[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shakleepasirpekan

MOST RECENT

-Shaklee Collagen Powder terdiri daripada 7 ramuan utama.. ia adalah 👇🏻👇🏻
.
.
1.Kolagen dari sisik ikan merah (Red Sniper Scale) - sumber kolagen premium dengan kadar penyerapan yang tinggi berbanding kolagen dari haiwan lain. Elastin dari kolagen ikan merah mengekalkan keanjalan kulit agar nampak tegang dan elastik.
.
.
2️.Ekstrak biji Camelia Japonica - mengandungi antioksidan semulajadi yang mampu melawan radikal bebas dari merosakkan sel kulit. Terdiri daripada asid oleic, emolion dan isoflaven yang berfungsi melembapkan kulit. .
.
3️.Ekstrak Pfaffia (ginseng Brazil) - membantu penghasilan kolagen dan asid hyluronic apabila bergabung dengan ekstrak biji Camelia Japonica, menjadikan kulit lebih lembut, licin dan lembap
.
.
4️.Vitamin B - membebaskan tenaga kepada sel dalam penghasilan kolagen
.
.
5️.Vitamin C - bertindak sebagai antioksidan yang menentang radikal bebas yang merosakkan kulit, membantu menghasilkan kolagen
.
.
6️.Ekstrak kekerang - membekalkan pelincir kepada sendi-sendi dan menghidratkan mata bagi meredakan ketidakselesaan pada mata.
.
.
7️.Lactobacillus Acidphilus - membina semula sistem usus yang sihat dan mengimbangi mikroflora usus bagi meningkatkan kadar penyerapan kolagen
.
.
Dan kebanyakkan SUMBER UNTUK DI JADIKAN COLLAGEN SHAKLEE ni semuanya dari bahan SEMULAJADI.. so tak perlu risau sbb shaklee memang tak guna bahan kimia.. 100% neutral.. 👍🏻👍🏻 dan kesan yang anda dapat sekiranya consume collagen ialah👇🏻👇🏻
.
.
❤️Anti penuaan - mengurangkan kedutan dan liang roma.
❤️Melembap - melembap dan mengurangkan kekeringan kulit.
❤️Mencerah - mencerahkan pigmentasi dan jeragat.
❤️Menegang - menegangkan payudara dan pinggul.
❤️Menyubur - menyuburkan rambut, kulit, kuku
❤️Meningkatkan Pergerakan - Badan lebih bertenaga dan aktif.
❤️Mengembalikan Keanjalan - Kulit lebih muda bermaya.
.
.
Jom dapatkan collagen Shaklee sekarang!!!!! STOK COLLAGEN TERHADDDDD... Jom cantik secara sihat. .
Farrah
011-12928053
.
#shakleekelantan
#shakleewakafbharu
#shakleepasirpekan
#glacomplex
#espshaklee
#vitaminc

happiness isn’t about getting what you want all the time.
Its about loving what you have and being gratefull for it

#bijaksihat #shakleekb #shakleekotabharu #shakleekelantan #shakleepasirpekan #shakleepasirmas #shakleetumpat #shaklee #youthshaklee

Assalamualaikum..Salam Jumaat semua.
.
.
"Mulakan pagi dengan sedekah..banyakkan berselawat,berbuat baik pada semua orang.. jangan pernah membalas kejahatan dengan dendam, tapi balaslah ia dengan senyuman dan kesabaran.."😍🌟
.
😘🇲🇾🎀🌼💞😘🇲🇾🎀🌼💞😘🇲🇾🎀🌼💞😘🇲🇾🎀

Pil Kalsium Untuk Ibu Hamil
.
Hilangkan masalah cram kaki,sakit pinggang dan lenguh-lenguh tulang semasa hamil dengan ostematrix shaklee.
.
Ostematrix shaklee merupakan pil kalsium yang lengkap dengan gabungan .
✔ kalsium
✔vit D
✔magnesium
✔zinc
✔copper
✔manganese
✔boron

Kebanyakan supplement kalsium di pasaran hanya ada kalsium, vit D dan magnesium. .
Ada jugak supplement kalsium yang hanya ada kalsium semata-mata.
.
Kenapa shaklee masukkan zinc, copper manganese dan boron dalam Ostematrix?

Kalsium seperti batu bata yang membina tulang.

Magnesium pulak macam simen yang melekatkan batu bata tu. magnesium penting supaya calcium dapat "melekat" pada tulang.
.
Vitamin D pula membantu penyerapan kalsium.
Boron membantu metabolisme kalsium dan vit D. Boron juga membantu menguatkan ketumpatan tulang dan juga dapat membantu pesakit artritis.

Sebab tu lah Ostematrix Shaklee kesan dia terbaik tak sama dengan pil kalsium lain.
.
Order sekarang,
📲013 222 1663
📲013 222 1663
📲013 222 1663

Testimoni Ostematrix untuk ibu hamil tiada lagi sakit saraf dan otot.Pembuangan pun lawas.
.
Hilangkan masalah cram kaki,sakit pinggang dan lenguh-lenguh tulang semasa hamil dengan ostematrix shaklee.
.
Ostematrix shaklee merupakan pil kalsium yang lengkap dengan gabungan .
✔ kalsium
✔vit D
✔magnesium
✔zinc
✔copper
✔manganese
✔boron

Kebanyakan supplement kalsium di pasaran hanya ada kalsium, vit D dan magnesium. .
Ada jugak supplement kalsium yang hanya ada kalsium semata-mata.
.
Kenapa shaklee masukkan zinc, copper manganese dan boron dalam Ostematrix?

Kalsium seperti batu bata yang membina tulang.

Magnesium pulak macam simen yang melekatkan batu bata tu. magnesium penting supaya calcium dapat "melekat" pada tulang.
.
Vitamin D pula membantu penyerapan kalsium.
Boron membantu metabolisme kalsium dan vit D. Boron juga membantu menguatkan ketumpatan tulang dan juga dapat membantu pesakit artritis.

Sebab tu lah Ostematrix Shaklee kesan dia terbaik tak sama dengan pil kalsium lain.
.
Order sekarang,
📲013 222 1663
📲013 222 1663
📲013 222 1663

Hilangkan masalah cram kaki,sakit pinggang dan lenguh-lenguh tulang semasa hamil dengan ostematrix shaklee.
.
Ostematrix shaklee merupakan pil kalsium yang lengkap dengan gabungan .
✔ kalsium
✔vit D
✔magnesium
✔zinc
✔copper
✔manganese
✔boron

Kebanyakan supplement kalsium di pasaran hanya ada kalsium, vit D dan magnesium. .
Ada jugak supplement kalsium yang hanya ada kalsium semata-mata.
.
Kenapa shaklee masukkan zinc, copper manganese dan boron dalam Ostematrix?

Kalsium seperti batu bata yang membina tulang.

Magnesium pulak macam simen yang melekatkan batu bata tu. magnesium penting supaya calcium dapat "melekat" pada tulang.
.
Vitamin D pula membantu penyerapan kalsium.
Boron membantu metabolisme kalsium dan vit D. Boron juga membantu menguatkan ketumpatan tulang dan juga dapat membantu pesakit artritis.

Sebab tu lah Ostematrix Shaklee kesan dia terbaik tak sama dengan pil kalsium lain.
.
Order sekarang,
013 222 1663

Nak kulit cantik secara sihat??? Kekal awet muda?? Tubuh badan pun bertenaga!! Set kecantikan shaklee boleh bantu awak semua untuk selesaikan masalah. .
Set kecantikan .
Kebaikan dan kelebihan ESP
🌻 Membekalkan tenaga berterusan Yang bertahan selama beberapa jam
🌻membantu menjadikan kulit lebih bersri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 🌻 Merangsang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan
🌻 Memberi tona warna kulit Yang sekata
🌻 Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus mulus dan gebu
🌻Membantu merendahkan paras kolestrol
🌻 Membantu pembentukan sel-sel baru
🌻 Membantu menyembuhkan gastrik

Vitamin E
🍁 menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
🍁Melindungi kulit dark dinar ultra-ungu
🍁Menjaga kelembapan kulit
🍁Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel
.
.
Vitamin C
🌻 sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya
🌻Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kologen
ang akan memjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit
🌻 Mencerahkan kulit
.
Banyak lagi khasiat dari vitamin shaklee yang pasti bebas bahan kimia .pastinya Shaklee sejak 100 tahun
.
Dapatkan Shaklee
.
FARRAH
011-12928053
.
#shakleewakafbharu
#shakleepasirpekan
#shakleekotabharu

TESTIMONI CUSTOMER COLLAGEN POWDER
.
Rata-rata yang mengambil kolagen powder shaklee ialah mereka yang inginkan kulit tegang dan anjal.
.
Dan ramai juga yang mengambil collagen powder shaklee untuk mengatasi masalah yang mereka hadapi seperti kulit kusam, muka berparut, berjerawat, berjeragat, eye bag bawah mata yang teruk.
.
Setelah consume collagen powder 5 sachet dah nampak ketara.
.
Mengikut kajian klinikal yang dijalankan 70% pengguna yang menggunakan kolagen powder shaklee dah nampak perubahan dalam masa 8 minggu penggunaan.
.
Antara manfaat kolagen powder ialah
.
Antara kebaikan collagen powder :
.
🌟Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌟Merawat jerawat
🌟Menghilangkan jeragat
🌟Mengatasi masalah keguguran rambut
🌟Membantu proses detoksifikasi
🌟Mengurangkan keradangan
🌟Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
.
Jom dapatkan sekarang promo best collagen powder shaklee bulan ni.
.
Ada freegift juga yang beli sekotak. Free tau!
.
01119974599
@islamiahshaarybeauty
.
.
#ShakleeBunohan
#ShakleeGeting
#ShakleeWakafBharu
#ShakleePasirPekan
#ShakleeJelawang
#ShakleeDabong
#ShakleeUMKJeli
#ShakleeMRSMJeli
#ShakleeBukitBunga
#PromoCollagenPowderShaklee
#SetKecantikanShaklee
#SetJerawatShaklee
#SetKurusShaklee
#SetHamilShaklee
#SetMenyusuShaklee
#SetBerpantangShaklee
#SetKesuburanShaklee
#SetResdungShaklee
#SetTambahBeratShaklee
#SetMigrainShaklee
#SetHbLowShaklee

COLLAGEN POWDER IBARAT NAIK KAPAL TERBANG
.
Eh, apa kaitan collagen powder dengan kapal terbang plak?
.
Sungguh tak masuk dek akal.🤔🤔🤔
.
Sebenarnya miah nak bagitau if korang consume collagen powder Shaklee ni ibarat naik kapal terbang nak ke Kuala Lumpur. Cepat jeee sampai kan.
.
Sama macam collagen powder milik shaklee ni. Nak kesan yang cepat nampak cantik, gebus, berseri dan flawless boleh start consume guna collagen powder plak. .
Fast effect! .
Antara manfaat Collagen Powder by Shaklee ialah:
🌸 Paling berkesan menghilangkan parut berlubang.
🌸 Memelihara kelembapan dan keanjalan kulit.
🌸 Menghaluskan kulit
🌸 Mengecilkan pori dimuka dan menegangkan kulit wajah.
🌸 Mengecutkan jerawat.
🌸 Melicinkan dan mencerahkan kulit.
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang.
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru.
🌸 Membantu hati dalam proses detoks.
🌸 Memelihara kelenturan sendi.
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸Mengatasi masalah sukar tidur.
🌸 Memulihkan penyakit saraf dengan membina semua protein pada saraf.
🌸 Menegangkan payudara.
🌸 Banyak lagi sebenarnya!
.
Sungguh I tak tipu! Tiada ragu-ragu lagi dan diyakini sangat berkesan.
.
If berminat nak order please terus direct what apps miah for fast respond.
Tq
.
.
01119974599
@islamiahshaarybeauty
.
.
#ShakleeBunohan
#ShakleeGeting
#ShakleeWakafBharu
#ShakleePasirPekan
#ShakleeJelawang
#ShakleeDabong
#ShakleeUMKJeli
#ShakleeMRSMJeli
#ShakleeBukitBunga
#PromoCollagenPowderShaklee
#SetKecantikanShaklee
#SetJerawatShaklee
#SetKurusShaklee
#SetHamilShaklee
#SetMenyusuShaklee
#SetBerpantangShaklee
#SetKesuburanShaklee
#SetResdungShaklee
#SetTambahBeratShaklee
#SetMigrainShaklee
#SetHbLowShaklee

TESTIMONI CUSTOMER COLLAGEN POWDER SHAKLEE!
.
Setiap orang mesti ada masalah kulit dalam keadaan yang berbeza-beza. Macam miah kulit tersangat kering dekat bahangian kaki.
.
Tapi seorang customer ini mempunyai masalah kulit jari sensitif. Apa yang diberitahu setelah consume collagen powder selama 3 hari dah nampak kesan dah.
.
Alhamdulillah.
.
Dia pergi untuk urusan bank pun dah tak payah nak tunjuk surat JPN. Terus je dah boleh guna thumb print.
.
Antara manfaat kolagen powder ialah
.
💕 KULIT: Melembabkan, elastisiti bertambah baik. Luka sembuh dgn cepat, mengurangkan kedutan. mengurangkan parut.
💕 RAMBUT: Menguatkan akar dan menggalakkan pertumbuhan semula.
💕KUKU: Lebih kuat, Bintik putih akan hilang.
💕 Membantu menghilangkan tanda penuaan.
💕TULANG : Menguatkan tulang, mengurangkan kerapuhan
💕SENDI : membantu menguatkan & membaiki tisu sendi yang lemah/koyak (ligament tear)
💕MATA: Mengekalkan keanjalan otot mata. Pemeliharaan Kornea mata.

Yes! Sangat berbaloi bulan ni jikalau korang nak grab. Sangat berbaloi-baloi. Jom wasap miah untuk tahu lebih detail promo best yang menanti anda.
.
01119974599
@islamiahshaarybeauty
.
.
#ShakleeBunohan
#ShakleeGeting
#ShakleeWakafBharu
#ShakleePasirPekan
#ShakleeJelawang
#ShakleeDabong
#ShakleeUMKJeli
#ShakleeMRSMJeli
#ShakleeBukitBunga
#PromoCollagenPowderShaklee
#SetKecantikanShaklee
#SetJerawatShaklee
#SetKurusShaklee
#SetHamilShaklee
#SetMenyusuShaklee
#SetBerpantangShaklee
#SetKesuburanShaklee
#SetResdungShaklee
#SetTambahBeratShaklee
#SetMigrainShaklee
#SetHbLowShaklee .

TESTIMONI COLLAGEN POWDER SHAKLEE!
.
Sememangnya collagen powder shaklee ini akan membuatkan si pengguna akan tersenyum lebar.
.
Seperti mana dengan customer ini yang dah pun dapat kesan yang diingini. Sekarang kulit dah makin sihat dan cantik.
.
Apa yang dapat dilihat masalah jeragat pada kulit muka dah hilang, kulit semakin lembut dan cerah, sunburn pun hilang.
.
Collagen ini bukan pada muka je tau effect yang kita dapat tapiii seluruh badan. Berbaloi kan?
.
Antara manfaat collagen powder shaklee ialah
.
✔Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
✔Memelihara kelembapan kulit
✔Mengecutkan jerawat
✔Masalah Parut lubang
✔Menghilangkan jeragat
✔Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
✔Menguatkan otot dan tulang
✔Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru
✔Membantu hati dalam proses detoksifikasi
✔Memelihara kelenturan sendi
✔Mengurangkan keradangan (inflammation)
✔Mengatasi masalah sukar tidur
✔Memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf
.
Jadi tunggu apa lagi. Terus wasap untuk mendapatkan harga yang lebih jimat. Bulan ni ada promo tau.
.
Nak beli promo yang best? Atau nak grab sekotak? Sekotak pun akan ada freegift yang tak masuk akal.
.
01119974599
@islamiahshaarybeauty
.
.
#ShakleeBunohan
#ShakleeGeting
#ShakleeWakafBharu
#ShakleePasirPekan
#ShakleeJelawang
#ShakleeDabong
#ShakleeUMKJeli
#ShakleeMRSMJeli
#ShakleeBukitBunga
#PromoCollagenPowderShaklee
#SetKecantikanShaklee
#SetJerawatShaklee
#SetKurusShaklee
#SetHamilShaklee
#SetMenyusuShaklee
#SetBerpantangShaklee
#SetKesuburanShaklee
#SetResdungShaklee
#SetTambahBeratShaklee
#SetMigrainShaklee
#SetHbLowShaklee

COLLAGEN POWDER IBARAT NAIK KAPAL TERBANG
.
Eh, apa kaitan collagen powder dengan kapal terbang plak?
.
Sungguh tak masuk dek akal.🤔🤔🤔
.
Sebenarnya miah nak bagitau if korang consume collagen powder Shaklee ni ibarat naik kapal terbang nak ke Kuala Lumpur. Cepat jeee sampai kan.
.
Sama macam collagen powder milik shaklee ni. Nak kesan yang cepat nampak cantik, gebus, berseri dan flawless boleh start consume guna collagen powder plak. .
Fast effect! .
Antara manfaat Collagen Powder by Shaklee ialah:
🌸 Paling berkesan menghilangkan parut berlubang.
🌸 Memelihara kelembapan dan keanjalan kulit.
🌸 Menghaluskan kulit
🌸 Mengecilkan pori dimuka dan menegangkan kulit wajah.
🌸 Mengecutkan jerawat.
🌸 Melicinkan dan mencerahkan kulit.
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang.
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru.
🌸 Membantu hati dalam proses detoks.
🌸 Memelihara kelenturan sendi.
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸Mengatasi masalah sukar tidur.
🌸 Memulihkan penyakit saraf dengan membina semua protein pada saraf.
🌸 Menegangkan payudara.
🌸 Banyak lagi sebenarnya!
.
Sungguh I tak tipu! Tiada ragu-ragu lagi dan diyakini sangat berkesan.
.
If berminat nak order please terus direct what apps miah for fast respond.
Tq
.
.
01119974599
@islamiahshaarybeauty
.
.
#ShakleeBunohan
#ShakleeGeting
#ShakleeWakafBharu
#ShakleePasirPekan
#ShakleeJelawang
#ShakleeDabong
#ShakleeUMKJeli
#ShakleeMRSMJeli
#ShakleeBukitBunga
#PromoCollagenPowderShaklee
#SetKecantikanShaklee
#SetJerawatShaklee
#SetKurusShaklee
#SetHamilShaklee
#SetMenyusuShaklee
#SetBerpantangShaklee
#SetKesuburanShaklee
#SetResdungShaklee
#SetTambahBeratShaklee
#SetMigrainShaklee
#SetHbLowShaklee

TESTIMONI CUSTOMER COLLAGEN POWDER SHAKLEE
.
Apa yang ketara sangat selepas menggunakan collagen powder ialah liang pori mengecil. Kulit pula sudah menjadi licin. Tiada lagi kulit rasa menggerutu. Tiada lagi liang pori besar dan tiada lagi blackhead pun.
.
Untuk mendapatkan kesan yang cepat macam customer ni miah sarankan korang semua consume collagen powder ini. Memang berbaloi sangat tau.
.
InsyaAllah masalah kulit terutamanya kulit muka dapat diselesaikan. Miah pasti masalah seperti parut jerawat,jeragat, tona tak sekata, parut jerawat berlubang dan semua boleh diatasi.
.
Antara manfaat collagen powder shaklee ialah
.
🌟Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌟Merawat jerawat
🌟Menghilangkan jeragat
🌟Mengatasi masalah keguguran rambut
🌟Membantu proses detoksifikasi
🌟Mengurangkan keradangan
🌟Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
.
Apa tunggu lagi. Jom grab untuk mendapatkan harga yang lebih jimat dan berbaloi bulan ni.
.
Ada promo best tau yang mana grab 4 set collagen powder dan vitamin C korang akan dapat less 10%.
.
Untuk pembelian sekotak ada freegift special menanti korang.
.
Jika berminat boleh terus wasap miah. InsyaAllah miah akan guide cara penggunaan dengan betul.
.
01119974599
01119974599
01119974599
.
@islamiahshaarybeauty
.
.
#ShakleeBunohan
#ShakleeGeting
#ShakleeWakafBharu
#ShakleePasirPekan
#ShakleeJelawang
#ShakleeDabong
#ShakleeUMKJeli
#ShakleeMRSMJeli
#ShakleeBukitBunga
#PromoCollagenPowderShaklee
#SetKecantikanShaklee
#SetJerawatShaklee
#SetKurusShaklee
#SetHamilShaklee
#SetMenyusuShaklee
#SetBerpantangShaklee
#SetKesuburanShaklee
#SetResdungShaklee
#SetTambahBeratShaklee
#SetMigrainShaklee
#SetHbLowShaklee

PROMO FEBRUARI COLLAGEN POWDER SHAKLEE!
.
Bulan ni promo collagen powder shaklee tau. Bagi yang cepat dapatkan kulit yang cantik, bebas jerawat, jeragat dan yang nak nampak lebih muda jom kita ber collagen powder pulak.
.
Kolagen powder ni sesuai pada siapa ek?
Actually ianya sesuai sangat sangat untuk sesiapa mempunyai masalah :
.
✅ Parut jerawat yang berlubang
✅ Untuk yang mempunyai masalah jerawat tompok hitam
✅ Sesuai consume collagen shaklee , kalau awal awal tak jaga , nanti jeragat boleh jadi kekal , susah untuk hilang
✅ Untuk yang focus nak mencerahkan kulit satu badan
.
Antara kebaikan collagen powder :
.
🌟Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌟Merawat jerawat
🌟Menghilangkan jeragat
🌟Mengatasi masalah keguguran rambut
🌟Membantu proses detoksifikasi
🌟Mengurangkan keradangan
🌟Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
.
Jom dapatkan sekarang promo beat collagen poweder shaklee.
Purchase 4 set collagen powder + 1 vitamin C less 10%.
.
Nak beli sekotak pun ada freegift tau.
.
01119974599
@islamiahshaarybeauty
.
.
#ShakleeBunohan
#ShakleeGeting
#ShakleeWakafBharu
#ShakleePasirPekan
#ShakleeJelawang
#ShakleeDabong
#ShakleeUMKJeli
#ShakleeMRSMJeli
#ShakleeBukitBunga
#PromoCollagenPowderShaklee
#SetKecantikanShaklee
#SetJerawatShaklee
#SetKurusShaklee
#SetHamilShaklee
#SetMenyusuShaklee
#SetBerpantangShaklee
#SetKesuburanShaklee
#SetResdungShaklee
#SetTambahBeratShaklee
#SetMigrainShaklee
#SetHbLowShaklee

PROMO FEBRUARI COLLAGEN POWDER SHAKLEE!
.
Bulan ni promo collagen powder shaklee tau. Bagi yang cepat dapatkan kulit yang cantik, bebas jerawat, jeragat dan yang nak nampak lebih muda jom kita ber collagen powder pulak.
.
Kolagen powder ni sesuai pada siapa ek?
Actually ianya sesuai sangat sangat untuk sesiapa mempunyai masalah :
.
✅ Parut jerawat yang berlubang
✅ Untuk yang mempunyai masalah jerawat tompok hitam
✅ Sesuai consume collagen shaklee , kalau awal awal tak jaga , nanti jeragat boleh jadi kekal , susah untuk hilang
✅ Untuk yang focus nak mencerahkan kulit satu badan
.
Antara kebaikan collagen powder :
.
🌟Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌟Merawat jerawat
🌟Menghilangkan jeragat
🌟Mengatasi masalah keguguran rambut
🌟Membantu proses detoksifikasi
🌟Mengurangkan keradangan
🌟Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
.
Jom dapatkan sekarang promo beat collagen poweder shaklee.
Purchase 4 set collagen powder + 1 vitamin C less 10%.
.
Nak beli sekotak pun ada freegift tau.
.
01119974599
@islamiahshaarybeauty
.
.
#ShakleeBunohan
#ShakleeGeting
#ShakleeWakafBharu
#ShakleePasirPekan
#ShakleeJelawang
#ShakleeDabong
#ShakleeUMKJeli
#ShakleeMRSMJeli
#ShakleeBukitBunga
#PromoCollagenPowderShaklee
#SetKecantikanShaklee
#SetJerawatShaklee
#SetKurusShaklee
#SetHamilShaklee
#SetMenyusuShaklee
#SetBerpantangShaklee
#SetKesuburanShaklee
#SetResdungShaklee
#SetTambahBeratShaklee
#SetMigrainShaklee
#SetHbLowShaklee

PROMO FEBRUARI COLLAGEN POWDER SHAKLEE!
.
Bulan ni promo collagen powder shaklee tau. Bagi yang cepat dapatkan kulit yang cantik, bebas jerawat, jeragat dan yang nak nampak lebih muda jom kita ber collagen powder pulak.
.
Kolagen powder ni sesuai pada siapa ek?
Actually ianya sesuai sangat sangat untuk sesiapa mempunyai masalah :
.
✅ Parut jerawat yang berlubang
✅ Untuk yang mempunyai masalah jerawat tompok hitam
✅ Sesuai consume collagen shaklee , kalau awal awal tak jaga , nanti jeragat boleh jadi kekal , susah untuk hilang
✅ Untuk yang focus nak mencerahkan kulit satu badan
.
Antara kebaikan collagen powder :
.
🌟Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌟Merawat jerawat
🌟Menghilangkan jeragat
🌟Mengatasi masalah keguguran rambut
🌟Membantu proses detoksifikasi
🌟Mengurangkan keradangan
🌟Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
.
Jom dapatkan sekarang promo beat collagen poweder shaklee.
Purchase 4 set collagen powder + 1 vitamin C less 10%.
.
Nak beli sekotak pun ada freegift tau.
.
01119974599
@islamiahshaarybeauty
.
.
#ShakleeBunohan
#ShakleeGeting
#ShakleeWakafBharu
#ShakleePasirPekan
#ShakleeJelawang
#ShakleeDabong
#ShakleeUMKJeli
#ShakleeMRSMJeli
#ShakleeBukitBunga
#PromoCollagenPowderShaklee
#SetKecantikanShaklee
#SetJerawatShaklee
#SetKurusShaklee
#SetHamilShaklee
#SetMenyusuShaklee
#SetBerpantangShaklee
#SetKesuburanShaklee
#SetResdungShaklee
#SetTambahBeratShaklee
#SetMigrainShaklee
#SetHbLowShaklee

PROMO FEBRUARI COLLAGEN POWDER SHAKLEE!
.
Bulan ni promo collagen powder shaklee tau. Bagi yang cepat dapatkan kulit yang cantik, bebas jerawat, jeragat dan yang nak nampak lebih muda jom kita ber collagen powder pulak.
.
Kolagen powder ni sesuai pada siapa ek?
Actually ianya sesuai sangat sangat untuk sesiapa mempunyai masalah :
.
✅ Parut jerawat yang berlubang
✅ Untuk yang mempunyai masalah jerawat tompok hitam
✅ Sesuai consume collagen shaklee , kalau awal awal tak jaga , nanti jeragat boleh jadi kekal , susah untuk hilang
✅ Untuk yang focus nak mencerahkan kulit satu badan
.
Antara kebaikan collagen powder :
.
🌟Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌟Merawat jerawat
🌟Menghilangkan jeragat
🌟Mengatasi masalah keguguran rambut
🌟Membantu proses detoksifikasi
🌟Mengurangkan keradangan
🌟Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
.
Jom dapatkan sekarang promo beat collagen poweder shaklee.
Purchase 4 set collagen powder + 1 vitamin C less 10%.
.
Nak beli sekotak pun ada freegift tau.
.
01119974599
@islamiahshaarybeauty
.
.
#ShakleeBunohan
#ShakleeGeting
#ShakleeWakafBharu
#ShakleePasirPekan
#ShakleeJelawang
#ShakleeDabong
#ShakleeUMKJeli
#ShakleeMRSMJeli
#ShakleeBukitBunga
#PromoCollagenPowderShaklee
#SetKecantikanShaklee
#SetJerawatShaklee
#SetKurusShaklee
#SetHamilShaklee
#SetMenyusuShaklee
#SetBerpantangShaklee
#SetKesuburanShaklee
#SetResdungShaklee
#SetTambahBeratShaklee
#SetMigrainShaklee
#SetHbLowShaklee

PROMO FEBRUARI COLLAGEN POWDER SHAKLEE!
.
Bulan ni promo collagen powder shaklee tau. Bagi yang cepat dapatkan kulit yang cantik, bebas jerawat, jeragat dan yang nak nampak lebih muda jom kita ber collagen powder pulak.
.
Kolagen powder ni sesuai pada siapa ek?
Actually ianya sesuai sangat sangat untuk sesiapa mempunyai masalah :
.
✅ Parut jerawat yang berlubang
✅ Untuk yang mempunyai masalah jerawat tompok hitam
✅ Sesuai consume collagen shaklee , kalau awal awal tak jaga , nanti jeragat boleh jadi kekal , susah untuk hilang
✅ Untuk yang focus nak mencerahkan kulit satu badan
.
Antara kebaikan collagen powder :
.
🌟Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌟Merawat jerawat
🌟Menghilangkan jeragat
🌟Mengatasi masalah keguguran rambut
🌟Membantu proses detoksifikasi
🌟Mengurangkan keradangan
🌟Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
.
Jom dapatkan sekarang promo beat collagen poweder shaklee.
Purchase 4 set collagen powder + 1 vitamin C less 10%.
.
Nak beli sekotak pun ada freegift tau.
.
01119974599
@islamiahshaarybeauty
.
.
#ShakleeBunohan
#ShakleeGeting
#ShakleeWakafBharu
#ShakleePasirPekan
#ShakleeJelawang
#ShakleeDabong
#ShakleeUMKJeli
#ShakleeMRSMJeli
#ShakleeBukitBunga
#PromoCollagenPowderShaklee
#SetKecantikanShaklee
#SetJerawatShaklee
#SetKurusShaklee
#SetHamilShaklee
#SetMenyusuShaklee
#SetBerpantangShaklee
#SetKesuburanShaklee
#SetResdungShaklee
#SetTambahBeratShaklee
#SetMigrainShaklee
#SetHbLowShaklee

PROMO FEBRUARI COLLAGEN POWDER SHAKLEE!
.
Bulan ni promo collagen powder shaklee tau. Bagi yang cepat dapatkan kulit yang cantik, bebas jerawat, jeragat dan yang nak nampak lebih muda jom kita ber collagen powder pulak.
.
Kolagen powder ni sesuai pada siapa ek?
Actually ianya sesuai sangat sangat untuk sesiapa mempunyai masalah :
.
✅ Parut jerawat yang berlubang
✅ Untuk yang mempunyai masalah jerawat tompok hitam
✅ Sesuai consume collagen shaklee , kalau awal awal tak jaga , nanti jeragat boleh jadi kekal , susah untuk hilang
✅ Untuk yang focus nak mencerahkan kulit satu badan
.
Antara kebaikan collagen powder :
.
🌟Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌟Merawat jerawat
🌟Menghilangkan jeragat
🌟Mengatasi masalah keguguran rambut
🌟Membantu proses detoksifikasi
🌟Mengurangkan keradangan
🌟Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
.
Jom dapatkan sekarang promo beat collagen poweder shaklee.
Purchase 4 set collagen powder + 1 vitamin C less 10%.
.
Nak beli sekotak pun ada freegift tau.
.
01119974599
@islamiahshaarybeauty
.
.
#ShakleeBunohan
#ShakleeGeting
#ShakleeWakafBharu
#ShakleePasirPekan
#ShakleeJelawang
#ShakleeDabong
#ShakleeUMKJeli
#ShakleeMRSMJeli
#ShakleeBukitBunga
#PromoCollagenPowderShaklee
#SetKecantikanShaklee
#SetJerawatShaklee
#SetKurusShaklee
#SetHamilShaklee
#SetMenyusuShaklee
#SetBerpantangShaklee
#SetKesuburanShaklee
#SetResdungShaklee
#SetTambahBeratShaklee
#SetMigrainShaklee
#SetHbLowShaklee

PROMO FEBRUARI COLLAGEN POWDER SHAKLEE!
.
Bulan ni promo collagen powder shaklee tau. Bagi yang cepat dapatkan kulit yang cantik, bebas jerawat, jeragat dan yang nak nampak lebih muda jom kita ber collagen powder pulak.
.
Kolagen powder ni sesuai pada siapa ek?
Actually ianya sesuai sangat sangat untuk sesiapa mempunyai masalah :
.
✅ Parut jerawat yang berlubang
✅ Untuk yang mempunyai masalah jerawat tompok hitam
✅ Sesuai consume collagen shaklee , kalau awal awal tak jaga , nanti jeragat boleh jadi kekal , susah untuk hilang
✅ Untuk yang focus nak mencerahkan kulit satu badan
.
Antara kebaikan collagen powder :
.
🌟Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌟Merawat jerawat
🌟Menghilangkan jeragat
🌟Mengatasi masalah keguguran rambut
🌟Membantu proses detoksifikasi
🌟Mengurangkan keradangan
🌟Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
.
Jom dapatkan sekarang promo beat collagen poweder shaklee.
Purchase 4 set collagen powder + 1 vitamin C less 10%.
.
Nak beli sekotak pun ada freegift tau.
.
01119974599
@islamiahshaarybeauty
.
.
#ShakleeBunohan
#ShakleeGeting
#ShakleeWakafBharu
#ShakleePasirPekan
#ShakleeJelawang
#ShakleeDabong
#ShakleeUMKJeli
#ShakleeMRSMJeli
#ShakleeBukitBunga
#PromoCollagenPowderShaklee
#SetKecantikanShaklee
#SetJerawatShaklee
#SetKurusShaklee
#SetHamilShaklee
#SetMenyusuShaklee
#SetBerpantangShaklee
#SetKesuburanShaklee
#SetResdungShaklee
#SetTambahBeratShaklee
#SetMigrainShaklee
#SetHbLowShaklee

Most Popular Instagram Hashtags