussizemurahmalaysia #sherryalhadad #bazarpaknilonline #kurustanpaubat #bajuorggemuk

Uolls sayang!..jangan sedey, sis ada jeggings untuk kita yg size chomell ni..♡♡♡ mesti jatuh cintanya la ngan jegging sis ni..super stretchy tau!!..
.
NOVA SLIMFIT PLUSSIZE JEGGINGS .
PRICE : RM60
POSTAGE : RM9 SM, RM12 SS
.
*Size 34*
Waist 34 - 44 inch
Hips 38 - 48 inch
Thigh 23 - 30 inch
Length 40 inch
.
*Size 36*
Waist 36 - 46 inch
Hips 40 - 50 inch
Thigh 24 - 31 inch
Length 40 inch .
*Size 38*
Waist 38 - 48 inch
Hips 42 - 52 inch
Thigh 25 - 32 inch
Length 41 inch
.
*Size 40*
Waist 40 - 50 inch
Hips 44 - 54 inch
Thigh 26 - 33 inch
Length 41 inch
.
*Size 42*
Waist 42 - 52 inch
Hips 46 - 56 inch
Thigh 27 - 34 inch
Length 42 inch
.
*Size 44*
Waist 44 - 54 inch
Hips 48 - 58 inch
Thigh 28 - 35 inch
Length 42 inch
.
*Size 46*
Waist 46 - 56 inch
Hips 50 - 60 inch
Thigh 29 - 36 inch
Length 42 inch
.
● SIZE 34-44
● JEGGINGS
● NO button & zip
● NO front pocket ● Cutting SKINNY ● Mohon RUJUK UKURAN sebelum order
.
Yang nak order, whatsapp sis di :
www.wasap.my/60126144525
.
#chu #plussizeootdmalaysia #novaslimfitplussizejeggings #jeanssizebesarperempuan #jeggingsplussize #sizecomelje #sizebesarmurah #jeansperempuanplussize #plussizegirlmalaysia #jeggingplussizemurah #jeansplussizemurahmalaysia #sherryalhadad #bazarpaknilonline #kurustanpaubat #bajuorggemuk

Uolls sayang!..jangan sedey, sis ada jeggings untuk kita yg size chomell ni..♡♡♡ mesti jatuh cintanya la ngan jegging sis ni..super stretchy tau!!..
.
NOVA SLIMFIT PLUSSIZE JEGGINGS .
PRICE : RM60
POSTAGE : RM9 SM, RM12 SS
.
*Size 34*
Waist 34 - 44 inch
Hips 38 - 48 inch
Thigh 23 - 30 inch
Length 40 inch
.
*Size 36*
Waist 36 - 46 inch
Hips 40 - 50 inch
Thigh 24 - 31 inch
Length 40 inch .
*Size 38*
Waist 38 - 48 inch
Hips 42 - 52 inch
Thigh 25 - 32 inch
Length 41 inch
.
*Size 40*
Waist 40 - 50 inch
Hips 44 - 54 inch
Thigh 26 - 33 inch
Length 41 inch
.
*Size 42*
Waist 42 - 52 inch
Hips 46 - 56 inch
Thigh 27 - 34 inch
Length 42 inch
.
*Size 44*
Waist 44 - 54 inch
Hips 48 - 58 inch
Thigh 28 - 35 inch
Length 42 inch
.
*Size 46*
Waist 46 - 56 inch
Hips 50 - 60 inch
Thigh 29 - 36 inch
Length 42 inch
.
● SIZE 34-44
● JEGGINGS
● NO button & zip
● NO front pocket ● Cutting SKINNY ● Mohon RUJUK UKURAN sebelum order
.
Yang nak order, whatsapp sis di :
www.wasap.my/60126144525
.
#chu #plussizeootdmalaysia #novaslimfitplussizejeggings #jeanssizebesarperempuan #jeggingsplussize #sizecomelje #sizebesarmurah #jeansperempuanplussize #plussizegirlmalaysia #jeggingplussizemurah #jeansplussizemurahmalaysia #sherryalhadad #bazarpaknilonline #kurustanpaubat #bajuorggemuk

Uolls sayang!..jangan sedey, sis ada jeggings untuk kita yg size chomell ni..♡♡♡ mesti jatuh cintanya la ngan jegging sis ni..super stretchy tau!!..
.
NOVA SLIMFIT PLUSSIZE JEGGINGS .
PRICE : RM60
POSTAGE : RM9 SM, RM12 SS
.
*Size 34*
Waist 34 - 44 inch
Hips 38 - 48 inch
Thigh 23 - 30 inch
Length 40 inch
.
*Size 36*
Waist 36 - 46 inch
Hips 40 - 50 inch
Thigh 24 - 31 inch
Length 40 inch .
*Size 38*
Waist 38 - 48 inch
Hips 42 - 52 inch
Thigh 25 - 32 inch
Length 41 inch
.
*Size 40*
Waist 40 - 50 inch
Hips 44 - 54 inch
Thigh 26 - 33 inch
Length 41 inch
.
*Size 42*
Waist 42 - 52 inch
Hips 46 - 56 inch
Thigh 27 - 34 inch
Length 42 inch
.
*Size 44*
Waist 44 - 54 inch
Hips 48 - 58 inch
Thigh 28 - 35 inch
Length 42 inch
.
*Size 46*
Waist 46 - 56 inch
Hips 50 - 60 inch
Thigh 29 - 36 inch
Length 42 inch
.
● SIZE 34-44
● JEGGINGS
● NO button & zip
● NO front pocket ● Cutting SKINNY ● Mohon RUJUK UKURAN sebelum order
.
Yang nak order, whatsapp sis di :
www.wasap.my/60126144525
.
#chu #plussizeootdmalaysia #novaslimfitplussizejeggings #jeanssizebesarperempuan #jeggingsplussize #sizecomelje #sizebesarmurah #jeansperempuanplussize #plussizegirlmalaysia #jeggingplussizemurah #jeansplussizemurahmalaysia #sherryalhadad #bazarpaknilonline #kurustanpaubat #bajuorggemuk

Uolls sayang!..jangan sedey, sis ada jeggings untuk kita yg size chomell ni..♡♡♡ mesti jatuh cintanya la ngan jegging sis ni..super stretchy tau!!..
.
NOVA SLIMFIT PLUSSIZE JEGGINGS .
PRICE : RM60
POSTAGE : RM9 SM, RM12 SS
.
*Size 34*
Waist 34 - 44 inch
Hips 38 - 48 inch
Thigh 23 - 30 inch
Length 40 inch
.
*Size 36*
Waist 36 - 46 inch
Hips 40 - 50 inch
Thigh 24 - 31 inch
Length 40 inch .
*Size 38*
Waist 38 - 48 inch
Hips 42 - 52 inch
Thigh 25 - 32 inch
Length 41 inch
.
*Size 40*
Waist 40 - 50 inch
Hips 44 - 54 inch
Thigh 26 - 33 inch
Length 41 inch
.
*Size 42*
Waist 42 - 52 inch
Hips 46 - 56 inch
Thigh 27 - 34 inch
Length 42 inch
.
*Size 44*
Waist 44 - 54 inch
Hips 48 - 58 inch
Thigh 28 - 35 inch
Length 42 inch
.
*Size 46*
Waist 46 - 56 inch
Hips 50 - 60 inch
Thigh 29 - 36 inch
Length 42 inch
.
● SIZE 34-44
● JEGGINGS
● NO button & zip
● NO front pocket ● Cutting SKINNY ● Mohon RUJUK UKURAN sebelum order
.
Yang nak order, whatsapp sis di :
www.wasap.my/60126144525
.
#chu #plussizeootdmalaysia #novaslimfitplussizejeggings #jeanssizebesarperempuan #jeggingsplussize #sizecomelje #sizebesarmurah #jeansperempuanplussize #plussizegirlmalaysia #jeggingplussizemurah #jeansplussizemurahmalaysia #sherryalhadad #bazarpaknilonline #kurustanpaubat #bajuorggemuk

Uolls sayang!..jangan sedey, sis ada jeggings untuk kita yg size chomell ni..♡♡♡ mesti jatuh cintanya la ngan jegging sis ni..super stretchy tau!!..
.
NOVA SLIMFIT PLUSSIZE JEGGINGS .
PRICE : RM60
POSTAGE : RM9 SM, RM12 SS
.
*Size 34*
Waist 34 - 44 inch
Hips 38 - 48 inch
Thigh 23 - 30 inch
Length 40 inch
.
*Size 36*
Waist 36 - 46 inch
Hips 40 - 50 inch
Thigh 24 - 31 inch
Length 40 inch .
*Size 38*
Waist 38 - 48 inch
Hips 42 - 52 inch
Thigh 25 - 32 inch
Length 41 inch
.
*Size 40*
Waist 40 - 50 inch
Hips 44 - 54 inch
Thigh 26 - 33 inch
Length 41 inch
.
*Size 42*
Waist 42 - 52 inch
Hips 46 - 56 inch
Thigh 27 - 34 inch
Length 42 inch
.
*Size 44*
Waist 44 - 54 inch
Hips 48 - 58 inch
Thigh 28 - 35 inch
Length 42 inch
.
*Size 46*
Waist 46 - 56 inch
Hips 50 - 60 inch
Thigh 29 - 36 inch
Length 42 inch
.
● SIZE 34-44
● JEGGINGS
● NO button & zip
● NO front pocket ● Cutting SKINNY ● Mohon RUJUK UKURAN sebelum order
.
Yang nak order, whatsapp sis di :
www.wasap.my/60126144525
.
#chu #plussizeootdmalaysia #novaslimfitplussizejeggings #jeanssizebesarperempuan #jeggingsplussize #sizecomelje #sizebesarmurah #jeansperempuanplussize #plussizegirlmalaysia #jeggingplussizemurah #jeansplussizemurahmalaysia #sherryalhadad #bazarpaknilonline #kurustanpaubat #bajuorggemuk

🔥PERHATIAN KEPADA SESIAPA YANG ADA MASALAH RESDUNG🔥
.
Kenapa CZ KAPSUL KUNYIT PUTIH ini KHAS untuk anda?
.
Dengan izin Allah, ia dapat membantu: .
.
👉Menghilangkan rasa merenyam & gatal hidung,mata, telinga dll .
👉Menghilangkan selesema teruk dan bersin teruk akibat resdung .
👉menghilangkan masalah nafas berbau disebabkan kahak resdung
👉meredakan rasa merenyam jika makan seafood/belacan dll .
👉menhilangkan rasa sakit kepala/migrain akibat resdung .
👉menghilangkan gatal-gatal badan .
👉mengecutkan jerawat .
👉mempercepatkan penyembuhan luka .
👉
dan lain-lain. Selain resdung, ia juga sangat bagus untuk dalaman badan seperti keputihan, ikhtiar elak dari terkena kanser disebabkan khasiat kunyit putih itu sendiri yang tinggi antioksida, khasiat anti-radang dan banyak lagi 👍
.
🔥KAPSUL INI ADA KKM🔥
.
✔BOLEH DIBUAT MASKER✔
.
.
Tak tahan dah merenyam ni!! Macam mana nak beli?? Jum submit order di 011-32724057 sekarang okay?
.
🔥Sebotol RM 65 sahaja .
Postage saya belanja sikit, so pos RM 5sm/RM 8ss only.
.
Beli minimum 2 botol dapat FREE POSTAGE SM/SS 😊👍 .
.
.
#sherryalhadad #ajimaura #mbuzz #aidijumalovers #hannahdelisha #produkkurus #produkkurusberkesan #shakleemalaysia #herbalifemalaysia #tutorialmakeup #borongmurah #foodreviewmalaysia #azizanosman #jamuhomemade #organicskincaremalaysia #putihgebu #putihkekal #muamalaysia #detoks #bajumurahonline #bajuraya2018 #bintangbersamabintang #tv3malaysia #hotfm #nursajat #lakukeras #artismalaysia #makeupartis #ootdmalaysia #motdmalaysia

Uolls sayang!..jangan sedey, sis ada jeggings untuk kita yg size chomell ni..♡♡♡ mesti jatuh cintanya la ngan jegging sis ni..super stretchy tau!!..
.
NOVA SLIMFIT PLUSSIZE JEGGINGS .
PRICE : RM60
POSTAGE : RM9 SM, RM12 SS
.
*Size 34*
Waist 34 - 44 inch
Hips 38 - 48 inch
Thigh 23 - 30 inch
Length 40 inch
.
*Size 36*
Waist 36 - 46 inch
Hips 40 - 50 inch
Thigh 24 - 31 inch
Length 40 inch .
*Size 38*
Waist 38 - 48 inch
Hips 42 - 52 inch
Thigh 25 - 32 inch
Length 41 inch
.
*Size 40*
Waist 40 - 50 inch
Hips 44 - 54 inch
Thigh 26 - 33 inch
Length 41 inch
.
*Size 42*
Waist 42 - 52 inch
Hips 46 - 56 inch
Thigh 27 - 34 inch
Length 42 inch
.
*Size 44*
Waist 44 - 54 inch
Hips 48 - 58 inch
Thigh 28 - 35 inch
Length 42 inch
.
*Size 46*
Waist 46 - 56 inch
Hips 50 - 60 inch
Thigh 29 - 36 inch
Length 42 inch
.
● SIZE 34-44
● JEGGINGS
● NO button & zip
● NO front pocket ● Cutting SKINNY ● Mohon RUJUK UKURAN sebelum order
.
Yang nak order, whatsapp sis di :
www.wasap.my/60126144525
.
#chu #plussizeootdmalaysia #novaslimfitplussizejeggings #jeanssizebesarperempuan #jeggingsplussize #sizecomelje #sizebesarmurah #jeansperempuanplussize #plussizegirlmalaysia #jeggingplussizemurah #jeansplussizemurahmalaysia #sherryalhadad #bazarpaknilonline #kurustanpaubat #bajuorggemuk

Most Popular Instagram Hashtags