[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shakleevitaminc

8514 posts

TOP POSTS

For those yang tanya apa yg i makan utk fully clearkan jerawatsss masa dulu tu. Ni ha. Both of them. Vitamin C dgn ESP. Pastu nak hilangkan scar mmg tak lain tak bukan Vitamin E. Feel free to roger2 me to get them and i'll explain more about it k! 😉😉🌸 #shakleevitaminC #shakleeESP #shakleevitaminE #shakleemalaysiamurah

Info kurus kering gila aku dulu2 haha 43kg [流泪], usaha #membadak 2nd picture 52kg 163cm, lepas puasa 50kg 166cm berat flexible terus.. hahaha beres done.. #ShakleeVitaminC #HeightUp
#SydneyCity
#FezzBravo

"MUKA SEBAM NAMPAK BERSERI SEMULA" 😍
.
Siapa ja tak pernah rasa muka KUSAM, SEBAM ja sampai orang ingat kita sakit😅
.
Nak tahu sebab apa?
✅Badan letih sebab toksin banyak
✅Tak dapat protein baik untuk build sel kulit yang bagus
✅Tak cukup Vitamin C
.

Selain dari JERAWAT ni la fear perempuan yang lain sebenarnya.
.
Kulit weols bukan selembut kulit bayi sebab tu we olss ambik supplement ni.
.
Makan pun xpantang cemana nak kulit sihat kan😂
.
So what did she take was
🍊ESP
🍊VITAMIN C
🍊GARLIC
.

Toksin yang banyak dalam badan menyebabkan :
.
1. Perut buncit.
2. Badan lemah
3. Ambil vitamin apa pun tak lut dengan bafan.
4. Jerawat
.
So penting sebenarnya untuk kita detoks dulu apa yang ada dalam badan.
Sebab itu eiya suggestkan bagi yang Ada masalah jerwat teruk ni eiya akan ask few question and suggestkan Garlic Complex
.
Garlic bantu untuk detoks dalaman kita.
Nak telan bawang putih memang tak la kan.
.
And then lepas tu add on dengan Vitamin C, Vitamin E and ESP ikut perluan kulit masing.
.
KELEBIHAN VITAMIN C
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
❤Cerahkan kulit.
❤Jerawat degil
❤Jerawat pasir
❤Sunburn
❤Kulit sensitif
❤Ekzema
❤Resdung
❤Kurangkan simptom demam.
❤Kulit lebih GEBU
❤Kulit lebih LEMBUT
❤Melembapkan kulit
❤Kurangkan garis kedutan wajah.
❤Tona lebih sekata ❤Kulit lebih muda
❤Hasilkan kolagen dalam badan.
❤Kurangkan selesema
❤Gantikan tisu rosak
❤Sembuhkan luka
❤LEBATKAN rambut
❤Kawal KELEMUMUR
❤Kawal RAMBUT GUGUR
❤Elak UBAN
#shakleevitaminc #shakleevitamincmurah #vitamincmurah #vitamincshaklee

🎀 Slide for the more pictures🎀

This story base on my experience...ok let's start from early February... Kekna ada pakai 1 products skin care and i don't want to mantion here... Mybe the product just not suitable with my sensitive skin so after 1 months kekna guna skin care tu... Jerawat batu naik on my face boleh nak di kata kan jerawat tumbuh every single day... Makin lama makin banyak... So I decided to stop what I'm using that time on end of February.. On early march... Kekna consume supplement from shaklee, which is kekna consume ESP SHAKLEE and VITAMIN C SHAKLEE.
Take a lot of plain water... And yessss this supllement it's really working on me... So far kekna dah 1 month consume... I just love with this product, with affordable price and quality products.. So anyone yang nak tahu about shaklee... Boleh whatapps je keknaa
🎀0177671324🎀 or follow ig kekna... @shakleebynanaa
@shakleebynanaa
@shakleebynanaa
And i need your support..!! Thank youuu..!! #shakleemalaysia #shaklee #shakleeeap #shakleevitaminc

@dhuha.beauty Kalau nak SIHAT+KENYANG+CANTIK+KEKAL BERTENAGA mestilah consume ESP ni setiap hari!
.
ESP ni ALL-IN-ONE! Semua boleh.
.
❤️ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama.
.
❤️ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari.
.
❤️Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi.
.
❤️ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat.
.
❤️ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser.
.
❤️ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos.
.
❤️ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah.
.
❤️ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat.
.

Boleh DM atau Whatsapp Dhuha +6010 573 9448 untuk sebarang pertanyaan dan pembelian. Terima kasih.

#dhuhabeauty #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleemurahmalaysia #shakleemurah #shakleeesp #shakleeespmurah #shakleevitaminc

🌸Assalamualaikum hai semua😊
.
.
Dengan pengambilan secara konsisten bintik hitam ,jerawat semakin berkurangan bestnye😀
.
Hubungi asmah |010-8950206
Your healty& beauty
.
#nutriwhite #flawles,#shakleevitaminc#alhamdulillah

Promosi gaji TURN ON LAH awak semua! Sy paling seram nak buat promo gaji ni sebabnya TAKOT ORG SERBU 😱 memang promosi kaw kaw! .
.
Tetambah SUSTAINED RELEASE VITAMIN C ni lagi lah dasyat 🙊 masyarakat sekarang dah takde nak cucuk² cepat putih tu 🙊 sebabnya dah ada vit c shaklee ni 🌈
.
.
Masakan tidak (ayat karangan) vit c ni lebih 50 tahun tau dekat dunia dan org amerika syarikat dah consume vit c ada yg sampai lebih 50 tahun! Tanjat tak? 😏
.
.
Apa je yg magic sangat vita c ni? Meh nak share 😇
.
.
✔ memutihkan muka
✔ masalah parut kecil
✔ muka kusam
✔ pori pori besar
✔ rawat masalah jerawat dari dalam
✔ membantu penyerapan nutrients dalam badan jadi lancar
✔ boleh buat mask dari vit c ni
✔ 1000mg sebiji sehari boleh bg kesam wow! ✔ muka glowing, merah², cantik dan terlebih cantik 🙊
.
.
Best kan? Hanya consume vita c sahaja dapat banyakk sangat benefit! Dah la harga berbaloi! Harga mampu milik! .
.
Boleh direct whatsapp aisha, or dm aishah, aishah tak dpt nak start conversation tak tahu kenapa dengan instagram ni 😂
.
.
Jangan terlepas promo gaji! .
.
Aisha
0195645801
.
.
#vitamincshaklee
#vitaminc
#shakleevitaminc
#vitamins
#vitcshaklee

PROMOSI NOVEMBER!!!
Hanya di @tfadzlinabeauty
Untuk pembelian set dan sebotol
Servis terbaik untuk semua produk shaklee
Berminat wassap fadz di 0129066408 atau klik je link di bio.
Fadz akan guide cara makan mengikut masalah anda
Harga dan konsultansi terbaik

#shaklee #shakleebandarsaujanaputra #vitaminc #kulitcantik #shakleevitaminc #vitamine #esp #setcantikshaklee #Jeragat #jerawat #jerawatbatu #glacomplex #tipskurus #kuruskanbadan #kurus #setkurus #setkurusshaklee #jomkurus #shakleeesp #detox #weightloss #masalahberatbadan #lechitin #herblax #sembelit #vivix #ostematrix #kalsium #tipscantik #tipssihat

Hanya satu ke dua biji sehari untuk hilangkan jerawat.
.
.
Orang selalu sebut, "an apple a day, take the doctor away"
.
.
Yang ni boleh guna, "one tablet Vita-C Plus a day, take the pimple away" 😉
.
.
.
Fungsi Vita C
.
.
🍀Kulit cerah, gebu, pinkish
.
🍀Mengurangkan jerawat
.
🍀Memulihkan parut jerawat
.
🍀Dapat mengawal paras gula dalam darah
.
🍀Menghilangkan sakit kepala
.
🍀Menyembuhkan selsema
.
🍀Tingkatkan tahap imunasi badan
.
🍀Kurangkan resdung dan allergic
.
🍀Membantu penghasilan kolagen agar kulit tegang gebu cantik
.
🍀Menghilangkan sunburn
.
🍀Mengecilkan pori muka
.
🍀Mengawal masalah kulit berminyak
.
.
Nak dapatkan best price? Meh cepat whatsapp yuni.
.
Yuni
0139136155
(Atau lekan link kat bio)
.
#shaklee #shakleemurah #shakleebyyuni #shakleevitaminc #shakleevitamincmurah #vitamincshaklee #terapiinstagram #aurainstagran #ajimaura #bazarpaknil #dudapujaandara #dendamaura #meletop #fattzura #awaksukasayatak #jerawat #parutjerawat #rawatjerawat #afmegasta #redvelvet #halena #wanitaterindah #adibizara

MOST RECENT

Hanya satu ke dua biji sehari untuk hilangkan jerawat.
.
.
Orang selalu sebut, "an apple a day, take the doctor away"
.
.
Yang ni boleh guna, "one tablet Vita-C Plus a day, take the pimple away" 😉
.
.
.
Fungsi Vita C
.
.
🍀Kulit cerah, gebu, pinkish
.
🍀Mengurangkan jerawat
.
🍀Memulihkan parut jerawat
.
🍀Dapat mengawal paras gula dalam darah
.
🍀Menghilangkan sakit kepala
.
🍀Menyembuhkan selsema
.
🍀Tingkatkan tahap imunasi badan
.
🍀Kurangkan resdung dan allergic
.
🍀Membantu penghasilan kolagen agar kulit tegang gebu cantik
.
🍀Menghilangkan sunburn
.
🍀Mengecilkan pori muka
.
🍀Mengawal masalah kulit berminyak
.
.
Nak dapatkan best price? Meh cepat whatsapp yuni.
.
Yuni
0139136155
(Atau lekan link kat bio)
.
#shaklee #shakleemurah #shakleebyyuni #shakleevitaminc #shakleevitamincmurah #vitamincshaklee #terapiinstagram #aurainstagran #ajimaura #bazarpaknil #dudapujaandara #dendamaura #meletop #fattzura #awaksukasayatak #jerawat #parutjerawat #rawatjerawat #afmegasta #redvelvet #halena #wanitaterindah #adibizara

Dengan pengambilan Vitamin C secara konsisten dan minum air secukupnya, insya Allah membantu memperbaiki tekstur kulit yang kusam & pucat..
.
.
Siapa yang suka kulit berseri & sihat??🙋 Jom sama² amalkan vitamin C dengan cara yang betul. 😉
.
.

Shaklee Vita-C (180 biji) : Rm97.50
. . . . .
WhatsApp +6014 9276453
.
.
.
#shaklee #ShakleeBandarBaruSalakTinggi #ShakleeSepang #ShakleeKlia #ShakleeBandarBaruSalakTinggi
#ShakleeNilai #ShakleeVitaminC #VitaminC #sunburn #PudarkanSunburn #KulitKusam #Parut #ParutJerawat #KulitCantik #SetBersalinShaklee #codNilai #codSepang #codKlia #codSerdang #codBandarBaruBangi

Siapa perlukan Esp ni? .
.
.🌸 IBU HAMIL yang ingin kuatkan rahim, kurangkan rasa penat dan ingin berat naik sekata bukan mendadak. Juga boleh kawal selera makan dengan bagi rasa kenyang yang lama .
.🌸 IBU BERPANTANG yang inginkan luka cepat baik, susu badan yang banyak, dan inginkan selulit hilang. Juga bagus untuk bagi baby rasa kenyang lama dan tak meragam.
.🌸 IBU SUPERWOMEN yang berkerja dan masih menyusukan bayi. Inginkan tenaga extra dan susu yang cukup untuk supply pada baby. Also ingin cantikkan kulit dalam masa yang sama. .
.🌸 IBU WORKHOLICS dan inginkan tenaga extra dan yang selalu tak sempat sarapan dan ingin jaga tubuh badan. Yang nak maintain sweet 17 tu boleh juga ambil Esp.
. 🌸 PESAKIT GASTRIK yang ingin berpuasa dan rasa kenyang lebih lama serta inginkan tenaga. .
.🌸 STUDENT yang tak sempat sahur, perlukan tenaga, kenyang lebih lama dan ingin kulit yang cantik dan sihat. .
.🌸 WARGA EMAS yang inginkan kesihatan yang baik, lutut yang sihat dan tenaga yang extra. .
.🌸 LELAKI YANG SADO boleh ambil Esp untuk pejalkan otot dan build muscle. Also bagi tenaga extra dan boleh sihatkan kulit.
.
.Semuanya ada dengan ESP. Dan actually Esp ni boleh diambil dari kanak setahun ke atas hingga warga emas cuma sukatannya berbeza. Sukatan perlu ikut kesesuaian dan keperluan.

Penting ke ikut sukatan? Sangat penting supaya korang dapat kesan yang inginkan.
.
.Nak tahu macam mana? Boleh menghubungi Liyana segera.
.
.
.Liyana / 0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.

Siapa perlukan Esp ni? .
.
.🌸 IBU HAMIL yang ingin kuatkan rahim, kurangkan rasa penat dan ingin berat naik sekata bukan mendadak. Juga boleh kawal selera makan dengan bagi rasa kenyang yang lama .
.🌸 IBU BERPANTANG yang inginkan luka cepat baik, susu badan yang banyak, dan inginkan selulit hilang. Juga bagus untuk bagi baby rasa kenyang lama dan tak meragam.
.🌸 IBU SUPERWOMEN yang berkerja dan masih menyusukan bayi. Inginkan tenaga extra dan susu yang cukup untuk supply pada baby. Also ingin cantikkan kulit dalam masa yang sama. .
.🌸 IBU WORKHOLICS dan inginkan tenaga extra dan yang selalu tak sempat sarapan dan ingin jaga tubuh badan. Yang nak maintain sweet 17 tu boleh juga ambil Esp.
. 🌸 PESAKIT GASTRIK yang ingin berpuasa dan rasa kenyang lebih lama serta inginkan tenaga. .
.🌸 STUDENT yang tak sempat sahur, perlukan tenaga, kenyang lebih lama dan ingin kulit yang cantik dan sihat. .
.🌸 WARGA EMAS yang inginkan kesihatan yang baik, lutut yang sihat dan tenaga yang extra. .
.🌸 LELAKI YANG SADO boleh ambil Esp untuk pejalkan otot dan build muscle. Also bagi tenaga extra dan boleh sihatkan kulit.
.
.Semuanya ada dengan ESP. Dan actually Esp ni boleh diambil dari kanak setahun ke atas hingga warga emas cuma sukatannya berbeza. Sukatan perlu ikut kesesuaian dan keperluan.

Penting ke ikut sukatan? Sangat penting supaya korang dapat kesan yang inginkan.
.
.Nak tahu macam mana? Boleh menghubungi Liyana segera.
.
.
.Liyana / 0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.

Siapa perlukan Esp ni? .
.
.🌸 IBU HAMIL yang ingin kuatkan rahim, kurangkan rasa penat dan ingin berat naik sekata bukan mendadak. Juga boleh kawal selera makan dengan bagi rasa kenyang yang lama .
.🌸 IBU BERPANTANG yang inginkan luka cepat baik, susu badan yang banyak, dan inginkan selulit hilang. Juga bagus untuk bagi baby rasa kenyang lama dan tak meragam.
.🌸 IBU SUPERWOMEN yang berkerja dan masih menyusukan bayi. Inginkan tenaga extra dan susu yang cukup untuk supply pada baby. Also ingin cantikkan kulit dalam masa yang sama. .
.🌸 IBU WORKHOLICS dan inginkan tenaga extra dan yang selalu tak sempat sarapan dan ingin jaga tubuh badan. Yang nak maintain sweet 17 tu boleh juga ambil Esp.
. 🌸 PESAKIT GASTRIK yang ingin berpuasa dan rasa kenyang lebih lama serta inginkan tenaga. .
.🌸 STUDENT yang tak sempat sahur, perlukan tenaga, kenyang lebih lama dan ingin kulit yang cantik dan sihat. .
.🌸 WARGA EMAS yang inginkan kesihatan yang baik, lutut yang sihat dan tenaga yang extra. .
.🌸 LELAKI YANG SADO boleh ambil Esp untuk pejalkan otot dan build muscle. Also bagi tenaga extra dan boleh sihatkan kulit.
.
.Semuanya ada dengan ESP. Dan actually Esp ni boleh diambil dari kanak setahun ke atas hingga warga emas cuma sukatannya berbeza. Sukatan perlu ikut kesesuaian dan keperluan.

Penting ke ikut sukatan? Sangat penting supaya korang dapat kesan yang inginkan.
.
.Nak tahu macam mana? Boleh menghubungi Liyana segera.
.
.
.Liyana / 0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.

Hanya satu ke dua biji sehari untuk hilangkan jerawat.
.
.
Orang selalu sebut, "an apple a day, take the doctor away"
.
.
Yang ni boleh guna, "one tablet Vita-C Plus a day, take the pimple away" 😉
.
.
.
Fungsi Vita C
.
.
🍀Kulit cerah, gebu, pinkish
.
🍀Mengurangkan jerawat
.
🍀Memulihkan parut jerawat
.
🍀Dapat mengawal paras gula dalam darah
.
🍀Menghilangkan sakit kepala
.
🍀Menyembuhkan selsema
.
🍀Tingkatkan tahap imunasi badan
.
🍀Kurangkan resdung dan allergic
.
🍀Membantu penghasilan kolagen agar kulit tegang gebu cantik
.
🍀Menghilangkan sunburn
.
🍀Mengecilkan pori muka
.
🍀Mengawal masalah kulit berminyak
.
.
Nak dapatkan best price? Meh cepat whatsapp yuni.
.
Yuni
0139136155
(Atau lekan link kat bio)
.
#shaklee #shakleemurah #shakleebyyuni #shakleevitaminc #shakleevitamincmurah #vitamincshaklee #terapiinstagram #aurainstagran #ajimaura #bazarpaknil #dudapujaandara #dendamaura #meletop #fattzura #awaksukasayatak #jerawat #parutjerawat #rawatjerawat #afmegasta #redvelvet #halena #wanitaterindah #adibizara

InstaSave:
Dah tahu ke ingredients Vivix ??🤔
.
🌷Muscadine grape
🌷European Elderberry
🌷Purple carrrot
🌷Polygonum Cuspitadum
.
Semuanya buah buah yang tinggi antioxidant !
.
Antioksidan adalah zat yang berfungsi melindungi tubuh dari serangan radikal bebas
.
Antioxidant will neutralise radikal bebas dalam badan kita yang menyebabkan punca kita sakit , sel rosak dan banyak lagi
.
Shaklee's Vivix mengandungi 98% pure Resveratrol and Polyphenols!
.
Sangat pure sampaikan letak dalam peti atas pon tak buku ! Berbeza dengan produk lain yanh kandungan nya dicampur dengan air kosong
.
Shaklee buka peluanh untuk yang tak members lagi untuk grab vivix dengan harga murah !
.
Great deal to offer
.
Beli 2 Vivix jimat almost RM300++
Free membership
Bonus cashback rm36.10
.
Whatsapp saya for more details!😝 #setparutshaklee #shakleehargaahli #shakleefreepostage #shakleecod #setshakleekecantikan #setjerawatshaklee #shakleetestimoni #shakleepower #shakleehargastudent #setshakleekeputihan #setpantangshaklee #shakleesetpantang #setkurusshaklee #setbersalinshaklee #setkesuburanshaklee #setperiodshaklee #setkesuburanshaklee
#setmengandungshaklee #shakleeperak #shakleevitaminc #shakleeesp #shakleelovers #shakleekampar #shakleecodavailable #shakleeipoh

Jom dapatkan Vitamin C dengan harga BEST PRICE daripada kite 😍.
.
Vitamin C ni paling JIMAT!! Sebotol ada 180 biji tau tahan selama 6 bulan. Berbaloi kan?

Vitamin C ni penting untuk:
.
✅ Cerahkan kulit
✅ Kecikkan pores
✅ Kecutkan jerawat
✅ Sembuhkan luka jerawat
✅ Halang jerawat tumbuh
✅ Pudarkan parut
✅ Hilangkan sunburn
✅ Dan banyak lagi!

Boleh DM atau Whatsapp Dhuha +6010 573 9448 untuk sebarang pertanyaan dan pembelian. Terima kasih.

#dhuhabeauty #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleemurahmalaysia #shakleemurah #shakleeesp #shakleeespmurah #shakleevitaminc

The Perfect TWO 💕
@dhuha.beauty .
Dua dua ni HOT SELLING. Gabungan mantap Vitamin C dan Vitamin E ni boleh jadikan kulit lebih cerah, glowing, fLawless dan bebas parut dan jerawat 😍.

✔️VITAMIN C (Tahan 6 Bulan)🔥
• Melindungi kulit daripada sinaran UV
• Mengurangkan kesan sunburn
• Membantu mengatasi masalah jerawat degil
• Menjadikan tona kulit menjadi lebih sekata
• Mencerahkan keseluruhan kulit secara semula jadi
• Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
• Mengurangkan kedutan dan tanda tanda penuaan
• Membantu menghasilkan collagen dalam badan
• Menjadikan kulit lebih glowing dan berseri seri
.
.
✔️VITAMIN E (Tahan 4 Bulan)🔥
• Mengurangkan parut dan masalah jerawat
• Memelihara kesihatan kulit dan rambut
• Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
• Membantu mengurangkan eyebag
• Mengatasi masalah kulit kering
• Mengurangkan masalah jeragat
• Mengatasi masalah penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas

Boleh DM atau Whatsapp Dhuha +6010 573 9448 untuk sebarang pertanyaan dan pembelian. Terima kasih.

#dhuhabeauty #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleemurahmalaysia #shakleemurah #shakleeesp #shakleeespmurah #shakleevitaminc #shakleevitae

@dhuha.beauty Kalau nak SIHAT+KENYANG+CANTIK+KEKAL BERTENAGA mestilah consume ESP ni setiap hari!
.
ESP ni ALL-IN-ONE! Semua boleh.
.
❤️ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama.
.
❤️ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari.
.
❤️Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi.
.
❤️ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat.
.
❤️ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser.
.
❤️ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos.
.
❤️ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah.
.
❤️ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat.
.

Boleh DM atau Whatsapp Dhuha +6010 573 9448 untuk sebarang pertanyaan dan pembelian. Terima kasih.

#dhuhabeauty #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleemurahmalaysia #shakleemurah #shakleeesp #shakleeespmurah #shakleevitaminc

.
Biar gambar berbicara 😍😍😍
.
#kulitmakinberseri #kulitmakinbermaya #kulitmakincerah #kulitmakinsegar #kulitmakinsihat #kulitmakinhalus #kulitmakinmulus #kulitmakingebu #jerawatmakinpudar #jerawatmakinberkurang #jerawathilang #tiadaparutjerawat #kulitkusamtiada hasil #konsistendenganvitaminc #vitamincshaklee .
.
Jom cepat dapatkan #shakleevitaminc #vitaminkulitcantik . Boleh kontek saya 👇🏼👇🏼👇🏼
.
Kami ialah #vEminent Family. Pengedar #shakleedamansaradamai
#shakleesubangbestari #shakleesubangperdana
.
Penghantaran ke seluruh Malaysia
.
SMS/ WhatsApp/ Call:
☎️ 01118646718
☎️ 01118646718
☎️ 01118646718
.
🎁 Setiap pembelian #VitaminShaklee daripada @maliani_johan akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan.
.
💚 #MakCunShaklee Kerana semua IBU adalah CANTIK di mata anak-anaknya ❤️
.
#PengedarShakleeDamansaraDamai #PengedarShakleeSubangBestari #PengedarShakleeSubangPerdana

.
Biar gambar berbicara 😍😍😍
.
#kulitmakinberseri #kulitmakinbermaya #kulitmakincerah #kulitmakinsegar #kulitmakinsihat #kulitmakinhalus #kulitmakinmulus #kulitmakingebu #jerawatmakinpudar #jerawatmakinberkurang #jerawathilang #tiadaparutjerawat #kulitkusamtiada hasil #konsistendenganvitaminc #vitamincshaklee .
.
Jom cepat dapatkan #shakleevitaminc #vitaminkulitcantik . Boleh kontek saya 👇🏼👇🏼👇🏼
.
Kami ialah #vEminent Family. Pengedar #shakleedamansaradamai
#shakleesubangbestari #shakleesubangperdana
.
Penghantaran ke seluruh Malaysia
.
SMS/ WhatsApp/ Call:
☎️ 01118646718
☎️ 01118646718
☎️ 01118646718
.
🎁 Setiap pembelian #VitaminShaklee daripada @maliani_johan akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan.
.
💚 #MakCunShaklee Kerana semua IBU adalah CANTIK di mata anak-anaknya ❤️
.
#PengedarShakleeDamansaraDamai #PengedarShakleeSubangBestari #PengedarShakleeSubangPerdana

.
Biar gambar berbicara 😍😍😍
.
#kulitmakinberseri #kulitmakinbermaya #kulitmakincerah #kulitmakinsegar #kulitmakinsihat #kulitmakinhalus #kulitmakinmulus #kulitmakingebu #jerawatmakinpudar #jerawatmakinberkurang #jerawathilang #tiadaparutjerawat #kulitkusamtiada hasil #konsistendenganvitaminc #vitamincshaklee .
.
Jom cepat dapatkan #shakleevitaminc #vitaminkulitcantik . Boleh kontek saya 👇🏼👇🏼👇🏼
.
Kami ialah #vEminent Family. Pengedar #shakleedamansaradamai
#shakleesubangbestari #shakleesubangperdana
.
Penghantaran ke seluruh Malaysia
.
SMS/ WhatsApp/ Call:
☎️ 01118646718
☎️ 01118646718
☎️ 01118646718
.
🎁 Setiap pembelian #VitaminShaklee daripada @maliani_johan akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan.
.
💚 #MakCunShaklee Kerana semua IBU adalah CANTIK di mata anak-anaknya ❤️
.
#PengedarShakleeDamansaraDamai #PengedarShakleeSubangBestari #PengedarShakleeSubangPerdana

Minuman Favourite Saya

Semua orang ada minuman favourite kan? Dan paling penting kita akan rasa suatu hari itu tak akan lengkap tanpanya.
.
.Macam itulah Liyana rasa sejak berkenalan dengan ESP setahun yang lalu setiap hari Liyana tak fikir banyak kali nak sarapan dengan apa. Kalau dulu selalu juga lah akan fikir, pagi tadi dah makan ni, esok pagi nak makan apa pulak.

Nak tidur malam pun akan fikir juga tau. Sebenarnya ,Liyana bukan jenis yang gemar sangat makan waktu pagi, kalau makan pun selalu dalam kuantiti yang sedikit. Belum sampai tengahari perut dah lapar balik. So Liyana sangat-sangat mencari minuman yang boleh Liyana consume untuk kekal aktif dan boleh rasa kenyang dalam tempoh tertentu.

Liyana nak sangat minuman yang PADAT DENGAN PROTEIN tapi dalam masa yang sama tidak perlu mengambil makanan berat seperti nasi dan makanan bergoreng. Sebab selalu sangat apabila makan makanan pagi yang berat ni boleh buat badan kita rasa malas. Dan paling teruk baru nak start kerja dah menguap beberapa kali. Memang teruk sangat apabila keadaan itu berlaku. Nak buat apa pun rasa tak semangat.Memang rasa tak best.
.
Namun dengan pengambilan ESP setiap pagi ini lain sangat tau rasa dia, walaupun minum ESP dalam satu gelas macam tu dah boleh rasa perut ni padat dah. Rasa kenyang pun lama sangat. Ini kerana ESP kaya dengan protein soya asli berbanding minuman soya lain tau. Menarik kan.? .
.
.Kadang - kadang tak sedar, Ehhh.. dah tengahari pun !.Tapi ia bukanlah bermaksud kita akan skip makan tengahari. Cuma kita akan rasa tak lapar sangat dan still boleh control untuk makan selepas itu.
.
.Syukur sebenarnya sebab akhirnya jumpa minuman yang boleh bagi Liyana energy dalam rutin seharian. Bahkan ESP ini juga banyak manfaat lain yang Liyana sendiri baru tahu masa awal-awal consume dahulu. Paling menarik ESP sesuai untuk golongan usia.💟
.
.Sekarang Liyana tak perlu risau dah bila ada ESP semua jadi mudah. Paling penting MENJIMATKAN MASA. SHAKE-SHAKE dah boleh minum. .
.
.Jadi pada sesiapa nak dapat ESP sempena PROMOSI NOVEMBER ini atau nak bertanyakan lebih lanjut boleh whatsapp Liyana tau. Saya sedia membantu anda. 😃

Liyana / 0148181310
Trusted SID SHAKLEE

SUSTAINED RELEASE VITA C
.
Sustained release bermaksud vitamin C ini dilepaskan secara berperingkat bagi memastikan ia kekal lama di dalam badan😊 Itulah keunikan vitamin C Shaklee.
.
Keperluan vitamin C:
🌸Adalah untuk proses pembuatan collagen dalam badan-->penting untuk repair luka.
🌸buat neurotransmitters saraf( brain booster)
🌸diperlukan dalam metabolism protein.
🌸sebagai antioxidants -->penting untuk awet muda, lindung diri dari penyakit yang disebabkan oleh radikal bebas.
🌸serap zat besi--> perlu diambil untuk anemia(kurang darah merah). diambil bersama zat besi.
🌸imuniti badan yang kuat-->jarang sakit.
🌸 bagus untuk kesihatan gigi, gusi & tulang.
.
Mek,Your trusted SID
0177788932

#shakleeusj #shakleeeffect #shakleevitaminc #vitcshakleemurah #setcantik

PROMOSI NOVEMBER!!!
Hanya di @tfadzlinabeauty
Untuk pembelian set dan sebotol
Servis terbaik untuk semua produk shaklee
Berminat wassap fadz di 0129066408 atau klik je link di bio.
Fadz akan guide cara makan mengikut masalah anda
Harga dan konsultansi terbaik

#shaklee #shakleebandarsaujanaputra #vitaminc #kulitcantik #shakleevitaminc #vitamine #esp #setcantikshaklee #Jeragat #jerawat #jerawatbatu #glacomplex #tipskurus #kuruskanbadan #kurus #setkurus #setkurusshaklee #jomkurus #shakleeesp #detox #weightloss #masalahberatbadan #lechitin #herblax #sembelit #vivix #ostematrix #kalsium #tipscantik #tipssihat

Assalamualaikum & hi semua 💖
-
-
Siapa kat sini student and memang mencari-cari supplement cantik berseri? So say hi kepada VITA C dan VITA E complex yang juga dikenali sebagai FLAWLESS DUO! One set ni sangat mudah diconsume + SUPERJIMAT kerana 1 set tahan EMPAT BULAN +++!!
-
-
Memang Ain highly recommend set ni kepada student @ student yang ingin mencuba Shaklee ( FIRST TIMER ) sebab gerenti berkesan!
-
-
Apa lagi dapat?
-
-
Of course lah sihat dapat, cantik pun dapat! 👍🏻
-
-
VITA E complex ( 120 capsules )
⭐️melambatkan penuaan
⭐️mengurangkan kedut
⭐️mengurangkan parut
⭐️mengurangkan jerawat
⭐️memudarkan jeragat
⭐️menghilangkan garis halus pada wajah
⭐️mengurangkan stretchmarks
⭐️melawan kanser
⭐️menguatkan imun
⭐️melambatkan tumor
⭐️mengurangkan katarak
⭐️mendorong daya seksual ( kesuburan )
⭐️memperbaiki salur darah / kitaran darah
⭐️merawat pening
⭐️merawat sakit sendi, kejang
⭐️merawat ulser kulit
⭐️melindungi jantung
⭐️memperbanyak kolestrol baik dalam darah
⭐️menghalang anemia
-
-
SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS ( 180 tablets )
🌸membantu pembentukan kolagen
🌸mengurangkan kedut halus
🌸mengelakkan kulit kering dan kusam
🌸kulit menjadi lembut
🌸meningkatkan sistem imun
🌸mencantikkan kulit
🌸mencerahkan dan kulit pinkish
🌸mengatasi imsomnia
🌸memelihara kepejalan otot
🌸memperbaiki sistem pendarahan
🌸mengelakkan gusi berdarah
🌸mengekalkan kolestrol sihat
-
-
For booking, order & consultation
Kindly whatsapp
Ain Khalid
+6019-6611149
-
-
#shakleejohor
#shakleemelaka
#shakleemuar
#shakleebatupahat
#shakleemurah
#shakleevitaminc
#shakleemalaysia

Assalamualaikum & hi semua 💖
-
-
Siapa kat sini student and memang mencari-cari supplement cantik berseri? So say hi kepada VITA C dan VITA E complex yang juga dikenali sebagai FLAWLESS DUO! One set ni sangat mudah diconsume + SUPERJIMAT kerana 1 set tahan EMPAT BULAN +++!!
-
-
Memang Ain highly recommend set ni kepada student @ student yang ingin mencuba Shaklee ( FIRST TIMER ) sebab gerenti berkesan!
-
-
Apa lagi dapat?
-
-
Of course lah sihat dapat, cantik pun dapat! 👍🏻
-
-
VITA E complex ( 120 capsules )
⭐️melambatkan penuaan
⭐️mengurangkan kedut
⭐️mengurangkan parut
⭐️mengurangkan jerawat
⭐️memudarkan jeragat
⭐️menghilangkan garis halus pada wajah
⭐️mengurangkan stretchmarks
⭐️melawan kanser
⭐️menguatkan imun
⭐️melambatkan tumor
⭐️mengurangkan katarak
⭐️mendorong daya seksual ( kesuburan )
⭐️memperbaiki salur darah / kitaran darah
⭐️merawat pening
⭐️merawat sakit sendi, kejang
⭐️merawat ulser kulit
⭐️melindungi jantung
⭐️memperbanyak kolestrol baik dalam darah
⭐️menghalang anemia
-
-
SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS ( 180 tablets )
🌸membantu pembentukan kolagen
🌸mengurangkan kedut halus
🌸mengelakkan kulit kering dan kusam
🌸kulit menjadi lembut
🌸meningkatkan sistem imun
🌸mencantikkan kulit
🌸mencerahkan dan kulit pinkish
🌸mengatasi imsomnia
🌸memelihara kepejalan otot
🌸memperbaiki sistem pendarahan
🌸mengelakkan gusi berdarah
🌸mengekalkan kolestrol sihat
-
-
For booking, order & consultation
Kindly whatsapp
Ain Khalid
+6019-6611149
-
-
#shakleejohor
#shakleemelaka
#shakleemuar
#shakleebatupahat
#shakleemurah
#shakleevitaminc
#shakleemalaysia

Most Popular Instagram Hashtags