#shakleevitaminc

MOST RECENT

Jom sayang sayang semua rasai kenikmatan minum ESP shaklee nie. .
.
sekarang nih tengah ada promosi untuk ESP 😊

Since bulan depan dah start puasa, boleh beli awal buat stock sebab harga memang jimat sangat daripada biasa.

Mostly customers yang consume ESP lagi lagi time puasa, memang rasa lain sangat sangat! ✅ Lebih tahan rasa lapar
✅ Lebih bertenaga dan tak cepat letih
✅ Kurang rasa mengantuk

Bonus tambahan of course kulit makin cantik especially bila consume consistent hari hari ❤

Kalau awak nak grab promosi nih inform huda okey, ready stock available & postage pun ada setiap hari 😊
Boleh pm huda okey 😉
HUDA / 01139187538

#espshaklee #esp #shaklee #shakleemalaysia
#shakleeeffect #shakleedungun #shakleeterengganu #shakleevitaminc #shakleeespterbaik #shakleeespsoyprotein #shakleeespshaklee #shakleemilkbooster

Jom sayang sayang semua rasai kenikmatan minum ESP shaklee nie. .
.
sekarang nih tengah ada promosi untuk ESP 😊

Since bulan depan dah start puasa, boleh beli awal buat stock sebab harga memang jimat sangat daripada biasa.

Mostly customers yang consume ESP lagi lagi time puasa, memang rasa lain sangat sangat! ✅ Lebih tahan rasa lapar
✅ Lebih bertenaga dan tak cepat letih
✅ Kurang rasa mengantuk

Bonus tambahan of course kulit makin cantik especially bila consume consistent hari hari ❤

Kalau awak nak grab promosi nih inform huda okey, ready stock available & postage pun ada setiap hari 😊
Boleh pm huda okey 😉
HUDA / 01139187538

#espshaklee #esp #shaklee #shakleemalaysia
#shakleeeffect #shakleedungun #shakleeterengganu #shakleevitaminc #shakleeespterbaik #shakleeespsoyprotein #shakleeespshaklee #shakleemilkbooster

Jom sayang sayang semua rasai kenikmatan minum ESP shaklee nie. .
.
sekarang nih tengah ada promosi untuk ESP 😊

Since bulan depan dah start puasa, boleh beli awal buat stock sebab harga memang jimat sangat daripada biasa.

Mostly customers yang consume ESP lagi lagi time puasa, memang rasa lain sangat sangat! ✅ Lebih tahan rasa lapar
✅ Lebih bertenaga dan tak cepat letih
✅ Kurang rasa mengantuk

Bonus tambahan of course kulit makin cantik especially bila consume consistent hari hari ❤

Kalau awak nak grab promosi nih inform huda okey, ready stock available & postage pun ada setiap hari 😊
Boleh pm huda okey 😉
HUDA / 01139187538

#espshaklee #esp #shaklee #shakleemalaysia
#shakleeeffect #shakleedungun #shakleeterengganu #shakleevitaminc #shakleeespterbaik #shakleeespsoyprotein #shakleeespshaklee #shakleemilkbooster

Jom sayang sayang semua rasai kenikmatan minum ESP shaklee nie. .
.
sekarang nih tengah ada promosi untuk ESP 😊

Since bulan depan dah start puasa, boleh beli awal buat stock sebab harga memang jimat sangat daripada biasa.

Mostly customers yang consume ESP lagi lagi time puasa, memang rasa lain sangat sangat! ✅ Lebih tahan rasa lapar
✅ Lebih bertenaga dan tak cepat letih
✅ Kurang rasa mengantuk

Bonus tambahan of course kulit makin cantik especially bila consume consistent hari hari ❤

Kalau awak nak grab promosi nih inform huda okey, ready stock available & postage pun ada setiap hari 😊
Boleh pm huda okey 😉
HUDA / 01139187538

#espshaklee #esp #shaklee #shakleemalaysia
#shakleeeffect #shakleedungun #shakleeterengganu #shakleevitaminc #shakleeespterbaik #shakleeespsoyprotein #shakleeespshaklee #shakleemilkbooster

.SET PERFECT TWO 🌸 .
.
.( SET BAJET JIMAT special untuk STUDENT) .
.
.Khas pada korang yang nak cantik dan mengalami masalah kulit. TAPI KURANG BAJET!
.
.Korang dah cuba macam-macam cara nak atasi, tapi tak menjadi dan tak mendatangkan kesan.
.
.Liyana sendiri mengalami perubahan dengan 2 supplement ini tau.
.
. Tapi, walaupun kesannya memakan sedikit masa,janji supplement ini tidak memudaratkan kulit Liyana, malah setiap hari akan dok tunggu effect positif yang berlaku pada kulit.

Suka sangat tau.Liyana tak pernah jumpa supplement macam ni maaa.
.
.Jika sebelum ini kulit selalu sunburn, jerawat naik, pori muka besar, muka ada kesan parut, lagi pulak berminyak bila dok tengah pana. Memang agak merimaskan laa.
.
.So, Vitamin C dan Vitamin E inilah sebenarnya penyelamat masalah kulit Liyana tau.Korang kena cuba dulu tau. Baru tahu kesan dia nanti.
.
.Dan, semestinya set ini amat laku keras tau.Setiap minggu ada orang akan dok serbu.
.
.Bagi sesiapa nak dapatkan Set PERFECT TWO ini,boleh Whatsapp or DM Liyana yaa..anytime Liyana akan reply pertanyaan ualls semua.. okeyy 😁
.
.
.Liyana /0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.
.
.#setcantik#shakleemalaysia
#shakleesettwincantik#shakleeindependentdistributor#shakleeshahalam #sethamil #setpregnant #setmengandung #setibuhamil #settenaga #setnutrisi #setibu #lowhb #acidfolic #setkulit #setiimunisasi #kalsium #sethamilshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleebcomplex #shakleevitalea #shakleeostematrix #shakleevitaminc #flawlessskin #shakleeeffect #shakleesarawak #shakleekuching #shakleemiri #shakleesabah

.SET PERFECT TWO 🌸 .
.
.( SET BAJET JIMAT special untuk STUDENT) .
.
.Khas pada korang yang nak cantik dan mengalami masalah kulit. TAPI KURANG BAJET!
.
.Korang dah cuba macam-macam cara nak atasi, tapi tak menjadi dan tak mendatangkan kesan.
.
.Liyana sendiri mengalami perubahan dengan 2 supplement ini tau.
.
. Tapi, walaupun kesannya memakan sedikit masa,janji supplement ini tidak memudaratkan kulit Liyana, malah setiap hari akan dok tunggu effect positif yang berlaku pada kulit.

Suka sangat tau.Liyana tak pernah jumpa supplement macam ni maaa.
.
.Jika sebelum ini kulit selalu sunburn, jerawat naik, pori muka besar, muka ada kesan parut, lagi pulak berminyak bila dok tengah pana. Memang agak merimaskan laa.
.
.So, Vitamin C dan Vitamin E inilah sebenarnya penyelamat masalah kulit Liyana tau.Korang kena cuba dulu tau. Baru tahu kesan dia nanti.
.
.Dan, semestinya set ini amat laku keras tau.Setiap minggu ada orang akan dok serbu.
.
.Bagi sesiapa nak dapatkan Set PERFECT TWO ini,boleh Whatsapp or DM Liyana yaa..anytime Liyana akan reply pertanyaan ualls semua.. okeyy 😁
.
.
.Liyana /0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.
.
.#setcantik#shakleemalaysia
#shakleesettwincantik#shakleeindependentdistributor#shakleeshahalam #sethamil #setpregnant #setmengandung #setibuhamil #settenaga #setnutrisi #setibu #lowhb #acidfolic #setkulit #setiimunisasi #kalsium #sethamilshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleebcomplex #shakleevitalea #shakleeostematrix #shakleevitaminc #flawlessskin #shakleeeffect #shakleesarawak #shakleekuching #shakleemiri #shakleesabah

.SET PERFECT TWO 🌸 .
.
.( SET BAJET JIMAT special untuk STUDENT) .
.
.Khas pada korang yang nak cantik dan mengalami masalah kulit. TAPI KURANG BAJET!
.
.Korang dah cuba macam-macam cara nak atasi, tapi tak menjadi dan tak mendatangkan kesan.
.
.Liyana sendiri mengalami perubahan dengan 2 supplement ini tau.
.
. Tapi, walaupun kesannya memakan sedikit masa,janji supplement ini tidak memudaratkan kulit Liyana, malah setiap hari akan dok tunggu effect positif yang berlaku pada kulit.

Suka sangat tau.Liyana tak pernah jumpa supplement macam ni maaa.
.
.Jika sebelum ini kulit selalu sunburn, jerawat naik, pori muka besar, muka ada kesan parut, lagi pulak berminyak bila dok tengah pana. Memang agak merimaskan laa.
.
.So, Vitamin C dan Vitamin E inilah sebenarnya penyelamat masalah kulit Liyana tau.Korang kena cuba dulu tau. Baru tahu kesan dia nanti.
.
.Dan, semestinya set ini amat laku keras tau.Setiap minggu ada orang akan dok serbu.
.
.Bagi sesiapa nak dapatkan Set PERFECT TWO ini,boleh Whatsapp or DM Liyana yaa..anytime Liyana akan reply pertanyaan ualls semua.. okeyy 😁
.
.
.Liyana /0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.
.
.#setcantik#shakleemalaysia
#shakleesettwincantik#shakleeindependentdistributor#shakleeshahalam #sethamil #setpregnant #setmengandung #setibuhamil #settenaga #setnutrisi #setibu #lowhb #acidfolic #setkulit #setiimunisasi #kalsium #sethamilshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleebcomplex #shakleevitalea #shakleeostematrix #shakleevitaminc #flawlessskin #shakleeeffect #shakleesarawak #shakleekuching #shakleemiri #shakleesabah

Terlalu banyak keistimewaan vita c plus di antaranya iaitu :
. ■Membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman.
■Membantu memperbaiki masalah insomnia atau stress
■Membantu mengurangkan symptom flu dan selsema
■Merangsang pengeluaran T-cell untuk membantu melawan ulser.
■Merangsang pembentukan kolagen ■Membina sel darah merah yg sihat untuk penyerapan zat besi yang baik
■Membantu meningkatkan sistem imun
■Membantu mencerah kan kulit dan melambatkan penuaan
■Memperbaiki sinptom pendarahan seperti gusi berdarah dan lebam.

Memang berbaloi anda amalkan Vita c Plus Ini. Dapatkan segera.

WhatsApp +6016 924 6453
.
.
#MyLiaGaleriVitamin #VitaminC #ShakleeVitaminC #PengedarShakleeNilai #PengedarShakleeSepang

PROMOSI ESP!! 🍁 ESP BUAT KULIT CANTIK DAN BADAN BERTENAGA🍁
.
.
ESP yang tinggi dengan protein membantu untuk buat badan kekal bertenaga dan rasa kenyang berpanjangan.
.
.
Protein juga merupakan elemen penting untuk sel kulit untuk jadikan kulit lebih cantik, anjal dan cerah. Ni lah antara sebab ESP sentiasa menjadi high demand rakyat Malaysia. Satu tong ada banyak sangat manfaat dan kelebihannya.
.
.
Anda yang belum pernah cuba ESP, memang wajib ada satu tong di rumah. Bukan anda sorang je boleh amalkan, tapi seluruh keluarga pun bole ambil sebab ESP sesuai untuk semua peringkat umur dan jantina😉
.
.
Kelebihan ESP:
1-Mencerahkan kulit sekata
2-Menghilangkan jeragat
3-Membekalkan tenaga berpanjangan
4-Menguruskan badan
5-Memudarkan parut jerawat
6-Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati
7-Memberi rasa kenyang yang lama
8-Mengatasi rasa letih dan lesu
9-Anjalkan payudara
10-Anjalkan punggung
11-Menyihatkan rambut dan mengatasi masalah keguguran
12-Mencantikkan kuku
13-Melembutkan tumit kaki yang merekah
14-Menguatkan rahim
15-Meningkatkan kualiti susu ibu (anak cepat rasa kenyang kerana susu ibu jadi lebih pekat)
16-Rendah kolesterol
17-Membantu pembentukan sel baru yang sihat
18-Memelihara kesihatan jantung
19-Menguatkan imuniti badan
20-Membaiki memori- meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan.
-
-

And the list goes on. Tak hairan lah ESP ni jadi supplement kegemaran ramai dalam Shaklee sebab kebaikan dia terlalu banyak. Whatsapp MUNI untuk order n details😉

Jangan risau. Semua produk Shaklee berasaskan bahan-bahan semulajadi dan telah menjalani pelbagai ujian makmal sebelum ianya dipasarkan.
.
More inquiries,to order just contact
.
Whatsapp/dm
Your trusted SID💕
.
.
0145375347
http://www.wasap.my/60145375347
.
.
#shakleeusim#cantikmanis#trustedagentshaklee#shakleesetbajet#sihatbersamashaklee#shakleevitaminb#shakleevitaminc#shakleevitamine#projekbuatduit

HOT DEMAND SETIAP BULAN!
.
.Dalam sebulan mesti ada sahaja orang akan serbu set ini tau. Mana taknya set ini antara paling super jimat dan tahan lama tempoh penggunaan. kekna pun masih konsisten consume set ini untuk effect yang lagi HEBAT!
.
.KELEBIHAN SUPPLEMENT DALAM FULL SET KECANTIKAN:
.
.ESP .
.🌸kandungan protein dalam ESP yg tinggi dapat meransang penghasilan KOLAGEN dalam badan dan manjadikan kulit PUTIH & HALUS!
.
.VITAMIN C .
.🌸membantu mengekalkan kulit yg AWET MUDA, MENCERAHKAN KULIT secara semulajadi, mengecilkan PORI MUKA dan meransang PEMBENTUKAN KOLAGEN
.
.VITAMIN E .
.🌸membantu mengurangkan PARUT JERAWAT, KESAN JERAGAT dan KULIT KERING. Juga menjadikan KULIT LEMBAB secara semulajadi.
.
.Set ini jimat sangat tau sebab dalam satu item boleh pelbagai fungsi.boleh tahan berbulan-bulan. Siap boleh buat masker lagi tau. Paling penting sekali of course lah kena rajin diri. Baru laa berkesan. Betul tak? .
.
. 🌸 Setiap pembelian satu set produk ini kekna akan bagi special guide untuk cara pengambilan semua tau. So untuk sebarang pertanyaan lanjut berkenaan dengan SET KECANTIKAN ini bolehlah menghubungi kekna. 😊😊😊
.
.
.
.Kekna 0186622890
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.#kulitanjal #setcantikshaklee #kulitflawless #shaklee #shakleepandanmewah #setnutrisi #shakleesetcantik #shakleesetapak #shakleebrunei #setkulit #setiimunisasi #shakleekl #sethamilshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleeampang #shakleevitalea #shakleeostematrix #shakleevitaminc #flawlessskin #shakleeampangpoint #shakleevitamine #setkesuburan #shakleedesapandan #shakleekosas #shakleealorsetar #shakleeselangor #shakleepandanindah #shakleeesp

HOT DEMAND SETIAP BULAN!
.
.Dalam sebulan mesti ada sahaja orang akan serbu set ini tau. Mana taknya set ini antara paling super jimat dan tahan lama tempoh penggunaan. kekna pun masih konsisten consume set ini untuk effect yang lagi HEBAT!
.
.KELEBIHAN SUPPLEMENT DALAM FULL SET KECANTIKAN:
.
.ESP .
.🌸kandungan protein dalam ESP yg tinggi dapat meransang penghasilan KOLAGEN dalam badan dan manjadikan kulit PUTIH & HALUS!
.
.VITAMIN C .
.🌸membantu mengekalkan kulit yg AWET MUDA, MENCERAHKAN KULIT secara semulajadi, mengecilkan PORI MUKA dan meransang PEMBENTUKAN KOLAGEN
.
.VITAMIN E .
.🌸membantu mengurangkan PARUT JERAWAT, KESAN JERAGAT dan KULIT KERING. Juga menjadikan KULIT LEMBAB secara semulajadi.
.
.Set ini jimat sangat tau sebab dalam satu item boleh pelbagai fungsi.boleh tahan berbulan-bulan. Siap boleh buat masker lagi tau. Paling penting sekali of course lah kena rajin diri. Baru laa berkesan. Betul tak? .
.
. 🌸 Setiap pembelian satu set produk ini kekna akan bagi special guide untuk cara pengambilan semua tau. So untuk sebarang pertanyaan lanjut berkenaan dengan SET KECANTIKAN ini bolehlah menghubungi kekna. 😊😊😊
.
.
.
.Kekna 0186622890
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.#kulitanjal #setcantikshaklee #kulitflawless #shaklee #shakleepandanmewah #setnutrisi #shakleesetcantik #shakleesetapak #shakleebrunei #setkulit #setiimunisasi #shakleekl #sethamilshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleeampang #shakleevitalea #shakleeostematrix #shakleevitaminc #flawlessskin #shakleeampangpoint #shakleevitamine #setkesuburan #shakleedesapandan #shakleekosas #shakleealorsetar #shakleeselangor #shakleepandanindah #shakleeesp

HOT DEMAND SETIAP BULAN!
.
.Dalam sebulan mesti ada sahaja orang akan serbu set ini tau. Mana taknya set ini antara paling super jimat dan tahan lama tempoh penggunaan. Kekna pun masih konsisten consume set ini untuk effect yang lagi HEBAT!
.
.KELEBIHAN SUPPLEMENT DALAM FULL SET KECANTIKAN:
.
.ESP .
.🌸kandungan protein dalam ESP yg tinggi dapat meransang penghasilan KOLAGEN dalam badan dan manjadikan kulit PUTIH & HALUS!
.
.VITAMIN C .
.🌸membantu mengekalkan kulit yg AWET MUDA, MENCERAHKAN KULIT secara semulajadi, mengecilkan PORI MUKA dan meransang PEMBENTUKAN KOLAGEN
.
.VITAMIN E .
.🌸membantu mengurangkan PARUT JERAWAT, KESAN JERAGAT dan KULIT KERING. Juga menjadikan KULIT LEMBAB secara semulajadi.
.
.Set ini jimat sangat tau sebab dalam satu item boleh pelbagai fungsi.boleh tahan berbulan-bulan. Siap boleh buat masker lagi tau. Paling penting sekali of course lah kena rajin diri. Baru laa berkesan. Betul tak? .
.
. 🌸 Setiap pembelian satu set produk ini KekNa akan bagi special guide untuk cara pengambilan semua tau. So untuk sebarang pertanyaan lanjut berkenaan dengan SET KECANTIKAN ini bolehlah menghubungi Kekna. 😊😊😊
.
.
.
.Kekna 0186622890
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.#kulitanjal #setcantikshaklee #kulitflawless #shakleemasai #shakleejitra #setnutrisi #shakleesetcantik #shakleesetapak #shakleebrunei #setkulit #setiimunisasi #shakleekl #sethamilshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleeampang #shakleevitalea #shakleeostematrix #shakleevitaminc #flawlessskin #shakleeampangpoint #shakleevitamine #setkesuburan #shakleedesapandan #shakleekosas #shakleealorsetar #shakleeselangor #shakleepandanindah #shakleeesp

HOT DEMAND SETIAP BULAN!
.
.Dalam sebulan mesti ada sahaja orang akan serbu set ini tau. Mana taknya set ini antara paling super jimat dan tahan lama tempoh penggunaan. kekna pun masih konsisten consume set ini untuk effect yang lagi HEBAT!
.
.KELEBIHAN SUPPLEMENT DALAM FULL SET KECANTIKAN:
.
.ESP .
.🌸kandungan protein dalam ESP yg tinggi dapat meransang penghasilan KOLAGEN dalam badan dan manjadikan kulit PUTIH & HALUS!
.
.VITAMIN C .
.🌸membantu mengekalkan kulit yg AWET MUDA, MENCERAHKAN KULIT secara semulajadi, mengecilkan PORI MUKA dan meransang PEMBENTUKAN KOLAGEN
.
.VITAMIN E .
.🌸membantu mengurangkan PARUT JERAWAT, KESAN JERAGAT dan KULIT KERING. Juga menjadikan KULIT LEMBAB secara semulajadi.
.
.Set ini jimat sangat tau sebab dalam satu item boleh pelbagai fungsi.boleh tahan berbulan-bulan. Siap boleh buat masker lagi tau. Paling penting sekali of course lah kena rajin diri. Baru laa berkesan. Betul tak? .
.
. 🌸 Setiap pembelian satu set produk ini kekna akan bagi special guide untuk cara pengambilan semua tau. So untuk sebarang pertanyaan lanjut berkenaan dengan SET KECANTIKAN ini bolehlah menghubungi kekna. 😊😊😊
.
.
.
.Kekna 0186622890
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.#kulitanjal #setcantikshaklee #kulitflawless #shaklee #shakleepandanmewah #setnutrisi #shakleesetcantik #shakleesetapak #shakleebrunei #setkulit #setiimunisasi #shakleekl #sethamilshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleeampang #shakleevitalea #shakleeostematrix #shakleevitaminc #flawlessskin #shakleeampangpoint #shakleevitamine #setkesuburan #shakleedesapandan #shakleekosas #shakleealorsetar #shakleeselangor #shakleepandanindah #shakleeesp

HOT DEMAND SETIAP BULAN!
.
.Dalam sebulan mesti ada sahaja orang akan serbu set ini tau. Mana taknya set ini antara paling super jimat dan tahan lama tempoh penggunaan. kekna pun masih konsisten consume set ini untuk effect yang lagi HEBAT!
.
.KELEBIHAN SUPPLEMENT DALAM FULL SET KECANTIKAN:
.
.ESP .
.🌸kandungan protein dalam ESP yg tinggi dapat meransang penghasilan KOLAGEN dalam badan dan manjadikan kulit PUTIH & HALUS!
.
.VITAMIN C .
.🌸membantu mengekalkan kulit yg AWET MUDA, MENCERAHKAN KULIT secara semulajadi, mengecilkan PORI MUKA dan meransang PEMBENTUKAN KOLAGEN
.
.VITAMIN E .
.🌸membantu mengurangkan PARUT JERAWAT, KESAN JERAGAT dan KULIT KERING. Juga menjadikan KULIT LEMBAB secara semulajadi.
.
.Set ini jimat sangat tau sebab dalam satu item boleh pelbagai fungsi.boleh tahan berbulan-bulan. Siap boleh buat masker lagi tau. Paling penting sekali of course lah kena rajin diri. Baru laa berkesan. Betul tak? .
.
. 🌸 Setiap pembelian satu set produk ini kekna akan bagi special guide untuk cara pengambilan semua tau. So untuk sebarang pertanyaan lanjut berkenaan dengan SET KECANTIKAN ini bolehlah menghubungi kekna. 😊😊😊
.
.
.
.Kekna 0186622890
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.#kulitanjal #setcantikshaklee #kulitflawless #shaklee #shakleepandanmewah #setnutrisi #shakleesetcantik #shakleesetapak #shakleebrunei #setkulit #setiimunisasi #shakleekl #sethamilshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleeampang #shakleevitalea #shakleeostematrix #shakleevitaminc #flawlessskin #shakleeampangpoint #shakleevitamine #setkesuburan #shakleedesapandan #shakleekosas #shakleealorsetar #shakleeselangor #shakleepandanindah #shakleeesp

HOT DEMAND SETIAP BULAN!
.
.Dalam sebulan mesti ada sahaja orang akan serbu set ini tau. Mana taknya set ini antara paling super jimat dan tahan lama tempoh penggunaan. kekna pun masih konsisten consume set ini untuk effect yang lagi HEBAT!
.
.KELEBIHAN SUPPLEMENT DALAM FULL SET KECANTIKAN:
.
.ESP .
.🌸kandungan protein dalam ESP yg tinggi dapat meransang penghasilan KOLAGEN dalam badan dan manjadikan kulit PUTIH & HALUS!
.
.VITAMIN C .
.🌸membantu mengekalkan kulit yg AWET MUDA, MENCERAHKAN KULIT secara semulajadi, mengecilkan PORI MUKA dan meransang PEMBENTUKAN KOLAGEN
.
.VITAMIN E .
.🌸membantu mengurangkan PARUT JERAWAT, KESAN JERAGAT dan KULIT KERING. Juga menjadikan KULIT LEMBAB secara semulajadi.
.
.Set ini jimat sangat tau sebab dalam satu item boleh pelbagai fungsi.boleh tahan berbulan-bulan. Siap boleh buat masker lagi tau. Paling penting sekali of course lah kena rajin diri. Baru laa berkesan. Betul tak? .
.
. 🌸 Setiap pembelian satu set produk ini kekna akan bagi special guide untuk cara pengambilan semua tau. So untuk sebarang pertanyaan lanjut berkenaan dengan SET KECANTIKAN ini bolehlah menghubungi kekna. 😊😊😊
.
.
.
.Kekna 0186622890
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.#kulitanjal #setcantikshaklee #kulitflawless #shakleemasai #shakleejitra #setnutrisi #shakleesetcantik #shakleesetapak #shakleebrunei #setkulit #setiimunisasi #shakleekl #sethamilshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleeampang #shakleevitalea #shakleeostematrix #shakleevitaminc #flawlessskin #shakleeampangpoint #shakleevitamine #setkesuburan #shakleedesapandan #shakleekosas #shakleealorsetar #shakleeselangor #shakleepandanindah #shakleeesp

RAHSIA KULIT CANTIK.💟💟💟
.
.Beberapa hari lagi kan nak masuk bulan puasa. Korang dah ready ke cantik-cantik time raya nanti. .
.
.Ada masalah kulit kadang kala mencacatkan sedikit pandangan kita nak untuk tampil cantik dengan kulit yang sihat. .
.
.So, jangan risau ada supplement yang boleh korang consume untuk berseri-seri di pagi raya. Now boleh start grab Vitamin C dan Collagen powder ni tau.
.
Kebaikan Sustained Release Vitamin C
.
.✔. Merangsang pembentukan kolagen
.✔. Menguatkan sistem imunisasi .
.✔. Mencerahkan kulit dan mengelak kulit kusam
.✔. Mengawal masalah kulit berminyak .
.✔. Mengecilkan pori muka .
.✔. Mengurangkan masalah sunburn
.✔. Menghilangkan blackhead
.✔. Melindungi dari sinaran UV
.✔. Mengurangkan masalah pigmentasi
.✔. Mengembalikan tona kulit dengan sekata
.✔. Anti-oksida untuk melawan radikal bebas
.✔. Melambatkan penuaan .
.✔. Melembapkan kulit dari dalam
.✔. Membantu mencantikkan tekstur kulit .
.✔. Meningkat sistem imunisasi untuk mengelakkan deman dan selsema. .
.✔. Boleh buat masker juga tau. .
.
.Kebaikan Collagen Powder Shaklee
.
.✔.Mencerahkan kulit dengan sekata muka dan badan. .
.✔.Kulit lebih moist dan glowing.
.✔.Mengurangkan masalah jerawat yang nak tumbuh dan juga menghilangkan parut jerawat berlubang juga. .
.✔.Mengecilkan pori pada kulit wajah untuk muka nampak lebih smooth. .
.✔.Mengurangkan masalah blackhead dan whitehead.
.✔.Mengurangkan masalah rambut gugur dan masalah kuku yang mudah rapuh. .
.✔.Menegangkan dan menganjalkan payudara. .
.✔.Membantu mengekalkan kesihatan tulang rawan dan menguatkan otot. .
.✔Mengatasi keradangan.
.
.
.Sebarang pertanyaan atau order boleh DM atau whatsapp terus ya. .
.
.Liyana / 0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.
.#kulitanjal #setcantikshaklee #kulitflawless #shakleejitra #setnutrisi #shakleesetcantik #shakleesetapak #shakleebrunei #setkulit #setiimunisasi #shakleekl #sethamilshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleekotabharu #shakleevitalea #shakleeostematrix #shakleevitaminc #flawlessskin #collagenpowdershaklee #awetmuda #shakleekuantan #shakleevitamine #setkesuburan #shakleejb #shakleepasirgudang #shakleealorsetar #shakleesgpetani #shakleesingapore #shakleeesp

RAHSIA KULIT CANTIK.💟💟💟
.
.Beberapa hari lagi kan nak masuk bulan puasa. Korang dah ready ke cantik-cantik time raya nanti. .
.
.Ada masalah kulit kadang kala mencacatkan sedikit pandangan kita nak untuk tampil cantik dengan kulit yang sihat. .
.
.So, jangan risau ada supplement yang boleh korang consume untuk berseri-seri di pagi raya. Now boleh start grab Vitamin C dan Collagen powder ni tau.
.
Kebaikan Sustained Release Vitamin C
.
.✔. Merangsang pembentukan kolagen
.✔. Menguatkan sistem imunisasi .
.✔. Mencerahkan kulit dan mengelak kulit kusam
.✔. Mengawal masalah kulit berminyak .
.✔. Mengecilkan pori muka .
.✔. Mengurangkan masalah sunburn
.✔. Menghilangkan blackhead
.✔. Melindungi dari sinaran UV
.✔. Mengurangkan masalah pigmentasi
.✔. Mengembalikan tona kulit dengan sekata
.✔. Anti-oksida untuk melawan radikal bebas
.✔. Melambatkan penuaan .
.✔. Melembapkan kulit dari dalam
.✔. Membantu mencantikkan tekstur kulit .
.✔. Meningkat sistem imunisasi untuk mengelakkan deman dan selsema. .
.✔. Boleh buat masker juga tau. .
.
.Kebaikan Collagen Powder Shaklee
.
.✔.Mencerahkan kulit dengan sekata muka dan badan. .
.✔.Kulit lebih moist dan glowing.
.✔.Mengurangkan masalah jerawat yang nak tumbuh dan juga menghilangkan parut jerawat berlubang juga. .
.✔.Mengecilkan pori pada kulit wajah untuk muka nampak lebih smooth. .
.✔.Mengurangkan masalah blackhead dan whitehead.
.✔.Mengurangkan masalah rambut gugur dan masalah kuku yang mudah rapuh. .
.✔.Menegangkan dan menganjalkan payudara. .
.✔.Membantu mengekalkan kesihatan tulang rawan dan menguatkan otot. .
.✔Mengatasi keradangan.
.
.
.Sebarang pertanyaan atau order boleh DM atau whatsapp terus ya. .
.
.Liyana / 0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.
.#kulitanjal #setcantikshaklee #kulitflawless #shakleejitra #setnutrisi #shakleesetcantik #shakleesetapak #shakleebrunei #setkulit #setiimunisasi #shakleekl #sethamilshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleekotabharu #shakleevitalea #shakleeostematrix #shakleevitaminc #flawlessskin #collagenpowdershaklee #awetmuda #shakleekuantan #shakleevitamine #setkesuburan #shakleejb #shakleepasirgudang #shakleealorsetar #shakleesgpetani #shakleesingapore #shakleeesp

RAHSIA KULIT CANTIK.💟💟💟
.
.Beberapa hari lagi kan nak masuk bulan puasa. Korang dah ready ke cantik-cantik time raya nanti. .
.
.Ada masalah kulit kadang kala mencacatkan sedikit pandangan kita nak untuk tampil cantik dengan kulit yang sihat. .
.
.So, jangan risau ada supplement yang boleh korang consume untuk berseri-seri di pagi raya. Now boleh start grab Vitamin C dan Collagen powder ni tau.
.
Kebaikan Sustained Release Vitamin C
.
.✔. Merangsang pembentukan kolagen
.✔. Menguatkan sistem imunisasi .
.✔. Mencerahkan kulit dan mengelak kulit kusam
.✔. Mengawal masalah kulit berminyak .
.✔. Mengecilkan pori muka .
.✔. Mengurangkan masalah sunburn
.✔. Menghilangkan blackhead
.✔. Melindungi dari sinaran UV
.✔. Mengurangkan masalah pigmentasi
.✔. Mengembalikan tona kulit dengan sekata
.✔. Anti-oksida untuk melawan radikal bebas
.✔. Melambatkan penuaan .
.✔. Melembapkan kulit dari dalam
.✔. Membantu mencantikkan tekstur kulit .
.✔. Meningkat sistem imunisasi untuk mengelakkan deman dan selsema. .
.✔. Boleh buat masker juga tau. .
.
.Kebaikan Collagen Powder Shaklee
.
.✔.Mencerahkan kulit dengan sekata muka dan badan. .
.✔.Kulit lebih moist dan glowing.
.✔.Mengurangkan masalah jerawat yang nak tumbuh dan juga menghilangkan parut jerawat berlubang juga. .
.✔.Mengecilkan pori pada kulit wajah untuk muka nampak lebih smooth. .
.✔.Mengurangkan masalah blackhead dan whitehead.
.✔.Mengurangkan masalah rambut gugur dan masalah kuku yang mudah rapuh. .
.✔.Menegangkan dan menganjalkan payudara. .
.✔.Membantu mengekalkan kesihatan tulang rawan dan menguatkan otot. .
.✔Mengatasi keradangan.
.
.
.Sebarang pertanyaan atau order boleh DM atau whatsapp terus ya. .
.
.Liyana / 0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.
.#kulitanjal #setcantikshaklee #kulitflawless #shakleejitra #setnutrisi #shakleesetcantik #shakleesetapak #shakleebrunei #setkulit #setiimunisasi #shakleekl #sethamilshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleekotabharu #shakleevitalea #shakleeostematrix #shakleevitaminc #flawlessskin #collagenpowdershaklee #awetmuda #shakleekuantan #shakleevitamine #setkesuburan #shakleejb #shakleepasirgudang #shakleealorsetar #shakleesgpetani #shakleesingapore #shakleeesp

HOT DEMAND SETIAP BULAN!
.
.Dalam sebulan mesti ada sahaja orang akan serbu set ini tau. Mana taknya set ini antara paling super jimat dan tahan lama tempoh penggunaan. Liyana pun masih konsisten consume set ini untuk effect yang lagi HEBAT!
.
.KELEBIHAN SUPPLEMENT DALAM FULL SET KECANTIKAN:
.
.ESP .
.🌸kandungan protein dalam ESP yg tinggi dapat meransang penghasilan KOLAGEN dalam badan dan manjadikan kulit PUTIH & HALUS!
.
.VITAMIN C .
.🌸membantu mengekalkan kulit yg AWET MUDA, MENCERAHKAN KULIT secara semulajadi, mengecilkan PORI MUKA dan meransang PEMBENTUKAN KOLAGEN
.
.VITAMIN E .
.🌸membantu mengurangkan PARUT JERAWAT, KESAN JERAGAT dan KULIT KERING. Juga menjadikan KULIT LEMBAB secara semulajadi.
.
.Set ini jimat sangat tau sebab dalam satu item boleh pelbagai fungsi.boleh tahan berbulan-bulan. Siap boleh buat masker lagi tau. Paling penting sekali of course lah kena rajin diri. Baru laa berkesan. Betul tak? .
.
. 🌸 Setiap pembelian satu set produk ini Liyana akan bagi special guide untuk cara pengambilan semua tau. So untuk sebarang pertanyaan lanjut berkenaan dengan SET KECANTIKAN ini bolehlah menghubungi Liyana. 😊😊😊
.
.
.
.Liyana / 0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.#kulitanjal #setcantikshaklee #kulitflawless #shakleemasai #shakleejitra #setnutrisi #shakleesetcantik #shakleesetapak #shakleebrunei #setkulit #setiimunisasi #shakleekl #sethamilshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleekotabharu #shakleevitalea #shakleeostematrix #shakleevitaminc #flawlessskin #shakleekuantan #shakleevitamine #setkesuburan #shakleejb #shakleepasirgudang #shakleealorsetar #shakleesgpetani #shakleesingapore #shakleeesp

HOT DEMAND SETIAP BULAN!
.
.Dalam sebulan mesti ada sahaja orang akan serbu set ini tau. Mana taknya set ini antara paling super jimat dan tahan lama tempoh penggunaan. Liyana pun masih konsisten consume set ini untuk effect yang lagi HEBAT!
.
.KELEBIHAN SUPPLEMENT DALAM FULL SET KECANTIKAN:
.
.ESP .
.🌸kandungan protein dalam ESP yg tinggi dapat meransang penghasilan KOLAGEN dalam badan dan manjadikan kulit PUTIH & HALUS!
.
.VITAMIN C .
.🌸membantu mengekalkan kulit yg AWET MUDA, MENCERAHKAN KULIT secara semulajadi, mengecilkan PORI MUKA dan meransang PEMBENTUKAN KOLAGEN
.
.VITAMIN E .
.🌸membantu mengurangkan PARUT JERAWAT, KESAN JERAGAT dan KULIT KERING. Juga menjadikan KULIT LEMBAB secara semulajadi.
.
.Set ini jimat sangat tau sebab dalam satu item boleh pelbagai fungsi.boleh tahan berbulan-bulan. Siap boleh buat masker lagi tau. Paling penting sekali of course lah kena rajin diri. Baru laa berkesan. Betul tak? .
.
. 🌸 Setiap pembelian satu set produk ini Liyana akan bagi special guide untuk cara pengambilan semua tau. So untuk sebarang pertanyaan lanjut berkenaan dengan SET KECANTIKAN ini bolehlah menghubungi Liyana. 😊😊😊
.
.
.
.Liyana / 0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.#kulitanjal #setcantikshaklee #kulitflawless #shakleemasai #shakleejitra #setnutrisi #shakleesetcantik #shakleesetapak #shakleebrunei #setkulit #setiimunisasi #shakleekl #sethamilshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleekotabharu #shakleevitalea #shakleeostematrix #shakleevitaminc #flawlessskin #shakleekuantan #shakleevitamine #setkesuburan #shakleejb #shakleepasirgudang #shakleealorsetar #shakleesgpetani #shakleesingapore #shakleeesp

Most Popular Instagram Hashtags