#shakleetaiping

MOST RECENT

🔸
🔸
Ibu2 hamil sering mengalami kekejangan kaki? Terutamanya betis! -
Cukup kah kalsium ibu? Jom makan Ostematrix Shaklee before tidur. Ia membantu mengatasi masalah KREM ibumil 😊
-
Biasanya gejala seperti ini berlaku sekitar kandungan 4bulan keatas. Semakin besar kandungan semakin kerap krem terjadi. Sebab bekalan kalsium terbahagi untuk pembinaan tulang bayi & membekalkan kalsium pula untuk si bumil. -
Ostematrix Shaklee pilihan ibu2 yg hamil . ehhh untuk ibu2 yang breastfeeding, susah tidur malam & sakit2 badan, very recommended!
-
info lanjut boleh DM 😍 Whatsapp maz tau.
-
FB : Mazni Nasir.
IG : Vitamin_KingBeauty
019.5272.690
-
#ostematrixshaklee
#vivixshaklee
#espshaklee
#shakleesrirampai
#shakleepetalingjaya
#shakleegombak
#shakleeselayang
#shakleetaiping
#shakleekualakangsar
#shakleeipoh
#shakleeseriiskandar
#shakleesgsiput
#shakleeselangor
#skincareshaklee
#setkecantikanshaklee
#setjerawatshaklee
#kejangkaki
#ubatsakitlutut
#penawarsakitlutut
#penawarsakitpinggang
#ubatsakitsendi
#sakitsendi
#sakitlutut
#sakitpinggang
#ubattulangrapuh
#pillkalsium
#ubatkalsium
#simpulbiawak

🔸
🔸
Ibu2 hamil sering mengalami kekejangan kaki? Terutamanya betis! -
Cukup kah kalsium ibu? Jom makan Ostematrix Shaklee before tidur. Ia membantu mengatasi masalah KREM ibumil 😊
-
Biasanya gejala seperti ini berlaku sekitar kandungan 4bulan keatas. Semakin besar kandungan semakin kerap krem terjadi. Sebab bekalan kalsium terbahagi untuk pembinaan tulang bayi & membekalkan kalsium pula untuk si bumil. -
Ostematrix Shaklee pilihan ibu2 yg hamil . ehhh untuk ibu2 yang breastfeeding, susah tidur malam & sakit2 badan, very recommended!
-
info lanjut boleh DM 😍 Whatsapp maz tau.
-
FB : Mazni Nasir.
IG : Vitamin_KingBeauty
019.5272.690
-
#ostematrixshaklee
#vivixshaklee
#espshaklee
#shakleesrirampai
#shakleepetalingjaya
#shakleegombak
#shakleeselayang
#shakleetaiping
#shakleekualakangsar
#shakleeipoh
#shakleeseriiskandar
#shakleesgsiput
#shakleeselangor
#skincareshaklee
#setkecantikanshaklee
#setjerawatshaklee
#kejangkaki
#ubatsakitlutut
#penawarsakitlutut
#penawarsakitpinggang
#ubatsakitsendi
#sakitsendi
#sakitlutut
#sakitpinggang
#ubattulangrapuh
#pillkalsium
#ubatkalsium
#simpulbiawak

🌸
🌸
KENAPA IBU PREGGY PERLU AMBIL ESP?
-
-
-
✅Membekalkan protein (Sumber Protien Terbaik)
✅Mengekalkan pertumbuhan dan memelihara tisu badan
✅Memberi tenaga kepada ibu-ibu hamil dan membantu ibu-ibu memperolehi kesan yang optimum dalam pengambilan vitamin-vitamin yang lain
✅Kulit menjadi lebih licin, gebu dan anjal
Mengawal atur keseimbangan bendalir dalam badan.
✅Protien membantu untuk pembinaan asas tubuh bayi dlm kandungan.
✅ Trimester ke-2 & ke-3 – bayi sedang berkembang dengan pantas.
✅ Penghasilan susu ibu
✅Soya tidak diubahsuai secara genetik (GMO)
-
Ibu-ibu yang hamil elok sangat ambil ESP utk kesihatan ibu dan baby dlm kandungan 👶🏻
-
FB : Mazni Nasir.
IG : Vitamin_KingBeauty
019.5272.690
-
-
#Milkboostershaklee
#espshaklee
#sethamil
#sethamilshaklee
#setkesuburanshaklee
#vitaminibuhamil
#ikhtiarhamil
#ikhtiarmengandung
#Setpantangshaklee
#setpantang
#setkurusshaklee
#Shakleegombak
#Shakleeipoh
#Shakleetaiping
#shakleekualakangsar
#shakleekulim
#shakleejohorbahru
#shakleesrirampai
#shakleepuncakalam
#shakleepahang
#shakleebrunei
#shakleebutterworth
#shakleekotabaharu

🌸
🌸
KENAPA IBU PREGGY PERLU AMBIL ESP?
-
-
-
✅Membekalkan protein (Sumber Protien Terbaik)
✅Mengekalkan pertumbuhan dan memelihara tisu badan
✅Memberi tenaga kepada ibu-ibu hamil dan membantu ibu-ibu memperolehi kesan yang optimum dalam pengambilan vitamin-vitamin yang lain
✅Kulit menjadi lebih licin, gebu dan anjal
Mengawal atur keseimbangan bendalir dalam badan.
✅Protien membantu untuk pembinaan asas tubuh bayi dlm kandungan.
✅ Trimester ke-2 & ke-3 – bayi sedang berkembang dengan pantas.
✅ Penghasilan susu ibu
✅Soya tidak diubahsuai secara genetik (GMO)
-
Ibu-ibu yang hamil elok sangat ambil ESP utk kesihatan ibu dan baby dlm kandungan 👶🏻
-
FB : Mazni Nasir.
IG : Vitamin_KingBeauty
019.5272.690
-
-
#Milkboostershaklee
#espshaklee
#sethamil
#sethamilshaklee
#setkesuburanshaklee
#vitaminibuhamil
#ikhtiarhamil
#ikhtiarmengandung
#Setpantangshaklee
#setpantang
#setkurusshaklee
#Shakleegombak
#Shakleeipoh
#Shakleetaiping
#shakleekualakangsar
#shakleekulim
#shakleejohorbahru
#shakleesrirampai
#shakleepuncakalam
#shakleepahang
#shakleebrunei
#shakleebutterworth
#shakleekotabaharu

GLA COMPLEX BFF SETIAP WANITA 💋
-
-
-
-

Ini adalah salah satu supplemen yang menjadi kawan baik kaum hawa tau.
Sebab apa? Sebab GLA COMPLEX ni antara supplemen yang membantu menstabilkan hormon wanita.
-
Kitaran haid yang tak teratur menjadi punca kenapa hormon kita tak stabil.akibat daripada kitaran haid yang teratur ni menyebabkan terjadinya masalah kesuburan dan susah pregnant.
-
Jom kita tengok antara fungsi GLA COMPLEX yang membantu untuk kebanyakkan masalah dalaman wanita :
🍀mengatasi masalah SENGGUGUT
🍀Melegakan PMS
🍀menstabilkan KITARAN HAID dan HORMON
🍀meningkatkan KESUBURAN bagi mereka yang IKTIAR HAMIL
🍀membantu melambatkan sindrom monopos
🍀Juga bagus untuk mengawal paras kolestrol dan atasi kencing manis
-
Specialnya GLA COMPLEX ni kan sebab ada jugak kandungan VITAMIN E tau untuk bantu menghilangkan PARUT JERAWAT dan JERAGAT serta jadikan kulit kita naturally GLOWING.
-
So khas untuk anda yang menderita setiap kali senggugut, hormon tak stabil dan sedang ikhtiar untuk pregnant
-
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp maz atau DM, Serta boleh tinggalkan no tel untuk maz hubungi
-
FB : Mazni nasir.
IG : Vitamin_KingBeauty
019.5272.690
-

#glacomplex
#ostematrixshaklee
#vivixshaklee
#espshaklee
#shakleesrirampai
#shakleepetalingjaya
#shakleegombak
#shakleeselayang
#shakleetaiping
#shakleekualakangsar
#shakleeipoh
#shakleeseriiskandar
#shakleesgsiput
#shakleeselangor
#skincareshaklee
#setkecantikanshaklee
#setjerawatshaklee
#produkkecantikan
#senggugut
#ubatsenggugut
#pillhormon
#masalahsenggugut
#ubatperiod
#uiagombak
#uitm
#uitmpuncakalam
#uitmseriiskandar
#uthm
#usas

GLA COMPLEX BFF SETIAP WANITA 💋
-
-
-
-

Ini adalah salah satu supplemen yang menjadi kawan baik kaum hawa tau.
Sebab apa? Sebab GLA COMPLEX ni antara supplemen yang membantu menstabilkan hormon wanita.
-
Kitaran haid yang tak teratur menjadi punca kenapa hormon kita tak stabil.akibat daripada kitaran haid yang teratur ni menyebabkan terjadinya masalah kesuburan dan susah pregnant.
-
Jom kita tengok antara fungsi GLA COMPLEX yang membantu untuk kebanyakkan masalah dalaman wanita :
🍀mengatasi masalah SENGGUGUT
🍀Melegakan PMS
🍀menstabilkan KITARAN HAID dan HORMON
🍀meningkatkan KESUBURAN bagi mereka yang IKTIAR HAMIL
🍀membantu melambatkan sindrom monopos
🍀Juga bagus untuk mengawal paras kolestrol dan atasi kencing manis
-
Specialnya GLA COMPLEX ni kan sebab ada jugak kandungan VITAMIN E tau untuk bantu menghilangkan PARUT JERAWAT dan JERAGAT serta jadikan kulit kita naturally GLOWING.
-
So khas untuk anda yang menderita setiap kali senggugut, hormon tak stabil dan sedang ikhtiar untuk pregnant
-
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp maz atau DM, Serta boleh tinggalkan no tel untuk maz hubungi
-
FB : Mazni nasir.
IG : Vitamin_KingBeauty
019.5272.690
-

#glacomplex
#ostematrixshaklee
#vivixshaklee
#espshaklee
#shakleesrirampai
#shakleepetalingjaya
#shakleegombak
#shakleeselayang
#shakleetaiping
#shakleekualakangsar
#shakleeipoh
#shakleeseriiskandar
#shakleesgsiput
#shakleeselangor
#skincareshaklee
#setkecantikanshaklee
#setjerawatshaklee
#produkkecantikan
#senggugut
#ubatsenggugut
#pillhormon
#masalahsenggugut
#ubatperiod
#uiagombak
#uitm
#uitmpuncakalam
#uitmseriiskandar
#uthm
#usas

❤ ✖ Kulit berjerawat
✖ Kulit berparut
✖ Kulit kering
✖ Kulit kusam
-
-
Korang jangan risau dan resah lagi. Set flawless duo akan membantu korang mengembalikan kulit yang bersih dan berseri seri seperti kulit bayi -
Nak tahu apa menariknya VITAMIN E + VITAMIN C nie?? Jom kita tengok apa khasiat dan kelebihan nyaaa 😘
-
🔹Rangsang pembentukan kolegen
🔹Cerahkan kulit
🔹Sebagai anti oksiden yg kuat (melawan penyakit)
🔹Tingkatkan kesan pemulihan
🔹Elak insomnia
🔹Merawat sunburn
🔹Kurangkan parut
🔹Sekatakan tona kulit
🔹Mengurangkan tekanan darah
🔹Membantu lambatkan penuaan
🔹Menganjalkan saluran darah
🔹Melembabkan kulit
-
Korang jgn lupa ambil setiap hari tau.. kulit cantik idaman setiap wanita kan
-
Info lanjut, Boleh terus DM Dan WhatsApp maz tau.
-
FB : Mazni Nasir.
IG : Vitamin_KingBeauty
019.5272.690
-
#Vitaminc
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee
#vivixshaklee
#espshaklee
#shakleesrirampai
#shakleepetalingjaya
#shakleegombak
#shakleeselayang
#shakleetaiping
#shakleekualakangsar
#shakleeipoh
#shakleeseriiskandar
#shakleesgsiput
#shakleeselangor
#shakleebrunei
#skincareshaklee
#setkecantikanshaklee
#setjerawatshaklee
#produkkecantikan
#produkjerawat
#ubatjerawat
#jerawat
#jerawatbatu
#masalahjerawat
#kulitkusam
#uiagombak
#uitm
#uitmpuncakalam
#uthm

❤ ✖ Kulit berjerawat
✖ Kulit berparut
✖ Kulit kering
✖ Kulit kusam
-
-
Korang jangan risau dan resah lagi. Set flawless duo akan membantu korang mengembalikan kulit yang bersih dan berseri seri seperti kulit bayi -
Nak tahu apa menariknya VITAMIN E + VITAMIN C nie?? Jom kita tengok apa khasiat dan kelebihan nyaaa 😘
-
🔹Rangsang pembentukan kolegen
🔹Cerahkan kulit
🔹Sebagai anti oksiden yg kuat (melawan penyakit)
🔹Tingkatkan kesan pemulihan
🔹Elak insomnia
🔹Merawat sunburn
🔹Kurangkan parut
🔹Sekatakan tona kulit
🔹Mengurangkan tekanan darah
🔹Membantu lambatkan penuaan
🔹Menganjalkan saluran darah
🔹Melembabkan kulit
-
Korang jgn lupa ambil setiap hari tau.. kulit cantik idaman setiap wanita kan
-
Info lanjut, Boleh terus DM Dan WhatsApp maz tau.
-
FB : Mazni Nasir.
IG : Vitamin_KingBeauty
019.5272.690
-
#Vitaminc
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee
#vivixshaklee
#espshaklee
#shakleesrirampai
#shakleepetalingjaya
#shakleegombak
#shakleeselayang
#shakleetaiping
#shakleekualakangsar
#shakleeipoh
#shakleeseriiskandar
#shakleesgsiput
#shakleeselangor
#shakleebrunei
#skincareshaklee
#setkecantikanshaklee
#setjerawatshaklee
#produkkecantikan
#produkjerawat
#ubatjerawat
#jerawat
#jerawatbatu
#masalahjerawat
#kulitkusam
#uiagombak
#uitm
#uitmpuncakalam
#uthm



EHHH YE KE JIMAT. BIAR BETUL TAK BAIK TIPU TAU🤩
-
-
-

Kenapa VITAMIN C SHAKLEE sangat jimat?
Sebab sebotol tahan hingga 6 bulan! Jimat uolls!. -
Meh tengak Testimonii sekali😮😱
Lawa dah akak2 nie kan. -
Yg penting kena KONSISTEN. Klu SKIP jeee memang tak menjadi magic dari VITAMIN C SHAKLEE nie tau 😂
-
Korang tak teruja ke. Mehh cepat2 PM maz. Tak rugi tau. Yang penting jimat uolls😍
-
Apa nk tunggu lagi. Cepat2 la Dm maz untuk dptkan vitamin c korang hari ni.
-
☎Mazni Nasir
☎SID Shaklee
☎Founder Desire Millionaire
☎019.5272.690
-
#vitaminc
#vitamincshaklee
#vivixshaklee
#espshaklee
#shakleesegamat
#shakleemersing
#shakleebatupahat
#shakleemuar
#shakleejohorbharu
#shakleealorgajah
#shakleeseremban
#shakleekuantan
#shakleepahang
#shakleegombak
#shakleetelukintan
#shakleetaiping
#shakleeipoh
#shakleekualakangsar
#shakleebrunei
#shakleesarawak
#shakleelangkawi
#shakleekulim
#setkecantikanshaklee
#produkkecantikan
#produkjerawat
#uitmsegamat



SUSU PEKAT DAN BANYAK
ANAK KENYANG IBU MESTI HAPPY
-
-
-

Mana-mana mommies yang mencari set milk booster terbaik, Maz cadangkan, ambik lah Esp Shaklee dan Alfalfa Shaklee. 😍
-
Insha Allah, susu banyak dan pekat. Dan yang paling penting berkhasiat. Jadi, baby akan dapat khasiat yang terbaik untuk pembesaran. Bonus lain pulak, kulit mak dan anak boleh gebu gebas, putih gituww. Hehe.
-
Manfaat setiap vitamin dalam set milkbooster ni adalah 👇👇
-
ESP SHAKLEE
🍼Memekatkan susu badan
🍼Mengalakkan pengeluaran susu badan
🍼Membantu memberi tenaga pada ibu semasa berpantang
🍼Mencantikkan kulit ibu dan bayi
🍼Menyokong kesihatan imun badan baby dan ibu
🍼Menguatkan rambut, gigi dan kuku
🍼Mencerahkan kulit ibu dan baby
-
ALFALFA SHAKLEE
🍼Memperbanyakkan susu badan
🍼Membantu membuang angin dalam badan
🍼Membantu melawaskan
🍼Menghilangkan kelesuan dan tekanan
🍼Membantu melancarkan pengeluaran darah nifas
🍼Bertindak sebagai kacip fatimah
🍼Memulihkan urat selepas bersalin
🍼mengurangkan alahan atau gatal-gatal eczema
-
FB : Mazni Nasir
IG : Vitamin_KingBeauty
019.5272.690
-
#Vitaminc
#vitamincshaklee
#ostematrixshaklee
#vivixshaklee
#espshaklee
#shakleebrunei
#shakleesarawak
#shakleeperlis
#shakleesrirampai
#shakleepetalingjaya
#shakleegombak
#shakleeselayang
#shakleetaiping
#shakleekualakangsar
#shakleeipoh
#shakleeseriiskandar
#shakleesgsiput
#shakleeselangor
#setmenyusushaklee
#milkboostershaklee
#setmenyusu
#milkbooster
#produkmenyusu
#produkmilkbooster
#tambahsusu
#tambahsusuibu



SUSU PEKAT DAN BANYAK
ANAK KENYANG IBU MESTI HAPPY
-
-
-

Mana-mana mommies yang mencari set milk booster terbaik, Maz cadangkan, ambik lah Esp Shaklee dan Alfalfa Shaklee. 😍
-
Insha Allah, susu banyak dan pekat. Dan yang paling penting berkhasiat. Jadi, baby akan dapat khasiat yang terbaik untuk pembesaran. Bonus lain pulak, kulit mak dan anak boleh gebu gebas, putih gituww. Hehe.
-
Manfaat setiap vitamin dalam set milkbooster ni adalah 👇👇
-
ESP SHAKLEE
🍼Memekatkan susu badan
🍼Mengalakkan pengeluaran susu badan
🍼Membantu memberi tenaga pada ibu semasa berpantang
🍼Mencantikkan kulit ibu dan bayi
🍼Menyokong kesihatan imun badan baby dan ibu
🍼Menguatkan rambut, gigi dan kuku
🍼Mencerahkan kulit ibu dan baby
-
ALFALFA SHAKLEE
🍼Memperbanyakkan susu badan
🍼Membantu membuang angin dalam badan
🍼Membantu melawaskan
🍼Menghilangkan kelesuan dan tekanan
🍼Membantu melancarkan pengeluaran darah nifas
🍼Bertindak sebagai kacip fatimah
🍼Memulihkan urat selepas bersalin
🍼mengurangkan alahan atau gatal-gatal eczema
-
FB : Mazni Nasir
IG : Vitamin_KingBeauty
019.5272.690
-
#Vitaminc
#vitamincshaklee
#ostematrixshaklee
#vivixshaklee
#espshaklee
#shakleebrunei
#shakleesarawak
#shakleeperlis
#shakleesrirampai
#shakleepetalingjaya
#shakleegombak
#shakleeselayang
#shakleetaiping
#shakleekualakangsar
#shakleeipoh
#shakleeseriiskandar
#shakleesgsiput
#shakleeselangor
#setmenyusushaklee
#milkboostershaklee
#setmenyusu
#milkbooster
#produkmenyusu
#produkmilkbooster
#tambahsusu
#tambahsusuibu

Hari ni balik kampung sebab ada kenduri arwah Kulaan Haji Asmuni, moyang kami. Kiranya Atok Abah lah.
.
Masa ni lah nak kenal saudara mara jauh. Tapi tu pun tak boleh nak kenal semua sebab ramai sangat 😂
.
Wajib bawak balik produk favourite yang tak boleh nak tinggal musim raya ni. Herbal blend sangat mesra mak yang anak-anak sangat aktif bermain riang gembira bagai kampung ini mereka yang punya. LOL!
.
Sekejap sorang jatuh la
Kena gigit serangga la
Muka bintat kena “ciuman” sang nyamuk lah
Dan boleh buat sanitizer lepas makan bagi wangi dan lembut sikit tangan nak bersalaman dengan orang kan hihi
.
Harga pun murah je RM37 untuk krim organik dan bebas paraben. Kat luar memang tak dapat harga murah macam ni untuk produk dalam kategori kualiti yang sama.
.
Berminat nak dapatkan krim semulajadi ni? Roger tepi eh.
.
#herbalblend #moodrayaon #syawal2018 #pengedarshakleetaiping #shakleetaiping

Raya ni saya kerja jugak tau
Orang bisnes boleh kata tak ada cuti pun
Setiap hari kedai tetap buka
Tu yang untungnya bila ada kedai di alam maya
.
Blog, IG, Whatsapp, Page, FB, Youtube
Teruskan perkongsian macam biasa
Ni pun ada yang tanya tentang vitamin
.
Ni pun semalam dapat soalan dari Abah sendiri,
.
“Pencuci muka Abah dah habis ni. Bila boleh beli baru?”
.
Ai ai Cip! Nampak gayanya macam kena pi raya kat branch je esok ni. 😄 Akhirnya habis jugak tiub terakhir Nutriwhite. Boleh la cuba YOUTH pulak. Kemain Abahku menjaga muka kan.
.
Lagi nak selit order boleh whatsapp tepi ye.
.
Your Trusted SID,
Riza Afzan
012-4637064
.
#youth #youthskincare #moodrayaon #teamrayaperak #shakleetaiping #pengedarshakleetaiping

Most Popular Instagram Hashtags