#shawlarabborong

MOST RECENT

Restok!!
Silky Pleated Crush Wideshawl
.
Harga borong termasuk postage
125sm/135ss 10pcs
200sm/210ss 20pcs
.
Whtsap admin 0139577607 atau klik no whtsap di bio ye 👆
.
#shawlarab #shawlarabmurah #shawlarabicmurah #shawlarabborong #shawlarabiccrush #shawlarabicborong #borongshawlarab#borongshawlarabmurah #borongshawlarabic #borongshawlarabicmurah#shawlpleated #shawlpleatedborong

Sis saya cari bidang 50 tapi bidang 50 dah sold out☹️
__
Eh nak tahu satu fakta?, yang Kesayangan kita sorang ni pakai bidang 55 tau tapi tengok dia adjust boleh je jdi bidang 50😍
__
Tu sebab kita produce saiz tengah tengah sebab senang korang nak adjust ikut kesukaan korang☺️
__
Eh promo still on okey grab cepat!😘
__
#bymrdaughters#bymrdaughterslovers#bymrdaughterscatalogue#airislimitededition#bymrdaughterslover#shawllabuh#shawllabuhmurah#lubukshawlmurah#bridesmaidshawl#onlinetrustedseller#onlineshopping#onlineshoppe#onlineboutique#bawalchiffon#bawalchiffonmurah#fringeshawl#shawlarab#shawlarabmurah#shawlarabborong#bazarpaknil#rahsiahatiperempuan

BAYANGKAN KORANG BERGAYA DENGAN SHAWL CANTIK NI..CONFIRM GOJES SANGAT UOLLS!!
.
sebab ape shawl ni best?sbb xperlu iron lgsg..senang sangat pakai..lilit sap sap sap siap!
.
TERLAJAK MURAH UOLSS!
.
.
➡RM12 (1-9pcs)
➡RM10 (10-19pcs)
➡RM8 (20pcs keatas)
.
✔price exclude postage

Rambang mata nk pilih warna aihhhh😍😍😍
.
Berminat?
Do pm/whatsapp
0147563774
0147563774
0147563774
or boleh click wasap link dkt page info keh😉

#shawlmurah #shawlborong #shawlbubblemurah #shawlbubble #shawllabuh #shawlchiffon #shawlarabmurah #shawlarab #shawlkeknismurah #shawl #shawls #shawlcantik #shawlkeknis #shawlmalaysia #shawlarabborong #sayajualborong #shawlfringe #wideshawlfringe #tudung #shawl #shawls #shawlheavychiffon #shawlarabfringe #shawlnegro #shawlmurah #shawlonline #tudungmurah #tudunginstant #shawlinstant #shawlbubbleborong #shawlcrumple #crumpleshawl #tudungraya2018

BAYANGKAN KORANG BERGAYA DENGAN SHAWL CANTIK NI..CONFIRM GOJES SANGAT UOLLS!!
.
sebab ape shawl ni best?sbb xperlu iron lgsg..senang sangat pakai..lilit sap sap sap siap!
.
TERLAJAK MURAH UOLSS!
.
.
➡RM12 (1-9pcs)
➡RM10 (10-19pcs)
➡RM8 (20pcs keatas)
.
✔price exclude postage

Rambang mata nk pilih warna aihhhh😍😍😍
.
Berminat?
Do pm/whatsapp
0105699291
0105699291
0105699291
or boleh click wasap link dkt page info keh😉

#shawlmurah #shawlborong #shawlbubblemurah #shawlbubble #shawllabuh #shawlchiffon #shawlarabmurah #shawlarab #shawlkeknismurah #shawl #shawls #shawlcantik #shawlkeknis #shawlmalaysia #shawlarabborong #sayajualborong #shawlfringe #wideshawlfringe #tudung #shawl #shawls #shawlheavychiffon #shawlarabfringe #shawllover #shawlmurah #shawlnegro #tudungmurah #tudunginstant #shawlinstant #shawlbubbleborong #shawlcrumple #crumpleshawl #tudungraya2018

BAYANGKAN KORANG BERGAYA DENGAN SHAWL CANTIK NI..CONFIRM GOJES SANGAT UOLLS!!
.
sebab ape shawl ni best?sbb xperlu iron lgsg..senang sangat pakai..lilit sap sap sap siap!
.
TERLAJAK MURAH UOLSS!
.
.
➡RM12 (1-9pcs)
➡RM10 (10-19pcs)
➡RM8 (20pcs keatas)
.
✔price exclude postage

Rambang mata nk pilih warna aihhhh😍😍😍
.
Berminat?
Do pm/whatsapp
0147563774
0147563774
0147563774
or boleh click wasap link dkt page info keh😉

#shawlmurah #shawlborong #shawlbubblemurah #shawlbubble #shawllabuh #shawlchiffon #shawlarabmurah #shawlarab #shawlkeknismurah #shawl #shawls #shawlcantik #shawlkeknis #shawlmalaysia #shawlarabborong #sayajualborong #shawlfringe #wideshawlfringe #tudung #shawl #shawls #shawlheavychiffon #shawlarabfringe #shawlnegro #shawlmurah #shawlonline #tudungmurah #tudunginstant #shawlinstant #shawlbubbleborong #shawlcrumple #crumpleshawl #tudungraya2018

Penampakkan warna warna yang akan mewarnai hari Raya anda😍
__
Dah grab ke belum Tudung raya korang kat @bymrdaughters ?
__
Kalau belum kena cepat tau!, sebab nanti melepas nak cecantik dengan tudung behave pagi raya😌
__
Btw selamat berbuka😘
__
#bymrdaughters#bymrdaughterslovers#bymrdaughterscatalogue#airislimitededition#bymrdaughterslover#shawllabuh#shawllabuhmurah#lubukshawlmurah#bridesmaidshawl#onlinetrustedseller#onlineshopping#onlineshoppe#onlineboutique#bawalchiffon#bawalchiffonmurah#fringeshawl#shawlarab#shawlarabmurah#shawlarabborong#bazarpaknil#rahsiahatiperempuan

BAYANGKAN KORANG BERGAYA DENGAN SHAWL CANTIK NI..CONFIRM GOJES SANGAT UOLLS!!
.
sebab ape shawl ni best?sbb xperlu iron lgsg..senang sangat pakai..lilit sap sap sap siap!
.
TERLAJAK MURAH UOLSS!Min order 20pcs sahaja!!
.
.
✔️20pcs RM180/sm, RM190/ss
✔️random color
.
.
Berminat?
so wasap
0147563774
0147563774
0147563774
or boleh click wasap link dkt page info keh😉

#shawlmurah #shawlborong #shawlbubblemurah #shawlbubble #shawllabuh #shawlchiffon #shawlarabmurah #shawlarab #shawlkeknismurah #shawl #shawls #shawlcantik #shawlkeknis #shawlmalaysia #shawlarabborong #sayajualborong #shawlfringe #wideshawlfringe #tudung #shawl #shawls #shawlheavychiffon #shawlarabfringe #shawllover #shawlmurah #shawlonline #tudungmurah #tudunginstant #shawlinstant #shawlbubbleborong #shawlcrumple #crumpleshawl #tudungraya2018

HOT KALER🧕🏻😍
__
Bawa Airis bidang 55
__
Nak cantik dan tudung behave masa raya memang kena ada bawal chiffon Airis b55 ni😉

Boleh adjust 50 atau 60 jadi tak payah susah-susah nak uruskan😌

Price : Rm20 exc postage sehelai
PROMO RAMADHAN : Rm80 INCLUDE POSTAGE untuk 4 helai ❤️
__
CODE : dari kiri,
1) Pastel Pink
2) Shocking Pink❌
3) Red Maroon
__
Click link atau Dm untuk Order😘
__
p/s : Stock Limited, so jangan lambat lambat okey🤭
.
.
#bymrdaughters#bymrdaughterslovers#bymrdaughterscatalogue#airislimitededition#bymrdaughterslover#shawllabuh#shawllabuhmurah#lubukshawlmurah#bridesmaidshawl#onlinetrustedseller#onlineshopping#onlineshoppe#onlineboutique#bawalchiffon#bawalchiffonmurah#fringeshawl#shawlarab#shawlarabmurah#shawlarabborong#bazarpaknil#rahsiahatiperempuan

Nak cantik dan tudung behave masa raya memang kena ada bawal chiffon Airis b55 ni😉

Boleh adjust 50 atau 60 jadi tak payah susah-susah nak uruskan😌

Price : Rm20 exc postage sehelai
PROMO RAMADHAN : Rm80 INCLUDE POSTAGE untuk 4 helai ❤️
__
CODE : dari kiri,
1) Emerald Green
2) Mint
3) Lime
__
Click link atau Dm untuk Order😘
__
p/s : Stock Limited, so jangan lambat lambat okey🤭
.
.
#bymrdaughters#bymrdaughterslovers#bymrdaughterscatalogue#airislimitededition#bymrdaughterslover#shawllabuh#shawllabuhmurah#lubukshawlmurah#bridesmaidshawl#onlinetrustedseller#onlineshopping#onlineshoppe#onlineboutique#bawalchiffon#bawalchiffonmurah#fringeshawl#shawlarab#shawlarabmurah#shawlarabborong#bazarpaknil#rahsiahatiperempuan

Nak cantik dan tudung behave masa raya memang kena ada bawal chiffon Airis b55 ni😉

Boleh adjust 50 atau 60 jadi tak payah susah-susah nak uruskan😌

Price : Rm20 exc postage sehelai
PROMO RAMADHAN : Rm80 INCLUDE POSTAGE untuk 4 helai ❤️
__
CODE : dari kiri
1) Milo
2) Light choco❌
3) Choco
4) Dark choco
__
Click link atau Dm untuk Order😘
__
p/s : Stock Limited, so jangan lambat lambat okey🤭
.
.
#bymrdaughters#bymrdaughterslovers#bymrdaughterscatalogue#airislimitededition#bymrdaughterslover#shawllabuh#shawllabuhmurah#lubukshawlmurah#bridesmaidshawl#onlinetrustedseller#onlineshopping#onlineshoppe#onlineboutique#bawalchiffon#bawalchiffonmurah#fringeshawl#shawlarab#shawlarabmurah#shawlarabborong#bazarpaknil#rahsiahatiperempuan

Nak cantik dan tudung behave masa raya memang kena ada bawal chiffon Airis b55 ni😉

Boleh adjust 50 atau 60 jadi tak payah susah-susah nak uruskan😌

Price : Rm20 exc postage sehelai
PROMO RAMADHAN : Rm80 INCLUDE POSTAGE untuk 4 helai ❤️
__
CODE : dari atas,
1) Denim Blue
2) Pastel Blue
3) Royal Blue
__
Click link atau Dm untuk Order😘
__
p/s : Stock Limited, so jangan lambat lambat okey🤭
.
.
#bymrdaughters#bymrdaughterslovers#bymrdaughterscatalogue#airislimitededition#bymrdaughterslover#shawllabuh#shawllabuhmurah#lubukshawlmurah#bridesmaidshawl#onlinetrustedseller#onlineshopping#onlineshoppe#onlineboutique#bawalchiffon#bawalchiffonmurah#fringeshawl#shawlarab#shawlarabmurah#shawlarabborong#bazarpaknil#rahsiahatiperempuan

Nak cantik dan tudung behave masa raya memang kena ada bawal chiffon Airis b55 ni😉

Boleh adjust 50 atau 60 jadi tak payah susah-susah nak uruskan😌

Price : Rm20 exc postage sehelai
PROMO RAMADHAN : Rm80 INCLUDE POSTAGE untuk 4 helai ❤️
__
CODE : dari atas,
1) Red maroon
2) Shocking Pink❌
__
Click link atau Dm untuk Order😘
__
p/s : Stock Limited, so jangan lambat lambat okey🤭
.
.
#bymrdaughters#bymrdaughterslovers#bymrdaughterscatalogue#airislimitededition#bymrdaughterslover#shawllabuh#shawllabuhmurah#lubukshawlmurah#bridesmaidshawl#onlinetrustedseller#onlineshopping#onlineshoppe#onlineboutique#bawalchiffon#bawalchiffonmurah#fringeshawl#shawlarab#shawlarabmurah#shawlarabborong#bazarpaknil#rahsiahatiperempuan

Nak cantik dan tudung behave masa raya memang kena ada bawal chiffon Airis b55 ni😉

Boleh adjust 50 atau 60 jadi tak payah susah-susah nak uruskan😌

Price : Rm20 exc postage sehelai
PROMO RAMADHAN : Rm80 INCLUDE POSTAGE untuk 4 helai ❤️
__
CODE : dari atas,
1) Pastel Pink
2) Salmon
3) Pink❌
__
Click link atau Dm untuk Order😘
__
p/s : Stock Limited, so jangan lambat lambat okey🤭
.
.
#bymrdaughters#bymrdaughterslovers#bymrdaughterscatalogue#airislimitededition#bymrdaughterslover#shawllabuh#shawllabuhmurah#lubukshawlmurah#bridesmaidshawl#onlinetrustedseller#onlineshopping#onlineshoppe#onlineboutique#bawalchiffon#bawalchiffonmurah#fringeshawl#shawlarab#shawlarabmurah#shawlarabborong#bazarpaknil#rahsiahatiperempuan

Most Popular Instagram Hashtags