#shakleevitaminc

5615 posts

TOP POSTS

🎀 Slide for the more pictures🎀

This story base on my experience...ok let's start from early February... Kekna ada pakai 1 products skin care and i don't want to mantion here... Mybe the product just not suitable with my sensitive skin so after 1 months kekna guna skin care tu... Jerawat batu naik on my face boleh nak di kata kan jerawat tumbuh every single day... Makin lama makin banyak... So I decided to stop what I'm using that time on end of February.. On early march... Kekna consume supplement from shaklee, which is kekna consume ESP SHAKLEE and VITAMIN C SHAKLEE.
Take a lot of plain water... And yessss this supllement it's really working on me... So far kekna dah 1 month consume... I just love with this product, with affordable price and quality products.. So anyone yang nak tahu about shaklee... Boleh whatapps je keknaa
🎀0177671324🎀 or follow ig kekna... @shakleebynanaa
@shakleebynanaa
@shakleebynanaa
And i need your support..!! Thank youuu..!! #shakleemalaysia #shaklee #shakleeeap #shakleevitaminc

Waaaa so putihhh my sister!
One of shaklee loyal consumer.

She took Vit E, Vit C , Alfafa, Lecithin
Without fail everyday!
Want baby skin like my sister?
Pm me for details!
#shakleevitamine #shakleevitaminc
#shakleeeffect
019.883.2509

Info kurus kering gila aku dulu2 haha 43kg [流泪], usaha #membadak 2nd picture 52kg 163cm, lepas puasa 50kg 166cm berat flexible terus.. hahaha beres done.. #ShakleeVitaminC #HeightUp
#SydneyCity
#FezzBravo

Assalam and hi~~❤️ .
Here's the combination of the PERFECT TWO for a PERFECT SKIN. Nak lagi flawless add ESP for a complete Beauty Skin Set.
.
.
❤Vitamin C.
.
cerah semula jadi secara keseluruhan bukan hanya pada muka. Kulit nyata lebih glowing and flawless dengan mengamalkannya secara consistent dan berterusan. Also untuk prevent masalah Resdung.
.
Ada extra budget tambah ESP.
.
❤ESP ni sebagai pelengkap sebab dia tinggi protein. Protein membantu menghasilkan collagen dalam badan yang seterusnya membantu memastikan kesihatan dan kecantikan kulit, awet muda gituuuu.
.
Whatapps me personally for best price😘
Eiya
019-6343390

#vitamincmurah #shakleevitaminc #vitamincshaklee #shakleesp

🌸Assalamualaikum hai semua😊
.
.
Dengan pengambilan secara konsisten bintik hitam ,jerawat semakin berkurangan bestnye😀
.
Hubungi asmah |010-8950206
Your healty& beauty
.
#nutriwhite #flawles,#shakleevitaminc#alhamdulillah

MY DAILY SUPPLEMENT 🍊🍊🍊
.
.
After breakfast je its a must untuk mira amik 1tablet Vitamin C from Shaklee ni .
.
.
Kalau nak tau apa specialnya Sustained Release Vitamin C Plus ni, lets have a chat! Do pm me okay! ☺️.
.
.
Your fav SID,
Armira
012-6865404
#shakleearmira #shakleekualalumpur #sustainedreleasevitacplusshaklee #shakleevitaminc #shakleepromo

Throwback perkenalan😁
Dalam FB said 5 years Friend
.
Yela tu, first kenal mmg trus add FB 😁 , zaman dulu macam tu la
.
From Diploma Junior& Senior involving Dtrans Society 👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓▶️
Graduate Dip hilang dah ⏹💁🏻🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♂️💁🏻‍♂️
Sambung Degree "eh, jumpa balik" ▶️🙋🏻🙋🏻‍♂️ kawan2 gitu
Hampir tamat Degree. moving on to new step ⏩👨🏻‍🎓🌷👩🏻‍🎓
.
And counting ⏩👰🏻💍🤵🏻
.
My journey. My Moment 😊
.
Semoga dipermudahkan . Amin 😊
.
Now bertungkus lumus nk cantik kurus dengan #shakleecollagen #shakleevitaminc #shakleeherblax #shakleelecithin #shakleeesp #shakleeomega

#shakleevitaminc the best i have .

MUST TRY!

Cikliza ada sesuatu nak bagi ni.pm jom

Kenapa Cik Ja jatuh cinta dengan Shaklee?

Biarlah gambar berbicara 😊😊 #RBCempire
#healthybeautybycikjapompom
#ShakleeVitaminC
#SetDetoxShaklee

MOST RECENT

The TWO PERFECT COMBINATION VITAMIN C PLUS & VITAMIN E utk FLAWLESS SKIN 😍
-
-
Masalah KULIT JERAWAT ? KULIT GELAP ? JERAGAT ? PARUT ? KULIT KUSAM ? LIANG PORI BESAR ? KULIT KERING ? Vitamin C & Vitamin E jawapannya 😘
-
-

Vitamin E Tahan shngga 4 bulan utk 1 botol & Vitamin C Tahan shgga 6 bulan..Jimat Bkn 😱💥??Meh grab skrg dgn Iqa.. 😍
-
-
-
- 🌼VITAMIN C PLUS(Buah 0ren🍊) : -
-
- membentuk kolagen dalam kulit
- kulit menjadi tegang
- mencerahkan kulit muka dan badan
- melambatkan proses penuaan
- merawat masalah jeragat
- merawat masalah Jerawat pasir & batu
- meningkatkan sistem imunisasi badan
- membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung & eczema
- mengatasi masalah gusi berdarah
- kulit kelihatan Glowing
- merawat masalah parut jerawat
- memudahkan proses penghadaman
- atasi masalah Whitehead & Blackhead
- atasi masalah Kulit Kusam
- atasi masalah kulit sensitif & Sunburn
-
-
🌼ViTamin E (Buah Anggur🍇) :
-
-
- mengecilkan pori-pori wajah
- mengawal minyak
- mengawal kolestrol
- memperlahankan proses penuaan kulit
- menghilangkan parut & mencerahkan kulit wajah
- meningkatkan kelembapan kulit
- baik utk kesihatan kulit & rambut
- menjadikan pemakainya awet muda
- membantu peredaran darah dan membaiki tisu
- membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita
-
-
Sebarang order & pertanyaan boleh hubungi
👉Iqa 0142411092
-
-
#shakleemurah
#cantikcepat
#shakleepjk
#shakleeraya
#pudarparutjerawat
#atasikulitkusam
#kulitglowing
#kuruscantikselamat
#kulitmukacantik
#shakleeVitaminC
#shakleeVitaminE
#syafiqah
#dag4a
#promosiShaklee
#kulitFlawless

ALERGIK
.
Baru-baru nie ada kawan Dijah tersalah makan udang.
.
Bukan sengaja pun sebab tak tahu dalam Popia tu ada udang kering.
.
Habis lah naik merah-merah kat badan dia.
.
Katanya dulu dia takde pun masalah alergik.
.
Tapi sejak dia bersalin anak bongsu terus ada masalah nie.
.
And kebetulan Dijah ada krim HERBAL-BLEND Shaklee.
.
Terus mintak dia sapu kat tempat gatal.
.
Alhamdulilah sekejap je pulih.
.
Nie dia nak beli krim tu untuk buat simpanan dia dan anak-anak dia.
.
Hoihoi
.
Jom dapatkan produk Shaklee.
.
013.406.5082
.
#Sayagunasayajual
#Sayajualshaklee
#ShakleeTerengganu
#ShakleeDungun
#ShakleeMalaysia
#ShakleeByKhadijah
#ShakleeSetKulitCantik
#SetResdung
#ShakleeSetKurus
#ShakleeSetKesuburan
#ShakleeSetMigrain
#ShakleeSetGastrik
#ShakleeBadanSado
#ShakleeSetKehamilan
#ShakleeSetMenyusu
#ShakleeSetBerpantang
#ShakleeVivix
#ShakleeEsp
#ShakleeCollagenPowder
#ShakleeVitaminC
#ShakleeVitaminE
#ShakleePromosi
#ShakleeHargaMurah
#UbatResdung
#UbatJerawat
#UbatJeragat
#UbatSembelit
#ShakleeEffect
#TestimoniShaklee
#Shaklee

The TWO PERFECT COMBINATION VITAMIN C PLUS & VITAMIN E utk FLAWLESS SKIN 😍
-
-
Masalah KULIT JERAWAT ? KULIT GELAP ? JERAGAT ? PARUT ? KULIT KUSAM ? LIANG PORI BESAR ? KULIT KERING ? Vitamin C & Vitamin E jawapannya 😘
-
-

Vitamin E Tahan shngga 4 bulan utk 1 botol & Vitamin C Tahan shgga 6 bulan..Jimat Bkn 😱💥??Meh grab skrg dgn Iqa.. 😍
-
-
-
- 🌼VITAMIN C PLUS(Buah 0ren🍊) : -
-
- membentuk kolagen dalam kulit
- kulit menjadi tegang
- mencerahkan kulit muka dan badan
- melambatkan proses penuaan
- merawat masalah jeragat
- merawat masalah Jerawat pasir & batu
- meningkatkan sistem imunisasi badan
- membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung & eczema
- mengatasi masalah gusi berdarah
- kulit kelihatan Glowing
- merawat masalah parut jerawat
- memudahkan proses penghadaman
- atasi masalah Whitehead & Blackhead
- atasi masalah Kulit Kusam
- atasi masalah kulit sensitif & Sunburn
-
-
🌼ViTamin E (Buah Anggur🍇) :
-
-
- mengecilkan pori-pori wajah
- mengawal minyak
- mengawal kolestrol
- memperlahankan proses penuaan kulit
- menghilangkan parut & mencerahkan kulit wajah
- meningkatkan kelembapan kulit
- baik utk kesihatan kulit & rambut
- menjadikan pemakainya awet muda
- membantu peredaran darah dan membaiki tisu
- membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita
-
-
Sebarang order & pertanyaan boleh hubungi
👉Iqa 0142411092
-
-
#shakleemurah
#cantikcepat
#shakleepjk
#shakleeraya
#pudarparutjerawat
#atasikulitkusam
#kulitglowing
#kuruscantikselamat
#kulitmukacantik
#shakleeVitaminC
#shakleeVitaminE
#syafiqah
#dag4a
#promosiShaklee
#kulitFlawless

#shakleevitaminc the best i have .

MUST TRY!

Cikliza ada sesuatu nak bagi ni.pm jom

.
.
.PROMO SYAWAL MASIH ADA 😊
.
.SET CANTIK JIMAT !!! 🌸🌸🌸
.
.Flawless+ Licin+ Bebas Parut + Bebas Jerawat.
.
Dua vitamin ini antara vitamin yang saya selalu guna hari2. Suke sangat sebab ia banyak perubahan pada kulit wajah dan badan.
.
Vitamin ini da lebih 100 capsule ke atas tau.
Jimat x??
.
.Sebab tulah boleh tahan sehingga tempoh 4 - 6 bulan. Jadi ianya sangat2 jimat pada anda yang fikir nak berhabis tiap2 bulan untuk cari supplement lain kan.
.
.
Nak tahu banyak lagi details SET TWIN ni.jom la whatsapp saya .
.
Saya sedia untuk membantu anda.
.
.
#setcantik#shakleemalaysia
#shakleesettwincantik#shakleeindependentdistributor#shakleeshahalam #sethamil #setpregnant #setmengandung #setibuhamil #settenaga #setnutrisi #setibu #lowhb #acidfolic #setkulit #setiimunisasi #kalsium #sethamilshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleebcomplex #shakleevitalea #shakleeostematrix #shakleevitaminc #flawlessskin

Hi semua. . 😀
.
Vitamin C ni merupakan slh satu supplement yg mesti korang consume setiap hari. kenapa? sbb 1 botol ni mampu jimat untuk 6 bulan penggunaan😎
.
dulu el ada masalah kulit. kulit berminyak, kulit berjerawat, jerawat pasir, kulit kusam, dn seabagainya. tapi lepas start consume vitamin C shaklee ni secara consisten, Alhamdullilah masalah tu semua dpt diatasi.

Antara kelebihan Vita-C : - mengurangkan kesan sunburn
- menjadikan tona sekata
- menguatkan sistem imunisasi dan daya tahan badan
- mencerahkan kulit
- mengurangkan minyak pada muka
- membaiki tekstur kulit yg rosak
- membantu masalah kulit seperti eczema
-menjadikan kulit gebu
-mwngurankan kedutan dan penenuaan
-menghasilkan rambut yg lebat dan cantik
-mengantikan tisu yg rosak akibat kecederaan
-merendahkan tekanan darah tinggi
-merendahkan paras insulin
.
pm/ ws el untuk info lebih lanjut .
.
eliyana kamil
013 288 0861
#shakleerawang
#shakleeshahalam
#shakleeselangor
#shakleemurah
#shakleemalaysia
#shakleebangi
#shakleekajang
#shakleeselayang
#shakleevitaminc
#shakleeesp
#shakleevitae

Hi semua. . 😀
.
Vitamin C ni merupakan slh satu supplement yg mesti korang consume setiap hari. kenapa? sbb 1 botol ni mampu jimat untuk 6 bulan penggunaan😎
.
dulu el ada masalah kulit. kulit berminyak, kulit berjerawat, jerawat pasir, kulit kusam, dn seabagainya. tapi lepas start consume vitamin C shaklee ni secara consisten, Alhamdullilah masalah tu semua dpt diatasi.

Antara kelebihan Vita-C : - mengurangkan kesan sunburn
- menjadikan tona sekata
- menguatkan sistem imunisasi dan daya tahan badan
- mencerahkan kulit
- mengurangkan minyak pada muka
- membaiki tekstur kulit yg rosak
- membantu masalah kulit seperti eczema
-menjadikan kulit gebu
-mwngurankan kedutan dan penenuaan
-menghasilkan rambut yg lebat dan cantik
-mengantikan tisu yg rosak akibat kecederaan
-merendahkan tekanan darah tinggi
-merendahkan paras insulin
.
pm/ ws el untuk info lebih lanjut .
.
eliyana kamil
013 288 0861
#shakleerawang
#shakleeshahalam
#shakleeselangor
#shakleemurah
#shakleemalaysia
#shakleebangi
#shakleekajang
#shakleeselayang
#shakleevitaminc
#shakleeesp
#shakleevitae

Hi semua. . 😀
.
Vitamin C ni merupakan slh satu supplement yg mesti korang consume setiap hari. kenapa? sbb 1 botol ni mampu jimat untuk 6 bulan penggunaan😎
.
dulu el ada masalah kulit. kulit berminyak, kulit berjerawat, jerawat pasir, kulit kusam, dn seabagainya. tapi lepas start consume vitamin C shaklee ni secara consisten, Alhamdullilah masalah tu semua dpt diatasi.

Antara kelebihan Vita-C : - mengurangkan kesan sunburn
- menjadikan tona sekata
- menguatkan sistem imunisasi dan daya tahan badan
- mencerahkan kulit
- mengurangkan minyak pada muka
- membaiki tekstur kulit yg rosak
- membantu masalah kulit seperti eczema
-menjadikan kulit gebu
-mwngurankan kedutan dan penenuaan
-menghasilkan rambut yg lebat dan cantik
-mengantikan tisu yg rosak akibat kecederaan
-merendahkan tekanan darah tinggi
-merendahkan paras insulin
.
pm/ ws el untuk info lebih lanjut .
.
eliyana kamil
013 288 0861
#shakleerawang
#shakleeshahalam
#shakleeselangor
#shakleemurah
#shakleemalaysia
#shakleebangi
#shakleekajang
#shakleeselayang
#shakleevitaminc
#shakleeesp
#shakleevitae

Hi semua. . 😀
.
Vitamin C ni merupakan slh satu supplement yg mesti korang consume setiap hari. kenapa? sbb 1 botol ni mampu jimat untuk 6 bulan penggunaan😎
.
dulu el ada masalah kulit. kulit berminyak, kulit berjerawat, jerawat pasir, kulit kusam, dn seabagainya. tapi lepas start consume vitamin C shaklee ni secara consisten, Alhamdullilah masalah tu semua dpt diatasi.

Antara kelebihan Vita-C : - mengurangkan kesan sunburn
- menjadikan tona sekata
- menguatkan sistem imunisasi dan daya tahan badan
- mencerahkan kulit
- mengurangkan minyak pada muka
- membaiki tekstur kulit yg rosak
- membantu masalah kulit seperti eczema
-menjadikan kulit gebu
-mwngurankan kedutan dan penenuaan
-menghasilkan rambut yg lebat dan cantik
-mengantikan tisu yg rosak akibat kecederaan
-merendahkan tekanan darah tinggi
-merendahkan paras insulin
.
pm/ ws el untuk info lebih lanjut .
.
eliyana kamil
013 288 0861
#shakleerawang
#shakleeshahalam
#shakleeselangor
#shakleemurah
#shakleemalaysia
#shakleebangi
#shakleekajang
#shakleeselayang
#shakleevitaminc
#shakleeesp
#shakleevitae

Hi semua. . 😀
.
Vitamin C ni merupakan slh satu supplement yg mesti korang consume setiap hari. kenapa? sbb 1 botol ni mampu jimat untuk 6 bulan penggunaan😎
.
dulu el ada masalah kulit. kulit berminyak, kulit berjerawat, jerawat pasir, kulit kusam, dn seabagainya. tapi lepas start consume vitamin C shaklee ni secara consisten, Alhamdullilah masalah tu semua dpt diatasi.

Antara kelebihan Vita-C : - mengurangkan kesan sunburn
- menjadikan tona sekata
- menguatkan sistem imunisasi dan daya tahan badan
- mencerahkan kulit
- mengurangkan minyak pada muka
- membaiki tekstur kulit yg rosak
- membantu masalah kulit seperti eczema
-menjadikan kulit gebu
-mwngurankan kedutan dan penenuaan
-menghasilkan rambut yg lebat dan cantik
-mengantikan tisu yg rosak akibat kecederaan
-merendahkan tekanan darah tinggi
-merendahkan paras insulin
.
pm/ ws el untuk info lebih lanjut .
.
eliyana kamil
013 288 0861
#shakleerawang
#shakleeshahalam
#shakleeselangor
#shakleemurah
#shakleemalaysia
#shakleebangi
#shakleekajang
#shakleeselayang
#shakleevitaminc
#shakleeesp
#shakleevitae

Hi semua. . 😀
.
Vitamin C ni merupakan slh satu supplement yg mesti korang consume setiap hari. kenapa? sbb 1 botol ni mampu jimat untuk 6 bulan penggunaan😎
.
dulu el ada masalah kulit. kulit berminyak, kulit berjerawat, jerawat pasir, kulit kusam, dn seabagainya. tapi lepas start consume vitamin C shaklee ni secara consisten, Alhamdullilah masalah tu semua dpt diatasi.

Antara kelebihan Vita-C : - mengurangkan kesan sunburn
- menjadikan tona sekata
- menguatkan sistem imunisasi dan daya tahan badan
- mencerahkan kulit
- mengurangkan minyak pada muka
- membaiki tekstur kulit yg rosak
- membantu masalah kulit seperti eczema
-menjadikan kulit gebu
-mwngurankan kedutan dan penenuaan
-menghasilkan rambut yg lebat dan cantik
-mengantikan tisu yg rosak akibat kecederaan
-merendahkan tekanan darah tinggi
-merendahkan paras insulin
.
pm/ ws el untuk info lebih lanjut .
.
eliyana kamil
013 288 0861
#shakleerawang
#shakleeshahalam
#shakleeselangor
#shakleemurah
#shakleemalaysia
#shakleebangi
#shakleekajang
#shakleeselayang
#shakleevitaminc
#shakleeesp
#shakleevitae

.
.SET TWIN UNTUK KULIT SYAWAL!!! 🌸🌸🌸
.
. VITAMIN C dan VITAMIN E
.
.Flawless+ Licin+ Bebas Parut + Bebas Jerawat.
.
Dua vitamin ini antara vitamin yang saya selalu guna hari2. Suke sangat sebab ia banyak perubahan pada kulit wajah dan badan.
.
Vitamin ini da lebih 100 capsule ke atas tau.
Jimat x??
.
.Sebab tulah boleh tahan sehingga tempoh 4 - 6 bulan. Jadi ianya sangat2 jimat pada anda yang fikir nak berhabis tiap2 bulan untuk cari supplement lain kan.
.
.
Nak tahu banyak lagi details SET TWIN ni.jom la whatsapp saya .
.
Saya sedia untuk membantu anda.
.
.
#setcantik#shakleemalaysia
#shakleesettwincantik#shakleeindependentdistributor#shakleeshahalam #sethamil #setpregnant #setmengandung #setibuhamil #settenaga #setnutrisi #setibu #lowhb #acidfolic #setkulit #setiimunisasi #kalsium #sethamilshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleebcomplex #shakleevitalea #shakleeostematrix #shakleevitaminc #flawlessskin

.Ada orang makan Vitamin C untuk cerahkan kulit tapi bonus dapat juga:
.
.✔ Kulit lembut
.✔Jarang demam / selsema
.✔Resdung makin ok
.✔ Kulit kurang berminyak .
.Dan banyak lagi kesan yang positif
.
.Kalau nak dibandingkan dengan harga, BERBALOI sangat la. Satu botol TAHAN 6 BULAN. Fuhh! Lepas 6 bulan baru fikir beli stok baru . 😋
.
.JIMAT TAK?
.
. .Bagi sesiapa nak dapatkan supplement cantik ini, boleh Whatsapp or DM Liyana yaa..anytime Liyana akan reply pertanyaan ualls semua.. okeyy 😁
.
.
.Liyana /0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.
.
.#setcantik#shakleemalaysia
#shakleesettwincantik#shakleeindependentdistributor#shakleeshahalam #sethamil #setpregnant #setmengandung #setibuhamil #settenaga #setnutrisi #setibu #lowhb #acidfolic #setkulit #setiimunisasi #kalsium #sethamilshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleebcomplex #shakleevitalea #shakleeostematrix #shakleevitaminc #flawlessskin

FEEDBACK CUSTOMER
.
.✔Susu badan banyak
.
. PROMO ESP 🌼
.
.✔Mencerahkan kulit
.✔Sekatakan tona kulit
.✔Hilangkan jerawat
.✔Tenaga berpanjangan
.✔Rasa kenyang
.✔Mengecilkan pori
.✔Gantikan sel-sel kulit baru
.✔Menurunkan berat badan .
.✔Milkbooster untuk para ibu
.
.Jom grab sebelum habis promo ini. Barulah berseri setiap hari.l.🌼
.
. Sebarang pertanyaan boleh dm/ whatsapp Liyana okeyy.✌✌✌
.
.
.
. Liyana / 0148181310
Your Shaklee Independent Distributor
.
.
.
.
. #sethamil #setpregnant #setmengandung #setibuhamil #settenaga #setnutrisi #setibu #lowhb #acidfolic #setkulit #setiimunisasi #kalsium #sethamilshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleebcomplex #shakleevitalea #shakleeostematrix #shakleevitaminc #flawlessskin #vitamine #shakleevitamine #setkesuburan #shakleejb #shakleepasirgudang #shakleealorsetar #shakleesgpetani

FEEDBACK CUSTOMER
.
.✔Susu badan banyak
.
. PROMO ESP 🌼
.
.✔Mencerahkan kulit
.✔Sekatakan tona kulit
.✔Hilangkan jerawat
.✔Tenaga berpanjangan
.✔Rasa kenyang
.✔Mengecilkan pori
.✔Gantikan sel-sel kulit baru
.✔Menurunkan berat badan .
.✔Milkbooster untuk para ibu
.
.Jom grab sebelum habis promo ini. Barulah berseri setiap hari.l.🌼
.
. Sebarang pertanyaan boleh dm/ whatsapp Liyana okeyy.✌✌✌
.
.
.
. Liyana / 0148181310
Your Shaklee Independent Distributor
.
.
.
.
. #sethamil #setpregnant #setmengandung #setibuhamil #settenaga #setnutrisi #setibu #lowhb #acidfolic #setkulit #setiimunisasi #kalsium #sethamilshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleebcomplex #shakleevitalea #shakleeostematrix #shakleevitaminc #flawlessskin #vitamine #shakleevitamine #setkesuburan #shakleejb #shakleepasirgudang #shakleealorsetar #shakleesgpetani

FEEDBACK CUSTOMER
.
.✔Susu badan banyak
.
. PROMO ESP 🌼
.
.✔Mencerahkan kulit
.✔Sekatakan tona kulit
.✔Hilangkan jerawat
.✔Tenaga berpanjangan
.✔Rasa kenyang
.✔Mengecilkan pori
.✔Gantikan sel-sel kulit baru
.✔Menurunkan berat badan .
.✔Milkbooster untuk para ibu
.
.Jom grab sebelum habis promo ini. Barulah berseri setiap hari.l.🌼
.
. Sebarang pertanyaan boleh dm/ whatsapp Liyana okeyy.✌✌✌
.
.
.
. Liyana / 0148181310
Your Shaklee Independent Distributor
.
.
.
.
. #sethamil #setpregnant #setmengandung #setibuhamil #settenaga #setnutrisi #setibu #lowhb #acidfolic #setkulit #setiimunisasi #kalsium #sethamilshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleebcomplex #shakleevitalea #shakleeostematrix #shakleevitaminc #flawlessskin #vitamine #shakleevitamine #setkesuburan #shakleejb #shakleepasirgudang #shakleealorsetar #shakleesgpetani

Waaaa so putihhh my sister!
One of shaklee loyal consumer.

She took Vit E, Vit C , Alfafa, Lecithin
Without fail everyday!
Want baby skin like my sister?
Pm me for details!
#shakleevitamine #shakleevitaminc
#shakleeeffect
019.883.2509

FEEDBACK CUSTOMER
.
.✔Susu badan banyak
.
. PROMO ESP 🌼
.
.✔Mencerahkan kulit
.✔Sekatakan tona kulit
.✔Hilangkan jerawat
.✔Tenaga berpanjangan
.✔Rasa kenyang
.✔Mengecilkan pori
.✔Gantikan sel-sel kulit baru
.✔Menurunkan berat badan .
.✔Milkbooster untuk para ibu
.
.Jom grab sebelum habis promo ini. Barulah berseri setiap hari.l.🌼
.
. Sebarang pertanyaan boleh dm/ whatsapp Liyana okeyy.✌✌✌
.
.
.
. Liyana / 0148181310
Your Shaklee Independent Distributor
.
.
.
.
. #sethamil #setpregnant #setmengandung #setibuhamil #settenaga #setnutrisi #setibu #lowhb #acidfolic #setkulit #setiimunisasi #kalsium #sethamilshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleebcomplex #shakleevitalea #shakleeostematrix #shakleevitaminc #flawlessskin #vitamine #shakleevitamine #setkesuburan #shakleejb #shakleepasirgudang #shakleealorsetar #shakleesgpetani

Most Popular Instagram Hashtags