[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shakleesimpangrenggam

10832 posts

TOP POSTS

PARUT? KULIT BERMINYAK?
.
Alhamdulillah testimoni customer after consume SR Vit C hotselling item yang menjadi kesayangan semua org!
.
1 botol RMXX ada 180 tablets mmg jimaaat sangaaat tau, 1 tablet hanya bernilai dalam 50 sen shj💕
.
Kebaikan & Manfaat SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS:
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
Ramai yang WhatsApp Anis minta suggestkan supplement utk KECANTIKAN KULIT tapi under budget, especially student, maka VIT C ni jawapan yg paling tepat!
.

Your favourite SID Shaklee,
Anis Shaklee | 013-3254170
.
#shakleeayerhitam #shakleebakri #shakleebatupahat #shakleegelangpatah #shakleejohor #shakleejohorbahru #shakleekluang #shakleekotatinggi #shakleekulai #shakleelabis #shakleeledang #shakleemersing #shakleemuar #shakleepagoh #shakleeparitsulong #shakleepasirgudang #shakleepengerang #shakleepontian #shakleepulai #shakleesegamat #shakleesekijang #shakleesembrong #shakleesimpangrenggam #shakleesrigading #shakleetanjungpiai #shakleetebrau #shakleetenggara #shakleebandartunrazak #redvelvet #viral

JERAWAT? MUKA BERMINYAK?
.
Alhamdulillah testimoni after consume SR Vit C hotselling item yang menjadi kesayangan semua org!
.
1 botol RMXX ada 180 tablets mmg jimaaat sangaaat tau, 1 tablet hanya bernilai dalam 50 sen shj💕
.
Kebaikan & Manfaat SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS:
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
Ramai yang WhatsApp Anis minta suggestkan supplement utk KECANTIKAN KULIT tapi under budget, especially student, maka VIT C ni jawapan yg paling tepat!
.

Your favourite SID Shaklee,
Anis Shaklee | 013-3254170

#shakleeayerhitam #shakleebakri #shakleebatupahat #shakleegelangpatah #shakleejohor #shakleejohorbahru #shakleekluang #shakleekotatinggi #shakleekulai #shakleelabis #shakleeledang #shakleemersing #shakleemuar #shakleepagoh #shakleeparitsulong #shakleepasirgudang #shakleepengerang #shakleepontian #shakleepulai #shakleesegamat #shakleesekijang #shakleesembrong #shakleesimpangrenggam #shakleesrigading #shakleetanjungpiai #shakleetebrau #shakleetenggara #shakleebandartunrazak #redvelvet #viral

Secara amnya Vivix digelar sebagai Tonik Ajaib yang kaya dengan resveratrol.
.
.
Ini kerana Vivix dihasilkan daripada bahan premium Ekstrak Polyganum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Ekstrak Purple Carrot dan Ekstrak European Elderberry.
.
.
Kandungan bahan ini terbukti secara klinikal untuk pembaikan sel, perlindungan sel, tenaga sel dan prestasi sel. .
.
Nak #ORDER Shaklee boleh hubungi Kak Tee ya, 📲 www.wasap.my/60197700957
.
.
.
#DoozyBeauty
#DoozyBeautyOfficial
#MehLaCantik
#ESP
#EspShaklee
#ShakleeByKakTee
#ShakleeSimpangRenggam
#ShakleeKluang
#ShakleeMachap
#ShakleeKulai
#ShakleeSingapore
#ShakleeSingapura
#ShakleeMasai
#ShakleeTamanRinting
#Vivix
#VivixShaklee
#VitaminKulit
#AuraSeri
#KulitCantik
#VitaminCShaklee
#Jeragat
#Jerawat
#KulitKusam
#VivixSingapore
#VivixSingapura
#VivixJohor

ANTARA KELEBIHAN ESP YANG ORANG RAMAI GEMAR SANGAT SANGAT!
.

Nak kurus 🌸 ESP mengawal selera makan. Rasa kenyang lebih lama
.

Nak puasa 🌸 ESP membekalkan tenaga sepanjang hari
.

Nak tambah susu ibu 🌸 ESP membantu menggalakkan penghasilan susu & susu lebih pekat. Menyokong perkembangan bayi
.

Nak cantik 🌸 ESP memberi kulit yang cantik, otot, kuku & rambut yang sihat
.

Nak sihat 🌸 ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya, mengurangkan risiko kanser
.

Nak subur/ikhtiar hamil 🌸 ESP membantu keseimbangan hormon, kurangkan gejala menopous
.

Nak kawal diabetes 🌸 ESP membantu mengawal kepekatan gula darah
.

Nak kawal kolestrol 🌸 ESP menyokong paras LDL Kolestrol sihat.
.

Senang cerita, ESP ni memang bagi manfaat kat satu badan. Sebab badan kita memang memerlukan protein yg cukup. .

Dan protein yg terbaik ialah ESP! 😉
.

Berminat nak try, boleh contact hanim untuk dapatkan SPECIAL PRICE! .

0108164374
.

#sayajualshaklee #shaklee jb #shakleekluang #shakleeayerhitam #shakleebenut #shakleeparitraja #shakleesimpangrenggam #shakleekuantan #fattzura #vivyootd #fazura #fattah #setkurus #setcantik #espshaklee

Secara amnya Vivix digelar sebagai Tonik Ajaib yang kaya dengan resveratrol.
.
.
Ini kerana Vivix dihasilkan daripada bahan premium Ekstrak Polyganum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Ekstrak Purple Carrot dan Ekstrak European Elderberry.
.
.
Kandungan bahan ini terbukti secara klinikal untuk pembaikan sel, perlindungan sel, tenaga sel dan prestasi sel. .
.
Nak #ORDER Shaklee boleh hubungi Kak Tee ya, 📲 www.wasap.my/60197700957
.
.
.
#DoozyBeauty
#DoozyBeautyOfficial
#MehLaCantik
#ESP
#EspShaklee
#ShakleeByKakTee
#ShakleeSimpangRenggam
#ShakleeKluang
#ShakleeMachap
#ShakleeKulai
#ShakleeSingapore
#ShakleeSingapura
#ShakleeMasai
#ShakleeTamanRinting
#Vivix
#VivixShaklee
#VitaminKulit
#AuraSeri
#KulitCantik
#VitaminCShaklee
#Jeragat
#Jerawat
#KulitKusam
#VivixSingapore
#VivixSingapura
#VivixJohor

ANTARA KELEBIHAN ESP YANG ORANG RAMAI GEMAR SANGAT SANGAT!
.

Nak kurus 🌸 ESP mengawal selera makan. Rasa kenyang lebih lama
.

Nak puasa 🌸 ESP membekalkan tenaga sepanjang hari
.

Nak tambah susu ibu 🌸 ESP membantu menggalakkan penghasilan susu & susu lebih pekat. Menyokong perkembangan bayi
.

Nak cantik 🌸 ESP memberi kulit yang cantik, otot, kuku & rambut yang sihat
.

Nak sihat 🌸 ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya, mengurangkan risiko kanser
.

Nak subur/ikhtiar hamil 🌸 ESP membantu keseimbangan hormon, kurangkan gejala menopous
.

Nak kawal diabetes 🌸 ESP membantu mengawal kepekatan gula darah
.

Nak kawal kolestrol 🌸 ESP menyokong paras LDL Kolestrol sihat.
.

Senang cerita, ESP ni memang bagi manfaat kat satu badan. Sebab badan kita memang memerlukan protein yg cukup. .

Dan protein yg terbaik ialah ESP! 😉
.

Berminat nak try, boleh contact hanim untuk dapatkan SPECIAL PRICE! .

0108164374
.

#sayajualshaklee #shaklee jb #shakleekluang #shakleeayerhitam #shakleebenut #shakleeparitraja #shakleesimpangrenggam #shakleekuantan #fattzura #vivyootd #fazura #fattah #setkurus #setcantik #espshaklee

PERIOD NORMAL SENGGUGUT HILANG
.
Haa ni lah kenapa Anis ckp GLA ni supplement BFF seorang wanita👆🏻
.

Sebab fungsi dia memang untuk kebanyakan masalah dalaman wanita.
.
Antara KEBAIKAN GLA:
.
➡️ Mengatasi masalah SENGGUGUT
➡️ Melegakan sindrom PMS
➡️ Menstabilkan KITAR HAID serta HORMON
➡️ Meningkatkan KESUBURAN bagi mereka yang sedang IKHTIAR HAMIL
➡️ Membantu mengurangkan simptom untuk MENOPAUSE
➡️ Juga bagus untuk mengawal paras kolestrol dan atasi kencing manis
.
Yang special nya GLA nih dia ada campuran VITAMIN E yang juga boleh membantu menghilangkan PARUT JERAWAT dan JERAGAT, serta menjadikan kulit GLOWING naturally.
.
So khusus untuk anda yang selalu suffer masalah senggugut, hormon tak stabil dan sedang ikhtiar untuk hamil, Anis highly recommed anda untuk cuba consume GLA nih. InshaaAllah memang boleh membantu masalah yang anda hadapi.
.
Boleh hubungi Anis more info, consultation & order😘
.
Anis Alessandra,
📲013-3254170

#shakleeayerhitam #shakleebakri #shakleebatupahat #shakleegelangpatah #shakleejohor #shakleejohorbahru #shakleekluang #shakleekotatinggi #shakleekulai #shakleelabis #shakleeledang #shakleemersing #shakleemuar #shakleepagoh #shakleeparitsulong #shakleepasirgudang #shakleepengerang #shakleepontian #shakleepulai #shakleesegamat #shakleesekijang #shakleesembrong #shakleesimpangrenggam #shakleesrigading #shakleetanjungpiai #shakleetebrau #shakleetenggara #coffeeprince #viral

.
Jom atasi gastrik dengan supplement shaklee ☘ESP (Energizing Soy Protein)
✔️Satu hidangan Shaklee ini bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu, rendah lemak, tiada kolestrol, tiada asid uric dan sangat mudah diserap oleh tubuh manusia.
✔️Karbohidrat yang memecah dengan cepat mempunyai indeks glisemik (G.I.) yang tertinggi manakala karbohidrat dengan G.I. yang rendah pula memecahkan gula dengan perlahan-lahan sambil membebaskan glukos ke dalam sistem badan anda.
✔️Membaikpulih luka dalaman ✔️Menghasilkan sel-sel baru yang lebih sihat ☘Peppermint Ginger Plus
✔️mengandungi herba asli pudina, halia, jintan hitam dan jintan manis untuk rasa yang nyaman dan melegakan.
✔️memelihara saluran penghadaman dan mempunyai ciri-ciri semulajadi yang nyaman dan dapat melegakan senak perut ✔️membantu dalam menggalakkan sistem penghadaman secara sihat dengan melegakan dan menyamankan perut.

Kurangkan Sakit Gastrik anda sekarang dengan supplement semulajadi Shaklee.. Info lanjut? Wassap 0137974735
.
#shaklee #shakleejohor #shakleebenut #shakleesimpangrenggam #shakleesenai #shakleepontian #shakleedistributor #gastrik #esplover #shakleeeffect #shakleelovers #meletop #bestseller #bazaarpaknil #zizanmall #shakleeonline #vitaminshaklee #kedaionline #fattzura #sihatdancantik #sihatcantik #shakleepromo #promosi #onlineshop #instagood

.
SAKIT KAKI
LENGUH-LENGUH
SAKIT BADAN
.
cubaaaaa la ostematrix sebelum tido.Bangun pagi inshaallah awak akan rasa segar sangat! Hilang segala penat2 letih tu 😊 .

#pengedarshakleekluang
#shakleekluang
#shakleekahang
#shakleemersing
#shakleesimpangrenggam
#shakleeayerhitamkluang
#shakleejohor
#shaklee
#shakleebandartenggara
#pengedarshakleekluang
#ostematrixshaklee
#ostematrixmurah

MOST RECENT

Assalamualaikum & haiii🙋😄
.
.
.
.
🎀ESP🎀.
.
.
Bukan rasa susu,tetapi berperisa mild soya..boleh mix dengan macam2 perisa
.
.
Sesuai untuk semua golongan‼️😄
.
.
.
💁Wanita tua atau muda
.
💁lelaki.
.
💁ibu mengandung.
.
💁ibu berpantang.
.
💁ibu menyusu.
.
💁kesuburan.
.
💁kecantikkan.
.
💁mereka yang berdiet
.
.
.
.
Jue sedia membantu anda😃
.
.
.
🎉Harga yang super duper awesome🎉
.
.
.
.
So apa tunggu lagi,sila.
📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.
.
.
.
💖Jue@juju💖.
011 2908 4656.
Your trusted Sid

Assalamualaikum & hyee🤗
.
.
.
Anak emas shaklee..semestinya esp la..
.
.why???🤔🤔
.
.
🤡Badan bertenaga dan sihat..x cepat letih..#student n orang yang sibuk bekerja amatlah di galakkan
.
.
🤡Bentuk badan cantik dan sihat
.
.
🤡Kuku dan rambut cantik.
.
.
🤡Kulit cantik,licin dan gebu
.
.
🤡Otak cerdas dan #dayaingatan yang baik
.
.
N tahu x,esp ni mengandungi 9 asid amino yang diperlukan oleh tubuh badan kita tetapi badan kita sendiri x dapat hasilkannya
.
.
Cuba check balik,makanan harian yang kita makan..cukup x protein??
.
.
Bila protein x cukup,salah 1 tandanya..kulit tumbuh berjerawat dan berlubang2 sana sini..
.
.
So jangan biarkan diri kita stress😖😖
.
.
Jue sedia membantu anda
.
.
.
Harga kasih sayang😘😘
.
.
.
.
So apa tunggu lagi,sila.
📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.
.
.
.
💖Jue@juju💖.
011 2908 4656.
Your trusted Sid

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements

Assalamualaikum n haii..🤗
.
.
.
.
Set kecantikkan shaklee..teman setia sejak dari dulu..
.
.
.
.
Tahan lama 4-6 bulan
.
.
.
.
Jue sedia membantu anda😃
.
.
.
🎉Harga yang super duper awesome🎉
.
.
.
.
So apa tunggu lagi,sila.
📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.
.
.
.
💖Jue@juju💖.
011 2908 4656.
Your trusted Sid

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements

Healty prenatal shaklee🤰😃
.
.
.
.
Mencari2 set ibu hamil untuk isteri tersayang atau untuk diri sendiri...
.
.
.
Dilengkapi dengan .
🤰esp
.
🤰vitamin c
.
🤰ostematrix
.
🤰vita-lea iron formula
.
🤰B-complex
.
🤰omega guard
.
.
.
.
Semua vitamin yang dinyatakan perlu diambil untuk menjamin kesihatan ibu dan bayi..
.
.
.
Benda yang baik perlu dikongsi😊
.
.
.
Jue sedia membantu anda😃
.
.
.
🎉Harga yang super duper awesome🎉
.
.
.
.
So apa tunggu lagi,sila.
📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.
.
.
.
💖Jue@juju💖.
011 2908 4656.
Your trusted Sid

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements

Assalamualaikum & haii😃
.
.
.
.
Tahukah anda ,1 tablet vitamin c(500mg) bersamaan dengan 7 setengah biji oren‼️
.
.
.
Jom sihat bersama dengan hanya manfaatkan 1 bji tablet vitamin c setiap hari secara konsisten😊
.
.
.
.
.
.
😋xde perasa tiruan
.
😋xde pemanis
.
😋xde pewarna
.
😋xde pengawet tambahan
.
.
.
#vitamincshaklee bersifat natural‼️..di ulangi bersifat natural‼️
.
.
.
.
Jue sedia membantu anda😃
.
.
.
🎉Harga yang super duper awesome🎉
.
.
.
.
So apa tunggu lagi,sila.
📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.
.
.
.
💖Jue@juju💖.
011 2908 4656.
Your trusted Sid

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements

Assalamualaikum & haiii🙋😄
.
.
.
.
🎀ESP🎀.
.
.
Bukan rasa susu,tetapi berperisa mild soya..boleh mix dengan macam2 perisa
.
.
Sesuai untuk semua golongan‼️😄
.
.
.
💁Wanita tua atau muda
.
💁lelaki.
.
💁ibu mengandung.
.
💁ibu berpantang.
.
💁ibu menyusu.
.
💁kesuburan.
.
💁kecantikkan.
.
💁mereka yang berdiet
.
.
.
.
Jue sedia membantu anda😃
.
.
.
🎉Harga yang super duper awesome🎉
.
.
.
.
So apa tunggu lagi,sila.
📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.
.
.
.
💖Jue@juju💖.
011 2908 4656.
Your trusted Sid

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements

ANTARA KELEBIHAN ESP YANG ORANG RAMAI GEMAR SANGAT SANGAT!
.

Nak kurus 🌸 ESP mengawal selera makan. Rasa kenyang lebih lama
.

Nak puasa 🌸 ESP membekalkan tenaga sepanjang hari
.

Nak tambah susu ibu 🌸 ESP membantu menggalakkan penghasilan susu & susu lebih pekat. Menyokong perkembangan bayi
.

Nak cantik 🌸 ESP memberi kulit yang cantik, otot, kuku & rambut yang sihat
.

Nak sihat 🌸 ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya, mengurangkan risiko kanser
.

Nak subur/ikhtiar hamil 🌸 ESP membantu keseimbangan hormon, kurangkan gejala menopous
.

Nak kawal diabetes 🌸 ESP membantu mengawal kepekatan gula darah
.

Nak kawal kolestrol 🌸 ESP menyokong paras LDL Kolestrol sihat.
.

Senang cerita, ESP ni memang bagi manfaat kat satu badan. Sebab badan kita memang memerlukan protein yg cukup. .

Dan protein yg terbaik ialah ESP! 😉
.

Berminat nak try, boleh contact hanim untuk dapatkan SPECIAL PRICE! .

0108164374
.

#sayajualshaklee #shaklee jb #shakleekluang #shakleeayerhitam #shakleebenut #shakleeparitraja #shakleesimpangrenggam #shakleekuantan #fattzura #vivyootd #fazura #fattah #setkurus #setcantik #espshaklee

ANTARA KELEBIHAN ESP YANG ORANG RAMAI GEMAR SANGAT SANGAT!
.

Nak kurus 🌸 ESP mengawal selera makan. Rasa kenyang lebih lama
.

Nak puasa 🌸 ESP membekalkan tenaga sepanjang hari
.

Nak tambah susu ibu 🌸 ESP membantu menggalakkan penghasilan susu & susu lebih pekat. Menyokong perkembangan bayi
.

Nak cantik 🌸 ESP memberi kulit yang cantik, otot, kuku & rambut yang sihat
.

Nak sihat 🌸 ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya, mengurangkan risiko kanser
.

Nak subur/ikhtiar hamil 🌸 ESP membantu keseimbangan hormon, kurangkan gejala menopous
.

Nak kawal diabetes 🌸 ESP membantu mengawal kepekatan gula darah
.

Nak kawal kolestrol 🌸 ESP menyokong paras LDL Kolestrol sihat.
.

Senang cerita, ESP ni memang bagi manfaat kat satu badan. Sebab badan kita memang memerlukan protein yg cukup. .

Dan protein yg terbaik ialah ESP! 😉
.

Berminat nak try, boleh contact hanim untuk dapatkan SPECIAL PRICE! .

0108164374
.

#sayajualshaklee #shaklee jb #shakleekluang #shakleeayerhitam #shakleebenut #shakleeparitraja #shakleesimpangrenggam #shakleekuantan #fattzura #vivyootd #fazura #fattah #setkurus #setcantik #espshaklee

ANTARA KELEBIHAN ESP YANG ORANG RAMAI GEMAR SANGAT SANGAT!
.

Nak kurus 🌸 ESP mengawal selera makan. Rasa kenyang lebih lama
.

Nak puasa 🌸 ESP membekalkan tenaga sepanjang hari
.

Nak tambah susu ibu 🌸 ESP membantu menggalakkan penghasilan susu & susu lebih pekat. Menyokong perkembangan bayi
.

Nak cantik 🌸 ESP memberi kulit yang cantik, otot, kuku & rambut yang sihat
.

Nak sihat 🌸 ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya, mengurangkan risiko kanser
.

Nak subur/ikhtiar hamil 🌸 ESP membantu keseimbangan hormon, kurangkan gejala menopous
.

Nak kawal diabetes 🌸 ESP membantu mengawal kepekatan gula darah
.

Nak kawal kolestrol 🌸 ESP menyokong paras LDL Kolestrol sihat.
.

Senang cerita, ESP ni memang bagi manfaat kat satu badan. Sebab badan kita memang memerlukan protein yg cukup. .

Dan protein yg terbaik ialah ESP! 😉
.

Berminat nak try, boleh contact hanim untuk dapatkan SPECIAL PRICE! .

0108164374
.

#sayajualshaklee #shaklee jb #shakleekluang #shakleeayerhitam #shakleebenut #shakleeparitraja #shakleesimpangrenggam #shakleekuantan #fattzura #vivyootd #fazura #fattah #setkurus #setcantik #espshaklee

Assalamualaikummm n haiii🙋😃 .
.
Paling best sekali vitamin e shaklee ni diperkaya dengan GRAPE SEED EXTRACT .
Ape tu..haaaa jom ikut jue baca sampai habis... .
.
.
🍇menyingkirkan radikal bebas
.
.
🍇mengurangkan radang
.
.
🍇membantu kesihatan otak,kulit dan mata
.
.
🍇mengurangkan kedut kulit dan meningkkatkan keanjalan kulit
.
.
🍇melambatkan proses penuan .
.
.
Jue sedia membantu anda.. .
Harga kasih sayang😘😘
.
.
.
.
So apa tunggu lagi,sila.
📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.
.
.
.
💖Jue@juju💖.
011 2908 4656.
Your trusted Sid

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements

Assalamualaikum & hyee🤗
.
.
.
Anak emas shaklee..semestinya esp la..
.
.why???🤔🤔
.
.
🤡Badan bertenaga dan sihat..x cepat letih..#student n orang yang sibuk bekerja amatlah di galakkan
.
.
🤡Bentuk badan cantik dan sihat
.
.
🤡Kuku dan rambut cantik.
.
.
🤡Kulit cantik,licin dan gebu
.
.
🤡Otak cerdas dan #dayaingatan yang baik
.
.
N tahu x,esp ni mengandungi 9 asid amino yang diperlukan oleh tubuh badan kita tetapi badan kita sendiri x dapat hasilkannya
.
.
Cuba check balik,makanan harian yang kita makan..cukup x protein??
.
.
Bila protein x cukup,salah 1 tandanya..kulit tumbuh berjerawat dan berlubang2 sana sini..
.
.
So jangan biarkan diri kita stress😖😖
.
.
Jue sedia membantu anda
.
.
.
Harga kasih sayang😘😘
.
.
.
.
So apa tunggu lagi,sila.
📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.
.
.
.
💖Jue@juju💖.
011 2908 4656.
Your trusted Sid

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements
#jerawat
#resdung
#bisnestanpamodal
#bisnesjanaincome
#bisnesdarirumah
#fawless
#setbajetkecantikan
#jomsihat
#shakleekanakkanak
#esp.
#vitaminc.
#vitamine.
#vivix.
#collagenpowder.
#ostermatrix.
#setkecantikan.
#setgainweight.
#setkurus

Assalamualaikum & hyee🤗
.
.
.
Anak emas shaklee..semestinya esp la..
.
.why???🤔🤔
.
.
🤡Badan bertenaga dan sihat..x cepat letih..#student n orang yang sibuk bekerja amatlah di galakkan
.
.
🤡Bentuk badan cantik dan sihat
.
.
🤡Kuku dan rambut cantik.
.
.
🤡Kulit cantik,licin dan gebu
.
.
🤡Otak cerdas dan #dayaingatan yang baik
.
.
N tahu x,esp ni mengandungi 9 asid amino yang diperlukan oleh tubuh badan kita tetapi badan kita sendiri x dapat hasilkannya
.
.
Cuba check balik,makanan harian yang kita makan..cukup x protein??
.
.
Bila protein x cukup,salah 1 tandanya..kulit tumbuh berjerawat dan berlubang2 sana sini..
.
.
So jangan biarkan diri kita stress😖😖
.
.
Jue sedia membantu anda
.
.
.
Harga kasih sayang😘😘
.
.
.
.
So apa tunggu lagi,sila.
📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.
.
.
.
💖Jue@juju💖.
011 2908 4656.
Your trusted Sid

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements
#jerawat
#resdung
#bisnestanpamodal
#bisnesjanaincome
#bisnesdarirumah
#fawless
#setbajetkecantikan
#jomsihat
#shakleekanakkanak
#esp.
#vitaminc.
#vitamine.
#vivix.
#collagenpowder.
#ostermatrix.
#setkecantikan.
#setgainweight.
#setkurus

Omega guard kanak2

Assalamualaikum & hye🤗
.
.
.
Omega guard????haaa ramai yang x tahu sebenarnya kanak-kanak pong perlukan #omegaguard..
.
.
.
.
Kanak-kanak👫
.
.
👫daya ingatan dan memori yang baik
.
👫mencerdaskan minda untuk pembelajaran yang lebih baik
.
👫kesihatan mata dan otak yang baik
.
.
.
Justeru x salah jika dari dalam perut ibu lagi omega guard memang sesuai sangat untuk diamalkan kerana haaa..
.
.
🤰perkembangan yang baik untuk otak dan mata bayi
.
🤰mengelakkan risiko kelahiran bayi pramatang
.
🤰mengurangkan risiko alergi .
.
.
.
Harga kasih sayang😍
.
.
.
.
Jue sedia membantu anda
.
.
.
So apa tunggu lagi,sila.
📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.
.
.
.
💖Jue@juju💖.
011 2908 4656.
Your trusted Sid

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements

Assalamualaikum & hye🤗
.
.
.
Omega guard????haaa ramai yang x tahu sebenarnya kanak-kanak pong perlukan #omegaguard..
.
.
.
.
Kanak-kanak👫
.
.
👫daya ingatan dan memori yang baik
.
👫mencerdaskan minda untuk pembelajaran yang lebih baik
.
👫kesihatan mata dan otak yang baik
.
.
.
Justeru x salah jika dari dalam perut ibu lagi omega guard memang sesuai sangat untuk diamalkan kerana haaa..
.
.
🤰perkembangan yang baik untuk otak dan mata bayi
.
🤰mengelakkan risiko kelahiran bayi pramatang
.
🤰mengurangkan risiko alergi .
.
.
.
Harga kasih sayang😍
.
.
.
.
Jue sedia membantu anda
.
.
.
So apa tunggu lagi,sila.
📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.
.
.
.
💖Jue@juju💖.
011 2908 4656.
Your trusted Sid

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements

Assalamualaikummmm n haiii🙋🙋😃
.
.
.
Khasiat hot product shaklee..ESP🔥🔥 .
.
👉membaiki masalah rambut gugur dan cepat beruban
.
👉mencegah sakit jantung
.
👉membantu mengurangkan kedutan dan agen anti penuaan
.
👉mencegah migrain,imsomnia dan tekanan
.
👉meningkatkan kualiti memori dan vitaliti
.
👉pengambilan asid amino yang kerap merupakan tips untuk awet muda
.
👉membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun
.
👉mencegah risiko kereputan tulang
.
👉merangsang pembentukan semula kulit dan otot
.
👉membantu menurunkan paras kolestrol
.
.
Jue sedia bantu anda.

So apa tunggu lagi,sila.
📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.
.
.
.
💖Jue@juju💖.
011 2908 4656.
Your trusted Sid

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements
#jerawat
#jerawat
#resdung
#bisnestanpamodal
#bisnesjanaincome
#bisnesdarirumah
#fawless

Assalamulaikum &haii🙋😃
.
.
.
.
Jom share benda baikk..😍😍
.
.
.
.
.
Jangan malu segan
.
.
.
.
📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.
.
.
.
💖jue@juju💖.
011 2908 4656.
Your trusted Sid

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements
#jerawat
#jerawat
#resdung
#bisnestanpamodal
#bisnesjanaincome
#bisnesdarirumah
#fawless

Assalamualaikum & hyeee🙋😃 .
Testimoni Gla..anda bila lagi??
.
.
.
.
😢senggugut❓❓
.
😢sindrom PMS❓❓
.
😢kitaran haid yang tidak stabil❓❓
.
😢ikhtiar untuk hamil❓❓
.
😢maslah kesuburan❓❓
.
😢masalah kolestrol❓❓
.
.
.
Tidak salahkan kita ikhtiar..mudah mudahan #GLAShaklee dapat membantu anda..
.
.
.
.
.
Ia banyak membantu wanita terutama yang mengalami masalah dalaman wanita..
.
.
.
.
Benda baik kita kongsi-kongsi😀😀
.
.
.
.
So apa tunggu lagi,sila.
📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.
.
.
.
💖jue@juju💖.
011 2908 4656.
Your trusted Sid

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements
#jerawat
#jerawat
#resdung
#bisnestanpamodal
#bisnesjanaincome
#bisnesdarirumah
#fawless
#setbajetkecantikan
#jomsihat
#shakleekanakkanak
#esp.
#vitaminc.
#vitamine.
#vivix.
#collagenpowder.
#ostermatrix.
#setkecantikan.
#setgainweight.
#setkurus

Assalamualaikum & hyeee🙋😃
.
.
.
.
😢senggugut❓❓
.
😢sindrom PMS❓❓
.
😢kitaran haid yang tidak stabil❓❓
.
😢ikhtiar untuk hamil❓❓
.
😢maslah kesuburan❓❓
.
😢masalah kolestrol❓❓
.
.
.
Tidak salahkan kita ikhtiar..mudah mudahan #GLAShaklee dapat membantu anda..
.
.
.
.
.
Ia banyak membantu wanita terutama yang mengalami masalah dalaman wanita..
.
.
.
.
Benda baik kita kongsi-kongsi😀😀
.
.
.
.
So apa tunggu lagi,sila.
📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.
.
.
.
💖jue@juju💖.
011 2908 4656.
Your trusted Sid

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements
#jerawat
#jerawat
#resdung
#bisnestanpamodal
#bisnesjanaincome
#bisnesdarirumah
#fawless
#setbajetkecantikan
#jomsihat
#shakleekanakkanak
#esp.
#vitaminc.
#vitamine.
#vivix.
#collagenpowder.
#ostermatrix.
#setkecantikan.
#setgainweight.
#setkurus

Assalamualaikum & haiii🙋☺️
.
.
.
.
🖤Omega Guard Shaklee🖤 .
.
.
😨😨mungkin tidak ramai yang kenal.
🖤Ok bahasa yang mudahnye ialah minyak ikan yang terbaik dari segi kualiti dan manfaatnye.Ia mengangandungi #DHA yang sangat baik untuk otak.
🖤omega-3 terdiri daripada EPA & DHA
.
.
.
.
.
~EPA~.
1)mencegah kanser.
2)mencegah pembekuan darah.
3)mengawal kadar kolestrol yang berlebihan.
4)menghindar tekanan perasaan.
5)mencegah penyakit darah tinggi.
.
.
.
.
~DHA~.
1)mencegah asma.
2)meningkatkan daya seksual.
3)mencegah sakit kulit.
4)mengelakkan kanser payudara.
5)menghindarkan daripada migrain,rasa kebas pada anggota badan.
6)mengelakkan rasa sejuk pada kaki dan tangan.
.
.
.
.
So apa tunggu lagi,sila.
📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.
.
.
.
💖Jue@juju💖.
011 2908 4656.
Your trusted Sid

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements
#jerawat
#jerawat
#resdung
#bisnestanpamodal
#bisnesjanaincome
#bisnesdarirumah
#fawless
#setbajetkecantikan
#jomsihat
#shakleekanakkanak
#esp.
#vitaminc.
#vitamine.
#vivix.
#collagenpowder.
#ostermatrix.
#setkecantikan.
#setgainweight.
#setkurus

Assalamualaikum & hyee🙋😊
.
.
.
.
.
Salah 1 peberet juju produk shaklee ni ialah #vitaminc..dulu sebelum join jd ahli shaklee..makan sesuka hati..banyak kali terskip..pastu expired cmtu jek..
.
.
Mana tidaknye..lambat sangat nak abis..korang tahu x..vitamin c shaklee ni tahan 6 bulan..haa..x percayakan🤔🤔
.
.
.
Lau rasa lambat sangat nak abis..boleh buat masker vitamin c..simpan dalam bekas n boleh letak kat fridge..pastu tepek kat muka..bayangkan la..sejuk2..ahaiii ilang stress..😔😔😃😃
.
.
.
.
Jom..ssape yang nak oder or belum pernah oder vitamin c tu..lekaih2..🤗🤗 📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.
.
.
.
💖💖Jue💖.
011 2908 4656.
Your trusted Sid

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements
#jerawat
#jerawat
#resdung
#bisnestanpamodal
#bisnesjanaincome
#bisnesdarirumah
#fawless
#setbajetkecantikan
#jomsihat
#shakleekanakkanak
#esp.
#vitaminc.
#vitamine.
#vivix.
#collagenpowder.
#ostermatrix.
#setkecantikan.
#setgainweight.
#setkurus

Assalamualaikum & haii🙋😃
.
.
.
.
.
Alhamdulilah..amalkan esp secara konsisten😍😍
.
.
.
.
Berbaloi2kan dengan harga yang super duper awesome!😋😋tahan lama pulak tu..
.
.
.
.
.
Jom kita share rahsia #esp nie.
.
.
♥️Anda nk kurus??
#esp mengawal selera makan.
.
♥️Anda on diet??
Esp memberi rasa kenyang lebih lama dan membekalkan tenaga sepanjang hari.
.
♥️Anda nak tambah susu ibu??
Esp membantu mempercepatkan penghasilan susu.
.
♥️Anda nak cantik??
Esp menggebu,melicin dan menganjalkan kulit.
.
♥️Anda nak sihat.
Esp menyihatkan tubuh keseluruhannya.
.
♥️Jika anda hamil.
Esp menguatkan rahim dan memberi tenaga yang secukupnya semasa hamil.
.
♥️Jika nak hamil.
Esp memelihara dan memulihara rahim.
.
.
.
.
.
🎆🎆hebatkan esp🎆🎆
.
.
.
.
.
🌼Jangan malu segan..jom wasap saya .
.
.
.
.
🌼Saya sedia membantu anda😃😃
.
.
.
.
.
💖JUE@JUJU💖
011 2908 4656.
Your trusted SID.
.
.
.
.
.
#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements
#jerawat
#jerawat
#resdung
#bisnestanpamodal
#bisnesjanaincome
#bisnesdarirumah
#fawless
#setbajetkecantikan
#jomsihat
#shakleekanakkanak
#esp.
#vitaminc.
#vitamine.
#vivix.
#collagenpowder.
#ostermatrix.
#setkecantikan.

Assalamualaikum & haii🙋😃
.
.
.
.
.
Alhamdulilah..testimoni sendiri amalkan esp secara konsisten😀.tq my customer😍😍
.
.
.
.
Berbaloi2kan dengan harga yang super duper awesome!😋😋tahan lama pulak tu..
.
.
.
.
.
Jom kita share rahsia #esp nie.
.
.
♥️Anda nk kurus??
#esp mengawal selera makan.
.
♥️Anda on diet??
Esp memberi rasa kenyang lebih lama dan membekalkan tenaga sepanjang hari.
.
♥️Anda nak tambah susu ibu??
Esp membantu mempercepatkan penghasilan susu.
.
♥️Anda nak cantik??
Esp menggebu,melicin dan menganjalkan kulit.
.
♥️Anda nak sihat.
Esp menyihatkan tubuh keseluruhannya.
.
♥️Jika anda hamil.
Esp menguatkan rahim dan memberi tenaga yang secukupnya semasa hamil.
.
♥️Jika nak hamil.
Esp memelihara dan memulihara rahim.
.
.
.
.
.
🎆🎆hebatkan esp🎆🎆
.
.
.
.
.
🌼Jangan malu segan..jom wasap saya .
.
.
.
.
🌼Saya sedia membantu anda😃😃
.
.
.
.
.
💖JUE@JUJU💖
011 2908 4656.
Your trusted SID.
.
.
.
.
.
#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements
#jerawat
#jerawat
#resdung
#bisnestanpamodal
#bisnesjanaincome
#bisnesdarirumah
#fawless
#setbajetkecantikan
#jomsihat
#shakleekanakkanak
#esp.
#vitaminc.
#vitamine.
#vivix.
#collagenpowder.
#ostermatrix.
#setkecantikan.

Assalamualaikum & hai smua..😃
.
.
.
.
.
2 3 hari nie banyak benda nk kena uruskan..tambah si adik masih lagi breast feeding..tapi alhamdulilah masih bertenaga dan yang paling best susu badan still bertambah2.jika x..kcian adik
.
.
.
.
Nak tahu pe rahsianye..of coz la #esp😋😋
.
.
.
.
.
Jom kita share rahsia #esp nie.
.
.
♥️Anda nak tambah susu ibu??
Esp membantu mempercepatkan penghasilan susu.
.
♥️Anda nk kurus??
#esp mengawal selera makan.
.
♥️Anda on diet??
Esp memberi rasa kenyang lebih lama dan membekalkan tenaga sepanjang hari.
.
♥️Anda nak cantik??
Esp menggebu,melicin dan menganjalkan kulit.
.
♥️Anda nak sihat.
Esp menyihatkan tubuh keseluruhannya.
.
♥️Jika anda hamil.
Esp menguatkan rahim dan memberi tenaga yang secukupnya semasa hamil.
.
♥️Jika nak hamil.
Esp memelihara dan memulihara rahim.
.
.
.
.
Hebatkan..jom kita citer lebih lanjut..dengan .
.
.
.
📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.

Jue sedia membantu anda😊
.
.
.
.
💖Jue@juju💖
011 2908 4656.
Your trusted sid.

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements
#jerawat
#jerawat
#resdung
#bisnestanpamodal
#bisnesjanaincome
#bisnesdarirumah
#fawless
#setbajetkecantikan
#jomsihat
#shakleekanakkanak
#esp.
#vitaminc.
#vitamine.
#vivix.
#collagenpowder.
#ostermatrix.
#setkecantikan.
#setgainweight.

Assalamualaikum & hai smua..😄
.
.
.
.
.
2 3 hari nie banyak benda nk kena uruskan..tambah si adik masih lagi breast feeding..tapi alhamdulilah masih bertenaga dan yang paling best susu badan still bertambah2.jika x..kcian adik
.
.
.
.
Nak tahu pe rahsianye..of coz la #esp😋😋
.
.
.
.
.
Jom kita share rahsia #esp nie.
.
.
♥️Anda nak tambah susu ibu??
Esp membantu mempercepatkan penghasilan susu.
.
♥️Anda nk kurus??
#esp mengawal selera makan.
♥️Anda on diet??
Esp memberi rasa kenyang lebih lama dan membekalkan tenaga sepanjang hari.
♥️Anda nak cantik??
Esp menggebu,melicin dan menganjalkan kulit.
♥️Anda nak sihat.
Esp menyihatkan tubuh keseluruhannya.
♥️Jika anda hamil.
Esp menguatkan rahim dan memberi tenaga yang secukupnya semasa hamil.
♥️Jika nak hamil.
Esp memelihara dan memulihara rahim.
.
.
.
.
Hebatkan..jom kita citer lebih lanjut..dengan .
.
.
.
📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.

Jue sedia membantu anda😊
.
.
.
.
💖Jue@juju💖
011 2908 4656.
Your trusted sid.

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements
#jerawat
#jerawat
#resdung
#bisnestanpamodal
#bisnesjanaincome
#bisnesdarirumah
#fawless
#setbajetkecantikan
#jomsihat
#shakleekanakkanak
#esp.
#vitaminc.
#vitamine.
#vivix.
#collagenpowder.
#ostermatrix.
#setkecantikan.
#setgainweight.

Assalamualaikum & hai smua..😄
.
.
.
.
.
2 3 hari nie banyak benda nk kena uruskan..tambah si adik masih lagi breast feeding..tapi alhamdulilah masih bertenaga dan yang paling best susu badan still bertambah2.jika x..kcian adik
.
.
.
.
Nak tahu pe rahsianye..of coz la #esp😋😋
.
.
.
.
.
Jom kita share rahsia #esp nie.
.
.
♥️Anda nak tambah susu ibu??
Esp membantu mempercepatkan penghasilan susu.
.
♥️Anda nk kurus??
#esp mengawal selera makan.
.
♥️Anda on diet??
Esp memberi rasa kenyang lebih lama dan membekalkan tenaga sepanjang hari.
.
♥️Anda nak cantik??
Esp menggebu,melicin dan menganjalkan kulit.
.
♥️Anda nak sihat.
Esp menyihatkan tubuh keseluruhannya.
.
♥️Jika anda hamil.
Esp menguatkan rahim dan memberi tenaga yang secukupnya semasa hamil.
.
♥️Jika nak hamil.
Esp memelihara dan memulihara rahim.
.
.
.
.
Hebatkan..jom kita citer lebih lanjut..dengan .
.
.
.
📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.

Jue sedia membantu anda😊
.
.
.
.
💖Jue@juju💖.
011 2908 4656.
Your trusted sid.

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements
#jerawat
#jerawat
#resdung
#bisnestanpamodal
#bisnesjanaincome
#bisnesdarirumah
#fawless
#setbajetkecantikan
#jomsihat
#shakleekanakkanak
#esp.
#vitaminc.
#vitamine.
#vivix.
#collagenpowder.
#ostermatrix.
#setkecantikan.
#setgainweight.

Assalamualaikum & hai smua..😄
.
.
.
.
.
2 3 hari nie banyak benda nk kena uruskan..tambah si adik masih lagi breast feeding..tapi alhamdulilah masih bertenaga dan yang paling best susu badan still bertambah2.jika x..kcian adik
.
.
.
.
Nak tahu pe rahsianye..of coz la #esp😋😋
.
.
.
.
.
Jom kita share rahsia #esp nie. ♥️Anda nak tambah susu ibu??
Esp membantu mempercepatkan penghasilan susu.
.
♥️Anda nk kurus??
#esp mengawal selera makan.
.
♥️Anda on diet??
Esp memberi rasa kenyang lebih lama dan membekalkan tenaga sepanjang hari.
.
♥️Anda nak cantik??
Esp menggebu,melicin dan menganjalkan kulit.
.
♥️Anda nak sihat.
Esp menyihatkan tubuh keseluruhannya.
.
♥️Jika anda hamil.
Esp menguatkan rahim dan memberi tenaga yang secukupnya semasa hamil.
.
♥️Jika nak hamil.
Esp memelihara dan memulihara rahim.
.
.
.
.
Hebatkan..jom kita citer lebih lanjut..dengan .
.
.
.
📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.

Jue sedia membantu anda😊
.
.
.
.
💖Jue@juju💖
011 2908 4656.
Your trusted sid.

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements
#jerawat
#jerawat
#resdung
#bisnestanpamodal
#bisnesjanaincome
#bisnesdarirumah
#fawless
#setbajetkecantikan
#jomsihat
#shakleekanakkanak
#esp.
#vitaminc.
#vitamine.
#vivix.
#collagenpowder.
#ostermatrix.
#setkecantikan.
#setgainweight.

Assalamualaikum & hyee🙋😊
.
.
.
.
.
Salah 1 peberet juju produk shaklee ni ialah #vitaminc..dulu sebelum join jd ahli shaklee..makan sesuka hati..banyak kali terskip..pastu expired cmtu jek..
.
.
Mana tidaknye..lambat sangat nak abis..korang tahu x..vitamin c shaklee ni tahan 6 bulan..haa..x percayakan🤔🤔
.
.
.
Lau rasa lambat sangat nak abis..boleh buat masker vitamin c..simpan dalam bekas n boleh letak kat fridge..pastu tepek kat muka..bayangkan la..sejuk2..ahaiii ilang stress..😔😔😃😃
.
.
.
.
Jom..ssape yang nak oder or belum pernah oder vitamin c tu..lekaih2..🤗🤗 📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.
.
.
.
💖💖Jue💖.
011 2908 4656.
Your trusted Sid

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements
#jerawat
#jerawat
#resdung
#bisnestanpamodal
#bisnesjanaincome
#bisnesdarirumah
#fawless
#setbajetkecantikan
#jomsihat
#shakleekanakkanak
#esp.
#vitaminc.
#vitamine.
#vivix.
#collagenpowder.
#ostermatrix.
#setkecantikan.
#setgainweight.
#setkurus

Assalamualaikum & hyee🙋😊
.
.
.
.
.
Salah 1 peberet juju produk shaklee ni ialah #vitaminc..dulu sebelum join jd ahli shaklee..makan sesuka hati..banyak kali terskip..pastu expired cmtu jek..
.
.
Mana tidaknye..lambat sangat nak abis..korang tahu x..vitamin c shaklee ni tahan 6 bulan..haa..x percayakan🤔🤔
.
.
.
Lau rasa lambat sangat nak abis..boleh buat masker vitamin c..simpan dalam bekas n boleh letak kat fridge..pastu tepek kat muka..bayangkan la..sejuk2..ahaiii ilang stress..😔😔😃😃
.
.
.
.
Jom..ssape yang nak oder or belum pernah oder vitamin c tu..lekaih2..🤗🤗 📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.
.
.
.
💖💖Jue💖.
011 2908 4656.
Your trusted Sid

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements
#jerawat
#jerawat
#resdung
#bisnestanpamodal
#bisnesjanaincome
#bisnesdarirumah
#fawless
#setbajetkecantikan
#jomsihat
#shakleekanakkanak
#esp.
#vitaminc.
#vitamine.
#vivix.
#collagenpowder.
#ostermatrix.
#setkecantikan.
#setgainweight.
#setkurus

Kenapa ESP ini tersangat famous dlm family SHAKLEE? .

Kenapa ESP ni mendpt tmpt di hati customer? .

Sebabnya, dgn mengamalkan secara konsisten inshaAllah dpt manfaat KULIT CANTIK & FLAWLESS, selera makan lebih terkawal utk BENTUK BADAN MANTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH.
.

Pilihan hati Hanim sendiri,semestinya ESP yg trbaik kerana ESP mengandungi 9 jenis asid amino yg diperlukan oleh badan tetapi tidak dpt dihasilkan sendiri oleh badan.
. 👉 Nak kulit cantik, licin gebu
👉 Nak bentuk badan cantik
👉 Nak kuku dan rambut cantik
👉 Nak otak cerdas dan hanya ingatan yang baik
👉 Nak badan bertenaga dan sihat serta tak cepat letihSTUDENT amatlah digalakkan.
.

Tubuh badan kita nih secara keseluruhan semuanya trdiri drpd PROTEIN, so imagine how important for us to have enough protein daily.
.

Cuba cek balik daily food yang kita makan, cukup x kandungan protein? Buat yg kata cukup dah ambil protein drpd ayam dan ikan, anda betul2 yakin tak kandungan protein tu cukup utk tampung keperluan protein anda? .

Sebabnya, bila protein tak cukup, tidak hairanlah kalau ramai yg mmpunyai masalah kalau ramai yg mmpunyai masalah kulit berjerawat sana sini, berparut dan berlubang- lubang.
.

So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein ye 😊
.

Semestinya ESP yang terbaik.

Hanim
0108164374

#sayajualshaklee #shakleemurah #shakleejimat #shakleekuantan #shakleejb #shakleekluang #shakleesimpangrenggam #shakleeayerhitam #shakleeparitraja #shakleebenut #setcantik #settenaga #setkurus #fattzura #fazura #fattahamin #vivyootd

Kenapa ESP ini tersangat famous dlm family SHAKLEE? .

Kenapa ESP ni mendpt tmpt di hati customer? .

Sebabnya, dgn mengamalkan secara konsisten inshaAllah dpt manfaat KULIT CANTIK & FLAWLESS, selera makan lebih terkawal utk BENTUK BADAN MANTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH.
.

Pilihan hati Hanim sendiri,semestinya ESP yg trbaik kerana ESP mengandungi 9 jenis asid amino yg diperlukan oleh badan tetapi tidak dpt dihasilkan sendiri oleh badan.
. 👉 Nak kulit cantik, licin gebu
👉 Nak bentuk badan cantik
👉 Nak kuku dan rambut cantik
👉 Nak otak cerdas dan hanya ingatan yang baik
👉 Nak badan bertenaga dan sihat serta tak cepat letihSTUDENT amatlah digalakkan.
.

Tubuh badan kita nih secara keseluruhan semuanya trdiri drpd PROTEIN, so imagine how important for us to have enough protein daily.
.

Cuba cek balik daily food yang kita makan, cukup x kandungan protein? Buat yg kata cukup dah ambil protein drpd ayam dan ikan, anda betul2 yakin tak kandungan protein tu cukup utk tampung keperluan protein anda? .

Sebabnya, bila protein tak cukup, tidak hairanlah kalau ramai yg mmpunyai masalah kalau ramai yg mmpunyai masalah kulit berjerawat sana sini, berparut dan berlubang- lubang.
.

So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein ye 😊
.

Semestinya ESP yang terbaik.
.

Hanim
0108164374
.

#sayajualshaklee #shakleemurah #shakleejimat #shakleekuantan #shakleejb #shakleekluang #shakleesimpangrenggam #shakleeayerhitam #shakleebenut #shakleeparitraja #setkurus #setcantik #fattzura #fazura #fattahamin #vivy

.
Jom atasi gastrik dengan supplement shaklee ☘ESP (Energizing Soy Protein)
✔️Satu hidangan Shaklee ini bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu, rendah lemak, tiada kolestrol, tiada asid uric dan sangat mudah diserap oleh tubuh manusia.
✔️Karbohidrat yang memecah dengan cepat mempunyai indeks glisemik (G.I.) yang tertinggi manakala karbohidrat dengan G.I. yang rendah pula memecahkan gula dengan perlahan-lahan sambil membebaskan glukos ke dalam sistem badan anda.
✔️Membaikpulih luka dalaman ✔️Menghasilkan sel-sel baru yang lebih sihat ☘Peppermint Ginger Plus
✔️mengandungi herba asli pudina, halia, jintan hitam dan jintan manis untuk rasa yang nyaman dan melegakan.
✔️memelihara saluran penghadaman dan mempunyai ciri-ciri semulajadi yang nyaman dan dapat melegakan senak perut ✔️membantu dalam menggalakkan sistem penghadaman secara sihat dengan melegakan dan menyamankan perut.

Kurangkan Sakit Gastrik anda sekarang dengan supplement semulajadi Shaklee.. Info lanjut? Wassap 0137974735
.
#shaklee #shakleejohor #shakleebenut #shakleesimpangrenggam #shakleesenai #shakleepontian #shakleedistributor #gastrik #esplover #shakleeeffect #shakleelovers #meletop #bestseller #bazaarpaknil #zizanmall #shakleeonline #vitaminshaklee #kedaionline #fattzura #sihatdancantik #sihatcantik #shakleepromo #promosi #onlineshop #instagood

Jom atasi gastrik dengan supplement shaklee ☘ESP (Energizing Soy Protein)
✔️Satu hidangan Shaklee ini bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu, rendah lemak, tiada kolestrol, tiada asid uric dan sangat mudah diserap oleh tubuh manusia.
✔️Karbohidrat yang memecah dengan cepat mempunyai indeks glisemik (G.I.) yang tertinggi manakala karbohidrat dengan G.I. yang rendah pula memecahkan gula dengan perlahan-lahan sambil membebaskan glukos ke dalam sistem badan anda.
✔️Membaikpulih luka dalaman ✔️Menghasilkan sel-sel baru yang lebih sihat ☘Peppermint Ginger Plus
✔️mengandungi herba asli pudina, halia, jintan hitam dan jintan manis untuk rasa yang nyaman dan melegakan.
✔️memelihara saluran penghadaman dan mempunyai ciri-ciri semulajadi yang nyaman dan dapat melegakan senak perut ✔️membantu dalam menggalakkan sistem penghadaman secara sihat dengan melegakan dan menyamankan perut.

Kurangkan Sakit Gastrik anda sekarang dengan supplement semulajadi Shaklee.. Info lanjut? Wassap 0137974735
.
#shaklee #shakleejohor #shakleebenut #shakleesimpangrenggam #shakleesenai #shakleepontian #shakleedistributor #gastrik #esplover #shakleeeffect #shakleelovers #meletop #bestseller #bazaarpaknil #zizanmall #shakleeonline #vitaminshaklee #kedaionline #fattzura #sihatdancantik #sihatcantik #shakleepromo #promosi #onlineshop #instagood

.
SET CANTIK SHAKLEE
.
Wanita dan kecantikan tidak dapat dipisahkan... semua wanita mahukan kulit yg cantik tanpa cela... jom cuba set paling hot dan kegemaran ramai...
.
Fungsi set cantik Shaklee ialah..
😊Vitamin C...
🌹cerahkan kulit
🌹kecutkan jerawat
🌹membina kolagen
.
😊Vitamin E...
🌹Lembabkan wajah
🌹elak kedutan
🌹pudarkan parut
🌹sunblock semualajdi
.
Amalkan secara konsisten utk kulit cantik tanpa cela...
.
Wassap 0137974735 untuk info lanjut.
.
#sihatdancantik #sihatcantik #lofattah #ctdk #bazaaronline #sale #shaklee #shakleejb #shakleekl #shakleecod #shakleebenut #shakleeskudai #shakleesimpangrenggam #shakleeonline #shakleeeffects #zizanmall #bazaaronline #bazaarpaknil #vitaminshaklee #vitamincantik #shakleeuitm #shakleeeffect #shakleedistributor #vitamin #setcantikshaklee #meletop #instashop #igshop #lofattah #sale #shakleeutm #shakleeuitm #shakleemelaka #shakleedistributor

.
SET CANTIK SHAKLEE
.
Wanita dan kecantikan tidak dapat dipisahkan... semua wanita mahukan kulit yg cantik tanpa cela... jom cuba set paling hot dan kegemaran ramai...
.
Fungsi set cantik Shaklee ialah..
😊Vitamin C...
🌹cerahkan kulit
🌹kecutkan jerawat
🌹membina kolagen
.
😊Vitamin E...
🌹Lembabkan wajah
🌹elak kedutan
🌹pudarkan parut
🌹sunblock semualajdi
.
Amalkan secara konsisten utk kulit cantik tanpa cela...
.
Wassap 0137974735 untuk info lanjut.
.
#sihatdancantik #sihatcantik #lofattah #ctdk #bazaaronline #sale #shaklee #shakleejb #shakleekl #shakleecod #shakleebenut #shakleeskudai #shakleesimpangrenggam #shakleeonline #shakleeeffects #zizanmall #bazaaronline #bazaarpaknil #vitaminshaklee #vitamincantik #shakleeuitm #shakleeeffect #shakleedistributor #vitamin #setcantikshaklee #meletop #instashop #igshop #lofattah #sale #shakleeutm #shakleeuitm #shakleemelaka #shakleedistributor

.
Jangan segan2 wassap saya untuk dapatkan krim serbaguna ni😍
Jom tengok manfaat Herbal Blend💖
.
Manfaat HERBAL BLEND 👇🏻👇🏻 ✅Membantu merawat eczema dan gatal-gatal digigit oleh serangga
✅Melicinkan tumit dari kesan tumit pecah-pecah
✅Mengubati luka dan melecur
✅Menghilangkan parut
✅Menghilangkan ruam pada baby
✅Krim kegunaan harian
✅Membantu memulihkan puting luka bagi ibu menyusu
.
Wassap 0137974735 untuk info lanjut.
.
#sihatdancantik #sihatcantik #lofattah #ctdk #bazaaronline #sale #shaklee #shakleejb #shakleekl #shakleecod #shakleebenut #shakleeskudai #shakleesimpangrenggam #shakleeonline #shakleeeffects #zizanmall #bazaaronline #bazaarpaknil #vitaminshaklee #vitamincantik #shakleeuitm #shakleeuitm #shakleedistributor #vitamin #setkurusshaklee #meletop #instashop #igshop #lofattah #sale #shakleeutm #shakleeuitm #shakleemelaka #shakleedistributor

.
Jangan segan2 wassap saya untuk dapatkan krim serbaguna ni😍
Jom tengok manfaat Herbal Blend💖
.
Manfaat HERBAL BLEND 👇🏻👇🏻 ✅Membantu merawat eczema dan gatal-gatal digigit oleh serangga
✅Melicinkan tumit dari kesan tumit pecah-pecah
✅Mengubati luka dan melecur
✅Menghilangkan parut
✅Menghilangkan ruam pada baby
✅Krim kegunaan harian
✅Membantu memulihkan puting luka bagi ibu menyusu
.
Wassap 0137974735 untuk info lanjut.
.
#sihatdancantik #sihatcantik #lofattah #ctdk #bazaaronline #sale #shaklee #shakleejb #shakleekl #shakleecod #shakleebenut #shakleeskudai #shakleesimpangrenggam #shakleeonline #shakleeeffects #zizanmall #bazaaronline #bazaarpaknil #vitaminshaklee #vitamincantik #shakleeuitm #shakleeuitm #shakleedistributor #vitamin #setkurusshaklee #meletop #instashop #igshop #lofattah #sale #shakleeutm #shakleeuitm #shakleemelaka #shakleedistributor

.
💖PROMOSI BULAN DISEMBER💖

VIVIX untuk yang ingin sihat dan awet muda😍

WOW!

VITALEA FOR CHILDREN untuk anak-anak anda💖

WOW LAGI!

Nak dua2?
Nak yang mana dua?
Nak yang mana satu?

Meh wassap 0137974735😍💖
.
#shaklee #shakleeoffer #shakleepromo #shakleepontian #shakleejohor #shakleebenut #shakleesimpangrenggam #shakleerengit #shakleeonline #shakleemalaysia #shakleedistributor #zizanmall #bazaarpaknil #meletop #ctdk #bazaaronline #sale #instashop #promosi #promoshaklee #vivix #shakleelover

.
💖PROMOSI BULAN DISEMBER💖

VIVIX untuk yang ingin sihat dan awet muda😍

WOW!

VITALEA FOR CHILDREN untuk anak-anak anda💖

WOW LAGI!

Nak dua2?
Nak yang mana dua?
Nak yang mana satu?

Meh wassap 0137974735😍💖
.
#shaklee #shakleeoffer #shakleepromo #shakleepontian #shakleejohor #shakleebenut #shakleesimpangrenggam #shakleerengit #shakleeonline #shakleemalaysia #shakleedistributor #zizanmall #bazaarpaknil #meletop #ctdk #bazaaronline #sale #instashop #promosi #promoshaklee #vivix #shakleelover

🌱
Antara kelebihan VITAMIN C 🌸perlindungan daripada sinar uv
🌸mengurangkan kesan sunburn
🌸membantu prevent masalah jerawat degil
🌸tona kulit sekata
🌸menggatikan tisu rosak & menyembuhkan luka 🌸mencerahkan kulit sensitif seperti enczema & resdung
🌸membantu masalah kulit secara semulajadi
🌸mengatasi masalah jerawat nasi & pasir
🌸megurangkan kedutan & tanda penuaan
🌸membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🌸kulit lebih glowing & radiant
.
#pengedarshakleekluang
#shakleekluang
#shakleekahang
#shakleemersing
#shakleesimpangrenggam
#shakleeayerhitamkluang
#shakleejohor
#shaklee
#shakleebandartenggara
#pengedarshakleekluang
#ostematrixshaklee
#vitamincshaklee

.
SAKIT KAKI
LENGUH-LENGUH
SAKIT BADAN
.
cubaaaaa la ostematrix sebelum tido.Bangun pagi inshaallah awak akan rasa segar sangat! Hilang segala penat2 letih tu 😊 .

#pengedarshakleekluang
#shakleekluang
#shakleekahang
#shakleemersing
#shakleesimpangrenggam
#shakleeayerhitamkluang
#shakleejohor
#shaklee
#shakleebandartenggara
#pengedarshakleekluang
#ostematrixshaklee
#ostematrixmurah

Assalamualaikummmm n haiii🙋🙋😃 .
.
🔥🔥Khasiat hot product shaklee..ESP .
.
.
.
👉membaiki masalah rambut gugur dan cepat beruban.
.
👉mencegah sakit jantung.
.
👉membantu mengurangkan kedutan dan agen anti penuaan.
.
👉mencegah migrain,imsomnia dan tekanan.
.
👉meningkatkan kualiti memori dan vitaliti.
.
👉pengambilan asid amino yang kerap merupakan tips untuk awet muda.
.
👉membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun.
.
👉mencegah risiko kereputan tulang.
.
👉merangsang pembentukan semula kulit dan otot.
.
👉membantu menurunkan paras kolestrol.
.
.
Jue sedia bantu anda.

So apa tunggu lagi,sila.
📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.
.
.
.
💖Jue@juju💖.
011 2908 4656.
Your trusted Sid

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements
#jerawat
#jerawat
#resdung
#bisnestanpamodal
#bisnesjanaincome
#bisnesdarirumah
#fawless
#setbajetkecantikan
#jomsihat
#shakleekanakkanak
#esp.
#vitaminc.
#vitamine.
#vivix.
#collagenpowder.
#ostermatrix.
#setkecantikan.
#setgainweight.
#setkurus

Assalamulaikum...hai😀🙋
.
.
.
✔️Cepat kenyang dengan esp‼️‼️😋😋.
.
.
.
.
✔️Dh la cepat kenyang..bertenaga..sesuai sangat la bagi sesape yang busy..n yang bestnye dalam masa yang sama esp berfungsi mencantikkan kulit luaran dan dalaman..
.
.
.
.
✔️X payah dok pikiaq lg..😊😊
.
.
.
✔️Haaa..yang best lama tahan lama..4-6 bulan
.
.
So apa tunggu lagi,sila.
📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.
.
.
. 😍salam shaklee.
Jue sedia bantu anda🙋
.
.
.
💖Jue@juju💖.
011 2908 4656.
Your trusted Sid

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements
#jerawat
#jerawat
#resdung
#bisnestanpamodal
#bisnesjanaincome
#bisnesdarirumah
#fawless
#setbajetkecantikan
#jomsihat
#shakleekanakkanak
#esp.
#vitaminc.
#vitamine.
#vivix.
#collagenpowder.
#ostermatrix.
#setkecantikan.
#setgainweight.
#setkurus

Assalamualaikummmm n haiii🙋🙋😃
.
.
.
Khasiat 🔥🔥🔥😀hot product shaklee..ESP🔥🔥🔥
.
.
.
👉membaiki masalah rambut gugur dan cepat beruban
.
👉mencegah sakit jantung
.
👉membantu mengurangkan kedutan dan agen anti penuaan
.
👉mencegah migrain,imsomnia dan tekanan
.
👉meningkatkan kualiti memori dan vitaliti
.
👉pengambilan asid amino yang kerap merupakan tips untuk awet muda
.
👉membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun
.
👉mencegah risiko kereputan tulang
.
👉merangsang pembentukan semula kulit dan otot
.
👉membantu menurunkan paras kolestrol
.
.
Jue sedia bantu anda😃. So apa tunggu lagi,sila.
📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.
.
.
.
💖Jue@juju💖.
011 2908 4656.
Your trusted Sid

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements
#jerawat
#jerawat
#resdung
#bisnestanpamodal
#bisnesjanaincome
#bisnesdarirumah
#fawless
#setbajetkecantikan
#jomsihat
#shakleekanakkanak
#esp.
#vitaminc.
#vitamine.
#vivix.
#collagenpowder.
#ostermatrix.
#setkecantikan.
#setgainweight.
#setkurus

Assalamualaikum & hyee🙋😊
.
.
.
.
.
Salah 1 peberet juju produk shaklee ni ialah #vitaminc..dulu sebelum join jd ahli shaklee..makan sesuka hati..banyak kali terskip..pastu expired cmtu jek..
.
.
Mana tidaknye..lambat sangat nak abis..korang tahu x..vitamin c shaklee ni tahan 6 bulan..haa..x percayakan🤔🤔
.
.
.
Lau rasa lambat sangat nak abis..boleh buat masker vitamin c..simpan dalam bekas n boleh letak kat fridge..pastu tepek kat muka..bayangkan la..sejuk2..ahaiii ilang stress..😔😔😃😃
.
.
.
.
Jom..ssape yang nak oder or belum pernah oder vitamin c tu..lekaih2..🤗🤗 📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.
.
.
.
💖💖Jue💖.
011 2908 4656.
Your trusted Sid

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements
#jerawat
#jerawat
#resdung
#bisnestanpamodal
#bisnesjanaincome
#bisnesdarirumah
#fawless
#setbajetkecantikan
#jomsihat
#shakleekanakkanak
#esp.
#vitaminc.
#vitamine.
#vivix.
#collagenpowder.
#ostermatrix.
#setkecantikan.
#setgainweight.
#setkurus

Assalamualaikummmm n haiii🙋🙋😃
.
.
.
Khasiat hot product shaklee..ESP
.
.
.
👉membaiki masalah rambut gugur dan cepat beruban
.
👉mencegah sakit jantung
.
👉membantu mengurangkan kedutan dan agen anti penuaan
.
👉mencegah migrain,imsomnia dan tekanan
.
👉meningkatkan kualiti memori dan vitaliti
.
👉pengambilan asid amino yang kerap merupakan tips untuk awet muda
.
👉membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun
.
👉mencegah risiko kereputan tulang
.
👉merangsang pembentukan semula kulit dan otot
.
👉membantu menurunkan paras kolestrol
.
.
Jue sedia bantu anda.

So apa tunggu lagi,sila.
📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.
.
.
.
💖Jue@juju💖.
011 2908 4656.
Your trusted Sid

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements
#jerawat
#jerawat
#resdung
#bisnestanpamodal
#bisnesjanaincome
#bisnesdarirumah
#fawless
#setbajetkecantikan
#jomsihat
#shakleekanakkanak
#esp.
#vitaminc.
#vitamine.
#vivix.
#collagenpowder.
#ostermatrix.
#setkecantikan.
#setgainweight.
#setkurus

Nak awet muda/kulit cantik/kawal kolestrol?
Jom WA 0169143553 kita sembang2

Promo terbaik bulan ini ;) #awetmuda #setiashakleeryg #vivixawesome #vivixeffect

Assalamualaikummmm n haiii🙋🙋😃 .
.
.
Khasiat 🔥🔥hot product shaklee..ESP🔥🔥
.
.
.
👉membaiki masalah rambut gugur dan cepat beruban
.
👉mencegah sakit jantung
.
👉membantu mengurangkan kedutan dan agen anti penuaan
.
👉mencegah migrain,imsomnia dan tekanan
.
👉meningkatkan kualiti memori dan vitaliti
.
👉pengambilan asid amino yang kerap merupakan tips untuk awet muda
.
👉membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun
.
👉mencegah risiko kereputan tulang
.
👉merangsang pembentukan semula kulit dan otot
.
👉membantu menurunkan paras kolestrol
.
.
.
Jue sedia bantu anda😃
.
.
.
Benda baik kita kongsi-kongsi😀😀
.
.
.
.
So apa tunggu lagi,sila.
📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.
.
.
.
💖jue@juju💖.
011 2908 4656.
Your trusted Sid

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements
#jerawat
#jerawat
#resdung
#bisnestanpamodal
#bisnesjanaincome
#bisnesdarirumah
#fawless
#setbajetkecantikan
#jomsihat
#shakleekanakkanak
#esp.
#vitaminc.
#vitamine.
#vivix.
#collagenpowder.
#ostermatrix.
#setkecantikan.
#setgainweight.
#setkurus

Assalamualaikummm n haiii🙋😃 .
.
.
Paling best sekali vitamin e shaklee ni diperkaya dengan GRAPE SEED EXTRACT ‼️
.
.
.
Ape tu🤔..haaaa jom baca sampai habis...😃 .
🍇menyingkirkan radikal bebas
.
🍇mengurangkan radang
.
🍇membantu kesihatan otak,kulit dan mata
.
🍇mengurangkan kedut kulit dan meningkkatkan keanjalan kulit
.
🍇melambatkan proses penuan .
.
.
Benda baik kita kongsi-kongsi😀😀
.
.
.
.
So apa tunggu lagi,sila.
📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.
.
.
.
💖jue@juju💖.
011 2908 4656.
Your trusted Sid

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements
#jerawat
#jerawat
#resdung
#bisnestanpamodal
#bisnesjanaincome
#bisnesdarirumah
#fawless
#setbajetkecantikan
#jomsihat
#shakleekanakkanak
#esp.
#vitaminc.
#vitamine.
#vivix.
#collagenpowder.
#ostermatrix.
#setkecantikan.
#setgainweight.
#setkurus

.
Assalamualaikum & hyeee🙋😃
.
.
.
.
😢senggugut❓❓
.
😢sindrom PMS❓❓
.
😢kitaran haid yang tidak stabil❓❓
.
😢ikhtiar untuk hamil❓❓
.
😢maslah kesuburan❓❓
.
😢masalah kolestrol❓❓
.
.
.
Tidak salahkan kita ikhtiar..mudah mudahan #GLAShaklee dapat membantu anda..
.
.
.
.
.
Ia banyak membantu wanita terutama yang mengalami masalah dalaman wanita..
.
.
.
.
Benda baik kita kongsi-kongsi😀😀
.
.
.
.
So apa tunggu lagi,sila.
📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.
.
.
.
💖jue@juju💖.
011 2908 4656.
Your trusted Sid

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements
#jerawat
#jerawat
#resdung
#bisnestanpamodal
#bisnesjanaincome
#bisnesdarirumah
#fawless
#setbajetkecantikan
#jomsihat
#shakleekanakkanak
#esp.
#vitaminc.
#vitamine.
#vivix.
#collagenpowder.
#ostermatrix.
#setkecantikan.
#setgainweight.
#setkurus

Assalamualaikum & haiii🙋☺️
.
.
.
.
🖤Omega Guard Shaklee🖤 .
.
.
😨😨mungkin tidak ramai yang tahu.
.
.
🖤Ok bahasa yang mudahnye ialah minyak ikan yang terbaik dari segi kualiti dan manfaatnye.Ia mengangandungi #DHA yang sangat baik untuk otak.
🖤omega-3 terdiri daripada EPA & DHA
.
.
.
.
.
~EPA~.
1)mencegah kanser.
2)mencegah pembekuan darah.
3)mengawal kadar kolestrol yang berlebihan.
4)menghindar tekanan perasaan.
5)mencegah penyakit darah tinggi.
.
.
.
.
~DHA~.
1)mencegah asma.
2)meningkatkan daya seksual.
3)mencegah sakit kulit.
4)mengelakkan kanser payudara.
5)menghindarkan daripada migrain,rasa kebas pada anggota badan.
6)mengelakkan rasa sejuk pada kaki dan tangan.
.
.
.
.
So apa tunggu lagi,sila.
📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.
.
.
.
💖Jue@juju💖.
011 2908 4656.
Your trusted Sid

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements
#jerawat
#jerawat
#resdung
#bisnestanpamodal
#bisnesjanaincome
#bisnesdarirumah
#fawless
#setbajetkecantikan
#jomsihat
#shakleekanakkanak
#esp.
#vitaminc.
#vitamine.
#vivix.
#collagenpowder.
#ostermatrix.
#setkecantikan.
#setgainweight.
#setkurus

Asslamualaikum & haiii🙋☺️
.
.
.
.
Jom intai-intai produk shaklee terutama yang popular seperti.
💃esp shaklee.
💃vitamin c shaklee.
💃vivix shaklee.
💃collagen shaklee.
💃set kecantikan shaklee.
Dan macam-macam produk lagi.
.
.
.
.
.
Tak salahkan kita sama-sama kongsi rahsia shaklee ni.
So apa tunggu lagi lekaih-lekaih.
📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.
.
.
.
💖Jue@juju💖.
011 2908 4656.
Your trusted Sid .
.
.
.
.
.
#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements
#jerawat
#jerawat
#resdung
#bisnestanpamodal
#bisnesjanaincome
#bisnesdarirumah
#fawless
#setbajetkecantikan
#jomsihat
#shakleekanakkanak
#esp.
#vitaminc.
#vitamine.
#vivix.
#collagenpowder.
#ostermatrix.
#setkecantikan.
#setgainweight.
#setkurus

Assalamualaikum & haii🙋😃
.
.
.
.
.
.
Alhamdulilah..tq2..kerana sudi copink nga akk..nanti kita ajar awak cara makan supplement dengan betul yea😍😍😍
.
.
.
.
.
Haaa kepada sesiapa yang belum pernah mencuba atau nak beli produk shaklee...jangan malu segan..
.
.
.
.
.
Jom dapatkan supplement shaklee beserta consultation/guide cara makan supplement dengan cara yang betul😃
.
.
.
.So apa tunggu lagi,sila.
📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.
.
.
.
💖Jue@juju💖.
011 2908 4656.
Your trusted Sid

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements
#jerawat
#jerawat
#resdung
#bisnestanpamodal
#bisnesjanaincome
#bisnesdarirumah
#fawless
#setbajetkecantikan
#jomsihat
#shakleekanakkanak
#esp.
#vitaminc.
#vitamine.
#vivix.
#collagenpowder.
#ostermatrix.
#setkecantikan.
#setgainweight.

Assalamualaikum & haii🙋😃
.
.
.
.
.
Alhamdulilah..testimoni sendiri amalkan esp secara konsisten😀.tq my customer😍😍
.
.
.
.
Berbaloi2kan dengan harga yang super duper awesome!😋😋tahan lama pulak tu..
.
.
.
.
.
Jom kita share rahsia #esp nie.
♥️Anda nk kurus??
#esp mengawal selera makan.
♥️Anda on diet??
Esp memberi rasa kenyang lebih lama dan membekalkan tenaga sepanjang hari.
♥️Anda nak tambah susu ibu??
Esp membantu mempercepatkan penghasilan susu.
♥️Anda nak cantik??
Esp menggebu,melicin dan menganjalkan kulit.
♥️Anda nak sihat.
Esp menyihatkan tubuh keseluruhannya.
♥️Jika anda hamil.
Esp menguatkan rahim dan memberi tenaga yang secukupnya semasa hamil.
♥️Jika nak hamil.
Esp memelihara dan memulihara rahim.
.
.
.
.
.
🎆🎆hebatkan esp🎆🎆
.
.
.
.
.
🌼Jangan malu segan..jom wasap saya .
.
.
.
.
🌼Saya sedia membantu anda😃😃
.
.
.
.
.
💖JUE@JUJU💖
011 2908 4656.
Your trusted SID.
.
.
.
.
.
#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements
#jerawat
#jerawat
#resdung
#bisnestanpamodal
#bisnesjanaincome
#bisnesdarirumah
#fawless
#setbajetkecantikan
#jomsihat
#shakleekanakkanak
#esp.
#vitaminc.
#vitamine.
#vivix.
#collagenpowder.
#ostermatrix.
#setkecantikan.

Assalamulaikumm & haii🙋😃
.
.
.
.
.
Mereka sudah berjaya dapatkan kulit idaman..anda bila lagi...😃😃
.
.
.
.
.
X salahkan mencuba..tahan 6 bulan..harga super dupa awesome!!😍
.
.
.
.
Boleh buat masker lagi uoll!!!😀😀
.
.
.
Lekaih2..izinkan juju bantu anda..
.
.
.
.
📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.
.
.
.
💖Jue@juju💖.
011 2908 4656.
Your trusted Sid

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements
#jerawat
#jerawat
#resdung
#bisnestanpamodal
#bisnesjanaincome
#bisnesdarirumah
#fawless
#setbajetkecantikan
#jomsihat
#shakleekanakkanak
#esp.
#vitaminc.
#vitamine.
#vivix.
#collagenpowder.
#ostermatrix.
#setkecantikan.
#setgainweight.
#setkurus

VITAMIN C.. Assalamualaikum & hyee🙋😊
.
.
.
.
.
Salah 1 peberet juju produk shaklee ni ialah #vitaminc..dulu sebelum join jd ahli shaklee..makan sesuka hati..banyak kali terskip..pastu expired cmtu jek..
.
.
Mana tidaknye..lambat sangat nak abis..korang tahu x..vitamin c shaklee ni tahan 6 bulan..haa..x percayakan🤔🤔
.
.
.
Lau rasa lambat sangat nak abis..boleh buat masker vitamin c..simpan dalam bekas n boleh letak kat fridge..pastu tepek kat muka..bayangkan la..sejuk2..ahaiii ilang stress..😔😔😃😃
.
.
.
.
Jom..ssape yang nak oder or belum pernah oder vitamin c tu..lekaih2..🤗🤗.
📱clik link wasap👆or.
📱DM or.
📱tinggalkan no fon untuk dihubungi
.
.
.
.
.
.
💖💖Jue@juju💖.
011 2908 4656.
Your trusted Sid

#shakleemachap
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleebenut
#shakleekotatinggi
#shakleekulai
#shakleemurah
#supplements
#jerawat
#jerawat
#resdung
#bisnestanpamodal
#bisnesjanaincome
#bisnesdarirumah
#fawless
#setbajetkecantikan
#jomsihat
#shakleekanakkanak
#esp.
#vitaminc.
#vitamine.
#vivix.
#collagenpowder.
#ostermatrix.
#setkecantikan.
#setgainweight.
#setkurus

Most Popular Instagram Hashtags