#shawlraya2017

4835 posts

TOP POSTS

Cantiknyaa instant shawl nihh. Color pun banyak. Boleh pakai dengan banyak baju. Wahh. Jimat la macam nih. Patut la ada yg nak borong sampai 10 helai teruss. Stock xbanyak dah. Siapa bminat boleh PM sis terus ya. Special free postage bulan nh ja utk yg layakk.. #tudungraya2017 #tudunglabuhraya2017 #shawltwotone #shawllabuh #shawlraya2017 #shawlpelangi #tutorialshawl #tutorialtudung #terapiinstagram #aurainsta #aurainstabatch7 #projekraya2017 #tudungonline#tudungborong #instantshawl #instantshawllabuh #shawlinstant #shawlinstantlabuh #shawlinstantraya #tudungborong #instantshawlborong #ukhwahti #tudungjimat #softawning #hijabfashion

weee... pm Cik Anis cepat2.. #rizmanruzaini #shom #shawlraya2017 #shawlraya

Syg sis semua Shawl Nude Colour still available stok baru sampai,colour ni which adorable with any skin just grab sis sediakan sweet/freegift🍬🍭 untuk setiap pembelian #Shawl2017 #Nudeshawl #shawlmurah #codfree #Shawlraya2017

LAST DAY !
Hari terakhir untuk korang dapatkan Layqa Shawl dgn harga best RM49 aje each 😍
.
Pre-Order tau. Next lepas tutup pre-order ni semua harga jadi normal semula RM59.
.
DAH ADA SHAWL RAYA KE? 😆
.
.
.
#shawlraya2017 #syawlraya #shawldiamond #layqashawlbyAirinaApparel

pagi2 ni lovelies kita, sis nurul share gmbr pakai shawl london ni..kemas je sis nurul pakai. mintak gmbr penuh tapi sis kita ni pemalu..
but anyway, gambar ni pun dah boleh buat sis senyum sepanjang hari tau😍😍
#shawllondon #shawlglitter #shawlraya #shawlraya2017 #tudungraya #tudungraya2017 #khidmatmasyarakatrizalman #hsc #heroseorangcinderella #ainamedina

TUTORIAL BLAIR FIORÉ INSTANT SHAWL | 16 COLOURS for #SazukEid2017 🌾🌟🌸😊❤️#TutorialBlairFioréInstantShawl
_____
Material :
Diperbuat dari PREMIUM KOREAN CHIFFON. Sangat lembut, flowy & mudah digosok 👍
_____
Cutting :
Instant Shawl Loose Effect (sekali sarung) agar nampak lebih moden & exclusive👍
_____
Dihiasi dengan “feathers embellishment” pada bahagian tepi shawl bagi menyuntik imej “designer touch” pada shawl. Ditambah dengan sequin 3D flowers yang dikemaskan dengan gaya “exclusive” khas untuk koleksi ini💎
_____

RELEASE DATE : 15/5/2017🛍
_____

HOW TO ORDER :
Pm Cik Asha 012 8939904
_____

Setiap pembelian RM250 & ke atas, anda layak menyertai LUCKY DRAW🎁🎁🎁
_____
Please follow @sazuk.feedback for the FEEDBACK from SAZUK ANGELS 😉💕

Please follow @sazuk.tutorial for the Tutorial Compilations 😉💕

Please follow @sazuk.catalogue for the available products 😉💕
_____

#BlairFioréInstantShawl #SilkyWoolChiffon #KoreanHeavyChiffon

#rayaluarbiasabysazuk #tutorialshawl #tutorialhijab #heavychiffonshawl #looseinstantshawl #instantshawlloose #instantshawlflare #instantshawltwoface #instantshawl2muka #instantshawlduamuka #chiffonshawl #instantscarf #shawlraya2017 #shawlduamuka #instantshawl #hijabtutorial #shawltutorial #instanthijab #instantshawlmurah #tudungtutorial #shawlinstant #scarftutorial #tutorialtudung #pinlessshawl
-
#SAZUK®

Jomm beli tudung rayaaaaa! Cepat cepat order sebelum stock habis dan sebelum Abg postmen start cuti. Hot item untuk #raya2017 ! 🍄material: chiffon
🍄harga: rm 25/pc (including postage)
🍄length: 1.8m
🍄kain selesa sejuk & lip lap
🍄banyak pilihan warna

#tudungraya #tudungmurah #shawl #shawlraya2017 #tudungmurah

PRE ORDER FOR RAYA OPEN NOW!

JOM PLACE ORDER UNTUK PAKAI TIME RAYA NANTI UOLS!
Semua tempahan akan make sure dapat a week before raya tau! Tempahan akan dibuka sehingga minggu pertama ramadhan sahaja 😍

Whatsapp 017-3042301 sekarangggggg
#shawlraya2017
#projekkahwinraya #rineecomalaysia #shawlmurahcantik

MOST RECENT

Self make up for yesterday photoshoot.. tak ada perancangan nk bsns MUA tp kalau rasa nak tadah muka nak kita make up kan, meh sni 😂 *shawl cantik from @airina.apparel (shoot tgh panas tp xtau kenapa yg berpeluh badan je..kepala x berpeluh 😂 mungkin hint utk beli tudung ni byk2 haha #inikanraya
#Repost @airina.apparel (@get_repost)
・・・
Fall in love with this color ! 😍
.
Warna ni nampak ekslusif + elegan gitu~
.
Layqa Shawl in royal blue ~ dihiasi diamond merelip berkilau silau liplapliplap dengan orchid charm kiut miut 😂
> FREE 1 pc Swarovski pin untuk pembelian RM100 ke atas <
.
Whatsapp ke 0137506400 untuk order !
.
#layqashawlbyAirinaApparel #modelmelaka #muslimahmodel #shawlraya #shawlraya2017 #raya2017 #shawlblingbling #shawldiamond #shawlcharm #airinaapparel

Siapa tema raya royal blue tahun ni? Angkat tiakk? Eh slh angkat tgn 😂🙈 cantik n blink2 di pagi raya ..ada byk lg color, tinggal nak whatsapp order je kak, jgn mls2 nak order.. alah raya setahun sekali, apa slh nya shopping berkali2 #opss cc #husband haha
#Repost @airina.apparel (@get_repost)
・・・
Waduihhhhh memang lawa la kalau shawl raya tahun ni kaler #royalblue !
.
Khas untuk #aidilfitri2017 kami dah restock semula warna peberet sepanjang zaman ni kakaka 😆 💙
.
Thanks to our model, sanggup berpadang pasir dengan kami 😂
.
talent : @firadahlan
MUA : @firadahlan
.
#coconutshakeklebangshallbegoodatthishour #shawlraya2017 #shawlraya #layqashawlbyAirinaApparel #airinaapparel #muslimahmodel #modelmelaka #photoshootmelaka #klebangmelaka #

"SIS ADE X WARNA COKLAT YG BOLEH MASUK SEMUA BAJU?."
.
Nah sayang... Kite ade 4 warna coklat... Mostly amat2 sukakan SAND... Sis pun suke. Jom baca detail promo di ⬇️ ... Then boleh click link kt profile...
.
"PROMOSI PRICE"
.
RM110 --- 4pcs
.========================
.
Yeay❗️❗️❗️❗️
Yeay❗️❗️❗️❗️
.
SALE harga runtuh untuk LILY/ CALLA LILY ???
.
.
Kenapa???.... Sebab kami nak masukkan warna2 baru dan design baru pada bulan ramadhan nanti... So, maknanya... LILY/ CALLA LILYkami akan stop production buat sementara waktu bagi memberi laluan kepada design baru...😉
.
APA YG MENARIKNYA SALE KALI INI?
.
1. BOLEH MIX/ CAMPUR DESIGN
2. BOLEH PILIH WARNA
3. HARGA SUPERB....
4. FREEPOSTAGE 📮
.
⬇️ Ouchhh! Here is the PRICE
.
RM110 --- 4pcs (Freepostage all over MALAYSIA termasuk sabah & sarawak😑)
.
Kindly do click link kat atas yer sesayang ...Xpayah nak save2 no then baru wasap...
.

CONTACT +60192382425
CONTACT +60192382425
CONTACT +60192382425
.
Sepantas roket kami akan reply yerrr.....
.
#shawlgetah #shawlgetahbelakang #shawlinstant #satinshawl #doubleloop #duamuka #sale #salerejab #bawalsatin #shawlmurah #satinshawlmurah #bawalsatinmurah #shawlraya #shawlraya2017 #tudungraya #tudungraya2017

CANTIK ! 😍

Warna ni nampak ekslusif + elegan gitu~ memang sesuai sangat untuk raya,kan ?

Layqa Shawl in royal blue ~ dihiasi diamond merelip berkilau silau liplapliplap dengan orchid charm kiut miut 😂 > FREE 1 pc Swarovski pin untuk pembelian RM100 ke atas <

Whatsapp ke 0139412369 untuk order !
#airinaapperal #dsairinaapperal #airinaapperalLover #shawlblink2 #shawlmurah #shawlraya2017

[EVENING LOVELIES 🌸]
AUCHHH ❤️❤️❤️
#ootd dari salah sorang customer kami. sapa yang nk fefelingg or acah2 tinggi boleh try Palazzo Melor ni okayyy ! 🙊
*customer wearing Melor code Mangosteen Purple, thank you ☺️
WhatsApp 0135131442/DM
#lemarikurung #shawlrayacantik #shawlraya2017 #shawlraya #shawlbunga #bajukurungmoden #bajukurungcantik #palazopants #palazolawa #palazomurah #palazopants #palazobesar #palazocorak #palazocrepe

Cantik tak this colour? 😍😍😍
_____
HANYA SARUNG SEKALI JE DAH SIAP. Then, boleh adjust labuh nak pakai macam mana 😊👍Bestnyaaaa pakai time raya nanti! Cepat je dah siap boleh pergi beraya ❤️💦 #TutorialBlairFioréInstantShawl
_____

PM Cik Asha 012 8939904 now!
_____

Setiap pembelian RM250 & ke atas, anda layak menyertai LUCKY DRAW🎁🎁🎁
_____
Please follow @sazuk.feedback for the FEEDBACK from SAZUK ANGELS 😉💕

Please follow @sazuk.tutorial for the Tutorial Compilations 😉💕

Please follow @sazuk.catalogue for the available products 😉💕
_____

#BlairFioréInstantShawl #SilkyWoolChiffon #KoreanHeavyChiffon

#rayaluarbiasabysazuk #tutorialshawl #tutorialhijab #heavychiffonshawl #looseinstantshawl #instantshawlloose #instantshawlflare #instantshawltwoface #instantshawl2muka #instantshawlduamuka #chiffonshawl #instantscarf #shawlraya2017 #shawlduamuka #instantshawl #hijabtutorial #shawltutorial #instanthijab #instantshawlmurah #tudungtutorial #shawlinstant #scarftutorial #tutorialtudung #pinlessshawl
-
#SAZUK®

TUTORIAL BLAIR FIORÉ INSTANT SHAWL | 16 COLOURS for #SazukEid2017 🌾🌟🌸😊❤️#TutorialBlairFioréInstantShawl
_____
Material :
Diperbuat dari PREMIUM KOREAN CHIFFON. Sangat lembut, flowy & mudah digosok 👍
_____
Cutting :
Instant Shawl Loose Effect (sekali sarung) agar nampak lebih moden & exclusive👍
_____
Dihiasi dengan “feathers embellishment” pada bahagian tepi shawl bagi menyuntik imej “designer touch” pada shawl. Ditambah dengan sequin 3D flowers yang dikemaskan dengan gaya “exclusive” khas untuk koleksi ini💎
_____

RELEASE DATE : 15/5/2017🛍
_____

HOW TO ORDER :
Pm Cik Asha 012 8939904
_____

Setiap pembelian RM250 & ke atas, anda layak menyertai LUCKY DRAW🎁🎁🎁
_____
Please follow @sazuk.feedback for the FEEDBACK from SAZUK ANGELS 😉💕

Please follow @sazuk.tutorial for the Tutorial Compilations 😉💕

Please follow @sazuk.catalogue for the available products 😉💕
_____

#BlairFioréInstantShawl #SilkyWoolChiffon #KoreanHeavyChiffon

#rayaluarbiasabysazuk #tutorialshawl #tutorialhijab #heavychiffonshawl #looseinstantshawl #instantshawlloose #instantshawlflare #instantshawltwoface #instantshawl2muka #instantshawlduamuka #chiffonshawl #instantscarf #shawlraya2017 #shawlduamuka #instantshawl #hijabtutorial #shawltutorial #instanthijab #instantshawlmurah #tudungtutorial #shawlinstant #scarftutorial #tutorialtudung #pinlessshawl
-
#SAZUK®

Introducing our new product premium,
.
Apa tema baju raya tahun ni yer?
.
Petang-petang ni, boleh cuci mata dulu tengok pilihan Infinence Hijab Collection 😍
.
This is our first Designer Hijab collection, yang direka khas oleh Rizman Ruzaini. Tak ada jual di tempat lain, hanya boleh dapat melalui agent sah kami sahaja 😉
.
Setiap pembelian tudung, dapat FREE 'RR' Brooch sekali dan datang dalam gift box yang cantik sangat 😘
.
.
#infinencehijab
#infinence
#infinencexrizmanruzaini
#rizmanruzaini
#tudungraya2017
#shawlraya
#shawlraya2017
#gayaraya
#thediamondcircle
#teamFizaMahazir
#hijabista
#AgentSahHaiO
#infinencehijab0174338563
#NurulSyafiniNafiah
#0174338563

Blanjer kelembutan material Premium Chiffon untuk WIDURI...😍😍😍 Jujur akak gtau kain ni saje hampir rm30 semeter..Akak dapat beli dgn rm24.6 semeter...huhuhu.. KAIN EXCLUSIVE HARUS LA MAHAL YE IDOKKK..huhuhu

Akak patut jual mahal WIDURI ni tapi mmg jenis akak tak sampai hati nk ltak harga mahal2.. Kalo nak tau rege dia..leh wasap akak yer.. www.wasap.my/+60122172510

Rasanya kalo Brand lain xde maknanya nak jual mcm ni kalo modal kain saje pun dkt rm30..huhu😂😂😂 #miaanissacouture
#ExclusiveWithStyle
#MACRaya2017Collection

Fall in love with this color ! 😍
.
Warna ni nampak ekslusif + elegan gitu~
.
Layqa Shawl in royal blue ~ dihiasi diamond merelip berkilau silau liplapliplap dengan orchid charm kiut miut 😂
> FREE 1 pc Swarovski pin untuk pembelian RM100 ke atas <
.
Whatsapp ke 0137506400 untuk order !
.
#layqashawlbyAirinaApparel #modelmelaka #muslimahmodel #shawlraya #shawlraya2017 #raya2017 #shawlblingbling #shawldiamond #shawlcharm #airinaapparel

Assalammualaikum...
Suka Sgt colour ni... Rasa colour light belacan.... Oleh itu sis nk buat offer untuk colour ni sahaja... Korang boleh pilih nk buat pattern square scarf or instant 2muka nk bg rm20 sahaja....( x termasuk pos) Size M sahaja ok.... Cepat....cepat... Terhad kepada 5 customer sahaja.. Yg sis pakai ni *Square Scarf* by Ev Kadini Hijab size L

Untuk tempahan Whatsapp
0197364106
#squarescarf #evkadinihijab #tempahshawl #tempaharaya #bawal #bawalbidang50 #customshawl #offerraya #shawlraya2017

Lahaiiii...cantik sangat Rania Double Loop warna Seafoam ni kan? 😍😍😍
_

Soft, sweet and rare gitu. Bukan senang nak dapat tau. Untuk batch kali ni, akak tak keluarkan banyak stok. So kalau habis, lepas raya baru restock.
_

Dapatkan harga promo RM53 sahaja. Berbaloi yang amat! Whatsapp 013-2908322 to order.
_
#raniadoubleloop
#doubleloop
#instantshawl
#shawlraya2017

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags