#shampoosantanmurah

2520 posts

TOP POSTS

Sila slide untuk lebih banyak lagi feedback pengguna Shampoo Santan .
.
📞 017-6510376 .
.
RM 55 untuk 2 botol .
.
Promosi sehingga 31 julai ini sahaja..!!! .
.
#shampoosantanmyhomelab #shampoosantanmalaysia #shampoosantan #shampoosantanmurah

💥Untuk yang tanya atau banding wonder hair oil kita dengan yang lain. 💥 ❤ Kita punya wonder hair oil 50% coconut oil, 49% sunflower seed oil dan 1% untuk provitamin b5 & orange oil. ❤Kita guna pure plant oil ❤Bukan mineral oil ❤Mineral oil based dia diektrak dari petroleum. Ada kemungkinan trace of hidrokarbon ❤Mineral oil sangat murah ❤Tapi khasiatnya tak tau, beza dengan coconut oil yang banyak properties dan khasiat ❤Sama dengan sunflower seed oil.
#shampoosantan#shampoosantanperak#shampoosantanbaganserai#shampoosantanhomemade#shampoosantanmurah

Bagi membantu secara luaran, akak suggest kan shampoo santan ni sebab die boleh kuatkan akar rambut, memberi nutrisi kepada rambut dan jugak sihatkan kulit kepala Tanpa bahan kimia yg Bahaya utk rambut n kulit kepala.

#shampoosantanmurah
#shampoosantanmelaka
#shampoosantanjempol
#100natural
#bebasparabenslssilicon

Shampoo Santan..new arrival!! Siapa nak? RM29 sahaja. Tak termasuk kos penghantaran😇

#syampusantan
#shampoosantan
#shampoosantanmurah

Haishhhh,, stok cepat je habisss.. dapat gaji dah ke uolls?? 😄😄
..
Lambat sgt la courier nak hantar kat rumah kakmaneh, terus je kakmaneh pi ambik kat office depa.. tatau ker customer2 kakmaneh dok tunggu stok je ni 😡
..
Customer kakmaneh , sabaq nah, satgi kakmaneh pos na 😘😘😘 stok ada dah nii...
..
..
#syamputerbaik #sayajual #sayagunasayajual #visitmyig #bazarpaknil #malaysiaonlineshopping #anzalna #kelemumur #rambutgugur #rambutlebat #rambutcantik #shampoosantan #shampoosantanmurah #dropshipdiperlukan #sideincome #bisnestakperlumodal #dropshipneeded

#cobaan uhu

Hello ! Sekiranya anda ingin mendapatkan Shampoo Santan sebelum Hari Raya, anda boleh membuat tempahan hari ini. Pembayaran tempahan sebelum jam 10 pm hari ini akan di hantar melalui Pos Laju esok. Jom place your order now sebelum abang posmen balik kampung ! 😍
.
Shampoo Santan sesuai untuk masalah rambut seperti : 🌸 Kelemumur
🌸 Kulit kepala gatal 🌸 Rambut gugur 🌸 Rambut kering 🌸 Rambut bercabang
.
❌ Paraben
❌ SLS/SLES
.
#shampoosantan #shampoosantanklang #shampoosantanshahalam #shampoosantanuitm #shampoosantanmurah #shampooorganik #shamposantanviral #tvalhijrah #haircare #shampooorganic #malaysianorganicproduct #malaysianaturalproduct

MOST RECENT

《SHAMPOO SANTAN BY MY HOME LAB》
.
🌼SHAMPOO SANTAN BY MY HOME LAB BAGUS UNTUK MERAWAT🌼
✔ RAMBUT GUGUR
✔ KELEMUMUR
✔ GATAL KEPALA
✔ RAMBUT LAMBAT TUMBUH
✔ RAMBUT BERMINYAK
✔ ANAK RAMBUT KENA CUKUR BANTAL (MAKAN BANTAL)
✔ RAMBUT KASAR
✔ RAMBUT BERUBAN
.
🌼KEISTIMEWAAN & KELEBIHAN SHAMPOO SANTAN BY MY HOMELAB🌼
✔ Dijamin tidak mengandungi carcinogenic and hazardous chemical agents seperti Sodium Lauryl Sulfate (SLS), paraben, fragrance, polysorbates, triclosan dan lain-lain sepertimana kebanyakan commercialized shampoo di luar sana.
✔ Sesuai untuk kulit sensitif dan pengguna barangan organik.
✔ Halal dan Selamat Tanpa Sebarang Kesan Sampingan
✔ Boleh diguna kan oleh semua peringkat umur termasuklah bayi
.
📲whatsapp (+601131315752)
📲whatsapp (+601131315752)
📲whatsapp (+601131315752)
.
📮Postage (RM7 sm | RM9 ss)
.
#jualmurah #produkoriginal #niagaonline #shampoosantan #shampoosantanviral #shampoosantanmurah #shampoosantanhomemade #shampoosantanhomelab

Shampoo Santan Perawat (250ml)
.
MANFAAT & KELEBIHAN SYAMPU SANTAN PERAWAT QALAM :
✔ Membantu menghitamkn rambut
✔ Mempercepatkn pertubuhan rambut
✔ Mengatasi masalah kelemumur
✔ Merawat masalah rambut beruban
✔ Melembabkn kulit kepala
✔ Mencegah & mengatasi kerosakan rambut
✔ Mencegah keguguran rambut
✔ Digunakn sebagai conditioner rambut
✔ Mampu menjadikan rambut anda lebih berkilau
✔ Home made, tanpa bahan kimia dan halal
.
.
💰 RM 24
📲 WhatsApp +60178705446
.
#shampoosantan #shampoosantanqalam #shampoosantanmurah #shampoosantanperawat #shampoosantanqalammurah #shampoosantanperawatqalam #shampoosantanperawatqalammurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #iammedsvdatoserivida #iammedsvdatoserivida #semusimrindu #iammedsv #andaiitutakdirnya #heroseorangcinderella #mencintaimumrphotographer #dendamaurora #rawang #bukitsentosa #bukitsentosarawang #bukitberuntungrawang #kauyangsatu

Nilah 4 bahan penting dalam Homed #shampoo santan.
Santan, Minyak Kelapa, Minyak Oren & Minyak Rosemary. Semua bahan yang diletak dalam shampoo ni mempunyai peranan masing2. Contoh macam... Coconut Milk (Santan Kelapa)
.
👉 menyuburkan kulit kepala & rambut
👉 mengawal minyak berlebihan
👉 mengelakkan botak & rambut beruban

Coconut Oil (Minyak Kelapa)
.
👉 menguatkan rambut 👉 melembutkan rambut
👉 melawan kelemumur & rambut bercabang

Sweet Orange Essential Oil
👉 melegakan kegatalan kulit kepala
👉 merangsang pertumbuhan rambut
👉 bau yang segar

Rosemary Essential Oil
👉 mengelakkan keguguran rambut
👉 merawat kelemumur 👉 merawat kulit kepala kering ❤❤❤❤❤❤❤❤ Harga yang sangat berpatutan
100% organic
.
Shampoo santan RM29
Wonder hair oil RM59
.
Shampoo santan + Wonder hair oil RM69
.
Postage RM7wm/RM11em
..
#syamputerbaik #sayajual #sayagunasayajual #visitmyig #bazarpaknil #malaysiaonlineshopping #anzalna #kelemumur #rambutgugur #rambutlebat #rambutcantik #shampoosantan #shampoosantanmurah #minyakrambut #minyakrambutlembut

Rambut Rosak ⁉️
Rambut Gugur ⁉️
Kelemumur ⁉️
Gatal Kepala ⁉️
.
Argggghhhh,, stressnyaaa!!
..
Jangan Biar Masalah Ni Berlarutan !
dm segera
.
Shampoo santan RM29
Wonder hair oil RM59
.
Shampoo santan + Wonder hair oil RM69
.
Postage RM7wm/RM11em
..
#syamputerbaik #sayajual #sayagunasayajual #visitmyig #bazarpaknil #malaysiaonlineshopping #anzalna #kelemumur #rambutgugur #rambutlebat #rambutcantik #shampoosantan #shampoosantanmurah #minyakrambut #minyakrambutlembut

Koranggggg,, tahu tak #shampoosantan ni is THE BEST shampoo dari semua2 shampoo yang korang pernah guna????? Tahu takkk? Sekali guna, jatuh cinta tauu ! Seriusly ni, ruginya lahai siapa yg belum cuba tuu 🎈
.
Shampoo santan RM29
Wonder hair oil RM59
.
Shampoo santan + Wonder hair oil RM69
.
Postage RM7wm/RM11em
..
#syamputerbaik #sayajual #sayagunasayajual #visitmyig #bazarpaknil #malaysiaonlineshopping #anzalna #kelemumur #rambutgugur #rambutlebat #rambutcantik #shampoosantan #shampoosantanmurah #minyakrambut #minyakrambutlembut
.

Koranggggg,, tahu tak #shampoosantan ni is THE BEST shampoo dari semua2 shampoo yang korang pernah guna????? Tahu takkk? Sekali guna, jatuh cinta tauu ! Seriusly ni, ruginya lahai siapa yg belum cuba tuu😪😪
..
..
..
#syamputerbaik #sayajual #sayagunasayajual #visitmyig #bazarpaknil #malaysiaonlineshopping #anzalna #kelemumur #rambutgugur #rambutlebat #rambutcantik #shampoosantan #shampoosantanmurah #dropshipdiperlukan #sideincome #bisnestakperlumodal #dropshipneeded #minyakrambutlembut #rambutlembut #minyakrambut

Done COD...Tq kerana memilih shampoo santan by @keknis_shop ...sekitar shah alam bole contact akak utk cod... Twin Pack
2 botol Rm55

Combo Set
hair oil 100ml + shampoo santan Rm69.. Promosi Hair oil 100ml Rm59 (np RM 69)

Promosi sehingga 31 july...cpt grab..berbaloi okeh... #sayajual #shampoomalaysia #shampoosantanoriginal #shampoo #wonderhairoil #shampoosantanmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarmalaysiaonline #shahalam #kajang #bangi #teamcocorich #keknispakaikeknisjual

SHAMPOO SANTAN MY HOME LAB

1 BOTOL➡RM29 EXC POS

Kelebihan shampoo ini ialah ✔ menghilangkan masalah keguguran rambut ✔ menghilangkan kelemur ✔ menghitamkan rambut
✔ melembutkan rambut
✔ menghilangkan gatal2 kulit kepala ✔ sesuai utk rambut bayi yg susah nak tumbuh (6bln keats) ✔ mengelakan rambut beruban ✔ klu ezcema boleh kurangkan rasa gatal pada kulit kepala ✔ sesuai utk smua peringkat umur dari bayi hingga dewasa ✔ bau Sgt wangi, bau oren ✔ segar Dan nyaman utk wanita yg memakai tudung hmpir spnjang hari

4 bahan penting dalam Shampoo Santan
Minyak kelapa, minyak oren & minyak rosemary

Coconut Milk (Santan Kelapa)
👉 menyuburkan kulit kepala & rambut
👉 mengawal minyak berlebihan
👉 mengelakkan botak & rambut beruban

Coconut Oil (Minyak Kelapa)
👉 menguatkan rambut 👉 melembutkan rambut
👉 melawan kelemumur & rambut bercabang

Sweet Orange Essential Oil
👉 melegakan kegatalan kulit kepala
👉 merangsang pertumbuhan rambut
👉 bau yang segar

Rosemary Essential Oil
👉 mengelakkan keguguran rambut
👉 merawat kelemumur 👉 merawat kulit kepala kering

KANDUNGAN : 250ML

WhatsApp:+6019-9924774 syasya😊

#shampoosantan #shampoosantanmurah #shampoosantanmyhomelab #shampoosantankuantan #pengedarshampoosantankuantan #shampoosantanorganik #shampoosantanmyhomelabmurah #borongshampoosantan #shampoosantanhomemade #myhomelabshampoosantan #myhomelabshampoosantanoriginal

BAGUS sangat sebab selain guna sebagai minyak rambut, boleh juga kita panaskan minyak ni untuk buat HOT TREATMENT tau , bagi rambut lembut selembut sutera tauu💁🏼💁🏼😊😊
..
Baca bawah 👇🏻👇🏻
*Minyak rambut pelbagai khasiat...TERBAIK UTK RAMBUT MU 🌻"
..
Wonder Hair Oil
=============
Untuk kegunaan harian atau rawatan minyak panas
..
Kandungan : Minyak kelapa, Minyak biji bunga matahari, Pro Vitamin B5, Pati Minyak Oren
..
Kebaikan:
1) Utk rambut yg lebih kuat & licin
2) Utk mencegah kelemumur & merangsang pertumbuhan rambut baru
3) Memberi kelembapan tambahan utk merawat rambut rosak
4) Melambatkan pertumbuhan uban
..
Cara guna harian:
Selepas basuh rambut menggunakan Shampoo Santan, lumurkan Wonder Hair Oil ke rambut dari akar hingga ke hujung. Biarkan kering secara semulajadi. Tak perlu dibilas. ..
Cara guna rawatan minyak panas :
1. Tuangkan minyak pada bekas kecil yg tahan panas
2. Panaskan atas dapur/mikrowave. Jangan sampai mendidih
3. Tunggu sehingga minyak sedikit sejuk dan boleh di sentuh
4. Lumurkan ke seluruh kulit kepala dan rambut
5. Biarkan sekurang-kurangnya 30 minit atau semalaman
6. Basuh dan bilas dengan bersih
*Boleh dilakukan seminggu sekali
..
Shampoo santan RM29
Wonder hair oil RM59
.
Shampoo santan + Wonder hair oil RM69
.
Postage RM7wm/RM11em
..
#syamputerbaik #sayajual #sayagunasayajual #visitmyig #bazarpaknil #malaysiaonlineshopping #anzalna #kelemumur #rambutgugur #rambutlebat #rambutcantik #shampoosantan #shampoosantanmurah #minyakrambut #minyakrambutlembut

Sila slide untuk lebih banyak lagi feedback pengguna Shampoo Santan .
.
📞 017-6510376 .
.
RM 55 untuk 2 botol .
.
Promosi sehingga 31 julai ini sahaja..!!! .
.
#shampoosantanmyhomelab #shampoosantanmalaysia #shampoosantan #shampoosantanmurah

BAHAN UTAMA MYHOMELAB SHAMPOO SANTAN🌸
.
🌹Rosemary Essential Oil/ Minyak Pati Rosemary🌹
✅ Mengelakkan keguguran rambut
✅ Merawat kelemumur
✅ Merawat kulit kepala kering
✅ Merangsang folikel rambut
✅ Menjadikan rambut tumbuh dengan lebat
✅ Berfungsi sebagai tonik untuk rambut

Minyak Rosemary ni pulak bersifat antioksida dan anti mikroba (google la ye) yang boleh merawat masalah kulit kepala macam kelemumur, rambut gugur dan kulit kering. Boleh tebalkan rambut dan menggalakkn pertumbuhan rambut jugak 💇🏻
.
Harga My Home Lab Shampoo Santan ni cuma RM37 sahaja termasuk postage tau!
✈️Cod available area Johor Bahru🌸
.
Berminat boleh tekan link kat bio ❤️
#myhomelabshampoosantan #myhomelab #shampooviral #syampuviral #sayajualshampoosantan #shampoosantanmurah #rawatanrambut #johorbahru #johor #rambutgugur #uitm #shampoosantanmurah #utm #shampoosantanhomemade #shampoosantanviral #politeknik #upm #unikl #upsi

❤️ SHAMPOO SANTAN ❤️
.
SHAMPOO SANTAN? Ada apa dengan shampoo nie sampai viral, trending semua.? .
Sampai repeat order?.. Order berbotol2 buat Stock? .
Shampoo santan 🌴🌴🌴 nie sesuai sangat untuk masalah rambut luruh, kulit kepala gatal, kelemumur, rambut bercabang dan untuk menyihatkan rambut ullosss... 💆💆💆
.
4 bahan penting dalam Shampoo Santan
🌷Minyak kelapa, minyak oren & minyak rosemary.
Coconut Milk (Santan Kelapa)
👉 menyuburkan kulit kepala & rambut
👉 mengawal minyak berlebihan
👉 mengelakkan botak & rambut beruban
Coconut Oil (Minyak Kelapa)
👉 menguatkan rambut
👉 melembutkan rambut
👉 melawan kelemumur & rambut bercabang
Sweet Orange Essential Oil
👉 melegakan kegatalan kulit kepala
👉 merangsang pertumbuhan rambut
👉 bau yang segar
Rosemary Essential Oil
👉 mengelakkan keguguran rambut
👉 merawat kelemumur
👉 merawat kulit kepala kering

250ML
.
Pertanyaan/order:
👉 whatsapp 017-473 4227
👉 dm @farfy.beautyshop
.
#shampoosantan #shampoosantanhomemade #shampoosantanmurah #shampoosantanbymyhomelab #feryalarganoil

BAHAN UTAMA MYHOMELAB SHAMPOO SANTAN🌸
.
🍊Sweet Orange Essential Oil / Minyak Pati Oren🍊
✅ Melegakan kegatalan kulit kepala
✅ Merangsang pertumbuhan rambut
✅ Rambut berbau segar
✅ Membuang toksin di kulit kepala
.
Minyak oren ni pulak selain melegakan kegatalan, dia laa punca shampoo ni berbau oren ekekeke. Terapi bau lah katakan. Kang kalau shampoo ni betul betul bau santan, orang xmau lak. So minyak ni menjadikannya berbau segarr macam shampoo lain. 😽
.
.
Harga My Home Lab Shampoo Santan ni cuma RM37 sahaja termasuk postage tau!
✈️Cod available area Johor Bahru🌸
.
Berminat boleh tekan link kat bio ❤️
#myhomelabshampoosantan #myhomelab #shampooviral #syampuviral #sayajualshampoosantan #shampoosantanmurah #rawatanrambut #johorbahru #johor #rambutgugur #shampoosantanmurah #shampoosantanhomemade #shampoosantanviral

BAHAN UTAMA MYHOMELAB SHAMPOO SANTAN 🌸
.
🌴Santan Kelapa + Minyak Kelapa 🌴
✅ Melawan kelemumur
✅ Menyuburkan kulit kepala dan rambut
✅ Mengawal minyak di kulit kepala yang berlebihan
✅ Mengelakkan botak dan rambut beruban
✅ Menguatkan kulit kepala
.

Ramai yg dah tau khasiat santan kan. Santan ni boleh melembabkan dan melebatkan rambut. Hitam bersinar giteww. Orang dulu pun tepek santan je kat rambut. Tak percaya? Pegi tanya mak tok atau tok wan korang hihi 🌴
.
Harga My Home Lab Shampoo Santan ni cuma RM37 sahaja termasuk postage tau!
✈️Cod available area Johor Bahru🌸
.
Berminat boleh tekan link kat bio ❤️
#myhomelabshampoosantan #myhomelab #shampooviral #syampuviral #sayajualshampoosantan #shampoosantanmurah #rawatanrambut #johorbahru #johor #rambutgugur #shampoosantanmurah #shampoosantanhomemade #shampoosantanviral

Shampoo Santan ..DIJAMIN ORIGINAL & MURAH. MONEY BACK GUARANTEE sekiranya didapati fake. Nak tau harga? SMS/ WHATSAPP 0148910825 untuk quote harga dan cara order.
#shampoosantan #shampoosantanhomemade #syampusantan #syampusantanhomemade #shampoosantanmurah #shampoosantanhomemademurah #syampusantanmurah #syampusantanhomemademurah #shampoosantanoriginal #shampoosantanhomemadeoriginal #syampusantanoriginal #syampusantanhomemadeoriginal

Most Popular Instagram Hashtags