#shawllaceborong

MOST RECENT

Lace Chiffon Wideshawl
.
✔ Ukuran1.8m x0.7m
✔Warna kita bgi random tak bolej pilih warna
✔High quality chiffon, mudah bentuk dan tak jarang
.
Harga borong 20pcs termasuk postage
SM RM250
SS RM260
.
Cepatla order seblum org lain yg sambar nty melepas lgi ..utk order please screenshoot pic ni ye..
.
☎️whtsap admin 0139577607 atau klik no whtsap di bio ats
.
#shawlhm#shawlhmlace #shawlhmplain #shawlhmmurah #shawlhmborong #shawllace #shawllacechiffon #shawllaceborong #borongshawlhm#borongshawlhmmurah#borongshawllace #borongshawlcotton #shawlorganza #shawlorganzamurah #shawlorganzaborong#shawllacechiffonmurah #borongshawllacechiffon#borongshawlchiffonlace#shawllacechiffon

Lace Chiffon Wideshawl
.
✔ Ukuran1.8m x0.7m
✔Warna kita bgi random tak bolej pilih warna
✔High quality chiffon, mudah bentuk dan tak jarang
.
Harga borong 20pcs termasuk postage
SM RM250
SS RM260
.
Cepatla order seblum org lain yg sambar nty melepas lgi ..utk order please screenshoot pic ni ye..
.
☎️whtsap admin 0139577607 atau klik no whtsap di bio ats
.
#shawlhm#shawlhmlace #shawlhmplain #shawlhmmurah #shawlhmborong #shawllace #shawllacechiffon #shawllaceborong #borongshawlhm#borongshawlhmmurah#borongshawllace #borongshawlcotton #shawlorganza #shawlorganzamurah #shawlorganzaborong#shawllacechiffonmurah #borongshawllacechiffon#borongshawlchiffonlace#shawllacechiffon

Lace Chiffon Wideshawl
.
✔ Ukuran1.8m x0.7m
✔Warna kita bgi random tak bolej pilih warna
✔High quality chiffon, mudah bentuk dan tak jarang
.
Harga borong 20pcs termasuk postage
SM RM250
SS RM260
.
Cepatla order seblum org lain yg sambar nty melepas lgi ..utk order please screenshoot pic ni ye..
.
☎️whtsap admin 0139577607 atau klik no whtsap di bio ats
.
#shawlhm#shawlhmlace #shawlhmplain #shawlhmmurah #shawlhmborong #shawllace #shawllacechiffon #shawllaceborong #borongshawlhm#borongshawlhmmurah#borongshawllace #borongshawlcotton #shawlorganza #shawlorganzamurah #shawlorganzaborong#shawllacechiffonmurah #borongshawllacechiffon#borongshawlchiffonlace#shawllacechiffon

Lace Chiffon Wideshawl
.
✔ Ukuran1.8m x0.7m
✔Warna kita bgi random tak bolej pilih warna
✔High quality chiffon, mudah bentuk dan tak jarang
.
Harga borong 20pcs termasuk postage
SM RM250
SS RM260
.
Cepatla order seblum org lain yg sambar nty melepas lgi ..utk order please screenshoot pic ni ye..
.
☎️whtsap admin 0139577607 atau klik no whtsap di bio ats
.
#shawlhm#shawlhmlace #shawlhmplain #shawlhmmurah #shawlhmborong #shawllace #shawllacechiffon #shawllaceborong #borongshawlhm#borongshawlhmmurah#borongshawllace #borongshawlcotton #shawlorganza #shawlorganzamurah #shawlorganzaborong#shawllacechiffonmurah #borongshawllacechiffon#borongshawlchiffonlace#shawllacechiffon

Shawl lace @ shawl malas 😆
.
Sebab apa shawl malas? Sebab tak payah gosok, boleh terus lilit lilit je. Tapiiiii tetap nampak segak sebab apa? Sebab ada lace yg lawa tu 😍❤️ .
Cepat cepat grab girls, sbb stock memang dah tak banyak.
.
Kita jual murah murah je. Beli 3 helai dapat free gift lagi. Haa siapa nak bagi 😜
.
Kalau berminat boleh terus dm/whatsapp link dkt bio tu okay 🙆🏻‍♀️
.
#shawllace #shawllacemurah #shawlmurah #cyberjaya #dengkil #putrajaya #shawl #shawlmurah #shawllaceborong #shawllacecotton #cottonshawl #tudungmurah #tudungborongmurah

NEW ARRIVAL
💞SHAWL LACE💞
✔material heavy chiffon
✔1.8 meter
✔min borong 20 helai
✔20 HELAI/ RM240
FREE POSTAGE S/M
RM15 S/S
Www.wasap.my/0143645593
#shawllace #shawllacemurah
#brunei #singapura
#sabahsarawakonlineshop
#shawlbubbleprinted #sabah
#johor #pemborongmalaysia
#pemborongmalaysiamurah
#shoppingonline #shawlchiffonborong
#shawllacey #shawllaceborong #shawlchiffonplain #johor #selangor #kedah #pahang

NEW ARRIVAL
💞SHAWL LACE💞
✔material heavy chiffon
✔1.8 meter
✔min borong 20 helai
✔20 HELAI/ RM240
FREE POSTAGE S/M
RM15 S/S
Www.wasap.my/0143645593
#shawllace #shawllacemurah
#brunei #singapura
#sabahsarawakonlineshop
#shawlbubbleprinted #sabah
#johor #pemborongmalaysia
#pemborongmalaysiamurah
#shoppingonline #shawlchiffonborong
#shawllacey #shawllaceborong #shawlchiffonplain #johor #selangor #kedah #pahang

NEW ARRIVAL
💞SHAWL LACE💞
✔material heavy chiffon
✔1.8 meter
✔min borong 20 helai
✔20 HELAI/ RM240
FREE POSTAGE S/M
RM15 S/S
Www.wasap.my/0143645593
#shawllace #shawllacemurah
#brunei #singapura
#sabahsarawakonlineshop
#shawlbubbleprinted #sabah
#johor #pemborongmalaysia
#pemborongmalaysiamurah
#shoppingonline #shawlchiffonborong
#shawllacey #shawllaceborong #shawlchiffonplain #johor #selangor #kedah #pahang

NEW ARRIVAL
💞SHAWL LACE💞
✔material heavy chiffon
✔1.8 meter
✔min borong 20 helai
✔20 HELAI/ RM240
FREE POSTAGE S/M
RM15 S/S
Www.wasap.my/0143645593
#shawllace #shawllacemurah
#brunei #singapura
#sabahsarawakonlineshop
#shawlbubbleprinted #sabah
#johor #pemborongmalaysia
#pemborongmalaysiamurah
#shoppingonline #shawlchiffonborong
#shawllacey #shawllaceborong #shawlchiffonplain #johor #selangor #kedah #pahang

Most Popular Instagram Hashtags