#shawlfringeborong

MOST RECENT

Yeay Alhamdulilllaaah kakqisya tidak menghampakan customer kakqisya yg nak shawl fringe! Akhirnya selepas berbulan-bulan kakqisya cuti, Kakqisya cari jugak shawl yg mudah sangat ni! So here it is! .
QISYA FRINGE ARABIC SHAWL
🌷ironless 🌷lebar shawl yg besar
🌷tak jarang 🌷murah jer
🌷warna yg yummy😋 .
.
HANYA RM10
Order? Whatapps 0194733112
Dm kakqisya ya☺️
#shawlfringemurah #shawlfringe #shawlfringeborong #shawlfringearabic #shawlfringecrumple #shawlfringeborongmurah #shawlfringeborongmurah #shawlfringerm10 #shawlfringeutara #shawlfringeviral #QBshawlfringe

Yeay Alhamdulilllaaah kakqisya tidak menghampakan customer kakqisya yg nak shawl fringe! Akhirnya selepas berbulan-bulan kakqisya cuti, Kakqisya cari jugak shawl yg mudah sangat ni! So here it is! .
QISYA FRINGE ARABIC SHAWL
🌷ironless 🌷lebar shawl yg besar
🌷tak jarang 🌷murah jer
🌷warna yg yummy😋 .
.
HANYA RM10
Order? Whatapps 0194733112
Dm kakqisya ya☺️
#shawlfringemurah #shawlfringe #shawlfringeborong #shawlfringearabic #shawlfringecrumple #shawlfringeborongmurah #shawlfringeborongmurah #shawlfringerm10 #shawlfringeutara #shawlfringeviral #QBshawlfringe

Yeay Alhamdulilllaaah kakqisya tidak menghampakan customer kakqisya yg nak shawl fringe! Akhirnya selepas berbulan-bulan kakqisya cuti, Kakqisya cari jugak shawl yg mudah sangat ni! So here it is! .
QISYA FRINGE ARABIC SHAWL
🌷ironless 🌷lebar shawl yg besar
🌷tak jarang 🌷murah jer
🌷warna yg yummy😋 .
.
HANYA RM10
Order? Whatapps 0194733112
Dm kakqisya ya☺️
#shawlfringemurah #shawlfringe #shawlfringeborong #shawlfringearabic #shawlfringecrumple #shawlfringeborongmurah #shawlfringeborongmurah #shawlfringerm10 #shawlfringeutara #shawlfringeviral #QBshawlfringe

Yeay Alhamdulilllaaah kakqisya tidak menghampakan customer kakqisya yg nak shawl fringe! Akhirnya selepas berbulan-bulan kakqisya cuti, Kakqisya cari jugak shawl yg mudah sangat ni! So here it is! .
QISYA FRINGE ARABIC SHAWL
🌷ironless 🌷lebar shawl yg besar
🌷tak jarang 🌷murah jer
🌷warna yg yummy😋 .
.
HANYA RM10
Order? Whatapps 0194733112
Dm kakqisya ya☺️
#shawlfringemurah #shawlfringe #shawlfringeborong #shawlfringearabic #shawlfringecrumple #shawlfringeborongmurah #shawlfringeborongmurah #shawlfringerm10 #shawlfringeutara #shawlfringeviral #QBshawlfringe

Yeay Alhamdulilllaaah kakqisya tidak menghampakan customer kakqisya yg nak shawl fringe! Akhirnya selepas berbulan-bulan kakqisya cuti, Kakqisya cari jugak shawl yg mudah sangat ni! So here it is! .
QISYA FRINGE ARABIC SHAWL
🌷ironless 🌷lebar shawl yg besar
🌷tak jarang 🌷murah jer
🌷warna yg yummy😋 .
.
HANYA RM10
Order? Whatapps 0194733112
Dm kakqisya ya☺️
#shawlfringemurah #shawlfringe #shawlfringeborong #shawlfringearabic #shawlfringecrumple #shawlfringeborongmurah #shawlfringeborongmurah #shawlfringerm10 #shawlfringeutara #shawlfringeviral #QBshawlfringe

Yeay Alhamdulilllaaah kakqisya tidak menghampakan customer kakqisya yg nak shawl fringe! Akhirnya selepas berbulan-bulan kakqisya cuti, Kakqisya cari jugak shawl yg mudah sangat ni! So here it is! .
QISYA FRINGE ARABIC SHAWL
🌷ironless 🌷lebar shawl yg besar
🌷tak jarang 🌷murah jer
🌷warna yg yummy😋 .
.
HANYA RM10
Order? Whatapps 0194733112
Dm kakqisya ya☺️
#shawlfringemurah #shawlfringe #shawlfringeborong #shawlfringearabic #shawlfringecrumple #shawlfringeborongmurah #shawlfringeborongmurah #shawlfringerm10 #shawlfringeutara #shawlfringeviral #QBshawlfringe

Yeay Alhamdulilllaaah kakqisya tidak menghampakan customer kakqisya yg nak shawl fringe! Akhirnya selepas berbulan-bulan kakqisya cuti, Kakqisya cari jugak shawl yg mudah sangat ni! So here it is! .
QISYA FRINGE ARABIC SHAWL
🌷ironless 🌷lebar shawl yg besar
🌷tak jarang 🌷murah jer
🌷warna yg yummy😋 .
.
HANYA RM10
Order? Whatapps 0194733112
Dm kakqisya ya☺️
#shawlfringemurah #shawlfringe #shawlfringeborong #shawlfringearabic #shawlfringecrumple #shawlfringeborongmurah #shawlfringeborongmurah #shawlfringerm10 #shawlfringeutara #shawlfringeviral #QBshawlfringe

Yeay Alhamdulilllaaah kakqisya tidak menghampakan customer kakqisya yg nak shawl fringe! Akhirnya selepas berbulan-bulan kakqisya cuti, Kakqisya cari jugak shawl yg mudah sangat ni! So here it is! .
QISYA FRINGE ARABIC SHAWL
🌷ironless 🌷lebar shawl yg besar
🌷tak jarang 🌷murah jer
🌷warna yg yummy😋 .
.
HANYA RM10
Order? Whatapps 0194733112
Dm kakqisya ya☺️
#shawlfringemurah #shawlfringe #shawlfringeborong #shawlfringearabic #shawlfringecrumple #shawlfringeborongmurah #shawlfringeborongmurah #shawlfringerm10 #shawlfringeutara #shawlfringeviral #QBshawlfringe

Shawl fringe@lazy shawl
.
Wholesale 20pcs
SM RM145
SS RM155
.
Stock warna sentiasa berubah. Sementara stock masih sama dan masih ada. Sape blm cuba shawl simple tak perlu iron ni cepat cepat order sblm habis 💦
.
Whatsap admin 0139577607 utk order
.
#shawlfringemurah #shawlfringeborong #shawlfringearabic #shawlfringearabic #shawlnegromurah #shawlnegroborong #borongshawlfringe #borongshawlfringemurah#borongshawlnegro

Once colour dah ada dlm collection ni, maybe takkan ada next collection. So better grab nowwww girlsss ❤️
-
🧕🏻Lady Diamond Pastel -
Bidang 48” (Boleh besarkan jadi 50”)
-
🧣Material : Heavy Chiffon
Senang Bentuk
Tak Jarang
-
💰Price - RM18
-
📮Postage :
1-4helai
SM : RM8
SS : RM12
-
⬆️ Add RM3 utk 5helai dan ke ats
-
*** 🌈 Colours may be slightly different due to lighting
-
❤️ To order just click link on bio ❤️
-
#bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonpastel #bawalchiffonlabuh #bawalchiffondiamond #bawalchiffonmudahbentuk #shawlfringe #shawlfringemurah #shawlfringeborong #shawlfringewideshawl

Once colour dah ada dlm collection ni, maybe takkan ada next collection. So better grab nowwww girlsss ❤️
-
🧕🏻Lady Diamond Pastel -
Bidang 48” (Boleh besarkan jadi 50”)
-
🧣Material : Heavy Chiffon
Senang Bentuk
Tak Jarang
-
💰Price - RM18
-
📮Postage :
1-4helai
SM : RM8
SS : RM12
-
⬆️ Add RM3 utk 5helai dan ke ats
-
*** 🌈 Colours may be slightly different due to lighting
-
❤️ To order just click link on bio ❤️
-
#bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonpastel #bawalchiffonlabuh #bawalchiffondiamond #bawalchiffonmudahbentuk #shawlfringe #shawlfringemurah #shawlfringeborong #shawlfringewideshawl

Once colour dah ada dlm collection ni, maybe takkan ada next collection. So better grab nowwww girlsss ❤️
-
🧕🏻Lady Diamond Pastel -
Bidang 48” (Boleh besarkan jadi 50”)
-
🧣Material : Heavy Chiffon
Senang Bentuk
Tak Jarang
-
💰Price - RM18
-
📮Postage :
1-4helai
SM : RM8
SS : RM12
-
⬆️ Add RM3 utk 5helai dan ke ats
-
*** 🌈 Colours may be slightly different due to lighting
-
❤️ To order just click link on bio ❤️
-
#bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonpastel #bawalchiffonlabuh #bawalchiffondiamond #bawalchiffonmudahbentuk #shawlfringe #shawlfringemurah #shawlfringeborong #shawlfringewideshawl

Once colour dah ada dlm collection ni, maybe takkan ada next collection. So better grab nowwww girlsss ❤️
-
🧕🏻Lady Diamond Pastel -
Bidang 48” (Boleh besarkan jadi 50”)
-
🧣Material : Heavy Chiffon
Senang Bentuk
Tak Jarang
-
💰Price - RM18
-
📮Postage :
1-4helai
SM : RM8
SS : RM12
-
⬆️ Add RM3 utk 5helai dan ke ats
-
*** 🌈 Colours may be slightly different due to lighting
-
❤️ To order just click link on bio ❤️
-
#bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonpastel #bawalchiffonlabuh #bawalchiffondiamond #bawalchiffonmudahbentuk #shawlfringe #shawlfringemurah #shawlfringeborong #shawlfringewideshawl

Once colour dah ada dlm collection ni, maybe takkan ada next collection. So better grab nowwww girlsss ❤️
-
🧕🏻Princess Basic Pastel
-
Bidang 48” (Boleh besarkan jadi 50”)
-
🧣Material : Heavy Chiffon
Senang Bentuk
Tak Jarang
-
💰Price - RM15
-
📮Postage :
1-4helai
SM : RM8
SS : RM12
-
⬆️ Add RM3 utk 5helai dan ke ats
-
*** 🌈 Colours may be slightly different due to lighting
-
❤️ To order just click link on bio ❤️
-
#bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonpastel #bawalchiffonlabuh #bawalchiffondiamond #bawalchiffonmudahbentuk #shawlfringe #shawlfringemurah #shawlfringeborong #shawlfringewideshawl

Once colour dah ada dlm collection ni, maybe takkan ada next collection. So better grab nowwww girlsss ❤️
-
🧕🏻Princess Basic Pastel
-
Bidang 48” (Boleh besarkan jadi 50”)
-
🧣Material : Heavy Chiffon
Senang Bentuk
Tak Jarang
-
💰Price - RM15
-
📮Postage :
1-4helai
SM : RM8
SS : RM12
-
⬆️ Add RM3 utk 5helai dan ke ats
-
*** 🌈 Colours may be slightly different due to lighting
-
❤️ To order just click link on bio ❤️
-
#bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonpastel #bawalchiffonlabuh #bawalchiffondiamond #bawalchiffonmudahbentuk #shawlfringe #shawlfringemurah #shawlfringeborong #shawlfringewideshawl

Once colour dah ada dlm collection ni, maybe takkan ada next collection. So better grab nowwww girlsss ❤️
-
🧕🏻Princess Basic Pastel
-
Bidang 48” (Boleh besarkan jadi 50”)
-
🧣Material : Heavy Chiffon
Senang Bentuk
Tak Jarang
-
💰Price - RM15
-
📮Postage :
1-4helai
SM : RM8
SS : RM12
-
⬆️ Add RM3 utk 5helai dan ke ats
-
*** 🌈 Colours may be slightly different due to lighting
-
❤️ To order just click link on bio ❤️
-
#bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonpastel #bawalchiffonlabuh #bawalchiffondiamond #bawalchiffonmudahbentuk #shawlfringe #shawlfringemurah #shawlfringeborong #shawlfringewideshawl

Most Popular Instagram Hashtags