#shawlbidangbesar

11850 posts

TOP POSTS

.
Heavy Chiffon Basic Shawl bukan saiz biasa2 tapi saiz besar!πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½
2m x 0.9m dimana sisters yang memakai bidang 60' pon boleh pakai. Warna yang masih available:
Black
Beige
Brown Gold
Army Green
Soft Green
Mint Green
Sky Blue
Orchid
Rose
Nak tengok warna? Tekan hashtag ini #BCshawlaw
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’LABUHβ€’LONGGARβ€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
#shawllabuh #shawlbidangbesar #shawlchiffonlabuh #shawlextralarge #shawlbidang60 #shawlbidang50 #shawllabuhmurah

Sapa peminat shawl? πŸ™‹Kita geng. Dah release tau shawl best sejuk nh. Bila pakai time p beraya fuh rasa sedap sejuk ja walaupun dok tengah panas ceng ceng.
β–ͺ
Bila pegangg rasa gebuu ja. Warna pun soft cantik ayuu ja bila tengok. Macam perempuan Melayu terakhir plak rasa.
β–ͺ
WhatsApp sis 019-4422807 kalau nak order na. Lambat kang licin. Stock laju ja abis nak Raya nh

#shawllabuh #shawlxxl #shawlbidangbesar #shawllovers #sayajualshawl #sayajualshawllabuh #terapiinstagram #ukhwahti #aurainstabatch7 #ajimaura #hijabstyle #hijabfashion #hijabis #sayajual #shawlraya2017

πŸ’₯ IRON ON METAL πŸ’₯

Alaaaa aksesori yg slalu jenama2 terkenal guna teww..bukan susah nk tampal, tonyoh ngan sterika jerr ☺

Ternanti - nanti aksesori terbaruu meletop berapi dari kami πŸ’₯β˜„οΈπŸ”₯ Boleh buat aksesori tambahan untuk outfit Raya 2017 ni. Banyak corak dan warna yang boleh pilih. Bnyak jenama2 terkenal dah guna iron metal ni uolls , uolls xtergoda ke?? naahh dah ade ready stok ni ape tggu lagii πŸ’ƒπŸ» iron je da melekat tudung/shawl /baju kurung/jubah dll.

READY STOK!! untuk order on9 blh terus wtsp 0139094917

rm0.75 =10pcs++
rm0.65 = 50pcs ++ .
.
cepat stock dh xbykkkkk!!! #shallyzadmc #hastagjer #shawl2muka #shawlmanik #shawlonline #shawlbeads #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurah #kelantan #sayajualtudungmurah #shawlmanik #shawl2muka #shawlbeads #shawlcantik #shawlonline #shawllabuh #shawlplain #shawlbidangbesar #hotfix #hotfixcrystals #hotfixstones #beads #manik #batutampal #batutampalhotfix #batutampalmurah #batugredaa #bawallabuh #bawalborong #bawal #bungatampalmanik

Tertutup itu indah ,
Sederhana itu lebih cantik. .
.
Tenkiuu bfftj jadi model bidan terjun ai . OpssπŸ™Š
.
.
Sayang sayang yang suke melilit , tapi nak over labuh , picit je nombor kat bawah.πŸ‘‡πŸ»
.
.
Cara order :

WhatsappπŸ“±
+6 0172468290 . .

#shawllabuh #tudunglabuh #wideshawl #instantshawl #shawlchiffonlabuh #selendanglabuh #shawlbidangbesar #shawllabuhmurah #shawlbesar #shawlmurah

Chiffon Glitter | Bawal
.
Code B014 | Brownies
.
🌸RM25 Exclude Postage
🌸RM8sm RM12ss
.
πŸ’ŽBidang 45'
πŸ’ŽTidak jarang
πŸ’ŽSenang dibentuk
πŸ’ŽKain sejuk
πŸ’ŽHigh quality
.
πŸ“² WHATSAPP 0132480488
πŸ“² WHATSAPP 0132480488
πŸ“² WHATSAPP 0132480488
.
#tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalbidang45 #tudungmurah #sayajual #sayajualtudung #shawl #shawlmurah #shawlbidangbesar #sayajualmurah

Siapa yg tengah cari shawl atau tudung bawal yg corak2 mcm ni..cepat2 follow
@helizahelmi_inspiredscarves
@helizahelmi_inspiredscarves
@helizahelmi_inspiredscarves
.
Boleh pilih awak nak Shawl atau Bawal ye..corak2 yg ada pon cantik sgt2..Rugi tak grab satu 😍
.
Cepat2 follow naa πŸ˜„

"Janganlah kamu nikahi wanita kerana kecantikkannya, kelak kecantikannya itu akan membinasakannya; janganlah kamu nikahi wanita kerana hartanya, boleh jadi hartanya akan menyebabkan kederhakaanmu; sebaliknya nikahilah wanita yang beragama. Sesungguhnya wanita yang tidak berhidung dan tuli tetapi beragama, itu adalah lebih baik bagimu." (Hadis Riwayat Abdullah Ibn Humaid)

Announcer to all lover shawl wani open oder utk this lovely glitter shawl BERBALOII2😱MURAH dan yang penting tidak jarang dan labuh
.
harga glitter shawl hanya RM30‼️ (include postage) and its NEW
.
Selain itu next update wani akan upload banyak lagi barang2 Prelove dan New Items yang masih berkualiti
.
InshaAllahSUPERB & CONFIRM PUAS HATI😍
.
yang lebih penting Syari'a Compliance
.
So jom follow dan nantikan update wani di @wani.wardrobeofficial @wani.wardrobeofficial @wani.wardrobeofficial by @geminie.orkid06
.
#muslimahattire #dressmurah #jubahmurah #prelove #wardrobe #muslimahawesome #shawlmurah #shawlbidangbesar

MOST RECENT

latest updateee 23/7/2017
.

NEW ARRIVAL ‼️‼️ .
.
Stok baru masukk xkira masa dah sekarangg , Bahang raya semakin terasa πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» .
.
LEBIH 50 DSGN READY STOKK UNTUK ANDA, SILA RAMBANG MATA ‼️‼️
.
.
STICKER DIAMOND... πŸ’―% batu original DMC .. semua kita pakai batu kaca xde cmpuran plastik.. bila tmpl br la berkilau.. Beli yg ni cnfrm Berkilau2, br lah nnti xtertanya2 knp awk punya xcntik org punya berkilau.. .

SUPER GLUE, dah tmpl xmudah jatuh.. masuk mesin pon lekat elok lg,jnji tmpl smpi gam cair smpurna πŸ˜πŸ“’ .
.
.
RM13/ sekeping
Nk oder blh terus whtspp 0139094917πŸ“²πŸ“² .
.
#shallyzadmc #bawalbatu #batugredaa #shawlbeads #sayajual #tudunglabuh #stickers #sayajualmurah #sayajualonline #batutampalmurah
#hastagjer #shawl2muka #shawlmanik #shawlonline #shawlbeads #sayajualtudung #sayajualtudungmurah #sayajualonline #sayajualmurah #kelantan #sayajualtudungmurah #shawlmanik #shawl2muka #shawlbeads #shawlcantik #shawlonline #shawlbidangbesar

latest updateee 23/7/2017
.

NEW ARRIVAL ‼️‼️ .
.
Stok baru masukk xkira masa dah sekarangg , Bahang raya semakin terasa πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» .
.
LEBIH 50 DSGN READY STOKK UNTUK ANDA, SILA RAMBANG MATA ‼️‼️
.
.
STICKER DIAMOND... πŸ’―% batu original DMC .. semua kita pakai batu kaca xde cmpuran plastik.. bila tmpl br la berkilau.. Beli yg ni cnfrm Berkilau2, br lah nnti xtertanya2 knp awk punya xcntik org punya berkilau.. .

SUPER GLUE, dah tmpl xmudah jatuh.. masuk mesin pon lekat elok lg,jnji tmpl smpi gam cair smpurna πŸ˜πŸ“’ .
.
.
RM13/ sekeping
Nk oder blh terus whtspp 0139094917πŸ“²πŸ“² .
.
#shallyzadmc #bawalbatu #batugredaa #shawlbeads #sayajual #tudunglabuh #stickers #sayajualmurah #sayajualonline #batutampalmurah
#hastagjer #shawl2muka #shawlmanik #shawlonline #shawlbeads #sayajualtudung #sayajualtudungmurah #sayajualonline #sayajualmurah #kelantan #sayajualtudungmurah #shawlmanik #shawl2muka #shawlbeads #shawlcantik #shawlonline #shawlbidangbesar

latest updateee 23/7/2017
.

NEW ARRIVAL ‼️‼️ .
.
Stok baru masukk xkira masa dah sekarangg , Bahang raya semakin terasa πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» .
.
LEBIH 50 DSGN READY STOKK UNTUK ANDA, SILA RAMBANG MATA ‼️‼️
.
.
STICKER DIAMOND... πŸ’―% batu original DMC .. semua kita pakai batu kaca xde cmpuran plastik.. bila tmpl br la berkilau.. Beli yg ni cnfrm Berkilau2, br lah nnti xtertanya2 knp awk punya xcntik org punya berkilau.. .

SUPER GLUE, dah tmpl xmudah jatuh.. masuk mesin pon lekat elok lg,jnji tmpl smpi gam cair smpurna πŸ˜πŸ“’ .
.
.
RM13/ sekeping
Nk oder blh terus whtspp 0139094917πŸ“²πŸ“² .
.
#shallyzadmc #bawalbatu #batugredaa #shawlbeads #sayajual #tudunglabuh #stickers #sayajualmurah #sayajualonline #batutampalmurah
#hastagjer #shawl2muka #shawlmanik #shawlonline #shawlbeads #sayajualtudung #sayajualtudungmurah #sayajualonline #sayajualmurah #kelantan #sayajualtudungmurah #shawlmanik #shawl2muka #shawlbeads #shawlcantik #shawlonline #shawlbidangbesar

latest updateee 23/7/2017
.

NEW ARRIVAL ‼️‼️ .
.
Stok baru masukk xkira masa dah sekarangg , Bahang raya semakin terasa πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» .
.
LEBIH 50 DSGN READY STOKK UNTUK ANDA, SILA RAMBANG MATA ‼️‼️
.
.
STICKER DIAMOND... πŸ’―% batu original DMC .. semua kita pakai batu kaca xde cmpuran plastik.. bila tmpl br la berkilau.. Beli yg ni cnfrm Berkilau2, br lah nnti xtertanya2 knp awk punya xcntik org punya berkilau.. .

SUPER GLUE, dah tmpl xmudah jatuh.. masuk mesin pon lekat elok lg,jnji tmpl smpi gam cair smpurna πŸ˜πŸ“’ .
.
.
RM13/ sekeping
Nk oder blh terus whtspp 0139094917πŸ“²πŸ“² .
.
#shallyzadmc #bawalbatu #batugredaa #shawlbeads #sayajual #tudunglabuh #stickers #sayajualmurah #sayajualonline #batutampalmurah
#hastagjer #shawl2muka #shawlmanik #shawlonline #shawlbeads #sayajualtudung #sayajualtudungmurah #sayajualonline #sayajualmurah #kelantan #sayajualtudungmurah #shawlmanik #shawl2muka #shawlbeads #shawlcantik #shawlonline #shawlbidangbesar

latest updateee 23/7/2017
.

NEW ARRIVAL ‼️‼️ .
.
Stok baru masukk xkira masa dah sekarangg , Bahang raya semakin terasa πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» .
.
LEBIH 50 DSGN READY STOKK UNTUK ANDA, SILA RAMBANG MATA ‼️‼️
.
.
STICKER DIAMOND... πŸ’―% batu original DMC .. semua kita pakai batu kaca xde cmpuran plastik.. bila tmpl br la berkilau.. Beli yg ni cnfrm Berkilau2, br lah nnti xtertanya2 knp awk punya xcntik org punya berkilau.. .

SUPER GLUE, dah tmpl xmudah jatuh.. masuk mesin pon lekat elok lg,jnji tmpl smpi gam cair smpurna πŸ˜πŸ“’ .
.
.
RM13/ sekeping
Nk oder blh terus whtspp 0139094917πŸ“²πŸ“² .
.
#shallyzadmc #bawalbatu #batugredaa #shawlbeads #sayajual #tudunglabuh #stickers #sayajualmurah #sayajualonline #batutampalmurah
#hastagjer #shawl2muka #shawlmanik #shawlonline #shawlbeads #sayajualtudung #sayajualtudungmurah #sayajualonline #sayajualmurah #kelantan #sayajualtudungmurah #shawlmanik #shawl2muka #shawlbeads #shawlcantik #shawlonline #shawlbidangbesar

latest updateee 23/7/2017
.

NEW ARRIVAL ‼️‼️ .
.
Stok baru masukk xkira masa dah sekarangg , Bahang raya semakin terasa πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» .
.
LEBIH 50 DSGN READY STOKK UNTUK ANDA, SILA RAMBANG MATA ‼️‼️
.
.
STICKER DIAMOND... πŸ’―% batu original DMC .. semua kita pakai batu kaca xde cmpuran plastik.. bila tmpl br la berkilau.. Beli yg ni cnfrm Berkilau2, br lah nnti xtertanya2 knp awk punya xcntik org punya berkilau.. .

SUPER GLUE, dah tmpl xmudah jatuh.. masuk mesin pon lekat elok lg,jnji tmpl smpi gam cair smpurna πŸ˜πŸ“’ .
.
.
RM13/ sekeping
Nk oder blh terus whtspp 0139094917πŸ“²πŸ“² .
.
#shallyzadmc #bawalbatu #batugredaa #shawlbeads #sayajual #tudunglabuh #stickers #sayajualmurah #sayajualonline #batutampalmurah
#hastagjer #shawl2muka #shawlmanik #shawlonline #shawlbeads #sayajualtudung #sayajualtudungmurah #sayajualonline #sayajualmurah #kelantan #sayajualtudungmurah #shawlmanik #shawl2muka #shawlbeads #shawlcantik #shawlonline #shawlbidangbesar

latest updateee 23/7/2017
.

NEW ARRIVAL ‼️‼️ .
.
Stok baru masukk xkira masa dah sekarangg , Bahang raya semakin terasa πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» .
.
LEBIH 50 DSGN READY STOKK UNTUK ANDA, SILA RAMBANG MATA ‼️‼️
.
.
STICKER DIAMOND... πŸ’―% batu original DMC .. semua kita pakai batu kaca xde cmpuran plastik.. bila tmpl br la berkilau.. Beli yg ni cnfrm Berkilau2, br lah nnti xtertanya2 knp awk punya xcntik org punya berkilau.. .

SUPER GLUE, dah tmpl xmudah jatuh.. masuk mesin pon lekat elok lg,jnji tmpl smpi gam cair smpurna πŸ˜πŸ“’ .
.
.
RM13/ sekeping
Nk oder blh terus whtspp 0139094917πŸ“²πŸ“² .
.
#shallyzadmc #bawalbatu #batugredaa #shawlbeads #sayajual #tudunglabuh #stickers #sayajualmurah #sayajualonline #batutampalmurah
#hastagjer #shawl2muka #shawlmanik #shawlonline #shawlbeads #sayajualtudung #sayajualtudungmurah #sayajualonline #sayajualmurah #kelantan #sayajualtudungmurah #shawlmanik #shawl2muka #shawlbeads #shawlcantik #shawlonline #shawlbidangbesar

latest updateee 23/7/2017
.

NEW ARRIVAL ‼️‼️ .
.
Stok baru masukk xkira masa dah sekarangg , Bahang raya semakin terasa πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» .
.
LEBIH 50 DSGN READY STOKK UNTUK ANDA, SILA RAMBANG MATA ‼️‼️
.
.
STICKER DIAMOND... πŸ’―% batu original DMC .. semua kita pakai batu kaca xde cmpuran plastik.. bila tmpl br la berkilau.. Beli yg ni cnfrm Berkilau2, br lah nnti xtertanya2 knp awk punya xcntik org punya berkilau.. .

SUPER GLUE, dah tmpl xmudah jatuh.. masuk mesin pon lekat elok lg,jnji tmpl smpi gam cair smpurna πŸ˜πŸ“’ .
.
.
RM13/ sekeping
Nk oder blh terus whtspp 0139094917πŸ“²πŸ“² .
.
#shallyzadmc #bawalbatu #batugredaa #shawlbeads #sayajual #tudunglabuh #stickers #sayajualmurah #sayajualonline #batutampalmurah
#hastagjer #shawl2muka #shawlmanik #shawlonline #shawlbeads #sayajualtudung #sayajualtudungmurah #sayajualonline #sayajualmurah #kelantan #sayajualtudungmurah #shawlmanik #shawl2muka #shawlbeads #shawlcantik #shawlonline #shawlbidangbesar

latest updateee 23/7/2017
.

NEW ARRIVAL ‼️‼️ .
.
Stok baru masukk xkira masa dah sekarangg , Bahang raya semakin terasa πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» .
.
LEBIH 50 DSGN READY STOKK UNTUK ANDA, SILA RAMBANG MATA ‼️‼️
.
.
STICKER DIAMOND... πŸ’―% batu original DMC .. semua kita pakai batu kaca xde cmpuran plastik.. bila tmpl br la berkilau.. Beli yg ni cnfrm Berkilau2, br lah nnti xtertanya2 knp awk punya xcntik org punya berkilau.. .

SUPER GLUE, dah tmpl xmudah jatuh.. masuk mesin pon lekat elok lg,jnji tmpl smpi gam cair smpurna πŸ˜πŸ“’ .
.
.
RM13/ sekeping
Nk oder blh terus whtspp 0139094917πŸ“²πŸ“² .
.
#shallyzadmc #bawalbatu #batugredaa #shawlbeads #sayajual #tudunglabuh #stickers #sayajualmurah #sayajualonline #batutampalmurah
#hastagjer #shawl2muka #shawlmanik #shawlonline #shawlbeads #sayajualtudung #sayajualtudungmurah #sayajualonline #sayajualmurah #kelantan #sayajualtudungmurah #shawlmanik #shawl2muka #shawlbeads #shawlcantik #shawlonline #shawlbidangbesar

latest updateee 23/7/2017
.

NEW ARRIVAL ‼️‼️ .
.
Stok baru masukk xkira masa dah sekarangg , Bahang raya semakin terasa πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» .
.
LEBIH 50 DSGN READY STOKK UNTUK ANDA, SILA RAMBANG MATA ‼️‼️
.
.
STICKER DIAMOND... πŸ’―% batu original DMC .. semua kita pakai batu kaca xde cmpuran plastik.. bila tmpl br la berkilau.. Beli yg ni cnfrm Berkilau2, br lah nnti xtertanya2 knp awk punya xcntik org punya berkilau.. .

SUPER GLUE, dah tmpl xmudah jatuh.. masuk mesin pon lekat elok lg,jnji tmpl smpi gam cair smpurna πŸ˜πŸ“’ .
.
.
RM13/ sekeping
Nk oder blh terus whtspp 0139094917πŸ“²πŸ“² .
.
#shallyzadmc #bawalbatu #batugredaa #shawlbeads #sayajual #tudunglabuh #stickers #sayajualmurah #sayajualonline #batutampalmurah
#hastagjer #shawl2muka #shawlmanik #shawlonline #shawlbeads #sayajualtudung #sayajualtudungmurah #sayajualonline #sayajualmurah #kelantan #sayajualtudungmurah #shawlmanik #shawl2muka #shawlbeads #shawlcantik #shawlonline #shawlbidangbesar

JUALAN MURAH TERGEMPAR!!! STICKER DIAMOND /HOTFIX πŸ“’πŸ“’πŸ“’
.
RM13/Skping shj.. tiada min order...
.
KAMI AKAN PASTIKAN πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
πŸ‘‰πŸΌ brg anda smpi degn selmat dn tidak rosak sbb kami pek dgn kotak khas yg kemasπŸ‘πŸΌ
πŸ‘‰πŸΌ BATU kami jual BERKILAU dan MERELIP
πŸ‘‰πŸΌ HARGA MURAH XMASUK AKAL 😍
πŸ‘‰πŸΌ Dah bayar KAMI POS XPERLU TUNGGU sebab brg kali READY STOK
πŸ‘‰πŸΌ Design TERBARU dan sgt HOT!
pm atau whatsapp 0139094917
.
#shallyzadmc #hastagjer #shawl2muka #shawlmanik #shawlonline #shawlbeads #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurah #kelantan #sayajualtudungmurah #shawlmanik #shawl2muka #shawlbeads #shawlcantik #shawlonline #shawllabuh #shawlplain #shawlbidangbesar #hotfix #hotfixcrystals #hotfixstones #beads #manik #batutampal #batutampalhotfix #batutampalmurah #batugredaa #bawallabuh #bawalborong #bawal #bungatampal

JUALAN MURAH TERGEMPAR!!! STICKER DIAMOND /HOTFIX πŸ“’πŸ“’πŸ“’
.
RM13/Skping shj.. tiada min order...
.
KAMI AKAN PASTIKAN πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
πŸ‘‰πŸΌ brg anda smpi degn selmat dn tidak rosak sbb kami pek dgn kotak khas yg kemasπŸ‘πŸΌ
πŸ‘‰πŸΌ BATU kami jual BERKILAU dan MERELIP
πŸ‘‰πŸΌ HARGA MURAH XMASUK AKAL 😍
πŸ‘‰πŸΌ Dah bayar KAMI POS XPERLU TUNGGU sebab brg kali READY STOK
πŸ‘‰πŸΌ Design TERBARU dan sgt HOT!
pm atau whatsapp 0139094917
.
#shallyzadmc #hastagjer #shawl2muka #shawlmanik #shawlonline #shawlbeads #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurah #kelantan #sayajualtudungmurah #shawlmanik #shawl2muka #shawlbeads #shawlcantik #shawlonline #shawllabuh #shawlplain #shawlbidangbesar #hotfix #hotfixcrystals #hotfixstones #beads #manik #batutampal #batutampalhotfix #batutampalmurah #batugredaa #bawallabuh #bawalborong #bawal #bungatampal

JUALAN MURAH TERGEMPAR!!! STICKER DIAMOND /HOTFIX πŸ“’πŸ“’πŸ“’
.
RM13/Skping shj.. tiada min order...
.
KAMI AKAN PASTIKAN πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
πŸ‘‰πŸΌ brg anda smpi degn selmat dn tidak rosak sbb kami pek dgn kotak khas yg kemasπŸ‘πŸΌ
πŸ‘‰πŸΌ BATU kami jual BERKILAU dan MERELIP
πŸ‘‰πŸΌ HARGA MURAH XMASUK AKAL 😍
πŸ‘‰πŸΌ Dah bayar KAMI POS XPERLU TUNGGU sebab brg kali READY STOK
πŸ‘‰πŸΌ Design TERBARU dan sgt HOT!
pm atau whatsapp 0139094917
.
#shallyzadmc #hastagjer #shawl2muka #shawlmanik #shawlonline #shawlbeads #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurah #kelantan #sayajualtudungmurah #shawlmanik #shawl2muka #shawlbeads #shawlcantik #shawlonline #shawllabuh #shawlplain #shawlbidangbesar #hotfix #hotfixcrystals #hotfixstones #beads #manik #batutampal #batutampalhotfix #batutampalmurah #batugredaa #bawallabuh #bawalborong #bawal #bungatampal

RM40,

yerr ramai jual bawal mcm ni, tp masing2 ade kualiti masing2 dan cara masing2.. bawal kami , kami jahit tepi sendiri semata2 kami nk jaga kualiti..Kualiti berlian kami jaga.. proses tmpl kami buat dgn teliti.

keistimewaan bawal kami :- > Kelim tepi bawal yg cntik kemas dan rapat.
> Bidang sama (bila lipat xsenget)
> Bawal xnipis dn senang bentuk (brand premium miyuki) > Proses tampal yg teliti xmudah jatuh dn xsenget
> Bawal kami tiada tag ( anda blh letak tag sndr jika mahu)
> xmudah berbulu walaupon d basuh berkali2

0139094917

cepat stock dh xbykkkkk!!! #shallyzadmc #hastagjer #shawl2muka #shawlmanik #shawlonline #shawlbeads #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurah #kelantan #sayajualtudungmurah #shawlmanik #shawl2muka #shawlbeads #shawlcantik #shawlonline #shawllabuh #shawlplain #shawlbidangbesar #hotfix #hotfixcrystals #hotfixstones #beads #manik #batutampal #batutampalhotfix #batutampalmurah #batugredaa #bawallabuh #bawalborong #bawal #bungatampal

RM40,

yerr ramai jual bawal mcm ni, tp masing2 ade kualiti masing2 dan cara masing2.. bawal kami , kami jahit tepi sendiri semata2 kami nk jaga kualiti..Kualiti berlian kami jaga.. proses tmpl kami buat dgn teliti.

keistimewaan bawal kami :- > Kelim tepi bawal yg cntik kemas dan rapat.
> Bidang sama (bila lipat xsenget)
> Bawal xnipis dn senang bentuk (brand premium miyuki) > Proses tampal yg teliti xmudah jatuh dn xsenget
> Bawal kami tiada tag ( anda blh letak tag sndr jika mahu)
> xmudah berbulu walaupon d basuh berkali2

0139094917

cepat stock dh xbykkkkk!!! #shallyzadmc #hastagjer #shawl2muka #shawlmanik #shawlonline #shawlbeads #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurah #kelantan #sayajualtudungmurah #shawlmanik #shawl2muka #shawlbeads #shawlcantik #shawlonline #shawllabuh #shawlplain #shawlbidangbesar #hotfix #hotfixcrystals #hotfixstones #beads #manik #batutampal #batutampalhotfix #batutampalmurah #batugredaa #bawallabuh #bawalborong #bawal #bungatampal

RM40,

yerr ramai jual bawal mcm ni, tp masing2 ade kualiti masing2 dan cara masing2.. bawal kami , kami jahit tepi sendiri semata2 kami nk jaga kualiti..Kualiti berlian kami jaga.. proses tmpl kami buat dgn teliti.

keistimewaan bawal kami :- > Kelim tepi bawal yg cntik kemas dan rapat.
> Bidang sama (bila lipat xsenget)
> Bawal xnipis dn senang bentuk (brand premium miyuki) > Proses tampal yg teliti xmudah jatuh dn xsenget
> Bawal kami tiada tag ( anda blh letak tag sndr jika mahu)
> xmudah berbulu walaupon d basuh berkali2

0139094917

cepat stock dh xbykkkkk!!! #shallyzadmc #hastagjer #shawl2muka #shawlmanik #shawlonline #shawlbeads #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurah #kelantan #sayajualtudungmurah #shawlmanik #shawl2muka #shawlbeads #shawlcantik #shawlonline #shawllabuh #shawlplain #shawlbidangbesar #hotfix #hotfixcrystals #hotfixstones #beads #manik #batutampal #batutampalhotfix #batutampalmurah #batugredaa #bawallabuh #bawalborong #bawal #bungatampal

RM40,

yerr ramai jual bawal mcm ni, tp masing2 ade kualiti masing2 dan cara masing2.. bawal kami , kami jahit tepi sendiri semata2 kami nk jaga kualiti..Kualiti berlian kami jaga.. proses tmpl kami buat dgn teliti.

keistimewaan bawal kami :- > Kelim tepi bawal yg cntik kemas dan rapat.
> Bidang sama (bila lipat xsenget)
> Bawal xnipis dn senang bentuk (brand premium miyuki) > Proses tampal yg teliti xmudah jatuh dn xsenget
> Bawal kami tiada tag ( anda blh letak tag sndr jika mahu)
> xmudah berbulu walaupon d basuh berkali2

0139094917

cepat stock dh xbykkkkk!!! #shallyzadmc #hastagjer #shawl2muka #shawlmanik #shawlonline #shawlbeads #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurah #kelantan #sayajualtudungmurah #shawlmanik #shawl2muka #shawlbeads #shawlcantik #shawlonline #shawllabuh #shawlplain #shawlbidangbesar #hotfix #hotfixcrystals #hotfixstones #beads #manik #batutampal #batutampalhotfix #batutampalmurah #batugredaa #bawallabuh #bawalborong #bawal #bungatampal

RM40,

yerr ramai jual bawal mcm ni, tp masing2 ade kualiti masing2 dan cara masing2.. bawal kami , kami jahit tepi sendiri semata2 kami nk jaga kualiti..Kualiti berlian kami jaga.. proses tmpl kami buat dgn teliti.

keistimewaan bawal kami :- > Kelim tepi bawal yg cntik kemas dan rapat.
> Bidang sama (bila lipat xsenget)
> Bawal xnipis dn senang bentuk (brand premium miyuki) > Proses tampal yg teliti xmudah jatuh dn xsenget
> Bawal kami tiada tag ( anda blh letak tag sndr jika mahu)
> xmudah berbulu walaupon d basuh berkali2

0139094917

cepat stock dh xbykkkkk!!! #shallyzadmc #hastagjer #shawl2muka #shawlmanik #shawlonline #shawlbeads #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurah #kelantan #sayajualtudungmurah #shawlmanik #shawl2muka #shawlbeads #shawlcantik #shawlonline #shawllabuh #shawlplain #shawlbidangbesar #hotfix #hotfixcrystals #hotfixstones #beads #manik #batutampal #batutampalhotfix #batutampalmurah #batugredaa #bawallabuh #bawalborong #bawal #bungatampal

Repost from @shallyzabeadnblings using @RepostRegramApp - yg merelip manis ni lau tampal kat bj mmg wow wiw wowwww
harga pon jatuh melutut d tepi tasek skang! hihi over tau!
saiz 10 > RM25 -+500pcs
saiz 12 > RM30 -+500pcs
saiz 16 > RM35 -+500pcs
saiz 20 > RM40 -+500pcs

saiz 10 > RM60 -+1500pcs
saiz 12 > RM70 -+1500pcs
saiz 16 > RM80 -+1500pcs
saiz 20 > RM95 -+1500pcs

0139094917
#shallyzadmc #hastagjer #shawl2muka #shawlmanik #shawlonline #shawlbeads #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurah #kelantan #sayajualtudungmurah #shawlmanik #shawl2muka #shawlbeads #shawlcantik #shawlonline #shawllabuh #shawlplain #shawlbidangbesar #hotfix #hotfixcrystals #hotfixstones #beads #manik #batutampal #batutampalhotfix #batutampalmurah #batugredaa #lace #kristaltampal #bungatampal

Most Popular Instagram Hashtags