#shampoosantanselangor

464 posts

TOP POSTS

Berita baik berita baik!!! 3 botol free pos u'ollss! Grab sekarang sampai stocks clear! 😘😘😘
.
Whatsapp segera! 0183607115
.
#shampoosantan #shampoosantammurah #offershampoosantan #shampoosantanselangor

Set Combo ni memang sangat laku macam goreng pisang cheese meleleh tu!

Sebab beli Wonder Hair Oil dapat FREE Shampoo Santan.
Harga asal Wonder Hair Oil sahaja ialah RM59 & Shampoo Santan RM29...tapi sekarang harga promo kita bagi RM69 sahaja boleh dapat dua2 ni! Berbaloi kan?

Jangan tunggu lama2...nanti lama2 rambut mu....sambung sendiri k! 😜😜 For fast response ⬇⬇⬇
www.wasap.my/60193060012

#shampoosantan #agentshampoosantan #shampoosantanselangor

Dulu sikat rambut je stress tgk rambut gugur melekat disikat?? Runsing?? Sekarang tak lagi..
Shampoo santan byk membantu mereka yg alami masalah rambut gugur.. Uols takkan nak tgk saje?

Ws 0133020259

#shampoosantanmyhomelaboriginal #shampoosantantelokpanglimagarang #shampoosantanselangor

Rambut anak anda tidak lebat?
.
Dengan kandungan shampoo santan my Home Lab ini, anak rambut akan tumbuh seperti cendawan lepas hujan. .
Betul ke?
.
Saya sendiri dah cuba dan memang berkesan, dah tak nak tukar kepada shampoo yang lain. .
Cuba dulu baru anda tahu keserasian dengan rambut anda.

Assalamualaikum..jom dapatkan shampoo santan..Promosi berlangsung dr 15/4/2017 hingga 30/4/2017
Cepat whatsapp/telegram +60173557594

COD - petronas mrr2 tesco ampang, ampang point, jusco maluri dan petronas jln cocharane

#shampoosantan #teamlara #shampoosantanhq #shampoosantankl #shampoosantanampang #shampoosantan cheras #shampoosantanselangor #nfjual #jombeli #nfdesign

Awal sikit pagi ni..
Nak renew lesen yg dah nak tamat tempoh sekaliπŸ˜…
Jangan bimbang petang ada 2nd trip ya..sempat lagi nak join postage
#feedbackratubeauty #shampoosantankl #stokiskl #myhomelab #shampoosantanoriginal #shampoosantanselangor #agentdropshipdiperlukan

"buat rambut Kat salon ke daus, tak nampak kering dah rambut"😺
. "kelemumur dan rambut gugur dah berkurangan kak baru pakai seminggu"😸
. "terbaiklah shampoo santan saya bagi 5 bintang"😽
. "rambut jadi lembut sis, baru pakai semalam"😻
.

Dan macam-macam lg real testimoni customer Sis alia dari @shampoosantankualalumpur ni... 😍😍😍
.

Haaa korang yang Ada masalah rambut dan kulit kepala Memang kena try shampoo santan yang gempak dan bakal viral tahun 2017 cepat2...nanti barulah raya cenggini πŸ‘πŸ‘πŸ™ŠπŸ™ˆπŸ™ŠπŸ™ˆ
.

Shampoo santan memang ajaib!!! Dah beratus customer Sis alia berpuas hati.... Sis syak shampoo ni turun dari langit!πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.

Cepat2 follow rapat-rapat...free consultation tau janji follow @shampoosantankualalumpur
@shampoosantankualalumpur
@shampoosantankualalumpur
@shampoosantankualalumpur atau WA je 01127079277 (Alia)πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
.
#shampoksantankl
#shampoosantankualalumpur
#produkorganik
#produknatural
#shampoosantan
#testimonishampoosantan
#rambutgugur
#kelemumur
#rambutbotak
#rambutrosak
#rambutkering
#shampoosantanselangor

Alhamdulillah.
Syukur. Kelemumur dah takda.
Rambut jadi lembab.

Khasiat kelapa dan santan. 😍. HARGA KOMBO PROMOSI RM69 Exc pos. Jimat rm29

HARGA HAIR OIL PROMO RM59 Exc pos. Jimat rm10.

PROMOSI HARI GURU & IBU : BELI 3 FREE POS, DAPAT FREE GIFT LAGI. .

WHATSAPP 0176123844

#shampoosantan #shampoosantanmyhomelab #dropshipwanted #dropshipshampoosantan #shampoosantanselangor

MOST RECENT

Terima kasih customer Shampoo Santan My Home Lab!
.
Kita pos dan pastikan barang sampai di tangan customer πŸ˜‰
.
Anyway, Kita ada buat COD di area Sg Buloh, Tg Karang, Kuala Selangor dan KL Sentral. .
Boleh kautim.
.
Mereka sudah, anda bila lagi? πŸ˜‰
.
Whatsapp 013-276 3856 untuk pembelian.
.
πŸ’–
#shampoosantanEAJ
#shampoosantanselangor #shampoosantanmyhomelaboriginal #shampoosantansungaibuloh #shampoosantankualaselangor #customerEAJ
#shampoosantantanjungkarang

Good morning! Shampoo Santan ni adalah πŸ’― Natural dan halal. Bukan sahaja untuk orang dewasa.. ianya juga sesuai untuk baby berumur 6 bulan ke atas dan kanak-kanak seperti saya! 😘😘😘 So sesiapa yang berminat nak cuba...boleh PM or whatsapp to 017-2854435 πŸ˜‰πŸ˜‰ πŸ“±Boleh juga follow Instagram: mayasuri.ms

#dropship #shampoonatural #naturalshampoo #shampoosantan #myhomelab #myhomelabshampoosantan #perebenfree #slsfree #siliconfree #shampoosantancyberjaya #shampoosantanputrajaya #shampoosantanputraheights #shampoosantanselangor #shampoosantanshahalam #shampoosantanbandarsaujanaputra

*Kandungan Utama Shampoo Santan My Home Lab*β €
.β €
SANTANβ €
.β €
πŸ‘‰πŸΌ Diperbuat daripada kelapaβ €
βœ”οΈ Mengandungi Vitamin C dan Vitamin E yang tinggiβ €
βœ”οΈ Mengandungi minerals seperti iron, calcium etcβ €
βœ”οΈ Lemak "Lauric Acid" - Anti bacteria, anti kulat dan anti virusβ €
βœ”οΈ Antioksidan - perlindungan terhadap radikal bebas yg berbahayaβ €
βœ”οΈ Proteinβ €
.β €
‼️ Membantu;β €
⭐️ Melembapkan rambutβ €
⭐️ Menyuburkan rambutβ €
⭐️ Mengalakkan pertumbuhan rambutβ €
⭐️ Mengawal keguguran rambutβ €
⭐️ Merawat rambut dari dalamβ €
.β €
Ternyata shampoo santan mengandungi bahan yang bebas kimia, jadi kulit kepala kita lebih terjaga.β €
.β €
Anda ada masalah dan ini jalan penyelesaian anda?β €
.β €
Whatsapp saya 013-276 3856, kita consultπŸ˜‰β €
.β €
πŸ’–β €
#shampoosantanEAJβ €
#shampoosantanselangor #shampoosantanmyhomelaboriginal #shampoosantansungaibuloh #shampoosantankualaselangor #ingredientSSEAJβ €
#shampoosantantanjungkarang

Terima kasih customer Shampoo Santan My Home Lab!
.
Kita ada buat COD di area Sg Buloh, Tg Karang, Kuala Selangor dan KL Sentral. .
Boleh kautim.
.
Mereka sudah, anda bila lagi? πŸ˜‰
.
Whatsapp 013-276 3856 untuk pembelian.
.
πŸ’–
#shampoosantanEAJ
#shampoosantanselangor #shampoosantanmyhomelaboriginal #shampoosantansungaibuloh #shampoosantankualaselangor #customerEAJ
#shampoosantantanjungkarang

Ready stock! Kepada dearies2 yang dah order tu, bawak bertenang ye.. akak process order satu2.... πŸ˜‚πŸ˜‚ Kepada yang belum cuba lagi tu, jom lah cuba sekarang! Boleh PM or Whatsapp to 017-2854435 😘😘 πŸ’²Harga sebotol: RM29 (exclude postage)

COD area:
πŸš— Bandar Saujana Putra
πŸš— Putra Heights
πŸš— Cyberjaya
πŸš— Putrajaya
πŸš— Shah Alam πŸ“±Boleh juga follow Instagram: mayasuri.ms

#mayasurims #teamrambutcantik #hijabista
#hijab #shampoonatural #naturalshampoo #shampoosantan #myhomelab #myhomelabshampoosantan #perebenfree #slsfree #siliconfree #shampoosantancyberjaya #shampoosantanputrajaya #shampoosantanputraheights #shampoosantanselangor #shampoosantanshahalam #shampoosantanbandarsaujanaputra

Rajin promot innshaallah ada hasil. Ejen untung bersih RM10/botol untuk shampoo santan kalau combo untung lebih sikit. Dapat memukat 15 botol sehari ok sangatlah kan.
Sehari untung lebih RM150 bersih, siapa nak bagi kan.
.
#agentwanted
#agentdropshipdiperlukan
#stokisShampooSantan
#shampoohomemade #shampoosantankl #shampoosantanoriginal #shampoosantanselangor

Good morning lovelies! Takde masa nak ke salon untuk buat treatment rambut? Don't worry, Shampoo Santan boleh membantu merawat masalah rambut 😘😘😘 InsyaAllah, dengan penggunaan secara konsisten, anda boleh rasa dan lihat hasilnya!
Cara penggunaan:
🌴 Apply shampoo
🌴 Urut dan biarkan selama 2-3 minit
🌴 Bilas bersih2 😘😘 Rutin ni boleh diulang at least selang 2 hari dalam seminggu and tadaaa!!! Rambut jadi lebih sihat & cantik!! 😘😘 Product ni sesuai untuk baby berumur 6 bulan ke atas, kanak2 dan orang dewasa. πŸ’²Harga sebotol: RM29 (exclude postage)

COD area:
πŸš— Bandar Saujana Putra
πŸš— Putra Heights
πŸš— Cyberjaya
πŸš— Putrajaya
πŸš— Shah Alam πŸ“ž Kalau berminat boleh PM atau WhatsApp to 017-2854435 πŸ“±Boleh juga follow Instagram: mayasuri.ms

#mayasurims #teamrambutcantik #hijabista
#hijab #shampoonatural #naturalshampoo #shampoosantan #myhomelab #myhomelabshampoosantan #perebenfree #slsfree #siliconfree #shampoosantancyberjaya #shampoosantanputrajaya #shampoosantanputraheights #shampoosantanselangor #shampoosantanshahalam #shampoosantanbandarsaujanaputra

Terima kasih customer Shampoo Santan My Home Lab!β €
.β €
Kita ada buat COD di area Sg Buloh, Tg Karang, Kuala Selangor dan KL Sentral. .β €
Boleh kautim.β €
.β €
Mereka sudah, anda bila lagi? πŸ˜‰β €
.β €
Whatsapp 013-276 3856 untuk pembelian.β €
.β €
πŸ’–β €
#shampoosantanEAJβ €
#shampoosantanselangor #shampoosantanmyhomelaboriginal #shampoosantansungaibuloh #shampoosantankualaselangor #customerEAJβ €
#shampoosantantanjungkarang

Terima kasih customer Shampoo Santan My Home Lab!
.
Kita ada buat COD di area Sg Buloh, Tg Karang, Kuala Selangor dan KL Sentral. .
Boleh kautim.
.
Mereka sudah, anda bila lagi? πŸ˜‰
.
Whatsapp 013-276 3856 untuk pembelian.
.
πŸ’–
#shampoosantanEAJ
#shampoosantanselangor #shampoosantanmyhomelaboriginal #shampoosantansungaibuloh #shampoosantankualaselangor #customerEAJ
#shampoosantantanjungkarang

Antara Punca terjadinya Kelemumur;
.
1. Pertumbuhan kulat jenis Pitirosporum Ovale yang biasa terdapat pada kulit dan kulit kepala. .
2. Penghasilan sebum (minyak semula jadi) yang terlalu berlebihan juga punca utama kulat ni semakin aktif untuk tumbuh. .
.
Untuk Merawat Kelemumur, Shampoo Santan My Home Lab mengandungi Minyak Kelapa dan Rosemary Essential Oil yang dpt membantu mengurangkan kelemumur di kulit kepala.
.
Jadi kerapkan mengguna shampoo santan My Home Lab selang 1@2 hari dan bilas sebersihnya supaya mendapat kesan yang lebih baik.
.
Apa tunggu lagi, Jom Tukar!
.
Whatsapp 013-276 3856 untuk pembelian.
.
πŸ’–
#shampoosantanEAJ
#shampoosantanselangor #shampoosantanmyhomelaboriginal #shampoosantansungaibuloh #rambutkelemumur #kelemumur

Makin lama rambut gugur tidak dirawat, makin banyak rambut yang hilang di kepala, jadi makin botak rambut kita yang dulu cantik lebat.
.
Shampoo Santan My Home Lab mengandungi Vitamin E yang menggalakkan pertumbuhan rambut.
.
Tambahan Rosemary Essential Oil yang terdapat dalam Shampoo Santan My Home Lab membantu merangsang folikel rambut dan menyebabkan rambut kita cepat tumbuh dan kuat. .
Dengan bahan yang bebas kimia di dalam Shampoo Santan kulit kepala kita lebih terjaga.
.
Saya ada masalah yang sama dan Shampoo Santan My Home Lab membantu saya.
.
Mungkin ia dapat membantu anda juga?
.
Jom CUBA!
.
Whatsapp 013-276 3856 untuk pembelian πŸ˜‰πŸ’•
.
πŸ’–
#shampoosantanEAJ
#shampoosantanselangor #shampoosantanmyhomelaboriginal #shampoosantansungaibuloh #rambutbotak

Rambut Gugur?.
.
Basuh rambut pun banyak rambut gugur.
.
Sikat rambut pun penuh sikat dengan rambut gugur.
.
Bangun tidur, bantal penuh dengan rambut gugur.
.
Ish, shampoo sekarang tidak membantu.
.
Apa kata korang cuba Shampoo Santan My Home Lab. Saya sendiri cuba dan yakin dengan shampoo ini.
.
Lihat testimoni #testimoniEAJ memang ramai pengguna berpuas hati.
.
Sayang rambut anda? Gunalah shampoo bebas bahan kimia. πŸ˜‰
.
Itulah Shampoo Santan My Home Lab.
.
Jom Tukar!
.
Hubungi saya di 013-276 3856 dan saya sudi membantu anda.
.
πŸ’–
#shampoosantanEAJ
#shampoosantanselangor #shampoosantanmyhomelaboriginal #shampoosantansungaibuloh #rambutgugur

Bangun pagi rambut penuh atas bantal, bila mandi rambut melekat kat lubang bilik air

TAK RISAU KE?

Dah macam2 shampoo cuba tapi masih sama je...rambut masih gugur!! Nak tau kenapa? Sebab dalam shampoo biasa tu penuh dengan bahan kimia seperti PARABEN, SLS & SILICONE
.
Bahan2 ni semua la yang makin rosakkan rambut kita sebenarnya. Contohnya silicone, dia bagi effect licin pada rambut kita lrpas cuci tapi hakikatnya segala nutrient yg ada dlm shampoo tu takkan meresap dlm rambut sebab silicone tu dah 'tutup' rambut kita (itu pun kalau ada nutrient)
.
Tapiii...berbeza dengan SHAMPOO SANTAN & WONDER HAIR OIL . Dua2 ni 100% menggunakan natural ingredients dan TIADA Paraben, Silicone & SLS. Saya ulang....TIADA!
.
Menggunakan bahan semulajadi seperti MINYAK KELAPA & SANTAN KELAPA yang mana kita dah sedia maklum kebaikan dia utk rambut. .
Jangan tunggu lama2...nanti meneyesal bila rambut dah separuh botak tak guna! Hubungi saya segera 😘
.
www.wasap.my/60193060012
.

#shampoosantan #agentshampoosantan #shampoosantanselangor #rambutgugur

Set Combo ni memang sangat laku macam goreng pisang cheese meleleh tu!

Sebab beli Wonder Hair Oil dapat FREE Shampoo Santan.
Harga asal Wonder Hair Oil sahaja ialah RM59 & Shampoo Santan RM29...tapi sekarang harga promo kita bagi RM69 sahaja boleh dapat dua2 ni! Berbaloi kan?

Jangan tunggu lama2...nanti lama2 rambut mu....sambung sendiri k! 😜😜 For fast response ⬇⬇⬇
www.wasap.my/60193060012

#shampoosantan #agentshampoosantan #shampoosantanselangor

Rambut anak anda tidak lebat?
.
Dengan kandungan shampoo santan my Home Lab ini, anak rambut akan tumbuh seperti cendawan lepas hujan. .
Betul ke?
.
Saya sendiri dah cuba dan memang berkesan, dah tak nak tukar kepada shampoo yang lain. .
Cuba dulu baru anda tahu keserasian dengan rambut anda.

Anda mengalami masalah rambut gugur?.
.
Cuba cari jalan penyelesaian?
.
Shampoo Santan My Home Lab dapat membantu Anda!.
.
Alhamdulillah banyak testimoni daripada pengguna ia memang berkesan.
.
Jangan risau, BEBAS bahan Kimia.
.
Jom CUBA!
.
Anda berminat? Bolehla contact Saya @+60132763856 i will explain more details. πŸ’–. .
#shampoosantanEAJ
#testimoniEAJ #shampoosantanselangor #shampoosantanmyhomelaboriginal #shampoosantansungaibuloh

Most Popular Instagram Hashtags