#shawlcantikmurah

MOST RECENT

[ SEKALI DIA FLIP , JAUH KE TERBENAM KE HATI TAHAP FLOWY NYA].
.
Adakah tudung korang yang sekarang semuanya dari jenama yang sama?.
.
Dan adakah tudung bawal korang sudah cukup menepati elemen elemen penting yang korang ingini?.
.
JIKA BELUM , AARA BASIC MENANTI UNTUK MENJADI BAWAL PILIHAN UTAMA AMPA❣️.
.
🎊Terdapat Bidang 50 dan 60
🎊Tahap jarang yang sangat minima even warna cerah
🎊Awning terletak dan behave tanpa sezahrah starch!
🎊Jahitan tepi yang kemas, teliti dan tak berburas buras
🎊2 bucu bulat dan 2 bucu tajam.
.
NAK JIMAT? GRAB COMBO TERUS🔥.
.
Jadi apa tunggu lagi? Cepat cepat ws sis laju laju dengan click link ws di bio 📲📲📲 @matahary.scarft
@matahary.scarft @matahary.scarft @matahary.scarft .
Nama
Alamat
No tel
Items & Saiz
Warna
Backup Order.
.
Ps//: Please do not spam while waiting our reply. Reply within 6 hours. Thank you for waiting🌈.
. .
.
#aarabasicma #milalaattire #teamilala #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop
.

[ SEKALI DIA FLIP , JAUH KE TERBENAM KE HATI TAHAP FLOWY NYA].
.
Adakah tudung korang yang sekarang semuanya dari jenama yang sama?.
.
Dan adakah tudung bawal korang sudah cukup menepati elemen elemen penting yang korang ingini?.
.
JIKA BELUM , AARA BASIC MENANTI UNTUK MENJADI BAWAL PILIHAN UTAMA AMPA❣️.
.
🎊Terdapat Bidang 50 dan 60
🎊Tahap jarang yang sangat minima even warna cerah
🎊Awning terletak dan behave tanpa sezahrah starch!
🎊Jahitan tepi yang kemas, teliti dan tak berburas buras
🎊2 bucu bulat dan 2 bucu tajam.
.
NAK JIMAT? GRAB COMBO TERUS🔥.
.
Jadi apa tunggu lagi? Cepat cepat ws sis laju laju dengan click link ws di bio 📲📲📲 @matahary.scarft
@matahary.scarft @matahary.scarft @matahary.scarft .
Nama
Alamat
No tel
Items & Saiz
Warna
Backup Order.
.
Ps//: Please do not spam while waiting our reply. Reply within 6 hours. Thank you for waiting🌈.
. .
.
#aarabasicma #milalaattire #teamilala #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop
.

[ SEKALI DIA FLIP , JAUH KE TERBENAM KE HATI TAHAP FLOWY NYA].
.
Adakah tudung korang yang sekarang semuanya dari jenama yang sama?.
.
Dan adakah tudung bawal korang sudah cukup menepati elemen elemen penting yang korang ingini?.
.
JIKA BELUM , AARA BASIC MENANTI UNTUK MENJADI BAWAL PILIHAN UTAMA AMPA❣️.
.
🎊Terdapat Bidang 50 dan 60
🎊Tahap jarang yang sangat minima even warna cerah
🎊Awning terletak dan behave tanpa sezahrah starch!
🎊Jahitan tepi yang kemas, teliti dan tak berburas buras
🎊2 bucu bulat dan 2 bucu tajam.
.
NAK JIMAT? GRAB COMBO TERUS🔥.
.
Jadi apa tunggu lagi? Cepat cepat ws sis laju laju dengan click link ws di bio 📲📲📲 @matahary.scarft
@matahary.scarft @matahary.scarft @matahary.scarft .
Nama
Alamat
No tel
Items & Saiz
Warna
Backup Order.
.
Ps//: Please do not spam while waiting our reply. Reply within 6 hours. Thank you for waiting🌈.
. .
.
#aarabasicma #milalaattire #teamilala #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop
.

#ComboPrice
Kak Mila donning Aara Basic warna BELACAN! 😍😙
.
.
BIDANG 50
=========
👉🏻1 PC RM35 exc pos
.
🎉 4 PCS #RM130 FREE POSTAGE🎉
🎉 4 PCS #RM130 FREE POSTAGE🎉
.
BIDANG 60
=========
👉🏻1 PC RM40 exc pos
.
🎉 4 PCS #RM150 FREE POSTAGE🎉
🎉 4 PCS #RM150 FREE POSTAGE🎉
.
🌸ADD PURDAH RM12 PER PC
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#aarabasicma #milalaattire #teamilala1588 #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

#AaraBasicB50
@mirzafarzana21 doning Aara Basic B50 in #PastelPeach 🌸
.
.
BIDANG 50
=========
👉🏻1 PC RM35 exc pos
.
🎉 4 PCS #RM130 FREE POSTAGE🎉
🎉 4 PCS #RM130 FREE POSTAGE🎉
.
BIDANG 60
=========
👉🏻1 PC RM40 exc pos
.
🎉 4 PCS #RM150 FREE POSTAGE🎉
🎉 4 PCS #RM150 FREE POSTAGE🎉
.
🌸ADD PURDAH RM12 PER PC
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#aarabasicma #milalaattire #teamilala1588 #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

Tak ternganga mulut dengar loss 19kilo😉
.
. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Opkos korang pun boleh MERASA jadik KURUIH tapi kena la CUBE & MINUM DARY TEA.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
minum DARY TEA kena DIET ker sis❓opkosss NO korang boleh makan macam biasa je taw jadi TAKPERLU la berlapar sampai gigil gigil badan sebab nak KURUIH. ohh no sungguh TAK BAGUIH 🙅🏼‍♀️ .
.

1 SET KOMBO DARY TEA
( 1 SLIMMY BODY + 1 SKINNY LEGS )
RM 48 SM / RM 52 SS

2 SET KOMBO DARY TEA
( 2 SLIMMY BODY + 2 SKINNY LEGS )
RM 88 SM / RM 92 SS

3 SET KOMBO DARY TEA
( 3 SLIMMY BODY + 3 SKINNY LEGS )
RM 128 SM / RM 132 SS

4 SET KOMBO DARY TEA
( 4 SLIMMY BODY + 4 SKINNY LEGS )
RM 168 SM / RM 172 SS
.
.
. . 💗 DIGALAKKAN AMBIL 2 SET KOMBO UNTUK KESAN MAKSIMUM
. . 🚚 HARGA DAH TERMASOK POSTAGE
💙 FREE GUIDE & TIPS

WHATSAPP SIS 0126432447 ( STOKIS DARY TEA)
.
.

#daridary #daryslimmybodytea
#teatoxbydary #teatoxmurah
#stokisdary
#shawlcantikmurah
#skinnylegtea
#slimmybodytea
#tipskurus
#jomkurus #kuruscaraselamat #detoxcaraselamat #resepidiet #tipsdiet #lemonex #dietplan #tehkurusmurah
#medinadesire #boosterwhitening #dyxy .

Selamat berhujung minggu semua😍korang ada plan ka? Kalau takde plan, sis nak hajak ampa semua cuci mata di @milala.attite_fa
@milala.attire_fa
@milala.attire_fa 😘.
.
Semua items ada HARGA PROMOSI COMBO😱 JIMAT SEHINGGA RM18‼️.
.
NAK JIMAT? GRAB COMBO TERUS🔥.
.
For order klik link 📲 whatsapp di bio / (+601140253831) dan whatsapp kan details anda
.
Nama
Alamat
No tel
Items & Saiz
Warna
Backup Order.
.
Ps//: Please do not spam while waiting our reply. Reply within 6 hours. Thank you for waiting🌈.
.
.
.
.
.
.
#aarabasicma #milalaattire #teamilala2127 #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

[ SEKALI DIA FLIP , JAUH TERBENAM KE HATI TAHAP FLOWY NYA].
.
Adakah tudung korang yang sekarang semuanya dari jenama yang sama?.
.
Dan adakah tudung bawal korang sudah cukup menepati elemen elemen penting yang korang ingini?.
.
JIKA BELUM , AARA BASIC MENANTI UNTUK MENJADI BAWAL PILIHAN UTAMA AMPA❣️.
.
🎊Terdapat Bidang 50 dan 60
🎊Tahap jarang yang sangat minima even warna cerah
🎊Awning terletak dan behave tanpa sezahrah starch!
🎊Jahitan tepi yang kemas, teliti dan tak berburas buras
🎊2 bucu bulat dan 2 bucu tajam.
.
NAK JIMAT? GRAB COMBO TERUS🔥.
.
For order klik link 📲 whatsapp di bio dan whatsapp kan details anda.
.
Nama
Alamat
No tel
Items & Saiz
Warna
Backup Order.
.
Ps//: Please do not spam while waiting our reply. Reply within 6 hours. Thank you for waiting🌈.
.
.
.
.
.
.
#aarabasicma #milalaattire #teamilala2311 #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

See that! Cik Min dah pernah kata Aara Basic memang sangat ringan and easy going!.
.
Nak bawak untuk travel memang sangat sesuai. Tak semua orang rela pakai tudung sarung saja time travel, so Aara Basic is very ironless and tak perlu nak put on effort time iron😘.
.
Klik link whatsapp di bio dan whatsapp kan details anda.
.
Nama
Alamat
No tel
Items & Saiz
Warna
Backup Order.
.
Ps//: Please do not spam while waiting our reply. Reply within 6 hours. Thank you for waiting🌈.
.
.
.
.
.
.
#aarabasicma #milalaattire #teamilala #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

RESTOCK! - EKSKLUSIF BLOUSE BAE DOONA V2 KINI DILANCARKAN DGN HARGA MAMPU MILIK "Wooww so beautiful! baru teaser dah beratur tempahan,diluar jangkaan. Siap standby stok lagi sis nak buat blouse balik raya terus katanya"
.
.
Ini lah rekaan blouse labuh yg sgt “outstanding ”. Versatile sangat sis! Seriusly, Jgn terkejut, harga pun mampu milik sgt sis! .
.
JOM BACA APA YG BEST SGT BAE DOONA NI .
.
(+) Rekaan blouse labuh yg sangat “stylish” selesa digayakan dgn palazzo. Confirm akan nampak lebih “outstanding”. Kalau mood pergi rumah terbuka sis boleh gayakan dengan skirt labuh juga. 2 in 1 lagi tau. JIMAT dan BERBALOI!
.
.
(+) Poket kiri dan kanan special dan wajib supaya nampak lebih "glamour dan stylo".Sebenarnya boleh menjadi peti simpanan kecil sis nanti.
.
.
(+) Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis ayu berwhuduk dan mommy menyusukan anak kesayangan di mana saja!
.
.
(+) 5 pilihan warna “mewah” iaitu warna bold yg memukau. Warna tip top smuanya. Kalau susah sangat nak pilih, beli ja semua warna! .
.
(+) Menggunakan material Luxury Como Crepe. Memberikan effect yg sgt menarik, Material yg Less Ironing mampu JIMAT kan masa sis .
.
.
(+) Ada SPAN dibahu, BAE DOONA tak lupa elemen sgt penting supaya lebih terletak dan memudahkan untuk pin tudung di bahagian span baju.

RM 80 SM / RM85 SS

#blouse #blouselabuh #muslimahfashion #fattzura #blousecantik #blousewanita #blouse #fashionmuslimah ##aarabasicma #milalaattire #teamilala #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

RESTOCK! - EKSKLUSIF BLOUSE BAE DOONA V2 KINI DILANCARKAN DGN HARGA MAMPU MILIK "Wooww so beautiful! baru teaser dah beratur tempahan,diluar jangkaan. Siap standby stok lagi sis nak buat blouse balik raya terus katanya"
.
.
Ini lah rekaan blouse labuh yg sgt “outstanding ”. Versatile sangat sis! Seriusly, Jgn terkejut, harga pun mampu milik sgt sis! .
.
JOM BACA APA YG BEST SGT BAE DOONA NI .
.
(+) Rekaan blouse labuh yg sangat “stylish” selesa digayakan dgn palazzo. Confirm akan nampak lebih “outstanding”. Kalau mood pergi rumah terbuka sis boleh gayakan dengan skirt labuh juga. 2 in 1 lagi tau. JIMAT dan BERBALOI!
.
.
(+) Poket kiri dan kanan special dan wajib supaya nampak lebih "glamour dan stylo".Sebenarnya boleh menjadi peti simpanan kecil sis nanti.
.
.
(+) Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis ayu berwhuduk dan mommy menyusukan anak kesayangan di mana saja!
.
.
(+) 5 pilihan warna “mewah” iaitu warna bold yg memukau. Warna tip top smuanya. Kalau susah sangat nak pilih, beli ja semua warna! .
.
(+) Menggunakan material Luxury Como Crepe. Memberikan effect yg sgt menarik, Material yg Less Ironing mampu JIMAT kan masa sis .
.
.
(+) Ada SPAN dibahu, BAE DOONA tak lupa elemen sgt penting supaya lebih terletak dan memudahkan untuk pin tudung di bahagian span baju.

RM 80 SM / RM85 SS

#blouse #blouselabuh #muslimahfashion #fattzura #blousecantik #blousewanita #blouse #fashionmuslimah ##aarabasicma #milalaattire #teamilala #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

RESTOCK! - EKSKLUSIF BLOUSE BAE DOONA V2 KINI DILANCARKAN DGN HARGA MAMPU MILIK "Wooww so beautiful! baru teaser dah beratur tempahan,diluar jangkaan. Siap standby stok lagi sis nak buat blouse balik raya terus katanya"
.
.
Ini lah rekaan blouse labuh yg sgt “outstanding ”. Versatile sangat sis! Seriusly, Jgn terkejut, harga pun mampu milik sgt sis! .
.
JOM BACA APA YG BEST SGT BAE DOONA NI .
.
(+) Rekaan blouse labuh yg sangat “stylish” selesa digayakan dgn palazzo. Confirm akan nampak lebih “outstanding”. Kalau mood pergi rumah terbuka sis boleh gayakan dengan skirt labuh juga. 2 in 1 lagi tau. JIMAT dan BERBALOI!
.
.
(+) Poket kiri dan kanan special dan wajib supaya nampak lebih "glamour dan stylo".Sebenarnya boleh menjadi peti simpanan kecil sis nanti.
.
.
(+) Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis ayu berwhuduk dan mommy menyusukan anak kesayangan di mana saja!
.
.
(+) 5 pilihan warna “mewah” iaitu warna bold yg memukau. Warna tip top smuanya. Kalau susah sangat nak pilih, beli ja semua warna! .
.
(+) Menggunakan material Luxury Como Crepe. Memberikan effect yg sgt menarik, Material yg Less Ironing mampu JIMAT kan masa sis .
.
.
(+) Ada SPAN dibahu, BAE DOONA tak lupa elemen sgt penting supaya lebih terletak dan memudahkan untuk pin tudung di bahagian span baju.

RM 80 SM / RM85 SS

#blouse #blouselabuh #muslimahfashion #fattzura #blousecantik #blousewanita #blouse #fashionmuslimah ##aarabasicma #milalaattire #teamilala #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

RESTOCK! - EKSKLUSIF BLOUSE BAE DOONA V2 KINI DILANCARKAN DGN HARGA MAMPU MILIK "Wooww so beautiful! baru teaser dah beratur tempahan,diluar jangkaan. Siap standby stok lagi sis nak buat blouse balik raya terus katanya"
.
.
Ini lah rekaan blouse labuh yg sgt “outstanding ”. Versatile sangat sis! Seriusly, Jgn terkejut, harga pun mampu milik sgt sis! .
.
JOM BACA APA YG BEST SGT BAE DOONA NI .
.
(+) Rekaan blouse labuh yg sangat “stylish” selesa digayakan dgn palazzo. Confirm akan nampak lebih “outstanding”. Kalau mood pergi rumah terbuka sis boleh gayakan dengan skirt labuh juga. 2 in 1 lagi tau. JIMAT dan BERBALOI!
.
.
(+) Poket kiri dan kanan special dan wajib supaya nampak lebih "glamour dan stylo".Sebenarnya boleh menjadi peti simpanan kecil sis nanti.
.
.
(+) Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis ayu berwhuduk dan mommy menyusukan anak kesayangan di mana saja!
.
.
(+) 5 pilihan warna “mewah” iaitu warna bold yg memukau. Warna tip top smuanya. Kalau susah sangat nak pilih, beli ja semua warna! .
.
(+) Menggunakan material Luxury Como Crepe. Memberikan effect yg sgt menarik, Material yg Less Ironing mampu JIMAT kan masa sis .
.
.
(+) Ada SPAN dibahu, BAE DOONA tak lupa elemen sgt penting supaya lebih terletak dan memudahkan untuk pin tudung di bahagian span baju.

RM 80 SM / RM85 SS

#blouse #blouselabuh #muslimahfashion #fattzura #blousecantik #blousewanita #blouse #fashionmuslimah ##aarabasicma #milalaattire #teamilala #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

RESTOCK! - EKSKLUSIF BLOUSE BAE DOONA V2 KINI DILANCARKAN DGN HARGA MAMPU MILIK "Wooww so beautiful! baru teaser dah beratur tempahan,diluar jangkaan. Siap standby stok lagi sis nak buat blouse balik raya terus katanya"
.
.
Ini lah rekaan blouse labuh yg sgt “outstanding ”. Versatile sangat sis! Seriusly, Jgn terkejut, harga pun mampu milik sgt sis! .
.
JOM BACA APA YG BEST SGT BAE DOONA NI .
.
(+) Rekaan blouse labuh yg sangat “stylish” selesa digayakan dgn palazzo. Confirm akan nampak lebih “outstanding”. Kalau mood pergi rumah terbuka sis boleh gayakan dengan skirt labuh juga. 2 in 1 lagi tau. JIMAT dan BERBALOI!
.
.
(+) Poket kiri dan kanan special dan wajib supaya nampak lebih "glamour dan stylo".Sebenarnya boleh menjadi peti simpanan kecil sis nanti.
.
.
(+) Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis ayu berwhuduk dan mommy menyusukan anak kesayangan di mana saja!
.
.
(+) 5 pilihan warna “mewah” iaitu warna bold yg memukau. Warna tip top smuanya. Kalau susah sangat nak pilih, beli ja semua warna! .
.
(+) Menggunakan material Luxury Como Crepe. Memberikan effect yg sgt menarik, Material yg Less Ironing mampu JIMAT kan masa sis .
.
.
(+) Ada SPAN dibahu, BAE DOONA tak lupa elemen sgt penting supaya lebih terletak dan memudahkan untuk pin tudung di bahagian span baju.

RM 80 SM / RM85 SS

#blouse #blouselabuh #muslimahfashion #fattzura #blousecantik #blousewanita #blouse #fashionmuslimah ##aarabasicma #milalaattire #teamilala #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

RESTOCK! - EKSKLUSIF BLOUSE BAE DOONA V2 KINI DILANCARKAN DGN HARGA MAMPU MILIK "Wooww so beautiful! baru teaser dah beratur tempahan,diluar jangkaan. Siap standby stok lagi sis nak buat blouse balik raya terus katanya"
.
.
Ini lah rekaan blouse labuh yg sgt “outstanding ”. Versatile sangat sis! Seriusly, Jgn terkejut, harga pun mampu milik sgt sis! .
.
JOM BACA APA YG BEST SGT BAE DOONA NI .
.
(+) Rekaan blouse labuh yg sangat “stylish” selesa digayakan dgn palazzo. Confirm akan nampak lebih “outstanding”. Kalau mood pergi rumah terbuka sis boleh gayakan dengan skirt labuh juga. 2 in 1 lagi tau. JIMAT dan BERBALOI!
.
.
(+) Poket kiri dan kanan special dan wajib supaya nampak lebih "glamour dan stylo".Sebenarnya boleh menjadi peti simpanan kecil sis nanti.
.
.
(+) Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis ayu berwhuduk dan mommy menyusukan anak kesayangan di mana saja!
.
.
(+) 5 pilihan warna “mewah” iaitu warna bold yg memukau. Warna tip top smuanya. Kalau susah sangat nak pilih, beli ja semua warna! .
.
(+) Menggunakan material Luxury Como Crepe. Memberikan effect yg sgt menarik, Material yg Less Ironing mampu JIMAT kan masa sis .
.
.
(+) Ada SPAN dibahu, BAE DOONA tak lupa elemen sgt penting supaya lebih terletak dan memudahkan untuk pin tudung di bahagian span baju.

RM 80 SM / RM85 SS

#blouse #blouselabuh #muslimahfashion #fattzura #blousecantik #blousewanita #blouse #fashionmuslimah ##aarabasicma #milalaattire #teamilala #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

Assalamualaikum semuaaaa ♥️ Korang dah singgah ke @uniklo.milala ke belum ni?.
.
Semua items ada HARGA PROMOSI COMBO😱 JIMAT SEHINGGA RM18‼️.
.
NAK JIMAT? GRAB COMBO TERUS🔥.
.
For order klik link 📲 whatsapp di bio dan whatsapp kan details anda.
.
Nama
Alamat
No tel
Items & Saiz
Warna
Backup Order.
.
Ps//: Please do not spam while waiting our reply. Reply within 6 hours. Thank you for waiting🌈.
.
.
.
.
.
.
#aarabasicma #milalaattire #teamilala2008 #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

❤ Heavy Chiffon ❤
.
Hye peeps! Kat sini mesti ada hijab lover yg suka sangat kumpul tudung .. haa kita geng ! And also amatlah rugi kalau kalau korang tak kumpul segala jenis scarves dari kami kerana scarves kami ...
.
❤️ Ada 20 warna untuk setiap patern.
❤️ Labuh Adjustable
❤️ Kain yang selesa dan qualiti tinggi.
❤️ Senang iron .
❤️ Harga berbaloi. .
#bydyaan #bawalovers #bawalmurah #bawalonline #bawalcantikmurah #tudungmurah #tudungbawal #tudungcantik #tudungterkini #sayajualtudung #tudung #shawl #shawlmurah #shawls #shawlcantik #shawlmalaysia #shawlmurahmalaysia #sayajualshawl #shawllover #scarvesbydyaan #shawlcantikmurah #shawlonline #shawllovers #shawllovers

❤ Heavy Chiffon ❤
.
Hye peeps! Kat sini mesti ada hijab lover yg suka sangat kumpul tudung .. haa kita geng ! And also amatlah rugi kalau kalau korang tak kumpul segala jenis scarves dari kami kerana scarves kami ...
.
❤️ Ada 20 warna untuk setiap patern.
❤️ Labuh Adjustable
❤️ Kain yang selesa dan qualiti tinggi.
❤️ Senang iron .
❤️ Harga berbaloi. .
#bydyaan #bawalovers #bawalmurah #bawalonline #bawalcantikmurah #tudungmurah #tudungbawal #tudungcantik #tudungterkini #sayajualtudung #tudung #shawl #shawlmurah #shawls #shawlcantik #shawlmalaysia #shawlmurahmalaysia #sayajualshawl #shawllover #scarvesbydyaan #shawlcantikmurah #shawlonline #shawllovers #shawllovers

❤ Heavy Chiffon ❤
.
Hye peeps! Kat sini mesti ada hijab lover yg suka sangat kumpul tudung .. haa kita geng ! And also amatlah rugi kalau kalau korang tak kumpul segala jenis scarves dari kami kerana scarves kami ...
.
❤️ Ada 20 warna untuk setiap patern.
❤️ Labuh Adjustable
❤️ Kain yang selesa dan qualiti tinggi.
❤️ Senang iron .
❤️ Harga berbaloi. .
#bydyaan #bawalovers #bawalmurah #bawalonline #bawalcantikmurah #tudungmurah #tudungbawal #tudungcantik #tudungterkini #sayajualtudung #tudung #shawl #shawlmurah #shawls #shawlcantik #shawlmalaysia #shawlmurahmalaysia #sayajualshawl #shawllover #scarvesbydyaan #shawlcantikmurah #shawlonline #shawllovers #shawllovers

Most Popular Instagram Hashtags