#shawlbidangbesar

11288 posts

TOP POSTS

Kesayangan dah pilih nak yg mana ? Rambang mata tak tahu nak pilih yg mana ? Meh sis boleh tlg pilihkan 😊

Cepat2 whatsapp sis tau sebab stok very limited ! Kalau dah sold out nnti sis dah tak boleh nak buat apa πŸ˜”
To Order Whatsapp πŸ‘‰πŸ»
οΌ‹60193015829 (Nurul)
Atau klik sahaja link di bio 😊
(Direct whatsapp tanpa save nombor)
#bymi #shawlbidangbesar #mawaddahizzatilebaran2017

Code: AP 103
Katalog: #reddishabstract1
Colour: AISYAH
Produk : Abtract Premier Instant Shawl by E Scarves (LIMITED EDITION)
Harga&Saiz :
L - RM79
XL - RM89
(Model memakai saiz L)
Material : Flamingo Chiffon with Silk Screening(tudung), Soft Cotton Lycra(Inner)

Info : Cara pemakaian seperti tudung 2 muka. Hanya sarung dan sarung, siap!

Bagaimana anda boleh dapatkannya?
PM/SMS/Whatsapp AP XXX (kod tudung) dan hantarkan ke 019-7722314 #reddishshop #instantshawl #shawl #shawlonline #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlchiffon #shawlcantik #hijab #hijabista #shawllabuh #shawlxl #instantshawllabuh #shawllabuhmurah #shawllabuhmalaysia #shawlbidangbesar #shawlbidang60 #tudungmerah #merah #shawlmerah

Assalamualaikum dan selamat pagi semua ☺

Ramai yang tanya macam mana nak pakai Pretty Shawl, jadi sekarang Jannah tunjuk cara-cara nak pakai ya 😘 No need brooch. Hanya ikat dan sarung sahaja. Sangat mudah, kemas dan cantik 😍
WhatsApp +6011-29325352 to order.

#teamlalaqueen #prettyshawl #shawlbubblecrepe #shawltali #shawllabuh #shawlbubblemurah #shawlmurahmalaysia #shawlmurah #shawllabuhmurah #shawlmalaysia #terengganu #shawlcantik #shawlmurahmurah #shawlbidangbesar #shawlmuslimah #shawlcantikmurah

Assalamualaikum semua, stok update untuk Warna2 yang available untuk Adelia Shawl
_
_ πŸŽ€ ADELIA SHAWL πŸŽ€

_

Price : RM 35.00
Promo : Buy 3 for RM 90

Material : Heavy chiffon shawl (georgette)
Size : +/- 2m x 0.7m
Shape : Long shawl with two end curves
οΏ½ Easy for styling
οΏ½ Flowy and drapes beautifully
οΏ½ Cooling and breathable material
οΏ½ Non trap heat

Essential to every wardrobe and everyday appearances

_

Nak order boleh whatsapp 0134506191 atau PM je kak sha terus

_

#shawls #shawllabuhmurah #shawllabuh #shawlheavychiffon #shawlchiffongeorgette #shawlpastel #shawlbidangbesar #shawlchiffon #pastelchiffon #shawlplainchiffon #shawltakpanas #shawlcantik #shawlendcurve #shawleksklusif #shawlcombomurah #shawls #flowyshawls #shawlmurah #tudungpastel #tudungplain #tudungcantik #tudungmurah

HI HAMPAAAA
kali ni kak shally restock half pearl dgn 3 size! lg daebakkkk tauuu... hot hot hot

half pearl dh smpaiii!!
boleh tampal la sy d baju,tudung.selendang, mana2 pon boleh, guna iron je taww..
harga rendah, kualiti terjamin.. 0139094917

#shallyzadmc #kelantan #sayajual #sayajualtudung #sayajualmurah #sayajualberkualiti #sayajualtudung #beadmurah #sayajualtudungmurah #shawlmanik #shawl2muka #shawlbeads #shawlcantik #shawlonline #shawllabuh #shawlplain #shawlbidangbesar #hotfix

"Janganlah kamu nikahi wanita kerana kecantikkannya, kelak kecantikannya itu akan membinasakannya; janganlah kamu nikahi wanita kerana hartanya, boleh jadi hartanya akan menyebabkan kederhakaanmu; sebaliknya nikahilah wanita yang beragama. Sesungguhnya wanita yang tidak berhidung dan tuli tetapi beragama, itu adalah lebih baik bagimu." (Hadis Riwayat Abdullah Ibn Humaid)

Announcer to all lover shawl wani open oder utk this lovely glitter shawl BERBALOII2😱MURAH dan yang penting tidak jarang dan labuh
.
harga glitter shawl hanya RM30‼️ (include postage) and its NEW
.
Selain itu next update wani akan upload banyak lagi barang2 Prelove dan New Items yang masih berkualiti
.
InshaAllahSUPERB & CONFIRM PUAS HATI😍
.
yang lebih penting Syari'a Compliance
.
So jom follow dan nantikan update wani di @wani.wardrobeofficial @wani.wardrobeofficial @wani.wardrobeofficial by @geminie.orkid06
.
#muslimahattire #dressmurah #jubahmurah #prelove #wardrobe #muslimahawesome #shawlmurah #shawlbidangbesar

MOST RECENT

Katalog: #reddishabstract1
Produk : Abtract Premier Instant Shawl by E Scarves (LIMITED EDITION)
Harga&Saiz :
L - RM79
XL - RM89
(Model memakai saiz L)
Material : Flamingo Chiffon with Silk Screening(tudung), Soft Cotton Lycra(Inner)

Info : Cara pemakaian seperti tudung 2 muka. Hanya sarung dan sarung, siap!

Bagaimana anda boleh dapatkannya?
PM/SMS/Whatsapp AP XXX (kod tudung) dan hantarkan ke 019-7722314 #reddishshop #instantshawl #shawl #shawlonline #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlchiffon #shawlcantik #hijab #hijabista #shawllabuh #shawlxl #instantshawllabuh #shawllabuhmurah #shawllabuhmalaysia #shawlbidangbesar #shawlbidang60 #tudungmerah #merah #shawlmerah

Code: AP 103
Katalog: #reddishabstract1
Colour: AISYAH
Produk : Abtract Premier Instant Shawl by E Scarves (LIMITED EDITION)
Harga&Saiz :
L - RM79
XL - RM89
(Model memakai saiz L)
Material : Flamingo Chiffon with Silk Screening(tudung), Soft Cotton Lycra(Inner)

Info : Cara pemakaian seperti tudung 2 muka. Hanya sarung dan sarung, siap!

Bagaimana anda boleh dapatkannya?
PM/SMS/Whatsapp AP XXX (kod tudung) dan hantarkan ke 019-7722314 #reddishshop #instantshawl #shawl #shawlonline #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlchiffon #shawlcantik #hijab #hijabista #shawllabuh #shawlxl #instantshawllabuh #shawllabuhmurah #shawllabuhmalaysia #shawlbidangbesar #shawlbidang60 #tudungmerah #merah #shawlmerah

Code: AP 103
Katalog: #reddishabstract1
Colour: AISYAH
Produk : Abtract Premier Instant Shawl by E Scarves (LIMITED EDITION)
Harga&Saiz :
L - RM79
XL - RM89
(Model memakai saiz L)
Material : Flamingo Chiffon with Silk Screening(tudung), Soft Cotton Lycra(Inner)

Info : Cara pemakaian seperti tudung 2 muka. Hanya sarung dan sarung, siap!

Bagaimana anda boleh dapatkannya?
PM/SMS/Whatsapp AP XXX (kod tudung) dan hantarkan ke 019-7722314 #reddishshop #instantshawl #shawl #shawlonline #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlchiffon #shawlcantik #hijab #hijabista #shawllabuh #shawlxl #instantshawllabuh #shawllabuhmurah #shawllabuhmalaysia #shawlbidangbesar #shawlbidang60 #tudungmerah #merah #shawlmerah

Katalog: #reddishabstract1
Produk : Abtract Premier Instant Shawl by E Scarves (LIMITED EDITION)
Harga&Saiz :
L - RM79
XL - RM89
(Model memakai saiz L)
Material : Flamingo Chiffon with Silk Screening(tudung), Soft Cotton Lycra(Inner)

Info : Cara pemakaian seperti tudung 2 muka. Hanya sarung dan sarung, siap!

Bagaimana anda boleh dapatkannya?
PM/SMS/Whatsapp AP XXX (kod tudung) dan hantarkan ke 019-7722314 #reddishshop #instantshawl #shawl #shawlonline #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlchiffon #shawlcantik #hijab #hijabista #shawllabuh #shawlxl #instantshawllabuh #shawllabuhmurah #shawllabuhmalaysia #shawlbidangbesar #shawlbidang60 #tudungmerah #merah #shawlmerah

Code: AP 102
Katalog: #reddishabstract1
Colour: KHADEJA
Produk : Abtract Premier Instant Shawl by E Scarves (LIMITED EDITION)
Harga&Saiz :
L - RM79
XL - RM89
(Model memakai saiz L)
Material : Flamingo Chiffon with Silk Screening(tudung), Soft Cotton Lycra(Inner)

Info : Cara pemakaian seperti tudung 2 muka. Hanya sarung dan sarung, siap!

Bagaimana anda boleh dapatkannya?
PM/SMS/Whatsapp AP XXX (kod tudung) dan hantarkan ke 019-7722314 #reddishshop #instantshawl #shawl #shawlonline #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlchiffon #shawlcantik #hijab #hijabista #shawllabuh #shawlxl #instantshawllabuh #shawllabuhmurah #shawllabuhmalaysia #shawlbidangbesar #shawlbidang60 #tudungmerah #merah #shawlmerah

Code: AP 102
Katalog: #reddishabstract1
Colour: KHADEJA
Produk : Abtract Premier Instant Shawl by E Scarves (LIMITED EDITION)
Harga&Saiz :
L - RM79
XL - RM89
(Model memakai saiz L)
Material : Flamingo Chiffon with Silk Screening(tudung), Soft Cotton Lycra(Inner)

Info : Cara pemakaian seperti tudung 2 muka. Hanya sarung dan sarung, siap!

Bagaimana anda boleh dapatkannya?
PM/SMS/Whatsapp AP XXX (kod tudung) dan hantarkan ke 019-7722314 #reddishshop #instantshawl #shawl #shawlonline #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlchiffon #shawlcantik #hijab #hijabista #shawllabuh #shawlxl #instantshawllabuh #shawllabuhmurah #shawllabuhmalaysia #shawlbidangbesar #shawlbidang60 #tudungmerah #merah #shawlmerah

Katalog: #reddishabstract1
Produk : Abtract Premier Instant Shawl by E Scarves (LIMITED EDITION)
Harga&Saiz :
L - RM79
XL - RM89
(Model memakai saiz L)
Material : Flamingo Chiffon with Silk Screening(tudung), Soft Cotton Lycra(Inner)

Info : Cara pemakaian seperti tudung 2 muka. Hanya sarung dan sarung, siap!

Bagaimana anda boleh dapatkannya?
PM/SMS/Whatsapp AP XXX (kod tudung) dan hantarkan ke 019-7722314 #reddishshop #instantshawl #shawl #shawlonline #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlchiffon #shawlcantik #hijab #hijabista #shawllabuh #shawlxl #instantshawllabuh #shawllabuhmurah #shawllabuhmalaysia #shawlbidangbesar #shawlbidang60 #tudungmerah #merah #shawlmerah

Code: AP 101
Katalog: #reddishabstract1
Colour: FATEMA
Produk : Abtract Premier Instant Shawl by E Scarves (LIMITED EDITION)
Harga&Saiz :
L - RM79
XL - RM89
(Model memakai saiz L)
Material : Flamingo Chiffon with Silk Screening(tudung), Soft Cotton Lycra(Inner)

Info : Cara pemakaian seperti tudung 2 muka. Hanya sarung dan sarung, siap!

Bagaimana anda boleh dapatkannya?
PM/SMS/Whatsapp AP XXX (kod tudung) dan hantarkan ke 019-7722314 #reddishshop #instantshawl #shawl #shawlonline #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlchiffon #shawlcantik #hijab #hijabista #shawllabuh #shawlxl #instantshawllabuh #shawllabuhmurah #shawllabuhmalaysia #shawlbidangbesar #shawlbidang60 #tudungmerah #merah #shawlmerah

Code: AP 101
Katalog: #reddishabstract1
Colour: FATEMA
Produk : Abtract Premier Instant Shawl by E Scarves (LIMITED EDITION)
Harga&Saiz :
L - RM79
XL - RM89
(Model memakai saiz L)
Material : Flamingo Chiffon with Silk Screening(tudung), Soft Cotton Lycra(Inner)

Info : Cara pemakaian seperti tudung 2 muka. Hanya sarung dan sarung, siap!

Bagaimana anda boleh dapatkannya?
PM/SMS/Whatsapp AP XXX (kod tudung) dan hantarkan ke 019-7722314 #reddishshop #instantshawl #shawl #shawlonline #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlchiffon #shawlcantik #hijab #hijabista #shawllabuh #shawlxl #instantshawllabuh #shawllabuhmurah #shawllabuhmalaysia #shawlbidangbesar #shawlbidang60 #tudungmerah #merah #shawlmerah

[PRE ORDER]
Katalog : #reddishkhadeejah1
Produk : Khadeejah Instant Shawl by Ann Chick
Harga : RM 79(saiz L), RM 89(saiz XL)
[model memakai saiz L]
Material : Panora Chiffon(tudung), Soft Cotton(inner). Bagaimana anda boleh dapatkannya?
PM/SMS/Whatsapp KHA XXX (kod tudung) dan hantarkan ke 019-7722314
#reddishshop #instantshawl #shawl #shawlonline #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlchiffon #shawlcantik #hijab #hijabista #shawllabuh #shawlxl #instantshawllabuh #shawllabuhmurah #shawllabuhmalaysia #shawlbidangbesar #shawlbidang60 #tudungbawal #bawalinstant

[PRE ORDER]
Katalog : #reddishkhadeejah1
Produk : Khadeejah Instant Shawl by Ann Chick
Harga : RM 79(saiz L), RM 89(saiz XL)
[model memakai saiz L]
Material : Panora Chiffon(tudung), Soft Cotton(inner). Bagaimana anda boleh dapatkannya?
PM/SMS/Whatsapp KHA XXX (kod tudung) dan hantarkan ke 019-7722314
#reddishshop #instantshawl #shawl #shawlonline #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlchiffon #shawlcantik #hijab #hijabista #shawllabuh #shawlxl #instantshawllabuh #shawllabuhmurah #shawllabuhmalaysia #shawlbidangbesar #shawlbidang60 #tudungbawal #bawalinstant

[PRE ORDER]
Code : KHA 105
Katalog : #reddishkhadeejah1
Colour : Rosery Green
Produk : Khadeejah Instant Shawl by Ann Chick
Harga : RM 79(saiz L), RM 89(saiz XL)
[model memakai saiz L]
Material : Panora Chiffon(tudung), Soft Cotton(inner). Bagaimana anda boleh dapatkannya?
PM/SMS/Whatsapp KHA XXX (kod tudung) dan hantarkan ke 019-7722314
#reddishshop #instantshawl #shawl #shawlonline #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlchiffon #shawlcantik #hijab #hijabista #shawllabuh #shawlxl #instantshawllabuh #shawllabuhmurah #shawllabuhmalaysia #shawlbidangbesar #shawlbidang60 #tudungbawal #bawalinstant

[PRE ORDER]
Katalog : #reddishkhadeejah1
Produk : Khadeejah Instant Shawl by Ann Chick
Harga : RM 79(saiz L), RM 89(saiz XL)
[model memakai saiz L]
Material : Panora Chiffon(tudung), Soft Cotton(inner). Bagaimana anda boleh dapatkannya?
PM/SMS/Whatsapp KHA XXX (kod tudung) dan hantarkan ke 019-7722314
#reddishshop #instantshawl #shawl #shawlonline #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlchiffon #shawlcantik #hijab #hijabista #shawllabuh #shawlxl #instantshawllabuh #shawllabuhmurah #shawllabuhmalaysia #shawlbidangbesar #shawlbidang60 #tudungbawal #bawalinstant

[PRE ORDER]
Code : KHA 104
Katalog : #reddishkhadeejah1
Colour : Orchid Black
Produk : Khadeejah Instant Shawl by Ann Chick
Harga : RM 79(saiz L), RM 89(saiz XL)
[model memakai saiz L]
Material : Panora Chiffon(tudung), Soft Cotton(inner). Bagaimana anda boleh dapatkannya?
PM/SMS/Whatsapp KHA XXX (kod tudung) dan hantarkan ke 019-7722314
#reddishshop #instantshawl #shawl #shawlonline #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlchiffon #shawlcantik #hijab #hijabista #shawllabuh #shawlxl #instantshawllabuh #shawllabuhmurah #shawllabuhmalaysia #shawlbidangbesar #shawlbidang60 #tudungbawal #bawalinstant

[PRE ORDER]
Code : KHA 103
Katalog : #reddishkhadeejah1
Colour : Lily Lilac
Produk : Khadeejah Instant Shawl by Ann Chick
Harga : RM 79(saiz L), RM 89(saiz XL)
[model memakai saiz L]
Material : Panora Chiffon(tudung), Soft Cotton(inner). Bagaimana anda boleh dapatkannya?
PM/SMS/Whatsapp KHA XXX (kod tudung) dan hantarkan ke 019-7722314
#reddishshop #instantshawl #shawl #shawlonline #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlchiffon #shawlcantik #hijab #hijabista #shawllabuh #shawlxl #instantshawllabuh #shawllabuhmurah #shawllabuhmalaysia #shawlbidangbesar #shawlbidang60 #tudungbawal #bawalinstant

[PRE ORDER]
Katalog : #reddishkhadeejah1
Produk : Khadeejah Instant Shawl by Ann Chick
Harga : RM 79(saiz L), RM 89(saiz XL)
[model memakai saiz L]
Material : Panora Chiffon(tudung), Soft Cotton(inner). Bagaimana anda boleh dapatkannya?
PM/SMS/Whatsapp KHA XXX (kod tudung) dan hantarkan ke 019-7722314
#reddishshop #instantshawl #shawl #shawlonline #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlchiffon #shawlcantik #hijab #hijabista #shawllabuh #shawlxl #instantshawllabuh #shawllabuhmurah #shawllabuhmalaysia #shawlbidangbesar #shawlbidang60 #tudungbawal #bawalinstant

[PRE ORDER]
Code : KHA 102
Katalog : #reddishkhadeejah1
Colour : Yaezakura
Produk : Khadeejah Instant Shawl by Ann Chick
Harga : RM 79(saiz L), RM 89(saiz XL)
[model memakai saiz L]
Material : Panora Chiffon(tudung), Soft Cotton(inner). Bagaimana anda boleh dapatkannya?
PM/SMS/Whatsapp KHA XXX (kod tudung) dan hantarkan ke 019-7722314
#reddishshop #instantshawl #shawl #shawlonline #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlchiffon #shawlcantik #hijab #hijabista #shawllabuh #shawlxl #instantshawllabuh #shawllabuhmurah #shawllabuhmalaysia #shawlbidangbesar #shawlbidang60 #tudungbawal #bawalinstant

[PRE ORDER]
Code : KHA 101
Katalog : #reddishkhadeejah1
Colour : Floral Tiffany
Produk : Khadeejah Instant Shawl by Ann Chick
Harga : RM 79(saiz L), RM 89(saiz XL)
[model memakai saiz L]
Material : Panora Chiffon(tudung), Soft Cotton(inner). Bagaimana anda boleh dapatkannya?
PM/SMS/Whatsapp KHA XXX (kod tudung) dan hantarkan ke 019-7722314
#reddishshop #instantshawl #shawl #shawlonline #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlchiffon #shawlcantik #hijab #hijabista #shawllabuh #shawlxl #instantshawllabuh #shawllabuhmurah #shawllabuhmalaysia #shawlbidangbesar #shawlbidang60 #tudungbawal #bawalinstant

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags