#shakleepitas

2156 posts

TOP POSTS

Hai semua πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹.. Berapa hari saja lagi, bulan Ramadan akan bermula. So aii nak ambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat Berpuasa kepada semua Muslimin dan Muslimat.
Kalau nak elakkan GASTRIK time berpuasa ni, aii cadangkan sangat-sangat supaya uolls cuba SET GASTRIK ni. Aii sendiri ada gastrik, jadi aii tau sangat kepayahan menahan sakit kalau sudah kena serang gastrik ni 😣😣. Retail Price Rm109.00 jerr, tapii kalau nak harga yang lebih ekslusif ala-ala goshop tu, pm lah aii yaa. Boleh ja DM ig or Whatsapp 014.8756784

#shakleelover #shaklee #setgastrikshaklee #shakleesabah #shakleesarawak #shakleelabuan #shakleekudat #shakleekotamarudu #shakleepitas #shakleepenampang #shakleemalaysia #freegiveaway #healthier #saynotogastric
Untuk pertanyaan/order produk feel free klik link ni yaa.. http://wasap.my/60148756784/saya%20nak%20order%20shaklee..

VIVIX DAN LUKA
.
Mengurankan Dan Mempercepat Proses Penyembuhan Luka
.
Glukoma merupakan penyakit yang menghantui pesakit kencing manis kerana ia mampu menyebabkan pesakit hilang daya penglihatan. Selain itu, pasakit juga akan mengalami proses penyembuhan luka yang sangat lambat sekiranya terluka sehingga ke suatu tahap di mana anggota badan terpaksa dibuang akibat jangkitan kuman. Polifenol Anthocyanins yang terkandung di dalam Vivix membantu menyembuhkan luka dalam kadar segera dan memelihara dan memperbaiki kesihatan mata.
.
βœ” Beli 2 Vivix, keahlian PERCUMA
.
Hubungi saya untuk info lanjut :
#Jacqueline_0143719339
.
#shakleemalaysia #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeranau #shakleekundasang #shakleelabuan #shakleekeningau #shakleetenom
#shakleetelupid #shakleetambunan #shakleskotamarudu #shakleekudat
#shakleepitas #shakleekunak #shakleepapar #shakleekotabelud #shakleelawas #shakleesipitang #surirumah #pelajar #penganggur #sideincome #shakleetuaran #shakleebrunei #UMSSabah #UITMSabah #OUM #bazarpaknil #lofattah

Nak turunkan berat badan dalam budan Ramadhan?

Boleh! βœ” ESP membantu memberikan rasa kenyang yang berpanjangan.
βœ” Omega Guard membantu membakar lemak berlebihan dalam badan.
βœ” Herblax dan Alfalfa membantu menyah toksin yang menyebabkan metabolisma semulajadi badan terganggu.

Berminat? Hubungi koyo 0198932961 untuk tempahan dan info lanjut.

You were made to contribute!

Yang ni pula bukan saja hilang tu keinginan merokok, tapi tekanan darah pun ikut jadi stabil!

Hebat kan vivix?

Sepa mau try vivix TEKAN LIKE :3

Pernah dengar penyakit Psoriasis?

Psoriasis ni sebenarnya adalah penyakit kronik yang berkaitan dengan kulit.

Terdapat 5 jenis penyakit kulit Psoriasis, iaitu Pustular psoriasis, Gluttate psoriasis, Inverse psoriasis, Plaque psoriasis & Erythrodermic pdoriasis.

Pak Sudin (dalam gambar tersebut) menghidapi penyakit kulit yang biasa dilihat iaitu Plaque psoriasis dimana terdapat keradangan pada kulit kepala, siku dan tangan.

Punca terjadinya penyakit kulit ini apabila sistem imun lemah, keturunan, faktor alam sekitar dan juga jangkitan serta penggunaan ubat yang tidak sesuai.

Untuk tingkatkan imun, Pak Sudin berikhtiar amalkan Vivix & Nutriferon untuk tingkatkan imun.

DTX complex & alfalfa untuk detox. DTX membantu detox hati agar hati dapat berfungsi menyahtoksinkan dari badan.

Vita E & Esp untuk membaiki kembali kulit akibat keradangan dan telah terkupas dengan menghasilkan sel kulit baru yang lebih sihat.

Bekas penghidap Psoriasis,
Pak sudin.
------------------- PRO SID untuk info lanjut.
Ester/0178297529

#shakleemalaysia #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeranau #shakleekundasang #shakleelabuan #shakleekeningau #shakleetenom
#shakleetelupid #shakleetambunan #shakleskotamarudu #shakleekudat
#shakleepitas #shakleekunak #shakleekotabelud #shakleelawas #shakleesipitang #surirumah #pelajar #penganggur #sideincome #shakleetuaran #shakleebrunei #UMSSabah #UITMSabah #OUM #bazarpaknil #lofattah #tudung

MOST RECENT

Hai semua πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹.. Berapa hari saja lagi, bulan Ramadan akan bermula. So aii nak ambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat Berpuasa kepada semua Muslimin dan Muslimat.
Kalau nak elakkan GASTRIK time berpuasa ni, aii cadangkan sangat-sangat supaya uolls cuba SET GASTRIK ni. Aii sendiri ada gastrik, jadi aii tau sangat kepayahan menahan sakit kalau sudah kena serang gastrik ni 😣😣. Retail Price Rm109.00 jerr, tapii kalau nak harga yang lebih ekslusif ala-ala goshop tu, pm lah aii yaa. Boleh ja DM ig or Whatsapp 014.8756784

#shakleelover #shaklee #setgastrikshaklee #shakleesabah #shakleesarawak #shakleelabuan #shakleekudat #shakleekotamarudu #shakleepitas #shakleepenampang #shakleemalaysia #freegiveaway #healthier #saynotogastric
Untuk pertanyaan/order produk feel free klik link ni yaa.. http://wasap.my/60148756784/saya%20nak%20order%20shaklee..

Jom iktihar set 3 mighty gems sepanjang bulan puasa. 😎

Pasti kekal bertenaga & kenyang dan dah tak perlu risau gastrik. 😍

Ready stock πŸ€
Cod Pekan Ranau πŸš—
Pos seluruh Malaysia πŸš—πŸš›βœˆ
Penghantaran Bas/teksi seluruh Sabah πŸšƒπŸš• Direct whatapps:
☎ 01120903811 Stephanie
(https://api.whatsapp.com/send?phone=601120903811)

#PengedarSahShakleeRanauSabah
#VitaminSemulajadiUntukKekalSihatCergasCantik
#SyJualSyMakan
#SafeProvenEffective
#LulusKKMdanHalal
#TidakMerosakkanBuahPinggang
#shakleemalaysia #shakleesabah
#shakleebrunei #shakleesarawak #shakleeranau
#shakleetuaran #shakleekundasang #shakleelabuan #shakleekeningau #shakleetenom
#shakleetelupid #shakleetambunan #shakleskotamarudu #shakleekudat
#shakleepitas #shakleekunak #shakleekotabelud #shakleelawas #shakleesipitang #surirumah #pelajar #Penganggur #Sideincome

Akak ni bijak pilih suplemen yang terbaik untuk diri sendiri.

Badan rasa lebih bertenaga dan masalah resdung pun semakin berkurang.

Kami sebagai SID hanya pun hanya mampu memberikan saranan yang terbaik buat anda. ----------------- PRO SID : Ester/0178297529

#shakleemalaysia #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeranau #shakleekundasang #shakleelabuan #shakleekeningau #shakleetenom
#shakleetelupid #shakleetambunan #shakleskotamarudu #shakleekudat
#shakleepitas #shakleekunak #shakleekotabelud #shakleelawas #shakleesipitang #surirumah #pelajar #penganggur #sideincome #shakleetuaran #shakleebrunei #UMSSabah #UITMSabah #OUM #bazarpaknil #lofattah #tudung

Kalau sudah namanya DINNER, memang tidak sah kalau tidak makan banyak. Mana tidak makanan sedap kot.. Masalahnya, bila sudah makan banyak, risiko untuk berat naik tu sangat TINGGI. Waktu malam tu kita dah tak banyak aktiviti kan, so kalori dan lemak yang kita dah makan tu macam mana pula?? Okay berita baik untuk ladiesΒ² and gentlemanΒ² yang sangat menjaga berat badan. Before tidur, pastikan uolls telan dua supplemen ni tau.. Meh sini aii cerita kenapa dua supplemen ni mesti ditelan. Herblax ni ada kandungan herba untuk DETOX. Uolls bangun besok, semua lemakΒ² yang ada dalam makanan yang uolls makan tu akan kena FLUSH OUT.
Ostematrix ni membantu mengoptimumkan penyerapan air dalam usus kita. Bila kandungan air tu cukup, proses DETOX akan berjalan dengan lancar. Hahhh best kah tidak?? So kalau uollls nak dapatkan supplemen ni, boleh DM ig @flora.masiwa or whatsapp 014.8756784 miss Flora.. #Rensta #Repost: @flora.masiwa via @renstapp Β·Β·Β·
β€œ 4 biji Ostematrix
4 biji Herblax √ DETOX
√ LEGAKAN SARAF
√ LEGAKAN SEMBELIT

Dua produk ni aii jual tau.. #shakleelover #shakleemurah #shakleesabah #shakleesarawak #shakleelabuan #shakleekudat #shakleekotamarudu #shakleepitas #shakleetuaran #shakleepenampang #shakleeumskk #shakleeumskal #shakleetawau #shakleesemporna #sayajualshakleemurah #ostematrix #herblax

Vita C yang laaaaama habis stok kini SUDAH KEMBALI!

Hmmm, malar ba habis stok ni vitamin-vitamin sekarang. Tapi syukur juga la sebab makin ramai yg mula beralih pada Shaklee

Vitamin 100% semulajadi, berkesan dan selamat memang akan sentiasa mendapat tempat walaupun pelbagai makanan tambahan lain tumbuh seperti cendawan :D

Jadi siapa yg mau ni Vita C, cepat booking sama saya ni malam. Besok mau p membooking d branch ni

WhatsApp ja 011.1072.0792

Risau gastrik menyerang semasa bulan puasa?

Tak perlu risau! Set gastrik Shaklee mampu membantu menyelesaikan masalah ini.

Hubungi Koyo 0198932961

ESP membantu membina sel usus yang cedera akibat gastrik.

ALFALFA membantu kurangkan keasidan dan inflamasi dalam usus.

PEPPERMINT-GINGER PLUS membantu merangsang pengaliran cecair pencernaan semulajadi.

OSTEMATRIX membantu meneutralkan asid yang menyebabkan pedih ulu hati.

Berminat? Hubungi Koyo 0198932961 untuk tempahan dan info lanjut.

Alami masalah gastrik?

Set Gastrik Shaklee boleh menyelesaikan masalah ini.

Hubungi 0198932961 untuk tempahan dan info lanjut.

3C dalam bisnes Shaklee

Car bonus
Cash bonus
Convention bonus

Tau tak setiap ahli shaklee berpeluang untuk dapat bonus sebanyak RM500/bulan?

Itu pun paling minimum. Ini bila SID dapat kekalkan momentum setiap bulan, Shaklee bagi bonus RM 500.

Banyak kah sikit?

Alaa..macam juga kalau prestasi ko bagus, mesti bos suka kan? Kena kasi naik bonus, pangkat lagi. Perghh!

Itu pun belum campur cash bonus dan untung retail. Bahaha. Mesti kamu tidak tau kan? Nehhh

Kamu tahu kah semua SID boleh layak dapat bonus walaupun tidak buat biz?

Cash bonus ni bila setiap pertengahan bulan (selalunya) Shaklee bagi bonus hasil pencapaian SID (untuk yang berbisnes). Best kan? Orang lain 'kering' tengah bulan, SID senyum lebar sebab ada gaji.

Kamu tahukah minimum rank untuk dapat Convention Trip paaling cikai pun SV.

Supervisor. Rank leader paling awal selepas SID biasa. Conevntion trip shaklee baru2 ni pergi Jepun.

Bukan guna duit sendiri hokayy~~ fully sponsor by Shaklee.

Jelesnya~~ Soooo. Kalau rasa2 nak join team kami, jom daftar bersama #JadeSquad under team Shaklee terbesar di Malaysia #ireach. --------------------------
-------------------------- Ester/0178297529-Founder of JadeSquad

#shakleemalaysia #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeranau #shakleekundasang #shakleelabuan #shakleekeningau #shakleetenom
#shakleetelupid #shakleetambunan #shakleskotamarudu #shakleekudat
#shakleepitas #shakleekunak #shakleekotabelud #shakleelawas #shakleesipitang #surirumah #pelajar #penganggur #sideincome #shakleetuaran #shakleebrunei #UMSSabah #UITMSabah #OUM #bazarpaknil

Dengan set 3 mighty gems, pedih perut beransur hilang dan lebih bertenaga. 😍

Bestnyaa.. Hanya dengan konsisten vitamin shaklee, dah boleh berpuasa tanpa ada sikit pun sakit gastrik. 😍

Set Kurus Masa Puasa!

Siapa cakap masa puasa masa utk menggemuk?

Haa inilah guna supplement semua ni

Kadang2 ada yg tidak sempat sahur kan, so boleh shake Cinch shake + ESP, gerenti kenyang sepanjang hari!

Lecithin pula menyerap segala lemak-lemak yg di makan ketika berbuka, taulah kalau berbuka ni, macam-macam makanan mau di makan kan...Jd lecithin jadi penyelamat kita

Herblax pula kerja dia membuang segala toksin yg terkumpul, so memang tidak akan ada masalah "tergemuk ketika bulan puasa"

Mau tau Apa yg paling best? Ni supplement 100% natural dan memang terbukti berkesan. Ada beribu-ribu testimoni berjaya, mau tau kena cuba sendiri

Lepas ni saya share testimoni k ;) Mau tau lebih lanjut boleh WhatsApp saya terus 011.1072.0792

Weight loss masa puasa?

Jom baca testimoni akak ni.
Rahsia kurus semasa puasa kini terungkai.

Berminat? cari mak Koyo saja
whatsapp 0198932961

Nak turunkan berat badan dalam budan Ramadhan?

Boleh! βœ” ESP membantu memberikan rasa kenyang yang berpanjangan.
βœ” Omega Guard membantu membakar lemak berlebihan dalam badan.
βœ” Herblax dan Alfalfa membantu menyah toksin yang menyebabkan metabolisma semulajadi badan terganggu.

Berminat? Hubungi koyo 0198932961 untuk tempahan dan info lanjut.

Pernah dengar penyakit Psoriasis?

Psoriasis ni sebenarnya adalah penyakit kronik yang berkaitan dengan kulit.

Terdapat 5 jenis penyakit kulit Psoriasis, iaitu Pustular psoriasis, Gluttate psoriasis, Inverse psoriasis, Plaque psoriasis & Erythrodermic pdoriasis.

Pak Sudin (dalam gambar tersebut) menghidapi penyakit kulit yang biasa dilihat iaitu Plaque psoriasis dimana terdapat keradangan pada kulit kepala, siku dan tangan.

Punca terjadinya penyakit kulit ini apabila sistem imun lemah, keturunan, faktor alam sekitar dan juga jangkitan serta penggunaan ubat yang tidak sesuai.

Untuk tingkatkan imun, Pak Sudin berikhtiar amalkan Vivix & Nutriferon untuk tingkatkan imun.

DTX complex & alfalfa untuk detox. DTX membantu detox hati agar hati dapat berfungsi menyahtoksinkan dari badan.

Vita E & Esp untuk membaiki kembali kulit akibat keradangan dan telah terkupas dengan menghasilkan sel kulit baru yang lebih sihat.

Bekas penghidap Psoriasis,
Pak sudin.
------------------- PRO SID untuk info lanjut.
Ester/0178297529

#shakleemalaysia #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeranau #shakleekundasang #shakleelabuan #shakleekeningau #shakleetenom
#shakleetelupid #shakleetambunan #shakleskotamarudu #shakleekudat
#shakleepitas #shakleekunak #shakleekotabelud #shakleelawas #shakleesipitang #surirumah #pelajar #penganggur #sideincome #shakleetuaran #shakleebrunei #UMSSabah #UITMSabah #OUM #bazarpaknil #lofattah #tudung

Most Popular Instagram Hashtags