#shakleemurah

MOST RECENT

KULIT MAKIN CERAH
DENGAN SET KECANTIKAN SHAKLEE
.
.
B COMPLEX - mengatur peredaran atau aliran darah sekaligus membantu mencantikkan kulit dari dalam menghasilkan kulit yang kemerahan dan glowing gitu
.
VITAMIN C - merangsang pembentukan kolagen. membantu kurangkan kedut, mencerahkan kulit, melambatkan penuaan serta menyekat pembentukan pigmen. (Bagus untuk kurangkan jeragat)
.
VITAMIN E - melambatkan penuaan, kurangkan kedut, garis halus, Kurangkan parut, akne dan bintik penuaan. Bagus untuk kurangkan jerawat dan cerahkan kulit
.
ESP - baik untuk awet muda, membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit dan lain-lain. Ia merangsang pembentukan semula kulit dan otot serta kurangkan kedutan, kembalikan seri wajah dan kurangkan atau pudarkan kesan parut.
.
.
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
.
Pm/whatsapp 0192638675

#shakleeEffect #s2uFamilies #healthyLifestyle #blogger #sayaJual #sayaJualShaklee #shakleeMalaysia #baganSerai #pengedarShakleeTerbaik #instashop #swapReview #shakleeMurah #shaklee #promosi #bazaarPaknil #paritBuntar #supplement #supplements #suplimen #mommylizz #murah #igShop #visitmyig #kttShaklee #shakleeBaganSerai #shakleeParitBuntar

Masalah #darahTinggi bukan masalah remeh tauu
Menyumbang kepada penyakit jantung
.
Ia dalah punca kematian no.1 di Malaysia malah dunia
.
Awasi pemakanan anda
Kawal dengan #omegaGuard
Insya Allah
.
.
Untuk oder & info produk @ harga merudum
Pm/whatsapp 0192638675
www.mommylizz.com
.
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
.
#shakleeEffect #s2uFamilies #healthyLifestyle #blogger #sayaJual #sayaJualShaklee #shakleeMalaysia #baganSerai #pengedarShakleeTerbaik #instashop #swapReview #shakleeMurah #shaklee #promosi #bazaarPaknil #paritBuntar #supplement #supplements #suplimen #mommylizz #murah #igShop #visitmyig #kttShaklee #shakleeBaganSerai #shakleeParitBuntar

Masalah haid tidak teratur?
.
.
Apa kata anda amalkan #glaComplex .
.
Pakar dalam hal kewanitaan
.
.
Fungsi GLA Complex SHAKLEE *Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
*Membantu meningkatkan kesuburan
*Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
*Membantu dalam menangani menopus
*Menguatkan kuku dan rambut
*Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
*Membantu menangai ekzema
*Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
*Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
*Menguatkan imuniti tubuh
*Memperlahankan proses penuaan
*Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
*Mengawal kencing manis dan darah tinggi
*Mengawal kolesterol
*Untuk fungsi saraf

Pm/whatsapp 0192638675

#shakleeEffect #s2uFamilies #healthyLifestyle #blogger #sayaJual #sayaJualShaklee #shakleeMalaysia #baganSerai #pengedarShakleeTerbaik #instashop #swapReview #shakleeMurah #shaklee #promosi #bazaarPaknil #paritBuntar #supplement #supplements #suplimen #mommylizz #murah #igShop #visitmyig #kttShaklee

.
PROMO VITAMIN C SEHINGGA 31 MEI NI SAHAJA
.
✅ Tahan sehingga 3 bulan penggunaan
✅ Harga RMxx.00 sahaja
.
Anda mempunyai masalah KULIT BERMINYAK, BERJERAWAT, SUNBURN, JERAGAT dan lain2 lagi? Jangan risau, insyaAllah Ain akan bantu anda yang mempunyai masalah2 tersebut.
-
Dulu Effa juga mempunyai masalah antara yang diatas. Alhamdulillah, dengan pengambilan VITAMIN C selama 3 TAHUN, dapat menyelesaikan masalah tersebut.
-
Tubuh kita memerlukan pengambilan vitamin C setiap hari kerana sifat vitamin C yang mudah larut dalam air menyebabkan badan tidak boleh menyimpan vitamin C. Vitamin C hanya ada dalam darah manusia selama 12 jam dan dalam tempoh waktu tersebut Vitamin C 'bekerja' dengan sel-sel tubuh untuk meningkatkan keimunan dan juga meningkatkan fungsi-fungsi sel di bahagian tubuh yang lain.
-
Kelebihan VITAMIN C pula:
-
🔸Antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain.
🔸Melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.
🔸Melindungi dan membaiki kulit.
🔸Bahan utama dalam sintesis kolagen.
🔸Memberi kesan kulit yang sekata, cerah dan lembab.
🔸Melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti tubuh
🔸Perlindungan sinar UV
🔸Mengurangkan kesan SUNBURN
🔸Membantu masalah kulit berminyak
🔸Tona kulit yang sekata
🔸Mencerahkan kulit secara semulajadi
.
Trusted SID & LeaderSince 2013
Sharifah | 012-6412248

#ajlegacy #shaklee #shakleeeffects 
#shakleemalaysia #landmarkstudy
#kulitlicin #detox #antiaging
#kulitflawless #tipskurus #tipskulitcantik
#setkecantikan #sayajualmurah 
#shakleemurah #shakleepromo
#agentshaklee #jutawanshaklee 
#codmelaka #uitm #vitamincantik
#vitamincshaklee #shakleemelaka
#shakleemelakatengah
#shakleekrubong#shakleecheng 
#shakleesungaiudang #ctdkfans  #ctdk 
#melaka

THE PERFECT DUO

kalau korang mula masih breakout. tak boleh telan yg bancuh boleh ambik 2 jenis ni iaitu Vitamin c + e.
memang ramai dah tau kan manfaat vitamin c + e utk kulit kan?
takpe saya terangkan lagi. vitamin C sangat sangat penting utk kecutkan semua jerawat2 dan elak jerawat2 baru naik. Selain tu juga dia MENCERAHKAN KULIT
manakala
VITA E pula meningkat peredaran darah maka parut2 cepat hilang dan muka jadi glowing dan pinkish!
eh.. takkan masih pikir2 lagi?
muka dah teruk sangat tu. cepat2 laa cantikkan semula!
.
.
Jom whatsapp 019-4103686 | fitri #shakleewithfitri #shakleeipoh #shakleemurah #shakleebotani #shakleeeffect #shakleekampar #shakleertcgopeng #shakleemalaysia #shaklee #codipoh #teampermata2018

HOT SELLING NI ! 🔥
.
You guys selalu rasa nak demam? Tak boleh kena hujan sikit dah rasa tak sedap badan ? Haa immune system korang berada dalam tahap rendah la tu ! Ada jerawat degil ketegaq? Parut tak moh pudar ? .
Itu sebab badan korang memerlukan VITA C tau. Nak tahu sebab apa?
✔️Mencerahkan kulit dari dalam
✔️Tingkatkan imunisasi badan
✔️Mengurangkan sistem selalu sakit
✔️Menyekatakan warna tona kulit
✔️Kurangkan tanda penuaan
✔️Parut lebih cepat pudar
✔️Kurangkan alahan pada yang selalu selesema .
.

Banyak lagi tau! Vita C ni adalah vitamin paling penting yang kena ada dalam badan. Kalau rasa nak beli buah oren hari-hari mahal, malas nak makan buah. Vita C boleh gantikan dan jangan terkejut satu botol boleh tahan lama
.
.
Retail price: RM 105 (Up to 6 months per bottle) .
.
Tak cukup bajet ? Nak harga promo dan consultation dgn lebih detail? Boleh whatsapp
.
. 🙆🏻‍♀️Pikod • 017 994 3196 .
.
#shakleeshahalam #shakleepetalingjaya #shakleekualalumpur #shakleepasirgudang #shakleemalaysia #shakleemurah #vitacshakleemurah

HOT SELLING NI ! 🔥
.
You guys selalu rasa nak demam? Tak boleh kena hujan sikit dah rasa tak sedap badan ? Haa immune system korang berada dalam tahap rendah la tu ! Ada jerawat degil ketegaq? Parut tak moh pudar ? .
Itu sebab badan korang memerlukan VITA C tau. Nak tahu sebab apa?
✔️Mencerahkan kulit dari dalam
✔️Tingkatkan imunisasi badan
✔️Mengurangkan sistem selalu sakit
✔️Menyekatakan warna tona kulit
✔️Kurangkan tanda penuaan
✔️Parut lebih cepat pudar
✔️Kurangkan alahan pada yang selalu selesema .
.

Banyak lagi tau! Vita C ni adalah vitamin paling penting yang kena ada dalam badan. Kalau rasa nak beli buah oren hari-hari mahal, malas nak makan buah. Vita C boleh gantikan dan jangan terkejut satu botol boleh tahan lama
.
.
Retail price: RM 105 (Up to 6 months per bottle) .
.
Tak cukup bajet ? Nak harga promo dan consultation dgn lebih detail? Boleh whatsapp
.
. 🙆🏻‍♀️Pikod • 017 994 3196 .
.
#shakleeshahalam #shakleepetalingjaya #shakleekualalumpur #shakleepasirgudang #shakleemalaysia #shakleemurah #vitacshakleemurah

.
.
.

Carotomax Shaklee direka khas untuk :
.
.
. 💠Mempertingkatkan Penglihatan dengan menghasilkan 'visual ungu' yang membolehkan kita mengekalkan penglihatan di dalam gelap.
.
.
. 💠Membantu mengurangkan masalah mata yang rabun dan kering.
.
.
. 💠Membantu mengurangkan penyakit katarak dan glaucoma.
.
.
. 💠Membantu mengatasi kelesuan mata akibat mengadap komputer dan smartphone terlalu lama.
.
.
. 💠Membantu mengurangkan masalah mata lebam 'eye bag' gegelung lebam di bawah mata.
.
.
. 💠Melindungi lapisan luar kornea mata.
.
.
. 💠Sangat bagus untuk mereka yang kerap menggunakan komputer.
.
.
.
. 👇👇👇
Caratomax Shaklee direka khas dalam bentuk Beta-carotena yang mana ia lebih selamat untuk diambil. Carotomax Shaklee membekalkan lebih 15mg (21,500IU) karotenoid yang berfaedah untuk fungsi badan.
.
.
. .
.
.

For info
www.wasap.my/60173910809

#nurvitaminshop#espmurah
#pengedarshakleemelaka#shakleemelaka #shakleemalaysia #shakleemurah #vivixmurah #freepos #aurainsta #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual #shaklee #terlajaklaris # #jerawat#rugitakgrab#agentshaklee #nakkulitcantik#penggunashaklee#vitaminterbaik#sihatluaran#sihatdalaman#naksihat#shakleemurahmelaka#setbajet#vivixterbaik#vitaminkesihatan#terbuktiberkesan#shakleedikenaliramai #hargamurahmurahjernakbagi

Bertalu talu WhatsApp dari kengkawan
tanya soalan paling femes harini "VIVIX tu rasa dia camne? Best ke?" Jawapannyaaaa...ialah
.
.
Of coz BEST! Rasa cam mix berry anggur. Kadang kadang rasa cam Ribena pun ye jugak. Sebab tu tak kisah makan camtu je. Ada certain orang campurkan sesudu VIVIX dalam air masak. Naddy lagi suka telan camtu je. Huhu
.
"Berapa lama tahan??"
Kalau ikut pengambilan sesudu kecil sehari VIVIX sebotol boleh tahan 2 bulan. Aum aum!
.
"Sure ke elok untuk badan?"
.
Of cozzzzz la. Supplement berkualiti kot. Plus Naddy dah cuba dulu before sharing ngan uols. Lepas start consume VIVIX, badan rasa segar semacam tau. Takde lesu lesu badan. Plus tona kulit bertambah sekata and cerah dengan cepat! Lagi cepat effect dari #ESP (but still my favorite gak!)..Kalau agak tak berkesan I takmau share ngan korangg tauu
.
.
And ada banyak testimonials customer yg ade penyakit kronik macam stroke and kencing manis dah dapat result yang memberangsangkan lepas amalkan Vivix tau
.
Ape lagi. Rugi sape pikir panjang..bek try dulu
.
Untuk konsultansi, hubungi sy ya!
.
Pm/whatsapp 0192638675
.
#shakleeEffect #s2uFamilies #healthyLifestyle #blogger #sayaJual #sayaJualShaklee #shakleeMalaysia #baganSerai #pengedarShakleeTerbaik #instashop #swapReview #shakleeMurah #shaklee #promosi #bazaarPaknil #paritBuntar #supplement #supplements #suplimen #mommylizz #murah #igShop #visitmyig #skincare #vivix #vivixmurah

HOT SELLING NI ! 🔥
.
You guys selalu rasa nak demam? Tak boleh kena hujan sikit dah rasa tak sedap badan ? Haa immune system korang berada dalam tahap rendah la tu ! Ada jerawat degil ketegaq? Parut tak moh pudar ? .
Itu sebab badan korang memerlukan VITA C tau. Nak tahu sebab apa?
✔️Mencerahkan kulit dari dalam
✔️Tingkatkan imunisasi badan
✔️Mengurangkan sistem selalu sakit
✔️Menyekatakan warna tona kulit
✔️Kurangkan tanda penuaan
✔️Parut lebih cepat pudar
✔️Kurangkan alahan pada yang selalu selesema .
.

Banyak lagi tau! Vita C ni adalah vitamin paling penting yang kena ada dalam badan. Kalau rasa nak beli buah oren hari-hari mahal, malas nak makan buah. Vita C boleh gantikan dan jangan terkejut satu botol boleh tahan lama
.
.
Retail price: RM 105 (Up to 6 months per bottle) .
.
Tak cukup bajet ? Nak harga promo dan consultation dgn lebih detail? Boleh whatsapp
.
. 🙆🏻‍♀️Pikod • 017 994 3196 .
.
#shakleeshahalam #shakleepetalingjaya #shakleekualalumpur #shakleepasirgudang #shakleemalaysia #shakleemurah #vitacshakleemurah

THE PERFECT DUO

kalau korang mula masih breakout. tak boleh telan yg bancuh boleh ambik 2 jenis ni iaitu Vitamin c + e.
memang ramai dah tau kan manfaat vitamin c + e utk kulit kan?
takpe saya terangkan lagi. vitamin C sangat sangat penting utk kecutkan semua jerawat2 dan elak jerawat2 baru naik. Selain tu juga dia MENCERAHKAN KULIT
manakala
VITA E pula meningkat peredaran darah maka parut2 cepat hilang dan muka jadi glowing dan pinkish!
eh.. takkan masih pikir2 lagi?
muka dah teruk sangat tu. cepat2 laa cantikkan semula!
.
.
Jom whatsapp 019-4103686 | fitri #shakleewithfitri #shakleeipoh #shakleemurah #shakleebotani #shakleeeffect #shakleekampar #shakleertcgopeng #shakleemalaysia #shaklee #codipoh #teampermata2018

🎀 Set Menyusu Shaklee 🎀
.
Antara best seller Supplement Shaklee ni adalah #SetMenyusuShaklee.
.
Set ni start dari basic sampailah yang premium(lengkap) . Dan juga boleh digunakan bermula deliver baby sampai la baby da besar 😘
.
Kebaikan set menyusu ni ,
.
🍼ESP: memekatkan susu, memberikan rasa kenyang lebih lama untuk ibu menyusu, paling best kulit mak dan baby pun menjadi gebu hasil pengambilan ESP.
.
🍼Alfalfa: bertindak sebagai milkbooster. Membanyakkan susu ibu. Selain memudahkan dan menyerap pengambilan supplement yang lain dengan cepat.
.
🍼Ostematrix: memekatkan susu, bantu supply kalsium untuk kekuatan tulang dan gigi ibu menyusu dan baby, bonus lain kesan consume Ostematrix menghilangkan sakit2 badan, ibu menyusu especially dalam pantang ni, duduk lama2 buat pinggang sakit. Lenguh2 badan. So ostematrix memang membantu ! 💪🏻
.
🍼Lecithin: elak bengkak susu, melancarkan pengeluaran susu
.
Boleh add on Vitalea jugak sebab vitalea merupakan multivitamin lengkap untuk tubuh badan. So pada Ibu menyusu yang kekurangan vitamin , amalkan pengambilan Vita Lea.
Barulah susu yang dihasilkan betul2 berkualiti.
.
Contact luna utk info lanjut 😉
☑️ Click link di bio
.
@missluna.legacy
☑️ +6 010 820 6097
Your Best SID
.
#misslunalegacy
#ibumenyusu
#breasfeeding
#breasfeedingmalaysia
#milkboostermalaysia
#shaklee
#shakleemalaysia
#shakleeeffect
#shakleemurah
#berpantang
#setberpantang
#shakleeperak
#shakleepenang
#shakleejohor
#shakleeterengganu
#setberpantang
#setmenyusu

Best sangat set menyusu ni! Bukan utk susu je tapi menyeluruh! Bonus orang kata ^^
.
🎀 Set Menyusu Shaklee 🎀
.
Antara best seller Supplement Shaklee ni adalah #SetMenyusuShaklee.
.
Set ni start dari basic sampailah yang premium(lengkap) . Dan juga boleh digunakan bermula deliver baby sampai la baby da besar 😘
.
Kebaikan set menyusu ni ,
.
🍼ESP: memekatkan susu, memberikan rasa kenyang lebih lama untuk ibu menyusu, paling best kulit mak dan baby pun menjadi gebu hasil pengambilan ESP.
.
🍼Alfalfa: bertindak sebagai milkbooster. Membanyakkan susu ibu. Selain memudahkan dan menyerap pengambilan supplement yang lain dengan cepat.
.
🍼Ostematrix: memekatkan susu, bantu supply kalsium untuk kekuatan tulang dan gigi ibu menyusu dan baby, bonus lain kesan consume Ostematrix menghilangkan sakit2 badan, ibu menyusu especially dalam pantang ni, duduk lama2 buat pinggang sakit. Lenguh2 badan. So ostematrix memang membantu ! 💪🏻
.
🍼Lecithin: elak bengkak susu, melancarkan pengeluaran susu
.
Boleh add on Vitalea jugak sebab vitalea merupakan multivitamin lengkap untuk tubuh badan. So pada Ibu menyusu yang kekurangan vitamin , amalkan pengambilan Vita Lea.
Barulah susu yang dihasilkan betul2 berkualiti.
.
Contact luna utk info lanjut 😉
☑️ Click link di bio
.
@missluna.legacy
☑️ +6 010 820 6097
Your Best SID
.
#misslunalegacy
#ibumenyusu
#breasfeeding
#breasfeedingmalaysia
#milkboostermalaysia
#shaklee
#shakleemalaysia
#shakleeeffect
#shakleemurah
#berpantang
#setberpantang
#shakleeperak
#shakleepenang
#shakleejohor
#shakleeterengganu

💕NUTRISI KECANTIKAN SHAKLEE💕
.
.
Antara manfaat Nutrisi Kecantikan Shaklee:
➡️Bantu bina sel kulit baru yang lebih sihat
➡️Bantu mengawal masalah jerawat
➡️Bantu menyamaratakan tona kulit
➡️Bantu memudarkan parut dan jeragat
➡️Bantu membina kolagen
➡️Kulit lebih cerah dan anjal
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit.
.
.
Whatsapp Nana Shaklee untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊
.
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Nana Shaklee
018-2301077
.
.
#tipscantik #beautifultips #vitaminC #vitaminE ##flawlessskin #sayajual #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #ESP #esp #setkecantikanlengkap #setkecantikan

alhamdulilah teruja baca sharing pengguna vivix ni

ayah dia darah tinggi dan diabetes bacaan dah normal consume vivix dalam 2 botol..dah boleh bergerak keliling rumah, naik moto... anak balik tekejut tgk ayah makin cergas..diabetes kalo di biar boleh makan urat saraf badan.. alhamdulilah vivix bantu masalah diabetes dan darah tinggi
#teampermata2018
#teammiraclevitamin
#codkepalabatas
#codbertam
#codsgdua
#codpermatangtiga
#sayajual
#sayanaksihat
#sayanakcantik
#teammiracle
#shakleeseberangjaya
#shakleemurah
#shakleeperlis
#shakleepenaga
#shakleepenangmurah
#shakleepenanti
#shakleesgpetani
#shakleesgdua
#shakleepulaupinang
#shaklee
#pipimerah
#babycomelpipimerahmerah
#babykoreanstyle
#babykoreanfashion
#waniy_0175791104
@waniy_shaklee
#promosiraya

- LECITHIN SHAKLEE BUKAN SEKADAR TURUNKAN BERAT BADAN
.

Lecithin ni dinamakan PENGEMULASI SEMULAJADI sebab mempunyai kesan "melekat pada lemak". .

Jom kaji KEBAIKAN lecithin
.

1) membersih & melicinkan saluran darah
2) pengemulsi lemak semulajdi dalam salur darah
3) mengawal pengumpulan platlet darah
4) mengalakkan metabolisme lemak
5) mencairkan lemak (turunkan paras kolestrol)
6) mengelakkan nyanyuk
7) mencerdaskan otak
8) untuk rambut yang sihat & berkilat
9) mencantikkan otot & kulit
.

Siapa yang BOLEH mengambil lecithin?
.

1) mereka yang nak kurus termasuk ibu nenyusu
2) pesakit diabetis & buah pinggang
3) stroke
4) meraka yg menpunyai kolestrol tinggi
5) mereka yang mengalami gout
6) mereka yang sukar tidur ☎wassap➡019.7211161

#shakleebandarbaruudajb #shakleemurahgila #PengedarShakleejb #codjb #codshakleejbnpasirgudang #codjohorbharu #nakbelicarisaya#igers #PengedarShakleejb #jombelishaklee #hargamurahgila #nakmurahcarisaya #tagsforlikesapp #instagoods #lecithinmenajamkanminda#jomkurus #shakleemurah#setkurushaklee #setkurushaklee #nakkuruskanbadan #jomkurusmacamsaya #jomkurussihat #kurustanpaberlapar

💕NUTRISI KECANTIKAN SHAKLEE💕
.
.
Antara manfaat Nutrisi Kecantikan Shaklee:
➡️Bantu bina sel kulit baru yang lebih sihat
➡️Bantu mengawal masalah jerawat
➡️Bantu menyamaratakan tona kulit
➡️Bantu memudarkan parut dan jeragat
➡️Bantu membina kolagen
➡️Kulit lebih cerah dan anjal
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit.
.
.
Whatsapp Nana Shaklee untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊
.
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Nana Shaklee
018-2301077
.
.
#tipscantik #beautifultips #vitaminC #vitaminE ##flawlessskin #sayajual #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #ESP #esp #setkecantikanlengkap #setkecantikan #breakoutskin #kulitbreakout #kulitsensitif #jerawat #jeragat #jerawatbatu #jerawatpasir #masalahjerawat

APA YANG ESP BANTU JIKA KITA AMALKANNYA?
====================================
.
🔘Menjadikan kulit muka cantik, halus, gebu dan berseri.
🔘Dapat membantu hilangkan parut jerawat. 🔘Memberi tenaga berpanjangan serta menjadikan badan semakin sihat dan kurang keletihan.
🔘Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur.
🔘Memberi rasa kenyang yang lama sekaligus membantu dalam pengurusan berat badan, 🔘Menyokong kesihatan imunisasi badan. 🔘Mengawal paras kolestrol.
🔘Menyokong kesihatan jantung dan prostat. 🔘Membantu penyerapan vitamin lain dengan lebih baik.
.
Cik Am
0122570456
.
#shakleebandarsridamansara #shakleedamansara #shakleemurah #sayajualonline #sayajual  #belionline #igersmalaysia #promosi #jualanmurah #maribelidengansaya #murahmurah #malaysiaigshop #maribeli  #bazarpaknil  #bisnesonlinemalaysia  #shakleemalaysia #malaysiaigshop #igshopmalaysia #sakitsendi #darahtinggi #gout #jantung #kencingmanis #diabetes #kanser #cantik #awetmuda #kurus #susuibu #likeforlike

Most Popular Instagram Hashtags