#shaliciousoriginal

MOST RECENT

CARA PAKAI C-SHINE SKINCARE 👉 Cuci muka dengan bersih menggunakan C Shine soap 👉 Keringkan muka dengan tuala bersih sehingga betul-betul kering 👉 Sapukan 2-3 titik serum dan ratakan ke seluruh muka 👉 Biarkan serum meresap ke kulit muka dan kering dengan sendiri 👉 Kemudian Sapukan C Booster powder di area muka yang bermasalah

Contoh : lingkaran gelap bawah mata, atas hidung, dagu, dahi @ jerawat di pipi. 👉 Selepas sapuan, Relax kan muka. Anda akn dapat rasa serbuk C Booster meresap ke dalam kulit 👉 Ulang step yang sama setiap hari (sesuai dipakai waktu mlm sebelum tidur untuk hasil yang lebih cepat dan effektif ) 👉 Lepas C Booster meresap ke dalam kulit, anda boleh pakai make up seperti biasa

#nakputih #gebu #cerah #cantik #skincare #shaliciousoriginal #cshine

READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
www.wasap.my/60192530305
.
SHALICIOUS MIXBERRY POWDER a.k.a BEAUTY SECRET VERSION GEMUK😘
.
.
💐3X BOOSTER EFFECT
💐3X GANDA LEBIH EFEKTIF
💐3X GANDA LEBIH CEPAT BERKESAN
.
Shalicious Beauty Secret Version Gemuk (200gm) boleh tahan untuk 2-3 bulan bergantung pada cara uolls consume sebab dia besar gemuk dan sangat banyak dalam tu (sebab tu dia gemuk😂)
Memang tak rugi kalau korang grab yang ni dengan harga yang sangat berpatutan dan puas hati!
.
.
.
#beautysecretshalicious #shaliciousbeautyfoundation #beautysecret #jomcantik #shalicious #shaliciousbeautyfoundation #shalicioushq #shaliciousbeautysecret #shaliciousoriginal #shaliciousfoundation #shaliciousmurah #shaliciousbeauty #shaliciouscshine #cshinesoap #cshineserum #cshineskincare #cshinecbooster #shaliciousmalaysia #skincare #suppliments #skincareroutine #tipsbreakoutskin #breakoutskin #sayajualmurah #shhazbeautymurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

HASIL DIA KONSISTEN DENGAN BEAUTY SECRET 100G 💖🎊 stock laku keras 🎊. 😎 kulit kusam , jerawat , jeragat semua boleh selesai 👌☺ minum air secukupnya oke . Kena la konsisten dulu tengok hasil dia macam mana . Ada cepat ada lambat sebab tu kena konsisten selama 3 bulan 👍😸 wassap klik link di bio di atas 📲
#shaliciousoriginal
#shaliciouslover
#shaliciousfoundation
#cshineakincare
#cshinesoap

Sekarang nak ramai betul nak flawless nak kurus tirus nak breast mantap kan? Lagi lagi dah nak masuk musim raya nk semua nak cantik cantik.
°
Takkan nak beli baju yang cantik je, kulit and badan pun mesti lah kena jaga. Baru orang jealous tengok korang luar dalam tiptop!❤️
°
Magic Booster ni ada 3 jenis tablet tau, which is whitening, slimming and breast. So kalau korang ada masalah kulit kusam, sunburn, jerawat pasir or jerawat teruk boleh consume Magic Booster Whitening.

And kalau korang ada masalah berat badan tapi takda masa nak exercise or susah nak kawal pemakanan boleh consume Magic Booster Slimming. Then kalau korang ada masalah breast kecil or kendur, biasa yang dialami oleh wanita lepas bersalin, boleh consume Magic Booster Breast💋

Magic Booster ni sesuai dimakan oleh lelaki & perempuan di atas 17 tahun ye. And paling best, Magic Booster ni TIADA PANTANG! So korang boleh makan apa pun yang korang suka sambil consume Magic Booster🌼
°
KALAU KORANG NAK COD MAGIC BOOSTER LETUPS NI BOLEH WHATSAPP TERUS 011-28706762 OR TEKAN LINK DEKAT BIO❤️

"BELUM HABIS 1 BOTOL DAH TURUN 2KG"
°
1 BOTOL MAGIC BOOSTER SLIMMING BOLEH TURUN KAN ATLEAST 5KG
°
TAKNAK KE RAYA NANTI PAKAI BAJU CANTIK TERLETAK DEKAT BODY?

Ni pagi pagi hakak nak share feedback kesayangan yang dah try Magic Booster Slimming. Tak sampai 2 minggu tau dh turun 2kg and nampak perubahan ketara dekat badan.

Magic Booster ni senang nak buat korang berpeluh and dapat kurangkan selera makan korang. So tak payah exercise berat berat pun dah boleh berpeluh. And korang akan selalu je rasa kenyang.

Dah nak raya ni takkan taknak cantik cantik lawan dengan jiran sebelah kan? Meh lah beli Magic Booster sekarang sebelum terlambat. Sekarang ada promotion beli 2 botol rm180❤️ Korang akan jimat rm20, free postage lagi tau💋

Kalau consume Magic Booster Slimming dapat badan ramping takda lemak lemak tepu nak singgah. Kalau consume Magic Booster Breast boleh besar and mantapkan breast kasi lagi mengancam. So tunggu apa lagi, kalau nak cantik masa raya nanti jom beli Magic Booster sekarang!❤️

💐BEAUTY SECRET 200GRAM💐
.
Kesan 3X Ganda berbanding Beauty Secret 100 gram😉 Satu botol ni tahan 2 bulan 😱 RM115 sahaja, berbaloi-baloi dengan hasil yang korang dapat tau !! Ramai dah customer repeat order sebab menjadii !!! Kalau tak menjadi takkan la orang lain semua pulun beli😊 Smpai HQ pun pening kepala stock harini sampai harini jugak licin😓 Memang LAKU KERAS👍
.
FUNGSI BEAUTY SECRET :
🌹 Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist cantik berseri.
🌹 Mematikan masalah jerawat dimuka
🌹 Mencerahkan bagi effect glowing pada kulit muka
🌹 Menyekatakan tona kulit
🌹 Melambatkan proses penuaan (anti aging)
🌹 Menghilangkan kedutan garis2 halus pada kulit muka
🌹 Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
🌹 Memudar dan menghilangkan jeragat
🌹 Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda
🌹 Mengecil menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless)
🌹 Merupakan produk halal tiada kesan sampingan negatif
🌹 Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita
🌹 Memberikan Kesan Anti-penuaan
🌹 Mencerahkan Kulit Dan Seluruh Badan
🌹 Menghalang Pigmentasi
🌹 Warna Kulit Menjadi Sekata
.
CARA GUNA BEAUTY SECRET :
✔️1 sudu teh sebelum sarapan & sebelum tidur
✔️Sedia diambil terus dengan diletakkan di atas lidah (Kemam dalam mulut)
.
🔘Tahan untuk 2 bulan - 200 gram
🔘Sejenis Serbuk, perisa berries
🔘Sudah mendapat pengiktirafan SIRIM. Kandungan nutrition dalam beauty secret adalah selamat.
.
👉HARGA : RM105
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#beautysecretoriginal #beautysecretshalicious #cshineskincare #cshineoriginal #cshinehq #shaliciousoriginal #shalicioushq #shaliciousbeautyfoundation #beautyfoundationshalicious #bazaarpaknil #shalicioushq #shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #beautyfoundationshalicious  #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautyfoundationmurah #shaliciousfoundationmurah #shaliciousbeautysecret #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshalicious

💐BEAUTY SECRET 200GRAM💐
.
Kesan 3X Ganda berbanding Beauty Secret 100 gram😉 Satu botol ni tahan 2 bulan 😱 RM115 sahaja, berbaloi-baloi dengan hasil yang korang dapat tau !! Ramai dah customer repeat order sebab menjadii !!! Kalau tak menjadi takkan la orang lain semua pulun beli😊 Smpai HQ pun pening kepala stock harini sampai harini jugak licin😓 Memang LAKU KERAS👍
.
FUNGSI BEAUTY SECRET :
🌹 Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist cantik berseri.
🌹 Mematikan masalah jerawat dimuka
🌹 Mencerahkan bagi effect glowing pada kulit muka
🌹 Menyekatakan tona kulit
🌹 Melambatkan proses penuaan (anti aging)
🌹 Menghilangkan kedutan garis2 halus pada kulit muka
🌹 Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
🌹 Memudar dan menghilangkan jeragat
🌹 Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda
🌹 Mengecil menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless)
🌹 Merupakan produk halal tiada kesan sampingan negatif
🌹 Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita
🌹 Memberikan Kesan Anti-penuaan
🌹 Mencerahkan Kulit Dan Seluruh Badan
🌹 Menghalang Pigmentasi
🌹 Warna Kulit Menjadi Sekata
.
CARA GUNA BEAUTY SECRET :
✔️1 sudu teh sebelum sarapan & sebelum tidur
✔️Sedia diambil terus dengan diletakkan di atas lidah (Kemam dalam mulut)
.
🔘Tahan untuk 2 bulan - 200 gram
🔘Sejenis Serbuk, perisa berries
🔘Sudah mendapat pengiktirafan SIRIM. Kandungan nutrition dalam beauty secret adalah selamat.
.
👉HARGA : RM105
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#beautysecretoriginal #beautysecretshalicious #cshineskincare #cshineoriginal #cshinehq #shaliciousoriginal #shalicioushq #shaliciousbeautyfoundation #beautyfoundationshalicious #bazaarpaknil #shalicioushq #shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #beautyfoundationshalicious  #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautyfoundationmurah #shaliciousfoundationmurah #shaliciousbeautysecret #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshalicious

READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
www.wasap.my/60192530305
.
SHALICIOUS MIXBERRY POWDER a.k.a BEAUTY SECRET VERSION GEMUK😘
.
.
💐3X BOOSTER EFFECT
💐3X GANDA LEBIH EFEKTIF
💐3X GANDA LEBIH CEPAT BERKESAN
.
Shalicious Beauty Secret Version Gemuk (200gm) boleh tahan untuk 2-3 bulan bergantung pada cara uolls consume sebab dia besar gemuk dan sangat banyak dalam tu (sebab tu dia gemuk😂)
Memang tak rugi kalau korang grab yang ni dengan harga yang sangat berpatutan dan puas hati!
.
.
.
#beautysecretshalicious #shaliciousbeautyfoundation #beautysecret #jomcantik #shalicious #shaliciousbeautyfoundation #shalicioushq #shaliciousbeautysecret #shaliciousoriginal #shaliciousfoundation #shaliciousmurah #shaliciousbeauty #shaliciouscshine #cshinesoap #cshineserum #cshineskincare #cshinecbooster #shaliciousmalaysia #skincare #suppliments #skincareroutine #tipsbreakoutskin #breakoutskin #sayajualmurah #shhazbeautymurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

Rasai Perubahan Ketara Dengan #beautysecretshalicious exclusive (200g) dengan kesan 3X GANDA LEBIH CEPAT dari Beauty Secret 100g 🔥 Stock terhad ! Siapa cepat dia dapat !
.
FREE POS SM
SS + RM5
FREE GIFT
.
WHATSAPP +60137215604
.
#beautysecretmurahmalaysia #beautysecret200g #beautysecret #shaliciousmurah #shalicioushq #shaliciousoriginal #cshineakincare #beautysecretmixberry #muamalaysia #VitaminC #sayajual #sayajualsupplement #SayaJualProdukKecantikan #likeforlikes

Rasai Perubahan Ketara Dengan #beautysecretshalicious exclusive (200g) dengan kesan 3X GANDA LEBIH CEPAT dari Beauty Secret 100g 🔥 Stock terhad ! Siapa cepat dia dapat !
.
FREE POS SM
SS + RM5
FREE GIFT
.
WHATSAPP +60137215604
.
#beautysecretmurahmalaysia #beautysecret200g #beautysecret #shaliciousmurah #shalicioushq #shaliciousoriginal #cshineakincare #beautysecretmixberry #likeforlikes muamalaysia #VitaminC #sayajual #sayajualsupplement #SayaJualProdukKecantikan #likeforlikes

Good morning korang! Okay, kalau korang still tak sure and always goes like "apa tu Magic Booster?".
.
.
.
Sebenarnya Magic Booster ni ialah tablet yang berasaskan beberapa bahan active dan homeopathy tau. So korang takyah risau kalau consume Magic Booster dapat effect effect yang negative. Sebab Magic Booster selamat diambil oleh lelaki and perempuan yang atas 17tahun.
.
.
.
Magic Booster ni ada 3 jenis tablet and effect yang berlainan tau. First Magic Booster Whitening. Second Magic Booster Slimming. And third, Magic Booster Breast.
.
.
.
Yang paling best and paling menggoda ialah kesan boleh dilihat dalam masa 7-14 hari je tau. Semua feedback postitive daripada customer cakap, dah nampak kesan walaupun baru first bottle. And Magic Booster ni TIADA PANTANG LANGSUNG! So korang boleh minum coffee or makan seafood dalam masa consume Magic Booster.
.
.
.
Kalau nak cantik meletup sebelum raya ni, whatsapp 011-28706762 sekarang untuk order Magic Booster❤️

Good morning korang! Okay, kalau korang still tak sure and always goes like "apa tu Magic Booster?".
.
.
.
Sebenarnya Magic Booster ni ialah tablet yang berasaskan beberapa bahan active dan homeopathy tau. So korang takyah risau kalau consume Magic Booster dapat effect effect yang negative. Sebab Magic Booster selamat diambil oleh lelaki and perempuan yang atas 17tahun.
.
.
.
Magic Booster ni ada 3 jenis tablet and effect yang berlainan tau. First Magic Booster Whitening. Second Magic Booster Slimming. And third, Magic Booster Breast.
.
.
.
Yang paling best and paling menggoda ialah kesan boleh dilihat dalam masa 7-14 hari je tau. Semua feedback postitive daripada customer cakap, dah nampak kesan walaupun baru first bottle. And Magic Booster ni TIADA PANTANG LANGSUNG! So korang boleh minum coffee or makan seafood dalam masa consume Magic Booster.
.
.
.
Kalau nak cantik meletup sebelum raya ni, whatsapp 011-28706762 sekarang untuk order Magic Booster❤️

Good morning korang! Okay, kalau korang still tak sure and always goes like "apa tu Magic Booster?".
.
.
.
Sebenarnya Magic Booster ni ialah tablet yang berasaskan beberapa bahan active dan homeopathy tau. So korang takyah risau kalau consume Magic Booster dapat effect effect yang negative. Sebab Magic Booster selamat diambil oleh lelaki and perempuan yang atas 17tahun.
.
.
.
Magic Booster ni ada 3 jenis tablet and effect yang berlainan tau. First Magic Booster Whitening. Second Magic Booster Slimming. And third, Magic Booster Breast.
.
.
.
Yang paling best and paling menggoda ialah kesan boleh dilihat dalam masa 7-14 hari je tau. Semua feedback postitive daripada customer cakap, dah nampak kesan walaupun baru first bottle. And Magic Booster ni TIADA PANTANG LANGSUNG! So korang boleh minum coffee or makan seafood dalam masa consume Magic Booster.
.
.
.
Kalau nak cantik meletup sebelum raya ni, whatsapp 011-28706762 sekarang untuk order Magic Booster❤️

SHALICIOUS MIXBERRY POWDER 💯ORIGINAL
.
.
Siapa yang pernah makan Beauty Secret mesti dah tahu akan keberkesanan produk ni kan?😊
.
HQ kini telah melancarkan Beauty Secret 200g berwajah baru💕. 2x lebih besar dari sebelumnya, tahan untuk 2 bulan dengan 3x ganda lebih berkesan 😱
.
FUNGSI SHALICIOUS MIXBERRY POWDER :
✅ Mengembalikan keanjalan kulit
✅ Mencerahkan kulit dan seluruh badan
✅ Mengecut dan menghilangkan jerawat
✅ Menghilangkan jeragat di wajah
✅ Warna kulit menjadi lebih sekata
✅ Kulit kelihatan muda, gebu, lembap dan cerah berseri
.
KANDUNGAN MIXBERRY POWDER :
🎀 Vitamin C
🎀 Delima Powder Juice
🎀 Dextrose
🎀 Mixberry
🎀 Elastin
🎀 Pearl Powder
🎀 Berry Stem Cells
🎀 Super Hyaluron Acid
🎀 Multivitamin
.
.
✅KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE UTK ORDER

READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
www.wasap.my/60192530305
.
SHALICIOUS MIXBERRY POWDER a.k.a BEAUTY SECRET VERSION GEMUK😘
.
.
💐3X BOOSTER EFFECT
💐3X GANDA LEBIH EFEKTIF
💐3X GANDA LEBIH CEPAT BERKESAN
.
Shalicious Beauty Secret Version Gemuk (200gm) boleh tahan untuk 2-3 bulan bergantung pada cara uolls consume sebab dia besar gemuk dan sangat banyak dalam tu (sebab tu dia gemuk😂)
Memang tak rugi kalau korang grab yang ni dengan harga yang sangat berpatutan dan puas hati!
.
.
.
#beautysecretshalicious #shaliciousbeautyfoundation #beautysecret #jomcantik #shalicious #shaliciousbeautyfoundation #shalicioushq #shaliciousbeautysecret #shaliciousoriginal #shaliciousfoundation #shaliciousmurah #shaliciousbeauty #shaliciouscshine #cshinesoap #cshineserum #cshineskincare #cshinecbooster #shaliciousmalaysia #skincare #suppliments #skincareroutine #tipsbreakoutskin #breakoutskin #sayajualmurah #shhazbeautymurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
www.wasap.my/60192530305
.
SHALICIOUS MIXBERRY POWDER a.k.a BEAUTY SECRET VERSION GEMUK😘
.
.
💐3X BOOSTER EFFECT
💐3X GANDA LEBIH EFEKTIF
💐3X GANDA LEBIH CEPAT BERKESAN
.
Shalicious Beauty Secret Version Gemuk (200gm) boleh tahan untuk 2-3 bulan bergantung pada cara uolls consume sebab dia besar gemuk dan sangat banyak dalam tu (sebab tu dia gemuk😂)
Memang tak rugi kalau korang grab yang ni dengan harga yang sangat berpatutan dan puas hati!
.
.
.
#beautysecretshalicious #shaliciousbeautyfoundation #beautysecret #jomcantik #shalicious #shaliciousbeautyfoundation #shalicioushq #shaliciousbeautysecret #shaliciousoriginal #shaliciousfoundation #shaliciousmurah #shaliciousbeauty #shaliciouscshine #cshinesoap #cshineserum #cshineskincare #cshinecbooster #shaliciousmalaysia #skincare #suppliments #skincareroutine #tipsbreakoutskin #breakoutskin #sayajualmurah #shhazbeautymurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
www.wasap.my/60192530305
.
SHALICIOUS MIXBERRY POWDER a.k.a BEAUTY SECRET VERSION GEMUK😘
.
.
💐3X BOOSTER EFFECT
💐3X GANDA LEBIH EFEKTIF
💐3X GANDA LEBIH CEPAT BERKESAN
.
Shalicious Beauty Secret Version Gemuk (200gm) boleh tahan untuk 2-3 bulan bergantung pada cara uolls consume sebab dia besar gemuk dan sangat banyak dalam tu (sebab tu dia gemuk😂)
Memang tak rugi kalau korang grab yang ni dengan harga yang sangat berpatutan dan puas hati!
.
.
.
#beautysecretshalicious #shaliciousbeautyfoundation #beautysecret #jomcantik #shalicious #shaliciousbeautyfoundation #shalicioushq #shaliciousbeautysecret #shaliciousoriginal #shaliciousfoundation #shaliciousmurah #shaliciousbeauty #shaliciouscshine #cshinesoap #cshineserum #cshineskincare #cshinecbooster #shaliciousmalaysia #skincare #suppliments #skincareroutine #tipsbreakoutskin #breakoutskin #sayajualmurah #shhazbeautymurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

FEEDBACK SHALICIOUS 💞
.
Waaa! Yang gelap makin cerahhh! Yang putih makin putihhh! Rayaaa nii makin ramailahh putih gebu gebas! Gewamm cik abg. Jangan jelessss 😆
. !
.
BERMINAT?
Whatsapp 0198403071 @ tekan je link whatsapp dekat bio sis. 😘
.
#shaliciousterbaik #naturalproduct #cshine #cshineskincare #naturalskincare #skincareberkesan #serumnatural #beautysecret #mixberrypowder #beautysecretshalicious #supplementputih #kulitputihgebu #shaliciousfoundation #shaliciousoriginal #glowingfoundation #trustedseller #igshopmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags