[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shakleesetkesuburan

1522 posts

TOP POSTS

PREGNANT UNTUK KALI KEEMPAT
.
.
Hai² semua! .
.
Untuk pengetahuan korang, SHAKLEE pun ada set kesuburan/ikhtihar untuk hamil tau 😀
.
.
So hari ini in sha Allah iqien akan kupaskan satu persatu VITAMIN SHAKLEE yang perlu bagi wanita yang ada masalah seperti di bawah : .
.
✅ SUKAR HAMIL
✅ PERIOD TIDAK TERATUR
✅ CYST & FIBROID
✅ ENDO & PCOS
✅ KEGUGURAN
.
.
VITAMIN apa yang ada dalam SET KESUBURAN SHAKLEE 👇👇
.
.
👩 ISTERI ⁃ Esp : memberi sumber protein kepada ibu dan bayi,membantu memperbanyakkan susu ibu ⁃ Bcomplex : mengandungi 8komponen vitamin B dan folik asid di mana sangat penting untuk perkembangan bayi ⁃ Gla complex : mengawal selia hormon
.
.
Bagi siapa yang TTC boleh la cuba set kesuburan dari shaklee. Mungkin dengan izin allah ada rezeki untuk hamil. Kita usaha dan tawakal. Selebihnya doa dan serah pada Allah. Tapi tak salah kan untuk cuba?
.
.
Alhamdulillah ramai yang dah consume set kesuburan berjaya hamil dengan izin allah. .
.
Ada banyak sebab yang menjadi seseorang susah untuk hamil dan salah satunya ialah kekurangan vitamin dalam badan untuk wanita mahupun lelaki. .
.
Kalau awak nak tahu set kesuburan ni boleh diamalkan oleh suami isteri. Bukan hanya isteri je tau. Suami pun boleh malah lagi elok diamalkan bersama 😊
.
.
Kalau korang under budget, tak apa, boleh start yang basic dulu 😀
.
.
SELAMAT MENONTON🙆
.
Dan boleh lihat IG iqien juga
.
.
@shaklee.beauty_byiqien .
.
#shakleesetkesuburan
#shakleehamil
#shakleebandarsaujanaputra
#shakleeshahalam
#shakleebangi

Set Kesuburan Shaklee 👶
.
Hidup ni perlukan DUIT
.
DOA - USAHA - IKHTIAR - TAWAKAL
.
Jom ikhtiar hamil dengan set kesuburan shaklee. 👶👦👧👨👩

Okay, sekarang sy nak share set kesuburan yang lengkap dalam shaklee berserta kebaikan setiap supplement

Boleh diamalkan untuk suami isteri

Supplement dalam SET KESUBURAN SHAKLEE: - GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yg sihat.
.
- ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yg boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & banyak kan pelincir semasa bersama suami.
.
- VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. Also ada Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi. - Dalam VITA LEA ada ZINC. Untuk suami, ZINC berfungsi untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active.
.
- ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.
.
- VIT E untuk kekerapan penghasilan air mani bg suami.
.
Fb : Noremah Ahmad II
+60102347760
.
Love,
Noremah
.
#shakleeputrajaya
#shakleesetkehamilan #shakleesetkesuburan #shakleepromo #shakleeputrajaya #shakleeselangor #shakleekl #shakleesales

.
Feeling gassy?
Loya rasa macam nak muntah2?
Dah 5 hari tak buang air besar?
.
You may find the answer by consume peppermint ginger plus after your meal
.
Antara fungsi & kelebihan peppermint ginger ni ialah:
. ✅Wanita mengandung yang mempunyai masalah loya dan morning sickness
.
✅Mereka yang gemar mengembara dan serik mengalami mabuk laut/darat
.
✅Mereka yang sering mengalami masalah gastrik dan angin
. ✅Mereka yang sering mengalami kembung perut
.
✅Mereka yang sering mengalami masalah pencernaan
.
Nak try? Whatsapp Melly laju2.
.
Melly - 0132088386
Shaklee Independent Distributor
.
@shaklee_melly ================================
POS: SETIAP HARI
================================
Nak Cepat? urgent? no worries kami menawarkan khidmat delivery melalui COD
.
Area:
KLCC, INTERMARK, G TOWER, TABUNG HAJI, AMPANG PARK, BANDAR SERI PUTRA, NILAI 3
================================
.
#shakleeklcc #shakleeandme #shakleeintermark #shakleebandarseriputra #shakleemalaysia #naksihat #pregnantwomen #ibumengandung #housewife #extraincome #shakleemelly #shakleesetkesuburan #shakleesethamil #shakleesetberpantang #shakleesetkecantikan #whyshaklee #shakleedetox

Selalu sahaja rasa tertekan disebabkan tekanan hidup atau tekanan kerja. Rasa keletihan macam kurang tenaga dan ada rasa susah nak tidur. Juga ada tak diantara anda lepas bersalin mempunyai simptom cepat lupa di galakkan ambil B-complex. .
.
Stress ni disebabkan prestasi badan merosot, kurang tenaga itu yang menyebabkan rasa penat,cepat marah dan murung juga boleh membuatkan seseorang tu cepat tua dan sakit kepala selalu. Selain itu banyak lagi manfaat B-Complex ni. ================================ .
.
Vitamin B Shaklee mengandungi ke semua VITAMIN B (B1, B2, B3, B5, B6, B12 termasuk ASID FOLIK dan BIOTIN) sebab itu di panggil B-COMPLEX
.
.
Manfaat B-COMPLEX .
.
√ Membantu menukarkan makanan kepada tenaga dan mengurangkan masalah keletihan dan kelesuan
√ Melawan tekanan dengan memastikan kesihatan fungsi saraf, sekaligus meredakan sakit kepala, tekanan, dan kemurungan dan insomnia.
√ Menggalakkan tumbesaran yang sihat dan normal bagi bayi dan kanak-kanak. Ia juga membantu membina DNA dan sel-sel baru dan mengurangkan risiko kecacatan otak dan tulang belakang.
√ Membaiki masalah kulit kepala, kelemumur, rambut gugur, beruban dan mengekalkan kesihatan rambut.
√ Mengurang kan masalah keletihan mata, mencegah katarak, meningkatkan kualiti penglihatan, memperkuatkan daya ingatan dan focus.
√ Mencegah anemia
√ Meredakan senggugut, dan premenstrual symptom seperti keresahan, kerisauan.
√ Mencegah rekahan mulut, jangkitan kuman lidah dan nafas berbau
√ Detoksifikasi-meredakan alahan.
.
.
1 botol tahan sehingga 4 bulan. Share dengan rakan-rakan manfaat B-Complex ni. Berminat nak order boleh whatsapp wanie taww .
.
Shaklee by wanie thadir .
📲018.374 9541🍃
.

#shakleebcomplex #shakleesetresdung #shakleesethamil #shakleesetkesuburan #shakleesetkecantikan #shakleesetberpantang #shakleesungaibuloh #tasikbiru #shakleekotadamansara #shakleesridamansara #shakleehospitalsungaibuloh #uitmshahalam #suplemen #mua #vitamin

Assalammualaikum w.b.t semua, tengah buat apa petang2 ni😝

Alhamdulillah, banyak pulakk customer whatsapp rini, tanya pasal Shaklee product. Salah satu nya pasal Vitamin C Plus ni haa. Ini antara best seller tau. Kesan penggunaan memang thorrbaikk👍. Juju sendiri pengguna setia vita C ni.Alhamdulillah, setakat penggunaan, jerawat dekat bahagian leher yang timbul tiba2 tuu dah susut😱. Bahagia nya rasa

Ada yang kata vitamin ni pricey. Ehh no lahh, uolls tgk balik berapa tablet yang ada dalam satu botol vitamin C plus ni. Contain 180 biji tau, boleh tahan up to 6 bulan haa. Jimat x jimat? Plus skang ni juju tengah nak kasi harga jimat dekat customer. Iolls paham sgt ada customer yang tgh on budget, so in shaa Allah mana yg kita boleh kasi harga terbaik, kita kasi nahh. Syaratnya kena lah WhatsApp segera 😉

Your favorite SID,
@healthandbeautybyjuju
Juliana Haris
0173876641

RAMAL JANTINA BAYI IKUT CALENDAR CINA & SET KESUBURAN SHAKLEE⠀
=====================⠀

Jujur beberapa soalan berkaitan set subur menerjah wassap dan fb mak beberapa minggu ini.⠀

Korang mesti tau supermak subur kan?😂😂😂⠀

Dan mesti korang nak tahu mak percaya tak kalendar cina yg boleh ramal jantina baby tu kan?😅😅😅⠀

Tak. Mak tak percaya benda2 mcm tu. Logik sains tetap menjadi pujaan hati mak.😋😋😋⠀

Utk set kesuburan shaklee, kita mmg ada cadangan beberapa jenis nutrisi yg digabungkan utk meningkatkan kesuburan suami isteri. Bergantung kpd masalah anda, kita akan bantu menyuburkan anda dengan menambahbaik sistem kesuburan anda.⠀

Kadang belum waktu, belum rezeki dan sewaktunya. Tapi Allah tak pernah mintak kita berhenti berdoa dan berusaha. ⠀

Nanti kita share bgmana produk nutrisi ini yg terbaik bg bantu anda usaha utk dapat baby. Kalau tak sabar boleh pm mak terus 👇👇👇⠀

https://buff.ly/2y3Z3Ny⠀

Supermak⠀
Mak anak tiga⠀
Founder SupermakGroup⠀
#shakleebsp
#shakleeputrajaya
#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleekuantan
#shakleesetsubur
#setsuburshaklee
#setkesuburan
#setkesuburanshaklee
#ttc
#trytoconcieve
#pregnancy
#shakleesetkesuburan
#supermakgroup

MOST RECENT

.
Happy Sunday Everyone.
.
Pernah tak rasa tak selera nak telan nasi. Hari2 pun nasi.. nasi.. nasi..
.
Kalau nak cepat turun badan, kurangkan makan nasi.
.

Kalau nak kulit sihat & bersih, kurangkan makanan bergoreng2 & berminyak2.
.
Sel dalam badan kite memerlukan asid amino yg mencukupi.
.
Mana nak dptkan asid amino ni? You can get it from soy protein.
.
ESP shaklee kaya dgn protein dan boleh dijadikan pre-meal untuk kenyangkan perut uols
.
Melly - 0132088386
Shaklee Independent Distributor
@shaklee_melly
================================
POS: SETIAP HARI
================================
Nak Cepat? urgent? no worries kami menawarkan khidmat delivery melalui COD
.
Area:
KLCC, INTERMARK, G TOWER, TABUNG HAJI, AMPANG PARK, BANDAR SERI PUTRA, NILAI 3
================================
.
#shakleeklcc #shakleeandme #shakleeintermark #shakleebandarseriputra #shakleemalaysia #naksihat #pregnantwomen #ibumengandung #housewife #extraincome #shakleemelly #shakleesetkesuburan #shakleesethamil #shakleesetberpantang #shakleesetkecantikan #whyshaklee #shakleedetox #shaklee #shakleemalaysia #shakleestaffpetronas #shaklee #shakleekltower #shakleenilai #shakleeklia #shakleeklia2

.
Testimonial ESP SOY PROTEIN from Shaklee.
.
Melly - 0132088386
Shaklee Independent Distributor
@shaklee_melly
================================
POS: SETIAP HARI
================================
Nak Cepat? urgent? no worries kami menawarkan khidmat delivery melalui COD
.
Area:
KLCC, INTERMARK, G TOWER, TABUNG HAJI, AMPANG PARK, BANDAR SERI PUTRA, NILAI 3
================================
.
#shakleeklcc #shakleeandme #shakleeintermark #shakleebandarseriputra #shakleemalaysia #naksihat #pregnantwomen #ibumengandung #housewife #extraincome #shakleemelly #shakleesetkesuburan #shakleesethamil #shakleesetberpantang #shakleesetkecantikan #whyshaklee #shakleedetox #shaklee #shakleemalaysia #shakleestaffpetronas #shaklee #shakleekltower #shakleenilai #shakleeklia #shakleeklia2

.
Testimonial ESP SOY PROTEIN from Shaklee.
.
Melly - 0132088386
Shaklee Independent Distributor
@shaklee_melly
================================
POS: SETIAP HARI
================================
Nak Cepat? urgent? no worries kami menawarkan khidmat delivery melalui COD
.
Area:
KLCC, INTERMARK, G TOWER, TABUNG HAJI, AMPANG PARK, BANDAR SERI PUTRA, NILAI 3
================================
.
#shakleeklcc #shakleeandme #shakleeintermark #shakleebandarseriputra #shakleemalaysia #naksihat #pregnantwomen #ibumengandung #housewife #extraincome #shakleemelly #shakleesetkesuburan #shakleesethamil #shakleesetberpantang #shakleesetkecantikan #whyshaklee #shakleedetox #shaklee #shakleemalaysia #shakleestaffpetronas #shaklee #shakleekltower #shakleenilai #shakleeklia #shakleeklia2

.
Badan rasa tak sedap?
Angin dalam badan susah nak kluarkan?
.
No worries
.
Selain daripada telan tablet, kita boleh hancur dan jadikan sebagai air herba.
.
In shaa Allah. Berkesan.
Nak nak lagi bagi ibu yang lepas bersalin, angin senan masuk dalam badan.
.
Melly - 0132088386
Shaklee Independent Distributor
@shaklee_melly
================================
POS: SETIAP HARI
================================
Nak Cepat? urgent? no worries kami menawarkan khidmat delivery melalui COD
.
Area:
KLCC, INTERMARK, G TOWER, TABUNG HAJI, AMPANG PARK, BANDAR SERI PUTRA, NILAI 3
================================
.
#shakleeklcc #shakleeandme #shakleeintermark #shakleebandarseriputra #shakleemalaysia #naksihat #pregnantwomen #ibumengandung #housewife #extraincome #shakleemelly #shakleesetkesuburan #shakleesethamil #shakleesetberpantang #shakleesetkecantikan #whyshaklee #shakleedetox #shaklee #shakleemalaysia #shakleestaffpetronas

Okay, sekarang sy nak share set kesuburan yang lengkap dalam shaklee berserta kebaikan setiap supplement

Boleh diamalkan untuk suami isteri

Supplement dalam SET KESUBURAN SHAKLEE: - GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yg sihat.
.
- ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yg boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & banyak kan pelincir semasa bersama suami.
.
- VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. Also ada Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi. - Dalam VITA LEA ada ZINC. Untuk suami, ZINC berfungsi untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active.
.
- ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.
.
- VIT E untuk kekerapan penghasilan air mani bg suami.
.
Fb : Noremah Ahmad II
+60102347760
.
Love,
Noremah
.
#shakleeputrajaya
#shakleesetkehamilan #shakleesetkesuburan #shakleepromo #shakleeputrajaya #shakleeselangor #shakleekl #shakleesales

Set Kesuburan Shaklee 👶
.
Hidup ni perlukan DUIT
.
DOA - USAHA - IKHTIAR - TAWAKAL
.
Jom ikhtiar hamil dengan set kesuburan shaklee. 👶👦👧👨👩

.
Set Kecantikkan Shaklee.
.
🔹ESP SOY PROTEIN 🔹VITAMIN C
🔹VITAMIN E
🔹COLLAGEN POWDER
.
ESP - kaya dengan soy protein, protein akan membantu baiki tissu2 kulit yg kusam & kering mahupun bekas2 jerawat.
.
VITA-C menambahkan nutrition utk kulit kita & baiki pigmen kulit menjadi lebih cerah
.
VITA-E kalau nak kulit ala2 korea glowy2 gitu, vitamin E la jawapan dia. membantu melembabkan kulit yg kering.
.
COLLAGEN - boost up collagen dalam kulit so that kulit u nampak anjal2 gituu😊
.
Jom cantik sama2 dgn set kecantikkan shaklee.
.
PM Melly for better & special price😍
.
Melly - 0132088386
Shaklee Independent Distributor
@shaklee_melly
================================
POS: SETIAP HARI
================================
Nak Cepat? urgent? no worries kami menawarkan khidmat delivery melalui COD
.
Area:
KLCC, INTERMARK, G TOWER, TABUNG HAJI, AMPANG PARK, BANDAR SERI PUTRA, NILAI 3
================================
.
#shakleeklcc #shakleeandme #shakleeintermark #shakleebandarseriputra #shakleemalaysia #naksihat #pregnantwomen #ibumengandung #housewife #extraincome #shakleemelly #shakleesetkesuburan #shakleesethamil #shakleesetberpantang #shakleesetkecantikan #whyshaklee #shakleedetox #shaklee #shakleemalaysia #shakleestaffpetronas #shaklee

.
The Vivix - rich in resveratrol .
I have three words for you,
1. Extraordinary
2. Unbelievable
3. Priceless Result
.
Why can resveratrol do?
🔹 Improve blood sugar levels
🔹 Powerful antioxidant protection
🔹 Delay on ageing
🔹 Support joint health .
Interested? Promo vivix start now!😊
.
Melly - 0132088386
Shaklee Independent Distributor
@shaklee_melly
================================
POS: SETIAP HARI
================================
Nak Cepat? urgent? no worries kami menawarkan khidmat delivery melalui COD
.
Area:
KLCC, INTERMARK, G TOWER, TABUNG HAJI, AMPANG PARK, BANDAR SERI PUTRA, NILAI 3
================================
.
#shakleeklcc #shakleeandme #shakleeintermark #shakleebandarseriputra #shakleemalaysia #naksihat #pregnantwomen #ibumengandung #housewife #extraincome #shakleemelly #shakleesetkesuburan #shakleesethamil #shakleesetberpantang #shakleesetkecantikan #whyshaklee #shakleedetox #shaklee #shakleemalaysia #shakleestaffpetronas

.
Looking for supplement for your dry & acne skin?
.
Shaklee have the answer.
Uols boleh tgk perbezaan kulit anda seawal 6bulan consume dengan cara pemakanan yg betul.
.
Have you ever why orang suke buat injection vitamin C? Sebab vitamin C mampu repair damage skin & improve your pigment skin tone.
.
Darker to brighter. Sebab itu semua orang berlumba2 nak consume vitamin C.
.
Injection quite expensive and have long term effect kalau kekurangan air dalam badan.
.
🔹vita-C plus membantu baikpulih skin tone & improve keanjalan kulit
🔹vita-E membantu kulit uols jadi dewy glowing seperti kulit yg sihat.
.
Uols boleh try consume budget set kecantikkan dgn Vita-C & Vita-E.
.
Contact Melly laju.
Melly - 0132088386
Shaklee Independent Distributor
@shaklee_melly
================================
POS: SETIAP HARI
================================
Nak Cepat? urgent? no worries kami menawarkan khidmat delivery melalui COD
.
Area:
KLCC, INTERMARK, G TOWER, TABUNG HAJI, AMPANG PARK, BANDAR SERI PUTRA, NILAI 3
================================
.
#shakleeklcc #shakleeandme #shakleeintermark #shakleebandarseriputra #shakleemalaysia #naksihat #pregnantwomen #ibumengandung #housewife #extraincome #shakleemelly #shakleesetkesuburan #shakleesethamil #shakleesetberpantang #shakleesetkecantikan #whyshaklee #shakleedetox #shaklee #shakleemalaysia #shakleestaffpetronas

.
Making milk creates denser tissue in your breasts. .
Your breasts may or may not return to their pre-breastfeeding size or shape. .
Some women's breasts stay large, and others shrink. But sagging or staying full can be as much a result of genetics, weight gain during pregnancy, and age as a result of breastfeeding.
.
Dont waste your money for expensive firm-up treatment, consume ESP may ease your problem and firm up your breast tissue.😊
.
Melly - 0132088386
Shaklee Independent Distributor
@shaklee_melly
================================
POS: SETIAP HARI
================================
Nak Cepat? urgent? no worries kami menawarkan khidmat delivery melalui COD
.
Area:
KLCC, INTERMARK, G TOWER, TABUNG HAJI, AMPANG PARK, BANDAR SERI PUTRA, NILAI 3
================================
.
#shakleeklcc #shakleeandme #shakleeintermark #shakleebandarseriputra #shakleemalaysia #naksihat #pregnantwomen #ibumengandung #housewife #extraincome #shakleemelly #shakleesetkesuburan #shakleesethamil #shakleesetberpantang #shakleesetkecantikan #whyshaklee #shakleedetox #shaklee #shakleemalaysia #shakleestaffpetronas

.
Most of people dah start consume ESP untuk kulit cantik, bersih daripada jerawat and gebu mulus.
.
Consume dengan betul & follow tips2 daripada Shaklee. in shaa Allah.
.
Melly - 0132088386
Shaklee Independent Distributor
@shaklee_melly
================================
POS: SETIAP HARI
================================
Nak Cepat? urgent? no worries kami menawarkan khidmat delivery melalui COD
.
Area:
KLCC, INTERMARK, G TOWER, TABUNG HAJI, AMPANG PARK, BANDAR SERI PUTRA, NILAI 3
================================
.
#shakleeklcc #shakleeandme #shakleeintermark #shakleebandarseriputra #shakleemalaysia #naksihat #pregnantwomen #ibumengandung #housewife #extraincome #shakleemelly #shakleesetkesuburan #shakleesethamil #shakleesetberpantang #shakleesetkecantikan #whyshaklee #shakleedetox #shaklee #shakleemalaysia #shakleestaffpetronas

.
Looking for great energy booster? Get your ESP now.
.
why?
It rich with acid amino which our cells really needs it everyday.
.
Enough protein in our body it helps to repair your skin and improve it.😊
.
Grab the promo combo, buy 2 free 1😊. Limited for 5person only
.
Melly - 0132088386
Shaklee Independent Distributor
@shaklee_melly
================================
POS: SETIAP HARI
================================
Nak Cepat? urgent? no worries kami menawarkan khidmat delivery melalui COD
.
Area:
KLCC, INTERMARK, G TOWER, TABUNG HAJI, AMPANG PARK, BANDAR SERI PUTRA, NILAI 3
================================
.
#shakleeklcc #shakleeandme #shakleeintermark #shakleebandarseriputra #shakleemalaysia #naksihat #pregnantwomen #ibumengandung #housewife #extraincome #shakleemelly #shakleesetkesuburan #shakleesethamil #shakleesetberpantang #shakleesetkecantikan #whyshaklee #shakleedetox #shaklee #shakleemalaysia #shakleestaffpetronas

.
Drink ESP, it will change you😊
.
Grab promo combo ESP, buy 2 free 1
.
Melly - 0132088386
Shaklee Independent Distributor
@shaklee_melly
================================
POS: SETIAP HARI
================================
Nak Cepat? urgent? no worries kami menawarkan khidmat delivery melalui COD
.
Area:
KLCC, INTERMARK, G TOWER, TABUNG HAJI, AMPANG PARK, BANDAR SERI PUTRA, NILAI 3
================================
.
#shakleeklcc #shakleeandme #shakleeintermark #shakleebandarseriputra #shakleemalaysia #naksihat #pregnantwomen #ibumengandung #housewife #extraincome #shakleemelly #shakleesetkesuburan #shakleesethamil #shakleesetberpantang #shakleesetkecantikan #whyshaklee #shakleedetox #shaklee #shakleemalaysia #shakleestaffpetronas

.
Rise and shine everyone.
Happy Sunday😊
.
So apa plan uols arini? Harini hari ahad sure melepak je kat rumah kan?😊
.
Well, dont forget to drink your ESP. Why ESP good for your health?
.
✔️ Menambahkan sumber protein dalam badan.
.
Sebab sel2 dalam badan kita ni terdiri daripada protein. The basic structure of protein is Acid amino. .
You need protein in your diet to help your body repair cells and make new ones.
.
Thats why ramai yg consume ESP kulit bertambah bersih, energy booster & rasa kenyang.
.
1 tin of ESP boleh tahan selama 2bulan. Harga RM172.
.
Interested?
Whatsapp Melly with promo code "MALAYSIA KITA" untuk dapatkan special price😊
.
Melly - 0132088386
Shaklee Independent Distributor
@shaklee_melly
================================
POS: SETIAP HARI
================================
Nak Cepat? urgent? no worries kami menawarkan khidmat delivery melalui COD
.
Area:
KLCC, INTERMARK, G TOWER, TABUNG HAJI, AMPANG PARK, BANDAR SERI PUTRA, NILAI 3
================================
.
#shakleeklcc #shakleeandme #shakleeintermark #shakleebandarseriputra #shakleemalaysia #naksihat #pregnantwomen #ibumengandung #housewife #extraincome #shakleemelly #shakleesetkesuburan #shakleesethamil #shakleesetberpantang #shakleesetkecantikan #whyshaklee #shakleedetox #shaklee #shakleemalaysia #shakleestaffpetronas

Assalammualaikum w.b.t semua. Selamat Hari Malaysia

LAST CALLINGGGGG📢📢

Special Promo from Shaklee hanya untuk hari ini tau. Ye betul tu, hari ni je. Khas sempena Hari Malaysia. Apa promo yang Shaklee buat tu?

✔ Untuk setiap pembelian 200 UV, anda layak dapat 1 LUCKY DIP berupa merchandise dan juga supplement Shaklee
✔ Yang ni special call out for Vivix lovers. Dengan setiap pembelian 2 botol Vivix, anda jugak layak dapat 1 LUCKY DIP and diskaun sebanyak 5% untuk setiap pembelian

Wahhhh berbaloi baloi wehh.. Special untuk hari ni jugak, delivery for every Shaklee product from juju. 😍. Untuk dapatkan free delivery hari ni, last whatsApp juju sebelum pukul 6 k. Cepat cepat cepat

Your passionate SID,
@healthandbeautybyjuju
0173876641

#shakleesingapore #shakleecodselangor #shakleecod #shakleekl #shaklee #shakleemalaysiamurah #shakleemalaysia #shakleeampang #shakleewangsamaju #shakleetamanmelati #shakleegombak #shakleemurah #shakleesetapak #shakleesetkurus #shakleesetcantik #shakleesethamil #shakleesetpantang #shakleesetweightgain #shakleesetmenyusu #shakleesetbajet #shakleesetkesuburan #shakleesetkecantikan
#shakleeuitm #shakleebukitantarabangsa #shakleeukayperdana #shakleekeramat #shakleecheras

Assalammualaikum w.b.t semua. Selamat Hari Malaysia

Special Promo from Shaklee hanya untuk hari ini tau. Ye betul tu, hari ni je. Khas sempena Hari Malaysia. Apa promo yang Shaklee buat tu?

✔ Untuk setiap pembelian 200 UV, anda layak dapat 1 LUCKY DIP berupa merchandise dan juga supplement Shaklee
✔ Yang ni special call out for Vivix lovers. Dengan setiap pembelian 2 botol Vivix, anda jugak layak dapat 1 LUCKY DIP and diskaun sebanyak 5% untuk setiap pembelian

Wahhhh berbaloi baloi wehh.. Special untuk hari ni jugak, delivery for every Shaklee product from juju. 😍. Untuk dapatkan free delivery hari ni, last whatsApp juju sebelum pukul 6 k. Cepat cepat cepat

Your passionate SID,
@healthandbeautybyjuju
0173876641

#shakleesingapore #shakleecodselangor #shakleecod #shakleekl #shaklee #shakleemalaysiamurah #shakleemalaysia #shakleeampang #shakleewangsamaju #shakleetamanmelati #shakleegombak #shakleemurah #shakleesetapak #shakleesetkurus #shakleesetcantik #shakleesethamil #shakleesetpantang #shakleesetweightgain #shakleesetmenyusu #shakleesetbajet #shakleesetkesuburan #shakleesetkecantikan
#shakleeuitm #shakleebukitantarabangsa #shakleeukayperdana #shakleekeramat #shakleecheras

Assalammualaikum w.b.t semua. Selamat Hari Malaysia

Special Promo from Shaklee hanya untuk hari ini tau. Ye betul tu, hari ni je. Khas sempena Hari Malaysia. Apa promo yang Shaklee buat tu?

✔ Untuk setiap pembelian 200 UV, anda layak dapat 1 LUCKY DIP berupa merchandise dan juga supplement Shaklee
✔ Yang ni special call out for Vivix lovers. Dengan setiap pembelian 2 botol Vivix, anda jugak layak dapat 1 LUCKY DIP and diskaun sebanyak 5% untuk setiap pembelian

Wahhhh berbaloi baloi wehh.. Special untuk hari ni jugak, delivery for every Shaklee product from juju. 😍. Untuk dapatkan free delivery hari ni, last whatsApp juju sebelum pukul 6 k. Cepat cepat cepat

Your passionate SID,
@healthandbeautybyjuju
0173876641

#shakleesingapore #shakleecodselangor #shakleecod #shakleekl #shaklee #shakleemalaysiamurah #shakleemalaysia #shakleeampang #shakleewangsamaju #shakleetamanmelati #shakleegombak #shakleemurah #shakleesetapak #shakleesetkurus #shakleesetcantik #shakleesethamil #shakleesetpantang #shakleesetweightgain #shakleesetmenyusu #shakleesetbajet #shakleesetkesuburan #shakleesetkecantikan
#shakleeuitm #shakleebukitantarabangsa #shakleeukayperdana #shakleekeramat #shakleecheras

Assalammualaikum w.b.t semua💖

SET WEIGHT GAIN (MEAL SHAKES + VITA LEA + B COMPLEX)

Kalau ada yang nak tambah berat sebab badan sekeping.. Kurusss nau nauu. Boleh cuba set weight gain from SHAKLEE ni. Masalah kurang berat badan ni boleh berlaku asbab kurang rehat, metabolisme terlalu tinggi dan yang paling ketara ketidakseimbangan pengambilan nutrisi.Penyelesaiannya?? Mudah. Cuba ikhtiar dengan set ni. 😋

Meal Shakes .
✅Membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting .
✅Sumber yang kaya kalsium, fiber dan protein .
✅Supplement penting untuk menambah berat badan yang mana ia membantu menambah selera makan .
✅Walau kita kurang makan namun pengambilan Meal Shakes ni banyak membantu memberi badan rasa bertenaga .

Vita-Lea .
✅Membekal 23 jenis vitamin penting bersama iron yang sangat penting dalam pembentukan sel darah merah.
✅Banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya .
✅Membantu mencegah penyakit tiroid atau beguk (penyakit tiroid ini terjadi kebiasaannya kerana kekurangan iodin dan ini terdapat di dalam Vita-Lea kita), tidak lesu .
✅Menjadikan kulit yang sentiasa tegang, mengelak pitam dan pening

B-Complex .
✅Mengandungi 8 jenis vitamin B yang penting untuk badan.
✅Mengawal atur kadar metabolisme dalam badan .
✅Menggalakkan kesihatan sistem kardiovaskular .
✅Mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan .
✅Meningkatkan sistem pertahanan badan .

WhatsApp juju sekarang untuk dapatkan BEST PRICE. Valid untuk semua set SHAKLEE tau 😉

Your lovely SHAKLEE Independent Distributor 💁
Juliana Haris
0173876641

RAMAL JANTINA BAYI IKUT CALENDAR CINA & SET KESUBURAN SHAKLEE⠀
=====================⠀

Jujur beberapa soalan berkaitan set subur menerjah wassap dan fb mak beberapa minggu ini.⠀

Korang mesti tau supermak subur kan?😂😂😂⠀

Dan mesti korang nak tahu mak percaya tak kalendar cina yg boleh ramal jantina baby tu kan?😅😅😅⠀

Tak. Mak tak percaya benda2 mcm tu. Logik sains tetap menjadi pujaan hati mak.😋😋😋⠀

Utk set kesuburan shaklee, kita mmg ada cadangan beberapa jenis nutrisi yg digabungkan utk meningkatkan kesuburan suami isteri. Bergantung kpd masalah anda, kita akan bantu menyuburkan anda dengan menambahbaik sistem kesuburan anda.⠀

Kadang belum waktu, belum rezeki dan sewaktunya. Tapi Allah tak pernah mintak kita berhenti berdoa dan berusaha. ⠀

Nanti kita share bgmana produk nutrisi ini yg terbaik bg bantu anda usaha utk dapat baby. Kalau tak sabar boleh pm mak terus 👇👇👇⠀

https://buff.ly/2y3Z3Ny⠀

Supermak⠀
Mak anak tiga⠀
Founder SupermakGroup⠀
#shakleebsp
#shakleeputrajaya
#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleekuantan
#shakleesetsubur
#setsuburshaklee
#setkesuburan
#setkesuburanshaklee
#ttc
#trytoconcieve
#pregnancy
#shakleesetkesuburan
#supermakgroup

Most Popular Instagram Hashtags