[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shampoosantanmurah

3579 posts

TOP POSTS

.
Bagi mereka yang duduk di area Puncak Alam dan lokasi sekitarnya boleh dapatkan #shampoosantan
dengan sis okey.
.
Nak COD kawasan lain atau negeri lain, kita akan pass ke agent yang berdekatan anda 😉
.
WhatsApp 018-3515056
.
.
#shampoosantanoriginal #shampoosantanmurah #shampoosantanpuncakalam #shampoosantanselangor

Selamat Petang all lovelies !! #shampoosantanmurah #sugarbearhairmurah #nakcantik

Manfaatkan shampo santan!!!! 🤗🤗 Diperbuat dr bahan bahan asli spt minyak kelapa dan buah buahan.. meh beli satu br tau kuasa shampo santan niiii !!!! #shampoosantanmurah
#shampoosantan

Happy hour shampoo santan📢📢🎀🎈⛱🎊 Beli 1 botol RM29 (RM8 POSTAGE)
Beli 2 botol RM55 (FREE POSTAGE)
Beli 3 botol RM87 (FREE POSTAGE)
Beli pakej combo shampoo santan RM69 (FREE POSTAGE)
.
Beli 5 botol RM145 (FREE POSTAGE & FREE 1 BOTOL)
.
Syarat-syarat :-
-sila buat pembayaran sebelum 12 malam ini.
-sah hanya pembelian pada hari ni sahaja
-NO booking -1st come 1st serve

Whatsapp 0169073874

#shampoo
#shampoosantan
#shampoosantanmurah

TIPS PENTING MENGGUNAKAN SESUATU PRODUK NATURAL

PERTAMA ✔SABAR - Jangan pernah mengharapkan magik sehari pakai dah cantik.

KEDUA ✔YAKIN - Semat dalam hati. Yakin dgn produk yg anda guna!

KETIGA ✔KONSISTEN - Guna ikut langkah yang betul dan berdisplin.

KEEMPAT ✔ISTIQAMAH - Jangan berputus asa.

Tindak balas adalah mengikut tahap hormon individu. 🌸 Jika lambat, jangan kata produk tak bagus tau.
Bersabar. Produk tersebut sedang membaik pulih struktur dan kestabilan hormon sedang dalam proses. 🌸 Jika cepat bermakna PH kulit dalam keadaan yang baik maka tindak balasnya sangat positif INGAT!! HORMON individu kan berbeza

#dropship
#shampoosantanmurah
#dag4a

💥Untuk yang tanya atau banding wonder hair oil kita dengan yang lain. 💥 ❤ Kita punya wonder hair oil 50% coconut oil, 49% sunflower seed oil dan 1% untuk provitamin b5 & orange oil. ❤Kita guna pure plant oil ❤Bukan mineral oil ❤Mineral oil based dia diektrak dari petroleum. Ada kemungkinan trace of hidrokarbon ❤Mineral oil sangat murah ❤Tapi khasiatnya tak tau, beza dengan coconut oil yang banyak properties dan khasiat ❤Sama dengan sunflower seed oil.
#shampoosantan#shampoosantanperak#shampoosantanbaganserai#shampoosantanhomemade#shampoosantanmurah

#cobaan uhu

MOST RECENT

SHAMPOO SANTAN 250ML RM29 💞
.
Shampoo Santan 100% tanpa bahan kimia berbahaya.

Shampoo Santan ni untuk merawat rambut gugur, kelemumur dan gatal² kulit kepala.

Bahan utama ialah santan asli, minyak kelapa, minyak pati oren dan rosemary.
Don't worry. Takde bau santan @ bau kelapa pun. Ia bau buah oren segar 😊

Sesuai untuk bayi 6 bulan ke atas dan dewasa. Lelaki atau perempuan pon boleh pakai 🌸
.
Shampoo santan adalah produk hair care yg 100% dr bahan organik dan bahan utamanya adalah santan dan diproses 100% scr homemade.

4 bahan penting dalam Shampoo Santan iaitu santan, minyak kelapa, minyak oren & minyak rosemary. Semua bahan yang diletakkan dalam shampoo ni mempunyai peranan masing2. Contoh macam... Coconut Milk (Santan Kelapa)
+menyuburkan kulit kepala & rambut
+mengawal minyak berlebihan
+mengelakkan botak & rambut beruban

Coconut Oil (Minyak Kelapa)
+menguatkan rambut +melembutkan rambut
+melawan kelemumur & rambut bercabang

Sweet Orange Essential Oil
+melegakan kegatalan kulit kepala
+merangsang pertumbuhan rambut
+bau yang segar

Rosemary Essential Oil
+mengelakkan keguguran rambut
+merawat kelemumur +merawat kulit kepala kering
.
☺DM kami utk order
☺COD : ipoh (SABTU,AHAD,ISNIN)
Pembelian <RM30 = caj RM2
Pembelian >RM30 = FREE
☺postage SM SS (SELASA,KHAMIS)
😊pembelian >RM50 (exclude postage) dpt freegift 🎁🎁🎁🎁🎁
😊strictly NO BACKOUT/FUSSY BUYER!!
.
#shampoosantan #shampoosantanmurah #shampoosantanmyhomelab #shampoosantanipoh #sayajual #sayajualshampoo #sayajualshampoosantan

Haihh,, tengok la ni, deretan koleksi shampoosantan 1st edition sampai la sekarang, betapa setianya kakmaneh tau😆😆
..
Kakmaneh takkan setia pada sesuatu produk tu kalau tak berkesan pada kakmaneh, bila dah dari 1st edition pun hado, maksudnya memang THE BEST la shampoo ni dihati kakmaneh 😄
..
..
Korang macam mana? Ada tak koleksi2 produk lain yang korang kumpul, share la dengan kakmaneh 🤗 mana tahu kakmaneh berminat nak cuba nanti 😊
..
..
..
#syamputerbaik #sayajual #sayagunasayajual #visitmyig #bazarpaknil #malaysiaonlineshopping #anzalna #kelemumur #rambutgugur #rambutlebat #rambutcantik #shampoosantan #shampoosantanmurah #minyakrambutlembut #rambutlembut #minyakrambut #shampoosantansungaipetani

CEPAT CEPAT CEPAT !!!
..
Dapatkan stok baru dengan harga lama ,, RM 29 tak termasuk postage 🗣🗣
..
Stok tak banyak dah tinggal ni, whatsapp kakmaneh cepat 0174676427
..
..
Lepas ni jangan nangis2 minta kakmaneh harga lama ye,
Stok kalini habis, datang stok baru dgn harga RM 35 sebotol tau, cepat2 grab untuk korang buat stok dirumah 😊
..
..
#syamputerbaik #sayajual #sayagunasayajual #visitmyig #bazarpaknil #malaysiaonlineshopping #anzalna #kelemumur #rambutgugur #rambutlebat #rambutcantik #shampoosantan #shampoosantanmurah #minyakrambutlembut #rambutlembut #minyakrambut #shampoosantansungaipetani

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
SHAMPOO SANTAN
.
Membantu mengelakkan keguguran rambut
Membantu merawat kelemumur
Membantu merawat kulit kepala kering
Membantu melegakan kegatalan kulit kepala
Membantu merangsang pertumbuhan rambut
bau yang segar
Membantu menguatkan rambut
Membantu melembutkan rambut
Membantu melawan kelemumur & rambut bercabang
Membantu menyuburkan kulit kepala & rambut
Membantu mengawal minyak berlebihan
Membantu mengelakkan botak & rambut beruban
.
KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
SHAMPOO SANTAN

Coconut Milk (Santan Kelapa)
Coconut Oil (Minyak Kelapa)
Sweet Orange Essential Oil
Rosemary Essential Oil
.
CARA PENGGUNAAN SHAMPOO
SANTAN

Sebelum shampoo sikat rambut anda untuk meleraikan rambut yang
tersimpul atau kusut.
Basahkan keseluruhan kulit kepala dan rambut.
Tuangkan shampoo ke tapak tangan agak sebesar duit syiling 50sen.
Campurkan sedikit air dengan shampoo tadi dan shampoo seperti biasa jika
perlu anda boleh perapkan shampoo tadi di kepala selama 2@3 minit utk
mendapatkan khasiat santan meresap ke rambut dan kulit kepala.
Anda boleh bilas menggunakan air sejuk & bilas sehingga bersih.
.
Whatsapp 0122598684 utk order atau click link whatsapp di profile bio 😉
.
#shampoosantan #shampoosantanmurah #shampoosantanhomemade #shampoosantanmyhomelab #shampoosantanviral #shampoosantanoriginal #tatiskincare #glowglowing5in1 #kcolly #mudface #wdec #azanis #mamom #bazaarpaknil #gelamani

Minyak kelapa antara bahan yang power dalam shampoo santan. Amalan tradisi masyarakat India dalam penjagaan rambut yang menghasilkan rambut bersinar, lebat dan berkilat.
Jom dapatkan shampoo santan dengan segera untuk dapatkan hasil yang terbaik.

Dm atau whatsapps 0133946427

#shampoosantanmurah #shampoosantanhomemade #shampooberkualiti #freesls#rambutcantik#berpantang#

Minyak rosemary antara bahan organik dalam shampoo santan yang memberi manfaat yang baik untuk rambut.

Jom dapatkan shampoo santan untuk merawat segala masalah rambut anda.

Dm atau whatsapps 0133946427

#shampoosantanmurah #shampooberkualiti #shampoosantanhomemade #kelemumur #rambutgugur #rambutbercabang#naturalproduct

Manfaat santan kelapa untuk rambut anda.

Tak perlu susah payah nak memerah santan, dapatkan shampoo santan sekarang kalau inginkan rambut secantik anzalna

#shampooberkualiti #shampoosantanmurah #shampoosantanhomemade #rawatrambutgugur #kelemumur #rawatkebotakan#rambutcantik #rambutgugurlepasbersalin #rambutbercabang #bazarpaknil

.
🍊🍊ShampooSantanMyHomeLab🍊🍊
.
✔✔Sangat2 sesuai utk perempuan bertudung dan lelaki yg berserban/berkopiah 24/7.✔✔.
.
🌴🌴amalan tradisi semulajadi tanpa kebimbangan🌴🌴
.
👉🏽Rambut gugur❓
👉🏽Kelemumur❓
👉🏽Kulit kepala gatal❓
👉🏽Rambut nipis❓
*❓Dah gunakan macam2 jenis shampoo jenama popular , tapi masalah masih tak selesai😣*
.
CUBALAH SHAMPOO SANTAN UTK PENYELESAIAN
. ✔✔Lelaki dan perempuan
✔✔Bayi 6 bulan ke atas
✔✔Pengesahan KKM .
❎❎Paraben bebas/free💯
❎❎Silicone bebas/free💯
❎❎SLS bebas / free ....💯 .
.
RM35.00
250 ml .
Ready stock
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
www.wasap.my/60126579548
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . .
#shampoo  #shampoosantanmurah #shampoosantankl #shampoosantan #slsfree  #parabenfree #shampoosantanmyhomelab #siliconefree  #siliconefreehaircare  #haircare #hairshampoo  #rambutgatal #kelimumur  #kelimumurteruk  #kelimumurhilang #hair

PERADUAN BERBALAS PANTUN 🔊🔊 SHAMPOO SANTAN
================== Tanpa diundang ia kemari,
Kelemumur dan rambut gugur di kepala ini,
Pelbagai shampoo dicuba tetap tak jadi.
Hampir mengalah dah abang ni.

Cubaan pertama terjatuh cinta,
Bila diguna 'oh sedap, orange baunya',
Shampoo santan diberi nama,
Kelemumur hilang, rambut tak gugur punyaaa.

Shampoo organik murah, RM35 saja,
Ada juga combo sebagai promosi,
Rambut yg gugur jangan dibiar saja,
Sementara murah, jangan tunggu lagi.

SIAPA BOLEH BELI PANTUN NI ? 😃😃 **Pemenang akan mendapat Shampoo Santan PERCUMA satu botol
(Syarat: dengan pembelian minima satu botol Shampoo)

Kredit Pantun: Ariffin Janal

#shampoosantanmurah #sugarbearhairmurah #nakcantik

.
Bagi mereka yang duduk di area Puncak Alam dan lokasi sekitarnya boleh dapatkan #shampoosantan
dengan sis okey.
.
Nak COD kawasan lain atau negeri lain, kita akan pass ke agent yang berdekatan anda 😉
.
WhatsApp 018-3515056
.
.
#shampoosantanoriginal #shampoosantanmurah #shampoosantanpuncakalam #shampoosantanselangor

.
🍊🍊ShampooSantanMyHomeLab🍊🍊
.
✔✔Sangat2 sesuai utk perempuan bertudung dan lelaki yg berserban/berkopiah 24/7.✔✔.
.
🌴🌴amalan tradisi semulajadi tanpa kebimbangan🌴🌴
.
👉🏽Rambut gugur❓
👉🏽Kelemumur❓
👉🏽Kulit kepala gatal❓
👉🏽Rambut nipis❓
*❓Dah gunakan macam2 jenis shampoo jenama popular , tapi masalah masih tak selesai😣*
.
CUBALAH SHAMPOO SANTAN UTK PENYELESAIAN
. ✔✔Lelaki dan perempuan
✔✔Bayi 6 bulan ke atas
✔✔Pengesahan KKM .
❎❎Paraben bebas/free💯
❎❎Silicone bebas/free💯
❎❎SLS bebas / free ....💯 .
.
RM35.00
250 ml .
Ready stock
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
www.wasap.my/60126579548
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . .
#shampoo  #shampoosantanmurah #shampoosantankl #shampoosantan #slsfree  #parabenfree #shampoosantanmyhomelab #siliconefree  #siliconefreehaircare  #haircare #hairshampoo  #rambutgatal #kelimumur  #kelimumurteruk  #kelimumurhilang #hair

LA'BOURSE SHAMPOO
.
Add pos
RM8SM
RM12SS
.
WHATSAPP
0193679077
.
💕Mengurangkan rambut gugur
💕Melebatkan rambut
💕Memanjangkan rambut
💕Menghilangkan kelemumur
💕Menguatkan akar rambut
💕Sesuai untuk lelaki dan perempuan
.
.
.
#shampoolaboursemurah #shampookuda #shampoolabourseoriginal #shampookelemumur #shampusantan #syampulabourse #syampulaboursemurah #shampoosantan #shampoosantanmurah #shampootonic #shampootonik #shampootonicMurah #shampoogugurrambut #syampurambutgugur #syampurambutrosak #pemborongmurah #pemborongkecantikanmurah #kosmetikborong #kosmetikmurah #pemborongkosmetik #pemborongkosmetikmurah

.
Masalah #keguguranrambut yang teruk sehinggakan kepala hampir botak 😢
.
Fed up asyik kena potong pendek rambut je. 😢 Akhirnya ikhtiar dengan #shampoosantan
.
Alhamdulillah #rambutgugur semakin berkurangan. Begitu juga masalah #kelemumur
.
▶▶▶▶▶▶▶▶▶▶▶▶▶▶▶▶▶▶▶
.
Anda masih mencari solusi untuk #masalahrambut yang kian serius?
.
Jom ikhtiar dengan #syampusantan My Home Lab.
.
🆕Kini shampoo santan diperkaya dengan tambahan vitamin E & Pro vitamin B5 😱 Jom cuba hari ini.
.
250ml RM35 sahaja (exc pos)
Penggunaan 2 bulan
📲 WhatsApp 018-3515056
.
.
#ekzema #kulitkepalasensitif #lebatkanrambut #rambutrapuh #kulitkepalakering #kulitkepalaberminyak #kelemumur #gatalkulitkepala #kulitkepalaberkuping #shampoosantanoriginal #shampoosantanmurah #syampunatural #syampubebaskimia #shampoosantanpuncakalam

Yessss.. kakmaneh sayaaaanggg sangat shampoosantan tauu ❤️❤️❤️
..
Sebab apa??
Sebab shampoosantan ni is the best shampoo ever yg kakmaneh pernah guna 😍
Serious talk ✋🏻✋🏻 lepas guna dan amalkan shampoosantan, rambut kakmaneh dh kurang gugur, rambut lembut & ringan, berkilau2 tau😆
..
Rata-rata customer kakmaneh beri feedback yg sama , tenkiu uolls selalu support @kakmaneh_beaute 😘😘😘
..
..
#syamputerbaik #sayajual #sayagunasayajual #visitmyig #bazarpaknil #malaysiaonlineshopping #anzalna #kelemumur #rambutgugur #rambutlebat #rambutcantik #shampoosantan #shampoosantanmurah #minyakrambutlembut #rambutlembut #minyakrambut #shampoosantansungaipetani

🌿➡EYE CARE CANDY .
HARGA :
1- RM123
2- RM240
.
KEBAIKAN EYE CARE CANDY .
✅KURANGKAN rabun dekat
✅MERAWAT rabun jauh
✅HAPUSKAN rabun malam
✅LENYAPKAN rabun silau
✅KURANGKAN power yang tinggi
✅ATASI lebam bawah mata
✅KURANGKAN masalah mata letih
✅JAUHI Masalah mata berair
✅ELAKKAN masalah gatal mata ( resdung )
✅MENGHAPUS masalah mata sembab
✅CEGAH masalah katarak mata
✅MERAWAT masalah mata kering
✅ELAKKAN masalah mata merah.
.
✔BERBENTUK CANDY (GULA2) .
CARA 👍🏻 PENGAMBILAN ➡ Ada 2 Cara Makan Eyecare Candy
PERTAMA (boleh tahan 15 hari)
Untuk keberkesanan maksimum makan 2 biji pagi dan 2 biji malam
(sebelum atau selepas makan).
KEDUA
Untuk penjimatan(30hari)makan 1 biji pagi dan 1 biji malam
(sebelum atau selepas makan).
.
100% original✅
Money back guarantee✅
Ready stok
.
Free postage ke semenanjung🚚
✈️Sabah/Sarawak tmbh rm5

To order Whatapp 📲 +6013-2402196
.
#tatiskincare #shampoosantan #shampoosantanhomemade #shampoosantanmurah #shampoosantanviral #shampoosantanbymyhomelab #shampoosantanorganik #shamposantanhq #shampoosantanoriginal #eyecarecandy #eyecare #eyecarecandymurah #eyecarecandyoriginal

Shampoo santan 250ml -RM35 exc pos

Hair oil 60ml - RM59 exc pos •Set combo shampoo dan who
Rm89 (sm)
Rm92 (ss) .
Postage RM7wm/RM11em
..
#syamputerbaik #sayajual #sayagunasayajual #visitmyig #bazarpaknil #malaysiaonlineshopping #anzalna #kelemumur #rambutgugur #rambutlebat #rambutcantik #shampoosantan #shampoosantanmurah #minyakrambut #minyakrambutlembut
.

Most Popular Instagram Hashtags