[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shampoosantanmurah

2241 posts

TOP POSTS

.
Shampoo santan adalah produk hair care yg 100% dr bahan organik dan bahan utamanya adalah santan dan diproses 100% scr homemade.

4 bahan penting dalam Shampoo Santan iaitu santan, minyak kelapa, minyak oren & minyak rosemary. Semua bahan yang diletakkan dalam shampoo ni mempunyai peranan masing2. Contoh macam... Coconut Milk (Santan Kelapa)
+menyuburkan kulit kepala & rambut
+mengawal minyak berlebihan
+mengelakkan botak & rambut beruban

Coconut Oil (Minyak Kelapa)
+menguatkan rambut +melembutkan rambut
+melawan kelemumur & rambut bercabang

Sweet Orange Essential Oil
+melegakan kegatalan kulit kepala
+merangsang pertumbuhan rambut
+bau yang segar

Rosemary Essential Oil
+mengelakkan keguguran rambut
+merawat kelemumur +merawat kulit kepala kering
.
.
WHATSAPP : 0147549753

#shampoosantan #shampoosantanviral #shampoosantanhomemade #shampoosantanmurah #borongshampoosantan

💥Untuk yang tanya atau banding wonder hair oil kita dengan yang lain. 💥 ❤ Kita punya wonder hair oil 50% coconut oil, 49% sunflower seed oil dan 1% untuk provitamin b5 & orange oil. ❤Kita guna pure plant oil ❤Bukan mineral oil ❤Mineral oil based dia diektrak dari petroleum. Ada kemungkinan trace of hidrokarbon ❤Mineral oil sangat murah ❤Tapi khasiatnya tak tau, beza dengan coconut oil yang banyak properties dan khasiat ❤Sama dengan sunflower seed oil.
#shampoosantan#shampoosantanperak#shampoosantanbaganserai#shampoosantanhomemade#shampoosantanmurah

Nak tau bahan-bahan penting dalam Shampoo Santan 100% natural ni? 💞
.
Ada 4. Iaitu santan, minyak kelapa, minyak oren & minyak rosemary. Semua bahan yang diletak dalam shampoo ni mempunyai kelebihan masing-masing. Contoh kat bawah:

Coconut Milk (Santan Kelapa)
👉 menyuburkan kulit kepala & rambut
👉 mengawal minyak berlebihan
👉 mengelakkan botak & rambut beruban

Coconut Oil (Minyak Kelapa)
👉 menguatkan rambut .
👉 melembutkan rambut
👉 melawan kelemumur & rambut bercabang

Sweet Orange Essential Oil
👉 melegakan kegatalan kulit kepala
👉 merangsang pertumbuhan rambut
👉 bau yang segar

Rosemary Essential Oil
👉 mengelakkan keguguran rambut
👉 merawat kelemumur .
👉 merawat kulit kepala kering

Ada lagi yang berminat dengan shampoo santan power bak hang yang tengah viral sekarang?
.
🙋🙋🙋🙋
Harga : RM29.00 tidak termasuk pos.
Boleh walk in @malilasboutique Pengkalan Chepa Kelantan.
Atau whatsapp kami : 0129089477.. 😊 #shampoosantanmurah #shampoosantan

PROMO RAMADHAN !! * FREE GIFT FRIDGE MAGNET N SAMPUL RAYA
#shampoosantanterbaik
#shampoosantankuantan
#shampoosantanmurah
#wonderoil
#teamsempoi

Promosi sempena Ramadhan bermula dari sekarang hinggalah 23 Julai 2017 :
.
🌴2 botol SHAMPOO SANTAN = RM55 (Harga asal untuk 2 botol = RM58)
.
🌻1 combo set SHAMPOO + OIL = RM69
.
🍊1 botol WONDER HAIR = RM59 (Harga asal untuk 1 botol = RM69)
.
*Harga tidak termasuk postage.

COD di area Semenyih, Nilai, Kajang, Bangi, Sg Long, Balakong, Putrajaya, Cyberjaya.
Postage tambah RM8.
So, tunggu apa lagi? PM/DM saya ataupun Whatsapp for faster response.
011-33423398

#shampoosantanmurah #syampusantan #homemade #homelab #sayajual

#cobaan uhu

MOST RECENT

.
Shampoo santan adalah produk hair care yg 100% dr bahan organik dan bahan utamanya adalah santan dan diproses 100% scr homemade.

4 bahan penting dalam Shampoo Santan iaitu santan, minyak kelapa, minyak oren & minyak rosemary. Semua bahan yang diletakkan dalam shampoo ni mempunyai peranan masing2. Contoh macam... Coconut Milk (Santan Kelapa)
+menyuburkan kulit kepala & rambut
+mengawal minyak berlebihan
+mengelakkan botak & rambut beruban

Coconut Oil (Minyak Kelapa)
+menguatkan rambut +melembutkan rambut
+melawan kelemumur & rambut bercabang

Sweet Orange Essential Oil
+melegakan kegatalan kulit kepala
+merangsang pertumbuhan rambut
+bau yang segar

Rosemary Essential Oil
+mengelakkan keguguran rambut
+merawat kelemumur +merawat kulit kepala kering
.
.
WHATSAPP : 0147549753

#shampoosantan #shampoosantanviral #shampoosantanhomemade #shampoosantanmurah #borongshampoosantan

Akak nk bgtau..order shampoo masih berjalan...esok last cod area shah alam ye...lps tu akaknk raye...nnt cod open blk akak inform okeh...
@Regrann from @keknis_shop - Àlhamdulillah...cod combo set shampoo santan kpd repeat customer akak...sblm ni pon amik combo set jugak...mmg berbaloi2 okeh...
COD area shah alam masih berjalan dihujung2 ramadhan ni..cpt pm akak... sampul raya masih sbf free gift masih ade...next purchase gune sampul ni dpt diskaun okeh.. .

Promosi 2 botol Rm55

Promosi lanjutan hair oil 100ml + shampoo santan Rm69.. Promosi Lanjutan Hair oil 100ml Rm59

#sayajual #shampoomalaysia #shampoosantanoriginal #shampoo #wonderhairoil #shampoosantanmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarmalaysiaonline #shahalam #kajang #bangi #teamcocorich #keknispakaikeknisjual - #regrann

MY HOME LAB SHAMPOO SANTAN 🌴
RM 30
postage SM 7, SS 11
.
PM FOR ORDER 📲012-4239263
.
#shampoosantan #myhomelabshampoosantan #shampoosantanmurah

Eyelash/eyebrow serum by JE shop. 10ml. Homemade!

Rm10 exc postage.
Penggunaan seminggu sahaja dan anda sudah boleh lihat kesannya!
Memanjangkan bulu mata/kening,melentikkan bulu mata/kening,melebatkan dan menggalakkan pertumbuhan bulu. Sebotol boleh tahan sehingga 2 bulan mengikut cara pemakaian.
#shampoosantan #shampoo #lebat #panjang #lurus #santan #syampu #CODkk #malaysia #murah #shampoosantanmurah #syampumurah #jeonlineshop2017 #agentneeded #dropshipneeded #agent #dropship #mascara #serum #eyelashserum

Àlhamdulillah...cod combo set shampoo santan kpd repeat customer akak...sblm ni pon amik combo set jugak...mmg berbaloi2 okeh...
COD area shah alam masih berjalan dihujung2 ramadhan ni..cpt pm akak... sampul raya masih sbf free gift masih ade...next purchase gune sampul ni dpt diskaun okeh.. .

Promosi 2 botol Rm55

Promosi lanjutan hair oil 100ml + shampoo santan Rm69.. Promosi Lanjutan Hair oil 100ml Rm59

#sayajual #shampoomalaysia #shampoosantanoriginal #shampoo #wonderhairoil #shampoosantanmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarmalaysiaonline #shahalam #kajang #bangi #teamcocorich #keknispakaikeknisjual

Bertudung & gatal kepala berpisah tiada.
Hakak sendiri alami... .... Itu yang setiap hari nak kena shampoo.
Oh ye..berminyak sama kadang2 kelemumur juga. .. Nasib kutu tak ada ..Kini adanya #shampoosantan♀️masalah di atas tiada lagi!
Woohaaa! .... .
meh ws akk 013-6436353
.
.
#shampoosantanhomemade#shampoo#shampoosantan#shampoosantanmurah#shampoosantanbest#sayajual#sayajualsyampoo#bazarpaknil

Shampoo Santan bau santan ? .
.
Mana adaaaa, nama je santan, tapi bau oren sebab ada pati oren untuk mencegah kelemumur .
.
Bau wangi, kulit kepala rasa fresh sangat terutama yang bertudung .DM atau whatsapp 0136436353 okay 
.

#shampoosantanshahalam #shampoosantanklang #shampoosantanmurah #freecod #kelemumur #shampoosantanhomemade #dropshipneeded #setiaalam #shahalam

💕🐳SHAMPOO SANTAN MY HOME LAB🐳💕
.
Harga exclude postage.
✅Add 7sm 11ss.
.
4 bahan penting dalam Shampoo Santan .
🌷Minyak kelapa, minyak oren & minyak rosemary.
Coconut Milk (Santan Kelapa)
👉 menyuburkan kulit kepala & rambut
👉 mengawal minyak berlebihan
👉 mengelakkan botak & rambut beruban
Coconut Oil (Minyak Kelapa)
👉 menguatkan rambut 👉 melembutkan rambut
👉 melawan kelemumur & rambut bercabang
Sweet Orange Essential Oil
👉 melegakan kegatalan kulit kepala
👉 merangsang pertumbuhan rambut
👉 bau yang segar
Rosemary Essential Oil
👉 mengelakkan keguguran rambut
👉 merawat kelemumur 👉 merawat kulit kepala kering
.
250ML
.
Whatsapp untuk order +60195007987
.
#shampoosantan #shampoosantanhomemade #shampoosantanmyhomelab #shampoosantanmurah #shampoosantanviral #shampoosantanorganik #shampoosantanoriginal #shampoosantanmyhomelabmurah #minyakekstrakbelacakherbhousejohor #minyakekstrakbelacakoriginalherbhousejohor #gcxfactor™ #gcxfactor #gcxfactortestimoni #bellasinus #bellaformulasinus #sinussc60 #bellaformulasinusmurah

Shampoo dh restok...
@Regrann from @keknis_shop - Raya dgn rambut bebas dandruff..rambut gugur...kepala gatal..al maklum la seharian raya yg pompuan rambut terperap dlm tudung...yg lelaki maintain songkok kt kepala..dgn panaih litlit...bole bayangkan x kegatalan tu cmne...
Ni dia solution utk tampil bergaya dan comel...tiada masalah menggaru kepala smpai senget2 tudung...cpt contact akak...cod area shah alam masih berjalan...free gift tetap ada... Jom grab combo set..
23hb mei sehingga 23 july... Promosi 2 botol Rm55

Promosi lanjutan hair oil 100ml + shampoo santan Rm69.. Promosi Lanjutan Hair oil 100ml Rm59

#sayajual #shampoomalaysia #shampoosantanoriginal #shampoo #wonderhairoil #shampoosantanmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarmalaysiaonline #shahalam #kajang #bangi #teamcocorich #keknispakaikeknisjual - #regrann

Raya dgn rambut bebas dandruff..rambut gugur...kepala gatal..al maklum la seharian raya yg pompuan rambut terperap dlm tudung...yg lelaki maintain songkok kt kepala..dgn panaih litlit...bole bayangkan x kegatalan tu cmne...
Ni dia solution utk tampil bergaya dan comel...tiada masalah menggaru kepala smpai senget2 tudung...cpt contact akak...cod area shah alam masih berjalan...free gift tetap ada... Jom grab combo set..
23hb mei sehingga 23 july... Promosi 2 botol Rm55

Promosi lanjutan hair oil 100ml + shampoo santan Rm69.. Promosi Lanjutan Hair oil 100ml Rm59

#sayajual #shampoomalaysia #shampoosantanoriginal #shampoo #wonderhairoil #shampoosantanmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarmalaysiaonline #shahalam #kajang #bangi #teamcocorich #keknispakaikeknisjual

Info terbaru berkenaan WHO...selepas habis stok 100ml ni hq akan tukar 100ml WHO kpd packaging baru 50 ml...ape yg lain ialah ade upgrade formula..packing lg comel dan harga plak kite belum dpt yg final...so sapa yg belum dptkan WHO ni cpt grab...100ml ni banyak tau...nk lg jimat boleh amik combo set dgn shampoo..berbaloi sangat2 tau....cpt contact akak utk dptkan WHO ni... #sayajual #shampoomalaysia #shampoosantanoriginal #shampoo #wonderhairoil #shampoosantanmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarmalaysiaonline #shahalam #kajang #bangi #teamcocorich #keknispakaikeknisjual
#bandarbarubangi

Shampoo Santan ..DIJAMIN ORIGINAL & MURAH. MONEY BACK GUARANTEE sekiranya didapati fake. Nak tau harga? SMS/ WHATSAPP 0148910825 untuk quote harga dan cara order.
#shampoosantan #shampoosantanhomemade #syampusantan #syampusantanhomemade #shampoosantanmurah #shampoosantanhomemademurah #syampusantanmurah #syampusantanhomemademurah #shampoosantanoriginal #shampoosantanhomemadeoriginal #syampusantanoriginal #syampusantanhomemadeoriginal

Nak tau bahan-bahan penting dalam Shampoo Santan 100% natural ni? 💞
.
Ada 4. Iaitu santan, minyak kelapa, minyak oren & minyak rosemary. Semua bahan yang diletak dalam shampoo ni mempunyai kelebihan masing-masing. Contoh kat bawah:

Coconut Milk (Santan Kelapa)
👉 menyuburkan kulit kepala & rambut
👉 mengawal minyak berlebihan
👉 mengelakkan botak & rambut beruban

Coconut Oil (Minyak Kelapa)
👉 menguatkan rambut .
👉 melembutkan rambut
👉 melawan kelemumur & rambut bercabang

Sweet Orange Essential Oil
👉 melegakan kegatalan kulit kepala
👉 merangsang pertumbuhan rambut
👉 bau yang segar

Rosemary Essential Oil
👉 mengelakkan keguguran rambut
👉 merawat kelemumur .
👉 merawat kulit kepala kering

Ada lagi yang berminat dengan shampoo santan power bak hang yang tengah viral sekarang?
.
🙋🙋🙋🙋
Harga : RM29.00 tidak termasuk pos.
Boleh walk in @malilasboutique Pengkalan Chepa Kelantan.
Atau whatsapp kami : 0129089477.. 😊 #shampoosantanmurah #shampoosantan

Shampoo santan
RM 28 include pos semenanjung
Whatsapps now +60194817708
100% NATURAL PRODUCT
SUITABLE FOR BABY 6 MONTHS ABOVE AND ADULTS (MEN & WOMEN)
NO SLS
NO PARABANE
NO SILICONE
#shampoosantan #shampoosantanhomemade #syampusantan #syampusantanhomemade #shampoosantanmurah #shampoosantanhomemademurah #syampusantanmurah #syampusantanhomemademurah #shampoosantanoriginal #shampoosantanhomemadeoriginal #syampusantanoriginal #syampusantanhomemadeoriginal

SCRUB GARAM AURA LIMAU PURUT RM30 | 250 gram
FREE POSTAGE SM

Berminat Whtsapp akak 0189588259

Diformulasikan daripada 9 herba tradisional. Cara paling selamat merawat dan menggebukan kulit muka dan seluruh badan dengan cepat, kulit nampak lebih cerah dan bercahaya semulajadi tanpa kesan sampingan. Badan berbau harum dan segar sepanjang hari. ✅PERTAMA DI MALAYSIA ✅ 100% Natural ✅ 100% Organic ✅ Selamat Digunakan oleh semua lapisan umur dan jantina.

KEBAIKAN UNTUK KULIT ===================== ✅ Kulit Lembut.
✅ Melindungi Kulit Daripada Radikal Bebas.
✅ Membunuh Kuman Membuang Kulit Mati & Daki .
✅ Dengan Pengunaan Konsisten, Kulit Akan Flawless & Makin Cerah. ✅Mengecut dan menghilangkan jerawat.
✅Merawat kulit berminyak dan sensitif.
✅Membantu menghilangkan blackhead dan whitehead.
✅Melancarkan peredaran darah di sekitar muka dan badan.
✅Meredakan bengkak akibat jerawat yang meradang.
✅Masalah parut juga mampu di atasi.
✅Membantu menutupi segala liang pori terbuka.
✅Mengatasi masalah tone kulit tak sekata.
✅Merawat masalah jeragat pada kulit.
✅ melicin dan melembut kulit muka.
✅Mengatasi masalah tumit kaki yang merekah.
✅Mengurangkan pening,migrain,angin dan lemak.
✅Menghilangkan gatal-gatal,kaki berair,kaki pecah dan berbau.
✅menghilangkan bau badan ✅membantu mencerahkan kulit di kawasan tertutup seperti celah ketiak dan peha.

Cara guna:
Basahkan wajah dan badan anda.
Ratakan scrub ke seluruh wajah dan badan kecuali mata.
Biarkan selama 10 ke 15 minit dan bilas dengan air bersih
Sesuai digunakan seminggu 3 kali pada waktu malam.

Bahan2 :
Garam bukit,Habbatus sauda,Kulit kayu manis,Pati limau purut,Buah pala, Cengkih,Minyak zaitun,Aloevera
Vitamin C & E,Distilled water
#garamauralimaupurut#garamauralimaupurutmurah#garamauralimaupurutoriginalmurah#ramuanbonda#garambukit7herba#basahankencursirehlimaupurut
#pureslim7dmurah#jamukencurgold#hannisgreencoffeemurah#honeybeevenommultisolutioncream#charmsfoundation#gcteamurahoriginal#beevenommoisturizermurah#kelasmakeupbajet#surutayumurahoriginal
#toujourscollagen#bellezacollagen#juslutoxdnarsmurah#juzfitfatburner#wswhiteslimplatinum#femininewasjsd#gctea#shampoosantanmurah#juzfit

Most Popular Instagram Hashtags