[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shaliciousoriginal

MOST RECENT

Ramai yang Tanya " Kalau allergic sesuai tak makan BS??" Jangan risau !! Tgok akak ni Ada allergic pun sesuai sangat makan BS 😘 jatuh cinta terus sampai terus beli 2 botol 😆 Memang tak Cari lain dah lepasni !!
.
Whitening & Glowing Skin .
》FUNGSI BEAUTY SECRET :-
.
■Memberikan Kesan Anti-penuaan
■Mengekalkan Struktur & Kesihatan Kulit Serta Merawat Lingkaran Hitam Bawah Mata
■Mengembalikan Keanjalan Kulit
■Mencerahkan Kulit Dan Seluruh Badan
■Menghalang Pigmentasi, ■Mengecut Dan Menghilangkan Jerawat serta Jeragat
■Warna Kulit Menjadi Sekata
■Kulit Kelihatan Muda, Gebu, Lembap Dan Cerah Berseri
■Mengecilkan liang-liang roma
■Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan.
■Sesuai untuk lelaki & perempuan
.
BEAUTY SECRET
100g- RM 70
200g- RM 125
Postage : RM 8 sm // RM 11 ss
.
Whatsapp sis to order & get free consultation for your skin problems 😘
.
📲: +60168120641
.
FAST RESPONSE‼️ POSTAGE EVERYDAY‼️FREE GIFT‼️
.
#beautysecretoriginal #beautysecretshalicious #cshineskincare #cshineoriginal #cshinehq #shaliciousoriginal #shalicioushq #lotusrollon #shaliciousbeautyfoundation #beautyfoundationshalicious #bazaarpaknil #sayajual #putihgebu #kulitflawless #fattzura #lofattah

Supplement Beauty Secret SHALICIOUS 😘

Sesuai utk mereka yg brmsalah kulit muka sensitif , berjerawat , kulit kusam , kulit muka kering dan breakout 🤗
Ok dahh , jgn sedih2 lg . Jom amalkan supplement beauty secret ni 2x sehari . Ia mnjdikan kulit kita lembab , halus , licin , bebas jerawat dan putih melepak satu bdn 😉

Apa ingredients bs ni ? 🤔

Ok bs ni 100% ✔ dr buahan , vitamin dan collagen . Dijamin selamat , tiada kesan sampingan ❌ , tidak memudaratkan kesihatan ❌ , tiada campuran bahan kimia ❌ .. Siapa boleh amalkan ?
Bs ni sesuai utk LELAKI 👱🏻, WANITA 👱🏻‍♀, dan IBU MENGANDUNG 🤰🏻. Sangat bagus dan effect baby akn dpt kulit yg putih gebu 😍

Jom dptkan bs sekarang ws 0109057153 📞 🍁Original dr stokis sah
🍁Postage dan cod setiap hari 🍁1 botol tahan 1 bulan
🍁Freegift setiap pembelian
#shaliciousbeautysecret
#teamneesbuddies
#shaliciousoriginal

💕BEAUTY SECRET BY SHALICIOUS💕

100g : RM50
✅Tahan 1 bulan
.
200g : RM110
✅Kesan 3x ganda
✅Tahan 2 bulan 🔥KEBAIKAN BEAUTY SECRET SHALICIOUS🔥
🌷 Mencerahkan seluruh kulit muka & badan
🌷 Kulit lebih muda dari usia, gebu & cantik berseri
🌷 Menghilangkan masalah jerawat & jeragat dimuka
🌷 Memberi kesan glowing & lembap pada kulit muka
🌷 Menyekatakan tona kulit
🌷 Melambatkan proses penuaan
🌷 Menghilangkan kedutan & garis-garis halus pada kulit muka
🌷 Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
🌷 Memudar dan menghilangkan jeragat
🌷 Mengembalikan keanjalan kulit seperti di usia muda
🌷 Mengecil & menghaluskan liang-liang roma
🌷 Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
🌷 Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita
🌷 Memberi tenaga untuk kerja seharian
🌷 Menghalang pigmentasi pada kulit muka
.
✅Cara pengambilan yg sgt senang
✅Rasa yg sgt sedap sampai nak makan byk kali
✅Botol yg mudah dibawa ke mana2, letak je dlm bag awak
.
Whatsapp 📲01111673380 (Ain) / tekan link kat bio
✅Postage setiap hari
✅Fast service
✅Friendly seller
✅Free gift
✅Consultation
✅Diskaun pada pembelian kedua
.
#beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #shalicious #shaliciousmurah #shaliciousoriginal #beautysecretshalicious #shaliciousbeautysecret #putihsatubadan #susumaaez #bellezacollagen #belleza #bellezamurah #susumaaezmurah #collagenmurah #kulitsihat #hilangkanjerawat #hilangkansunburn #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #cshine #cshineskincare #cshinemurah #cshineshalicious #beautyfoundation #shaliciousfoundation #foundationglowing

ALAAAA 😭😭 Kalau skincare lain, nak kena beli eye cream la, nak kena beli utk whitening la, lepastu nak kena beli utk buang blackhead pulak, tu belum campur ubat utk hilang parut lagi tapi dah sampai RM100+ 😭😭 tapi kalau beauty secret ni, satu botol RM50 tu je dah boleh cover semua tu tau! Parut, blackhead, jerawat jeragat semua hilang, putih satu badan dgn beauty secret ni! Jimat duit aihh dgn ekonomi skrg ni yg tak berapa nak stabil😰 .
Siapa tak cuba beauty secret ni mmg rugi tersangat rugi 😭😭
.
💕BEAUTY SECRET BY SHALICIOUS💕

100g : RM50
✅Tahan 1 bulan

200g : RM110
✅Kesan 3x ganda
✅Tahan 2 bulan 🔥KEBAIKAN BEAUTY SECRET SHALICIOUS🔥
🌷 Mencerahkan seluruh kulit muka & badan
🌷 Kulit lebih muda dari usia, gebu & cantik berseri
🌷 Menghilangkan masalah jerawat & jeragat dimuka
🌷 Memberi kesan glowing & lembap pada kulit muka
🌷 Menyekatakan tona kulit
🌷 Melambatkan proses penuaan
🌷 Menghilangkan kedutan & garis-garis halus pada kulit muka
🌷 Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
🌷 Memudar dan menghilangkan jeragat
🌷 Mengembalikan keanjalan kulit seperti di usia muda
🌷 Mengecil & menghaluskan liang-liang roma
🌷 Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
🌷 Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita
🌷 Memberi tenaga untuk kerja seharian
🌷 Menghalang pigmentasi pada kulit muka
.
✅Cara pengambilan yg sgt senang
✅Rasa yg sgt sedap sampai nak makan byk kali
✅Botol yg mudah dibawa ke mana2, letak je dlm bag awak
.
Whatsapp 📲01111673380 (Ain) / tekan link kat bio
✅Postage setiap hari
✅Fast service
✅Friendly seller
✅Free gift
✅Consultation
.
#beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #shalicious #shaliciousmurah #shaliciousoriginal #beautysecretshalicious #shaliciousbeautysecret #putihsatubadan #susumaaez #bellezacollagen #belleza #bellezamurah #susumaaezmurah #collagenmurah #kulitsihat #hilangkanjerawat #hilangkansunburn #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #cshine #cshineskincare #cshinemurah #cshineshalicious #beautyfoundation #shaliciousfoundation #foundationglowing

Thanx you 💕😚
#shaliciousoriginal

READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
www.wasap.my/60192530305
.
SHALICIOUS MIXBERRY POWDER a.k.a BEAUTY SECRET VERSION GEMUK😘
.
.
💐3X BOOSTER EFFECT
💐3X GANDA LEBIH EFEKTIF
💐3X GANDA LEBIH CEPAT BERKESAN
.
Shalicious Beauty Secret Version Gemuk (200gm) boleh tahan untuk 2-3 bulan bergantung pada cara uolls consume sebab dia besar gemuk dan sangat banyak dalam tu (sebab tu dia gemuk😂)
Memang tak rugi kalau korang grab yang ni dengan harga yang sangat berpatutan dan puas hati!
.
.
.
#beautysecretshalicious #shaliciousbeautyfoundation #beautysecret #jomcantik #shalicious #shaliciousbeautyfoundation #shalicioushq #shaliciousbeautysecret #shaliciousoriginal #shaliciousfoundation #shaliciousmurah #shaliciousbeauty #shaliciouscshine #cshinesoap #cshineserum #cshineskincare #cshinecbooster #shaliciousmalaysia #skincare #suppliments #skincareroutine #tipsbreakoutskin #breakoutskin #sayajualmurah #shhazbeautymurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
www.wasap.my/60192530305
.
SHALICIOUS MIXBERRY POWDER a.k.a BEAUTY SECRET VERSION GEMUK😘
.
.
💐3X BOOSTER EFFECT
💐3X GANDA LEBIH EFEKTIF
💐3X GANDA LEBIH CEPAT BERKESAN
.
Shalicious Beauty Secret Version Gemuk (200gm) boleh tahan untuk 2-3 bulan bergantung pada cara uolls consume sebab dia besar gemuk dan sangat banyak dalam tu (sebab tu dia gemuk😂)
Memang tak rugi kalau korang grab yang ni dengan harga yang sangat berpatutan dan puas hati!
.
.
.
#beautysecretshalicious #shaliciousbeautyfoundation #beautysecret #jomcantik #shalicious #shaliciousbeautyfoundation #shalicioushq #shaliciousbeautysecret #shaliciousoriginal #shaliciousfoundation #shaliciousmurah #shaliciousbeauty #shaliciouscshine #cshinesoap #cshineserum #cshineskincare #cshinecbooster #shaliciousmalaysia #skincare #suppliments #skincareroutine #tipsbreakoutskin #breakoutskin #sayajualmurah #shhazbeautymurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

SHALICIOUS ~ BEAUTY SECRET 200g

Mixberry Powder ~ Enrich with Vit. C

Hai, dah prnah mkn beauty secret mesti dah tahu keberkesanan dia kan?..
2X lebih besar dri sebelumnya tahan utk 2 bulan dgn 3X ganda lebih keberkesanan.. FUNGSI MIXXBERRY POWDER BEAUTY SECRET SHALICIOUS
🍓 mengembalikan keanjalan kulit.
🍓 mencerahkan kulit dan seluruh badan.
🍓 mengecut dan menghilangkan jerawat.
🍓 menghilangkan jeragat di muka.
🍓 warna kulit menjadi sekata.
🍓 kulit kelihatan muda, gebu, lembap dan cerah berseri.
Jika berminat blh tekan link ni http://aibeautyskincare.wasap.my/atau just dm je☺️😊☺️
#shaliciousbeautysecret #shaliciousoriginal #shaliciousmixberry #shaliciousmixberry200gram
#shaliciousoriginal #shalicioushq #cshinesetskincare #fullsetcshine .
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

SHALICIOUS ~ BEAUTY SECRET 200g

Mixberry Powder ~ Enrich with Vit. C

Hai, dah prnah mkn beauty secret mesti dah tahu keberkesanan dia kan?..
2X lebih besar dri sebelumnya tahan utk 2 bulan dgn 3X ganda lebih keberkesanan.. FUNGSI MIXXBERRY POWDER BEAUTY SECRET SHALICIOUS
🍓 mengembalikan keanjalan kulit.
🍓 mencerahkan kulit dan seluruh badan.
🍓 mengecut dan menghilangkan jerawat.
🍓 menghilangkan jeragat di muka.
🍓 warna kulit menjadi sekata.
🍓 kulit kelihatan muda, gebu, lembap dan cerah berseri.
Jika berminat blh tekan link ni http://aibeautyskincare.wasap.my/atau just dm je☺️😊☺️
#shaliciousbeautysecret #shaliciousoriginal #shaliciousmixberry #shaliciousmixberry200gram
#shaliciousoriginal #shalicioushq #cshinesetskincare #fullsetcshine .
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

SHALICIOUS ~ BEAUTY SECRET 200g

Mixberry Powder ~ Enrich with Vit. C

Hai, dah prnah mkn beauty secret mesti dah tahu keberkesanan dia kan?..
2X lebih besar dri sebelumnya tahan utk 2 bulan dgn 3X ganda lebih keberkesanan.. FUNGSI MIXXBERRY POWDER BEAUTY SECRET SHALICIOUS
🍓 mengembalikan keanjalan kulit.
🍓 mencerahkan kulit dan seluruh badan.
🍓 mengecut dan menghilangkan jerawat.
🍓 menghilangkan jeragat di muka.
🍓 warna kulit menjadi sekata.
🍓 kulit kelihatan muda, gebu, lembap dan cerah berseri.
Jika berminat blh tekan link ni http://aibeautyskincare.wasap.my/atau just dm je☺️😊☺️
#shaliciousbeautysecret #shaliciousoriginal #shaliciousmixberry #shaliciousmixberry200gram
#shaliciousoriginal #shalicioushq #cshinesetskincare #fullsetcshine .
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

SHALICIOUS ~ BEAUTY SECRET 200g

Mixberry Powder ~ Enrich with Vit. C

Hai, dah prnah mkn beauty secret mesti dah tahu keberkesanan dia kan?..
2X lebih besar dri sebelumnya tahan utk 2 bulan dgn 3X ganda lebih keberkesanan.. FUNGSI MIXXBERRY POWDER BEAUTY SECRET SHALICIOUS
🍓 mengembalikan keanjalan kulit.
🍓 mencerahkan kulit dan seluruh badan.
🍓 mengecut dan menghilangkan jerawat.
🍓 menghilangkan jeragat di muka.
🍓 warna kulit menjadi sekata.
🍓 kulit kelihatan muda, gebu, lembap dan cerah berseri.
Jika berminat blh tekan link ni http://aibeautyskincare.wasap.my/atau just dm je☺️😊☺️
#shaliciousbeautysecret #shaliciousoriginal #shaliciousmixberry #shaliciousmixberry200gram
#shaliciousoriginal #shalicioushq #cshinesetskincare #fullsetcshine .
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

❌JERAGAT MUSUH WANITA❌
.
Jangan risau !! Beauty Secret & Cshine Skincare Kan Ada ‼️‼️ Bila dah terkena penangan Shalicious ni konfem tak cari lain dahh !! Ramai yang dah berjaya 😘 Tak percaya boleh tgok feedback2 yg telah diupload 😉 Masih sempat lagi ni nak merealisasikan impian #misicantikraya2018 😊
.
Jangan malu Jangan segan boleh terus whatsapp sis untuk details produk Dan FREE CONSULTATION !! Ya ! Anda layak untuk Dapat free consultation Dan guide yg betul utk pakai produk Shalicious supaya kesan tiptop 😘😘
.
Btw,promosi cny masih ON ya 😍 Jangan lepaskan peluang utk grab pakej combo SUPER MURAHH !!! PROMOSI TAMAT 12 MALAM NI ‼️‼️‼️ CEPAT2 WHATSAPP 📲:+60168120641
.
#beautysecretoriginal #beautysecretshalicious #cshineskincare #cshineoriginal #cshinehq #shaliciousoriginal #shalicioushq #lotusrollon #shaliciousbeautyfoundation #beautyfoundationshalicious #bazaarpaknil #sayajual #putihgebu #kulitflawless #fattzura #lofattah

CEPAT CEPAT HARINI LAST DAY UNTUK PROMOSI CHINESE NEW YEAR ‼️‼️‼️😍😍😍 RUGI SANGAT SIAPA YANG TERLEPAS SBB LEPAS NI TAK DAPAT DAH HARGA MURAH MACAM NI 😋😋😋
.
PROMOSI DATANG LAGI 😍😍😍
Berita baik utk yang nak repeat order produk shalicious atau yang baru berminat nak cubaaa !!!! Jom cepat2 grab sementara masih promosi ni 😘
.
GONG XI FA CAI 🏮
.
Good News kepada semua, HQ telah mengadakan HAPPY HOUR SALE !! Kepada semua yang menunggu sale dari kami, anda boleh dapatkan segera dengan harga SUPER JIMAT + FREE GIFT 🎁 .
Promosi akan tamat pada 18 February 2018, 12 malam 👏🏻
.

Whatsapp no dibawah untuk fast respond
📲 +60168120641
.
#beautysecretoriginal #beautysecretshalicious #cshineskincare #cshineoriginal #cshinehq #shaliciousoriginal #shalicioushq #lotusrollon #shaliciousbeautyfoundation #beautyfoundationshalicious #bazaarpaknil #sayajual #putihgebu #kulitflawless #fattzura #lofattah

"Mahalnya beauty secret ni" 😭😭
Ada sesiapa yg kata mcm ni ke dear?
Dengan satu botol kecil comey beauty secret ni, u boleh selesaikan semua masalah kulit u tau, SEMUA. Takda lagi cacat cela kat kulit you lepas consume BS ni!

Kalau you nak tahu, Beauty Secret ni sgt berbaloi! Cuba you bandingkan drpd u nak kena beli mcm ni 👇
cream putihkan kulit - RM30
‎cream hilangkan jerawat - rm40
produk buang blackhead - RM20
produk kecilkan pori - RM20
produk hilangkan jeragat - RM30
Eye cream - RM20
Produk putihkan badan - RM60
‎😣Yg ni je total dah RM220.
Ni paling kurang tau saya bagi contoh
Tapi kalau beauty secret semua kebaikan hanya utk RM50. berbaloi sgt2! Banyak you boleh jimat.

So mana you nak? RM50 atau RM220 setiap bulan?
100g : RM50
✅Tahan 1 bulan
.
200g : RM110
✅Kesan 3x ganda
✅Tahan 2 bulan 🔥KEBAIKAN BEAUTY SECRET SHALICIOUS🔥
🌷 Mencerahkan seluruh kulit muka & badan
🌷 Kulit lebih muda dari usia, gebu & cantik berseri
🌷 Menghilangkan masalah jerawat & jeragat dimuka
🌷 Memberi kesan glowing & lembap pada kulit muka
🌷 Menyekatakan tona kulit
🌷 Melambatkan proses penuaan
🌷 Menghilangkan kedutan & garis-garis halus pada kulit muka
🌷 Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
🌷 Memudar dan menghilangkan jeragat
🌷 Mengembalikan keanjalan kulit seperti di usia muda
🌷 Mengecil & menghaluskan liang-liang roma
🌷 Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
🌷 Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita
🌷 Memberi tenaga untuk kerja seharian
🌷 Menghalang pigmentasi pada kulit muka
.
✅Cara pengambilan yg sgt senang
✅Rasa yg sgt sedap sampai nak makan byk kali
✅Botol yg mudah dibawa ke mana2, letak je dlm bag awak
.
Whatsapp 📲01111673380 (Ain) / tekan link kat bio
✅Postage setiap hari
✅Fast service
✅Friendly seller
✅Free gift
✅Consultation
.
#beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #shalicious #shaliciousmurah #shaliciousoriginal #beautysecretshalicious #shaliciousbeautysecret #putihsatubadan #susumaaez #bellezacollagen #belleza #bellezamurah #susumaaezmurah #collagenmurah #kulitsihat #hilangkanjerawat #hilangkansunburn #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #cshine #cshineskincare #cshinemurah #cshineshalicious #beautyfoun

"Mahalnya beauty secret ni" 😭😭
Ada sesiapa yg kata mcm ni ke dear?
Dengan satu botol kecil comey beauty secret ni, u boleh selesaikan semua masalah kulit u tau, SEMUA. Takda lagi cacat cela kat kulit you lepas consume BS ni!

Kalau you nak tahu, Beauty Secret ni sgt berbaloi! Cuba you bandingkan drpd u nak kena beli mcm ni 👇
cream putihkan kulit - RM30
‎cream hilangkan jerawat - rm40
produk buang blackhead - RM20
produk kecilkan pori - RM20
produk hilangkan jeragat - RM30
Eye cream - RM20
Produk putihkan badan - RM60
‎😣Yg ni je total dah RM220.
Ni paling kurang tau saya bagi contoh
Tapi kalau beauty secret semua kebaikan hanya utk RM50. berbaloi sgt2! Banyak you boleh jimat.

So mana you nak? RM50 atau RM220 setiap bulan?
100g : RM50
✅Tahan 1 bulan
.
200g : RM110
✅Kesan 3x ganda
✅Tahan 2 bulan 🔥KEBAIKAN BEAUTY SECRET SHALICIOUS🔥
🌷 Mencerahkan seluruh kulit muka & badan
🌷 Kulit lebih muda dari usia, gebu & cantik berseri
🌷 Menghilangkan masalah jerawat & jeragat dimuka
🌷 Memberi kesan glowing & lembap pada kulit muka
🌷 Menyekatakan tona kulit
🌷 Melambatkan proses penuaan
🌷 Menghilangkan kedutan & garis-garis halus pada kulit muka
🌷 Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
🌷 Memudar dan menghilangkan jeragat
🌷 Mengembalikan keanjalan kulit seperti di usia muda
🌷 Mengecil & menghaluskan liang-liang roma
🌷 Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
🌷 Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita
🌷 Memberi tenaga untuk kerja seharian
🌷 Menghalang pigmentasi pada kulit muka
.
✅Cara pengambilan yg sgt senang
✅Rasa yg sgt sedap sampai nak makan byk kali
✅Botol yg mudah dibawa ke mana2, letak je dlm bag awak
.
Whatsapp 📲01111673380 (Ain) / tekan link kat bio
✅Postage setiap hari
✅Fast service
✅Friendly seller
✅Free gift
✅Consultation
.
#beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #shalicious #shaliciousmurah #shaliciousoriginal #beautysecretshalicious #shaliciousbeautysecret #putihsatubadan #susumaaez #bellezacollagen #belleza #bellezamurah #susumaaezmurah #collagenmurah #kulitsihat #hilangkanjerawat #hilangkansunburn #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #cshine #cshineskincare #cshinemurah #cshineshalicious #beautyfoun

"Mahalnya beauty secret ni" 😭😭
Ada sesiapa yg kata mcm ni ke dear?
Dengan satu botol kecil comey beauty secret ni, u boleh selesaikan semua masalah kulit u tau, SEMUA. Takda lagi cacat cela kat kulit you lepas consume BS ni!

Kalau you nak tahu, Beauty Secret ni sgt berbaloi! Cuba you bandingkan drpd u nak kena beli mcm ni 👇
cream putihkan kulit - RM30
‎cream hilangkan jerawat - rm40
produk buang blackhead - RM20
produk kecilkan pori - RM20
produk hilangkan jeragat - RM30
Eye cream - RM20
Produk putihkan badan - RM60
‎😣Yg ni je total dah RM220.
Ni paling kurang tau saya bagi contoh
Tapi kalau beauty secret semua kebaikan hanya utk RM50. berbaloi sgt2! Banyak you boleh jimat.

So mana you nak? RM50 atau RM220 setiap bulan?
100g : RM50
✅Tahan 1 bulan
.
200g : RM110
✅Kesan 3x ganda
✅Tahan 2 bulan 🔥KEBAIKAN BEAUTY SECRET SHALICIOUS🔥
🌷 Mencerahkan seluruh kulit muka & badan
🌷 Kulit lebih muda dari usia, gebu & cantik berseri
🌷 Menghilangkan masalah jerawat & jeragat dimuka
🌷 Memberi kesan glowing & lembap pada kulit muka
🌷 Menyekatakan tona kulit
🌷 Melambatkan proses penuaan
🌷 Menghilangkan kedutan & garis-garis halus pada kulit muka
🌷 Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
🌷 Memudar dan menghilangkan jeragat
🌷 Mengembalikan keanjalan kulit seperti di usia muda
🌷 Mengecil & menghaluskan liang-liang roma
🌷 Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
🌷 Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita
🌷 Memberi tenaga untuk kerja seharian
🌷 Menghalang pigmentasi pada kulit muka
.
✅Cara pengambilan yg sgt senang
✅Rasa yg sgt sedap sampai nak makan byk kali
✅Botol yg mudah dibawa ke mana2, letak je dlm bag awak
.
Whatsapp 📲01111673380 (Ain) / tekan link kat bio
✅Postage setiap hari
✅Fast service
✅Friendly seller
✅Free gift
✅Consultation
.
#beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #shalicious #shaliciousmurah #shaliciousoriginal #beautysecretshalicious #shaliciousbeautysecret #putihsatubadan #susumaaez #bellezacollagen #belleza #bellezamurah #susumaaezmurah #collagenmurah #kulitsihat #hilangkanjerawat #hilangkansunburn #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #cshine #cshineskincare #cshinemurah #cshineshalicious #beautyfoun

SHALICIOUS FOUNDATION TRIAL PACK 10g NI BUAT KULIT KITA TAK NAMPAK MCM PAKAI FOUNDATION!
PD MASA YG SAMA KULIT JD SGT GLOWING&TERLETAK CANTIK!
.
.
8 kelebihan dalam 1 unit Shalicious Beauty 💆sebagai foundation
💆Melembapkan kulit
💆Melindungi kulit dari Sinar UV
💆Sebagai alas make up
💆Mencerahkan kulit
💆Memutihkan kulit
💆Sebagai agent anti-penuaan
💆Sebagai agent anti-kedutan
💆Merawat kulit
.
.
✔Tips guna Shalicious Beauty Foundation :-
💝 First, pakai apa apa day cream/Krim siang sebelum apply Foundation Shalicious. Tujuannya adalah untuk kasi Foundation yang kita pakai tu tahan lama
💝 Sapukan foundation Shalicious secara dapdapdap dengan menggunakan jari pada dahi, pipi, dagu dan hidung. (sapu secara nipis sahaja)
💝 Kemudian, ratakan foundation tu dengan menggunakan tangan / span. Guna span lagi cepat, mudah, dan rata
💝 If suka pakai bedak, boleh guna bedak debu dahulu secara nipis seperti bedak johnson baby atau apa apa bedak debu kemudiannya barulah guna bedak compact. Cara ini membuatkan foundation tu tahan lama melekat pada muka kita.
💝 Foundation ni jenis cair. Jangan risau time nak amik wudhuk yaa. Foundation ni mesra wudhuk. Senang untuk mencucinya.
.
RM39
+RM8SM
+RM12SBH/SRWK
.
❤HARGA TAK TERMASUK POS
❤POSTAGE EVERYDAY
❤FAST SERVICE
❤READY STOCK!
❤TRUSTED SELLER
❤100% ORIGINAL
❤FREEGIFT FOR EVERY PURCHASED

ORDER 📲 WHATSAPP +6017-3441378
.
#ShaliciousBeautyFoundation #ShaliciousBeautyFoundationMurah
#ShaliciousBeautyFoundationOriginal #ShaliciousFoundation #ShaliciousFoundationMurah
#ShaliciousFoundationOriginal
#FoundationShalicious
#FoundationShaliciousMurah
#FoundationShalicious
#ShaliciousMurah #Shalicious
#ShaliciousOriginal
#shaliciousfoundationTrialpack
#shaliciousfoundationTrialMurah
#foundationshalicioustrial
#trialshaliciousfoundation

KULIT 3x GANDA LEBIH CEPAT PUTIH,JERNIH DAN BERSIH DGN BEAUTY SECRET ADVANCED 200g! .
Beauty Secret Advanced 200g!Kesan 3x lebih cepat dari beauty secret kecik..
.
Apakah Bahan Aktif Dalam Beauty Secret (200gm) serta Kebaikannya?
Antaranya..
.
🍓Vitamin C:
🌹 Mengurangkan kesan sun burn disebabkan oleh radiasi ultra ungu dan seterusnya boleh menyebabkan barah kulit.
🌹 Penghasilan Kolagen. Kolagen adalah komponen hydroxyproline dan hydroxylysine, 2 elemen untuk mengikat molekul yang menghasilkan kolagen. Ia menjadikan kulit menjadi gebu serta warna tona pada muka. Kekurangan kolagen menyebabkan kulit kusam serta tidak bermaya. Kolagen melembapkan kulit dari dalam dan mengurangkan kedutan juga tanda penuaan.
🌹 Mencerahkan kulit, kulit wajah menjadi lebih anjal, sihat,dan cerah.
🌹 Mencegah Penuaan, Mencegah Radikal Bebas.
🌹 Memudarkan Parut Jerawat.
.
.
RM110
+RM8SM
+RM12SBH/SRWK
.
❤HARGA TAK TERMASUK POS
❤POSTAGE EVERYDAY
❤FAST SERVICE
❤READY STOCK!
❤TRUSTED SELLER
❤100% ORIGINAL
❤FREEGIFT FOR EVERY PURCHASED

ORDER 📲 WHATSAPP +6017-3441378
.
.
#Beautysecretschalicious #BeautysecretSchaliciousMurah
#BeautySecret #beautysecretMurah #SchaliciousBeautySecret #SchaliciousBeautySecretMurah
#SchaliciousBeautySecretOriginal
#SchaliciousBeautySecretOriginalMurah
#BeautySecretSchaliciousOri #BeautySecretSchaliciousOriginal #BeautySecretSchaliciousOriginalMurah
#BeautySecretShalicious
#BeautySecretShaliciousMurah
#BeautySecretShaliciousOriginal
#BeautySecretShaliciousOriginalMurah
#ShaliciousBeautySecret
#ShaliciousBeautySecretMurah
#ShaliciousBeautySecretOriginal
#Shalicious #ShaliciousMurah #ShaliciousOriginal

FOUNDATION SHALICIOUS NI BUAT KULIT KITA TAK NAMPAK MCM PAKAI FOUNDATION!
PD MASA YG SAMA KULIT JD SGT GLOWING&TERLETAK CANTIK!
.
.
8 kelebihan dalam 1 unit Shalicious Beauty 💆sebagai foundation
💆Melembapkan kulit
💆Melindungi kulit dari Sinar UV
💆Sebagai alas make up
💆Mencerahkan kulit
💆Memutihkan kulit
💆Sebagai agent anti-penuaan
💆Sebagai agent anti-kedutan
💆Merawat kulit
.
.
✔Tips guna Shalicious Beauty Foundation :-
💝 First, pakai apa apa day cream/Krim siang sebelum apply Foundation Shalicious. Tujuannya adalah untuk kasi Foundation yang kita pakai tu tahan lama
💝 Sapukan foundation Shalicious secara dapdapdap dengan menggunakan jari pada dahi, pipi, dagu dan hidung. (sapu secara nipis sahaja)
💝 Kemudian, ratakan foundation tu dengan menggunakan tangan / span. Guna span lagi cepat, mudah, dan rata
💝 If suka pakai bedak, boleh guna bedak debu dahulu secara nipis seperti bedak johnson baby atau apa apa bedak debu kemudiannya barulah guna bedak compact. Cara ini membuatkan foundation tu tahan lama melekat pada muka kita.
💝 Foundation ni jenis cair. Jangan risau time nak amik wudhuk yaa. Foundation ni mesra wudhuk. Senang untuk mencucinya.
.
RM60
+RM8SM
+RM12SBH/SRWK
.
❤HARGA TAK TERMASUK POS
❤POSTAGE EVERYDAY
❤FAST SERVICE
❤READY STOCK!
❤TRUSTED SELLER
❤100% ORIGINAL
❤FREEGIFT FOR EVERY PURCHASED

ORDER 📲 WHATSAPP +6017-3441378
.
#ShaliciousBeautyFoundation #ShaliciousBeautyFoundationMurah
#ShaliciousBeautyFoundationOriginal #ShaliciousFoundation #ShaliciousFoundationMurah
#ShaliciousFoundationOriginal
#FoundationShalicious
#FoundationShaliciousMurah
#FoundationShalicious
#ShaliciousMurah #Shalicious
#ShaliciousOriginal

Nak cantik tanpa perlu keluar modal yg banyaaak???!
.
Result yg puasa hati.. Abis sebotol dah nmpk kesan! Serius tak tipu.... Beauty Secret adalah makanan tambahan yang diformulasikan dengan kolagen, grape seed extract, strawberi, rossele & vitamin C dalam campuran rasa yang enak & mudah diserap oleh sistem badan.
✔Pengambilan makanan tambahan yang mengandungi kolagen dapat membantu menambahkan serta menggantikan kolagen semulajadi badan yang telah hilang disebabkan faktor usia
.
.
🐝FUNGSI BEAUTY SECRET🐝
✅Memberikan Kesan Anti-penuaan
✅Mengekalkan Struktur & Kesihatan Kulit Serta Merawat Lingkaran Hitam Bawah Mata
✅Mengembalikan Keanjalan Kulit
✅Mencerahkan Kulit Dan Seluruh Badan
✅Menghalang Pigmentasi
✅Mengecut Dan Menghilangkan Jerawat serta Jeragat
✅Warna Kulit Menjadi Sekata
✅Kulit Kelihatan Muda, Gebu, Lembap Dan Cerah Berseri
✅Mengecilkan liang-liang roma
✅Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan.
✅Sesuai untuk lelaki & perempuan
✅1 botol untuk sebulan
.
.
🐝CARA GUNA BEAUTY SECRET 🐝
1 sudu teh sebelum sarapan & 1 sudu sebelum tidur
Minum air 2-3 liter sehari sedia diambil terus dengan diletakkan di atas lidah (Kemam dalam mulut). 1 botol tahan untuk sebulan
Sejenis Serbuk, perisa berries
.
RM45
KOSPOS:
+RM8SM
+RM12SBH/SRWK
.
❤HARGA X TERMASUK POS
❤POSTAGE EVERYDAY
❤FAST SERVICE
❤READY STOCK!
❤TRUSTED SELLER
❤100% ORIGINAL
❤FREEGIFT FOR EVERY PURCHASED

ORDER 📲 WHATSAPP +6017-3441378
.
.
#Beautysecretschalicious #BeautysecretSchaliciousMurah
#BeautySecret #beautysecretMurah #SchaliciousBeautySecret #SchaliciousBeautySecretMurah
#SchaliciousBeautySecretOriginal
#SchaliciousBeautySecretOriginalMurah
#BeautySecretSchaliciousOri #BeautySecretSchaliciousOriginal #BeautySecretSchaliciousOriginalMurah
#BeautySecretShalicious
#BeautySecretShaliciousMurah
#BeautySecretShaliciousOriginal
#BeautySecretShaliciousOriginalMurah
#ShaliciousBeautySecret
#ShaliciousBeautySecretMurah
#ShaliciousBeautySecretOriginal
#Shalicious #ShaliciousMurah #ShaliciousOriginal

Most Popular Instagram Hashtags