[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shakleepitas

2735 posts

TOP POSTS

Hello guys 🙋🙋.. I get my feet back on my business yahh.. So here a little throwback story on how I fall in love with shaklee.. Herblax ni adalah supplemen PERTAMA dari shaklee yang saya cuba.. Mula-mula tu memang ragu-ragu juga mau try, because saya takut merasa tu BAD SIDE EFFECT.. Tapi sebab masalah 'SEMBELIT' saya yang tidak sporting, saya kasih berani saja tu hati makan ni HERBLAX. My friend said HERBLAX ni bagus untuk masalah SEMBELIT.. okay cerita akan disambung lagi nanti 😆😆.. Do follow my ig @flora.masiwa yaa.. #shakleelover #shakleemurahmalaysia #shakleesabah #shakleelabuan #shakleekotamarudu #shakleepitas #sembelit #perutbuncithilang #herblax #flattummy #detox

Nak turunkan berat badan dalam budan Ramadhan?

Boleh! ✔ ESP membantu memberikan rasa kenyang yang berpanjangan.
✔ Omega Guard membantu membakar lemak berlebihan dalam badan.
✔ Herblax dan Alfalfa membantu menyah toksin yang menyebabkan metabolisma semulajadi badan terganggu.

Berminat? Hubungi koyo 0198932961 untuk tempahan dan info lanjut.

Alfalfa juga digelar sebagai Kacip Fatimah Moden @ Jamu moden...
-
-
Sebab apa digelar kacip fatimah?? Kerana Alfalfa banyak memberi manfaat untuk kita wanita... Lebih-lebih lagi wanita lepas bersalin..
-
-
Siapa-siapa yang belum cuba & yang teringin nak mencuba Alfalfa ni sangat-sangat rekomen sebab ianya sangat baik untuk kesihatan dalaman wanita tak kira yang dah kahwin or belum kahwin...
-
-
Alfalfa nie juga bagus untuk detox.. Bantu singkir toksin dari badan kita! Best kan? Nak membuang pun lancar sebab ada fiber...😉😉
-
-
Nak tau lebih lanjut/ order 📲👇
-
Mandak
019-5880431
-
#Shaklee
#ShakleeKk
#ShakleeMurah
#ShakleeMandak
#ShakleeSabah
#ShakleeSarawak
#ShakleeBerunei
#ShakleeMalaysia
#SayaPakaiSayaJual
#SayaJualShaklee
#ShakleePitas
#ShakleeKotaMarudu
#ShakleeMiri
#ShakleeKuching
#ShakleeBeaufort
#ShakleePapar
#ShakleeSipitang
#ShakleeMandak0195880431
#PengedarShakleeSabah
#ShakleeMurahSabahSarawak

Assalamua'laikum.. Good morning!!! Hujan2 ni banyak orang demam selsema. So sediakan perisai. Bukan sahaja payung tau.. Tapi vitamin C juga!

Pengambilan sebiji vitamin C shaklee bersamaan dengan 7biji buah oren. Ha bole ka makan sekaligus oren 7biji? 😅😅 Sebotol hanya rm92 sahaja. Dalam dia ada 180biji. Wow banyakkan? Yezzaaa.. Sangat banyak.. Sehari makan sebiji. Kalau mo makan 2biji pun bole. Masi bertahan sampai 3bulan ba!! 0143643214
#omsidpower
#shakleeuitmsabah
#shakleeputatan
#shakleekudat
#shakleekolombong
#shakleemembakut
#shakleetuaran
#shakleebrunei
#shakleeindahpermai
#shakleebeaufort
#shakleepitas *** Bunga tersebut teda kaitan dengan Vitamin c shaklee tau kekeke. Cuma cantik ba.. So gambarla kunun

HASIL DETOX!!
.
Apa yang best detox dengan produk yang sis jual, kita akan dapat menu detox. For free tau.
.
Banyak lagi kebaikan join member bulan ni. Boleh dapat vitaC harga murah dan shaker limited edition.
.
Bget suka ambil set ini sebab kesan tu boleh nampak sangat. Jerawat bengkak tu cepat seja kecut.
.
Sebab kombinasi set ini sangat sesuai untuk mereka yang ada masalah jerawat.
.
Konsisten adalah kunci.
.
Kalau mau order boleh whatsapp saya 0128895717.
.
#shakleemalaysia #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeranau #shakleekundasang #shakleelabuan #shakleekeningau #shakleetenom #shakleetelupid #shakleetambunan #shakleskotamarudu #shakleekudat #shakleepitas #shakleekunak #shakleekotabelud #shakleelawas #shakleesipitang #surirumah #pelajar #penganggur #sideincome #shakleetuaran #shakleebrunei #UMSSabah #UITMSabah #OUM #bazarpaknil #lofattah #tudungmurahmurah

[ SET PARUT ]
-
tymaa paling tak suka bab parut nii 😆 lagi lagi bila terkena parut kat muka.ini semua gegara jerawat..
-
So,nak atasi masalah ni semua tymaa sangat recommended SET PARUT shaklee tak kira parut lama or baru,parut bekas chicken pox,selulit,parut czer atau juga parut bekas kecelakaan.
-
Hows ?
-
ESP SHAKLEE (tahan 2 bulan)
🌸Esp kaya dengan sumber protein which is sangat bagus dalam memperbaiki sel kulit rosak,mencerahkan kulit,menggantikan sel kulit mati kepada sel kulit yang lebih sihat dan bermaya.Berkesan untuk mengurangkan kulit kusam dan kering.
-
-
VITAMIN E (tahan 4 bulan)
🌸Sangat membantu meningkatkan kelembapan kulit dan membantu mempercepatkan parut menjadi pudar.Turut mengatasi masalah kulit kering dan bersisik.
***Vitamin e boleh juga buat masker atau boleh sapu secara terus kat bahagian parut tu
-
-
-
Tymaa Edin
0111 6055625

#shaklee
#shakleekb
#shakleekotabelud
#shakleesabah
#shakleekotakinabalu
#shakleetuaran
#shakleekudat
#shakleelahaddatu
#shakleetawau
#shakleejb
#shakleeums
#shakleelabuan
#shakleeuitm
#shakleepenampang
#shakleekeningau
#shakleetelupid
#shakleeuum
#shakleeusim
#shakleeuia
#shakleepitas
#terapiinstagram
#kitagunani
#wehavehaveyo
#authorsofinstagram
#parutjerawat
#chickenpox
#selulit
#protein
#supplements
#takhensemtapimanisnyaada

info
###
.
🏵Protein sangat penting untuk membentuk struktur asas badan kita seperti otot, organ, kalenjar, tulang dan gigi. .
.
.
🏵Struktur badan kita pulak terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu2. Seterusnya, tisu2 akan membentuk organ dan akhir sekali, organ2 ini akan membentuk sistem. Sebab tu la, badan kita memerlukan protein. .
.
.
🏵Setiap hari, kita makan lauk-pauk yang mengandungi sumber protein seperti ayam, daging, telur, ikan, kekacang dan banyak lagi.Tapi sebenarnya protein ni sangat mudah termusnah bila dikenakan suhu tinggi? .
.
.
🏵Kalau kita goreng ayam. Berapa banyak protein yang tinggal? Jadi, sebab tu la kita perlukan sumber protein tambahan yang lebih berkualiti.
.
.
Nak cukupkan pengambilan protein? Amal saja esp shaklee. esp akan membantu cukupkan keperluan protein kita dalam sehari.
.
.
bulan ni esp promo😄. Beli 4 dapat less 5%
.
.
Boleh share dengan kawan² atau buat stok sendiri boleh tahan sampai 8 bulan tauu.. 🎉🤗
.
.
.
@shakleesabah_esther 01139207330
@shakleesabah_esther 01139207330
@shakleesabah_esther 01139207330
@shakleesabah_esther 01139207330

Bismillah and salamun alayk semua!
.
.
Siapa dekat sini ada masalah parut? Parut luka dekat muka? I feel you! Parut jerawat lama pon dah stress apa kan lagi kalau ada parut yg kronik 😭
.
.
Meh kita nak suggest vit e shaklee. Vit e shaklee ni one of the hot item jugak, tetambah sekarang ni, orang pakat serbu nak cantik kan. Dah lah natural no chemical, pluss kaya dengan SELENIUM & EKSTRAK GRAPE SEED. Ingat senang ke nak dapat 😂 ujikaji 5 tahun belum tentu dapat hasil sebaik vit e shaklee 😆
.
.
Apa je vit e shaklee boleh bagi kita?

1. Melambatkan penuaan: Antioksidan yang tinggi dalam Vitamin E mampu melambatkan proses penuaan pada mereka yang mengamalkannya
2. Membantu mengurangkan kesan regangan atau stretchmark akibat kehamilan dan kegemukan lalu.
3. Pencegahan penyakit katarak
4. Mencegah penyakit jantung
5. Melindungi struktur membran daripada rosak
6. Mengekalkan struktur paru-paru, hati dan membran sel darah merah
7. Membantu melancarkan peredaran darah
8. Membantu memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan
9. Mengurangkan parut(boleh disapu pada tempat parut)
10. Mengendurkan otot kaki dari kekejangan
11. Meningkatkan pengeluaran air mani
12. Mengekalkan kesihatan saraf dan otot
13. Menguatkan dinding kapilari
14. Mengurangkan tekanan darah
15. Membantu mengekalkan  kecergasan dan meningkatkan prestasi atlit
16. Kulit dan rambut menjadi sihat
.
.
Jom dapatkan consultation & guide dari kak aisha! .
.
0195645801
.
.
#shakleebyaishah
#shakleeipohperak #shakleemilkbooster #shakleesetkecantikan #espthebest #shakleecantikgebuflawless #shakleeselangor #shakleehargapromo #shaklee #shakleekualakangsar #shakleekl #shakleesabah #shakleejb #shakleemurah #shakleehargastudent #shakleeforlife #shakleeforalls #shakleecodipoh #shakleemalaysia #shakleebyaisha
#shakleemalaysia
#shakleeperak
#shakleejohor
#shakleeskudai
#shakleesabah
#shakleepitas
#shakleemotamarudu
#shakleekualakangsar
#shakleekundasang
#shakleesarawak
#shakleemelaka
#shakleethebestsupplements #shakleemilkbooster #shakleethebestsupplements #shakleeipohperak

Jom baca pelbagai manfaat #espshaklee
ni.😍
-
-
🌸Kulit muka lebih halus dan gebu.
🌸Hilangkan parut jerawat muka.
🌸Menganjalkan kulit.
🌸Mensekatakan tona kulit.
🌸mengatasi kulit mudah sunburn
🌸mengatasi masalah parut jenis berlubang.
🌸hilangkan jeragat.
🌸Hilangkan kedutan
🌸Mengatasi gastrik & masalah pedih ulu hati
🌸memberi rasa kenyang berpanjangan(BONUS UNTUK KURUS)
🌸membantu percepatkan penyembuhan luka.
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸Milk booster
🌸atasi masalah lesu dan tidak bertenaga
🌸hilangkan rasa mengantuk
🌸Membantu pembentukan sel baru.
🌸memperbaiki sel kulit mati.
🌸Sumber protein terbaik
-
-
-
☑SELAMAT UNTUK IBU MENGANDUNG
☑SELAMAT UNTUK IBU YANG TENGAH BERPANTANG
-
-
YOUR TRUSTED SID,
0111 6055625
Tymaa Edin

#shaklee
#shakleesabah
#shakleekotabelud
#shakleekotakinabalu
#shakleemalaysia
#shakleetawau
#shakleekeningau
#shakleekudat
#shakleelahaddatu
#shakleetuaran
#shakleekotamarudu
#shakleetelupid
#shakleepenampang
#shakleelikas
#shakleeums
#shakleeuitm
#shakleeuitmsabah
#shakleeunitar
#shakleepapar
#shakleepitas
#shakleesepangar
#shakleemenggatal
#shakleetelipok
#shakleetelipokria
#shakleesarawak
#shakleesandakan
#shakleesibu
#terapiinstagram
#shakleeinanam

MOST RECENT

Assalamua'laikum.. Good morning!!! Hujan2 ni banyak orang demam selsema. So sediakan perisai. Bukan sahaja payung tau.. Tapi vitamin C juga!

Pengambilan sebiji vitamin C shaklee bersamaan dengan 7biji buah oren. Ha bole ka makan sekaligus oren 7biji? 😅😅 Sebotol hanya rm92 sahaja. Dalam dia ada 180biji. Wow banyakkan? Yezzaaa.. Sangat banyak.. Sehari makan sebiji. Kalau mo makan 2biji pun bole. Masi bertahan sampai 3bulan ba!! 0143643214
#omsidpower
#shakleeuitmsabah
#shakleeputatan
#shakleekudat
#shakleekolombong
#shakleemembakut
#shakleetuaran
#shakleebrunei
#shakleeindahpermai
#shakleebeaufort
#shakleepitas *** Bunga tersebut teda kaitan dengan Vitamin c shaklee tau kekeke. Cuma cantik ba.. So gambarla kunun

Jom dapatkan supplement shaklee dengan harga mampu milik di :
.
.
@supplements.byaisha
@supplements.byaisha
@supplements.byaisha .
.
Postage everyday! .
.
Antara hot demand product 👇
✔ set basic kecantikan ✔ set jerawat
✔ set parut
✔ set ikhtiar hamil
✔ set loss weight
✔ set gain weight
✔ set anak berselera makan
✔ set tenaga
✔ set flawless
✔ set bajet pon ada!
.
.
Kenapa kena beli dari @supplements.byaisha ? 👇
✔ trusted sid since october 2016
✔ senior supervisor in shaklee
✔ founder jundullah empire ✔ degree in biomedic
✔ free consultation on how to consume ur supplement in a right way
.
.
Boleh contact aisha direct thru
📱 whatsapp- 0195645801
🌍 facebook- aishah zuraini/supplements.byaisha
.
.
#shakleebyaisha
#shakleeperak
#shakleekualakangsar
#shakleethebestsupplements
#shakleehargastudent
#shakleemalaysia
#shakleecodavailable

Bismillah, assalamualaikum semuaa! Buat peminat tegar esp! Kita ada suprise untuk uguys! .
.
Bulan ni promo esp! Memang promo yg dinanti nanti kan! SEBAB APA? ESP NI MEMANG HOT DEMAND! Kesayangan ramai! .
.
Apa je esp ni bagi?
🐇 effect glowing pada muka
🐇 hilangkang parut muka/sunburn
🐇 sesuai for those yg ada masalah jerawat
🐇 ada yg nak kurus? Ha nak kurus boleh! Nak gain weight boleh!
🐇 milk booster agent!
🐇 high protein, build up muscle and structure kulit kita
.
.
Bukan itu je gaiss. Banyak lahi benefits esp ni. Nak tahu lebih lagi? Meh pm kita! Cakap nak grab promo esp nah!
.
.
Kenapa kena grab masa promo ni?
✔ jimat banyakkk gaiss! Jimat rm10-rm50
✔ nak bg something special sikit untuk customer yg grab promo esp bulan ni 🙊
✔ nak grab 5% less boleh lah share beli dengan geng kelas / family ke. Sorang setong, cukup 4 tong dpt lah 5% less!
✔ esp jarang jarang ada promo! So sekarang masa yg sesuai nak buat stock diri sendiri! .
.
Jangan ketinggalan gaiiss! Grab now! Boleh pm kita insyaAllah dapat free consultation and guide!
.
.
Aisha
0195645801
.
.
#shakleebyaisha
#shakleemalaysia
#shakleeperak
#shakleeselangor
#shakleeshahalam
#shakleecodipoh
#shakleecodavailable
#shakleeforstudent
#espshakleepromo
#promoespshaklee
#promoshaklee
#shakleejohor
#shakleeskudai
#shakleesabah
#shakleepitas
#shakleemotamarudu
#shakleekualakangsar
#shakleekundasang
#shakleesarawak
#shakleemelaka
#shakleethebestsupplements #shakleemilkbooster #shakleethebestsupplements

TESTIMONI ESP. .
.
ESP PROMOTION !!
.
.
BUY 4 LESS 5% 👍
.
Jom kenali ESP 😍
.
Antara khasiat ESP :
.
🌷ESP memudarkan parut jerawat
🌷ESP menghilangkan jeragat
🌷ESP untuk mereka yang on diet
🌷ESP menganjalkan kulit yang telah kendur
🌷ESP mengurangkan paras kolesterol dalam darah.
🌷ESP meningkatkan ketumpatan tulang
🌷ESP menghalang LDL (kolesterol buruk) dari teroksida bagi mengelakkan risiko strok dan arteri tersumbat yang membawa kepada sakit jantung
🌷ESP menghalang pembentukan batu karang yang biasa dialami oleh lelaki
🌷ESP mengelakkan kerosakan buah pinggang.
🌷ESP mengandungi kandungan protein lengkap dan isoflavene mencukupI untuk melawan kanser
🌷Protein dan isoflavene dalam ESP bertindak serentak untuk menghalang sel tidak normal daripada membiak menjadi sel kanser
🌷Protein soya menghalang sel kanser dari merosakkan arteri dan menyerap nutrisi dari badan
🌷Protein soya meningkatkan aktiviti sel darah putih
🌷ESP jika diamalkan dengan flavanoids mengurangkan risiko kanser payudara
🌷ESP terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam lamanya
🌷ESP membina sel otot, kulit dan hormone yang seimbang, menyokong sistem imunisasi badan, dan menyokong kesihatan jantung dan prostat(lelaki)
🌷ESP mengawal ‘mood swing’ pada wanita ketika PMS dan wanita menopause
.
Jadi dengan segala kelebihan dan khasiat ESP Shaklee pada badan dan kesihatan secara menyeluruh, pastinya setiap sen yang anda laburkan amat berbaloi.
.
.
Buy here 👇👇👇
.
.
@shakleesabah_esther 01139207330
@shakleesabah_esther 01139207330
@shakleesabah_esther 01139207330
@shakleesabah_esther 01139207330

info
###
.
🏵Protein sangat penting untuk membentuk struktur asas badan kita seperti otot, organ, kalenjar, tulang dan gigi. .
.
.
🏵Struktur badan kita pulak terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu2. Seterusnya, tisu2 akan membentuk organ dan akhir sekali, organ2 ini akan membentuk sistem. Sebab tu la, badan kita memerlukan protein. .
.
.
🏵Setiap hari, kita makan lauk-pauk yang mengandungi sumber protein seperti ayam, daging, telur, ikan, kekacang dan banyak lagi.Tapi sebenarnya protein ni sangat mudah termusnah bila dikenakan suhu tinggi? .
.
.
🏵Kalau kita goreng ayam. Berapa banyak protein yang tinggal? Jadi, sebab tu la kita perlukan sumber protein tambahan yang lebih berkualiti.
.
.
Nak cukupkan pengambilan protein? Amal saja esp shaklee. esp akan membantu cukupkan keperluan protein kita dalam sehari.
.
.
bulan ni esp promo😄. Beli 4 dapat less 5%
.
.
Boleh share dengan kawan² atau buat stok sendiri boleh tahan sampai 8 bulan tauu.. 🎉🤗
.
.
.
@shakleesabah_esther 01139207330
@shakleesabah_esther 01139207330
@shakleesabah_esther 01139207330
@shakleesabah_esther 01139207330

Bila anda mencuba produk #shaklee jangan jangka jerawat yang lama akan pudar dalam masa seminggu. Yang anda perlukan adalah konsisten ketika mengamalkan produk.
Hasilnya.... Wallahhh.. Lawakaaan.. 0143643214
#omsidpower
#shakleeuitmsabah
#shakleekundasang
#shakleetuaran
#shakleeputatan
#shakleekolombong
#shakleetongod
#shakleeinanam
#shakleekotakinabalu
#shakleesandakan
#shakleekudat
#shakleemembakut
#shakleebeaufort
#shakleepitas
#shakleebrunei
#uitmsabah
#shakleekinarut
#shakleelokkawi

Hello guys 🙋🙋.. I get my feet back on my business yahh.. So here a little throwback story on how I fall in love with shaklee.. Herblax ni adalah supplemen PERTAMA dari shaklee yang saya cuba.. Mula-mula tu memang ragu-ragu juga mau try, because saya takut merasa tu BAD SIDE EFFECT.. Tapi sebab masalah 'SEMBELIT' saya yang tidak sporting, saya kasih berani saja tu hati makan ni HERBLAX. My friend said HERBLAX ni bagus untuk masalah SEMBELIT.. okay cerita akan disambung lagi nanti 😆😆.. Do follow my ig @flora.masiwa yaa.. #shakleelover #shakleemurahmalaysia #shakleesabah #shakleelabuan #shakleekotamarudu #shakleepitas #sembelit #perutbuncithilang #herblax #flattummy #detox

Bismillah and salamun alayk semua!
.
.
Siapa dekat sini ada masalah parut? Parut luka dekat muka? I feel you! Parut jerawat lama pon dah stress apa kan lagi kalau ada parut yg kronik 😭
.
.
Meh kita nak suggest vit e shaklee. Vit e shaklee ni one of the hot item jugak, tetambah sekarang ni, orang pakat serbu nak cantik kan. Dah lah natural no chemical, pluss kaya dengan SELENIUM & EKSTRAK GRAPE SEED. Ingat senang ke nak dapat 😂 ujikaji 5 tahun belum tentu dapat hasil sebaik vit e shaklee 😆
.
.
Apa je vit e shaklee boleh bagi kita?

1. Melambatkan penuaan: Antioksidan yang tinggi dalam Vitamin E mampu melambatkan proses penuaan pada mereka yang mengamalkannya
2. Membantu mengurangkan kesan regangan atau stretchmark akibat kehamilan dan kegemukan lalu.
3. Pencegahan penyakit katarak
4. Mencegah penyakit jantung
5. Melindungi struktur membran daripada rosak
6. Mengekalkan struktur paru-paru, hati dan membran sel darah merah
7. Membantu melancarkan peredaran darah
8. Membantu memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan
9. Mengurangkan parut(boleh disapu pada tempat parut)
10. Mengendurkan otot kaki dari kekejangan
11. Meningkatkan pengeluaran air mani
12. Mengekalkan kesihatan saraf dan otot
13. Menguatkan dinding kapilari
14. Mengurangkan tekanan darah
15. Membantu mengekalkan  kecergasan dan meningkatkan prestasi atlit
16. Kulit dan rambut menjadi sihat
.
.
Jom dapatkan consultation & guide dari kak aisha! .
.
0195645801
.
.
#shakleebyaishah
#shakleeipohperak #shakleemilkbooster #shakleesetkecantikan #espthebest #shakleecantikgebuflawless #shakleeselangor #shakleehargapromo #shaklee #shakleekualakangsar #shakleekl #shakleesabah #shakleejb #shakleemurah #shakleehargastudent #shakleeforlife #shakleeforalls #shakleecodipoh #shakleemalaysia #shakleebyaisha
#shakleemalaysia
#shakleeperak
#shakleejohor
#shakleeskudai
#shakleesabah
#shakleepitas
#shakleemotamarudu
#shakleekualakangsar
#shakleekundasang
#shakleesarawak
#shakleemelaka
#shakleethebestsupplements #shakleemilkbooster #shakleethebestsupplements #shakleeipohperak

Bismillah, assalamualaikum semuaa! Buat peminat tegar esp! Kita ada suprise untuk uguys! .
.
Bulan ni promo esp! Memang promo yg dinanti nanti kan! SEBAB APA? ESP NI MEMANG HOT DEMAND! Kesayangan ramai! .
.
Apa je esp ni bagi?
🐇 effect glowing pada muka
🐇 hilangkang parut muka/sunburn
🐇 sesuai for those yg ada masalah jerawat
🐇 ada yg nak kurus? Ha nak kurus boleh! Nak gain weight boleh!
🐇 milk booster agent!
🐇 high protein, build up muscle and structure kulit kita
.
.
Bukan itu je gaiss. Banyak lahi benefits esp ni. Nak tahu lebih lagi? Meh pm kita! Cakap nak grab promo esp nah!
.
.
Kenapa kena grab masa promo ni?
✔ jimat banyakkk gaiss! Jimat rm10-rm50
✔ nak bg something special sikit untuk customer yg grab promo esp bulan ni 🙊
✔ nak grab 5% less boleh lah share beli dengan geng kelas / family ke. Sorang setong, cukup 4 tong dpt lah 5% less!
✔ esp jarang jarang ada promo! So sekarang masa yg sesuai nak buat stock diri sendiri! .
.
Jangan ketinggalan gaiiss! Grab now! Boleh pm kita insyaAllah dapat free consultation and guide!
.
.
Aisha
0195645801
.
.
#shakleebyaisha
#shakleemalaysia
#shakleeperak
#shakleeselangor
#shakleeshahalam
#shakleecodipoh
#shakleecodavailable
#shakleeforstudent
#espshakleepromo
#promoespshaklee
#promoshaklee
#shakleejohor
#shakleeskudai
#shakleesabah
#shakleepitas
#shakleemotamarudu
#shakleekualakangsar
#shakleekundasang
#shakleesarawak
#shakleemelaka
#shakleethebestsupplements #shakleemilkbooster #shakleethebestsupplements #shakleeipoh

ESP KESUKAAN RAMAI.
-
-
-
saya paling suka minum Esp nii ,bukan saja rasa nya yg sedap tapi beri saya pelbagai manfaat untuk kesihatan.
-
Esp yang kaya dengan protein dan satu-satunya produk yg mengandungi 9 asid amino penting yang sangat diperlukan oleh tubuh kita.
-
Pengidap kencing manis sgt sesuai tau minum Esp kerana kandungan G.I yg rendah mampu mengekalkan paras gula dalam darah rendah .
-
Mereka yg mementingkan awet muda,ingin memiliki kuku,rambut,darah,organ,kulit yg cantik boleh amalkan minum Esp sebab esp kaya dengan sumber protein yang merupakan kunci untuk kulit cantik dan awet muda.
-
Untuk student,memang sangat-sangat sesuai laa esp ni.
sebab apaaa ? sebab esp membekalkan tenaga berpanjangan dan kenyang lebih lama . dalam kelas pun taklah lemau dan tak bertenaga je .
-
Lumrah student,kadang tak sempat nak makan sampai gastrik menyerang kan ..haaa,gastrik pun takmau dah serang bila minum esp ni ..
-
Korang sekaligus dapat kurus tau dengan esp ni ..Bila minum esp,korang akan rasa kenyang lebih lama ,so,diet pun teratur kan . Takda rasa nak makan je all the time . sebab tu berat cepat je naik..😆
-
Yang ada masalah rambut gugur dan beruban,masalah pigmentasi dan nak kurangkan kedutan pun boleh tau minum esp .
-
haaa,banyak lagi sebenarnya manfaat Esp ni .nak tulis semua memang panjang berjela😆
-
Yang pasti,Semua orang boleh minum esp . Semua org nak sihat dan cantik kan ?
-
so,mehh simpan stock SATU ESP, SATU RUMAH😊
-
minum esp memang sangat berbaloi-baloi,sebab dapat manfaat all ini one .Cantik dapat,kurus dapat,sihat pun dapat😍
-
PertanyaaN dan order :
Tymaa Edin | 01116055625
SID shaklee

#shakleeuitm
#shakleeums
#shakleesabah
#shakleesarawak
#shakleekotabelud
#shakleekotamarudu
#shakleetuaran
#shakleepitas
#shakleepenampang
#promoesp
#bestpriceesp
#promosi
#specialprice
#hargakawkaw

Bismillah and salamun alayk semua! Morning followers! Happy weekend!
.
.
Cepat je masa berlalu, now dah masuk october 😌 Allah. Apa je kita dah buat sepanjang tahun 2017 ni. Apa yg kita dah achieve? .
.
Semoga ada pembaharuan dalam hidup kita semua! Dan jadi lebih baik dari sebelumnya insyaAllah 💪
.
.
Ada ke yg nak tahu promo october? Promo best sangat sangat masyaAllah! Aishah sendiri rasa tak sabarrr nak annouce 🐣 diri sendiri pon nk grab jugak! Hehe
.
.
Kita bagi hint sikit lah ya? Ada ke peminat ESP ? peminat tegar ESP ? stay tuned! Nanti kita annouce nahh!
.
.
#promosishaklee #espthebest #shakleebyaisha #shakleethebestsupplements #shakleemurah #shakleeperak #shakleesabah #shakleepitas #shakleekotamarudu #shakleesarawak #shakleecodkualakangsar #shakleecodpitas #shakleemilkbooster #esppromo #espmurah #codshahalamdankl #codipoh #codsabah #tipskurus #tipscantik #rahsiawanita #cantikshaklee

Bismillah and salamun alayk semua! Morning followers! Happy weekend!
.
.
Cepat je masa berlalu, now dah masuk october 😌 Allah. Apa je kita dah buat sepanjang tahun 2017 ni. Apa yg kita dah achieve? .
.
Semoga ada pembaharuan dalam hidup kita semua! Dan jadi lebih baik dari sebelumnya insyaAllah 💪
.
.
Ada ke yg nak tahu promo october? Promo best sangat sangat masyaAllah! Aishah sendiri rasa tak sabarrr nak annouce 🐣 diri sendiri pon nk grab jugak! Hehe
.
.
Kita bagi hint sikit lah ya? Ada ke peminat ESP ? peminat tegar ESP ? stay tuned! Nanti kita annouce nahh!
.
.
#promosishaklee #espthebest #shakleebyaisha #shakleethebestsupplements #shakleemurah #shakleeperak #shakleesabah #shakleepitas #shakleekotamarudu #shakleesarawak #shakleecodkualakangsar #shakleecodpitas #shakleemilkbooster #esppromo #espmurah #codshahalamdankl #codipoh #codsabah #tipskurus #tipscantik #rahsiawanita #cantikshaklee

Bismillah and salamun alayk semua! Morning followers! Happy weekend!
.
.
Cepat je masa berlalu, now dah masuk october 😌 Allah. Apa je kita dah buat sepanjang tahun 2017 ni. Apa yg kita dah achieve? .
.
Semoga ada pembaharuan dalam hidup kita semua! Dan jadi lebih baik dari sebelumnya insyaAllah 💪
.
.
Ada ke yg nak tahu promo october? Promo best sangat sangat masyaAllah! Aishah sendiri rasa tak sabarrr nak annouce 🐣 diri sendiri pon nk grab jugak! Hehe
.
.
Kita bagi hint sikit lah ya? Ada ke peminat ESP ? peminat tegar ESP ? stay tuned! Nanti kita annouce nahh!
.
.
#promosishaklee #espthebest #shakleebyaisha #shakleethebestsupplements #shakleemurah #shakleeperak #shakleesabah #shakleepitas #shakleekotamarudu #shakleesarawak #shakleecodkualakangsar #shakleecodpitas #shakleemilkbooster #esppromo #espmurah #codshahalamdankl #codipoh #codsabah #tipskurus #tipscantik #rahsiawanita #cantikshaklee

Face mapping jom!

Positive mind positive life.

Alfalfa juga digelar sebagai Kacip Fatimah Moden @ Jamu moden...
-
-
Sebab apa digelar kacip fatimah?? Kerana Alfalfa banyak memberi manfaat untuk kita wanita... Lebih-lebih lagi wanita lepas bersalin..
-
-
Siapa-siapa yang belum cuba & yang teringin nak mencuba Alfalfa ni sangat-sangat rekomen sebab ianya sangat baik untuk kesihatan dalaman wanita tak kira yang dah kahwin or belum kahwin...
-
-
Alfalfa nie juga bagus untuk detox.. Bantu singkir toksin dari badan kita! Best kan? Nak membuang pun lancar sebab ada fiber...😉😉
-
-
Nak tau lebih lanjut/ order 📲👇
-
Mandak
019-5880431
-
#Shaklee
#ShakleeKk
#ShakleeMurah
#ShakleeMandak
#ShakleeSabah
#ShakleeSarawak
#ShakleeBerunei
#ShakleeMalaysia
#SayaPakaiSayaJual
#SayaJualShaklee
#ShakleePitas
#ShakleeKotaMarudu
#ShakleeMiri
#ShakleeKuching
#ShakleeBeaufort
#ShakleePapar
#ShakleeSipitang
#ShakleeMandak0195880431
#PengedarShakleeSabah
#ShakleeMurahSabahSarawak

Alfalfa juga digelar sebagai Kacip Fatimah Moden @ Jamu moden...
-
-
Sebab apa digelar kacip fatimah?? Kerana Alfalfa banyak memberi manfaat untuk kita wanita... Lebih-lebih lagi wanita lepas bersalin..
-
-
Siapa-siapa yang belum cuba & yang teringin nak mencuba Alfalfa ni sangat-sangat rekomen sebab ianya sangat baik untuk kesihatan dalaman wanita tak kira yang dah kahwin or belum kahwin...
-
-
Alfalfa nie juga bagus untuk detox.. Bantu singkir toksin dari badan kita! Best kan? Nak membuang pun lancar sebab ada fiber...😉😉
-
-
Nak tau lebih lanjut/ order 📲👇
-
Mandak
019-5880431
-
#Shaklee
#ShakleeKk
#ShakleeMurah
#ShakleeMandak
#ShakleeSabah
#ShakleeSarawak
#ShakleeBerunei
#ShakleeMalaysia
#SayaPakaiSayaJual
#SayaJualShaklee
#ShakleePitas
#ShakleeKotaMarudu
#ShakleeMiri
#ShakleeKuching
#ShakleeBeaufort
#ShakleePapar
#ShakleeSipitang
#ShakleeMandak0195880431
#PengedarShakleeSabah
#ShakleeMurahSabahSarawak

Alfalfa juga digelar sebagai Kacip Fatimah Moden @ Jamu moden...
-
-
Sebab apa digelar kacip fatimah?? Kerana Alfalfa banyak memberi manfaat untuk kita wanita... Lebih-lebih lagi wanita lepas bersalin..
-
-
Siapa-siapa yang belum cuba & yang teringin nak mencuba Alfalfa ni sangat-sangat rekomen sebab ianya sangat baik untuk kesihatan dalaman wanita tak kira yang dah kahwin or belum kahwin...
-
-
Alfalfa nie juga bagus untuk detox.. Bantu singkir toksin dari badan kita! Best kan? Nak membuang pun lancar sebab ada fiber...😉😉
-
-
Nak tau lebih lanjut/ order 📲👇
-
Mandak
019-5880431
-
#Shaklee
#ShakleeKk
#ShakleeMurah
#ShakleeMandak
#ShakleeSabah
#ShakleeSarawak
#ShakleeBerunei
#ShakleeMalaysia
#SayaPakaiSayaJual
#SayaJualShaklee
#ShakleePitas
#ShakleeKotaMarudu
#ShakleeMiri
#ShakleeKuching
#ShakleeBeaufort
#ShakleePapar
#ShakleeSipitang
#ShakleeMandak0195880431
#PengedarShakleeSabah
#ShakleeMurahSabahSarawak

Most Popular Instagram Hashtags