#shawlarabic

18385 posts

TOP POSTS

Salam..siapa2 berminat nak join dropship tudung @laila.hq ..
Harga serendah rm 3
Harga serendah rm 3

bawal pucci @laila.hq serendah rm 7.. Free tak perlu yuran..trusted seller!

Boleh watsapp 012-9953192 atau dm instagram @laila.hq @laila.hq utk join 😉

Meh2..join dropship tudung @laila.hq murah.. by @fatin_laila

#dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #dropshipwelcome #dropshiptudung #dropshipneeded #dropship #dropshipfree #bawalpucci #bawalturki #bawalsaudia #bawalcrepe #shawlchiffon #shawlarabic #bawalsaudia #shawlbubble #tudungmurah #tudunginstant #puccimurah #borongtudung #borongshawlbubble

SHAWL ARABIC RM10.00

Sini cepat pm. Lambat lambat nanti habis 😘
COD ? Penang Island Only 😘 Cod + RM 2 😘

Pm : 017 440 3946

#shawl #arabic #shawlarabic #shawlarabiccrush #shawlarabicmurah

. Assalamualaikum & Hey Girls 😊😍. Kepada bawal lover & shawl lover you all boleh usha & follow @hijab_onyou @hijab_onyou @hijab_onyou , ok. 👩🏼👱🏻‍♀👧🏼
.
Banyak sangat colours yang cantik-cantik, meletop kebabom bila korang pakai bawal/shawl sis ni nanti 🔥💥
.
Jum pakat beli ramai-ramai. Harga kasih sayang sis bagi. Jangan risau. Sekali beli pasti mahu beli lagi ☺
.
@hijab_onyou
@hijab_onyou
@hijab_onyou
.
#bawalsaudya #bawalsaudyaexclusive #bawalsaudyaoriginal #bawalsaudyacantik #bawalsaudyaborong #bawalsaudyamurah #bawalhelwa #bawalhelwatexture #bawaldenim #bawaldenimansania #shawlarabic #shawlcrumple #shawlcrumpleborong #shawlborongmurah

Sis nak bagitahu ni, yang sis jual #shawlarabic mcm sis pki ni okay. Klu nak beli, bole dm sis k . Nnt sis reply... 😘💋 #jangankecamsis

Ramai dok tanya shawl arabic ada tak dekat orked? Awat pulak takdak deknons? Bangnon rasa shawl2 arab plain mahupun ada texture camnii wujud dekat orked sejak 1675 tau! Amboiii.. Mmg kita jual dulu kini selamanya sbb mmg sgt sgt sgt feveret utk gegadis comel masa kini.. Gitteew.. Harga pun sama ja deknons.. Rm10 sahaja! Haaaa shawl2 arab ni available dekat dedua orked nahh.. Jemput mai shoping k.. Weolss bukak dari 11pg saaaaaaampai 10mlm.. Hihi,. Mai ramai2 tau! Jangan ingat hari ahad hujan2 ni kami katop.. Hihi.. #shawlarab #shawlcrush #shawlarabic #penang

Ucu dan anak sedara . Candid lah sangat 🙄
#shawlarabic
#wedding
#village

Assalamualaikum kesayangan. Haa ni sis belanja sekeping gambar #shawlarab aka #shawlarabic siapa nak join postage untuk esok sila whatsapp sis lelaju eaa. #shawlarabmurah #shawlarabicmurah

Lawaaa nyaa model2 ni pakai #ShawlArabic crush ni .
Last stok ya , sangat lakuu ,
Tinggal colour : - brown
- white - green - pink
Sape nak? Rm10 je sehelai . .
Whatsapp ye 0142118744
Cod area pdg pak amat
.
#shawlarabic #shawlarabicmurah

MOST RECENT

🌷Shawl Arabic Matrix!!🌷 Harga jual rm 14

Postage rm 8sem/rm 10ss

Ukuran 2m x 0.8m

Material cotton

#shawlarabic
#shawlcantik #shawlmurah #shawlarabicmurah #lailahq #lailashawl

🌷Shawl Arabic Matrix!!🌷 Harga jual rm 14

Postage rm 8sem/rm 10ss

Ukuran 2m x 0.8m

Material cotton

#shawlarabic
#shawlcantik #shawlmurah #shawlarabicmurah #lailahq #lailashawl

🌷Shawl Arabic Matrix!!🌷 Harga jual rm 14

Postage rm 8sem/rm 10ss

Ukuran 2m x 0.8m

Material cotton

#shawlarabic
#shawlcantik #shawlmurah #shawlarabicmurah #lailahq #lailashawl

🌷Shawl Arabic Matrix!!🌷 Harga jual rm 14

Postage rm 8sem/rm 10ss

Ukuran 2m x 0.8m

Material cotton

#shawlarabic
#shawlcantik #shawlmurah #shawlarabicmurah #lailahq #lailashawl

Bismillahirahmanirahim. Assalamualaikum. Shawl Fringe Arabic 😍 RM12 💰✔️ Postage rm8 sm rm11 ss ✈️✔️ cod area ALOR SETAR 🚗💨✔️ Berminat boleh pm whatsapp 011-23280545 for fast respond 📱 If nak tengok warna lebih jelas boleh mai rumah 🏠 sbb kami takda kedai 😬 #rezekidariAllah #syukurpadaMu #bawalsaudia #bawalsaudiamurah #bawalsaudiaoriginal #bawalsaudiaexclusive #bawaldariindonesia #bawalhelwa #bawalhelwamurah #bawalhelwaoriginal #bawalhelwatexture #shawlarab #shawlarabic #shawlarabicgrid #shawlarabicline #shawlfringearabic

Bismillahirahmanirahim. Assalamualaikum. Shawl Fringe Arabic 😍 RM12 💰✔️ Postage rm8 sm rm11 ss ✈️✔️ cod area ALOR SETAR 🚗💨✔️ Berminat boleh pm whatsapp 011-23280545 for fast respond 📱 If nak tengok warna lebih jelas boleh mai rumah 🏠 sbb kami takda kedai 😬 #rezekidariAllah #syukurpadaMu #bawalsaudia #bawalsaudiamurah #bawalsaudiaoriginal #bawalsaudiaexclusive #bawaldariindonesia #bawalhelwa #bawalhelwamurah #bawalhelwaoriginal #bawalhelwatexture #shawlarab #shawlarabic #shawlarabicgrid #shawlarabicline #shawlfringearabic

Bismillahirahmanirahim. Assalamualaikum. Shawl Fringe Arabic 😍 RM12 💰✔️ Postage rm8 sm rm11 ss ✈️✔️ cod area ALOR SETAR 🚗💨✔️ Berminat boleh pm whatsapp 011-23280545 for fast respond 📱 If nak tengok warna lebih jelas boleh mai rumah 🏠 sbb kami takda kedai 😬 #rezekidariAllah #syukurpadaMu #bawalsaudia #bawalsaudiamurah #bawalsaudiaoriginal #bawalsaudiaexclusive #bawaldariindonesia #bawalhelwa #bawalhelwamurah #bawalhelwaoriginal #bawalhelwatexture #shawlarab #shawlarabic #shawlarabicgrid #shawlarabicline #shawlfringearabic

✔Tudung Bawal Ansania✔Saiz Bidang 45✔RM10
🌺Tudung Heavy Cotton
🌺Mudah Dibentuk
🌺Ironless
🌺Tidak panas ⚘⚘⚘⚘Kenapa patut beli???? Sbb HARGA MURAH😚😚Harga kasih sayang abang kasi. #TUDUNGBAWALSAUDIA
#TUDUNGBAWALHELWA
#TUDUNGBAWALSAUDIAX
#SHAWLARABIC
#TUDUNGBAWALMURAH
#TUDUNGBAWALCANTIK
#OOTD #MUSLIMAH
#TUDUNGCANTIK
#TUDUNGMALAYSIA
#SCARF #MUSLIMAHWEAR

✔Tudung Bawal Ansania✔Saiz Bidang 45✔RM10
🌺Tudung Heavy Cotton
🌺Mudah Dibentuk
🌺Ironless
🌺Tidak panas ⚘⚘⚘⚘Kenapa patut beli???? Sbb HARGA MURAH😚😚Harga kasih sayang abang kasi. #TUDUNGBAWALSAUDIA
#TUDUNGBAWALHELWA
#TUDUNGBAWALSAUDIAX
#SHAWLARABIC
#TUDUNGBAWALMURAH
#TUDUNGBAWALCANTIK
#OOTD #MUSLIMAH
#TUDUNGCANTIK
#TUDUNGMALAYSIA
#SCARF #MUSLIMAHWEAR

✔Tudung Bawal Ansania
✔Saiz Bidang 45
✔RM10
🌺Tudung Heavy Cotton
🌺Mudah Dibentuk
🌺Ironless
🌺Tidak panas ⚘⚘⚘⚘Kenapa patut beli???? Sbb HARGA MURAH😚😚Harga kasih sayang abang kasi. #TUDUNGBAWALSAUDIA
#TUDUNGBAWALHELWA
#TUDUNGBAWALSAUDIAX
#SHAWLARABIC
#TUDUNGBAWALMURAH
#TUDUNGBAWALCANTIK
#OOTD #MUSLIMAH
#TUDUNGCANTIK
#TUDUNGMALAYSIA
#SCARF #MUSLIMAHWEAR

Salam..siapa2 berminat nak join dropship tudung @laila.hq ..
Harga serendah rm 3
Harga serendah rm 3

bawal pucci @laila.hq serendah rm 7.. Free tak perlu yuran..trusted seller!

Boleh watsapp 012-9953192 atau dm instagram @laila.hq @laila.hq utk join 😉

Meh2..join dropship tudung @laila.hq murah.. by @fatin_laila

#dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #dropshipwelcome #dropshiptudung #dropshipneeded #dropship #dropshipfree #bawalpucci #bawalturki #bawalsaudia #bawalcrepe #shawlchiffon #shawlarabic #bawalsaudia #shawlbubble #tudungmurah #tudunginstant #puccimurah #borongtudung #borongshawlbubble

C L E A R A N C E R M 8 . 0 0 ! !
.
.
017 440 3946
call | sms | whatsapp
#shawl #shawlarabic #shawlcrush #arabiccrush #malaysia #tudung #hijab #fashion

.
Item : Shawl Arab Crumple
Material : High Quality Stretchable Cotton
Measurement : 0.7m x 1.7m

Kelebihan shawl arabic
🌸Tak perlu iron
🌸Tak licin
🌸 Material cotton lembut
🌸 Sesuai untuk dibawa travel

Available 10 colour only👇👇
White
Purple
Red Peach
Orange
Yellow Mustard
Pink
Light Pink
Pear Green
Light Grey
Nude Cream

Sehelai RM12
3helai RM33😍 📮Postage RM7 SM / RM11

COLOURS MAY SLIGHTLY BE DIFFERENCE DUE TO LIGHTING.

To order whatsapp : +60173980067

#arabshawlmurah #arabicshawl #shawlarabiccrush #shawlarabic #shawlmurah #sayajual #shawlarab #shawlarabmurah #sayajualmurah #sayajualshawl #arabianshawl #shawlarabian

🌶🌶🌶HOT Design
.
Arabic FRINGE WIDESHAWL
.
✔Kain yang sejuk,lembut dan tidak jarang
✔MUDAH digayakan dan yg plg best tak perlu GOSOK
✔Travel friendly
✔Material : High quality cotton
✔Ukuran : 1.8m×1.0m approximately .
💲Price : RM13 EACH exc Postage
👉 Postage rate : RM8(SM) & RM12(SS)

Whatsapp : 📲 0179190253
Whatsapp : 📲 0179190253
Whatsapp : 📲 0179190253

#arabicshawl #arabicwideshawl #arabicwideshawlmurah #wideshawl #murah2 #crumplewideshawl #fringewideshawl #shawlmurah #terkini #newdesign #cottonwideshawl #hnmwideshawl #highquality #plainwideshawlmurah #wideshawllovers #love #ironless #casualstyle #travelfriendly #easytowear #tutorialshawl #simplewideshawl #extrafringewideshawl #hijabstyle #sayajualmurahmurah #arabianshawl #mildcrepe #cottonwideshawlmurah #shawlmurah #shawlarabic

🌷Shawl Arabic Matrix!!🌷
rm 14

Postage rm 8sem/rm 10ss

Ukuran 2m x 0.8m

Promosi
Harga jual 3 helai rm 45sem

Material cotton
📲DM
#shawlarabic
#shawlcantik #shawlmurah #shawlarabicmurah #lailahq #lailashawl

.
Item : Shawl Arab Crumple
Material : High Quality Stretchable Cotton
Measurement : 0.7m x 1.7m

Kelebihan shawl arabic
🌸Tak perlu iron
🌸Tak licin
🌸 Material cotton lembut
🌸 Sesuai untuk dibawa travel

Available 10 colour only👇👇
White
Purple
Red Peach
Orange
Yellow Mustard
Pink
Light Pink
Pear Green
Light Grey
Nude Cream

Sehelai RM12
3helai RM33😍 📮Postage RM7 SM / RM11

COLOURS MAY SLIGHTLY BE DIFFERENCE DUE TO LIGHTING.

To order whatsapp : +60173980067

#arabshawlmurah #arabicshawl #shawlarabiccrush #shawlarabic #shawlmurah #sayajual #shawlarab #shawlarabmurah #sayajualmurah #sayajualshawl #arabianshawl #shawlarabian

Meh cepat cepat selit order dengan saya sebelum kita closed order. Order serta payment before hari rabu yew sayang sayang 😚
Any inquiries :
Pm/ws/dm : 010-9075016 (tasya)

#ainshascarf #bawalhelwa #bawalturki #bawalsaudia #bawalcantik #bawalhelwa #bawalpucci #bawalsaudiamarocco #shawlcakenis #shawlkeknis #shawlbubble #shawlarabic #arabiccrush #bawalmalaysia

10% OFF !!! 😱😱😱
Hanya 3 Hari .
.
Demi menghargai pelanggan setia kami.
Kakfad berbesar hati memberikan potongan Harga sebanyak 10% kepada semua jenis shawl di @fadieylahijab .
.
**Terhad kepada mereka yang pernah berurusan dengan kami. .
.
Untuk tempahan:
Whatsapp 📲019-521 1209
📲019-521 1209
📲019-521 1209
.
.
#arabicshawls #arabicshawl #arabicshawlrm10 #arabicwideshawl #arabicshawl2tone #shawlarab #shawlmurah #shawlarabic #shawlcrush #shawlbubble #bubblepucci #bubbleshawl #shawlbubblecorak #shawlbubblemurah #shawlarabmurah #shawlarabicmurah #shawlarabiccantik #shawlbubblepucci

Most Popular Instagram Hashtags