#shawlcantik

459341 posts

TOP POSTS

This Piece from @ajjayafashion is an excellent addition to any outfit . . .
Can be worn in so many ways! as a scarf, bandana, shawl, sarong for the beach, tube top and more . . .

Original Artwork Hand painted and digitally printed with the highest precision . . .
They use 100% soft cotton high quality fabric . .
Be at one with nature while still protected from the sun . . .
Unique gift inspired by nature's beautiful patterns . . .

Measurements:
185 x 67 CM
72.8 x 26.3 INCH

#scarfs #scarfmurah #scarfseason #scarfweather #bandanas #bandanabib #bandanamurah #bandanaanak #shawls #shawlcantik #shawlinstant #shawlprinted #shawlonline #sarong #patterndesign #floralpattern #bohemian #bohostyle #bohemianstyle #gypsystyle #accessori #accessoriesph #accessoriesmurah #fashionaccessories
#bohoaccessories #bohochicstyle #bohofashion #bohemianfashion #gypsyfashion #bohochic

"Gadis ayuuu, Sungguh ayuu." Ehhh ternyanyi pulak bila tengok akak pakai shawl ni. .
.
Printed Shawl : @couvertscarves .
.
#printedshawl #shawlbaru #shawlraya #shawlcantik #printedori

Selamat Pagi
Hari Jumaat..
Bammbammnyaa..hhihi..
#33weeks alhamdulillah😍😍 Sebenarnya ni nk demo #shawlcantik Medina @ Hero Seorang Cinderella..
Terlajakk lariss ni..hhihi..
Tu brooch Mutiara Sabah yg kte pakai tu pon ada lagi..
Nak bagi free gift ni.. RM55 je ni termasuk pos..
Nak jimat..cari kawan..ajak share sebab 2pcs RM100 termasuk pos..
Ada 10 warna ni..
#tudungcantik
#tudungvietnam
#shawlmurah
#shawlcantik

Hi ! salam jumaat. ni sis nak share sikit. tutorial by fanishopee. for those yang dah ada collection ni, boleh lah buat lepas ni 😍yang tak ada meh usha2 ig @fanishopee puas hati πŸ‘πŸ» berbaloi . #feedbackfanishopee #shawlcantik #shawlbunga #missanggun

Ne sis belanja long shawl pulak... mesti best kan pkai.. corak dia cantik pulak tu.. jom segera dapatkan..
#tiffanyshawl #shawlcantik #shawlbest #longshawl #firdieyratiffanyseries

Seperti yang sis janjikan, sis akan tunjukkan tutorial Lily Semi Instant Shawl ni yang sedang meletop ni..😘😘😘
.

Apa yang best tentang LILY SEMI INSTANT SHAWL ni???
🌸 Semi instant shawl with one loop
🌸 Material chiffon georgette
🌸 Easy to wear and flowy
🌸 High quality workmanship
🌸 Exclusive design 😍😍😍
🌸 Using high quality Swarovski Hot Fix
.

PRICE : RM 40 only 😱😱😱 POSTAGE : RM 8 sm / RM 12 ss
.

Wsp sis NOW!!! Kalau tak nak menyesal di kemudian hari~~
πŸ“² 0142160716
.

#shawl #shawlcantik #oneloopshawl #instantshawl #highmaterialshawl #chendanasignature #lisacharmcollection #lilysemiinstantshawl #naelofarhijab #swarovski #swarovskishawl #tudungcantik #tudungmurah #shawlchiffon #naelofar #kauyangsatu #surihatimrpilot #staybeautiful #stayyoung #happyshoppingwithnasya

🎊Amna Shawl 1.0🎊 (slide for dwibahasa)
πŸ“ŒRM66 only
πŸ“Œ2 metre long
πŸ“ŒItalian Nasaji
πŸ“ŒFREE POSTAGE with every purchase of 2 & above for domestic delivery only
πŸ“² WA 013 6516323

#biealacouturecollection #shawllabuh #shawlmurah #shawlcantik #scarfstyle

Ya Allahhhh...chantek pulak shawl color ni bila dlm gmbr..kalo pakai lgi letoppp nih...😍😍😍
Sape yg rasa krg keyakinan diri tu boleh la try pakai shawl gini..confirm bertambah2 confident level tu..πŸ˜‰πŸ˜‰
Nanti mommy upload 2nd batch ye..mommy is xzabarrrrrr πŸ˜™πŸ˜™
#inspiredbyduckscarves
#shawlcantik
#shawlklcc
#mommylittlewardrobe
#shawlmurah

Let your hijab be an accessory for a better muslimah ❀️
#jubahmoden #shawlcantik #callashawl #heatherdress

MOST RECENT

MERDEKARAYA SALES πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ•ŒπŸ•Œ
MERDEKARAYA SALES πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ•ŒπŸ•Œ
MERDEKARAYA SALES πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ•ŒπŸ•Œ
-
3 RM πŸ’―
3 RM πŸ’―
3 RM πŸ’― -
ADRIANA SHAWL
-
Manisnyaaa gegadis kalau pakai shawl kan. πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ -
Manis sweet lagi kalau uolls yang pakaiπŸ’•πŸ’• -
-
Chiaaa chiaaa chiaaa 🀣🀣🀣 -
Sooooo buat SHAWL X LOVERS 🌸🌸🌸🌸 -
Adriana shawl is backkkk! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ -
Hot item like a fire πŸ”₯ ingat omputih je ada lagu burning like fire? -
🌹25 new colors.
🌹Material : chiffon crepe yang tak jarang dan tak perlu pakai inner neck!
🌹Ukuran : 2m x 29 inci. Lebar dan panjang, so senang kekakak nak gayakan raya ni! -
πŸ’‹Normal price : RM39 sahaja sehelai. πŸ’‹PROMO : 3 RM 100‼️
πŸ’‹Postage : RM 8 sm / RM 10 ss.
-
-
Ws to purchase 011-6086 6613
#shawl
#shawlplain
#shawlbesar
#shawlmurah
#shawllabuh
#shawlchiffon
#shawlcantik
#shawl
#miqaelaclothing
#miqaela
#miqaelastudio
#miqaelastudio
#MIQAELARAYA
#miqaelaraya
#miqaelacollectionsv

MERDEKARAYA SALES πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ•ŒπŸ•Œ
MERDEKARAYA SALES πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ•ŒπŸ•Œ
MERDEKARAYA SALES πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ•ŒπŸ•Œ
-
3 RM πŸ’―
3 RM πŸ’―
3 RM πŸ’― -
ADRIANA SHAWL
-
Manisnyaaa gegadis kalau pakai shawl kan. πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ -
Manis sweet lagi kalau uolls yang pakaiπŸ’•πŸ’• -
-
Chiaaa chiaaa chiaaa 🀣🀣🀣 -
Sooooo buat SHAWL X LOVERS 🌸🌸🌸🌸 -
Adriana shawl is backkkk! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ -
Hot item like a fire πŸ”₯ ingat omputih je ada lagu burning like fire? -
🌹25 new colors.
🌹Material : chiffon crepe yang tak jarang dan tak perlu pakai inner neck!
🌹Ukuran : 2m x 29 inci. Lebar dan panjang, so senang kekakak nak gayakan raya ni! -
πŸ’‹Normal price : RM39 sahaja sehelai. πŸ’‹PROMO : 3 RM 100‼️
πŸ’‹Postage : RM 8 sm / RM 10 ss.
-
-
Ws to purchase 011-6086 6613
#shawl
#shawlplain
#shawlbesar
#shawlmurah
#shawllabuh
#shawlchiffon
#shawlcantik
#shawl
#miqaelaclothing
#miqaela
#miqaelastudio
#miqaelastudio
#MIQAELARAYA
#miqaelaraya
#miqaelacollectionsv

MERDEKARAYA SALES πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ•ŒπŸ•Œ
MERDEKARAYA SALES πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ•ŒπŸ•Œ
MERDEKARAYA SALES πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ•ŒπŸ•Œ
-
3 RM πŸ’―
3 RM πŸ’―
3 RM πŸ’― -
ADRIANA SHAWL
-
Manisnyaaa gegadis kalau pakai shawl kan. πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ -
Manis sweet lagi kalau uolls yang pakaiπŸ’•πŸ’• -
-
Chiaaa chiaaa chiaaa 🀣🀣🀣 -
Sooooo buat SHAWL X LOVERS 🌸🌸🌸🌸 -
Adriana shawl is backkkk! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ -
Hot item like a fire πŸ”₯ ingat omputih je ada lagu burning like fire? -
🌹25 new colors.
🌹Material : chiffon crepe yang tak jarang dan tak perlu pakai inner neck!
🌹Ukuran : 2m x 29 inci. Lebar dan panjang, so senang kekakak nak gayakan raya ni! -
πŸ’‹Normal price : RM39 sahaja sehelai. πŸ’‹PROMO : 3 RM 100‼️
πŸ’‹Postage : RM 8 sm / RM 10 ss.
-
-
Ws to purchase 011-6086 6613
#shawl
#shawlplain
#shawlbesar
#shawlmurah
#shawllabuh
#shawlchiffon
#shawlcantik
#shawl
#miqaelaclothing
#miqaela
#miqaelastudio
#miqaelastudio
#MIQAELARAYA
#miqaelaraya
#miqaelacollectionsv

MERDEKARAYA SALES πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ•ŒπŸ•Œ
MERDEKARAYA SALES πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ•ŒπŸ•Œ
MERDEKARAYA SALES πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ•ŒπŸ•Œ
-
3 RM πŸ’―
3 RM πŸ’―
3 RM πŸ’― -
ADRIANA SHAWL
-
Manisnyaaa gegadis kalau pakai shawl kan. πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ -
Manis sweet lagi kalau uolls yang pakaiπŸ’•πŸ’• -
-
Chiaaa chiaaa chiaaa 🀣🀣🀣 -
Sooooo buat SHAWL X LOVERS 🌸🌸🌸🌸 -
Adriana shawl is backkkk! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ -
Hot item like a fire πŸ”₯ ingat omputih je ada lagu burning like fire? -
🌹25 new colors.
🌹Material : chiffon crepe yang tak jarang dan tak perlu pakai inner neck!
🌹Ukuran : 2m x 29 inci. Lebar dan panjang, so senang kekakak nak gayakan raya ni! -
πŸ’‹Normal price : RM39 sahaja sehelai. πŸ’‹PROMO : 3 RM 100‼️
πŸ’‹Postage : RM 8 sm / RM 10 ss.
-
-
Ws to purchase 011-6086 6613
#shawl
#shawlplain
#shawlbesar
#shawlmurah
#shawllabuh
#shawlchiffon
#shawlcantik
#shawl
#miqaelaclothing
#miqaela
#miqaelastudio
#miqaelastudio
#MIQAELARAYA
#miqaelaraya
#miqaelacollectionsv

MERDEKARAYA SALES πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ•ŒπŸ•Œ
MERDEKARAYA SALES πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ•ŒπŸ•Œ
MERDEKARAYA SALES πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ•ŒπŸ•Œ
-
3 RM πŸ’―
3 RM πŸ’―
3 RM πŸ’― -
ADRIANA SHAWL
-
Manisnyaaa gegadis kalau pakai shawl kan. πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ -
Manis sweet lagi kalau uolls yang pakaiπŸ’•πŸ’• -
-
Chiaaa chiaaa chiaaa 🀣🀣🀣 -
Sooooo buat SHAWL X LOVERS 🌸🌸🌸🌸 -
Adriana shawl is backkkk! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ -
Hot item like a fire πŸ”₯ ingat omputih je ada lagu burning like fire? -
🌹25 new colors.
🌹Material : chiffon crepe yang tak jarang dan tak perlu pakai inner neck!
🌹Ukuran : 2m x 29 inci. Lebar dan panjang, so senang kekakak nak gayakan raya ni! -
πŸ’‹Normal price : RM39 sahaja sehelai. πŸ’‹PROMO : 3 RM 100‼️
πŸ’‹Postage : RM 8 sm / RM 10 ss.
-
-
Ws to purchase 011-6086 6613
#shawl
#shawlplain
#shawlbesar
#shawlmurah
#shawllabuh
#shawlchiffon
#shawlcantik
#shawl
#miqaelaclothing
#miqaela
#miqaelastudio
#miqaelastudio
#MIQAELARAYA
#miqaelaraya
#miqaelacollectionsv

MERDEKARAYA SALES πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ•ŒπŸ•Œ
MERDEKARAYA SALES πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ•ŒπŸ•Œ
MERDEKARAYA SALES πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ•ŒπŸ•Œ
-
3 RM πŸ’―
3 RM πŸ’―
3 RM πŸ’― -
ADRIANA SHAWL
-
Manisnyaaa gegadis kalau pakai shawl kan. πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ -
Manis sweet lagi kalau uolls yang pakaiπŸ’•πŸ’• -
-
Chiaaa chiaaa chiaaa 🀣🀣🀣 -
Sooooo buat SHAWL X LOVERS 🌸🌸🌸🌸 -
Adriana shawl is backkkk! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ -
Hot item like a fire πŸ”₯ ingat omputih je ada lagu burning like fire? -
🌹25 new colors.
🌹Material : chiffon crepe yang tak jarang dan tak perlu pakai inner neck!
🌹Ukuran : 2m x 29 inci. Lebar dan panjang, so senang kekakak nak gayakan raya ni! -
πŸ’‹Normal price : RM39 sahaja sehelai. πŸ’‹PROMO : 3 RM 100‼️
πŸ’‹Postage : RM 8 sm / RM 10 ss.
-
-
Ws to purchase 011-6086 6613
#shawl
#shawlplain
#shawlbesar
#shawlmurah
#shawllabuh
#shawlchiffon
#shawlcantik
#shawl
#miqaelaclothing
#miqaela
#miqaelastudio
#miqaelastudio
#MIQAELARAYA
#miqaelaraya
#miqaelacollectionsv

SALE RAMADHAN MASIH BERJALAN SEHINGGA HARI INI .
.[update 18 august 2017]
.
.
.
.
.πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’
PROMOSI RAMADHAN! PROMOSI RAMADHAN ! PROMOSI.
.πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’
.
.
SIZE L: RM 65.50 sahaja!
SIZE XL : RM 75 sahaja !
.
.
.
p/s: sold out yg tertera bg saiz LπŸ‘Œβ˜Ί
#whatsapp0149837044 #kimhyeyoo7 #shawlmurah #shawlraya #shawlcantik #shawllabuh #myig #hijab #fashion #khimar #myeday #hantaran #rayahaji

MERDEKA SALE !!!
.
Lycra Instant Shawl
3 pcs
RM 60
.
Material : Lycra
Instant shawl 2 face/2 loop
Heavy
Ironless
Washing machine wash
.
#butikivyzara #sale #sales #merdekasale #merdekasales #shawl #wideshawl #instantshawl #shawl2loop #shawllycra # shawllabuh #shawlcantik #shawlmurah

TUDIA AIH SYOKNYA TGK!!BANYAK BETOL PILIHAN WARNA😍
.
Cari shawl kt kedai tapi x banyak pilihan warna?Haa jgn risau..sis ada lebih dari 60 pilihan warna shawl taw..satgi pening hangpa nak pilih..rambang mata sungguhhh😍
.
SHAWL KEKNIS & SHAWL BUBBLE!!
ADA LEBIH 60 WARNA!!!
.
.
βœ”οΈgred AAA
βœ”οΈbaby seam
βœ”οΈukuran 1.9x0.7m
.
.
➑RM10 (1-9pcs)
➑RM8.50 (10-19pcs)
➑RM7.50 (20pcs keatas)
.
βœ”Boleh pilih warna
βœ”price exclude postage
βœ”οΈnote: colors are slightly different due to lighting
.
.
Rambang mata nk pilih warna aihhhh😍😍😍
.
Berminat?
Do whatsapp
0147563774
0147563774
0147563774
or boleh click wasap link dkt page info kehπŸ˜‰

#shawlmurah #shawlborong #shawlbubblemurah #shawlbubble #shawllabuh #shawlchiffon #sayajualmurahsangat #sayajualshawl #shawlkeknismurah #shawl #shawls #shawlcantik #shawlkeknis #shawlmalaysia #sayajualshawl #sayajualonline #sayajualborong #shawlpastel #tudung #shawl #shawls #shawlheavychiffon #sayajualmurahsangat #shawllover #shawlmurah #shawlonline #tudungmurah #tudunginstant #shawlinstant #shawlbubbleborong #tudungraya2017

MINAT BERNIAGA KECIL KECILAN DAN NAK HARGA BORONG DARI KILANG?
.
Harga kami terlajak murah uollss..minimum order 20pcs sahaja!! Dah boleh jual balik kompem laku kerass!!
.
.
Mai grab cepat sementara masih ada..LIMITED EDITION!!!
.
βœ”sekodi rm320/sm, rm330/ss
βœ”random color
.
Rambang mata nk pilih warna aihhhh😍😍😍
.
Berminat?
Do whatsapp
0147563774
0147563774
0147563774
.
.
#shawlmurah #shawlborong #shawlbubblemurah #shawlbubble #bawalchiffon #shawlchiffon #bawalchiffonmurah #bawalneelofa #shawlkeknismurah #shawl #shawlcantik #shawlkeknis #sayajualshawl #bawalchiffonborong #bawalruffle #shawlpastel #tudung #shawl #shawlheavychiffon #bawalruffles #shawllover #shawlmurah #shawlonline #tudungmurah #tudunginstant #shawlinstant #shawlbubbleborong #bawalchiffonneelofa #tudungraya2017 #bawalchiffonbatubunga #bawalbatuborong #bawalbatutabur

Epy Friday n epy weekend peeps!! Ada plan apa weekend ni??!! Meh shopping dlu di Ayrissa Shawl! Collection untuk RAYA HAJI sume ready stock! Cantik2 plak tu.. Cepat2 pm n place ur order ya!! 😘😘😘 #shawls #shawl #sayajualshawl #shawlcantik #shawlmurah #shawlrayahaji #printedshawl #printedshawlmurah #shawlcorak #shawlcorakmurah #shawlpenang #shawlmalasia #shawlchiffon #shawldullsatin #bazarpaknil #hijabista #shawllover

Hai semua. Ada yang suka buat koleksi dan pakai shawl?
Kami tengah adakan promosi sempena Hari Merdeka yang ke-60.
.
Wideshawl ni cuma RM60 untuk 3 helai. Jom cuci mata dengan warna-warna yang korang suka.
.
#butikivyzara #shawl #wideshawl #shawls #shawllabuh #shawlmurah #shawlchiffon #shawlcantik #sale #sales #merdekasale #merdekasales

Perfuming hair mist Tiara by Dayana Roza juga anda boleh dapatkan disini! πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’• INDAH BOUTIQUE CAFE
BUTIK VENDOR
No. 30, tingkat bawah
Jalan Nelayan B19/B
Seksyen 19 Shah Alam
(SEDERET KEDAI BUKU MRKB, FARMASI ANIS & PASARAYA ANGGERIK)
ISNIN - Sabtu :- 9pg - 9mlm
Ahad :- 11pg - 6ptg
Call or Whatsapp :- +60163723923
Postage RM8.00sm RM10.00ss

#indahboutiquecafe #vendorwantedshahalam #boutiquevendorshahalam #foodvendorshahalam #makananhipstershahalam #bestfoodshahalam #goodfoodshahalam #bazaronline #bazarpaknil #bazarshahalam #barangmurah #barangkecantikan #shawlcantik #shawlmurah #butikonline #openforvendor #bawalmurah #bawalscarf #bawalofa #westernfood #butikmuslimah #blousecantik #blousemurah #bestfoodshahalam #bazaronline

Sales Sales Sales!! Sales datang lagi πŸ“’ !!! Wahhh! 15% off 😍 ! Sangat sangat menjimatkanπŸ˜‰ . Bestnyaaaaa! Rugi kalau tak grab sekarang sebab sales sampai Hari Raya Aidil Adha sahaja tau πŸ˜‰ . Stock pun sangat terhad! . Haa.. alang alang tu boleh laa match kan dengan baju raya awak πŸ˜„ . Ni yang tak sabar ni nak beraya ! πŸ™ˆπŸ’ƒ
.
🌸 ADELIA PRINTED 🌸
.
πŸ’ž KAIN CHIFFON LEMBUT
πŸ’ž TIDAK JARANG & TAK PANAS
πŸ’ž CUSTOM MADE DESIGN PRINTING
πŸ’ž LABEL BESI
πŸ’ž Kelabuhan Adjustable
πŸ’ž Soft Inner attached
πŸ’žAwning senang bentuk
πŸ’žPinless
πŸ’žInner Dalam Labuh menutupi leher.
πŸ’žDidatangkan dengan 5 corak bunga dan warna yang menarik
.
Jom dapatkan sekarang sementara stock masih ada πŸ™ˆπŸ’ƒ !
.
.πŸ“² DM FOR ORDER πŸ˜ŠπŸ“²
.πŸ“² DM FOR ORDER πŸ˜ŠπŸ“²
.πŸ“² DM FOR ORDER πŸ˜ŠπŸ“²
.
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
#escarverslovers #instantshawllovers #tudunglabuh #AdeliaPrinted #instantshawllabuh
#escarves #tudungcantik #shawlcantik #women #labuh #elegant #bergaya #tutupaurat #jomcantik #cantik
#innercotton
#easytowear
#Newcollections

Hai guys... ok hr ni faunder @chendana.signature nak buat promosi hrga runtuh tau!!! ... so jgn ketinggalan tuk dapatkan warna2 shawl yg menarik & lawa2 dr chendana.signature... xrugi beli sbb kualiti setaraf dgn shawl2 brand2 yg bejenama 😍😍... grab cpt2 ye... 😊😊...
.

#newcollection2017
#Newcollection
#promosi
#shawlcantik
#shawlcantikmurah

Hai guys... nak bgtau ni faunder @chendana.signature nak buat promosi hrga runtuh tau!!! ... so jgn ketinggalan tuk dapatkan warna2 shawl yg menarik & lawa2 dr chendana.signature... xrugi beli sbb kualiti setaraf dgn shawl2 brand2 yg bejenama 😍😍... grab cpt2 ye... 😊😊...
.

#promosi
#shawlmurah
#shawlcantik
#newcollection2017
#Newcollection

Hai guys... ok hr ni faunder @chendana.signature nak buat promosi hrga runtuh tau!!! ... so jgn ketinggalan tuk dapatkan warna2 shawl yg menarik & lawa2 dr chendana.signature... xrugi beli sbb kualiti setaraf dgn shawl2 brand2 yg bejenama 😍😍... grab cpt2 ye... 😊😊...
.
.
.
.
.

#shawlmurah
#promosi
#promosishawal
#shawlcantik
#newcollection2017
#newcollectionraya2017

Most Popular Instagram Hashtags