[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shakleevitaminc

6941 posts

TOP POSTS

Info kurus kering gila aku dulu2 haha 43kg [流泪], usaha #membadak 2nd picture 52kg 163cm, lepas puasa 50kg 166cm berat flexible terus.. hahaha beres done.. #ShakleeVitaminC #HeightUp
#SydneyCity
#FezzBravo

For those yang tanya apa yg i makan utk fully clearkan jerawatsss masa dulu tu. Ni ha. Both of them. Vitamin C dgn ESP. Pastu nak hilangkan scar mmg tak lain tak bukan Vitamin E. Feel free to roger2 me to get them and i'll explain more about it k! 😉😉🌸 #shakleevitaminC #shakleeESP #shakleevitaminE #shakleemalaysiamurah

🎀 Slide for the more pictures🎀

This story base on my experience...ok let's start from early February... Kekna ada pakai 1 products skin care and i don't want to mantion here... Mybe the product just not suitable with my sensitive skin so after 1 months kekna guna skin care tu... Jerawat batu naik on my face boleh nak di kata kan jerawat tumbuh every single day... Makin lama makin banyak... So I decided to stop what I'm using that time on end of February.. On early march... Kekna consume supplement from shaklee, which is kekna consume ESP SHAKLEE and VITAMIN C SHAKLEE.
Take a lot of plain water... And yessss this supllement it's really working on me... So far kekna dah 1 month consume... I just love with this product, with affordable price and quality products.. So anyone yang nak tahu about shaklee... Boleh whatapps je keknaa
🎀0177671324🎀 or follow ig kekna... @shakleebynanaa
@shakleebynanaa
@shakleebynanaa
And i need your support..!! Thank youuu..!! #shakleemalaysia #shaklee #shakleeeap #shakleevitaminc

Assalam and hi~~❤️ .
Here's the combination of the PERFECT TWO for a PERFECT SKIN. Nak lagi flawless add ESP for a complete Beauty Skin Set.
.
.
❤Vitamin C.
.
cerah semula jadi secara keseluruhan bukan hanya pada muka. Kulit nyata lebih glowing and flawless dengan mengamalkannya secara consistent dan berterusan. Also untuk prevent masalah Resdung.
.
Ada extra budget tambah ESP.
.
❤ESP ni sebagai pelengkap sebab dia tinggi protein. Protein membantu menghasilkan collagen dalam badan yang seterusnya membantu memastikan kesihatan dan kecantikan kulit, awet muda gituuuu.
.
Whatapps me personally for best price😘
Eiya
019-6343390

#vitamincmurah #shakleevitaminc #vitamincshaklee #shakleesp

Haaa..tu dia..bila ibu bawa balik dia jadi tukang susun..sapa punya tu angkat tangan?
#shakleeukmbangi #shakleevitaminc #Shakleemasjidtanah #vivixmasjidtanah

Stock shaker kite tinggal 3 ja lagi. Sape punya lah agaknya 😁.
.
ESP untuk SIHAT+KENYANG+CANTIK+KEKAL BERTENAGA
.
Antara kebaikannya ialah
✅ Mencerahkan kulit secara sekata
✅ Menghilangkan jeragat
✅ Membantu menghilangkan parut
✅ Menjadikan kulit muka lebih halus dan gebu
✅ Mempercepatkan penyembuhan luka lepas bersalin atau operation
✅ Memberi rasa kenyang lebih lama
✅ Menganjalkan payudara & punggung
✅ Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati
✅ Mengatasi rasa letih dan lesu
✅ Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa
✅ Mengatasi keguguran rambut
✅ Mencantikkan kuku
✅ Menghaluskan tumit pecah
✅ Membekalkan tenaga berterusan
✅ Meningkatkan kualiti susu ibu
✅ Meningkatkan pengeluaran susu badan
✅ Pengganti minum petang atau supper
✅ Mengelakkan kerapuhan tulang
✅ Merangsang regenerasi sel kulit dan otot
✅ Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
✅ Baik untuk hormon
✅ Mengurangkan kedutan dan garis halus
✅ Rendah lemak, tanpa kolestrol
✅ Membantu mengurangkan risiko kanser
✅ Bertindak sebagai antioksidan
✅ Menguatkan sistem imun tubuh
✅ Mempertingkatkan tahap kolestol baik
✅ Memelihara kesihatan jantung
✅ Merendahkan paras kolestrol
✅ Mencegah osteoporosis
✅ Membantu pembentukan sel-sel baru
.
Banyakkan khasiat ESP ni?

Nak dapatkan ESP dengan harga PROMOSI?
Follow @dhuha.beauty

Boleh DM atau Whatsapp Dhuha +6010 573 9448 untuk sebarang pertanyaan dan pembelian. Terima kasih.

#dhuhabeauty #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleemurahmalaysia #shakleemurah #shakleeesp #shakleeespmurah #shakleevitaminc

🌸Assalamualaikum hai semua😊
.
.
Dengan pengambilan secara konsisten bintik hitam ,jerawat semakin berkurangan bestnye😀
.
Hubungi asmah |010-8950206
Your healty& beauty
.
#nutriwhite #flawles,#shakleevitaminc#alhamdulillah

Assalamualaikum 🤗Hai korang semua

dah tahu ke belum SUSTAINED RELEASE VITA C SHAKLEE ni untuk apa??(Lepas ni yang belum pernah try , jom try !

Haaa....yang belum tahu tu ...Meh ...sy nak share sikit khasiat Vitamin C Shaklee untuk kita💖

🌸Rangsang pembentukan kolagen. (hasilnya kulit cerah , anjal & berseri)

🌸Memperbaiki Simptom Pendarahan

🌸Peningkatan Sistem Imun

🌸Membina sel darah merah yang sihat ..

🌸Bantu penyerapan zat besi

🌸Membantu sel darah putih LAWAN bakteria dan kuman, ▪
🌸Mengukuhkan sistem imun

🌸Mengurangkan alergi hidung(Selsema /Resdung)

🌸 Memerangi Kanser

🌸Mencantikkan Kulit, aktifkan kolegen dalam kulit ,hasilnya AWET MUDA

🌸 Memperbaiki Insomnia(sukar tidur) 😥

🌸Mengekalkan Kolesterol Sihat

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Haaa...Dah tahu kan...
Meh la grab sebotol dulu(tahan 4-6 bulan tau)😘
Jom whatsapp 👉 0146233026
Ur Trusted SID : Eyra_Shaklee

#vitamincshaklee #shakleevitaminc termurah #vitacshaklee #shakleesabah #hotsupplement #shaklee1malaysia

Jangan lupa ambil vitamin c untuk meningkatkan immune system sekaligus mencantikkan kulit Kita 😊

Dan.. Sayur-sayuran untuk kesihatan anda!!
.
Hubungi Fadz untuk konsultansi dan Servis Yang terbaik 😊

#vitaminc #shakleevitaminc #shakleebandarsaujanaputra #shakleeputraheight #hidupsihat #tipskecantikan #tipskesihatan

MOST RECENT

Set basic kecantikan

Kelebihan Esp
.
🌸 Kulit jadi lebih anjal dan gebu.
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih pekat berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Memudarkan parut.
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut.
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita.
🌸 Kulit menjadi lebih tegang dan sihat.
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa yang panjang.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸mengenyangkan dalam jangka masa yang panjang
🌸mencantikkan kuku
🌸menguatkan rambut dan kuku .
Kelebihan VITAMIN C PLUS
💐 Perlindungan dari sinar UV
💐 Mengurangkan kesan sunburn
💐 Membantu prevent masalah jerawat degil.
💐 Tona kulit menjadi lebih sekata.
💐 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka.
💐 Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja tauuu 🙈)
💐 Membantu masalah kulit sensetif seperti resdung dan eczema.
💐 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir.
💐 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan.
💐 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan.
💐 Kulit lebih glowing dan radiant.
.
Semua items adalah READYSTOCK!! Jadi feel free to contact me if berminat ya😊
.
More info, consulatation & order,
KHALISAH | 0139871865

#ShakleeMalaysia #shakleepahang #shakleephg #shakleestudent #shakleemalaysia #shakleeproduct #shakleevitaminc #vitamincshaklee #espshakleemalaysia #milkbooster #beautybooster #energybooster #setkecantikanshaklee #vitacshaklee #cantikdgnesp #shakleepahang #shakleephg
#espshaklee

See why women love The Radiant 4 for beautiful youthful skin. They share their result - firmer, younger looking, radiant skin with reduced fine lines and wrinkles.

Now you know what to look out for if you want to reap the benefit for your skin too.
Need The Radiant 4 that is designed for today's modern women to replenish you skin nutrient whenever and wherever.

Contact me to place your order.
. ~~~~~~~~~~~~~~~
Simply Remedies
PM/Whatsapp 019-4590-217
simplyremedies.com
@simplyremedies
~~~~~~~~~~~~~~~
.
.

#shakleeESP #shakleeGLA #shakleeVitaminC #shakleeCollagen #TheRadiant4 #TheRadiant4Shaklee #shakleesetkulit
#setkulitshaklee #testimonisetkulit #setjerawat
#jeragathilang #jerawatbatu #awetmuda #setkecantikanshaklee #setcantik #kulitglowing
#shakleeborneo #shakleeSarawak #shakleesabahsarawak #codmirisarawak

#kamekjual #shakleeMiri #shakleeMalaysia #pengedarShakleeMiri #stokishshakleemiri #ejenShaklee #shakleeeffect #vitaminShaklee #osfians #simplyremedies

SET THE RADIANT 4 ADA LAGI NI!! Bulan September masih berbaki 10 hari lagi so kena grab promotion ni sebab promo best gile ni bulan ni saja!😀
.
Terdiri daripada
1. ESP
2. Kolagen
3. Vitamin C
4. GLA .
Nak gaji dah kan?😊boleh reward diri sendiri ataupun boleh hadiahkan kepada yang tersayang.😁.
.
Hubungi saya k.
.
Ida.0125295447

#codsaujanautama
#codmeru
#codpuncakalam
#shakleesaujanautama
#shakleepuncakalam
#shakleemeru
#shakleeESP
#shakleevitaminC
#shakleekolagen
#shakleeGLA

Full set hamil

ESP Shaklee
.
💝Membekalkan protein untuk membina sel, tisu enzim dan otot ibu dan baby dalam kandungan.
💝Membantu penyerapan zat dan nutrien dari makanan
💝Mengurangkan risiko janin menjadi cacat
💝Membantu penghasilan susu badan

Vitalea with iron (multivitamin) 120 biji
💗Membekalkan zat besi untuk penghasilan darah yang cukup. 💗Elakkan pitam dan anemia (kekurangan sel darah merah)
💗Wajah tidak kelihatan pucat
Vitamin B Complex 120 biji
🏵Membantu mengawal tekanan
🏵Mengelakkan pigmentasi pada kulit
🏵Membantu kelembapan kulit.
🏵Membantu pembebasan tenaga dari makanan 🏵Penting untuk pembentukan darah dan hormon
.
Vitamin C 90 biji
🍊Membantu bekalkan keperluan vitamin c harian tubuh
🍊Bertindak sebagai antioksidan pencegah kanser
🍊Tiada pengawet dan pewarna.
Omega Guard 90biji
🐟Membekalkan DHA untuk perkembangan otak bayi
🐟Membantu mengawal stress pada ibu
🐟Membantu mengawal berat badan semasa mengandung dengan memecahkan lemak.

Ostematrik 120 biji
🌰Membekalkan kalsium untuk membina tulang dan sel bayi
🌰Mengelakkan kekejangan otot dan sakit badan
🌰Mengelakkan sembelit. Senang membuang dan lawas
🌰Menstabilkan denyutan jantung
.
Semua items adalah READYSTOCK!! Jadi feel free to contact me if berminat ya😊
.
More info, consulatation & order,
KHALISAH | 0139871865

#ShakleeMalaysia #shakleepahang #shakleephg #shakleestudent #shakleemalaysia #shakleeproduct #shakleevitaminc #vitamincshaklee #espshakleemalaysia #milkbooster #beautybooster #energybooster #setkecantikanshaklee #vitacshaklee #cantikdgnesp #shakleepahang #shakleephg
#espshaklee #theradiantfourshaklee #shakleetheradiantfour #shakleeslimmingset #setslimmingshaklee #shakleelife #espshakleestudent #glacomplexshaklee #garliccomplexshaklee #sethamilshaklee #shakleesethamil #setresdungshaklee #shakleesetresdung #shakleesethamil #shakleesetpantang #sethamilshaklee #setpantangshaklee

Full set hamil

ESP Shaklee
.
💝Membekalkan protein untuk membina sel, tisu enzim dan otot ibu dan baby dalam kandungan.
💝Membantu penyerapan zat dan nutrien dari makanan
💝Mengurangkan risiko janin menjadi cacat
💝Membantu penghasilan susu badan

Vitalea with iron (multivitamin) 120 biji
💗Membekalkan zat besi untuk penghasilan darah yang cukup. 💗Elakkan pitam dan anemia (kekurangan sel darah merah)
💗Wajah tidak kelihatan pucat
Vitamin B Complex 120 biji
🏵Membantu mengawal tekanan
🏵Mengelakkan pigmentasi pada kulit
🏵Membantu kelembapan kulit.
🏵Membantu pembebasan tenaga dari makanan 🏵Penting untuk pembentukan darah dan hormon
.
Vitamin C 90 biji
🍊Membantu bekalkan keperluan vitamin c harian tubuh
🍊Bertindak sebagai antioksidan pencegah kanser
🍊Tiada pengawet dan pewarna.
Omega Guard 90biji
🐟Membekalkan DHA untuk perkembangan otak bayi
🐟Membantu mengawal stress pada ibu
🐟Membantu mengawal berat badan semasa mengandung dengan memecahkan lemak.

Ostematrik 120 biji
🌰Membekalkan kalsium untuk membina tulang dan sel bayi
🌰Mengelakkan kekejangan otot dan sakit badan
🌰Mengelakkan sembelit. Senang membuang dan lawas
🌰Menstabilkan denyutan jantung
.
Semua items adalah READYSTOCK!! Jadi feel free to contact me if berminat ya😊
.
More info, consulatation & order,
KHALISAH | 0139871865

#ShakleeMalaysia #shakleepahang #shakleephg #shakleestudent #shakleemalaysia #shakleeproduct #shakleevitaminc #vitamincshaklee #espshakleemalaysia #milkbooster #beautybooster #energybooster #setkecantikanshaklee #vitacshaklee #cantikdgnesp #shakleepahang #shakleephg
#espshaklee #theradiantfourshaklee #shakleetheradiantfour #shakleeslimmingset #setslimmingshaklee #shakleelife #espshakleestudent #glacomplexshaklee #garliccomplexshaklee #sethamilshaklee #shakleesethamil #setresdungshaklee #shakleesetresdung #shakleesethamil #shakleesetpantang #sethamilshaklee #setpantangshaklee

Full set hamil

ESP Shaklee
.
💝Membekalkan protein untuk membina sel, tisu enzim dan otot ibu dan baby dalam kandungan.
💝Membantu penyerapan zat dan nutrien dari makanan
💝Mengurangkan risiko janin menjadi cacat
💝Membantu penghasilan susu badan

Vitalea with iron (multivitamin) 120 biji
💗Membekalkan zat besi untuk penghasilan darah yang cukup. 💗Elakkan pitam dan anemia (kekurangan sel darah merah)
💗Wajah tidak kelihatan pucat
Vitamin B Complex 120 biji
🏵Membantu mengawal tekanan
🏵Mengelakkan pigmentasi pada kulit
🏵Membantu kelembapan kulit.
🏵Membantu pembebasan tenaga dari makanan 🏵Penting untuk pembentukan darah dan hormon
.
Vitamin C 90 biji
🍊Membantu bekalkan keperluan vitamin c harian tubuh
🍊Bertindak sebagai antioksidan pencegah kanser
🍊Tiada pengawet dan pewarna.
Omega Guard 90biji
🐟Membekalkan DHA untuk perkembangan otak bayi
🐟Membantu mengawal stress pada ibu
🐟Membantu mengawal berat badan semasa mengandung dengan memecahkan lemak.

Ostematrik 120 biji
🌰Membekalkan kalsium untuk membina tulang dan sel bayi
🌰Mengelakkan kekejangan otot dan sakit badan
🌰Mengelakkan sembelit. Senang membuang dan lawas
🌰Menstabilkan denyutan jantung
.
Semua items adalah READYSTOCK!! Jadi feel free to contact me if berminat ya😊
.
More info, consulatation & order,
KHALISAH | 0139871865

#ShakleeMalaysia #shakleepahang #shakleephg #shakleestudent #shakleemalaysia #shakleeproduct #shakleevitaminc #vitamincshaklee #espshakleemalaysia #milkbooster #beautybooster #energybooster #setkecantikanshaklee #vitacshaklee #cantikdgnesp #shakleepahang #shakleephg
#espshaklee #theradiantfourshaklee #shakleetheradiantfour #shakleeslimmingset #setslimmingshaklee #shakleelife #espshakleestudent #glacomplexshaklee #garliccomplexshaklee #sethamilshaklee #shakleesethamil #setresdungshaklee #shakleesetresdung #shakleesethamil #shakleesetpantang #sethamilshaklee #setpantangshaklee

The radiant four 💝Esp : membina sel-sel badan dan kukit yang cerah dan cantik 💝 collagen powder : menegangkan kulit dan aset wanita 💝 vitamin c : melindungi kulit daripada penuaan dan radikal bebas 💝 GLA complex: melembapkan kulit, rambut dan kesihatan dalaman wanita
.
Semua items adalah READYSTOCK!! Jadi feel free to contact me if berminat ya😊
.
More info, consulatation & order,
KHALISAH | 0139871865

#ShakleeMalaysia #shakleepahang #shakleephg #shakleestudent #shakleemalaysia #shakleeproduct #shakleevitaminc #vitamincshaklee #espshakleemalaysia #milkbooster #beautybooster #energybooster #setkecantikanshaklee #vitacshaklee #cantikdgnesp #shakleepahang #shakleephg
#espshaklee #radiantfourshaklee #shakleeradiantfour

Selamat Pagi ❤️Yang mana dah lama usha Vitamin C tu jom dapatkan dengan harga BEST PRICE daripada kite 😍.
.
Vitamin C ni paling JIMAT!! Sebotol ada 180biji tau. Which means untuk 6bulan yaaa.

Kebaikan dan manfaat SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS
.
.
✔ Merangsang pembentukan collagen
✔ Menguatkan immune system
✔ Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
✔ Mencerahkan kulit secara semulajadi
✔ Memberikan tenaga
✔ Mencegah jangkitan mudah berjangkit seperti selsema & demam
✔ Mengekalkan kolestrol yang sihat
✔ Mengawal masalah kulit berminyak
✔ Mengecilkan pori muka
✔ Membantu penyerapan iron
✔ Memperbaiki sistem pendarahan
✔ Membantu melindungi badan daripada radikal bebas
✔ Mengawal paras gula dalam darah
✔ Mengurangkan acid utk pesakit gout
✔ Dan banyak lagi!

Boleh DM atau Whatsapp Dhuha +6010 573 9448 untuk sebarang pertanyaan dan pembelian. Terima kasih.

#dhuhabeauty #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleemurahmalaysia #shakleemurah #shakleeesp #shakleeespmurah #shakleevitaminc

BUKAN SEKADAR CANTIK LUARAN MALAH UNTUK KESIHATAN DALAMAN JUGAKK‼️
.
Wahhhh PERIOD LANCAR, SENGGUGUT TIADA LAGI lepas konsisten consume VITAMIN C SHAKLEE nii. Dia jaga dalaman jugakk uolls!
.
Vitamin C SHAKLEE adalah yang terbaikkkkkk 👍🏻
.
Kenapa?
.
Vitamin dari shaklee semuanya 💯% natural , no worries okey kalau ade sesiapa yang ragu ragu ataupun takut nak cuba product shaklee .
Antara kelebihan Vita-C ni :
.
✅ merangsang pembentukan kolagen
✅ membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman
✅ membantu mengurangkan kolestrol & tekanan darah
✅ mengurangkan selsema
✅ meningkatkan sistem imun dalam tubuh
✅ membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang baik
✅ merangsang T-CELL untuk membantu melawan kanser
✅ membantu memperbaiki masalah insomnia & stress
✅ membantu mencerahkan kulit & melambatkan penuaan
.
============================
.
FAKTAAAA ‼️‼️‼️
.
1 biji vitamin C 500mg = ekstrak vitamin C dari 7 setengah biji buah OREN ( high quality orange fruit )
.
Sesiapa yang ingin dapatkan sebarang product shaklee
.
Nak dapatkan harga special shaklee😊
.
Boleh whsapp shiraa 019-9974800
Atau tekan sahaja link ni
http://www.wasap.my/60199974800
.
#vitamincshaklee #shakleemalaysia #sayajualshaklee #vitamincantik #testimonishaklee #shakleevitc #shakleevitaminc #vitcshaklee #shakleekelantan #shakleetanahmerah #shakleekotabharu #shakleeterengganu #shakleejerteh #shakleebesut

.
Biar gambar berbicara 😍😍😍
.
#kulitmakinberseri #kulitmakinbermaya #kulitmakincerah #kulitmakinsegar #kulitmakinsihat #kulitmakinhalus #kulitmakinmulus #kulitmakingebu #jerawatmakinpudar #jerawatmakinberkurang #jerawathilang #tiadaparutjerawat #kulitkusamtiada hasil #konsistendenganvitaminc #vitamincshaklee .
.
Jom cepat dapatkan #shakleevitaminc #vitaminkulitcantik . Boleh kontek saya 👇🏼👇🏼👇🏼
.
Kami ialah #vEminent Family. Pengedar #shakleedamansaradamai
#shakleesubangbestari #shakleesubangperdana
.
Penghantaran ke seluruh Malaysia
.
SMS/ WhatsApp/ Call:
☎️ 01118646718
☎️ 01118646718
☎️ 01118646718
.
🎁 Setiap pembelian #VitaminShaklee daripada @maliani_johan akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan.
.
💚 #MakCunShaklee Kerana semua IBU adalah CANTIK di mata anak-anaknya ❤️
.
#PengedarShakleeDamansaraDamai #PengedarShakleeSubangBestari #PengedarShakleeSubangPerdana

.
Biar gambar berbicara 😍😍😍
.
#kulitmakinberseri #kulitmakinbermaya #kulitmakincerah #kulitmakinsegar #kulitmakinsihat #kulitmakinhalus #kulitmakinmulus #kulitmakingebu #jerawatmakinpudar #jerawatmakinberkurang #jerawathilang #tiadaparutjerawat #kulitkusamtiada hasil #konsistendenganvitaminc #vitamincshaklee .
.
Jom cepat dapatkan #shakleevitaminc #vitaminkulitcantik . Boleh kontek saya 👇🏼👇🏼👇🏼
.
Kami ialah #vEminent Family. Pengedar #shakleedamansaradamai
#shakleesubangbestari #shakleesubangperdana
.
Penghantaran ke seluruh Malaysia
.
SMS/ WhatsApp/ Call:
☎️ 01118646718
☎️ 01118646718
☎️ 01118646718
.
🎁 Setiap pembelian #VitaminShaklee daripada @maliani_johan akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan.
.
💚 #MakCunShaklee Kerana semua IBU adalah CANTIK di mata anak-anaknya ❤️
.
#PengedarShakleeDamansaraDamai #PengedarShakleeSubangBestari #PengedarShakleeSubangPerdana

.
Biar gambar berbicara 😍😍😍
.
#kulitmakinberseri #kulitmakinbermaya #kulitmakincerah #kulitmakinsegar #kulitmakinsihat #kulitmakinhalus #kulitmakinmulus #kulitmakingebu #jerawatmakinpudar #jerawatmakinberkurang #jerawathilang #tiadaparutjerawat #kulitkusamtiada hasil #konsistendenganvitaminc #vitamincshaklee .
.
Jom cepat dapatkan #shakleevitaminc #vitaminkulitcantik . Boleh kontek saya 👇🏼👇🏼👇🏼
.
Kami ialah #vEminent Family. Pengedar #shakleedamansaradamai
#shakleesubangbestari #shakleesubangperdana
.
Penghantaran ke seluruh Malaysia
.
SMS/ WhatsApp/ Call:
☎️ 01118646718
☎️ 01118646718
☎️ 01118646718
.
🎁 Setiap pembelian #VitaminShaklee daripada @maliani_johan akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan.
.
💚 #MakCunShaklee Kerana semua IBU adalah CANTIK di mata anak-anaknya ❤️
.
#PengedarShakleeDamansaraDamai #PengedarShakleeSubangBestari #PengedarShakleeSubangPerdana

The radiant four 💝Esp : membina sel-sel badan dan kukit yang cerah dan cantik 💝 collagen powder : menegangkan kulit dan aset wanita 💝 vitamin c : melindungi kulit daripada penuaan dan radikal bebas 💝 GLA complex: melembapkan kulit, rambut dan kesihatan dalaman wanita
.
Semua items adalah READYSTOCK!! Jadi feel free to contact me if berminat ya😊
.
More info, consulatation & order,
KHALISAH | 0139871865

#ShakleeMalaysia #shakleepahang #shakleephg #shakleestudent #shakleemalaysia #shakleeproduct #shakleevitaminc #vitamincshaklee #espshakleemalaysia #milkbooster #beautybooster #energybooster #setkecantikanshaklee #vitacshaklee #cantikdgnesp #shakleepahang #shakleephg
#espshaklee #radiantfourshaklee #shakleeradiantfour

Assalamualaikum & hi semua 💖
-
-
Siapa kat sini student and memang mencari-cari supplement cantik berseri? So say hi kepada VITA C dan VITA E complex yang juga dikenali sebagai FLAWLESS DUO! One set ni sangat mudah diconsume + SUPERJIMAT kerana 1 set tahan EMPAT BULAN +++!!
-
-
Memang Ain highly recommend set ni kepada student @ student yang ingin mencuba Shaklee ( FIRST TIMER ) sebab gerenti berkesan!
-
-
Apa lagi dapat?
-
-
Of course lah sihat dapat, cantik pun dapat! 👍🏻
-
-
VITA E complex ( 120 capsules )
⭐️melambatkan penuaan
⭐️mengurangkan kedut
⭐️mengurangkan parut
⭐️mengurangkan jerawat
⭐️memudarkan jeragat
⭐️menghilangkan garis halus pada wajah
⭐️mengurangkan stretchmarks
⭐️melawan kanser
⭐️menguatkan imun
⭐️melambatkan tumor
⭐️mengurangkan katarak
⭐️mendorong daya seksual ( kesuburan )
⭐️memperbaiki salur darah / kitaran darah
⭐️merawat pening
⭐️merawat sakit sendi, kejang
⭐️merawat ulser kulit
⭐️melindungi jantung
⭐️memperbanyak kolestrol baik dalam darah
⭐️menghalang anemia
-
-
SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS ( 180 tablets )
🌸membantu pembentukan kolagen
🌸mengurangkan kedut halus
🌸mengelakkan kulit kering dan kusam
🌸kulit menjadi lembut
🌸meningkatkan sistem imun
🌸mencantikkan kulit
🌸mencerahkan dan kulit pinkish
🌸mengatasi imsomnia
🌸memelihara kepejalan otot
🌸memperbaiki sistem pendarahan
🌸mengelakkan gusi berdarah
🌸mengekalkan kolestrol sihat
-
-
For booking, order & consultation
Kindly whatsapp
Ain Khalid
+6019-6611149
-
-
#shakleejohor
#shakleemelaka
#shakleemuar
#shakleebatupahat
#shakleemurah
#shakleevitaminc
#shakleemalaysia

Assalamualaikum & hi semua 💖
-
-
Siapa kat sini student and memang mencari-cari supplement cantik berseri? So say hi kepada VITA C dan VITA E complex yang juga dikenali sebagai FLAWLESS DUO! One set ni sangat mudah diconsume + SUPERJIMAT kerana 1 set tahan EMPAT BULAN +++!!
-
-
Memang Ain highly recommend set ni kepada student @ student yang ingin mencuba Shaklee ( FIRST TIMER ) sebab gerenti berkesan!
-
-
Apa lagi dapat?
-
-
Of course lah sihat dapat, cantik pun dapat! 👍🏻
-
-
VITA E complex ( 120 capsules )
⭐️melambatkan penuaan
⭐️mengurangkan kedut
⭐️mengurangkan parut
⭐️mengurangkan jerawat
⭐️memudarkan jeragat
⭐️menghilangkan garis halus pada wajah
⭐️mengurangkan stretchmarks
⭐️melawan kanser
⭐️menguatkan imun
⭐️melambatkan tumor
⭐️mengurangkan katarak
⭐️mendorong daya seksual ( kesuburan )
⭐️memperbaiki salur darah / kitaran darah
⭐️merawat pening
⭐️merawat sakit sendi, kejang
⭐️merawat ulser kulit
⭐️melindungi jantung
⭐️memperbanyak kolestrol baik dalam darah
⭐️menghalang anemia
-
-
SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS ( 180 tablets )
🌸membantu pembentukan kolagen
🌸mengurangkan kedut halus
🌸mengelakkan kulit kering dan kusam
🌸kulit menjadi lembut
🌸meningkatkan sistem imun
🌸mencantikkan kulit
🌸mencerahkan dan kulit pinkish
🌸mengatasi imsomnia
🌸memelihara kepejalan otot
🌸memperbaiki sistem pendarahan
🌸mengelakkan gusi berdarah
🌸mengekalkan kolestrol sihat
-
-
For booking, order & consultation
Kindly whatsapp
Ain Khalid
+6019-6611149
-
-
#shakleejohor
#shakleemelaka
#shakleemuar
#shakleebatupahat
#shakleemurah
#shakleevitaminc
#shakleemalaysia

*FULL SET KECANTIKAN*

Kelebihan ESP
💐 Kulit jadi lebih anjal dan gebu.
💐 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih pekat berkrim dan anak mudah kenyang.
💐 Memudarkan parut.
💐 Mengawal pertumbuhan jerawat
💐 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut.
💐 Mempeetingkatkan fungsi hormon wanita.
💐 Kulit menjadi lebih tegang dan sihat.
💐 Menghalang penyakit batu karang.
💐 Kekalkan tenaga untuk jangka masa yang panjang.
💐 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
💐 Mengelakkan penyakit kencing manis.
💐 Menyembuhkan luka.
💐 Melindungi dan menjaga rahim.
💐 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri.
💐 Mengandungi protein yang lengkap.
💐 Mengurangkan kanser payudara.
.
Kelebihan VITAMIN C PLUS
💐 Perlindungan dari sinar UV
💐 Mengurangkan kesan sunburn
💐 Membantu prevent masalah jerawat degil.
💐 Tona kulit menjadi lebih sekata.
💐 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka.
💐 Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja tauuu 🙈)
💐 Membantu masalah kulit sensetif seperti resdung dan eczema.
💐 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir.
💐 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan.
💐 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan.
💐 Kulit lebih glowing dan radiant.
.
Kelebihan VITAMIN E ( GRAPE SEED )
💐 Menjadikan anda tampak muda dan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas. 💐 Menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat.
💐 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead.
💐 Membantu mengurankan eyebag.
💐 Mengawal masalab kulit berminyak.
💐Mengatasi masalah jeragat.
💐 Boleh buat sebagai masker.
💐 Melambatkan proses penuaan.
.
Semua items adalah READYSTOCK!! Jadi feel free to contact me if berminat ya😊
.
More info, consulatation & order,
KHALISAH | 0139871865

#ShakleeMalaysia #shakleepahang #shakleephg #shakleestudent #shakleemalaysia #shakleeproduct #shakleevitaminc #vitamincshaklee #espshakleemalaysia #milkbooster #beautybooster #energybooster #setkecantikanshaklee #vitacshaklee #cantikdgnesp #shakleepahang #shakleephg
#espshaklee

*FULL SET KECANTIKAN*

Kelebihan ESP
💐 Kulit jadi lebih anjal dan gebu.
💐 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih pekat berkrim dan anak mudah kenyang.
💐 Memudarkan parut.
💐 Mengawal pertumbuhan jerawat
💐 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut.
💐 Mempeetingkatkan fungsi hormon wanita.
💐 Kulit menjadi lebih tegang dan sihat.
💐 Menghalang penyakit batu karang.
💐 Kekalkan tenaga untuk jangka masa yang panjang.
💐 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
💐 Mengelakkan penyakit kencing manis.
💐 Menyembuhkan luka.
💐 Melindungi dan menjaga rahim.
💐 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri.
💐 Mengandungi protein yang lengkap.
💐 Mengurangkan kanser payudara.
.
Kelebihan VITAMIN C PLUS
💐 Perlindungan dari sinar UV
💐 Mengurangkan kesan sunburn
💐 Membantu prevent masalah jerawat degil.
💐 Tona kulit menjadi lebih sekata.
💐 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka.
💐 Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja tauuu 🙈)
💐 Membantu masalah kulit sensetif seperti resdung dan eczema.
💐 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir.
💐 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan.
💐 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan.
💐 Kulit lebih glowing dan radiant.
.
Kelebihan VITAMIN E ( GRAPE SEED )
💐 Menjadikan anda tampak muda dan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas. 💐 Menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat.
💐 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead.
💐 Membantu mengurankan eyebag.
💐 Mengawal masalab kulit berminyak.
💐Mengatasi masalah jeragat.
💐 Boleh buat sebagai masker.
💐 Melambatkan proses penuaan.
.
Semua items adalah READYSTOCK!! Jadi feel free to contact me if berminat ya😊
.
More info, consulatation & order,
KHALISAH | 0139871865

#ShakleeMalaysia #shakleepahang #shakleephg #shakleestudent #shakleemalaysia #shakleeproduct #shakleevitaminc #vitamincshaklee #espshakleemalaysia #milkbooster #beautybooster #energybooster #setkecantikanshaklee #vitacshaklee #cantikdgnesp #shakleepahang #shakleephg
#espshaklee

*FULL SET KECANTIKAN*

Kelebihan ESP
💐 Kulit jadi lebih anjal dan gebu.
💐 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih pekat berkrim dan anak mudah kenyang.
💐 Memudarkan parut.
💐 Mengawal pertumbuhan jerawat
💐 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut.
💐 Mempeetingkatkan fungsi hormon wanita.
💐 Kulit menjadi lebih tegang dan sihat.
💐 Menghalang penyakit batu karang.
💐 Kekalkan tenaga untuk jangka masa yang panjang.
💐 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
💐 Mengelakkan penyakit kencing manis.
💐 Menyembuhkan luka.
💐 Melindungi dan menjaga rahim.
💐 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri.
💐 Mengandungi protein yang lengkap.
💐 Mengurangkan kanser payudara.
.
Kelebihan VITAMIN C PLUS
💐 Perlindungan dari sinar UV
💐 Mengurangkan kesan sunburn
💐 Membantu prevent masalah jerawat degil.
💐 Tona kulit menjadi lebih sekata.
💐 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka.
💐 Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja tauuu 🙈)
💐 Membantu masalah kulit sensetif seperti resdung dan eczema.
💐 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir.
💐 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan.
💐 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan.
💐 Kulit lebih glowing dan radiant.
.
Kelebihan VITAMIN E ( GRAPE SEED )
💐 Menjadikan anda tampak muda dan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas. 💐 Menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat.
💐 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead.
💐 Membantu mengurankan eyebag.
💐 Mengawal masalab kulit berminyak.
💐Mengatasi masalah jeragat.
💐 Boleh buat sebagai masker.
💐 Melambatkan proses penuaan.
.
Semua items adalah READYSTOCK!! Jadi feel free to contact me if berminat ya😊
.
More info, consulatation & order,
KHALISAH | 0139871865

#ShakleeMalaysia #shakleepahang #shakleephg #shakleestudent #shakleemalaysia #shakleeproduct #shakleevitaminc #vitamincshaklee #espshakleemalaysia #milkbooster #beautybooster #energybooster #setkecantikanshaklee #vitacshaklee #cantikdgnesp #shakleepahang #shakleephg
#espshaklee

Most Popular Instagram Hashtags