[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shakleetaiping

13103 posts

TOP POSTS

GLA shaklee diekstrak dari minyak borage yang mempunyai ketulenan yang tinggi. Dengan saiz yang lebih kecil dan kepekatan yang tinggi, GLA ialah teman baik wanita masa kini.
GLA Complex adalah EPO untuk regulate kitaran haid, hormon wanita, skin texture,skin repair dan skin glowing. Dalam GLA ni ada vitamin E jugak tau jadi kalau beli GLA ni dapat dua dalam satu. GLA ni adalah salah satu hot item yang shaklee promote untuk bulan september.
Kebaikan GLA Complex : 💄Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
💄Meningkatkan kesuburan.
💄Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
💄Membantu dalam menangani menopause.
💄Menguatkan kuku & rambut.
💄Memperlahankn proses penuaan.
Untuk yang mengalami masalah period tak teratur atau yang sedang berusaha meningkatkan kesuburan this is best for u.
Jom tanya kat sini :

Zuha
0122257059
Trusted SID

#gla
#periodteratur
#shakleetaiping
#sayajualshakleemurah
#glashaklee

Kenapa VITA C menjadi pilihan ramai ?

Yang paling best VITA C tahan sehingga 6 bulan satu botol. Ada 180biji. Jimat bukan? harga hanya rm100 kebawah! hee
.
.
.
Vitamin C adalah antara salah satu supplement yg wajib Shikin consume setiap hari👍
.
.
.
Dari masalah: KULIT BERMINYAK, KULIT KUSAM, KULIT BERJERAWAT, KULIT GELAB , BEKAS JERAWAT dan sebagai nye semua dapat diatasi dengan VITAMIN C Sustained Release S H A K L E E 😋
.
.
.
KELEBIHAN VITA C
.
-pelindungan drpd sinar uv
-mengurangkan kesan sun burn
-membantu merawat jerawat degil
-tona kulit menjadi lebih sekata
-menggantikan tisu yang royak dan menyembuhkan luka
-mencerah kan kulit
-membantu kulit masalah -membantu menghasilkan collegent dalam badan
-awet muda
-baik untuk imunasi & daya tahan badan
-mengurangkan simptom demam & selesema
-melembapkan kulit dari dalam
-mengurangkan minyak di muka
-mengurangkan kedutan & tanda penuaan.
-bertindak sebagai anti-Histamim yg berkesan
-melindungi badan dari radikal bebas
-merendahkan tekanan darah tinggi
-memastikan saluran darah mengembang dengan baik
-membantu untuk kurus
-merendahkan paras insulin
-membantu penghasilan dopatime dlm sistem saraf
-mengahalang terkena serangan jantung
-mengawal komlikasi diabetes
-mengawal kelemumur
-mengawal keguguran rambut
.
.
Your beauty and health consultant
•ASHIYKIN ARIFFIN•
+60175759706
(Sila whatsapp untuk pertanyaan harga dan cadangan supplement,tq )

#Shakleebyshikin💕
#shakleekamunting
#shakleetaiping
#Shakleesimpang
#shakleeperak

Assalamualaikum & hai semuaaa 🤗
.
Kecantikan dan perempuan memang tak dapat dipisahkan kan?
.
Macam-macam produk kecantikan yang dijual kat luar sana!
.
Tapi tahukah korang yang produk kita ambil tu selamat atau tidak?
.
Dan tahukah korang yang kecantikan juga bermula dari dalam tubuh kita?
.
Bila SIHAT DARI DALAM, insyaAllah luar pun CANTIK BERSERI!!
.
Luar dah cantik, senanglah nak make up nanti kan?? 😊
.
So saya nak cadangkan korang ADD IN SET KECANTIKAN SHAKLEE ni bersama dalam KELENGKAPAN PENJAGAAN KULIT korang tau!!
.
Kenapa SHAKLEE? Sebab ia dari sumber bahan SEMULAJADI, SELAMAT & BERKESAN!!
.
Jom saya share tentang SET KECANTIKAN SHAKLEE BASIC ni💕
.
Dalam Set ni ada ✔ESP
✔VITAMIN C
.
🌺ENERGIZING SOY PROTEIN
✅membantu menghasilkan sel kulit baru yang lebih sihat
✅meratakan tona warna kulit
✅membantu mengatasi masalah kulit kusam
✅membantu mengawal kelembapan kulit
✅bonus mencerahkan satu badan 😍
.
🌺SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS
✅membantu memulihkan masalah kulit seperti resdung dan enzema
✅menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
✅meratakan warna tona kulit
✅perlindungan dari sinar UV
✅mengurangkan kesan 'sunburn'
✅membantu memulihkan jerawat degil
✅ mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
✅mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
✅membantu menghasilkan kolagen dalam badan
✅menghasilkan kulit yang lebih glowing dan radiant
.
Menarikkan?
.
Kalau korang nak order atau nak tahu lebih details atau nak tengok banyak lagi produk KESIHATAN,
jom singgah
@niza.healthhouz
@niza.healthhouz
@niza.healthhouz
.
Eh, ade SOMETHING SPECIAL tau kalau order dengan @niza.healthhouz hehe
.
#shakleewithniza #shaklee #shakleetaiping #shakleeperak #shakleeipoh #shakleeselama
#skincare #skincareshaklee

.
Saranan Pengambilan Vitalea Shaklee
.
🍥Untuk kesihatan berpanjangan : 2 kali sehari, 1 biji setiap kali (selepas makan)
.
🍥Untuk pembesaran, kekurangan nutrisi dan tenaga : 2 kali sehari, 2 biji setiap kali (selepas makan)
.
🍥Untuk ibu mengandung/berpantang/menyusukan bayi : sebiji sehari (selepas sarapan)
.
Hubungi sy utk order & pertanyaan segala produk Shaklee^^
.
www.wasap.my/60143721095
.
#lowhb
#naikkanhb
#sethamilshaklee
#setsubur
#setkesuburanshaklee
#multivitamin
#vitaleashaklee
#mdmasiashaklee
#setikhtiarhamil
#setberpantang
#setpantang
#shakleetaiping
#shakleeseriiskandar
#shakleetronoh
#shakleebota
#shakleemalaysia

Vivix mempunyai kelas peminatnya yg tersendiri. Ramai pengikut tau. Ianya dikenali sebagai tonik ajaib atau sirap shaklee. Vivix merupakan suplemen anti penuaan terbaik di dunia yg dihasilkan selepas dibuat penyelidikan bertahun-tahun. WOWW❗

Manfaat Vivix Shaklee
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
.
💕 Menggalakkan penuaan yg sihat - awet muda dan anti-penuaan
.
💕 Membantu merencatkan sel kanser dari merebak menjadi serius
.
💕 Mengurangkan risiko penyakit jantung
.
💕 Mengurangkan komplikasi diabetes
.
💕 Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi/melindungi saraf
.
💕 Mengurangkan simpton alzheimer
.
💕 Membantu memulihkan penyakit strok
.
💕 Menyahtoksin dari badan dan membantu mengurangkan tabiat merokok
.
💕 Mencantikkan kulit
.
💕 Meningkatkan kesihatan imun badan
.
💕 Membantu merawat penyakit parkinson
.

Nak dapatkan Vivix dengan HARGA ISTIMEWA❓
.
Wassap Ifa .
🔸🔸🔸🔸🔸🔸
📲 017.5987245
🔸🔸🔸🔸🔸🔸 .
#vivixshaklee #vivixshakleemurah #alzheimer #parkinson #kanser #cantikdaridalam #arthritis #stroke #shakleepangkor #shakleetaiping #shakleekamunting #shakleekualakangsar #shakleemalaysiamurah #pengedarshakleeaktif #shakleeperak #diabetes #perokok #antipenuaan #bazarpaknilmurah #sayajualmurah #kurus #sihatcantik #shakleegreatwarrior23

Ni testimoni akak sendiri yg start muka breakout masa raya haji aritu .
.
sedih nyeee down betul rasa masa muka breakout..nk jumpe customer pon segan giler tapi kena lah g jumpe gak kan .
.
Alhamdulilah tergerak hati nak cuba collagen dan mula konsisten dgn set nih .
.
Hasilnyaaaa Tadaaa 🤗🤗🤗
.
.
bagai tertulis si testimoni lah 😍😍
.
.
Sukaaaaa sgt2 taw ! .
korang nak cuba jugak ? ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
📲 016-4140985
.
#shakleeipoh #shakleetapah #shakleeuitmtapah #shakleeuum #shakleeselama #shakleemanjung #shakleelumut #shakleepangkor #shakleelangkawi #shakleetaiping #shakleekulim #shakleecodipoh #codshakleeipoh #shakleetgmalim #shakleeslimriver #shakleetgrambutan #shakleebercham #titiancinta #shakleebandarputra #shakleemeru #shakleemeeuipoh #ipoh #ipohipohajer #bazarpaknil #bazarpaknilsetkecantikan #dendamaurora #unikl #uniklipoh #shakleegreatwarrior22

[ ATASI MASALAH MATA ]

Nama CarotoMax memang tidak asing lagi dalam Shaklee. Carotomax Shaklee mengandungi banyak kelebihan terutamanya sangat bagus untuk mata.
.
.
.
MANFAAT UTAMA CAROTOMAX :
💐Lebih selamat dari Vitamin A
💐Mempertingkatkan penglihatan
💐Meredakan penyakit kulit
💐Melindungi epithelial
💐Melawan kanser dan oksidasi
💐Menghalang infeksi
💐Menggalakkan perkembangan normal dan sihat
.
.
.
MENGAPA CAROTOMAX SHAKLEE ?
👉Mengandungi fitokimia semulajadi yang penting untuk mata sihat, kulit dan membran mukosa.
.
.
.
Bacaan rabun anda tinggi ? Rabun malam ? Rabun dekat ? Rabun jauh ? Dapatkan CAROTOMAX sebelum bulan May.

Jom sihat bersama shaklee

Ashiykin Ariffin
60175759706
#shakleebyshikin💕
#shakleekamunting
#shakleetaiping
#shakleesimpang
#shakleeperak

MOST RECENT

IKHTIAR HAMIL DENGAN VIVIX ❤.
-
Anak, zuriat salah satu impian seorang wanita selepas berkawin. Umi tahu ramainya tertunggu-tunggu zuriat bukan?.
-
-
Umi nak sangattttt bantu korang, dan umi nak bantu melalui vivix shaklee. Kenapa umi pilih VIVIX?.
-
-
Ramai yang tanya umi macam mana Vivix bantu dalam proses Ikhtiar untuk hamil?.
-
Sebenarnya kandungan Vivix yang hebat yang bantu dalam proses ikhtiar hamil. Dan kalau nak tahu VIVIX salah iktiar kehamillan yang sangat diperlukan oleh wanita yang berTTC ☺.
-
Vivix shaklee mengandungi Resveratrol yg sangat tinggi. Ia bertindak sebagai antioksidan yg kuat bagi melindungi sel sel badan dari rosak.
-
Kalau husband merokok memang umi sangattttt galakkan ambil Vivix. Sebab Sel tubuh biasanya rosak berpunca dari pemakanan, gaya hidup, pencemaran, asap rokok.
-
Vivix juga mampu memperbaiki sel yang abnormal, telah teroksida atau rosak. Kiranya Vivix dapat menebusi sehingga peringkat DNA kita.
-
Resveratrol inilah yang akan berfungsi melindungi telur dari teroksida atau rosak. So peluang untuk telur yang sihat tu tadi survive, membesar, matang dan seterusnya disenyawakan adalah lebih TINGGI 😘.
-
Kesimpulannya untuk awak lebih faham :
-
👶 Vivix bantu dalam kesuburan lelaki dan wanita dengan meningkatkan kualiti benih telur.
👶 Vivix bantu memanjangkan jangka hayat benih telur.
👶 Vivix bantu meningkatkan peluang persenyawaan.
-
Itulah bestnya si Vivix ni, nampak je kecil tapi kesan dia hebatttt sangat 😍. Boleh bantu tingkatkan kesihatan badan dan organ dalaman. Sebab tu ramai yang berjaya hamil asbab Vivix.
-
Nanny umi sendiri hamil asbab vivix setelah berTTC selama 3 tahun. Hebatkan kesan VIVIX dengan kuasa Allah swt, selebihnya Allah menentukannya ☺.
-
Boleh hubungi umi dahulu untuk full guide sebelum awak dapatkan Vivix awak.
-
Your Most Favourite SID
Umi Khalsum | 0147581561 | Supervisor Shaklee | Founder Rising Star

#TrustedsellerShaklee
#Since2014
#SayaConsumeSayaJual
#Exclusiveguide
#ShakleeTelukIntan
#ShakleeIpoh
#ShakleeTaiping
#ShakleeSelama
#ShakleeIjok
#ShakleeGerik
#ShakleeSumpitan
#ShakleeKualaKangsar

.
Manfaat Utama Vita-Lea Shaklee:
.
🍟Penambahan Tenaga Segera – pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental, sekaligus membantu sistem memori dan fokus dalam aspek pembelajaran mahupun kerja seharian.
.
🍟Pelengkap Nutrisi – Kekurangan pelbagai vitamin dan mineral penting akibat amalan diet yang tidak seimbang, terutamanya m ereka yang mengamalkan sayuran (vegetarian) dan anaemia.
.
🍟Keupayaan Sistem Produktif – Penting kepada kanak-kanak dan remaja yang sedang membesar.
.
🍟Metabolisma – Sangat membantu dalam stimulasi metabolisma dan melambatkan proses penuaan.
.
🍟Elemen Penting Pada Sel Tubuh – Menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru, membantu proses pembesaran, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku, dan hormon, serta menjaga kesihatan tirod.
.
🍟Melindungi Organ – melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati.
.
Hubungi sy utk order & pertanyaan segala produk Shaklee^^
.
www.wasap.my/60143721095
.
#lowhb
#naikkanhb
#sethamilshaklee
#setsubur
#setkesuburanshaklee
#multivitamin
#vitaleashaklee
#mdmasiashaklee
#setikhtiarhamil
#setberpantang
#setpantang
#shakleetaiping
#shakleeseriiskandar
#shakleetronoh
#shakleebota
#shakleemalaysia

SET LENGKAP UNTUK DAPATKAN KULIT YANG ANJAL, GEBU, BEBAS PARUT, BEBAS JERAWAT, BEBAS JERAGAT, TONA LEBIH SEKATA, TAK BERMINYAK DAN CERAH.
-
Assalamualaikum dearies.
-
Umi memperkenalkan THE BEST COMBINATION! THE WINNER FOR THE BEST SKIN! Antara fav umi dan the best combination untuk DAPATKAN the perfect skin!.
-
The combination set sesuai untuk mengatasi masalah JERAWAT, JERAGAT, TONA TAK SEKATA, PARUT GELAB, KUSAM, SUNBURN, MULA BERMINYAK, WHITE HEAD DAN BLACK HEAD. Totally set ni banyak merawat masalah kulit yang anda hadapi👍. Antara vitamin dalam set ni ialah : -
✅ ESP ( tahan sehingga 2-3 bulan )
-
- Membantu menganjal dan menegangkan kulit muka.
- Nak kulit licin, cerah, halus, mulus memang ESP jawapannya.
- Kandungan PROTIEN yang tinggi dalam ESP dapat meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya makan kulit lebih awet muda dan tegang.
-
-
✅ SUSTAINED RELEASE VITAMIN C ( tahan sehingga 6 bulan)
-
- Mencerahkan kulit secara sekata.
- Merawat tona kulit tak sekata.
- Mengurangkan minyak dekat kulit muka.
- Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir.
- Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan.
- Mengurangkan gejala kulit kusam.
- Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri.
- Mengurangkan alahan dan resdung.
-
-
✅ VITAMIN E ( tahan sehingga 4 bulan )
-
- Melembapkan kulit.
- Memudarkan parut dengan cepat.
- Mengurangkan parut jerawat.
- Mengurangkan kesan jeragat.
- Menjadikan kulit lembab secara semulajadi.
- Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering, mengelupas dan bersisik.
- Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela.
-
Untuk mendapatkan hasil yang lebih mantap, kekal tahan lama dan anti penuaan, add Vitalea , B complex, GLA Complex dan Collagen Powder.
-
Serta dapatkan " Something Special " dari umi dengan setiap pembelian set kecantikkan shaklee ini. Hubungi umi sebab ia LIMITED okay 😘.
-
Your Most Favourite SID
Umi Khalsum | 0147581561 | Supervisor Shaklee | Founder Rising Star

#TrustedsellerShaklee
#Since2014
#SayaConsumeSayaJual
#Exclusiveguide
#ShakleeTelukIntan
#ShakleeIpoh
#ShakleeTaiping
#ShakleeSelama
#ShakleeIjok
#ShakleeGerik
#ShakleeSumpitan
#ShakleeKualaKangsar

PROMO SEPTEMBER TINGGAL 7 HARI LAGI!!!
.
.
Jom dapatkan promo september sebelum hujung bulan ni..
.
Setiap pembelian set radiant 4 anda akan dapat 👇👇👇
.
💵..FREE VOUCHER 60 RINGGIT MALAYSIA
👭..
🎁..
📮...
💲...
.
Wow..banyak untung bulan ni tau..
.
Jangan sia- siakan peluang untuk menjadi sebahagian group HEBAT beRSama kami dan Rebut special promo bulan ni...
.
.
NOTE !!!
nak tahu apa maksud setiap emotion tu ..contact cik matun segera...
.
.
For order n consultan
Cik matun
0124323789
.
.
#ladiesshaklee
#shakleeperak
#shakleetaiping
#shakleekamunting
#shakleekgpasir
#shakleesgrelong
#shakleetamanlela
#shakleekgexpo
#shakleetmnbestari
#shakleetmnkmtgjaya
#shakleetamanmewah
#Kulitkering!
#Kulitberkedut!
#Kulitberjerawat!
#Kulitberjeragat!
#Kulitkusam!
#Kulitberlubangberparut!#SetRadiantFour
#vitaminCshaklee
#GlaComplex
#collagenpowder
#Esp
#promoseptember
#pengedarsahshaklee

.
Vitamin Yang Terkandung dalam Vita-Lea Shaklee :
.
🍣Biotin – Membantu badan menghasilkan tenaga dari protein dan lemak
🍣Vitamin D – Menyokong penyerapan kalsium untuk tulang dan gigi yang sihat
🍣Beta Karotena – Meningkatkan kesihatan mata, kulit dan sistem imunisasi
🍣Vitamin E – Menyokong kesihatan sekular dan meningkatkan kesihatan hati, usus dan fungsi imunisasi
🍣Kalsium – Menyokong kekuatan tulang, pengaliran urat saraf dan otot-otot
🍣Boron – Membantu dalam metabolisma Vitamin D dan mineral yang terbabit dalam perkembangan tulang
🍣Magnesium – Menyokong kekuatan tulang, fungsi otot dan membantu dalam mengekalkan tekanan darah normal dan denyutan jantung
.
Hubungi sy utk order & pertanyaan segala produk Shaklee^^
.
www.wasap.my/60143721095
.
#lowhb
#naikkanhb
#sethamilshaklee
#setsubur
#setkesuburanshaklee
#multivitamin
#vitaleashaklee
#mdmasiashaklee
#setikhtiarhamil
#setberpantang
#setpantang
#shakleetaiping
#shakleeseriiskandar
#shakleetronoh
#shakleebota
#shakleemalaysia

PROMO!! PROMO!! PROMO!! .
Bulan September bakal melaburkan tirai. Sementara ada masa ag cepat dapatkan set THE RADIANT 4 di mana set ni bukan sahaja untuk kecantikan malah kesihatan luar dan dalam. .
Jadi apa korang tunggu lagi cepat dapatkan set THE RADIANT 4 dengan harga MURAH!! MURAH!! MURAH!! .
📲 WHASSAP AWA DI 012-4133248 SEKARANG!! #shakleethebest
#shakleemalaysiaterlajakmurah
#originalshaklee
#sayajualshakleemurah
#settheradiantmurahmurah
#promosiseptembershaklee
#shakleeperakmurah
#shakleetaiping

Siapa je yang tak suka dengan ESP ni?

Kalau korang mencari supplements untuk tenaga, kurus dan cantik, ESP ni WAJIB ada dalam pilihan korang tau! 😍

_
_

Antara manfaat #ESPShaklee :
❤ Mencantikkan kulit
❤ Kulit lebih lembut dan gebu gebas
❤ Memberikan tenaga segera
❤ Memberikan rasa kenyang selama beberapa jam
❤ Mengurangkan masalah muka berminyak

_
_

Banyak lagi manfaat ESP ni.
Nak dapatkan ESP?
Nak dapatkan consultation?

Meh whatsapp Ummi sekarang. 🎉

_

Love ❤,
Ummi Yusof
017-9058673
SID since January 2017

ESP BAIK UNTUK KULIT

_

Hi!
Tahu tak ESP ni memang best yakmat untuk kulit kita

ESP ni merupakan sumber protein yang lengkap dan sangat bagus untuk kulit

_

Kalau korang ada masalah jerawat, ESP merupakan salah satu supplement yang wajib ada dalam koleksi tau! 😍

Meh Ummi share manfaat #ESPShaklee ni:
_ 💝 memperbaharui sel kulit
💝 kulit lebih gebu
💝 kulit muka kurang berminyak
💝 membantu mengurangkan jerawat

_
_

Banyak lagi tau manfaat ESP ni. Sebab tulah ramai yang tergila-gilakan ESP ni

_

Nak dapatkan ESP bersama consultation?
Boleh terus whatsapp Ummi!

_

Jangan terlepas untuk dapatkan PROMO SEPTEMBER! Beli set aura seri, anda akan dapat VOUCHER BERNILAI RM60!
Special consultation for my beloved customers! 😍

_

Ummi Yusof
017-9058673
SID since January 2017

Kalau korang nak tahu, ESP ni dah jadi hot selling tau

Memang jadi favourite semua orang. Tak kisahlah suri rumah ke, wanita bekerjaya ke, atau students sekalipun, ramai yang jadikan ESP sebagai supplement favourite

Kenapa?
Haaaa. Meh Ummi share manfaat ESP ni

_

ESP
🌸membekalkan tenaga berterusan selama beberapa jam
🌸memberikan rasa kenyang
🌸mengurangkan berat badan
🌸mengurangkan masalah gastrik
🌸membantu merendahkan kolestrol

_

1 tong ESP ni boleh tahan sehingga 2 bulan tau! 😍

Nak dapatkan ESP?
Jom whatsapp Ummi sekarang.

_

Ummi Yusof
017-9058673
SID since January 2017

Suppliment fav untuk yang nak CANTIK! ❤
.
Vitamin Cantik yang dikatakan sangat JIMAT dan BERBALOI darisegi HARGA, KUALITI dan KUANTITI👍 Bayangkan 1 botol Vitamin C boleh guna sehingga SETENGAH TAHUN je tau dengan harga kurang dari RM100.
.
Sekarang K.maz nak terangkan pula perbezaan Vitamin C #shaklee ni berbanding jenama lain dipasaran :
.
❤Shaklee menghasilkan vitamin c dari sumber kanji jagung(corn starch) yang merupakan Sumber asli Vitamin C.
❤Kaedah Sustained Release membolehkan Vitamin C diserap dalam tubuh perlahan2 selama 5 jam. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5jam.
❤SR VITAMIN C ditambahkan dgn 120mg Citrus Bioflavanoids complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin c dengan lebih efisien.
.
Info lanjut boleh terus DM dan Whatsapp
FB : Mazni Nasir
IG : Vitamin_KingBeauty
019.5272.690
.
#vitaminCshaklee #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatresdung #SerumVitaminC #ProdukJerawat #VitaminC #ShakleeUitmPerlis #ShakleeLangkawi #shakleekl #shakleeunikl #ShakleeKualaKangsar #shakleeUitm #ShakleeIpoh #shakleejb #shakleeuthm #shakleeuitmsriiskandar #shakleeuitm #shakleepuncakalam #ShakleePerak #produkjerawat #ProdukPutihKulit #setjerawat #SetParutShaklee #ShakleeTaiping #vitaminpemutih #vitaminkulit

Vivix mempunyai kelas peminatnya yg tersendiri. Ramai pengikut tau. Ianya dikenali sebagai tonik ajaib atau sirap shaklee. Vivix merupakan suplemen anti penuaan terbaik di dunia yg dihasilkan selepas dibuat penyelidikan bertahun-tahun. WOWW❗

Manfaat Vivix Shaklee
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
.
💕 Menggalakkan penuaan yg sihat - awet muda dan anti-penuaan
.
💕 Membantu merencatkan sel kanser dari merebak menjadi serius
.
💕 Mengurangkan risiko penyakit jantung
.
💕 Mengurangkan komplikasi diabetes
.
💕 Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi/melindungi saraf
.
💕 Mengurangkan simpton alzheimer
.
💕 Membantu memulihkan penyakit strok
.
💕 Menyahtoksin dari badan dan membantu mengurangkan tabiat merokok
.
💕 Mencantikkan kulit
.
💕 Meningkatkan kesihatan imun badan
.
💕 Membantu merawat penyakit parkinson
.

Nak dapatkan Vivix dengan HARGA ISTIMEWA❓
.
Wassap Ifa .
🔸🔸🔸🔸🔸🔸
📲 017.5987245
🔸🔸🔸🔸🔸🔸 .
#vivixshaklee #vivixshakleemurah #alzheimer #parkinson #kanser #cantikdaridalam #arthritis #stroke #shakleepangkor #shakleetaiping #shakleekamunting #shakleekualakangsar #shakleemalaysiamurah #pengedarshakleeaktif #shakleeperak #diabetes #perokok #antipenuaan #bazarpaknilmurah #sayajualmurah #kurus #sihatcantik

Vivix mempunyai kelas peminatnya yg tersendiri. Ramai pengikut tau. Ianya dikenali sebagai tonik ajaib atau sirap shaklee. Vivix merupakan suplemen anti penuaan terbaik di dunia yg dihasilkan selepas dibuat penyelidikan bertahun-tahun. WOWW❗

Manfaat Vivix Shaklee
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
.
💕 Menggalakkan penuaan yg sihat - awet muda dan anti-penuaan
.
💕 Membantu merencatkan sel kanser dari merebak menjadi serius
.
💕 Mengurangkan risiko penyakit jantung
.
💕 Mengurangkan komplikasi diabetes
.
💕 Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi/melindungi saraf
.
💕 Mengurangkan simpton alzheimer
.
💕 Membantu memulihkan penyakit strok
.
💕 Menyahtoksin dari badan dan membantu mengurangkan tabiat merokok
.
💕 Mencantikkan kulit
.
💕 Meningkatkan kesihatan imun badan
.
💕 Membantu merawat penyakit parkinson
.

Nak dapatkan Vivix dengan HARGA ISTIMEWA❓
.
Wassap Ifa .
🔸🔸🔸🔸🔸🔸
📲 017.5987245
🔸🔸🔸🔸🔸🔸 .
#vivixshaklee #vivixshakleemurah #alzheimer #parkinson #kanser #cantikdaridalam #arthritis #stroke #shakleepangkor #shakleetaiping #shakleekamunting #shakleekualakangsar #shakleemalaysiamurah #pengedarshakleeaktif #shakleeperak #diabetes #perokok #antipenuaan #bazarpaknilmurah #sayajualmurah #kurus #sihatcantik

Vivix mempunyai kelas peminatnya yg tersendiri. Ramai pengikut tau. Ianya dikenali sebagai tonik ajaib atau sirap shaklee. Vivix merupakan suplemen anti penuaan terbaik di dunia yg dihasilkan selepas dibuat penyelidikan bertahun-tahun. WOWW❗

Manfaat Vivix Shaklee
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
.
💕 Menggalakkan penuaan yg sihat - awet muda dan anti-penuaan
.
💕 Membantu merencatkan sel kanser dari merebak menjadi serius
.
💕 Mengurangkan risiko penyakit jantung
.
💕 Mengurangkan komplikasi diabetes
.
💕 Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi/melindungi saraf
.
💕 Mengurangkan simpton alzheimer
.
💕 Membantu memulihkan penyakit strok
.
💕 Menyahtoksin dari badan dan membantu mengurangkan tabiat merokok
.
💕 Mencantikkan kulit
.
💕 Meningkatkan kesihatan imun badan
.
💕 Membantu merawat penyakit parkinson
.

Nak dapatkan Vivix dengan HARGA ISTIMEWA❓
.
Wassap Ifa .
🔸🔸🔸🔸🔸🔸
📲 017.5987245
🔸🔸🔸🔸🔸🔸 .
#vivixshaklee #vivixshakleemurah #alzheimer #parkinson #kanser #cantikdaridalam #arthritis #stroke #shakleepangkor #shakleetaiping #shakleekamunting #shakleekualakangsar #shakleemalaysiamurah #pengedarshakleeaktif #shakleeperak #diabetes #perokok #antipenuaan #bazarpaknilmurah #sayajualmurah #kurus #sihatcantik #shakleegreatwarrior23

Atlet paralimpik
Fullrecovery with shaklee
.
Atlet² lain pun memang patut amalkan suplemen
.
WhatsApp Ifa 📲 017.598.7245
🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
.
#bangkitbersama #suplemenatlet #shakleepangkor #shakleepulaupangkor #shakleetaiping #shakleekamunting #shakleepenang #shakleelangkawi #setkesihatan #setsendi #bazarpaknilmurah #titiancinta #dudapujaandara #visitperak2017 #visitpangkor #shakleeunikl

SET LENGKAP UNTUK DAPATKAN KULIT YANG ANJAL, GEBU, BEBAS PARUT, BEBAS JERAWAT, BEBAS JERAGAT, TONA LEBIH SEKATA, TAK BERMINYAK DAN CERAH.
-
Assalamualaikum dearies.
-
Umi memperkenalkan THE BEST COMBINATION! THE WINNER FOR THE BEST SKIN! Antara fav umi dan the best combination untuk DAPATKAN the perfect skin!.
-
The combination set sesuai untuk mengatasi masalah JERAWAT, JERAGAT, TONA TAK SEKATA, PARUT GELAB, KUSAM, SUNBURN, MULA BERMINYAK, WHITE HEAD DAN BLACK HEAD. Totally set ni banyak merawat masalah kulit yang anda hadapi👍. Antara vitamin dalam set ni ialah : -
✅ ESP ( tahan sehingga 2-3 bulan )
-
- Membantu menganjal dan menegangkan kulit muka.
- Nak kulit licin, cerah, halus, mulus memang ESP jawapannya.
- Kandungan PROTIEN yang tinggi dalam ESP dapat meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya makan kulit lebih awet muda dan tegang.
-
-
✅ SUSTAINED RELEASE VITAMIN C ( tahan sehingga 6 bulan)
-
- Mencerahkan kulit secara sekata.
- Merawat tona kulit tak sekata.
- Mengurangkan minyak dekat kulit muka.
- Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir.
- Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan.
- Mengurangkan gejala kulit kusam.
- Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri.
- Mengurangkan alahan dan resdung.
-
-
✅ VITAMIN E ( tahan sehingga 4 bulan )
-
- Melembapkan kulit.
- Memudarkan parut dengan cepat.
- Mengurangkan parut jerawat.
- Mengurangkan kesan jeragat.
- Menjadikan kulit lembab secara semulajadi.
- Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering, mengelupas dan bersisik.
- Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela.
-
Untuk mendapatkan hasil yang lebih mantap, kekal tahan lama dan anti penuaan, add Vitalea , B complex, GLA Complex dan Collagen Powder.
-
Serta dapatkan " Something Special " dari umi dengan setiap pembelian set kecantikkan shaklee ini. Hubungi umi sebab ia LIMITED okay 😘.
-
Your Most Favourite SID
Umi Khalsum | 0147581561 | Supervisor Shaklee | Founder Rising Star

#TrustedsellerShaklee
#Since2014
#SayaConsumeSayaJual
#Exclusiveguide
#ShakleeTelukIntan
#ShakleeIpoh
#ShakleeTaiping
#ShakleeSelama
#ShakleeIjok
#ShakleeGerik
#ShakleeSumpitan
#ShakleeKualaKangsar

Atlet paralimpik
Fullrecovery with shaklee
.
Atlet² lain pun memang patut amalkan suplemen
.
WhatsApp Ifa 📲 017.598.7245
🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
.
#bangkitbersama #suplemenatlet #shakleepangkor #shakleepulaupangkor #shakleetaiping #shakleekamunting #shakleepenang #shakleelangkawi #setkesihatan #setsendi #bazarpaknilmurah #titiancinta #dudapujaandara #visitperak2017 #visitpangkor #shakleeunikl

Atlet paralimpik
Fullrecovery with shaklee
.
Atlet² lain pun memang patut amalkan suplemen
.
WhatsApp Ifa 📲 017.598.7245
🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
.
#bangkitbersama #suplemenatlet #shakleegreatwarrior23 #shakleepangkor #shakleepulaupangkor #shakleetaiping #shakleekamunting #shakleepenang #shakleelangkawi #setkesihatan #setsendi #bazarpaknilmurah #titiancinta #dudapujaandara #visitperak2017 #visitpangkor #shakleeunikl

🌸FULL SET SLIMMING🌸

Set Slimming terdiri daripada 3 fungsi iaitu BINA,BAKAR,BUANG.Set Slimming Shaklee ni antara hot selling tau.
.
.
1)🌸BINA🌸
ESP (tahan 1-2 bulan)
ESP kaya dengan protein untuk mengekalkan dan membina otot badan serta mengelakkan badan geleber selepas berat badan turun.ESP juga memberi rasa kenyang berpanjangan agar selera makan dapat dikawal dan badan rasa lebih cergas bertenaga.

2)🌸BAKAR🌸
OMEGA GUARD
Berfungsi untuk memecahkan lemak dan menurunkan tahap kolestrol dalam badan.Omega guard juga bagus untuk kesihatan jantung.

3)🌸BUANG🌸
HERB-LAX
Merupakan agen detox untuk mengalakkan pembuangan lebih lancar,membuang toksin dalam badan,detox dan menghilangkan perut buncit.

SET SLIMMING ni supplement bukan ubat tau.Jadi 100% dijamin selamat.

Your Trusted SID
Wani Shaklee
0124184762

#shakleetaiping
#shaklee
#shakleeperak
#setslimming
#setslimmingshaklee
#esp #omegaguardshaklee #herblaxshaklee #herblax
#taiping
#zootaiping
#changkatjering

🌸FULL SET SLIMMING🌸

Set Slimming terdiri daripada 3 fungsi iaitu BINA,BAKAR,BUANG.Set Slimming Shaklee ni antara hot selling tau.
.
.
1)🌸BINA🌸
ESP (tahan 1-2 bulan)
ESP kaya dengan protein untuk mengekalkan dan membina otot badan serta mengelakkan badan geleber selepas berat badan turun.ESP juga memberi rasa kenyang berpanjangan agar selera makan dapat dikawal dan badan rasa lebih cergas bertenaga.

2)🌸BAKAR🌸
OMEGA GUARD
Berfungsi untuk memecahkan lemak dan menurunkan tahap kolestrol dalam badan.Omega guard juga bagus untuk kesihatan jantung.

3)🌸BUANG🌸
HERB-LAX
Merupakan agen detox untuk mengalakkan pembuangan lebih lancar,membuang toksin dalam badan,detox dan menghilangkan perut buncit.

SET SLIMMING ni supplement bukan ubat tau.Jadi 100% dijamin selamat.

Your Trusted SID
Wani Shaklee
0124184762

#shakleetaiping
#shaklee
#shakleeperak
#setslimming
#setslimmingshaklee
#esp #omegaguardshaklee #herblaxshaklee #herblax
#taiping
#zootaiping
#changkatjering

Most Popular Instagram Hashtags