#shakleepitas

2511 posts

TOP POSTS

ESP SUPPLEMENT TERBAIK STUDENT
-
-
kenapa ??
-
Sebab saya rasa sendiri dan alami sendiri how good it is.
-
memang kalau ada yg pm cakap 'saya student apa supplement yg patut sy ambil ..?" and yesssss terus sy akan suggest ' esp .. esp .."
-
first time sy minum esp ,terus jatuh cinta
sedap yaa amat weihh.
creamy gituee 😋
-
dalam kelas pun takda la mengantuk,lemau ,lesu je.sebab esp membekalkan tenaga + kenyang lebih lama.
-
ye la kan ,kadang student ni masa tak menentu sampai tak sempat nak isi perut bila ada kelas waktu pagi.lepas tuu gastrik pula menyerang.
-
so,esp penyelesaian masalah korang.
-
Esp memberi rasa kenyang lebih lama dan bonus untuk membantu bagi yg dalam proses nak kurus.
-
Esp bertindak sebagai energy booster .So,bila dalam kelas takda rasa lemau + ngantuk. sebab esp membekalkan tenaga kepada badan.inshaa Allah. cergas je masa dalam kelas.
-
Esp membantu mencegah gastrik.Kan bila student kadang tak sempat nak isi perut ,so,pagi2 bancuh je esp.inshaa Allah..perut tak rasa lapar hingga ke petang.gastrik pun kurang.
-
Bukan tuu je tau,sebab esp kaya dengan protein,so sangat bagus utk mereka yg nak cantik dan kulit cerah.Pun sangat efektif untuk memperbaharui sel kulit mati.
-
-
Esp tahan sehingga 2 bulan tau (jimatt memang jimat)

DAFTAR SEKARANG UTK DAPATKAN SETIAP PEMBELIAN DENGAN HARGA AHLI
-
Tymaa Edin | 0111 6055625

#shaklee
#shakleekb
#shakleekotabelud
#shakleesabah
#shakleekotakinabalu
#shakleetuaran
#shakleekudat
#shakleelahaddatu
#shakleetawau
#shakleejb
#shakleeums
#shakleelabuan
#shakleeuitm
#shakleepenampang
#shakleekeningau
#shakleetelupid
#shakleeuum
#shakleeusim
#shakleeuia
#shakleepitas
#terapiinstagram
#kitagunani
#wehavehaveyo
#authorsofinstagram
#parutjerawat
#chickenpox
#selulit
#protein
#supplements
#takhensemtapimanisnyaada

ESP SUPPLEMENT TERBAIK STUDENT
-
-
kenapa ??
-
Sebab saya rasa sendiri dan alami sendiri how good it is.
-
memang kalau ada yg pm cakap 'saya student apa supplement yg patut sy ambil ..?" and yesssss terus sy akan suggest ' esp .. esp .."
-
first time sy minum esp ,terus jatuh cinta
sedap yaa amat weihh.
creamy gituee 😋
-
dalam kelas pun takda la mengantuk,lemau ,lesu je.sebab esp membekalkan tenaga + kenyang lebih lama.
-
ye la kan ,kadang student ni masa tak menentu sampai tak sempat nak isi perut bila ada kelas waktu pagi.lepas tuu gastrik pula menyerang.
-
so,esp penyelesaian masalah korang.
-
Esp memberi rasa kenyang lebih lama dan bonus untuk membantu bagi yg dalam proses nak kurus.
-
Esp bertindak sebagai energy booster .So,bila dalam kelas takda rasa lemau + ngantuk. sebab esp membekalkan tenaga kepada badan.inshaa Allah. cergas je masa dalam kelas.
-
Esp membantu mencegah gastrik.Kan bila student kadang tak sempat nak isi perut ,so,pagi2 bancuh je esp.inshaa Allah..perut tak rasa lapar hingga ke petang.gastrik pun kurang.
-
Bukan tuu je tau,sebab esp kaya dengan protein,so sangat bagus utk mereka yg nak cantik dan kulit cerah.Pun sangat efektif untuk memperbaharui sel kulit mati.
-
-
Esp tahan sehingga 2 bulan tau (jimatt memang jimat)

DAFTAR SEKARANG UTK DAPATKAN SETIAP PEMBELIAN DENGAN HARGA AHLI
-
Tymaa Edin | 0111 6055625

#shaklee
#shakleekb
#shakleekotabelud
#shakleesabah
#shakleekotakinabalu
#shakleetuaran
#shakleekudat
#shakleelahaddatu
#shakleetawau
#shakleejb
#shakleeums
#shakleelabuan
#shakleeuitm
#shakleepenampang
#shakleekeningau
#shakleetelupid
#shakleeuum
#shakleeusim
#shakleeuia
#shakleepitas
#terapiinstagram
#kitagunani
#wehavehaveyo
#authorsofinstagram
#parutjerawat
#chickenpox
#selulit
#protein
#supplements
#takhensemtapimanisnyaada

ESP SUPPLEMENT TERBAIK STUDENT
-
-
kenapa ??
-
Sebab saya rasa sendiri dan alami sendiri how good it is.
-
memang kalau ada yg pm cakap 'saya student apa supplement yg patut sy ambil ..?" and yesssss terus sy akan suggest ' esp .. esp .."
-
first time sy minum esp ,terus jatuh cinta
sedap yaa amat weihh.
creamy gituee 😋
-
dalam kelas pun takda la mengantuk,lemau ,lesu je.sebab esp membekalkan tenaga + kenyang lebih lama.
-
ye la kan ,kadang student ni masa tak menentu sampai tak sempat nak isi perut bila ada kelas waktu pagi.lepas tuu gastrik pula menyerang.
-
so,esp penyelesaian masalah korang.
-
Esp memberi rasa kenyang lebih lama dan bonus untuk membantu bagi yg dalam proses nak kurus.
-
Esp bertindak sebagai energy booster .So,bila dalam kelas takda rasa lemau + ngantuk. sebab esp membekalkan tenaga kepada badan.inshaa Allah. cergas je masa dalam kelas.
-
Esp membantu mencegah gastrik.Kan bila student kadang tak sempat nak isi perut ,so,pagi2 bancuh je esp.inshaa Allah..perut tak rasa lapar hingga ke petang.gastrik pun kurang.
-
Bukan tuu je tau,sebab esp kaya dengan protein,so sangat bagus utk mereka yg nak cantik dan kulit cerah.Pun sangat efektif untuk memperbaharui sel kulit mati.
-
-
Esp tahan sehingga 2 bulan tau (jimatt memang jimat)

DAFTAR SEKARANG UTK DAPATKAN SETIAP PEMBELIAN DENGAN HARGA AHLI
-
Tymaa Edin | 0111 6055625

#shaklee
#shakleekb
#shakleekotabelud
#shakleesabah
#shakleekotakinabalu
#shakleetuaran
#shakleekudat
#shakleelahaddatu
#shakleetawau
#shakleejb
#shakleeums
#shakleelabuan
#shakleeuitm
#shakleepenampang
#shakleekeningau
#shakleetelupid
#shakleeuum
#shakleeusim
#shakleeuia
#shakleepitas
#terapiinstagram
#kitagunani
#wehavehaveyo
#authorsofinstagram
#parutjerawat
#chickenpox
#selulit
#protein
#supplements
#takhensemtapimanisnyaada

"JERAWAT"
-
rasanya semua golongan especially remaja paling gerun dengan jerawat nii 😆 ehhh,ke ada yang suka bab jerawat? hihihihi...mehh cer share ngan kite sebab apa suka🙈
-
Macam macam jenis jerawat yang serang muka kita.Jerawat pasir,jerawat batu dan paling sakit dan teruk is JERAWAT BERNANAH.terus hilang keyakinan diri.Ye takkkk?
-
so,yang ada masalah jerawat ni,apa kata cuba SET JERAWAT SHAKLEE.inshaa Allah berkesan SIHAT dan SELAMAT.
-
tak salah pun ikhtiar kan? jom tymaa share manfaatnya.
-
-
ALFALFA
💝basic process dalam nak merawat punca jerawat
💝bertindak sebagai agen detoks yang akan mencuci darah dan segala kekotoran /toksin dalam badan yang menyebabkan jerawat
-
-
VITAMIN C
💝sangat penting as Immune booster yang membantu menentang bakteria dan kuman penyebab jerawat tumbuh.
💝Merangsang pembentukan kolagen untuk kulit tampak lebih cerah,flawless dan tegang.
💝membantu mengecutkan dan menghilangkan jerawat.
-
-
GARLIC
💝Act as a ANTIBIOTIK dan ANTIBACTERIA semulajadi menentang bakteria jerawat.
💝sangat d recommendkan buat mereka yang ada masalah jerawat teruk seperti bernanah.
-
-
ESP
💝sumber protein yang sangat penting untuk memperbaharui sel kulit mati dan rosak kepada sel yang lebih sihat dan bermaya.
💝Membantu mengurangkan risiko kulit muka berparut kesan jerawat yang tumbuh.

boleh add on :
💝GLA COMPLEX
💝COLLAGEN POWDER
-
BEST CONSULTANT :
tymaa Edin
0111 6055625

#shaklee
#shakleekb
#shakleekotabelud
#shakleesabah
#shakleekotakinabalu
#shakleetuaran
#shakleekudat
#shakleelahaddatu
#shakleetawau
#shakleejb
#shakleeums
#shakleelabuan
#shakleeuitm
#shakleepenampang
#shakleekeningau
#shakleetelupid
#shakleeuum
#shakleeusim
#shakleeuia
#shakleepitas
#terapiinstagram
#uitmpuncakperdana
#uitmseriiskandar
#ums
#usim
#uum
#uptown
#bazaarpaknil
#um
#ump

"JERAWAT"
-
rasanya semua golongan especially remaja paling gerun dengan jerawat nii 😆 ehhh,ke ada yang suka bab jerawat? hihihihi...mehh cer share ngan kite sebab apa suka🙈
-
Macam macam jenis jerawat yang serang muka kita.Jerawat pasir,jerawat batu dan paling sakit dan teruk is JERAWAT BERNANAH.terus hilang keyakinan diri.Ye takkkk?
-
so,yang ada masalah jerawat ni,apa kata cuba SET JERAWAT SHAKLEE.inshaa Allah berkesan SIHAT dan SELAMAT.
-
tak salah pun ikhtiar kan? jom tymaa share manfaatnya.
-
-
ALFALFA
💝basic process dalam nak merawat punca jerawat
💝bertindak sebagai agen detoks yang akan mencuci darah dan segala kekotoran /toksin dalam badan yang menyebabkan jerawat
-
-
VITAMIN C
💝sangat penting as Immune booster yang membantu menentang bakteria dan kuman penyebab jerawat tumbuh.
💝Merangsang pembentukan kolagen untuk kulit tampak lebih cerah,flawless dan tegang.
💝membantu mengecutkan dan menghilangkan jerawat.
-
-
GARLIC
💝Act as a ANTIBIOTIK dan ANTIBACTERIA semulajadi menentang bakteria jerawat.
💝sangat d recommendkan buat mereka yang ada masalah jerawat teruk seperti bernanah.
-
-
ESP
💝sumber protein yang sangat penting untuk memperbaharui sel kulit mati dan rosak kepada sel yang lebih sihat dan bermaya.
💝Membantu mengurangkan risiko kulit muka berparut kesan jerawat yang tumbuh.

boleh add on :
💝GLA COMPLEX
💝COLLAGEN POWDER
-
BEST CONSULTANT :
tymaa Edin
0111 6055625

#shaklee
#shakleekb
#shakleekotabelud
#shakleesabah
#shakleekotakinabalu
#shakleetuaran
#shakleekudat
#shakleelahaddatu
#shakleetawau
#shakleejb
#shakleeums
#shakleelabuan
#shakleeuitm
#shakleepenampang
#shakleekeningau
#shakleetelupid
#shakleeuum
#shakleeusim
#shakleeuia
#shakleepitas
#terapiinstagram
#uitmpuncakperdana
#uitmseriiskandar
#ums
#usim
#uum
#uptown
#bazaarpaknil
#um
#ump

ESP SUPPLEMENT TERBAIK STUDENT
-
-
kenapa ??
-
Sebab saya rasa sendiri dan alami sendiri how good it is.
-
memang kalau ada yg pm cakap 'saya student apa supplement yg patut sy ambil ..?" and yesssss terus sy akan suggest ' esp .. esp .."
-
first time sy minum esp ,terus jatuh cinta
sedap yaa amat weihh.
creamy gituee 😋
-
dalam kelas pun takda la mengantuk,lemau ,lesu je.sebab esp membekalkan tenaga + kenyang lebih lama.
-
ye la kan ,kadang student ni masa tak menentu sampai tak sempat nak isi perut bila ada kelas waktu pagi.lepas tuu gastrik pula menyerang.
-
so,esp penyelesaian masalah korang.
-
Esp memberi rasa kenyang lebih lama dan bonus untuk membantu bagi yg dalam proses nak kurus.
-
Esp bertindak sebagai energy booster .So,bila dalam kelas takda rasa lemau + ngantuk. sebab esp membekalkan tenaga kepada badan.inshaa Allah. cergas je masa dalam kelas.
-
Esp membantu mencegah gastrik.Kan bila student kadang tak sempat nak isi perut ,so,pagi2 bancuh je esp.inshaa Allah..perut tak rasa lapar hingga ke petang.gastrik pun kurang.
-
Bukan tuu je tau,sebab esp kaya dengan protein,so sangat bagus utk mereka yg nak cantik dan kulit cerah.Pun sangat efektif untuk memperbaharui sel kulit mati.
-
-
Esp tahan sehingga 2 bulan tau (jimatt memang jimat)

DAFTAR SEKARANG UTK DAPATKAN SETIAP PEMBELIAN DENGAN HARGA AHLI
-
Tymaa Edin | 0111 6055625

#shaklee
#shakleekb
#shakleekotabelud
#shakleesabah
#shakleekotakinabalu
#shakleetuaran
#shakleekudat
#shakleelahaddatu
#shakleetawau
#shakleejb
#shakleeums
#shakleelabuan
#shakleeuitm
#shakleepenampang
#shakleekeningau
#shakleetelupid
#shakleeuum
#shakleeusim
#shakleeuia
#shakleepitas
#terapiinstagram
#kitagunani
#wehavehaveyo
#authorsofinstagram
#parutjerawat
#chickenpox
#selulit
#protein
#supplements
#takhensemtapimanisnyaada

(Tengah menaip, tengok gambar atas) (Dalam hati) Nda sangka kulit dulu macam ni teruk. Patutlah dulu kurang confident berdepan dengan ramai orang.

Kulit kusam tidak sihat, jerawat naik susah sembuh dan parut merata tempat. Tempek bedak ke foundation tebal tebal pun tak dapat tutup pun. (Tengok gambar bawah)
Sekarang masih ada jerawat naik tapi cepat kering dan cepat sembuh. Parut pun makin pudar.

Parut dekat tulang pipi masih ada tapi makin pudar. Sebabnya dulu parut memang teruk.

Tapi takpa, sabar dan konsisten saja. Yang penting kulit sekarang dah makin sihat dan makin pulih.

5 TIPS SAYA UNTUK KULIT SIHAT DAN CANTIK
🌼 Cuci muka selepas balik dari keluar mana-mana tempat
🌼 Jangan sentuh muka dengan tangan kotor (rajin-rajin bawa tisu)
🌼 Lancar membuang setiap pagi dan setiap hari (tak membuang banyak toksik yang boleh menyebabkan jerawat senang tumbuh)
🌼 Minum 2 liter air setiap hari
🌼 Makan buah-buahan atau sayur-sayuran dan makanan tambahan berantioksida tinggi

Semoga bermanfaat!

Mencari makanan tambahan semulajadi untuk kulit sihat dan cantik?

Helo helo saja agen Shaklee di sini! 0198932961 🌼.

[ BASIC BEAUTY ]
-
Kulit bermasalah? jom repair dengan #setkecantikanshaklee
-
Gabungan protein + vitamin .as u all know ,protein sangat bagus untuk kecantikan kulit .Apa lagi bila digabungkan bersama vitamin C,tentulah lagii best and superbbb👍
-
Yang ada masalah kulit muka berminyak ,masalah jerawat,parut jerawat,bintik hitam,kulit gelap and jeragat,korang patut cuba set ini . memang berbaloi-baloi.seriously👍
-
Jom saya ringkaskan manfaat Combo set ni.
-
🌸 ESP
Kaya dengan sumber protein yang akan membantu mencerahkan kulit,mengatasi masalah kulit kering dan berminyak,memperbaharui sel sel kulit mati sekaligus membantu memudarkan parut jerawat.Juga membantu menghilangkan masalah whiteheads dan bleckhead

manfaat lain :
✅memberi rasa kenyang lebih lama (bonus u tuk yg nak kurus)
✅Memberi tenaga berterusan (energy booster) ✅Memekatkan dan memeriahkan air susu (milkbooster) -
-
🌸 VITAMIN C
Merangsang pembentukan kolagen dalam badan yang akan membantu menegangkan kulit sekaligus dapat mencerahkan kulit.Antioksidan yang tinggi membantu memulihkan jerawat dan menghilangkan parut jerawat.

Manfaat lain :
✅menmulihkan sunburn
✅kulit lebih anjal dan glowing
✅mempercepatkan penyembuhan luka
✅mengurangkan selesema (anti resdung) ✅menyekat pembentukan pigmen penyebab utama jeragat
-
-
-
-
Nak harga exclusive ? jom daftar sebagai ahli untuk dapatkan setiap pembelian dengan harga ahli ❤

apa-apa pertanyaan boleh contact :
Tymaa Edin | 01116055625

#shaklee
#shakleekb
#shakleekotabelud
#shakleesabah
#shakleekotakinabalu
#shakleetuaran
#shakleekudat
#shakleelahaddatu
#shakleetawau
#shakleejb
#shakleeums
#shakleelabuan
#shakleeuitm
#shakleepenampang
#shakleekeningau
#shakleetelupid
#shakleeuum
#shakleeusim
#shakleeuia
#shakleepitas
#terapiinstagram
#kitagunani
#wehavehaveyo
#authorsofinstagram
#parutjerawat
#chickenpox
#protein
#supplements
#takhensemtapimanisnyaada

"JERAWAT"
-
rasanya semua golongan especially remaja paling gerun dengan jerawat nii 😆 ehhh,ke ada yang suka bab jerawat? hihihihi...mehh cer share ngan kite sebab apa suka🙈
-
Macam macam jenis jerawat yang serang muka kita.Jerawat pasir,jerawat batu dan paling sakit dan teruk is JERAWAT BERNANAH.terus hilang keyakinan diri.Ye takkkk?
-
so,yang ada masalah jerawat ni,apa kata cuba SET JERAWAT SHAKLEE.inshaa Allah berkesan SIHAT dan SELAMAT.
-
tak salah pun ikhtiar kan? jom tymaa share manfaatnya.
-
-
ALFALFA
💝basic process dalam nak merawat punca jerawat
💝bertindak sebagai agen detoks yang akan mencuci darah dan segala kekotoran /toksin dalam badan yang menyebabkan jerawat
-
-
VITAMIN C
💝sangat penting as Immune booster yang membantu menentang bakteria dan kuman penyebab jerawat tumbuh.
💝Merangsang pembentukan kolagen untuk kulit tampak lebih cerah,flawless dan tegang.
💝membantu mengecutkan dan menghilangkan jerawat.
-
-
GARLIC
💝Act as a ANTIBIOTIK dan ANTIBACTERIA semulajadi menentang bakteria jerawat.
💝sangat d recommendkan buat mereka yang ada masalah jerawat teruk seperti bernanah.
-
-
ESP
💝sumber protein yang sangat penting untuk memperbaharui sel kulit mati dan rosak kepada sel yang lebih sihat dan bermaya.
💝Membantu mengurangkan risiko kulit muka berparut kesan jerawat yang tumbuh.

boleh add on :
💝GLA COMPLEX
💝COLLAGEN POWDER
-
BEST CONSULTANT :
tymaa Edin
0111 6055625

#shaklee
#shakleekb
#shakleekotabelud
#shakleesabah
#shakleekotakinabalu
#shakleetuaran
#shakleekudat
#shakleelahaddatu
#shakleetawau
#shakleejb
#shakleeums
#shakleelabuan
#shakleeuitm
#shakleepenampang
#shakleekeningau
#shakleetelupid
#shakleeuum
#shakleeusim
#shakleeuia
#shakleepitas
#terapiinstagram
#uitmpuncakperdana
#uitmseriiskandar
#ums
#usim
#uum
#uptown
#bazaarpaknil
#um
#ump

MOST RECENT

Shaklee Mandak 019-5880431
-
♡Kesihatan Optimum♡
♡Kesuburan Suami Isteri♡
♡Ibu Hamil♡
♡Berpantang♡
♡Menyusu♡
♡Kurus♡
♡Kecantikan♡
♡Tambah Berat Badan♡
♡Kesihatan Anak♡
♡Cadangan Supplement untuk Pelbagai Penyakit♡
♡Set untuk Period Tidak Teratur♡
♡Set untuk Kaum Lelaki♡
♡Collagen♡
♡Vivix (anti aging)♡
♡Advance Joint Health tablet (Sakit sendi dan lutut)♡
♡Vitamin utk kanak2 setahun ke atas♡
♡Vitamin utk kanak2 sekolah♡
♡Sakit jantung, darah tinggi, kencing manis, sle, gaot♡ ♡Set kanak kanak (meningkatkan selera makan, iq kanak kanak, sembelit, selsema, imunisasi)♡ -
-
#Shaklee
#ShakleeKk
#ShakleeMalaysia
#ShakleeBerunei
#ShakleeSabah
#ShakleeSarawak
#ShakleeMurah
#ShakleeMandak
#ShakleeMiri
#ShakleeKuching
#ShakleePitas
#ShakleeKotaMarudu
#SayaGunaSayaJual
#SayaJualShaklee
#VivixShaklee
#CollagenShaklee
#SetPantangShaklee
#SetKeseburanShaklee
#SetKecantikkanShaklee
#SetKehamilanShaklee
#SetKurusShaklee
#SetResdungShaklee
#SetKesihatanAnak
#SetTambahBerat

ESP HOT SELLING PRODUCTS
-
-
-
Manfaat & Kebaikan ESP
-
♥Mengandungi kalsium elakkan kerapuhan tulang.
♥Membekalkan tenaga berterusan.
♥Memberi rasa kenyang untuk turunkan berat badan.
♥Membantu kulit lebih berseri.
♥Menganjalkan kulit/ awet muda.
♥Merangsang mengurangkan kedutan kulit/ otot.
♥Memberi ton warna kulit yang sekata.
♥Membantu hilangkan parut jerawat.
♥Menjadikan kulit muka halus- mulus dan gebu.
♥Protein yang lengkap ( 9 asid amino yang penting ).
♥Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral.
♥Rendah lemak, tanpa kolestrol.
♥Protein soya ( tumbuhan ) lebih mudah dihadam.
♥Membantu mengurangkan risiko kanser.
♥Bertindak sebagai antioksidan.
♥Menguatkan sistem imun tubuh.
♥Mempertingkatkan tahap kolestrol baik.
♥Memelihara kesihatan jantung.
♥Membaiki pigmentasi.
♥Membaiki masalah rambut beruban & gugur.
♥Membaiki pigmentasi , kedutan dan kesan tua.
♥Membaiki memori.
♥Baik untuk hormon.
♥Membantu merendahkan paras kolestrol.
♥Mencegah osteoporosis.
♥Membantu pembentukan sel-sel baru.
♥Membantu menyembuhkan gastrik.
♥Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan.
♥Memudarkan parut.
♥Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak.
♥Kecantikkan kulit dan rambut.
-
-
-
1 tong tahan sehingga 2 bulan
-
-
Nak cuba?? WHATSAPP saya 😊.
-
Mandak
0195880431
-
-
#ShakleeKk
#ShakleeMurah
#ShakleeSabah
#ShakleeSarawak
#ShakleeMalaysia
#ShakleeMandak
#ShakleeBerunei
#ShakleePitas
#ShakleeKotaMarudu
#ShakleeMiri
#ShakleeKuching
#SayaJualShaklee
#ShakleeIgOnline
#AgenShakleeMurah
#ShakleeAreaKkFreeCod
#ShakleeSuriaSabah
#ShakleeCenterPoint
#ShakleeImago
#ShakleeOceanus
#SayaGunaSayaJual
#ShakleeMurahSabahSarawak

Untuk rasa lebih sihat, kulit lebih muda menawan 😘
-
-
Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.
-
-
Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.
-
-
Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.
-
Pertanyaan lanjut 📲👇
-
Mandak
0195880431
-
#Shaklee
#ShakleeKk
#ShakleeMurah
#ShakleeMandak
#ShakleeSabah
#ShakleeSarawak
#ShakleeBerunei
#ShakleeMalaysia
#SayaPakaiSayaJual
#SayaJualShaklee
#ShakleePitas
#ShakleeKotaMarudu
#ShakleeMiri
#ShakleeKuching
#ShakleeBeaufort
#ShakleePapar
#ShakleeSipitang
#PengedarShakleeSabah
#ShakleeMandak0195880431
#ShakleeMurahSabahSarawak

Untuk rasa lebih sihat, kulit lebih muda menawan 😘
-
-
Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.
-
-
Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.
-
-
Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.
-
Pertanyaan lanjut 📲👇
-
Mandak
0195880431
-
#Shaklee
#ShakleeKk
#ShakleeMurah
#ShakleeMandak
#ShakleeSabah
#ShakleeSarawak
#ShakleeBerunei
#ShakleeMalaysia
#SayaPakaiSayaJual
#SayaJualShaklee
#ShakleePitas
#ShakleeKotaMarudu
#ShakleeMiri
#ShakleeKuching
#ShakleeBeaufort
#ShakleePapar
#ShakleeSipitang
#PengedarShakleeSabah
#ShakleeMandak0195880431
#ShakleeMurahSabahSarawak

Untuk rasa lebih sihat, kulit lebih muda menawan 😘
-
-
Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.
-
-
Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.
-
-
Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.
-
Pertanyaan lanjut 📲👇
-
Mandak
0195880431
-
#Shaklee
#ShakleeKk
#ShakleeMurah
#ShakleeMandak
#ShakleeSabah
#ShakleeSarawak
#ShakleeBerunei
#ShakleeMalaysia
#SayaPakaiSayaJual
#SayaJualShaklee
#ShakleePitas
#ShakleeKotaMarudu
#ShakleeMiri
#ShakleeKuching
#ShakleeBeaufort
#ShakleePapar
#ShakleeSipitang
#PengedarShakleeSabah
#ShakleeMandak0195880431
#ShakleeMurahSabahSarawak

THE MOST HOT SELLING SUPPLEMENT
-
-
-
Manfaat Vitamin C Plus Shaklee
-
-
♥Perlindungan daripada sinar UV.
♥Mengurangkan kesan " sunburn ".
♥Membantu prevent masalah jerawat degil.
♥Tona kulit menjadi lebih sekata.
♥Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka.
♥Mencerahkan kulit secara semulajadi ( bukan muka sahaja yer ).
♥Membantu masalah kulit sensetif seperti resdung dan eczema.
♥Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir.
♥Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan.
♥Membantu menghasilkan kolagen dalam badan.
♥Kulit lebih glowing dan radiant.
♥Membantu meningkatkan antibodi.
♥Kuatkan sistem imun tubuh lebih tinggi.
♥Mempercepatkan proses penyembuhan luka dan demam.
♥Menguatkan struktur gigi dan gusi.
♥Perokok @ mereka yang bergaul dengan perokok memerlukan vitamin c.
♥Mengurangkan risiko tekanan darah tinggi.
♥Membantu proses penghadaman & penyerapan zat besi.
♥Individu yang sering stress ( tertekan ) ,penat ,letih ,lesu serta sibuk.
♥Mengembalikan hormon stress ( hormon yang melawan stress ).
♥Bertindak sebagai anti kimia.
♥Membentuk sel-sel darah yang baru.
♥Membantu memulihkan selsema, resdung dan bersin.
♥Membantu dalam proses pemulihan kudis.
-
-
Tahan sehingga 6 bulan, 180 biji. Berminat?? Whatsapp saya 😊.
-
-
Mandak
019-5880431
-
#Shaklee
#ShakleeKk
#ShakleeSabah
#ShakleeSarawak
#ShakleeMurah
#ShakleeMandak
#ShakleeBerunei
#ShakleeMalaysia
#ShakleePitas
#ShakleeKotaMarudu
#ShakleeMiri
#ShakleeKuching
#SayagGunaSayaJual
#SayaJualShaklee
#ShakleeMurahSabahSarawak

THE MOST HOT SELLING SUPPLEMENT
-
-
-
Manfaat Vitamin C Plus Shaklee
-
-
♥Perlindungan daripada sinar UV.
♥Mengurangkan kesan " sunburn ".
♥Membantu prevent masalah jerawat degil.
♥Tona kulit menjadi lebih sekata.
♥Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka.
♥Mencerahkan kulit secara semulajadi ( bukan muka sahaja yer ).
♥Membantu masalah kulit sensetif seperti resdung dan eczema.
♥Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir.
♥Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan.
♥Membantu menghasilkan kolagen dalam badan.
♥Kulit lebih glowing dan radiant.
♥Membantu meningkatkan antibodi.
♥Kuatkan sistem imun tubuh lebih tinggi.
♥Mempercepatkan proses penyembuhan luka dan demam.
♥Menguatkan struktur gigi dan gusi.
♥Perokok @ mereka yang bergaul dengan perokok memerlukan vitamin c.
♥Mengurangkan risiko tekanan darah tinggi.
♥Membantu proses penghadaman & penyerapan zat besi.
♥Individu yang sering stress ( tertekan ) ,penat ,letih ,lesu serta sibuk.
♥Mengembalikan hormon stress ( hormon yang melawan stress ).
♥Bertindak sebagai anti kimia.
♥Membentuk sel-sel darah yang baru.
♥Membantu memulihkan selsema, resdung dan bersin.
♥Membantu dalam proses pemulihan kudis.
-
-
Tahan sehingga 6 bulan, 180 biji. Berminat?? Whatsapp saya 😊.
-
-
Mandak
019-5880431
-
#Shaklee
#ShakleeKk
#ShakleeSabah
#ShakleeSarawak
#ShakleeMurah
#ShakleeMandak
#ShakleeBerunei
#ShakleeMalaysia
#ShakleePitas
#ShakleeKotaMarudu
#ShakleeMiri
#ShakleeKuching
#SayagGunaSayaJual
#SayaJualShaklee
#ShakleeMurahSabahSarawak

THE MOST HOT SELLING SUPPLEMENT
-
-
-
Manfaat Vitamin C Plus Shaklee
-
-
♥Perlindungan daripada sinar UV.
♥Mengurangkan kesan " sunburn ".
♥Membantu prevent masalah jerawat degil.
♥Tona kulit menjadi lebih sekata.
♥Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka.
♥Mencerahkan kulit secara semulajadi ( bukan muka sahaja yer ).
♥Membantu masalah kulit sensetif seperti resdung dan eczema.
♥Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir.
♥Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan.
♥Membantu menghasilkan kolagen dalam badan.
♥Kulit lebih glowing dan radiant.
♥Membantu meningkatkan antibodi.
♥Kuatkan sistem imun tubuh lebih tinggi.
♥Mempercepatkan proses penyembuhan luka dan demam.
♥Menguatkan struktur gigi dan gusi.
♥Perokok @ mereka yang bergaul dengan perokok memerlukan vitamin c.
♥Mengurangkan risiko tekanan darah tinggi.
♥Membantu proses penghadaman & penyerapan zat besi.
♥Individu yang sering stress ( tertekan ) ,penat ,letih ,lesu serta sibuk.
♥Mengembalikan hormon stress ( hormon yang melawan stress ).
♥Bertindak sebagai anti kimia.
♥Membentuk sel-sel darah yang baru.
♥Membantu memulihkan selsema, resdung dan bersin.
♥Membantu dalam proses pemulihan kudis.
-
-
Tahan sehingga 6 bulan, 180 biji. Berminat?? Whatsapp saya 😊.
-
-
Mandak
019-5880431
-
#Shaklee
#ShakleeKk
#ShakleeSabah
#ShakleeSarawak
#ShakleeMurah
#ShakleeMandak
#ShakleeBerunei
#ShakleeMalaysia
#ShakleePitas
#ShakleeKotaMarudu
#ShakleeMiri
#ShakleeKuching
#SayagGunaSayaJual
#SayaJualShaklee
#ShakleeMurahSabahSarawak

Atasi jerawat dengan Vitamin C!
-
-
Sampai bila perlu merana kerana jerawat ? Banyak dah cuba produk tapi selalu tak menjadi . Jerawat makin tumbuh bak cendawan . Jangan risau , mari ikhtiar dengan Vita C pula . Vita C membantu memperbaiki kulit yang ada masalah seperti jeragat ,jerawat , whitehead , blackhead , kulit kusam dan kulit sensetif .
Jom tengok apa kelebihan Vita C pula .
-
-
Sustained Release Vita C Plus
-
🍊Mencegah pembentukan jerawat.
🍊Jerawat cepat kecut.
🍊Merangsang pembentukan kolagen .
🍊Menguatkan immune sistem .
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda .
🍊Mengatasi masalah insomnia .
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam , flu .
🍊Memperbaiki sistem pendarahan .
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi .
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi .
🍊Memberikan tenaga .
🍊Membantu penyerapan iron .
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat .
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal.
🍊Mengelakkan katarak .
🍊Mengawal masalah kulit berminyak .
🍊Mengecilkan pori muka .
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas .
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout .
🍊Mengawal paras gula dalam darah .
-
-
Promosi sepanjang minggu ini, nak tahu info lanjut whatsapp saya😊
-
Mandak
019- 5880431
-
#ShakleeKk
#ShakleeMurah
#ShakleeMandak
#ShakleeSabah
#ShakleeSarawak
#ShakleeMalaysia
#PengedarShakleeSabah
#ShakleePitas
#ShakleeKotaMarudu
#ShakleeMiri
#ShakleeKuching
#ShakleeOnline
#ShakleeJualOnline
#ShakleeAreaKotaKinabalu
#AgenShakleeMurah

Berikut merupakan kesan kekurangan Vitamin C dalam badan:
-
- ☘ ✔Berkurangnya tenaga secara kronik, kemurungan dan badan lemah.
✔Anemia (dari anemia sederhana sehinggalah anemia yang kritikal).
✔Haemorrhages (salur darah bocor) ke otot tangan dan kaki, sendi-sendi dan kerosakan kuku (nail-beds).
✔Penyakit kulit - Kulit menjadi lebam kebiruan.
✔Gigi mudah tercabut dan berlaku pendarahan pada gusi.
✔️Masalah penghadaman.
✔Sukar mengawal stress.
✔️Selalu selsema, letih dan demam.
-
-
🍊Vitamin C boleh diperolehi dengan kaedah iaitu:
-
❤Sumber Makanan Semulajadi (Terutamanya buah-buahan citrus).
❤Dalam Bentuk Oral Supplement (Dimakan).
-
Consultant by Mandak Sumandak
-
#Shaklee
#ShakleeKK
#ShakleeMurah
#ShakleeMandak
#ShakleePitas
#ShakleeKotaMarudu
#ShakleeMiri
#ShakleeKuching
#ShakleeBerunei
#ShakleeAreaKK
#SayaGunaSayaJual
#PengedarShakleeSabah
#ShakleeMurahSabahSarawak

Berikut merupakan kesan kekurangan Vitamin C dalam badan:
-
- ☘ ✔Berkurangnya tenaga secara kronik, kemurungan dan badan lemah.
✔Anemia (dari anemia sederhana sehinggalah anemia yang kritikal).
✔Haemorrhages (salur darah bocor) ke otot tangan dan kaki, sendi-sendi dan kerosakan kuku (nail-beds).
✔Penyakit kulit - Kulit menjadi lebam kebiruan.
✔Gigi mudah tercabut dan berlaku pendarahan pada gusi.
✔️Masalah penghadaman.
✔Sukar mengawal stress.
✔️Selalu selsema, letih dan demam.
-
-
🍊Vitamin C boleh diperolehi dengan kaedah iaitu:
-
❤Sumber Makanan Semulajadi (Terutamanya buah-buahan citrus).
❤Dalam Bentuk Oral Supplement (Dimakan).
-
Consultant by Mandak Sumandak
-
#Shaklee
#ShakleeKK
#ShakleeMurah
#ShakleeMandak
#ShakleePitas
#ShakleeKotaMarudu
#ShakleeMiri
#ShakleeKuching
#ShakleeBerunei
#ShakleeAreaKK
#SayaGunaSayaJual
#PengedarShakleeSabah
#ShakleeMurahSabahSarawak

Hasil penggunaan ketiga produk ini, kulit akan semakin
❤ CERAH
❤ Kulit semakin anjal
❤ Parut pudar
❤ Jerawat berkurangan
Dan sebagainya.
.
Yang pastinya skin anda semakin GLOWING,FLAWLESS,dan CERAH 😍😍 Pm/ws 0148577216 fo oder & info

#shakleesepanggar #sabah #sayajualmurah #shakleekeningau #shakleepitas #sayangitulang #sayaagenshakleeanda

(Tengah menaip, tengok gambar atas) (Dalam hati) Nda sangka kulit dulu macam ni teruk. Patutlah dulu kurang confident berdepan dengan ramai orang.

Kulit kusam tidak sihat, jerawat naik susah sembuh dan parut merata tempat. Tempek bedak ke foundation tebal tebal pun tak dapat tutup pun. (Tengok gambar bawah)
Sekarang masih ada jerawat naik tapi cepat kering dan cepat sembuh. Parut pun makin pudar.

Parut dekat tulang pipi masih ada tapi makin pudar. Sebabnya dulu parut memang teruk.

Tapi takpa, sabar dan konsisten saja. Yang penting kulit sekarang dah makin sihat dan makin pulih.

5 TIPS SAYA UNTUK KULIT SIHAT DAN CANTIK
🌼 Cuci muka selepas balik dari keluar mana-mana tempat
🌼 Jangan sentuh muka dengan tangan kotor (rajin-rajin bawa tisu)
🌼 Lancar membuang setiap pagi dan setiap hari (tak membuang banyak toksik yang boleh menyebabkan jerawat senang tumbuh)
🌼 Minum 2 liter air setiap hari
🌼 Makan buah-buahan atau sayur-sayuran dan makanan tambahan berantioksida tinggi

Semoga bermanfaat!

Mencari makanan tambahan semulajadi untuk kulit sihat dan cantik?

Helo helo saja agen Shaklee di sini! 0198932961 🌼.

KEBAIKAN VITAMIN C SHAKLEE
.
.
🍊 Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri
.
.
🍊 Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik-bintik hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata.
.
.
🍊 Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal dan juga mendapatkan gusi dan gigi yang sihat.
.
.
🍊 Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran.
.
.
🍊 Melindungi daripada jangkitan dan selsema serta meningkatkan imuniti.
.
.
🍊 Membantu mengurangkan tahap kolestrol, tekanan darah tinggi dan mencegah aterosklerosis.
.
.
🍊 Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka dan pengeluaran hormon antistress.
.
.
🍊 Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selsema dan mengurangkan gejala-gejala alergi.
.
.
🍊 Memainkan peranan penting dalam pengeluaran kolagen yang membantu mencegah penuaan pra-matang.
.
.
🍊 Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya
.
.
🍊 Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang yang sering dirosakkan oleh radikal bebas.
.
.
🍊 Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih - berguna dalam rawatan anemia. Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah.
.
.
🍊 Membantu mengatasi jangkitan saluran kencing.
.
.
🍊 Diperlukan untuk metabolisma asid folik dan vitamin lain. .
.
Harga promosi sepanjang minggu ini 😘
.
Pertanyaan lanjut 📲👇
.
Mandak
019-5880431
.
#Shaklee
#ShakleeKK
#ShakleeMurah
#ShakleeMandak
#ShakleePitas
#ShakleeKotaMarudu
#ShakleeMiri
#ShakleeKuching
#ShakleeBerunei
#ShakleeAreaKK
#SayaGunaSayaJual
#PengedarShakleeSabah
#ShakleeMurahSabahSarawak

KEBAIKAN VITAMIN C SHAKLEE
.
.
🍊 Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri
.
.
🍊 Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik-bintik hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata.
.
.
🍊 Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal dan juga mendapatkan gusi dan gigi yang sihat.
.
.
🍊 Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran.
.
.
🍊 Melindungi daripada jangkitan dan selsema serta meningkatkan imuniti.
.
.
🍊 Membantu mengurangkan tahap kolestrol, tekanan darah tinggi dan mencegah aterosklerosis.
.
.
🍊 Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka dan pengeluaran hormon antistress.
.
.
🍊 Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selsema dan mengurangkan gejala-gejala alergi.
.
.
🍊 Memainkan peranan penting dalam pengeluaran kolagen yang membantu mencegah penuaan pra-matang.
.
.
🍊 Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya
.
.
🍊 Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang yang sering dirosakkan oleh radikal bebas.
.
.
🍊 Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih - berguna dalam rawatan anemia. Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah.
.
.
🍊 Membantu mengatasi jangkitan saluran kencing.
.
.
🍊 Diperlukan untuk metabolisma asid folik dan vitamin lain. .
.
Harga promosi sepanjang minggu ini 😘
.
Pertanyaan lanjut 📲👇
.
Mandak
019-5880431
.
#Shaklee
#ShakleeKK
#ShakleeMurah
#ShakleeMandak
#ShakleePitas
#ShakleeKotaMarudu
#ShakleeMiri
#ShakleeKuching
#ShakleeBerunei
#ShakleeAreaKK
#SayaGunaSayaJual
#PengedarShakleeSabah
#ShakleeMurahSabahSarawak

Vitamin C bantu kurangkan risiko infection saluran kencing buat ibu2 mengandung.
-
-
Manfaat Vitamin C Plus Shaklee
-
-
♥Perlindungan daripada sinar UV.
♥Mengurangkan kesan " sunburn ".
♥Membantu prevent masalah jerawat degil.
♥Tona kulit menjadi lebih sekata.
♥Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka.
♥Mencerahkan kulit secara semulajadi ( bukan muka sahaja yer ).
♥Membantu masalah kulit sensetif seperti resdung dan eczema.
♥Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir.
♥Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan.
♥Membantu menghasilkan kolagen dalam badan.
♥Kulit lebih glowing dan radiant.
♥Membantu meningkatkan antibodi.
♥Kuatkan sistem imun tubuh lebih tinggi.
♥Mempercepatkan proses penyembuhan luka dan demam.
♥Menguatkan struktur gigi dan gusi.
♥Perokok @ mereka yang bergaul dengan perokok memerlukan vitamin c.
♥Mengurangkan risiko tekanan darah tinggi.
♥Membantu proses penghadaman & penyerapan zat besi.
♥Individu yang sering stress ( tertekan ) ,penat ,letih ,lesu serta sibuk.
♥Mengembalikan hormon stress ( hormon yang melawan stress ).
♥Bertindak sebagai anti kimia.
♥Membentuk sel-sel darah yang baru.
♥Membantu memulihkan selsema, resdung dan bersin.
♥Membantu dalam proses pemulihan kudis.
-
-
Tahan sehingga 6 bulan, 180 biji . Berminat?? Pm/ whatsapp .
-
-
Mandak
019-5880431
-
#Shaklee
#ShakleeKk
#ShakleeSabah
#ShakleeSarawak
#ShakleeMurah
#ShakleeMandak
#ShakleeBerunei
#ShakleeMalaysia
#ShakleePitas
#ShakleeKotaMarudu
#ShakleeMiri
#ShakleeKuching
#SayagGunaSayaJual
#SayaJualShaklee
#ShakleeMurahSabahSarawak

Alfalfa dalam bahasa saintifiknya iaitu "Medicago sativa"... Tumbuhan yang sangat terkenal di negara2 barat sejak 2500 tahun sebagai tumbuhan yang kaya nutrisi dan mempunyai banyak manfaat untuk kesihatan.
-
-
Di kenali sebagai Raja Segala Tumbuhan kerana ia mempunyai gred yang paling tinggi di kalangan tumbuhan Alfalfa. Dan khasiatnya yang tidak ternilai...
-
-
Consultant by Mandak Sumandak 😘
-
#Shaklee
#ShakleeKk
#ShakleeSabah
#ShakleeSarawak
#ShakleeBerunei
#ShakleeMalaysia
#ShakleeMurah
#ShakleeMandak
#ShakleePitas
#ShakleeKotaMarudu
#ShakleeMiri
#ShakleeKuching
#ShakleeBintulu
#SayaJualShaklee
#ShakleeAreaKK
#ShakleeCenterPoint
#ShakleeSuriaSabah
#ShakleeImagoKK
#ShakleeWismaMerdekaKK
#ShakleeOneBorneoKK
#SayaGunaSayaJual
#PengedarShakleeSabah
#ShakleeMandak0195880431
#ShakleeMurahSabahSarawak

Alfalfa dalam bahasa saintifiknya iaitu "Medicago sativa"... Tumbuhan yang sangat terkenal di negara2 barat sejak 2500 tahun sebagai tumbuhan yang kaya nutrisi dan mempunyai banyak manfaat untuk kesihatan.
-
-
Di kenali sebagai Raja Segala Tumbuhan kerana ia mempunyai gred yang paling tinggi di kalangan tumbuhan Alfalfa. Dan khasiatnya yang tidak ternilai...
-
-
Consultant by Mandak Sumandak 😘
-
#Shaklee
#ShakleeKk
#ShakleeSabah
#ShakleeSarawak
#ShakleeBerunei
#ShakleeMalaysia
#ShakleeMurah
#ShakleeMandak
#ShakleePitas
#ShakleeKotaMarudu
#ShakleeMiri
#ShakleeKuching
#ShakleeBintulu
#SayaJualShaklee
#ShakleeAreaKK
#ShakleeCenterPoint
#ShakleeSuriaSabah
#ShakleeImagoKK
#ShakleeWismaMerdekaKK
#ShakleeOneBorneoKK
#SayaGunaSayaJual
#PengedarShakleeSabah
#ShakleeMandak0195880431
#ShakleeMurahSabahSarawak

Most Popular Instagram Hashtags