#shawlarabmurah

PALING TERBARU

Arabic Crush Wide Shawl 😘
.
RM125 Sekodi (LIMITED OFFER)
POSTAGE: RM18 sm
.
RM80 utk 10 helai
POSTAGE: RM13 sm
.

Random Color sahaja (pastel+dark color) untuk borong, color berbeza tak akan sama, color cantik macam dlm gmbar
.
Material: Soft Cotton Nylon (tidak perlu ironπŸ™…πŸ»)
Shawl lebar & panjang boleh digayakan dengan pelbagai cara uols❀️
.
Whatsapp to order 01128411731πŸ“²
.
#shawlarab #shawlarabmurah #shawlarabnegro #shawlmurah #shawlborong #shawlcantik #shawl #klfw #shawlfringe #shawlarabfrin

Arabic Crush Wide Shawl 😘
.
RM125 Sekodi (LIMITED OFFER)
POSTAGE: RM18 sm
.
RM80 utk 10 helai
POSTAGE: RM13 sm
.

Random Color sahaja (pastel+dark color) untuk borong, color berbeza tak akan sama, color cantik macam dlm gmbar
.
Material: Soft Cotton Nylon (tidak perlu ironπŸ™…πŸ»)
Shawl lebar & panjang boleh digayakan dengan pelbagai cara uols❀️
.
Whatsapp to order 01128411731πŸ“²
.
#shawlarab #shawlarabmurah #shawlarabnegro #shawlmurah #shawlborong #shawlcantik #shawl #klfw #shawlfringe #shawlarabfrin

Arabic Crush Wide Shawl 😘
.
RM125 Sekodi (LIMITED OFFER)
POSTAGE: RM18 sm
.
RM80 utk 10 helai
POSTAGE: RM13 sm
.

Random Color sahaja (pastel+dark color) untuk borong, color berbeza tak akan sama, color cantik macam dlm gmbar
.
Material: Soft Cotton Nylon (tidak perlu ironπŸ™…πŸ»)
Shawl lebar & panjang boleh digayakan dengan pelbagai cara uols❀️
.
Whatsapp to order 01128411731πŸ“²
.
#shawlarab #shawlarabmurah #shawlarabnegro #shawlmurah #shawlborong #shawlcantik #shawl #klfw #shawlfringe #shawlarabfrin

Arab shawl cotton stripe serong
.
Material: Cotton Stripe Serong
🌸 Colour Cantik2 .
🌸 Ironless
🌸 Sangat sesuai untuk travel
🌸Dapat 20 warna sama macam dalam gambar πŸ‘†πŸΌ
🌸 Random Color Sahaja
.
20 Helai
RM140 SM
RM155 SS
.
To order whatsapp 0149713775
.
#bawalmurah #bawalcrochetmurah #bawalcrochetrm10 #bawalhargastudent #bawalhargaborong #shawlmalas #shawlhargaborong #shawlmurah #bawalviral #bawalrm10 #bawaltaburbatuhitam #bawaltaburbatuputih #bawaltaburbatuhitamrm10 #bawaltaburblackdiamond #shawlarab #shawlarabmurah #shawlarabstripeserong

Arab shawl cotton stripe serong
.
Material: Cotton Stripe Serong
🌸 Colour Cantik2 .
🌸 Ironless
🌸 Sangat sesuai untuk travel
🌸Dapat 20 warna sama macam dalam gambar πŸ‘†πŸΌ
🌸 Random Color Sahaja
.
20 Helai
RM140 SM
RM155 SS
.
To order whatsapp 0149713775
.
#bawalmurah #bawalcrochetmurah #bawalcrochetrm10 #bawalhargastudent #bawalhargaborong #shawlmalas #shawlhargaborong #shawlmurah #bawalviral #bawalrm10 #bawaltaburbatuhitam #bawaltaburbatuputih #bawaltaburbatuhitamrm10 #bawaltaburblackdiamond #shawlarab #shawlarabmurah #shawlarabstripeserong

Arab shawl cotton stripe serong
.
Material: Cotton Stripe Serong
🌸 Colour Cantik2 .
🌸 Ironless
🌸 Sangat sesuai untuk travel
🌸 Random Color Sahaja
.
20 Helai
RM140 SM
RM155 SS
.
To order whatsapp 0149713775
.
#bawalmurah #bawalcrochetmurah #bawalcrochetrm10 #bawalhargastudent #bawalhargaborong #shawlmalas #shawlhargaborong #shawlmurah #bawalviral #bawalrm10 #bawaltaburbatuhitam #bawaltaburbatuputih #bawaltaburbatuhitamrm10 #bawaltaburblackdiamond #shawlarab #shawlarabmurah #shawlarabstripeserong

#NHarabshawl ready stock
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” - 1helai RM15 - 2helai RM28 - 3helai RM39
Material shawl :
Cotton
Tebal
Tak perlu gosok
Tak nipis dan tak jarang

Untuk pembelian dan pertanyaan whatsapp sis sekarang πŸ‘‡πŸ»
http://www.wasap.my/60172404243
http://www.wasap.my/60172404243
http://www.wasap.my/60172404243

#NHahmed #NHahmedTeam #NHahmedTeamDropship
#NHarabshawl #shawlarabmurah #arabshawlmurah #shawlcottonarab

#ShawlArabian ready stockπŸ”₯
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Selai RM15 sahaja , 2helai RM28 dan 3helai RM39 je uolls!

Material shawl :
Cotton
Tebal
Tak perlu gosok
Tak nipis dan tak jarang

Untuk pembelian borong dan pertanyaan whatsapp sis sekarang πŸ‘‰πŸ» hanya tekan link dekat bio confirm direct pm sis terus uolssπŸ˜‚

#nhahmedteam #nhteam
#NHarabshawl #shawlarabmurah #arabshawlmurah #shawlcottonarab #shawlmalas #arabicshawlmurah #borongmurahmalaysia #shawlarabic #menahanrindu #bawalfiona #cornskinbatutabur #instantbawalriben #instantbawalribbon #bawalcornskinborong #bawalcornskinmurah #bawalcornskintabur #innerbawalmurah #bawalinner #shawlsyatillamelvin #shawlsyatillaplain #shawlsyatillamurah

#ShawlArabian ready stockπŸ”₯
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Selai RM15 sahaja , 2helai RM28 dan 3helai RM39 je uolls!

Material shawl :
Cotton
Tebal
Tak perlu gosok
Tak nipis dan tak jarang

Untuk pembelian borong dan pertanyaan whatsapp sis sekarang πŸ‘‰πŸ» hanya tekan link dekat bio confirm direct pm sis terus uolssπŸ˜‚

#nhahmedteam #nhteam
#NHarabshawl #shawlarabmurah #arabshawlmurah #shawlcottonarab #shawlmalas #arabicshawlmurah #borongmurahmalaysia #shawlarabic #menahanrindu #bawalfiona #cornskinbatutabur #instantbawalriben #instantbawalribbon #bawalcornskinborong #bawalcornskinmurah #bawalcornskintabur #innerbawalmurah #bawalinner #shawlsyatillamelvin #shawlsyatillaplain #shawlsyatillamurah

#ShawlArabian ready stockπŸ”₯
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Selai RM15 sahaja , 2helai RM28 dan 3helai RM39 je uolls!

Material shawl :
Cotton
Tebal
Tak perlu gosok
Tak nipis dan tak jarang

Untuk pembelian borong dan pertanyaan whatsapp sis sekarang πŸ‘‰πŸ» hanya tekan link dekat bio confirm direct pm sis terus uolssπŸ˜‚

#nhahmedteam #nhteam
#NHarabshawl #shawlarabmurah #arabshawlmurah #shawlcottonarab #shawlmalas #arabicshawlmurah #borongmurahmalaysia #shawlarabic #menahanrindu #bawalfiona #cornskinbatutabur #instantbawalriben #instantbawalribbon #bawalcornskinborong #bawalcornskinmurah #bawalcornskintabur #innerbawalmurah #bawalinner #shawlsyatillamelvin #shawlsyatillaplain #shawlsyatillamurah

#ShawlArabian ready stockπŸ”₯
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Selai RM15 sahaja , 2helai RM28 dan 3helai RM39 je uolls!

Material shawl :
Cotton
Tebal
Tak perlu gosok
Tak nipis dan tak jarang

Untuk pembelian borong dan pertanyaan whatsapp sis sekarang πŸ‘‰πŸ» hanya tekan link dekat bio confirm direct pm sis terus uolssπŸ˜‚

#nhahmedteam #nhteam
#NHarabshawl #shawlarabmurah #arabshawlmurah #shawlcottonarab #shawlmalas #arabicshawlmurah #borongmurahmalaysia #shawlarabic #menahanrindu #bawalfiona #cornskinbatutabur #instantbawalriben #instantbawalribbon #bawalcornskinborong #bawalcornskinmurah #bawalcornskintabur #innerbawalmurah #bawalinner #shawlsyatillamelvin #shawlsyatillaplain #shawlsyatillamurah

#ShawlArabian ready stockπŸ”₯
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Selai RM15 sahaja , 2helai RM28 dan 3helai RM39 je uolls!

Material shawl :
Cotton
Tebal
Tak perlu gosok
Tak nipis dan tak jarang

Untuk pembelian borong dan pertanyaan whatsapp sis sekarang πŸ‘‰πŸ» hanya tekan link dekat bio confirm direct pm sis terus uolssπŸ˜‚

#nhahmedteam #nhteam
#NHarabshawl #shawlarabmurah #arabshawlmurah #shawlcottonarab #shawlmalas #arabicshawlmurah #borongmurah

🌸Bawal Triangle Crush🌸
.
Full pleated
Material Heavy chiffon
Bidang 45'
Tidak perlu iron. Kain sangat cantik lembut, berat dan terletak
.
10 pcs RM140
20 pcs RM 250
.
Order whatsapπŸ“² 0146972073 (link whatsapp ada di bio☝🏼)
.
#shawlarab #shawlarabmurah #shawlarabnegro #shawlmurah #shawlborong #shawlcantik #shawl #klfw #shawlfringe #shawlarabfringe #shawlcrush #shawlwide #wideshawl #bawalcrush #crushscarf #scarfcrush

Shawl Arab atau Shawl Malas
Senang, mudah & ironless
Dan murahhhhh jer

#shawl
#shawlarab
#shawlmalas
#shawlarabmurah
#shawlmalasmurah
#shawlaranviral
#shawlmalasviral

.
SHAWL ARABIC PLEATED
.
🌸Harga 20 helai (sekodi):
SM RM125
SS RM135
.
🌸Harga 10 helai :
SM RM95
SS RM105
.
.
πŸ€Color : Random
πŸ€Material : Cotton arabic
πŸ€Measurement : 1.8m Γ— 1.0m
.
.
😘 Ws 017-2602745 😘
Atau klik link di bio~
.
HARGA SUDAH TERMASUK POSTAGE
.
.
#shawlborong #arabicshawlmurah #arabic#arabicshawlborong #shawlarabmurah #shawlarab #shawlarabborong #arabiccrushborong #arabicborongmurah #shawlarabicborong #arabicshawlborongmurah #arabicwidwshawlborongmurah #pleatedshawlborong

#NHarabshawl ready stock
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” - 1helai RM15 - 2helai RM28 - 3helai RM39
Material shawl :
Cotton
Tebal
Tak perlu gosok
Tak nipis dan tak jarang

Untuk pembelian dan pertanyaan whatsapp sis sekarang πŸ‘‡πŸ»
http://www.wasap.my/60172404243
http://www.wasap.my/60172404243
http://www.wasap.my/60172404243

#NHahmed #NHahmedTeam #NHahmedTeamDropship
#NHarabshawl #shawlarabmurah #arabshawlmurah #shawlcottonarab

🌸 BASIC SHAWL
.
.
πŸ’΅ Sehelai RM 10.00 sahaja
πŸ“Œ 20 Helai Random RM145.00
πŸ“Œ 20 Helai Pilih Colour RM155.00
.
.
.
βœ”Measurement: 1.9m Γ— 0.8m
βœ”Material: Premium Heavy Chiffon
βœ”Tak jarang, Tak panas & Mudah dibentuk
βœ”Tidak mudah renyuk
βœ”Senang digosok
.
.
*Nak pilih color boleh whatsapp admin, link di bio klik tulisan color biru tu. .πŸ‘†πŸΌ
.
.
.
.
WhatsApp for Order πŸ“² 012-6841269
.
.
.
.
#tudungbawal#cottonvoile#bawalsenangbentuk#bawalvoilemurah#shawlbasic#bawalcrepemurah#bawalmurah#bawalchiffonmurah#bawalvoilemurah#bawalheavychiffon#bawalchiffon#bawaltabur#bawalcornskin#bawalmurah#bazarpaknil#bawalchiffonmurah#shawlcantik#basicshawl#bawalcornskinmurah#bawalchiffon#bawalchiffonborong#bawalchiffonfiona#shawlarabmurah#shawlmurah#shawlborong#shawlcantik#shawl#shawlfringe#shawlarabfringe#shawlcrush#shawlwide#wideshawl#pleatedshawl#crushshawl

🌸 BASIC SHAWL
.
.
πŸ’΅ Sehelai RM 10.00 sahaja
πŸ“Œ 20 Helai Random RM145.00
πŸ“Œ 20 Helai Pilih Colour RM155.00
.
.
.
βœ”Measurement: 1.9m Γ— 0.8m
βœ”Material: Premium Heavy Chiffon
βœ”Tak jarang, Tak panas & Mudah dibentuk
βœ”Tidak mudah renyuk
βœ”Senang digosok
.
.
*Nak pilih color boleh whatsapp admin, link di bio klik tulisan color biru tu. .πŸ‘†πŸΌ
.
.
.
.
WhatsApp for Order πŸ“² 012-6841269
.
.
.
.
#tudungbawal#cottonvoile#bawalsenangbentuk#bawalvoilemurah#shawlbasic#bawalcrepemurah#bawalmurah#bawalchiffonmurah#bawalvoilemurah#bawalheavychiffon#bawalchiffon#bawaltabur#bawalcornskin#bawalmurah#bazarpaknil#bawalchiffonmurah#shawlcantik#basicshawl#bawalcornskinmurah#bawalchiffon#bawalchiffonborong#bawalchiffonfiona#shawlarabmurah#shawlmurah#shawlborong#shawlcantik#shawl#shawlfringe#shawlarabfringe#shawlcrush#shawlwide#wideshawl#pleatedshawl#crushshawl

🌸Bawal Triangle Crush🌸
.
Full pleated
Material Heavy chiffon
Bidang 45'
Tidak perlu iron. Kain sangat cantik lembut, berat dan terletak
.
10 pcs RM130
20 pcs RM 240
.
Order whatsapπŸ“² 0102454219 (link whatsapp ada di bio☝🏼)
.
#shawlarab #shawlarabmurah #shawlarabnegro #shawlmurah #shawlborong #shawlcantik #shawl #shawlfringe #shawlarabfringe #shawlcrush #shawlwide #wideshawl #bawalcrush #crushscarf #scarfcrush

#NHarabshawl ready stock
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” - 1helai RM15 - 2helai RM28 - 3helai RM39
Material shawl :
Cotton
Tebal
Tak perlu gosok
Tak nipis dan tak jarang

Untuk pembelian dan pertanyaan whatsapp sis sekarang πŸ‘‡πŸ»
http://www.wasap.my/60172404243
http://www.wasap.my/60172404243
http://www.wasap.my/60172404243

#NHahmed #NHahmedTeam #NHahmedTeamDropship
#NHarabshawl #shawlarabmurah #arabshawlmurah #shawlcottonarab

Paling Populer Instagram Hashtag