#shakleesetkesuburan

1323 posts

TOP POSTS

.
Alhamdullilah.
Bersyukur dengan Allah dengan anugerah yg tidak ternilainya.
.
Melly consume & amalkan basic set shaklee ni 3bulan sebelum akad nikah. memang niat di hati inginkan cahaya mata setelah mendirikan rumah tangga.
.
Melly pasti dengan kehadiran orang baru dalam family dapat mengeratkan lagi silaturrahim sbg suami isteri.
.
Set kesuburan ini amat2 membantu. Sebab Mel masa zaman muda active dengan aktiviti lasak mcm pegi hiking, rafting & tracking bagai.
.
Pernah buat scan dekat pakar yg rahim Melly terbalik. Masa tu perasaan sedih hanya Allah yg tahu mcmne.
.
Melly tak putus asa. Teruskan usaha & ikhtiar untuk dapatkan baby.
.
Melly consume shaklee sejak awal lagi and tak pernah skip.
.
Alhamdullilah, janji Allah tu pasti. Kita kena usaha dan percayakan dgn kata2 Allah.
.
Sesiapa yg nak conceive baby, boleh usaha & cari ikhtiar untuk kesuburan rahim.
.
for more info & tips boleh contact Melly. .
Melly - 0132088386
Shaklee Independent Distributor
================================
Postage everyday Wednesday & Thursday
================================
Nak Cepat? urgent? no worries kami menawarkan khidmat delivery melalui COD
.
Area:
KLCC, INTERMARK, G TOWER, TABUNG HAJI, AMPANG PARK, BANDAR SERI PUTRA, NILAI 3
================================
.
#shakleeklcc #shakleeandme #shakleeintermark #shakleebandarseriputra #shakleemalaysia #naksihat #pregnantwomen #ibumengandung #housewife #extraincome #shakleemelly #shakleesetkesuburan #shakleesethamil #shakleesetberpantang #shakleesetkecantikan #whyshaklee #shakleedetox

Jom cuba set kesuburan shaklee untuk sape2 yang tengah ber'ttc'.. ✔GLA Complex
- mengawal atur kitaran haid
- meningkatkan cecair serviks sekaligus memudahkan sperma untuk berenang
- melegakan sengugut ✔Alfalfa
- mengurangkan masalah keputihan
- meningkatkan keintiman suami isteri
- bertindak sbg kacip fatimah
- menegangkan payudara
- jamu moden bagi wanita
- mengurangkan masalah bau yang tidak menyenangkan

nak tahu lagi details boleh pm saya yer 😉

Diyana
0179445461

#shakleedistributor
#shakleesetsubur
#shakleesetsubursuamiisteri
#shakleesetkesuburan
#shakleedamansara
#shakleenakhamil
#shakleesgbuloh
#shakleekelantan

Nak ikhtiar hamil? boleh cuba consume supplements SHAKLEE ni...insyaAllah dgn izinNya mana tau boleh hamil...usaha lebih insyaAllah akan dpt rewardnya...aamminn
tak ada bujet nk beli full set? tak apa wanie akan consult anda kite tgk supplements ape yg sesuai untuk anda based on your budget ☺️ pada siapa yg masih ikhtiar utk hamil tu wanie doakan moga doa anda diperkenankan dan dpt hamil seperti yg diidamkan...😊 #shaklee
#shakleemalaysia
#shakleejohorbahru
#shakleejohor
#shakleesingapore
#shakleesetiatropika
#shakleekempas
#shakleesethamil
#shakleesetkesuburan
#trustedsid
#shakleeskudai
#shakleeutm

PENANGAN ESP

Hajar baru ingat nak restock esp hajar. Nak habis dah.

Dapat berita semalam, ESP dah habis!!! Bulan depan kot baru ada stock. T_T

Memang la ESP ni serba boleh. Huhu.... #shakleeeffect #penanganesp #semuabolehla #sayajualshaklee #shakleesetkulit #shakleesetflawless #shakleesetkurus #shakleesethamil #shakleesetkesuburan #shakleesihat #shakleemurah

Selalu sahaja rasa tertekan disebabkan tekanan hidup atau tekanan kerja. Rasa keletihan macam kurang tenaga dan ada rasa susah nak tidur. Juga ada tak diantara anda lepas bersalin mempunyai simptom cepat lupa di galakkan ambil B-complex. .
.
Stress ni disebabkan prestasi badan merosot, kurang tenaga itu yang menyebabkan rasa penat,cepat marah dan murung juga boleh membuatkan seseorang tu cepat tua dan sakit kepala selalu. Selain itu banyak lagi manfaat B-Complex ni. ================================ .
.
Vitamin B Shaklee mengandungi ke semua VITAMIN B (B1, B2, B3, B5, B6, B12 termasuk ASID FOLIK dan BIOTIN) sebab itu di panggil B-COMPLEX
.
.
Manfaat B-COMPLEX .
.
√ Membantu menukarkan makanan kepada tenaga dan mengurangkan masalah keletihan dan kelesuan
√ Melawan tekanan dengan memastikan kesihatan fungsi saraf, sekaligus meredakan sakit kepala, tekanan, dan kemurungan dan insomnia.
√ Menggalakkan tumbesaran yang sihat dan normal bagi bayi dan kanak-kanak. Ia juga membantu membina DNA dan sel-sel baru dan mengurangkan risiko kecacatan otak dan tulang belakang.
√ Membaiki masalah kulit kepala, kelemumur, rambut gugur, beruban dan mengekalkan kesihatan rambut.
√ Mengurang kan masalah keletihan mata, mencegah katarak, meningkatkan kualiti penglihatan, memperkuatkan daya ingatan dan focus.
√ Mencegah anemia
√ Meredakan senggugut, dan premenstrual symptom seperti keresahan, kerisauan.
√ Mencegah rekahan mulut, jangkitan kuman lidah dan nafas berbau
√ Detoksifikasi-meredakan alahan.
.
.
1 botol tahan sehingga 4 bulan. Share dengan rakan-rakan manfaat B-Complex ni. Berminat nak order boleh whatsapp wanie taww .
.
Shaklee by wanie thadir .
📲018.374 9541🍃
.

#shakleebcomplex #shakleesetresdung #shakleesethamil #shakleesetkesuburan #shakleesetkecantikan #shakleesetberpantang #shakleesungaibuloh #tasikbiru #shakleekotadamansara #shakleesridamansara #shakleehospitalsungaibuloh #uitmshahalam #suplemen #mua #vitamin

.
Testimoni Set Kesuburan Suami
.
Sesiapa yang menghadapi masalah low sperm count or poor sperm mobility, saya cadangkan utk mencuba Set Kesuburan Shaklee.
.
Jgn bimbang Shaklee 100% semulajadi 🌿
.
Tiada kesan sampingan.
.
🍃VITAMIN E (with selenium)
✔️Vitamin E merupakan antioksidan yang meningkatkan kesuburan pada lelaki dan wanita.
✔️Selenium dalam vitamin E adalah bahan antioksidan yang membantu menghalang sel tubuh badan drp sebarang tindakan kimia oleh radikal-radikal bebas.
✔️ Selenium boleh mencegah kromosom drp terpecah- belah, iaitu sebab yang menjadikan bayi cacat dan keguguran. Ia membantu pembentukan sperma yang sempurna.
✔️ Lelaki yang manjalanai IVF Treatment (Rawatan Kesuburan In Vitro) yang mengambil Vitamin E berjaya meningkatkan tahap kesuburan dari 19% kepada 29%.
.
🍃 VITALEA IRON ( with zinc)
✔️Zinc adalah antara nutrien yang paling utama berkaitan dgn kesuburan. Kekurangan zinc boleh menyebabkan perubahan kromosom sama ada untuk lelaki mahupun wanita.
✔️Zinc amat penting untuk tubuh mengoptimumkan hormonr-hormon kesuburan, iaitu hormon estrogen dan progesteron.
✔️Untuk lelaki, zinc ditemui dalam air mani yang kaya dengan sperma. Zinc diperlukan untuk membentuk lapisan luar sperma dan ekor sperma itu sendiri.
✔️Kajian dilakukan dgn mengurangkan zinc dalam pemakanan seorang lelaki. Terbukti, ia memberi effect pada bilangan sperma lelaki tersebut.
.
🍃VITAMIN C
✔️Vitamin C juga bersifat antioksidan.
✔️Vitamin C membantu meningkatkan kualiti sperma, dan melindungi DNA drp rosak.
✔️Vitamin C juga mengurangkan risiko sperma untuk berkumpul dan meningkatkan kadar pergerakan dan keaktifan sperma untuk berenang.
.
Jadi, bagi yang sedang berusaha, trying to conceive (TTC) ataupun ikhtiar hamil, pastikan nutrisi para suami juga mencukupi.
.
Jom ikhtiar bersama Shaklee 🌿
.
Order dan pertanyaan, whatsapp👇
.
0166614675
.
🚚 POS Seluruh Malaysia
.
#sethamilterbaik #setkesuburanshaklee #spermlow #lowspermcount #kesuburan #kesuburansuami #shakleesetkesuburanlelaki #shakleesetkesuburan #shakleeonline #sayajualshakleeonline #ttcmalaysia #shakleerawang #shakleekepong #vitalea #vitamincshaklee #vitamineshakleemurah #ikhtiarhamil #nakzuriat #nakanak

HERBAL BLEND MULTI-PURPOSE CREAM
-
-
Krim ni memang WAJIB ada kat rumah. Sebab kesannya memang terbaik dan the best. Sesuai untuk kegunaan seisi keluarga 😊. Jom kita kaji sikit kehebatan HERBAL BLEND CREAM SHAKLEE ni😃
-
-
KEISTIMEWAAN HERBAL BLEND CREAM :-
.
🌸 Dingin pada kulit
🌸 Ekstrak semulajadi
🌸 Tidak berminyak
🌸 Mudah meresap
🌸 Aroma memyenangkan
🌸 Mudah digunakan
🌸 Mudah dibawa
🌸 Sesuai untuk semua golongan
🌸 Dijamin berkesan
🌸 Halal
🌸 TANPA PARABEN @ STERIOD
-
-
FUNGSI HERBAL BLEND MULTI-PURPOSE CREAM:-
.
👉 Melembutkan tumit kasar @ pecah / kulit
👉 Merawat masalah ruam susu / ruam panas / ruam lampin / ruam muka / ruam kepala
👉 Menghilangkan luka dan merawat aczema
👉 Melegakan gigitan serangga / nyamuk
👉 Merawat kulit gatal
👉 Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
👉 Losyen harian untuk kulit kering
👉 Krim urut badan lenguh
👉 Merawat kesan luka melecur
👉 Merawat masalah melecur
👉 Rawat luka pada puting susu
👉 Mengeluarkan angin daripada perut
-
-
Jadi tak hairan la kalau herbal blend ni jadi krim yang terbaik 😊
-
-
Amalina
+60192557634
Your Beauty Consultant

#shakleesetberpantang#shakleesetjeragat#shakleesetjerawat
#shakleesetmenyusu#shakleesetalergi#shakleesetgastrik#shakleesetdetox
#shakleesetkesuburan
#shakleesetkecantikan#shakleesethamil#shakleesetmerokok
#shakleesetkeputihan#shakleemalaysia#shakleemuar#shakleemelaka
#shakleesetresdung
#shakleesetrambutgugur
#shakleetangkak#shakleebycikyaya
#shakleevivix#shakleebukitgambir

Belek belek surat khabar, jumpe artikel #matipucuk ni..kalau dulu kita dengar orang yang alami penyakit ni ialah orang yang dah berumur..tu pun majoriti sebab kencing manis..
Tapi sekarang, orang muda pun boleh terjebak..hurm sebabnya masing masing dah tau sendiri kan..yela, dah tau gaya hidup tak sihat tapi taknak amik inisiatif untuk berubah..
Tepuk dada tanya hati.. 🙄

#setkesuburan #shakleesetkesuburan #setuntukisteri #setuntuksuami #suamiisterisubur #suamiisterisihat #shakleeseremban #shakleesendayan #shakleepekannanas

MOST RECENT

.
Bila kita dah makin dewasa & makin berusia.
.
We as a women, kita lebih tertarik untuk jadi cantik,awet muda & sihat.
.
Bila sihat l, kite boleh buat macam2 activity tau😍
.
KENAPA PENTINGNYE VITAMINS?
.
✅ awet muda
✅ Kulit lawa, flawless & glowy
✅ bebas daripada sakit .
Melly - 0132088386
Shaklee Independent Distributor
================================
Postage everyday Wednesday & Thursday
================================
Nak Cepat? urgent? no worries kami menawarkan khidmat delivery melalui COD
.
Area:
KLCC, INTERMARK, G TOWER, TABUNG HAJI, AMPANG PARK, BANDAR SERI PUTRA, NILAI 3
================================
.
#shakleeklcc #shakleeandme #shakleeintermark #shakleebandarseriputra #shakleemalaysia #naksihat #pregnantwomen #ibumengandung #housewife #extraincome #shakleemelly #shakleesetkesuburan #shakleesethamil #shakleesetberpantang #shakleesetkecantikan #whyshaklee #shakleedetox #shakleemurah

.
Hi!
Happy Sunday uols😊
.
Jangan lupa makan beauty supplement uols okay.
.
Macam Mel consume Vitamin C & Vitamin E everyday dengan dos yang betol and please please please jangan minum air kosong dgn secukupnya ye😘
.
Vitamin C -
membaiki sel kulit mati & dapat membaiki pigmen kita yang gelap malap tu jadi putih bersih suci. Hehe
.
Vitamin E -
baik utk uols yang selalu kulit kering yang menyebabkan jerawat kecil or besau kat kulit muka kite.
.
paling best, your skin boleh jadi dewy glowy macam kulit org korea😍.
.
stay healthy and stay beauty with shaklee
.
Melly - 0132088386
Shaklee Independent Distributor
================================
Postage everyday Wednesday & Thursday
================================
Nak Cepat? urgent? no worries kami menawarkan khidmat delivery melalui COD
.
Area:
KLCC, INTERMARK, G TOWER, TABUNG HAJI, AMPANG PARK, BANDAR SERI PUTRA, NILAI 3
================================
.
#shakleeklcc #shakleeandme #shakleeintermark #shakleebandarseriputra #shakleemalaysia #naksihat #pregnantwomen #ibumengandung #housewife #extraincome #shakleemelly #shakleesetkesuburan #shakleesethamil #shakleesetberpantang #shakleesetkecantikan #whyshaklee #shakleedetox #shakleebeautyskin #shakleemalaysia #shakleesetcantik #kulitgebushaklee

.
Have you take your vivix this morning? .
Ingat detox, Ingat Vivix.😍
.
Currently Melly amalkan clean food sebab target nak turun berat badan macam anak dara🤗 In shaa Allah
.
kenapa vivix is good for women like us? Working mommy or housewife mommy? .
Sebab kita perempuan banyak penyakit. Melly amalkan vivix ni sebab iols nak sembuhkan luka operation disebabkan Czer.
.
Other than that, nak turun berat badan ke ideal weight & jaga kulit kite so that it looks glowing & dewy😍
.
Nak try vivix? Purchase vivix with Melly and win a special gift 🎁 .
.
Melly - 0132088386
Shaklee Independent Distributor
================================
Postage everyday Wednesday & Thursday
================================
Nak Cepat? urgent? no worries kami menawarkan khidmat delivery melalui COD
.
Area:
KLCC, INTERMARK, G TOWER, TABUNG HAJI, AMPANG PARK, BANDAR SERI PUTRA, NILAI 3
================================
.
#shakleeklcc #shakleeandme #shakleeintermark #shakleebandarseriputra #shakleemalaysia #naksihat #pregnantwomen #ibumengandung #housewife #extraincome #shakleemelly #shakleesetkesuburan #shakleesethamil #shakleesetberpantang #shakleesetkecantikan #whyshaklee #shakleedetox

Assalammualaikum uols.
.
Breakfast apa jerrr arini?
Please Please Please stop makan nasi lemak, roti canai or nasi krabu or yang super heavy breakfast.
.
Awal awal pagi ni try minum satu sudu teh VIVIX bagi dia serap dalam darah kita so that kita dapat the BEST NUTRITION from VIVIX.
.
kenapa kita nak kena minum VIVIX awal pagi sebelum makan ape2? Sebab badan kita lepas bangun senang serap apa2 yang masuk dalam perut kita. .
Dulu mak2 kita or nenek2 kita dulu suka minum air suam lepas bangun. sebab badan kita dehydrated semua da serap masa kita tgh tido.
.
So for those yang seriously nak detox, nak kulit lawa & slim boleh try consume shaklee detox set.
.
I have done my detox and berat slowly decrease and texture kulit semakin sihat.
.
Makin tua collagen kita semakin sikit. So lets build up balik & in shaa Allah kita kekal awet muda😍
.
Melly - 0132088386
Shaklee Independent Distributor
================================
Postage everyday Wednesday & Thursday
================================
Nak Cepat? urgent? no worries kami menawarkan khidmat delivery melalui COD
.
Area:
KLCC, INTERMARK, G TOWER, TABUNG HAJI, AMPANG PARK, BANDAR SERI PUTRA, NILAI 3
================================
.
#shakleeklcc #shakleeandme #shakleeintermark #shakleebandarseriputra #shakleemalaysia #naksihat #pregnantwomen #ibumengandung #housewife #extraincome #shakleemelly #shakleesetkesuburan #shakleesethamil #shakleesetberpantang #shakleesetkecantikan #whyshaklee #shakleedetox #kulitgebu #kulitcantik #kuruscepat

.
Turun 20kg & badan mula susut selepas 3bulan bersalin.
.
Alhamdullilah😊
Rahsianya.. berpantang bia betul2 jaga makan.. jaga luka kita dengan baik.
.
Melly bersalin secara Czer so banyak bende nak kena consider. Bersalin cara Czer ni payah sikit nak turun berat melainkan amalkan diet yg btol & jangan lupa tungku.😊
.
Nak tau mcm mane Melly cepat susut? Detox buang bende2 toxin dalam badan. .
Bila dah operate ni, angin senang masuk dalam badan & kandungan toxin semakin banyak.
.
Thats why Melly rajin consume Shaklee
✔️ESP
✔️Alfalfa
✔️Peppermint Ginger Plus
✔️Herb- Lax
✔️Vivix
Atas kudrat kita & kegigihan kita kalau nak betul2 slim. Dont give up.
.
So kalau siapa2 nak tahu rahsia slim cepat dalam masa 3bulan, roger Melly.
.
Melly - 0132088386
Shaklee Independent Distributor
================================
Postage everyday Wednesday & Thursday
================================
Nak Cepat? urgent? no worries kami menawarkan khidmat delivery melalui COD
.
Area:
KLCC, INTERMARK, G TOWER, TABUNG HAJI, AMPANG PARK, BANDAR SERI PUTRA, NILAI 3
================================
.
#shakleeklcc #shakleeandme #shakleeintermark #shakleebandarseriputra #shakleemalaysia #naksihat #pregnantwomen #ibumengandung #housewife #extraincome #shakleemelly #shakleesetkesuburan #shakleesethamil #shakleesetberpantang #shakleesetkecantikan #whyshaklee #shakleedetox #alkurma #berpantang #pregnantwomen #ibubersalin #bersalinczer #kuruscepat

Nak ikhtiar hamil? boleh cuba consume supplements SHAKLEE ni...insyaAllah dgn izinNya mana tau boleh hamil...usaha lebih insyaAllah akan dpt rewardnya...aamminn
tak ada bujet nk beli full set? tak apa wanie akan consult anda kite tgk supplements ape yg sesuai untuk anda based on your budget ☺️ pada siapa yg masih ikhtiar utk hamil tu wanie doakan moga doa anda diperkenankan dan dpt hamil seperti yg diidamkan...😊 #shaklee
#shakleemalaysia
#shakleejohorbahru
#shakleejohor
#shakleesingapore
#shakleesetiatropika
#shakleekempas
#shakleesethamil
#shakleesetkesuburan
#trustedsid
#shakleeskudai
#shakleeutm

Nak ikhtiar hamil? boleh cuba consume supplements SHAKLEE ni...insyaAllah dgn izinNya mana tau boleh hamil...usaha lebih insyaAllah akan dpt rewardnya...aamminn
tak ada bujet nk beli full set? tak apa wanie akan consult anda kite tgk supplements ape yg sesuai untuk anda based on your budget ☺️ pada siapa yg masih ikhtiar utk hamil tu wanie doakan moga doa anda diperkenankan dan dpt hamil seperti yg diidamkan...😊 #shaklee
#shakleemalaysia
#shakleejohorbahru
#shakleejohor
#shakleesingapore
#shakleesetiatropika
#shakleekempas
#shakleesethamil
#shakleesetkesuburan
#trustedsid
#shakleeskudai
#shakleeutm

Nak ikhtiar hamil? boleh cuba consume supplements SHAKLEE ni...insyaAllah dgn izinNya mana tau boleh hamil...usaha lebih insyaAllah akan dpt rewardnya...aamminn
tak ada bujet nk beli full set? tak apa wanie akan consult anda kite tgk supplements ape yg sesuai untuk anda based on your budget ☺️ pada siapa yg masih ikhtiar utk hamil tu wanie doakan moga doa anda diperkenankan dan dpt hamil seperti yg diidamkan...😊 #shaklee
#shakleemalaysia
#shakleejohorbahru
#shakleejohor
#shakleesingapore
#shakleesetiatropika
#shakleekempas
#shakleesethamil
#shakleesetkesuburan
#trustedsid
#shakleeskudai
#shakleeutm

Nak ikhtiar hamil? boleh cuba consume supplements SHAKLEE ni...insyaAllah dgn izinNya mana tau boleh hamil...usaha lebih insyaAllah akan dpt rewardnya...aamminn
tak ada bujet nk beli full set? tak apa wanie akan consult anda kite tgk supplements ape yg sesuai untuk anda based on your budget ☺️ pada siapa yg masih ikhtiar utk hamil tu wanie doakan moga doa anda diperkenankan dan dpt hamil seperti yg diidamkan...😊 #shaklee
#shakleemalaysia
#shakleejohorbahru
#shakleejohor
#shakleesingapore
#shakleesetiatropika
#shakleekempas
#shakleesethamil
#shakleesetkesuburan
#trustedsid
#shakleeskudai
#shakleeutm

.
Nak slim?
Nak turun berat badan?
Nak kulit cantik & sihat?
Nak nampak awet muda?
Nak kurangkan kandungan cholesterol?
.
Jom follow Shaklee Detox Program😊😊😊😊
.
Bukan sahaja membantu ape yang uols nak malah badan uols semakin sihat day by day.
.
Bila badan sihat, energetic uols sure selalu happy no stress2.
.
Jom amalkan gaya hidup sihat!
.
Firstly, kena tau dlu ape itu detox? Kenapa perlu detox? Apa kelebihan kalau kita detox? Bagaimana cara nak detox?
.
Contact Melly laju2 for further info and ade special gift for those yg btol2 semangat nk detox.
.
Melly - 0132088386
Shaklee Independent Distributor
================================
Postage everyday Wednesday & Thursday
================================
Nak Cepat? urgent? no worries kami menawarkan khidmat delivery melalui COD
.
Area:
KLCC, INTERMARK, G TOWER, TABUNG HAJI, AMPANG PARK, BANDAR SERI PUTRA, NILAI 3
================================
.
#shakleeklcc #shakleeandme #shakleeintermark #shakleebandarseriputra #shakleemalaysia #naksihat #pregnantwomen #ibumengandung #housewife #extraincome #shakleemelly #shakleesetkesuburan #shakleesethamil #shakleesetberpantang #shakleesetkecantikan #whyshaklee #shakleedetox

.
Nak slim?
Nak turun berat badan?
Nak kulit cantik & sihat?
Nak nampak awet muda?
Nak kurangkan kandungan cholesterol?
.
Jom follow Shaklee Detox Program😊😊😊😊
.
Bukan sahaja membantu ape yang uols nak malah badan uols semakin sihat day by day.
.
Bila badan sihat, energetic uols sure selalu happy no stress2.
.
Jom amalkan gaya hidup sihat!
.
Firstly, kena tau dlu ape itu detox? Kenapa perlu detox? Apa kelebihan kalau kita detox? Bagaimana cara nak detox?
.
Contact Melly laju2 for further info and ade special gift for those yg btol2 semangat nk detox.
.
Melly - 0132088386
Shaklee Independent Distributor
================================
Postage everyday Wednesday & Thursday
================================
Nak Cepat? urgent? no worries kami menawarkan khidmat delivery melalui COD
.
Area:
KLCC, INTERMARK, G TOWER, TABUNG HAJI, AMPANG PARK, BANDAR SERI PUTRA, NILAI 3
================================
.
#shakleeklcc #shakleeandme #shakleeintermark #shakleebandarseriputra #shakleemalaysia #naksihat #pregnantwomen #ibumengandung #housewife #extraincome #shakleemelly #shakleesetkesuburan #shakleesethamil #shakleesetberpantang #shakleesetkecantikan #whyshaklee #shakleedetox

.
Nak slim?
Nak turun berat badan?
Nak kulit cantik & sihat?
Nak nampak awet muda?
Nak kurangkan kandungan cholesterol?
.
Jom follow Shaklee Detox Program😊😊😊😊
.
Bukan sahaja membantu ape yang uols nak malah badan uols semakin sihat day by day.
.
Bila badan sihat, energetic uols sure selalu happy no stress2.
.
Jom amalkan gaya hidup sihat!
.
Firstly, kena tau dlu ape itu detox? Kenapa perlu detox? Apa kelebihan kalau kita detox? Bagaimana cara nak detox?
.
Contact Melly laju2 for further info and ade special gift for those yg btol2 semangat nk detox.
.
Melly - 0132088386
Shaklee Independent Distributor
================================
Postage everyday Wednesday & Thursday
================================
Nak Cepat? urgent? no worries kami menawarkan khidmat delivery melalui COD
.
Area:
KLCC, INTERMARK, G TOWER, TABUNG HAJI, AMPANG PARK, BANDAR SERI PUTRA, NILAI 3
================================
.
#shakleeklcc #shakleeandme #shakleeintermark #shakleebandarseriputra #shakleemalaysia #naksihat #pregnantwomen #ibumengandung #housewife #extraincome #shakleemelly #shakleesetkesuburan #shakleesethamil #shakleesetberpantang #shakleesetkecantikan #whyshaklee #shakleedetox

.
Nak slim?
Nak turun berat badan?
Nak kulit cantik & sihat?
Nak nampak awet muda?
Nak kurangkan kandungan cholesterol?
.
Jom follow Shaklee Detox Program😊😊😊😊
.
Bukan sahaja membantu ape yang uols nak malah badan uols semakin sihat day by day.
.
Bila badan sihat, energetic uols sure selalu happy no stress2.
.
Jom amalkan gaya hidup sihat!
.
Firstly, kena tau dlu ape itu detox? Kenapa perlu detox? Apa kelebihan kalau kita detox? Bagaimana cara nak detox?
.
Contact Melly laju2 for further info and ade special gift for those yg btol2 semangat nk detox.
.
Melly - 0132088386
Shaklee Independent Distributor
================================
Postage everyday Wednesday & Thursday
================================
Nak Cepat? urgent? no worries kami menawarkan khidmat delivery melalui COD
.
Area:
KLCC, INTERMARK, G TOWER, TABUNG HAJI, AMPANG PARK, BANDAR SERI PUTRA, NILAI 3
================================
.
#shakleeklcc #shakleeandme #shakleeintermark #shakleebandarseriputra #shakleemalaysia #naksihat #pregnantwomen #ibumengandung #housewife #extraincome #shakleemelly #shakleesetkesuburan #shakleesethamil #shakleesetberpantang #shakleesetkecantikan #whyshaklee #shakleedetox

.
Syukur Alhamdullilah
Firash now dah 7months, masa lahirkan Firash smua nya okay.
.
Alhamdullilah, Firash takde jaundice😍
.
Melly start consume shaklee dari awal lagi sampailah dah bersalin 😍
.
And now tengah amalkan set detox sbb nak kluarkan toxin yang banyak berkumpul selepas berpantang.😅
.
Melly - 0132088386
Shaklee Independent Distributor
================================
Postage everyday Wednesday & Thursday
================================
Nak Cepat? urgent? no worries kami menawarkan khidmat delivery melalui COD
.
Area:
KLCC, INTERMARK, G TOWER, TABUNG HAJI, AMPANG PARK, BANDAR SERI PUTRA, NILAI 3
================================
.
#shakleeklcc #shakleeandme #shakleeintermark #shakleebandarseriputra #shakleemalaysia #naksihat #pregnantwomen #ibumengandung #housewife #extraincome #shakleemelly #shakleesetkesuburan #shakleesethamil #shakleesetberpantang #shakleesetkecantikan #whyshaklee #shakleedetox

.
Alhamdullilah.
Bersyukur dengan Allah dengan anugerah yg tidak ternilainya.
.
Melly consume & amalkan basic set shaklee ni 3bulan sebelum akad nikah. memang niat di hati inginkan cahaya mata setelah mendirikan rumah tangga.
.
Melly pasti dengan kehadiran orang baru dalam family dapat mengeratkan lagi silaturrahim sbg suami isteri.
.
Set kesuburan ini amat2 membantu. Sebab Mel masa zaman muda active dengan aktiviti lasak mcm pegi hiking, rafting & tracking bagai.
.
Pernah buat scan dekat pakar yg rahim Melly terbalik. Masa tu perasaan sedih hanya Allah yg tahu mcmne.
.
Melly tak putus asa. Teruskan usaha & ikhtiar untuk dapatkan baby.
.
Melly consume shaklee sejak awal lagi and tak pernah skip.
.
Alhamdullilah, janji Allah tu pasti. Kita kena usaha dan percayakan dgn kata2 Allah.
.
Sesiapa yg nak conceive baby, boleh usaha & cari ikhtiar untuk kesuburan rahim.
.
for more info & tips boleh contact Melly. .
Melly - 0132088386
Shaklee Independent Distributor
================================
Postage everyday Wednesday & Thursday
================================
Nak Cepat? urgent? no worries kami menawarkan khidmat delivery melalui COD
.
Area:
KLCC, INTERMARK, G TOWER, TABUNG HAJI, AMPANG PARK, BANDAR SERI PUTRA, NILAI 3
================================
.
#shakleeklcc #shakleeandme #shakleeintermark #shakleebandarseriputra #shakleemalaysia #naksihat #pregnantwomen #ibumengandung #housewife #extraincome #shakleemelly #shakleesetkesuburan #shakleesethamil #shakleesetberpantang #shakleesetkecantikan #whyshaklee #shakleedetox

RUTIN SEBELUM TIDUR
-
Setiap kali sebelum tidur Dijah mesti pakai Makeup Remover Nutriwhite Shaklee nie.
-
Walaupun kita tak pakai makeup tapi daki dan kotoran still lekat kat muka kita tau.
-
Sebenarnya Dijah baru pakai seminggu tau tapi memang dah dapat rasa #ShakleeEffect tuu.
-
Memang semua kotoran dan daki dia akan kaut.
-
Memang jimat dan tahan lama.
-
Inshah berkesan.
-
Jom dapatkan sekarang !!
-
013.406.5082
-
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
-
#Sayagunasayajual
#Sayajualshaklee
#ShakleeTerengganu
#ShakleeDungun
#ShakleeMalaysia
#ShakleeByKhadijah
#ShakleeSetKulitCantik
#SetResdung
#ShakleeSetKurus
#ShakleeSetKesuburan
#ShakleeSetMigrain
#ShakleeSetGastrik
#ShakleeBadanSado
#ShakleeSetKehamilan
#ShakleeSetMenyusu
#ShakleeSetBerpantang
#ShakleeVivix
#ShakleeEsp
#ShakleeCollagenPowder
#ShakleeVitaminC
#ShakleeVitaminE
#ShakleePromosi
#ShakleeHargaMurah
#UbatResdung
#UbatJerawat
#UbatJeragat
#UbatSembelit
#ShakleeEffect
#TestimoniShaklee
#Shaklee

.
Melly start consume ESP 6months before kahwin lagi sampailah sekarang😊
.
Sebelum Kahwin:
✔️ minum untuk kulit cantik & bersih
✔️ Diet untuk kurus
.
.

Dah kahwin.
✔️Kesuburan rahim
✔️Tambahkan protein dalam badan.
.
.

Masa Pregnant.
✔️minum untuk tenaga
✔️kesempurnaan baby dalam kandungan
.
.

Selepas bersalin/Berpantang
✔️ Tambahkan susu dalam badan
✔️ Boost up energy
.
.

Sekarang😊
✔️Diet for better health
✔️Minum untuk slim
✔️Minum untuk fresh & glowy skin😍
.
#pearlsjuly2017challenge .
Melly - 0132088386
Shaklee Independent Distributor
================================
Postage everyday Wednesday & Thursday
================================
Nak Cepat? urgent? no worries kami menawarkan khidmat delivery melalui COD
.
Area:
KLCC, INTERMARK, G TOWER, TABUNG HAJI, AMPANG PARK, BANDAR SERI PUTRA, NILAI 3
================================
.
#shakleeklcc #shakleeandme #shakleeintermark #shakleebandarseriputra #shakleemalaysia #naksihat #pregnantwomen #ibumengandung #housewife #extraincome #shakleemelly #shakleesetkesuburan #shakleesethamil #shakleesetberpantang #shakleesetkecantikan #whyshaklee #shakleedetox

SENTAL SEHABISNYA !!
-
Seperti yang dijanjikan Dijah share testimoni daripada Dijah sendiri dengan menggunakan
-
➡ Gentle Action Makeup Remover NW. -
Sebenarnya Dijah baru pakai seminggu tau tapi memang dah dapat rasa #ShakleeEffect tuu.
-
Yang bestnya Makeup Remover nie boleh diguna untuk semua orang yang pakai makeup dan tak pakai.
-
Sebab muka kita nie kadang ada daki dan kotoran yang tertinggal kann.
-
Tadi Dijah saja pergi conteng muka Dijah dengan celak dan lipstik tapi powder tak pakai pun yea.
-
And korang boleh tengok sendiri resultnya kat gambar SEBELUM dan SELEPAS.
-
Memang semua kotoran dan daki dia akan kaut tau.
-
Memang jimat dan tahan lama.
-
Jom dapatkan sekarang !!
-
013.406.5082
-
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
-
#Sayagunasayajual
#Sayajualshaklee
#ShakleeTerengganu
#ShakleeDungun
#ShakleeMalaysia
#ShakleeByKhadijah
#ShakleeSetKulitCantik
#SetResdung
#ShakleeSetKurus
#ShakleeSetKesuburan
#ShakleeSetMigrain
#ShakleeSetGastrik
#ShakleeBadanSado
#ShakleeSetKehamilan
#ShakleeSetMenyusu
#ShakleeSetBerpantang
#ShakleeVivix
#ShakleeEsp
#ShakleeCollagenPowder
#ShakleeVitaminC
#ShakleeVitaminE
#ShakleePromosi
#ShakleeHargaMurah
#UbatResdung
#UbatJerawat
#UbatJeragat
#UbatSembelit
#ShakleeEffect
#TestimoniShaklee
#Shaklee

SKINCARE ?
-
Tahu ke tidak ?
-
-
Uniknya Shaklee nie ialah bukan sekadar ada supplement tau, tapi ada jugak rangkaian skincare !
-
✅ NUTRIWHITE
-
✅ ENFUSELLE
-
Skincare nie sesuai untuk semua jenis kulit..Kulit normal, kering, kombinasi dan berminyak.
-
-
🌿 6 sebab kenapa perlu pilih skincare Shaklee:
-
💛 Tahan lama dan jimat.
-
💛 💯% dari gabungan unik botani semulajadi.
-
💛 Selamat dan berkesan.
-
💛 16 ramuan botani yang mujarab dari 16 negara berbeza !
-
💛 Khas untuk kulit orang Asia.
-
💛 Formulasi dari saintis dan pakar kulit Jepun & AS.
-
-
❌ No PARABEN
-
❌ No PEWARNA TIRUAN
-
❌ No PERASA TIRUAN
-
-
Nak tahu skincare mane yang sesuai dengan kulit korang ?
-
Meh pm, Dijah akan suggest yang mana sesuai dengan korang.
-
013.406.5082
-
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
-
#Sayagunasayajual
#Sayajualshaklee
#ShakleeTerengganu
#ShakleeDungun
#ShakleeMalaysia
#ShakleeByKhadijah
#ShakleeSetKulitCantik
#SetResdung
#ShakleeSetKurus
#ShakleeSetKesuburan
#ShakleeSetMigrain
#ShakleeSetGastrik
#ShakleeBadanSado
#ShakleeSetKehamilan
#ShakleeSetMenyusu
#ShakleeSetBerpantang
#ShakleeVivix
#ShakleeEsp
#ShakleeCollagenPowder
#ShakleeVitaminC
#ShakleeVitaminE
#ShakleePromosi
#ShakleeHargaMurah
#UbatResdung
#UbatJerawat
#UbatJeragat
#UbatSembelit
#ShakleeEffect
#TestimoniShaklee
#Shaklee

Most Popular Instagram Hashtags