#shakleesubangjaya

MOST RECENT

RAHSIA KULIT CANTIK DAN LICIN
.
Nak kasi tau nie, nie la dia dua benda yg selalu licin dekat HQ Shaklee. Vita C dengan ESP. Kejap je masuk stock tup tup dah licin. Sbb dua nie la yg dapat permintaan paling tinggi. Yg paling ramai org consume. And paling berkesan utk selesaikan masalah korang tu.
.
✨ESP
Ramai tau dah kalau sebut pasal ESP nie betul tak? Hot item kot! ESP sgt terbaik utk kulit tau buat kulit makin cerah, lembut dan licin. Bagi kulit kita makin glowing gitewww! Sebab ESP membantu utk membentuk sel kulit baru yg lebih sihat.
.
✨VITA C
Haa nie HOT ITEM kedua lepas ESP! Vita C nie basically untuk kurangkan jerawat, mengecilkan pori, dan menghilangkan sunburn. Vita C jugak membantu meningkatkan sistem pertahanan badan supaya kita tak mudah dijangkiti virus selsema atau demam. Kulit cantik flawless kesihatan pun terjamin kan?
.
Siapa nak cuba meh whatsapp nadia skrg sebelum stock habis lagi. Nak tau lebih lanjut pasal set basic kecantikan nie? Meh whatsapp nadia ya!😘
.
Harga pasaran :
VITA C RM99 ( sebotol tahan 6 bulan )
ESP RM170 ( sebotol tahan 2 bulan )
.
Untuk dapatkan harga ISTIMEWA dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

RAHSIA KULIT CANTIK DAN LICIN
.
Nak kasi tau nie, nie la dia dua benda yg selalu licin dekat HQ Shaklee. Vita C dengan ESP. Kejap je masuk stock tup tup dah licin. Sbb dua nie la yg dapat permintaan paling tinggi. Yg paling ramai org consume. And paling berkesan utk selesaikan masalah korang tu.
.
✨ESP
Ramai tau dah kalau sebut pasal ESP nie betul tak? Hot item kot! ESP sgt terbaik utk kulit tau buat kulit makin cerah, lembut dan licin. Bagi kulit kita makin glowing gitewww! Sebab ESP membantu utk membentuk sel kulit baru yg lebih sihat.
.
✨VITA C
Haa nie HOT ITEM kedua lepas ESP! Vita C nie basically untuk kurangkan jerawat, mengecilkan pori, dan menghilangkan sunburn. Vita C jugak membantu meningkatkan sistem pertahanan badan supaya kita tak mudah dijangkiti virus selsema atau demam. Kulit cantik flawless kesihatan pun terjamin kan?
.
Siapa nak cuba meh whatsapp nadia skrg sebelum stock habis lagi. Nak tau lebih lanjut pasal set basic kecantikan nie? Meh whatsapp nadia ya!😘
.
Harga pasaran :
VITA C RM99 ( sebotol tahan 6 bulan )
ESP RM170 ( sebotol tahan 2 bulan )
.
Untuk dapatkan harga ISTIMEWA dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

RAHSIA KULIT CANTIK DAN LICIN
.
Nak kasi tau nie, nie la dia dua benda yg selalu licin dekat HQ Shaklee. Vita C dengan ESP. Kejap je masuk stock tup tup dah licin. Sbb dua nie la yg dapat permintaan paling tinggi. Yg paling ramai org consume. And paling berkesan utk selesaikan masalah korang tu.
.
✨ESP
Ramai tau dah kalau sebut pasal ESP nie betul tak? Hot item kot! ESP sgt terbaik utk kulit tau buat kulit makin cerah, lembut dan licin. Bagi kulit kita makin glowing gitewww! Sebab ESP membantu utk membentuk sel kulit baru yg lebih sihat.
.
✨VITA C
Haa nie HOT ITEM kedua lepas ESP! Vita C nie basically untuk kurangkan jerawat, mengecilkan pori, dan menghilangkan sunburn. Vita C jugak membantu meningkatkan sistem pertahanan badan supaya kita tak mudah dijangkiti virus selsema atau demam. Kulit cantik flawless kesihatan pun terjamin kan?
.
Siapa nak cuba meh whatsapp nadia skrg sebelum stock habis lagi. Nak tau lebih lanjut pasal set basic kecantikan nie? Meh whatsapp nadia ya!😘
.
Harga pasaran :
VITA C RM99 ( sebotol tahan 6 bulan )
ESP RM170 ( sebotol tahan 2 bulan )
.
Untuk dapatkan harga ISTIMEWA dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

KEISTIMEWAAN VITA C SHAKLEE ❤️
.
Ramai yg whatsapp kite tanya ape beza vitamin C shaklee berbanding vitamin C lain kat pasaran? Okay, now kita explain ya😊
.
✨Vitamin C pertama yang SEMULAJADI dan bertindak secara ‘Sustained Release’ atau dilepaskan dalam badan secara perlahan-lahan untuk membolehkan vitamin C sentiasa berada dalam badan kita.
.
✨Ia akan dilepaskan perlahan-lahan dalam badan sebanyak 100mg setiap jam untuk satu tablet.
.
✨Vitamin C Shaklee didatangkan bersama-sama dengan bioflavonoid iaitu bahan penting yang akan membantu penyerapan vitamin c dengan lebih baik.
.
Jadi badan kita akan dapat bekalan vita c dengan lebih lama dan efektif. Sebab tu la berbeza dari vita c lain tau!
.
Harga pasaran : RM99
Sebotol boleh tahan 6 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

KEISTIMEWAAN VITA C SHAKLEE ❤️
.
Ramai yg whatsapp kite tanya ape beza vitamin C shaklee berbanding vitamin C lain kat pasaran? Okay, now kita explain ya😊
.
✨Vitamin C pertama yang SEMULAJADI dan bertindak secara ‘Sustained Release’ atau dilepaskan dalam badan secara perlahan-lahan untuk membolehkan vitamin C sentiasa berada dalam badan kita.
.
✨Ia akan dilepaskan perlahan-lahan dalam badan sebanyak 100mg setiap jam untuk satu tablet.
.
✨Vitamin C Shaklee didatangkan bersama-sama dengan bioflavonoid iaitu bahan penting yang akan membantu penyerapan vitamin c dengan lebih baik.
.
Jadi badan kita akan dapat bekalan vita c dengan lebih lama dan efektif. Sebab tu la berbeza dari vita c lain tau!
.
Harga pasaran : RM99
Sebotol boleh tahan 6 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

KEISTIMEWAAN VITA C SHAKLEE ❤️
.
Ramai yg whatsapp kite tanya ape beza vitamin C shaklee berbanding vitamin C lain kat pasaran? Okay, now kita explain ya😊
.
✨Vitamin C pertama yang SEMULAJADI dan bertindak secara ‘Sustained Release’ atau dilepaskan dalam badan secara perlahan-lahan untuk membolehkan vitamin C sentiasa berada dalam badan kita.
.
✨Ia akan dilepaskan perlahan-lahan dalam badan sebanyak 100mg setiap jam untuk satu tablet.
.
✨Vitamin C Shaklee didatangkan bersama-sama dengan bioflavonoid iaitu bahan penting yang akan membantu penyerapan vitamin c dengan lebih baik.
.
Jadi badan kita akan dapat bekalan vita c dengan lebih lama dan efektif. Sebab tu la berbeza dari vita c lain tau!
.
Harga pasaran : RM99
Sebotol boleh tahan 6 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

BELI LAGI BANYAK , LAGI BANYAK FREEGIFTS BEST 🐟


Setiap pembelian produk shaklee memang kita akan bagi gifts tau . Tapi ada minum pembelian .
-
-
Yang beli lagi banyak akan berpeluang dapatkan PREMIUM PILLBOX , dapatkan shaklee shopping bag yang multipurpose daaaan banyak lagi .
-
-
Nak freegifts ?
Order ngan pik meh 😆
-
-
Untuk rangkaian produk shaklee yang lain boleh click hashtags ni : #pikabeautee | #pikashaklee
-
-
Whatsapp / imessage / call untuk order , booking dan pertanyaan lanjut :
-
-
Pika | 0176929545
Pika | 0176929545
Pika | 0176929545

PREMIUM COLLAGEN COMBO


Tahukan anda — seawal umur 25 tahun , badan kita takkan hasilkan natural collagen dah ?
-
-
Semakin meningkat usia , collagen dalam badan kita akan semakin berkurangan taw . Sebagai contoh — kita compare kulit kita dengan baby .
-
-
Kenapa laaaa kulit baby cantik sesangat kan 😆 Kulit kita cam menggerutu jaa . Jawapannya sebab baby ada banyak COLLAGEN ! Kitaa ni pulak — ada tapi semakin sikit dan semakin surut .
-
-
Antara tanda collagen semakin berkurangan :
-
🔸 mudah sakit sendi
🔸 rambut sering gugur dengan meriah
🔸 kulit tampak kusam
🔸 garis halus sekitar bibir & kawasan mata
🔸 kulit terasa kendur
🔸 kuku rosak
-
-
Anda ada masalah masalah ni ? Itu tanda anda perlukan collagen 😊
-
-
Untuk rangkaian produk shaklee yang lain boleh click hashtags ni : #pikabeautee | #pikashaklee
-
-
Whatsapp / imessage / call untuk order , booking dan pertanyaan lanjut :
-
-
Pika | 0176929545
Pika | 0176929545
Pika | 0176929545

PREMIUM COLLAGEN COMBO


Tahukan anda — seawal umur 25 tahun , badan kita takkan hasilkan natural collagen dah ?
-
-
Semakin meningkat usia , collagen dalam badan kita akan semakin berkurangan taw . Sebagai contoh — kita compare kulit kita dengan baby .
-
-
Kenapa laaaa kulit baby cantik sesangat kan 😆 Kulit kita cam menggerutu jaa . Jawapannya sebab baby ada banyak COLLAGEN ! Kitaa ni pulak — ada tapi semakin sikit dan semakin surut .
-
-
Antara tanda collagen semakin berkurangan :
-
🔸 mudah sakit sendi
🔸 rambut sering gugur dengan meriah
🔸 kulit tampak kusam
🔸 garis halus sekitar bibir & kawasan mata
🔸 kulit terasa kendur
🔸 kuku rosak
-
-
Anda ada masalah masalah ni ? Itu tanda anda perlukan collagen 😊
-
-
Untuk rangkaian produk shaklee yang lain boleh click hashtags ni : #pikabeautee | #pikashaklee
-
-
Whatsapp / imessage / call untuk order , booking dan pertanyaan lanjut :
-
-
Pika | 0176929545
Pika | 0176929545
Pika | 0176929545

PREMIUM COLLAGEN COMBO


Tahukan anda — seawal umur 25 tahun , badan kita takkan hasilkan natural collagen dah ?
-
-
Semakin meningkat usia , collagen dalam badan kita akan semakin berkurangan taw . Sebagai contoh — kita compare kulit kita dengan baby .
-
-
Kenapa laaaa kulit baby cantik sesangat kan 😆 Kulit kita cam menggerutu jaa . Jawapannya sebab baby ada banyak COLLAGEN ! Kitaa ni pulak — ada tapi semakin sikit dan semakin surut .
-
-
Antara tanda collagen semakin berkurangan :
-
🔸 mudah sakit sendi
🔸 rambut sering gugur dengan meriah
🔸 kulit tampak kusam
🔸 garis halus sekitar bibir & kawasan mata
🔸 kulit terasa kendur
🔸 kuku rosak
-
-
Anda ada masalah masalah ni ? Itu tanda anda perlukan collagen 😊
-
-
Untuk rangkaian produk shaklee yang lain boleh click hashtags ni : #pikabeautee | #pikashaklee
-
-
Whatsapp / imessage / call untuk order , booking dan pertanyaan lanjut :
-
-
Pika | 0176929545
Pika | 0176929545
Pika | 0176929545

PREMIUM COLLAGEN COMBO


Tahukan anda — seawal umur 25 tahun , badan kita takkan hasilkan natural collagen dah ?
-
-
Semakin meningkat usia , collagen dalam badan kita akan semakin berkurangan taw . Sebagai contoh — kita compare kulit kita dengan baby .
-
-
Kenapa laaaa kulit baby cantik sesangat kan 😆 Kulit kita cam menggerutu jaa . Jawapannya sebab baby ada banyak COLLAGEN ! Kitaa ni pulak — ada tapi semakin sikit dan semakin surut .
-
-
Antara tanda collagen semakin berkurangan :
-
🔸 mudah sakit sendi
🔸 rambut sering gugur dengan meriah
🔸 kulit tampak kusam
🔸 garis halus sekitar bibir & kawasan mata
🔸 kulit terasa kendur
🔸 kuku rosak
-
-
Anda ada masalah masalah ni ? Itu tanda anda perlukan collagen 😊
-
-
Untuk rangkaian produk shaklee yang lain boleh click hashtags ni : #pikabeautee | #pikashaklee
-
-
Whatsapp / imessage / call untuk order , booking dan pertanyaan lanjut :
-
-
Pika | 0176929545
Pika | 0176929545
Pika | 0176929545

ESP KEGEMARAN RAMAI
.
Wahhhh korang tau tak betapa ramai org yg addicted dgn ESP nie? Mmg ramai sgt! Kalau tak takkan la stock dekat HQ pun selalh habis kan? Bila restock je berduyun org order.
.
ESP nie special sgt sampai buat org jatuh cinta tau! Minum sekali mesti suka. Jom kita tgk sikit ape kelebihan ESP nie sampai digilai ramai.
.
ESP
✨ membentuk sel kulit baru yang lebih sihat
✨ glowing skin
✨ kulit lagi cerah dan berseri
✨ memudarkan parut
✨ mengurangkan stretchmarks
✨ instant energy & breakfast
✨ memberi tenaga berpanjangan
✨ sumber protein lengkap
✨ rasa kenyang yang berpanjangan
.
Ohh patutla ramai sgt tergila-gilakan ESP. Tgk la byk sgt kelebihan dia. Korang yg tak grab lagi tunggu apa tu? Meh whatsapp kite skrg.
.
Harga pasaran : RM170
Sebotol boleh tahan 2 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

Set basic kulit cantik.

Kulit yang selalu keluar jerawat dan tinggal kan kesan jerawat sering merunsingkan kita.

Ceh cuba set basic ni.
VITAMIN C +ESP

Vitamin c bertindak memberi perlindungan kepada kulit yang terdedah kepada radikal bebas seperti kesan uv matahari serta pencemaran persekitaran.

Vitamin c -180 tablet tahan 6 bulan
✅Booster collagen kepada kulit.
✅Mengecutkan jerawat.
✅Pudarkan kesan jerawat.
✅Sesuai untuk kulit yang berminyak yang menyebabkan jerawat.

Esp -1Tong tahan 2 bulan.
✅Berfungsi membina tisu-tisu rosak dan menggantikkan ngan kulit yang baru.
✅Menghapuskan pigmentasi kulit,jeragat
kesan jerawat.
✅Menganjalkan kembali kulit yang ada kesan jerawat yang lompong.
✅Mencerahkan kulit yang kusam.

Berminat jom whatshapp/DM Zaera je.
Zaera akan consult dan bagi harga promo.

Hp no 0122649061
Hp no 0122649061

#zaivitamincshaklee #zaisihatshaklee #youthzaerashaklee
#shakleesemenyih#shakleekajang
#shakleebangi #shakleesenawang
#shakleeseremban#shakleeberanang
#shakleedamansarautama#shakleedamansarajaya#shakleemaluri#shakleeampang
#shakleecheras#shakleemuar
#shakleealorstar#shakleebukitmertajam#shakleepenang#shakleeputrajaya#shakleesglong#shakleesebukitjelutong#shakleesubangjaya#shakleesubangbestari#shakleeukmbangi#shakleeuitmshahalam#shakleegombak#shakleesripetaling#shakleediet#shakleesetjerawat

Set basic kulit cantik.

Kulit yang selalu keluar jerawat dan tinggal kan kesan jerawat sering merunsingkan kita.

Ceh cuba set basic ni.
VITAMIN C +ESP

Vitamin c bertindak memberi perlindungan kepada kulit yang terdedah kepada radikal bebas seperti kesan uv matahari serta pencemaran persekitaran.

Vitamin c -180 tablet tahan 6 bulan
✅Booster collagen kepada kulit.
✅Mengecutkan jerawat.
✅Pudarkan kesan jerawat.
✅Sesuai untuk kulit yang berminyak yang menyebabkan jerawat.

Esp -1Tong tahan 2 bulan.
✅Berfungsi membina tisu-tisu rosak dan menggantikkan ngan kulit yang baru.
✅Menghapuskan pigmentasi kulit,jeragat
kesan jerawat.
✅Menganjalkan kembali kulit yang ada kesan jerawat yang lompong.
✅Mencerahkan kulit yang kusam.

Berminat jom whatshapp/DM Zaera je.
Zaera akan consult dan bagi harga promo.

Hp no 0122649061
Hp no 0122649061

#zaivitamincshaklee #zaisihatshaklee #youthzaerashaklee
#shakleesemenyih#shakleekajang
#shakleebangi #shakleesenawang
#shakleeseremban#shakleeberanang
#shakleedamansarautama#shakleedamansarajaya#shakleemaluri#shakleeampang
#shakleecheras#shakleemuar
#shakleealorstar#shakleebukitmertajam#shakleepenang#shakleeputrajaya#shakleesglong#shakleesebukitjelutong#shakleesubangjaya#shakleesubangbestari#shakleeukmbangi#shakleeuitmshahalam#shakleegombak#shakleesripetaling#shakleediet#shakleesetjerawat

ESP KEGEMARAN RAMAI
.
Wahhhh korang tau tak betapa ramai org yg addicted dgn ESP nie? Mmg ramai sgt! Kalau tak takkan la stock dekat HQ pun selalh habis kan? Bila restock je berduyun org order.
.
ESP nie special sgt sampai buat org jatuh cinta tau! Minum sekali mesti suka. Jom kita tgk sikit ape kelebihan ESP nie sampai digilai ramai.
.
ESP
✨ membentuk sel kulit baru yang lebih sihat
✨ glowing skin
✨ kulit lagi cerah dan berseri
✨ memudarkan parut
✨ mengurangkan stretchmarks
✨ instant energy & breakfast
✨ memberi tenaga berpanjangan
✨ sumber protein lengkap
✨ rasa kenyang yang berpanjangan
.
Ohh patutla ramai sgt tergila-gilakan ESP. Tgk la byk sgt kelebihan dia. Korang yg tak grab lagi tunggu apa tu? Meh whatsapp kite skrg.
.
Harga pasaran : RM170
Sebotol boleh tahan 2 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

SKIN PREMIUM ESP + VITA C + COLLAGEN !


Alhamdulillah customer sambar set skin premium ! BASIC BEAUTY + COLLAGEN sekaligus .
-
-
Mula mulaa nak ambil ESP & VITA C je . Tetibaa pulak tahu COLLAGEN ada promo , apalagi — sambar jela collagen sementara tengah murah ni kan 😆
-
-
Untuk mereka yang nak dapat fast effect cantik — boleh juga amalkan collagen seiring dengan vitamin c + esp . Effect mesti lebih wow ♥️
-
-
Untuk rangkaian produk shaklee yang lain boleh click hashtags ni : #pikabeautee | #pikashaklee
-
-
Whatsapp / imessage / call untuk order , booking dan pertanyaan lanjut :
-
-
Pika | 0176929545
Pika | 0176929545
Pika | 0176929545

SKIN PREMIUM ESP + VITA C + COLLAGEN !


Alhamdulillah customer sambar set skin premium ! BASIC BEAUTY + COLLAGEN sekaligus .
-
-
Mula mulaa nak ambil ESP & VITA C je . Tetibaa pulak tahu COLLAGEN ada promo , apalagi — sambar jela collagen sementara tengah murah ni kan 😆
-
-
Untuk mereka yang nak dapat fast effect cantik — boleh juga amalkan collagen seiring dengan vitamin c + esp . Effect mesti lebih wow ♥️
-
-
Untuk rangkaian produk shaklee yang lain boleh click hashtags ni : #pikabeautee | #pikashaklee
-
-
Whatsapp / imessage / call untuk order , booking dan pertanyaan lanjut :
-
-
Pika | 0176929545
Pika | 0176929545
Pika | 0176929545

ESP KEGEMARAN RAMAI
.
Wahhhh korang tau tak betapa ramai org yg addicted dgn ESP nie? Mmg ramai sgt! Kalau tak takkan la stock dekat HQ pun selalh habis kan? Bila restock je berduyun org order.
.
ESP nie special sgt sampai buat org jatuh cinta tau! Minum sekali mesti suka. Jom kita tgk sikit ape kelebihan ESP nie sampai digilai ramai.
.
ESP
✨ membentuk sel kulit baru yang lebih sihat
✨ glowing skin
✨ kulit lagi cerah dan berseri
✨ memudarkan parut
✨ mengurangkan stretchmarks
✨ instant energy & breakfast
✨ memberi tenaga berpanjangan
✨ sumber protein lengkap
✨ rasa kenyang yang berpanjangan
.
Ohh patutla ramai sgt tergila-gilakan ESP. Tgk la byk sgt kelebihan dia. Korang yg tak grab lagi tunggu apa tu? Meh whatsapp kite skrg.
.
Harga pasaran : RM170
Sebotol boleh tahan 2 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

PROMO JUNE 2018 ♥️


Assalamualaikum semua 😆 Nak tahu tak apa apa promo JUNE 2018 nie ? Jeng jeng jeng — its COLLAGEN POWDER WEH !
-
-
🎉 DAHLA GST PUN TAKDE , TETIBA PROMO PULAK KAN 😭 Korang rasa ?
-
-
Collagen Powder Shaklee is also one of my favorite products jugak taw . Sebab pika sendiri makan masa kulit tengah breakout teruk once upon a time — seminggu je pakai . Husband dah puji , “sayang kulit awak makin cantik laa” .
-
-
Kembang kempis weh kita dibuatnya 😆
-
-
BTW sapa yang nak tahu harga promosi meh whatsapp pika cecepat . Kita sembang harga kasih & sayang - semestinya FAST SERVICE & SPECIAL RAYA GIFT exclusive dari pika sendiri .
-
-
Postage everyday and worldwide taw 😆
-
-
Untuk rangkaian produk shaklee yang lain boleh click hashtags ni : #pikabeautee | #pikashaklee
-
-
Whatsapp / imessage / call untuk order , booking dan pertanyaan lanjut :
-
-
Pika | 0176929545
Pika | 0176929545
Pika | 0176929545

Bila orang tanya Shaklee ni mahal sangat ke? Sebenarnya tak pun tau.. sebab bila korang pakai tu memang boleh tahan lama tau.. bukan guna sebulan je dah habis..
.
.
Tapi kalau bagi siapa-siapa yang bajet tak cukup untuk ambik full Set YOUTH ni, korang sebenarnya boleh jugak ambik YOUTH STARTER SET ni tau!
.
.
Untuk Starter Set ni terdiri daripada:
.
.
.
🌸Luminous Gel Oil Cleanser .
3 dalam 1, tak mengandungi sabun, pH seimbang, cleanser ni menggabungkan campuran vitamin yang di paten dan polifenol serta alga untuk MEMPERHALUS dengan lembut, menyuci dan menyediakan kulit korang untuk langkah seterusnya.. .
.
🌸Youth Activating Serum
.
Mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel yang kritikal. Menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel
.
.
🌸Age Defense Moisturizer (siang)
.
Melindungi kulit daripada sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Ada vitamin dan nutrien botani untuk melembapkan kulit korang dan menambahbaikan penampilan kulit secara menyeluruh
.
.
🌸Advanced Renewal Night Cream-Light (malam)
.
Menggalakkan proses pembaharuan sel kulit korang semasa korang tidur. Ia membantu merangsamg penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit korang kelihatan lebih muda, licin dan cerah
.
.
Haa, untuk Starter Set ni pun korang dah akan dapat kulit yang cantik peloles gituuu tau! Apatah lagi kalau ambik full Set YOUTH ni..
.
.
Kalau korang berminat untuk dapatkan Shaklee YOUTH ni atau produk-produk Shaklee yang lain, boleh la hubungi kami sekarang okay??
.
.
.
.
=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•••=•=•=••••=•=•=•=•=•=•=•=
Trusted Shaklee Independant Distributor
Nur Idayu Apandi
Ridwan Afif Mohamad
Founder of Magnificent Empire
0111 147 3530
014 607 0221
#shakleebyayu

FB : Nur Idayu
Ridwan Afif

Most Popular Instagram Hashtags