#shakleepasirpekan

3044 posts

TOP POSTS

Gla Complex BFF untuk setiap wanita.
.
Sebab apa?
.
Sebab fungsi dia memang untuk kebanyakan masalah dalaman wanita.
.
Antara KEBAIKAN GLA:
.
🍂Mengatasi masalah SENGGUGUT
🍂Melegakan sindrom PMS
🍂Menstabilkan KITAR HAID serta HORMON
🍂Meningkatkan KESUBURAN bagi mereka yang sedang IKHTIAR HAMIL
🍂Membantu mengurangkan simptom untuk MENOPAUSE
🍂Juga bagus untuk mengawal paras kolestrol dan atasi kencing manis
.
Yang special nya GLA ni dia ada campuran VITAMIN E yang juga boleh membantu menghilangkan PARUT JERAWAT dan JERAGAT, serta menjadikan kulit GLOWING naturally.
.
So khusus untuk anda yang selalu suffer masalah senggugut, hormon tak stabil dan sedang ikhtiar untuk hamil, Aina highly recommed anda untuk cuba consume GLA nih. InsyaAllah memang boleh membantu masalah yang anda hadapi.
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dari Aina
.
Wasap Aina utk order ye
.
Aina | 014-5077015
Yout Health & Beauty Consult.
.
#shakleepasirpekan #shakleepasirpekan #shakershaklee #ostematrix #ostematrixshaklee #shakleemurah #sakittulang #sakitsendi #sakiturat #lenguhbelakang #sakitbelakang #setpantangshaklee #sethamil #setpantang #naksihat #shakleewakafbharu #babyshaklee #shakleebaby #setpantang #sethamil #nakhamil #berpantang #glacomplex #periodpain #period #senggugut #nakperiod #haid #kesuburan #nakhamil #setkesuburan #sakitsenggugut

Cer teka apa dia ni?Menu kak yati tengah harni cicah budu+durian...malamni diet...ahahaha
.
#makanankhasiat #mulutbusuk #sayurkebuah

Gla Complex BFF untuk setiap wanita.
.
Sebab apa?
.
Sebab fungsi dia memang untuk kebanyakan masalah dalaman wanita.
.
Antara KEBAIKAN GLA:
.
🍂Mengatasi masalah SENGGUGUT
🍂Melegakan sindrom PMS
🍂Menstabilkan KITAR HAID serta HORMON
🍂Meningkatkan KESUBURAN bagi mereka yang sedang IKHTIAR HAMIL
🍂Membantu mengurangkan simptom untuk MENOPAUSE
🍂Juga bagus untuk mengawal paras kolestrol dan atasi kencing manis
.
Yang special nya GLA ni dia ada campuran VITAMIN E yang juga boleh membantu menghilangkan PARUT JERAWAT dan JERAGAT, serta menjadikan kulit GLOWING naturally.
.
So khusus untuk anda yang selalu suffer masalah senggugut, hormon tak stabil dan sedang ikhtiar untuk hamil, Aina highly recommed anda untuk cuba consume GLA nih. InsyaAllah memang boleh membantu masalah yang anda hadapi.
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dari Aina
.
Wasap Aina utk order ye
.
Aina | 014-5077015
Yout Health & Beauty Consult.
.
#shakleepasirpekan #shakleepasirpekan #shakershaklee #ostematrix #ostematrixshaklee #shakleemurah #sakittulang #sakitsendi #sakiturat #lenguhbelakang #sakitbelakang #setpantangshaklee #sethamil #setpantang #naksihat #shakleewakafbharu #babyshaklee #shakleebaby #setpantang #sethamil #nakhamil #berpantang #glacomplex #periodpain #period #senggugut #nakperiod #haid #kesuburan #nakhamil #setkesuburan #sakitsenggugut

Gla Complex BFF untuk setiap wanita.
.
Sebab apa?
.
Sebab fungsi dia memang untuk kebanyakan masalah dalaman wanita.
.
Antara KEBAIKAN GLA:
.
🍂Mengatasi masalah SENGGUGUT
🍂Melegakan sindrom PMS
🍂Menstabilkan KITAR HAID serta HORMON
🍂Meningkatkan KESUBURAN bagi mereka yang sedang IKHTIAR HAMIL
🍂Membantu mengurangkan simptom untuk MENOPAUSE
🍂Juga bagus untuk mengawal paras kolestrol dan atasi kencing manis
.
Yang special nya GLA ni dia ada campuran VITAMIN E yang juga boleh membantu menghilangkan PARUT JERAWAT dan JERAGAT, serta menjadikan kulit GLOWING naturally.
.
So khusus untuk anda yang selalu suffer masalah senggugut, hormon tak stabil dan sedang ikhtiar untuk hamil, Aina highly recommed anda untuk cuba consume GLA nih. InsyaAllah memang boleh membantu masalah yang anda hadapi.
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dari Aina
.
Wasap Aina utk order ye
.
Aina | 014-5077015
Yout Health & Beauty Consult.
.
#shakleepasirpekan #shakleepasirpekan #shakershaklee #ostematrix #ostematrixshaklee #shakleemurah #sakittulang #sakitsendi #sakiturat #lenguhbelakang #sakitbelakang #setpantangshaklee #sethamil #setpantang #naksihat #shakleewakafbharu #babyshaklee #shakleebaby #setpantang #sethamil #nakhamil #berpantang #glacomplex #periodpain #period #senggugut #nakperiod #haid #kesuburan #nakhamil #setkesuburan #sakitsenggugut

REZEKI ALLAH 😊
.
Lately ni, ramai sebenarnya yang start pengambilan supplement Shaklee kerana ingin IKHTIAR HAMIL, ambil SET HAMIL trimester 1-2-3 dan SET BERPANTANG Shaklee. .
.
Masing-masing bukan ambil 1-2 supplement tau! Ambil FULL SET teruih. Alhamdulillah :') .
Rasa seronok dapat bantu mereka yang sedang IKHTIAR ke arah menjaga KESIHATAN secara natural 😍 .
.
Supplement Shaklee sendiri dah cukup lengkap dengan segala keperluan tubuh badan kita dari hujung rambut sehingga ke hujung kaki 😊
.
Dan ianya jugak, SELAMAT, SEMULAJADI, BERKESAN, TIADA KESAN SAMPINGAN untuk ibu dan baby, & HALAL 👍🏼
.
Ada yang tercari-cari SET KESUBURAN, SET MENGANDUNG, & SET BERPANTANG dari Shaklee? Boleh hubungi Aina ;) .
Aina | 014-5077015
Shaklee Independent Distributor
.
.
#ibuhamil #ibumenyusu #ibuberpantang #ibubersalin #ibuberpantangshaklee #shakleemurah #shakleepasirpekan #shakleepasirpekan #ostematrix #ostematrixshaklee #shakleemurah #sakittulang #sakitsendi #sakiturat #lenguhbelakang #sakitbelakang #setpantangshaklee #sethamil #setpantang #naksihat #shakleewakafbharu #babyshaklee #shakleebaby #setpantang #sethamil #nakhamil #berpantang #glacomplex #senggugut #nakperiod #haid #kesuburan #nakhamil #setkesuburan #sakitsenggugut

Bila disebut Kulit Cerah Berseri..Vitamin C & ESP akan terbayang-bayang di mata..sebab apa?Sebabnya gandingan ESP & Vitamin C Shaklee sangatlah serasi dengan "KECANTIKAN SEMULAJADI".
.
💞Antara manfaat Vitamin C Shaklee yang mendapat permintaan tinggi:
.
✅ Merangsang pembentukan kolagen,melambatkan penuaan,mencantikkan kulit.
✅Memperbaiki masalah pendarahan gusi,kecederaan yang lambat sembuh,kulit kering,ruam.
✅Meningkatkan sistem imunisasi badan,elak badan mudah terkena jangkitan virus,demam,selsema.
✅Mengekalkan kolestrol sihat,memperbaiki insomnia seperti stress dan keresahan.
✅Mencantikkan kulit,memperbaiki tekstur kulit yang kusam & pucat
.
💞Kebaikan dan kelebihan ESP:
.
🌻 Membekalkan tenaga berterusan Yang bertahan selama beberapa jam.
🌻 Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.
🌻 Merangsang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan.
🌻 Memberi tona warna kulit Yang sekata.
🌻 Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus mulus dan gebu.
🌻Membantu merendahkan paras kolestrol.
🌻 Membantu pembentukan sel-sel baru.
🌻 Membantu menyembuhkan gastrik.
.
Dapatkan vitamin C Shaklee & ESP sekarang untuk KECANTIKAN SEMULAJADI anda 👸
.
Hubungi kak yati sekarang..yang dekat kak yati COD, yang jauh kak yati minta abang posmen cod :-)
.
❤sms/whatsapp❤
0132221663 kak yati

013 222 1663

Gla Complex BFF untuk setiap wanita.
.
Sebab apa?
.
Sebab fungsi dia memang untuk kebanyakan masalah dalaman wanita.
.
Antara KEBAIKAN GLA:
.
🍂Mengatasi masalah SENGGUGUT
🍂Melegakan sindrom PMS
🍂Menstabilkan KITAR HAID serta HORMON
🍂Meningkatkan KESUBURAN bagi mereka yang sedang IKHTIAR HAMIL
🍂Membantu mengurangkan simptom untuk MENOPAUSE
🍂Juga bagus untuk mengawal paras kolestrol dan atasi kencing manis
.
Yang special nya GLA ni dia ada campuran VITAMIN E yang juga boleh membantu menghilangkan PARUT JERAWAT dan JERAGAT, serta menjadikan kulit GLOWING naturally.
.
So khusus untuk anda yang selalu suffer masalah senggugut, hormon tak stabil dan sedang ikhtiar untuk hamil, Aina highly recommed anda untuk cuba consume GLA nih. InsyaAllah memang boleh membantu masalah yang anda hadapi.
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dari Aina
.
Wasap Aina utk order ye
.
Aina | 014-5077015
Yout Health & Beauty Consult.
.
#shakleepasirpekan #shakleepasirpekan #shakershaklee #ostematrix #ostematrixshaklee #shakleemurah #sakittulang #sakitsendi #sakiturat #lenguhbelakang #sakitbelakang #setpantangshaklee #sethamil #setpantang #naksihat #shakleewakafbharu #babyshaklee #shakleebaby #setpantang #sethamil #nakhamil #berpantang #glacomplex #periodpain #period #senggugut #nakperiod #haid #kesuburan #nakhamil #setkesuburan #sakitsenggugut

MOST RECENT

BYE BYE SUNBURN !!!
.
Yang nak bercuti kat pulau tapi takut MUKA SUNBURN tu jangan risau lagi 🤗🤗🤗 nanti boleh pulihkan dengan COLLAGEN POWDER SHAKLEE 😘😘😘
.
Bukan sahaja pulihkan SUNBURN tapi buat kulit makin cantik dan berseri !!! Sape tak mau kan 😁😁
.
Jadi apa tunggu lagi grad sekarang untuk dapatkan HARGA ISTEMEWA !!!
.
Whatsapp fizah untuk order k 😘😘😘
.
Your Trusted SID
LOVE,
FIZAH❤
#shaklee #shakleekelantan #shakleemalaysia #shakleekotabharu #shakleepasirmas #shakleemachang #shakleetanahmerah #shakleepasirmas #shakleepasirpekan #shakleepasirhor #shakleetumpat #shakleewakafbahru #shakleepcb #shakleepengkalanchepa #sayajualshaklee #shakleecodkelantan #shakleeindependentdistributor #shakleebyhafizah #bakalmastershaklee #trustedSIDshaklee #shakleethebest #syukuralhamdulillah #syukurselalu

#shakleeeffect ALHAMDULILLAH feedback positif dari customer shaklee yang consume VIVIX😍😍
.
Banyak sangat khasiat VIVIX ni 🤗🤗 jadi mesti cuba dan baik untuk suami isteri 😘😘
.
Cepat order dengan fizah sekarang untuk dapatkan HARGA ISTIMEWA !!!
.
Your Trusted SID
LOVE,
FIZAH❤
#shaklee #shakleekelantan #shakleemalaysia #shakleekotabharu #shakleepasirmas #shakleemachang #shakleetanahmerah #shakleepasirmas #shakleepasirpekan #shakleepasirhor #shakleetumpat #shakleewakafbahru #shakleepcb #shakleepengkalanchepa #sayajualshaklee #shakleecodkelantan #shakleeindependentdistributor #shakleebyhafizah #bakalmastershaklee #trustedSIDshaklee #shakleethebest #syukuralhamdulillah #syukurselalu

SET IBU GOJES SEMASA BERPANTANG 😘😘
.
Hai bakal2 ibu dan ibu2 yang tengah berpantang tu, mesti tengah pening kan nak cari SET BERPANTANG ?!
.
Shaklee ada SET LENGKAP BERPANTANG TAU 😘😘 Memang ramai yang berpuas hati dengan SET AJAIB ni 😗😗
.
Sape2 nak try set ni boleh terus whatsapp fizah ye 😘😘😘
.
Your Trusted SID
LOVE,
FIZAH ❤
#shaklee #shakleekelantan #shakleemalaysia #shakleekotabharu #shakleepasirmas #shakleemachang #shakleetanahmerah #shakleepasirmas #shakleepasirpekan #shakleepasirhor #shakleetumpat #shakleewakafbahru #shakleepcb #shakleepengkalanchepa #sayajualshaklee #shakleecodkelantan #shakleeindependentdistributor #shakleebyhafizah #bakalmastershaklee #trustedSIDshaklee #shakleethebest #syukuralhamdulillah #syukurselalu

Wahhhh ALHAMDULILLAH barang dah sampai 1 hari je ok 😘😘 cepat sangat submit order fizah terus pos hari khamis, jumaat barang selamat sampai kat tuan masing2 😍😍😍
.
Terima kasih tau sebab beli shaklee dengan fizah😘😘😘
.
Jom cantik bersama produk shaklee 😎
.
Your Trusted SID
LOVE,
FIZAH❤
#shaklee #shakleekelantan #shakleemalaysia #shakleekotabharu #shakleepasirmas #shakleemachang #shakleetanahmerah #shakleepasirmas #shakleepasirpekan #shakleepasirhor #shakleetumpat #shakleewakafbahru #shakleepcb #shakleepengkalanchepa #sayajualshaklee #shakleecodkelantan #shakleeindependentdistributor #shakleebyhafizah #bakalmastershaklee #trustedSIDshaklee #shakleethebest #syukuralhamdulillah #syukurselalu

Apa yang menjadikan Vitamin C Shaklee lain dari yang lain?
.
💓Teknologi penghasilan Vitamin C Shaklee adalah sustained release.
Kenapa perlu teknologi sustained released? .
Sebab vitamin c mudah musnah,bersifat larut air dan tidak dapat disimpan lama dalam badan.
.
💓Sustained released adalah teknologi yang membantu Vitamin C untuk kekal lama dalam badan dimana hanya 100mg vitamin C dilepaskan ke dalam badan perjam. .
Selagi Vitamin C berada dalam sistem tubuh kita, selagi itulah kulit akan kekal lembap dan Vitamin C melindungi diri kita..terutama daripada radikal bebas!
.
Jadi boleh ambil setiap 5 jam kalau nak kulit sentiasa lembap juga.😍
.
Dapatkan konsultasi secara eklusive khas untuk pelanggan yati sahaja.
.
Sms/whatsapp
013 222 1663

KISAH BENAR TESTIMONI VITAMIN C
-----------------------------------------------------------
.
Hana makan SUSTAINED RELEASE VITAMIN C PLUS shaklee ni setahun, baru dapat effect macam tu. Lama kan? Memang ponnn... tak semua orang sama. Bergantung kepada macam2 faktor, contohnya, hormon. Well hormon jenis keras kepala. Hehe
.
Lepas setahun, sehari 2 biji vit C hana makan, air tak payah cakap.
Nahhh vitamin C effect. Tolong jelez..
~Hana
.
Untuk konsultasi,hubungi 013 222 1663 yati
.
Sms/Whatsapp,
013 222 1663 yati
.
===================
Produk yang diambil:
1. Vitamin C
===================

Alhamdulillah lagi ibu menyusu yang berpuas hati dengan #espshaklee dan #alfalfacomplex 😍😍😍
.
Untuk ibu2 menyusu yang ada masalah susu kurang boleh sangat cuba ESP + ALFALFA COMPLEX ni 😘😘😘
.
KENAPA ESP dan ALFALFA ?
.
🌼 Kerana ESP merupakan milkbooster terbaik yang merupakan protein soya. Bagi ibu yang mengambil ESP, perubahan boleh dirasai seawal minggu pertama jika ibu konsisten mengepam dan minum air 3L sehari. Dan akan merasa breast sentiasa penuh dengan ESP dan bayi juga cepat kenyang, dan jarang menyusu dengan kerap.
.
🌼 Alfalfa pula merupakan milkbooster yang tak kurang hebatnya. Gabungan alfalfa dan ESP memang memberi kesan yang hebat!
.
Untuk order dan pertanyaan boleh terus whatsapp fizah 😘😘
.
Your Trusted SID
❤FIZAH❤
#shaklee #shakleekelantan #shakleemalaysia #shakleekotabharu #shakleepasirmas #shakleemachang #shakleetanahmerah #shakleepasirmas #shakleepasirpekan #shakleepasirhor #shakleetumpat #shakleewakafbahru #shakleepcb #shakleepengkalanchepa #sayajualshaklee #shakleecodkelantan #shakleeindependentdistributor #shakleebyhafizah #bakalmastershaklee #trustedSIDshaklee #shakleethebestsupplement

Wahhhhh cantik !!!
Muka makin cerah lepas consume #collagenpowdershaklee 😍😍😍
.
Ramai sangat yang berpuas hati dengan #collagenpowdershaklee ni 😘😘😘
.
Kerana #collagenpowdershaklee ada dalam carta #toptenbestseller tempat ke9 😀😀
.
Ok fizah share sikit ye Kebaikan Collagen ni😊 :
.
🐑 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🐑 Memelihara kelembapan kulit
🐑 Menyokong baikpulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🐑 Menguatkan otot dan tulang
🐑 Membantu hati dalam proses detoksifikasi (buang toksin)
🐑 Memelihara kelenturan sendi
🐑 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🐑 Memberi tenaga
🐑 Membantu pola tidur
🐑 Memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protin pada saraf
.
Untuk pertanyaan dan order boleh terus whatsapp fizah ok😀
.
Your Trusted SID
Love,
Fizah❤
#shakleekb #shakleecodkelantan #klinikvitaminsekeluargabyhafizah #shakleekelantan #shakleekotabharu #shakleemachang #shakleemalaysia #shakleetanahmerah #shakleetendong #shakleepasirpekan #shakleepasirmas #shakleebunutsusu

Repeat order lagi.."Ringan rasa badan,makan omega guard".
.
Manfaat Omega Guard/Minyak ikan shaklee ialah :
.
🐬Melicinkan kulit dan nampak kemerah-merahan.
🐬Mengawal kolestrol dan tekanan darah.
🐬Mencegah strok dan masalah obesiti.
🐬Memelihara kesihatan jantung.
🐬Menyokong kesihatan sendi.
🐬Membantu mengawal berat badan.
🐬Meningkatkan daya memori.
🐬Mengelakkan demam dan asma.
🐬Membantu masalah kulit (ekzema).
🐬Membantu perkembangan otak bayi.
🐬Meningkatkan kesihatan menyeluruh.
🐬Membantu mencairkan kahak.
🐬Mengurangkan sakit kepala.
.
Omega guard shaklee merupakan minyak ikan terbaik di dunia..memang berbeza dengan minyak ikan yang ada dipasaran.
.
Dapatkan sekarang,hubungi yati,
Sms/whatsapp,
013 222 1663

Sebenarnya ramai yang tak tahu kalau shaklee ni ada jugak multivitamin untuk kanak-kanak.👼👯
.
Nutrien yang diperlukan berbeza mengikut peringkat usia, jadi tak hairanlah Shaklee merumus khas multivitamin untuk dewasa dan kanak-kanak.
.
Menariknya multivitamin untuk kanak-kanak yang dikenali sebagai Vita-Lea For Children ini boleh dikunyah sahaja.
.
Apa yang menarik Vita-Lea for Children ni ?!🤔🤔🤔
Ok biar fizah share 8 info yang menarik ye untuk ibu2 supaya lepas ni cepat dapatkan #vitaleaforchildreb ni 😍😍😍
.
Antaranya :
👼 Mengandungi 19 nutrien penting untuk perkembangan sihat kanak-kanak
👼 Menyediakan 150% nilai harian vitamin D untuk kesihatan tulang dan gigi
👼 Memberi 100% nilai harian vitamin C
👼 Vitamin B yang menyokong fungsi sebenar proses badan manusia
👼 Berasaskan phytonutrien semulajadi
👼 Manisan semulajadi dengan Xylitol, tidak menggalakkan kaviti
👼 Kaya dengan sumber nutrien antioksidan
👼 Diperkaya dengan buah oren, anggur dan campuran perisa beri
.
Untuk sebarang pertanyaan dan nak order boleh terus whatsapp fizah 😘😘
.
Your Trusted SID
❤FIZAH❤
#shaklee #shakleekelantan #shakleemalaysia #shakleecodkelantan #shakleekotabharu #shakleepasirpekan #shakleepasirmas #shakleemachang #shakleetanahmerah #shakleeguamusang #shakleeindependentdistributor #sayajualshaklee

⚠️⚠️⚠️AWAS ‼️‼️ OMEGA GUARD SHAKLEE BOLEH BOCORKAN PERUT DAN USUS! ⚠️⚠️⚠️
.
.
Kecoh bila ada demonstrasi minyak2 ikan, ada minyak ikan yang tidak beri kesan pada cawan styrofoam (polisterin) dan ada minyak ikan yg 'makan' cawan2 ni!.
.
Yg paling mengejutkan, Omega Guard Shaklee adalah antara minyak ikan yang melubangkan cawan styrofoam ni 😱
.
Macam tu ke tindakan Omega Guard dlm badan kita? Habis rosak dan bocor segala saluran pemakanan bahana Omega Guard.
.
Sanggupkah anda menghadapi ahli keluarga dan diri sendiri yg mengalami saluran pemakanan akibat makan Omega Guard?
.
Begitu sekali kesannya?
Ya, kalau perut dan usus anda dibuat daripada styrofoam, sila berhenti makan minyak ikan Shaklee sebelum anda kehilangan kedua-duanya. Tak ada perut macamana nak makan nasik?.
.
Omega Guard Shaklee ialah minyak ikan berkepekatan tinggi yang bergred farmaseutikal. Utk mendapatkan gred sebegini, minyak ikan mesti terdiri dari lebih 80% omega-3.
.
Untuk mendapatkan minyak ikan tulen sebegini, minyak ikan di Shaklee menjalani prosee 'molecular distillation' utk membuang segala bahan logam yg ada dlm ikan seperti merkuri, PCB, racun dan sebagainya. Proses ini membuang 'tulang belakang glyecerol' dalam minyak ikan & terhasillah minyak ikan dalam bentuk ethyl ester yang sangat pekat kandungan omega-3 nya.
.
Minyak ikan dlm bentuk ethyl ester adalah yg terbaik & bergred tinggi (farmaseutical grade) dan ia melarutkan cawan polisterin yg sama chemical polarity dgnnya.
.
Seperti gula larut dalam air yg sama chemical polarity-nya, cawan polisterin kita larut dalam omega-3 yg berkepekatan tinggi.
.
Jadi bila ada org buat demo minyak ikan menggunakan cawan polisterin ni, anda harus tanya perut dia dibuat dari polisterin ke? 😝.
.
#minyakikanterbaikdunia #omegaguardshaklee #minyakikan

Cer teka apa dia ni?Menu kak yati tengah harni cicah budu+durian...malamni diet...ahahaha
.
#makanankhasiat #mulutbusuk #sayurkebuah

Saiz 50 ke saiz 46..
.
Seronok ke seronok?2 bulan ambik Herblax + Lecithin & Cinch Shake...lagi semangat nak teruskan kan?.
.
Dapatkan vitamin shaklee sekarang,
.
📲 013 222 1663

Best sungguh bila suami tegur,
"Abg tengok ayang ni makin kurus".
.
Berbunga-bunga hatikan..kalau nak rasa seperti ayang ni..konsisten dengan Omega,Alfalfa dan Lecithin.😍
.
Sms/whatsapp kak yati sekarang untuk dapatkan vitamin anda..
.
📲 013 222 1663 kak yati comel 😆
.
#vitaminkurusshaklee #tipskurus #kurusdenganselamat #bakarlemak #omegaguardshaklee #lecithinshaklee #alfalfashaklee #bangkitbersama #kitajuara #sukansea

"Berat turun 2kg,tahan lapar"
.
Testimoni Alfalfa dan Lecithin berjaya turun berat badan.Jika nak cuba dulu untuk permulaan dan nk vitamin bajet,kak yati cadangkan amalkan dulu Alfalfa & Lecithin.
.
1.Alfalfa - Membuang lemak dan toksin dalam badan.

2.Lecithin -Memecahkan lemak,tak nak bagi lemak tersimoan elok je dalam badan.
.
Hanya Rm102 sahaja +Rm8 postage untuk dua botol vitamin best ni.
.
Hubungi kak yati sekarang,sms/whatsapp,

013 222 1663.
#kurusdenganselamat #toksin #detox #alfalfashaklee #jamuketat #lecithin #vitaminsemulajadi #shaklee #bangkitbersama #kitajuara #sukansea

Gla Complex BFF untuk setiap wanita.
.
Sebab apa?
.
Sebab fungsi dia memang untuk kebanyakan masalah dalaman wanita.
.
Antara KEBAIKAN GLA:
.
🍂Mengatasi masalah SENGGUGUT
🍂Melegakan sindrom PMS
🍂Menstabilkan KITAR HAID serta HORMON
🍂Meningkatkan KESUBURAN bagi mereka yang sedang IKHTIAR HAMIL
🍂Membantu mengurangkan simptom untuk MENOPAUSE
🍂Juga bagus untuk mengawal paras kolestrol dan atasi kencing manis
.
Yang special nya GLA ni dia ada campuran VITAMIN E yang juga boleh membantu menghilangkan PARUT JERAWAT dan JERAGAT, serta menjadikan kulit GLOWING naturally.
.
So khusus untuk anda yang selalu suffer masalah senggugut, hormon tak stabil dan sedang ikhtiar untuk hamil, Aina highly recommed anda untuk cuba consume GLA nih. InsyaAllah memang boleh membantu masalah yang anda hadapi.
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dari Aina
.
Wasap Aina utk order ye
.
Aina | 014-5077015
Yout Health & Beauty Consult.
.
#shakleepasirpekan #shakleepasirpekan #shakershaklee #ostematrix #ostematrixshaklee #shakleemurah #sakittulang #sakitsendi #sakiturat #lenguhbelakang #sakitbelakang #setpantangshaklee #sethamil #setpantang #naksihat #shakleewakafbharu #babyshaklee #shakleebaby #setpantang #sethamil #nakhamil #berpantang #glacomplex #periodpain #period #senggugut #nakperiod #haid #kesuburan #nakhamil #setkesuburan #sakitsenggugut

Gla Complex BFF untuk setiap wanita.
.
Sebab apa?
.
Sebab fungsi dia memang untuk kebanyakan masalah dalaman wanita.
.
Antara KEBAIKAN GLA:
.
🍂Mengatasi masalah SENGGUGUT
🍂Melegakan sindrom PMS
🍂Menstabilkan KITAR HAID serta HORMON
🍂Meningkatkan KESUBURAN bagi mereka yang sedang IKHTIAR HAMIL
🍂Membantu mengurangkan simptom untuk MENOPAUSE
🍂Juga bagus untuk mengawal paras kolestrol dan atasi kencing manis
.
Yang special nya GLA ni dia ada campuran VITAMIN E yang juga boleh membantu menghilangkan PARUT JERAWAT dan JERAGAT, serta menjadikan kulit GLOWING naturally.
.
So khusus untuk anda yang selalu suffer masalah senggugut, hormon tak stabil dan sedang ikhtiar untuk hamil, Aina highly recommed anda untuk cuba consume GLA nih. InsyaAllah memang boleh membantu masalah yang anda hadapi.
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dari Aina
.
Wasap Aina utk order ye
.
Aina | 014-5077015
Yout Health & Beauty Consult.
.
#shakleepasirpekan #shakleepasirpekan #shakershaklee #ostematrix #ostematrixshaklee #shakleemurah #sakittulang #sakitsendi #sakiturat #lenguhbelakang #sakitbelakang #setpantangshaklee #sethamil #setpantang #naksihat #shakleewakafbharu #babyshaklee #shakleebaby #setpantang #sethamil #nakhamil #berpantang #glacomplex #periodpain #period #senggugut #nakperiod #haid #kesuburan #nakhamil #setkesuburan #sakitsenggugut

Most Popular Instagram Hashtags