#shakleesingapura

MOST RECENT

‼️8 HARI LAGI ‼️
.
.
Promo setahun sekali je uolls. Time ni la you nak beli harga berganda jimat dari harga retail tau
.
.
Siap ada something special yang kita akan bagi dalam parcel nanti
.
.
Beli 1 jimat, beli 2 dapat extra discount πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
.
Sangat sesuai untuk you guys yang nak buat bekalan untuk puasa nanti
.
.
β˜‘οΈ tak cepat lapar
β˜‘οΈ tenaga tahan lama
β˜‘οΈ bantu untuk pudarkan parut
β˜‘οΈ bantu untuk shape up body
β˜‘οΈ milk booster
β˜‘οΈ kulit jadi lebih cerah semula jadi
β˜‘οΈ kurangkan gastrik
β˜‘οΈ sesuai untuk pesakit kencing manis sebab tiada gula
β˜‘οΈ dan banyak lagi kelebihan dia πŸŽ‰
.
.
πŸ”₯ min booking RM10 (t&c)
πŸ”₯ promo harga runtuh dah tiada tau lepas ni, jangan tanya kita bila nak ada promo ESP lagi 😜
.
.
Whatsapp to order:
Anis | 0176695032
Anis | 0176695032
Anis | 0176695032
.
.
#anisshakleestory #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway

‼️8 HARI LAGI ‼️
.
.
Promo setahun sekali je uolls. Time ni la you nak beli harga berganda jimat dari harga retail tau
.
.
Siap ada something special yang kita akan bagi dalam parcel nanti
.
.
Beli 1 jimat, beli 2 dapat extra discount πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
.
Sangat sesuai untuk you guys yang nak buat bekalan untuk puasa nanti
.
.
β˜‘οΈ tak cepat lapar
β˜‘οΈ tenaga tahan lama
β˜‘οΈ bantu untuk pudarkan parut
β˜‘οΈ bantu untuk shape up body
β˜‘οΈ milk booster
β˜‘οΈ kulit jadi lebih cerah semula jadi
β˜‘οΈ kurangkan gastrik
β˜‘οΈ sesuai untuk pesakit kencing manis sebab tiada gula
β˜‘οΈ dan banyak lagi kelebihan dia πŸŽ‰
.
.
πŸ”₯ min booking RM10 (t&c)
πŸ”₯ promo harga runtuh dah tiada tau lepas ni, jangan tanya kita bila nak ada promo ESP lagi 😜
.
.
Whatsapp to order:
Anis | 0176695032
Anis | 0176695032
Anis | 0176695032
.
.
#anisshakleestory #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway

‼️8 HARI LAGI ‼️
.
.
Promo setahun sekali je uolls. Time ni la you nak beli harga berganda jimat dari harga retail tau
.
.
Siap ada something special yang kita akan bagi dalam parcel nanti
.
.
Beli 1 jimat, beli 2 dapat extra discount πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
.
Sangat sesuai untuk you guys yang nak buat bekalan untuk puasa nanti
.
.
β˜‘οΈ tak cepat lapar
β˜‘οΈ tenaga tahan lama
β˜‘οΈ bantu untuk pudarkan parut
β˜‘οΈ bantu untuk shape up body
β˜‘οΈ milk booster
β˜‘οΈ kulit jadi lebih cerah semula jadi
β˜‘οΈ kurangkan gastrik
β˜‘οΈ sesuai untuk pesakit kencing manis sebab tiada gula
β˜‘οΈ dan banyak lagi kelebihan dia πŸŽ‰
.
.
πŸ”₯ min booking RM10 (t&c)
πŸ”₯ promo harga runtuh dah tiada tau lepas ni, jangan tanya kita bila nak ada promo ESP lagi 😜
.
.
Whatsapp to order:
Anis | 0176695032
Anis | 0176695032
Anis | 0176695032
.
.
#anisshakleestory #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway

πŸ”₯ PROMO ESP ON GOING, SO SET YANG ADA ESP PUN JATUH HARGA!! πŸ”₯
β €β €β €β €β €β €β €β €
Skin transformation ❀️ 100% natural, clinically proven and long lasting. Kawan pun tegur kulit makin cantik😘
β €β €β €β €
β €β €β €β €
Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana πŸ€—
β €β €β €β €
β €β €β €β €
Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah:
β €β €β €β €
β €β €β €β €
1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan)
🐀 pudarkan parut hitam / berlubang
🐀 cerahkan kulit wajah & badan
🐀 sesuai untuk semua jenis kulit
🐀 jerawat akan berkurang
🐀 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu
β €β €β €β €
β €β €β €β €
2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan)
🐀 cerahkan kulit
🐀 sesuai untuk kulit sensitif & alergik
🐀 bantu kurangkan sunburn
🐀 mengawal pertumbuhan jerawat
🐀 kulit jadi lebih glowing & radiant
🐀 tingkatkan imunisasi
β €β €β €β €
β €β €β €β €
3. VIT E (120 biji - max tahan dalam 4 bulan)
🐀 kulit jadi lagi moist
🐀 sesuai untuk kulit yang jenis kering
🐀 bantu kurangkan eyebag
🐀 sesuai untuk biji kolestrol bawah mata
🐀 combine sekali dgn ESP, parut lagi cepat pudar!
🐀 moist & glowing naturally, tak perlu foundation tebal tebal
β €β €β €β €
β €β €β €β €
Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
β €β €β €β €
β €β €β €β €
Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang πŸ˜‰
β €β €β €β €
β €β €β €β €
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
β €β €β €β €
β €β €β €β €
#espshaklee #vitaminE #vitaminC #testimoniESP #sayajualshaklee #ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #jerawat #parutjerawat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway

πŸ”₯ PROMO ESP ON GOING, SO SET YANG ADA ESP PUN JATUH HARGA!! πŸ”₯
β €β €β €β €β €β €β €β €
Skin transformation ❀️ 100% natural, clinically proven and long lasting. Kawan pun tegur kulit makin cantik😘
β €β €β €β €
β €β €β €β €
Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana πŸ€—
β €β €β €β €
β €β €β €β €
Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah:
β €β €β €β €
β €β €β €β €
1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan)
🐀 pudarkan parut hitam / berlubang
🐀 cerahkan kulit wajah & badan
🐀 sesuai untuk semua jenis kulit
🐀 jerawat akan berkurang
🐀 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu
β €β €β €β €
β €β €β €β €
2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan)
🐀 cerahkan kulit
🐀 sesuai untuk kulit sensitif & alergik
🐀 bantu kurangkan sunburn
🐀 mengawal pertumbuhan jerawat
🐀 kulit jadi lebih glowing & radiant
🐀 tingkatkan imunisasi
β €β €β €β €
β €β €β €β €
3. VIT E (120 biji - max tahan dalam 4 bulan)
🐀 kulit jadi lagi moist
🐀 sesuai untuk kulit yang jenis kering
🐀 bantu kurangkan eyebag
🐀 sesuai untuk biji kolestrol bawah mata
🐀 combine sekali dgn ESP, parut lagi cepat pudar!
🐀 moist & glowing naturally, tak perlu foundation tebal tebal
β €β €β €β €
β €β €β €β €
Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
β €β €β €β €
β €β €β €β €
Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang πŸ˜‰
β €β €β €β €
β €β €β €β €
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
β €β €β €β €
β €β €β €β €
#espshaklee #vitaminE #vitaminC #testimoniESP #sayajualshaklee #ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #jerawat #parutjerawat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway

πŸ”₯ PROMO ESP ON GOING, SO SET YANG ADA ESP PUN JATUH HARGA!! πŸ”₯
β €β €β €β €β €β €β €β €
Skin transformation ❀️ 100% natural, clinically proven and long lasting. Kawan pun tegur kulit makin cantik😘
β €β €β €β €
β €β €β €β €
Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana πŸ€—
β €β €β €β €
β €β €β €β €
Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah:
β €β €β €β €
β €β €β €β €
1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan)
🐀 pudarkan parut hitam / berlubang
🐀 cerahkan kulit wajah & badan
🐀 sesuai untuk semua jenis kulit
🐀 jerawat akan berkurang
🐀 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu
β €β €β €β €
β €β €β €β €
2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan)
🐀 cerahkan kulit
🐀 sesuai untuk kulit sensitif & alergik
🐀 bantu kurangkan sunburn
🐀 mengawal pertumbuhan jerawat
🐀 kulit jadi lebih glowing & radiant
🐀 tingkatkan imunisasi
β €β €β €β €
β €β €β €β €
3. VIT E (120 biji - max tahan dalam 4 bulan)
🐀 kulit jadi lagi moist
🐀 sesuai untuk kulit yang jenis kering
🐀 bantu kurangkan eyebag
🐀 sesuai untuk biji kolestrol bawah mata
🐀 combine sekali dgn ESP, parut lagi cepat pudar!
🐀 moist & glowing naturally, tak perlu foundation tebal tebal
β €β €β €β €
β €β €β €β €
Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
β €β €β €β €
β €β €β €β €
Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang πŸ˜‰
β €β €β €β €
β €β €β €β €
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
β €β €β €β €
β €β €β €β €
#espshaklee #vitaminE #vitaminC #testimoniESP #sayajualshaklee #ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #jerawat #parutjerawat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway

.
Tu dia testimoni Youth skincare shaklee nei..
.
πŸ‘πŸ»Sihat . .
πŸ‘πŸ»Kulit sekata
πŸ‘πŸ»Cerah berseri
πŸ‘πŸ»Licin . .
πŸ‘πŸ»Flawless
.
.
Janna Ahmad | 019-3765707
Consultation free 😊
.
.
#promoshaklee #sayajualshaklee #shakleepasirgudang #shakleejb #shakleekotamasai #shakleebandarserialam #shakleeplentong #shakleemasai #shakleetamanmolek #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei

.
YOUTH SKINCARE SHAKLEE
.
Sekarang ni tengah HOT SELLING sangat new skincare shaklee of course the YOUTH!
Even baru launch cepat je out of stock! Kenapa apa yang bestnya skincare ni?
.
ADA APA DALAM SET YOUTH SKINCARE SHAKLEE?
.
1. LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
Function: To polish, purify and prepare the skin
-Memperhalus, melembutkan dan prepare kulit untuk next step
-contain MUSCADINE GRAPE yang SANGAT BAGUS untuk kulit sihat
.
2. PERFECTING SKIN TONER
Function: Exfoliate, hydrate and nourish the skin!
-Bersihkan sel kulit mati, melembapkan dan membekalkan khasiat untuk kulit yang sihat, glowing dan tona sekata!
-contain MUSCADINE GRAPE dan extract GREEN ALGAE untuk kulit yang lebih sihat
.
3. ACTIVATING SERUM
Function: To renew the skin at details level
-Baikpulih untuk sel kulit baru, support penghasilan collagen
-Contain LOTUS JAPONICUS, APPLE STEM CELL EXTRACT, VITAMIN A
.
4. AGE DEFENSE MINERAL MOISTURIZER
Function: Hydrate and protect your skin
-SPF 50
.
5. ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM
Function: Deeply hydrate your skin while you sleep
-Melembapkan kulit, menggalakan sel kulit baru yang sihat dan menggalakkan proses baikpulih sel kulit semasa tidur
-Contain Schisandra chinesis, Lotus Japonicus
.
6. RADIANCE C + E (THE STAR PRODUCT!!)
Function: plump and brighten, reduce the visible line and wrinkle, aging sign
-PATENTED FORMULA by Shaklee
-20% VITAMIN C + VITAMIN E + EXTRACT RASPBERRY
-Menegang, mencerah dan mengurangkan garis halus dan kedutan!!
.
Sekarang tengah promo for the FULLSET! Pembelian dapat FREE 1 bekas RADIANCE C + E yang gold kat gambar tu. Really worth it tau 😍😍😍
.
Janna Ahmad | 019-3765707
Consultation free 😊
.
#youthskincareshakleecodjohorbahru
#YouthShaklee
#youthskincarepasirgudang
#youthskincare #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleepasirgudang #shakleejb #shakleekotamasai #shakleebandarserialam #shakleeplentong #shakleemasai #shakleetamanmolek #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei

Uols perlu cuba ESP ni tau. Memiliki 1001 manfaat darinya. .
.
Nak kulit baby gebu, nak hilangkan kerawat, nak hilangkan strechmark, nak kenyang lebih lama, nak bertenaga sepanjang hari dan banyak lagi dengan ESP. .
.
Ada 8 hari lagi promo ESP. Uols kena grab awal sebelum kehabisan stok! ESP paling hot tau!
.
.
Cepat ya! Buat tempahan stok ESP uols sekarang.
.
.
Nak ORDER boleh hubungi Tee ya, πŸ“² www.wasap.my/60197700957
.
.
.
#DoozyBeauty
#MehLaCantik
#EspShaklee
#SupplemenCantikTee
#ShakleeSimpangRenggam
#ShakleeKluang
#ShakleeMachap
#ShakleeKulai
#ShakleeSingapore
#ShakleeSingapura
#ShakleeMasai
#ShakleeTamanRinting
#Vivix
#VivixShaklee
#ProteinShaklee
#KulitCantik
#VitaminCShaklee
#Jeragat
#Jerawat
#KulitKusam
#ESPShaklee
#SusuShaklee
#PromosiESP
#VivixSingapore
#VivixSingapura
#VivixJohor
#SayaSukaESP
#JomMudaJelita

Uols perlu cuba ESP ni tau. Memiliki 1001 manfaat darinya. .
.
Nak kulit baby gebu, nak hilangkan kerawat, nak hilangkan strechmark, nak kenyang lebih lama, nak bertenaga sepanjang hari dan banyak lagi dengan ESP. .
.
Ada 8 hari lagi promo ESP. Uols kena grab awal sebelum kehabisan stok! ESP paling hot tau!
.
.
Cepat ya! Buat tempahan stok ESP uols sekarang.
.
.
Nak ORDER boleh hubungi Tee ya, πŸ“² www.wasap.my/60197700957
.
.
.
#DoozyBeauty
#MehLaCantik
#EspShaklee
#SupplemenCantikTee
#ShakleeSimpangRenggam
#ShakleeKluang
#ShakleeMachap
#ShakleeKulai
#ShakleeSingapore
#ShakleeSingapura
#ShakleeMasai
#ShakleeTamanRinting
#Vivix
#VivixShaklee
#ProteinShaklee
#KulitCantik
#VitaminCShaklee
#Jeragat
#Jerawat
#KulitKusam
#ESPShaklee
#SusuShaklee
#PromosiESP
#VivixSingapore
#VivixSingapura
#VivixJohor
#SayaSukaESP
#JomMudaJelita

Uols perlu cuba ESP ni tau. Memiliki 1001 manfaat darinya. .
.
Nak kulit baby gebu, nak hilangkan kerawat, nak hilangkan strechmark, nak kenyang lebih lama, nak bertenaga sepanjang hari dan banyak lagi dengan ESP. .
.
Ada 8 hari lagi promo ESP. Uols kena grab awal sebelum kehabisan stok! ESP paling hot tau!
.
.
Cepat ya! Buat tempahan stok ESP uols sekarang.
.
.
Nak ORDER boleh hubungi Tee ya, πŸ“² www.wasap.my/60197700957
.
.
.
#DoozyBeauty
#MehLaCantik
#EspShaklee
#SupplemenCantikTee
#ShakleeSimpangRenggam
#ShakleeKluang
#ShakleeMachap
#ShakleeKulai
#ShakleeSingapore
#ShakleeSingapura
#ShakleeMasai
#ShakleeTamanRinting
#Vivix
#VivixShaklee
#ProteinShaklee
#KulitCantik
#VitaminCShaklee
#Jeragat
#Jerawat
#KulitKusam
#ESPShaklee
#SusuShaklee
#PromosiESP
#VivixSingapore
#VivixSingapura
#VivixJohor
#SayaSukaESP
#JomMudaJelita

.
SUPPLEMENT UNTUK KULIT CANTIK & SIHAT : ESP, VIT C & VIT E πŸ’•.
.
Antara Kebaikan Protein: .
.
βœ… Mencerahkan dan menganjalkan kulit .
βœ… Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat .
βœ… Mengatasi masalah parut dan jeragat .
βœ… Mempercepat penyembuhan luka .
βœ… Memberi rasa kenyang lebih lama .
βœ… Menganjalkan payu dara & punggung .
βœ… Mengatasi gastrik & pedih ulu hati .
βœ… Memberikan lebih tenaga .
βœ… Mengatasi masalah cepat letih / lesu .
βœ… Menyihatkan kuku & rambut .
βœ… Menghaluskan tumit pecah / merekah .
βœ… Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) .
βœ… Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru .
βœ… Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim
βœ… Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan .
.
Antara Kebaikan Vitamin C : .
.
βœ… Mencerahkan dan melembutkan kulit .
βœ… Menjadikan tona kulit lebih sekata .
βœ… Mengatasi masalah kulit sunburn .
βœ… Merangsang penghasilan Collagen dalam badan .
βœ… Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi .
βœ… Menguatkan sistem imuninasi tubuh .
βœ… Mengatasi masalah jerawat .
βœ… Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas .
.
Antara Kelebihan Vitamin E : .
.
βœ… Menghilangkan kesan parut dan jeragat .
βœ… Menjadikan kulit kelihatan lebih glowing secara semula jadi .
βœ… Melambatkan proses penuaan (anti oksidan yang tinggi).
βœ… Mengurangkan kesan stretchmark selepas bersalin .
βœ… Membantu melancarkan peredaran darah .
βœ… Memelihara proses pembekuan darah yang normal .
.
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.
.
Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.
.
@vitaminsbyruby
018-7891411
Trusted SID ❀
.
#vitaminC #vitaminE #vitaminCorganik #promoShaklee #sayajualShaklee #shakleemalaysia #shakleesemenyih #shakleehululangat #shakleeampang #shakleeberanang #shakleebangi #shakleeselangor #shakleesingapura #shakleesingapore #sayajualshaklee #shakleebrunei #shakleekajang #bazaar #bazarpaknil

[LUKA CAESAR CEPAT SEMBUH DENGAN VIVIX]
.
Vivix Terbaik Dalam Menyembuhkan Luka Dari Dalam
.
Di sinilah Vivix memain peranan dalam meyembuhkan luka ibu bersalin czer.
.
1. Vivix adalah sumber anti-oksidan dan mempunyai kandungan resveratrol yang tinggi membantu dalam penyembuhan luka pembedahan ibu-ibu.
.
2. Vivix juga membantu dalam membaiki sel-sel hingga ke peringkat DNA lagi. Ia akan menghasilkan sel-sel baru yang lebih sihat dan panjang jangka hayatnya. Jadi, luka kita yang kita tak nampak tu akan cepat sembuh dengan Vivix (dengan izin Allah jua)
.
3. Dalam kandungan Vivix juga, terdapat penjana tenaga yang dipanggil Mitochondria. Mitochondria membantu memberi tenaga yang ibu-ibu perlukan semasa berpantang. Sebab itulah ibu yang ambil Vivix semasa berpantang nie cepat sihat dan bertenaga!
.
4. Disebabkan Vivix nie membantu dalam melambatkan proses penuaan dalam badan kita, ibu berpantang yang mempunyai kulit kusam dan tak bermaya, menjadi bertambah cantik berseri. Orang yang tengok pun tak percaya yang ibu baru lepas bersalin dan masih lagi berpantang. Best ke best?πŸ˜‰
.
.
ORDER DAN PERTANYAAN
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡
.
🌻@shakleeutara 0142488600🌻
🌻@shakleeutara 0142488600🌻
🌻@shakleeutara 0142488600🌻
.
πŸ”΅ WhatsApp for fast respond !😘😘
.
.
DELIVERYπŸš—
KULIM, JUNJONG, BANDAR TASEK MUTIARA, BUKIT TAMBUN, BATU KAWAN,ALMA, BUKIT MINYAK.
.
SELFPICKUPπŸ“¦
MCD KULIM, PETRONAS KOTA KENARI KULIM, PETRONAS BANDAR TASEK MUTIARA.
.
POSTAGE🚚
SELURUH MALAYSIA!!

My all time favourite ❀.
.
.
Since nak dekat puasa, Nani memang highly highly highly recommend ESP ni sebab nanti tak ada la kita melepet atau tak larat je time puasa nanti kan.
.
So the main point is, ESP is the best energy booster ever 😍. Sebab apa Nani cakap macam ni ? Sebab ESP memang bagi kita bertenaga sepanjang hari especially bulan puasa nanti. My fiancé @velvet_kimi pun cakap benda sama tau ☺.
.
Promo ESP tinggal 8 hari saje lagi. Yang mana tak pernah consume Shaklee and this is your first time, sila la cuba ESP sebab definitely you'll fall in love with this product πŸ’•.
.
@nanie_shakleedistributor
016-9609141 .
#nanieliashaklee
.
#ESPshaklee #shakleeterengganu #sayajualShaklee #shakleekualalumpur #shakleekualaterengganu #shakleekl #shakleecyberjaya #shakleekemaman #shakleedungun #shakleebesut #shakleeputrajaya #shakleepuchong #shakleebangsar #shakleesingapura #shakleesingapore #sayajualshaklee #shakleebrunei

My all time favourite ❀.
.
.
Since nak dekat puasa, Nani memang highly highly highly recommend ESP ni sebab nanti tak ada la kita melepet atau tak larat je time puasa nanti kan.
.
So the main point is, ESP is the best energy booster ever 😍. Sebab apa Nani cakap macam ni ? Sebab ESP memang bagi kita bertenaga sepanjang hari especially bulan puasa nanti. My fiancé @velvet_kimi pun cakap benda sama tau ☺.
.
Promo ESP tinggal 8 hari saje lagi. Yang mana tak pernah consume Shaklee and this is your first time, sila la cuba ESP sebab definitely you'll fall in love with this product πŸ’•.
.
@nanie_shakleedistributor
016-9609141 .
#nanieliashaklee
.
#ESPshaklee #shakleeterengganu #sayajualShaklee #shakleekualalumpur #shakleekualaterengganu #shakleekl #shakleecyberjaya #shakleekemaman #shakleedungun #shakleebesut #shakleeputrajaya #shakleepuchong #shakleebangsar #shakleesingapura #shakleesingapore #sayajualshaklee #shakleebrunei

Korang perasan tak every morning Fa akan ambil ESP? Kenapa Fa ambil Esp.
Kelebihan ESP .
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
.
.
Fa Ismail
014 930 1585
Wife | Mama | Work At Home Mom
βœ…Trusted SID .
βœ…Supervisor Shaklee
βœ…COD available
βœ…Postage everyday (except Saturday & Sunday)
.
#sayajualshaklee #shakleemurah #shakleeeffect #shakleemalaysia #kurus #slim #langsing #promoShaklee #sayajualShaklee #shakleesingapore #shakleesg #shakleesingapura #shakleebrunei #shakleekl #shakleeselangor #shakleewangsamaju #shakleeampang #shakleemelawati #shakleeukayperdana #shakleebukitantarabangsa #shakleesetiawangsa #ukayperdana #bukitantarabangsa #melawati #ampang

Korang perasan tak every morning Fa akan ambil ESP? Kenapa Fa ambil Esp.
Kelebihan ESP .
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
.
.
Fa Ismail
014 930 1585
Wife | Mama | Work At Home Mom
βœ…Trusted SID .
βœ…Supervisor Shaklee
βœ…COD available
βœ…Postage everyday (except Saturday & Sunday)
.
#sayajualshaklee #shakleemurah #shakleeeffect #shakleemalaysia #kurus #slim #langsing #promoShaklee #sayajualShaklee #shakleesingapore #shakleesg #shakleesingapura #shakleebrunei #shakleekl #shakleeselangor #shakleewangsamaju #shakleeampang #shakleemelawati #shakleeukayperdana #shakleebukitantarabangsa #shakleesetiawangsa #ukayperdana #bukitantarabangsa #melawati #ampang

.
PENTINGNYA VITAMIN BILA PREGNANT
.
Sebaik saja kita dimaklumkan yang kita pregnant, dengan serta-merta mindset kita pun kena ubah. Sebab mulai saat itu, segala keperluan nutrisi dalam badan, akan dikongsi bersama dengan janin.
.
Kenapa Ibu Hamil memerlukan keperluan vitamin yang secukupnya : .
.
β€’ IRON - menghasilkan lebih banyak darah bagi menyokong keperluan khasiat pemakanan Ibu dan juga tumbesaran bayi. Sangat penting untuk Ibu Hamil yang mengalami Low HB.
.
β€’ ASID FOLIK - Menyokong pembentukan sistem saraf bayi, penghasilan hormon dan juga sel-sel darah merah. .
.
β€’ VITAMIN C - Ibu sangat mudah untuk terima jangkitan demam, batuk dan selsema. Vitamin C sangat perlu untuk kuatkan sistem imun badan selain bagus untuk kulit bayi.
.
β€’ KALSIUM - Merupakan nutrisi yang sangat kuat diserap oleh bayi. Ibu akan cenderung utk mengalami masalah gigi rapuh, kejang kaki. Pengambilan kalsium yang cukup, akan membantu menguatkan tulang bayi dan Ibu.
.
β€’ OMEGA 3 - Penting untuk perkembangan otak bayi dari peringkat awal pembentukan. Selain itu, Omega membantu mengelakkan pembekuan darah, risiko sakit jantung dan darah tinggi ketika hamil.
.
β€’ PROTEIN - Sangat diperlukan untuk pertumbuhan jaringan pada janin. Juga membantu membekalkan Asid Amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi.
.
Berminat nak mencuba Set Kehamilan Shaklee, boleh hubungi Lyana terus menerusi whatsapp.
.
@lyanashaklee.distributor .
016-2099703
.
#shakleejb #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleekotamasai #shakleebandarserialam #shakleejohor #shakleetebrau #shakleepermas #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #sayajualshaklee #hamil #ibuhamil #shakleesgbuloh #shakleeshahalam #shakleemelaka

.
PENTINGNYA VITAMIN BILA PREGNANT
.
Sebaik saja kita dimaklumkan yang kita pregnant, dengan serta-merta mindset kita pun kena ubah. Sebab mulai saat itu, segala keperluan nutrisi dalam badan, akan dikongsi bersama dengan janin.
.
Kenapa Ibu Hamil memerlukan keperluan vitamin yang secukupnya : .
.
β€’ IRON - menghasilkan lebih banyak darah bagi menyokong keperluan khasiat pemakanan Ibu dan juga tumbesaran bayi. Sangat penting untuk Ibu Hamil yang mengalami Low HB.
.
β€’ ASID FOLIK - Menyokong pembentukan sistem saraf bayi, penghasilan hormon dan juga sel-sel darah merah. .
.
β€’ VITAMIN C - Ibu sangat mudah untuk terima jangkitan demam, batuk dan selsema. Vitamin C sangat perlu untuk kuatkan sistem imun badan selain bagus untuk kulit bayi.
.
β€’ KALSIUM - Merupakan nutrisi yang sangat kuat diserap oleh bayi. Ibu akan cenderung utk mengalami masalah gigi rapuh, kejang kaki. Pengambilan kalsium yang cukup, akan membantu menguatkan tulang bayi dan Ibu.
.
β€’ OMEGA 3 - Penting untuk perkembangan otak bayi dari peringkat awal pembentukan. Selain itu, Omega membantu mengelakkan pembekuan darah, risiko sakit jantung dan darah tinggi ketika hamil.
.
β€’ PROTEIN - Sangat diperlukan untuk pertumbuhan jaringan pada janin. Juga membantu membekalkan Asid Amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi.
.
Berminat nak mencuba Set Kehamilan Shaklee, boleh hubungi Lyana terus menerusi whatsapp.
.
@lyanashaklee.distributor .
016-2099703
.
#shakleejb #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleekotamasai #shakleebandarserialam #shakleejohor #shakleetebrau #shakleepermas #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #sayajualshaklee #hamil #ibuhamil #shakleesgbuloh #shakleeshahalam #shakleemelaka

.
Feedback customer yang consume Set Hamil Shaklee: .
.
HB cantik dan tiada diabetis semasa pregnant.
.
.
PENTINGNYA VITAMIN BILA PREGNANT
.
Sebaik saja kita dimaklumkan yang kita pregnant, dengan serta-merta mindset kita pun kena ubah. Sebab mulai saat itu, segala keperluan nutrisi dalam badan, akan dikongsi bersama dengan janin.
.
Kenapa Ibu Hamil memerlukan keperluan vitamin yang secukupnya : .
.
β€’ IRON - menghasilkan lebih banyak darah bagi menyokong keperluan khasiat pemakanan Ibu dan juga tumbesaran bayi. Sangat penting untuk Ibu Hamil yang mengalami Low HB.
.
β€’ ASID FOLIK - Menyokong pembentukan sistem saraf bayi, penghasilan hormon dan juga sel-sel darah merah. .
.
β€’ VITAMIN C - Ibu sangat mudah untuk terima jangkitan demam, batuk dan selsema. Vitamin C sangat perlu untuk kuatkan sistem imun badan selain bagus untuk kulit bayi.
.
β€’ KALSIUM - Merupakan nutrisi yang sangat kuat diserap oleh bayi. Ibu akan cenderung utk mengalami masalah gigi rapuh, kejang kaki. Pengambilan kalsium yang cukup, akan membantu menguatkan tulang bayi dan Ibu.
.
β€’ OMEGA 3 - Penting untuk perkembangan otak bayi dari peringkat awal pembentukan. Selain itu, Omega membantu mengelakkan pembekuan darah, risiko sakit jantung dan darah tinggi ketika hamil.
.
β€’ PROTEIN - Sangat diperlukan untuk pertumbuhan jaringan pada janin. Juga membantu membekalkan Asid Amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi.
.
Berminat nak mencuba Set Kehamilan Shaklee, boleh hubungi Lyana terus menerusi whatsapp.
.
@lyanashaklee.distributor .
016-2099703
.
#shakleejb #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleekotamasai #shakleebandarserialam #shakleejohor #shakleetebrau #shakleepermas #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #sayajualshaklee #hamil #ibuhamil

Most Popular Instagram Hashtags