#shamelin

MOST RECENT

Menggoda takkkkk?
Kita open order ye utk penghantaran weekend nanti..
Jgn risau, stok fresh 100% homemade.. Inti pun buat sendiri tau.. sesedap rasa.. manis2 buah tanpa perasa dan pewarna tiruan.. Mai la beli... Wassap kita ye 0129278010. 😊

#mumstart #mumstartagent #mumstartpandanindah #pandanindah #ampang #maluri #shamelin #sunwayvellocity #btho #tartnenas #tartnenassedap #pineappletart

Menggoda takkkkk?
Kita open order ye utk penghantaran weekend nanti..
Jgn risau, stok fresh 100% homemade.. Inti pun buat sendiri tau.. sesedap rasa.. manis2 buah tanpa perasa dan pewarna tiruan.. Mai la beli... Wassap kita ye 0129278010. 😊

#mumstart #mumstartagent #mumstartpandanindah #pandanindah #ampang #maluri #shamelin #sunwayvellocity #btho #tartnenas #tartnenassedap #pineappletart

Menggoda takkkkk?
Kita open order ye utk penghantaran weekend nanti..
Jgn risau, stok fresh 100% homemade.. Inti pun buat sendiri tau.. sesedap rasa.. manis2 buah tanpa perasa dan pewarna tiruan.. Mai la beli... Wassap kita ye 0129278010. 😊

#mumstart #mumstartagent #mumstartpandanindah #pandanindah #ampang #maluri #shamelin #sunwayvellocity #btho #tartnenas #tartnenassedap #pineappletart

Inilah set terbaik utk wanita. Kita ni bukan muka je..dalaman pun mesti kemas dan mantoppp.

Jom cepat2 kita boleh COD right to your door.

#sweetdarabylianarosli #sweetdaraampang #ampangpoint #suriaklcc #pavillion #gemall #melawati #uluklang #keramat #setiawangsa #kualalumpur #klcc #ampang #bukitindah #shamelin#bukitantarabangsa #tamanpermata#tamanmelati

Selalu orang letak seafood, ni ahkak letak ayam dengan cendawan. Video yang ni takde, terdelete 😓😓
.
Spaghetti Aglio Olio - Chicken Mushroom
.
Bahan-bahan:
🔹Spaghetti
🔹Bawang putih 3-4 ulas*
🔹Bawang besar setengah biji*
🔹Minyak masak 2-3 sudu besar
🔹Isi ayam/sosej
🔹Cendawan butang
🔹Mix herbs setengah sudu makan
🔹Chilli flake setengah sudu makan
🔹Kiub pati ayam 1
🔹Cherry tomato
🔹Garam/gula
.
Cara-cara:
1) Rebus spageti, letak sesudu minyak dan secubit garam ke dalam rebusan. Bila spageti sudah lembut, tos dan ketepikan.
.
2) Potong dadu bahan * dan tumis dalam kuali berasingan. Masukkan isi ayam, sosej dan cendawan. Tambahkan 2-3 sudu air untuk masakkan isi ayam.
.
3) Bila ayam hampir masak, masukkan mix herb dan chilli flake. Kacau dan tambahkan kiub pati ayam yang telah dipecah-pecahkan.
.
4) Masukkan cherry tomato dan spageti yang telah direbus tadi. Kacau sampai tomato menjadi layu.
.
5) Tambahkan garam/gula secukupnya. Kacau dan sedia dihidang. Lagi sedap kalau ditabur dengan keju masa panas-panas.
.
#homemade #halalfood #klfoodie #homecooking #cookingtutorial #foodporn #foodpornmalaysia #instafood #foodstagram #videomasak #resepimudah #sayamasak #sayamakan #syukurselalu #mahn #dapurellezz #elezzyfood #malaysia #kualalumpur #cheras #bandartunrazak #shamelin #pandanindah #ampang #bandartunhusseinonn #alamdamaicheras

Rugi siapa tak try this Hd Booster Serum..u all akan rasa skin u lain within 24hrs tau...serum yang paling laku pada abad ini....rugi-rugi huhuhuhu
.

This serum is HD booster powerful serum to treat acne, pigmentations and pores. It ll boost your skin to become radiant, more brightening and treat uneven skin tone. Can be used as skin care and make up primer
.

#sweetdarabylianarosli
#ratuslimmingampang #deteaampang #alhacosmetickl #drxserum #sexycurve #sweetdaraampang #ampangpoint #suriaklcc #pavillion #gemall #melawati #anggunbyem #uluklang #keramat #setiawangsa #kualalumpur #klcc #ampang #bukitindah #shamelin

Hujan-hujan ni sesuai sangat buat resepi campak-campak je 😂😂
.
Slide next for video. .
Fishball Noodle Soup Campak-campak cara saya 😉😉
.
Bahan-bahan:
🔹Bawang merah*
🔹Bawang putih*
🔹Ikan bilis*
🔹Minyak masak
🔹Fishball/fishcake/ayam
🔹Telur ayam
🔹Garam/gula
🔹Daun sup/daun bawang
🔹Air
🔹Bihun yang dah dicelur
.
Cara-cara:
1) Tumbuk/blend bahan * dan tumis dalam minyak secukupnya. Tumis sampai sedikit garing.
.
2) Masukkan fishball dan fishcake, masak sebentar dan masukkan air.
.
3) Pecahkan telur dan masukkan sebiji-sebiji ke dalam sup. Biarkan telur masak.
.
4) Tambahkan garam/gula mengikut citarasa, kacau dan masukkan daun sup/daun bawang.
.
5) Tuangkan sup dan isinya ke dalam mangkuk berisi bihun celur, sedia dimakan.
.
#homemade #halalfood #klfoodie #homecooking #cookingtutorial #foodporn #foodpornmalaysia #instafood #foodstagram #videomasak #resepimudah #sayamasak #sayamakan #syukurselalu #mahn #dapurellezz #elezzyfood #malaysia #kualalumpur #cheras #bandartunrazak #shamelin #pandanindah #ampang #bandartunhusseinonn #alamdamaicheras

・・・
Jomm berubah! keluar dari comfort zone anda!!
.
KENAPA KITA TAK BOLEH NAK UBAH HIDUP ???
.
Dengan perniagaan mobile facial spa melahirkan lebih ribuan orang beautician Elysyle dan jana pendapatan secara harian, bulanan😱
.
Wasap kakrose 018 769 4795 untuk info!!
.
➡️ 📲 018 769 4795
➡️ 📲 018 769 4795
➡️ 📲 018 769 4795
.
. 💐 🔝 Facial Home Spa 💐
.
#kakrosebeautycartel
#mobilespakl
#mobilespaselangor
#facialdirumah
#homefacial
#facialmurahkl
#dermahydra
#facialhomespa
#facialspa
#facialathome
#vshape
#kulitkusam
#mmbc
#muslimahbeautyspa
#elysylebeauty
#eternalbeauty
#skintreatment
#skinglowing
#facelift
#antiaging
#antiwrinkles
#bisnesspa
#bisnessonline
#onlinemarketing
#parttimeincome
#bisneswomen
#imsuperstar
#ampang
#shamelin
.
💜Beauty Cartel No.1 🇲🇾💜

Most Popular Instagram Hashtags