[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shakleemiri

18229 posts

TOP POSTS

Baby bath rob ni dah lama beli tapi firstborn is a boy (the rob is pinkish) and that time tak tau nak guna bila.. sebab baby kan baring jak.. This time i tried in on my baby girl...suit the purpose la juga.. instead of balut baby dengan tuala..bath rob is much better! Tak payah pun nak pasang baju cepat cepat supaya baby tak kesejukan..she is so comfortable in them.. tak perlu keringkan sangat guna tuala pun coz the rob material can absorb them... Baby ni tak da rashes so far but after every bath, i apply herbal blend on her. Its not oily type of cream but it help keep skin moisturized and healthy..
.
.

#shakleemiri #motherof2 #ibuanakdua #ibumenyusu #simplyremedies

Harap2 tok last cek up ORL Clinik .. Harap2 kaktok cekup lain lagi k Aminnnn 😊

#Ourrichshaklee
#shakleeMiri

Assalamualaikum & Hai 🌸
.
.
Ramai customers yang tanya Fikah dalam SET KECANTIKAN KULIT , kalau mereka under budget supplement mana yang paling penting untuk mereka consume . .
.
Jawapan Fikah ,semestinya VITAMIN C paling penting dan juga sebenarnya paling jimat !! Sebotol ada 180 biji , which means 6 bulan yerr. .
.
Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS :
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam & selesema 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolesterol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah .
.
.
NURUL SYAFIQAH
017-8732674
Your Favourite Shaklee Independent Distributor

VIVIX SHAKLEE 🔰ANTIOKSIDA
🔰JUS RESVERATROL
🔰KAWAL GULA
🔰ANTIOKSIDA SANGAT PEKAT

#PengedarShakleeMiri
#shakleemiri
#ShakleeBrunei
#instarz7
#SuperStarzFamily

Yeayyy ShakleeBaby uolls 😘
.
Siapa berminat nak try untuk babies tercinta boleh pm kak admin ya.
.
.
.
Ready stock supplement Shaklee di Miri hubungi 012-25-76-555 (Puan Azrin Mohd)
.
Perlukan side income?
Mahu membina perniagaan yang boleh diwarisi?
Kami sedia membantu anda
.
COD: Miri City
Bus: Seluruh Sarawak
Poslaju / GDEX: Seluruh Malaysia
.
#ShakleeMiri
#ShakleeSarawak
#shakleemiri

Alfalfa Complex

Nutrisi Hebat Semula Jadi (330 tablet), 10162 (700 tablet)

Alfalfa bermaksud “raja segala makanan” dan ada sebab gelaran tersebut diberikan – ia sangat berkhasiat. Alfalfa mempunyai sistem akar tunjang yang boleh mencecah sedalam 6 meter ke bawah, membolehkan ia menyerap lebih banyak nutrien dari tanah. Tumbuhan ini membekalkan lebih 300 nutrien dan mineral termasuk kalsium, fosforus, zat besi, magnesium, klorofil, bioflavonoid, mineral surih dan vitamin.* Mineral membantu mengaktifkan enzim yang melaksanakan proses tubuh.

Keistimewaan Shaklee

Alfalfa Complex adalah Shaklee Signature Formula yang asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada 1950’an.

Ditanam di kawasan subur, Antelope Valley, California, Shaklee menuai alfalfa semasa di puncak kematangan - semasa berumur 2 tahun, untuk memastikan anda memperolehi kandungan nutrisi sebaik mungkin.

Selepas dituai, ia diletakkan untuk pengeringan di bawah udara segar dan sinar matahari panas California, dan Shaklee hanya menggunakan serbuk dedaun untuk menghasilkan tablet alfalfa.

Alfalfa Complex

Naturally Nutritious

Alfalfa means “father of all foods” and it stands for a reason- it is naturally nutritious. Alfalfa has far-reaching roots system that reaches down as deep as 6 meters, allowing it to absorb more nutrients from the soil. The plant provides more than 300 nutrients and minerals including calcium, phosphorus, iron, magnesium, chlorophyll, bioflavonoids, trace minerals and vitamins.* Minerals help activate the enzymes that perform bodily processes.

The Shaklee Difference

Alfalfa Complex is a Shaklee Signature Formula originally developed by Dr. Shaklee in the 1950s.

Grown out of California’s fertile Antelope Valley and to further assure that you get one of the best nutritional content possible, Shaklee harvests their alfalfa at its peak maturity of 2 years old.

Once harvested, it is laid out to dry in the fresh air and warm California sun and Shaklee only uses the leaf powder to make its alfalfa tablets.

#shakleemiri#shakleemalaysia#shakleesarawak#shakleemurahmiri

SAKIT LUTUT TIADA LAGI! KINI DAH BOLEH BERDIRI MACAM BIASA 😱😱 Bila usia dah makin meningkat, pelbagai penyakit mula singgah. Sebagai seorang anak, takkan nak tengok selamanya parents kita sakit? Jom sama-sama kita memastikan parents kita kekal bertenaga macam dulu 💪

Bagaimana?

Hanya perlu contact 014 5616609

Mahukah anda sekiranya ibu bapa tersayang diberi tenaga yang lebih baik dari sekarang . Wajah lebih ceria dan berseri kerana penambahbaikan kesihatan dalaman?
. Hilang sakit lutut atau kebas-kebas, lenguh otot2
. Mengawal paras kolesterol LDL ke paras norma dan meningkatkan paras kolesterol HDL yang melindungi jantung ibu
.Kuruskan berat badan berlebihan
. Memelihara buah pinggang dan organ dalaman
. Membantu cegah dan kawal penyakit darah tinggi dan kencing manis

Jom beri hadiah yang terbaik untuk ibu bapa kita iaitu hadiah kesihatan.

Kerana ibu bapa kita tiada pengganti.

Semoga kesihatan mereka menjadi lebih baik.

Grab it now!

Contact 014.561.6609

#shakleesarawak #shakleekuching #shakleemiri #shakleebintulu #shakleesamarahan

SLIDE FOR FEEDBACK
🌸 BAKAL BAKAL IBU 🌸
.
.
Makin bijak ibu ibu sekarang, semua dah tahu dan yakin dengan keberkesanan produk Shaklee kan?

Dengan landmark study beserta clinical research yang terperinci selama bertahun tahun.Shaklee sememangnya antara produk supplement yang terbaik.
.
❤❤❤❤
Pengambilan nutrisi yang lengkap dan berkhasiat sepanjang kehamilan adalah kunci utama kepada :
🌸
📌Perkembangan otak dan minda bayi yang sempurna.
📌Perkembangan fizikal bayi yang sihat dan untuk mengelakkan masalah seperti spina bifida etc.
📌Pencegahan baby dari mendapat jaundice.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
Antara yang ada dalam SET HAMIL ni.
✔ESP
✔VITALEA
✔OMEGA GUARD
✔B COMPLEX
✔VITAMIN C
✔OSTEMATRIX
.
Tak semestinya wajib ambik fullset , ikut keperluan dan bajet ibu.
.
.
ORDER & INQUIRY,
📲013-915-0118
www.wasap.my/60139150118
📮POSTAGE WORLDWIDE

#shaklee #instastory #beauty #cantik #vitamin #ibuhamil #hamil #kurus #jerawat #ruam #ibu #mengandung #miri #sethamil #asidfolik #love #instabeauty #mengandung #shakleemiri #sayajual #sayajualshaklee #shakleemalaysia #kakikembang #sakitsendi #baby #shakleepenang #babyshaklee #vitaminhamil #asidfolik

MOST RECENT

. Assalamualaikum semua 🙂 !
.
Hari ini saya nak berkongsi dengan anda semua kelebihan SID (Shaklee Independent Distributor)
.
🔊 KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE !
.
1⃣ Menikmati KEHEBATAN PRODUK yang terbukti sentiasa selamat dan berkesan.
.
2⃣Menggunakan produk SHAKLEE sambil mendapat pulangan wang anda walaupun untuk kegunaan sendiri dan keluarga sahaja.
.
3⃣ Memiliki ruang menjana pendapatan sampingan melaui produk SHAKLEE yang SUPER HEBAT.
.
4⃣ Mampu milik dengan hanya membeli produk berdasarkan harga ahli yang jauh lebih murah ( jimat sehingga 25% ) disamping menjana pendapatan.
.
5⃣ Membantu ahli keluarga, saudara mara terdekat yang ingin membeli produk Shaklee dengan harga ahli dan anda akan mendapat bonus dari Shaklee dengan uv (point) anda.
.
6⃣ Bersama-sama dengan group saya dan memperoleh banyak tips dan panduan untuk berjaya.
.
7⃣ Tidak perlu maintain uv sekiranya untuk kegunaan sendiri sahaja.
.
8⃣ Tidak perlu simpan stok kerana Shaklee sudah mempunyai Sistem Online Order dan barang akan di pos kepada pelanggan oleh Shaklee.
.
9⃣ Menikmati BONUS 2-3-4-5-6 angka atas pilihan anda sendiri !
.
.
Jika anda berminat untuk MENDAFTAR sebagai ahli shaklee untuk PENJIMATAN HEBAT, hubungi saya segera ❗
.
CEPAT, Jangan lepaskan peluang ini ❗
.
"Fast action, Fast results ! "
.
DIRA 📱+60133468845
DIRA 📱+60133468845
DIRA 📱+60133468845

Assalamualaikum & Hai 🌸
.
.
Ramai customers yang tanya Fikah dalam SET KECANTIKAN KULIT , kalau mereka under budget supplement mana yang paling penting untuk mereka consume . .
.
Jawapan Fikah ,semestinya VITAMIN C paling penting dan juga sebenarnya paling jimat !! Sebotol ada 180 biji , which means 6 bulan yerr. .
.
Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS :
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam & selesema 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolesterol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah .
.
.
NURUL SYAFIQAH
017-8732674
Your Favourite Shaklee Independent Distributor

.
.
.
1 BIJI SEHARI UNTUK KULIT YANG CERAH
.
Ramai yang tanya kalau dalam SET KECANTIKAN, kalau mereka under budget supplement mana penting untuk mereka consume.
.
Bila Michelle syorkan pada customer yang VITAMIN C ni paling jimat dan hanya berharga RMXX, mesti customer akan terkejut. Berbaloinya beli harga murah dan sebotol ada 180 biji which means tahan setengah tahun.
.
.
Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS:
.
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Menguatkan immune system
🍊Membantu dan mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Memberikan tenaga
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam atau flu
🍊Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
.
.
READY STOCK AVAILABLE 💓
.
.
Untuk Order & Pertanyaan,
.
Alya Michelle
016.632.0248
Your Trusted SID

.
.
.
JERAWAT ✔

KULIT KUSAM ✔

MUKA BERMINYAK ✔

ALAHAN ✔

RESDUNG ✔
.
.
Anda ada semua ciri-ciri di atas?
.
.
Jom cuba SUSTAINED RELEASE VITAMIN C PLUS.
.
Mana tahu asbab anda ikhtiar dengan supplement, segala masalah anda akan berkurang dan bertambah pulih.
.
.
Antara kebaikan SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS:
.
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Menguatkan immune system
🍊Membantu dan mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Memberikan tenaga
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam atau flu
🍊Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
.
.
So tunggu apa lagi.
.
Whatsapp Michelle sekarang untuk order.
.
.
Alya Michelle
016.632.0248
Your Trusted SID

Assalamualaikum & Hai 🌸
.
.
Ramai customers yang tanya Fikah dalam SET KECANTIKAN KULIT , kalau mereka under budget supplement mana yang paling penting untuk mereka consume . .
.
Jawapan Fikah ,semestinya VITAMIN C paling penting dan juga sebenarnya paling jimat !! Sebotol ada 180 biji , which means 6 bulan yerr. .
.
Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS :
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam & selesema 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolesterol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah .
.
.
NURUL SYAFIQAH
017-8732674
Your Favourite Shaklee Independent Distributor

.
.
.
AKAK, SAYA NAK CUBA FULL SET KECANTIKAN SHAKLEE TAPI BUDGET KURANG
.
Mesti semua nak tahu supplement apa yang penting untuk mereka especially student2 yang nak cantik tapi budget terhad.
.
Jawapannya,mestilah Vitamin C.
.
Dengan harga yang mampu milik dan sebotol ada 180 biji which means tahan untuk 6 bulan. Kiranya kalau untuk student stok 1 sem la.☺
.
Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS:
.
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Menguatkan immune system
🍊Membantu dan mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Memberikan tenaga
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam atau flu
🍊Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Mengatasi masalah insomnia
.
.
Untuk Order & Pertanyaan,
.
ALYA MICHELLE
016.632.0248

Morning Everyone. Start your Week with Lots of Smile. 😊😊😊 .
.
.
#shaklee #shakleemiri #miricommunity #mirian #brunei #bruneicommunity #mlitetradingco #motivationalquotes

.
.
.
REMAJA PUN MINAT 😍
.
Haah, jangan ingat mak mak orang ja yang nak cantik. Zaman sekarang ni remaja-remaja pun dah start pentingkan kecantikan kulit tau.
.
Mesti semua tertanya-tanya supplement apa yang penting untuk mereka especially remaja-remaja atau student-student yang nak cantik tapi budget terhad.
.
Jawapannya,mestilah Vitamin C.
.
Dengan harga yang mampu milik dan sebotol ada 180 biji which means tahan untuk 6 bulan. Kiranya kalau untuk student stok 1 sem la.☺
.
Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS:
.
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Menguatkan immune system
🍊Membantu dan mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Memberikan tenaga
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam atau flu
🍊Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Mengatasi masalah insomnia
.
Ready stock available 💓
.
Nak order, boleh lah whatsapp Michelle sekarang.
.
.
ALYA MICHELLE
016.632.0248

.
.
.
KULIT MAKIN CERAH DENGAN VITAMIN C
.
Ramai yang tanya kalau dalam SET KECANTIKAN, kalau mereka under budget supplement mana penting untuk mereka consume.
.
Bila Michelle syorkan pada customer yang VITAMIN C ni paling jimat dan hanya berharga RMXX, mesti customer akan terkejut. Berbaloinya beli harga murah dan sebotol ada 180 biji which means tahan setengah tahun.
.
.
Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS:
.
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Menguatkan immune system
🍊Membantu dan mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Memberikan tenaga
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam atau flu
🍊Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Mengatasi masalah insomnia
.
.
Untuk Order & Pertanyaan,
.
.
Alya Michelle
016.632.0248
Your Trusted SID

Assalamualaikum dan hi,
⠀⠀
Letih,lemau dan tak bermaya lepas seharian bekerja..ditambah pulak bile balik rumah pulak perlu menguruskan rumah dan anak-anak..badan dah tak larat..macam mana?
⠀⠀
Ini jawapannya..Energizing Soy Protein a.k.a ESP..ESP akan membantu:
🌺untuk yang nak bertenaga sepanjang hari
🌺untuk kulit lebih cantik,gebu dan anjal
🌺untuk berat yang ideal buat ibu hamil
🌺untuk tenaga buat ibu berpantang 🌺untuk memekatkan susu bagi ibu menyusu
🌺untuk ibu yang alami morning sickness
🌺untuk yang ada masalah gastrik
🌺untuk yang ada diabetes
🌺untuk sesiapa yang migrain
🌺untuk kesuburan ⠀⠀
Pm@wasap by untuk details..
http://www.wasap.my/60179675204
⠀⠀
#shakleeabby #shakleemiri #shakleebintulu #shawkleelaewas #shakleelimbang #shakleebrunei #shakleekuchingh #shakleesibu #shakleesamarahan #shakleesarikei #shakleesriaman #shakleesaratok #shakleesarawak #shakleemalaysia #shaklee
⠀⠀ #ipreview @preview.app

Assalamualaikum dan hi,
⠀⠀
Letih,lemau dan tak bermaya lepas seharian bekerja..ditambah pulak bile balik rumah pulak perlu menguruskan rumah dan anak-anak..badan dah tak larat..macam mana?
⠀⠀
Ini jawapannya..Energizing Soy Protein a.k.a ESP..ESP akan membantu:
🌺untuk yang nak bertenaga sepanjang hari
🌺untuk kulit lebih cantik,gebu dan anjal
🌺untuk berat yang ideal buat ibu hamil
🌺untuk tenaga buat ibu berpantang 🌺untuk memekatkan susu bagi ibu menyusu
🌺untuk ibu yang alami morning sickness
🌺untuk yang ada masalah gastrik
🌺untuk yang ada diabetes
🌺untuk sesiapa yang migrain
🌺untuk kesuburan ⠀⠀
Pm@wasap by untuk details..
http://www.wasap.my/60179675204
⠀⠀
#shakleeabby #shakleemiri #shakleebintulu #shawkleelaewas #shakleelimbang #shakleebrunei #shakleekuchingh #shakleesibu #shakleesamarahan #shakleesarikei #shakleesriaman #shakleesaratok #shakleesarawak #shakleemalaysia #shaklee
⠀⠀ #ipreview @preview.app

Assalamualaikum dan hi,
⠀⠀
Letih,lemau dan tak bermaya lepas seharian bekerja..ditambah pulak bile balik rumah pulak perlu menguruskan rumah dan anak-anak..badan dah tak larat..macam mana?
⠀⠀
Ini jawapannya..Energizing Soy Protein a.k.a ESP..ESP akan membantu:
🌺untuk yang nak bertenaga sepanjang hari
🌺untuk kulit lebih cantik,gebu dan anjal
🌺untuk berat yang ideal buat ibu hamil
🌺untuk tenaga buat ibu berpantang 🌺untuk memekatkan susu bagi ibu menyusu
🌺untuk ibu yang alami morning sickness
🌺untuk yang ada masalah gastrik
🌺untuk yang ada diabetes
🌺untuk sesiapa yang migrain
🌺untuk kesuburan ⠀⠀
Pm@wasap by untuk details..
http://www.wasap.my/60179675204
⠀⠀
#shakleeabby #shakleemiri #shakleebintulu #shawkleelaewas #shakleelimbang #shakleebrunei #shakleekuchingh #shakleesibu #shakleesamarahan #shakleesarikei #shakleesriaman #shakleesaratok #shakleesarawak #shakleemalaysia #shaklee
⠀⠀ #ipreview @preview.app

.
.
.
PANTAS & BERKESAN 🚀
.
Sekarang ni rata-rata wanita nak kulit yang sihat dan cantik. And kalau boleh nak effect cepat.
.
Kalau tanya Michelle ada tak supplement yang mudah, berkesan, semulajadi dan paling penting dijamin selamat?
.
Jawapan Michelle mestilah Collagen Powder Shaklee.
.
Istimewanya Collagen Powder Shaklee ni adalah:
.
🐟 mengandungi 4000mg Kolagen RSS (Sisik Ikan Merah) ,sejenis kolagen tulen dan bermutu tinggi yang diesktrak dari sisik Ikan Merah.
.
🐟 Kelebihannya yang sangat rendah dalam berat molekular, sekitar 1000 Dalton memudahkan ia mudah diserap oleh tubuh dan membantu meningkatkan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.
.
🐟 Ditambah pula 7 ramuan utama:
.
👉 ekstrak biji Camelia japonica
👉 kolagen ikan
👉 ekstrak kekerang
👉 Lactobacillus acidophilus
👉 Vitamin C
👉 Vitamin B
.
digabungkan untuk mempertingkatkan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luar.
.
Sebab tu la dalam bahasa mudah faham Collagen Powder ni ibarat roket. Manakala set kecantikan lain tu pula ibarat kapal terbang.
.
So kepada yang ada masalah kulit kusam, parut jerawat yang berlubang dan hitam yang masih belum hilang tu, Michelle recommend korang untuk cuba Collagen Powder Shaklee.
.
Mana tahu asbab korang ikhtiar dengan Collagen Powder Shaklee, korang akan memiliki kulit yang sihat dan flawless selepas ni.
.
Untuk pertanyaan lanjut, boleh la hubungi Michelle menerusi whatsapp.
.
.
ALYA MICHELLE
016.632.0248

Assalamualaikum & Hai 🌸
.
.
Ramai customers yang tanya Fikah dalam SET KECANTIKAN KULIT , kalau mereka under budget supplement mana yang paling penting untuk mereka consume . .
.
Jawapan Fikah ,semestinya VITAMIN C paling penting dan juga sebenarnya paling jimat !! Sebotol ada 180 biji , which means 6 bulan yerr. .
.
Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS :
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam & selesema 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolesterol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah .
.
.
NURUL SYAFIQAH
017-8732674
Your Favourite Shaklee Independent Distributor

KEKAL SIHAT MASA BERPANTANG
⠀⠀
Assalamualaikum dan hi,
⠀⠀
Bila dah bersalin mula la risau takut badan dah tak macam dulu-dulu..tapi nak makan jamu takut anak cirit pulak nanti..habistu macam mana nak jaga body ni?
⠀⠀
Here it comes Set Berpantang Shaklee...dalam set ni ada :
⠀⠀
🌺ESP
✅Memekatkan susu ibu
✅Menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri.
✅Bantu hilangkan parut jerawat di muka.
✅Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih.
✅Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur.
✅Memberi rasa kenyang yang lama sekaligus membantu dalam menguruskan berat badan. ⠀⠀
🌺ALFAFA
✅Bagus diambil oleh ibu-ibu yang menyusukan anak kerana galactagouge merangsang penghasilan susu ibu (milk booster).
✅Membantu perkumuhan menjadi lebih lawas.
✅Membantu membuang angin dalam badan.
✅membantu mereka yang ada asma, resdung, elergi, gegata dan ekzema
✅Mencuci usus bagi membuang toksik
✅Merawat masalah keputihan pada wanita
✅Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri
✅Memulihkan urat selepas bersalin
✅Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
✅Melegakan sembelit ⠀⠀
🌺VITALEA
✅membekalkan iron buat ibu agar tak cepat letih melayan anak tersayang
✅membantu masalah ibu yang mengalami anemia ✅melengkapkan nutrisi harian untuk mommies ⠀⠀
🌺VITAMIN C
✅meningkatkan sistem imunisasi ibu berpantang
✅mempercepatkan proses penyembuhan luka
✅membantu mengurangkan kesan stretchmark
✅menggalakkan penghasilan kolagen semulajadi badan ⠀⠀
🌺BCOMPLEX
✅mengurangkan stress
✅bantu tingkatkan konsentrasi
✅menambah tenaga ⠀⠀
🌺OSTEMATRIK
✅satu biji ostematrik bersamaan segelas susu dan 80 biji badam.
✅mengurangkan masalah sembelit
✅mengurangkan kekejangan otot contohnya simpul biawak ⠀⠀
Untuk konsultasi dan pertanyaan boleh klik link ni:
http://www.wasap.my/60179675204
⠀⠀
#shakleeabby #shakleemiri #shakleebintulu #shakleelawas #shakleelimbang #shakleebrunei #shakleekuching #shakleesibu #shakleesamarahan #shakleesarikei #shakleesriaman #shakleesaratok #shakleesarawak #shakleemalaysia #shaklee
#ipreview @preview.app

KEKAL SIHAT MASA BERPANTANG
⠀⠀
Assalamualaikum dan hi,
⠀⠀
Bila dah bersalin mula la risau takut badan dah tak macam dulu-dulu..tapi nak makan jamu takut anak cirit pulak nanti..habistu macam mana nak jaga body ni?
⠀⠀
Here it comes Set Berpantang Shaklee...dalam set ni ada :
⠀⠀
🌺ESP
✅Memekatkan susu ibu
✅Menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri.
✅Bantu hilangkan parut jerawat di muka.
✅Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih.
✅Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur.
✅Memberi rasa kenyang yang lama sekaligus membantu dalam menguruskan berat badan. ⠀⠀
🌺ALFAFA
✅Bagus diambil oleh ibu-ibu yang menyusukan anak kerana galactagouge merangsang penghasilan susu ibu (milk booster).
✅Membantu perkumuhan menjadi lebih lawas.
✅Membantu membuang angin dalam badan.
✅membantu mereka yang ada asma, resdung, elergi, gegata dan ekzema
✅Mencuci usus bagi membuang toksik
✅Merawat masalah keputihan pada wanita
✅Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri
✅Memulihkan urat selepas bersalin
✅Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
✅Melegakan sembelit ⠀⠀
🌺VITALEA
✅membekalkan iron buat ibu agar tak cepat letih melayan anak tersayang
✅membantu masalah ibu yang mengalami anemia ✅melengkapkan nutrisi harian untuk mommies ⠀⠀
🌺VITAMIN C
✅meningkatkan sistem imunisasi ibu berpantang
✅mempercepatkan proses penyembuhan luka
✅membantu mengurangkan kesan stretchmark
✅menggalakkan penghasilan kolagen semulajadi badan ⠀⠀
🌺BCOMPLEX
✅mengurangkan stress
✅bantu tingkatkan konsentrasi
✅menambah tenaga ⠀⠀
🌺OSTEMATRIK
✅satu biji ostematrik bersamaan segelas susu dan 80 biji badam.
✅mengurangkan masalah sembelit
✅mengurangkan kekejangan otot contohnya simpul biawak ⠀⠀
Untuk konsultasi dan pertanyaan boleh klik link ni:
http://www.wasap.my/60179675204
⠀⠀
#shakleeabby #shakleemiri #shakleebintulu #shakleelawas #shakleelimbang #shakleebrunei #shakleekuching #shakleesibu #shakleesamarahan #shakleesarikei #shakleesriaman #shakleesaratok #shakleesarawak #shakleemalaysia #shaklee
#ipreview @preview.app

KEKAL SIHAT MASA BERPANTANG
⠀⠀
Assalamualaikum dan hi,
⠀⠀
Bila dah bersalin mula la risau takut badan dah tak macam dulu-dulu..tapi nak makan jamu takut anak cirit pulak nanti..habistu macam mana nak jaga body ni?
⠀⠀
Here it comes Set Berpantang Shaklee...dalam set ni ada :
⠀⠀
🌺ESP
✅Memekatkan susu ibu
✅Menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri.
✅Bantu hilangkan parut jerawat di muka.
✅Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih.
✅Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur.
✅Memberi rasa kenyang yang lama sekaligus membantu dalam menguruskan berat badan. ⠀⠀
🌺ALFAFA
✅Bagus diambil oleh ibu-ibu yang menyusukan anak kerana galactagouge merangsang penghasilan susu ibu (milk booster).
✅Membantu perkumuhan menjadi lebih lawas.
✅Membantu membuang angin dalam badan.
✅membantu mereka yang ada asma, resdung, elergi, gegata dan ekzema
✅Mencuci usus bagi membuang toksik
✅Merawat masalah keputihan pada wanita
✅Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri
✅Memulihkan urat selepas bersalin
✅Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
✅Melegakan sembelit ⠀⠀
🌺VITALEA
✅membekalkan iron buat ibu agar tak cepat letih melayan anak tersayang
✅membantu masalah ibu yang mengalami anemia ✅melengkapkan nutrisi harian untuk mommies ⠀⠀
🌺VITAMIN C
✅meningkatkan sistem imunisasi ibu berpantang
✅mempercepatkan proses penyembuhan luka
✅membantu mengurangkan kesan stretchmark
✅menggalakkan penghasilan kolagen semulajadi badan ⠀⠀
🌺BCOMPLEX
✅mengurangkan stress
✅bantu tingkatkan konsentrasi
✅menambah tenaga ⠀⠀
🌺OSTEMATRIK
✅satu biji ostematrik bersamaan segelas susu dan 80 biji badam.
✅mengurangkan masalah sembelit
✅mengurangkan kekejangan otot contohnya simpul biawak ⠀⠀
Untuk konsultasi dan pertanyaan boleh klik link ni:
http://www.wasap.my/60179675204
⠀⠀
#shakleeabby #shakleemiri #shakleebintulu #shakleelawas #shakleelimbang #shakleebrunei #shakleekuching #shakleesibu #shakleesamarahan #shakleesarikei #shakleesriaman #shakleesaratok #shakleesarawak #shakleemalaysia #shaklee
#ipreview @preview.app

Alfalfa Complex

Nutrisi Hebat Semula Jadi (330 tablet), 10162 (700 tablet)

Alfalfa bermaksud “raja segala makanan” dan ada sebab gelaran tersebut diberikan – ia sangat berkhasiat. Alfalfa mempunyai sistem akar tunjang yang boleh mencecah sedalam 6 meter ke bawah, membolehkan ia menyerap lebih banyak nutrien dari tanah. Tumbuhan ini membekalkan lebih 300 nutrien dan mineral termasuk kalsium, fosforus, zat besi, magnesium, klorofil, bioflavonoid, mineral surih dan vitamin.* Mineral membantu mengaktifkan enzim yang melaksanakan proses tubuh.

Keistimewaan Shaklee

Alfalfa Complex adalah Shaklee Signature Formula yang asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada 1950’an.

Ditanam di kawasan subur, Antelope Valley, California, Shaklee menuai alfalfa semasa di puncak kematangan - semasa berumur 2 tahun, untuk memastikan anda memperolehi kandungan nutrisi sebaik mungkin.

Selepas dituai, ia diletakkan untuk pengeringan di bawah udara segar dan sinar matahari panas California, dan Shaklee hanya menggunakan serbuk dedaun untuk menghasilkan tablet alfalfa.

Alfalfa Complex

Naturally Nutritious

Alfalfa means “father of all foods” and it stands for a reason- it is naturally nutritious. Alfalfa has far-reaching roots system that reaches down as deep as 6 meters, allowing it to absorb more nutrients from the soil. The plant provides more than 300 nutrients and minerals including calcium, phosphorus, iron, magnesium, chlorophyll, bioflavonoids, trace minerals and vitamins.* Minerals help activate the enzymes that perform bodily processes.

The Shaklee Difference

Alfalfa Complex is a Shaklee Signature Formula originally developed by Dr. Shaklee in the 1950s.

Grown out of California’s fertile Antelope Valley and to further assure that you get one of the best nutritional content possible, Shaklee harvests their alfalfa at its peak maturity of 2 years old.

Once harvested, it is laid out to dry in the fresh air and warm California sun and Shaklee only uses the leaf powder to make its alfalfa tablets.

#shakleemiri#shakleemalaysia#shakleesarawak#shakleemurahmiri

Most Popular Instagram Hashtags