#shawlplain

MOST RECENT

ALAMAK!! DESIGN TERBARU NI NAMPAK MACAM APA YA? 🤔
.
.
Awakk, LADY MELAQUIN kali ini ada 17 PILIHAN EXCLUSIVE DESIGN yang sememangnya LIMITED EDITION tau. 😉
.
.
Jom tengok details di bawah:
.
🌹Lady Melaquin 🌹
.
.
Design : Fully instant shawl with awning
Material : Heavy Chiffon custom printed
Awning : Soft cotton denim
Cara pakai : sarung shj
Size : Free size (adjustable)
.
.
Ukuran
Dewasa
18-19inch dari bawah dagu
25-26inch dari belakang
Muka : 10-10.5inch
.
Kids
14-15inch dari bawah dagu
21inch dari belakang
Muka 9-9.5inch
.
.
Harga mom : RM69pc
Harga Kids : RM49pc
Postage : RM6
.
#SPECIAL OFFER
Pembelian 3pc ke atas LESS 10%
Dan pembelian RM200 FREE POSTAGE
**Come with exclusive box
.
.
Sis nak?
Berminat boleh WhatsApp Nurul ya 😉
WhatsApp 0189494093
WhatsApp 0189494093
WhatsApp 0189494093
.
.
#instantshawlmalaysia #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlchiffon #instantshawlduamuka #instantshawllabuh #instantshawlplain #instantshawldoubleloop #shawlinstant #shawlinstantmurah #shawlinstantlabuh #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #muslimahhijabbynhm #bawalshawl #bawalshawlmurah #bawalshawlplain #bawalshawllabuh #shawlmurah #shawlplain #shawlmalaysia #shawlbawal #shawlbawalmurah #sisterletups #phsquad

Koleksi dari Ujang Ramdzan Hijab Collections
Cantik, selesa, sesuai be dengan pelbagai gaya setiap masa di mana jua anda berada. 🌷🌷Ruby Scarf
🌷Material :Pollycotton
🌷Saiz : 110cm x 110cm

Kainnya sangat ringan, tak licin, tak panas, sangat mudah dibentuk, senang dipakai, tegak didahi dan flowy. Serius...tak gosok pun masih senang nak pakai. Tak payah nak risau atau nak tiup2 tudung nak bagi dia tegak. Warna pun lawa2. Sekali pakai mesti nak beli lagi...😍
Limited stock! 🌱 Anda memerlukan penampilan yang berbeza, tampil lebih cantik, lebih menawan, lebih anggun..!! Hubungi untuk maklumat lanjut.
http://www.wasap.my/601160548073

#shawlcalissya#ujangramdzanhijabcollections
#shawlameera#cantikselesa#shawldusty#shawlovers#hijabistamalaysia#hijabs#tudungmalaysia#tudung#instantshawl#shawlchiffon#shawlcantik#shawlpastel#shawlprinted#hijabcollections#shawlmurah#shawlplain#bawalmurah#bawalprinted#bawalimport

Assalamualaikum
.
0113993041
.
📄GuZeL cRusH sHawL📄
.
🖇cHiffoN
🖇gaYa beBaS
.
🖊rm140 sm / rm150 sS
=:10 heLai fRee p0s
*NO MIX DESIGN*
.
🖋RM220 sm / rm230 sS
.
=: 20 heLai fRee p0s
.
BOLEH MIX DENGAN *INSTANT 5 SAAT* @ *NEW *5* CHIFFON SHAWL DESIGN*
.
*BOLEH MIX 2 DESIGN SAHAJA*
.
*RANDOM WARNA*
.
*B🗯R🗯NG SAHAJA*
.
#shawlchiffonborong
#shawlcrushchiffon
#guzelshawlchiffon
#shawlguzel
#shawlchiffoncrushborong
#shawlironless
#arabiccrushwideshawl
#shawlchiffoncrush
#crushchiffonwideshawl
#arabiccrushshawl
#shawlcrush
#wideshawlcrush
#shawlarabiccrush
#shawlcrushborong
#plainshawl
#shawlplain
#shawlchiffonplain
#kl
#johor
#terengganu
#kedah
#pahang
#sarawak
#sabah
#brunei
#igshopmalaysia
#bazaar
#bazaronline
#bazaarpaknil
#dropshipwanted

Cantik macam pakai ‘susuk’.
Sarung stella terus nampak muda 5 tahun.
.
.
.
Cuteness overload.
Flowy Stella Instant memang sangat cantik. Dengan detailing ruffle memang sangat terbaikkk.
.
.
.
Nak keluar pergi jenjalan hari ni boleh la pakai Stella Instant kkan 😍
.
.
.
#instantshawlmalaysia #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlchiffon #instantshawlduamuka #instantshawllabuh #instantshawlplain #instantshawldoubleloop #shawlinstant #shawlinstantmurah #shawlinstantlabuh #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #muslimahhijabbynhm #bawalshawl #bawalshawlmurah #bawalshawlplain #bawalshawllabuh #shawlmurah #shawlplain #shawlmalaysia #shawlbawal #shawlbawalmurah #dsph #sisterletups

Morning dearies ❤️ dah bangun belum? Jom kita layan tutorial Diandra shawl ni.. Mana tahu boleh jadi inspirasi nak OOTD ke kenduri harini 😍
-
DIANDRA Shawl
Harga Sale : RM29/pcs
Harga Combo : BUY 4 for RM100 only!!
-
Jom shop with us now! -
DM or Whatsapp: +60102812305
.
#cattleyacouture #DiandraCc #cattleyadropship #shawl #shawlmurah #shawlchiffon #shawlcantik #shawlmalaysia #shawlplain #shawlraya

🎉🎉🎉🎊🎊🎉🎉🎉
📣NEW ARRIVAL
🌹TDG SHAWL CRUSH BAMBOO
👉MATERIAL CHIFFON 🚚 SEMENANJUNG
✔RM200 20PC ✈ SABAH/SARAWAK/BRUNEI
✔RM210 20PC .
.
📢😍OFFER HARGA X MASUK AKAL😍📢
.
✅harga borong terus dari kilang...
✅min oder serendah 20PCS/RM200
✅random pelbagai warna Yg menarik...
✅harga ❌ termsk kos pos...
👇(harga kos penghantaran)
.
✈️-posprabayar SS (poslaju) rm18 (bole muat sehingga 20pc TDG SIZE BIASA)
👇
🚚-posprabayar SM (poslaju) rm11 (bole muat sehingga 20pc TUDUNG SIZE BIASA)
✅Sekiranya ada reject atau x cukup pcs, brg akan di gantikan dlm next order ataupun di pos dgn pos stem.
STRICTLY NO REFUND (melainkan tudung yg di order habis stok)
Tempahan/pertanyaan bole terus wsp mana2 admin bahagian terima oder ya👇
P/s Sertakan skali gmbr tdg yg nk ditempah bg memudahkn admin membuat kiraan😁 ✅ http://Wasap.my/+60182335144
✅ http://Wasap.my/+60182335144
✅ http://Wasap.my/+60182335144 *YOUR COMENT IS YOUR IDENTITY & QUALITY*
.
#borongtudungmurahhargakilang #shawl #chiffonshawl #shawlcotton #shawlcrepe #borongshawl #shawlborong #instantborongmurah #tudungborongonline #onlineseller #instantshawlmurah
#tudungsarung #shawlprinted #shawlcantik #tudungdarikilang
#tudungshawlbrunei #igshopbrunei #bruneihijab #hijabdaily
#bruneidaily #bruneihijabshop #hijabshopbrunei #hijabstyel #hijabshawl #designterkini #shawlplain #tudungborong #borongtudung #borongtudunghargakilang

.
Aduh aduhh, lawa nya MasyaAllah Stella Isella ni
.
Ramai yang berpuas hati dan nk repeat lagi Stella Isella
.
Siap marah marah lagi tanya kenapa ade 14 warna je kat Rara
.
Awak rasa, nak wasap sekarang ke esok. Kalau wasap esok, xhabis aih.. No worries. Banyak tao stok khas utk #pinatticlovers. .
Bonus. Stella Isella yang exclusive ni hanya perlukan minimum iron je. Material Moss Crepe. Sesuai utk pakai hari hari
.
Love teruks! .
.
.
. 📚 CATALOG @properhijabsister .
.
💌Whatsapp 018 385 67 72
💌Whatsapp 018 385 67 72
💌Whatsapp 018 385 67 72
.
#properhijab #tudunglabuh #bawalinstant #shawlinstant #tudung #tudungustazah #tudunglabuhinstant #tudungbawal #tudungcantik #khimar #khimarledarl #salemurah #khimarledarl #jubahmuslimah #bajuraya #dsphpinattic #pengantin #properhijabsquad #bawallabuh #bawalchiffon #bawalcotton #bawallovers #bawalplain #shawlplain #bawalribbon #tudungbawalsatin #laviosainstant #camillainstant #yunalulu #stellainstant

.
Love love love Stella Isella 😘
.
Sarung je, terus off to work. Peminat setia #phlover yang sorang ni mmg kalau ade new collection, laju je message Rara. Thank you so much sis
.
.
.
📚 CATALOG @properhijabsister .
.
💌Whatsapp 018 385 67 72
💌Whatsapp 018 385 67 72
💌Whatsapp 018 385 67 72
.
#properhijab #tudunglabuh #bawalinstant #shawlinstant #tudung #tudungustazah #tudunglabuhinstant #tudungbawal #tudungcantik #khimar #khimarledarl #salemurah #khimarledarl # #bajuraya #bajurayasedondon #stellaisella #pengantin #properhijabsquad #bawallabuh #bawalchiffon #bawalcotton #bawallovers #bawalplain #shawlplain #bawalribbon #tudungbawalsatin #laviosainstant #camillainstant #yunalulu #stellainstant

Hari ni abang posmen jenguk rumah 😍mai hantar parcel elsajida. Instant shawl Kaleela. Exactly warna yang sama dengan gambar. Sunkissed.

First time pakai instant shawl chiffon. Sebab x suka pegang iron 😂 selama ni hanya ayra sahaja yang berkenan.

But, seriously. Penat lelah duk iron berbaloi yang amat bila pakai Kaleela ni 😘 Patut la ada peminat instant shawl chiffon kan 😄 walaupon kena gosok.

Flowy. Superb. Alhamdulillah. Da pakai baru tahu.

Ehem. Nak tengok sis yang mana? 😁 Try tengok dekat Highlight - Hilya lovers-. Tengok jumpa x jumpa.

Selamat malam.

#instantshawllabuh
#instantShawlKaleelaElsajida
#instantshawlchiffon
#instantshawlelsajida
#tudungelsajida

BAWAL CORNSKIN
• Bidang 45
-
RM15
-
Postage:
• (SM) RM8
• (SS) RM12
-
Whatsapp +60164889420
-
#bawalcornskin #bawaljagung #shawlplain #tudungbawal #tudungbawalchiffon

BAWAL CORNSKIN
• Bidang 45
-
RM15
-
Postage:
• (SM) RM8
• (SS) RM12
-
Whatsapp +60164889420
-
#bawalcornskin #bawaljagung #shawlplain #tudungbawal #tudungbawalchiffon

BAWAL CORNSKIN
• Bidang 45
-
RM15
-
Postage:
• (SM) RM8
• (SS) RM12
-
Whatsapp +60164889420
-
#bawalcornskin #bawaljagung #shawlplain #tudungbawal #tudungbawalchiffon

BAWAL CORNSKIN
• Bidang 45
-
RM15
-
Postage:
• (SM) RM8
• (SS) RM12
-
Whatsapp +60164889420
-
#bawalcornskin #bawaljagung #shawlplain #tudungbawal #tudungbawalchiffon

Most Popular Instagram Hashtags