[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shakleesimpangrenggam

9495 posts

TOP POSTS

TB mengharungi banjir.. πŸ˜„ nasib bwak plastik sesiap.. πŸ˜‚
#pulauberasbasah
#islandhoping
#alfatehbatikmoden
#shakleesimpangrenggam

Nie jer kje yg mmpu dibuat bt mse skrg. πŸ˜œπŸ˜…
#fatehazim
#al-fatehbatik
#shakleesimpangrenggam

Vitamin C telah digunakan sejak tahun 40'an bertujuan menyembuhkan:
.
.
πŸ’ Penyakit kulit
πŸ’ Proses penuaan adalah disebabkan oleh radikal bebas dan faktor usia, πŸ’ Akibat dari tindak balas radikal bebas tersebut menjadikan kulit kita rosak, kusam, berkedut-kedut serta muncul pigment-pigment hitam pada kulit.
.
.
GLA Complex pula mengandungi Gamma-linolenik acid (GLA) dari minyak biji borage, Vitamin E dan minyak biji bunga matahari yang kaya dengan asid lemak Omega-6. .
.
Kombinasi kesemua bahan ini membantu untuk:
.
.
πŸ’ Melembapkan kulit, πŸ’ Melawan keradangan, πŸ’ Mengurangkan jerawat dengan mencairkan sebum yang berminyak, πŸ’ Mengurangkan radang kulit seperti eczema, allergic, gatal gatal, kulit bersisik & kulit kering, πŸ’Memudarkan jeragat
πŸ’ Menstabilkan hormon
.
.
.
#ShakleeByKakTee
#ShakleeSimpangRenggam
#ShakleeKluang
#ShakleeMachap
#ShakleeKulai
#ShakleeSingapore
#ShakleeSingapura
#ShakleeMasai
#ShakleeTamanRinting
#Vivix
#VivixShaklee
#TheRadiant4
#VitaminKulit
#AuraSeri
#KulitCantik
#CollagenPowder
#ESP
#ProteinShaklee
#VitaminCShaklee
#SrVitaC
#GlaComplex
#EPO
#AFMegaStar
#PromosiVivix
#VivixMurah
#RabunJauh
#RabunDekat
#AwakNampakCantik .
.
πŸ“² www.wasap.my/60197700957

Vitamin C telah digunakan sejak tahun 40'an bertujuan menyembuhkan:
.
.
πŸ’ Penyakit kulit
πŸ’ Proses penuaan adalah disebabkan oleh radikal bebas dan faktor usia, πŸ’ Akibat dari tindak balas radikal bebas tersebut menjadikan kulit kita rosak, kusam, berkedut-kedut serta muncul pigment-pigment hitam pada kulit.
.
.
GLA Complex pula mengandungi Gamma-linolenik acid (GLA) dari minyak biji borage, Vitamin E dan minyak biji bunga matahari yang kaya dengan asid lemak Omega-6. .
.
Kombinasi kesemua bahan ini membantu untuk:
.
.
πŸ’ Melembapkan kulit, πŸ’ Melawan keradangan, πŸ’ Mengurangkan jerawat dengan mencairkan sebum yang berminyak, πŸ’ Mengurangkan radang kulit seperti eczema, allergic, gatal gatal, kulit bersisik & kulit kering, πŸ’Memudarkan jeragat
πŸ’ Menstabilkan hormon
.
.
.
#ShakleeByKakTee
#ShakleeSimpangRenggam
#ShakleeKluang
#ShakleeMachap
#ShakleeKulai
#ShakleeSingapore
#ShakleeSingapura
#ShakleeMasai
#ShakleeTamanRinting
#Vivix
#VivixShaklee
#TheRadiant4
#VitaminKulit
#AuraSeri
#KulitCantik
#CollagenPowder
#ESP
#ProteinShaklee
#VitaminCShaklee
#SrVitaC
#GlaComplex
#EPO
#AFMegaStar
#PromosiVivix
#VivixMurah
#RabunJauh
#RabunDekat
#AwakNampakCantik .
.
πŸ“² www.wasap.my/60197700957

😨😨😨 Tak Tau Nak Cakap Macam Mana.. Yang penting CANTIKKKKK SANGAT2
KULIT AKKKK NIII😍😍 Sekali Pandangg Terus Jatuh Hati..
Ni lah akibat TERRAJIN SANGAT AMALKAN SET RADIANT SHAKLEE..
LAGI2 MAKAN COLLAGEN POWDER !! Serius tak tipu effect cantik bersih lembut bersinar.... Yang nak jadi macam akkni boleh wasap akkmanis😊
Kita sembang2 banyak lagi pasal penjagaan kulit.. Tak mau lah cantik sebab makeup je..
Biar cantik asli pastu kalau nk tambah makeup lagi cantik.... (bg yg pkai makeup lah)

Yang tak pakai makeup.
Meh cantikkan kulit bersihkan kulit secara asli.. Dengan SHAKLEEπŸ˜‰πŸ˜‰ https://akkmanisSHAKLEE.wasap.my
+60177213467

#shakleeJohor
#shakleeSimpangRenggam
#shakleeSingapore
#shakleethebestsupplement

Tengah sarapan apa tu? Ke belum sarapan lagi? .
.
Menu sarapan Kak Tee pagi ni, ESP + Collagen. Rasanya? Auumm. Lazzattt dan sangat nikmat! .
.
Lagi nikmat bila dapat manfaat dari gabungan 2 supplemen ni. .
.
Meh Kak Tee kongsikan manfaat ESP dan Collagen ni terutama untuk kecantikan. Ramai suka bab cantik-cantik ni kan. Hehe. .
.
1) ESP .
.
Protein bertindak untuk menggantikan and memperbaharui sel tubuh. Protein menyokong pengeluaran sel-sel kulit yang sihat. Kesan kepada luaran, kulit akan menjadi lebih cerah dan berseri seri. .
.
Salah satu kulit nampak pucat dan kusam adalah sebab kekurangan protein dalam badan walaupun kulit tak mengalami masalah yang teruk seperti jerawat, berparut, berjeragat dan lain-lain lagi. Sebabnya, protein adalah makanan kepada kulit. .
.
2) COLLAGEN POWDER
.
.
Semakin meningkat umur, kadar elasticity dan keanjalan kulit akan berkurangan. Itu yang kulit jadi makin kendur, berkedut dan garis garis halus mula keluar. .
.
Sebab inilah, pentingnya kita mengambil supplement yang boleh merangsang penghasilan kolagen yang maksimum untuk mengekalkan dan mengembalikan keremajaan pada kulit. Kolagen juga membantu menghilangkan parut dan bagus untuk kesihatan sendi.
.
.
Haaa, bestkan! Siapa yang tak cuba memang rugi la. Ehh, ESP dan Collagen ni ada dalam set The Radiant 4 tau. Maka, uols sangat layak dapat voucher diskaun Rm60.
.
.
Bertambah-tambah best la kan. Cepat cari Kak Tee, kita chit chat ye. Klil je link whatsapp kat bawah ni ya. .
.
.
.
#ShakleeByKakTee
#ShakleeSimpangRenggam
#ShakleeKluang
#ShakleeMachap
#ShakleeKulai
#ShakleeSingapore
#ShakleeSingapura
#ShakleeMasai
#ShakleeTamanRinting
#Vivix
#VivixShaklee
#TheRadiant4
#VitaminKulit
#AuraSeri
#KulitCantik
#CollagenPowder
#ESP
#ProteinShaklee
#VitaminCShaklee
#SrVitaC
#GlaComplex
#EPO
#AFMegaStar
#PromosiVivix
#VivixMurah
#RabunJauh
#RabunDekat
#AwakNampakCantik .
.
πŸ“² www.wasap.my/60197700957

Tengah sarapan apa tu? Ke belum sarapan lagi? .
.
Menu sarapan Kak Tee pagi ni, ESP + Collagen. Rasanya? Auumm. Lazzattt dan sangat nikmat! .
.
Lagi nikmat bila dapat manfaat dari gabungan 2 supplemen ni. .
.
Meh Kak Tee kongsikan manfaat ESP dan Collagen ni terutama untuk kecantikan. Ramai suka bab cantik-cantik ni kan. Hehe. .
.
1) ESP .
.
Protein bertindak untuk menggantikan and memperbaharui sel tubuh. Protein menyokong pengeluaran sel-sel kulit yang sihat. Kesan kepada luaran, kulit akan menjadi lebih cerah dan berseri seri. .
.
Salah satu kulit nampak pucat dan kusam adalah sebab kekurangan protein dalam badan walaupun kulit tak mengalami masalah yang teruk seperti jerawat, berparut, berjeragat dan lain-lain lagi. Sebabnya, protein adalah makanan kepada kulit. .
.
2) COLLAGEN POWDER
.
.
Semakin meningkat umur, kadar elasticity dan keanjalan kulit akan berkurangan. Itu yang kulit jadi makin kendur, berkedut dan garis garis halus mula keluar. .
.
Sebab inilah, pentingnya kita mengambil supplement yang boleh merangsang penghasilan kolagen yang maksimum untuk mengekalkan dan mengembalikan keremajaan pada kulit. Kolagen juga membantu menghilangkan parut dan bagus untuk kesihatan sendi.
.
.
Haaa, bestkan! Siapa yang tak cuba memang rugi la. Ehh, ESP dan Collagen ni ada dalam set The Radiant 4 tau. Maka, uols sangat layak dapat voucher diskaun Rm60.
.
.
Bertambah-tambah best la kan. Cepat cari Kak Tee, kita chit chat ye. Klil je link whatsapp kat bawah ni ya. .
.
.
.
#ShakleeByKakTee
#ShakleeSimpangRenggam
#ShakleeKluang
#ShakleeMachap
#ShakleeKulai
#ShakleeSingapore
#ShakleeSingapura
#ShakleeMasai
#ShakleeTamanRinting
#Vivix
#VivixShaklee
#TheRadiant4
#VitaminKulit
#AuraSeri
#KulitCantik
#CollagenPowder
#ESP
#ProteinShaklee
#VitaminCShaklee
#SrVitaC
#GlaComplex
#EPO
#AFMegaStar
#PromosiVivix
#VivixMurah
#RabunJauh
#RabunDekat
#AwakNampakCantik .
.
πŸ“² www.wasap.my/60197700957

Vitamin C telah digunakan sejak tahun 40'an bertujuan menyembuhkan:
.
.
πŸ’ Penyakit kulit
πŸ’ Proses penuaan adalah disebabkan oleh radikal bebas dan faktor usia, πŸ’ Akibat dari tindak balas radikal bebas tersebut menjadikan kulit kita rosak, kusam, berkedut-kedut serta muncul pigment-pigment hitam pada kulit.
.
.
GLA Complex pula mengandungi Gamma-linolenik acid (GLA) dari minyak biji borage, Vitamin E dan minyak biji bunga matahari yang kaya dengan asid lemak Omega-6. .
.
Kombinasi kesemua bahan ini membantu untuk:
.
.
πŸ’ Melembapkan kulit, πŸ’ Melawan keradangan, πŸ’ Mengurangkan jerawat dengan mencairkan sebum yang berminyak, πŸ’ Mengurangkan radang kulit seperti eczema, allergic, gatal gatal, kulit bersisik & kulit kering, πŸ’Memudarkan jeragat
πŸ’ Menstabilkan hormon
.
.
.
#ShakleeByKakTee
#ShakleeSimpangRenggam
#ShakleeKluang
#ShakleeMachap
#ShakleeKulai
#ShakleeSingapore
#ShakleeSingapura
#ShakleeMasai
#ShakleeTamanRinting
#Vivix
#VivixShaklee
#TheRadiant4
#VitaminKulit
#AuraSeri
#KulitCantik
#CollagenPowder
#ESP
#ProteinShaklee
#VitaminCShaklee
#SrVitaC
#GlaComplex
#EPO
#AFMegaStar
#PromosiVivix
#VivixMurah
#RabunJauh
#RabunDekat
#AwakNampakCantik .
.
πŸ“² www.wasap.my/60197700957

BEST SELLER ESP ❀
.
SIHAT+KENYANG+CANTIK+TENAGA
.
Kalau macam dulu, parut jerawat degil sangat nak hilang dan ambil masa berbulan baru pudar. Sekarang Alhamdulilah, jerawat pun susah nak hinggap 😊 .
.
Kalau nak tau, ramai customer Anis repeat order ESP. ESP nih sangat banyak MANFAAT & KEBAIKAN dia . .
Antaranya: -
.
1- Mencerahkan kulit secara sekata
2- Menghilangkan jeragat
3- Membantu menghilangkan parut
4- Menjadikan kulit muka lebih halus dan gebu
5- Mempercepatkan penyembuhan luka lepas bersalin atau operation
6- Memberi rasa kenyang lebih lama
7- Mengnjalkan payudara & punggung
8- Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati
9- Mengatasi rasa letih dan lesu
10- Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa
11- Mengatasi keguguran rambut
12- Mencantikkan kuku
13- Menghaluskan tumit pecah
14- Membekalkan tenaga berterusan
15- Meningkatkan kualiti susu ibu
16- Meningkatkan pengeluaran susu badan
17- Pengganti minum petang atau supper
18- Mengelakkan kerapuhan tulang
19- Merangsang regenerasi sel kulit dan otot
20- Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
21- Baik untuk hormon
22- Mengurangkan kedutan dan garis halus
23- Rendah lemak, tanpa kolestrol
24- Membantu mengurangkan risiko kanser
25- Bertindak sebagai antioksidan
26- Menguatkan sistem imun tubuh
27- Mempertingkatkan tahap kolestol baik
28- Memelihara kesihatan jantung
29- Merendahkan paras kolestrol
30- Mencegah osteoporosis
31- Membantu pembentukan sel-sel baru .
.
Banyakkan khasiat ESP nih? Alhamdulillah Anis sendiri dah lebih 4 bulan consistent dengan ESP. Nak dapatkan harga BEST PRICE ESP daripada Anis? Meh whatsapp Anis meh 😊 .
.
Your Trusted Shaklee Distributor,
ANIS ALESSANDRA
013-3254170

#shakleeayerhitam #shakleebakri #shakleebatupahat #shakleegelangpatah #shakleejohor #shakleejohorbahru #shakleekluang #shakleekotatinggi #shakleekulai #shakleelabis #shakleeledang #shakleemersing #shakleemuar #shakleepagoh #shakleeparitsulong #shakleepasirgudang #shakleepengerang #shakleepontian #shakleepulai #shakleesegamat #shakleesekijang #shakleesembrong #shakleesimpangrenggam #shakleesrigading #shakleetanjungpiai #shakleetebrau #shakleetenggara #shaklee

MOST RECENT

🐟Kandungan asid lemak Omega 3 dalam minyak ikan dapat meningkatkan aliran darah ke otot semasa bersenam. 🐟Ia turut membantu merangsang enzim yang berperanan dalam penyingkiran lemak supaya lemak dapat dimanfaatkan untuk tenaga. 🐟Omega Guard menjadi supplement semulajadi yang efektif untuk membantu menurunkan berat badan jika digabungkan dengan senaman!
.
Cepat whatsapp akkmanis 017 721 3467 untuk beli-cuba OmegaGuard Shaklee sekarang❗️
.

Takkan awak awak masih nak simpan lemak lemak degil tuh ish takmau takmau!!!
.
#shakleekluang #shkaleeterbaik #shakleeterengganu #shakleesingapore #setslimmingshaklee #shakleejb #shakleesimpangrenggam #shakleejbmurah #shakleemurah

Alhamdulillah, ESP dapat membantu masalab adik ni πŸ’• .

Rata rata customer akkmanis semua berpuas hati, semua akan bagi feedback positif. Yg penting usaha dan doa 🌸
.

Ni antara kebaikan ESP
.
πŸ’‹kulit menjadi lebih anjal dan gebu
πŸ’‹membantu menurunkan berat badan
πŸ’‹ memberi rasa kenyang dalam jangka masa yg pnjg
πŸ’‹ memudarkan parut, jerawat dan jeragat
πŸ’‹mempercepatkan penyembuhan luka
πŸ’‹membaiki masalah pigmentasi dan kedutan
πŸ’‹ merangsang pembentukan otot dan kulit
πŸ’‹mencegah migrain
πŸ’‹ mencegah insomnia dan tekanan
πŸ’‹membaiki masalah rambut beruban dan keguguran
.
Akkmanis 017 721 3467 🌸
HARGA TAK PERLU RISAU. HARGA MURAH #Shaklee #shakleemurah #shakleejb #shakleesingapore #shakleesimpangrenggam #shakleeesp #shakleekluang

BEST SELLER ESP ❀
.
SIHAT+KENYANG+CANTIK+TENAGA
.
Kalau macam dulu, parut jerawat degil sangat nak hilang dan ambil masa berbulan baru pudar. Sekarang Alhamdulilah, jerawat pun susah nak hinggap 😊 .
.
Kalau nak tau, ramai customer Anis repeat order ESP. ESP nih sangat banyak MANFAAT & KEBAIKAN dia . .
Antaranya: -
.
1- Mencerahkan kulit secara sekata
2- Menghilangkan jeragat
3- Membantu menghilangkan parut
4- Menjadikan kulit muka lebih halus dan gebu
5- Mempercepatkan penyembuhan luka lepas bersalin atau operation
6- Memberi rasa kenyang lebih lama
7- Mengnjalkan payudara & punggung
8- Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati
9- Mengatasi rasa letih dan lesu
10- Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa
11- Mengatasi keguguran rambut
12- Mencantikkan kuku
13- Menghaluskan tumit pecah
14- Membekalkan tenaga berterusan
15- Meningkatkan kualiti susu ibu
16- Meningkatkan pengeluaran susu badan
17- Pengganti minum petang atau supper
18- Mengelakkan kerapuhan tulang
19- Merangsang regenerasi sel kulit dan otot
20- Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
21- Baik untuk hormon
22- Mengurangkan kedutan dan garis halus
23- Rendah lemak, tanpa kolestrol
24- Membantu mengurangkan risiko kanser
25- Bertindak sebagai antioksidan
26- Menguatkan sistem imun tubuh
27- Mempertingkatkan tahap kolestol baik
28- Memelihara kesihatan jantung
29- Merendahkan paras kolestrol
30- Mencegah osteoporosis
31- Membantu pembentukan sel-sel baru .
.
Banyakkan khasiat ESP nih? Alhamdulillah Anis sendiri dah lebih 4 bulan consistent dengan ESP. Nak dapatkan harga BEST PRICE ESP daripada Anis? Meh whatsapp Anis meh 😊 .
.
Your Trusted Shaklee Distributor,
ANIS ALESSANDRA
013-3254170

#shakleeayerhitam #shakleebakri #shakleebatupahat #shakleegelangpatah #shakleejohor #shakleejohorbahru #shakleekluang #shakleekotatinggi #shakleekulai #shakleelabis #shakleeledang #shakleemersing #shakleemuar #shakleepagoh #shakleeparitsulong #shakleepasirgudang #shakleepengerang #shakleepontian #shakleepulai #shakleesegamat #shakleesekijang #shakleesembrong #shakleesimpangrenggam #shakleesrigading #shakleetanjungpiai #shakleetebrau #shakleetenggara #shaklee

SAY BYE-BYE KEPADA KULIT KUSAMπŸ™…πŸ»πŸ€ . .
❀️ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama.
❀️ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari.
❀️Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi.
❀️ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat.
❀️ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser.
❀️ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos.
❀️ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah.
❀️ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat .
.
No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semuaaaaaa orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee.
.
Anis Alessandra
Whatssap : 013-3254170
Your Health & Beauty Consultant

#shakleeayerhitam #shakleebakri #shakleebatupahat #shakleegelangpatah #shakleejohor #shakleejohorbahru #shakleekluang #shakleekotatinggi #shakleekulai #shakleelabis #shakleeledang #shakleemersing #shakleemuar #shakleepagoh #shakleeparitsulong #shakleepasirgudang #shakleepengerang #shakleepontian #shakleepulai #shakleesegamat #shakleesekijang #shakleesembrong #shakleesimpangrenggam #shakleesrigading #shakleetanjungpiai #shakleetebrau #shakleetenggara #shakleebandartunrazak #shakleebatu #shakleebukitbintang

INFINITY BEAUTY SET -
-
Bismillah
-
Assalamualaikum dan Hai.
-
-
Ini adalah Set Kecantikan Lengkap yang paling hot selling . Pendek kata , semua masalah Kecantikan yang awak alami , AKAN SETTLE !
-
-
Ada PARUT ? SELULIT ? JERAWAT ? KULIT KUSAM ? SUNBURN ? Semua masalah itu boleh tolak jejauh dengan SET KECANTIKAN LENGKAP ni je πŸ™†πŸΌ
-
-
🍢 ESP (Tahan 2 bulan)
βœ” Memperbaharui sel kulit
βœ” Sel kulit lebih sihat
βœ” Menjadikan kulit lebih sihat & berseri
βœ” Kulit menjadi lebih anjal & gebu
βœ” Mengelakkan masalah gastrik
βœ” Mempercepatkan penyembuhan Luka
βœ” Memperbanyakkan kuantiti susu
βœ” Mengawal pertumbuhan jerawat
βœ” Memudarkan parut
βœ” Menstabilkan hormon wanita
βœ” Sumber protein yang lengkap untuk harian -
-
🌸 VITA C (Tahan 6 bulan)
🍊 Mencerahkan kulit secara sekata . (Bye2 sunburn)
🍊 MERAWAT tona kulit tak sekata.
🍊 Mengurangkan minyak pada kulit muka.
🍊 Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir.
🍊 Mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan .
🍊 Mengurangkan gejala kulit kusam.
🍊 Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri .
🍊 Kelihatan lebih muda dari usia sebenar.
-
-
🌹VITAMIN E (Tahan 4 bulan)
🌟 Mengurangkan parut jerawat.
🌟 Mengurangkan kesan jeragat.
🌟 Menjadikan kulit lembab secara semulajadi.
🌟 Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering , megelupas dan bersisik .
🌟 Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela. -
-
For booking , consultation & order . Kindly WhatsApp Ain 🌸
-
-
TRUSTED SID ❀
AIN | 018-7727898

#shaklee #shakleesimpangrenggam #shakleejohor
#shakleeganu #shakleeterengganu #shakleegongbadak
#esp
#cantik
#shakleeumt
#vivix
#sihat
#vitaminc
#shakleekluang
#shakleeunisza
#uniszapastitahu
#shakleebesutsetiu
#kurus
#diet
#vivixmurah
#shakleetamanrekamas
#vivixbest
#slimming
#slim
#collogen
#collogenpowder
#collogenshaklee

INFINITY BEAUTY SET -
-
Bismillah
-
Assalamualaikum dan Hai.
-
-
Ini adalah Set Kecantikan Lengkap yang paling hot selling . Pendek kata , semua masalah Kecantikan yang awak alami , AKAN SETTLE !
-
-
Ada PARUT ? SELULIT ? JERAWAT ? KULIT KUSAM ? SUNBURN ? Semua masalah itu boleh tolak jejauh dengan SET KECANTIKAN LENGKAP ni je πŸ™†πŸΌ
-
-
🍢 ESP (Tahan 2 bulan)
βœ” Memperbaharui sel kulit
βœ” Sel kulit lebih sihat
βœ” Menjadikan kulit lebih sihat & berseri
βœ” Kulit menjadi lebih anjal & gebu
βœ” Mengelakkan masalah gastrik
βœ” Mempercepatkan penyembuhan Luka
βœ” Memperbanyakkan kuantiti susu
βœ” Mengawal pertumbuhan jerawat
βœ” Memudarkan parut
βœ” Menstabilkan hormon wanita
βœ” Sumber protein yang lengkap untuk harian -
-
🌸 VITA C (Tahan 6 bulan)
🍊 Mencerahkan kulit secara sekata . (Bye2 sunburn)
🍊 MERAWAT tona kulit tak sekata.
🍊 Mengurangkan minyak pada kulit muka.
🍊 Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir.
🍊 Mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan .
🍊 Mengurangkan gejala kulit kusam.
🍊 Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri .
🍊 Kelihatan lebih muda dari usia sebenar.
-
-
🌹VITAMIN E (Tahan 4 bulan)
🌟 Mengurangkan parut jerawat.
🌟 Mengurangkan kesan jeragat.
🌟 Menjadikan kulit lembab secara semulajadi.
🌟 Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering , megelupas dan bersisik .
🌟 Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela. -
-
For booking , consultation & order . Kindly WhatsApp Ain 🌸
-
-
TRUSTED SID ❀
AIN | 018-7727898

#shaklee #shakleesimpangrenggam #shakleejohor
#shakleeganu #shakleeterengganu #shakleegongbadak
#esp
#cantik
#shakleeumt
#vivix
#sihat
#vitaminc
#shakleekluang
#shakleeunisza
#uniszapastitahu
#shakleebesutsetiu
#kurus
#diet
#vivixmurah
#shakleetamanrekamas
#vivixbest
#slimming
#slim
#collogen
#collogenpowder
#collogenshaklee

INFINITY BEAUTY SET -
-
Bismillah
-
Assalamualaikum dan Hai.
-
-
Ini adalah Set Kecantikan Lengkap yang paling hot selling . Pendek kata , semua masalah Kecantikan yang awak alami , AKAN SETTLE !
-
-
Ada PARUT ? SELULIT ? JERAWAT ? KULIT KUSAM ? SUNBURN ? Semua masalah itu boleh tolak jejauh dengan SET KECANTIKAN LENGKAP ni je πŸ™†πŸΌ
-
-
🍢 ESP (Tahan 2 bulan)
βœ” Memperbaharui sel kulit
βœ” Sel kulit lebih sihat
βœ” Menjadikan kulit lebih sihat & berseri
βœ” Kulit menjadi lebih anjal & gebu
βœ” Mengelakkan masalah gastrik
βœ” Mempercepatkan penyembuhan Luka
βœ” Memperbanyakkan kuantiti susu
βœ” Mengawal pertumbuhan jerawat
βœ” Memudarkan parut
βœ” Menstabilkan hormon wanita
βœ” Sumber protein yang lengkap untuk harian -
-
🌸 VITA C (Tahan 6 bulan)
🍊 Mencerahkan kulit secara sekata . (Bye2 sunburn)
🍊 MERAWAT tona kulit tak sekata.
🍊 Mengurangkan minyak pada kulit muka.
🍊 Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir.
🍊 Mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan .
🍊 Mengurangkan gejala kulit kusam.
🍊 Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri .
🍊 Kelihatan lebih muda dari usia sebenar.
-
-
🌹VITAMIN E (Tahan 4 bulan)
🌟 Mengurangkan parut jerawat.
🌟 Mengurangkan kesan jeragat.
🌟 Menjadikan kulit lembab secara semulajadi.
🌟 Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering , megelupas dan bersisik .
🌟 Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela. -
-
For booking , consultation & order . Kindly WhatsApp Ain 🌸
-
-
TRUSTED SID ❀
AIN | 018-7727898

#shaklee #shakleesimpangrenggam #shakleejohor
#shakleeganu #shakleeterengganu #shakleegongbadak
#esp
#cantik
#shakleeumt
#vivix
#sihat
#vitaminc
#shakleekluang
#shakleeunisza
#uniszapastitahu
#shakleebesutsetiu
#kurus
#diet
#vivixmurah
#shakleetamanrekamas
#vivixbest
#slimming
#slim
#collogen
#collogenpowder
#collogenshaklee

SET PARUT -
Bismillah -
Assalamualaikum dan Hai🌹
-
PARUT ? Semua orang benci kan . Bila jerawat seketul dua timbul , mulalah tangan tu gatal-gatal nak menggetel sampai tinggal parut . Lepastu menyesal .
-
Tapi , lepas Ain kenal Shaklee , memang Ain jatuh cinta Gila dengan ESP + Vita E ni tau . Sebab dia membantu menghilangkan segala jenis parut . Best sangat . Siap boleh buat Masker tau πŸ˜‰
-
-
🌸 ESP ( Tahan 2 bulan )
Esp @ pure protein Shaklee membantu pertumbuhan sel baru, pengganti sel yang telah rosak . Mengembalikan sel kulit yang lebih sihat & bermaya . Basically menggantikan sel kulit yang berpatutan dengan sel yang baru .
-
-
🌸 Vita E ( Tahan 4 bulan )
Boleh dipakai secara direct terus ke parut . Mengandungi vitamin E & selenium untuk memudahkan penyerapan vitamin .
-
-
Tiada lagi masalah kulit berparut .
-
-
For booking , consultation & order . Kindly WhatsApp Ain .
-
Special Consultation for my beloved Customers .
-
-
TRUSTED SID
AIN | 018-7727898

#shaklee #shakleesimpangrenggam #shakleejohor
#shakleeganu #shakleeterengganu #shakleegongbadak
#esp
#cantik
#shakleeumt
#vivix
#sihat
#vitaminc
#shakleekluang
#shakleeunisza
#uniszapastitahu
#shakleebesutsetiu
#kurus
#diet
#vivixmurah
#shakleetamanrekamas
#vivixbest
#slimming
#slim
#collogen
#collogenpowder
#collogenshaklee

SET PARUT -
Bismillah -
Assalamualaikum dan Hai🌹
-
PARUT ? Semua orang benci kan . Bila jerawat seketul dua timbul , mulalah tangan tu gatal-gatal nak menggetel sampai tinggal parut . Lepastu menyesal .
-
Tapi , lepas Ain kenal Shaklee , memang Ain jatuh cinta Gila dengan ESP + Vita E ni tau . Sebab dia membantu menghilangkan segala jenis parut . Best sangat . Siap boleh buat Masker tau πŸ˜‰
-
-
🌸 ESP ( Tahan 2 bulan )
Esp @ pure protein Shaklee membantu pertumbuhan sel baru, pengganti sel yang telah rosak . Mengembalikan sel kulit yang lebih sihat & bermaya . Basically menggantikan sel kulit yang berpatutan dengan sel yang baru .
-
-
🌸 Vita E ( Tahan 4 bulan )
Boleh dipakai secara direct terus ke parut . Mengandungi vitamin E & selenium untuk memudahkan penyerapan vitamin .
-
-
Tiada lagi masalah kulit berparut .
-
-
For booking , consultation & order . Kindly WhatsApp Ain .
-
Special Consultation for my beloved Customers .
-
-
TRUSTED SID
AIN | 018-7727898

#shaklee #shakleesimpangrenggam #shakleejohor
#shakleeganu #shakleeterengganu #shakleegongbadak
#esp
#cantik
#shakleeumt
#vivix
#sihat
#vitaminc
#shakleekluang
#shakleeunisza
#uniszapastitahu
#shakleebesutsetiu
#kurus
#diet
#vivixmurah
#shakleetamanrekamas
#vivixbest
#slimming
#slim
#collogen
#collogenpowder
#collogenshaklee

SET PARUT -
Bismillah -
Assalamualaikum dan Hai🌹
-
PARUT ? Semua orang benci kan . Bila jerawat seketul dua timbul , mulalah tangan tu gatal-gatal nak menggetel sampai tinggal parut . Lepastu menyesal .
-
Tapi , lepas Ain kenal Shaklee , memang Ain jatuh cinta Gila dengan ESP + Vita E ni tau . Sebab dia membantu menghilangkan segala jenis parut . Best sangat . Siap boleh buat Masker tau πŸ˜‰
-
-
🌸 ESP ( Tahan 2 bulan )
Esp @ pure protein Shaklee membantu pertumbuhan sel baru, pengganti sel yang telah rosak . Mengembalikan sel kulit yang lebih sihat & bermaya . Basically menggantikan sel kulit yang berpatutan dengan sel yang baru .
-
-
🌸 Vita E ( Tahan 4 bulan )
Boleh dipakai secara direct terus ke parut . Mengandungi vitamin E & selenium untuk memudahkan penyerapan vitamin .
-
-
Tiada lagi masalah kulit berparut .
-
-
For booking , consultation & order . Kindly WhatsApp Ain .
-
Special Consultation for my beloved Customers .
-
-
TRUSTED SID
AIN | 018-7727898

#shaklee #shakleesimpangrenggam #shakleejohor
#shakleeganu #shakleeterengganu #shakleegongbadak
#esp
#cantik
#shakleeumt
#vivix
#sihat
#vitaminc
#shakleekluang
#shakleeunisza
#uniszapastitahu
#shakleebesutsetiu
#kurus
#diet
#vivixmurah
#shakleetamanrekamas
#vivixbest
#slimming
#slim
#collogen
#collogenpowder
#collogenshaklee

SAY BYE-BYE KEPADA KULIT KUSAMπŸ™…πŸ»πŸ€ . .
❀️ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama.
❀️ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari.
❀️Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi.
❀️ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat.
❀️ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser.
❀️ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos.
❀️ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah.
❀️ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat .
.
No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semuaaaaaa orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee.
.
Anis Alessandra
Whatssap : 013-3254170
Your Health & Beauty Consultant

#shakleeayerhitam #shakleebakri #shakleebatupahat #shakleegelangpatah #shakleejohor #shakleejohorbahru #shakleekluang #shakleekotatinggi #shakleekulai #shakleelabis #shakleeledang #shakleemersing #shakleemuar #shakleepagoh #shakleeparitsulong #shakleepasirgudang #shakleepengerang #shakleepontian #shakleepulai #shakleesegamat #shakleesekijang #shakleesembrong #shakleesimpangrenggam #shakleesrigading #shakleetanjungpiai #shakleetebrau #shakleetenggara #shakleebandartunrazak #shakleebatu #shakleebukitbintang

KULIT TAK BERMINYAK, BADAN RASA RINGAN
.
Alhamdulillah asbab mengamalkan ESP Shaklee secara konsisten, cust sangat puas hati dgn SHAKLEE EFFECT yang superb ni!
.
Ramai tegur badan nampak kurus & kulit dah tak rasa berminyak sangatπŸ’•
.
ESP ni buat kenyang tahan lama tu yg sesiapa nak lose weight tu KakLis mmg HIGHLY RECCOMEND ambil ESP😘
.
More info, consultation & order,
Anis Shaklee | 013-3254170

#shakleeayerhitam #shakleebakri #shakleebatupahat #shakleegelangpatah #shakleejohor #shakleejohorbahru #shakleekluang #shakleekotatinggi #shakleekulai #shakleelabis #shakleeledang #shakleemersing #shakleemuar #shakleepagoh #shakleeparitsulong #shakleepasirgudang #shakleepengerang #shakleepontian #shakleepulai #shakleesegamat #shakleesekijang #shakleesembrong #shakleesimpangrenggam #shakleesrigading #shakleetanjungpiai #shakleetebrau #shakleetenggara #shakleebandartunrazak #shakleebatu

Kenapa ESP ini tersangat famous dalam family SHAKLEE? Kenapa ESP ni mendapat tempat di hati customer? Sebabnya, dengan mengamalkan secara konsisten InshaaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK & FLAWLESS, selera makan lebih terkawal untuk BENTUK BADAN MAINTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH.
.
Pilihan hati Anis sendiri, semestinya ESP yang terbaik kerana ESP mengandungi 9 jenis asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi tidak dapat dihasilkan sendiri oleh badan.
.
🌸 Nak kulit cantik, licin, gebu
🌸 Nak bentuk badan cantik
🌸 Nak kuku dan rambut cantik
🌸 Nak otak cerdas dan daya ingatan yang baik
🌸 Nak badan bertenaga dan sihat serta tak cepat letih.
Student sangatlah digalakkan.
.
Tubuh badan kita nih secara keseluruhan semuanya terdiri daripada PROTEIN. So imagine how important for us to have enough protein daily.
.
Cuba cek balik daily food yang kita makan, cukup tak kandungan protein? Buat yang kata cukup dah ambil protein daripada ayam dan ikan, anda betul-betul yakin tak kandungan protein tu cukup untuk tampung keperluan protein badan anda?
.
Sebabnya, bila protein tak cukup, tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah kulit berjerawat sana sini, berparut dan berlubang-lubang.
.
So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein yer 😊 . .
Semestinya ESP yang TERBAIK πŸ‘
.
ANIS ALESSANDRA
013-3254170
Your Health & Beauty Consultant

#shakleeayerhitam #shakleebakri #shakleebatupahat #shakleegelangpatah #shakleejohor #shakleejohorbahru #shakleekluang #shakleekotatinggi #shakleekulai #shakleelabis #shakleeledang #shakleemersing #shakleemuar #shakleepagoh #shakleeparitsulong #shakleepasirgudang #shakleepengerang #shakleepontian #shakleepulai #shakleesegamat #shakleesekijang #shakleesembrong #shakleesimpangrenggam #shakleesrigading #shakleetanjungpiai #shakleetebrau #shakleetenggara

BEST SELLER ESP ❀
.
SIHAT+KENYANG+CANTIK+TENAGA
.
Kalau macam dulu, parut jerawat degil sangat nak hilang dan ambil masa berbulan baru pudar. Sekarang Alhamdulilah, jerawat pun susah nak hinggap 😊 .
.
Kalau nak tau, ramai customer Anis repeat order ESP. ESP nih sangat banyak MANFAAT & KEBAIKAN dia . .
Antaranya: -
.
1- Mencerahkan kulit secara sekata
2- Menghilangkan jeragat
3- Membantu menghilangkan parut
4- Menjadikan kulit muka lebih halus dan gebu
5- Mempercepatkan penyembuhan luka lepas bersalin atau operation
6- Memberi rasa kenyang lebih lama
7- Mengnjalkan payudara & punggung
8- Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati
9- Mengatasi rasa letih dan lesu
10- Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa
11- Mengatasi keguguran rambut
12- Mencantikkan kuku
13- Menghaluskan tumit pecah
14- Membekalkan tenaga berterusan
15- Meningkatkan kualiti susu ibu
16- Meningkatkan pengeluaran susu badan
17- Pengganti minum petang atau supper
18- Mengelakkan kerapuhan tulang
19- Merangsang regenerasi sel kulit dan otot
20- Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
21- Baik untuk hormon
22- Mengurangkan kedutan dan garis halus
23- Rendah lemak, tanpa kolestrol
24- Membantu mengurangkan risiko kanser
25- Bertindak sebagai antioksidan
26- Menguatkan sistem imun tubuh
27- Mempertingkatkan tahap kolestol baik
28- Memelihara kesihatan jantung
29- Merendahkan paras kolestrol
30- Mencegah osteoporosis
31- Membantu pembentukan sel-sel baru .
.
Banyakkan khasiat ESP nih? Alhamdulillah Anis sendiri dah lebih 4 bulan consistent dengan ESP. Nak dapatkan harga BEST PRICE ESP daripada Anis? Meh whatsapp Anis meh 😊 .
.
Your Trusted Shaklee Distributor,
ANIS ALESSANDRA
013-3254170

#shakleeayerhitam #shakleebakri #shakleebatupahat #shakleegelangpatah #shakleejohor #shakleejohorbahru #shakleekluang #shakleekotatinggi #shakleekulai #shakleelabis #shakleeledang #shakleemersing #shakleemuar #shakleepagoh #shakleeparitsulong #shakleepasirgudang #shakleepengerang #shakleepontian #shakleepulai #shakleesegamat #shakleesekijang #shakleesembrong #shakleesimpangrenggam #shakleesrigading #shakleetanjungpiai #shakleetebrau #shakleetenggara #shaklee

Vitamin C telah digunakan sejak tahun 40'an bertujuan menyembuhkan:
.
.
πŸ’ Penyakit kulit
πŸ’ Proses penuaan adalah disebabkan oleh radikal bebas dan faktor usia, πŸ’ Akibat dari tindak balas radikal bebas tersebut menjadikan kulit kita rosak, kusam, berkedut-kedut serta muncul pigment-pigment hitam pada kulit.
.
.
GLA Complex pula mengandungi Gamma-linolenik acid (GLA) dari minyak biji borage, Vitamin E dan minyak biji bunga matahari yang kaya dengan asid lemak Omega-6. .
.
Kombinasi kesemua bahan ini membantu untuk:
.
.
πŸ’ Melembapkan kulit, πŸ’ Melawan keradangan, πŸ’ Mengurangkan jerawat dengan mencairkan sebum yang berminyak, πŸ’ Mengurangkan radang kulit seperti eczema, allergic, gatal gatal, kulit bersisik & kulit kering, πŸ’Memudarkan jeragat
πŸ’ Menstabilkan hormon
.
.
.
#ShakleeByKakTee
#ShakleeSimpangRenggam
#ShakleeKluang
#ShakleeMachap
#ShakleeKulai
#ShakleeSingapore
#ShakleeSingapura
#ShakleeMasai
#ShakleeTamanRinting
#Vivix
#VivixShaklee
#TheRadiant4
#VitaminKulit
#AuraSeri
#KulitCantik
#CollagenPowder
#ESP
#ProteinShaklee
#VitaminCShaklee
#SrVitaC
#GlaComplex
#EPO
#AFMegaStar
#PromosiVivix
#VivixMurah
#RabunJauh
#RabunDekat
#AwakNampakCantik .
.
πŸ“² www.wasap.my/60197700957

Bismillah
-
Assalamualaikum dan Hai
-
-
Ramai lagi tak Kat sini yang belum kenal Vitamin C Shaklee ? Well vitamin C Shaklee ni special case sikit sebab kita panggil sustained release iaitu vitamin C Shaklee ni akan dilepaskan secara perlahan-lahan dalam badan kita.
-
-
Maksudnya 1 tablet tu akan diserap perlahan-lahan oleh badan kita . So tiada istilah vitamin berlebihan tau. -
-
Satu botol Vitamin C Shaklee tahan sehingga 6 bulan which is sangat lama ! Kalau nak kongsi dengan mak pon boleh sangat . -
-
🌸 MEMBENTUK KOLOGEN
Kalau nak tahu vitamin C boleh membentuk penghasilan kologen baru didalam badan. So , kalau ada parut , jerawat , kulit kurang memuaskan memang highly recommend sangatΒ².
-
-
🌸 MEMPERBAIKI SIMPTOM PENDARAHAN
Masalah senang lebam , gusi berdarah , kulit kering & kulit kasar adalah disebabkan kekurangan Vita C.
-
-
🌸TINGKATKAN SISTEM IMUN
Kalau demam , selesema telanlah Vita C !
-
-
🌸 KULIT CANTIK GILA
🌸 ANTI OKSIDAN 🌸 MENGURANGKAN INSOMNIA
🌸 MENGGALAKKAN TAHAP KOLESTROL YANG SIHAT
-
-
For booking , consultation & order , boleh terus WhatsApp Ain .
-
-
Special Consultation for my beloved Customers 😘
-
-
TRUSTED SID
AIN | 018-7727898

#shaklee #shakleesimpangrenggam #shakleejohor
#shakleeganu #shakleeterengganu #shakleegongbadak
#esp
#cantik
#shakleeumt
#vivix
#sihat
#vitaminc
#shakleekluang
#shakleeunisza
#uniszapastitahu
#shakleebesutsetiu
#kurus
#diet
#vivixmurah
#shakleetamanrekamas
#vivixbest
#slimming
#slim
#collogen
#collogenpowder
#collogenshaklee

Bismillah
-
Assalamualaikum dan Hai
-
-
Ramai lagi tak Kat sini yang belum kenal Vitamin C Shaklee ? Well vitamin C Shaklee ni special case sikit sebab kita panggil sustained release iaitu vitamin C Shaklee ni akan dilepaskan secara perlahan-lahan dalam badan kita.
-
-
Maksudnya 1 tablet tu akan diserap perlahan-lahan oleh badan kita . So tiada istilah vitamin berlebihan tau. -
-
Satu botol Vitamin C Shaklee tahan sehingga 6 bulan which is sangat lama ! Kalau nak kongsi dengan mak pon boleh sangat . -
-
🌸 MEMBENTUK KOLOGEN
Kalau nak tahu vitamin C boleh membentuk penghasilan kologen baru didalam badan. So , kalau ada parut , jerawat , kulit kurang memuaskan memang highly recommend sangatΒ².
-
-
🌸 MEMPERBAIKI SIMPTOM PENDARAHAN
Masalah senang lebam , gusi berdarah , kulit kering & kulit kasar adalah disebabkan kekurangan Vita C.
-
-
🌸TINGKATKAN SISTEM IMUN
Kalau demam , selesema telanlah Vita C !
-
-
🌸 KULIT CANTIK GILA
🌸 ANTI OKSIDAN 🌸 MENGURANGKAN INSOMNIA
🌸 MENGGALAKKAN TAHAP KOLESTROL YANG SIHAT
-
-
For booking , consultation & order , boleh terus WhatsApp Ain .
-
-
Special Consultation for my beloved Customers 😘
-
-
TRUSTED SID
AIN | 018-7727898

#shaklee #shakleesimpangrenggam #shakleejohor
#shakleeganu #shakleeterengganu #shakleegongbadak
#esp
#cantik
#shakleeumt
#vivix
#sihat
#vitaminc
#shakleekluang
#shakleeunisza
#uniszapastitahu
#shakleebesutsetiu
#kurus
#diet
#vivixmurah
#shakleetamanrekamas
#vivixbest
#slimming
#slim
#collogen
#collogenpowder
#collogenshaklee

Most Popular Instagram Hashtags