#shawlcantik

MOST RECENT

. Her Eid 2018 :
MADURA
Type : Square/Bawal
Material : Silky Silk
Size. : 100cm x 100cm
Normal Price : RM89.00 (exclude postage)
PROMO PRICE : RM69.00 (exclude postage)

Wassap. : www.wasap.my/60176418137

#hermajestyscarves#hereid2018#eid2018
#rayacollection #raya #hermajesties #printedscarves #customemadescarves #hijabfesyen #hijabista #bawalcantik #premiumscarves #shawls #shawlcantik #shawlsatin #shawllover #shawlmuslimah #shawlexclusive #shawlterkini #tudungcantik #trendy #casual #muslimahfashion #tudungkorporat

DERMACOL 6 in 1

1x RM30
6x RM27
20x RM26
100x RM24.50
.
0166770492
.

Set yang laku keras. Macam pisang goreng cheese. Dah lengkap sangat kalau ada set make up kata mereka.

Ehh tak yah risau warna foundation tu sesuai ke tak dengan awak. Ada 3 kod color awak dapat tu. So boleh la mix ikut warna kulit 😉
.
.
#viralmalaysia
#organicskincare
#perlashine
#khimarmalaysia
#neelofa
#rezekisemua
#skirtlabuhmalaysia
#sambal
#ajimaura3ig
#sedondon
#muslimah
#nakkuruscepat
#igonlineshop
#instashopmy
#wecarewelove
#ajimaura
#selamatpagi
#kiddoswear1
#shawlcantik
#bajumurahonline
#carapakaishawl
#putihgebu
#ebookku
#krimkalisusia
#comelote
#kasut
#detoks
#youcanduit
#jamuhomemade
#terapiinstagram

klasik tapi masih lagi bergaya dengan khayra kurung ala princess.Bestnya less ironing, selesa & tak panas. Sesuai naw buat baju raya sedondon dengan si manja #zhkhayrakurung
.
.
NAK GRAB?KLIK WHATSAPP LINK DI BIO
@zarithaharith

013 791 4566
KURUNG KHAYRA
=============== 📌material dari Luxury Como Crepe yg berkualiti tinggi. Selesa, tidak panas serta less ironing
.
.
📌 Potongan Kurung moden yg sangat kemas. .
.
📌Design ''ALA PRINCESS'' yang patuh syariah, longgar di bahagian perut dan punggung.Selesa sangat bila dipakai. .
. 📌Dihiasi butang balut .
. 📌(Nursing friendly) Dilengkapi dengan zip di bahagian dada .
.
📌Terdapat zip di bahagian tangan yang mudah utk disinsing
.
.
📌kain potongan duyung .
.
📌5 warna menarik yg mampu naikkan keyakinan sis ke setiap majlis. .
.
📌warna mungkin ada 5-10% perbezaan dari warna asal atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin
.
.
PROMO:
💕KIDS: RM 80 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 💕 DEWASA: RM 100 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
.
#bajukurungsedondon
#bajukurungraya
#bajukurungnursingfriendly
#kurungcantik
#bajukurungcantik
#bajukurungbridesmaid
#bajukurungset
#bajukurungkanakkanak
#jubahcantik
#jubahlawa
#jubahraya
#tudungcantik
#tudunglabuh
#shawlcantik
#shawl
#khimarcantik
#blouseraya
#blousecantik
#kurungmoden
#kurungmodennursing
#kurungmodencantik

klasik tapi masih lagi bergaya dengan khayra kurung ala princess.Bestnya less ironing, selesa & tak panas. Sesuai naw buat baju raya sedondon dengan si manja #zhkhayrakurung
.
.
NAK GRAB?KLIK WHATSAPP LINK DI BIO
@zarithaharith

013 791 4566
KURUNG KHAYRA
=============== 📌material dari Luxury Como Crepe yg berkualiti tinggi. Selesa, tidak panas serta less ironing
.
.
📌 Potongan Kurung moden yg sangat kemas. .
.
📌Design ''ALA PRINCESS'' yang patuh syariah, longgar di bahagian perut dan punggung.Selesa sangat bila dipakai. .
. 📌Dihiasi butang balut .
. 📌(Nursing friendly) Dilengkapi dengan zip di bahagian dada .
.
📌Terdapat zip di bahagian tangan yang mudah utk disinsing
.
.
📌kain potongan duyung .
.
📌5 warna menarik yg mampu naikkan keyakinan sis ke setiap majlis. .
.
📌warna mungkin ada 5-10% perbezaan dari warna asal atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin
.
.
PROMO:
💕KIDS: RM 80 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 💕 DEWASA: RM 100 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
.
#bajukurungsedondon
#bajukurungraya
#bajukurungnursingfriendly
#kurungcantik
#bajukurungcantik
#bajukurungbridesmaid
#bajukurungset
#bajukurungkanakkanak
#jubahcantik
#jubahlawa
#jubahraya
#tudungcantik
#tudunglabuh
#shawlcantik
#shawl
#khimarcantik
#blouseraya
#blousecantik
#kurungmoden
#kurungmodennursing
#kurungmodencantik

klasik tapi masih lagi bergaya dengan khayra kurung ala princess.Bestnya less ironing, selesa & tak panas. Sesuai naw buat baju raya sedondon dengan si manja #zhkhayrakurung
.
.
NAK GRAB?KLIK WHATSAPP LINK DI BIO
@zarithaharith

013 791 4566
KURUNG KHAYRA
=============== 📌material dari Luxury Como Crepe yg berkualiti tinggi. Selesa, tidak panas serta less ironing
.
.
📌 Potongan Kurung moden yg sangat kemas. .
.
📌Design ''ALA PRINCESS'' yang patuh syariah, longgar di bahagian perut dan punggung.Selesa sangat bila dipakai. .
. 📌Dihiasi butang balut .
. 📌(Nursing friendly) Dilengkapi dengan zip di bahagian dada .
.
📌Terdapat zip di bahagian tangan yang mudah utk disinsing
.
.
📌kain potongan duyung .
.
📌5 warna menarik yg mampu naikkan keyakinan sis ke setiap majlis. .
.
📌warna mungkin ada 5-10% perbezaan dari warna asal atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin
.
.
PROMO:
💕KIDS: RM 80 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 💕 DEWASA: RM 100 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
.
#bajukurungsedondon
#bajukurungraya
#bajukurungnursingfriendly
#kurungcantik
#bajukurungcantik
#bajukurungbridesmaid
#bajukurungset
#bajukurungkanakkanak
#jubahcantik
#jubahlawa
#jubahraya
#tudungcantik
#tudunglabuh
#shawlcantik
#shawl
#khimarcantik
#blouseraya
#blousecantik
#kurungmoden
#kurungmodennursing
#kurungmodencantik

klasik tapi masih lagi bergaya dengan khayra kurung ala princess.Bestnya less ironing, selesa & tak panas. Sesuai naw buat baju raya sedondon dengan si manja #zhkhayrakurung
.
.
NAK GRAB?KLIK WHATSAPP LINK DI BIO
@zarithaharith

013 791 4566
KURUNG KHAYRA
=============== 📌material dari Luxury Como Crepe yg berkualiti tinggi. Selesa, tidak panas serta less ironing
.
.
📌 Potongan Kurung moden yg sangat kemas. .
.
📌Design ''ALA PRINCESS'' yang patuh syariah, longgar di bahagian perut dan punggung.Selesa sangat bila dipakai. .
. 📌Dihiasi butang balut .
. 📌(Nursing friendly) Dilengkapi dengan zip di bahagian dada .
.
📌Terdapat zip di bahagian tangan yang mudah utk disinsing
.
.
📌kain potongan duyung .
.
📌5 warna menarik yg mampu naikkan keyakinan sis ke setiap majlis. .
.
📌warna mungkin ada 5-10% perbezaan dari warna asal atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin
.
.
PROMO:
💕KIDS: RM 80 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 💕 DEWASA: RM 100 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
.
#bajukurungsedondon
#bajukurungraya
#bajukurungnursingfriendly
#kurungcantik
#bajukurungcantik
#bajukurungbridesmaid
#bajukurungset
#bajukurungkanakkanak
#jubahcantik
#jubahlawa
#jubahraya
#tudungcantik
#tudunglabuh
#shawlcantik
#shawl
#khimarcantik
#blouseraya
#blousecantik
#kurungmoden
#kurungmodennursing
#kurungmodencantik

Wow ❗️
Cantik ke Cantik 😬‼️
Pengantin pun menggayakan Shawl Diamond Viral❗️ Berminat ?Meh wasap sis 😬
www.wasap.my/601128776434

#adamiaonlinestore #shawldiamondviral #shawl #shawls #shawllovers #shawlcantik #shawltutorial #shawlheavychiffon #shawlonline #shawlchiffon #shawlmurahmalaysia #shawlborongmurah #sayajualshawl #tudung #tudungviral2018 #viral #tudungonline

Don't forget to own one of this beautiful elegant shawl by @kerudungharlina 💖 Still available in limited pieces and colors! Come and grab them while stock last! .
#kerudungharlina #shawlcantik #shawlmurah #raya2018 #muslimflava #muslimflavafamilia
.
🚶🏼self walk in
-------------
A2-1-2 SHOP OFFICES AYER@8, PROMENADE @ PHASE 8C1, PRESINT 8 62300 PUTRAJAYA
.
WA/ CALL : 018-3177340 / 03-8861 5008

GETARAN HEBAT ! KOLEKSI KURUNG ROSSA DENGAN
EXCLUSIVE FRENCH LACE KINI DI LANCARKAN SIAP ADA BLINK-BLINK DI LACE. GLAMER SANGAT! BESTNYA SAIZ SEHINGGA 2XL.#zhrossakurung
.

NAK GRAB?
.
KLIK WHATSAPP LINK DI BIO
@zarithaharith
0137914566
.
.
ROSSA KURUNG – Ada blink2 tau pada lace tu, CANTIK SANGAT sebab bagi effect kilauan dan glamer
. -HIGH QUALITY SOFT CREPE – Material sejuk, senang iron dan tak mudah renyuk
. -EXCLUSIVE RUFFLE DESIGN – pada bahagian pinggang ke bawah dan hujung lengan
.
-Zip belakang baju
Pinggang kain getah separuh (Boleh stretch lagi 6 inch)
.
-saiz S, M, L, XL, 2XL, . 🎊RM 159 free postage
.
⚠️PLEASE BE EXPECTED THE COLOR MAY DIFFER DUE TO LIGHTING,EDITING&SCREEN RESOLUTION
.
.
#bajukurungekslusif
#bajukurungcantik
#bajukurunglace
#bajukurunglacecantik
#bajukurungmoden
#bajukurungraya
#kurunglace
#kurungmoden
#kurunglawa
#kurungcantik
#bajukurungbridesmaid
#bajukurungbridesmaidcantik
#kurungbridesmaid
#blousecantik
#blouselawa
#tudungbawalcantik
#tudungbawal
#shawlcantik
#shawllawa
#tudungbawal
#khimar
#tuniccantik
#tunic

GETARAN HEBAT ! KOLEKSI KURUNG ROSSA DENGAN
EXCLUSIVE FRENCH LACE KINI DI LANCARKAN SIAP ADA BLINK-BLINK DI LACE. GLAMER SANGAT! BESTNYA SAIZ SEHINGGA 2XL.#zhrossakurung
.

NAK GRAB?
.
KLIK WHATSAPP LINK DI BIO
@zarithaharith
0137914566
.
.
ROSSA KURUNG – Ada blink2 tau pada lace tu, CANTIK SANGAT sebab bagi effect kilauan dan glamer
. -HIGH QUALITY SOFT CREPE – Material sejuk, senang iron dan tak mudah renyuk
. -EXCLUSIVE RUFFLE DESIGN – pada bahagian pinggang ke bawah dan hujung lengan
.
-Zip belakang baju
Pinggang kain getah separuh (Boleh stretch lagi 6 inch)
.
-saiz S, M, L, XL, 2XL, . 🎊RM 159 free postage
.
⚠️PLEASE BE EXPECTED THE COLOR MAY DIFFER DUE TO LIGHTING,EDITING&SCREEN RESOLUTION
.
.
#bajukurungekslusif
#bajukurungcantik
#bajukurunglace
#bajukurunglacecantik
#bajukurungmoden
#bajukurungraya
#kurunglace
#kurungmoden
#kurunglawa
#kurungcantik
#bajukurungbridesmaid
#bajukurungbridesmaidcantik
#kurungbridesmaid
#blousecantik
#blouselawa
#tudungbawalcantik
#tudungbawal
#shawlcantik
#shawllawa
#tudungbawal
#khimar
#tuniccantik
#tunic

AISY DIAMOND 2.0
.
+ Ready Stock + Dihiasi Diamond merelip relap di bahagian kepala + Bentuk Oblong (oval) + Ukuran 2.0m x 0.8m + Menggunakan material yang high quality - Heavy korean Chiffon + Kemasan keliling baby seam + Jahitan kemas setanding butik + instant 2 loops + Kain tak panas + Jatuh terletak dan flowy + Kain tak Jarang + Solat ready + 9 warna yang menarik + Minimal ironing .
HARGA RUNCIT RM59
tidak termasuk kos pos .
========
POSTAGE
========
.
Semenanjung
1-2 Helai (S) RM8
3-6 Helai (L) RM11 .
Sabah/Sarawak
1-2 Helai (S) RM12
3-6 Helai (L) RM17
.
.
#instantshawl #shawlcantik #tudunginstant #shawl #shawllabuh #shawlchiffon #wideshawl #tudunglabuh #tudungraya #tudungcantik #tudungsarung #shawlheavychiffon #shawlmuslimah #wanitacantik #readystock #ootdhijabmalaysia #tudungmalaysia #bazaronline #eusahawan #wanitamuslimah #cantikdansopan #gayamuslimah #erezeki #terapiinstagram

Selamat petang semuaa. Jom pilih shawl nii, tak banyak dah awak. 😭 dua helai ke atas rm10. Sehelai rm12. Mehh pilih, mehh beli. ❤

#shawlmurah #shawlcantik #shawl #shawldiamondinstantflare #shawldiamondmurah #shawlviral #shawllover #bykuhijab

Paling style 😍

Paling stylo😍

Paling cun😍 💎SHAWL DIAMOND VIRAL💎

Berminat nak order ?

Wasap sis tau👇🏻😘 www.wasap.my/601128776434
www.wasap.my/601128776434

#adamiaonlinestore #shawldiamondviral #shawl #shawls #shawllovers #shawlcantik #shawltutorial #shawlheavychiffon #shawlonline #shawlchiffon #shawlmurahmalaysia #shawlborongmurah #sayajualshawl #tudung #tudungviral2018 #viral #tudungonline

#TELEKUNG by SITI MURNI

Waaa ada warna baru uolsss

Tak sabar nak solat #TARAWIKH !!
Nak jumpa DIA kena superb cantik OK

Jangan jumpa manusia je wangi.
Tapi nak jumpa DIA telekung lama dan kepam, sedih tau macam tu😔

Dah jangan tengok jer, jom lekas dapatkan #TELEKUNGSITIMURNI

#WhatsApp
013-3680629 NURUL #MOKcikQuinn atau

Boleh follow or add
facebook.com/mokcik.quinn

#shawlajaib #queenfarasha #TUDUNGSITIMURNI #limasaatdahsiap #tudungexpress #klasikpolos #tudungcekakgetah #tudunglimitededition #WOWrayabersamaSITIMURNI #instantshawl #shawlcantik #shawlRaya #instantshawlcantik #onlineshopping #SHAWL #sayajualshawl #WOWrayabersamaSITIMURNI

#TELEKUNG by SITI MURNI

Waaa ada warna baru uolsss

Tak sabar nak solat #TARAWIKH !!
Nak jumpa DIA kena superb cantik OK

Jangan jumpa manusia je wangi.
Tapi nak jumpa DIA telekung lama dan kepam, sedih tau macam tu😔

Dah jangan tengok jer, jom lekas dapatkan #TELEKUNGSITIMURNI

#WhatsApp
013-3680629 NURUL #MOKcikQuinn atau

Boleh follow or add
facebook.com/mokcik.quinn

#shawlajaib #queenfarasha #TUDUNGSITIMURNI #limasaatdahsiap #tudungexpress #klasikpolos #tudungcekakgetah #tudunglimitededition #WOWrayabersamaSITIMURNI #instantshawl #shawlcantik #shawlRaya #instantshawlcantik #onlineshopping #SHAWL #sayajualshawl #WOWrayabersamaSITIMURNI

Most Popular Instagram Hashtags