[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shampoosantanselangor

749 posts

TOP POSTS

Promotion masih on! Beli 3 botol SHAMPOO SANTAN dapat FREE Pouch Bag & FREE POSTAGE!.
.
Taknak sudah..nama kau bedah..
.
#shampoosantan #agentshampoosantan #shampoosantanselangor #promosi #freegift

Set Combo ni memang sangat laku macam goreng pisang cheese meleleh tu!

Sebab beli Wonder Hair Oil dapat FREE Shampoo Santan.
Harga asal Wonder Hair Oil sahaja ialah RM59 & Shampoo Santan RM29...tapi sekarang harga promo kita bagi RM69 sahaja boleh dapat dua2 ni! Berbaloi kan?

Jangan tunggu lama2...nanti lama2 rambut mu....sambung sendiri k! 😜😜 For fast response ⬇⬇⬇
www.wasap.my/60193060012

#shampoosantan #agentshampoosantan #shampoosantanselangor

"buat rambut Kat salon ke daus, tak nampak kering dah rambut"😺
. "kelemumur dan rambut gugur dah berkurangan kak baru pakai seminggu"😸
. "terbaiklah shampoo santan saya bagi 5 bintang"😽
. "rambut jadi lembut sis, baru pakai semalam"😻
.

Dan macam-macam lg real testimoni customer Sis alia dari @shampoosantankualalumpur ni... 😍😍😍
.

Haaa korang yang Ada masalah rambut dan kulit kepala Memang kena try shampoo santan yang gempak dan bakal viral tahun 2017 cepat2...nanti barulah raya cenggini πŸ‘πŸ‘πŸ™ŠπŸ™ˆπŸ™ŠπŸ™ˆ
.

Shampoo santan memang ajaib!!! Dah beratus customer Sis alia berpuas hati.... Sis syak shampoo ni turun dari langit!πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.

Cepat2 follow rapat-rapat...free consultation tau janji follow @shampoosantankualalumpur
@shampoosantankualalumpur
@shampoosantankualalumpur
@shampoosantankualalumpur atau WA je 01127079277 (Alia)πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
.
#shampoksantankl
#shampoosantankualalumpur
#produkorganik
#produknatural
#shampoosantan
#testimonishampoosantan
#rambutgugur
#kelemumur
#rambutbotak
#rambutrosak
#rambutkering
#shampoosantanselangor

Alhamdulilah.
Jumaat yg mulia, HQ My Home Lab di interview untuk shooting by Potret Niaga TV3
Terus berkembang maju,semakin meluaskan pengaruh.
.
Jom join family My Home Lab, sementara HQ tengah offer dan melebarkan sayap marketing. yg nak income luar biasa, sertai kami dengan jadi sebahagian teams My Home Lab modal serendah RM190 sahaja tau tapi pulangan wow sangat
.
www.wasap.my/60147263909
#shampoohomemade
#shampoosantanoriginal
#shampoosantanmyhomelaboriginal #shampoosantanmyhomelab #shampoosantankl #stokiskl #shampoosantanrawang #shampoosantanselangor #pakarrawatanrambutgugur #bebasparaben #rambutsihat #agentwanted

Kenapa gambar adik ni eh?
.
Sebab mak nya ambil inisiatif guna Shampoo Santan My Home Lab. Makin lebatt rambut adik bii. Makin hensem lah awak lepas nihh 😍😍
.
Mommy2 yang lain teringin takk? Jomlah cubaaa πŸ€—
.
Sendiri pakai baby pun pakaii best betuii
.
Boleh whatsapp kitaa 013-2763856
.πŸ˜‰
.
#shampoosantanEAJβ €
#shampoosantanselangor #shampoosantanmyhomelaboriginal #shampoosantansungaibuloh #shampoosantankualaselangor β €
#shampoosantantanjungkarang #rambutrosak #haircaretreatment #haircaretreamentmalaysia #naturalhaircare #testimoniEAJ #testimonishampoosantan #rambutgugur

MOST RECENT

Saya agent sah klang MHL2857
Free COD Bandar putera/ puteri, bukit tinggi, andalas, sentosa, bukit naga, jln krbun
POSTAGE seluruh Malaysia

Tempahan dan pembelian bole wasap sy πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60172839462

#teamhakaksantan #shampoosantan #agentshampoosantan #ejenshampoosantan #shampoosantanselangor #shampoo #minyakrambut #sayajualshampoo #Klang #rambutsihat #ejenmalaysia #agentmalaysia #ejendiperlukan #agentdiperlukan #agentwanted

PROMOSI SHAMPOO SANTAN SEMPENA DEEPAVALI β˜†18-22 OKTOBER 2017β˜†

Beli 2 botol SHAMPOO SANTAN berharga RM70 akan dapat FREE POSTAGE!

YESSS!
F R E E P O S T A G E !
F R E E P O S T A G E !
F R E E P O S T A G E ! πŸ“² 0182124154
#teamhakaksantan #shampoosantankapar #agentshampoosantan #ejenshampoosantan #shampoosantanselangor #sayajualshampoo #rambutsihat #ejenmalaysia #agentmalaysia #klang #shahalam #shahalam2 #rantaupanjangklang #kapar #shampoosantan #shampoo #rambutcepattumbuh #rambutlembut #rambutgugur #masalahrambut #rambutsihatdancantik #like4likeback #like4follower #liker #likemypost #like4likes #trustedseller #codklang #codkaparklang

PROMOSI DEEPAVALI
❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀ FREE POSTAGE RM70 2 botol shampoo santan
SAH dari 18hb sehingga 22hb October 2017

Saya agent sah klang MHL2857
FREE COD service within Bandar putera/ puteri, bukit tinggi, andalas, sentosa, bukit naga, jln krbun
POSTAGE SELURUH MALAYSIA

Tempahan dan pembelian bole wasap sy πŸ‘‡

http://www.wasap.my/60172839462

#teamhakaksantan #shampoosantan #agentshampoosantan #ejenshampoosantan #shampoosantanselangor #shampoo #minyakrambut #sayajualshampoo #Klang #rambutsihat #ejenmalaysia #agentmalaysia #ejendiperlukan #agentdiperlukan #agentwanted

.
RAMBUT GUGUR SELEPAS BERSALIN?
.
.
Jom ikhtiar dengan #shampoosantan homemade yang 100% natural dan pastinya #bebasparaben #bebassls
.
Tanpa perlu rawatan rambut yang berkos tinggi. Shampoo santan mampu dimiliki dan pastinya sangat berbaloi untuk dicuba.
.
250ml RM35 exc pos
Tahan sehingga 2 bulan
.
πŸ“² WA 018-3515056
.
.
#rambutgugur #kulitkepalaberminyak #kulitkepalakering #kegatalankulitkepala #kulitkepalagatal #keguguranrambut #kelemumur #rambutbercabang #rambutkering #syampusemulajadi #syampubebaskimia #syampusantan #shampoosantanselangor #rambutsihat #masalahrambut

SHAMPOO SANTAN adalah shampoo khas untuk: β€’ Merawat rambut gugur
β€’ Menghilangkan kelemumur
β€’ Merawat rambut & kulit kepala
β€’ Melebatkan rambut
β€’ Menyihatkan rambut

Bahan2 yang digunakan seperti MINYAK KELAPA/ SANTAN/ MINYAK PATI OREN/ MINYAK ROSEMARY/ VITAMIN E & VITAMIN B5 adalah bahan2 semulajadi yang memang telah dikaji & terbukti berkesan untuk mengatasi masalah rambut!

Rambut adalah mahkota kita, jaga dan rawat sebelum terlambat ❀❀❀ #teamhakaksantan #shampoosantan #agentshampoosantan #ejenshampoosantan #shampoosantanselangor #shampoo #minyakrambut #sayajualshampoo #klang #rambutsihat #ejenmalaysia #agentmalaysia #ejendiperlukan #agentdiperlukan #agentwanted

❗❗❗Rambut Awak gugur sampai tersumbat tandas?? 😣
.
.
.
❗❗❗Kelemumur tebal macam salji Kat kutub utara?? πŸ˜₯
.
.
.
❗❗❗Kulit kepala gatal-gatal sampai garu berdarah-darah? 😰
.
.
.
❗❗❗Kepala sikit lagi nak botak sebab tak tahan produk yang banyak chemicals? 😟
.
.
.

Meh sini nak bagi solution Kat masalah Awak ni... 😍😍 Kena cuba shampoo santan dari @shampoosantankualalumpur ni tau....organik produk yg ada testimoni belambak2....Sis alia akan guide Awak sampai Awak dapat rambut yang awak idamkan β˜β˜πŸ˜€πŸ˜€
.
.
.
Cepat follow @shampoosantankualalumpur atau WA je sis alia 01127079277
.
.
.

#shampoosantan
#shampoosantanoriginal
#shampoosantankl
#testimonishampoosantan
#shampoosantankualalumpur
#agentwanted
#shampoosantanselangor
#testimonishampoosantan
#rambutgugur
#rambutkering
#rambutrosak
#kelemumur #shampoosantankelantan #shampoosantankotabharu
#shampoosantanpenang #shampoosantanmelaka #shampoosantangombak #shampoosantanselayang #shampoosantanwangsamaju #shampoosantannilai #shampoosantansenawang #shampoosantanbukitjalil #shampoosantantumpat #shampoosantankuantan #shampoosantanrawang #shampoosantanserendah

Malam ni pi cod kat umah orang kaya-kayaπŸ˜„πŸ˜„ dasat nya rumah 3 tingkat , bawah tanah pon ada rumah. Guard house dia pon besar macam apa dah.hihi
.
.
.
Patutla senang sangat close sale orang berduit rupanya.πŸ˜‚
.
.
.
Terinspirasi la jugak nak rumah camtu. InsyaAllah one day. Nak umah camtu taklehla nak manja2. Kena kuat kena kerja keras.πŸ’ͺ.
.
.
Alhdulillah untuk hari ini.😊😊
.
.
.
#shampoosantan
#shampoosantanoriginal
#shampoosantankl
#shampoosantankualalumpur
#agentwanted
#shampoosantanselangor
#testimonishampoosantan
#rambutgugur
#rambutkering
#rambutrosak
#kelemumur #shampoosantankelantan #shampoosantankotabharu
#shampoosantanpenang #shampoosantanmelaka #shampoosantangombak #shampoosantanselayang #shampoosantanwangsamaju #shampoosantannilai #shampoosantansenawang #shampoosantanbukitjalil #shampoosantantumpat #shampoosantankuantan #shampoosantanrawang #shampoosantanserendah

❗❗❗Rambut Awak gugur sampai tersumbat tandas?? 😣
.
.
.
❗❗❗Kelemumur tebal macam salji Kat kutub utara?? πŸ˜₯
.
.
.
❗❗❗Kulit kepala gatal-gatal sampai garu berdarah-darah? 😰
.
.
.
❗❗❗Kepala sikit lagi nak botak sebab tak tahan produk yang banyak chemicals? 😟
.
.
.

Meh sini nak bagi solution Kat masalah Awak ni... 😍😍 Kena cuba shampoo santan dari @shampoosantankualalumpur ni tau....organik produk yg ada testimoni belambak2....Sis alia akan guide Awak sampai Awak dapat rambut yang awak idamkan β˜β˜πŸ˜€πŸ˜€
.
.
.
Cepat follow @shampoosantankualalumpur atau WA je sis alia 01127079277
.
.
.

#shampoosantan
#shampoosantanoriginal
#shampoosantankl
#testimonishampoosantan
#shampoosantankualalumpur
#agentwanted
#shampoosantanselangor
#testimonishampoosantan
#rambutgugur
#rambutkering
#rambutrosak
#kelemumur #shampoosantankelantan #shampoosantankotabharu
#shampoosantanpenang #shampoosantanmelaka #shampoosantangombak #shampoosantanselayang #shampoosantanwangsamaju #shampoosantannilai #shampoosantansenawang #shampoosantanbukitjalil #shampoosantantumpat #shampoosantankuantan #shampoosantanrawang #shampoosantanserendah

MINYAK KELAPA VS MINYAK BABY (MINERAL OIL)
=============================
Ramai yang guna baby oil untuk rambut sebelum ni kan?? Baca kat bawah ni πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ βœ”Minyak kelapa menembus lebih jauh ke dalam rambut, melembabkan dari dalam. ❌Minyak mineral bertindak semata-mata sebagai pelincir yang murah. Ia tidak memberi manfaat kepada rambut atau kulit kepala dalam apa cara sekalipun tidak membekalkan kulit kepala dengan nutrien atau menghidratkannya
#teamhakaksantan #shampoosantankapar #agentshampoosantan #ejenshampoosantan #shampoosantanselangor #sayajualshampoo #rambutsihat #ejenmalaysia #agentmalaysia #klang #shahalam #shahalam2 #rantaupanjangklang #kapar #shampoosantan #shampoo #rambutcepattumbuh #rambutlembut #rambutgugur #masalahrambut #rambutsihatdancantik #like4likeback #like4follower #liker #likemypost #like4likes #trustedseller #codklang #codkaparklang

STOCK MAKIN MENYUSUT!!
======================== 🌼KELEBIHAN SHAMPOO SANTAN:
β€’ MENGURANGKAN RAMBUT GUGUR
β€’ MENGHILANGKAN KELEMUMUR
β€’ MENGHILANGKAN GATAL KULIT KEPALA
β€’ MELEBATKAN RAMBUT
β€’ MEMBANTU PERTUMBUHAN RAMBUT BARU
β€’ MENYIHATKAN & MENGUATKAN RAMBUT 🌼KELEBIHAN WONDER HAIR OIL:
β€’ MENGUAT & MELEMBUTKAN RAMBUT
β€’ MERAWAT RAMBUT SECARA MENDALAM
β€’ MENGHILANGKAN KELEMUMUR
β€’ MELAMBATKAN PERTUMBUHAN UBAN
β€’ MERAWAT RAMBUT ROSAK
β€’ SEBAGAI "HAIR TREATMENT"
β€’ MEMBANTU PEREDARAN DARAH PADA KULIT KEPALA πŸ“² www.wasap.my/60172839462

HARGA:
SHAMPOO SANTAN : RM35
WONDER HAIR OIL : RM59
COMBO SET : RM89

POSTAGE: RM8 SM/ RM12 SS

#teamhakaksantan #shampoosantan #agentshampoosantan #ejenshampoosantan #shampoosantanselangor #shampoo #minyakrambut #sayajualshampoo #Klang #rambutsihat #ejenmalaysia #agentmalaysia #ejendiperlukan #agentdiperlukan #agentwanted

❗❗❗Rambut Awak gugur sampai tersumbat tandas?? 😣
.
.
.
❗❗❗Kelemumur tebal macam salji Kat kutub utara?? πŸ˜₯
.
.
.
❗❗❗Kulit kepala gatal-gatal sampai garu berdarah-darah? 😰
.
.
.
❗❗❗Kepala sikit lagi nak botak sebab tak tahan produk yang banyak chemicals? 😟
.
.
.

Meh sini nak bagi solution Kat masalah Awak ni... 😍😍 Kena cuba shampoo santan dari @shampoosantankualalumpur ni tau....organik produk yg ada testimoni belambak2....Sis alia akan guide Awak sampai Awak dapat rambut yang awak idamkan β˜β˜πŸ˜€πŸ˜€
.
.
.
Cepat follow @shampoosantankualalumpur atau WA je sis alia 01127079277
.
.
.

#shampoosantan
#shampoosantanoriginal
#shampoosantankl
#testimonishampoosantan
#shampoosantankualalumpur
#agentwanted
#shampoosantanselangor
#testimonishampoosantan
#rambutgugur
#rambutkering
#rambutrosak
#kelemumur #shampoosantankelantan #shampoosantankotabharu
#shampoosantanpenang #shampoosantanmelaka #shampoosantangombak #shampoosantanselayang #shampoosantanwangsamaju #shampoosantannilai #shampoosantansenawang #shampoosantanbukitjalil #shampoosantantumpat #shampoosantankuantan #shampoosantanrawang #shampoosantanserendah

Most Popular Instagram Hashtags