#shakleepasirpekan

2631 posts

TOP POSTS

KELEBIHAN VIT E

1- Mengekalkan keremajaan anda dengan mengurangkan penuaan sel yang disebabkan oleh pengoksidaan.💜
.
.
2- Menghalang pengoksidaan yang disebabkan oleh 'kolesterol jahat'.💜
.
.
3- Gabungannya dengan Vitamin A akan melindungi paru-paru daripada pencemaran udara.💜
.
.
4- Bantu menghalang pembentukan pelbagai jenis kanser.💜
.
.

5- Menambah kekuatan sel T dalam melawan penyakit.💜
.
.
6- Bantu menghalang pertumbuhan kanser payudara.💜
.
.
7- Menghalang serta mencairkan pembentukan darah beku.💜
.
.
8- Mengawal kelesuan.💜
.
.
9- Mengurangkan risiko katarak.💜
.
.

10- Mencegah pembentukan parut hodoh (tebal)dari luaran tubuh (apabila disapu terus pada kulit - ia juga boleh diserap masuk melalui kulit), dan juga dari dalam badan.
11- Bantu cepatkan penyembuhan luka yang disebabkan oleh terkena benda panas/ terbakar.
12- Bantu turunkan tekanan darah.
13- Kurangkan kekejangan kaki.
14-Merendahkan risiko penyakit jantung dan serangan strok.
15-Mengurangkan risiko dan aktiviti yang menyumbang kepada penyakit Alzheimer.

berminat nak order?

Jom sihat dengan Vivix Shaklee!😆😆
-
Vivix ni adalah satu-satunya produk Shaklee yg dalam bentuk liquid or dalam bahasa melayu, cecair😊
-
Ramai customer yg tanya, kenapa Vivix ni mahal? Ok, in my opinion lah, kalau nak ikutkan berbaloi harga Vivix macam ni.
-
Sebab apa? Kita kena tengok dulu macam mana ingredientnye or bahannye and fungsinye dalam mencegah or mengurangkan risiko penyakit haaa. Mostly semuanya utk yg penyakit besau/major😊
-
Jom kita tengok fungsi Vivix ni👇
-
✔Menggalakkan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
✔Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
✔Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
✔Mengurangkan komplikasi diabetes / kencing manis
✔Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
✔Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat alzheimer
✔Membantu merawat penyakit parkinson
✔Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
✔Meningkatkan kesihatan imun badan
✔Menggalakkan kesihatan keseluruhan
✔Mengurangkan risiko darah tinggi
✔Mengurangkan masalah penyakit sistem imun badan
✔Mengurangkan ketagihan merokok
✔Meningkatkan kesihatan mata
-
Banyak kan fungsinye?😊 Harga sebotol Vivix ni dalam RM4XX and tahan hampir dua bulan👍
-
Menarik?
Nak order?
Aina | 014-5077015
-
#shakleesupermurah #shakleesuperb #shakleetahanlama #berbaloibelishaklee #shakleesangatmurah #shakleekajang #shakleeselangor #shakleeeffect #shakleemelaka #shakleeterbaik #shakleemurah #shakleethebest #maribelidgnsaya #vivixshaklee #detoxshaklee #shakleeeffect #diabetes #darahtinggi #shakleekotabharu #shakleetumpat #shakleepasirpekan #skaleeeffect #vivixshaklee #vivixsale #vivixpromo #vivixmalaysia #testimoniaisna #sakitbuahpinggan #kencingmanis #shakleepasirpekan #shakleewakafbharu #shakleetumpat

REZEKI ALLAH 😊
.
Lately ni, ramai sebenarnya yang start pengambilan supplement Shaklee kerana ingin IKHTIAR HAMIL, ambil SET HAMIL trimester 1-2-3 dan SET BERPANTANG Shaklee. .
.
Masing-masing bukan ambil 1-2 supplement tau! Ambil FULL SET teruih. Alhamdulillah :') .
Rasa seronok dapat bantu mereka yang sedang IKHTIAR ke arah menjaga KESIHATAN secara natural 😍 .
.
Supplement Shaklee sendiri dah cukup lengkap dengan segala keperluan tubuh badan kita dari hujung rambut sehingga ke hujung kaki 😊
.
Dan ianya jugak, SELAMAT, SEMULAJADI, BERKESAN, TIADA KESAN SAMPINGAN untuk ibu dan baby, & HALAL 👍🏼
.
Ada yang tercari-cari SET KESUBURAN, SET MENGANDUNG, & SET BERPANTANG dari Shaklee? Boleh hubungi Aina ;) .
Aina | 014-5077015
Shaklee Independent Distributor
.
.
#ibuhamil #ibumenyusu #ibuberpantang #ibubersalin #ibuberpantangshaklee #shakleemurah #shakleepasirpekan #shakleepasirpekan #ostematrix #ostematrixshaklee #shakleemurah #sakittulang #sakitsendi #sakiturat #lenguhbelakang #sakitbelakang #setpantangshaklee #sethamil #setpantang #naksihat #shakleewakafbharu #babyshaklee #shakleebaby #setpantang #sethamil #nakhamil #berpantang #glacomplex #senggugut #nakperiod #haid #kesuburan #nakhamil #setkesuburan #sakitsenggugut

Jom sihat dengan Vivix Shaklee!😆😆
-
Vivix ni adalah satu-satunya produk Shaklee yg dalam bentuk liquid or dalam bahasa melayu, cecair😊
-
Ramai customer yg tanya, kenapa Vivix ni mahal? Ok, in my opinion lah, kalau nak ikutkan berbaloi harga Vivix macam ni.
-
Sebab apa? Kita kena tengok dulu macam mana ingredientnye or bahannye and fungsinye dalam mencegah or mengurangkan risiko penyakit haaa. Mostly semuanya utk yg penyakit besau/major😊
-
Jom kita tengok fungsi Vivix ni👇
-
✔Menggalakkan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
✔Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
✔Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
✔Mengurangkan komplikasi diabetes / kencing manis
✔Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
✔Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat alzheimer
✔Membantu merawat penyakit parkinson
✔Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
✔Meningkatkan kesihatan imun badan
✔Menggalakkan kesihatan keseluruhan
✔Mengurangkan risiko darah tinggi
✔Mengurangkan masalah penyakit sistem imun badan
✔Mengurangkan ketagihan merokok
✔Meningkatkan kesihatan mata
-
Banyak kan fungsinye?😊 Harga sebotol Vivix ni dalam RM4XX and tahan hampir dua bulan👍
-
Menarik?
Nak order?
Aina | 014-5077015
-
#shakleesupermurah #shakleesuperb #shakleetahanlama #berbaloibelishaklee #shakleesangatmurah #shakleekajang #shakleeselangor #shakleeeffect #shakleemelaka #shakleeterbaik #shakleemurah #shakleethebest #maribelidgnsaya #vivixshaklee #detoxshaklee #shakleeeffect #diabetes #darahtinggi #shakleekotabharu #shakleetumpat #shakleepasirpekan #skaleeeffect #vivixshaklee #vivixsale #vivixpromo #vivixmalaysia #testimoniaisna #sakitbuahpinggan #kencingmanis #shakleepasirpekan #shakleewakafbharu #shakleetumpat

Ramai yang bertanya, kenapa vitamin E dipanggil vitamin cinta?
.
Mai nak cerita secara ringkas. Jika anda semua nak tahu, vitamin E ni bukan sahaja bagus untuk masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan menghilangkan parut,malah vitamin E juga sangat bagus untuk meningkatkan nafsu syahwat suami isteri. 😍
.
Antara kepentingan Vitamin E di dalam hubungan intim suami isteri adalah:
.
🌟untuk tenaga (seksual)ereksi lebih lama lebih mudah terangsang.
🌟Libido yang lebih kuat.
🌟Orgasma yang lebih kerap dan bersemangat.
🌟Untuk menstabilkan hormon seks/kewanitaan, terutama bagi ibu menyusu yang mempunyai kandungan hormon prolaktin (hormon menyusu) tinggi.
.
Mengikut kajian,dengan konsisten mengambil 600IU-800IU vitamin E sehari,mampu meningkatkan kiraan sperma.Boleh usaha untuk dapatkan cahaya mata.
.
Hubungi,
013 2221663 yati,
Pakar vitamin shaklee anda 🌼

Balik bercuti kat kampung sambil setelkan COD #setdetox ni kat #tunjong #kotabharu ....nasib baik umah mertua k.Ayu kat Kota bharu jugak...tak ralat sangat nak ulang alik #rantaupanjang ke #kotabharukelantan .....i love to be #wahmbergaji .
Jom selit order...k.Ayu COD sekali consult cara pengambilan vitamin yang betul sepanjang pengambilan vitamin...
.
Pakar Shaklee Anda
013-9189500
.
#idayuirdina
#pengedarshakleerantaupanjang #pengedarshakleeusm #pengedarshakleekotabharu #pengedarshakleepasirmas #pengedarshakleetunjong #pengedarshakleekubangkerian #shakleewakafbharu #shakleekotabharu #shakleepasirmas #shakleepasirpekan #shakleerantaupanjang #alfafa #garlicshaklee #vitaminc #peppermintgingerplus #herblaxshaklee

MOST RECENT

Berbunga-bunga hati apabila konsisten Vitamin C Shaklee..terserlah kecantikan dalaman dan luaran..kita rawat dari dalam dulu..bila dalaman sihat..secara automatik terserlah kecantikan luaran.
.
Badan kita perlukan vitamin C,tapi badan kita tak boleh bekalkan vitamin C dengan sendiri.. Semakin berusia..semakin berkurang vitamin C dalam badan...jadi nak tak nak..kita perlu makan vitamin C.
.
1 biji Vitamin C Shaklee bersamaan dengan 7biji buah oren beserta dengan kulitnya...persoalannya...mampu ke kita sehari makan 7biji buah oren?Cirit kut..hehe..
.
Dengan vitamin C shaklee....tiada cirit birit,tiada gastrik..kenapa?sebab vitamin C shaklee diekstrak daripada jagung...dah la bersifat sustained release..(vitamin c di lepaskan sedikit demi sedikit,supaya badan kita dapat menyerap sepenuhnya vitamin C)...
.
Terbukti Vitamin C Shaklee ni memang lain dari yang lain..💞
.
Dapatkan vitamin C anda sekarang,

Hubungi,
013 2221663 yati,
Pengedar Terbaik Shaklee Anda 😘

Kenapa ramai yang suka pencuci muka Gentle Deep Foaming Cleanser Shaklee?
.
🌼seperti namanya,ia membersih dengan sangat lembut
🌼kulit terasa lembut dan tidak membuatkan kulit kering dan pedih selepas dicuci
🌼diperbuat daripada tumbuhan-tumbuham terpilih 100% semulajadi,selamat berpanjangan untuk kulit
🌼rumpai laut untuk menanggalkan kotoroan,menghilangkan sel2 mati dan menegangkan kulit
🌼Alga hijau untuk melembapkan kulit dan mencuci jauh ke dalam liang2 kulit untuk menghapuskan toksin
🌼Strawbery Bagonia untuk mencerahkan dan meratakn tona kulit
🌼Penggunaan yang lama,sangat JIMAT, 6-8 bulan
.
Dengan Pencuci muka nutriwhite TIDAK PERLU LAGI TAKUT SALAH PRODUK...rasai kelembutan pencuci muka nutriwhite..dirimu begitu semulajadi..😍
.
Pakar vitamin anda
Yati | 013 2221663

Menunggu untuk di suntinh oleh tuannya...hari ni kak yati banyak COD vitamin sekitar Pasir Mas ya..lepas zohor nanti.Ada yang nak join sekali COD atau pos untuk hari ni roger kak yati sebelum kul 1 tengah hari.
.
Oste semalam baru topup..nampak gaya kena topup lagi hari ni.Alhamdulillah..cepat jangan sampai out of stock lagi.
.
013 222 1663

SET BERPANTANG ♀
.
Ok para ibu yang bakal nak jadi mak yang tengah poning nak cari suplemen untuk berpantang, fizah nak kenalkan Set Berpantang Shaklee yang memang laris dari dulu 😘😘
.
Berpantang dengan suplemen yang dijamin elok mesti dapat kesihatan dalaman dan luaran🤗🤗
.
Jom lekaih whatsapp fizah ok 😚😚
.
Your Trusted SID
❤FIZAH❤
#shakleekotabharu #shakleetanahmerah #shakleepasirpekan #shakleepasirmas #shakleecodkelantan #shaklee #sayajualshaklee #shakleemachang #shakleemalaysia

Wahhhh memang berbeza 😍😍
Sebelum dan selepas amalkan ESP dan Alfalfa Complex😘😘
.
Apa tunggu lagi tak nak cantik ka ?!😝😝
.
Lekaih whatsapp fizah dapatkan produk shaklee dengan fizah sekarang tau😘😘
.
Your Trusted SID
❤FIZAH❤
#sayajualshaklee #shaklee #shakleeindependentdistributor #shakleekelantan #shakleekotabharu #shakleetanahmerah #shakleemachang #shakleepasirmas #shakleepasirpekan #shakleetumpat #shakleecodkelantan

"Selepas jumpa akak tadi, terus ngap vitamin-vitamin tu.

Ann jenis boleh makan pape pun.. Sebab untk baby punya pasal. "
.
Alkisahnya,tadi kak yati Cod set ibu hamil untuk Ann,yang hamil 5 bulan anak no 3.Sebelum ni dua2 anak Ann telah consume ESP,kali ni ambil set lengkap ibu hamil untuk diri dan baby tercinta.
.
Vitamin yang di ambil:
.
1.Vitalea
2.B complex
3.Vitamin C
4.Omega Guard
5.ESP
.
Hubungi,
013 2221663 yati

Ramai yang bertanya, kenapa vitamin E dipanggil vitamin cinta?
.
Mai nak cerita secara ringkas. Jika anda semua nak tahu, vitamin E ni bukan sahaja bagus untuk masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan menghilangkan parut,malah vitamin E juga sangat bagus untuk meningkatkan nafsu syahwat suami isteri. 😍
.
Antara kepentingan Vitamin E di dalam hubungan intim suami isteri adalah:
.
🌟untuk tenaga (seksual)ereksi lebih lama lebih mudah terangsang.
🌟Libido yang lebih kuat.
🌟Orgasma yang lebih kerap dan bersemangat.
🌟Untuk menstabilkan hormon seks/kewanitaan, terutama bagi ibu menyusu yang mempunyai kandungan hormon prolaktin (hormon menyusu) tinggi.
.
Mengikut kajian,dengan konsisten mengambil 600IU-800IU vitamin E sehari,mampu meningkatkan kiraan sperma.Boleh usaha untuk dapatkan cahaya mata.
.
Hubungi,
013 2221663 yati,
Pakar vitamin shaklee anda 🌼

~KULIT HALUS,LEMBUT & BERSERI~
.
Bangun pagi...cuci muka pakai pencuci muka 100% semulajadi..sepertinamanya..mencuci dengan lembut sampai ke dalam kulit muka..
Guna tanpa was2..tanpa perlu risau kesan dari merkuri untuk masa hadapan...
.
Lagi lama guna..laaaaagii sihat kulit wajah.Lagi best,tahan sehingga 6 - 9 bulan..tapi ada yang sampai setahun...jimat sangat.
.
#Nutriwhiteshaklee #Pencucimukanutriwhite #skincareshaklee #pencuciselamat #pencucimukabest #shakleepasirmas #shakleekotabharu #shakleerantaupanjang #shakleertctunjong #shakleepasirpekan #shakleewakafbharu

Kisah Pn Shida yang menusuk kalbu
.
Dulu-dulu beliau pernah dapat slip disc.
Tiap kali sakit memang biasanya akan makan painkiller, tapi kali ni tiba2 sakit belakang tu berulang, & beliau breastfeeding baby, sebab tu ikhtiar ambil vivix..
.
Setelah konsisten minum vivix selama seminggu Pn Shida bagi feedback apa yang dia rasa..tengok gambar apa kata Pn.Shida...
.
Hubungi 013 2221663
.
#VivixShaklee #Slipdisc #ikhtiar

Jom kongsi #BestnyaLecithin
.
Kebaikan #Lecithin #Shaklee untuk Kurus yang Sihat, Minda yang Cergas dan Elakkan dari Nyanyuk
.
APA FUNGSI LECITHIN ?
🌸Lecithin adalah pengemulsi semulajadi yang bertindak dengan cara melekat pada lemak dalam darah seterusnya mengapung dan mengelakkan dari lemak degil tersebut melekat pada dinding membran.
.
APA KANDUNGAN LECITHIN ?
🌸Lecithin Shaklee mengandungi sumber semulajadi daripada kekacang soya di mana setiap kapsul mengandungi 520mg lecithin soya termasuk 80mg kolina dan 48mg inositol
🌸Lecithin yang dirembeskan oleh tubuh akan menghasilkan acetyl-kolin, inositol, fosforus dan lemak tak tepu

APA FUNGSI KOLINA ?
🌟 Kolina penting dalam diet harian kerana fungsinya menyokong kesihatan otak, hati, kardiovaskular dan pembiakan
🌟 Kolina adalah suatu komponen neuropenghantar asetilkolina yang terlibat dalam penghantaran mesej kepada otak dan sistem saraf
🌟 Maknanya selain untuk menghapuskan lemak degil, kolestrol dalam badan,
Bonus lecithin juga boleh membantu otak kita berfungsi dengan cerdas.
.
Hubungi 013 2221663 yati untuk tempahan dan lebih lanjut..😘
.
013 2221663

🌸Vitamin Asas Shaklee Usaha Untuk Hamil & Tingkatkan Kesuburan 🌸
.

1) GLA COMPLEX.
.
✔ Membantu untuk menstabilkan kitaran haid.
✔ Membantu untuk menghasilkan lendir serviks yang berkualiti yang membantu meningkatkan kesuburan iaitu lendir yang berwarna putih telur.
✔ Membantu menstabilkan hormon dan mencegah aktiviti sel yang abnormal seperti cyst.
.
2) B-COMPLEX.
.
✔ Lengkap dengan kesemua vitamin b yang diperlukan.
✔ Juga mengandungi vitamin B6 (asid folic) yang penting untuk persenyawaan telur oleh sperma
.
Hubungi 013 2221663 kak yati

Ramai yang ada masalah period datang sesuka hati..atau setiap bulan kadang datang kadang tak kan?
.
Dah cuba macam2 tapi masih lagi period tak teratur?Apa kata cuba usaha dengan GLA Complex Shaklee pula...
.
Dengan GLA,insyaallah period akan teratur setiap bulan,dan juga masalah period pain juga dapat di atasi,malah meningkatkan lagi kesuburan,ramai yang amalkan GLA ni Allah bagi rezeki hamil,tak salah kita mencuba kan?.
.
Lagi best konsisten GLA ni boleh buat kulit pengamal cantik,awet muda tau..sebab dalam GLA pun ada Vitamin E.Boleh kurangkan jeragat juga.Untung ke untung?
.
Hubungi yati 013 2221663 sekarang

SET KECANTIKAN
.
[VIT C + VIT E + ESP]
.
I called this as the PERFECT THREE for the combination supplements for a PERFECT SKIN.
.
🌸 ESP ni sangat penting dalam penghasilan sel baru dan membantu mengurangkan kesan hitam (kulit mati akibat jerawat). Tompokan hitam pada kulit akibat jerawat sangat sukar dihilangkan kerana kita tidak mendapat cukup protien yang membantu dalam penghasilan sel baru. -Mencerah secara semula jadi dan mengurangkan masalah muka berminyak yang menjadi punca kepada masalah jerawat.
.
🌸 Sustained Release Vitamin C nih bagus untuk mereka yang nak mencerahkan kulit keseluruhannya (bukan muka sahaja yer) dan juga yang muka berbelang you should take this if you nak your skin tone jadi sekata. Another thing inshaaAllah, demam selsema flu batuk sakit tekak semuanya cepat jer baik. Sebab Vitamin C nih juga meningkatkan tahap imunisasi dalam badan.
.
🌸 Vitamin E pulak untuk menghaluskan kulit, menghilangkan parut jerawat, jeragat atau pun luka-luka. InshaaAllah nanti pori muka makin mengecil, blackheads pun makin berkurangan sangat-sangat. Parut jerawat memang tak nampak dah, say byebye to concealer and foundation. Bila tak pakai foundation memang kulit rasa lebih free and breathable so kurang terdedah kepada risiko kulit bermasalah terutamanya jerawat sebab muka pun less berminyak. Biasa bila pakai foundation muka cepat berminyak kan? So amalkan Vitamin E nih insyaAllah lepas nih uols pun tak payah nak tepek make up tebal-tebal lagi dah.
.
Untuk pertanyaan lanjut dan order boleh whatsapp Aina 0145077015
.
#collagen #shakleemurah #shakleemalaysia #sayajualshaklee ##shakleepasirpekan #shakleepasirpekan #shakershaklee #ostematrix #ostematrixshaklee #shakleemurah #sakittulang #sakitsendi #sakiturat #lenguhbelakang #sakitbelakang #setpantangshaklee #sethamil #setpantang #naksihat #shakleewakafbharu #babyshaklee #vitamincshaklee #setjerawat #setjeragat #jerawat #jeragat #nakcantik #nakcomel #vitaminc #espshaklee #vitamineshaklee

SET KECANTIKAN
.
[VIT C + VIT E + ESP]
.
I called this as the PERFECT THREE for the combination supplements for a PERFECT SKIN.
.
🌸 ESP ni sangat penting dalam penghasilan sel baru dan membantu mengurangkan kesan hitam (kulit mati akibat jerawat). Tompokan hitam pada kulit akibat jerawat sangat sukar dihilangkan kerana kita tidak mendapat cukup protien yang membantu dalam penghasilan sel baru. -Mencerah secara semula jadi dan mengurangkan masalah muka berminyak yang menjadi punca kepada masalah jerawat.
.
🌸 Sustained Release Vitamin C nih bagus untuk mereka yang nak mencerahkan kulit keseluruhannya (bukan muka sahaja yer) dan juga yang muka berbelang you should take this if you nak your skin tone jadi sekata. Another thing inshaaAllah, demam selsema flu batuk sakit tekak semuanya cepat jer baik. Sebab Vitamin C nih juga meningkatkan tahap imunisasi dalam badan.
.
🌸 Vitamin E pulak untuk menghaluskan kulit, menghilangkan parut jerawat, jeragat atau pun luka-luka. InshaaAllah nanti pori muka makin mengecil, blackheads pun makin berkurangan sangat-sangat. Parut jerawat memang tak nampak dah, say byebye to concealer and foundation. Bila tak pakai foundation memang kulit rasa lebih free and breathable so kurang terdedah kepada risiko kulit bermasalah terutamanya jerawat sebab muka pun less berminyak. Biasa bila pakai foundation muka cepat berminyak kan? So amalkan Vitamin E nih insyaAllah lepas nih uols pun tak payah nak tepek make up tebal-tebal lagi dah.
.
Untuk pertanyaan lanjut dan order boleh whatsapp Aina 0145077015
.
#collagen #shakleemurah #shakleemalaysia #sayajualshaklee ##shakleepasirpekan #shakleepasirpekan #shakershaklee #ostematrix #ostematrixshaklee #shakleemurah #sakittulang #sakitsendi #sakiturat #lenguhbelakang #sakitbelakang #setpantangshaklee #sethamil #setpantang #naksihat #shakleewakafbharu #babyshaklee #vitamincshaklee #setjerawat #setjeragat #jerawat #jeragat #nakcantik #nakcomel #vitaminc #espshaklee #vitamineshaklee

Hanya kau yang ku mahu.. Sayang jangan terburu.. Sampai bila harus ku tunggu.. Oh sayang ku malu.. Baby baby can't you see.. You and I are meant to be.. Hanya kita berdua..
.
#ootd2017 #ootdukasyah2017 #ootdyatiraya2017 #rayalagi #teamrayabawahpokok #teamrayaatasjalan

Most Popular Instagram Hashtags