#shampoohijau

MOST RECENT

Lepas pakai Shampoo Hijau hilang masalah kelemumur, pastu husband kastemer ade jerawat kat kulit kepala elok dah lepas pakai shampoo nih. .
.
Plus pakai tudung pun bau rambut dah tak bau kempam kan. Walaupun rambut tak kering habis dah sarung tudung. .
.
Korang yang ada masalah camni memang kena cuba pekena shampoo hijau ni tau 💚💚💚
.
.
Harga dah 0% gst. Wassup terus ke 011-20943769
.
.
#sabunhijaumarine #sabunhijau
#marineessence #garambuluh
#codbbujb #codjb
#codutmskudai #johorbahru
#bodyscrub #scrubmarineessence
#eczema #ellergic
#kulitkusam #ketiakhitam
#stretchmark #tumitpecah
#bersalin #pantang
#jerawat #jeragathilang
#kulitcantik #terapiinstagram
#cspscs #shampoohijau
#kelemumur #kulitgatal
#rambutgugur #freeparaben #sahajidahhaiOmarketing

Ready stock shampoo aloe vera, urang aring & merang herbal alami plus conditioner, utk pembelian bisa beli di olshop aku momoe_cherry via tokopedia/shopee ya price 13k aja lhoo, shampo dr bahan alami mengatasi berbagai masalah rambut, menyuburkan dan menyehatkan rambut kalian gaess #mstorepati #jualshampookuda #shampoo #shampooandconditioner #shampokemiri #shampoherbal #shampoalami #shampoaloevera #shampomerang #shampooherbal #shampourangaring #jualshampoo #shampoomurah #shampoohijau

Balik rehat tadi sempat kawan datang amek Combo Set Shampoo Marine sekali dengan Conditioner .
.
Minggu lepas pegi Cod Combo Eziclean, hari ni orang yang sama order syampu hijau 💚
.
.
Semoga selamat sampai ke kampung halaman. 🏠
.
.
Korang nak cod area bandar baru uda, skudai masih available lagi ye sampai tengahari esok je. 😂
.
.
#shampoomarine #shampoo
#marineessence #garambuluh
#codbbujb #codjb
#codutmskudai #johorbahru
#bodyscrub #conditioner
#eczema #ellergic
#kulitkusam #ketiakhitam
#stretchmark #tumitpecah
#bersalin #pantang
#jerawat #jeragathilang
#kulitcantik #terapiinstagram
#cspscs #shampoohijau
#kelemumur #kulitgatal
#rambutgugur #freeparaben #sahajidahhaiOmarketing

"VERY RECOMMENDED!"
Alhamdulillah...feedback drpd sepupu saya sendiri ni.
Dengan izin Allah, penggunaan Shampoo Marine Essence menyebabkan masalah KELUMUMUR & KEGATALAN kulit kepala dah hilang!
KEGUGURAN RAMBUT pun dah berkurang!

Sikit lagi dah nak settled semua masalah rambut & kulit kepala dengan #ShampooHijau ni. Jom istiqamah dengan Shampoo ME ni.

Klik link bawah ni utk order 📲 Www.wasap.my/60178275398
Biz Online |MODAL RM47
#projekSTG
Program #2GAJIsebulan
#CATchampions
#ABeautiliciousEmpire

PERGI SALON KELUAR DUIT....
TAPI GUNA SHAMPOO HIJAU DAPAT DUIT!!!!! .
.
.
.
Haaaaaa.... Kita kan
Cuci rambut tiap2 hari....
So kena keluar duit jgk untuk stok shampoo kat rumah... Skrg sis tunjuk pulak cara...
Beli shampoo-Cuci Rambut-Dapat duit .
.
1⃣ Jadi ahli STG
2⃣ Beli shampoo Marine Essence
3⃣ Dapat BONUS
.
.
Untung tak???? Mestila untung...
Rambut n kulit kepala sihat....
Dpt shampoo paling wangi di dunia 😍

WA Sis Lusie cepat2 okey 👇👇👇 www.wasap.my/60145656411/shampoohijau
#projekSTG
#shampoogarambuluh
#shampoohijau
#shampoomarineessence

AIR GARAM dikatakan boleh hilangkan KELEMUMUR⁉️ Betul ke ? Sejauh mana kebenarannya...Bole cuba tanya Mr.Google.. senang jer.. pakai je #shampooHijau sbb mmg ada campuran garam buluh .. terbukti berkesan utk masalah kelemumur dan rambut gugur... harga berpatutan ...jimat pun jimat... nk try ? .

PM/WA DELLE
Hptt.www.wasap.my/60195115079

#projekSTG #sayasukabarusayajual #dutaFAZURA #tipsrambutsihat

"VERY RECOMMENDED!"
Feedback dari customer!! Dengan penggunaan Shampoo Marine Essence asbab hilang KELUMUMUR & KEGATALAN kulit kepala.
KEGUGURAN RAMBUT pun dah berkurang!

Hampir selesai semua masalah rambut & kulit kepala dengan #ShampooHijau ni.
Jom yg ada masalah mcm customer si Mel ikhtiarlah dengan Shampoo ME ni. "ZERO % GST" 😉
📲www.wasap.my/60168294247

#ProjekSTG
#Buat2IncomeSebulan
#SAP_CoachFromZeroToHero

AIR GARAM dikatakan boleh hilangkan KELEMUMUR⁉️ Betul ke ?Sejauh mana kebenarannya...Bole cuba tanya Mr.Google.. Kalau FIEZAH senang jer.. pkai je #shampooHijau sbb mmg ada campuran garam buluh.. Kelebihan ShampooME : ✔️Tanggalkan kelumumur yang kritikal
✔️Rawat kulit kepala yang berminyak
✔️Mematikan kutu di kepala
✔️Rawat rambut gugur/ bercabang/ rambut berbuah
✔️Menggalakkan pertumbuhan rambut baru
✔️Menyegarkan kulit kepala
✔️Menghilangkan kudis/ jerawat kepala
✔️Menyihatkan rambut
✔️Menghalang kegatalan kulit kepala

Harga berpatutan ...shampoo seisi keluarga 👨‍👩‍👧‍👦 jimat pun jimat...nk try ❓

Roger FIEZAH cepat utk atasi masalah yang korang alami💕 PROMOSI RM95 UNTUK HARI INI SHAJA❗

http://www.wasap.my/60127346408 Biz Online | Modal RM 47
#projekSTG #CATchampions
...whereSMARTpeoplemakeMONEY
via program #2GAJIsebulan
>> biz online berSLIP GAJI , income PART TIME minimum 3,4,5 angka setiap bulan
#roadtoFinancialfreedom
#CSEmpire #MFfighters
#CSEshampoome

Satu set Marine mengandungi Shampoo, Conditioner, Bodywash, Sabun Hijau & Body Scrub. .
.
Sabun hijau sesuai dipakai dari umur baby sampailah ke dewasa. .
.
Shampoo Hijau boleh mengurangkan rambut gugur, kelemumur, rambut gatal dan juga rambut bercabang. .
.
Body scrub sesuai dipakai untuk badan dan muka. Digalakkan pakai seminggu sekali untuk muka supaya kulit mati tertanggal. Lepas tu pakai skincare barulah meresap ke dalam kulit. .
.
Bodywash sama fungsi dengan sabun hijau jugak cuma ia berbentuk cecair. 💚💚
.
.
Jom dapatkan satu set pada harga Combo 0% Gst
.
.
#shampoomarine #shampoohijau #shampoohijaumarine #kelemumur #kulitkepalagatal #rambutgugur #freeparaben #freeSLE #antibacterial #codbbujb #codskudai #codutmskudai #johor #luaskankuasamu #awesomazingteam #g8unity #terapiinstagram #cspscs #marineessence #garambuluh #sihat #cantik #berpantang #wanitmengandung #codskudaijohor

"VERY RECOMMENDED!"
Alhamdulillah...feedback dr customer!! Dengan izin Allah, penggunaan Shampoo Marine Essence asbab hilang KELUMUMUR & KEGATALAN kulit kepala.
KEGUGURAN RAMBUT pun dah berkurang!

Hampir selesai semua masalah rambut & kulit kepala dengan #ShampooHijau ni.
Jom yg ade masalah mcm customer Iolls ikhtiarlah dengan Shampoo ME ni.. Iolls pun guna tau,, sangat sesuai untuk wanita yang bertudung seharian.. "ZERO % GST" REGE NAK GHAYE NI UOLLS 😉
Jom klik je link nii toksah susah payah save dulu
📲www.wasap.my/60127211497/ShampooME

#ProjekSTG_GAESAPLegacy
#Buat2IncomeSebulan
#SAP_CoachFromZeroToHero

"VERY RECOMMENDED!"
Alhamdulillah...feedback dr customer!! Dengan izin Allah, penggunaan Shampoo Marine Essence asbab hilang KELUMUMUR & KEGATALAN kulit kepala.
KEGUGURAN RAMBUT pun dah berkurang!

Hampir selesai semua masalah rambut & kulit kepala dengan #ShampooHijau ni.
Jom yg ada masalah mcm akak pija ikhtiarlah dengan Shampoo ME ni. "ZERO % GST" harga mahu raya ni sahabat2 semua 😉 📲www.wasap.my/60198666480

#ProjekSTG
#Buat2IncomeSebulan
#SAP_CoachFromZeroToHero

"VERY RECOMMENDED!"
Alhamdulillah...feedback dr customer!! Dengan izin Allah, penggunaan Shampoo Marine Essence asbab hilang KELUMUMUR & KEGATALAN kulit kepala.
KEGUGURAN RAMBUT pun dah berkurang!

Hampir selesai semua masalah rambut & kulit kepala dengan #ShampooHijau ni.
Jom yg ade masalah mcm customer kak ngah ikhtiarlah dengan Shampoo ME ni. "ZERO % GST" REGE NAK GHAYE NI KAWAN😉
📲www.wasap.my/60134686300/ShampooMe

#ProjekSTG
#Buat2IncomeSebulan
#SAP_CoachFromZeroToHero

"VERY RECOMMENDED!"
Alhamdulillah...feedback dr customer!! Dengan izin Allah, penggunaan Shampoo Marine Essence asbab hilang KELUMUMUR & KEGATALAN kulit kepala.
KEGUGURAN RAMBUT pun dah berkurang!

Hampir selesai semua masalah rambut & kulit kepala dengan #ShampooHijau ni.
Jom yg ade masalah mcm customer kak ngah ikhtiarlah dengan Shampoo ME ni. "ZERO % GST" REGE NAK GHAYE NI KAWAN😉

DM/WA 📲019-2034385

"VERY RECOMMENDED!"
Alhamdulillah...feedback dr customer!! Dengan izin Allah, penggunaan Shampoo Marine Essence asbab hilang KELUMUMUR & KEGATALAN kulit kepala.
KEGUGURAN RAMBUT pun dah berkurang!

Hampir selesai semua masalah rambut & kulit kepala dengan #ShampooHijau ni.
Jom yg ade masalah mcm customer ini ikhtiarlah dengan Shampoo ME ni. "ZERO % GST" REGE NAK GHAYE NI KAWAN😉
📲www.wasap.my/60127817059

#ProjekSTG
#Buat2IncomeSebulan
#SAP_CoachFromZeroToHero

Nak raya bergaya kulit floless meletop raya nih boleh pakai Scrub Marine ni ye
.
.
Boleh pakai buat muka & badan jugak tau.
Kat muka pakaila seminggu 2 kali camtu
.
.
Biji almond yang halus tu bila gosok-gosok kat muka memang tak rasa sakit ke calar muka kita. Gosok lembut manja-manja gitew 😘
.
.
Siapa ade parut, kulit kusam, kulit hitam kat bahagian pelipat badan, sunburn, tona kulit tak sekata dan kulit kering sesuai pakai Scrub ni jugak tau. .
.
LAVENDER OIL membantu cepatkan penyembuhan parut, sembuhkan kulit terbakar dan juga gigitan serangga
.
.
EUCALYPTUS OIL ~MINYAK KAYU PUTIH membantu untuk pernafasan, sinus dan elergi
.
.
Nak raya bergaya boleh le bagi kat mak satu yek. Lagi kita kongsi lagi banyak kita dapat, nak-nak kat orang yang kita sayang 😃😃
.
.
#scrubmarine
#kulitfloless
#sabunhijaumarine #sabunhijau
#marineessence #garambuluh
#codbbujb #codjb
#codutmskudai #johorbahru
#bodyscrub #scrubmarineessence
#eczema #ellergic
#kulitkusam #ketiakhitam
#stretchmark #tumitpecah
#bersalin #pantang
#jerawat #jeragathilang
#kulitcantik #terapiinstagram
#cspscs #shampoohijau
#kelemumur #kulitgatal
#rambutgugur #freeparaben

Musalbani Mohamad:
Utk Cik kak2 yg bertudung & bekerja sepanjang hari
KELIMUMUR & KEGUGURAN RAMBUT!!! Perkongsian Testimoni .... Sebelum nie beliau mempunyai masalah keguguran rambut yg sangat teruk,sampai tak sanggup nak lihat segumpal rambut yg gugur tu..
Alhamdulillah,selepas menggunakan syampoo me masalah keguguran rambut dh berkurang, malah kelimumur pun dh tak nmpak 👏👏👏.. Yang paling best nya beliau kata syampoo ME nie
wangi n selesa d gunakan and VERY RECOMMENDED lebih² lagi utk bertudung sepanjang ari.. Alhamdulilah rmai yg dah settle masalah rambut & kulit kepala dengan #ShampooHijau ni. Jom istiqamah dengan Shampoo ME ni.

Kita ihktiar.. kita cuba.. pasti ada jalan..
😊
.
Klu nak join #buat2incomesebulan dgn shampoo ni punnn bolehhh..ramai pun yg dah dpt 4-5 angka ..memang tak menang tangan nnti jwab pm ..kita buat online jerrr..

AIR GARAM dikatakan boleh hilangkan KELEMUMUR⁉️ Betul ke ?Sejauh mana kebenarannya...Bole cuba tanya Mr.Google.. Klu sy senang jer.. pkai je #shampooHijau sbb mmg ada campuran garam buluh .. terbukti berkesan utk masalah kelemumur dan rambut gugur...harga berpatutan ...jimat pun jimat...nk try ?

Boleh order dgn Cik Suzie tau👌
📲017 9733502

Biz Online | Modal RM47
#ProjekSTG
#2GAJIsebulan
#CATchampions
...where SMART people make MONEY

STRESS SEBAB RAMBUT GUGUR??!!😣😣😣
.
Jangan stres2.. meh try shampoo hijau dengan Garam Buluh ni. .
Sis Adawiyah ni share testimoni drpd kakak ipar beliau..
.
Mula2 perkenalkn Syampoo Marine Essence ni sbg hantaran kahwin jer. Bila guna sndiri JATUH CINTA sudah sama Shampoo ME 😘
.
Kenapa??? .
Sebab dapat 4 manfaat dari 1 syampu saja.. 😀
.
✖ Tiada lg RAMBUT GUGUR
✔ WANGI & SMOOTH je rambut
✖ Tak perlu CONDITIONER
✔ JIMAT
.
Rambut tak gugur.. no more STRESS!!! Best kannn??!!😍😍
.
Sesiapa yg belum cuba.. boleh cecepat dapatkan drpd akak k..😉
.
📞📲OGY 016.7908910
.
#shampoomarineessence #ShampooHijau #garambuluh #ProjekSTG #CATchampions #theMagicofPartTime

Most Popular Instagram Hashtags