[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shakleemalaysia

MOST RECENT

Perfect Duo for Skin๐Ÿ‘
.
.
Set paling laris! Setiap hari ada je permintaan untuk set cantik manis ni. Jimat pun satu hal jugak, set ni tahan 4-6 bulan! .
.
Kebaikan SR Vitamin C .
- mencerahkan kulit secara sekata .
- membantu bina kolagen dalam badan .
- mengecutkan jerawat .
- mencegah pigmentasi penyebab jeragat
- melambatkan penuaan
- melembutkan kulit
.
Kebaikan Vitamin E Complex .
- memudarkan parut pada kulit .
- mengecilkan pori-pori
- membaiki blackheads , whiteheads
- meningkatkan kelembapan kulit .
- melindungi kulit dari sinaran UV (sunblock semulajadi)
- membaiki kulit yg sumburn (sapu masker)
.
.
Selain untuk kecantikan ia juga bagus untuk KESIHATAN menyeluruh. Set ini tahan untuk kegunaan 4-6 bulan. Juga boleh dibuat masker muka! woww! .
.
WA 013-5707812 gee untuk harga special sekarang juga!
.
#geejualshaklee #cadangansetshakleebygee #teamzinniaaura #esplandorempire #shaklee #vitaminc #vitaminE #Shaklee #shakleebygee #shakleeselangor #shakleesarawak #shakleebrunei #shakleesabah #shakleejohor #shakleemalaysia #shakleebygee #shakleesibu #shakleekuching #parut #jerawat #kolagen .
.

Kelebihan bisnes Shaklee.
โœ”Modal rendah.
โŒPerlu simpan stok.
โŒPerlu keluar rumah/drive sana sini.
โœ”Jimat minyak kereta.
โœ”๐Ÿ’ฏ%: belian, bayaran & penghantaran.
โœ”Free guidance.
.
Berminat?
Org Sabah/Sarawak dialu2kan. โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ
http://tipsmama.wasap.my/
โ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ช
Follow FB: http://bit.ly/2rOqKuq
Follow Page: http://bit.ly/2DKP2uU

#shakleemalaysia
#lovemamastore
#agentwanted #businessonline

[TOPUP GIVEAWAY!!!]
.

HOW TO WIN?
.

1. Like this post
2. Follow us @ijah.beautyshoppe
3. Tag your friend as many as you can
4. Winner will be announced after the end of this giveaway
. ๐ŸŒธYou will be the lucky one if you tag many friends๐ŸŒธ
.

Goodluck dear!
.

#shakleebyijah #shaklee #shakleemalaysia #shakleejb #shakleekl #shakleeserdang #giveaways #giveawaytopup #freetopup #maeps #SL1M #supplement #shakleepontian #shakleeupm #upm #weloveupm

Happy sunday gaisss. Tengok sini tengok sikit ni, si cantik elegant VIVIX. Exclusive sgt nampaknya dia ni. Dari luaran nampak gahh gitu, khasiatnya lagi laaaaaa superb gahh tau. .
.
Senang cerita, vivix membantu membaiki balik sel sel dalam badan kita supaya lebih sihat. Kulit boleh lebih sihat. Even ada ibu ibu yang bersalin czer pun cakap vivix membantu cptkn kesembuhan luka bersalin!! .
.
Hebat kan si VIVIX ni. Kecik2 cili api ni. โšกโšก
.
.
For further info, meh pm kakak
Your Trusted SID
Mia Junia
019 751 8675
.
.
#shaklee #shakleevitaminc # shakleeklang #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleekajang #shakleeshahalam #shakleekakak #shakleeterbaik

CERAH 3 MINGGU DENGAN VITA C & ESP

Assalamualaikum wbt. Ni dia ๐Ÿ˜

Vitamin C yg menjadi kegemaran seluruh rakyat Malaysia ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ begitu juga Aida hehe. Favorite nihh! Tak pernah missed everyday!
Pernah kehabisan stok satu Malaysia penangan demam Vita C Shaklee nih tauuu! Jangan main2 haa โ˜jom grab your Vita C now dengan Aida ๐Ÿ˜˜

Jom baca antara kelebihan Vita C Shaklee utk korang : โœ” Untuk merangsang pembentukan sel kulit yang sihat
โœ” Untuk merangsang pembentukan collagen
โœ” Untuk tulang, gigi, gusi yang sihat
โœ” Untuk menyokong kesihatan otot, cartilage (tisu), dan saluran darah
โœ” Juga membantu melindungi kerosakan sel akibat pencemaran sekitar, stress, rokok dan diet pemakanan yang tidak seimbang
โœ” Untuk membantu meningkatkan imunisasi badan
โœ” Sangat bagus untuk kesihatan kulit
โœ” Membantu mengurangkan kulit kusam dan berjerawat.

Dan banyakkk lagiii.

Ha tunggu apa lagi meh whatsapp Aida utk borong stok korang ๐Ÿ˜‰ Vita C ni tahap wajin ada semua orang tauu! ๐Ÿ‘

@aidaa.vitamins | 0146614693

#shakleemalaysia
#sayajualshaklee
#sethamil
#sethamilshaklee
#setcantik
#setcantikshaklee
#setslimming
#setslimmingshaklee
#shakleerantaupanjang
#shakleepasirmas
#shakleekotabharu
#shakleekelantan
#shakleejohor
#shakleemersing
#supplementsshaklee
#setberpantang
#setberpantangshaklee
#setmenyusu
#setmenyusushaklee
#setuntukhamilshaklee
#setkesuburanshaklee
#setjerawat
#setjeragat
#setkesihatan
#breastfeedingjourney
#bfmom
#pregnancyjourney

TESTIMONI VITA C JERAWAT SUSAH NAIK, KULIT MAKIN CERAH

Assalamualaikum wbt. Ni dia ๐Ÿ˜

Vitamin C yg menjadi kegemaran seluruh rakyat Malaysia ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ begitu juga Aida hehe. Favorite nihh! Tak pernah missed everyday!
Pernah kehabisan stok satu Malaysia penangan demam Vita C Shaklee nih tauuu! Jangan main2 haa โ˜jom grab your Vita C now dengan Aida ๐Ÿ˜˜

Jom baca antara kelebihan Vita C Shaklee utk korang : โœ” Untuk merangsang pembentukan sel kulit yang sihat
โœ” Untuk merangsang pembentukan collagen
โœ” Untuk tulang, gigi, gusi yang sihat
โœ” Untuk menyokong kesihatan otot, cartilage (tisu), dan saluran darah
โœ” Juga membantu melindungi kerosakan sel akibat pencemaran sekitar, stress, rokok dan diet pemakanan yang tidak seimbang
โœ” Untuk membantu meningkatkan imunisasi badan
โœ” Sangat bagus untuk kesihatan kulit
โœ” Membantu mengurangkan kulit kusam dan berjerawat.

Dan banyakkk lagiii.

Ha tunggu apa lagi meh whatsapp Aida utk borong stok korang ๐Ÿ˜‰ Vita C ni tahap wajin ada semua orang tauu! ๐Ÿ‘

@aidaa.vitamins | 0146614693

#shakleemalaysia
#sayajualshaklee
#sethamil
#sethamilshaklee
#setcantik
#setcantikshaklee
#setslimming
#setslimmingshaklee
#shakleerantaupanjang
#shakleepasirmas
#shakleekotabharu
#shakleekelantan
#shakleejohor
#shakleemersing
#supplementsshaklee
#setberpantang
#setberpantangshaklee
#setmenyusu
#setmenyusushaklee
#setuntukhamilshaklee
#setkesuburanshaklee
#setjerawat
#setjeragat
#setkesihatan
#breastfeedingjourney
#bfmom
#pregnancyjourney

Perfect Duo for Skin๐Ÿ‘
.
.
Set paling laris! Setiap hari ada je permintaan untuk set cantik manis ni. Jimat pun satu hal jugak, set ni tahan 4-6 bulan! .
.
Kebaikan SR Vitamin C .
- mencerahkan kulit secara sekata .
- membantu bina kolagen dalam badan .
- mengecutkan jerawat .
- mencegah pigmentasi penyebab jeragat
- melambatkan penuaan
- melembutkan kulit
.
Kebaikan Vitamin E Complex .
- memudarkan parut pada kulit .
- mengecilkan pori-pori
- membaiki blackheads , whiteheads
- meningkatkan kelembapan kulit .
- melindungi kulit dari sinaran UV (sunblock semulajadi)
- membaiki kulit yg sumburn (sapu masker)
.
.
Selain untuk kecantikan ia juga bagus untuk KESIHATAN menyeluruh. Set ini tahan untuk kegunaan 4-6 bulan. Juga boleh dibuat masker muka! woww! .
.
WA 013-5707812 gee untuk harga special sekarang juga!
.
#geejualshaklee #cadangansetshakleebygee #teamzinniaaura #esplandorempire #shaklee #vitaminc #vitaminE #Shaklee #shakleebygee #shakleeselangor #shakleesarawak #shakleebrunei #shakleesabah #shakleejohor #shakleemalaysia #shakleebygee #shakleesibu #shakleekuching #parut #jerawat #kolagen .
.

SUSTAINED RELEASE VITA C

Assalamualaikum wbt. Ni dia ๐Ÿ˜

Vitamin C yg menjadi kegemaran seluruh rakyat Malaysia ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ begitu juga Aida hehe. Favorite nihh! Tak pernah missed everyday!
Pernah kehabisan stok satu Malaysia penangan demam Vita C Shaklee nih tauuu! Jangan main2 haa โ˜jom grab your Vita C now dengan Aida ๐Ÿ˜˜

Jom baca antara kelebihan Vita C Shaklee utk korang : โœ” Untuk merangsang pembentukan sel kulit yang sihat
โœ” Untuk merangsang pembentukan collagen
โœ” Untuk tulang, gigi, gusi yang sihat
โœ” Untuk menyokong kesihatan otot, cartilage (tisu), dan saluran darah
โœ” Juga membantu melindungi kerosakan sel akibat pencemaran sekitar, stress, rokok dan diet pemakanan yang tidak seimbang
โœ” Untuk membantu meningkatkan imunisasi badan
โœ” Sangat bagus untuk kesihatan kulit
โœ” Membantu mengurangkan kulit kusam dan berjerawat.

Dan banyakkk lagiii.

Ha tunggu apa lagi meh whatsapp Aida utk borong stok korang ๐Ÿ˜‰ Vita C ni tahap wajin ada semua orang tauu! ๐Ÿ‘

@aidaa.vitamins | 0146614693

#shakleemalaysia
#sayajualshaklee
#sethamil
#sethamilshaklee
#setcantik
#setcantikshaklee
#setslimming
#setslimmingshaklee
#shakleerantaupanjang
#shakleepasirmas
#shakleekotabharu
#shakleekelantan
#shakleejohor
#shakleemersing
#supplementsshaklee
#setberpantang
#setberpantangshaklee
#setmenyusu
#setmenyusushaklee
#setuntukhamilshaklee
#setkesuburanshaklee
#setjerawat
#setjeragat
#setkesihatan
#breastfeedingjourney
#bfmom
#pregnancyjourney

SET NUTIRISI KEHAMILAN selalu menjadi pilihan hati bakal-bakal mommies sekarang kerana nutrisi nutrisi vitamin dalam set ini cukup lengkap untuk menemani perjalanan mommies selama 9 bulan untuk bertemu buah hati tercinta โค
.
Vitamin Shaklee adalah vitamin semulajadi. Kalau dah semulajadi, ianya mudah diserap serta tiada kesan kimia berbahaya untuk jangka masa panjang kepada ibu dan bayi. .
Antara supplement yang boleh diamalkan semasa kehamilan:
.
1) Vita-Leaยฎ Iron Formula
-Membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi
.
2) Sustained Release Vita-C
- Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
- Membantu Penyerapan iron ---- kalau tak cukup Vitamin C, makanlah Iron sekapal pun takkan diserap oleh badan
.
3) B-Complex
- Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri
.
4) Ostematrix
- Baby serap almost 90% kalsium ibu.
- Jika si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua
.
5) ESP
- Memberikan tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam
- Membantu untuk memperoleh kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain
-Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal & inshaaAllah kulit baby pun cantik nanti
.
6) OMEGA GUARD
- Boleh diambil selepas masuk Trimester KEDUA dan boleh proceed sehingga Trimester KETIGA
.
InsyaAllah pengambilan Omega dapat membantu dalam perkembangan minda bayi supaya lebih active dan cepat belajar
.
Setiap pembelian SET KEHAMILAN akan dapat SPECIAL GIFT & SPECIAL PRICE dari Farah ๐Ÿ˜ So apa tunggu lagi?
.
Order & pertanyaan
FARAH ๐Ÿ“ฒ 014 533 9557
Trusted Shaklee Distributor
.
#shakleemalaysia #shakleemurah #shakleekualalumpur #shaklee #setmengandung #setmengandungshaklee #setmengandungmurah #ibumengandung #supplementmenga

Sila bantu perubahan positif anak2 sekolah. Sila share di group2 whatsapp, telegram .

Ayat2 positif affirmation yg didengar, dibaca atau dilihat memberi isyarat kpd minda bawah sedar utk mencapainya. Ini membantu pelajar berubah secara positif dan memudahkan guru.
.
Nama.
Ikrar maju jaya diri.
.

Konsep.
1. Positif affirmation menggunakan kuasa minda dan minda bawah sedar.
2. Ayat2 bermula dengan perkataan SAYA.
3. Ayat2 menyatakan perkara/proses perubahan berkenaan sedang berjalan .

Kesan kpd pelajar.
Minda bawah sedar (subconcious mind) menarik sikap dan kelakuan manusia ke arah perkara tersebut bila dibaca berulangkali.
.

Contoh positive affirmation byk di youtube

https://youtu.be/Rv3ejDal7vE

https://youtu.be/zXfUoZzCNOw

Cadangan Cara Pelaksanaan
1. Seorang pelajar membaca dahulu satu ayat. Semua pelajar membaca bersama selepasnya.

2. Tangan kanan genggam (genggaman juara) dan letak di dada kiri. Tangan kiri lurus ke bawah.
Atau cara yang sesuai.
.

Tempat2 atau masa2 pelaksanaan.
1. Di perhimpunan harian.
2. Di kelas.
3. Masa perjumpaan koku.
4. Masa guru relief.
.

Guru2 boleh bg cadangan lain2 ayat affirmation ikut 9 aspek yg ada atau boleh tambah lg aspek2 yg tertinggal.

9 aspek fokus dan ucapan ikrar.

1. Halatuju
Saya berguna kpd diri sendiri, ibubapa, agama, masyarakat dan negara Malaysia.
.

2. Sahsiah
Saya beradab mulia yang menjadikan saya manusia hebat, cemerlang berjaya di dunia dan akhirat.
.

3. Disiplin
Saya sangat berdisiplin menguruskan diri dan pelajaran .

4. Akademik
Saya sangat fokus dan usaha bersungguh2 mencapai prestasi akademik terbaik.
.

5. Kokurikulum
Saya bersemangat tinggi mencapai kemenangan dalam pertandingan dan mengharumkan nama sekolah.
.
6. Keceriaan
Saya menghargai keindahan dan kebersihan kelas dan kawasan sekolah
.
7. Komunikasi
Saya berkomunikasi menggunakan kata2 positif sebagai doa
.
8. Pemikiran
Saya berfikiran positif meningkatkan potensi diri dalam kehidupan
.
9. Komitmen.
Masa depan saya tanggungjawab saya
.
Aamiinn ya Allah.
.
.
. . *Ayat2 di atas boleh juga dlm bentuk mural, papan tanda di dinding bangunan atau banner di kawasan sekolah atau di dlm kelas.
.
Kesedaran Asas Kebenaran

๐ŸŒบKEISTIMEWAAN SHAKLEEBABY ๐ŸžShakleeBabyย telah Diuji oleh Pakar Paediatrik ๐ŸžDihasilkan menggunakan bahan semulajadi dan organik(telah disahkan status organiknya) ๐ŸžMelalui pelbagai ujian klinikal sebelum dipasarkanpH seimbang ๐ŸžTidak menyebabkan alahan kepada bayi ๐ŸžKesemua produk Shaklee Baby telah terbukti Selamat, Lembut dan Organik

100% bebas daripada;

Paraben1,
4-dioxan
Natrium Lauril Sulfat
Phthalates
Bhispenol-A(BPA)
Formaldehide
Warna tiruan atau wangian

Nak tahu lebih details layari http://www.wasap.my/60185783244

Dapatkan suplimen daripada agen shaklee anda Hidayah Yaacob

Cod available
#slimriver
#tgmalim
#behrang
#sungkai

#shakleebaby #massageoil #bebasparaben #bebasbahankimia #organik #shakleebest #shakleebyibuMIZ #shakleeslimriver #shakleemalaysia #trustedseller

ESP + OMEGA GUARD PERFECT COMBO๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
Sebab ESP ni boleh mengawal selera makan. Setiap bancuhan ESP ni dapat bagi rasa kenyang yg lama.
-
Kenyang yg berkhasiat tau bkn diet yg tk cukup nutrien sbb tk makan nasi. Dalam masa yang sama boleh kurang kan pengambilan karbohidrat๐Ÿ’ช๐Ÿผ
.
OMEGA GUARD ni mampu bakar lemak sampai lapisan paling dalam. Bakar secara pelahan sebab tu sihat dan selamat.
-
OMEGA GUARD ni tinggi dengan myk ikan yg berkualiti dan tulen. Sangat bagus utk saluran darah, otak, penghadaman dan jantung.
.
[FAQ] Ade kesan sampingan tak?
๐ŸŒธ tenaga bertambah
๐ŸŒธ kulit jd glowing dan bersih
๐ŸŒธ tiada lg blackhead dan whitehead
.
Price, orders and consultation
Seha
0176746568
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #shakleemalaysia #espshaklee #omegaguard #herblax #shaklee #shakleeshahalam #shakleebtp #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleerawang #shakleesgbuloh

FABULOUS FEBRUARY SALES โค๏ธโค๏ธ Nak tahu #bestseller produk shaklee?
Collagen Powder Shaklee !! Sesuai untuk sesiapa mempunyai masalah :

1) Parut jerawat yang berlubang
2) Untuk yang mempunyai masalah jerawat tompok hitam - Sesuai consume collagen shaklee , kalau awal awal tak jaga , nanti jeragat boleh jadi kekal , susah untuk hilang
3) Untuk yang focus nak mencerahkan kulit satu badan

Antara kebaikan collagen powder + memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
+Merawat jerawat
+Menghilangkan jeragat
+Mengatasi masalah keguguran rambut +Membantu proses detoksifikasi
+Mengurangkan keradangan
+Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
+Menyokong kesihatan tulang & lutut
+Menyokong kesihatan sendi
+Menyokong kesihatan mata yg lebih baik

Berminat boleh klik Link dibio atas tanpa perlu save nombor pun ๐Ÿ‘๐Ÿป Kak Sena | ๐Ÿ“ฒ 011 3314 7039
๐Ÿ“ฎ POS SELURUH MALAYSIA

#shakleemalaysia #shakleemurah #sayamakansayajual #sayajual #shakleerawang #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeuitm #shakleelover #shakleepromo #shakleebandartasikputeri #milkbooster #setberpantang #setibuhamil #setjerawat #vitaminc #detox #setkurus #sayajualshaklee #setcantik #ESP #nutriwhiteshaklee #skincare #collagenshaklee #shakleekotadamansara

Sila bantu perubahan positif anak2 sekolah. Sila share di group2 whatsapp, telegram .

Ayat2 positif affirmation yg didengar, dibaca atau dilihat memberi isyarat kpd minda bawah sedar utk mencapainya. Ini membantu pelajar berubah secara positif dan memudahkan guru.
.
Nama.
Ikrar maju jaya diri.
.

Konsep.
1. Positif affirmation menggunakan kuasa minda dan minda bawah sedar.
2. Ayat2 bermula dengan perkataan SAYA.
3. Ayat2 menyatakan perkara/proses perubahan berkenaan sedang berjalan .

Kesan kpd pelajar.
Minda bawah sedar (subconcious mind) menarik sikap dan kelakuan manusia ke arah perkara tersebut bila dibaca berulangkali.
.

Contoh positive affirmation byk di youtube

https://youtu.be/Rv3ejDal7vE

https://youtu.be/zXfUoZzCNOw

Cadangan Cara Pelaksanaan
1. Seorang pelajar membaca dahulu satu ayat. Semua pelajar membaca bersama selepasnya.

2. Tangan kanan genggam (genggaman juara) dan letak di dada kiri. Tangan kiri lurus ke bawah.
Atau cara yang sesuai.
.

Tempat2 atau masa2 pelaksanaan.
1. Di perhimpunan harian.
2. Di kelas.
3. Masa perjumpaan koku.
4. Masa guru relief.
.

Guru2 boleh bg cadangan lain2 ayat affirmation ikut 9 aspek yg ada atau boleh tambah lg aspek2 yg tertinggal.

9 aspek fokus dan ucapan ikrar.

1. Halatuju
Saya berguna kpd diri sendiri, ibubapa, agama, masyarakat dan negara Malaysia.
.

2. Sahsiah
Saya beradab mulia yang menjadikan saya manusia hebat, cemerlang berjaya di dunia dan akhirat.
.

3. Disiplin
Saya sangat berdisiplin menguruskan diri dan pelajaran .

4. Akademik
Saya sangat fokus dan usaha bersungguh2 mencapai prestasi akademik terbaik.
.

5. Kokurikulum
Saya bersemangat tinggi mencapai kemenangan dalam pertandingan dan mengharumkan nama sekolah.
.
6. Keceriaan
Saya menghargai keindahan dan kebersihan kelas dan kawasan sekolah
.
7. Komunikasi
Saya berkomunikasi menggunakan kata2 positif sebagai doa
.
8. Pemikiran
Saya berfikiran positif meningkatkan potensi diri dalam kehidupan
.
9. Komitmen.
Masa depan saya tanggungjawab saya
.
Aamiinn ya Allah.
.
.
. . *Ayat2 di atas boleh juga dlm bentuk mural, papan tanda di dinding bangunan atau banner di kawasan sekolah atau di dlm kelas.
.
Kesedaran Asas Kebenaran

Sila bantu perubahan positif anak2 sekolah. Sila share di group2 whatsapp, telegram .

Ayat2 positif affirmation yg didengar, dibaca atau dilihat memberi isyarat kpd minda bawah sedar utk mencapainya. Ini membantu pelajar berubah secara positif dan memudahkan guru.
.
Nama.
Ikrar maju jaya diri.
.

Konsep.
1. Positif affirmation menggunakan kuasa minda dan minda bawah sedar.
2. Ayat2 bermula dengan perkataan SAYA.
3. Ayat2 menyatakan perkara/proses perubahan berkenaan sedang berjalan .

Kesan kpd pelajar.
Minda bawah sedar (subconcious mind) menarik sikap dan kelakuan manusia ke arah perkara tersebut bila dibaca berulangkali.
.

Contoh positive affirmation byk di youtube

https://youtu.be/Rv3ejDal7vE

https://youtu.be/zXfUoZzCNOw

Cadangan Cara Pelaksanaan
1. Seorang pelajar membaca dahulu satu ayat. Semua pelajar membaca bersama selepasnya.

2. Tangan kanan genggam (genggaman juara) dan letak di dada kiri. Tangan kiri lurus ke bawah.
Atau cara yang sesuai.
.

Tempat2 atau masa2 pelaksanaan.
1. Di perhimpunan harian.
2. Di kelas.
3. Masa perjumpaan koku.
4. Masa guru relief.
.

Guru2 boleh bg cadangan lain2 ayat affirmation ikut 9 aspek yg ada atau boleh tambah lg aspek2 yg tertinggal.

9 aspek fokus dan ucapan ikrar.

1. Halatuju
Saya berguna kpd diri sendiri, ibubapa, agama, masyarakat dan negara Malaysia.
.

2. Sahsiah
Saya beradab mulia yang menjadikan saya manusia hebat, cemerlang berjaya di dunia dan akhirat.
.

3. Disiplin
Saya sangat berdisiplin menguruskan diri dan pelajaran .

4. Akademik
Saya sangat fokus dan usaha bersungguh2 mencapai prestasi akademik terbaik.
.

5. Kokurikulum
Saya bersemangat tinggi mencapai kemenangan dalam pertandingan dan mengharumkan nama sekolah.
.
6. Keceriaan
Saya menghargai keindahan dan kebersihan kelas dan kawasan sekolah
.
7. Komunikasi
Saya berkomunikasi menggunakan kata2 positif sebagai doa
.
8. Pemikiran
Saya berfikiran positif meningkatkan potensi diri dalam kehidupan
.
9. Komitmen.
Masa depan saya tanggungjawab saya
.
Aamiinn ya Allah.
.
.
. . *Ayat2 di atas boleh juga dlm bentuk mural, papan tanda di dinding bangunan atau banner di kawasan sekolah atau di dlm kelas.
.
Kesedaran Asas Kebenaran

SET NUTIRISI KEHAMILAN selalu menjadi pilihan hati bakal-bakal mommies sekarang kerana nutrisi nutrisi vitamin dalam set ini cukup lengkap untuk menemani perjalanan mommies selama 9 bulan untuk bertemu buah hati tercinta โค
.
Vitamin Shaklee adalah vitamin semulajadi. Kalau dah semulajadi, ianya mudah diserap serta tiada kesan kimia berbahaya untuk jangka masa panjang kepada ibu dan bayi. .
Antara supplement yang boleh diamalkan semasa kehamilan:
.
1) Vita-Leaยฎ Iron Formula
-Membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi
.
2) Sustained Release Vita-C
- Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
- Membantu Penyerapan iron ---- kalau tak cukup Vitamin C, makanlah Iron sekapal pun takkan diserap oleh badan
.
3) B-Complex
- Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri
.
4) Ostematrix
- Baby serap almost 90% kalsium ibu.
- Jika si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua
.
5) ESP
- Memberikan tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam
- Membantu untuk memperoleh kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain
-Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal & inshaaAllah kulit baby pun cantik nanti
.
6) OMEGA GUARD
- Boleh diambil selepas masuk Trimester KEDUA dan boleh proceed sehingga Trimester KETIGA
.
InsyaAllah pengambilan Omega dapat membantu dalam perkembangan minda bayi supaya lebih active dan cepat belajar
.
Setiap pembelian SET KEHAMILAN akan dapat SPECIAL GIFT & SPECIAL PRICE dari Farah ๐Ÿ˜ So apa tunggu lagi?
.
Order & pertanyaan
FARAH ๐Ÿ“ฒ 014 533 9557
Trusted Shaklee Distributor
.
#shakleemalaysia #shakleemurah #shakleekualalumpur #shaklee #setmengandung #setmengandungshaklee #setmengandungmurah #ibumengandung #supplementmenga

Shaklee Collagen Powder ni takde perisa tambahan dan diperbuat dari sisik ikan merah yang tahan lasak dan mempunyai kolagen yang berkualiti tinggi.

Kenapa perlukan kolagen yang TAHAN LASAK?
Sebab kolagen merupakan gentian tisu yang mudah rosak dan kendur akibat tindakan tekanan ke atasnya dan bahan kimia.

Sisik ikan merah mampu menahan tekanan dasar laut yang tinggi dan hidup sehingga 5000m di dasar lautan dan bebas dari pencemaran dan sisa toksik. Ia sangat ELASTIK dan mempunyai kadar KELEMBAPAN yang tinggi. Molekulnya halus dan mudah diserap oleh badan.
.
.

Seriously best and rugi gila uolss tak try!
.

Confirm best & tak menyesal dengan EFFECT SUPERB dia!
.
. .
Now tengah ada SPECIAL OFFER so boleh lah grab Collagen Powder dengan SPECIAL OFFER ๐Ÿ˜
. .
SEBARANG ORDER & PERTANYAAN ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
.
๐Ÿ“ฒ whatapps Lea | 010 3017003
.
๐Ÿ“ฎ Postage worldwide | Everyday ๐Ÿ˜˜
.
.
#setkulitcantik #collagenshaklee #sayajualshaklee #shakleemurah #shakleemalaysia #collagenpowder #collagenpowdershaklee #collagenpowdershakleemurah #collagenshakleemurah

Selain sisik ikan merah, dalam SHAKLEE COLLAGEN POWDER nih, bukan ada kolagen je tau, tapi ia menggabungkan bahan- bahan lain yang bertujuan untuk penyerapan kolagen ke dalam badan, meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan membantu kesihatan dan kecantikan luar dalam.

Bahan selain Sisik ikan Merah dalam Shaklee Collagen POwder: .
.
โœ… Probiotik Lactobacillus acidophilus- untuk meningkatkan penyerapan kolagen dalam usus kecil .
.
โœ… Ekstrak biji Camellia Japonica- menghidrat dan memberi nutrisi kepasa sel serta melindungi kulit dari radikal bebas. Turut baik untuk menurunkan kadar kolesterol .
.
โœ… Ekstrak Pfaffia- penting untuk pertumbuhan rambut yang sihat, penghasilan hormon dan membuat kulit lembut dan licin .
.
โœ… Vitamin C- menggalakkan penghasilan kolagen dan antioksidan penting .
.
โœ… B Complex- meningkatkan metabolik badan untuk penghasilan kolagen dan menyokong sistem saraf yang baik .
.
โœ… Ekstrak Kulit Kerangan Laut- sumber glucosamine yang penting untuk melicinkan pergerakan sendi
.
.

Seriously best and rugi gila uolss tak try!
.

Confirm best & tak menyesal dengan EFFECT SUPERB dia!
.
. .
Now tengah ada SPECIAL OFFER so boleh lah grab Collagen Powder dengan SPECIAL OFFER ๐Ÿ˜
. .
SEBARANG ORDER & PERTANYAAN ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
.
๐Ÿ“ฒ whatapps Lea | 010 3017003
.
๐Ÿ“ฎ Postage worldwide | Everyday ๐Ÿ˜˜
.
.
#setkulitcantik #collagenshaklee #sayajualshaklee #shakleemurah #shakleemalaysia #collagenpowder #collagenpowdershaklee #collagenpowdershakleemurah #collagenshakleemurah

Most Popular Instagram Hashtags