[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shawlcantik

475824 posts

TOP POSTS

ALWAYS FAITH 💯
.
Banyakkan berdoa untuk kurus sihat
.
Berdoa adalah visualization yang highest level.. dan dengan bersyukur akan digandakan lagi rezeki kurus sihat daripadaNya In Shaa Allah
.
#coachismailayu #teamkurussihat
coach ismail +60132505120
coach ayu +60122230485
#kurus #tips #artis #instafamous #bajucantik #tudungcantik #jk1m #neelofa #igersmalaysia #sihat #shawlcantik #jubahcantik #viralmalaysia

GESER - GESER Foto ➡️➡️
-
✍🏻Scarf Infinity Ring
Gender : 👫Unisex (Laki2/Perempuan)
Bahan : Rajut Wool
Size : 100-135cm (2x lilit)
Age : Anak/Remaja/Dewasa
Variant: Black/Beige/Maroon/Red/Brown/Coffee/Khaki/Navy Blue/Blue/Baby Pink/Light Grey/Dark Grey/Yellow Mustard/White
💰: IDR 100.000 Nett
-

Cara order 🛎
Lihat BIO Instagram @tokolucky88
-
-
Pengiriman ✈️
☑️pengiriman dihari yang sama sebelum pukul 14.00 siang (Senin - Sabtu)
☑️Sicepat/JNE / GO-JEK
☑️ Update nomor Resi max H+1
📍Jakarta Selatan, Mampang Prapatan
-

JAM BUKA TOKO 
Senin - Jumat : 09.00 - 17.00 WIB
Sabtu : 09.00 - 13.00 WIB
Minggu & Hari Libur : CLOSED

Invoice yang kami terima SETELAH VERIFIKASI Pembayaran/Transfer pada jam kerja, akan kami proses PADA HARI YANG SAMA
Resi akan kami berikan Maksimal 1 hari kerja setelah invoice kami terima
Semua Item Tidak bergaransi dan Tidak dapat ditukar tanpa alasan apapun. Item sudah kami test/periksa sebelum dikirim.
Kehilangan paket selama pengiriman diluar tanggung jawab toko. INGIN AMAN ? Pakai Asuransi dari ekspedisi. Pengiriman Paket Wajib diasuransikan oleh pembeli.
Produk yang rentan pecah / patah WAJIB menambahkan pembelian bubblewrap atau packing kayu karena produk yang pecah dan patah dengan alasan apapun diluar tanggung jawab toko.

Setiap Konsumen yang melakukan transaksi di Toko Lucky 88 kami anggap sudah membaca Kebijakan Pengembalian Produk
-
Tanya Jawab / Info lain
CALL 📞0811.101.9994

#perlengkapanmusimdingin #perlengkapanmusimdinginanak #perlengkapanwinter #perlengkapanhiking #perlengkapannaikgunung #coatmusimdingin #jualperlengkapanmusimdingin #jualperlengkapanwinter #syalimportmurah #juallongjohn #syal #shawlcantik #syall #syalrajut #syalimport #syalkorea #jualsyal #jualsyalturki #coatbulu #jualscarf #jualscarfturki #syalwool #scarfwool #syalwinter #syalmusimdingin #syalmurah #syalwool #syaltebal #infinitysyal #jualinfinityscarf #coatimport

GET FREE TUDUNG BAWAL DAN FREE VOUCHER 50% SHOPPING WITH BYHANADIBAH ! .

Assalamualaikum and hi semua !!! .
Seperti yang kami janjikan setiap bulan nak buat contest. So here we go. Syarat2 contest :
.
🌸Follow ig @byhanadibah dan like post ini.
.
🌸Follow akaun one of founder kita iaitu @raja_adibah .
.
🌸Jawab kuiz Al Quran yang kami berikan!!!
.
Kuiz Al Quran @byhanadibah :
.
1.Namakan satu Surah dalam Al Quran yang tidak bermula dengan Bismillah.
.
2.Namakan satu Surah favourite awak . .
🌸Mention 2 org rakan awak yg aktif dalam ig disebelah jawapan awak.
.
Okay tu jer. Tu jer😱😱😱 Yaaa. Senangkan?? Tunggu apa lagii cepat join contest. .
.
Pemenang pertama layak memenangi SATU HELAI TUDUNG BAWAL ITALIAN.
.
Pemenang kedua layak menerima SATU VOUCHER 50% SHOPPING DGN BYHANADIBAH.
.
#tudungmurah #tudunglabuhmurah #sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #bazarpaknil #ootd #tagandwinmalaysia #giveawaymalaysia #giveawaycontest #tagandwin
#bawalmurah#bawalchiffon#bawalborong #shawlmurah #shawlkeknis #shawlcantik #shawllabuh #shawlborong #shawlmalaysia #shawlchiffon #tudunglabuh

Salam Jumaat semua 😇. Semoga urusan kita semua dipermudahkan Allah 🌹
.
Tak kenal maka tak cintaaaa. Baru pertama kali beli Atiyah Shawl terus jatuh cinta..😍
.
Pilihan warna di 👇🏻
@scarves.byasca ❤️
.
#AtiyahShawlByAsca
#AtiyahShawl

💋💋Basic Shawl💋💋 Assalamualaikum
Basic Shawl 😀Info Produk
Type LongShawl
Material High Quality Chiffon
Panjang 1.8 / 2.0 mtr
Lebar 0.8mtr 😍Kelebihan Produk
Lebih 120 pilihan warna (whatsapp kami utk warna)
Mudah dibentuk
Lebih Panjang
Lebih Lebar

Stok limited 💕Harga 1pcs : http://www.wasap.my/+60182759001
💕Harga 10pcs : http://www.wasap.my/+60182759001
💕Harga borong : http://www.wasap.my/+60182759001 😑No FUSSY customer
😑No URGENT customer

Sebarang pertanyaan dan tempahan
Klik SINI 👉 http://www.wasap.my/+60182759001

Kami merupakan Pemborong Tudung Kuala Lumpur Dan Pemborong Tudung Shah Alam.

Pembelian lebih dr 10pcs keatas blh nego lagi harga.
Harga Borong utk pemborong shj.
Minimum order utk pemborong 1kodi bersamaan 20pcs
Terms And Condition

Postage boleh dibuat keseluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

#shawlmurah #shawlmalaysia #sayajual #shawl #shawlcantik #shawls #sayajualshawl #shawlonline #shawlmuslimah #borongshawl #shawlborong #shawljohor #shawlkl #shawljohorbahru #jualshawl #sayajualonline #instabazar #instabazarmalaysia #instabazarjb #shawlbrunei #deluxjohore #tudung #modvier #venduerfestival #persada #bazarpaknil #moodrepublik #tudungmurah #cottonshawl #jualhijab

Terima kasih Encik Roy kerana sudi menempah dengan kami
.
.
Syukur kerana encik berpuas hati dengan perkhidmatan kami
.
.
Jom tempah baju melayu! Kepuasan anda adalah keutamaan kami :)
.
.
Jom la like dan follow jugak
.
.
@i_manishijab - tudung labuh
@jubahgalleryonline - menjual pakaian muslimah
@blouse_blossom.attire - #blousetakpayahgosok

INSPIRASI
.
Rezeki hari ini bertemu dengan icon dan inspirasi gaya hidup sihat kami @kevinzahri MasyaAllah Tabarakallah
.
Apakah atau siapakah inspirasi anda untuk kurus sihat?
.
Lagi banyak inspirasi lagi mudah kurus sihat itu kami pasti
.
Moga Allah rahmati selalu
.
#coachismailayu #teamkurussihat
coach ismail +60132505120
coach ayu +60122230485
#kurus #tips #artis #instafamous #bajucantik #tudungcantik #jk1m #neelofa #igersmalaysia #sihat #shawlcantik #jubahcantik #viralmalaysia

Truth is... this ebook is so good that I’m going to actually have to jump into the studio today to record all the pieces of information I forgot to add into my Sales Academy.
.
I truly wish I had access to something like this YEARS ago - I wouldn’t have lost so many deals trying to learn Sales the hard way.
.
Want to b come aware of the 4 types of buyers in your market, hoe to pitch them and what they need to hear in order to close?
.
Grab this for free by clicking the link in my bio. I promise you won’t be disappointed. 🏆

Geser utk lihat Pilihan warna
Bahan : Bubble katzura
Pashmina 180x75 cm
harga 52.000
Dijahit rapih

Serius Order.. Langsung :
BBM : 598D7BE8
WA / sms : 0856.2443.7377
Line : @oav7467e (pake @)
Pengiriman dari Bandung via. JnT / POS / JNE / TIKI


#pashmina #shawl #bubblecrepe #ootd_kekinian #pashminamotif #Hijabscarf #scarf #bandung #pashminabandungmurah #hijab #hijabfashionista #grosir#pashminakecemurahberkualitas #shawlcantik#kerudungpanjangmurah #pasminapanjang #pasminamotif #shabby #pashminashabbychic

MOST RECENT

BAWAL CHIFFON
.
🌼 Affordable wholesale/retail price
🌼 Heavy chiffon gred AAA
🌼 Bidang 45
🌼 Jahitan baby seam/jahit tepi
🌼 Tak jarang & senang bentuk
🌼 Kurang renyuk
🌼 Ironless
🌼 Tak panas & selesa
_____________________________________
.
🌼 HARGA;
🍦1-10PCS - RM15
🍦11-19PCS - RM13
🍦20 & keatas - RM12
🍦Random 1kodi - RM160
.
🌼 HARGA POSTAGE;
🍦1-6 pcs = RM7 SM | RM12 SS
🍦7-20 pcs = RM11 SM | RM17 SS
.
Tunggu apa lagi? Meh lah grab fave awak 😘
.
Click link in bio to order 😇
#shawl#shawlkeknis#shawlchiffon#shawllabuh#shawlbubble#shawlpastel#shawlmurah#innersnowcapmurah#chiffonshawl#bawalchiffon#bawalchiffonmurah#baazarpaknil#shawlarabic#bawalcreepe#bawalcreepemurah#shawlheavychiffon#wideshawl#bawalsaudia#shawls#rajahaji#dyxy#innersnowcap#bawaltabur#shawlcantik#shawlklccmurah#shawlsatin#shawlcantikmurah#uitm

BAWAL CHIFFON
.
🌼 Affordable wholesale/retail price
🌼 Heavy chiffon gred AAA
🌼 Bidang 45
🌼 Jahitan baby seam/jahit tepi
🌼 Tak jarang & senang bentuk
🌼 Kurang renyuk
🌼 Ironless
🌼 Tak panas & selesa
_____________________________________
.
🌼 HARGA;
🍦1-10PCS - RM15
🍦11-19PCS - RM13
🍦20 & keatas - RM12
🍦Random 1kodi - RM160
.
🌼 HARGA POSTAGE;
🍦1-6 pcs = RM7 SM | RM12 SS
🍦7-20 pcs = RM11 SM | RM17 SS
.
Tunggu apa lagi? Meh lah grab fave awak 😘
.
Click link in bio to order 😇
#shawl#shawlkeknis#shawlchiffon#shawllabuh#shawlbubble#shawlpastel#shawlmurah#innersnowcapmurah#chiffonshawl#bawalchiffon#bawalchiffonmurah#baazarpaknil#shawlarabic#bawalcreepe#bawalcreepemurah#shawlheavychiffon#wideshawl#bawalsaudia#shawls#rajahaji#dyxy#innersnowcap#bawaltabur#shawlcantik#shawlklccmurah#shawlsatin#shawlcantikmurah#uitm

BAWAL CHIFFON
.
🌼 Affordable wholesale/retail price
🌼 Heavy chiffon gred AAA
🌼 Bidang 45
🌼 Jahitan baby seam/jahit tepi
🌼 Tak jarang & senang bentuk
🌼 Kurang renyuk
🌼 Ironless
🌼 Tak panas & selesa
_____________________________________
.
🌼 HARGA;
🍦1-10PCS - RM15
🍦11-19PCS - RM13
🍦20 & keatas - RM12
🍦Random 1kodi - RM160
.
🌼 HARGA POSTAGE;
🍦1-6 pcs = RM7 SM | RM12 SS
🍦7-20 pcs = RM11 SM | RM17 SS
.
Tunggu apa lagi? Meh lah grab fave awak 😘
.
Click link in bio to order 😇
#shawl#shawlkeknis#shawlchiffon#shawllabuh#shawlbubble#shawlpastel#shawlmurah#innersnowcapmurah#chiffonshawl#bawalchiffon#bawalchiffonmurah#baazarpaknil#shawlarabic#bawalcreepe#bawalcreepemurah#shawlheavychiffon#wideshawl#bawalsaudia#shawls#rajahaji#dyxy#innersnowcap#bawaltabur#shawlcantik#shawlklccmurah#shawlsatin#shawlcantikmurah#uitm

Ibu anak lima, tapi cam anak dara. Bayangkan!!!
.
Alhamdulillah MasyaAllah Tabarakallah
.
🔔🔔🔔🎊🎉🎊🎉🎊🎉👏🏻👏🏻👏🏻😍😍😍
.
Tahniah Kak Fasiha dah turun 8.6kg alhamdulillah 👏🏻👏🏻👏🏻😍😊 Hasil ini tak tipikal & keputusan individu mungkin berbeza.
.
Bukan saja seorang ibu, malah seorang ahli akademik yang sangat busy, tapi ada keinginan kuat untuk jadi lebih sihat untuk keluarga tercinta.
.
Jika seorang ibu anak lima masih boleh kurus sihat cam tak percaya je ni, anda pun boleh juga.
.
Cabaran turun berat badan intake November 2017 masih buka untuk daftar
.
#coachismailayu #teamkurussihat
coach ismail +60132505120
coach ayu +60122230485
#kurus #tips #artis #instafamous #bajucantik #tudungcantik #jk1m #neelofa #igersmalaysia #sihat #shawlcantik #jubahcantik #viralmalaysia

🍃BAWAL CHIFFON PEARL 🍃
PAKEJ TUDUNG BAWAL (BUCU TAJAM) CHIFFON PEARL 4 HELAI RM100) 🌹
.
Tapi pembelian sehelai harga mengikut saiz:
Bidang 45 : RM25
Bidang 50 : RM30
Bidang 55 : RM35
Bidang 60 : RM40
.
.
🌸 Harga tidak termasuk pos SM RM10 & SS RM15
🌸 Jahitan kelim & berbucu tajam
🌸 Material Chiffon pearl (exclusive!)
🌸 tebal, tidak jarang , kesat dan sangat mudah dibentuk
🌸 Boleh campur saiz bidang .
Haa best kan! So apa tunggu lagi cecepat grab sebelum habis stok. Boleh terus pm! Terima kasih 💕. .
DM or WS ;
017-3584454 .
Teruskan menyokong @by.dyhkhan
#bawal #bawalmurah #bawalpucci #bawalsatin #bawalhelwa #bawalovers #shawlmurah #bawalchiffonmurah #shawlchiffon #shawlkeknis #shawllabuh #shawlcantik #shawlbunga #shawlbubblemurah #bawalruffle #bawalturkey #bawallover
#tudungbawal #tudungcantikk

🍃BAWAL CHIFFON PEARL 🍃
PAKEJ TUDUNG BAWAL (BUCU TAJAM) CHIFFON PEARL 4 HELAI RM100) 🌹
.
Tapi pembelian sehelai harga mengikut saiz:
Bidang 45 : RM25
Bidang 50 : RM30
Bidang 55 : RM35
Bidang 60 : RM40
.
.
🌸 Harga tidak termasuk pos SM RM10 & SS RM15
🌸 Jahitan kelim & berbucu tajam
🌸 Material Chiffon pearl (exclusive!)
🌸 tebal, tidak jarang , kesat dan sangat mudah dibentuk
🌸 Boleh campur saiz bidang .
Haa best kan! So apa tunggu lagi cecepat grab sebelum habis stok. Boleh terus pm! Terima kasih 💕. .
DM or WS ;
017-3584454 .
Teruskan menyokong @by.dyhkhan
#bawal #bawalmurah #bawalpucci #bawalsatin #bawalhelwa #bawalovers #shawlmurah #bawalchiffonmurah #shawlchiffon #shawlkeknis #shawllabuh #shawlcantik #shawlbunga #shawlbubblemurah #bawalruffle #bawalturkey #bawallover
#tudungbawal #tudungcantikk

Bila lari atas treadmill dah too mainstream 😂🤣
.
✅ Tag member korang 👇🏼👇🏼👇🏼
.
.
.
.
.
@kevinbparry #coachismailayu #teamkurussihat
coach ismail +60132505120
coach ayu +60122230485
#kurus #tips #artis #instafamous #bajucantik #tudungcantik #jk1m #neelofa #igersmalaysia #sihat #shawlcantik #jubahcantik #viralmalaysia

DENGKUR TANDA OBES
.
Orang kuat berdengkur sama ada memang adalah masalah kesihatan atau dia memang obes.
.
Kesian pasangan yang tidur sebelah. Tapi sendiri juga susah nak dapat tidur yang berkualiti jika asyik berdengkur.
.
Berdengkur ni puncanya pada ruang pernafasan di mulut dan hidung terganggu. Kajian dapati semua orang boleh berdengkur ketika tidur tapi yang paling kerap berdengkur di kalangan lelaki dan perempuan adalah orang yang obes. Ia boleh jadi lebih teruk lagi dengan faktor usia meningkat.
.
#coachismailayu #teamkurussihat
coach ismail +60132505120
coach ayu +60122230485
#kurus #tips #artis #instafamous #bajucantik #tudungcantik #jk1m #neelofa #igersmalaysia #sihat #shawlcantik #jubahcantik #viralmalaysia

KAKI SAKIT BOLEH KURUS JUGAK
.
Senaman tak wajib untuk kurus. Yang penting jaga makan dan aktif.
.
Pilih makanan sihat seimbang dan elakkan makanan proses yang tak sihat ketika sedang cedera. Lebihkan buah2an dan sayur2an serta makanan yang berkhasiat untuk bantu turun berat badan meskipun tak dapat bersenam seperti dahulu.
.
Nak bergerak aktif dalam keadaan kaki cedera boleh juga. Dapatkan khidmat nasihat fisio dan ikut senaman rehab termasuklah stretching, strength dan balancing untuk baikkan semula kaki yang tercedara.
.
Diet sihat is always No.1 untuk kurus sihat. Jadi fokus lebih ke arah diet sihat ketika sedang recover dari kaki cedera
.
#coachismailayu #teamkurussihat
coach ismail +60132505120
coach ayu +60122230485
#kurus #tips #artis #instafamous #bajucantik #tudungcantik #jk1m #neelofa #igersmalaysia #sihat #shawlcantik #jubahcantik #viralmalaysia

👚Roses plussize blouse

1 PCS RM40
2 PCS RM70
3 PCS RM100

Postage :
SEM - Free postage
SS - Add RM3

Material :
Cotton

Tag size: 5xl

Measurement :
Bahu 19”
Dada 49”
Lengan 21”
Labuh lengan 21”
Labuh baju 28”

Screenshot item & Whatsapp oder : 0176898652

#viralmalaysia
#organicskincare
#perlashine
#khimarmalaysia
#neelofa
#rezekisemua
#skirtlabuhmalaysia
#kemejamurah
#ajimaura100k
#kemejaplusize
#muslimah
#nakkuruscepat
#igonlineshop
#instashopmy
#wecarewelove
#ajimaura
#selamatpagi
#kiddoswear1
#shawlcantik
#bajumurahonline
#carapakaishawl
#putihgebu
#ebookku
#plussizemalaysia
#comelote
#kasut
#bajubesarmurah
#youcanduit
#jamuhomemade
#kemejaplussizemurah

Most Popular Instagram Hashtags