#shakleemiri

MOST RECENT

Assalamualaikum & Hai 🌸
.
.
Ramai customers yang tanya Fikah dalam SET KECANTIKAN KULIT , kalau mereka under budget supplement mana yang paling penting untuk mereka consume . .
.
Jawapan Fikah ,semestinya VITAMIN C paling penting dan juga sebenarnya paling jimat !! Sebotol ada 180 biji , which means 6 bulan yerr. .
.
Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS :
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam & selesema 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolesterol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah .
.
.
NURUL SYAFIQAH
017-8732674
Your Favourite Shaklee Independent Distributor

. LEBIH FLAWLESS & AWET MUDA
.
,
Rangkaian Penjagaan Kulit Muka Shaklee YOUTH ini merupakan 100% semula jadi (NATURAL) dan dijamin BEBAS dari parabens, phtalates, hydroquinon dan mercury.
.
Rangkaian Produk dalam penjagaan Youth Skincare: .
.
🍀 Youth Luminous Gel Oil Cleanser
🍀 Youth Perfecting Skin Toner
🍀 Youth Activating Serum
🍀 Youth Age Defense Moisturizer
🍀 Youth Advance Renewal Night Cream
🍀 Youth Radiance C & E
.
.
100% NATURAL
100% VEGAN
100% SAFE & HALAL
.
Shaklee ambil masa 8 tahun untuk buat research and clinical test sebelum Youth dihasilkan. Memang Shaklee sendiri sentiasa memastikan produk yang dihasilkan adalah betul betul terbaik dan effective, yang penting bebas daripada segala bahan kimia yang berbahaya dan memudaratkan.
.
Selain itu ia turut diuji oleh pakar mata (Ophthalmologist) membuktikan bahawa skincare ini selamat untuk mata, tidak merengsakan walaupun pada mata yang sensitif.
.
.
.
ORDER & INQUIRY,
📲013-915-0118
www.wasap.my/60139150118
📮POSTAGE EVERYDAY

#ShakleeAcademy
#YouthSkincare
#MYShakleeYouth
#MYShakleeBeauty
#lookyoungerlonger
#beautyinsideout
#repair #firmness
#radiance
#elingshaklee
#kosmetikmurah
#muamalaysia
#masalahjerawat
#masalahparut
#repaircellularDNA
#youthbeautyskincare
#shakleemiri
#koreanskincare
#like4like #parutjerawat
#awetmuda #kulitsensitif
#cerahberseri
#flawlessskin

Fame Bazaar Raya!
Singgah-singgah ke Imperial Mall.. Bermacam ada di Booth AAF Fashion tok.. Dari pakaian kanak-kanak, ada jwak aneka kuih dan biskut, ada jwak Perfume.. Jangan lupa! Produk Shaklee pun ada di booth.. Boleh dapatkan dengan Promosi Special Ramadhan dari Mama Qeela.. 😘

0146881270
#shakleemiri
#aaffashion

Yeayyy..lebih jimat! .
#shakleemiri

VIVIX SHAKLEE
All in One Supplement
.
Vivix ni kalau nak tau memang antara yang EXCLUSIVE sekali sebab khasiat dan manfaat dia memang ALL IN ONE.
.
RESVERATROL yang ada dalam Vivix ni sangat bagus untuk tingkatkan metabolisme badan.
.
.
Antara kebaikan dan kelebihan #VIVIX
🌸 Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru menjalani pembedahan
🌸 Memelihara keseluruhan kesihatan
🌸 Anti oksida yang sangat baik - awet muda
🌸 Membantu anda merasa lebih bertenaga
🌸 Menguatkan sistem imun
.
Walaupun harga Vivix ni memang agak mahal tapi ramai jer yang consume , repeat order.
.
Sebab dah tau Vivix ni memang pelaburan TERBAIK untuk KESIHATAN dan KECANTIKAN.❤
.
Rasa pun sedap , ala ala rasa anggur gitew..😆😆
Uols nak rasa kulit glowing next morning wajib la consume Vivix ni.
.
.
.
013-915-0118
Trusted SID since 2017
Founder of Gorgeous Empire
📮 POSTAGE EVERYDAY

#elingshaklee
#Vivixshaklee
#sayajualshaklee
#kulitcantikgebu
#kesuburansuamiisteri
#rahsiasihatdalamancantikluaran
#shakleemalaysia
#shakleemiri
#shakleebrunei
#shakleeborneo
#kurusraya
#rahsiaflawless
#cantikraya2018
#kulitnampakmuda
#putihmelepak2018
#raya2018

CANTIK DENGAN YOUTH,
NAMPAK MUDA 10 TAHUN.
.
YOUTH SKINCARE keluaran terbaru Shaklee.
Kebanyakkan yang dah guna sendiri Youth bagi feedback positive.
.
🍀Ada yang kulit dari kasar jadi makin licin.
🍀Ada yang jerawat mula kecut, parut makin pudar.
🍀Ada yang biji biji whiteheads kat hidung makin clear.
🍀Ada yang kulit makin cerah, skin tone lebih sekata.
.
.
And semua feedback ni ada yang baru guna YOUTH tak sampai seminggu pun lagi...😍😍
.
.
Apa keistimewaan Youth Skincare ni compared to other skincare brand kat pasaran sekarang?
✔ 100% natural - bebas dari bahan kimia BERBAHAYA
✔ 100 vegan - DIESKTRAK daripada tumbuhan semula jadi
✔ Tidak menyebabkan ALLERGIC REACTION
✔ Tidak MENYUMBATKAN liang pori
✔ Tidak diuji ke atas haiwan - CRUELTY FREE
✔ Tidak MEMEDIHKAN mata
✔ Terbukti berkesan dan sesuai untuk SEMUA jenis kulit
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✔ Terbukti mampu menjadikan kulit kelihatan lebih muda dari usia sebenar - A DECADE YOUNGER!
✔ Kesan seawal 7 hari
✔ Bebas GLUTEN
.
Pembelian full set INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR SET mengandungi:
🌸 Youth Luminious Gel Oil Cleanser
🌸 Youth Perfecting Skin Toner
🌸 Youth Activating Serum
🌸 Youth Age Defense Moisturizer - SPF50
🌸 Youth Advanced Renewal Night Cream
Beli sebelum 18May akan dapat biji biji emas tu (Radiance C+E) FREE.😍
.
.
.
ORDER & INQUIRY,
📲013-915-0118
www.wasap.my/60139150118
📮POSTAGE EVERYDAY

#ShakleeAcademy
#YouthSkincare
#MYShakleeYouth
#MYShakleeBeauty
#lookyoungerlonger
#beautyinsideout
#repair #firmness
#radiance
#elingshaklee
#kosmetikmurah
#muamalaysia
#masalahjerawat
#masalahparut
#kulitcerahberseri
#repaircellularDNA
#youthbeautyskincare
#shakleemiri
#l4l #instagood
#skincare
#whitening
#cleanser
#sayajual #sayajualshaklee
#shakleemalaysia
#moisturizer #toner
#skinproblem
#shakleemalaysia

8.30pm

Kenapa ESP ini tersangat famous dalam family SHAKLEE?
Kenapa ESP ni mendapat tempat di hati customer? Sebabnya, dengan mengamalkan secara konsisten InshaaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK & FLAWLESS, selera makan lebih terkawal untuk BENTUK BADAN MAINTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH.
.
Semestinya ESP yang terbaik kerana ESP mengandungi 9 jenis asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi tidak dapat dihasilkan sendiri oleh badan.
.
🌸 Nak kulit cantik, licin, gebu
🌸 Nak bentuk badan cantik
🌸 Nak kuku dan rambut cantik
🌸 Nak otak cerdas dan daya ingatan yang baik
🌸 Nak badan bertenaga dan sihat serta tak cepat letih.
Student sangatlah digalakkan.
.
Tubuh badan kita nih secara keseluruhan semuanya terdiri daripada PROTEIN. So imagine how important for us to have enough protein daily.
.
Cuba cek balik daily food yang kita makan, cukup tak kandungan protein? Buat yang kata cukup dah ambil protein daripada ayam dan ikan, anda betul-betul yakin tak kandungan protein tu cukup untuk tampung keperluan protein badan anda?
.
Sebabnya, bila protein tak cukup, tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah kulit berjerawat sana sini, berparut dan berlubang-lubang.
.
So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein yer 😊 . .
Semestinya ESP yang TERBAIK 👍
.
Zara Ismail
Your Trusted SID
📲012-3462585
.
#parutjerawatberlubang
#jerawatjeragat
#setcantikshaklee
#shakleetamanmelawati
#shakleebangilama
#shakleesrirampai
#shakleemiri
#shakleekuching
#shakleebrunei
#shakleeindonesia
#shakleesingapura
#shakleekotatinggi
#shakleeskudai
#shakleemitsuioutlet #shakleeklcc
#shakleeseberangjaya
#shakleekotakinabalu
#shakleeukm
#shakleeskudai
#shakleeunitar
#shakleebukittinggi #shakleeampang
#shakleesarikei
#shakleeipoh
#shakleetamanmolekjohorbahru
#shakleepantaidalam

p/s: For info, please whatsapp 0123462585 😊
.
Thank you in advance .
.

KELEBIHAN VIVIX SHAKLEE
.
Apa yang best sangat? Berbaloikah dengan harga yang ditawarkan?
.
_Keistimewaan Vivix Shaklee_
.
1)Memperbaiki DNA.
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. .
🍇Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.
.
🍇Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.
.
2)Memperbaiki tenaga sel.
🍇Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.
.
🍇Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi.
Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.
.
Kebaikan Vivix Shaklee
.
🍇Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
.
🍇Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
.
🍇Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
.
🍇Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
.
🍇Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
.
🍇Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
.
🍇Membantu merawat penyakit parkinson
.
🍇Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
.
🍇Meningkatkan kesihatan imum badan
.
🍇Menggalakan kesihatan keseluruhan
Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. .
Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. .
Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.
.
YOUR TRUSTED SID🌷
0123462585
Zara Ismail
.
-------------------------------------
Postage seluruh malaysia .
www.wasap.my/6012346
.
#vivixshaklee
#parutjerawatberlubang
#jerawatjeragat
#setcantikshaklee
#shakleetamanmelawati
#shakleebangilama
#shakleesrirampai
#shakleemiri

KEBAIKAN VITA-C:
✓ Mencerahkan dan melembutkan kulit
✓ Menjadikan tona kulit lebih sekata
✓ Mengatasi masalah sunburn
✓ Merangsang penghasilan kolagen dalam badan
✓ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi
✓ Menguatkan imunisasi tubuh badan
✓ Mengatasi masalah jerawat
✓ Melindungi sel daripada kerosakkan disebabkan persekitaran & radikal bebas
.
Your most wanted & trusted Shaklee Distributor 😉
.
Regards,
Zara Ismail
012-3462586
Trusted Shaklee Distributor
.
#parutjerawatberlubang
#jerawatjeragat
#setcantikshaklee
#shakleetamanmelawati
#shakleebangilama
#shakleesrirampai
#shakleemiri
#shakleekuching
#shakleebrunei
#shakleeindonesia
#shakleesingapura
#shakleekotatinggi
#shakleeskudai
#shakleemitsuioutlet #shakleeklcc
#shakleeseberangjaya
#shakleekotakinabalu
#shakleeukm
#shakleeskudai
#shakleeunitar
#shakleebukittinggi #shakleeampang
#shakleesarikei
#shakleeipoh
#shakleetamanmolekjohorbahru
#shakleepantaidalam

p/s: For info, please whatsapp 0123462585 😊
.
Thank you in advance .

YOUTH SKINCARE BY SHAKLEE

Setiap produk dalam rangkaian Youth ini dihasilkan daripada vitamin-vitamin anti penuaan dan polifenol
.

LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
🌸 Membersihkan kulit wajah serta boleh berindak sebagai makeup remover untuk mekap yang ringan
.

PERFECTING SKIN TONER
🌸Menanggalkan sel kulit mati, melembapkan kulit dan membekalkan nutrisi pada kulit
.

YOUTH ACTIVATING SERUM
🌸Menjana dan memperbaharui kulit pada peringkat sel untuk kulit lebih muda berseri
.

AGE DEFENSE MOISTURIZER SPF 50
🌸melindungi kulit daripada sinar matahari, menyuburkan dan melembapkan kulit. Bila pakai pelembap ni dia akan beri efek GLOWING pada kulit
.

RADIANCE C+E
🌸Menggebukan, mencerahkan dan mengurangkan garisan halus, kedutan, pigmentation, menambahbaik struktur kulit serta menyekatakan tona wajah
.

ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM
🌸Menyokong proses pembaharuan sel kulit semasa tidur agar kulit nampak lebih muda, halus dan berseri
.

Whatsapp number di bawah
0123462585
.
#parutjerawatberlubang
#jerawatjeragat
#setcantikshaklee
#shakleetamanmelawati
#shakleebangilama
#shakleesrirampai
#shakleemiri
#shakleekuching
#shakleebrunei
#shakleeindonesia
#shakleesingapura
#shakleekotatinggi
#shakleeskudai
#shakleemitsuioutlet #shakleeklcc
#shakleeseberangjaya
#shakleekotakinabalu
#shakleeukm
#shakleeskudai
#shakleeunitar
#shakleebukittinggi #shakleeampang
#shakleesarikei
#shakleeipoh
#shakleetamanmolekjohorbahru
#shakleepantaidalam

p/s: For info, please whatsapp 0123462585 😊
.
Thank you in advance .

The PERFECT THREE untuk kulit GEBU,FLAWLESS & BEBAS JERAWAT😘
-
Jom baca khasiat SET KECANTIKAN SHAKLEE👇🏻
-
🐣 VITAMIN E (tahan 4 bulan 120 biji)
-
🔸Mengecilkan pori-pori wajah
🔸Memperlahankan proses penuaan kulit
🔸Mengawal kolestrol
🔸Mengawal minyak
🔸Menghilangkan parut
🔸Mencerahkan wajah.
🔸Meningkatkan kelembapan kulit
🔸Sangat bagus untuk memudarkan parut.
🔸Menjadikan pemakainya awet muda
🔸Membantu peredaran darah dan membaiki tisu
🔸Sangat baik untuk PMS
🔸Membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita (suami isteri)
🔸Baik untuk kesihatan kulit dan rambut
-
🐣 VITAMIN C (tahan 3-6 bulan 180 biji)
-
🔻Membentuk kolagen dalam kulit
🔻Menegangkan kulit muka
🔻Mencerahkan kulit.
🔻Melambatkan proses penuaan.
🔻Menghalang pembentukan jerawat
🔻Atasi jeragat
🔻Meningkatkan sistem imunisasi badan.
🔻Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung.
🔻Mengatasi masalah gusi berdarah
.
🐣 ESP (tahan 2 bulan 850g)
-
🔺kulit jadi lebih anjal dan gebu
🔺pudarkan parut
🔺mengawal pertumbuhan jerawat
🔺menguatkan akar rambut
🔺mengurangkan keguguran rambut
🔺mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🔺kulit jadi lebih tegang dan sihat
🔺menghalang penyakit batu karang
🔺kekalkan tenaga utk jangka masa panjang
🔺Sentiasa kenyang
🔺sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat
-
Zara | 0123462585
Trusted seller
Shaklee independent distributor
#parutjerawatberlubang
#jerawatjeragat
#setcantikshaklee
#shakleetamanmelawati
#shakleebangilama
#shakleesrirampai
#shakleemiri
#shakleekuching
#shakleebrunei
#shakleeindonesia
#shakleesingapura
#shakleekotatinggi
#shakleeskudai
#shakleemitsuioutlet
#shakleeklcc
#shakleeseberangjaya
#shakleekotakinabalu
#shakleeukm
#shakleeskudai
#shakleeunitar
#shakleebukittinggi #shakleeampang
#shakleesarikei
#shakleeipoh
#shakleetamanmolekjohorbahru
#shakleepantaidalam

p/s: For info, please whatsapp 0123462585 😊
.
Thank you in advance .

Kenapa YOUTH sangat berkesan?
Bahan-bahan semulajadi yang digunakan dalam YOUTH lah yang menjadikannya sangat berkesan.

Ada 6 produk utama di dalam skin care YOUTH ini iaitu:
🌿Luminous Gel Oil Cleanser sebagai pencuci muka
🌿Perfecting Skin Toner sebagai toner
🌿Youth Activating Serum sebagai serum
🌿Age Defense Moisturiser SPF50 sebagai pelembap & sunblock
🌿Advanced Renewal Night Cream sebagai krim malam
🌿Radiance C + E sebagai pencerah dan pemudar garisan penuaan

Cepat grab bulan ni sebelum PROMO bulan ni habis, takut menyesal nanti kalau habis stok

Wasapp Simply Remedies sekarang untuk dapatkan PROMO PRICE YOUTH SKINCARE ! . WA/DM 019.459.0217

#youthpromo #shakleeyouth #YOUTHbySimplyRemedies #MyShakleeYOUTH #youthishope #vitaminCSHaklee #serumvitaminC #youthShaklee #pengedaryouthskincare #youthskincare

#skincare #selleryouthShaklee #pigmentasi #youthserum #serumorganic
#shakleeborneo #shakleeSarawak #shakleesabahsarawak #codmirisarawak #kamekjual

#shakleeMiri #shakleeMalaysia #pengedarShakleeMiri #stokishshakleemiri #ejenShaklee #shakleeeffect #vitaminShaklee #osfians #simplyremedies #steadfastBizFounder

Mealshake Buy 2 and Get 10% Off!

___

Interested to get your Shaklee supplements? Contact Mommy J today for the best deal ever! GST 6% on me 😍
___

FREE delivery nationwide for all supplements ordered from Mommy J ❤️
___

For more details, info, order & consultation ⤵️⤵️⤵️
Whatsapp : +60192116800 OR CLICK THE LINK IN THE BIO 😉
__
#inspirationbymommyj #bizwithmommyj #shakleewithmommyj #shakleebintulu #shakleemiri #shakleemukah #shakleetatau #shakleekuching #shakleesibu #shakleebrunei #shakleemurah #shakleepromo #shakleereview #shakleeeffect #shakleesupplements #shakleebest #shakleemalaysia #sayajualshaklee #shakleetrustedindependentdistributor #teamTGG #RYG #MRG #VDG #shaklee #shaklee2018 #iloveshaklee #espshaklee

CoQtrol Plus Buy 3 and Get 10% Off!

___

Interested to get your Shaklee supplements? Contact Mommy J today for the best deal ever! GST 6% on me 😍
___

FREE delivery nationwide for all supplements ordered from Mommy J ❤️
___

For more details, info, order & consultation ⤵️⤵️⤵️
Whatsapp : +60192116800 OR CLICK THE LINK IN THE BIO 😉
__
#inspirationbymommyj #bizwithmommyj #shakleewithmommyj #shakleebintulu #shakleemiri #shakleemukah #shakleetatau #shakleekuching #shakleesibu #shakleebrunei #shakleemurah #shakleepromo #shakleereview #shakleeeffect #shakleesupplements #shakleebest #shakleemalaysia #sayajualshaklee #shakleetrustedindependentdistributor #teamTGG #RYG #MRG #VDG #shaklee #shaklee2018 #iloveshaklee #espshaklee

Vita C Plus Buy 3 and Get 10% Off!

___

Interested to get your Shaklee supplements? Contact Mommy J today for the best deal ever! GST 6% on me 😍
___

FREE delivery nationwide for all supplements ordered from Mommy J ❤️
___

For more details, info, order & consultation ⤵️⤵️⤵️
Whatsapp : +60192116800 OR CLICK THE LINK IN THE BIO 😉
__
#inspirationbymommyj #bizwithmommyj #shakleewithmommyj #shakleebintulu #shakleemiri #shakleemukah #shakleetatau #shakleekuching #shakleesibu #shakleebrunei #shakleemurah #shakleepromo #shakleereview #shakleeeffect #shakleesupplements #shakleebest #shakleemalaysia #sayajualshaklee #shakleetrustedindependentdistributor #teamTGG #RYG #MRG #VDG #shaklee #shaklee2018 #iloveshaklee #espshaklee

Kebaikan Vitamin E
.
.✔. Memudarkan parut bekas jerawat .
.✔. Tinggi dengan antioksida
.✔. Menghilangkan masalah jerawat dan juga jeragat .
.✔. Anti-penuaan
.✔. Meningkatkan kesuburan .
.✔. Sesuai untuk kulit kering, bersisik dan mengelupas.
.✔. Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas dari cela.
.✔. Menjadikan kulit lembut .
.✔. Kulit lembap semulajadi.
.✔. Menghilangkan whitehead dan blackhead
.✔. Memudarkan stretch mark
.✔. Sesuai untuk ibu menyusu kerana apabila bayi kerap menyusu akan memberikan kesan kulit kering dan bibir mengelupas kepada si ibu. .
.
.
.Sebarang pertanyaan berkenaan Vitamin E ini bolehlah menghubungi Liyana. Apabila korang grab dengan Liyana automatik Liyana akan guide korang dengan penggunaan supplement ini dengan sebaik mungkin.
.
.
.
.Liyana / 0148181310
.Liyana / 0148181310
.Liyana / 0148181310
.
.
.
..
.#setcantik#shakleemalaysia
#shakleesettwincantik#shakleeindependentdistributor#shakleeshahalam #sethamil #setpregnant #setmengandung #setibuhamil #settenaga #setnutrisi #setibu #lowhb #acidfolic #setkulit #setiimunisasi #kalsium #sethamilshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleebcomplex #shakleevitalea #shakleeostematrix #shakleevitaminc #flawlessskin #shakleeeffect #shakleesarawak #shakleekuching #shakleemiri #shakleesabah
.
.
.

Kebaikan Vitamin E
.
.✔. Memudarkan parut bekas jerawat .
.✔. Tinggi dengan antioksida
.✔. Menghilangkan masalah jerawat dan juga jeragat .
.✔. Anti-penuaan
.✔. Meningkatkan kesuburan .
.✔. Sesuai untuk kulit kering, bersisik dan mengelupas.
.✔. Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas dari cela.
.✔. Menjadikan kulit lembut .
.✔. Kulit lembap semulajadi.
.✔. Menghilangkan whitehead dan blackhead
.✔. Memudarkan stretch mark
.✔. Sesuai untuk ibu menyusu kerana apabila bayi kerap menyusu akan memberikan kesan kulit kering dan bibir mengelupas kepada si ibu. .
.
.
.Sebarang pertanyaan berkenaan Vitamin E ini bolehlah menghubungi Liyana. Apabila korang grab dengan Liyana automatik Liyana akan guide korang dengan penggunaan supplement ini dengan sebaik mungkin.
.
.
.
.Liyana / 0148181310
.Liyana / 0148181310
.Liyana / 0148181310
.
.
.
..
.#setcantik#shakleemalaysia
#shakleesettwincantik#shakleeindependentdistributor#shakleeshahalam #sethamil #setpregnant #setmengandung #setibuhamil #settenaga #setnutrisi #setibu #lowhb #acidfolic #setkulit #setiimunisasi #kalsium #sethamilshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleebcomplex #shakleevitalea #shakleeostematrix #shakleevitaminc #flawlessskin #shakleeeffect #shakleesarawak #shakleekuching #shakleemiri #shakleesabah
.
.
.

Kebaikan Vitamin E
.
.✔. Memudarkan parut bekas jerawat .
.✔. Tinggi dengan antioksida
.✔. Menghilangkan masalah jerawat dan juga jeragat .
.✔. Anti-penuaan
.✔. Meningkatkan kesuburan .
.✔. Sesuai untuk kulit kering, bersisik dan mengelupas.
.✔. Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas dari cela.
.✔. Menjadikan kulit lembut .
.✔. Kulit lembap semulajadi.
.✔. Menghilangkan whitehead dan blackhead
.✔. Memudarkan stretch mark
.✔. Sesuai untuk ibu menyusu kerana apabila bayi kerap menyusu akan memberikan kesan kulit kering dan bibir mengelupas kepada si ibu. .
.
.
.Sebarang pertanyaan berkenaan Vitamin E ini bolehlah menghubungi Liyana. Apabila korang grab dengan Liyana automatik Liyana akan guide korang dengan penggunaan supplement ini dengan sebaik mungkin.
.
.
.
.Liyana / 0148181310
.Liyana / 0148181310
.Liyana / 0148181310
.
.
.
..
.#setcantik#shakleemalaysia
#shakleesettwincantik#shakleeindependentdistributor#shakleeshahalam #sethamil #setpregnant #setmengandung #setibuhamil #settenaga #setnutrisi #setibu #lowhb #acidfolic #setkulit #setiimunisasi #kalsium #sethamilshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleebcomplex #shakleevitalea #shakleeostematrix #shakleevitaminc #flawlessskin #shakleeeffect #shakleesarawak #shakleekuching #shakleemiri #shakleesabah
.
.
.

Most Popular Instagram Hashtags