#shampoosantanmurah

1955 posts

TOP POSTS

Kalau dulu di sinar harian..
Surat khabar Sinar harian...
Kali ni di surat khabar utusan...
Asbab kenapa ianya masuk dalam surat khabar...
..
Kerana kebaikan bahan2 yg terkandung dalam Shampoo Santan yang tidak ada pada mane2 shampu yg ada di pasaran...
..
Alhamdulillah dah ramai yg kami bantu menangani masalah kulit sensitif ezeama dan rambut dengan Hanya menggunakan Shampoo Santan yang satu2 nya di buat dari secara Homemade dari Bahan2 semulajadi...terima kasih founder kerana menghasikan produk yg berkualiti dan terbaik..
..
Hanya mereka yg dah menggunakannya saja tahu hasil kehebatan Shampoo Santan My Home Lab..
..
#shampoosantanmyhomelab
Sebarkan manfaatnya...
..
..
#syamputerbaik #sayajual #sayagunasayajual #visitmyig #bazarpaknil #malaysiaonlineshopping #anzalna #kelemumur #rambutgugur #rambutlebat #rambutcantik #shampoosantan #shampoosantanmurah #dropshipdiperlukan #sideincome #bisnestakperlumodal #dropshipneeded

4 bahan penting dalam Shampoo Santan dan Fungsinya
================================= Minyak kelapa, minyak oren & minyak rosemary.

Coconut Milk (Santan Kelapa)
๐Ÿ‘‰ menyuburkan kulit kepala & rambut
๐Ÿ‘‰ mengawal minyak berlebihan
๐Ÿ‘‰ mengelakkan botak & rambut beruban

Coconut Oil (Minyak Kelapa)
๐Ÿ‘‰ menguatkan rambut ๐Ÿ‘‰ melembutkan rambut
๐Ÿ‘‰ melawan kelemumur & rambut bercabang

Sweet Orange Essential Oil
๐Ÿ‘‰ melegakan kegatalan kulit kepala
๐Ÿ‘‰ merangsang pertumbuhan rambut
๐Ÿ‘‰ bau yang segar

Rosemary Essential Oil
๐Ÿ‘‰ mengelakkan keguguran rambut
๐Ÿ‘‰ merawat kelemumur ๐Ÿ‘‰ merawat kulit kepala kering

wassup saya dgn tekan link di bawah
http://inspirationofbeauty.wasap.my/

#shampoosantan #shampoosantanshalam #shampoosantanklang #shampoosantanmurah

#cobaan uhu

PENGALAMAN 'RAMBUT GUGUR' SIS !

Hai Uolls !! ๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹
Sis nak kongsi pengalaman sis tangani masalah rambut gugur. Sejak sis kat U lagi, mmg rambut mudah gugur & gugur dgn banyak. Sampai pernah sis tak sikat rambut sbb tkt sngt tgk rambut gugur. Ex hosmet sis mmg tau sangat lah pagi2 tu penuh la rambut dlm bilik tidur. Punca sis kurang pasti, mgkin kesan akibat 'rebonding' @ pun sebab sakit sis. Sis sebelum ni pernah mengalami kanser.Tapi disebabkan sis waktu tu masih belajar, tak banyak pilihan yg sis ada kerana kekangan ekonomi kan. Sampailah bertahun2 masalah rambut gugur dgn banyak. Time tu tak nampak lagi botak setempat. Sampailah sis bekerja, dah ada duit sket, sis buat rawatan rambut gugur & kelumumur disebuah salon terkenal. Setiap kali rawatan rm400 sis habis. Lepas tu kena beli syampu khas lbh krg rm60 satu botol. Demi nak rambut kembali cantik, sanggup berhabis. Tapi tak lama sbb tak tahan 'maintenance' duit tinggi sngt uolls. Tak lama selepas itu, sis try plak supplement kononnya utk melebatkan rambut. Sis makan smpi 3 bulan, rambut masih sama. Akhirnya sis give up, dah pasrah! ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
Sehinggalah bulan lepas, sis terjumpa iklan shampoo santan dkt IG. Dalam hati sis, santan mmg baik utk rambut, apa salahnya kalo cuba kan. Lagipun harga masih mampu. Mula2 pakai, rambut sis makin bnyk gugur sbb 'healing crisis'. Tapi masuk minggu ke-4, Alhamdulillah rambut makin krg gugur, kelumumur dh kurang, & anak rambut dh mula tumbuh. Hepi tak terkata sis!! Yang lg best, rambut sis nmpk lebih lurus & hitam. Jimat duit & selamat, sis tak perlu buat rawatan rambut & rebonding lagi. Sampai kini, InsyaAllah sis akn setia dgn shampoo santan! ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ #shampoosantanmurah #shampoosantan #jb #skudai #kangkarpulai

SHAMPOO SANTAN by My Home Lab

4 bahan penting dalam SHAMPOO SANTAN ๐ŸŒนSANTAN KELAPA
-menyuburkan kulit kelapa & rambut
-mengawal minyak berlebihan
-mengelakkan botak & rambut beruban ๐ŸŒนMINYAK KELAPA (coconut oil)
-menguatkan & mrlembutkan rambut
-melawan kelemumur & rambut bercabang ๐ŸŒนSWEET ORANGE ESSENTIAL OIL
-melegakan kegatalan kulit kepala
-merangsang pertumbuhan rambut
-bau yang mrnyegarkan ๐ŸŒนROSEMARY ESSENTIAL OIL
-mengelakkan keguguran rambut
-merawat kelemumur serta kulit kepala kering

Berminat??
Pm/whatsapp
012 2165464

#shampoosantan #shampoosantanmurah #baazarpaknil #rambut #jualonline

Percayalah, Shampoo Santan ini mmg jauh berbeza dengan shampoo komersial lain..Rambut gugur, gatal, kelemumur, psoriasis dan semua masalah kulit kepala kami berjaya merawatnya๐Ÿ˜Š
.
Ini homemade shampoo bukan kilang buat..Yang penting produk bumiputera.
.

Berminat??
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 01112988152
.
#shampoo#shampoosantan
#shampoosantanmyhomelab
#shampoosantanmurah

MOST RECENT

Percayalah, Shampoo Santan ini mmg jauh berbeza dengan shampoo komersial lain..Rambut gugur, gatal, kelemumur, psoriasis dan semua masalah kulit kepala kami berjaya merawatnya๐Ÿ˜Š
.
Ini homemade shampoo bukan kilang buat..Yang penting produk bumiputera.
.

Berminat??
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 01112988152
.
#shampoo#shampoosantan
#shampoosantanmyhomelab
#shampoosantanmurah

PROMOSI JUALAN HANGAT DTG LAGI ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
Hangattt dikkk.. ๐Ÿ”ฅ Rebut peluang jualan hangat kaw kaw ! JANGAN ketinggalan utk dptkan promosi hangat ini. CEPAT!! Dijamin ORIGINAL ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
Usah Ragu-Ragu Lagi. ๐Ÿ˜
โœ” 100% ORIGINAL. ๐Ÿ’ฏ
โœ”Jaminan wang dikembalikan sekiranya produk kami jual tidak Original! โค
โœ” Beli 1 boleh, beli banyak lagiiii bolehhhh ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
#syamputerbaik #sayajual #sayagunasayajual #visitmyig #bazarpaknil #malaysiaonlineshopping #anzalna #kelemumur #rambutgugur #rambutlebat #rambutcantik #shampoosantan #shampoosantanmurah #dropshipdiperlukan #sideincome #bisnestakperlumodal #dropshipneeded

MY HOME LAB SYAMPOO SANTAN
1 ร— RM25
5 ร— RM24
+ POSTAGE RM8 SM, RM12 SS
.
WHATSAPP 017 210 2775
.
๐ŸŽ„Kaedah rawatan traditional utk rambut dan kulit kepala bermasalah.
.
๐ŸŽ„Diperkaya dengan perahan limau puruttt.
.
๐ŸŽ„Nyahhh segala masalah rambut dan kulit kepala.
.
๐ŸŒทKeistimewaan Syampoo Santan Untuk rambUt :
โœ…Membantu menghitamkan rambut.
โœ…Mempercepatkan pertumbuhan rambut.
โœ…Mengatasi masalah kelemumur.
โœ…Mengatasi masalah rambut beruban.
โœ…Melembapkan kulit kepala.
โœ…Mencegah & mengatasi masalah kerosakan rambut.
โœ…Mencegah keguguran rambut.
โœ…Digunakan sebagai conditional rambut..
โœ…Mampu menjadikan rambut anda lebih berkilau

#myhomelabshampoosantan #shampoosantan #shampoosantanmurah #shampoosantanoriginal #myhomelab #myhomelabshampoosantanmurah #shampusantan #syampoosantan #syampusantan #syampusantanmurah

@Regrann from @keknis_shop - Promosi Sempena Menyambut Ramadan..bermula 23hb mei sehingga 23 july... Promosi 2 botol Rm55

Promosi lanjutan hair oil 100ml + shampoo santan Rm69.. Promosi Lanjutan Hair oil 100ml Rm59 (np RM69)

Berbaloi sgt2... #sayajual #shampoomalaysia #shampoosantanoriginal #shampoo #wonderhairoil #shampoosantanmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarmalaysiaonline #shahalam #kajang #bangi #teamcocorich #keknispakaikeknisjual - #regrann

SHAMPOO SANTAN by My Home Lab

4 bahan penting dalam SHAMPOO SANTAN ๐ŸŒนSANTAN KELAPA
-menyuburkan kulit kelapa & rambut
-mengawal minyak berlebihan
-mengelakkan botak & rambut beruban ๐ŸŒนMINYAK KELAPA (coconut oil)
-menguatkan & mrlembutkan rambut
-melawan kelemumur & rambut bercabang ๐ŸŒนSWEET ORANGE ESSENTIAL OIL
-melegakan kegatalan kulit kepala
-merangsang pertumbuhan rambut
-bau yang mrnyegarkan ๐ŸŒนROSEMARY ESSENTIAL OIL
-mengelakkan keguguran rambut
-merawat kelemumur serta kulit kepala kering

Berminat??
Pm/whatsapp
012 2165464

#shampoosantan #shampoosantanmurah #baazarpaknil #rambut #jualonline

SHAMPOO SANTAN
pos rm8 sm/rm12 ss
wasap 0134644843
kenapa kena pakai shampoo santan? ๐Ÿ‘๐Ÿปhitamkan rambut
๐Ÿ‘๐Ÿปcepatkan pertumhuhan rambut
๐Ÿ‘๐Ÿปkurangkan kelemumur
๐Ÿ‘๐Ÿปkurangkan gatal kepala

shampoo ni jangan lah Uols fikir baunya memang santan. hahaha. bahan utama dia je santan tapi dicampur dengan beberapa bahan lain termasuk yang menjadikannya berbau wangi.
cara penggunaan
alaa macam guna shampoo biasa je. picit sikit, gomol gomol kat kepala pastu bilas
jangan lah uols expect shampoo ni pakai pakai je terus kering sendiri kekeke

#shampoosantan#shampoosantanhomemade#shampoosantanbymyhomelab#shampoosantanmurah#shampoosantanviral#shampoosantanbymyhomelab#shampoosantanorganik#homelab#syampoosantan#syampoosantanmurah#shampoosantanqalam#dermjualshampoosantan#dermjualshampoo

Promosi Sempena Menyambut Ramadan..bermula 23hb mei sehingga 23 july... Promosi 2 botol Rm55

Promosi lanjutan hair oil 100ml + shampoo santan Rm69.. Promosi Lanjutan Hair oil 100ml Rm59 (np RM69)

Berbaloi sgt2... #sayajual #shampoomalaysia #shampoosantanoriginal #shampoo #wonderhairoil #shampoosantanmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarmalaysiaonline #shahalam #kajang #bangi #teamcocorich #keknispakaikeknisjual

SHAMPOO SANTAN

Rm29 + pos Rm7 sm/Rm11 ss
.
SHAMPOO SANTAN? Ada apa dengan shampoo nie sampai viral, trending semua.? .
Sampai repeat order?.. Order berbotol2 buat Stock?
.
Shampoo santan ๐ŸŒด๐ŸŒด๐ŸŒด nie sesuai sangat untuk masalah rambut luruh, kulit kepala gatal, kelemumur, rambut bercabang dan untuk menyihatkan rambut ullosss... ๐Ÿ’†๐Ÿ’†๐Ÿ’†
.
4 bahan penting dalam Shampoo Santan
.
๐ŸŒทMinyak kelapa, minyak oren & minyak rosemary.
.
Coconut Milk (Santan Kelapa)
๐Ÿ‘‰ menyuburkan kulit kepala & rambut
๐Ÿ‘‰ mengawal minyak berlebihan
๐Ÿ‘‰ mengelakkan botak & rambut beruban
Coconut Oil (Minyak Kelapa)
๐Ÿ‘‰ menguatkan rambut
๐Ÿ‘‰ melembutkan rambut
๐Ÿ‘‰ melawan kelemumur & rambut bercabang
Sweet Orange Essential Oil
๐Ÿ‘‰ melegakan kegatalan kulit kepala
๐Ÿ‘‰ merangsang pertumbuhan rambut
๐Ÿ‘‰ bau yang segar
Rosemary Essential Oil
๐Ÿ‘‰ mengelakkan keguguran rambut
๐Ÿ‘‰ merawat kelemumur
๐Ÿ‘‰ merawat kulit kepala kering

250ML

#shampoosantan #shampoosantanhomemade #shampoosantanmurah #shampoosantanmyhomelab #shampoosantanmyhomelabmurah #shampoosantanmyhomelaboriginal #shampoosantanmyhomelabrm29

PENGALAMAN 'RAMBUT GUGUR' SIS !

Hai Uolls !! ๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹
Sis nak kongsi pengalaman sis tangani masalah rambut gugur. Sejak sis kat U lagi, mmg rambut mudah gugur & gugur dgn banyak. Sampai pernah sis tak sikat rambut sbb tkt sngt tgk rambut gugur. Ex hosmet sis mmg tau sangat lah pagi2 tu penuh la rambut dlm bilik tidur. Punca sis kurang pasti, mgkin kesan akibat 'rebonding' @ pun sebab sakit sis. Sis sebelum ni pernah mengalami kanser.Tapi disebabkan sis waktu tu masih belajar, tak banyak pilihan yg sis ada kerana kekangan ekonomi kan. Sampailah bertahun2 masalah rambut gugur dgn banyak. Time tu tak nampak lagi botak setempat. Sampailah sis bekerja, dah ada duit sket, sis buat rawatan rambut gugur & kelumumur disebuah salon terkenal. Setiap kali rawatan rm400 sis habis. Lepas tu kena beli syampu khas lbh krg rm60 satu botol. Demi nak rambut kembali cantik, sanggup berhabis. Tapi tak lama sbb tak tahan 'maintenance' duit tinggi sngt uolls. Tak lama selepas itu, sis try plak supplement kononnya utk melebatkan rambut. Sis makan smpi 3 bulan, rambut masih sama. Akhirnya sis give up, dah pasrah! ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
Sehinggalah bulan lepas, sis terjumpa iklan shampoo santan dkt IG. Dalam hati sis, santan mmg baik utk rambut, apa salahnya kalo cuba kan. Lagipun harga masih mampu. Mula2 pakai, rambut sis makin bnyk gugur sbb 'healing crisis'. Tapi masuk minggu ke-4, Alhamdulillah rambut makin krg gugur, kelumumur dh kurang, & anak rambut dh mula tumbuh. Hepi tak terkata sis!! Yang lg best, rambut sis nmpk lebih lurus & hitam. Jimat duit & selamat, sis tak perlu buat rawatan rambut & rebonding lagi. Sampai kini, InsyaAllah sis akn setia dgn shampoo santan! ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ #shampoosantanmurah #shampoosantan #jb #skudai #kangkarpulai

Wowww, kelumumur di kepala dah hilang dgn penggunaan #shampoosantan. Apa tunggu lagi? Jom grab sebotol.
RM29/250ml
Whatsapp 0149196053

#shampoosantanmurah
#shampoosantantanjungmalim #tanjungmalimperak #behrang2020 #protoncity #slimriver #kalumpang #upsi #tamanbernam #tamanbahtera #psas #politekniksultanazlanshah

Promosi Lagi..!! Sempena Ramadhan bakal menjelma, sis nak bagi harga PROMO untuk 2 botol shampoo santan.
Promo Hair Oil + Shampoo Santan dilanjutkan atas permintaan ramai

Beli 1 = RM29
Beli 2 = RM55

Jom grab sebelum stok habis !

#shampoosantan #shampoosantanmurah #shampoosantanoriginal #jb #skudai #kangkarpulai #hilangkankelumumur
#lebatkanrambut #rambutgugur #hilangkankutu

SHAMPOO SANTAN MY HOME LAB

1 BOTOLโžกRM29 EXC POS

Kelebihan shampoo ini ialah โœ” menghilangkan masalah keguguran rambut โœ” menghilangkan kelemur โœ” menghitamkan rambut
โœ” melembutkan rambut
โœ” menghilangkan gatal2 kulit kepala โœ” sesuai utk rambut bayi yg susah nak tumbuh (6bln keats) โœ” mengelakan rambut beruban โœ” klu ezcema boleh kurangkan rasa gatal pada kulit kepala โœ” sesuai utk smua peringkat umur dari bayi hingga dewasa โœ” bau Sgt wangi, bau oren โœ” segar Dan nyaman utk wanita yg memakai tudung hmpir spnjang hari

4 bahan penting dalam Shampoo Santan
Minyak kelapa, minyak oren & minyak rosemary

Coconut Milk (Santan Kelapa)
๐Ÿ‘‰ menyuburkan kulit kepala & rambut
๐Ÿ‘‰ mengawal minyak berlebihan
๐Ÿ‘‰ mengelakkan botak & rambut beruban

Coconut Oil (Minyak Kelapa)
๐Ÿ‘‰ menguatkan rambut ๐Ÿ‘‰ melembutkan rambut
๐Ÿ‘‰ melawan kelemumur & rambut bercabang

Sweet Orange Essential Oil
๐Ÿ‘‰ melegakan kegatalan kulit kepala
๐Ÿ‘‰ merangsang pertumbuhan rambut
๐Ÿ‘‰ bau yang segar

Rosemary Essential Oil
๐Ÿ‘‰ mengelakkan keguguran rambut
๐Ÿ‘‰ merawat kelemumur ๐Ÿ‘‰ merawat kulit kepala kering

KANDUNGAN : 250ML

WhatsApp:+6019-9924774 syasya๐Ÿ˜Š

#shampoosantan #shampoosantanmurah #shampoosantanmyhomelab #shampoosantankuantan #pengedarshampoosantankuantan #shampoosantanorganik #shampoosantanmyhomelabmurah #borongshampoosantan #shampoosantanhomemade #myhomelabshampoosantan #myhomelabshampoosantanoriginal

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags