[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shazaha

9661 posts

TOP POSTS

Thank Youuuuuuu @bymirasya 💙 @zaraawliya 💛 @shazaha_exclusive ❤️ ✨

kalau perlukan model boleh invite sayaa 😁😆😂
#bymirasya
#zaraawliya
#shazaha

Jangan tak tahu #exclusiveaisyahtelekung ni boleh muat sehingga xxxl tau .
.
📲017.982.7289
#zararosa
#shazaha
#telekungibuanak

Aisyah in white color

#firnaa
#shazaha
#telekungaisyah

~BELANJA RM150 sahaja dapat 3 pasang Telekung untuk anak-anak tersayang !! 😱
.
Coklat sudah...permainan pun sudah. Apa kata hadiahkan kepada anak-anak Telekung Eksklusif by #shazaha .
Mereka pasti teruja!! Apa color kegemaran anak? 😍
.
0137652923 • 0137652923

#telekung
#ExclusiveMaryamTelekung
#ExclusiveHidayahTelekung
#maryamjamilah
#shazaha

siapa baca paper METRO hari ini? nampak tak artikel ini?.
.
Yes, Telekung Hidayah ni memang viral sangat.
.
sebab apa?
.
Sebab ia telekung pertama di Malaysia dengan design scallop
.
.
dapatkan EXCLUSIVE HIDAYAH TELEKUNG pada harga promosi.
.
👇HUBUNGI PUAN AYUNI 👇
📱WHATSAPP +6012 683 1570
.
📱WHATSAPP +6012 683 1570
.
📱WHATSAPP +60126831570 #ExclusiveHidayahTelekung by #CantikAniq #ShaZaha #telekung #telekungmurah #telekungwarna #telekungmalaysia #ajimaura #terapiinstagram #dukunsaka #igmonsta #telekungcantikaniq #assalamualaikum #solat #telekungumrah #telekunghaji #telekungwakaf #gengkepochi #wakaftelekung #cantik #alhamdulillah #salam #shahalam #telekungbudak #telekungdewasa #khimar #telekungcotton #telekungsatin #promositelekung #niqabis

Moga Sabtu anda terus ceria
#shazaha
#aisyahbatch1
#haerinaboutique

Moga penghijrahan ini menjadi kan kita lebih baik dari segala aspek.

Salam MAAL HIJRAH
Salam jumaat Barakah

#PaiePul
#Shazaha

MOST RECENT

Wahhh wah wahhhh, telekung sedondon ibu dan anak sudah masuk metro.
.
.
Terbukti bukan calang2 produk ni #shazaha keluarkan😉😉
.
.
Xnak terlepas dpt kan telekung viral ni? Jom dpt kan skrg dgn harga #promo 😘😘
.
.
#Amalynarose #telekungsedondon #telekunghadiah #telekung #telekungbudak #telekungsolat #telekungmuslimah #telekungmurah #telekunghantaran

Alhamdulillah....terpapar lagi di METRO 😍😍😍 EXCLUSIVE HIDAYAH TELEKUNG....telekung sedondon untuk ibu dan anak...tengah ada sales ni..memang sangat berbaloi beli masa promosi ni..jimat berganda-ganda..malah kebaikan pun dapat berganda-ganda... Percaya tak kalau mai kata...telekung sedondon ni mampu membangkit naluri dan kehendak si kecil untuk solat??? Cuba lah...mesti bangga kan bila si kecil rajin solat 😊😊😊 #myzuramasran
#shazaha
#hidayahtelekung
#telekung
#bawalairispremium
#kajang

MAJLIS DAH DEKAT...BARANG HANTARAN TAK BELI LAGII!!! ARGGHH STRESS!
=====================================
.
Jangan stress2..Exclusive Aisyah Telekung kan ada!😍
Awak-awak ORDER , siap ada kotak lagi..dah siap HANTARAN PERKAHWINAN ..mudah je kan..alaa..jangan serabut2 kan kepala😙
.
💖Kenapa anda perlu miliki TELEKUNG AISYAH WARNA SNOW WHITE NI?🤔💖
.
.
✔Cipta rekod hampir ribuan unit telah terjual
.
✔Bahagian telekung ada border lace, ada manik (STONE) pula tu😱
.
✔Tak perlu pakai anak tudung😎
.
✔ada 8 pilihan warna pastel
Apa? Ramai yg berminat dgn Aisyah ni...takut warna favourite disambar org?
.
=Utk order=
Whatsapp:
019-4214792
019-4214792
019-4214792 .
👉klik sahaja: http://www.wasap.my/60194214792/haisis,sayanakorderaisyahtelekung

Ada macam2 lagi yg menarik tau...haa..jom Tunggu apa lagi, jangan lupa follow sis di fb page & ig @qawiey_exclusive😎😎😎
.
#qawieyexclusive
#shazaha
#teamdiyanaaziz
#telekungrare
#telekungcantik #telekungmurah#telekungscallop#telekungtravel #telekunghantaran #specialgift #telekungidaman #telekungibu&;anak
#telekungunik #telekungumrah #telekungmeletop #telekunglabuh #telekungexclusive #telekunguntukibu #telekungcomel #saleramadhan #salehariraya #shazaha #telekungsejuk

MAJLIS DAH DEKAT...BARANG HANTARAN TAK BELI LAGII!!! ARGGHH STRESS!
=====================================
.
Jangan stress2..Exclusive Aisyah Telekung kan ada!😍
Awak-awak ORDER , siap ada kotak lagi..dah siap HANTARAN PERKAHWINAN ..mudah je kan..alaa..jangan serabut2 kan kepala😙
.
💖Kenapa anda perlu miliki TELEKUNG AISYAH WARNA LILAC PURPLE NI?🤔💖
.
.
✔Cipta rekod hampir ribuan unit telah terjual
.
✔Bahagian telekung ada border lace, ada manik (STONE) pula tu😱
.
✔Tak perlu pakai anak tudung😎
.
✔ada 8 pilihan warna pastel
Apa? Ramai yg berminat dgn Aisyah ni...takut warna favourite disambar org?
.
=Utk order=
Whatsapp:
019-4214792
019-4214792
019-4214792 .
👉klik sahaja: http://www.wasap.my/60194214792/haisis,sayanakorderaisyahtelekung

Ada macam2 lagi yg menarik tau...haa..jom Tunggu apa lagi, jangan lupa follow sis di fb page & ig @qawiey_exclusive😎😎😎
.
#qawieyexclusive
#shazaha
#teamdiyanaaziz
#telekungrare
#telekungcantik #telekungmurah#telekungscallop#telekungtravel #telekunghantaran #specialgift #telekungidaman #telekungibu&;anak
#telekungunik #telekungumrah #telekungmeletop #telekunglabuh #telekungexclusive #telekunguntukibu #telekungcomel #saleramadhan #salehariraya #shazaha #telekungsejuk

Oh yeahhh SHA ZAHA di metro. .
.
Perghhh meletop top top pasni. Alhamdulillah sepanjang berniaga bersama SHA ZAHA ni rezeki melimpah ruah. Cust pun tak putus even jarang update. In sha allah lepas ni kita akan fokus dekat produk baru plak.
.
.
Apakah itu? Jeng jeng jeng tungguuu
#shazaha #eymaexclusive #kukka

EXCLUSIVE HIDAYAH TELEKUNG masuk paper Metro 23/9/2017.
jemput baca artikel ini ye kengkawan 😊
.
sebab apa?
.
Sebab ia telekung pertama di Malaysia dengan design scallop
.
.
dapatkan EXCLUSIVE HIDAYAH TELEKUNG pada harga promosi.
.
👇HUBUNGI PUAN AYUNI 👇
📱WHATSAPP +6012 683 1570
.
📱WHATSAPP +6012 683 1570
.
📱WHATSAPP +60126831570 #ExclusiveHidayahTelekung by #CantikAniq #ShaZaha #telekung #telekungmurah #telekungwarna #telekungmalaysia #ajimaura #terapiinstagram #dukunsaka #igmonsta #telekungcantikaniq #assalamualaikum #solat #telekungumrah #telekunghaji #telekungwakaf #gengkepochi #wakaftelekung #cantik #alhamdulillah #salam #shahalam #telekungbudak #telekungdewasa #khimar #telekungcotton #telekungsatin #promositelekung #niqabis

Oh! My dear, cuteness overloaded
.
Exclusive Azurra Kids Kurung
RM99.00 (NP: 249.00)
.
Lets have one in your closet

#marvillasbandarpuncakalam #bajukurungbudak #shazaha

SALAM MAAL HIJRAH 1439H
.
.
Moga tahun baru ini Kita terus istiqamah dalam amalan
Dan di lipat gandakan rezeki yang barakah.
.
.
Aaminn

#insophie
#shazaha
#exclusiveaisyahtelekung
#stokisperak

DAH JEMU DENGAN KOLEKSI BAJU KURUNG YANG ADA
.
.
Tawaran istimewa dari kami. ❤
.
.
#azurrakurung ada 3 warna menarik, ada 4 saiz berbeza.
.
Uols tahu tak harga asal berapa? 😂
.
RM 359.....TAPI..TAPI..TAPI..sekarang hq ada buat sale, ye SALE!
.
.
Stok sangat LIMITED! Harga sekarang CUMA RM 99 sahaja!
.
.
RM 99 ! RM 99! RM 99!
.
.
Jangan terlepas tawaran TERHAD ni !
.
.
Boleh ws jika berminat 😘
.
http://www.wasap.my/60197305584
.
.
#ummuadamsempire
#azurrakurung #ShaZaha #sale
#crazysale #fashion

Exclusive Aisyah Telekung in lilac purple

We will restock the color soon

Stay tune 😊😊 #firnaa
#shazaha

Moga penghijrahan ini menjadi kan kita lebih baik dari segala aspek.

Salam MAAL HIJRAH
Salam jumaat Barakah

#PaiePul
#Shazaha

Salam Maal Hijrah 1439H
Moga tahun ini lebih baik dari tahun sebelumnya.
Jumua'ah Mubarakah
#ShaZaha
#MeqaMea

Memyerlah betul white stone border lace dengan Aisyah Hitam ni. 😍😍
.
Apa salahnya melawa nak jumpa pencipta kita kan? Heheh😆😆
.
#moonypeaka #aisyahtelekung #shazaha #telekung #telekunglawa #telekunghantaran

MAJLIS DAH DEKAT...BARANG HANTARAN TAK BELI LAGII!!! ARGGHH STRESS!
=====================================
.
Jangan stress2..Exclusive Aisyah Telekung kan ada!😍
Awak-awak ORDER , siap ada kotak lagi..dah siap HANTARAN PERKAHWINAN ..mudah je kan..alaa..jangan serabut2 kan kepala😙
.
💖Kenapa anda perlu miliki TELEKUNG AISYAH WARNA CREAM PUFF NI?🤔💖
.
.
✔Cipta rekod hampir ribuan unit telah terjual
.
✔Bahagian telekung ada border lace, ada manik (STONE) pula tu😱
.
✔Tak perlu pakai anak tudung😎
.
✔ada 8 pilihan warna pastel
Apa? Ramai yg berminat dgn Aisyah ni...takut warna favourite disambar org?
.
=Utk order=
Whatsapp:
019-4214792
019-4214792
019-4214792 .
👉klik sahaja: http://www.wasap.my/60194214792/haisis,sayanakorderaisyahtelekung

Ada macam2 lagi yg menarik tau...haa..jom Tunggu apa lagi, jangan lupa follow sis di fb page & ig @qawiey_exclusive😎😎😎
.
#qawieyexclusive
#shazaha
#teamdiyanaaziz
#telekungrare
#telekungcantik #telekungmurah#telekungscallop#telekungtravel #telekunghantaran #specialgift #telekungidaman #telekungibu&;anak
#telekungunik #telekungumrah #telekungmeletop #telekunglabuh #telekungexclusive #telekunguntukibu #telekungcomel #saleramadhan #salehariraya #shazaha #telekungsejuk

MAJLIS DAH DEKAT...BARANG HANTARAN TAK BELI LAGII!!! ARGGHH STRESS!
=====================================
.
Jangan stress2..Exclusive Aisyah Telekung kan ada!😍
Awak-awak ORDER , siap ada kotak lagi..dah siap HANTARAN PERKAHWINAN ..mudah je kan..alaa..jangan serabut2 kan kepala😙
.
OUR NEW COLOUR AISYAH..NI CUSTOMER KAMI DAH GRAB WARNA HITAM..amacamm..mengancam tak? Cantikkan?
.
💖Kenapa anda perlu miliki TELEKUNG AISYAH WARNA BLACK NI?🤔💖
.
.
✔Cipta rekod hampir ribuan unit telah terjual
.
✔Bahagian telekung ada border lace, ada manik (STONE) pula tu😱
.
✔Tak perlu pakai anak tudung😎
.
✔ada 8 pilihan warna pastel
Apa? Ramai yg berminat dgn Aisyah ni...takut warna favourite disambar org?
.
=Utk order=
Whatsapp:
019-4214792
019-4214792
019-4214792 .
👉klik sahaja: http://www.wasap.my/60194214792/haisis,sayanakorderaisyahtelekung

Ada macam2 lagi yg menarik tau...haa..jom Tunggu apa lagi, jangan lupa follow sis di fb page & ig @qawiey_exclusive😎😎😎
.
#qawieyexclusive
#shazaha
#teamdiyanaaziz
#telekungrare
#telekungcantik #telekungmurah#telekungscallop#telekungtravel #telekunghantaran #specialgift #telekungidaman #telekungibu&;anak
#telekungunik #telekungumrah #telekungmeletop #telekunglabuh #telekungexclusive #telekunguntukibu #telekungcomel #saleramadhan #salehariraya #shazaha #telekungsejuk

MAJLIS DAH DEKAT...BARANG HANTARAN TAK BELI LAGII!!! ARGGHH STRESS!
=====================================
.
Jangan stress2..Exclusive Aisyah Telekung kan ada!😍
Awak-awak ORDER , siap ada kotak lagi..dah siap HANTARAN PERKAHWINAN ..mudah je kan..alaa..jangan serabut2 kan kepala😙
.
💖Kenapa anda perlu miliki TELEKUNG AISYAH WARNA Snow White NI?🤔💖
.
.
✔Cipta rekod hampir ribuan unit telah terjual
.
✔Bahagian telekung ada border lace, ada manik (STONE) pula tu😱
.
✔Tak perlu pakai anak tudung😎
.
✔ada 8 pilihan warna pastel
Apa? Ramai yg berminat dgn Aisyah ni...takut warna favourite disambar org?
.
=Utk order=
Whatsapp:
019-4214792
019-4214792
019-4214792 .
👉klik sahaja: http://www.wasap.my/60194214792/haisis,sayanakorderaisyahtelekung

Ada macam2 lagi yg menarik tau...haa..jom Tunggu apa lagi, jangan lupa follow sis di fb page & ig @qawiey_exclusive😎😎😎
.
#qawieyexclusive
#shazaha
#teamdiyanaaziz
#telekungrare
#telekungcantik #telekungmurah#telekungscallop#telekungtravel #telekunghantaran #specialgift #telekungidaman #telekungibu&;anak
#telekungunik #telekungumrah #telekungmeletop #telekunglabuh #telekungexclusive #telekunguntukibu #telekungcomel #saleramadhan #salehariraya #shazaha #telekungsejuk

Most Popular Instagram Hashtags