[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shawlraya2017

11047 posts

TOP POSTS

Syg sis semua Shawl Nude Colour still available stok baru sampai,colour ni which adorable with any skin just grab sis sediakan sweet/freegift🍬🍭 untuk setiap pembelian #Shawl2017 #Nudeshawl #shawlmurah #codfree #Shawlraya2017

Assalamualaikum. Morning! Eh eh, shawl Raya sape ni? Kalau tema raya colourful macam ni lawa tak? Peminat pastel diorang ni 😘 Tak sempat upload kat Ig, dah licin puluh2 helai. Terima kasih laling! Dearest loyal customer. You know who you are!
Rezeki nak Raya ni. Alhamdulillah. Now ready for postage!

Yg berminat nak order shawl pastel macam ni, kita open order lepas raya eh eh eh. Selamat Hari Raya semua!

#InstantShawlPlain
#PastelColor
#ShawlRaya2017

Big boss bazaar raya bergaya dengan Furry Diva 😙
#shawlostrich #ostrichlacemurah #shawlraya2017 #raya2017 #

Our Co Founder / Face of @pastelluna.co's donning Luna series in Reef Green .

Siapa #teamReefGreen lagi raya ni ? Kite geng ! 😍

we still have several colours in stock including this one. Wait no more & whatsapp for more details, love!

p/s : admin x sabar2 nk upload selfie raya & OOTD dari #pastelladies . Stayyy tuneee!
#lunaseriesbypastelluna
#shawlraya2017
#SHRMZB

DAH TDO KE? Kak peah nak share tutorial shawl yg boleh di gayakan Raya nanti 😘

__

Sambil tu boleh dah jeling2 baju baru tuuuuu.. insyaallah akan available di Butik mulai Selasa ni.

__

#tutorialshawlraya #tutorialhijab #shawltutorial #shawlraya2017 #shawlraya

Salam jumaat ❤❤
PROMO untuk online da nak sampai ke penghujung taw! .

Hari ahad ni last kami ambil order. . Jum jummm submit order sekarang! Whatsapp 013-935153

#bajuraya2017
#shawlraya2017
#shawlraya
#shawllabuh
#tudunglabuhraya

Thank You my lovely sis Melur😘
Dah terima Shawl gojes ni smlm.
Alhamdulillah
.
Laju parcel dr Kuantan ke S.Alam
1mlm jer sampai..perghh!!
bertabah lah parcel yg dr S.Alam keluar kawasan 😉😉 #hauzoflayla
#ladybosshauzoflayla
#ElmariMelur
#shawlraya2017
#customizeshawl

UPDATE RAISA 18/6/2017
.
✅AVAILABLE✅
BLACK
COCOA
DARK BROWN
DEEP BURGUNDY
EMERALD GREEN
FROST
LOLLIPOP
MARQUESA
NUDE PINK
PEBBLE
.
❌SOLD OUT❌
DUSTY GREEN
COMFY TAN
FOREST GREEN
SMOCKEY ORCHIRD
#RAISAinstantshawlHXC

#instantshawl #shawlmurah #shawlloose #shawlraya2017

Raya dah nak dekat ni. Awak dah ada shawl raya ke? Azza pakai INSTANT SHAWL from SAZUK® ni best sangat. Material sejuk, lembut & flowy je. Ada additional FEATURES GETAH pada muka (boleh fit semua size muka). SAZUK® ada buat RAYA PROMOTION:
_____
🔴 FREE POSTAGE 🚚
🔴 FREE SAMPUL RAYA💌
🔴 FREE MEMBERSHIP🔖
🔴 MEMBERSHIP DISCOUNT 💸
🔴 LUCKY DRAW (win COACH 👜handbag)
Terms & conditions applied
_____
Just follow @sazuk.co, @sazuk.catalogue, @sazuk.tutorial & @sazuk.feedback. Boleh choose SHAWL RAYA untuk awak & families 👩‍👩‍👧‍👧. Guna CODE "AZZA" to get their RAYA PROMO 💥💥💥
_____
Lastly, boleh comment di bawah mengenai shawl ni, in 1 word only, (eg: CANTIKNYAAA). @sazuk.co akan choose salah seorang yang comment untuk memenangi 1 FREE SHAWL 🎁! All the best!
_____
#rayaluarbiasabysazuk #tutorialshawl #tutorialhijab #heavychiffonshawl #chiffonbubbleshawl #looseinstantshawl #instantshawlloose #instantshawlflare #instantshawltwoface #instantshawl2muka #instantshawlduamuka #chiffonshawl #instantscarf #shawlraya2017 #shawlduamuka #instantshawl #hijabtutorial #shawltutorial #instanthijab #instantshawlmurah #tudungtutorial #shawlinstant #scarftutorial #tutorialtudung #pinlessshawl
-
#SAZUK®

MOST RECENT

Shawl Bubble Mawar masih adaaa lagiii!
Fenomena shawl bubble masih berlegar legar di ruang bumi hehehe

Sehelai Rm20 exc pos
3 helai Rm18 sehelai exc pos

Postage Rm8 semenanjung/Rm11 sabah sarawak

Ukuran 1.8m x 0.7m
Jahitan babyseam

Whatsapp cepat yunk +60134221581

#shawlbubbleprinted #ootdraya#teamrayakedah#shawlraya2017#shawlbubblemawar#shawlbubblemurah#shawlmurahcantik#shawlprinted#bawalprinted#shawlmurah #shawlrm10#bawalchiffon#bawalheavychiffon#shawlbubbleprintedrm10#shawlbubbleprintedmurah #shawlbubbleprintedborong

Shawl Bubble Mawar masih adaaa lagiii!
Fenomena shawl bubble masih berlegar legar di ruang bumi hehehe

Sehelai Rm20 exc pos
3 helai Rm18 sehelai exc pos

Postage Rm8 semenanjung/Rm11 sabah sarawak

Ukuran 1.8m x 0.7m
Jahitan babyseam

Whatsapp cepat yunk +60134221581

#shawlbubbleprinted #ootdraya#teamrayakedah#shawlraya2017#shawlbubblemawar#shawlbubblemurah#shawlmurahcantik#shawlprinted#bawalprinted#shawlmurah #shawlrm10#bawalchiffon#bawalheavychiffon#shawlbubbleprintedrm10#shawlbubbleprintedmurah #shawlbubbleprintedborong

Shawl Bubble Mawar masih adaaa lagiii!
Fenomena shawl bubble masih berlegar legar di ruang bumi hehehe

Sehelai Rm20 exc pos
3 helai Rm18 sehelai exc pos

Postage Rm8 semenanjung/Rm11 sabah sarawak

Ukuran 1.8m x 0.7m
Jahitan babyseam

Whatsapp cepat yunk +60134221581

#shawlbubbleprinted #ootdraya#teamrayakedah#shawlraya2017#shawlbubblemawar#shawlbubblemurah#shawlmurahcantik#shawlprinted#bawalprinted#shawlmurah #shawlrm10#bawalchiffon#bawalheavychiffon#shawlbubbleprintedrm10#shawlbubbleprintedmurah #shawlbubbleprintedborong

Shawl Bubble Mawar masih adaaa lagiii!
Fenomena shawl bubble masih berlegar legar di ruang bumi hehehe

Sehelai Rm20 exc pos
3 helai Rm18 sehelai exc pos

Postage Rm8 semenanjung/Rm11 sabah sarawak

Ukuran 1.8m x 0.7m
Jahitan babyseam

Whatsapp cepat yunk +60134221581

#shawlbubbleprinted #ootdraya#teamrayakedah#shawlraya2017#shawlbubblemawar#shawlbubblemurah#shawlmurahcantik#shawlprinted#bawalprinted#shawlmurah #shawlrm10#bawalchiffon#bawalheavychiffon#shawlbubbleprintedrm10#shawlbubbleprintedmurah #shawlbubbleprintedborong

Shawl Bubble Mawar masih adaaa lagiii!
Fenomena shawl bubble masih berlegar legar di ruang bumi hehehe

Sehelai Rm20 exc pos
3 helai Rm18 sehelai exc pos

Postage Rm8 semenanjung/Rm11 sabah sarawak

Ukuran 1.8m x 0.7m
Jahitan babyseam

Whatsapp cepat yunk +60134221581

#shawlbubbleprinted #ootdraya#teamrayakedah#shawlraya2017#shawlbubblemawar#shawlbubblemurah#shawlmurahcantik#shawlprinted#bawalprinted#shawlmurah #shawlrm10#bawalchiffon#bawalheavychiffon#shawlbubbleprintedrm10#shawlbubbleprintedmurah #shawlbubbleprintedborong

Shawl Bubble Mawar masih adaaa lagiii!
Fenomena shawl bubble masih berlegar legar di ruang bumi hehehe

Sehelai Rm20 exc pos
3 helai Rm18 sehelai exc pos

Postage Rm8 semenanjung/Rm11 sabah sarawak

Ukuran 1.8m x 0.7m
Jahitan babyseam

Whatsapp cepat yunk +60134221581

#shawlbubbleprinted #ootdraya#teamrayakedah#shawlraya2017#shawlbubblemawar#shawlbubblemurah#shawlmurahcantik#shawlprinted#bawalprinted#shawlmurah #shawlrm10#bawalchiffon#bawalheavychiffon#shawlbubbleprintedrm10#shawlbubbleprintedmurah #shawlbubbleprintedborong

Shawl Bubble Mawar masih adaaa lagiii!
Fenomena shawl bubble masih berlegar legar di ruang bumi hehehe

Sehelai Rm20 exc pos
3 helai Rm18 sehelai exc pos

Postage Rm8 semenanjung/Rm11 sabah sarawak

Ukuran 1.8m x 0.7m
Jahitan babyseam

Whatsapp cepat yunk +60134221581

#shawlbubbleprinted #ootdraya#teamrayakedah#shawlraya2017#shawlbubblemawar#shawlbubblemurah#shawlmurahcantik#shawlprinted#bawalprinted#shawlmurah #shawlrm10#bawalchiffon#bawalheavychiffon#shawlbubbleprintedrm10#shawlbubbleprintedmurah #shawlbubbleprintedborong

Shawl Bubble Mawar masih adaaa lagiii!
Fenomena shawl bubble masih berlegar legar di ruang bumi hehehe

Sehelai Rm20 exc pos
3 helai Rm18 sehelai exc pos

Postage Rm8 semenanjung/Rm11 sabah sarawak

Ukuran 1.8m x 0.7m
Jahitan babyseam

Whatsapp cepat yunk +60134221581

#shawlbubbleprinted #ootdraya#teamrayakedah#shawlraya2017#shawlbubblemawar#shawlbubblemurah#shawlmurahcantik#shawlprinted#bawalprinted#shawlmurah #shawlrm10#bawalchiffon#bawalheavychiffon#shawlbubbleprintedrm10#shawlbubbleprintedmurah #shawlbubbleprintedborong

Shawl Bubble Mawar masih adaaa lagiii!
Fenomena shawl bubble masih berlegar legar di ruang bumi hehehe

Sehelai Rm20 exc pos
3 helai Rm18 sehelai exc pos

Postage Rm8 semenanjung/Rm11 sabah sarawak

Ukuran 1.8m x 0.7m
Jahitan babyseam

Whatsapp cepat yunk +60134221581

#shawlbubbleprinted #ootdraya#teamrayakedah#shawlraya2017#shawlbubblemawar#shawlbubblemurah#shawlmurahcantik#shawlprinted#bawalprinted#shawlmurah #shawlrm10#bawalchiffon#bawalheavychiffon#shawlbubbleprintedrm10#shawlbubbleprintedmurah #shawlbubbleprintedborong

Shawl Bubble Mawar masih adaaa lagiii!
Fenomena shawl bubble masih berlegar legar di ruang bumi hehehe

Sehelai Rm20 exc pos
3 helai Rm18 sehelai exc pos

Postage Rm8 semenanjung/Rm11 sabah sarawak

Ukuran 1.8m x 0.7m
Jahitan babyseam

Whatsapp cepat yunk +60134221581

#shawlbubbleprinted #ootdraya#teamrayakedah#shawlraya2017#shawlbubblemawar#shawlbubblemurah#shawlmurahcantik#shawlprinted#bawalprinted#shawlmurah #shawlrm10#bawalchiffon#bawalheavychiffon#shawlbubbleprintedrm10#shawlbubbleprintedmurah #shawlbubbleprintedborong

Shawl Bubble Mawar masih adaaa lagiii!
Fenomena shawl bubble masih berlegar legar di ruang bumi hehehe

Sehelai Rm20 exc pos
3 helai Rm18 sehelai exc pos

Postage Rm8 semenanjung/Rm11 sabah sarawak

Ukuran 1.8m x 0.7m
Jahitan babyseam

Whatsapp cepat yunk +60134221581

#shawlbubbleprinted #ootdraya#teamrayakedah#shawlraya2017#shawlbubblemawar#shawlbubblemurah#shawlmurahcantik#shawlprinted#bawalprinted#shawlmurah #shawlrm10#bawalchiffon#bawalheavychiffon#shawlbubbleprintedrm10#shawlbubbleprintedmurah #shawlbubbleprintedborong

Shawl Bubble Mawar masih adaaa lagiii!
Fenomena shawl bubble masih berlegar legar di ruang bumi hehehe

Sehelai Rm20 exc pos
3 helai Rm18 sehelai exc pos

Postage Rm8 semenanjung/Rm11 sabah sarawak

Ukuran 1.8m x 0.7m
Jahitan babyseam

Whatsapp cepat yunk +60134221581

#shawlbubbleprinted #ootdraya#teamrayakedah#shawlraya2017#shawlbubblemawar#shawlbubblemurah#shawlmurahcantik#shawlprinted#bawalprinted#shawlmurah #shawlrm10#bawalchiffon#bawalheavychiffon#shawlbubbleprintedrm10#shawlbubbleprintedmurah #shawlbubbleprintedborong

Shawl Bubble Mawar masih adaaa lagiii!
Fenomena shawl bubble masih berlegar legar di ruang bumi hehehe

Sehelai Rm20 exc pos
3 helai Rm18 sehelai exc pos

Postage Rm8 semenanjung/Rm11 sabah sarawak

Ukuran 1.8m x 0.7m
Jahitan babyseam

Whatsapp cepat yunk +60134221581

#shawlbubbleprinted #ootdraya#teamrayakedah#shawlraya2017#shawlbubblemawar#shawlbubblemurah#shawlmurahcantik#shawlprinted#bawalprinted#shawlmurah #shawlrm10#bawalchiffon#bawalheavychiffon#shawlbubbleprintedrm10#shawlbubbleprintedmurah #shawlbubbleprintedborong

Shawl Bubble Mawar masih adaaa lagiii!
Fenomena shawl bubble masih berlegar legar di ruang bumi hehehe

Sehelai Rm20 exc pos
3 helai Rm18 sehelai exc pos

Postage Rm8 semenanjung/Rm11 sabah sarawak

Ukuran 1.8m x 0.7m
Jahitan babyseam

Whatsapp cepat yunk +60134221581

#shawlbubbleprinted #ootdraya#teamrayakedah#shawlraya2017#shawlbubblemawar#shawlbubblemurah#shawlmurahcantik#shawlprinted#bawalprinted#shawlmurah #shawlrm10#bawalchiffon#bawalheavychiffon#shawlbubbleprintedrm10#shawlbubbleprintedmurah #shawlbubbleprintedborong

Our Co Founder / Face of @pastelluna.co's donning Luna series in Reef Green .

Siapa #teamReefGreen lagi raya ni ? Kite geng ! 😍

we still have several colours in stock including this one. Wait no more & whatsapp for more details, love!

p/s : admin x sabar2 nk upload selfie raya & OOTD dari #pastelladies . Stayyy tuneee!
#lunaseriesbypastelluna
#shawlraya2017
#SHRMZB

Shawl Bubble Mawar masih adaaa lagiii!
Fenomena shawl bubble masih berlegar legar di ruang bumi hehehe

Sehelai Rm20 exc pos
3 helai Rm18 sehelai exc pos

Postage Rm8 semenanjung/Rm11 sabah sarawak

Ukuran 1.8m x 0.7m
Jahitan babyseam

Whatsapp cepat yunk +60134221581

#shawlbubbleprinted #ootdraya#teamrayakedah#shawlraya2017#shawlbubblemawar#shawlbubblemurah#shawlmurahcantik#shawlprinted#bawalprinted#shawlmurah #shawlrm10#bawalchiffon#bawalheavychiffon#shawlbubbleprintedrm10#shawlbubbleprintedmurah #shawlbubbleprintedborong

Hi Pastelladies!

Admin rasa masih belum terlambat untuk kami ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, mohon ampun dan maaf, dari kami team Pastelluna Couture ❤

Dah siap cecantik nak beraya tu jangan lupa selfie & OOTD dgn Luna series & tag @pastelluna.co ! 😍😍 #lunaseriesbypastelluna
#shawlraya2017
#SHRMZB

Most Popular Instagram Hashtags