[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shakleetaiping

19561 posts

TOP POSTS

Assalamualaikum & hai semuaaa 🤗
.
Kecantikan dan perempuan memang tak dapat dipisahkan kan?
.
Macam-macam produk kecantikan yang dijual kat luar sana!
.
Tapi tahukah korang yang produk kita ambil tu selamat atau tidak?
.
Dan tahukah korang yang kecantikan juga bermula dari dalam tubuh kita?
.
Bila SIHAT DARI DALAM, insyaAllah luar pun CANTIK BERSERI!!
.
Luar dah cantik, senanglah nak make up nanti kan?? 😊
.
So saya nak cadangkan korang ADD IN SET KECANTIKAN SHAKLEE ni bersama dalam KELENGKAPAN PENJAGAAN KULIT korang tau!!
.
Kenapa SHAKLEE? Sebab ia dari sumber bahan SEMULAJADI, SELAMAT & BERKESAN!!
.
Jom saya share tentang SET KECANTIKAN SHAKLEE BASIC ni💕
.
Dalam Set ni ada ✔ESP
✔VITAMIN C
.
🌺ENERGIZING SOY PROTEIN
✅membantu menghasilkan sel kulit baru yang lebih sihat
✅meratakan tona warna kulit
✅membantu mengatasi masalah kulit kusam
✅membantu mengawal kelembapan kulit
✅bonus mencerahkan satu badan 😍
.
🌺SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS
✅membantu memulihkan masalah kulit seperti resdung dan enzema
✅menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
✅meratakan warna tona kulit
✅perlindungan dari sinar UV
✅mengurangkan kesan 'sunburn'
✅membantu memulihkan jerawat degil
✅ mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
✅mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
✅membantu menghasilkan kolagen dalam badan
✅menghasilkan kulit yang lebih glowing dan radiant
.
Menarikkan?
.
Kalau korang nak order atau nak tahu lebih details atau nak tengok banyak lagi produk KESIHATAN,
jom singgah
@niza.healthhouz
@niza.healthhouz
@niza.healthhouz
.
Eh, ade SOMETHING SPECIAL tau kalau order dengan @niza.healthhouz hehe
.
#shakleewithniza #shaklee #shakleetaiping #shakleeperak #shakleeipoh #shakleeselama
#skincare #skincareshaklee

NAK KURUS, SIHAT, CANTIK, BERTENAGA, MILK BOOSTER DALAM MASA YANG SAMA HARUSLAH DENGAN ESP 💞
-
Umi salah seorang pengguna tegar Esp since 2014 zaman masa mula-mula kenal shaklee lagi. Dan of course banyak manfaat yang Umi dapat dari segi skin dan juga kesihatan setelah konsisten ambil Esp.
-
Esp adalah soya NON GMO tau, Esp ni sesuai untuk setiap peringkat umur dan setiap orang. Esp juga ada 9 jenis amino asid yang tubuh sendiri tak dapat hasilkan. Dan setiap inci tubuh kita perlukan bantuan Esp untuk penuhkan mana yang terlompong tu.
-
✅ KEBAIKAN ESP.
-
• Menjadikan kulit wajah cantik dan berseri serta awet muda.
• Membantu menghilangkan parut jerawat.
• Bantu memudarkan parut yang terjadi akibat kekurangan protein untuk membentuk sel baru yang sihat bagi menggantikan sel mati.
• Memberikan tenaga, menjadikan badan sihat, cergas dan kurang letih.
• Membantu untuk kuruskan badan.
• Member rasa kenyang lebih lama.
• Membantu mempercepatkan penghasilan susu untuk ibu menyusu, sebagai milkbooster.
• Membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum.
• Menganjalkan dan mengembalikan kecantikan payudara anda.
• Mencerahkan kulit serta meratakan tona wajah.
• Mengalakkan pertumbuhan rambut, melebatkan rambut.
• Melembapkan kulit
• Memberi TENAGA EXTRA pada tubuh.
• Memberi tenaga dan rasa kenyang kepada ibu hamil dan ibu berpantang.
• Melembutkan dan sekata kulit muka dan tona wajah.
-
Esp juga boleh TOPUP ketidakcukupan vitamin dari hujung rambut hingga hujung kaki kita sebab Esp kaya dengan protein dan sumber vitamin yang lengkap 😍.
-
Esp tahan 2 hinga 3 bulan dan boleh dijadikan MASKER MUKA DAN SMOOTHIES. Sedapppp!
-
Your Most Favourite SID
Umi Khalsum | 0147581561 | Supervisor Shaklee | Founder Rising Star.
-
#TrustedsellerShaklee
#Since2014
#SayaConsumeSayaJual
#Exclusiveguide
#ShakleeTelukIntan
#ShakleeIpoh
#ShakleeTaiping
#ShakleeSelama
#ShakleeBatuKurau
#ShakleeIjok
#ShakleeGerik
#ShakleeKualaKangsar

NAK KURUS, SIHAT, CANTIK, BERTENAGA, MILK BOOSTER DALAM MASA YANG SAMA HARUSLAH DENGAN ESP 💞
-
Umi salah seorang pengguna tegar Esp since 2014 zaman masa mula-mula kenal shaklee lagi. Dan of course banyak manfaat yang Umi dapat dari segi skin dan juga kesihatan setelah konsisten ambil Esp.
-
Esp adalah soya NON GMO tau, Esp ni sesuai untuk setiap peringkat umur dan setiap orang. Esp juga ada 9 jenis amino asid yang tubuh sendiri tak dapat hasilkan. Dan setiap inci tubuh kita perlukan bantuan Esp untuk penuhkan mana yang terlompong tu.
-
✅ KEBAIKAN ESP.
-
• Menjadikan kulit wajah cantik dan berseri serta awet muda.
• Membantu menghilangkan parut jerawat.
• Bantu memudarkan parut yang terjadi akibat kekurangan protein untuk membentuk sel baru yang sihat bagi menggantikan sel mati.
• Memberikan tenaga, menjadikan badan sihat, cergas dan kurang letih.
• Membantu untuk kuruskan badan.
• Member rasa kenyang lebih lama.
• Membantu mempercepatkan penghasilan susu untuk ibu menyusu, sebagai milkbooster.
• Membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum.
• Menganjalkan dan mengembalikan kecantikan payudara anda.
• Mencerahkan kulit serta meratakan tona wajah.
• Mengalakkan pertumbuhan rambut, melebatkan rambut.
• Melembapkan kulit
• Memberi TENAGA EXTRA pada tubuh.
• Memberi tenaga dan rasa kenyang kepada ibu hamil dan ibu berpantang.
• Melembutkan dan sekata kulit muka dan tona wajah.
-
Esp juga boleh TOPUP ketidakcukupan vitamin dari hujung rambut hingga hujung kaki kita sebab Esp kaya dengan protein dan sumber vitamin yang lengkap 😍.
-
Esp tahan 2 hinga 3 bulan dan boleh dijadikan MASKER MUKA DAN SMOOTHIES. Sedapppp!
-
Your Most Favourite SID
Umi Khalsum | 0147581561 | Supervisor Shaklee | Founder Rising Star.
-
#TrustedsellerShaklee
#Since2014
#SayaConsumeSayaJual
#Exclusiveguide
#ShakleeTelukIntan
#ShakleeIpoh
#ShakleeTaiping
#ShakleeSelama
#ShakleeBatuKurau
#ShakleeIjok
#ShakleeGerik
#ShakleeKualaKangsar

❤SET MILKBOOSTER ❤
Haii..ada tak ibu2 yang tengah mencari supplement untuk menambahkan susu badan..meh dapatkan set milkbooster shaklee ni , badan pun akan rasa sihat dan bertenaga.
.
.
Antara khasiat ESP : .
❤Memberi tenaga sepanjang hari
❤Milkbooster terbaik
❤Memekatkan susu ibu dan susu lebih berkrim.
❤Membantu masalah kesuburan.
❤Menguatkan rahim wanita.
❤Menganjalkan payudara wanita.
❤Mencantikkan kulit ,halus dan gebu.
❤Memudarkan dan menghilangkan parut.
❤Sesuai utk orang berdiet kerana ESP memberi rasa kenyang.
❤Membantu mengawal tahap kolestrol.
❤Baik untuk kesihatan jantung dan prostat.
❤Membaiki masalah rambut gugur dan menguatkan akar rambut.
❤ Melegakan masalah sembelit.
.

Antara khasiat ALFALFA :
.
🌸 Menambahkan susu badan ibu.
🌸 Merawat masalah keputihan
🌸 Merawat resdung dan allergi
🌸Membantu masalah penghadaman dan pencernaan.
🌸Melegakan sakit sendi dan belakang
🌸Menghilangkan kelesuan dan tekanan
🌸Memberi sensasi rasa sejuk (alfalfa shaklee mengandungi minyak Peppermint)
🌸Memberi kelegaan semasa haid
🌸Merawat arthitis
🌸Membantu merawat asma
🌸Mencuci usus bagi membuang toksik dalam badan
🌸Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor akibat jangkitan dalam buah pinggang.
🌸Meneutralkan asid dalam badan.
🌸Menganjalkan payudara bagi wanita.
🌸Bertindak sebagai kacip fatimah kpd wanita.
🌸Memulihkan urat selepas bersalin.
🌸Membantu merawat bhgn intim wanita.
🌸Meningkatkan stamina suami isteri.
🌸Melegakan sembelit.

Set Milkbooster ni antara hot selling tau.Kalau nak consume salah satu pun tak jadi masalah ,bergantung pada bajet masing-masing.
Meh wasap Wani.

Your Trusted SID
Wani Shaklee
0124184762

#shaklee
#shakleetaiping
#shakleeperak
#taiping
#bandarwarisan
#shakleemalaysia
#espshaklee
#alfalfacomplex
#setmilkbooster
#setmilkboostershaklee
#milkbooster

PERHATIAN! Adakah anda mempunyai masalah² berikut?
➡ Kulit gelap
➡ Kulit kusam
➡ Jerawat
➡ Jeragat
➡ Bintik hitam
➡ Kedutan halus
➡ Kulit tidak anjal
➡ Parut berlubang
-
-
Kalau ada, jom try Collagen Shaklee! Collagen Shaklee ni collagen TERBAIK di dunia tau. Tambahan lagi, collagen ni takde perisa tambahan jadi kesan dia memang sangat pantas. Seawal 3 sachet dah boleh nampak kesan 💞
-
-
Kebaikan #CollagenPowderShaklee
🌸 kulit lebih tegang & anjal
🌸 mengurangkan kedutan & garis halus
🌸 kulit lebih cerah, moist dan licin
🌸 mengawal jerawat
🌸 menghilangkan jeragat
🌸 memudarkan parut
🌸 kuku & rambut yang lebih sihat
🌸 memelihara otot & sendi
🌸 menguatkan tulang
🌸 berupaya mengurangkan senggugut
🌸 sebagai milk booster
🌸 menegangkan payudara
-
-
❕AMARAN❕
Produk ini tidak sesuai diambil oleh mereka yang alah pada makanan laut.
-
-
Untuk order dan lebih details, whatsapp/DM je ila tau 😘
-
-
Your Trusted Shaklee Distributor
Ila | 019-749 9096
IG: @ila_healthbeauty
-
-
#collagenpowder
#collagenshaklee
#antiaging
#nakcantik

Inginkan kulit cantik dan sihat? Nak atasi stress dan elakkan migrain?
-
-
Dengan harga super duper jimat, ila suggest makan B Complex Shaklee! Comel je botolnya tapi boleh tahan sampai 4 BULAN tau!
-
-
#BComplex (120 tablets sebotol)
🌸 Menghasilkan tenaga
🌸 Membantu mencegah anaemia
🌸 Penting untuk kesihatan mata, kulit, kuku dan rambut
🌸 Penting untuk fungsi normal sistem saraf
🌸 Mencegah stress
🌸 Menguatkan antibodi tubuh
🌸 Mengelakkan penyakit beri-beri
-
-
Produk Shaklee dijamin halal, selamat dan semulajadi. Untuk order dan pertanyaan, tekan je link kat bio ya 💞
-
-
Your Trusted Shaklee Distributor
Ila | 019-749 9096
IG: @ila_healthbeauty
-
-
#antistress
#shakleebcomplex
#migrain
#setikhtiarhamilshaklee

Diet harian yang tak seimbang dan kalori yang tinggi dalam makanan dan minuman boleh jadi punca berat badan anda bertambah!
-
-
Macam mana nak atasinya? Haa senang je, Shaklee kan ada set slimming? Yang penting, takde pantang larang dan tak perlu berlapar taw 😍
-
-
🌷Set Slimming Shaklee
-
Step 1: BAKAR
#Lecithin
- Memecahkan lemak & kolesterol
-
-
Step 2: BUANG
#HerbLax
- Mengempiskan perut dan melawaskan
-
-
Step 3: BINA
#ESPShaklee
- Memberi tenaga & rasa kenyang yang berpanjangan
-
-
Bajet limited? Takpe, ila akan consult dan suggest mana satu yang sesuai untuk ikut bajet awak. WhatsApp ila segera tau tau. Gerenti fast and friendly service! 🙋
-
-
Your Trusted Shaklee Distributor
Ila | 019-7499096
IG: @ila_healthbeaty
-
-
#tipskurus
#jomkurus
#bakarlemak

BILA HARI CUTI💓💓💓
.
Weekend dengan anak anak memang mencabar. Tambahan pula bila anak anak yang masih kecil. Tengah lasak. Huhhh....memang penatlah. Tapi seronok.!!
.
Bila weekdays dah sibuk dengan kerja. Masa ni la nak spend time dengan anak anak. Zana pagi pagi lagi dah bangun. Lepas bancuh ESP terus cuci baju, masak etc.
.
Bila anak anak bangun nanti tak la kelam kabut. Untuk permulaan hari, Zana breakfast dengan ESP dulu.
Memang dah jadi rutin minum esp ni setiap pagi. Permulaan yang baik untuk memberi rasa kenyang dan lebih bertenaga untuk melakukan tugas harian.
.
Esp Zana biasa Shake dengan susu Ducth Lady je. Ataupun kadang kadang plus dengan milo/ susu chocolate. Memang sedap.!! And sebenarnya tak terhad tau. Boleh je pelbagaikan resepi mengikut kesukaan korang. Kecuali dengan kafien la.
.
Untuk jadikan ESP as meal replacement tak berapa sesuai. Sebab ESP ni supplemen untuk membantu boost tenaga untuk masa panjang. Cuma bila minum ESP ni takan easily lapar teruk. Still lapar juga dan kena amek nasik.
.
ESP ni highly recommended untuk IBU MENYUSU, STUDENT yang busy dengan task and assignments, juga orang orang bujang yang selalu bangun lambat tu😉. Yang tak sempat breakfast. So memang sesuai la amek esp nih. .
Esp ni memang best. Kalau tak, tak ada la customer Zana repeat order berkali kali.😘😘
Hubungi Zana untuk order dan pertanyaan lanjut okey.
.
#pengedarshakleetaiping
#pengedarshakleechangkatjering
#pengedarshakleekamunting
#shakleetaiping
#shakleekamunting #shakleechangkatjering #shakleeperak #espshaklee #zanajualshaklee #kedaishakleezana

Alfalfa merupakan salah satu Best Seller Shaklee tau!
-
-
Nak tahu apa bestnya alfalfa ni? Jom baca sikit ringkasan kat bawah ni 👇
-
-
Kebaikan #AlfalfaComplex
♥ Menyingkirkan toksin
♥ Merawat sembelit
♥ Ejen pelawas
♥ Merawat masalah keputihan
♥ Baik untuk kesihatan tulang
♥ Membantu masalah bau badan dan mulut
♥ Membantu mengurangkan resdung
♥ Menghalang jerawat
♥ Merapatkan miss V
♥ Mengurangkan senggugut
♥ Baik untuk lelaki dan wanita
-
-
Nak cuba sebotol Alfalfa? Terdapat dalam saiz kecil dan besar. Terus whatsapp/DM je ila tau 💕
-
-
Your Trusted Shaklee Distributor
Ila | 019-7499096
IG: @ila_healthbeauty
-
-
#alfalfashaklee
#keputihan
#ahlishaklee
#shakleelover

MOST RECENT

HOT SUPPLEMENT DAN HOT DEMAND CUSTOMER SETIAP HARI!.
-
Assalamualaikum dearies.
-
THE BEST COMBINATION EVER! Combination untuk kulit bermasalah seperti kulit kusam, berjerawat, parut jerawat, jeragat, tona tak sekata, sunburn, dan masalah resdung. ESP & VITAMIN C is the best solution untuk semua masalah tersebut👍.
-
Ramai yang mengaku SELEPAS penggunaan ESP DAN VITAMIN C kulit mereka menjadi GEBU-GEBAS, GLOWING, JERAWAT SURUT, PINKISH, PARUT BERKURANGAN.
-
✅ KEBAIKAN ESP [ Tahan 2 hingga 3 bulan ].
-
• Membakar kalori dan mengenyangkan.
• Membantu mengurangkan berat badan.
• Mencantikkan kulit, kulit glowing.
• Menganjalkan payudara.
• Mencerahkan kulit wajah.
• Merupakan milkbooster, memekatkan susu.
• Menangani masalah eczema dan masalah kulit.
• Memudarkan parut jerawat.
• Membantu menghasilkan collagen dalam badan.
• Melindungi sel-sel dari kerosakan, mengecilkan pori-pori muka.
• Bertindak sebagai anti oksida, menggantikan sel-sel kulit yang baru
• Memudarkan parut jerawat.
• Mengurangkan whitehead dan blackhead.
• Sekatakan tona wajah dan melembutkan kulit muka.
-
-
✅ KEBAIKAN VITAMIN C [ Tahan sehingga 6 bulan ].
- • Mengurangkan minyak muka.
• Mengurangkan pertumbuhan jerawat.
• Meningkatkan sistem pertahanan badan.
• Mencegah gusi berdarah.
• Membantu menyembuhkan luka.
• Memerangi kimia toksik.
• Bertindak sebagai antioksida.
• Memudarkan parut jerawat.
• Mencerahkan kulit.
• Mengurangkan jeragat.
• Mengurangkan alahan dan resdung.
-
Boleh tambah Herblax/Alfalfa untuk proses detoxition. Bila dah detox usus jadi bersih dan sihat so jerawat pun tak naik la, gituwwww . Dan penyerapan suplement akan lebih Effective dan berkesan.
-
Setiap pembelian One Set ini umi akan bagi SOMETHING SPECIAL dekat korang, so cepat korang!.
-
Your Most Favourite SID
Umi Khalsum | 0147581561 | Supervisor Shaklee | Founder Rising Star

#TrustedsellerShaklee
#Since2014
#SayaConsumeSayaJual
#Exclusiveguide
#ShakleeTelukIntan
#ShakleeIpoh
#ShakleeTaiping
#ShakleeSelama
#ShakleeBatuKurau
#ShakleeIjok
#ShakleeGerik
#ShakleeKualaKangsar

HOT SUPPLEMENT DAN HOT DEMAND CUSTOMER SETIAP HARI!.
-
Assalamualaikum dearies.
-
THE BEST COMBINATION EVER! Combination untuk kulit bermasalah seperti kulit kusam, berjerawat, parut jerawat, jeragat, tona tak sekata, sunburn, dan masalah resdung. ESP & VITAMIN C is the best solution untuk semua masalah tersebut👍.
-
Ramai yang mengaku SELEPAS penggunaan ESP DAN VITAMIN C kulit mereka menjadi GEBU-GEBAS, GLOWING, JERAWAT SURUT, PINKISH, PARUT BERKURANGAN.
-
✅ KEBAIKAN ESP [ Tahan 2 hingga 3 bulan ].
-
• Membakar kalori dan mengenyangkan.
• Membantu mengurangkan berat badan.
• Mencantikkan kulit, kulit glowing.
• Menganjalkan payudara.
• Mencerahkan kulit wajah.
• Merupakan milkbooster, memekatkan susu.
• Menangani masalah eczema dan masalah kulit.
• Memudarkan parut jerawat.
• Membantu menghasilkan collagen dalam badan.
• Melindungi sel-sel dari kerosakan, mengecilkan pori-pori muka.
• Bertindak sebagai anti oksida, menggantikan sel-sel kulit yang baru
• Memudarkan parut jerawat.
• Mengurangkan whitehead dan blackhead.
• Sekatakan tona wajah dan melembutkan kulit muka.
-
-
✅ KEBAIKAN VITAMIN C [ Tahan sehingga 6 bulan ].
- • Mengurangkan minyak muka.
• Mengurangkan pertumbuhan jerawat.
• Meningkatkan sistem pertahanan badan.
• Mencegah gusi berdarah.
• Membantu menyembuhkan luka.
• Memerangi kimia toksik.
• Bertindak sebagai antioksida.
• Memudarkan parut jerawat.
• Mencerahkan kulit.
• Mengurangkan jeragat.
• Mengurangkan alahan dan resdung.
-
Boleh tambah Herblax/Alfalfa untuk proses detoxition. Bila dah detox usus jadi bersih dan sihat so jerawat pun tak naik la, gituwwww . Dan penyerapan suplement akan lebih Effective dan berkesan.
-
Setiap pembelian One Set ini umi akan bagi SOMETHING SPECIAL dekat korang, so cepat korang!.
-
Your Most Favourite SID
Umi Khalsum | 0147581561 | Supervisor Shaklee | Founder Rising Star

#TrustedsellerShaklee
#Since2014
#SayaConsumeSayaJual
#Exclusiveguide
#ShakleeTelukIntan
#ShakleeIpoh
#ShakleeTaiping
#ShakleeSelama
#ShakleeBatuKurau
#ShakleeIjok
#ShakleeGerik
#ShakleeKualaKangsar

HOT SUPPLEMENT DAN HOT DEMAND CUSTOMER SETIAP HARI!.
-
Assalamualaikum dearies.
-
THE BEST COMBINATION EVER! Combination untuk kulit bermasalah seperti kulit kusam, berjerawat, parut jerawat, jeragat, tona tak sekata, sunburn, dan masalah resdung. ESP & VITAMIN C is the best solution untuk semua masalah tersebut👍.
-
Ramai yang mengaku SELEPAS penggunaan ESP DAN VITAMIN C kulit mereka menjadi GEBU-GEBAS, GLOWING, JERAWAT SURUT, PINKISH, PARUT BERKURANGAN.
-
✅ KEBAIKAN ESP [ Tahan 2 hingga 3 bulan ].
-
• Membakar kalori dan mengenyangkan.
• Membantu mengurangkan berat badan.
• Mencantikkan kulit, kulit glowing.
• Menganjalkan payudara.
• Mencerahkan kulit wajah.
• Merupakan milkbooster, memekatkan susu.
• Menangani masalah eczema dan masalah kulit.
• Memudarkan parut jerawat.
• Membantu menghasilkan collagen dalam badan.
• Melindungi sel-sel dari kerosakan, mengecilkan pori-pori muka.
• Bertindak sebagai anti oksida, menggantikan sel-sel kulit yang baru
• Memudarkan parut jerawat.
• Mengurangkan whitehead dan blackhead.
• Sekatakan tona wajah dan melembutkan kulit muka.
-
-
✅ KEBAIKAN VITAMIN C [ Tahan sehingga 6 bulan ].
- • Mengurangkan minyak muka.
• Mengurangkan pertumbuhan jerawat.
• Meningkatkan sistem pertahanan badan.
• Mencegah gusi berdarah.
• Membantu menyembuhkan luka.
• Memerangi kimia toksik.
• Bertindak sebagai antioksida.
• Memudarkan parut jerawat.
• Mencerahkan kulit.
• Mengurangkan jeragat.
• Mengurangkan alahan dan resdung.
-
Boleh tambah Herblax/Alfalfa untuk proses detoxition. Bila dah detox usus jadi bersih dan sihat so jerawat pun tak naik la, gituwwww . Dan penyerapan suplement akan lebih Effective dan berkesan.
-
Setiap pembelian One Set ini umi akan bagi SOMETHING SPECIAL dekat korang, so cepat korang!.
-
Your Most Favourite SID
Umi Khalsum | 0147581561 | Supervisor Shaklee | Founder Rising Star

#TrustedsellerShaklee
#Since2014
#SayaConsumeSayaJual
#Exclusiveguide
#ShakleeTelukIntan
#ShakleeIpoh
#ShakleeTaiping
#ShakleeSelama
#ShakleeBatuKurau
#ShakleeIjok
#ShakleeGerik
#ShakleeKualaKangsar

Inginkan kulit cantik dan sihat? Nak atasi stress dan elakkan migrain?
-
-
Dengan harga super duper jimat, ila suggest makan B Complex Shaklee! Comel je botolnya tapi boleh tahan sampai 4 BULAN tau!
-
-
#BComplex (120 tablets sebotol)
🌸 Menghasilkan tenaga
🌸 Membantu mencegah anaemia
🌸 Penting untuk kesihatan mata, kulit, kuku dan rambut
🌸 Penting untuk fungsi normal sistem saraf
🌸 Mencegah stress
🌸 Menguatkan antibodi tubuh
🌸 Mengelakkan penyakit beri-beri
-
-
Produk Shaklee dijamin halal, selamat dan semulajadi. Untuk order dan pertanyaan, tekan je link kat bio ya 💞
-
-
Your Trusted Shaklee Distributor
Ila | 019-749 9096
IG: @ila_healthbeauty
-
-
#antistress
#shakleebcomplex
#migrain
#setikhtiarhamilshaklee

Nak atasi masalah jerawat dan parut yang dah lama menghantui diri? Tak tahu nak ambil set Shaklee yang mana satu?
-
-
Ambil SET KECANTIKAN SHAKLEE 💖
-
-
#ESPShaklee (satu tong tahan 2/3 bulan) :
🌸 menjadikan kulit cantik dan anjal
🌸 mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 memudarkan parut
🌸 memberi rasa kenyang
🌸 memberi tenaga berpanjangan
-
-
#VitaCPlus (sebotol tahan 6 bulan) :
🌸 sekatakan tona kulit
🌸 mengurangkan sunburn
🌸 mengecutkan jerawat
🌸 mencegah jerawat
🌸 kulit lebih glowing
-
-
#VitaEComplex (sebotol tahan 4 bulan) :
🌸 mengandungi antioksidan yang tinggi
🌸 memudarkan parut
🌸 meningkatkan kelembapan kulit
🌸 menaikkan seri wajah
🌸 mengecilkan pori-pori di muka
-
-
Satu item tahan lama! Jimat kan? Harga pun harga student Ila akan bagi. So jangan malu-malu WhatsApp Ila untuk order ya 😄
-
-
Your Trusted Shaklee Distributor
Ila | 019-749 9096
IG: @ila_healthbeauty
-
-
#shakleeesp
#vitaminc
#vitacshaklee
#vitamincshaklee

NAK KURUS, SIHAT, CANTIK, BERTENAGA, MILK BOOSTER DALAM MASA YANG SAMA HARUSLAH DENGAN ESP 💞
-
Umi salah seorang pengguna tegar Esp since 2014 zaman masa mula-mula kenal shaklee lagi. Dan of course banyak manfaat yang Umi dapat dari segi skin dan juga kesihatan setelah konsisten ambil Esp.
-
Esp adalah soya NON GMO tau, Esp ni sesuai untuk setiap peringkat umur dan setiap orang. Esp juga ada 9 jenis amino asid yang tubuh sendiri tak dapat hasilkan. Dan setiap inci tubuh kita perlukan bantuan Esp untuk penuhkan mana yang terlompong tu.
-
✅ KEBAIKAN ESP.
-
• Menjadikan kulit wajah cantik dan berseri serta awet muda.
• Membantu menghilangkan parut jerawat.
• Bantu memudarkan parut yang terjadi akibat kekurangan protein untuk membentuk sel baru yang sihat bagi menggantikan sel mati.
• Memberikan tenaga, menjadikan badan sihat, cergas dan kurang letih.
• Membantu untuk kuruskan badan.
• Member rasa kenyang lebih lama.
• Membantu mempercepatkan penghasilan susu untuk ibu menyusu, sebagai milkbooster.
• Membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum.
• Menganjalkan dan mengembalikan kecantikan payudara anda.
• Mencerahkan kulit serta meratakan tona wajah.
• Mengalakkan pertumbuhan rambut, melebatkan rambut.
• Melembapkan kulit
• Memberi TENAGA EXTRA pada tubuh.
• Memberi tenaga dan rasa kenyang kepada ibu hamil dan ibu berpantang.
• Melembutkan dan sekata kulit muka dan tona wajah.
-
Esp juga boleh TOPUP ketidakcukupan vitamin dari hujung rambut hingga hujung kaki kita sebab Esp kaya dengan protein dan sumber vitamin yang lengkap 😍.
-
Esp tahan 2 hinga 3 bulan dan boleh dijadikan MASKER MUKA DAN SMOOTHIES. Sedapppp!
-
Your Most Favourite SID
Umi Khalsum | 0147581561 | Supervisor Shaklee | Founder Rising Star.
-
#TrustedsellerShaklee
#Since2014
#SayaConsumeSayaJual
#Exclusiveguide
#ShakleeTelukIntan
#ShakleeIpoh
#ShakleeTaiping
#ShakleeSelama
#ShakleeBatuKurau
#ShakleeIjok
#ShakleeGerik
#ShakleeKualaKangsar

NAK KURUS, SIHAT, CANTIK, BERTENAGA, MILK BOOSTER DALAM MASA YANG SAMA HARUSLAH DENGAN ESP 💞
-
Umi salah seorang pengguna tegar Esp since 2014 zaman masa mula-mula kenal shaklee lagi. Dan of course banyak manfaat yang Umi dapat dari segi skin dan juga kesihatan setelah konsisten ambil Esp.
-
Esp adalah soya NON GMO tau, Esp ni sesuai untuk setiap peringkat umur dan setiap orang. Esp juga ada 9 jenis amino asid yang tubuh sendiri tak dapat hasilkan. Dan setiap inci tubuh kita perlukan bantuan Esp untuk penuhkan mana yang terlompong tu.
-
✅ KEBAIKAN ESP.
-
• Menjadikan kulit wajah cantik dan berseri serta awet muda.
• Membantu menghilangkan parut jerawat.
• Bantu memudarkan parut yang terjadi akibat kekurangan protein untuk membentuk sel baru yang sihat bagi menggantikan sel mati.
• Memberikan tenaga, menjadikan badan sihat, cergas dan kurang letih.
• Membantu untuk kuruskan badan.
• Member rasa kenyang lebih lama.
• Membantu mempercepatkan penghasilan susu untuk ibu menyusu, sebagai milkbooster.
• Membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum.
• Menganjalkan dan mengembalikan kecantikan payudara anda.
• Mencerahkan kulit serta meratakan tona wajah.
• Mengalakkan pertumbuhan rambut, melebatkan rambut.
• Melembapkan kulit
• Memberi TENAGA EXTRA pada tubuh.
• Memberi tenaga dan rasa kenyang kepada ibu hamil dan ibu berpantang.
• Melembutkan dan sekata kulit muka dan tona wajah.
-
Esp juga boleh TOPUP ketidakcukupan vitamin dari hujung rambut hingga hujung kaki kita sebab Esp kaya dengan protein dan sumber vitamin yang lengkap 😍.
-
Esp tahan 2 hinga 3 bulan dan boleh dijadikan MASKER MUKA DAN SMOOTHIES. Sedapppp!
-
Your Most Favourite SID
Umi Khalsum | 0147581561 | Supervisor Shaklee | Founder Rising Star.
-
#TrustedsellerShaklee
#Since2014
#SayaConsumeSayaJual
#Exclusiveguide
#ShakleeTelukIntan
#ShakleeIpoh
#ShakleeTaiping
#ShakleeSelama
#ShakleeBatuKurau
#ShakleeIjok
#ShakleeGerik
#ShakleeKualaKangsar

NAK KURUS, SIHAT, CANTIK, BERTENAGA, MILK BOOSTER DALAM MASA YANG SAMA HARUSLAH DENGAN ESP 💞
-
Umi salah seorang pengguna tegar Esp since 2014 zaman masa mula-mula kenal shaklee lagi. Dan of course banyak manfaat yang Umi dapat dari segi skin dan juga kesihatan setelah konsisten ambil Esp.
-
Esp adalah soya NON GMO tau, Esp ni sesuai untuk setiap peringkat umur dan setiap orang. Esp juga ada 9 jenis amino asid yang tubuh sendiri tak dapat hasilkan. Dan setiap inci tubuh kita perlukan bantuan Esp untuk penuhkan mana yang terlompong tu.
-
✅ KEBAIKAN ESP.
-
• Menjadikan kulit wajah cantik dan berseri serta awet muda.
• Membantu menghilangkan parut jerawat.
• Bantu memudarkan parut yang terjadi akibat kekurangan protein untuk membentuk sel baru yang sihat bagi menggantikan sel mati.
• Memberikan tenaga, menjadikan badan sihat, cergas dan kurang letih.
• Membantu untuk kuruskan badan.
• Member rasa kenyang lebih lama.
• Membantu mempercepatkan penghasilan susu untuk ibu menyusu, sebagai milkbooster.
• Membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum.
• Menganjalkan dan mengembalikan kecantikan payudara anda.
• Mencerahkan kulit serta meratakan tona wajah.
• Mengalakkan pertumbuhan rambut, melebatkan rambut.
• Melembapkan kulit
• Memberi TENAGA EXTRA pada tubuh.
• Memberi tenaga dan rasa kenyang kepada ibu hamil dan ibu berpantang.
• Melembutkan dan sekata kulit muka dan tona wajah.
-
Esp juga boleh TOPUP ketidakcukupan vitamin dari hujung rambut hingga hujung kaki kita sebab Esp kaya dengan protein dan sumber vitamin yang lengkap 😍.
-
Esp tahan 2 hinga 3 bulan dan boleh dijadikan MASKER MUKA DAN SMOOTHIES. Sedapppp!
-
Your Most Favourite SID
Umi Khalsum | 0147581561 | Supervisor Shaklee | Founder Rising Star.
-
#TrustedsellerShaklee
#Since2014
#SayaConsumeSayaJual
#Exclusiveguide
#ShakleeTelukIntan
#ShakleeIpoh
#ShakleeTaiping
#ShakleeSelama
#ShakleeBatuKurau
#ShakleeIjok
#ShakleeGerik
#ShakleeKualaKangsar

Inginkan kulit yang sihat dan berseri? Nak tenaga berpanjangan? Minum je ESP setiap hari!
-
-
Kenapa Ila tekankan sihat dulu? Sebab kalau kulit sihat dari dalam, pasti kulit akan nampak cantik berseri pada bahagian luaran 😊
-
-
Kelebihan #ESPShaklee :
✔ memberi tenaga berpanjangan
✔ mengatasi rasa letih and lesu
✔ menjadikan kulit cantik, gebu dan anjal
✔ memudarkan parut
✔ mengawal pertumbuhan jerawat
✔ memberikan rasa kenyang
✔ baik untuk diet
✔ menghaluskan tumit pecah
✔ menganjalkan aset wanita
✔ mencantikkan kuku
✔ menguatkan akar rambut
✔ baik untuk hormon
✔ menggalakkan pembinaan sel-sel baru
-
-
Satu tong boleh tahan sehingga 3 bulan tau! Jimat sangat-sangat kan?
-
-
Order and consult,
Your Trusted Shaklee Distributor
Ila | 019-7499096
IG: @ila_healthbeauty
-
-
#vivixshaklee
#sayanaksihat
#shaklee
#promosiesp

ATASI JERAWAT DENGAN ESP! 😍
-
-
ESP Shaklee mengandungi kandungan protein serta vitamin lengkap yang diperlukan badan kita. Dan yang paling penting, soya ESP adalah organik! Memang 100% selamat, tanpa toksin 😊
-
-
Kelebihan #ESPShaklee :
💖 memberi tenaga berpanjangan
💖 mengatasi rasa letih and lesu
💖 menjadikan kulit cantik, gebu dan anjal
💖 memudarkan parut
💖 mengawal pertumbuhan jerawat
💖 memberikan rasa kenyang
💖 baik untuk diet
💖 menghaluskan tumit pecah
💖 menganjalkan aset wanita
💖 mencantikkan kuku
💖 menguatkan akar rambut
💖 baik untuk hormon
💖 memperbanyakkan susu ibu
💖 menggalakkan pembinaan sel-sel baru
-
-
Satu tong boleh tahan sehingga 3 bulan tau! Jimat kan? Teringin nak try? WhatsApp je ila lelaju 💖
-
-
Ila | 019-7499096
IG: @ila_healthbeauty
-
-
Your Trusted Shaklee Distributor
🌟 since April 2017
🌟 berpengetahuan luas tentang produk
-
-
#antiaging
#shakleeesp
#promosishaklee
#promoshaklee

NAK KURUS, SIHAT, CANTIK, BERTENAGA, MILK BOOSTER DALAM MASA YANG SAMA HARUSLAH DENGAN ESP 💞
-
Umi salah seorang pengguna tegar Esp since 2014 zaman masa mula-mula kenal shaklee lagi. Dan of course banyak manfaat yang Umi dapat dari segi skin dan juga kesihatan setelah konsisten ambil Esp.
-
Esp adalah soya NON GMO tau, Esp ni sesuai untuk setiap peringkat umur dan setiap orang. Esp juga ada 9 jenis amino asid yang tubuh sendiri tak dapat hasilkan. Dan setiap inci tubuh kita perlukan bantuan Esp untuk penuhkan mana yang terlompong tu.
-
✅ KEBAIKAN ESP.
-
• Menjadikan kulit wajah cantik dan berseri serta awet muda.
• Membantu menghilangkan parut jerawat.
• Bantu memudarkan parut yang terjadi akibat kekurangan protein untuk membentuk sel baru yang sihat bagi menggantikan sel mati.
• Memberikan tenaga, menjadikan badan sihat, cergas dan kurang letih.
• Membantu untuk kuruskan badan.
• Member rasa kenyang lebih lama.
• Membantu mempercepatkan penghasilan susu untuk ibu menyusu, sebagai milkbooster.
• Membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum.
• Menganjalkan dan mengembalikan kecantikan payudara anda.
• Mencerahkan kulit serta meratakan tona wajah.
• Mengalakkan pertumbuhan rambut, melebatkan rambut.
• Melembapkan kulit
• Memberi TENAGA EXTRA pada tubuh.
• Memberi tenaga dan rasa kenyang kepada ibu hamil dan ibu berpantang.
• Melembutkan dan sekata kulit muka dan tona wajah.
-
Esp juga boleh TOPUP ketidakcukupan vitamin dari hujung rambut hingga hujung kaki kita sebab Esp kaya dengan protein dan sumber vitamin yang lengkap 😍.
-
Esp tahan 2 hinga 3 bulan dan boleh dijadikan MASKER MUKA DAN SMOOTHIES. Sedapppp!
-
Your Most Favourite SID
Umi Khalsum | 0147581561 | Supervisor Shaklee | Founder Rising Star.
-
#TrustedsellerShaklee
#Since2014
#SayaConsumeSayaJual
#Exclusiveguide
#ShakleeTelukIntan
#ShakleeIpoh
#ShakleeTaiping
#ShakleeSelama
#ShakleeBatuKurau
#ShakleeIjok
#ShakleeGerik
#ShakleeKualaKangsar

NAK KURUS, SIHAT, CANTIK, BERTENAGA, MILK BOOSTER DALAM MASA YANG SAMA HARUSLAH DENGAN ESP 💞
-
Umi salah seorang pengguna tegar Esp since 2014 zaman masa mula-mula kenal shaklee lagi. Dan of course banyak manfaat yang Umi dapat dari segi skin dan juga kesihatan setelah konsisten ambil Esp.
-
Esp adalah soya NON GMO tau, Esp ni sesuai untuk setiap peringkat umur dan setiap orang. Esp juga ada 9 jenis amino asid yang tubuh sendiri tak dapat hasilkan. Dan setiap inci tubuh kita perlukan bantuan Esp untuk penuhkan mana yang terlompong tu.
-
✅ KEBAIKAN ESP.
-
• Menjadikan kulit wajah cantik dan berseri serta awet muda.
• Membantu menghilangkan parut jerawat.
• Bantu memudarkan parut yang terjadi akibat kekurangan protein untuk membentuk sel baru yang sihat bagi menggantikan sel mati.
• Memberikan tenaga, menjadikan badan sihat, cergas dan kurang letih.
• Membantu untuk kuruskan badan.
• Member rasa kenyang lebih lama.
• Membantu mempercepatkan penghasilan susu untuk ibu menyusu, sebagai milkbooster.
• Membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum.
• Menganjalkan dan mengembalikan kecantikan payudara anda.
• Mencerahkan kulit serta meratakan tona wajah.
• Mengalakkan pertumbuhan rambut, melebatkan rambut.
• Melembapkan kulit
• Memberi TENAGA EXTRA pada tubuh.
• Memberi tenaga dan rasa kenyang kepada ibu hamil dan ibu berpantang.
• Melembutkan dan sekata kulit muka dan tona wajah.
-
Esp juga boleh TOPUP ketidakcukupan vitamin dari hujung rambut hingga hujung kaki kita sebab Esp kaya dengan protein dan sumber vitamin yang lengkap 😍.
-
Esp tahan 2 hinga 3 bulan dan boleh dijadikan MASKER MUKA DAN SMOOTHIES. Sedapppp!
-
Your Most Favourite SID
Umi Khalsum | 0147581561 | Supervisor Shaklee | Founder Rising Star.
-
#TrustedsellerShaklee
#Since2014
#SayaConsumeSayaJual
#Exclusiveguide
#ShakleeTelukIntan
#ShakleeIpoh
#ShakleeTaiping
#ShakleeSelama
#ShakleeBatuKurau
#ShakleeIjok
#ShakleeGerik
#ShakleeKualaKangsar

NAK KURUS, SIHAT, CANTIK, BERTENAGA, MILK BOOSTER DALAM MASA YANG SAMA HARUSLAH DENGAN ESP 💞
-
Umi salah seorang pengguna tegar Esp since 2014 zaman masa mula-mula kenal shaklee lagi. Dan of course banyak manfaat yang Umi dapat dari segi skin dan juga kesihatan setelah konsisten ambil Esp.
-
Esp adalah soya NON GMO tau, Esp ni sesuai untuk setiap peringkat umur dan setiap orang. Esp juga ada 9 jenis amino asid yang tubuh sendiri tak dapat hasilkan. Dan setiap inci tubuh kita perlukan bantuan Esp untuk penuhkan mana yang terlompong tu.
-
✅ KEBAIKAN ESP.
-
• Menjadikan kulit wajah cantik dan berseri serta awet muda.
• Membantu menghilangkan parut jerawat.
• Bantu memudarkan parut yang terjadi akibat kekurangan protein untuk membentuk sel baru yang sihat bagi menggantikan sel mati.
• Memberikan tenaga, menjadikan badan sihat, cergas dan kurang letih.
• Membantu untuk kuruskan badan.
• Member rasa kenyang lebih lama.
• Membantu mempercepatkan penghasilan susu untuk ibu menyusu, sebagai milkbooster.
• Membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum.
• Menganjalkan dan mengembalikan kecantikan payudara anda.
• Mencerahkan kulit serta meratakan tona wajah.
• Mengalakkan pertumbuhan rambut, melebatkan rambut.
• Melembapkan kulit
• Memberi TENAGA EXTRA pada tubuh.
• Memberi tenaga dan rasa kenyang kepada ibu hamil dan ibu berpantang.
• Melembutkan dan sekata kulit muka dan tona wajah.
-
Esp juga boleh TOPUP ketidakcukupan vitamin dari hujung rambut hingga hujung kaki kita sebab Esp kaya dengan protein dan sumber vitamin yang lengkap 😍.
-
Esp tahan 2 hinga 3 bulan dan boleh dijadikan MASKER MUKA DAN SMOOTHIES. Sedapppp!
-
Your Most Favourite SID
Umi Khalsum | 0147581561 | Supervisor Shaklee | Founder Rising Star.
-
#TrustedsellerShaklee
#Since2014
#SayaConsumeSayaJual
#Exclusiveguide
#ShakleeTelukIntan
#ShakleeIpoh
#ShakleeTaiping
#ShakleeSelama
#ShakleeBatuKurau
#ShakleeIjok
#ShakleeGerik
#ShakleeKualaKangsar

PERHATIAN! Adakah anda mempunyai masalah² berikut?
➡ Kulit gelap
➡ Kulit kusam
➡ Jerawat
➡ Jeragat
➡ Bintik hitam
➡ Kedutan halus
➡ Kulit tidak anjal
➡ Parut berlubang
-
-
Kalau ada, jom try Collagen Shaklee! Collagen Shaklee ni collagen TERBAIK di dunia tau. Tambahan lagi, collagen ni takde perisa tambahan jadi kesan dia memang sangat pantas. Seawal 3 sachet dah boleh nampak kesan 💞
-
-
Kebaikan #CollagenPowderShaklee
🌸 kulit lebih tegang & anjal
🌸 mengurangkan kedutan & garis halus
🌸 kulit lebih cerah, moist dan licin
🌸 mengawal jerawat
🌸 menghilangkan jeragat
🌸 memudarkan parut
🌸 kuku & rambut yang lebih sihat
🌸 memelihara otot & sendi
🌸 menguatkan tulang
🌸 berupaya mengurangkan senggugut
🌸 sebagai milk booster
🌸 menegangkan payudara
-
-
❕AMARAN❕
Produk ini tidak sesuai diambil oleh mereka yang alah pada makanan laut.
-
-
Untuk order dan lebih details, whatsapp/DM je ila tau 😘
-
-
Your Trusted Shaklee Distributor
Ila | 019-749 9096
IG: @ila_healthbeauty
-
-
#collagenpowder
#collagenshaklee
#antiaging
#nakcantik

Hanya dalam 2 minggu, jerawat hilang, muka lebih cerah sekata dengan Shaklee 😍
-
-
Kandungan Collagen Powder
✔ Sisik ikan merah laut dalam (Red Snapper)
✔ Ekstrak Pfaffia (Ginseng Brazil)
✔ Ekstrak biji Camellia Japonica
✔ Ekstrak Kerang-kerangan
✔ Lactobacillus Acidophilus
✔ Vitamin B
✔ Vitamin C
-
-
Kebaikan #CollagenPowder:
🌸 sangat mudah diserap oleh badan
🌸 kulit lebih tegang & anjal
🌸 mengurangkan kedutan & garis halus
🌸 kulit lebih cerah, moist dan licin
🌸 mengawal jerawat
🌸 menghilangkan jeragat
🌸 memudarkan parut
🌸 kuku & rambut yang lebih sihat
🌸 memelihara otot & sendi
🌸 menguatkan tulang
🌸 berupaya mengurangkan senggugut
🌸 sebagai milk booster
🌸 menegangkan payudara
-
-
Produk ini tidak sesuai diambil oleh mereka yang alahan dengan makanan laut. Boleh add-on Vita C Plus untuk kesan yang lebih ketara. -
-
Untuk order dan lebih details, WhatsApp je ila tau. InsyaAllah ila sedia membantu 💞
-
-
Your Trusted Shaklee Distributor
Ila | 019-749 9096
IG: @ila_healthbeauty
-
-
#collagenshaklee
#collagenpowdershaklee
#nakcantik
#tipscantik

Alfalfa merupakan salah satu Best Seller Shaklee tau!
-
-
Nak tahu apa bestnya alfalfa ni? Jom baca sikit ringkasan kat bawah ni 👇
-
-
Kebaikan #AlfalfaComplex
♥ Menyingkirkan toksin
♥ Merawat sembelit
♥ Ejen pelawas
♥ Merawat masalah keputihan
♥ Baik untuk kesihatan tulang
♥ Membantu masalah bau badan dan mulut
♥ Membantu mengurangkan resdung
♥ Menghalang jerawat
♥ Merapatkan miss V
♥ Mengurangkan senggugut
♥ Baik untuk lelaki dan wanita
-
-
Nak cuba sebotol Alfalfa? Terdapat dalam saiz kecil dan besar. Terus whatsapp/DM je ila tau 💕
-
-
Your Trusted Shaklee Distributor
Ila | 019-7499096
IG: @ila_healthbeauty
-
-
#alfalfashaklee
#keputihan
#ahlishaklee
#shakleelover

PRODUK SHAKLEE YANG WAJIB ADA DI RUMAH
.
Bulan Disember ni bermakna dah cukup setahun Zana join ahli dengan Shaklee. Mula mula dulu, cuma beli untuk kegunaan luaran je. Skincare Nutriwhite. Kemudian tu terus consume supplement untuk dalaman.
.
Bila rasai sendiri effect skincare, tu yang buat Zana sendiri nak cuba supplement pulak. Banyak perubahan yang Zana rasai sendiri bila consume shaklee ni.
.
So untuk hari nih Zana nak share dengan anda semua antara supplement Shaklee yang Zana consume .
.
Consume everyday :
.
✅ESP
✅VITAMIN C
✅OMEGA GUARD
✅GLA COMPLEX
✅ALFALFA ✅COLLAGEN POWDER
.
Zana akan share satu supplement dalam satu post, apa effect yang Zana sendiri dapat bila Zana consume each and every supplements 😊
.
Suzana Shaklee
Pengguna Shaklee Sejak 2016
.
#pengedarshakleechangkatjering #pengedarshakleekamunting #pengedarshakleetaiping #shakleekamunting #shakleetaiping #shakleechangkatjering #supplementshaklee #shakleeeffect

SELAMAT TINGGAL JERAWAT DEGIL, BERNANAH DAN JERAWAT BESAR.
-
Assalamualaikum.
-
" Umi jerawat saya besar besar dan bernanah, payah pula nak surut, apa yang sesuai saya consume? " ~ Customer.
-
Jawapan umi paling tepat untuk masalah macam ni ialah VITAMIN + GARLIC COMPLEX.
-
Selain Vitamin C yang membantu mengawal pertubuhan jerawat, ada satu supplement yang bantu reduce jerawat iaitu GARLIC COMPLEX.
-
VITAMIN C + GARLIC COMPLEX : Perfect Combination untuk masalah jerawat yang susah nak surut ni 👍.
-
Ini set untuk jerawat yang sangat degil, seperti jerawat batu, jerawat bernanah. Korang jerawat ni memang susah nak cool down tau. So here the cure, yang mana set bantu rawat dari dalaman.
-
🌸 VITAMIN C ( 180 biji, tahan 6 bulan ).
-
• Membentuk kolagen dalam kulit – vitamin C Shaklee ini akan merangsang pembentukan kolagen dan menyebabkan kulit menjadi tegang.
• Mencerahkan kulit.
• Melambatkan proses penuaan.
• Menghalang pembetukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat.
• Meningkatkan sistem imunisasi badan.
• Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung.
• Mengatasi masalah gusi berdarah.
• Vitamin C juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi.
• Mengurangkan minyak di muka.
• Mengurangkan pertumbuhan jerawat.
-
-
🌸 GARLIC ( 120 biji, tahan 4 bulan ).
-
• Merupakan antibiotic semulajadi dan selamat dimakan untuk jangka panjang bagi mempertingkatkan sistem imun tubuh.
• Melawan BAKTERIA dari dalaman sehingga lapisan kulit. • Ada ROSEMARY dan SPERMINT yang bantu keluarkan angin dalam tubuh dan bantu keluar raksa.
• 1 biji Garlic : 500 mg iaitu 1 biji bawang putih pure.
-
-
So yang ada jerawat besar besar tu, cuba dua ni. In shaa allah berkesannn, dannn yang bestnya HARGANYA sangat JIMAT dan TAHAN LAMA.
-
Your Most Favourite SID
Umi Khalsum | 0147581561 | Supervisor Shaklee | Founder Rising Star

#TrustedsellerShaklee
#Since2014
#SayaConsumeSayaJual
#Exclusiveguide
#ShakleeTelukIntan
#ShakleeIpoh
#ShakleeTaiping
#ShakleeSelama
#ShakleeBatuKurau
#ShakleeIjok
#ShakleeGerik
#ShakleeKualaKangsar

SELAMAT TINGGAL JERAWAT DEGIL, BERNANAH DAN JERAWAT BESAR.
-
Assalamualaikum.
-
" Umi jerawat saya besar besar dan bernanah, payah pula nak surut, apa yang sesuai saya consume? " ~ Customer.
-
Jawapan umi paling tepat untuk masalah macam ni ialah VITAMIN + GARLIC COMPLEX.
-
Selain Vitamin C yang membantu mengawal pertubuhan jerawat, ada satu supplement yang bantu reduce jerawat iaitu GARLIC COMPLEX.
-
VITAMIN C + GARLIC COMPLEX : Perfect Combination untuk masalah jerawat yang susah nak surut ni 👍.
-
Ini set untuk jerawat yang sangat degil, seperti jerawat batu, jerawat bernanah. Korang jerawat ni memang susah nak cool down tau. So here the cure, yang mana set bantu rawat dari dalaman.
-
🌸 VITAMIN C ( 180 biji, tahan 6 bulan ).
-
• Membentuk kolagen dalam kulit – vitamin C Shaklee ini akan merangsang pembentukan kolagen dan menyebabkan kulit menjadi tegang.
• Mencerahkan kulit.
• Melambatkan proses penuaan.
• Menghalang pembetukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat.
• Meningkatkan sistem imunisasi badan.
• Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung.
• Mengatasi masalah gusi berdarah.
• Vitamin C juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi.
• Mengurangkan minyak di muka.
• Mengurangkan pertumbuhan jerawat.
-
-
🌸 GARLIC ( 120 biji, tahan 4 bulan ).
-
• Merupakan antibiotic semulajadi dan selamat dimakan untuk jangka panjang bagi mempertingkatkan sistem imun tubuh.
• Melawan BAKTERIA dari dalaman sehingga lapisan kulit. • Ada ROSEMARY dan SPERMINT yang bantu keluarkan angin dalam tubuh dan bantu keluar raksa.
• 1 biji Garlic : 500 mg iaitu 1 biji bawang putih pure.
-
-
So yang ada jerawat besar besar tu, cuba dua ni. In shaa allah berkesannn, dannn yang bestnya HARGANYA sangat JIMAT dan TAHAN LAMA.
-
Your Most Favourite SID
Umi Khalsum | 0147581561 | Supervisor Shaklee | Founder Rising Star

#TrustedsellerShaklee
#Since2014
#SayaConsumeSayaJual
#Exclusiveguide
#ShakleeTelukIntan
#ShakleeIpoh
#ShakleeTaiping
#ShakleeSelama
#ShakleeBatuKurau
#ShakleeIjok
#ShakleeGerik
#ShakleeKualaKangsar

SELAMAT TINGGAL JERAWAT DEGIL, BERNANAH DAN JERAWAT BESAR.
-
Assalamualaikum.
-
" Umi jerawat saya besar besar dan bernanah, payah pula nak surut, apa yang sesuai saya consume? " ~ Customer.
-
Jawapan umi paling tepat untuk masalah macam ni ialah VITAMIN + GARLIC COMPLEX.
-
Selain Vitamin C yang membantu mengawal pertubuhan jerawat, ada satu supplement yang bantu reduce jerawat iaitu GARLIC COMPLEX.
-
VITAMIN C + GARLIC COMPLEX : Perfect Combination untuk masalah jerawat yang susah nak surut ni 👍.
-
Ini set untuk jerawat yang sangat degil, seperti jerawat batu, jerawat bernanah. Korang jerawat ni memang susah nak cool down tau. So here the cure, yang mana set bantu rawat dari dalaman.
-
🌸 VITAMIN C ( 180 biji, tahan 6 bulan ).
-
• Membentuk kolagen dalam kulit – vitamin C Shaklee ini akan merangsang pembentukan kolagen dan menyebabkan kulit menjadi tegang.
• Mencerahkan kulit.
• Melambatkan proses penuaan.
• Menghalang pembetukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat.
• Meningkatkan sistem imunisasi badan.
• Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung.
• Mengatasi masalah gusi berdarah.
• Vitamin C juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi.
• Mengurangkan minyak di muka.
• Mengurangkan pertumbuhan jerawat.
-
-
🌸 GARLIC ( 120 biji, tahan 4 bulan ).
-
• Merupakan antibiotic semulajadi dan selamat dimakan untuk jangka panjang bagi mempertingkatkan sistem imun tubuh.
• Melawan BAKTERIA dari dalaman sehingga lapisan kulit. • Ada ROSEMARY dan SPERMINT yang bantu keluarkan angin dalam tubuh dan bantu keluar raksa.
• 1 biji Garlic : 500 mg iaitu 1 biji bawang putih pure.
-
-
So yang ada jerawat besar besar tu, cuba dua ni. In shaa allah berkesannn, dannn yang bestnya HARGANYA sangat JIMAT dan TAHAN LAMA.
-
Your Most Favourite SID
Umi Khalsum | 0147581561 | Supervisor Shaklee | Founder Rising Star

#TrustedsellerShaklee
#Since2014
#SayaConsumeSayaJual
#Exclusiveguide
#ShakleeTelukIntan
#ShakleeIpoh
#ShakleeTaiping
#ShakleeSelama
#ShakleeBatuKurau
#ShakleeIjok
#ShakleeGerik
#ShakleeKualaKangsar

Diet harian yang tak seimbang dan kalori yang tinggi dalam makanan dan minuman boleh jadi punca berat badan anda bertambah!
-
-
Macam mana nak atasinya? Haa senang je, Shaklee kan ada set slimming? Yang penting, takde pantang larang dan tak perlu berlapar taw 😍
-
-
🌷Set Slimming Shaklee
-
Step 1: BAKAR
#Lecithin
- Memecahkan lemak & kolesterol
-
-
Step 2: BUANG
#HerbLax
- Mengempiskan perut dan melawaskan
-
-
Step 3: BINA
#ESPShaklee
- Memberi tenaga & rasa kenyang yang berpanjangan
-
-
Bajet limited? Takpe, ila akan consult dan suggest mana satu yang sesuai untuk ikut bajet awak. WhatsApp ila segera tau tau. Gerenti fast and friendly service! 🙋
-
-
Your Trusted Shaklee Distributor
Ila | 019-7499096
IG: @ila_healthbeaty
-
-
#tipskurus
#jomkurus
#bakarlemak

.
#geng60kg.. 😆😆
.
Ni upline sy dlm bisnes shaklee..seorg yg tabah, cekal dan punya semangat juang yg tinggi
.
.
#shakleepangkor #shakleetaiping #aysarawarrior #bestie #bff #mentorbisnesshaklee

❤SET MILKBOOSTER ❤
Haii..ada tak ibu2 yang tengah mencari supplement untuk menambahkan susu badan..meh dapatkan set milkbooster shaklee ni , badan pun akan rasa sihat dan bertenaga.
.
.
Antara khasiat ESP : .
❤Memberi tenaga sepanjang hari
❤Milkbooster terbaik
❤Memekatkan susu ibu dan susu lebih berkrim.
❤Membantu masalah kesuburan.
❤Menguatkan rahim wanita.
❤Menganjalkan payudara wanita.
❤Mencantikkan kulit ,halus dan gebu.
❤Memudarkan dan menghilangkan parut.
❤Sesuai utk orang berdiet kerana ESP memberi rasa kenyang.
❤Membantu mengawal tahap kolestrol.
❤Baik untuk kesihatan jantung dan prostat.
❤Membaiki masalah rambut gugur dan menguatkan akar rambut.
❤ Melegakan masalah sembelit.
.

Antara khasiat ALFALFA :
.
🌸 Menambahkan susu badan ibu.
🌸 Merawat masalah keputihan
🌸 Merawat resdung dan allergi
🌸Membantu masalah penghadaman dan pencernaan.
🌸Melegakan sakit sendi dan belakang
🌸Menghilangkan kelesuan dan tekanan
🌸Memberi sensasi rasa sejuk (alfalfa shaklee mengandungi minyak Peppermint)
🌸Memberi kelegaan semasa haid
🌸Merawat arthitis
🌸Membantu merawat asma
🌸Mencuci usus bagi membuang toksik dalam badan
🌸Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor akibat jangkitan dalam buah pinggang.
🌸Meneutralkan asid dalam badan.
🌸Menganjalkan payudara bagi wanita.
🌸Bertindak sebagai kacip fatimah kpd wanita.
🌸Memulihkan urat selepas bersalin.
🌸Membantu merawat bhgn intim wanita.
🌸Meningkatkan stamina suami isteri.
🌸Melegakan sembelit.

Set Milkbooster ni antara hot selling tau.Kalau nak consume salah satu pun tak jadi masalah ,bergantung pada bajet masing-masing.
Meh wasap Wani.

Your Trusted SID
Wani Shaklee
0124184762

#shaklee
#shakleetaiping
#shakleeperak
#taiping
#bandarwarisan
#shakleemalaysia
#espshaklee
#alfalfacomplex
#setmilkbooster
#setmilkboostershaklee
#milkbooster

❤SET MILKBOOSTER ❤
Haii..ada tak ibu2 yang tengah mencari supplement untuk menambahkan susu badan..meh dapatkan set milkbooster shaklee ni , badan pun akan rasa sihat dan bertenaga.
.
.
Antara khasiat ESP : .
❤Memberi tenaga sepanjang hari
❤Milkbooster terbaik
❤Memekatkan susu ibu dan susu lebih berkrim.
❤Membantu masalah kesuburan.
❤Menguatkan rahim wanita.
❤Menganjalkan payudara wanita.
❤Mencantikkan kulit ,halus dan gebu.
❤Memudarkan dan menghilangkan parut.
❤Sesuai utk orang berdiet kerana ESP memberi rasa kenyang.
❤Membantu mengawal tahap kolestrol.
❤Baik untuk kesihatan jantung dan prostat.
❤Membaiki masalah rambut gugur dan menguatkan akar rambut.
❤ Melegakan masalah sembelit.
.

Antara khasiat ALFALFA :
.
🌸 Menambahkan susu badan ibu.
🌸 Merawat masalah keputihan
🌸 Merawat resdung dan allergi
🌸Membantu masalah penghadaman dan pencernaan.
🌸Melegakan sakit sendi dan belakang
🌸Menghilangkan kelesuan dan tekanan
🌸Memberi sensasi rasa sejuk (alfalfa shaklee mengandungi minyak Peppermint)
🌸Memberi kelegaan semasa haid
🌸Merawat arthitis
🌸Membantu merawat asma
🌸Mencuci usus bagi membuang toksik dalam badan
🌸Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor akibat jangkitan dalam buah pinggang.
🌸Meneutralkan asid dalam badan.
🌸Menganjalkan payudara bagi wanita.
🌸Bertindak sebagai kacip fatimah kpd wanita.
🌸Memulihkan urat selepas bersalin.
🌸Membantu merawat bhgn intim wanita.
🌸Meningkatkan stamina suami isteri.
🌸Melegakan sembelit.

Set Milkbooster ni antara hot selling tau.Kalau nak consume salah satu pun tak jadi masalah ,bergantung pada bajet masing-masing.
Meh wasap Wani.

Your Trusted SID
Wani Shaklee
0124184762

#shaklee
#shakleetaiping
#shakleeperak
#taiping
#bandarwarisan
#shakleemalaysia
#espshaklee
#alfalfacomplex
#setmilkbooster
#setmilkboostershaklee
#milkbooster

❤SET MILKBOOSTER ❤
Haii..ada tak ibu2 yang tengah mencari supplement untuk menambahkan susu badan..meh dapatkan set milkbooster shaklee ni , badan pun akan rasa sihat dan bertenaga.
.
.
Antara khasiat ESP : .
❤Memberi tenaga sepanjang hari
❤Milkbooster terbaik
❤Memekatkan susu ibu dan susu lebih berkrim.
❤Membantu masalah kesuburan.
❤Menguatkan rahim wanita.
❤Menganjalkan payudara wanita.
❤Mencantikkan kulit ,halus dan gebu.
❤Memudarkan dan menghilangkan parut.
❤Sesuai utk orang berdiet kerana ESP memberi rasa kenyang.
❤Membantu mengawal tahap kolestrol.
❤Baik untuk kesihatan jantung dan prostat.
❤Membaiki masalah rambut gugur dan menguatkan akar rambut.
❤ Melegakan masalah sembelit.
.

Antara khasiat ALFALFA :
.
🌸 Menambahkan susu badan ibu.
🌸 Merawat masalah keputihan
🌸 Merawat resdung dan allergi
🌸Membantu masalah penghadaman dan pencernaan.
🌸Melegakan sakit sendi dan belakang
🌸Menghilangkan kelesuan dan tekanan
🌸Memberi sensasi rasa sejuk (alfalfa shaklee mengandungi minyak Peppermint)
🌸Memberi kelegaan semasa haid
🌸Merawat arthitis
🌸Membantu merawat asma
🌸Mencuci usus bagi membuang toksik dalam badan
🌸Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor akibat jangkitan dalam buah pinggang.
🌸Meneutralkan asid dalam badan.
🌸Menganjalkan payudara bagi wanita.
🌸Bertindak sebagai kacip fatimah kpd wanita.
🌸Memulihkan urat selepas bersalin.
🌸Membantu merawat bhgn intim wanita.
🌸Meningkatkan stamina suami isteri.
🌸Melegakan sembelit.

Set Milkbooster ni antara hot selling tau.Kalau nak consume salah satu pun tak jadi masalah ,bergantung pada bajet masing-masing.
Meh wasap Wani.

Your Trusted SID
Wani Shaklee
0124184762

#shaklee
#shakleetaiping
#shakleeperak
#taiping
#bandarwarisan
#shakleemalaysia
#espshaklee
#alfalfacomplex
#setmilkbooster
#setmilkboostershaklee
#milkbooster

❤SET MILKBOOSTER ❤
Haii..ada tak ibu2 yang tengah mencari supplement untuk menambahkan susu badan..meh dapatkan set milkbooster shaklee ni , badan pun akan rasa sihat dan bertenaga.
.
.
Antara khasiat ESP : .
❤Memberi tenaga sepanjang hari
❤Milkbooster terbaik
❤Memekatkan susu ibu dan susu lebih berkrim.
❤Membantu masalah kesuburan.
❤Menguatkan rahim wanita.
❤Menganjalkan payudara wanita.
❤Mencantikkan kulit ,halus dan gebu.
❤Memudarkan dan menghilangkan parut.
❤Sesuai utk orang berdiet kerana ESP memberi rasa kenyang.
❤Membantu mengawal tahap kolestrol.
❤Baik untuk kesihatan jantung dan prostat.
❤Membaiki masalah rambut gugur dan menguatkan akar rambut.
❤ Melegakan masalah sembelit.
.

Antara khasiat ALFALFA :
.
🌸 Menambahkan susu badan ibu.
🌸 Merawat masalah keputihan
🌸 Merawat resdung dan allergi
🌸Membantu masalah penghadaman dan pencernaan.
🌸Melegakan sakit sendi dan belakang
🌸Menghilangkan kelesuan dan tekanan
🌸Memberi sensasi rasa sejuk (alfalfa shaklee mengandungi minyak Peppermint)
🌸Memberi kelegaan semasa haid
🌸Merawat arthitis
🌸Membantu merawat asma
🌸Mencuci usus bagi membuang toksik dalam badan
🌸Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor akibat jangkitan dalam buah pinggang.
🌸Meneutralkan asid dalam badan.
🌸Menganjalkan payudara bagi wanita.
🌸Bertindak sebagai kacip fatimah kpd wanita.
🌸Memulihkan urat selepas bersalin.
🌸Membantu merawat bhgn intim wanita.
🌸Meningkatkan stamina suami isteri.
🌸Melegakan sembelit.

Set Milkbooster ni antara hot selling tau.Kalau nak consume salah satu pun tak jadi masalah ,bergantung pada bajet masing-masing.
Meh wasap Wani.

Your Trusted SID
Wani Shaklee
0124184762

#shaklee
#shakleetaiping
#shakleeperak
#taiping
#bandarwarisan
#shakleemalaysia
#espshaklee
#alfalfacomplex
#setmilkbooster
#setmilkboostershaklee
#milkbooster

❤SET MILKBOOSTER ❤
Haii..ada tak ibu2 yang tengah mencari supplement untuk menambahkan susu badan..meh dapatkan set milkbooster shaklee ni , badan pun akan rasa sihat dan bertenaga.
.
.
Antara khasiat ESP : .
❤Memberi tenaga sepanjang hari
❤Milkbooster terbaik
❤Memekatkan susu ibu dan susu lebih berkrim.
❤Membantu masalah kesuburan.
❤Menguatkan rahim wanita.
❤Menganjalkan payudara wanita.
❤Mencantikkan kulit ,halus dan gebu.
❤Memudarkan dan menghilangkan parut.
❤Sesuai utk orang berdiet kerana ESP memberi rasa kenyang.
❤Membantu mengawal tahap kolestrol.
❤Baik untuk kesihatan jantung dan prostat.
❤Membaiki masalah rambut gugur dan menguatkan akar rambut.
❤ Melegakan masalah sembelit.
.

Antara khasiat ALFALFA :
.
🌸 Menambahkan susu badan ibu.
🌸 Merawat masalah keputihan
🌸 Merawat resdung dan allergi
🌸Membantu masalah penghadaman dan pencernaan.
🌸Melegakan sakit sendi dan belakang
🌸Menghilangkan kelesuan dan tekanan
🌸Memberi sensasi rasa sejuk (alfalfa shaklee mengandungi minyak Peppermint)
🌸Memberi kelegaan semasa haid
🌸Merawat arthitis
🌸Membantu merawat asma
🌸Mencuci usus bagi membuang toksik dalam badan
🌸Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor akibat jangkitan dalam buah pinggang.
🌸Meneutralkan asid dalam badan.
🌸Menganjalkan payudara bagi wanita.
🌸Bertindak sebagai kacip fatimah kpd wanita.
🌸Memulihkan urat selepas bersalin.
🌸Membantu merawat bhgn intim wanita.
🌸Meningkatkan stamina suami isteri.
🌸Melegakan sembelit.

Set Milkbooster ni antara hot selling tau.Kalau nak consume salah satu pun tak jadi masalah ,bergantung pada bajet masing-masing.
Meh wasap Wani.

Your Trusted SID
Wani Shaklee
0124184762

#shaklee
#shakleetaiping
#shakleeperak
#taiping
#bandarwarisan
#shakleemalaysia
#espshaklee
#alfalfacomplex
#setmilkbooster
#setmilkboostershaklee
#milkbooster

❤SET MILKBOOSTER ❤
Haii..ada tak ibu2 yang tengah mencari supplement untuk menambahkan susu badan..meh dapatkan set milkbooster shaklee ni , badan pun akan rasa sihat dan bertenaga.
.
.
Antara khasiat ESP : .
❤Memberi tenaga sepanjang hari
❤Milkbooster terbaik
❤Memekatkan susu ibu dan susu lebih berkrim.
❤Membantu masalah kesuburan.
❤Menguatkan rahim wanita.
❤Menganjalkan payudara wanita.
❤Mencantikkan kulit ,halus dan gebu.
❤Memudarkan dan menghilangkan parut.
❤Sesuai utk orang berdiet kerana ESP memberi rasa kenyang.
❤Membantu mengawal tahap kolestrol.
❤Baik untuk kesihatan jantung dan prostat.
❤Membaiki masalah rambut gugur dan menguatkan akar rambut.
❤ Melegakan masalah sembelit.
.

Antara khasiat ALFALFA :
.
🌸 Menambahkan susu badan ibu.
🌸 Merawat masalah keputihan
🌸 Merawat resdung dan allergi
🌸Membantu masalah penghadaman dan pencernaan.
🌸Melegakan sakit sendi dan belakang
🌸Menghilangkan kelesuan dan tekanan
🌸Memberi sensasi rasa sejuk (alfalfa shaklee mengandungi minyak Peppermint)
🌸Memberi kelegaan semasa haid
🌸Merawat arthitis
🌸Membantu merawat asma
🌸Mencuci usus bagi membuang toksik dalam badan
🌸Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor akibat jangkitan dalam buah pinggang.
🌸Meneutralkan asid dalam badan.
🌸Menganjalkan payudara bagi wanita.
🌸Bertindak sebagai kacip fatimah kpd wanita.
🌸Memulihkan urat selepas bersalin.
🌸Membantu merawat bhgn intim wanita.
🌸Meningkatkan stamina suami isteri.
🌸Melegakan sembelit.

Set Milkbooster ni antara hot selling tau.Kalau nak consume salah satu pun tak jadi masalah ,bergantung pada bajet masing-masing.
Meh wasap Wani.

Your Trusted SID
Wani Shaklee
0124184762

#shaklee
#shakleetaiping
#shakleeperak
#taiping
#bandarwarisan
#shakleemalaysia
#espshaklee
#alfalfacomplex
#setmilkbooster
#setmilkboostershaklee
#milkbooster

IKHTIAR HAMIL SHAKLEE . . 👶GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon,also untuk hasilkan ovum yg sihat & aktif. .
. 👶ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yg boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga utk stamina & byk kan pelincir semasa bersama suami. .
. 👶VITALEA ni multivitamin lengkap utk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia utk hamil. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi.
.
.

VITALEA juga untuk suami boleh membantu hasilkan sperm yang lebih active dan tahan lebih lama.
.
.
VITALEA juga Husband boleh consume. Dalam Vitalea ada Zinc yang boleh bantu banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yg lebih sihat & active. .
.
👶B complex as anti stress, stress ni boleh ganggu hormon dan effect kesuburan. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi. .
.
👶ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yg lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu utk perlekatan lebih kuat. .
.
👶VITAMIN E utk kekerapan penghasilan air mani bg suami & banyakkan sperm count.
.
.
Zuha,
Trusted SID
0122257059

#tryingtoconceive #setkesuburanshaklee #ctdk #titiancinta #redvelvet #setkesuburan #shakleetaiping #shakleeperak #clearblue #bajet2018
#ikhtiarhamil
#positifpregnant
#doubleline

IKHTIAR HAMIL SHAKLEE . . 👶GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon,also untuk hasilkan ovum yg sihat & aktif. .
. 👶ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yg boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga utk stamina & byk kan pelincir semasa bersama suami. .
. 👶VITALEA ni multivitamin lengkap utk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia utk hamil. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi.
.
.

VITALEA juga untuk suami boleh membantu hasilkan sperm yang lebih active dan tahan lebih lama.
.
.
VITALEA juga Husband boleh consume. Dalam Vitalea ada Zinc yang boleh bantu banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yg lebih sihat & active. .
.
👶B complex as anti stress, stress ni boleh ganggu hormon dan effect kesuburan. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi. .
.
👶ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yg lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu utk perlekatan lebih kuat. .
.
👶VITAMIN E utk kekerapan penghasilan air mani bg suami & banyakkan sperm count.
.
.
Zuha,
Trusted SID
0122257059

#tryingtoconceive #setkesuburanshaklee #ctdk #titiancinta #redvelvet #setkesuburan #shakleetaiping #shakleeperak #clearblue #bajet2018
#ikhtiarhamil
#positifpregnant
#doubleline

IKHTIAR HAMIL SHAKLEE . . 👶GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon,also untuk hasilkan ovum yg sihat & aktif. .
. 👶ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yg boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga utk stamina & byk kan pelincir semasa bersama suami. .
. 👶VITALEA ni multivitamin lengkap utk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia utk hamil. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi.
.
.

VITALEA juga untuk suami boleh membantu hasilkan sperm yang lebih active dan tahan lebih lama.
.
.
VITALEA juga Husband boleh consume. Dalam Vitalea ada Zinc yang boleh bantu banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yg lebih sihat & active. .
.
👶B complex as anti stress, stress ni boleh ganggu hormon dan effect kesuburan. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi. .
.
👶ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yg lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu utk perlekatan lebih kuat. .
.
👶VITAMIN E utk kekerapan penghasilan air mani bg suami & banyakkan sperm count.
.
.
Zuha,
Trusted SID
0122257059

#tryingtoconceive #setkesuburanshaklee #ctdk #titiancinta #redvelvet #setkesuburan #shakleetaiping #shakleeperak #clearblue #bajet2018
#ikhtiarhamil
#positifpregnant
#doubleline

IKHTIAR HAMIL SHAKLEE . . 👶GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon,also untuk hasilkan ovum yg sihat & aktif. .
. 👶ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yg boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga utk stamina & byk kan pelincir semasa bersama suami. .
. 👶VITALEA ni multivitamin lengkap utk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia utk hamil. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi.
.
.

VITALEA juga untuk suami boleh membantu hasilkan sperm yang lebih active dan tahan lebih lama.
.
.
VITALEA juga Husband boleh consume. Dalam Vitalea ada Zinc yang boleh bantu banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yg lebih sihat & active. .
.
👶B complex as anti stress, stress ni boleh ganggu hormon dan effect kesuburan. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi. .
.
👶ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yg lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu utk perlekatan lebih kuat. .
.
👶VITAMIN E utk kekerapan penghasilan air mani bg suami & banyakkan sperm count.
.
.
Zuha,
Trusted SID
0122257059

#tryingtoconceive #setkesuburanshaklee #ctdk #titiancinta #redvelvet #setkesuburan #shakleetaiping #shakleeperak #clearblue #bajet2018
#ikhtiarhamil
#positifpregnant
#doubleline

IKHTIAR HAMIL SHAKLEE . . 👶GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon,also untuk hasilkan ovum yg sihat & aktif. .
. 👶ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yg boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga utk stamina & byk kan pelincir semasa bersama suami. .
. 👶VITALEA ni multivitamin lengkap utk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia utk hamil. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi.
.
.

VITALEA juga untuk suami boleh membantu hasilkan sperm yang lebih active dan tahan lebih lama.
.
.
VITALEA juga Husband boleh consume. Dalam Vitalea ada Zinc yang boleh bantu banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yg lebih sihat & active. .
.
👶B complex as anti stress, stress ni boleh ganggu hormon dan effect kesuburan. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi. .
.
👶ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yg lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu utk perlekatan lebih kuat. .
.
👶VITAMIN E utk kekerapan penghasilan air mani bg suami & banyakkan sperm count.
.
.
Zuha,
Trusted SID
0122257059

#tryingtoconceive #setkesuburanshaklee #ctdk #titiancinta #redvelvet #setkesuburan #shakleetaiping #shakleeperak #clearblue #bajet2018
#ikhtiarhamil
#positifpregnant
#doubleline

IKHTIAR HAMIL SHAKLEE . . 👶GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon,also untuk hasilkan ovum yg sihat & aktif. .
. 👶ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yg boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga utk stamina & byk kan pelincir semasa bersama suami. .
. 👶VITALEA ni multivitamin lengkap utk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia utk hamil. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi.
.
.

VITALEA juga untuk suami boleh membantu hasilkan sperm yang lebih active dan tahan lebih lama.
.
.
VITALEA juga Husband boleh consume. Dalam Vitalea ada Zinc yang boleh bantu banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yg lebih sihat & active. .
.
👶B complex as anti stress, stress ni boleh ganggu hormon dan effect kesuburan. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi. .
.
👶ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yg lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu utk perlekatan lebih kuat. .
.
👶VITAMIN E utk kekerapan penghasilan air mani bg suami & banyakkan sperm count.
.
.
Zuha,
Trusted SID
0122257059

#tryingtoconceive #setkesuburanshaklee #ctdk #titiancinta #redvelvet #setkesuburan #shakleetaiping #shakleeperak #clearblue #bajet2018
#ikhtiarhamil
#positifpregnant
#doubleline

IKHTIAR HAMIL SHAKLEE . . 👶GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon,also untuk hasilkan ovum yg sihat & aktif. .
. 👶ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yg boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga utk stamina & byk kan pelincir semasa bersama suami. .
. 👶VITALEA ni multivitamin lengkap utk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia utk hamil. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi.
.
.

VITALEA juga untuk suami boleh membantu hasilkan sperm yang lebih active dan tahan lebih lama.
.
.
VITALEA juga Husband boleh consume. Dalam Vitalea ada Zinc yang boleh bantu banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yg lebih sihat & active. .
.
👶B complex as anti stress, stress ni boleh ganggu hormon dan effect kesuburan. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi. .
.
👶ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yg lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu utk perlekatan lebih kuat. .
.
👶VITAMIN E utk kekerapan penghasilan air mani bg suami & banyakkan sperm count.
.
.
Zuha,
Trusted SID
0122257059

#tryingtoconceive #setkesuburanshaklee #ctdk #titiancinta #redvelvet #setkesuburan #shakleetaiping #shakleeperak #clearblue #bajet2018
#ikhtiarhamil
#positifpregnant
#doubleline

IKHTIAR HAMIL SHAKLEE . . 👶GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon,also untuk hasilkan ovum yg sihat & aktif. .
. 👶ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yg boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga utk stamina & byk kan pelincir semasa bersama suami. .
. 👶VITALEA ni multivitamin lengkap utk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia utk hamil. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi.
.
.

VITALEA juga untuk suami boleh membantu hasilkan sperm yang lebih active dan tahan lebih lama.
.
.
VITALEA juga Husband boleh consume. Dalam Vitalea ada Zinc yang boleh bantu banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yg lebih sihat & active. .
.
👶B complex as anti stress, stress ni boleh ganggu hormon dan effect kesuburan. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi. .
.
👶ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yg lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu utk perlekatan lebih kuat. .
.
👶VITAMIN E utk kekerapan penghasilan air mani bg suami & banyakkan sperm count.
.
.
Zuha,
Trusted SID
0122257059

#tryingtoconceive #setkesuburanshaklee #ctdk #titiancinta #redvelvet #setkesuburan #shakleetaiping #shakleeperak #clearblue #bajet2018
#ikhtiarhamil
#positifpregnant
#doubleline

IKHTIAR HAMIL SHAKLEE 👶GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon,also untuk hasilkan ovum yg sihat & aktif. .
. 👶ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yg boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga utk stamina & byk kan pelincir semasa bersama suami. .
. 👶VITALEA ni multivitamin lengkap utk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia utk hamil. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi.
.
.

VITALEA juga untuk suami boleh membantu hasilkan sperm yang lebih active dan tahan lebih lama.
.
.
VITALEA juga Husband boleh consume. Dalam Vitalea ada Zinc yang boleh bantu banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yg lebih sihat & active. .
.
👶B complex as anti stress, stress ni boleh ganggu hormon dan effect kesuburan. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi. .
.
👶ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yg lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu utk perlekatan lebih kuat. .
.
👶VITAMIN E utk kekerapan penghasilan air mani bg suami & banyakkan sperm count.
.
.
Zuha,
Trusted SID
0122257059

#tryingtoconceive #setkesuburanshaklee #ctdk #titiancinta #redvelvet #setkesuburan #shakleetaiping #shakleeperak #clearblue #bajet2018
#ikhtiarhamil
#positifpregnant
#doubleline

For those yg ada masalah parut jerawat, tona kulit tak sekata, kulit kusam, kulit yg berminyak dan masalah whiteheads/blackheads memang sesuai untuk consume set kecantikan Shaklee nih.
.
Kita rawat dalaman dulu, bila dalaman da sihat confirm yg luaran pon dapat manfaat sekali 😍😍😍
.
Antara kelebihan Set Kecantikan SHAKLEE :
.
ESP 💕
.
👉 Merangsang pembentukan semula kulit dan otot.
.
👉 Mempercepatkan penyembuhan luka, memudarkan dan menghilangkan parut dan strech mark
.
👉 Kulit anjal, halus dan gebu
.
👉 Menguatkan akar rambut
.
👉 membekalkan tenaga segera dan memberikan rasa kenyang lebih lama
.
VITA-C Plus 💕
.
👉 Perlindungan daripada sinar uv
.
👉 mencerahkan kulit .
👉 Tona kulit lebih sekata
.
👉 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan exzema
.
👉 Sangat penting untuk membentuk kolagen pada kulit
.
👉 Membantu mempercepatkan proses pemulihan pada kulit
.
👉 Melindungi sel - sel daripada kerosakan
.
👉 Bertindak sebagai Anti-oksidan
.
VITA-E Complex 💕
.
👉 Bertindak sebagai anti penuaan
.
👉 Melindungi serta mencegah kerosakan sel
.
👉 Membantu mempercepatkan proses pemulihan pada kulit
.
👉 Mengawal masalah kulit berminyak
.
👉 Mengurangkan kesan jeragat pada kulit.
.
👉 Mengurangkan parut (Jerawat , Jeragat, Stretchmark).
.
👉 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
.
👉 Membantu mengurangkan eyebag
.
Korang yang nak cuba set kecantikan Shaklee nih boleh rojer Zana okeh...
.
#pengedarshakleechangkatjering
#pengedarshakleekamunting #pengedarshakleetaiping #shakleekamunting #shakleetaiping #shakleetrong #shakleechangkatjering #vitaminCshaklee #vitaminEshaklee #kulitlicin #bebasjerawat

BILA HARI CUTI💓💓💓
.
Weekend dengan anak anak memang mencabar. Tambahan pula bila anak anak yang masih kecil. Tengah lasak. Huhhh....memang penatlah. Tapi seronok.!!
.
Bila weekdays dah sibuk dengan kerja. Masa ni la nak spend time dengan anak anak. Zana pagi pagi lagi dah bangun. Lepas bancuh ESP terus cuci baju, masak etc.
.
Bila anak anak bangun nanti tak la kelam kabut. Untuk permulaan hari, Zana breakfast dengan ESP dulu.
Memang dah jadi rutin minum esp ni setiap pagi. Permulaan yang baik untuk memberi rasa kenyang dan lebih bertenaga untuk melakukan tugas harian.
.
Esp Zana biasa Shake dengan susu Ducth Lady je. Ataupun kadang kadang plus dengan milo/ susu chocolate. Memang sedap.!! And sebenarnya tak terhad tau. Boleh je pelbagaikan resepi mengikut kesukaan korang. Kecuali dengan kafien la.
.
Untuk jadikan ESP as meal replacement tak berapa sesuai. Sebab ESP ni supplemen untuk membantu boost tenaga untuk masa panjang. Cuma bila minum ESP ni takan easily lapar teruk. Still lapar juga dan kena amek nasik.
.
ESP ni highly recommended untuk IBU MENYUSU, STUDENT yang busy dengan task and assignments, juga orang orang bujang yang selalu bangun lambat tu😉. Yang tak sempat breakfast. So memang sesuai la amek esp nih. .
Esp ni memang best. Kalau tak, tak ada la customer Zana repeat order berkali kali.😘😘
Hubungi Zana untuk order dan pertanyaan lanjut okey.
.
#pengedarshakleetaiping
#pengedarshakleechangkatjering
#pengedarshakleekamunting
#shakleetaiping
#shakleekamunting #shakleechangkatjering #shakleeperak #espshaklee #zanajualshaklee #kedaishakleezana

Vivix ni merupakan satu ejen awet muda yang sangat berkesan tau! Nak tahu kenapa?
-
-
Sebabnya, #Vivix ni mengandungi resveratol dan polifenol. Kandungan antioksida dalam Vivix pun sangat tinggi!
-
-
Jadi, jangan pelik kalau lepas amalkan Vivix nanti orang tegur muka makin muda dan makin menawan. Semua tu Vivix Effect ya 😍
-
-
Kebaikan #VivixShaklee :
💞 Menggalak penuaan yang sihat
💞 Bersifat anti kanser (tinggi antioksida)
💞 Mengurangkan risiko penyakit jantung
💞 Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
💞 Menyokong kesihatan sendi
💞 Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk
💞 Membantu dalam proses penurunan berat badan
💞 Menyokong kesihatan mata
💞 Meningkatkan kesihatan imun badan
💞 Menggalakan kesihatan keseluruhan
💞 Dan banyak lagi
-
-
Untuk order dan details, tekan je link kat bio. Bulan ni ada Promo #ShakleeVivix! Jangan miss ya 😉
-
-
Your Trusted Shaklee Distributor
Ila | 019-749 9096
IG: @ila_healthbeauty
-
-
#antiaging
#promosivivix
#antipenuaan

SET CANTIK FAVOURITE STUDENT 😍
-
-
Eh, tapi jangan ingat yang bukan student tak suka set ni tau! Siapa yang tak suka set suplemen yang boleh tahan berbulan-bulan kan? Jimat duit!
-
-
#ESPShaklee (tahan 2 bulan)
✔ menjadikan kulit cantik, gebu dan anjal
✔ memudarkan parut
✔ mengawal pertumbuhan jerawat
✔ memberikan rasa kenyang
✔ menganjalkan aset wanita
✔ menguatkan akar rambut
✔ baik untuk hormon
✔ menggalakkan pembinaan sel-sel baru
-
-
#VitaCPlus (tahan 6 bulan)
🌟 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌟 Mencerahkan kulit secara semulajadi
🌟 Mencegah & mengecutkan jerawat
🌟 Menggalakkan pembentukan kolagen
🌟 Kulit lebih glowing dan radiant
🌟 Menggantikan tisu yang rosak
🌟 Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
-
-
Dapatkan konsultasi dan harga paling istimewa daripada Ila sendiri. Meh whatsapp kita lelaju 💕
-
-
Your Trusted Shaklee Distributor
Ila | 019-749 9096
IG: @ila_healthbeauty
-
-
#vitamincshaklee
#vitacshaklee
#vitaminc

Vivix on sale! Buy 6 Free 1 or Buy 2 get discount 5%?
.
Lets grab!
.
Riza Afzan 012-4637064
.
#shakleeeffects #vivixshaklee #shakleetaiping #pengedarshakleetaiping

Alhamdulillah Acik monitor #sugarlevel dan #bloodpressure Pakcik.
.
Dulu kena makan 3-4 jenis. Sekarang dah bebas ubat, Dr memang advice stop ubat.
.
Riza Afzan 012-4637064
.
#shakleeeffects #vivixshaklee #shakleetaiping #pengedarshakleetaiping

Air water pitcher Shaklee ni memang sedap
Anak-anak memang dah biasa minum dan uruskan sendiri di rumah
Bila kat branch ni pun teringin jugak nak minum
Padahal sama je kan

Kelebihan Get Clean Water Pitcer ✅Mudah Alih
✅Boleh di gunakan untuk semua contohnya di rumah, asrama, pejabat, rumah bujang, majlis makan kecilan, wad dan hospital dan lain-lain lagi.
✅Jimat ✅Bernilai pada wang
✅Penjagaan dan selenggaraan yang mudah dan murah
✅Menapis sebanyak hampir 99% bendasing dan logam merbahaya
✅Mengekalkan pH neutral

Nak satu set meh roger tepi. Serius berbaloi tau.
.
Riza Afzan 012-4637064
.
#shakleeeffects #shakleetaiping #pengedarshakleetaiping #waterpitcher #cleanwater

Pernah tak nak ambil barang kat bilik. Tapi masuk je bilik terus lupa nak ambil apa, terpaksa patah balik pada tempat asal kita berfikir tadi?
.
Kerap sangat lupa sejak dua menjak ni, sampai kadang-kadang geram dengan diri sendiri.
.
Tu petunjuk ada kekurangan nutrisi tertentu. Dan sangat memerlukan penambahan zat-zat ni untuk meningkatkan "brain power".
.
❤️Magnesium
.
Kajian dari journal Neuron mendapati magnesium meningkatkan potensi kerja dan memori jangka panjang. Ia dilakukan pada tahun 2010 pada sekumpulan tikus.
.
Ia juga penging untuk menukarkan vitamin vitamin B yang mana penting juga untuk kesihatan otak kita, kepada bentuk aktif dan lebih berguna.
.
Suka makan sayuran hijau seperti bayam dan kale? Mineral ni ada dalam sayuran-sayuran tu.
.
Dan untuk mencukupkan dose yang diperlukan, boelh dapatkan Ostematrix juga 100mg magnesium dalam satu tablet.
.
❤️ Zink
Boleh dijumpai dalam makanan seperti daging lembu, biji labu dan udang. .
Saintis mendapati kekurangan unsur ini berkait rapat dengan penyakit Parkinson dan Alzheimer, sangat berkait rapat dengan otak kan?
.
Vitalea iron formula lengkap dengan mineral zink dan rangkaian mineral lain bagi mencukupkan lohong nutrisi yang tak cukup dari pemakanan harian.
.
❤️ Asid lemak Omega-3
Asid lemak dijumpai dalam ikan, flaxeed dan walnut sangat perlu untuk kesihatan otak.
.
Kajian mengaitkan kekurangan pengambilan asid lemak ini kepada keupayaan kognitif menurun dan risiko dementia.
.
Selain bagus untuk otak, ia jugak membantu untuk kesihatan jantung yang lebih baik. .
"Alpha linolenic acid (ALA) is a type of omega-3 that helps maintain healthy cholesterol levels, so getting more of it is a great step towards keeping your heart healthy," said Cassandra Barns, a nutritionist.
.
Nak minyak ikan yang tinggi kandungan Omega 3, pilihlah Omegaguard tau. Kurang bau hanyir ikan, bergred farmaseutikal.
.
Jangan biarkan hidup terus diselubungi misteri.
.
#shakleeeffects #shakleetaiping #pengedarshakleetaiping #dementia #alzheimers #mentalhealth #brainfood #brainpower

VIVIX MERAWAT PENYAKIT KRONIK

Apa penyakit kronik tu ?
.
✔ Kencing manis
✔ Darah tinggi
✔ Sakit jantung
✔ Gout
✔ Stroke
✔ Kanser

Majoriti dari kita mesti akan dapat penyakit ni bila dah tua. Sebab masa tu badan kita dah kekurangan terlalu banyak nutrient tau !

Tapi janganlah risau sangat. Mesti ada solution punya ! . Abang Taufiq memang cadangkan korang minum Vivix ni. Especially untuk mak ayah korang.
.
🌸 Kebaikan Vivix (Tahan 2 Bulan)
.
✔ Menggalakan penuaan yang sihat, awet muda dan anti-penuaan.
✔ Membantu mengelakan kanser
✔ Mengurangkan risiko penyakit jantung
✔ Mengurangkan kompilasi diabetes.
✔ Meningkatkan kesihatan sendi.
✔ Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk
✔ Membantu merawat penyakit parkinson
✔ Membantu memulihkan penyakit strok
✔ Meningkatkan kesihatan imum badan
✔ Menggalakan kesihatan keseluruhan

Tambah pulak bulan ni ada PROMO Vivix tau ! FREE POSTAGE jek. Haaa.

Jimat RM330 pulak tu ! Berganda ganda jimat yang korang dapat bila beli Vivix ni.

Kesihatan pun makin bertambah baik. Haaa. Macam-macam tau benefit yang korang dapat bila beli Vivix ni ❤

0137443829
0137443829
0137443829
(link di bio)

COD sekitar Perak 📮

#PROMOVIVIX #vivixmurah #jimatRM330 #shakleemurahmurah #shakleejohor #shakleeperak #ShakleeBatuPahat #shakleeUTP #shakleeUitmSriIskandar #shakleePUO #shakleeipoh #shakleeSriIskandar #shakleeBatuGajah #codipoh #codbatugajah #codsriiskandar #codLumut #umminazeera #shakleeParitSulong #shakleeUniKL #shakleeTaiping #shakleeLumut #shakleeGopeng #clevergirl #banjir #vivyyusof

Inginkan kulit cantik dan sihat? Nak atasi stress dan elakkan migrain?
-
-
Dengan harga super duper jimat, ila suggest makan B Complex Shaklee! Comel je botolnya tapi boleh tahan sampai 4 BULAN tau! -
-
#BComplex (120 tablets sebotol)
🌸 Menghasilkan tenaga
🌸 Membantu mencegah anaemia
🌸 Penting untuk kesihatan mata, kulit, kuku dan rambut
🌸 Penting untuk fungsi normal sistem saraf
🌸 Mencegah stress
🌸 Menguatkan antibodi tubuh
🌸 Mengelakkan penyakit beri-beri
-
-
Produk Shaklee dijamin halal, selamat dan semulajadi. Untuk order dan pertanyaan, tekan je link kat bio ya 💞
-
-
Your Trusted Shaklee Distributor
Ila | 019-749 9096
IG: @ila_healthbeauty
-
-
#antistress
#shakleebcomplex
#migrain
#setikhtiarhamilshaklee

PENCARIAN MENTEE UNTUK BULAN DISEMBER 🌸
.
.
Disebabkan ramai yang bertanya, sekarang Lily akan buka 5 seats sahaja untuk mereka yang berminat nak buat bisnes part time / full time dengan Shaklee 😊
.
.
Kenapa anda perlu memilih Lily sebagai mentor anda?
.
✅ Rank up Leader Supervisor dalam masa 2 bulan
✅ Full time work at home dan memegang bonus Rm7,000 setiap bulan
✅ Personal sales RM10,000 - RM12,000 sebulan
✅ Car Bonus Achiever
✅ Berpengalaman dalam bisnes Shaklee dah 3 tahun & start bisnes dari umur 22
✅ Dah join 1 trip incentive Shaklee yang bertaraf 5 bintang
✅ Mempunyai support group yang kuat
✅ Support group yang mempunyai marketing kelas yang menarik setiap bulan
✅ Pernah melancong ke Korea (soon) dengan hanya menggunakan bonus Shaklee
✅ Berpeluang untuk join group class under Master Lyana Hisham & Master Nana Macarona
.
.
Lily taknak ramai ramai sebab takut tak boleh fokus untuk didik nanti. Lily pentingkan kualiti, bukan kuantiti 😊
.
.
Jika berminat boleh sertakan details pada Lily seperti berikut:
1- Nama
2- Umur
3- Tempat tinggal
4- Student atau sudah bekerja
5- Pernah consume Shaklee atau tidak
6- Apa yang awak ingin capai dalam bisnes Shaklee ni
.
.
Jangan risau, Lily perlukan details ni untuk kita berkenalan dengan lebih dekat lagi ❤
.
Wanna be part of us ?
.
Lily
011-36048781
Shaklee Coordinator 💞
.
#shakleebylily
#janaincomedenganshaklee
#tripshaklee
#agenshakleemanjung
#agenshakleesitiawan
#shakleemalaysia
#shakleeuitmperak
#shakleeikimmanjung
#shakleetaiping
#shakleeparitbuntar
#shakleeuitmmelaka
#shakleeuum
#shakleeipoh
#shakleetrip
#janaincome5angka
#shakleemurah
#shakleeperak
#shakleesitiawan
#shakleeseriiskandar
#shakleebota
#shakleeupsi
#shakleeairtawar
#shakleelumut
#shakleesabah
#shakleeserawak
#shakleelilystory

Jom! Kenali vivix!!
---------------------------------
Vivix adlah penyelidikan yg bertahun2 oleh scientists terkemuka. .
Hanya vivix mengandungi adunan fitonutrien proprietari yg memanfaatkan kuasa anggur muscadine yg dpt menghasilkan ramuan 10x lebih effektif dari hanya resveratol.
.
💕manfaat vivix💕.
.
🍄melindungi dan membaiki DNA yg semakin rosak dimamah usia dan persekitaran.
🍄mengawal genetik dgn menolong melambatkan penuaan tahap cellular.
🍄 meningkatkan tahap tenaga di dalam cell.
🍄 membantu mengatasi smua penyakit serentak.
🍄memudakan tubuh luar dan dalam.
🍄 mengurangkan risiko serngan penyakit diusia tua.
🍄 1 supplement yg paling lengkap dan TERBAIKKKKK👍🏻.
. 😊😊
=====================
❌NO CHEMICAL.
❌LAB TESTED BY DOCTORS & SCIENTISTS.
❌PROVEN EFFECTIVELY.
❌100% NATURAL.
======================
.
sebarang pertanyaan dan order just Sms.call.wassup ( 0134738114 hajar) @ dm no fon , sy akn pm awk.
Lambt mcm mna pun kaklong akan balas jgk ye... 😊 buat customer kaklong terima kasih pilih kaklong sbg sid anda.. lyak mendpt 24 jam 7 hari free consultation. Wassup je kaklong bile2. 😉 =======================

KULIT GEBU, TIDAK LAGI KUSAM HANYA DENGAN ESP 😍
-
-
➡ ESP (satu canister tahan sehingga 3 BULAN)
-
-
Kelebihan #ESPShaklee :
💖 memberi tenaga berpanjangan
💖 mengatasi rasa letih and lesu
💖 menjadikan kulit cantik, gebu dan anjal
💖 memudarkan parut
💖 mengawal pertumbuhan jerawat
💖 memberikan rasa kenyang
💖 baik untuk diet
💖 menghaluskan tumit pecah
💖 menganjalkan aset wanita
💖 mencantikkan kuku
💖 menguatkan akar rambut
💖 baik untuk hormon
💖 memperbanyakkan susu ibu
💖 menggalakkan pembinaan sel-sel baru
-
-
Dapatkan harga paling istimewa dan konsultasi percuma daripada Ila sendiri. WhatsApp je ila lelaju tau 💕
-
-
Your Trusted Shaklee Distributor
Ila | 019-749 9096
IG: @ila_healthbeauty
-
-
#kulitcerah
#kulitgebu
#kulitputih
#uitm

FULL SET HAMIL SHAKLEE
.
.
Haii..ada tak ibu hamil yang tengah mencari supplement untuk kehamilan..Wani syorkan ibu hamil sekalian untuk cuba FULL SET HAMIL SHAKLEE.Ramai yang dah consume set hamil ni dan berpuas hati dengan kesan yang dialami.
.
.
ESP
❤membekalkan tenaga berpanjangan untuk si ibu.
❤ menjadikan kulit ibu lebih cantik , licin dan gebu.
❤ menjadikan kulit si anak putih , cantik dan gebu.
.
.
B COMPLEX
❤ melindungi bayi dari kecacatan kerana B COMPLEX mengandungi asid folik yang bagus untuk bayi.
❤ mengelakkan si ibu daripada stress dan kemurungan.
.
.
VITALEA
❤ mengelakkan masalah anemia dan kekurangan sel darah normal.
❤ sesuai untuk ibu yang HB rendah.
❤ mengurangkan risiko bayi pra matang dan masalah bayi kekurangan berat.
.
.
VITAMIN C
❤ menguatkan antibodi si ibu agar tidak mudah jatuh sakit.
❤ mencantikkan kulit ibu dan bayi.
.
.
OSTEMATRIX
❤ memudahkan pembuangan air besar dan meringankan sembelit.
❤ menguatkan tulang si ibu dan bayi.
❤ mengelakkan kaki cramp dan simpul biawak di malam hari.
.
.
OMEGA GUARD
❤ membantu perkembangan tumbesaran janin dan otak bayi.
.
.
Jangan risau dan ragu-ragu dengan produk shaklee sebab produk shaklee ada kelulusan KKM dan tiada bahan terlarang ataupun bahan kimia.
.
.
Wassap Wani untuk order.
.
.
WANI - 0124184762
.
.
WANI - 0124184762
.
.
WANI - 0124184762

#shaklee
#shakleeperak
#shakleetaiping
#taiping
#perak
#sethamilshaklee
#fullsethamilshaklee
#espshaklee
#ostematrixshaklee
#vitamincshaklee
#vitaleashaklee
#bcomplexshaklee
#omegaguardshaklee

FULL SET HAMIL SHAKLEE
.
.
Haii..ada tak ibu hamil yang tengah mencari supplement untuk kehamilan..Wani syorkan ibu hamil sekalian untuk cuba FULL SET HAMIL SHAKLEE.Ramai yang dah consume set hamil ni dan berpuas hati dengan kesan yang dialami.
.
.
ESP
❤membekalkan tenaga berpanjangan untuk si ibu.
❤ menjadikan kulit ibu lebih cantik , licin dan gebu.
❤ menjadikan kulit si anak putih , cantik dan gebu.
.
.
B COMPLEX
❤ melindungi bayi dari kecacatan kerana B COMPLEX mengandungi asid folik yang bagus untuk bayi.
❤ mengelakkan si ibu daripada stress dan kemurungan.
.
.
VITALEA
❤ mengelakkan masalah anemia dan kekurangan sel darah normal.
❤ sesuai untuk ibu yang HB rendah.
❤ mengurangkan risiko bayi pra matang dan masalah bayi kekurangan berat.
.
.
VITAMIN C
❤ menguatkan antibodi si ibu agar tidak mudah jatuh sakit.
❤ mencantikkan kulit ibu dan bayi.
.
.
OSTEMATRIX
❤ memudahkan pembuangan air besar dan meringankan sembelit.
❤ menguatkan tulang si ibu dan bayi.
❤ mengelakkan kaki cramp dan simpul biawak di malam hari.
.
.
OMEGA GUARD
❤ membantu perkembangan tumbesaran janin dan otak bayi.
.
.
Jangan risau dan ragu-ragu dengan produk shaklee sebab produk shaklee ada kelulusan KKM dan tiada bahan terlarang ataupun bahan kimia.
.
.
Wassap Wani untuk order.
.
.
WANI - 0124184762
.
.
WANI - 0124184762
.
.
WANI - 0124184762

#shaklee
#shakleeperak
#shakleetaiping
#taiping
#perak
#sethamilshaklee
#fullsethamilshaklee
#espshaklee
#ostematrixshaklee
#vitamincshaklee
#vitaleashaklee
#bcomplexshaklee
#omegaguardshaklee

NAK KURUS TAPI BAJET TERHAD 😔
-
Ada yang diantara yang nakkkkk sangat kurus tapi bajet sangatlah terhad. Sebenarnya ada je supplement Shaklee yang boleh bantu anda kurus dan harga ianya sangttttt jimat dan bersesuai dengan anda.
-
So for those yang nak kurus tapi kekurangan bajet. Jangan risau Shaklee menyediakan SET SLIMMING BUDGET ni untuk awakkkk semua.
-
🌸 KELEBIHAN LECITHIN
-
✅ Lecithin memecahkan dan bakar lemak ( sesuai untuk yang nak turunkan berat badan)
✅ Sangat baik untuk meningkatkan daya ingatan / membantu masalah insomnia dan nyanyuk
✅ Lecithin membantu mencegah eczema
✅ Memastikan badan bebas toksin
✅ Melambatkan penuaan
✅ Membantu mencegah penyakit seperti darah tinggi, stroke, sakit jantung dan lain- lain
✅ Mengurangkan kadar kolestrol
✅ Melangsingkan dan menghalang obesiti
✅ Melindungi hati dan menghalang kejadian batu karang.
-
-
🌸 KELEBIHAN ALFALFA COMPLEX
-
✅ Melegakan sakit-sakit sendi dan belakang.
✅ Mengurangkan masalah resdung dan enzema.
✅ Membantu hilangkan kelesuan dan tekanan.
✅ Memberi kelegaan semasa period.
✅ Mencuci usus bagi membuang toksik.
✅ Membantu membuang angin dalam badan.
✅ Membantu mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor.
✅ Meneutralkan asid dalam badan.
✅ Membantu masalah keputihan dalam badan.
✅ Membesarkan dan menegangkan payudara.
✅ Bertindak sebagai kacip fatimah kepada para isteri.
✅ Memulihkan urat selepas bersalin.
✅ Sebagai milk booster.
✅ Membantu masalah penghadaman dan pencernaan.
✅ Meningkatkan stamina lelaki.
✅ Membantu melegakan masalah sembelit.
-
-
Dannnnn kalau nak tahu dua ni sesuai untuk ibu yang masih menyusu dan juga sedang berpantang dan untuk orang yang masih ada lagi azam nak KURUS tahun ini 😘.
-
-
So jangan lepas peluang ini ye, kurus dengan set bajet boleh je uolsss. Siapa kata tak berkesan!.
-
Hubungi Umi untuk EXCLUSIVE consultation ❤.
-
-
Your Most Favourite SID
Umi Khalsum | 0147581561 | Supervisor Shaklee | Founder Rising Star

#TrustedSellerShaklee
#Since2014
#SayaConsumeSayaJual
#Exclusiveguide
#ShakleeTelukIntan
#ShakleeIpoh
#ShakleeTaiping
#ShakleeSelama
#ShakleeBatuKurau
#ShakleeIjok
#ShakleeGerik
#ShakleeKualaKangsar

NAK KURUS TAPI BAJET TERHAD 😔
-
Ada yang diantara yang nakkkkk sangat kurus tapi bajet sangatlah terhad. Sebenarnya ada je supplement Shaklee yang boleh bantu anda kurus dan harga ianya sangttttt jimat dan bersesuai dengan anda.
-
So for those yang nak kurus tapi kekurangan bajet. Jangan risau Shaklee menyediakan SET SLIMMING BUDGET ni untuk awakkkk semua.
-
🌸 KELEBIHAN LECITHIN
-
✅ Lecithin memecahkan dan bakar lemak ( sesuai untuk yang nak turunkan berat badan)
✅ Sangat baik untuk meningkatkan daya ingatan / membantu masalah insomnia dan nyanyuk
✅ Lecithin membantu mencegah eczema
✅ Memastikan badan bebas toksin
✅ Melambatkan penuaan
✅ Membantu mencegah penyakit seperti darah tinggi, stroke, sakit jantung dan lain- lain
✅ Mengurangkan kadar kolestrol
✅ Melangsingkan dan menghalang obesiti
✅ Melindungi hati dan menghalang kejadian batu karang.
-
-
🌸 KELEBIHAN ALFALFA COMPLEX
-
✅ Melegakan sakit-sakit sendi dan belakang.
✅ Mengurangkan masalah resdung dan enzema.
✅ Membantu hilangkan kelesuan dan tekanan.
✅ Memberi kelegaan semasa period.
✅ Mencuci usus bagi membuang toksik.
✅ Membantu membuang angin dalam badan.
✅ Membantu mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor.
✅ Meneutralkan asid dalam badan.
✅ Membantu masalah keputihan dalam badan.
✅ Membesarkan dan menegangkan payudara.
✅ Bertindak sebagai kacip fatimah kepada para isteri.
✅ Memulihkan urat selepas bersalin.
✅ Sebagai milk booster.
✅ Membantu masalah penghadaman dan pencernaan.
✅ Meningkatkan stamina lelaki.
✅ Membantu melegakan masalah sembelit.
-
-
Dannnnn kalau nak tahu dua ni sesuai untuk ibu yang masih menyusu dan juga sedang berpantang dan untuk orang yang masih ada lagi azam nak KURUS tahun ini 😘.
-
-
So jangan lepas peluang ini ye, kurus dengan set bajet boleh je uolsss. Siapa kata tak berkesan!.
-
Hubungi Umi untuk EXCLUSIVE consultation ❤.
-
-
Your Most Favourite SID
Umi Khalsum | 0147581561 | Supervisor Shaklee | Founder Rising Star

#TrustedSellerShaklee
#Since2014
#SayaConsumeSayaJual
#Exclusiveguide
#ShakleeTelukIntan
#ShakleeIpoh
#ShakleeTaiping
#ShakleeSelama
#ShakleeBatuKurau
#ShakleeIjok
#ShakleeGerik
#ShakleeKualaKangsar

.
Vivix campuran botani yang kaya dengan resveratrol. Resveratrol memperbaiki sensitiviti insulin, mengurangkan tekanan oksidatif dan mengaktifkan laluan Akt pada pesakit diabetes.
.
.
Kawal diabetes anda sekarang❗
.
Inbox Ifa 📲 017.5987245
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
.
#shakleepangkor #shakleetaiping #shakleekamunting #shakleeuitm #shakleeikm #shakleeunikl #shakleeusj9 #shakleeusj #shakleebrunei #shakleeindonesia #shakleesingapura #aysarawarrior #codpangkor #codtaiping #testimonidiabetes #vivixshakleepromosi #vivixshakleemurah #shakleeparitbuntar #shakleetelukintan #shakleebidor #shakleetapah #syurgayangkedua #jepsepahtu #sepahtureunion

.
Vivix campuran botani yang kaya dengan resveratrol. Resveratrol memperbaiki sensitiviti insulin, mengurangkan tekanan oksidatif dan mengaktifkan laluan Akt pada pesakit diabetes.
.
.
Kawal diabetes anda sekarang❗
.
Inbox Ifa 📲 017.5987245
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
.
#shakleepangkor #shakleetaiping #shakleekamunting #shakleeuitm #shakleeikm #shakleeunikl #shakleeusj9 #shakleeusj #shakleebrunei #shakleeindonesia #shakleesingapura #aysarawarrior #codpangkor #codtaiping #testimonidiabetes #vivixshakleepromosi #vivixshakleemurah #shakleeparitbuntar #shakleetelukintan #shakleebidor #shakleetapah #syurgayangkedua #jepsepahtu #sepahtureunion

Most Popular Instagram Hashtags