#shawlmurah

1389377 posts

TOP POSTS

| AMALKAN NASI SEPARUH = DAPAT KURANG 14KG SETAHUN??? |
.

Slalu kita mkn 2 genggam nasi kan dan 2kali sehari kan. Cuba kurangkan kpd 1 genngam je.
.
Contoh mudah:
Segenggam nasi = 150kalori. Setiap 7,700kalori = badan naik 1kg.
.
So, 150kalori x 2kali sehari x 365 hari bahagi 7,700 = 14kg dapat kita kurangkan setahun. Yey!!! :)
.
Tak mudah. Tapi mmg berbaloi2.
.
Di WLC Online Coaching kami akan beri Meal Plan pd semua coachee. Lebih fokus pd keseimbangan. Tak extreme pon. Semua coachee bole follow sbb sgt2 simple.
.
LOSE YOUR FAT, KEEP YOUR MUSCLE !!!
.
Coach Ami 017-2656673
Coach Nurul 013-3116180

Ok nak tahu mcm mana nak aku amik hati awek aku . Aku beli Shawl dekat @zhscarf , kalau awek korg tak pakai tudung , ha cuba try belikan satu , kau tengok pun sejuk je hati tu , dia pun mesti happy . Gentle ! .
.
Satu-2nya Shawl Matte Satin ANTI-KERAS KEJUNG dari @zhscarf 🤙🏻
.
.
Jarang aku buat review untuk Shawl ni, tp aku rasa sebab @zhscarf ni mmg satu2 nya tempat paling bagus untuk aku bg awek aku pakai shawl yg aku sndiri tak rimas tengokk . Paling Kemas jahitan & material dorang jual ni. Lembutt do beralun!
.
.
Korang, untuk perempuan yg nak cari shawl satin yang TAK kejung tu, hnya kt @zhscarf ni je paling BEST so far aku suggest kan. Tryy tengok sekarang !
#shawlmurah #shawlsatin #tutorialshawl #shawltutorial

Promo ! ⚠️ MURAH GILERR .... 😍😍😱
.
Haaa nak tambah Followers meh cepat order awal order awal siap.😍
.
Brpe lame eh ? tak lama la 5-15 minit paling cepat 😱 paling lewat pun 24jam 😱.
.
Cara order 📦 :-
.
1️⃣ : ScreenShot Gambar ⤴️
2️⃣ : Direct Message or Whatsapp kami ( 012-8656480 )
================
▶️Process Cuma tunggu 5-15 minit sahaja Paling lewat dlm 24 jam. ( tak perlu tunggu 2/3 hari 😇 ).
▶️Servis kami trusted . Lebih 100+ Customers yang berminat dan mencuba servis kami ☺️ Selamat dan pantas😊.
------------------------
Apa tunggu lagi Whatsapp kami sekarang Slot adalah terhad !! 🙊🤗
#igersmalaya #vscomalaysia #uitm #uum #universitimalaya #malaysia #ikutcarakita #my_genggua #igersmy #prismamalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #pokemongo #sayajual #bazarpaknil #kosmetik #kosmetikmurah #tudung #shawlmurah #sayajualonline #sayajualonlinemurah

Geraisalsa 0812-1454-1573:
_*"Shawl Instant Faida"*_

1. Shawl Instant, langsung slub tanpa peniti,

2. Pola didesign pas dengan muka, berbentuk shawl instant design lipit tumpuk di bagian kepala, dipermanis dengan Lace Vintage di bagian pipi, dipercantik dengan tambahan untaian kalung mutiara di bagian dada sebagai aksesoris yang istimewa karena bisa dilepas pasang sesuai keinginan dan kebutuhan 😉

3. Bahan 100% Spandex Valery High Quality.. lembut dan jatuh ketika dipakai.

4. Tidak menerawang.

5. Sangat cocok untuk acara pesta, resmi atau formal.

6. Dikerjakan dengan tehnik jahitan halus diseluruh bagian, dapat menutup dada dan punggung
_*Shawl Instant Faida tersedia dalam 5 pilihan warna cantik, yaitu:*_

1. Shawl Instant – Faida Black
2. Shawl Instant – Faida Blue
3. Shawl Instant – Faida Maroon
4. Shawl Instant – Faida Purple
5. Shawl Instant – Faida Red

Spesifikasi :
• Ukuran : 177 cm x 72 cm
• Lingkar muka : 52 cm
• Bahan: Spandex Jersey Valery High Quality
• Berat : 360 gram , 1kg (JNE) = 3 pcs *Harga : 115.000*

#nuhijab #tudung #instantshawl #shawl #shawlmurah #hijab #hotd #hijabfashion #fashion #hijabstyle #hijabsyari #hijabinspiration #lovely #kerudung #kerudungcantik #jilbab #muslim #kerudungsyari #hijabcantik #muslimah #kerudunginstant #highquality #fashionmuslimah #hijabcantik #jilbabcantik

Hai semua 😊

Emma just nak share pasal brand shawl baru yang memang eksklusif & stylish 'Maembong Secret' 👍🏻by kakak emma sendiri @coddy_maembong
Now tengah open untuk registration stokis/agen/dropship dan retailer terawal seluruh Malaysia, so kalau ada dalam fans emma yang minat bisnes tu must grab this opportunity. 💰💰💰 Memang banyak kelebihan. 👍🏻 Anyone intersted just leave your phone kat comment nanti we will give details through whatsapp.

tinggalkan no fon tauuuu
#emmamaembong
#shawlmurah
#tudunglabuh #agentudung
PM 📲PM 📱PM📲
"018-788 0695"
"018-788 0695"
"018-788 0695"

Mehh kita try tutorial malam ni.. Boleh cuba2 pakai uolsss 😉🙆 simple tapi nampak style kan.. Selamat Mencuba!! 😘❤ #tutorial #shawl #shawlplain #shawlmurah #shawlchiffon

REVIEW
🌸SYIRAAHIJAB PLAIN SHAWL🌸
Diperbuat daripada material yang lembut & selesa serta jahitan yang kemas, rapi & berkualiti . Dijual dengan harga yang MURAH .
Dapatkan SyiraaHijab Plain Shawl dengan harga serendah RM 18
Founder: @syiraa21
Insta : @syiraahijab
#syiraahijab #shawlmurah #shawl #hijabmurah

Cantiknya warna-warna pastel macam ni. Cantik sangat. 😍😍
#shawlmurah #shawlmurahmalaysia #shawlborong

MOST RECENT

BAWAL SQUIRCLE 50/60🍃.
.
THE LEGEND WILL NEVER BE FORGET☝. Satu Satunya Bawal Terlaris Di Instagram Dan Facebook!.
_____________________
BAWAL SQUIRCLE 50'
🌸Ukuran 1.2m × 1.2m
🌸SEHELAI RM33 EXC POST
🎉4 PCS RM110 FREE POST🎉.
.
BAWAL SQUIRCLE 60'
🌸Ukuran 1.4m × 1.4m
🌸SEHELAI RM35 EXC POST
🎉4 PCS RM120 FREE POST🎉
.
🎉KEISTIMEWAAN TAMBAHAN: Tidak Jarang Dan Sangat Selesa Dipakai | Dijamin Pemakai Sentiasa Kelihatan Kemas Dan Pasti Repeat Order.
.
TAK SABARNYA NAK AJAK KAWAN BERJEMAAH BELI RAMAI RAMAI😭😭!.
.
Lebih Baik Segera Sebelum Stok Sendu😱😱!.
.
Whatsapp 📲 018 2134337 Now!
Whatsapp 📲 018 2134337 Now!
Whatsapp 📲 018 2134337 Now!
.
Full Catalogue Boleh Tengok Di @milalacatalogue .
.
#teamilala457 #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalchiffonmurah #bawalmurah #bawalcantikmurah #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalruffle #bawalrufflechiffon #bawalrufflebidang50 #bawalinstant #bawalinstantmurah #bawalinstantlabuh #bawalmurah #bawallovers #sayangpapasayatak #surihatimrpilot #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

. .
APE YG BEST RUBY EDITION NIE???
=========================================
💐Selesa - 1st loop bergetah+bunga2 cinta+swarovski+pearl
💐14 warne yg gojes meruntun jiwa! Feeling model hbs sbb cik abg duk ambik gambar kekakaks jek
💐 After solat & time friendly! Sarung 2x jek. Jimat dah masa uols dkt depan cermin pasni, tak pyh belit sana sini. Boleh terus zass.
💐 Material chiffon yang lahaiii sedap di pakai dan senang jugak dibentuk. Tak pyh risau dah awning senget senget dlm gambaq!
💐 Minimal iron needed! Toksah risau tak sempat nak bersiap pg raya sbb sibuk kalut settlekan anak, sekali stroke je dah licin nau nau dah tudung tanpa kedut
💐High quality chiffon rose - Selesa,mudah gosok
💐Size buka shawl: 2m x 28inch (ukuran wide shawl)
⚠ Apa tunggu lagi??? CEPAT Pilih warna pilihan sekarang sebelum kehabisan stok!Ada 14 hot colour!!!😱😱😱
.
.
.
.>>>WhatsApp 019-6092091<<<
>>>WhatsApp 019-6092091<<<
>>>WhatsApp 019-6092091<<<
.
.
Atau PM inbox Page ini sekarang
.
#magicalshawlbynl #longshawl #wideshawl #shawl #shawls #shawlmurah #shawlkeknis #shawlchiffon #tudungmurah #instantshawllabuh #instantshawl #tudunglabuh #shawlkeknismurah #shawlinstant #shawlcantik #shawllabuh #shawlbeads #shawlplain #beadsshawl #crystalbeadsshawl #shawl2muka #sayajualwideshawl #sayajualinstantshawl #instantshawlmurah #instantshawl2muka #shawlheavychiffon #beadsshawlmurah #magicalshawlover #tudungchiffon #shawlmuslimah

TUDUNG SARUNG ALAF BARU YANG PERFECT DAN MUDAH UNTUK AKAK2 MUSLIMAH YANG SIBUK TAPI MASIH NAK GOJES DALAM MASA YANG SINGKAT!
.
===
Keistimewaan EASY ROSSY SARUNG
===
.
💓 10 Pilihan warna-warna yang menarik, terkini dan exclusives.
.
💓 Labuh patuh syariah. mesra solat dan breastfeeding .
.
💓 Inner dari soft cotton lycra yang selesa dan mudah dibentuk.
.
💓 Material Pannora Chiffon yang selesa dan flowy.
.
===
HOW TO ORDER?
===
.
WHATSAPP "ER" ke 012.662.7159
WHATSAPP "ER" ke 012.662.7159
WHATSAPP "ER" ke 012.662.7159
.
ATAU
.
Gunakan link khas dibawah ini ye.
.
www.wasap.my/60126627159/ER
www.wasap.my/60126627159/ER
www.wasap.my/60126627159/ER
.
#shawl #instantshawl #shawlmurah #shawllabuh #tudung #tudunglabuh #tudungsarung #escarves #shawlescarves #muslimah #fesyen #hijabs #hijab #ootd #shawlsarung

BE YOUR OWN KIND OF BEAUTIFUL
-------------------------------------------------- SANDWICH SATIN SHAWL
Material : Dull Satin
Measurement: 1.8M X 0.75M
NP: RM 25 (excluded postage)
NOW RM 20

Postage Price (Poslaju):
1-3 RM8 (SM) RM10 (SS)
4-8 RM10 (SM) RM12 (SS)
10 or more RM20 (SM) TBC (SS) -------------------------------------------------- Kenapa kena beli #sandwichsatinshawl ni..
Sebabnya 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻1. Tak mudah berkedut! Serious la wehhh....As long as korang tak ronyok2 gumpal2 shawl tu sampai berkedut.

2. Mampu menutupi bhgn dada dengan sempurna. Ehhhh betul nih. Sebab Cik Ieka jenis pakai shawl yg WAJIB tutup bhgn hdpn hingga ke bwh dada. Jadi, bila kita dh pakai benda yg baik mstlah kita nak share dengan org lain jugak! Panjang 1.8MX0.75M mampu cover dada kita dgn baik

3.Mudah Cuci. Celop-celop dlm softlan dan sabun, sidai. Cepat kering dan blh pakai.

4. Mudah dibentuk. Nak pakai pendek blh, nak belit2 ala Keknis boleh, Nak kepuk2 gerbang-gerbang hijabister boleh ehhhh memacam lagilah.

5. Murah tapi kualiti terbaik dr ladang! Jimat jimat jimat tp cantik!

Kalo tak percaya jugak, blh klik #hafiekazahyanfeedback untuk tgk customer review pasal shawl HZ

So, tunggu ape lagi. Jom dapatkan #sandwichsatinshawl dr HZ. Dengan menghantar whatsapp Satin Shawl ke +6013-3971601 sekarang!

Stock makin lama makin menipis nih. Cepat cepat!

Love,
H A F I E K A Z A H Y A N
#bawalpuccimurah #Visitmyig #heavychiffonshawl #shawlmurah #bazaarpaknil #bazaarshawl #longshawlkeknis #sayajual #sayajualshawl #printedbubble #beadshawlhandmade #malaysiaonlineshop #igshop #malaysia #singapore #sabah #melaka #kualalumpur #bawalsatin #instantshawl #printedshawl #bridesmaidshawl #miniproject2017 #hzcatalog #hafiekazahyanfeedback #dullsatinshawl #bawalpuccimurah #marketingdigital

Cantiknya warna-warna pastel macam ni. Cantik sangat. 😍😍
#shawlmurah #shawlmurahmalaysia #shawlborong

🌷Shawl Bubble🌷
🍭Harga RM 13
🍭Kain tak jarang
🍭Susah renyuk
🍭Baby Seam
🍭Ukuran 1.80m x0.7 m
🍭Postage RM 8sem, 10ss
🍭Promosi 3 helai RM 38sem, 40ss
#tudung #tudungmurah #shawlmurah #shawlcantik #shawlbubble #shawlbubbleplain #shawlbubblemurah

🌷Shawl Bubble🌷
🍭Harga RM 13
🍭Kain tak jarang
🍭Susah renyuk
🍭Baby Seam
🍭Ukuran 1.80m x0.7 m
🍭Postage RM 8sem, 10ss
🍭Promosi 3 helai RM 38sem, 40ss
#tudung #tudungmurah #shawlmurah #shawlcantik #shawlbubble #shawlbubbleplain #shawlbubblemurah

🌷Shawl Bubble🌷
🍭Harga RM 13
🍭Kain tak jarang
🍭Susah renyuk
🍭Baby Seam
🍭Ukuran 1.80m x0.7 m
🍭Postage RM 8sem, 10ss
🍭Promosi 3 helai RM 38sem, 40ss
#tudung #tudungmurah #shawlmurah #shawlcantik #shawlbubble #shawlbubbleplain #shawlbubblemurah

🌷Shawl Bubble🌷
🍭Harga RM 13
🍭Kain tak jarang
🍭Susah renyuk
🍭Baby Seam
🍭Ukuran 1.80m x0.7 m
🍭Postage RM 8sem, 10ss
🍭Promosi 3 helai RM 38sem, 40ss
#tudung #tudungmurah #shawlmurah #shawlcantik #shawlbubble #shawlbubbleplain #shawlbubblemurah

🌷Shawl Bubble🌷
🍭Harga RM 13
🍭Kain tak jarang
🍭Susah renyuk
🍭Baby Seam
🍭Ukuran 1.80m x0.7 m
🍭Postage RM 8sem, 10ss
🍭Promosi 3 helai RM 38sem, 40ss
#tudung #tudungmurah #shawlmurah #shawlcantik #shawlbubble #shawlbubbleplain #shawlbubblemurah

RM53
Size: 35,36,37,38,39 [small cutting]
Heel: 10cm | 3.5inch
.
.
How to purchase?
📲Whatsapp: 017 755 4585
👠#dedesireheels

🌷Shawl Bubble🌷
🍭Harga RM 13
🍭Kain tak jarang
🍭Susah renyuk
🍭Baby Seam
🍭Ukuran 1.80m x0.7 m
🍭Postage RM 8sem, 10ss
🍭Promosi 3 helai RM 38sem, 40ss
#tudung #tudungmurah #shawlmurah #shawlcantik #shawlbubble #shawlbubbleplain #shawlbubblemurah

MASIH TAK JUMPA SET SHAWL+PURDAH YANG MURAH MURAH KE?😙.
.
Cik QL jual memang harga kasih sayang taw😍.
Siapa yang da grab mesti feeling nak repeat whatsapp kami kan?.
.
KELEBIHAN PLAIN CHIFFON WIDESHAWL 2.0.
.
🌹Labuh and mudah digayakan
.
🌹Terdapat dalam 2 saiz.
.
🌹Lebih dari 18 warna pilihan.
.
🌹Jahitan kelim yang kemas setanding gred AAA.
.
🌹Mudah digosok dan mudah terbentuk😍
.
.
Whatsapp 📲 01118789607 Now!
Whatsapp 📲 01118789607 Now!
Whatsapp 📲 01118789607 Now!
.
.
.
#teamilala98
#bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalchiffonmurah #bawalmurah #bawalcantikmurah #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalruffle #bawalrufflechiffon #bawalrufflebidang50 #bawalinstant #bawalinstantmurah #bawalinstantlabuh #bawalmurah #bawallovers #sayangpapasayatak #surihatimrpilot #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

Kami masih lagi buat FREE POSTAGE utk semua item okey !! Sehingga minggu depan, terima kasih yang support kami . Alhamdulillah semua berpuas hati . .
In sha allah , akan buat contest pulak lepas ni 😉 sapa nak 🙋🏻 .
.
Sekarang boleh grab dulu yang mane berkenan okey 👌 .
.
Utk order:
Whtspp direct 011-17871780 .
#terengganu #bawalcrepewanrosfamily #shawlwanrosfamily #bazarpaknil #bazarwanita #bazarpaknilmurah #kajang #bangi #chiffonmurah #shawlmurah #keknisshawl #neolofarhijab

New in Store😍😍😍 Ariani Bawal dgn design yg sgt exclusive dan memukau 😱😱 Harga yg sgt2 mampu milik!!! Kualiti dan Material DIJAMIN Terbaik 👍👍 Berminat?? Jom Whatsapp SEKARANG!!! http://www.wasap.my/601132398030 📲📲Whatsapp 011-32398030

Berbaloi2💋💋👍👍👍

Most Popular Instagram Hashtags