#shakleemsu

MOST RECENT

πŸ”₯PROMOSI ESP HARGA MURAHπŸ”₯ - - -

HARGA PALING JIMATTTT ❗❗❗ -

ESP HARGA MURAH MURAH 😱😱 -

FREE POSTAGE πŸš—πŸš— -

FREE SHAKER πŸŽ‰πŸŽ‰ -

JIMAT DAN BERBALOI SANGAT 😍😍😍 -

Masalah jerawat? Kulit berparut dan berminyak? Kulit kusam dan berjeragat? Nak kulit gebu dan flawless? .

Jom atasi dengan Esp Shaklee πŸ’• .

KELEBIHAN ESP:
😍Mencerahkan MUKA & BADAN
😍Awet muda
😍Menghilangkan bekas JERAWAT, PARUT, JERAGAT, SUNBURN
😍Pembaharuan kulit
😍Melembapkan kulit
😍Menganjalkan dan menggebukan kulit
😍Memulihkan KEDUTAN
😍Memberi TENAGA
😍Kenyang (boleh KURUS)
😍Milk booster terhebat

Wasap πŸ“² 0196836302 utk HARGA PROMO SUPER MURAHH 😍😍 .

#shakleekl#shakleeselangor#shakleemelaka#shakleejohor#shakleejb#shakleeperak#shakleepahang#shakleekelantan#shakleepenang#shakleeterengganu#shakleekedah#shakleesabah#shakleesarawak#shakleekuantan#promosiesp#espshaklee#espshakleemurah#espshakleemurah#shakleemurah#espshakleepromo#setcantikshakleemurah#shakleeshahalam#shakleechanglun#like4follow#instamood#like4like#shakleepuchong#shakleepasirgudang#promosiespshaklee#likeforlike#likeforfollow

πŸ”₯ PROMOSI HARGA MURAH πŸ”₯ - -

Set Kurus Paling Laris❗❗ -

RAHSIA KURUS PECAH LEMAK BERLEBIHAN. -
β†ͺ Bakar lemak dan pecah lemak tepu
β†ͺ Buang lemak berlebihan
β†ͺ Kurangkan kolestrol
β†ͺ Buang toksin dalam badan
β†ͺ Detox -

Kita raya raya juga tau! Kesihatan pun kena jaga. Jom kekal slim dan langsing di bulan Syawal ni 😍😍😍 -

Whatsapp πŸ“² 0196836302 utk HARGA PROMOSI! -

#herblaxshaklee#herblaxshakleemurah#lecithinshaklee#lecithinshakleemurah#omegaguardshaklee#omegaguardshakleemurah#alfalfacomplexshaklee#alfalfashaklee#setkurusshaklee#setkurusshakleemurah#setslimmingshaklee#like4like#likeforlike#instamood#ajimaura#shakleemurah#vitamincshaklee#vitaleashaklee#espshaklee#vivixshaklee#ostematrixshaklee#bcomplexshaklee#shakleekl#shakleeselangor#shakleejb

πŸ”₯ PROMOSI HARGA MURAH πŸ”₯ - -

Set Kurus Paling Laris❗❗ -

RAHSIA KURUS PECAH LEMAK BERLEBIHAN. -
β†ͺ Bakar lemak dan pecah lemak tepu
β†ͺ Buang lemak berlebihan
β†ͺ Kurangkan kolestrol
β†ͺ Buang toksin dalam badan
β†ͺ Detox -

Kita raya raya juga tau! Kesihatan pun kena jaga. Jom kekal slim dan langsing di bulan Syawal ni 😍😍😍 -

Whatsapp πŸ“² 0196836302 utk HARGA PROMOSI! -

#herblaxshaklee#herblaxshakleemurah#lecithinshaklee#lecithinshakleemurah#omegaguardshaklee#omegaguardshakleemurah#alfalfacomplexshaklee#alfalfashaklee#setkurusshaklee#setkurusshakleemurah#setslimmingshaklee#like4like#likeforlike#instamood#ajimaura#shakleemurah#vitamincshaklee#vitaleashaklee#espshaklee#vivixshaklee#ostematrixshaklee#bcomplexshaklee#shakleekl#shakleeselangor#shakleejb

πŸ”₯ PROMOSI RAYA πŸ”₯ -
Assalammualaikum semua. Tengah mencari vitamin Shaklee dengan HARGA MURAH TANPA GST ❔❔ -Β  Jom pm saya ye. -

HARGA DIJAMIN TERLAJAK MURAH DAN JIMAT -

Antaranya: .

#espshaklee
#vivixshaklee
#collagenpowdershaklee
#omegaguardshaklee
#alfalfacomplexshaklee
#vitamincshaklee
#bcomplexshaklee
#vitamineshaklee
#herblaxshaklee
#lecithinshaklee
#herbalblendshaklee
#glacomplexshaklee
#vitaleashaklee
#vitaleaforchildrenshaklee
#cinchshakeshaklee
#mealshakeshaklee
#setkurusshaklee
#setdetoxshaklee
#youthskincareshaklee
#setresdungshaklee
#setparutshaklee
#setjerawatshaklee
#setcantikbasicshaklee
#sethamilshaklee
#setpantangshaklee
#setmenyusushaklee
#setcantikshaklee
#setsendishaklee
#ostematrixshaklee

NAK ORDER SHAKLEE ❔❔ -

NAK HARGA MURAH MURAH ❔❔ -

Jom whatsapp saya πŸ“² 0196836302 untuk dapatkan HARGA PROMOSI SUPER MURAH πŸ”₯

πŸ”₯ PROMOSI HARGA MURAH πŸ”₯ - -

Set Kurus Paling Laris❗❗ -

RAHSIA KURUS PECAH LEMAK BERLEBIHAN. -
β†ͺ Bakar lemak dan pecah lemak tepu
β†ͺ Buang lemak berlebihan
β†ͺ Kurangkan kolestrol
β†ͺ Buang toksin dalam badan
β†ͺ Detox -

Kita raya raya juga tau! Kesihatan pun kena jaga. Jom kekal slim dan langsing di bulan Syawal ni 😍😍😍 -

Whatsapp πŸ“² 0196836302 utk HARGA PROMOSI! -

#herblaxshaklee#herblaxshakleemurah#lecithinshaklee#lecithinshakleemurah#omegaguardshaklee#omegaguardshakleemurah#alfalfacomplexshaklee#alfalfashaklee#setkurusshaklee#setkurusshakleemurah#setslimmingshaklee#like4like#likeforlike#instamood#ajimaura#shakleemurah#vitamincshaklee#vitaleashaklee#espshaklee#vivixshaklee#ostematrixshaklee#bcomplexshaklee#shakleekl#shakleeselangor#shakleejb

πŸ”₯PROMOSI HARGA MURAHπŸ”₯ -

Herblax Shaklee memang hot item.
jangan silap.
Herblax ni supplement untuk cuci usus... BUKAN UBAT CUCI USUS.. Supplement dan ubat, benda berbeza... -

Sapa sebenarnya yang perlu HERBLAX SHAKLEE ni? - πŸ›‘οΈyang ada masalah pembuangan, perkumuhan kurang lancar dan sembelit
πŸ›‘οΈyang berat bertambah walaupun diet
πŸ›‘οΈyang ada nafsu makan tinggi
πŸ›‘οΈperut buncit walaupun tubuh kurus.
πŸ›‘οΈ yang banyak jerawat
πŸ›‘οΈ yang nak bersihkan usus terutama sekali bagi yang baru nak cuba ambil supplement. -

Nak cuba? Whatsapp 0196836302 πŸ˜„πŸ˜„ #herblaxshaklee#herblaxshakleemurah#shakleemurah
#shakleeselangor
#shakleekl
#shakleejb
#shakleejohor
#shakleemelaka
#shakleepahang
#shakleeperak
#shakleekedah
#shakleekelantan
#shakleeterengganu
#shakleeperlis
#shakleesabah
#shakleesarawak
#shakleeklang
#shakleeshahalam
#shakleekotakinabalu
#shakleemiri
#shakleeskudai#like4like#likeforlike

πŸ”₯ PROMOSI HARGA MURAH πŸ”₯ - -

Set Kurus Paling Laris❗❗ -

RAHSIA KURUS PECAH LEMAK BERLEBIHAN. -
β†ͺ Bakar lemak dan pecah lemak tepu
β†ͺ Buang lemak berlebihan
β†ͺ Kurangkan kolestrol
β†ͺ Buang toksin dalam badan
β†ͺ Detox -

Kita raya raya juga tau! Kesihatan pun kena jaga. Jom kekal slim dan langsing di bulan Syawal ni 😍😍😍 -

Whatsapp πŸ“² 0196836302 utk HARGA PROMOSI! -

#herblaxshaklee#herblaxshakleemurah#lecithinshaklee#lecithinshakleemurah#omegaguardshaklee#omegaguardshakleemurah#alfalfacomplexshaklee#alfalfashaklee#setkurusshaklee#setkurusshakleemurah#setslimmingshaklee#like4like#likeforlike#instamood#ajimaura#shakleemurah#vitamincshaklee#vitaleashaklee#espshaklee#vivixshaklee#ostematrixshaklee#bcomplexshaklee#shakleekl#shakleeselangor#shakleejb

PURE SOY IS ALWAYS THE BEST πŸ’–
-
Hanya peminat tegar soya je yang tahu apa nikmatnya teguk fresh and cold soy water tu. Rasa diaaaa aummmmm!
-
Belum cuba lagi ESP SHAKLEE kan? Yang specialnya sebab ESP SHAKLEE ni non GMO, safe and natural tau. Bukan je sedap, malah bonus berganda ganda.
-
Jom baca 33 manfaat esp shaklee β™₯️
-
βœ… Mencerahkan kulit
βœ… Menghilangkan jeragat
βœ… Mengurangkan parut
βœ… Menyurutkan jerawat
βœ… Kulit menjadi lebih halus dan mulus
βœ… Memberikan rasa kenyang
βœ… Instant energy
βœ… Membekalkan tenaga berpanjangan
βœ… Menganjalkan payudara
βœ… Menganjalkan punggung
βœ… Mengatasi letih dan lesu
βœ… Mengurangkan gastrik dan pedih ulu hati
βœ… Mencantikkan kuku
βœ… Mengurangkan rambut gugur
βœ… Menyihatkan rambut
βœ… Baik untuk jantung
βœ… Menghaluskan tumit pecah
βœ… Merendahkan bacaan diabetes
βœ… Memperbanyakkan susu ibu
βœ… Memekatkan susu
βœ… Mengurangkan strechmarks
βœ… Tenaga kepada ibu sepanjang tempoh kehamilan
βœ… Menyokong tumbesaran janin
βœ… Mencantikkan kulit baby
βœ… Mengandungi 9 amino asid penting
βœ… Dilengkapi dengan 5 sumber vitamin dan 4 mineral penting
βœ… Rendah kalori dan sihat
βœ… NON GMO - safe to consume
βœ… Mengurangkan risiko kanser
βœ… Baik untuk memori
βœ… Membantu merendahkan paras kolestrol
βœ… Mengurangkan risiko osteoporosis
βœ… Membantu pembentukan sel sel baru
-
Ada rasa rasa nak grab ESP sempena promosi ? Jom grab . Special RECIPE BOOKLET menanti anda πŸ’–
-
-
Untuk dapatkan dengan diskaun yang menarik,
Boleh terus contact num ini ya ‡️‡️
πŸ“² 0143010228

βœ… KULIT KUSAM, KERING DAN SEBAGAINYA. Betul tak? Walaupun nunaz tak alami, tapi nunaz selalu perhatikan si mommyΒ². Ada yang complaint muka makin berjerawat la apa lah, jadi ESP shaklee turut membantu menjaga kecantikan kulit. Tak percaya? Baca testimoni yang nunaz pernah post 😌
-
-
βœ… KULIT BABY PUN CANTIK sebab mak sentiasa sihat, cukup nutrisi dan pengambilan supplements yang cukup. Tak ke seronok? Bila manfaatnya anak pun dapat rasa 😘
-
-
βœ… BERTINDAK sebagai MILKBOOSTER. ESP memperbanyakkan susu dan akan mengatasi masalah susu cair dan sedikit. Boleh diambil bersama ALFALFA SHAKLEE ( SET MILKBOOSTER ).
-
-
Dah nampak kenapa esp ni penting?
Yang paling best, setong tahan 1.5-2 months, dan banyakkkk sangat manfaat ESP SHAKLEE selain untuk para MOMMY.
-
-
Nak grab sementara masih available? JOM GRAB. Harga terbaik untuk customer tersayang.
-
Whatsapp Nunaz
+6014 3010 228 πŸ’–

Pernah tak korang rasa lapaaarrr sangat2, semua benda nampak sedap, rasa nak makan je puas2! .
.
Tapi, bila dah ambil letak depan mata, time nak makan tu terus rasa kenyang. Baru sesuap dua, tapi kenyangnya ya Allah, macam nak meletup perut tu 😱
.
.
Kalau nak tahu, majoriti pengguna ESP mesti akan rasa kesan macam ni. So tak hairan lah ramai yang boleh maintain slim atau pun bertambah tambah slim dari biasa 😍
.
.
Jujur yana cakap, kalau pagi tu dah siap teguk ESP dari awal, jangan harap la time lunch tu nak merasa makan berpinggan pinggan, siap buat drama air mata pun boleh tau. Menyesal katanya tak dapat merasa makan 4 pinggan macam selalu πŸ˜‚
.
.
Yang lagi sedih, badan naik macam dipam pam tu TERPAKSA KURUS dengan sihat gara gara ESP ni!
.
.
Korang taknak ke merasa EFFECT 10 BINTANG macamni? 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
.
.
Jangan tunggu lagi, cepat whatsapp dan jgn menyesal tau πŸ™ˆπŸ˜‰
+6014 3010 228
Nunaz πŸ’•

PURE SOY IS ALWAYS THE BEST πŸ’–
-
Hanya peminat tegar soya je yang tahu apa nikmatnya teguk fresh and cold soy water tu. Rasa diaaaa aummmmm!
-
Belum cuba lagi ESP SHAKLEE kan? Yang specialnya sebab ESP SHAKLEE ni non GMO, safe and natural tau. Bukan je sedap, malah bonus berganda ganda.
-
Jom baca 33 manfaat esp shaklee β™₯️
-
βœ… Mencerahkan kulit
βœ… Menghilangkan jeragat
βœ… Mengurangkan parut
βœ… Menyurutkan jerawat
βœ… Kulit menjadi lebih halus dan mulus
βœ… Memberikan rasa kenyang
βœ… Instant energy
βœ… Membekalkan tenaga berpanjangan
βœ… Menganjalkan payudara
βœ… Menganjalkan punggung
βœ… Mengatasi letih dan lesu
βœ… Mengurangkan gastrik dan pedih ulu hati
βœ… Mencantikkan kuku
βœ… Mengurangkan rambut gugur
βœ… Menyihatkan rambut
βœ… Baik untuk jantung
βœ… Menghaluskan tumit pecah
βœ… Merendahkan bacaan diabetes
βœ… Memperbanyakkan susu ibu
βœ… Memekatkan susu
βœ… Mengurangkan strechmarks
βœ… Tenaga kepada ibu sepanjang tempoh kehamilan
βœ… Menyokong tumbesaran janin
βœ… Mencantikkan kulit baby
βœ… Mengandungi 9 amino asid penting
βœ… Dilengkapi dengan 5 sumber vitamin dan 4 mineral penting
βœ… Rendah kalori dan sihat
βœ… NON GMO - safe to consume
βœ… Mengurangkan risiko kanser
βœ… Baik untuk memori
βœ… Membantu merendahkan paras kolestrol
βœ… Mengurangkan risiko osteoporosis
βœ… Membantu pembentukan sel sel baru
-
Ada rasa rasa nak grab ESP sempena promosi ? Jom grab . Special RECIPE BOOKLET menanti anda πŸ’–
-
-
Untuk dapatkan dengan diskaun yang menarik,
Boleh terus contact num ini ya ‡️‡️
πŸ“² 0143010228

Bagaimana ESP Shaklee bantu kawal masalah gastrik?
-
ESP Shaklee ni dicernakan perlahan-lahan dalam sistem penghadaman. Jadi jus gastrik dalam perut sentiasa menghadamkan makanan dan tak ganggu lapisan kulit dalam perut. ESP Shaklee akan buat anda rasa kenyang selama lebih 5 jam.
-
ESP Shaklee bersifat alkali akan campur dengan jus gastrik yang asid dan menjadikan lebihan jus gastrik neutral. Jadi jus gastrik tak menghakis perut lagi.
-
ESP Shaklee ada 14 gram protein tumbuhan dalam setiap hidangan, jadi perut dapat bekerja dengan baik untuk hadamkan protein kepada asid amino. -
Protein dalam ESP dalam bantu perut bina sel-sel dan tisu-tisu baru yang sihat dalam masa yang cepat. Sel-sel perut akan pulih dari hakisan asid masa proses hadam makanan.
-
Badan kita tak boleh buat asid amino sendiri. Jadi kita perlukan dapatkan asid amino daripada makanan seperti daging dan tumbuhan.
-
-
Untuk dapatkan dengan diskaun yang menarik,
Boleh terus contact num ini ya ‡️‡️
πŸ“² 0143010228
-
Atau
Korang boleh ke bio untuk β€˜click’ link Whatsapp ya 😊
@vitaminsbynina_

Shaklee Collagen Powder, juga dikenali sebagai SCP, merupakan supplement collagen yang amat diminati oleh ramai orang terutamanya wanita. Kenapa? Mesti sebab pertama ialah untuk inginkan kulit yang lembut, mulus gitu.. Kan? Banyak testimoni positif yang kami terima daripada customer kami! ツ tapi sebenarnya, COLLAGEN ada banyak kebaikkan lain selain daripada kecantikan kulit yang anda perlu tahu. Jom Nunaz kongsikan apa kebaikan Collagen.
-
✨ memelihara ketegangan dan keanjalan kulit ✨ memelihara kelembapan kulit ✨ menyokong baikpulih tisu dari kecederaan otot dan tulang ✨ menguatkan otot dan tulang ✨ membantu hati dalam proses detoksifikasi(buang toksin) ✨ memelihara kelenturan sendi ✨ mengurangkan keradangan(inflammation) ✨ memberi tenaga ✨ membantu pola tidur ✨ memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protin pada saraf

Ada tak kawan kawan korang ada masalah skin breakout + jerawat + masalah keputihan ?
.
Jom whatsapp Fa cepat cepatt promosi beli 3 botol dapat extra diskaun hehe
.
Nak dapatkan SET JERAWAT SHAKLEE ni korang jangan segan silu untuk whatsapp / imessage / call untuk order, booking dan pertanyaan lanjut :
.
πŸ“² Byfa | 0175800532
πŸ“² Byfa | 0175800532
πŸ“² Byfa | 0175800532

KEDAI SHAKLEE FA BUKA 24 JAM MACAM KEDAI SEVEN E ihiks 😍😱
-
-
Jom tengok apa yang ada hariniπŸƒ
-
-
Antara 10 Best Seller yang selalu sangat peminat tegar Shaklee cari sekarang ni adalah :-
-
-
🌸 SET ALAHAI JERAWAT BATU
🌸 FULLSET KECANTIKAN KULIT
🌸 SET RESDUNG (ALERGIK SEAFOOD)
🌸 SET JERAGAT KAW KAW
🌸 SET SLIMMING PEWITT
🌸 SET KAWAL SELERA MAKAN FUH FUH
🌸 SET KESUBURAN + KEPUTIHAN MELAMPAU
🌸 SET SAKIT SENDI TAK LARAT BERDIRI
🌸 SET MILK BOOSTER MERIAH(IBU MENYUSU)
🌸 SET KULIT KUSAM MACAM ORG SAKIT
🌸 SET MOMMY PREGNANT AUUMM
-
-
Boleh booking / order / consultations direct terus whatsapp Fa tau !
-
-
InshaaAllah fast and best service untuk semua customers kita 🌱
-
-
Jom sihat bersama Fa!
-
-
Your Trusted SID,
Waffa Wahab πŸ˜‹
017.5800.532

7 sebab kita perlu pilih Omega Guard berbanding minyak ikan jenama lain di pasaran.
.
.
Minyak Omega3 dalam Omega Guard Shaklee diesktrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk (sardin, mackerel, herring dan anchovies).
.
.
Tidak dihasilkan dari minyak hati ikan yang mengandungi toksik.
.
.
Omega3 dalam Omega Guard Shaklee mengandungi 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan minyak hati ikan.
.
.
Omega Guard Shaklee satu-satunya minyak ikan omega3 paling tulen, lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega3 semulajadi termasuk EPA, DHA dan ALA.
.
.
Sebiji kapsul Omega Guard Shaklee membekalkan 905mg asid lemak omega3, EPA dan DHA.
.
.
Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada kaedah ultratulen bergred farmaseutikal berteknologi terkini.
.
.
Kaedah utlratulen adalah proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengektrak omega3 yang tulen dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB.
.
.
πŸ“ž Whatsapp : 013-6923289 utk Order .

#setkolestrolshaklee #setkolestrol #ubatkolestrol #turunkolestrol #stroke #darahtinggi #sakitsendi #asma #lelah #eczema #sakitkulit #kulitsensitif #ubatdemam #jantung #stokisshakleerawang #shakleerawang #shakleeshahalam #shakleebukitberuntung #shakleebukitjelutong #pengedarshakleerawang #pengedarshakleeseksyen13 #shakleettdijaya #shakleemsu #shakleeptpl

7 sebab kita perlu pilih Omega Guard berbanding minyak ikan jenama lain di pasaran.
.
.
Minyak Omega3 dalam Omega Guard Shaklee diesktrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk (sardin, mackerel, herring dan anchovies).
.
.
Tidak dihasilkan dari minyak hati ikan yang mengandungi toksik.
.
.
Omega3 dalam Omega Guard Shaklee mengandungi 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan minyak hati ikan.
.
.
Omega Guard Shaklee satu-satunya minyak ikan omega3 paling tulen, lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega3 semulajadi termasuk EPA, DHA dan ALA.
.
.
Sebiji kapsul Omega Guard Shaklee membekalkan 905mg asid lemak omega3, EPA dan DHA.
.
.
Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada kaedah ultratulen bergred farmaseutikal berteknologi terkini.
.
.
Kaedah utlratulen adalah proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengektrak omega3 yang tulen dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB.
.
.
πŸ“ž Whatsapp : 013-6923289 utk Order .

#setkolestrolshaklee #setkolestrol #ubatkolestrol #turunkolestrol #stroke #darahtinggi #sakitsendi #asma #lelah #eczema #sakitkulit #kulitsensitif #ubatdemam #jantung #stokisshakleerawang #shakleerawang #shakleeshahalam #shakleebukitberuntung #shakleebukitjelutong #pengedarshakleerawang #pengedarshakleeseksyen13 #shakleettdijaya #shakleemsu #shakleeptpl

7 sebab kita perlu pilih Omega Guard berbanding minyak ikan jenama lain di pasaran.
.
.
Minyak Omega3 dalam Omega Guard Shaklee diesktrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk (sardin, mackerel, herring dan anchovies).
.
.
Tidak dihasilkan dari minyak hati ikan yang mengandungi toksik.
.
.
Omega3 dalam Omega Guard Shaklee mengandungi 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan minyak hati ikan.
.
.
Omega Guard Shaklee satu-satunya minyak ikan omega3 paling tulen, lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega3 semulajadi termasuk EPA, DHA dan ALA.
.
.
Sebiji kapsul Omega Guard Shaklee membekalkan 905mg asid lemak omega3, EPA dan DHA.
.
.
Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada kaedah ultratulen bergred farmaseutikal berteknologi terkini.
.
.
Kaedah utlratulen adalah proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengektrak omega3 yang tulen dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB.
.
.
πŸ“ž Whatsapp : 013-6923289 utk Order .

#setkolestrolshaklee #setkolestrol #ubatkolestrol #turunkolestrol #stroke #darahtinggi #sakitsendi #asma #lelah #eczema #sakitkulit #kulitsensitif #ubatdemam #jantung #stokisshakleerawang #shakleerawang #shakleeshahalam #shakleebukitberuntung #shakleebukitjelutong #pengedarshakleerawang #pengedarshakleeseksyen13 #shakleettdijaya #shakleemsu #shakleeptpl

.
.
Jom kita explore info yang menarik tentang CINCH SHAKE DARI SHAKLEE Ni 😘
.
Cinch Shake Shaklee adalah satu supplement Shaklee berbentuk serbuk yang mana di dalamnya terdapat satu bahan utama yang dipanggil LEUCINE πŸ’•
.
And kalau nak tau kan leucine yang terdapat di dalam Cinch Shake Shaklee inilah bertanggungjawab untuk membantu pertumbuhan otot, sintesis protein, pembaharuan dan perbaikan sel, serta sebagai pengatur metabolisme
.
Cinch Shake Mix didatangkan dalam 3 perisa yang sangat menyelerakan. Best kan sebab boleh pilih you all suka perasa yang mana :)
.
Perisa yang ada ialah Vanilla, Coklat dan juga Cafe Latte.
.
BOLEHKAH CINCH SHAKE SHAKLEE DIBANCUH DENGAN PELBAGAI RESEPI MACAM ESP?
.
YES OF COURSE BOLEH ❗️
.
Tidak semestinya you kena bancuh plain macam tu je. Kita boleh pelbagaikan resepi bancuhan dan ikut selera kita
.
Okay Fa bagi sedikit idea untuk korang pilih resepi mana korang nak try ea :
.
πŸƒ Low Fat Milk + Cinch Shake Vanilla
πŸƒ Low Fat Milk + Cinch Shake Chocolate
πŸƒ Low Fat Milk + Cinch Shake Caffe Latte
πŸƒ Strawberry Milk + Cinch Shake Vanilla
πŸƒ Strawberry Milk + Cinch Shake Chocolate
πŸƒ Chocolate Milk +Cinch Shake Vanilla
πŸƒ Chocolate Milk + Cinch Shake Caffe Latte
πŸƒ Chocolate Milk + Cinch Shake Chocolate
.
SIAPAKAH YANG MEMERLUKAN CINCH SHAKE SHAKLEE?
.
🎈Mereka mestilah golongan yang mahu BERDIET / kuruskan badan
🎈Mereka yang berpuasa
🎈Pesakit diabetis / kencing manis
🎈Mereka yang tidak boleh mengawal kelaparan
🎈Lelaki atau perempuan yang berumur atas 12 tahun dan mahu berat yang ideal
.
Nak dapatkan CINCH SHAKLEE ni korang jangan segan silu untuk whatsapp / imessage / call untuk order, booking dan pertanyaan lanjut :
.
πŸ“² Byfa | 0175800532
πŸ“² Byfa | 0175800532
πŸ“² Byfa | 0175800532

Most Popular Instagram Hashtags