#shakleemurah

MOST RECENT

SIAPA YANG SESUAI UNTUK CONSUME VITAMIN E SHAKLEE?
.
😎Untuk suami: Lebih tenaga (termasuk untuk seksual), ereksi lebih lama, lebih mudah terangsang, libido yang kuat, orgasma yang lebih kerap dan bersemangat, meningkatkan pengeluaran air mani dan jumlah sperma lelaki. Sebab itu ia dicadangkan untuk kesuburan lelaki.
.
😎Untuk isteri: Lebih tenaga (termasuk untuk seksual), lebih mudah terangsang, libido lebih kuat, menstabilkan hormon 'cinta' dan kewanitaan, terutama bg ibu menyusu yang mempunyai hormon prolaktin lebih tinggi (Hormon prolaktin tinggi boleh menyebabkan keinginan seksual agak kurang)
.
😎Untuk Pesakit Alzheimer, mereka juga dicadangkan mengambil vitamin E untuk memperlahankan simptom yang dialami pesakit.
.
😎Untuk mereka yang mempunyai parut jerawat atau parut kecederaan dan mereka yang ingin mencantikkan kulit
.
😎Untuk ibu yang mengalami stretchmark selepas bersalin atau turun berat badan.
.
😎Sesuai sebagai langkah pencegahan bagi mereka yang berisiko tinggi mengidap kanser.
.
😎Sesuai bagi ibu yang sering mengalami keguguran untuk persediaan sebelum hamil seterusnya.
.
😎Untuk para atlit yang ingin mantain tenaga mereka sewaktu bersukan.
.
.
ORDER NOW !
018-409 5663
SYAKILLA AZAM
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleeterengganu
#shakleemurah #shakleejimat #missshaklee #sayajualshaklee #sayajualshakleemurah #vitamine #vitaminebyshaklee #vitaminemurah #vitaminejimat #sayajualshakleemurahmalaysia #setkuruspromo #setdietpromo #setdietmurah #setkurusmurahshaklee #setkurusselamatshaklee #setkurusshakleemurah #setdietmurahshaklee #setdietselamatshaklee #setdietshakleemurah #setdietshakleeselamat #setkecantikanshakleemurah #setkecantikanshakleeselamat #vitamineshakleemurah #sayajualvitamineshaklee #sayajualvitamineshakleemurah
#shakleefreepostage #freepostage

💆🏼‍♀️SERING SAKIT KEPALA / MIGRAIN?💆🏼‍♀️
.
3 PERKARA PENYEBAB SAKIT KEPALA / MIGRAIN
.
1. Kurang air - air kosong yang perlu diutamakan. Bukan teh tarik atau minuman yang sama waktu dengannya.
.
2. Beg sandang/ beg tangan terlebih berat - tak perlu masukkan semua benda dalam satu beg. Bawa yang penting sahaja.
.
3. Berdengkur ketika tidur - tanya pasangan, rakan sebilik samada kita berdengkur atau tidak. Kurang oksigen sebabkan sakit kepala.
.
Bagi yang mengalami migrain, sakit/berdenyut di sebahagian kepala dan sering sakit kepala, yana galakkan untuk mencuba SET MIGRAIN ni.
Tujuannya untuk memperbaiki salur darah di kepala.
.
Penting jugak bagi sesiapa yang bekerja di bawah tekanan yang tinggi, banyak menghadap handphone/ PC, terlalu banyak berfikir dan stress...💆🏻‍♂️
.
SET MIGRAIN: B-COMPLEX & OSTEMATRIX
.
🌹 Apa Manfaat B Complex? .
.
✔ Merangsang sirkulasi darah dalam tubuh, , cegah sakit kepala, pening, stress, migrain, muntah2..
✔ Mencegah anemia, membantu pembentukan sel darah merah yang sihat & antibodi..
✔ Mengurangkan masalah keletihan mata & tingkatkan kualiti penglihatan..
✔ Membantu memperbaiki masalah rambut gugur (akibat migrain). .
✔ Meredakan senggugut – Baik untuk masalah senggugut (PMS).
.
.
🌹 Apa manfaat Ostematrix? .
.
✔ Menolong pengecutan otot dan saraf, denyutan saraf, sebagai penenang saraf, menggalakkan tidur selesa, memperbaiki jantung berdebar, gementar dan stress. .
✔ Memperbaiki tekanan, mood swing, sakit kepala dan pitam. .
✔Memperbaiki kebas-kebas, kekejangan, sakit sendi dan artritis.
.
Hubungi saya segera jika nak sihat dari MIGRAIN!!
http://suziemaswar.wasap.my/
.
#migrain
#sakitkepala
#shakleesgbuloh
#shakleesubangbestari #shakleesubangjaya #shakleeshahalam #shakleekotadamansara #shakleekuang #shakleepayajaras #shakleemurah
.
>>> Share jika bermanfaat <<<

JUALAN PECAH GUDANG OSTEMATRIX UTK TAHUN NI JE
.
🏋️OSTEMATRIX SHAKLEE 🏋️
.
Salam semua. Nak tau tak promo best untuk bulan September ni?. Bulan ni khas untuk yang tak boleh, tak suka minum susu, yang sembelit, yang mengandung, yang berpantang, etc. .
Dengan julung kali nya, Shaklee buat promo untuk Ostematrix. Setiap pembelian 3 botol Ostematrix, korang layak dapat 5% off. Best kan?.
.
Kalau nak kira, 1 botol tahan 2 bulan. So beli 3 botol, dah boleh buat stok setengah tahun dah. Nak lagi best, boleh share2 dengan kawan2 ke..
.
Fungsi dan khasiat yang korang akan dapat bila ambil Ostematrix:
.
🏅Menguatkan tulang
🏅Mencegah obesiti
🏅Melindungi otot jantung
🏅Mengelakkan kanser kolon
🏅Mencegah PMS
🏅Mencegah batu karang
🏅Memastikan tahap pH alkali
🏅Mengawal tekanan darah
🏅Mengekalkan gigi dan gusi yang sihat
🏅Membantu pengangkutan nutrien ke seluruh badan
.
Boleh whatsapp untuk order dan free consultation 😊.
.
Sue (+60189099787)/ Afif (+60139774417)
Shaklee Independent Distributor
.
#shakleeterengganu
#shakleeuitm
#shakleemurah
#shakleemalaysia
#shakleedungun
#shakleepaka
#shakleekerteh
#shakleekemaman
#shakleemarang
#ostematrixshaklee
#malaysia
#malaysian
#sayajual
#sayajualmurah
#bazaarpaknil
#likeforlikes
#like4likes
#vitaminshakleebysue

JUALAN PECAH GUDANG OSTEMATRIX UTK TAHUN NI JE
.
🏋️OSTEMATRIX SHAKLEE 🏋️
.
Salam semua. Nak tau tak promo best untuk bulan September ni?. Bulan ni khas untuk yang tak boleh, tak suka minum susu, yang sembelit, yang mengandung, yang berpantang, etc. .
Dengan julung kali nya, Shaklee buat promo untuk Ostematrix. Setiap pembelian 3 botol Ostematrix, korang layak dapat 5% off. Best kan?.
.
Kalau nak kira, 1 botol tahan 2 bulan. So beli 3 botol, dah boleh buat stok setengah tahun dah. Nak lagi best, boleh share2 dengan kawan2 ke..
.
Fungsi dan khasiat yang korang akan dapat bila ambil Ostematrix:
.
🏅Menguatkan tulang
🏅Mencegah obesiti
🏅Melindungi otot jantung
🏅Mengelakkan kanser kolon
🏅Mencegah PMS
🏅Mencegah batu karang
🏅Memastikan tahap pH alkali
🏅Mengawal tekanan darah
🏅Mengekalkan gigi dan gusi yang sihat
🏅Membantu pengangkutan nutrien ke seluruh badan
.
Boleh whatsapp untuk order dan free consultation 😊.
.
Sue (+60189099787)/ Afif (+60139774417)
Shaklee Independent Distributor
.
#shakleeterengganu
#shakleeuitm
#shakleemurah
#shakleemalaysia
#shakleedungun
#shakleepaka
#shakleekerteh
#shakleekemaman
#shakleemarang
#ostematrixshaklee
#malaysia
#malaysian
#sayajual
#sayajualmurah
#bazaarpaknil
#likeforlikes
#like4likes
#vitaminshakleebysue

JUALAN PECAH GUDANG OSTEMATRIX UTK TAHUN NI JE
.
🏋️OSTEMATRIX SHAKLEE 🏋️
.
Salam semua. Nak tau tak promo best untuk bulan September ni?. Bulan ni khas untuk yang tak boleh, tak suka minum susu, yang sembelit, yang mengandung, yang berpantang, etc. .
Dengan julung kali nya, Shaklee buat promo untuk Ostematrix. Setiap pembelian 3 botol Ostematrix, korang layak dapat 5% off. Best kan?.
.
Kalau nak kira, 1 botol tahan 2 bulan. So beli 3 botol, dah boleh buat stok setengah tahun dah. Nak lagi best, boleh share2 dengan kawan2 ke..
.
Fungsi dan khasiat yang korang akan dapat bila ambil Ostematrix:
.
🏅Menguatkan tulang
🏅Mencegah obesiti
🏅Melindungi otot jantung
🏅Mengelakkan kanser kolon
🏅Mencegah PMS
🏅Mencegah batu karang
🏅Memastikan tahap pH alkali
🏅Mengawal tekanan darah
🏅Mengekalkan gigi dan gusi yang sihat
🏅Membantu pengangkutan nutrien ke seluruh badan
.
Boleh whatsapp untuk order dan free consultation 😊.
.
Sue (+60189099787)/ Afif (+60139774417)
Shaklee Independent Distributor
.
#shakleeterengganu
#shakleeuitm
#shakleemurah
#shakleemalaysia
#shakleedungun
#shakleepaka
#shakleekerteh
#shakleekemaman
#shakleemarang
#ostematrixshaklee
#malaysia
#malaysian
#sayajual
#sayajualmurah
#bazaarpaknil
#likeforlikes
#like4likes
#vitaminshakleebysue

Nak cerita pasal asid folik ☺️
-
Asid folik boleh membantu orang yang sedang TTC . Ianya boleh diambil seawal 2-3 bulan sebelum hamil / boleh juga diambil sebelum berkahwin .
-
Selain itu fungsi lain ialah :
✅Untuk sistem saraf yang sihat
✅Untuk memberikan tenaga
✅Untuk penghasilan hormon dan sel darah merah
✅Juga baik untuk kulit
✅Untuk kuku dan rambut yang sihat
✅Anti - stress vitamin
-
Untuk pertanyaan lanjut boleh tekan link di bio ya
-
Shima | 014-5099918
Shima | 014-5099918
Shima | 014-5099918
-
#shaklee
#shakleemurah
#bcomplexshaklee
#bcomplexpromosi
#bcomplexmurah
#ubatstress
#hamil

KEBAIKAN VITAMIN E COMPLEX .
🍇Melambatkan penuaan
👉Antioksidan yang tinggi dalam Vitamin E mampu melambatkan proses penuaan pada mereka yang mengamalkannya
.
🍇Membantu mengurangkan kesan regangan atau stretchmark akibat kehamilan dan kegemukan lalu.
.
🍇Pencegahan penyakit katarak
.
🍇Mencegah penyakit jantung
.
🍇Melindungi struktur membran daripada rosak
.
🍇Mengekalkan struktur paru-paru, hati dan membran sel darah merah
.
🍇Membantu melancarkan peredaran darah
.
🍇Membantu memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan
.
🍇Mengurangkan parut(boleh disapu pada tempat parut)
.
🍇Mengendurkan otot kaki dari kekejangan
.
🍇Meningkatkan pengeluaran air mani
.
🍇Mengekalkan kesihatan saraf dan otot
.
🍇Menguatkan dinding kapilari
.
🍇Mengurangkan tekanan darah
.
🍇Membantu mengekalkan kecergasan dan meningkatkan prestasi atlit
.
🍇Kulit dan rambut menjadi sihat
.
🍇Mencegah anemia
.
🍇Mengurangkan risiko kanser prostat di kalangan penghisap rokok
.
🍇Memperlahankan perkembangan penyakit Alzheimer atau nyanyuk
.
🍇Membantu menghilangkan parut, jerawat, jeragat dan tompok hitam
.
🍇Membantu kesuburan(termasuk dalam set kesuburan Shaklee) dan mengelakkan keguguran
.
🍇Merapatkan hubungan suami isteri@Vitamin Cinta
.
🍇Membantu mencegah "retrolental fibroplasia", sejenis gejala mata yang boleh menjangkiti bayi pramatang.
.
🍇Sangat membantu dalam rawatan "premenstrual syndrome" dan penyakit fibrocystic buah dada.
.
🍇Mengandungi grape seed atau biji anggur yang juga penting dalam pencegahan kanser dan penyakit kardiovaskular.
.
.
ORDER NOW !
018- 409 5663
SYAKILLA AZAM
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleeterengganu
#shakleemurah #shakleejimat #missshaklee #sayajualshaklee #sayajualshakleemurah #vitamine #vitaminebyshaklee #vitaminemurah #vitaminejimat #sayajualshakleemurahmalaysia #setkuruspromo #setkurusmurah #setdietpromo #setdietmurah #setkurusmurahshaklee #setkurusselamatshaklee #setkurusshakleeselamat #setdietmurahshaklee #setdietselamatshaklee #setdietshakleemurah #setkecantikanshakleemurah #setkecantikanshakleeselamat #vitamineshakleemurah #sayajualvitamineshaklee #sayajualvitamineshakleemurah
#shakleefreepostage #freepostage

Nak cerita pasal asid folik ☺️
-
Asid folik boleh membantu orang yang sedang TTC . Ianya boleh diambil seawal 2-3 bulan sebelum hamil / boleh juga diambil sebelum berkahwin .
-
Selain itu fungsi lain ialah :
✅Untuk sistem saraf yang sihat
✅Untuk memberikan tenaga
✅Untuk penghasilan hormon dan sel darah merah
✅Juga baik untuk kulit
✅Untuk kuku dan rambut yang sihat
✅Anti - stress vitamin
-
Untuk pertanyaan lanjut boleh tekan link di bio ya
-
Shima | 014-5099918
Shima | 014-5099918
Shima | 014-5099918
-
#shaklee
#shakleemurah
#bcomplexshaklee
#bcomplexpromosi
#bcomplexmurah
#ubatstress
#hamil

・・・
Nak tekstur kulit yang cantik, bersih dari jerawat dan tidak kusam, ambil gabungan Vit C & Vit E setiap hari.
.
Pengambilan yang konsisten, dapat menghasilkan kulit lebih berseri.
.
❤️Vitamin C--> membantu atasi masalah jerawat dengan menghasilkan kolagen yang cukup untuk kulit.
✨Sebagai penghalang radikal bebas dan menguatkan imun
✨Membaiki struktur kulit dari dalam dengan berkesan
✨Menjadikan kulit lebih sihat, bersih dan cerah
.
❤Vita E --> Mengandungi anti-oksidan yang tinggi dan juga untuk awet muda (kulit lebih tegang dan anjal, bertindak sebagai anti-penuaan)
✨Mengurangkan parut jerawat dan jeragat (juga STRETCH MARK /selulit)
✨Kulit dan rambut sihat, menjadi lebih cantik dan lebat
✨Mengatasi kulit kering dengan melembapkan kulit
.
Nak order? Whatsapp Eina 019.227.5759 sekarang

#shaklee #sayajualshaklee #sayajual #sayajualmurah #shakleebyeina #shakleemurah #vitamine #vitaminc #kulitcantik #kulitcerah #kulithalus #kulitputih #kulitgebu #parut #pudarparut #sunburn #masalahjerawat #masalahkulit #masalahparut #bazaronline #bazaarpaknil #kedaionline #meletop #terapiinstagram #cantik #ajimaura #bigstage

Set Newborn Baby Joielle❤️
.
.
Mommies, bila due date bersalin? Dah dekat ke hihi. Dah masuk 30 week ke atas dah boleh prepare barang2 baby termasuk set skincare😍
.
Ada juga customer Kak Mumu yg beli Joielle utk jadikan set ni sebagai Newborn Gift hadiahkan kepada si comel❤️
.
Harga 1 Set Rm199. Full One Set dapat FREE GIFT BOX macam dlm gambar😍. Jom swipe➡️
Jom kita lihat details produk dlm Set Newborn:
.
💜 Baby Bath 250ml~ RM32
💜 Baby Shampoo 250ml~RM33
💜Baby Cream 100gram ~RM33
💜Baby Oil 250ml~RM35
💜 Chest and Tummy Rub 60gram (Balm)~RM39
💜 Baby Lotion 250ml~RM35
.
.
Joielle Baby semestinya
✔ Lulus KKM
✔ 100% Halal
✔ Hypoallergenic
✔ Testimoni berjaya klik #supermommiesreview
.
❌ Tiada PARABEN
❌ Tiada SLS/SLES
❌ Tiada Steroid
.
.
Info lanjut & tempahan,
📲Whatsapp Kak Mumu 013 754 9070
📦 Pos 1 Malaysia
🚘COD Seremban & Ipoh available
#JoiellebyMumu
#joiellemurah
.
.
#setbaby
#shampoobaby
#ipoh
#seremban
#joiellebaby
#hadiahnewborn
#sabunbaby
#jamutunteja
#ruam
#minyakbayi
#barutbaby
#strollermurah
#bajubabymurah
#balmbaby
#balmbayi
#virgincoconutoil
#kembungperut
#setpantang
#babynest
#strollerbaby
#tambahsusu
#shakleemurah
#ajimaura
#likeforlike
#cspscs
#minyakkelapadara

Vitamin C ni salah satu vitamin yang tak boleh putus stok, pendek kata setiap orang wajib ada sebotol. . .

Tak heran la sebab rata2 bagi feedback kulit berjerawat sebelum ni jadi licin plak. Sunburn pun hilang.. . .

Manfaat vitamin C 💜Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan 💜Mengurangkan simptom demam 💜Mengatasi masalah jerawat degil 💜Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi 💜Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung 💜Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh 💜Mengurangkan kesan "sunburn" 💜Menjadikan kulit lebih gebu 💜Melembapkan kulit dari dalam 💜Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 💜Tona kulit menjadi lebih sekata 💜Mengurangkan penyakit selsema 💜Melindungi badan daripada radikal bebas 💜Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
💜Merendahkan tekanan darah tinggi 💜Memastikan saluran darah mengembang dengan baik 💜Mengurangkan kadar plumbum dalam darah secara mendadak 💜Mencerahkan kulit secara semulajadi 💜Membantu kelihatan lebih muda 💜Merendahkan paras insulin 💜Mengimbangkan sistem dalam badan 💜Membantu penghasilan dopatime dalam sistem saraf 💜Membantu fungsi adrenal dalam meningkatkan tenaga dalam badan 💜Menghalang terkena serangan jantung 💜Mengawal komplikasi diabetes 💜Mengawal kelemumur 💜Meningkatkan pertumbuhan rambut 💜Mengurangkan keguguran rambut 💜Menghasilkan rambut yang lebat 💜Mengelak daripada uban .

Add on alfalfa untuk kesan lebih umphh

Alfalfa
✔Mengembalikan pH badan yang berasid, kerana ia bersifat alkali
✔Menyingkirkan toksin dalam badan
✔Memperbaiki masalah penghadaman dan sembelit ✔Memperbaiki keadaan kulit yang sensitif

Jom cuba dulu .

013-7852895
mastura ghazali
Trusted SID Johor

Ada yang masih mencari kalsium dalam bentuk tablet?

Ostematrix ni sebenarnya Kalsium yea. Kalsium penting untuk kesihatan tulang, otot dan ligamen, sementara magnesium perlu untuk mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang, dengan mencegah pembentukan kalsium di dalam tisu-tisu lembut dan sendi-sendi. Kajian menunjukkan pengambilan kalsium berlebihan bukan sahaja membantu menguatkan tulang-tulang, tetapi juga membantu mengurangkan gejala-gejala osteoarthritis.

Manfaat Ostematrix ❤Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat ❤Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh) ❤Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas ❤Meringankan stress ❤Menstabilkan tekanan darah ❤Melegakan sakit ketika haid ❤Membantu dalam masalah gastrik ❤Penting untuk pembekuan darah, menstabilkan transmisi impuls saraf & merehatkan otot sewaktu kontraksi ❤Mengurangkan risiko praeklampsia ❤Membantu mengurangkan sakit belakang ❤Mengurangkan risiko osteoporosis ❤Membantu mengurangkan kebas dan sesemut ❤Membantu melegakan sembelit ❤Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah ❤Membantu masalah kolestrol ❤Menggalakkan kulit yang cantik ❤Melegakan sakit-sakit sendi ❤Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung ❤Membantu melembutkan najis ❤Membantu mengatasi migrain ❤Membantu masalah buasir

Hubungi saya untuk dapatkan harga promosi.. Sementara tengah promosi ni, better grab 3 terus.

mastura

0137852895

your shaklee independant dist

Masih offer!!! Those yang ada masalah sakit tumit, sakit belakang, sakit sendi tulang, amik ostematrix dengan konsisten highly recomended.

Sbb sakit2 tu semua adalah tanda kurangnya kalsium dalam badan.

Nak cuba, mai cepat sebelum tamat promosi ni.

Beli 3 jimat RM7 tau. Jom cepat2 order.

Mastura
013-7852895
sid johor

"KOLESTEROL TURUN PARAS NORMAL"
.
Keistimewaan Omega Guard Shaklee:
.
✨Diekstrak dari ikan laut air sejuk (sardin, mackerel, herring, anchhovies) di perairan negara Jepun. Ianya bukan dari hati minyak ikan dan Omega Guard ini 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan hati minyak ikan.
.
✨Dihasilkan melalui proses penyulingan proprietari tiga molekul bagi mengekstrak asid lemak Omega-3 yang paling tulen dan paling semulajadi serta ,menyingkirkan bahan bahaya seperti Plumbum, Merkuri, Arsenik, Kadmium, Dioksin dan PCB (polychlorinated biphenyl)  yang merupakan bahan kimia industri yang sangat bertoksik.
.
Antara manfaat Omega Guard:
.
🐟 Mencegah masalah saluran darah / stroke
🐟 Membantu tumbesaran & perkembangan otak janin
🐟 Membantu perkembangan memori
🐟 Meningkatkan sistem imun
🐟 Memelihara fungsi sendi dan gout dengan effective
🐟 Membantu stabilkan emosi
🐟 Mencegah insomnia
🐟 Mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon wanita yang menyebabkan PMS
🐟 Melicinkan kulit dan membuat kulit kelihatan kemerah-merahan
.
Untuk info lanjut dan order, boleh terus contact kiera ya 😊
.
Whatsapp 📲 0194136053
#kierashaklee

"KOLESTEROL DAN DARAH TINGGI TERKAWAL"
.
Keistimewaan Omega Guard Shaklee:
.
✨Diekstrak dari ikan laut air sejuk (sardin, mackerel, herring, anchhovies) di perairan negara Jepun. Ianya bukan dari hati minyak ikan dan Omega Guard ini 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan hati minyak ikan.
.
✨Dihasilkan melalui proses penyulingan proprietari tiga molekul bagi mengekstrak asid lemak Omega-3 yang paling tulen dan paling semulajadi serta ,menyingkirkan bahan bahaya seperti Plumbum, Merkuri, Arsenik, Kadmium, Dioksin dan PCB (polychlorinated biphenyl)  yang merupakan bahan kimia industri yang sangat bertoksik.
.
Antara manfaat Omega Guard:
.
🐟 Mencegah masalah saluran darah / stroke
🐟 Membantu tumbesaran & perkembangan otak janin
🐟 Membantu perkembangan memori
🐟 Meningkatkan sistem imun
🐟 Memelihara fungsi sendi dan gout dengan effective
🐟 Membantu stabilkan emosi
🐟 Mencegah insomnia
🐟 Mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon wanita yang menyebabkan PMS
🐟 Melicinkan kulit dan membuat kulit kelihatan kemerah-merahan
.
Untuk info lanjut dan order, boleh terus contact kiera ya 😊
.
Whatsapp 📲 0194136053
#kierashaklee

PEMBAKAR LEMAK TURBO !
.
Keistimewaan Omega Guard Shaklee:
.
✨Diekstrak dari ikan laut air sejuk (sardin, mackerel, herring, anchhovies) di perairan negara Jepun. Ianya bukan dari hati minyak ikan dan Omega Guard ini 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan hati minyak ikan.
.
✨Dihasilkan melalui proses penyulingan proprietari tiga molekul bagi mengekstrak asid lemak Omega-3 yang paling tulen dan paling semulajadi serta ,menyingkirkan bahan bahaya seperti Plumbum, Merkuri, Arsenik, Kadmium, Dioksin dan PCB (polychlorinated biphenyl)  yang merupakan bahan kimia industri yang sangat bertoksik.
.
Antara manfaat Omega Guard:
.
🐟 Mencegah masalah saluran darah / stroke
🐟 Membantu tumbesaran & perkembangan otak janin
🐟 Membantu perkembangan memori
🐟 Meningkatkan sistem imun
🐟 Memelihara fungsi sendi dan gout dengan effective
🐟 Membantu stabilkan emosi
🐟 Mencegah insomnia
🐟 Mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon wanita yang menyebabkan PMS
🐟 Melicinkan kulit dan membuat kulit kelihatan kemerah-merahan
.
Untuk info lanjut dan order, boleh terus contact kiera ya 😊
.
Whatsapp 📲 0194136053
#kierashaklee

KULIT BERTAMBAH CERAH
.
Feedback dari customer sendiri yang amalkan Vitamin C sebagai makanan tambahan. Kulit bertambah carah dan tak kusam lagi.
.
Vitamin C ni sangat membantu bagi mereka yang ada masalah kulit berjerawat dan resdung.
.
Kebaikan SUSTAINED RELEASE VITAMIN C PLUS:⠀
.
🍊Mengecilkan pori muka⠀
🍊Mencerahkan kulit semula jadi⠀
🍊Membaiki peredaran sistem darah⠀
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda⠀
🍊Mengawal masalah kulit berminyak (penyebab cik jerawat)⠀
🍊Mencegah penyakit berjangkit (demam, selsema)⠀
🍊Meningkatkan metabolisme badan⠀
_
#shakleekl #shakleeselangor #shakleemelaka #shakleejohor #shakleejb #shakleeperak #shakleepahang #shakleekelantan #shakleepenang #shakleeterengganu #shakleekedah #shakleesabah #shakleesarawak #shakleekuantan #promosiesp #espshaklee #espshakleemurah #shakleemurah #espmurah #setcantikshakleemurah #shakleeshahalam#shaklenegerisembilan #shakleeipoh#shakleebangi #shakleeputrajaya #likeforlike #like4like #instamood #follow4follow #followforfollow
_
📲 whatapps untuk harga PROMO MURAH 0138562023

Most Popular Instagram Hashtags