[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shakleesetkesuburan

1963 posts

TOP POSTS

Vitalea sebagai IRON SUPPLY (dan multivitamin) .
.
.
✔ Iron penting untuk pembentukan darah merah
.
✔ Bila pembentukan darah merah cukup > oksigen dan nutrien lain mudah dibawa kepada baby
.
✔Sebab tu setiap bulan nurse akan check paras HB darah untuk pastikan ibu berada di paras yg normal iaitu 11 ke atas. ✔ Kekurangkan iron akan sebabkan ibu mudah letih dan berisiko dapat anemia
.
✔ Amaun darah akan meningkat semasa hamil, sekurangnya 50% daripada biasa. Sebab tu kita perlukan iron yang lebih untuk development baby dan placenta. .
✔ Kekurangan iron juga akan sebabkan kelahiran pramatang atau pun gugur.
.
Nak tahu lebih lagi pasal vitalea shaklee?blh klik link wasap www.wasap.my/60102347760 .
.
#shaklee #shakleekl #shakleeselangor #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleebangi #shakleekajang #shakleenilai #shakleeupmserdang #shakleeserdang #shakleesetkecantikan #shakleesethamil #shakleesetmenyusu #shakleesetkesuburan #shakleesetjerawat #shakleesetkurus #shakleevitaminbudak #shakleedengkil #shakleesihat #shakleesetbuasir #shakleesupplement #shakleebanting #shakleeklia #shakleesetresdung #shakleetestimoni #shakleeukmbangi #shakleebaby #shakleehbimune #shakleevitalea #testimonivitaleashaklee

Assalamualaikum 😊
.
Biasa dengar orang jual produk Shaklee ? Apa yang best sangat? Tak sama macam jual produk lain ke? 🤔
.
Tak, tak sama. Bila kita jual produk Shaklee, macam2 benefits kita dapat. Bukan setakat:
Jual 👉profit👉restock👉Repeat.
.
Shaklee adalah lebih dari itu.
.
Jom saya ringkaskan benefits yang anda akan dapat apabila sertai Shaklee:
.
.
✅Peluang jana income 4 hingga 5 angka sebulan
✅Sistem yang adil dan sistematik
✅Rangkaian produk yang berkualiti
✅Tak perlu jadi stokis / simpan stok
✅Trip dalam dan luar negara percuma
(Flight + Hotel + Transport + Makan + Duit Belanja)
✅Umrah percuma
✅Bonus kereta yang dibayar tunai
✅Annual Conference
✅Anugerah Kecemerlangan
✅Tak perlu pos order
(Ordering melalui website)
✅Harga Ahli
✅Dan banyak lagi
.
=================
.
Jika anda berminat, saya boleh explain lebih details tentang bisnes ni. Cuma perlu whatsapp saya, atau tinggalkan nombor untuk saya hubungi. .
A better life awaits you ❤️
.
Aida / Sani
017 669 0555
(Master Coordinator since 2016)
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
Fb : siti norshuhaida
.
#membershipshaklee
#millionaireprosper
#bisnesshaklee
#ahlishaklee

❤️ ESP ADALAH ANTARA BEST SELLING PRODUK DALAM SHAKLEE ❤️
.
Tapi kenapa?
.
.
Walaupun takde promosi, tetap ramai yang tanya tentang #espshaklee ni. Memang wajib lah. Kalau ada promosi lagilah tak menang tangan packing ESP untuk customer.Sehari berbelas berpuluh parcel!
.
.
ESP Shaklee ni sangat banyak kebaikan. Ia terbaik untuk KESIHATAN, TENAGA, DIET, CANTIK, CERAH KULIT, KURUS, OTOT dan banyak lagi. Semua orang boleh ambil ESP ni tak kiralah lelaki mahupun perempuan, tua atau muda, ibu #hamil mahupun #berpantang dan ramai lagi. Terdapat 1001 manfaat dalam satu tong ESP ni.
.
ESP ni pastinya semulajadi dan dihasilkan dari sumber soya yang Non-GMO (yang tidak diubah suai secara genetik - tiada bahan kimia langsung! ). Sekaligus tidak memberi apa2 kesan tidak baik kerana cara penghasilannya berbeza dan 100% selamat utk diminum.
.
Jom cuba ESP hari ini 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida

Assalamualaikum 😊
.
Biasa dengar orang jual produk Shaklee ? Apa yang best sangat? Tak sama macam jual produk lain ke? 🤔
.
Tak, tak sama. Bila kita jual produk Shaklee, macam2 benefits kita dapat. Bukan setakat:
Jual 👉profit👉restock👉Repeat.
.
Shaklee adalah lebih dari itu.
.
Jom saya ringkaskan benefits yang anda akan dapat apabila sertai Shaklee:
.
.
✅Peluang jana income 4 hingga 5 angka sebulan
✅Sistem yang adil dan sistematik
✅Rangkaian produk yang berkualiti
✅Tak perlu jadi stokis / simpan stok
✅Trip dalam dan luar negara percuma
(Flight + Hotel + Transport + Makan + Duit Belanja)
✅Umrah percuma
✅Bonus kereta yang dibayar tunai
✅Annual Conference
✅Anugerah Kecemerlangan
✅Tak perlu pos order
(Ordering melalui website)
✅Harga Ahli
✅Dan banyak lagi
.
=================
.
Jika anda berminat, saya boleh explain lebih details tentang bisnes ni. Cuma perlu whatsapp saya, atau tinggalkan nombor untuk saya hubungi. .
A better life awaits you ❤️
.
Aida / Sani
017 669 0555
(Master Coordinator since 2016)
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
Fb : siti norshuhaida
.
#membershipshaklee
#millionaireprosper
#bisnesshaklee
#ahlishaklee

Assalamualaikum 😊
.
Biasa dengar orang jual produk Shaklee ? Apa yang best sangat? Tak sama macam jual produk lain ke? 🤔
.
Tak, tak sama. Bila kita jual produk Shaklee, macam2 benefits kita dapat. Bukan setakat:
Jual 👉profit👉restock👉Repeat.
.
Shaklee adalah lebih dari itu.
.
Jom saya ringkaskan benefits yang anda akan dapat apabila sertai Shaklee:
.
.
✅Peluang jana income 4 hingga 5 angka sebulan
✅Sistem yang adil dan sistematik
✅Rangkaian produk yang berkualiti
✅Tak perlu jadi stokis / simpan stok
✅Trip dalam dan luar negara percuma
(Flight + Hotel + Transport + Makan + Duit Belanja)
✅Umrah percuma
✅Bonus kereta yang dibayar tunai
✅Annual Conference
✅Anugerah Kecemerlangan
✅Tak perlu pos order
(Ordering melalui website)
✅Harga Ahli
✅Dan banyak lagi
.
=================
.
Jika anda berminat, saya boleh explain lebih details tentang bisnes ni. Cuma perlu whatsapp saya, atau tinggalkan nombor untuk saya hubungi. .
A better life awaits you ❤️
.
Aida / Sani
017 669 0555
(Master Coordinator since 2016)
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
Fb : siti norshuhaida
.
#membershipshaklee
#millionaireprosper
#bisnesshaklee
#ahlishaklee

APA ITU VIVIX SHAKLEE?
-
Vivix adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.
-
Mengandungi campuran unik botani Anggur Muscadine , Polygonum Cuspidatum , Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik.
-
Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.
.
KEBAIKAN VIVIX ?
🍷Menggalak penuaan yang sihat – awet muda dan anti-penuaan
🍷Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
🍷Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
🍷Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
🍷Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
🍷Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk
🍷Membantu dlm proses penurunan berat badan
🍷Menyokong kesihatan mata
🍷Meningkatkan kesihatan imun badan
🍷Menggalakan kesihatan keseluruhan
.
Vivix merupakan extract daripada: .
- Polyganum Aspidatum (anti aging )
- Anggur Muscadine : lebih cromosom (bertindak lebih bagus)
- Lobak Ungu (Kaya dengan polifenol)
- Elderberry
.
www.wasap.my/60102347760
.
#shaklee #shakleekl #shakleeselangor #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleebangi #shakleekajang #shakleenilai #shakleeupmserdang #shakleeserdang #shakleesetkecantikan #shakleesethamil #shakleesetmenyusu #shakleesetkesuburan #shakleesetjerawat #shakleesetkurus #shakleevitaminbudak #shakleedengkil #shakleesihat #shakleesetbuasir #shakleesupplement #shakleebanting #shakleeklia #shakleesetresdung #shakleetestimoni #shakleeukmbangi #vivixshakleeberkesan #shakleecantik #testimonivivixshaklee #shakleevivixterbaik

Vitamin e shaklee atau nama lain "vitamin cinta" haaaw jangan tak tahu vit e juga supplement kesuburan lelaki tau
/
Vitamin e kaya dengan antioksidan dan boleh mengawet muda kan kita
/
Sape taknak nampak muda dari usia kan kan kan😂
/
Ok ni saya share banyak lagi kebaikan vit cinta ni 👇👇👇👇👇
/
Sebotol tahan 4 bulan. Jimat kan?
/
KHASIAT VITAMIN E SHAKLEE .
1. Mencantikan kulit dan menaikkan seri wajah, kulit semakin halus, gebu dan licin
2. Mengurangkan jeragat, parut & jerawat
3. Mengandungi antioksidan yang tinggi dan bertindak untuk awet muda
4. Mengekalkan kesihatan saraf dan otot
5. Meningkatkan kesuburan
6. Menyelesaikan masalah kelesuan
7. Meningkatkan keinginan seksual suami isteri
8. Meningkatkan orgasma yang lebih kerap dan semangat
9. Merendahkan kadar kolesterol.
10. Membantu mencegah kanser.
11. Merendahkan risiko katarak.
12. Membantu kawasan gelap areola itu mengecil dan warna puting menjadi cerah semula.
13. Parut strecth mark menjadi semakin pudar
/
Noremah shaklee
+60102347760
/
#shaklee #shakleekl #shakleeselangor #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleebangi #shakleekajang #shakleenilai #shakleeupmserdang #shakleeserdang #shakleesetkecantikan #shakleesethamil #shakleesetmenyusu #shakleesetkesuburan #shakleesetjerawat #shakleesetkurus #shakleevitaminbudak #shakleeantikanser #shakleesihat #shakleesales #shakleesupplement #shakleefreeprostage #shakleeklia #shakleesetresdung #shakleetestimoni #shakleeukmbangi #testimonivitamineshaklee #shakleesetkecantikan #shakleekulitkering #shakleekulitkusam #shakleesonybangi

MOST RECENT

Jualan akhir tahun 😍
.
Dapatkan produk2 Shaklee pada harga terbaik. Nak jimat ? Ini lah masanya. ❤️
.
Anda sedang mencari produk shaklee seperti :
.
#espshaklee
#vitamincshaklee
#omegashaklee
#setslimmingshaklee
#setkecantikanshaklee
.
Dan lain2 produk? Aida boleh bantu 😊. Aida sediakan free consultation dan harga produk yang Aida jual amat berpatutan dan menjimatkan.❤️
.
.
Postage adalah setiap hari pada pukul 5 petang kecuali kalau pos laju tutup. Cod area Seremban, Kuala Lumpur dan Kota Bharu bergantung pada hari / waktu. Area lain seluruh Malaysia boleh diatur 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida

Jualan akhir tahun 😍
.
Dapatkan produk2 Shaklee pada harga terbaik. Nak jimat ? Ini lah masanya. ❤️
.
Anda sedang mencari produk shaklee seperti :
.
#espshaklee
#vitamincshaklee
#omegashaklee
#setslimmingshaklee
#setkecantikanshaklee
.
Dan lain2 produk? Aida boleh bantu 😊. Aida sediakan free consultation dan harga produk yang Aida jual amat berpatutan dan menjimatkan.❤️
.
.
Postage adalah setiap hari pada pukul 5 petang kecuali kalau pos laju tutup. Cod area Seremban, Kuala Lumpur dan Kota Bharu bergantung pada hari / waktu. Area lain seluruh Malaysia boleh diatur 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida

Jualan akhir tahun 😍
.
Dapatkan produk2 Shaklee pada harga terbaik. Nak jimat ? Ini lah masanya. ❤️
.
Anda sedang mencari produk shaklee seperti :
.
#espshaklee
#vitamincshaklee
#omegashaklee
#setslimmingshaklee
#setkecantikanshaklee
.
Dan lain2 produk? Aida boleh bantu 😊. Aida sediakan free consultation dan harga produk yang Aida jual amat berpatutan dan menjimatkan.❤️
.
.
Postage adalah setiap hari pada pukul 5 petang kecuali kalau pos laju tutup. Cod area Seremban, Kuala Lumpur dan Kota Bharu bergantung pada hari / waktu. Area lain seluruh Malaysia boleh diatur 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida

SET HAMIL TERBAIK DI PASARAN
.
Assalamualaikum semua :) Aida nak kongsikan #sethamilshaklee yang terbaik yang anda boleh cuba. Aida sendiri dah rasai kebaikannya sejak mengandung anak pertama lagi tau. Memang best sangat 😊.
.
So dalam satu set ni ada :
.
❤️ Vitalea
Multivitamin yang mengandungi nutrisi bersamaan 40 jenis makanan. Mengandungi Zat Besi untuk meningkatkan HB dan anemia.
.
❤️ B Complex
Mengandungi 8 jenis Vitamin B yang PERLU untuk tubuh. Menukarkan makanan kepada tenaga, mengelakkan stress. Juga mengandungi Asid Folik untuk mengelakkan Spina Bifida pada bayi.
.
❤️ Vitamin C
Meningkat imunisasi pada tubuh ibu yang biasanya berkurangan apabila hamil. Serta mencantikkan kulit ibu dan bayi.
.
❤️ Ostematrix
Mengandungi Kalsium serta mineral lain untuk tulang dan gigi. Apabila hamil, kalsium dalam badan ibu akan dibekalkan kepada bayi. Jadi ibu perlu mendapatkan kalsium yang cukup dari pemakanan seharian untuk menggantikan kalsium yang disalurkan pada bayi tadi. Ia juga membantu mengelakkan sakit pinggang, cramp, dan sembelit ketika kehamilan. Kalsium yang cukup dalam badan ibu mengelakkan rasa mual ketika kehamilan.
.
❤️ Omega Guard Shaklee (start 2nd trimester)
Minyak ikan dari dasar laut (bebas pencemaran merkuri) yang telah melalui 3 kali proses penyulingan untuk memastikan kualiti yang tinggi. Mengandungi % EPA dan DHA tertinggi berbanding jenama minyak ikan yang lain. Penting untuk perkembangan mata dan otak bayi, dan mengelakkan premature delivery.
.
❤️ ESP Shaklee
Protein soya yang tidak diubah genetiknya untuk bekalan protein untuk tenaga ibu dan penting untuk perkembangan bayi dalam kandungan.
.
Ada ibu hamil kat sini yang nak cuba 🙋? Jom aida berikan free consultation. Boleh whatsapp Aida atau tinggalkan nombor anda ye 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
.
#sethamilshaklee
#shakleesethamil
#sethamilterbaik

🌸 Apa yang specialnya tentang hot selling Vitamin C Shaklee ni?
.
Vitamin C ni tak ada senjata hebat tapi dia lah yang melindungi badan kita dengan cara meningkatkan immune system tubuh kita. Sekaligus mengelakkan kita daripada mudah jatuh sakit, demam dan seangkatan dengannya. 😊
.
Istimewanya Vitamin C ni adalah :
.
❤️Sumber SEMULAJADI yang diperoleh daripada ekstrak jagung (sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif).
❤️Sistem PELEPASAN BERPERINGKAT yang melepaskan 100mg vitamin c setiap jam selama 5 jam. (meningkatkan penggunaan & mengurangkan pembaziran Vitamin C yang tidak diserap).
❤️Kaya dengan 120mg BIOFLAVONOID SITRUS yang bertindak secara sinergy dengan Vitamin C (meningkatkan keberkesanannya).
.
Jom grab sekarang. Aida janji bagi harga paling istimewa untuk anda 😊
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#vitamincshaklee
#shakleevitaminc
#resdungshaklee
#setjerawatshaklee

Kenapa ESP Shaklee ni tersangat famous dalam banyak-banyak produk SHAKLEE? Kenapa sebut je ESP, ramai orang kenal? Padahal tak pernah iklan kat TV pun. Sebabnya, penangan ESP memang best. Jadi buah mulut tanpa perlu iklan berbayar.
.
Pengamal ESP secara konsisten InshaaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK, LICIN & BERSERI. Selera makan juga lebih terkawal untuk BERAT BADAN MAINTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH.
.
Aida sendiri amalkan ESP setiap hari . Dah boleh dikatakan keperluan harian dah. Takde esp tak sah. Lagipun ESP sumber protein yang terbaik kerana ESP mengandungi 9 jenis asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi tidak dapat dihasilkan sendiri oleh badan.
.
✅Nak kulit cantik, licin, gebu
✅Nak kuku dan rambut cantik
✅Nak otak cerdas dan daya ingatan yang baik
✅Nak badan bertenaga dan sihat serta tak cepat letih
.
Basically, seluruh tubuh kita, hujung rambut sampai hujung jari kaki, semua asasnya PROTEIN. Untuk kasihatan menyeluruh, kita perlukan PROTEIN dari sumber yang dijamin terbaik.
.
Tapi cukupkah pengambilan protein harian kita?Makanan yang kita makan cukup berkhasiat?
.
Jadi, tak pelik la sekarang ni ramai muda-muda lagi dah cepat letih lesu, masalah kulit, jerawat, berparut, kulit tona tak sekata dan macam macam lagi.
.
So kalau nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN, AKTIF & BERTENAGA make sure consume enough protein okay?
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari .
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#espshaklee
#shakleeesp
#setkecantikanshaklee
#setkurusshaklee

🙅🏻Tak perlu membazir cucuk sana sini untuk tegangkan kulit , kurangkan kedutan , cerahkan kulit , selesaikan masalah kulit dan sebagainya 🙅🏻
.
.
Cukup hanya dengan pengambilan COLLAGEN SHAKLEE yang konsisten sahaja 😊
.
16 Fungsi Collagen Powder Shaklee : 👇🏻
.
.
1)🐠Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
2)🐠Mengecilkan liang-liang roma
3)🐠Melembapkan kulit dan mengurangkan kekeringan kulit
4)🐠Mencerahkan dan menjadikan kulit bersih tanpa jeragat dan pigmentasi
5)🐠Mengembalikan keanjalan kulit
6)🐠Meningkatkan kekuatan sesendi dan memudahkan pergerakan otot-otot
7)🐠Meningkatkan fungsi organ-organ dalaman yang memerlukan collagen
8)🐠Menyokong kalsium dalam tubuh dan mengurangkan kesan sakit belakang dan sendi
9🐠Melembapkan rambut dan memelihara rambut dari bercabang
10)🐠Menguatkan kuku dan menjadikan kuku sihat dan berwarna pink
11)🐠Menegangkan kembali payudara dan punggung
12)🐠Mengurangkan garis halus pada leher
14)🐠Menguatkan gusi anda
15)🐠Memelihara kornea mata anda daripada kering dan cepat letih
16)🐠Menghilangkan lingkaran gelap bawah mata
.
.
COLLAGEN POWDER adalah supplement shaklee pertama yang aida consume . Ternyata ianya bukan OMONG KOSONG ❌ Collagen Shaklee memang 👍
.
.
Ramai dah cuba dan sangat berpuas hati dengan kualiti dan kesan COLLAGEN YANG EXCLUSIVE ni
.
.
Anda bila lagi ? 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#kolagenshaklee
#collagenshaklee
#shakleecollagen

Jom aida share kenapa ramai memilih ESP + VIT C ni 😊
.
.
Kelebihan best seller ESP Shaklee :
.
❤️Sangat penting untuk membentuk kolagen pada kulit.
❤️Berperanan mempercepatkan proses pemulihan pada kulit dan mencerahkan kulit.
❤️Melindungi sel-sel dari kerosakan, mengecilkan pori-pori muka.
❤️Bertindak sebagai anti oksida, menggantikan sel-sel kulit yang baru
❤️Memudarkan parut dengan cepat
.
.
Kelebihan Vitamin C Shaklee :
.
❤️Antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain.
❤️Melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.
❤️Melindungi dan membaiki kulit.
❤️Bahan utama dalam sintesis kolagen
❤️Memberi kesan kulit yang sekata, cerah dan lembab.
❤️Melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti tubuh
.
.
Sebenarnya kan , banyak lagi kelebihan gabungan dua supplement terbaik ni . Yang penting dah ramai yang mengalami perubahan dan mendapatkan kulit yang di idamkan selama ni . Anda bila lagi ? Jom dapatkan ESP & VIT C dengan harga TERBAIK sekarang 😘
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#vitamincshaklee
#espshaklee
#setkecantikanshaklee
#setkurusshaklee

Tengah mencari Set Kecantikan Shaklee ? Aida sangat sangat rekemen combo paling hangat dalam keluarga Shaklee ni. Ia juga adalah set paling basic untuk anda yang ingin ubah diri ke arah yang lebih baik inshaAllah.
.
Aida terangkan secara mudah kebaikan kedua dua produk ni ya 👇 ✅ Antara kelebihan ESP Shaklee :
.
🌸Membantu kulit menjadi lebih licin dan berseri.
🌸Membekalkan protein yang lengkap untuk tubuh badan kita.
🌸Membantu kita berdiet. Sekali minum kenyang dari pagi ke petang.
.
.
✅ Antara kelebihan Vitamin C Shaklee pula:
.
🌸 Membentuk kolagen di bawah lapisan kulit
🌸mencerahkan kulit secara sekata
🌸mengurangkan minyak di muka
🌸menghalang pembentukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat.
.
Ni antara kelebihan yang Aida dapat masukkan. Sebenarnya banyak lagi kelebihan yang tak cukup ruang untuk Aida jelaskan. Jadi kalau nak tahu lebih details, boleh contact Aida ya 😊 .
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari .
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#vitamincshaklee
#espshaklee
#setkecantikanshaklee
#setkurusshaklee

Keistimewaan Omega Guard Shaklee:
.
✨Diekstrak dari ikan laut air sejuk (sardin, mackerel, herring, anchhovies) di perairan negara Jepun. Ianya bukan dari hati minyak ikan dan Omega Guard ini 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan hati minyak ikan.
.
✨Dihasilkan melalui proses penyulingan proprietari tiga molekul bagi mengekstrak asid lemak Omega-3 yang paling tulen dan paling semulajadi serta ,menyingkirkan bahan bahaya seperti Plumbum, Merkuri, Arsenik, Kadmium, Dioksin dan PCB (polychlorinated biphenyl) yang merupakan bahan kimia industri yang sangat bertoksik.
.
Antara manfaat Omega Guard:
.
🐟 Mencegah masalah saluran darah / stroke
🐟 Membantu tumbesaran & perkembangan otak janin
🐟 Membantu perkembangan memori
🐟 Meningkatkan sistem imun
🐟 Memelihara fungsi sendi dan gout dengan effective
🐟 Membantu stabilkan emosi
🐟 Mencegah insomnia
🐟 Mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon wanita yang menyebabkan PMS
🐟 Melicinkan kulit dan membuat kulit kelihatan kemerah-merahan
.
www.wasap.my/60102347760
.
.
#shaklee
#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeputrajaya
#shakleecyberjaya
#shakleebangi
#shakleekajang
#naturalproduct
#milkbooster
#shakleeserdang
#shakleesetkecantikan
#minyakikanasliomega
#shakleesetmenyusu
#shakleesetkesuburan
#shakleesetjerawat
#supplementbudak
#shakleevitaminbudak
#shakleedengkil
#shakleesihat
#shakleesetbuasir
#shakleesupplement
#shakleebanting
#shakleeklia
#shakleesetresdung
#omegaguardshaklee
#shakleeukmbangi
#shakleebaby
#shakleecantik
#testimoniminyakikanomegashaklee

Jualan akhir tahun 😍
.
Dapatkan produk2 Shaklee pada harga terbaik. Nak jimat ? Ini lah masanya. ❤️
.
Anda sedang mencari produk shaklee seperti :
.
#espshaklee
#vitamincshaklee
#omegashaklee
#setslimmingshaklee
#setkecantikanshaklee
.
Dan lain2 produk? Aida boleh bantu 😊. Aida sediakan free consultation dan harga produk yang Aida jual amat berpatutan dan menjimatkan.❤️
.
.
Postage adalah setiap hari pada pukul 5 petang kecuali kalau pos laju tutup. Cod area Seremban, Kuala Lumpur dan Kota Bharu bergantung pada hari / waktu. Area lain seluruh Malaysia boleh diatur 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida

Jualan akhir tahun 😍
.
Dapatkan produk2 Shaklee pada harga terbaik. Nak jimat ? Ini lah masanya. ❤️
.
Anda sedang mencari produk shaklee seperti :
.
#espshaklee
#vitamincshaklee
#omegashaklee
#setslimmingshaklee
#setkecantikanshaklee
.
Dan lain2 produk? Aida boleh bantu 😊. Aida sediakan free consultation dan harga produk yang Aida jual amat berpatutan dan menjimatkan.❤️
.
.
Postage adalah setiap hari pada pukul 5 petang kecuali kalau pos laju tutup. Cod area Seremban, Kuala Lumpur dan Kota Bharu bergantung pada hari / waktu. Area lain seluruh Malaysia boleh diatur 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida

Jualan akhir tahun 😍
.
Dapatkan produk2 Shaklee pada harga terbaik. Nak jimat ? Ini lah masanya. ❤️
.
Anda sedang mencari produk shaklee seperti :
.
#espshaklee
#vitamincshaklee
#omegashaklee
#setslimmingshaklee
#setkecantikanshaklee
.
Dan lain2 produk? Aida boleh bantu 😊. Aida sediakan free consultation dan harga produk yang Aida jual amat berpatutan dan menjimatkan.❤️
.
.
Postage adalah setiap hari pada pukul 5 petang kecuali kalau pos laju tutup. Cod area Seremban, Kuala Lumpur dan Kota Bharu bergantung pada hari / waktu. Area lain seluruh Malaysia boleh diatur 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida

Assalamualaikum 😊
.
Biasa dengar orang jual produk Shaklee ? Apa yang best sangat? Tak sama macam jual produk lain ke? 🤔
.
Tak, tak sama. Bila kita jual produk Shaklee, macam2 benefits kita dapat. Bukan setakat:
Jual 👉profit👉restock👉Repeat.
.
Shaklee adalah lebih dari itu.
.
Jom saya ringkaskan benefits yang anda akan dapat apabila sertai Shaklee:
.
.
✅Peluang jana income 4 hingga 5 angka sebulan
✅Sistem yang adil dan sistematik
✅Rangkaian produk yang berkualiti
✅Tak perlu jadi stokis / simpan stok
✅Trip dalam dan luar negara percuma
(Flight + Hotel + Transport + Makan + Duit Belanja)
✅Umrah percuma
✅Bonus kereta yang dibayar tunai
✅Annual Conference
✅Anugerah Kecemerlangan
✅Tak perlu pos order
(Ordering melalui website)
✅Harga Ahli
✅Dan banyak lagi
.
=================
.
Jika anda berminat, saya boleh explain lebih details tentang bisnes ni. Cuma perlu whatsapp saya, atau tinggalkan nombor untuk saya hubungi. .
A better life awaits you ❤️
.
Aida / Sani
017 669 0555
(Master Coordinator since 2016)
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
Fb : siti norshuhaida
.
#membershipshaklee
#millionaireprosper
#bisnesshaklee
#ahlishaklee

Assalamualaikum 😊
.
Biasa dengar orang jual produk Shaklee ? Apa yang best sangat? Tak sama macam jual produk lain ke? 🤔
.
Tak, tak sama. Bila kita jual produk Shaklee, macam2 benefits kita dapat. Bukan setakat:
Jual 👉profit👉restock👉Repeat.
.
Shaklee adalah lebih dari itu.
.
Jom saya ringkaskan benefits yang anda akan dapat apabila sertai Shaklee:
.
.
✅Peluang jana income 4 hingga 5 angka sebulan
✅Sistem yang adil dan sistematik
✅Rangkaian produk yang berkualiti
✅Tak perlu jadi stokis / simpan stok
✅Trip dalam dan luar negara percuma
(Flight + Hotel + Transport + Makan + Duit Belanja)
✅Umrah percuma
✅Bonus kereta yang dibayar tunai
✅Annual Conference
✅Anugerah Kecemerlangan
✅Tak perlu pos order
(Ordering melalui website)
✅Harga Ahli
✅Dan banyak lagi
.
=================
.
Jika anda berminat, saya boleh explain lebih details tentang bisnes ni. Cuma perlu whatsapp saya, atau tinggalkan nombor untuk saya hubungi. .
A better life awaits you ❤️
.
Aida / Sani
017 669 0555
(Master Coordinator since 2016)
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
Fb : siti norshuhaida
.
#membershipshaklee
#millionaireprosper
#bisnesshaklee
#ahlishaklee

Assalamualaikum 😊
.
Biasa dengar orang jual produk Shaklee ? Apa yang best sangat? Tak sama macam jual produk lain ke? 🤔
.
Tak, tak sama. Bila kita jual produk Shaklee, macam2 benefits kita dapat. Bukan setakat:
Jual 👉profit👉restock👉Repeat.
.
Shaklee adalah lebih dari itu.
.
Jom saya ringkaskan benefits yang anda akan dapat apabila sertai Shaklee:
.
.
✅Peluang jana income 4 hingga 5 angka sebulan
✅Sistem yang adil dan sistematik
✅Rangkaian produk yang berkualiti
✅Tak perlu jadi stokis / simpan stok
✅Trip dalam dan luar negara percuma
(Flight + Hotel + Transport + Makan + Duit Belanja)
✅Umrah percuma
✅Bonus kereta yang dibayar tunai
✅Annual Conference
✅Anugerah Kecemerlangan
✅Tak perlu pos order
(Ordering melalui website)
✅Harga Ahli
✅Dan banyak lagi
.
=================
.
Jika anda berminat, saya boleh explain lebih details tentang bisnes ni. Cuma perlu whatsapp saya, atau tinggalkan nombor untuk saya hubungi. .
A better life awaits you ❤️
.
Aida / Sani
017 669 0555
(Master Coordinator since 2016)
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
Fb : siti norshuhaida
.
#membershipshaklee
#millionaireprosper
#bisnesshaklee
#ahlishaklee

Assalamualaikum 😊
.
Biasa dengar orang jual produk Shaklee ? Apa yang best sangat? Tak sama macam jual produk lain ke? 🤔
.
Tak, tak sama. Bila kita jual produk Shaklee, macam2 benefits kita dapat. Bukan setakat:
Jual 👉profit👉restock👉Repeat.
.
Shaklee adalah lebih dari itu.
.
Jom saya ringkaskan benefits yang anda akan dapat apabila sertai Shaklee:
.
.
✅Peluang jana income 4 hingga 5 angka sebulan
✅Sistem yang adil dan sistematik
✅Rangkaian produk yang berkualiti
✅Tak perlu jadi stokis / simpan stok
✅Trip dalam dan luar negara percuma
(Flight + Hotel + Transport + Makan + Duit Belanja)
✅Umrah percuma
✅Bonus kereta yang dibayar tunai
✅Annual Conference
✅Anugerah Kecemerlangan
✅Tak perlu pos order
(Ordering melalui website)
✅Harga Ahli
✅Dan banyak lagi
.
=================
.
Jika anda berminat, saya boleh explain lebih details tentang bisnes ni. Cuma perlu whatsapp saya, atau tinggalkan nombor untuk saya hubungi. .
A better life awaits you ❤️
.
Aida / Sani
017 669 0555
(Master Coordinator since 2016)
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
Fb : siti norshuhaida
.
#membershipshaklee
#millionaireprosper
#bisnesshaklee
#ahlishaklee

Assalamualaikum 😊
.
Biasa dengar orang jual produk Shaklee ? Apa yang best sangat? Tak sama macam jual produk lain ke? 🤔
.
Tak, tak sama. Bila kita jual produk Shaklee, macam2 benefits kita dapat. Bukan setakat:
Jual 👉profit👉restock👉Repeat.
.
Shaklee adalah lebih dari itu.
.
Jom saya ringkaskan benefits yang anda akan dapat apabila sertai Shaklee:
.
.
✅Peluang jana income 4 hingga 5 angka sebulan
✅Sistem yang adil dan sistematik
✅Rangkaian produk yang berkualiti
✅Tak perlu jadi stokis / simpan stok
✅Trip dalam dan luar negara percuma
(Flight + Hotel + Transport + Makan + Duit Belanja)
✅Umrah percuma
✅Bonus kereta yang dibayar tunai
✅Annual Conference
✅Anugerah Kecemerlangan
✅Tak perlu pos order
(Ordering melalui website)
✅Harga Ahli
✅Dan banyak lagi
.
=================
.
Jika anda berminat, saya boleh explain lebih details tentang bisnes ni. Cuma perlu whatsapp saya, atau tinggalkan nombor untuk saya hubungi. .
A better life awaits you ❤️
.
Aida / Sani
017 669 0555
(Master Coordinator since 2016)
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
Fb : siti norshuhaida
.
#membershipshaklee
#millionaireprosper
#bisnesshaklee
#ahlishaklee

Jualan akhir tahun 😍
.
Dapatkan produk2 Shaklee pada harga terbaik. Nak jimat ? Ini lah masanya. ❤️
.
Anda sedang mencari produk shaklee seperti :
.
#espshaklee
#vitamincshaklee
#omegashaklee
#setslimmingshaklee
#setkecantikanshaklee
.
Dan lain2 produk? Aida boleh bantu 😊. Aida sediakan free consultation dan harga produk yang Aida jual amat berpatutan dan menjimatkan.❤️
.
.
Postage adalah setiap hari pada pukul 5 petang kecuali kalau pos laju tutup. Cod area Seremban, Kuala Lumpur dan Kota Bharu bergantung pada hari / waktu. Area lain seluruh Malaysia boleh diatur 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida

Jualan akhir tahun 😍
.
Dapatkan produk2 Shaklee pada harga terbaik. Nak jimat ? Ini lah masanya. ❤️
.
Anda sedang mencari produk shaklee seperti :
.
#espshaklee
#vitamincshaklee
#omegashaklee
#setslimmingshaklee
#setkecantikanshaklee
.
Dan lain2 produk? Aida boleh bantu 😊. Aida sediakan free consultation dan harga produk yang Aida jual amat berpatutan dan menjimatkan.❤️
.
.
Postage adalah setiap hari pada pukul 5 petang kecuali kalau pos laju tutup. Cod area Seremban, Kuala Lumpur dan Kota Bharu bergantung pada hari / waktu. Area lain seluruh Malaysia boleh diatur 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida

Jualan akhir tahun 😍
.
Dapatkan produk2 Shaklee pada harga terbaik. Nak jimat ? Ini lah masanya. ❤️
.
Anda sedang mencari produk shaklee seperti :
.
#espshaklee
#vitamincshaklee
#omegashaklee
#setslimmingshaklee
#setkecantikanshaklee
.
Dan lain2 produk? Aida boleh bantu 😊. Aida sediakan free consultation dan harga produk yang Aida jual amat berpatutan dan menjimatkan.❤️
.
.
Postage adalah setiap hari pada pukul 5 petang kecuali kalau pos laju tutup. Cod area Seremban, Kuala Lumpur dan Kota Bharu bergantung pada hari / waktu. Area lain seluruh Malaysia boleh diatur 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida

AWET MUDA DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE
.
MEMANG BERKESAN ! .
Aida nak share dengan anda salah satu supplement Shaklee untuk kulit cantik yang kesannya hebat sangat iaitu COLLAGEN POWDER
.
Collagen Powder ni diekstrak daripada sisik ikan merah yang hidup di dasar laut sedalam 5000 meter!Tekstur nya yang sangat halus mudah diserap oleh tubuh badan kita untuk kekal cantik dan awet muda.
.
Antara kebaikan dan kelebihan Collagen Shaklee ni ialah:
.
🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌸 Memelihara kelembapan kulit
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌸 Menguatkan otot dan tulang
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut
🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi
🌸 Memelihara kelenturan sendi
🌸 Mengurangkan keradangan
🌸 Mengatasi masalah sukar tidur
🌸 Mengurangkan penyakit saraf
.
Nak cuba? Mari Aida bantu 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari .
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#kolagenshaklee
#collagenshaklee
#shakleecollagen

SET KECANTIKAN TERBAIK ❤️
.
Assalamualaikum semua 😊
.
.
Kulit Berjerawat dan Kusam memang tak asing lagi dengan kulit orang malaysia ni. Tambahan pula dengan cuaca yang terik, memang tak sah kalau kulit tak berminyak. Jadi kita kena cari ikhtiar untuk baiki masalah kulit kita. Kulit kena lah flawless, baru konfiden nak berhadapan dgn orang 😊
.
.
Korang yg dah lama mencari vitamin yang sesuai utk atasi masalah korang Aida cadangkan agar korang try #setkecantikanshaklee ni. Antara set paling popular dalam Shaklee. .
.
VITAMIN C :
🌸vitamin C shaklee meransang pembentukan kolagen dan menjadikan kulit lebih tegang.
🌸mencerahkan kulit
🌸melambatkn proses penuaan pada wajah
🌸menghalang pembentukan pigmen yg menyebabkan masalah jeragat
🌸menguatkan sistem imun badan
🌸membantu mengurangkan masalah allergic dan resdung.
🌸mengatasi masalah SKURVI @ gusi berdarah akibat kekurangan vitamin C
.
.
VITAMIN E :
🌸Melawan penuaan pd wajah
🌸Membantu mengurangkan parut
🌸Meningkatkan ketahanan sel kulit
🌸Membantu kulit lebih gebu
🌸Mengatasi masalah jerawat dan kulit kering
🌸Memperbaiki struktur asas kulit
.
.
ESP Shaklee :
🌸kulit menjadi lebih anjal dan gebu
🌸membantu menurunkan berat badan
🌸memberi rasa kenyang dalam jangka masa yg panjang
🌸mempercepatkan penyembuhan luka
🌸membaiki masalah pigmentasi dan kedutan
🌸merangsang pembentukan otot dan kulit
🌸mencegah migrain
🌸mencegah insomnia dan tekanan
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee
#espshaklee
#setkecantikanshaklee

APA FUNGSI DAN MANFAAT VITAMIN E?
.
🍅Awet muda
🍅Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS
🍅Mengurangkan parut
🍅Meningkatkan kesuburan untuk lelaki & juga wanita
🍅Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat
🍅Merawat masalah keintiman
🍅Merawat masalah seksual lelaki
🍅Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi
.
Dan yang istimewa tentang Vitamin E ini ialah ia diperkaya dengan GRAPE SEED EXTRACT. Apa kebaikannya?
.
.
✅Menyingkirkan radikal bebas
✅Mengurangkan radang (inflammatory)
✅Membantu kesihatan otak, kulit dan mata.
✅Membantu pengedaran mikro dan kardiovaskular.
✅Mencegah masalah kelenjar prostat
✅Melambatkan proses penuaan
✅Mengurangkan kedutan dan meningkatkan keanjalan kulit
✅Mencegah kesan negatif yang disebabkan oleh sinar ultraviolet
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#vitamineshaklee
#shakleevitamine
#setparutshaklee

ANDA SEDANG MENGHADAPI MASALAH PARUT?
.
Aida highly recommend 2 produk ni sebab masalah parut di muka dapat diatasi tanpa perlu menjejaskan sel kulit dan anda tak perlu gunakan produk sintetik yang mengandungi pelbagai bahan kimia terlarang. It is 100% safe.
.
🌸 ESP Shaklee :
✅Merangsang regenerasi kulit & otot
✅memulihkan kedutan & anti penuaan
✅Mengembalikan keanjalan kulit & awet muda
Mempercepatkan pemulihan luka dan parut .
✅Mencantikkan kulit , kuku dan rambut .
✅Menggalakkan pertumbuhan sel baru .
✅Merawat masalah parut jerawat dan kulit lebih halus & gebu
.
🌸 Vitamin E :
✅Merawat masalah sunburn
✅Membaikpulih parut jerawat , jeragat , jerawat , kesan strech mark dan kedutan pada kulit .
✅Mengekalkan kelembapan kulit
✅Melambatkan proses penuaan .
✅Mempercepatkan proses penyembuhan luka .
.
.
Ribuan testimoni berjaya, jom jadi sebahagian daripadanya . ❤️ Berminat untuk cuba duo ni? Boleh whatsapp Aida ya 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
.
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#setkecantikanshaklee
#espshaklee
#vitamineshaklee
#shakleeesp

CEPAT KENYANG DENGAN ESP ❤️
.
Feedback yang Aida biasa terima daripada customer Aida. Bila minum ESP sekali, rasa kenyang berjam jam lamanya. Secara tak langsung, kita akan rasa diri terkawal daripada mengambil makanan lain secara berlebihan. Bagus kan? Diet dapat, jimat pun dapat. 😊
.
So no wonder lah ESP SHAKLEE ni sangat hot demand!
.
Nak CANTIK? Minum ESP
Nak DIET? Minum ESP
Nak TENAGA? Minum ESP
.
Dah macam all in one ESP ni. .
Selain tu, ESP Shaklee juga :
.
🌸melegakan gastrik
🌸cerahkan kulit dengan sekata
🌸sekatakan tona kulit muka
🌸hilangkan jeragat
🌸menghilangkan parut jerawat di muka
🌸bagi rasa kenyang
🌸menganjalkan payudara
🌸mengatasi rasa letih and lesu
🌸mencantikkan kuku
🌸mengawal masalah muka berminyak
🌸mengecutkan jerawat
🌸menjadikan kulit gebu anjal
🌸beri tenaga pada badan terutamanya preggy mommies
.
Nak try ESP Shaklee ni? Boleh hubungi Aida ya. Aida promise bagi harga cun cun punya 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari .
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#espshaklee
#shakleeesp
#setkecantikanshaklee
#setkurusshaklee

Terfikir nak mulakan bisnes Shaklee? Tapi tak pasti bagaimana ?
.
Aida boleh bantu anda 😊
.
Dengan menyertai Millionaire Prosper, anda akan sentiasa disokong dengan:
.
✅whatsapp group support
✅offline coaching
✅online coaching
✅meeting bulanan bagi yang duduk berdekatan
✅one to one coaching
✅marketing coaching
✅kelas memantapkan skill bisnes
✅gambar2 produk terkini
✅testimoni terkini
.
Jadi tak perlu risau kalau tak ada pengalaman dalam
bisnes Shaklee ni sebab kami akan beri sokongan padu pada anda 😊
.
Izinkan Aida bantu anda untuk berjaya dalam bisnes ni 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
Fb : siti norshuhaida
.
#membershipshaklee
#millionaireprosper
#bisnesshaklee
#ahlishaklee

Terfikir nak mulakan bisnes Shaklee? Tapi tak pasti bagaimana ?
.
Aida boleh bantu anda 😊
.
Dengan menyertai Millionaire Prosper, anda akan sentiasa disokong dengan:
.
✅whatsapp group support
✅offline coaching
✅online coaching
✅meeting bulanan bagi yang duduk berdekatan
✅one to one coaching
✅marketing coaching
✅kelas memantapkan skill bisnes
✅gambar2 produk terkini
✅testimoni terkini
.
Jadi tak perlu risau kalau tak ada pengalaman dalam
bisnes Shaklee ni sebab kami akan beri sokongan padu pada anda 😊
.
Izinkan Aida bantu anda untuk berjaya dalam bisnes ni 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
Fb : siti norshuhaida
.
#membershipshaklee
#millionaireprosper
#bisnesshaklee
#ahlishaklee

Terfikir nak mulakan bisnes Shaklee? Tapi tak pasti bagaimana ?
.
Aida boleh bantu anda 😊
.
Dengan menyertai Millionaire Prosper, anda akan sentiasa disokong dengan:
.
✅whatsapp group support
✅offline coaching
✅online coaching
✅meeting bulanan bagi yang duduk berdekatan
✅one to one coaching
✅marketing coaching
✅kelas memantapkan skill bisnes
✅gambar2 produk terkini
✅testimoni terkini
.
Jadi tak perlu risau kalau tak ada pengalaman dalam
bisnes Shaklee ni sebab kami akan beri sokongan padu pada anda 😊
.
Izinkan Aida bantu anda untuk berjaya dalam bisnes ni 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
Fb : siti norshuhaida
.
#membershipshaklee
#millionaireprosper
#bisnesshaklee
#ahlishaklee

Anda sedang mencari produk shaklee seperti :
.
#espshaklee
#vitamincshaklee
#omegashaklee
#setslimmingshaklee
#setkecantikanshaklee
.
Dan lain2 produk? Aida boleh bantu 😊. Aida sediakan free consultation dan harga produk yang Aida jual amat berpatutan dan menjimatkan.❤️
.
.
Postage adalah setiap hari pada pukul 5 petang kecuali kalau pos laju tutup. Cod area Seremban, Kuala Lumpur dan Kota Bharu bergantung pada hari / waktu. Area lain seluruh Malaysia boleh diatur 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida

‼️KEPENTINGAN PROTEIN UNTUK KITA .
.
Tahukah anda sel-sel dalam tubuh badan kita ni terbentuk daripada protein ? Jadi amat penting untuk kita dapatkan sumber protein yg berkualiti untuk sel baru tumbuh menggantikan sel lama atau sel mati . Ini kerana sel yang lebih sihat mudah menyerap zat & nutrien 😊
.
ESP adalah antara produk yang membekalkan sumber protein berasaskan tumbuhan yang berkualiti tinggi. Apa manfaat yang kita perolehi daripadanya?
.
.
✅Dilengkapi dgn kalsium untuk mengelakkan kerapuhan tulang
✅Dihasilkan daripada soya non-GMO ( selamat daripada toksin ) .
✅Protein yg lengkap - mengandungi 9 asid amino perlu yg penting untuk fungsi tubuh badan .
✅Rendah lemak & tanpa kolesterol .
✅Diproses menggunakan air bukannya alkohol utk memelihara kandungan isoflavone .
✅Protein soya (tumbuhan) lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan .
✅Mengandungi isoflavone yg mengurangkan risiko kanser, sbgai antioksidan, menguatkan sistem imun, mempertingkat tahap kolesterol baik, memelihara kesihatan jantung & byk lg .
✅Menjadikan kulit lebih berseri & anjal - merangsang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, mempercepatkan pemulihan luka & memudarkan parut .
✅Membekalkan tenaga yg berterusan yg tahan selama beberapa jam .
.
Untuk info atau nak dapatkan ESP Shaklee pada harga yang menjimatkan, boleh whatsapp Aida ye 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari .
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#espshaklee
#shakleeesp
#setkecantikanshaklee
#setkurusshaklee

SET HAMIL TERBAIK DI PASARAN
.
Assalamualaikum semua :) Aida nak kongsikan #sethamilshaklee yang terbaik yang anda boleh cuba. Aida sendiri dah rasai kebaikannya sejak mengandung anak pertama lagi tau. Memang best sangat 😊.
.
So dalam satu set ni ada :
.
❤️ Vitalea
Multivitamin yang mengandungi nutrisi bersamaan 40 jenis makanan. Mengandungi Zat Besi untuk meningkatkan HB dan anemia.
.
❤️ B Complex
Mengandungi 8 jenis Vitamin B yang PERLU untuk tubuh. Menukarkan makanan kepada tenaga, mengelakkan stress. Juga mengandungi Asid Folik untuk mengelakkan Spina Bifida pada bayi.
.
❤️ Vitamin C
Meningkat imunisasi pada tubuh ibu yang biasanya berkurangan apabila hamil. Serta mencantikkan kulit ibu dan bayi.
.
❤️ Ostematrix
Mengandungi Kalsium serta mineral lain untuk tulang dan gigi. Apabila hamil, kalsium dalam badan ibu akan dibekalkan kepada bayi. Jadi ibu perlu mendapatkan kalsium yang cukup dari pemakanan seharian untuk menggantikan kalsium yang disalurkan pada bayi tadi. Ia juga membantu mengelakkan sakit pinggang, cramp, dan sembelit ketika kehamilan. Kalsium yang cukup dalam badan ibu mengelakkan rasa mual ketika kehamilan.
.
❤️ Omega Guard Shaklee (start 2nd trimester)
Minyak ikan dari dasar laut (bebas pencemaran merkuri) yang telah melalui 3 kali proses penyulingan untuk memastikan kualiti yang tinggi. Mengandungi % EPA dan DHA tertinggi berbanding jenama minyak ikan yang lain. Penting untuk perkembangan mata dan otak bayi, dan mengelakkan premature delivery.
.
❤️ ESP Shaklee
Protein soya yang tidak diubah genetiknya untuk bekalan protein untuk tenaga ibu dan penting untuk perkembangan bayi dalam kandungan.
.
Ada ibu hamil kat sini yang nak cuba 🙋? Jom aida berikan free consultation. Boleh whatsapp Aida atau tinggalkan nombor anda ye 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
.
#sethamilshaklee
#shakleesethamil
#sethamilterbaik

TAK MAHAL TAPI HEBAT❗️
.
Biasanya kalau ada yang tanya Aida vitamin apa yang perlu mereka ambil untuk kulit yang cantik, pasti Aida akan recommend Vitamin C Shaklee . Sebabnya, ia adalah antara produk paling berkesan untuk kulit dan harganya memang menawan habis. 😘
.
.
Sekarang Aida nak terangkan pula perbezaan Vitamin C ni berbanding jenama lain dipasaran :
.
🌸Shaklee menghasilkan vitamin c dari sumber kanji jagung (corn starch) yang merupakan Sumber asli Vitamin C.
.
🌸Kaedah Sustained Release membolehkan Vitamin C diserap dalam tubuh perlahan2 selama 5 jam. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5jam.
.
🌸SR VITAMIN C ditambahkan dgn 120mg Citrus Bioflavanoids complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin c dengan lebih efisien.
.
.
Nak cuba? Mari Aida bantu anda dapatkannya pada harga yang menawan hati 😘
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#vitamincshaklee
#shakleevitaminc
#resdungshaklee
#setjerawatshaklee

❤️ ESP ADALAH ANTARA BEST SELLING PRODUK DALAM SHAKLEE ❤️
.
Tapi kenapa?
.
.
Walaupun takde promosi, tetap ramai yang tanya tentang ESP Shaklee ni. Memang wajib lah. Kalau ada promosi lagilah tak menang tangan packing ESP untuk customer.Sehari berbelas berpuluh parcel!
.
.
ESP Shaklee ni sangat banyak kebaikan. Ia terbaik untuk KESIHATAN, TENAGA, DIET, CANTIK, CERAH KULIT, KURUS, OTOT dan banyak lagi. Semua orang boleh ambil ESP ni tak kiralah lelaki mahupun perempuan, tua atau muda, ibu hamil mahupun #berpantang dan ramai lagi. Terdapat 1001 manfaat dalam satu tong ESP ni.
.
ESP ni pastinya semulajadi dan dihasilkan dari sumber soya yang Non-GMO (yang tidak diubah suai secara genetik - tiada bahan kimia langsung! ). Sekaligus tidak memberi apa2 kesan tidak baik kerana cara penghasilannya berbeza dan 100% selamat utk diminum.
.
Jom cuba ESP hari ini 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#espshaklee
#shakleeesp
#setkecantikanshaklee
#setkurusshaklee

SHAKLEE'S HOT ITEM & BEST SELLER 👍👍
.
Kulit Cantik, Putih, Berseri Dengan ESP Shaklee 😘
.
.
APA KHASIAT ESP SHAKLEE ?
.
🌸melegakan gastrik
🌸 menjadikan kulit muka cantik, gebu, halus & berseri.
🌸membantu hilangkan parut akibat jeragat dan jerawat
🌸membekalkan tenaga berjam lamanya dan menjadikan badan cergas dan tidak cepat letih.
🌸membantu meningkatkan penghasilan susu ibu dgn cepat dan banyak serta pekat.
🌸kulit kembali tegang dan anjal serta menganjalkan payudara.
🌸cepat kenyang dan membantu dalam proses menurunkan berat badan.
🌸bagi ibu hamil, ESP membantu perkembangan tumbesaran bayi dan kesihatan ibu.
🌸untuk yang mengalami masalah kesuburan, ESP membantu membentuk tisu rahim dan sel ovum serta sel sperma yang sihat dan sempurna
.
.
Jom dapatkan ESP Shaklee sementara stock masih ada . ! First come first serve 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari .
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#espshaklee
#shakleeesp
#setkecantikanshaklee
#setkurusshaklee

Antara khasiat ESP 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
1- Mencerahkan kulit.
2- Menghilangkan jeragat.
3- Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu.
4- Bantu mempercepatkan penyembuhan luka.
5- Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan.
6- Menganjalkan payudara dan punggung.
7- Atasi gastrik dan pedih ulu hati.
8- Mengatasi lesu.
9- Menstabilkan paras glukosa.
10- Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran.
11- Mencantikkan kuku.
12- Menghaluskan tumit pecah.
13- Membekalkan tenaga berterusan.
14- Meningkatkan kualiti susu ibu.
15- Meningkatkan pengeluaran susu.
16- Pengganti sarapan dan supper.
17- Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan.
18- Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan.
19- Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan).
20- Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral.
21- Rendah lemak, tanpa kolestrol.
22- Membantu mengurangkan risiko kanser.
23- Bertindak sebagai antioksidan.
24- Menguatkan sistem imun tubuh.
25- Mempertingkatkan tahap kolestol baik.
26- Memelihara kesihatan jantung.
27- Membaiki memori.
28- Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones.
29- Membantu merendahkan paras kolestrol.
30- Mencegah osteoporosis.
31- Membantu pembentukan sel-sel baru. .
.
www.wasap.my/60102347760
.
.
#shaklee
#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeputrajaya
#shakleecyberjaya
#shakleebangi
#shakleekajang
#naturalproduct
#milkbooster
#shakleeserdang
#shakleesetkecantikan
#shakleesethamil
#shakleesetmenyusu
#shakleesetkesuburan
#shakleesetjerawat
#supplementbudak
#shakleevitaminbudak
#shakleedengkil
#shakleesihat
#shakleesetbuasir
#shakleesupplement
#shakleebanting
#shakleeklia
#supplementselamat
#katalogshaklee
#shakleeukmbangi
#espshaklee
#shakleecantik
#testimoniespshaklee

Stress dengan tempat kerja ? Ulang alik kerja ? Balik urus hal rumah pula? tak sampai hati nak tinggalkan anak di nursery semasa bekerja ? Stress PTPTN tak cukup? Bayar yuran tak lepas? Nak tolong parents? Nak ubah kehidupan? 😊
.
.
Aida pilih untuk duduk dirumah sebagai suri rumah menjaga keluarga dan dalam masa yang sama dapat menjana pendapatan lumayan .
.
.
Aida akan guide anda dari pengalaman aida sendiri dari DISTRIBUTOR biasa sehingga sekarang aida adalah MASTER COORDINATOR TERMUDA SEDUNIA
.
.
Bermula dengan bonus bulan pertama RM 200 ++ walaupun ketika itu aida cuma ahli yang makan sendiri sahaja belum berbisnes lagi
.
.
Kini dah mencecah 5 angka sebulan , dapat hadiahkan sebiji kereta idaman pada ibu dan jadikan husband as WAHM (tak pernah seumur hidup aida bayangkan untuk dapat income sebanyak ini pada umur 23 tahun lagi)😂
.
.
Awal awal dulu aida join untuk makan sendiri je . Sebab aida memang tak pernah berbisnes sebelum ini . Bila buat bisnes tanpa keluar modal dan bonus yang lumayan tanpa menjejaskan tugas suri rumah , aida mula berminat untuk serious dalam bisnes ni
.
.
Alhamdulillah , suami pun support , sekarang dalam misi untuk melahirkan lebih ramai lagi leader dalam MILLIONAIRE PROSPER EMPIRE aida sendiri . Yes , tak salah kalau nak kaya . Kaya bukan untuk diri sendiri sahaja . Tapi kaya untuk membantu orang lain . Kaya untuk menjadi orang yang boleh meringankan beban mereka yang tak bernasib baik juga
.
.
Aida sangat mengalu - alu kan sesiapa sahaja yang nak jadi bisnes partner aida . Selain itu , of course sebagai ahli , banyak kelebihan yang anda akan dapat :
1)💕 CASH BONUS 💸💸
2)💕 CAR BONUS 🚘🚘
3)💕 HARGA AHLI (jimat berganda ganda)
4)💕 FREE 5-6 STARS TRIP SETIAP TAHUN (dalam dan luar negara)
5)💕 INCENTIVE BONUS
6)💕 OFFLINE COACHING
7)💕 ONLINE COACHING
8)💕 PERSONAL & GROUP COACHING
.
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
Fb : siti norshuhaida
.
#membershipshaklee
#millionaireprosper
#bisnesshaklee
#ahlishaklee

Stress dengan tempat kerja ? Ulang alik kerja ? Balik urus hal rumah pula? tak sampai hati nak tinggalkan anak di nursery semasa bekerja ? Stress PTPTN tak cukup? Bayar yuran tak lepas? Nak tolong parents? Nak ubah kehidupan? 😊
.
.
Aida pilih untuk duduk dirumah sebagai suri rumah menjaga keluarga dan dalam masa yang sama dapat menjana pendapatan lumayan .
.
.
Aida akan guide anda dari pengalaman aida sendiri dari DISTRIBUTOR biasa sehingga sekarang aida adalah MASTER COORDINATOR TERMUDA SEDUNIA
.
.
Bermula dengan bonus bulan pertama RM 200 ++ walaupun ketika itu aida cuma ahli yang makan sendiri sahaja belum berbisnes lagi
.
.
Kini dah mencecah 5 angka sebulan , dapat hadiahkan sebiji kereta idaman pada ibu dan jadikan husband as WAHM (tak pernah seumur hidup aida bayangkan untuk dapat income sebanyak ini pada umur 23 tahun lagi)😂
.
.
Awal awal dulu aida join untuk makan sendiri je . Sebab aida memang tak pernah berbisnes sebelum ini . Bila buat bisnes tanpa keluar modal dan bonus yang lumayan tanpa menjejaskan tugas suri rumah , aida mula berminat untuk serious dalam bisnes ni
.
.
Alhamdulillah , suami pun support , sekarang dalam misi untuk melahirkan lebih ramai lagi leader dalam MILLIONAIRE PROSPER EMPIRE aida sendiri . Yes , tak salah kalau nak kaya . Kaya bukan untuk diri sendiri sahaja . Tapi kaya untuk membantu orang lain . Kaya untuk menjadi orang yang boleh meringankan beban mereka yang tak bernasib baik juga
.
.
Aida sangat mengalu - alu kan sesiapa sahaja yang nak jadi bisnes partner aida . Selain itu , of course sebagai ahli , banyak kelebihan yang anda akan dapat :
1)💕 CASH BONUS 💸💸
2)💕 CAR BONUS 🚘🚘
3)💕 HARGA AHLI (jimat berganda ganda)
4)💕 FREE 5-6 STARS TRIP SETIAP TAHUN (dalam dan luar negara)
5)💕 INCENTIVE BONUS
6)💕 OFFLINE COACHING
7)💕 ONLINE COACHING
8)💕 PERSONAL & GROUP COACHING
.
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
Fb : siti norshuhaida
.
#membershipshaklee
#millionaireprosper
#bisnesshaklee
#ahlishaklee

🙅🏻Tak perlu membazir cucuk sana sini untuk tegangkan kulit , kurangkan kedutan , cerahkan kulit , selesaikan masalah kulit dan sebagainya 🙅🏻
.
.
Cukup hanya dengan pengambilan COLLAGEN SHAKLEE yang konsisten sahaja 😊
.
16 Fungsi Collagen Powder Shaklee : 👇🏻
.
.
1)🐠Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
2)🐠Mengecilkan liang-liang roma
3)🐠Melembapkan kulit dan mengurangkan kekeringan kulit
4)🐠Mencerahkan dan menjadikan kulit bersih tanpa jeragat dan pigmentasi
5)🐠Mengembalikan keanjalan kulit
6)🐠Meningkatkan kekuatan sesendi dan memudahkan pergerakan otot-otot
7)🐠Meningkatkan fungsi organ-organ dalaman yang memerlukan collagen
8)🐠Menyokong kalsium dalam tubuh dan mengurangkan kesan sakit belakang dan sendi
9🐠Melembapkan rambut dan memelihara rambut dari bercabang
10)🐠Menguatkan kuku dan menjadikan kuku sihat dan berwarna pink
11)🐠Menegangkan kembali payudara dan punggung
12)🐠Mengurangkan garis halus pada leher
14)🐠Menguatkan gusi anda
15)🐠Memelihara kornea mata anda daripada kering dan cepat letih
16)🐠Menghilangkan lingkaran gelap bawah mata
.
.
COLLAGEN POWDER adalah supplement shaklee pertama yang aida consume . Ternyata ianya bukan OMONG KOSONG ❌ Collagen Shaklee memang 👍
.
.
Ramai dah cuba dan sangat berpuas hati dengan kualiti dan kesan COLLAGEN YANG EXCLUSIVE ni
.
.
Anda bila lagi ? 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#kolagenshaklee
#collagenshaklee
#shakleecollagen

Perkenalkan kombinasi SET ASAS KECANTIKAN yang sentiasa menjadi pilihan utama kebanyakan customer Aida utk selesaikan masalah kulit BERMINYAK,  BERPARUT,  JERAWAT DEGIL,  PORI TERBUKA dan banyak lagi!
.
.
Ramai customer Aida bagi feedback positif dgn hanya menggunakan set asas ni. Kesan nya pula dpt dilihat seawal 2 minggu penggunaan secara konsisten dan mengikut saranan yang Aida berikan.
.
.
Apa yang best tentang Set Asas Kecantikan Shaklee ni?
.
Vitamin C Shaklee :
.
🌸membentuk kolagen dalam kulit (vitamin C shaklee akan merangsang pembentukan kolagen & menyebabkan kulit jd tegang)
🌸memcerahkan kulit
🌸melambatkan proses penuaan pada wajah
🌸menghalang pmbentukan pigmen yg menyebabkan masalah jerawat
🌸meningkatkan sistem imun.
🌸membantu mengurangkan allergic dan resdung
🌸mengatasi masalah Skurvi @ gusi berdarah akibat kekurangan vitamin C
.
.
ESP Shaklee :
.
🍀kulit menjadi lebih anjal dan gebu
🍀membantu menurunkan berat badan
🍀memberi rasa kenyang dalam jangka masa yg panjang
🍀memudarkan parut jerawat dan jeragat
🍀membaiki masalah pigmentasi dan kedutan
🍀merangsang pembentukan otot dan kulit
🍀mencegah migrain
🍀mencegah insomnia dan tekanan
🍀membaiki masalah rambut beruban dan keguguran.
.
Untuk mencuba Set Kecantikan Shaklee ni, boleh whatsapp Aida ya. Aida akan bantu sebaik mungkin 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#vitamincshaklee
#espshaklee
#setkecantikanshaklee
#setkurusshaklee

🌸Ramai yang terkejut bila KULIT SEMAKIN CANTIK DENGAN ESP SHAKLEE . Meh aida ringkas kan sikit apa KELEBIHAN ESP Shaklee UNTUK KULIT ANDA 😊
.
.
1) 🔹Kulit berseri dan anjal – Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut
.
.
2) 🔹Memulihkan Pigmentasi – Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi dan freckles.
.
.
3) 🔹Kekal Muda : Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga
.
.
Haa , no wonder lah kan ESP Shaklee NI TERBAIKK 👍👍👍 ,1001 kebaikan yang anda dapat dengan hanya ambil ESP SETIAP HARI . Jom cepat cepat whatsapp aida untuk HARGA TERBAIK . First come first serve 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari .
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#espshaklee
#shakleeesp
#setkecantikanshaklee
#setkurusshaklee

ANTARA SUPPLEMENT TERPENTING UNTUK TUBUH KITA
.
Omega Guard Shaklee mengandungi minyak ikan yang berkualiti tinggi . Setiap hidangan Omega Shaklee membekalkan 1000mg asid lemak Omega 3 termasuk DHA & EPA.
.
Jom Aida senaraikan 10 manfaat Omega Guard Shaklee kepada golongan dewasa :
.
❤️Mengurangkan keradangan
❤️Mengurangkan risiko kanser
❤️Mengurangkan risiko penyakit Alzheimer
❤️Memperbaiki kesihatan sendi
❤️Menurunkan paras kolestrol tinggi
❤️Memelihara kesihatan perut
❤️Mencerdaskan minda
❤️Memberi tenaga berpanjangan
❤️Memperbaiki ADHD
❤️Memelihara kesihatan hati
.
Now Aida senaraikan manfaatnya kepada golongan kanak2 dan ibu hamil pula :
.
.
KANAK-KANAK :
Baik untuk perkembangan minda
🌸 Mencerdaskan minda untuk pembelajaran yg lebih baik
🌸Kesihatan mata dan otak
🌸Daya ingatan / memori yang lebih baik
.
IBU MENGANDUNG :
❤️Perkembangan yang baik untuk otak dan mata bayi
❤️Mengurangkan risiko alergi
❤️Mengelakkan risiko kelahiran pramatang
.
.
Dapatkan Omega Guard Shaklee pada harga terjimat sekarang. Jom Whatsapp Aida for more info 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#omegashaklee
#omegaguardshaklee
#shakleeomega
#shakleeomegaguard

SET PANTANG TERBAIK UNTUK IBU IBU SEMUA
.
Kenapa Aida kata Set Pantang Shaklee adalah antara set pantang terbaik dalam pasaran? Sebab manfaatnya menyeluruh, dari si ibu hingga la si baby pun dapat manfaatnya.
.
Jom Aida kongsikan:
.
ESP
✅Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark dan kawal selera makan.
.
.
Vitamin C
✅Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus
.
Ostematrix
✅Membekalkan kalsium mencukupi dan menggantikan kalsium dalam badan yang telah disalurkan kepada baby melalui penyusuan. Sekaligus dapat mengelak dari sakit lutut, kekejangan dan cramp.
.
Alfalfa
✅Buang angin dalam badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V dan mengatasi masalah keputihan
.
Vita-Lea
✅Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan kesuluruhan
.
Omega Guard
✅Membekalkan EPA dan DHA untuk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan dan buang lemak selulit
.
Jika si ibu mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Ia juga berfungsi sebagai PEMECAH LEMAK.
.
Nak dapatkan set hamil ni pada harga paling istimewa? Jom Aida bantu 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari .
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#setpantangshaklee
#setmenyusushaklee
#setberpantangshaklee

Ada tak sesiapa yang ada masalah:
.
😰JERAWAT
😰JERAGAT
😰KULIT KUSAM
😰TONE TAK SEKATA
.
Aida ada solusi yang tepat untuk anda. Selain dari membantu kulit menjadi lebih cantik dan menawan, ia juga akan membantu anda meningkatkan tahap kesihatan anda. Best kan boleh cantikkan kulit sambil sihat? ❤️
.
Yang penting produk ni berkualiti tinggi dan selamat di makan 😊
.
Produk apa yang Aida maksudnya ni? Haa jom baca kat bawah :
.
VITAMIN E :
🌸Menghalang penghasilan bintik hitam akibat sunburn
🌸Meningkatkan pemulihan sel kulit rosak
🌸Meningkatkan peredaran darah ke wajah
🌸meningkatkan keanjalan dan kelembutan kulit.
🌸Melindungi kulit struktur sel dari kerosakkan akibat serangan radikal bebas.
.
.
VITAMIN C :
🌸Meningkatkan penghasilan kolagen semulajadi kulit
🌸Mencerahkan warna kulit
🌸Menguatkan imunisasi kulit
🌸Memudarkan parut
🌸Mengecutkan jerawat
.
Ramai yang dah merasai kehebatan kedua dua produk ni. Untuk anda terutama yang belum lagi mencuba combo ni , Aida highly recommend anda untuk try . Pasti tak menyesal 😊
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee
#shakleevitaminc
#setkecantikanshaklee

Kenapa Aida begitu obses dengan bisnes Shaklee ni? .
.
Ramai yang bertanya pada Aida, taknak ke buat bisnes lain pada masa yang sama? Setiap kali ditanya soalan yang sama, setiap kali tu juga la jawapan Aida tak berubah iaitu TIDAK.
.
Tidak menafikan bisnes lain juga mempunyai kelebihan masing2. Malah ada juga yang lebih bagus daripada Shaklee dari macam2 segi. Tapi bagi Aida, Shaklee adalah yang terbaik untuk Aida sebagai suri rumah ni. Hehe.
.
Mana taknya, Aida hanya perlu bayar RM 79.50 sebagai yuran membership yang Aida anggap sebagai modal. Tak perlu simpan stok, tak perlu keluar beratus, beribu. RM 79.50 tadi Aida dah balik modal dalam setengah bulan pertama Aida berbisnes. Not bad kan?
.
Selain itu, dengan modal itu tadi, Aida dah jejak kaki di Florida, US pada tahun kedua Aida berbisnes. Dan dengan modal itu juga Aida mampu hantar mak Aida ke Umrah pada tahun ketiga berbisnes. Semuanya ditaja percuma oleh Shaklee. Dan Aida juga mampu membelikan mak Aida kereta idamannya.
.
Tak lupa juga dengan modal rendah itu tadi, Aida mampu jana income 5 angka setiap bulan tanpa gagal. Dan Aida baru berumur 25 tahun pada tahun 2017. Ramai yang terkejut sebenarnya. Mereka ingat Aida dah 30-an hahah. Syukur Alhamdullilah atas segala nikmat yang diberikan.
.
Ini lah antara sedikit perkongsian bagaimana RM 79.50 berjaya mengubah hidup Aida dan family.
.
Nak jadi macam Aida? Izinkan Aida bantu anda 😊
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
Fb : siti norshuhaida
.
#membershipshaklee
#millionaireprosper
#bisnesshaklee
#ahlishaklee

Kenapa Aida begitu obses dengan bisnes Shaklee ni? .
.
Ramai yang bertanya pada Aida, taknak ke buat bisnes lain pada masa yang sama? Setiap kali ditanya soalan yang sama, setiap kali tu juga la jawapan Aida tak berubah iaitu TIDAK.
.
Tidak menafikan bisnes lain juga mempunyai kelebihan masing2. Malah ada juga yang lebih bagus daripada Shaklee dari macam2 segi. Tapi bagi Aida, Shaklee adalah yang terbaik untuk Aida sebagai suri rumah ni. Hehe.
.
Mana taknya, Aida hanya perlu bayar RM 79.50 sebagai yuran membership yang Aida anggap sebagai modal. Tak perlu simpan stok, tak perlu keluar beratus, beribu. RM 79.50 tadi Aida dah balik modal dalam setengah bulan pertama Aida berbisnes. Not bad kan?
.
Selain itu, dengan modal itu tadi, Aida dah jejak kaki di Florida, US pada tahun kedua Aida berbisnes. Dan dengan modal itu juga Aida mampu hantar mak Aida ke Umrah pada tahun ketiga berbisnes. Semuanya ditaja percuma oleh Shaklee. Dan Aida juga mampu membelikan mak Aida kereta idamannya.
.
Tak lupa juga dengan modal rendah itu tadi, Aida mampu jana income 5 angka setiap bulan tanpa gagal. Dan Aida baru berumur 25 tahun pada tahun 2017. Ramai yang terkejut sebenarnya. Mereka ingat Aida dah 30-an hahah. Syukur Alhamdullilah atas segala nikmat yang diberikan.
.
Ini lah antara sedikit perkongsian bagaimana RM 79.50 berjaya mengubah hidup Aida dan family.
.
Nak jadi macam Aida? Izinkan Aida bantu anda 😊
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
Fb : siti norshuhaida
.
#membershipshaklee
#millionaireprosper
#bisnesshaklee
#ahlishaklee

Kenapa Aida begitu obses dengan bisnes Shaklee ni? .
.
Ramai yang bertanya pada Aida, taknak ke buat bisnes lain pada masa yang sama? Setiap kali ditanya soalan yang sama, setiap kali tu juga la jawapan Aida tak berubah iaitu TIDAK.
.
Tidak menafikan bisnes lain juga mempunyai kelebihan masing2. Malah ada juga yang lebih bagus daripada Shaklee dari macam2 segi. Tapi bagi Aida, Shaklee adalah yang terbaik untuk Aida sebagai suri rumah ni. Hehe.
.
Mana taknya, Aida hanya perlu bayar RM 79.50 sebagai yuran membership yang Aida anggap sebagai modal. Tak perlu simpan stok, tak perlu keluar beratus, beribu. RM 79.50 tadi Aida dah balik modal dalam setengah bulan pertama Aida berbisnes. Not bad kan?
.
Selain itu, dengan modal itu tadi, Aida dah jejak kaki di Florida, US pada tahun kedua Aida berbisnes. Dan dengan modal itu juga Aida mampu hantar mak Aida ke Umrah pada tahun ketiga berbisnes. Semuanya ditaja percuma oleh Shaklee. Dan Aida juga mampu membelikan mak Aida kereta idamannya.
.
Tak lupa juga dengan modal rendah itu tadi, Aida mampu jana income 5 angka setiap bulan tanpa gagal. Dan Aida baru berumur 25 tahun pada tahun 2017. Ramai yang terkejut sebenarnya. Mereka ingat Aida dah 30-an hahah. Syukur Alhamdullilah atas segala nikmat yang diberikan.
.
Ini lah antara sedikit perkongsian bagaimana RM 79.50 berjaya mengubah hidup Aida dan family.
.
Nak jadi macam Aida? Izinkan Aida bantu anda 😊
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
Fb : siti norshuhaida
.
#membershipshaklee
#millionaireprosper
#bisnesshaklee
#ahlishaklee

Jom Aida cerita sikit kelebihan set kecantikan NOMBOR 1 Shaklee ni.
.
ESP Shaklee :
.
✅Sangat penting untuk membentuk kolagen pada kulit.
✅Berperanan mempercepatkan proses pemulihan pada kulit dan mencerahkan kulit.
✅Melindungi sel-sel dari kerosakan, mengecilkan pori-pori muka.
✅Bertindak sebagai anti oksida, menggantikan sel-sel kulit yang baru
.
.
Vitamin E Shaklee :
.
✅Melindungi dan mencegah kerosakan sel, menghaluskan dan mencerahkan kulit.
✅Mempercepatkan proses pemulihan kulit, bagus untuk mereka yang mengalami kulit yang kering.
✅Berupaya mengawal kandungan minyak dalam kulit.
✅Berupaya mengurangkan kesan jeragat yang ada pada kulit dan menghilangkan parut-parut
.
Vitamin C Shaklee :
.
✅Antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain.
✅Memberi kesan kulit yang sekata, cerah dan lembab.
✅Meningkatkan imuniti tubuh
.
B Complex :
.
✅Menstabilkan hormon & mengurangkan stress yang boleh menganggu kulit dan menyebabkan jerawat.
✅Kekurangan B-complex boleh menyebabkan kulit wajah kusam.
.
Jom whatsapp aida untuk dapatkan SET KECANTIKAN NO 1 dengan HARGA SUPER DUPER SPECIAL 😍
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
.
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
.
#vitamincshaklee
#espshaklee
#vitamineshaklee
#bcomplexshaklee

Kenapa ESP SHAKLEE sentiasa jadi FENOMENA tak kira promosi atau tidak ? Jom , aida share antara kelebihan dan feedback yang selalu aida dapat dari customers 😘
.
.
✅KULIT MAKIN CERAH GEBU
✅PARUT HILANG
✅KULIT LICIN
✅KULIT LEMBAP
✅BERAT BADAN TURUN
✅RASA KENYANG YANG LAMA
✅TENAGA BERPANJANGAN
✅HILANG RASA PENAT
✅HILANG RASA MENGANTUK
✅KURANG ALAHAN SEMASA HAMIL
✅KULIT BABY CANTIK
✅KURANG RAMBUT GUGUR
✅HILANGKAN GASTRIK
✅BANTU MASALAH SEMBELIT
.
.
Kalau aida nak list ni memang tak cukup korum . Hahaha takpe nanti aida share lagi. So for those yang nak dapatkan ESP Shaklee , jom whatsapp aida sekarang sementara stock masih ada 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari .
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#espshaklee
#shakleeesp
#setkecantikanshaklee
#setkurusshaklee

OSTEMATRIX KEGEMARAN RAMAI ❤️
.
.
Hat ni kalau Aida restock, dalam 2 hari mesti habis. Restock je habis, restock je habis. Dah macam pisang goreng panas pula. Tapi tak pelik la, sebab ramai yang tahu kehebatan OSTEMATRIX ni. Botol je nampak kecik, tapi besar manfaatnya.
.
Jom Aida share manfaatnya :
.
✅Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
✅Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
✅Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
✅Melegakan sakit ketika haid
✅Membantu mengurangkan sakit belakang
✅Membantu mengurangkan kebas dan sesemut
✅Membantu melegakan sembelit
✅Melegakan sakit-sakit sendi
✅Membantu mengatasi migrain
✅Membekalkan kalsium untuk ibu menyusu
✅Membekalkan kalsium untuk janin
✅dan banyak lagi.
.
.
Apa simptom2 kekurangan kalsium?
.
😨Kerap sakit gigi
😨Gusi Berdarah
😨Kejang Otot
😨Rambut kasar
😨Kuku rapuh
😨Kebas kaki dan tangan
😨Kulit kering
.
Pastikan anda tidak mengalami simptom2 diatas. Kalau ada, cepat2 hubungi Aida untuk dapatkan ostematrix ni. Aida bagi harga special untuk anda 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#ostematrix
#ostematrixshaklee
#shakleeostematrix
#kalsiumshaklee

SET KECANTIKAN TERBAIK ❤️
.
Assalamualaikum semua 😊
.
.
Kulit Berjerawat dan Kusam memang tak asing lagi dengan kulit orang malaysia ni. Tambahan pula dengan cuaca yang terik, memang tak sah kalau kulit tak berminyak. Jadi kita kena cari ikhtiar untuk baiki masalah kulit kita. Kulit kena lah flawless, baru konfiden nak berhadapan dgn orang 😊
.
.
Korang yg dah lama mencari vitamin yang sesuai utk atasi masalah korang Aida cadangkan agar korang try #setkecantikanshaklee ni. Antara set paling popular dalam Shaklee. .
.
VITAMIN C :
🌸vitamin C shaklee meransang pembentukan kolagen dan menjadikan kulit lebih tegang.
🌸mencerahkan kulit
🌸melambatkn proses penuaan pada wajah
🌸menghalang pembentukan pigmen yg menyebabkan masalah jeragat
🌸menguatkan sistem imun badan
🌸membantu mengurangkan masalah allergic dan resdung.
🌸mengatasi masalah SKURVI @ gusi berdarah akibat kekurangan vitamin C
.
.
VITAMIN E :
🌸Melawan penuaan pd wajah
🌸Membantu mengurangkan parut
🌸Meningkatkan ketahanan sel kulit
🌸Membantu kulit lebih gebu
🌸Mengatasi masalah jerawat dan kulit kering
🌸Memperbaiki struktur asas kulit
.
.
ESP Shaklee :
🌸kulit menjadi lebih anjal dan gebu
🌸membantu menurunkan berat badan
🌸memberi rasa kenyang dalam jangka masa yg panjang
🌸mempercepatkan penyembuhan luka
🌸membaiki masalah pigmentasi dan kedutan
🌸merangsang pembentukan otot dan kulit
🌸mencegah migrain
🌸mencegah insomnia dan tekanan
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee
#espshaklee
#setkecantikanshaklee

Vitamin e shaklee atau nama lain "vitamin cinta" haaaw jangan tak tahu vit e juga supplement kesuburan lelaki tau
/
Vitamin e kaya dengan antioksidan dan boleh mengawet muda kan kita
/
Sape taknak nampak muda dari usia kan kan kan😂
/
Ok ni saya share banyak lagi kebaikan vit cinta ni 👇👇👇👇👇
/
Sebotol tahan 4 bulan. Jimat kan?
/
KHASIAT VITAMIN E SHAKLEE .
1. Mencantikan kulit dan menaikkan seri wajah, kulit semakin halus, gebu dan licin
2. Mengurangkan jeragat, parut & jerawat
3. Mengandungi antioksidan yang tinggi dan bertindak untuk awet muda
4. Mengekalkan kesihatan saraf dan otot
5. Meningkatkan kesuburan
6. Menyelesaikan masalah kelesuan
7. Meningkatkan keinginan seksual suami isteri
8. Meningkatkan orgasma yang lebih kerap dan semangat
9. Merendahkan kadar kolesterol.
10. Membantu mencegah kanser.
11. Merendahkan risiko katarak.
12. Membantu kawasan gelap areola itu mengecil dan warna puting menjadi cerah semula.
13. Parut strecth mark menjadi semakin pudar
/
Noremah shaklee
+60102347760
/
.
#shaklee
#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeputrajaya
#shakleecyberjaya
#shakleebangi
#shakleekajang
#naturalproduct
#milkbooster
#shakleeserdang
#shakleesetkecantikan
#shakleesethamil
#supplementselamat
#shakleesetkesuburan
#shakleesetjerawat
#supplementbudak
#shakleevitaminbudak
#shakleedengkil
#shakleesihat
#shakleesetbuasir
#shakleesupplement
#shakleebanting
#shakleeklia
#shakleesetresdung
#katalogshaklee
#shakleeukmbangi
#vitamineshaklee
#shakleecantik
#testimonivitamineshaklee

Terfikir nak mulakan bisnes Shaklee? Tapi tak pasti bagaimana ?
.
Aida boleh bantu anda 😊
.
Dengan menyertai Millionaire Prosper, anda akan sentiasa disokong dengan:
.
✅whatsapp group support
✅offline coaching
✅online coaching
✅meeting bulanan bagi yang duduk berdekatan
✅one to one coaching
✅marketing coaching
✅kelas memantapkan skill bisnes
✅gambar2 produk terkini
✅testimoni terkini
.
Jadi tak perlu risau kalau tak ada pengalaman dalam
bisnes Shaklee ni sebab kami akan beri sokongan padu pada anda 😊
.
Izinkan Aida bantu anda untuk berjaya dalam bisnes ni 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
Fb : siti norshuhaida
.
#membershipshaklee
#millionaireprosper
#bisnesshaklee
#ahlishaklee

Terfikir nak mulakan bisnes Shaklee? Tapi tak pasti bagaimana ?
.
Aida boleh bantu anda 😊
.
Dengan menyertai Millionaire Prosper, anda akan sentiasa disokong dengan:
.
✅whatsapp group support
✅offline coaching
✅online coaching
✅meeting bulanan bagi yang duduk berdekatan
✅one to one coaching
✅marketing coaching
✅kelas memantapkan skill bisnes
✅gambar2 produk terkini
✅testimoni terkini
.
Jadi tak perlu risau kalau tak ada pengalaman dalam
bisnes Shaklee ni sebab kami akan beri sokongan padu pada anda 😊
.
Izinkan Aida bantu anda untuk berjaya dalam bisnes ni 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
Fb : siti norshuhaida
.
#membershipshaklee
#millionaireprosper
#bisnesshaklee
#ahlishaklee

Nak cerita sikit kehebatan dan penangan produk shaklee. Antara supplement yang saya ambil UNTUK KULIT adalah Vitamin C Shaklee.
.
Yang bestnya sebab dulu Arissa kulit dia sangat sensitive sebulan dua tiga kali mesti naik eczema. First month consume SHAKLEE dah memang terus nampak kesan and baru perasan eczema Arissa dah hilang. Kalau dulu kat pipi yang labuh tu mesti ada dua tiga biji. Pernah sampai bengkak mata tau
.
Lepas almost setahun consume shaklee , masalah kulit saya pun SELESAI , kulit baby pun SELESAI. Macam mana itu berlaku?? Haaa , sebab Produk SHAKLEE yang saya consume memang boleh di ambil oleh breastfeeding mommy dan saya memang direct breastfeed Arissa.
.
So , apa yang saya makan dia pun akan makan. Khasiat dan kelebihan saya dapat dia pun dapat. Sama sama flawless baru aci kan?? Sebab itu ramai yang percaya dan yakin dengan KEHEBATAN PRODUK SHAKLEE. Selamat , halal , berkesan dan 100% semula jadi !
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#vitamincshaklee
#shakleevitaminc
#resdungshaklee
#setjerawatshaklee

Jom aida share kenapa ramai memilih ESP + VIT C ni 😊
.
.
Kelebihan best seller ESP Shaklee :
.
❤️Sangat penting untuk membentuk kolagen pada kulit.
❤️Berperanan mempercepatkan proses pemulihan pada kulit dan mencerahkan kulit.
❤️Melindungi sel-sel dari kerosakan, mengecilkan pori-pori muka.
❤️Bertindak sebagai anti oksida, menggantikan sel-sel kulit yang baru
❤️Memudarkan parut dengan cepat
.
.
Kelebihan Vitamin C Shaklee :
.
❤️Antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain.
❤️Melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.
❤️Melindungi dan membaiki kulit.
❤️Bahan utama dalam sintesis kolagen
❤️Memberi kesan kulit yang sekata, cerah dan lembab.
❤️Melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti tubuh
.
.
Sebenarnya kan , banyak lagi kelebihan gabungan dua supplement terbaik ni . Yang penting dah ramai yang mengalami perubahan dan mendapatkan kulit yang di idamkan selama ni . Anda bila lagi ? Jom dapatkan ESP & VIT C dengan harga TERBAIK sekarang 😘
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#vitamincshaklee
#espshaklee
#setkecantikanshaklee
#setkurusshaklee

Jom kita baca FUNGSI SET ASAS/BAJET KECANTIKAN dengan harga mampu milik
.
1) Vitamin C Shaklee :
.
💁Membantu dalam menyalurkan vitamin C berterusan.
💁 Bertindak sebagai antioksidan pencegah kanser.
💁 Mencerahkan kulit.
💁 Meningkatkan dan merangsang hasilan kolagen kulit agar kelihatan kenyal serta halus.
💁 Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan
.
2) B Complex Shaklee :
.
😘 Bantu pengeluaran antibodi badan.
😘 Bantu bina protein dalam tubuh.
😘 Bantu mengawal tekanan.
😘 Bantu elak pigmentasi pada kulit.
😘 Bantu kelembapan kulit.
😘 Bantu bebaskan tenaga dalam makanan yang dimakan.
😘 Melambatkan proses penuaan.
😘 Membantu mengurangkan jerawat.
😘 Vitamin B12 membantu dalam pembentukan sel-sel darah merah dan hormon
.
3) Vitamin E Shaklee :
.
👉Kulit kelihatan segar dan nampak muda.
👉Kulit dilindungi dari sinaran ultra ungu.
👉 Kulit kelihatan lembap.
👉 Melindungi sel dari kerosakan akibat radikal bebas
👉 membantu Memudarkan parut .
.
Jom dapatkan Set Kecantikan Shaklee dengan HARGA SUPER DUPER JIMAT . Sementara stock masih ada 😄
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
.
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#setkecantikanshaklee
#espshaklee
#vitamineshaklee
#bcomplexshaklee

Most Popular Instagram Hashtags