[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shakleelarkin

5485 posts

TOP POSTS

Nak kurus dengan sihat? Shaklee lah jawab.. lihat testimoni ni.. dengan tips2 lain yg berkesan mampu kurus dalam masa tak sampai setahun..fuyooo😱😱😱 Nak dapatkan Shaklee dgn harga menakjubkan? Jom wasap

Amizah Hussin
Your trusted agent shaklee
☎0187848826

#shakleejb #shakleejohor #shakleejohormurah #shakleehargapromo #shakleehargaahli #shakleehargastudents #shakleemurah #utm #shakleeutm #shakleetampoi #shakleekempas #shakleelarkin #shakleebbu #shakleeskudai #instaporn #instagram #ootd #shakleecodjb #foodporn #shakleesabahmurah #joinahlishaklee #sideincomes #johorbahru #duitsampingan #fattzura #jdt #ikeatebrau #milkbooster #setkurusmurah #kuruscepat

Dengan rangkaian set kecantikan shaklee, kini anda mampu miliki kulit cantik dan sihat secara semulajadi.
Jom tengok kebaikan setiap satu item ini:- 🌺SR Vitamin c - Merangsang pembentukan kolagen yang merawat kedutan. Mencantikkan kulit dan melambatkan penuaan. 🌺Vita E complex - Melambatkan penuaan dan mengurangkan garis halus, parut, jerawat dan bintik di muka. 🌺Esp - asid amino yang baik sebagai kunci kepada wajah awet muda. Merangsang pembentukan semula kulit dan otot.

Untuk dapatkan maklumat lanjut dan harga istimewa, WhatsApp📲 Miza 0187848826 sekarang

#shakleemurah#shakleemurahsangat#shakleepalingmurah#shakleehargastudents#shakleehargapromo#shakleehargaahli#shakleejb#shakleejohor#shakleeskudai#shakleetampoi#shakleelarkin#shakleekempas#shakleebbu#shakleejohormurah#shakleesingapore#shakleesarawakpalingmurah#shakleebrunei#shakleesg#sethamil#setpantang#setcantikmurah#sembelit#setjerawat#espmurah#shakleecodjb#gegarvaganza#ubatjerawat

Tahukah anda yang penyakit-penyakit berikut disebabkan masalah penuaan? * Diabetes
* Kolestrol tinggi
* Penyakit Kardiovaskular (Jantung)
* Tekanan Darah Tinggi
* Alzheimer atau nyanyuk
* Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang
* Gout
* Letih
* Metabolisme badan RENDAH
* Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut)
* Kanser dan tumor
* Katarak dan masalah mata
* Masalah saraf

Sebab itu semakin umur bertambah semakin risiko tinggi nak dapat masalah kesihatan.

Tahukah anda vivix adalah supplemen anti-aging?

Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Nak dapatkan Vivix™ dengan harga promosi bulan ini?
Whatsapp saja ➡ Miza 0187848826.. #shakleebymiza#shakleepromo #shakleejohor #kanser
#shakleejb #shakleeskudai #penawarkanser #shakleetampoi #shakleelarkin #shakleesingapore #barah #shakleebrunei #shakleemurahmalaysia #johorbahru #awetmuda
#shakleecodjb #cantikcepat #setjerawat
#setslimmingshaklee #vivixmurah
#berhentirokok #setpantang #postnatalset
#setpantangmurah #setpantangshaklee #strok #penawarkanser #kolestrol #gegarvaganza#paradigm

Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. *Kebaikan Vivix Shaklee* ✅ Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan ✅ Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
✅ Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
✅ Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
✅ Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
✅ Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
✅ Membantu merawat penyakit parkinson
✅ Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
✅ Meningkatkan kesihatan imum badan
✅ Menggalakan kesihatan keseluruhan

Ingin vivix dengan harga terlajak milik? Whatsapp saja ➡ Miza 0187848826.. #shakleebymiza#shakleepromo #shakleejohor #shakleehargaahli
#shakleejb #shakleeskudai #shakleekempas #shakleetampoi #shakleebbu #shakleelarkin #shakleesingapore #shakleesg #shakleemurahmalaysia #johorbahru
#shakleecodjb #cantikcepat #setjerawat
#setslimmingshaklee #vivixmurah
#alfalfamurah #berhentirokok #setmenyusumurah #bellpalsy
#setpantangmurah #setpantangshaklee #strok #penawarkanser #kolestrol #gegarvaganza#paradigm

VITAMIN UNTUK MATA
============================ Carotomax Shaklee direka khas untuk membantu : 💐Mempertingkatkan Penglihatan dengan menghasilkan 'visual ungu' yang membolehkan kita mengekalkan penglihatan di dalam gelap. 💐Membantu mengurangkan masalah mata yang rabun dan kering.
💐Membantu mengurangkan penyakit katarak dan glaucoma.
💐Membantu mengatasi kelesuan mata akibat menghadap komputer dan smartphone terlalu lama.
💐Membantu mengurangkan masalah mata lebam 'eye bag' gegelung lebam di bawah mata.
💐Melindungi lapisan luar kornea mata. Sangat bagus untuk mereka yang kerap menggunakan komputer.

Whatsapp ğŸ“ž Miza 0187848826

#shakleemurah#shakleemurahjb#shakleemurahjohor#shakleemurahmalaysia#shakleehargaahli#shakleejohormurah#belishakleemurah#shakleetermurah#shakleetampoi#shakleeskudai#shakleebbu#shakleelarkin#shakleekempas#shakleeuitm#shakleesingaporemurah#shakleesgmurah#shakleesarawakpalingmurah#shakleesabahmurah#shakleeselangormurah#shakleecodjb#carotomaxhargaahli#carotomaxmurah#penawarrabun#penawarkatarak#seagames#sehatisejiwa#diabetes#rabun#katarak#eyebag

Ke BRANCH SHAKLEE semalam rembat sebotol VIVIX untuk customer tersayang. .
🌸PROMO DISEMBER 2017🌸
.
✅ Beli 2 botol VIVIX diskaun 5%
✅ Beli 6 botol VIVIX percuma 1 botol VIVIX
.
Haaa siapa nak grab VIVIX ni la masanya.
Sangat2 berbaloi sebab banyak sangat potongan.
.
Ikhtiar untuk MENJADI LEBIH SIHAT, AWET MUDA dan BERTENAGA.
.
#vivixpromo #vivixmurahsangat #vivixcodjb #vivixcodjohor #shakleemurah #shakleebbu #shakleetampoi #shakleelarkin #shakleelarkinidaman #shakleeuitm #uitmpasirgudang #kesihatandalaman #kesihatanwanita #bersalinczer

Siapa suka tengok k-pop? Cantik-cantik kan artisnya? Putih gebu gitu kulitnya. Yelah.. walaupun kebanyakannya diaorang plastic surgery, tapi masih ada lagi yg neutral beauty kan?

Tahu tak, pakar nutrisi mengatakan yang orang Korea ni cantik-cantik kulit nya sebab diaorang suka makan bawang putih. Tak sangka pula dengan pengambilan bawang putih pun boleh jadi cantik kan?

Jom kita tengok siapa lagi yg Perlukan Garlic ni:- 🌹Orang yang alami keputihan.
🌹Ibu hamil yang ada keputihan.
🌹Orang yang ada darah tinggi.
🌹Orang yang ada selesema-antibiotik semulajadi
🌹Orang yg alami nafas berbau-memusnahkan bakteria
🌹Orang yang ada alergik
🌹Orang yang alami sakit perut-diarrhea-membunuh bakteria dan parasit.
🌹Orang yang ada gout-kurangkan sakit dan bengkak.
🌹Orang sering mengalami kembung perut.
🌹Orang yg mempunyai alahan seperti hidung sensitif.
🌹Orang yg ingin melakukan detoksifikasi.
🌹Wanita atau lelaki yg ingin menurunkan tahap kolesterol.

Wahhh.. banyak kan manfaatnya? Jom la.. ape lagi, dapatkan lah sebotol untuk setiap rumah. Bukan dapat kulit cantik je taw 😉

Whatsapp miza ye 0187848826!

#shakleemurah#shakleemurahsangat#shakleepalingmurah#shakleehargastudents#shakleehargapromo#shakleehargaahli#shakleejb#shakleejohor#shakleeskudai#shakleetampoi#shakleelarkin#shakleekempas#shakleebbu#shakleejohormurah#shakleesingapore#shakleesarawakpalingmurah#shakleebrunei#shakleesg#keputihan#resdun#setcantikmurah#rawatjerawat#setjerawat#garlicshakleemurah#shakleecodjb#syurgayangkedua#kulitlicin

Apa itu LECITHIN ??? ✔pengemulsi semulajadi yang bertindak dengan cara melekat pada lemak dalam darah seterusnya mengapung dan mengelakkan dari lemak degil tersebut melekat pada dinding membran.
✔Mengandungi sumber semulajadi daripada kekacang soya di mana setiap kapsul mengandungi 520mg lecithin soya termasuk 80mg kolina dan 48mg inositol. ✔Dirembeskan oleh tubuh akan menghasilkan acetyl-kolin, inositol, fosforus dan lemak tak tepu.

3 Manfaat Utama Lecithin untuk Kurus: 💓Menyerap vitamin yang larut lemak - membantu tubuh anda dalam penyerapan vitamin A, D, E dan K yang merupakan vitamin larut lemak. 💓Bertugas sebagai pemecah lemak dan kolestrol - Lecithin bertindak menjadi pembersih saluran darah. Pengambilannya membantu mengemulsi dan metabolisma lemak, kolestrol dan trigliserid dalam tubuh kita. 💓Pelangsingan - pengambilan Lecithin dalam kuantiti yang maksimum membantu mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang lebih seimbang dan menghalang obesiti.

Whatsapp 0187848826 miza

#shakleebymiza#shakleepromo #shakleejohor #shakleehargaahli
#shakleejb #shakleeskudai #shakleekempas #shakleetampoi #shakleebbu #shakleelarkin #shakleesingapore #shakleesg #shakleebrunei #shakleemurahmalaysia #utm
#shakleecodjb #lecithinmurah
#setslimmingshaklee #setpantangshaklee
#alfalfamurah #lecithinshakleemurah #setmenyusumurah #ikeatebrau
#myvibaru #senangkurus #milkbooster #kuruscepat #kolestrol #johorbahru #gegarvaganza

MOST RECENT

DAH LAMA KENA GASTRIK?

El dulu pun ada gastrik teruk masa zaman belajar. Alhamdulillah sekarang dah baik. Stress kot masa zaman belajar, makan tak tentu masa (kononnya) 😅
.
.
Antara customer el yang ramaiiii approach untuk minta consultation ialah yang ada masalah GASTRIK (selain yang nak cari set pantang, ibu hamil dan masalah kulit muka)
.
.
Set gastrik ni memang highly recommended untuk korang yang ada gastrik
.
.
Ada sorang kakak ni, dia ada masalah gastrik yang teruk sampai ulser. Bila tengok pakai camera, dah macam sisik ikan usus dia.
.
.
Keluar masuk hospital dah selalu sangat. Kakak ni masuk hospital swasta di Brunei dan Malaysia
.
.
Mulanya, dia pun skeptical dengan vitamin ni. "Yeke vitamin boleh atasi gastrik aku"
.
.
Tapi dia try jugak. Dan dia tak sangka dalam masa yang singkat dah ada rasa kesan positif. Terus kakak ni konsisten minum esp dan vitamin gastrik lain
.
.
Dia cakap dia rasa betul-betul sembuh dalam lebih kurang 6 bulan. Selama tempoh 6 bulan tu, dah memang rasa kesan positifnya.
.
.
Terus jatuh cinta kakak ni kat shaklee 💖
.
.
Korang yang ada masalah gastrik, cuba la set ni.

Gastrik tak boleh di biarkan. Boleh melarat jadi ulser tau. Nak pergi kerja pun tak syok huhu
.
.
Kalau nak dapatkan consultation dan set gastrik, boleh contact el ya 💖

Whatsapp : 016-7113576
.
#gastrik #gastrikshaklee #pedihuluhati #espshaklee #esp #peppermintginger #ostematrix #shakleekulai #shakleesenai #shakleetamanmolek #shakleepasirgudang #shakleelarkin #shakleetamandaya #shakleebbu #shakleesingapore #shakleesaleng #shakleesafe #shakleeover100years #shakleeworks #healthiswealth

Ada yang bertanye post sy sebelum nie tentang polifenol... Produk baru Shaklee ke? Tak la u... Nie produk lama... Produk exclusive Shaklee... 😍 Polifenol nie ada dlm produk #vivixshaklee nie...
.
🌼Bulan nie ada promo vivix tau... BUY 2 LESS 5% atau BUY 6 FREE 1... Berminat bole WHATSAPP/TELEGRAM 019-7612681

#shakleebbu #shakleelarkin #shakleekempas #shakleetampoi #shakleetebrau #shakleejb #shakleejohor #shakleesingapore #polifenol #polyphenol

Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. *Kebaikan Vivix Shaklee* ✅ Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan ✅ Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
✅ Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
✅ Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
✅ Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
✅ Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
✅ Membantu merawat penyakit parkinson
✅ Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
✅ Meningkatkan kesihatan imum badan
✅ Menggalakan kesihatan keseluruhan

Ingin vivix dengan harga terlajak milik? Whatsapp saja ➡ Miza 0187848826.. #shakleebymiza#shakleepromo #shakleejohor #shakleehargaahli
#shakleejb #shakleeskudai #shakleekempas #shakleetampoi #shakleebbu #shakleelarkin #shakleesingapore #shakleesg #shakleemurahmalaysia #johorbahru
#shakleecodjb #cantikcepat #setjerawat
#setslimmingshaklee #vivixmurah
#alfalfamurah #berhentirokok #setmenyusumurah #bellpalsy
#setpantangmurah #setpantangshaklee #strok #penawarkanser #kolestrol #gegarvaganza#paradigm

Collagen powder shaklee yang superb KESAN dan ade jaminan 8 mggu kesan optimum DAH ADE STOK! tppp LIMITED!! Jom order skrg ya! ♥Kolagen sangat penting untuk tulang dan sama pentingnya kalsium diperlukan untuk tulang yang sihat. Kolagen dapat menguatkan tulang dan mengelakkan ia rapuh lagi-lagi semakin meningkat usia. ♥Kolagen juga mengurangkan kesakitan dan geseran pada sendi-sendi anggota badan. ♥Bermanfaat untuk mata kerana kornea mata memerlukan kolagen dalam membantu mengekalkan otot mata supata tetap anjal. ♥Memastikan otak dimana kolagen membantu meng-optimakan serapan nutrisi penting yang diperlukan untuk otak.

Whatsapp ➡ Miza 0187848826

#shakleemurah#shakleemurahjb#shakleemurahjohor#shakleemurahmalaysia#shakleehargaahli#shakleejohormurah#belishakleemurah#shakleetermurah#shakleetampoi#shakleeskudai#shakleebbu#shakleelarkin#shakleekempas#shakleeuitm#shakleesingaporemurah#shakleesgmurah#ikeatebrau#johorbahru#jdt#codjb#shakleecodjb#shakleepalingmurah#kolagenmurah#collagenmurah#cantikcepat#kulitgebu#setjerawat

Siapa suka tengok k-pop? Cantik-cantik kan artisnya? Putih gebu gitu kulitnya. Yelah.. walaupun kebanyakannya diaorang plastic surgery, tapi masih ada lagi yg neutral beauty kan?

Tahu tak, pakar nutrisi mengatakan yang orang Korea ni cantik-cantik kulit nya sebab diaorang suka makan bawang putih. Tak sangka pula dengan pengambilan bawang putih pun boleh jadi cantik kan?

Jom kita tengok siapa lagi yg Perlukan Garlic ni:- 🌹Orang yang alami keputihan.
🌹Ibu hamil yang ada keputihan.
🌹Orang yang ada darah tinggi.
🌹Orang yang ada selesema-antibiotik semulajadi
🌹Orang yg alami nafas berbau-memusnahkan bakteria
🌹Orang yang ada alergik
🌹Orang yang alami sakit perut-diarrhea-membunuh bakteria dan parasit.
🌹Orang yang ada gout-kurangkan sakit dan bengkak.
🌹Orang sering mengalami kembung perut.
🌹Orang yg mempunyai alahan seperti hidung sensitif.
🌹Orang yg ingin melakukan detoksifikasi.
🌹Wanita atau lelaki yg ingin menurunkan tahap kolesterol.

Wahhh.. banyak kan manfaatnya? Jom la.. ape lagi, dapatkan lah sebotol untuk setiap rumah. Bukan dapat kulit cantik je taw 😉

Whatsapp miza ye 0187848826!

#shakleemurah#shakleemurahsangat#shakleepalingmurah#shakleehargastudents#shakleehargapromo#shakleehargaahli#shakleejb#shakleejohor#shakleeskudai#shakleetampoi#shakleelarkin#shakleekempas#shakleebbu#shakleejohormurah#shakleesingapore#shakleesarawakpalingmurah#shakleebrunei#shakleesg#keputihan#resdun#setcantikmurah#rawatjerawat#setjerawat#garlicshakleemurah#shakleecodjb#syurgayangkedua#kulitlicin

Keistimewaan Vitamin E Complex Shaklee: 🌹Cuba tengok pada botolnya tertulis d-alpha tocopherol - tanda "d" bermakna ianya semulajadi, tanda "dl" adalah tanda ianya vitamin e sintetik/buatan. 🌹Kenapa perlu semulajadi? Kerana kadar penyerapannya adalah lebih baik sekurangnya 2 kali ganda berbanding vitamin E buatan. 🌹Dengan itu ianya lebih jimat dari segi kos jika kita membeli vitamin E semulajadi.
🌹Vitamin E Complex mengandungi vitamin E (d-alfa tokoferol) asli dari minyak sayuran. 🌹Ia juga mengandungi selenium yang melengkapi fungsi vitamin E. 🌹Setiap kapsul gel lembut memberikan 400IU vitamin E semulajadi dan 10mcg selenium. 🌹Membantu dalam memelihara kesihatan baik.Tanpa perasa, pewarna dan pemanis tiruan.
🌹Sekarang vitamin E telah diperbaharui dengan tambahan GRAPE SEED EXTRACT , 20 kali lebih berkuasa dari vitamin E dan 50 kali lebih berkuasa dari vitamin C.

WhatsApp ➡ Miza 0187848826

#shakleemurah#shakleemurahsangat#shakleepalingmurah#shakleehargastudents#shakleehargapromo#shakleehargaahli#shakleejb#shakleejohor#shakleeskudai#shakleetampoi#shakleelarkin#shakleekempas#shakleebbu#shakleejohormurah#shakleesingapore#shakleesarawakpalingmurah#ootd#shakleesg#nakhamil#iktiarhamil#setcantikmurah#rawatlecur#ubatparut#jeragat#vitaeshaklee#shakleecodjb#gegarvaganza

Dengan rangkaian set kecantikan shaklee, kini anda mampu miliki kulit cantik dan sihat secara semulajadi.
Jom tengok kebaikan setiap satu item ini:- 🌺SR Vitamin c - Merangsang pembentukan kolagen yang merawat kedutan. Mencantikkan kulit dan melambatkan penuaan. 🌺Vita E complex - Melambatkan penuaan dan mengurangkan garis halus, parut, jerawat dan bintik di muka. 🌺Esp - asid amino yang baik sebagai kunci kepada wajah awet muda. Merangsang pembentukan semula kulit dan otot.

Untuk dapatkan maklumat lanjut dan harga istimewa, WhatsApp📲 Miza 0187848826 sekarang

#shakleemurah#shakleemurahsangat#shakleepalingmurah#shakleehargastudents#shakleehargapromo#shakleehargaahli#shakleejb#shakleejohor#shakleeskudai#shakleetampoi#shakleelarkin#shakleekempas#shakleebbu#shakleejohormurah#shakleesingapore#shakleesarawakpalingmurah#shakleebrunei#shakleesg#sethamil#setpantang#setcantikmurah#sembelit#setjerawat#espmurah#shakleecodjb#gegarvaganza#ubatjerawat

Wow... berat turun 5kg dengan Alfalfa & omega guard!!! 😱😱😱 Seronok kan? Fungsi Alfalfa detoks badan, buang toksin manakala omega guard pula bakar lemak. Memang sesuai sgt la gandingan mantap 2 vitamin ni... Nak kan kedua2 vitamin ini pada harga yg menarik? Jom WhatsApp je ğŸ“ž miza 0187848826 sekarang 😍😍😍 #shakleemurahsangat#shakleepromo #shakleejohor #shakleehargaahli
#shakleejb #shakleeskudai #shakleekempas #shakleetampoi #shakleebbu #shakleelarkin #shakleesingapore #shakleesg #shakleebrunei#shakleesarawakmurah #shakleemurahmalaysia #shakleestudentprice
#shakleecodjb #flawlessskin #lecithinmurah
#setslimmingshaklee #setpantangshaklee
#alfalfamurah #lecithinshakleemurah #setmenyusumurah #vitaminmurahshaklee
#bengkaksusu #setmenyusushaklee #milkbooster #bakarlemak #kolestrol

Apa Kelebihan ESP Shaklee berbanding susu soya lain? 🌹Ia mempunyai kajian klinikal yang sangat ekstensif dan komprehensif dan hanya memilih soya yang berkualiti tinggi sahaja.
🌹Kacang soya yang digunakan adalah mengandungi NON GMO (non genetically modified organism) di mana ia diproses menggunakan suhu yang rendah.
🌹Setiap satu tin Soy Isolate Protein Shaklee dihasilkan daripada 30kg kacang soya dan memberikan tenaga segera dan tahan lama.
🌹Satu-satunya produk di pasaran yang mengandungi kesemua 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh.
🌹Sangat sesuai bagi pesakit kencing manis kerana kandungan Indeks Glisemik (HI) yang rendah iaitu 39.
🌹Satu hidangan soy protein ini bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu rendah lemak, tiada kolesterol, tiada asid urik dan sangat mudah diserap oleh badan.

WhatsApp 📲 miza 0187848826 untuk respond pantas dan harga kasih sayang😘

#shakleemurah#shakleemurahsangat#shakleepalingmurah#shakleehargastudents#shakleehargapromo#shakleehargaahli#shakleejb#shakleejohor#shakleeskudai#shakleetampoi#shakleelarkin#shakleekempas#shakleebbu#shakleejohormurah#shakleesingapore#shakleesarawakpalingmurah#shakleebrunei#shakleesg#sethamil#setpantang#setcantikmurah#sembelit#extraenergy#tulangpatah#espmurah#shakleecodjb#paradigm

kebaikan lain omega guard:- 🐟Mengimbangi perubahan dalam kepekatan hormon wanita yang menyebabkan PMS.
🐟Membantu meningkatkan kesuburan.
🐟Pengambilan secara berterusan menyerikan kulit.
🐟Mencegah penyakit saluran darah dan strok.
🐟DHA dan EPA mampu menentang trombosis.
🐟Merendahkan kepekatan darah dan tekanan  darah tinggi.
🐟Melicinkan saluran darah dan peredaran darah lebih lancar.
🐟Mengurangkan ketegangan dileher atau sakit kepala.
🐟Merendahkan kolestrol.
🐟Menghindarkan  pembekuan darah didalam badan.
🐟Mengawal masalah obesiti.
🐟Mencegah arteriosclerosis, myocardial infacrtion.
🐟Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung.
🐟Membantu tumbesaran  dan perkembangan otak janin.
🐟DHA merupakan nutrien utama untuk otak, sistem saraf dan retina. Ianya penting dalam 3 bulan terakhr perkembangan otak janin semasa dalam kandungan.
🐟DHA meningkatkan keupayaan ingatan dan pembelajaran.
🐟Mencegah penyakit alzheimer.
🐟Memelihara penglihatan dan pendengaran dan  mencegah migrain.
🐟Meningkatkan sistem imun dan menyihatkan paru-paru.
🐟Membaiki alahan kulit, psorisis, demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupuserythematosus) dan penyakit buah pinggang.
🐟Menentang kanser paru-paru, payudara, prostat dan kolon.
🐟Meningkatkan enterogastritis, merangsang hati selepas pembedahan.
🐟Membantu pankreas pesakit kanser untuk berfungsi dengan lebih efektif.
🐟Memelihara fungsi-fungsi sendi (arthritis).
🐟Memelihara fungsi-fungsi sendi.
Membaikpulih gout dengan berkesan.
🐟Mencegah insomnia dan mengurangkan tekanan.
🐟EPA dan  DHA berupaya menstabilkan emosi dan membantu dalam perkembangan kesihatan mental.

Jom dapatkan sekarang omega guard dgn harga promosi. Whatsapp Miza ☎ 0187848826

#shakleemurah#shakleemurahjb#shakleemurahjohor#shakleemurahmalaysia#shakleehargaahli#shakleejohormurah#setkurusmurah#kuruscepat#shakleetampoi#shakleeskudai#shakleebbu#shakleelarkin#shakleekempas#shakleeuitm#shakleesingaporemurah#shakleesgmurah#shakleesarawakpalingmurah#shakleesabahmurah#codshakleejb #shakleecodjb#shakleepalingmurah #fattzura #minyakikan #setkurus #detoks #bakarlemak #kuruscepat

Tahukah anda yang penyakit-penyakit berikut disebabkan masalah penuaan? * Diabetes
* Kolestrol tinggi
* Penyakit Kardiovaskular (Jantung)
* Tekanan Darah Tinggi
* Alzheimer atau nyanyuk
* Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang
* Gout
* Letih
* Metabolisme badan RENDAH
* Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut)
* Kanser dan tumor
* Katarak dan masalah mata
* Masalah saraf

Sebab itu semakin umur bertambah semakin risiko tinggi nak dapat masalah kesihatan.

Tahukah anda vivix adalah supplemen anti-aging?

Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Nak dapatkan Vivix™ dengan harga promosi bulan ini?
Whatsapp saja ➡ Miza 0187848826.. #shakleebymiza#shakleepromo #shakleejohor #kanser
#shakleejb #shakleeskudai #penawarkanser #shakleetampoi #shakleelarkin #shakleesingapore #barah #shakleebrunei #shakleemurahmalaysia #johorbahru #awetmuda
#shakleecodjb #cantikcepat #setjerawat
#setslimmingshaklee #vivixmurah
#berhentirokok #setpantang #postnatalset
#setpantangmurah #setpantangshaklee #strok #penawarkanser #kolestrol #gegarvaganza#paradigm

Collagen powder shaklee yang superb KESAN dan ade jaminan 8 mggu kesan optimum DAH ADE STOK! tppp LIMITED!! Jom order skrg ya! ♥Kolagen sangat penting untuk tulang dan sama pentingnya kalsium diperlukan untuk tulang yang sihat. Kolagen dapat menguatkan tulang dan mengelakkan ia rapuh lagi-lagi semakin meningkat usia. ♥Kolagen juga mengurangkan kesakitan dan geseran pada sendi-sendi anggota badan. ♥Bermanfaat untuk mata kerana kornea mata memerlukan kolagen dalam membantu mengekalkan otot mata supata tetap anjal. ♥Memastikan otak dimana kolagen membantu meng-optimakan serapan nutrisi penting yang diperlukan untuk otak.

Whatsapp ➡ Miza 0187848826

#shakleemurah#shakleemurahjb#shakleemurahjohor#shakleemurahmalaysia#shakleehargaahli#shakleejohormurah#belishakleemurah#shakleetermurah#shakleetampoi#shakleeskudai#shakleebbu#shakleelarkin#shakleekempas#shakleeuitm#shakleesingaporemurah#shakleesgmurah#ikeatebrau#johorbahru#jdt#codjb#shakleecodjb#shakleepalingmurah#kolagenmurah#collagenmurah#cantikcepat#kulitgebu#setjerawat

Nak kurus dengan sihat? Shaklee lah jawab.. lihat testimoni ni.. dengan tips2 lain yg berkesan mampu kurus dalam masa tak sampai setahun..fuyooo😱😱😱 Nak dapatkan Shaklee dgn harga menakjubkan? Jom wasap

Amizah Hussin
Your trusted agent shaklee
☎0187848826

#shakleejb #shakleejohor #shakleejohormurah #shakleehargapromo #shakleehargaahli #shakleehargastudents #shakleemurah #utm #shakleeutm #shakleetampoi #shakleekempas #shakleelarkin #shakleebbu #shakleeskudai #instaporn #instagram #ootd #shakleecodjb #foodporn #shakleesabahmurah #joinahlishaklee #sideincomes #johorbahru #duitsampingan #fattzura #jdt #ikeatebrau #milkbooster #setkurusmurah #kuruscepat

Wow.. testimoni hangat ibu menyusu yg mengamalkan supplemen Shaklee. Tak sangka susu nya bertambah😃 seronok lah si ibu.. kenyanglah anaknya.. Nak dapatkan Shaklee dgn harga menakjubkan? Jom wasap

Amizah Hussin
Your trusted agent shaklee
☎0187848826

#shakleejb #shakleejohor #shakleejohormurah #shakleehargapromo #shakleehargaahli #shakleehargastudents #shakleemurah #utm #shakleeutm #shakleetampoi #shakleekempas #shakleelarkin #shakleebbu #shakleeskudai #instaporn #instagram #ootd #shakleecodjb #foodporn #shakleesabahmurah #joinahlishaklee #sideincomes #johorbahru #duitsampingan #fattzura #jdt #ikeatebrau#setmenyusu #milkbooster

Siapa yg perlukan esp?

Disebabkan ESP merupakan protein, ia boleh diambil oleh semua golongan dan peringkat umur. Antaranya:- 💐Ibu Mengandung/berpantang/menyusu
💐Pelajar/Pekerja/individu yang mahukan tenaga segera
💐Penghidap diabetes
💐Mereka yang ada alergi
💐Penghidap gastrik
💐Mereka yang ingin turunkan berat badan
💐Mereka yang ingin kulit cantik
💐Mereka yang ingin merancang anak (kesuburan)
💐Dan lain-lain

Jom dapatkan esp yg hot 🔥 ni. Selling fast oke! WhatsApp sekarang ➡ Miza 0187848826 untuk dapatkan harga kasih sayang 😘

#shakleemurah#shakleemurahsangat#shakleepalingmurah#shakleehargastudents#shakleehargapromo#shakleehargaahli#shakleejb#shakleejohor#shakleeskudai#shakleetampoi#shakleelarkin#shakleekempas#shakleebbu#shakleejohormurah#shakleesingapore#shakleesarawakpalingmurah#shakleebrunei#shakleesg#sethamil#setpantang#setcantikmurah#sembelit#extraenergy#tulangpatah#espmurah#shakleecodjb#jdt#johorbahru

VITAMIN UNTUK MATA
============================ Carotomax Shaklee direka khas untuk membantu : 💐Mempertingkatkan Penglihatan dengan menghasilkan 'visual ungu' yang membolehkan kita mengekalkan penglihatan di dalam gelap. 💐Membantu mengurangkan masalah mata yang rabun dan kering.
💐Membantu mengurangkan penyakit katarak dan glaucoma.
💐Membantu mengatasi kelesuan mata akibat menghadap komputer dan smartphone terlalu lama.
💐Membantu mengurangkan masalah mata lebam 'eye bag' gegelung lebam di bawah mata.
💐Melindungi lapisan luar kornea mata. Sangat bagus untuk mereka yang kerap menggunakan komputer.

Whatsapp ğŸ“ž Miza 0187848826

#shakleemurah#shakleemurahjb#shakleemurahjohor#shakleemurahmalaysia#shakleehargaahli#shakleejohormurah#belishakleemurah#shakleetermurah#shakleetampoi#shakleeskudai#shakleebbu#shakleelarkin#shakleekempas#shakleeuitm#shakleesingaporemurah#shakleesgmurah#shakleesarawakpalingmurah#shakleesabahmurah#shakleeselangormurah#shakleecodjb#carotomaxhargaahli#carotomaxmurah#penawarrabun#penawarkatarak#seagames#sehatisejiwa#diabetes#rabun#katarak#eyebag

Makin HOT Set Penyusuan Shaklee sekarang, dah masuk ke dalam list MUST HAVE ITEM bagi ibu-ibu yang baru melahirkan dan mahu menyusukan anak.

Fungsi set ini adalah memperbanyakkan dan memekatkan susu ibu. Malah bukan itu saja, banyak lagi kebaikan lain yg boleh dinikmati oleh ibu menyusu. Jom kita tengok... 😊

Kelebihan ESP: 🌺Kulit semakin cantik, gebu, halus dan berseri
🌺Parut di muka jadi pudar
🌺Tenaga berpanjangan pagi ke malam
🌺Kurang letih
🌺Memberi rasa kenyang yang agak lama, sesuai bagi ibu yang nak menghilang berat badan
🌺Sistem perlindungan badan semakin bagus
🌺Mengawal paras kolestrol
🌺Menyokong kesihatan jantung dan prostat
🌺Penyerapan vitamin lain lebih baik dengan ESP
🌺Mengurangkan alergik

Kelebihan Alfalfa: 🌸Sistem penghadaman lebih baik
🌸Mengawal kolestrol dalam darah
🌸Membuang toksik dalam badan
🌸Mengurangkan masalah gastrik
🌸Membantu merawat keputihan
🌸Mengelakkan bau badan (tak payah beli deodorant)
🌸Mengurangkan asthma
🌸Memberi kesan 'Kacip Fatimah'
🌸Meningkatkan kesuburan
🌸Juga, hubungan suami isteri menjadi lebih HOT!

WhatsApp 📲 Miza untuk respond lebih pantas

#shakleemurah#codshakleejb#shakleepalingmurah#shakleecodjb#shakleehargastudents#shakleehargapromo#shakleehargaahli#shakleejb#shakleejohor#shakleeskudai#shakleetampoi#shakleelarkin#shakleekempas#shakleebbu#sethamil#milkbooster#setpantang#postnatalset#setmenyusu#alfalfamurah#perutbuncit#setcantikmurah#sembelit#detoks#setkurusmurah#gegarvaganza#ootd

Apa yang best sangat nye ostematrix ni? Haaa jom check it out dude💃

Antara manfaat Ostematrix:- ❤Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
❤Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
❤Memulihkan kekejangan, kebas-kebas, sakit tulang belakang dan simpul biawak (bagi preggy mommy)
❤Meringankan stress
❤mengelakkan gejala mudah meradang dan murung
❤Menstabilkan tekanan darah bagi memastikan tekanan darah berada tahap yang normal
❤Meringankan sakit ketika haid
❤Membantu kekal bertenaga
❤Membantu dlm masalah gastrik
❤Membantu dalam pengurusan badan
❤Membantu dalam mengatasi sembelit

Yang BEST nya Ostematrix Shaklee mengandungi gabungan 👇
kalsium karbonat, kalsium sitrat, kalsium sitrat malet, magnesium dan vitamin D yang mana ia tidak menyebabkan kita sembelit dan lebih selamat dari risiko batu karang

For more info & order
☎ Contact / whatsapp
Miza | 0187848826
Ur trusted Seller

#shakleebymiza #shakleejohor #shakleejb #shakleekempas #shakleetampoi #shakleelarkin #shakleeskudai #shakleebbu #shakleesingapore #shakleesg #shakleebrunei #shakleemurah #sakitlutut #shakleehargaahli #jdt #gastrik #ikeatebrau #myvibaru #johorbahru#ostematrixmurah #shakleecodjb#codjbshaklee #setpantang #setpantangmurah #sethamilmurah #ibuhamil #setmenyusu #sakitsendi

Keistimewaan Vitamin E Complex Shaklee: 🌹Cuba tengok pada botolnya tertulis d-alpha tocopherol - tanda "d" bermakna ianya semulajadi, tanda "dl" adalah tanda ianya vitamin e sintetik/buatan. 🌹Kenapa perlu semulajadi? Kerana kadar penyerapannya adalah lebih baik sekurangnya 2 kali ganda berbanding vitamin E buatan. 🌹Dengan itu ianya lebih jimat dari segi kos jika kita membeli vitamin E semulajadi.
🌹Vitamin E Complex mengandungi vitamin E (d-alfa tokoferol) asli dari minyak sayuran. 🌹Ia juga mengandungi selenium yang melengkapi fungsi vitamin E. 🌹Setiap kapsul gel lembut memberikan 400IU vitamin E semulajadi dan 10mcg selenium. 🌹Membantu dalam memelihara kesihatan baik.Tanpa perasa, pewarna dan pemanis tiruan.
🌹Sekarang vitamin E telah diperbaharui dengan tambahan GRAPE SEED EXTRACT , 20 kali lebih berkuasa dari vitamin E dan 50 kali lebih berkuasa dari vitamin C.

WhatsApp ➡ Miza 0187848826

#shakleemurah#shakleemurahsangat#shakleepalingmurah#shakleehargastudents#shakleehargapromo#shakleehargaahli#shakleejb#shakleejohor#shakleeskudai#shakleetampoi#shakleelarkin#shakleekempas#shakleebbu#shakleejohormurah#shakleesingapore#shakleesarawakpalingmurah#ootd#shakleesg#nakhamil#iktiarhamil#setcantikmurah#rawatlecur#ubatparut#jeragat#vitaeshaklee#shakleecodjb#gegarvaganza

Siapa yang memerlukan ALFALFA shaklee ni? Jom kita tengok. Jika anda tersenarai dalam senarai di bawah, anda wajib beli dengan saya... 😊😊😊 🌼Mereka yang mempunyai kandungan toksik yang tinggi dalam badan
🌼Mereka yang ingin merawat kulit. Disebabkan kandungan toksik yang tinggi dalam badan, keadaan kulit menjadi tidak elok
🌼Mereka yang mempunyai masalah penghadaman, gastrik & kembung perut
🌼Pesakit hepetitis
🌼Mereka yang mempunyai masalah badan berbau
🌼Mereka yang mempunyai masalah sembelit
🌼Mereka yang mempunyai kandungan kolestrol yang tinggi
🌼Penghidap darah tinggi
🌼Ibu-ibu yang ingin menambah kuantiti susu

WhatsApp Miza ğŸ“ž 0187848826 untuk pertanyaan lebih lanjut dan harga mampu milik.

#shakleemurah#shakleemurahsangat#shakleepalingmurah#shakleemurahcarisaya#shakleehargastudents#shakleehargapromo#shakleehargaahli#shakleejb#shakleejohor#shakleeskudai#shakleetampoi#shakleelarkin#shakleekempas#shakleebbu#shakleejohormurah#johorbahru#ikeatebrau#alfalfamurah#perutbuncit#setcantikmurah#sembelit#detoks#setkurusmurah#alfalfahargaahli#shakleecodjb#hudabeauty

Siapa yang memerlukan ALFALFA shaklee ni? Jom kita tengok. Jika anda tersenarai dalam senarai di bawah, anda wajib beli dengan saya... 😊😊😊 🌼Mereka yang mempunyai kandungan toksik yang tinggi dalam badan
🌼Mereka yang ingin merawat kulit. Disebabkan kandungan toksik yang tinggi dalam badan, keadaan kulit menjadi tidak elok
🌼Mereka yang mempunyai masalah penghadaman, gastrik & kembung perut
🌼Pesakit hepetitis
🌼Mereka yang mempunyai masalah badan berbau
🌼Mereka yang mempunyai masalah sembelit
🌼Mereka yang mempunyai kandungan kolestrol yang tinggi
🌼Penghidap darah tinggi
🌼Ibu-ibu yang ingin menambah kuantiti susu

WhatsApp Miza ğŸ“ž 0187848826 untuk pertanyaan lebih lanjut dan harga mampu milik.

#shakleemurah#shakleemurahsangat#shakleepalingmurah#shakleemurahcarisaya#shakleehargastudents#shakleehargapromo#shakleehargaahli#shakleejb#shakleejohor#shakleeskudai#shakleetampoi#shakleelarkin#shakleekempas#shakleebbu#shakleejohormurah#johorbahru#ikeatebrau#alfalfamurah#perutbuncit#setcantikmurah#sembelit#detoks#setkurusmurah#alfalfahargaahli#shakleecodjb#hudabeauty

Bagaimana Gla complex membantu wanita untuk Hamil? 🌷GLA Complex membantu wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur. Perasan tak sebulan sekali seorang wanita akan mengeluarkan cecair yang sebegitu ketika subur. Namun, tak semua orang memperolehi cecair yang sebegitu ‘subur’. 🌷Di sinilah fungsi GLA untuk membantu dalam penghasilan cecair yang melambangkan kesuburan wanita itu. Cecair yang subur akan membantu sperma untuk berenang ke uterus, terus ke tiub falopio lalu bersenyawa dengan sel ovum. Bukan itu saja, cecair ini juga membantu sperma untuk terus hidup dalam tiub falopio sehingga 5 hari. Jadi, kalau tak ‘kena’ hari subur pun masih ada peluang sebab sperma masih lagi hidup di situ sehingga hari ke-5. 🌷Jadi, puan-puan  yang masih belum dikurniakan rezeki anak, atau dah pernah beranak tapi dah 5 tahun tak dapat juga anak kedua bolehlah cuba periksa cecair serviks masing-masing. Kalau cecair tu tebal, kecoklatan dan kering, itu petanda kurang baik sebab ia boleh menghalang persenyawaan. 🌷Jadi, jangan ambil ringan dalam mengenali cecair kesuburan kita yek. Bagaimana pula kalau dah subur, adakah akan terlebih subur bila ambil GLA Complex? Jawapannya tidak. GLA complex membantu mereka yang kurang subur, tetapi kalau dah subur tu memang tiadalah sampai sebulan 2-3 kali bertelur yer.

Jom dapatkan Gla complex sekarang. Wasap Miza 📲 0187848826

#shakleemurah#shakleemurahsangat#shakleepalingmurah#shaklehargaahli#shakleehargastudent#shakleeutm#shakleejb#shakleejohor#shakleekempas#shakleetampoi#shakleeskudai#shakleebbu#shakleelarkin#shakleesingapore#seagames#shakleesg#shakleebrunei#glacomplexmurah#nakhamil#setsubur#cyst#rawatfibroid#ikhtiarhamil#cepathamil

Kebaikan GLA Complex:- 🌸Membantu mengatur & mengawal kitaran haid
🌸Meningkatkan kesuburan
🌸Melegakan PMS (Pre-Menstrual Syndrom) 🌸Membantu mengatasi menopause dan gejala menopause
🌸Menguatkan kuku & rambut
🌸Kulit lebih sihat dan berseri-seri
🌸Memperlahankan proses penuaan
🌸Menguatkan imuniti badan
🌸Mengandungi Vitamin E utk menguatkan dinding arteri
🌸Menangani eczema 🌸Mengawal cholesterol 🌸Mengawal kencing manis
🌸Bagus untuk saraf
🌸Mengurangkan blood clots yang menyebabkan serangan jantung
🌸Menangani masalah prostat lelaki yg kerap kencing ☎Wassup➡0187848826

#shakleebandarbaruudajb #shakleeskudai #shakleemurah#shakleeCodJB #ikeatebrau #shakleehargamurah #shakleehargastudent
#instagram #PengedarShakleejb #shakleelarkin #igers #utm #codshakleejb #jdt #shakleehargapromo #glacomplexmurah #stabilkanhormon #ubatjerawat #ikhtiarhamil#nakhamil #setsubur#jomhamil#johorbahru #krimjerawat #jerawat #sengugut

Kebaikan GLA Complex:- 🌸Membantu mengatur & mengawal kitaran haid
🌸Meningkatkan kesuburan
🌸Melegakan PMS (Pre-Menstrual Syndrom) 🌸Membantu mengatasi menopause dan gejala menopause
🌸Menguatkan kuku & rambut
🌸Kulit lebih sihat dan berseri-seri
🌸Memperlahankan proses penuaan
🌸Menguatkan imuniti badan
🌸Mengandungi Vitamin E utk menguatkan dinding arteri
🌸Menangani eczema 🌸Mengawal cholesterol 🌸Mengawal kencing manis
🌸Bagus untuk saraf
🌸Mengurangkan blood clots yang menyebabkan serangan jantung
🌸Menangani masalah prostat lelaki yg kerap kencing ☎Wassup➡0187848826

#shakleebandarbaruudajb #shakleeskudai #shakleemurah#shakleeCodJB #ikeatebrau #shakleehargamurah #shakleehargastudent
#instagram #PengedarShakleejb #shakleelarkin #igers #utm #codshakleejb #jdt #shakleehargapromo #glacomplexmurah #stabilkanhormon #ubatjerawat #ikhtiarhamil#nakhamil #setsubur#jomhamil#johorbahru #krimjerawat #jerawat #sengugut

KEBAIKAN SR VITAMIN C PLUS :-
- Perlindungan daripada sinar uv
- Mengurangkan kesan "sunburn"
- Membantu prevent masalah jerawat degil
- Tona kulit menjadi lebih sekata
- Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
- Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja yer)
- Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
- Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
- Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
- Membantu menghasilkan kolagen dlm badan
- Kulit lebih glowing dan radiant

Jom Dapatkan BEST VITAMIN C serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,

Miza ➡ 0187848827

#shakleebymiza #shakleejohor #shakleejb #shakleekempas #shakleetampoi #shakleelarkin #shakleeskudai #shakleebbu #shakleesg #shakleesingapore #shakleemurah #shakleehargastudent #shakleehargaahli #vitaminmurah #jualshakleemurah #shakleemurahsangat #shakleecodjb#postagemalaysia #vitamincmurah #vitamincshakleemurah #jomcantik #promosishaklee #promoshaklee #jerawatbatu #setjerawat #setjeragat #kulitlicin #instagram #instago #seagames

Vitamin C Shaklee atau nama sebenarnya Sustained Release Vita C. Macammana boleh ada 'sustained release', ini tak lain tak bukan untuk kite mendapat manfaat Vitamin C itu secara maksima, jadi kuranglah pembaziran (Vitamin C yang tidak diserap dibuang melalui air kencing)

Jom kite tengok ape yang best sangat dengan Vitamin C Shaklee ni :- 🍊Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri.
🍊Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata.
🍊Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mendapatkan gusi yang sihat dan gigi.
🍊Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran.
🍊Melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti.
🍊Membantu untuk mengurangkan tahap kolesterol, tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis.
🍊Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka, dan pengeluaran hormon antistress.
🍊Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi.
🍊Memainkan peranan penting dalam pengeluaran kolagen, yang membantu mencegah penuaan pra-matang.
🍊Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya.
🍊Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas.
🍊Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih –> berguna dalam rawatan anemia. Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah.
🍊Merawat jangkitan saluran kencing.
🍊Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain.

Untuk dapatkan maklumat lanjut dan harga istimewa, WhatsApp📲 Miza 0187848826 sekarang

#shakleemurah#shakleemurahsangat#shakleepalingmurah#shakleehargastudents#shakleehargapromo#shakleehargaahli#shakleejb#shakleejohor#shakleeskudai#shakleetampoi#shakleelarkin#shakleekempas#shakleebbu#shakleejohormurah#shakleesingapore#shakleesarawakpalingmurah#shakleebrunei#johorbahru#sethamil#setpantang#setcantikmurah#rawatjerawat#setjerawat#vitamincmurah#shakleecodjb#ike

Apa itu LECITHIN ??? ✔pengemulsi semulajadi yang bertindak dengan cara melekat pada lemak dalam darah seterusnya mengapung dan mengelakkan dari lemak degil tersebut melekat pada dinding membran.
✔Mengandungi sumber semulajadi daripada kekacang soya di mana setiap kapsul mengandungi 520mg lecithin soya termasuk 80mg kolina dan 48mg inositol. ✔Dirembeskan oleh tubuh akan menghasilkan acetyl-kolin, inositol, fosforus dan lemak tak tepu.

3 Manfaat Utama Lecithin untuk Kurus: 💓Menyerap vitamin yang larut lemak - membantu tubuh anda dalam penyerapan vitamin A, D, E dan K yang merupakan vitamin larut lemak. 💓Bertugas sebagai pemecah lemak dan kolestrol - Lecithin bertindak menjadi pembersih saluran darah. Pengambilannya membantu mengemulsi dan metabolisma lemak, kolestrol dan trigliserid dalam tubuh kita. 💓Pelangsingan - pengambilan Lecithin dalam kuantiti yang maksimum membantu mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang lebih seimbang dan menghalang obesiti.

Whatsapp 0187848826 miza

#shakleebymiza#shakleepromo #shakleejohor #shakleehargaahli
#shakleejb #shakleeskudai #shakleekempas #shakleetampoi #shakleebbu #shakleelarkin #shakleesingapore #shakleesg #shakleebrunei #shakleemurahmalaysia #utm
#shakleecodjb #lecithinmurah
#setslimmingshaklee #setpantangshaklee
#alfalfamurah #lecithinshakleemurah #setmenyusumurah #ikeatebrau
#myvibaru #senangkurus #milkbooster #kuruscepat #kolestrol #johorbahru #gegarvaganza

Apa itu LECITHIN ??? ✔pengemulsi semulajadi yang bertindak dengan cara melekat pada lemak dalam darah seterusnya mengapung dan mengelakkan dari lemak degil tersebut melekat pada dinding membran.
✔Mengandungi sumber semulajadi daripada kekacang soya di mana setiap kapsul mengandungi 520mg lecithin soya termasuk 80mg kolina dan 48mg inositol. ✔Dirembeskan oleh tubuh akan menghasilkan acetyl-kolin, inositol, fosforus dan lemak tak tepu.

3 Manfaat Utama Lecithin untuk Kurus: 💓Menyerap vitamin yang larut lemak - membantu tubuh anda dalam penyerapan vitamin A, D, E dan K yang merupakan vitamin larut lemak. 💓Bertugas sebagai pemecah lemak dan kolestrol - Lecithin bertindak menjadi pembersih saluran darah. Pengambilannya membantu mengemulsi dan metabolisma lemak, kolestrol dan trigliserid dalam tubuh kita. 💓Pelangsingan - pengambilan Lecithin dalam kuantiti yang maksimum membantu mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang lebih seimbang dan menghalang obesiti.

Whatsapp 0187848826 miza

#shakleebymiza#shakleepromo #shakleejohor #shakleehargaahli
#shakleejb #shakleeskudai #shakleekempas #shakleetampoi #shakleebbu #shakleelarkin #shakleesingapore #shakleesg #shakleebrunei #shakleemurahmalaysia #utm
#shakleecodjb #lecithinmurah
#setslimmingshaklee #setpantangshaklee
#alfalfamurah #lecithinshakleemurah #setmenyusumurah #ikeatebrau
#myvibaru #senangkurus #milkbooster #kuruscepat #kolestrol #johorbahru #gegarvaganza

Apa itu LECITHIN ??? ✔pengemulsi semulajadi yang bertindak dengan cara melekat pada lemak dalam darah seterusnya mengapung dan mengelakkan dari lemak degil tersebut melekat pada dinding membran.
✔Mengandungi sumber semulajadi daripada kekacang soya di mana setiap kapsul mengandungi 520mg lecithin soya termasuk 80mg kolina dan 48mg inositol. ✔Dirembeskan oleh tubuh akan menghasilkan acetyl-kolin, inositol, fosforus dan lemak tak tepu.

3 Manfaat Utama Lecithin untuk Kurus: 💓Menyerap vitamin yang larut lemak - membantu tubuh anda dalam penyerapan vitamin A, D, E dan K yang merupakan vitamin larut lemak. 💓Bertugas sebagai pemecah lemak dan kolestrol - Lecithin bertindak menjadi pembersih saluran darah. Pengambilannya membantu mengemulsi dan metabolisma lemak, kolestrol dan trigliserid dalam tubuh kita. 💓Pelangsingan - pengambilan Lecithin dalam kuantiti yang maksimum membantu mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang lebih seimbang dan menghalang obesiti.

Whatsapp 0187848826 miza

#shakleebymiza#shakleepromo #shakleejohor #shakleehargaahli
#shakleejb #shakleeskudai #shakleekempas #shakleetampoi #shakleebbu #shakleelarkin #shakleesingapore #shakleesg #shakleebrunei #shakleemurahmalaysia #utm
#shakleecodjb #lecithinmurah
#setslimmingshaklee #setpantangshaklee
#alfalfamurah #lecithinshakleemurah #setmenyusumurah #ikeatebrau
#myvibaru #senangkurus #milkbooster #kuruscepat #kolestrol #johorbahru #gegarvaganza

Siapa yg perlukan esp?

Disebabkan ESP merupakan protein, ia boleh diambil oleh semua golongan dan peringkat umur. Antaranya:- 💐Ibu Mengandung/berpantang/menyusu
💐Pelajar/Pekerja/individu yang mahukan tenaga segera
💐Penghidap diabetes
💐Mereka yang ada alergi
💐Penghidap gastrik
💐Mereka yang ingin turunkan berat badan
💐Mereka yang ingin kulit cantik
💐Mereka yang ingin merancang anak (kesuburan)
💐Dan lain-lain

Jom dapatkan esp yg hot 🔥 ni. Selling fast oke! WhatsApp sekarang ➡ Miza 0187848826 untuk dapatkan harga kasih sayang 😘

#shakleemurah#shakleemurahsangat#shakleepalingmurah#shakleehargastudents#shakleehargapromo#shakleehargaahli#shakleejb#shakleejohor#shakleeskudai#shakleetampoi#shakleelarkin#shakleekempas#shakleebbu#shakleejohormurah#shakleesingapore#shakleesarawakpalingmurah#shakleebrunei#shakleesg#sethamil#setpantang#setcantikmurah#sembelit#extraenergy#tulangpatah#espmurah#shakleecodjb#jdt#johorbahru

ESP SEBAGAI SUMBER PROTEIN YANG LEBIH BERKUALITI.

25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada PROTEIN.
Contohnya seperti rambut,kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya.

Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut:

SEL ➡ TISU ➡ ORGAN ➡ SISTEM

Struktur badan kita terdiri daripada SEL. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem.  Oleh sebab itu, badan kita SANGAT memerlukan PROTEIN.

Ingin tahu mengapa?
Sebabnya PROTEIN adalah makanan utama bagi  sel tubuh manusia. Sel-sel yang sihat akan dapat menghasilkan tubuh badan yang sihat dan cergas.

Untuk pertanyaan lanjut & pembelian boleh terus whatsapp
Miza ❤ 0187848826

Atau klik ⬇

http://shakleebymiza.wasap.my/

#shakleemurah#shakleemurahsangat#shakleepalingmurah#shakleehargastudents#shakleehargapromo#shakleehargaahli#shakleejb#shakleejohor#shakleeskudai#shakleetampoi#shakleelarkin#shakleekempas#shakleebbu#shakleejohormurah#shakleesingapore#shakleesarawakpalingmurah#shakleebrunei#shakleesg#sethamil#setpantang#setcantikmurah#sembelit#jdt#tulangpatah#espmurah#shakleecodjb#gegarvaganza

Makin HOT Set Penyusuan Shaklee sekarang, dah masuk ke dalam list MUST HAVE ITEM bagi ibu-ibu yang baru melahirkan dan mahu menyusukan anak.

Fungsi set ini adalah memperbanyakkan dan memekatkan susu ibu. Malah bukan itu saja, banyak lagi kebaikan lain yg boleh dinikmati oleh ibu menyusu. Jom kita tengok... 😊

Kelebihan ESP: 🌺Kulit semakin cantik, gebu, halus dan berseri
🌺Parut di muka jadi pudar
🌺Tenaga berpanjangan pagi ke malam
🌺Kurang letih
🌺Memberi rasa kenyang yang agak lama, sesuai bagi ibu yang nak menghilang berat badan
🌺Sistem perlindungan badan semakin bagus
🌺Mengawal paras kolestrol
🌺Menyokong kesihatan jantung dan prostat
🌺Penyerapan vitamin lain lebih baik dengan ESP
🌺Mengurangkan alergik

Kelebihan Alfalfa: 🌸Sistem penghadaman lebih baik
🌸Mengawal kolestrol dalam darah
🌸Membuang toksik dalam badan
🌸Mengurangkan masalah gastrik
🌸Membantu merawat keputihan
🌸Mengelakkan bau badan (tak payah beli deodorant)
🌸Mengurangkan asthma
🌸Memberi kesan 'Kacip Fatimah'
🌸Meningkatkan kesuburan
🌸Juga, hubungan suami isteri menjadi lebih HOT!

WhatsApp 📲 Miza untuk respond lebih pantas

#shakleemurah#codshakleejb#shakleepalingmurah#shakleecodjb#shakleehargastudents#shakleehargapromo#shakleehargaahli#shakleejb#shakleejohor#shakleeskudai#shakleetampoi#shakleelarkin#shakleekempas#shakleebbu#sethamil#milkbooster#setpantang#postnatalset#setmenyusu#alfalfamurah#perutbuncit#setcantikmurah#sembelit#detoks#setkurusmurah#gegarvaganza#ootd

Masih tercari-cari produk pencuci yg mesra alam dan semulajadi? Tiada bahan kimia dan sesuai untuk yg berkulit sensitif.. Jom dapatkan basic H Shaklee dan hand dish wash Shaklee.. Wasap Miza 0187848826 sekarang untuk sebarang pertanyaan dan pembelian... #shakleejb #shakleemurah #shakleejohor #shakleebbu #shakleeskudai #shakleetampoi #shakleekempas #shakleelarkin #utmdihatiku #gegarvaganza #shakleesingapura #pencucisemulajadi #shakleeselangor #basicHshaklee #setjerawat #ubatparut #gatal #ruambayi #shakleecodjb #ubatruam #krimruam #krimselulit #selulit #photooftheday #ootd #setkulitcantik #herbalcreammurah #eczema #fattzura #shakleejohorbahru

Kenapa memilih Herbal Blend® Multi-Purpose Cream?

Krim ini diperbuat daripada bahan semulajadi iaitu tumbuhan seperti sage, horse chestnut, yarrow dan rosemary.

Tumbuhan-tumbuhan ini telah digunakan sejak berzaman untuk kecantikan kulit. Bukan itu saja ia sangat banyak kegunaannya, misalnya... 🍁Sage meransang pembaharuan sel kulit dan meningkatkan peredaran darah. Ia juga baik untuk mengurangkan selulit, masalah jerawat, kaki makan air dan kulit pecah, dan melegakan gejala-gejala ekzema dan psoriasis. 🍁Horse Chesnut digunakan untuk menghilangkan tanda kegelapan (dark circle) bawah mata dan bersifat anti-radang. 🍁Rosemary memberi manfaat kepada phyto-nutrien, anti- oksidan, dan mempunyai asid penting. Ia kaya dengan vitamin C. 🍁Sage bersifat antiseptik dan baik untuk melegakan kesakitan sendi

Keistimewaan krim ini ialah ia diperbuat dari tumbuhan, diuji secara klinikal dan yang penting tiada bahan kimia! Haruslah kita sedari, krim dan losyen kebanyakannya mengandungi bahan berbahaya seperti paraben dan sebagainya.

Jadi bertukarlah kepada Herbal Blend sebelum merisikokan anak anda dengan carcinogen (penyebab kanser) dari krim lampin dan losyen mereka! ğŸ“ž Miza 0187848826

#shakleejb #shakleemurah #shakleejohor #shakleebbu #shakleeskudai #shakleetampoi #shakleekempas #shakleelarkin #utmdihatiku #gegarvaganza #shakleesingapura #jdt #shakleeselangor #krimparut #setjerawat #ubatparut #gatal #ruambayi #shakleecodjb #ubatruam #krimruam #krimselulit #selulit #photooftheday #ootd #setkulitcantik #herbalcreammurah #eczema #fattzura #shakleejohorbahru

SET KENCING KOTOR SHAKLEE
Kencing kotor merupakan sejenis jangkitan pada saluran kencing dan 80% kes adalah disebabkan kuman bakteria E.Coli.

Apakah tanda-tanda jangkitan kencing kotor?

TANDA-TANDA ALAMI KENCING KOTOR 💠RASA KENCING YANG TIDAK PUAS
💠DEMAM DAN BADAN TIDAK SELESA
💠RASA TIDAK SELESA BAHAGIAN ABDOMEN KETIKA MELAKUKAN SEKS 💠SAKIT PINGGANG TERAMAT

Bagaimana Set Kencing Kotor Shaklee dapat membantu?

Garlic Complex
🔹Antibiotik semulajadi & selamat.
🔹selamat untuk kegunaan jangka panjang untuk meningkatkan sistem pertahanan tubuh
🔹menghalang penyakit berjangkit seperti selsema, kulat, kuman dan virus.
🔹mampu menghalang bakteria daripada jangkitan kerongkong, telinga, perut memulas, cirit birit, bronkitis, luka, jangkitan yg berulang seperti telinga, kerongkong, gusi, mulut , dada dan saluran kencing.
🔹Menghalang alergik.
🔹Meningkatkan imunisasi bagi melawan penyakit allergi seperti hidung sensitif, sinus, allergi, asthma, selsema dan hepatitis.

Alfalfa Complex
🔹Melawan alahan.
🔹Mencuci buah pinggang dan merawat. kencing kotor akibat jangkitan kuman.
🔹Menyingkirkan lemak dan kolestrol.
🔹Melegakan keletihan.

Whatsapp ➡ Miza 0187848826 untuk pertanyaan lebih lanjut & konsultasi percuma.

#shakleemurahsangat#shakleepromo #shakleejohor #shakleehargaahli
#shakleejb #shakleeskudai #shakleekempas #shakleetampoi #shakleebbu #shakleelarkin #shakleesingapore #shakleesg #shakleebrunei#shakleesarawakmurah #shakleemurahmalaysia #shakleestudentprice
#shakleecodjb #kencingkotor #vitaminmurah
#antibiotiksemulajadi #alahan
#resdung #alfalfamurah #vitaminmurahshaklee

Wahhh.. testimoni hangat 🔥 pengguna omega guard yg nak kurus. Bagusnya ia boleh membakar lemak dgn lebih cepat.

Apa kebaikan lain lagi omega guard ni? 🐟Mengimbangi perubahan dalam kepekatan hormon wanita yang menyebabkan PMS.
🐟Membantu meningkatkan kesuburan.
🐟Pengambilan secara berterusan menyerikan kulit.
🐟Mencegah penyakit saluran darah dan strok.
🐟DHA dan EPA mampu menentang trombosis.
🐟Merendahkan kepekatan darah dan tekanan  darah tinggi.
🐟Melicinkan saluran darah dan peredaran darah lebih lancar.
🐟Mengurangkan ketegangan dileher atau sakit kepala.
🐟Merendahkan kolestrol.
🐟Menghindarkan  pembekuan darah didalam badan.
🐟Mengawal masalah obesiti.
🐟Mencegah arteriosclerosis, myocardial infacrtion.
🐟Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung.
🐟Membantu tumbesaran  dan perkembangan otak janin.
🐟DHA merupakan nutrien utama untuk otak, sistem saraf dan retina. Ianya penting dalam 3 bulan terakhr perkembangan otak janin semasa dalam kandungan.
🐟DHA meningkatkan keupayaan ingatan dan pembelajaran.
🐟Mencegah penyakit alzheimer.
🐟Memelihara penglihatan dan pendengaran dan  mencegah migrain.
🐟Meningkatkan sistem imun dan menyihatkan paru-paru.
🐟Membaiki alahan kulit, psorisis, demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupuserythematosus) dan penyakit buah pinggang.
🐟Menentang kanser paru-paru, payudara, prostat dan kolon.
🐟Meningkatkan enterogastritis, merangsang hati selepas pembedahan.
🐟Membantu pankreas pesakit kanser untuk berfungsi dengan lebih efektif.
🐟Memelihara fungsi-fungsi sendi (arthritis).
🐟Memelihara fungsi-fungsi sendi.
Membaikpulih gout dengan berkesan.
🐟Mencegah insomnia dan mengurangkan tekanan.
🐟EPA dan  DHA berupaya menstabilkan emosi dan membantu dalam perkembangan kesihatan mental.

Jom dapatkan sekarang omega guard dgn harga promosi. Whatsapp Miza ☎ 0187848826

#shakleemurah#shakleemurahjb#shakleemurahjohor#ootd#shakleehargaahli#shakleejohormurah#setkurusmurah#kuruscepat#shakleetampoi#shakleeskudai#shakleebbu#shakleelarkin#shakleekempas#shakleeuitm#shakleesingaporemurah#shakleesgmurah#shakleesarawakpalingmurah#shakleesabahmurah#codshakleejb #minyakikan #kuruscepat #setkurusmurah #detoks #fattzura #bak

Gabungan meletop vitamin C & vita E complex Shaklee memang diakui ramai orang. Banyak testimoni2 yang dah berjaya. Jom tengok kebaikan dua hot items ni... Kebaikan vitamin C:- -Perlindungan daripada sinar uv
- Mengurangkan kesan "sunburn"
- Membantu prevent masalah jerawat degil
- Tona kulit menjadi lebih sekata
- Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
- Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja yer)
- Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
- Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
- Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
- Membantu menghasilkan kolagen dlm badan
- Kulit lebih glowing dan radiant

Kebaikan vita E complex:- 💗Mencantikan kulit dan menaikkan seri wajahKulit semakin halus, gebu dan licin.
💗Mengurangkan jeragat, parut & jerawat.
💗Mengandungi antioksidan yang tinggi dan bertindak untuk awet muda.
💗Membantu mencegah kanser.
💗Merendahkan risiko katarak.
💗Membantu kawasan gelap areola  itu mengecil dan warna puting menjadi cerah semula.
💗Parut strecth mark menjadi semakin pudar.

Kan? Best kan gabungan dua hot item ni? Nak dapatkan harga yg menakjubkan?

Whatsapp ➡ Miza 0187848826 sekarang!!! #shakleemurah#shakleemurahsangat#shakleepalingmurah#ikeatebrau#shakleehargaahli#shakleejb#shakleejohor#shakleeskudai#shakleetampoi#shakleelarkin#shakleekempas#shakleebbu#shakleejohormurah#shakleesingapore#fattzura#shakleebrunei#shakleesg#nakhamil#iktiarhamil#setcantikmurah#rawatlecur#ubatparut#setcantikmurah#vitaeshaklee#shakleecodjb#johorbahru#rawatjerawat#hilangkanjerawat#putihcepat#pakarvitamin

Gabungan meletop vitamin C & vita E complex Shaklee memang diakui ramai orang. Banyak testimoni2 yang dah berjaya. Jom tengok kebaikan dua hot items ni... Kebaikan vitamin C:- -Perlindungan daripada sinar uv
- Mengurangkan kesan "sunburn"
- Membantu prevent masalah jerawat degil
- Tona kulit menjadi lebih sekata
- Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
- Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja yer)
- Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
- Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
- Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
- Membantu menghasilkan kolagen dlm badan
- Kulit lebih glowing dan radiant

Kebaikan vita E complex:- 💗Mencantikan kulit dan menaikkan seri wajahKulit semakin halus, gebu dan licin.
💗Mengurangkan jeragat, parut & jerawat.
💗Mengandungi antioksidan yang tinggi dan bertindak untuk awet muda.
💗Membantu mencegah kanser.
💗Merendahkan risiko katarak.
💗Membantu kawasan gelap areola  itu mengecil dan warna puting menjadi cerah semula.
💗Parut strecth mark menjadi semakin pudar.

Kan? Best kan gabungan dua hot item ni? Nak dapatkan harga yg menakjubkan?

Whatsapp ➡ Miza 0187848826 sekarang!!! #shakleemurah#shakleemurahsangat#shakleepalingmurah#ikeatebrau#shakleehargaahli#shakleejb#shakleejohor#shakleeskudai#shakleetampoi#shakleelarkin#shakleekempas#shakleebbu#shakleejohormurah#shakleesingapore#fattzura#shakleebrunei#shakleesg#nakhamil#iktiarhamil#setcantikmurah#rawatlecur#ubatparut#setcantikmurah#vitaeshaklee#shakleecodjb#johorbahru#rawatjerawat#hilangkanjerawat#putihcepat#pakarvitamin

RISAU KULIT KUSAM, KASAR, JERAWAT?

Jom baiki kulit kita dari dalam. Bagi nutrisi yang betul untuk kulit sihat dan cantik

Set vitamin asas untuk kulit ialah ESP dan Vita C. Yang penting konsisten minum 👍👍👍
.
.
APA MANFAAT KEDUA-DUA VITAMIN INI? .
🌸 ESP
✎ Membantu pertumbuhan sel baru
✎ Mengurangkan kedutan
✎ Agen anti-penuaan
✎ Mengembalikan tona kulit sekata & kepejalan otot
✎ Mempercepatkan penyembuhan luka
✎ Mengurangkan kesan parut
.
🌼 SR VITA C PLUS
✎Membentuk kolagen
✎Mencerahkan kulit
✎Menghilangkan kedut
✎Menghalang jeragat
✎Merawat kulit kasar & kering .
Ada yang nak grab set kulit cantik ni??
Cepat-cepat klik link whatsapp kat bawah ni ☺️
www.wasap.my/60167113576
Hanya rm250 (ESP dan SR Vita C Plus)
Jom daftar ahli untuk nikmati potongan harga yang lebih jimat

www.elnaomie.net
www.elnaomie.blogspot.com

#nakcantik #vitaminkulit #kulitjerawat #naksihat #shakleekulai #shakleesenai #shakleejb #shakleepasirgudang #shakleebbu #shakleelarkin #shakleesafe #shakleeover100years #shakleeworks

Kepentingan vitamin c di dalam set cantik Shaklee.

Vitamin C bertindak sebagai antioksida iaitu menggalakkan penghasilan kulit yang sihat dengan meneutralkan kerosakan disebabkan oleh radikal bebas.
badan kita tidak boleh menghasilkan vitamin C sendiri dan ia perlu diambil setiap hari melalui pemakanan.

Jadi pengambilan Vitamin C yang cukup sangat membantu untuk:- 🌸Mengurangkan kedutan, melegakan kulit yang kering dan kasar.4 🌼Menggalakkan penghasilan kolagen dan regenerasi kulit. 🌼Membantu dalam penyembuhan luka. 🌼Mempertahankan kulit daripada radikal bebas.

Vitamin C pertama yang SEMULAJADI dan bertindak secara ‘Sustained Release’ atau dilepaskan dalam badan secara perlahan-lahan untuk membolehkan vitamin C sentiasa berada dalam badan kita.

Special logo dan lagi vitamin C Shaklee didatangkan bersama-sama dengan bioflavonoid iaitu bahan penting yang akan membantu penyerapan vitamin C dengan lebih baik.

Untuk dapatkan maklumat lanjut dan harga istimewa, WhatsApp📲 Miza 0187848826 sekarang

#shakleemurah#shakleemurahsangat#shakleepalingmurah#shakleehargastudents#shakleehargapromo#shakleehargaahli#shakleejb#shakleejohor#shakleeskudai#shakleetampoi#shakleelarkin#shakleekempas#shakleebbu#shakleejohormurah#shakleesingapore#shakleesarawakpalingmurah#shakleebrunei#shakleesg#sethamil#setpantang#setcantikmurah#rawatjerawat#setjerawat#fattzura #shakleecodjb#putihcepat#jdt

Kepentingan vitamin c di dalam set cantik Shaklee.

Vitamin C bertindak sebagai antioksida iaitu menggalakkan penghasilan kulit yang sihat dengan meneutralkan kerosakan disebabkan oleh radikal bebas.
badan kita tidak boleh menghasilkan vitamin C sendiri dan ia perlu diambil setiap hari melalui pemakanan.

Jadi pengambilan Vitamin C yang cukup sangat membantu untuk:- 🌸Mengurangkan kedutan, melegakan kulit yang kering dan kasar.4 🌼Menggalakkan penghasilan kolagen dan regenerasi kulit. 🌼Membantu dalam penyembuhan luka. 🌼Mempertahankan kulit daripada radikal bebas.

Vitamin C pertama yang SEMULAJADI dan bertindak secara ‘Sustained Release’ atau dilepaskan dalam badan secara perlahan-lahan untuk membolehkan vitamin C sentiasa berada dalam badan kita.

Special logo dan lagi vitamin C Shaklee didatangkan bersama-sama dengan bioflavonoid iaitu bahan penting yang akan membantu penyerapan vitamin C dengan lebih baik.

Untuk dapatkan maklumat lanjut dan harga istimewa, WhatsApp📲 Miza 0187848826 sekarang

#shakleemurah#shakleemurahsangat#shakleepalingmurah#shakleehargastudents#shakleehargapromo#shakleehargaahli#shakleejb#shakleejohor#shakleeskudai#shakleetampoi#shakleelarkin#shakleekempas#shakleebbu#shakleejohormurah#shakleesingapore#shakleesarawakpalingmurah#shakleebrunei#shakleesg#sethamil#setpantang#setcantikmurah#rawatjerawat#setjerawat#fattzura #shakleecodjb#putihcepat#jdt

ESP SEBAGAI SUMBER PROTEIN YANG LEBIH BERKUALITI.

25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada PROTEIN.
Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya.

Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut:

SEL ➡ TISU ➡ ORGAN ➡ SISTEM

Struktur badan kita terdiri daripada SEL. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem.  Oleh sebab itu, badan kita SANGAT memerlukan PROTEIN.

Ingin tahu mengapa?
Sebabnya PROTEIN adalah makanan utama bagi  sel tubuh manusia. Sel-sel yang sihat akan dapat menghasilkan tubuh badan yang sihat dan cergas.

Untuk pertanyaan lanjut & pembelian boleh terus whatsapp
Miza ❤ 0187848826

Atau klik ⬇

http://shakleebymiza.wasap.my/

#shakleemurah#shakleemurahsangat#shakleepalingmurah#shakleehargastudents#shakleehargapromo#shakleehargaahli#shakleejb#shakleejohor#shakleeskudai#shakleetampoi#shakleelarkin#shakleekempas#shakleebbu#shakleejohormurah#shakleesingapore#shakleesarawakpalingmurah#shakleebrunei#shakleesg#sethamil#setpantang#setcantikmurah#sembelit#jdt#tulangpatah#espmurah#shakleecodjb#gegarvaganza

ESP SEBAGAI SUMBER PROTEIN YANG LEBIH BERKUALITI.

25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada PROTEIN.
Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya.

Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut:

SEL ➡ TISU ➡ ORGAN ➡ SISTEM

Struktur badan kita terdiri daripada SEL. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem.  Oleh sebab itu, badan kita SANGAT memerlukan PROTEIN.

Ingin tahu mengapa?
Sebabnya PROTEIN adalah makanan utama bagi  sel tubuh manusia. Sel-sel yang sihat akan dapat menghasilkan tubuh badan yang sihat dan cergas.

Untuk pertanyaan lanjut & pembelian boleh terus whatsapp
Miza ❤ 0187848826

Atau klik ⬇

http://shakleebymiza.wasap.my/

#shakleemurah#shakleemurahsangat#shakleepalingmurah#shakleehargastudents#shakleehargapromo#shakleehargaahli#shakleejb#shakleejohor#shakleeskudai#shakleetampoi#shakleelarkin#shakleekempas#shakleebbu#shakleejohormurah#shakleesingapore#shakleesarawakpalingmurah#shakleebrunei#shakleesg#sethamil#setpantang#setcantikmurah#sembelit#jdt#tulangpatah#espmurah#shakleecodjb#gegarvaganza

Kenapa memilih Herbal Blend® Multi-Purpose Cream?

Krim ini diperbuat daripada bahan semulajadi iaitu tumbuhan seperti sage, horse chestnut, yarrow dan rosemary.

Tumbuhan-tumbuhan ini telah digunakan sejak berzaman untuk kecantikan kulit. Bukan itu saja ia sangat banyak kegunaannya, misalnya... 🍁Sage meransang pembaharuan sel kulit dan meningkatkan peredaran darah. Ia juga baik untuk mengurangkan selulit, masalah jerawat, kaki makan air dan kulit pecah, dan melegakan gejala-gejala ekzema dan psoriasis. 🍁Horse Chesnut digunakan untuk menghilangkan tanda kegelapan (dark circle) bawah mata dan bersifat anti-radang. 🍁Rosemary memberi manfaat kepada phyto-nutrien, anti- oksidan, dan mempunyai asid penting. Ia kaya dengan vitamin C. 🍁Sage bersifat antiseptik dan baik untuk melegakan kesakitan sendi

Keistimewaan krim ini ialah ia diperbuat dari tumbuhan, diuji secara klinikal dan yang penting tiada bahan kimia! Haruslah kita sedari, krim dan losyen kebanyakannya mengandungi bahan berbahaya seperti paraben dan sebagainya.

Jadi bertukarlah kepada Herbal Blend sebelum merisikokan anak anda dengan carcinogen (penyebab kanser) dari krim lampin dan losyen mereka! ğŸ“ž Miza 0187848826

#shakleejb #shakleemurah #shakleejohor #shakleebbu #shakleeskudai #shakleetampoi #shakleekempas #shakleelarkin #utmdihatiku #gegarvaganza #shakleesingapura #jdt #shakleeselangor #krimparut #setjerawat #ubatparut #gatal #ruambayi #shakleecodjb #ubatruam #krimruam #krimselulit #selulit #photooftheday #ootd #setkulitcantik #herbalcreammurah #eczema #fattzura #shakleejohorbahru

Kenapa memilih Herbal Blend® Multi-Purpose Cream?

Krim ini diperbuat daripada bahan semulajadi iaitu tumbuhan seperti sage, horse chestnut, yarrow dan rosemary.

Tumbuhan-tumbuhan ini telah digunakan sejak berzaman untuk kecantikan kulit. Bukan itu saja ia sangat banyak kegunaannya, misalnya... 🍁Sage meransang pembaharuan sel kulit dan meningkatkan peredaran darah. Ia juga baik untuk mengurangkan selulit, masalah jerawat, kaki makan air dan kulit pecah, dan melegakan gejala-gejala ekzema dan psoriasis. 🍁Horse Chesnut digunakan untuk menghilangkan tanda kegelapan (dark circle) bawah mata dan bersifat anti-radang. 🍁Rosemary memberi manfaat kepada phyto-nutrien, anti- oksidan, dan mempunyai asid penting. Ia kaya dengan vitamin C. 🍁Sage bersifat antiseptik dan baik untuk melegakan kesakitan sendi

Keistimewaan krim ini ialah ia diperbuat dari tumbuhan, diuji secara klinikal dan yang penting tiada bahan kimia! Haruslah kita sedari, krim dan losyen kebanyakannya mengandungi bahan berbahaya seperti paraben dan sebagainya.

Jadi bertukarlah kepada Herbal Blend sebelum merisikokan anak anda dengan carcinogen (penyebab kanser) dari krim lampin dan losyen mereka! ğŸ“ž Miza 0187848826

#shakleejb #shakleemurah #shakleejohor #shakleebbu #shakleeskudai #shakleetampoi #shakleekempas #shakleelarkin #utmdihatiku #gegarvaganza #shakleesingapura #jdt #shakleeselangor #krimparut #setjerawat #ubatparut #gatal #ruambayi #shakleecodjb #ubatruam #krimruam #krimselulit #selulit #photooftheday #ootd #setkulitcantik #herbalcreammurah #eczema #fattzura #shakleejohorbahru

Kenapa memilih Herbal Blend® Multi-Purpose Cream?

Krim ini diperbuat daripada bahan semulajadi iaitu tumbuhan seperti sage, horse chestnut, yarrow dan rosemary.

Tumbuhan-tumbuhan ini telah digunakan sejak berzaman untuk kecantikan kulit. Bukan itu saja ia sangat banyak kegunaannya, misalnya... 🍁Sage meransang pembaharuan sel kulit dan meningkatkan peredaran darah. Ia juga baik untuk mengurangkan selulit, masalah jerawat, kaki makan air dan kulit pecah, dan melegakan gejala-gejala ekzema dan psoriasis. 🍁Horse Chesnut digunakan untuk menghilangkan tanda kegelapan (dark circle) bawah mata dan bersifat anti-radang. 🍁Rosemary memberi manfaat kepada phyto-nutrien, anti- oksidan, dan mempunyai asid penting. Ia kaya dengan vitamin C. 🍁Sage bersifat antiseptik dan baik untuk melegakan kesakitan sendi

Keistimewaan krim ini ialah ia diperbuat dari tumbuhan, diuji secara klinikal dan yang penting tiada bahan kimia! Haruslah kita sedari, krim dan losyen kebanyakannya mengandungi bahan berbahaya seperti paraben dan sebagainya.

Jadi bertukarlah kepada Herbal Blend sebelum merisikokan anak anda dengan carcinogen (penyebab kanser) dari krim lampin dan losyen mereka! ğŸ“ž Miza 0187848826

#shakleejb #shakleemurah #shakleejohor #shakleebbu #shakleeskudai #shakleetampoi #shakleekempas #shakleelarkin #utmdihatiku #gegarvaganza #shakleesingapura #jdt #shakleeselangor #krimparut #setjerawat #ubatparut #gatal #ruambayi #shakleecodjb #ubatruam #krimruam #krimselulit #selulit #photooftheday #ootd #setkulitcantik #herbalcreammurah #eczema #fattzura #shakleejohorbahru

Siapa yg perlukan esp?

Disebabkan ESP merupakan protein, ia boleh diambil oleh semua golongan dan peringkat umur. Antaranya:- 💐Ibu Mengandung/berpantang/menyusu
💐Pelajar/Pekerja/individu yang mahukan tenaga segera
💐Penghidap diabetes
💐Mereka yang ada alergi
💐Penghidap gastrik
💐Mereka yang ingin turunkan berat badan
💐Mereka yang ingin kulit cantik
💐Mereka yang ingin merancang anak (kesuburan)
💐Dan lain-lain

Jom dapatkan esp yg hot 🔥 ni. Selling fast oke! WhatsApp sekarang ➡ Miza 0187848826 untuk dapatkan harga kasih sayang 😘

#shakleemurah#shakleemurahsangat#shakleepalingmurah#shakleehargastudents#shakleehargapromo#shakleehargaahli#shakleejb#shakleejohor#shakleeskudai#shakleetampoi#shakleelarkin#shakleekempas#shakleebbu#shakleejohormurah#shakleesingapore#shakleesarawakpalingmurah#shakleebrunei#shakleesg#sethamil#setpantang#setcantikmurah#sembelit#extraenergy#tulangpatah#espmurah#shakleecodjb#jdt#johorbahru

Siapa yg perlukan esp?

Disebabkan ESP merupakan protein, ia boleh diambil oleh semua golongan dan peringkat umur. Antaranya:- 💐Ibu Mengandung/berpantang/menyusu
💐Pelajar/Pekerja/individu yang mahukan tenaga segera
💐Penghidap diabetes
💐Mereka yang ada alergi
💐Penghidap gastrik
💐Mereka yang ingin turunkan berat badan
💐Mereka yang ingin kulit cantik
💐Mereka yang ingin merancang anak (kesuburan)
💐Dan lain-lain

Jom dapatkan esp yg hot 🔥 ni. Selling fast oke! WhatsApp sekarang ➡ Miza 0187848826 untuk dapatkan harga kasih sayang 😘

#shakleemurah#shakleemurahsangat#shakleepalingmurah#shakleehargastudents#shakleehargapromo#shakleehargaahli#shakleejb#shakleejohor#shakleeskudai#shakleetampoi#shakleelarkin#shakleekempas#shakleebbu#shakleejohormurah#shakleesingapore#shakleesarawakpalingmurah#shakleebrunei#shakleesg#sethamil#setpantang#setcantikmurah#sembelit#extraenergy#tulangpatah#espmurah#shakleecodjb#jdt#johorbahru

"Promotion DECEMBER" Gempak!? Kenapa GEMPAK!? Mananya tak GEMAK!

Ala ala alahai VIVIX yang MELETOP top top tu!

Beli 1 biasalah harga untuk MAHAR DIRAJA senang cerita MAHAL.

Beli 2 harga untuk RAKYAT JELATA senang cerita HARGA MAMPU MILIK sebabnya dapat Diskaun 5%. BUKAN ITU SAJA!!! Dapat FREE KEAHLIAN ( tiada paksaan berniaga tau)
SHAKLRE bagi FREE AHLI sebab nak bagi REBATE 5%.
KALAU TAK NAK JADI AHLI TAK DAPAT REBATE NI!! Dapat apa lagi!? POSTAGE FREE lah sayang sayang.

Kan dah diberitahu. Memang jimat jimat GEMPAK lah promosi NOVEMBER kali ini.

Jadi sayang sayang jangan tunggu lagi tau.

VIVIX bukan sebarang VIVIX,
VIVIX dibuat dari anggur muscadine,
Siapa minum VIVIX badan sihat,
Umur 52 orang kata 25 tahun.

Tutup mulut tu nanti masuk lalat. Jangan main main dengan promosi NOVEMBER ni.

Marilah mari pakat pakat beli VIVIX yok!! juliana Che Baba
Shaklee Independent Distributor
1144676
Call / SMS / WHATSAPP : 01112127526
EMAIL : bungacinta1908@gmail.com

#shakleebyjulianachebaba #loveshakleelovers #shakleejohorbahru #shakleelarkin #shakleetampoi #shakleepasirgudang #shakleekempas #shakleesingapore #produkshaklee #produksemulajadi #selamat #berkesan #iloveshaklee #biladahcubapastijatuhhati

"Promotion DECEMBER" Gempak!? Kenapa GEMPAK!? Mananya tak GEMAK!

Ala ala alahai VIVIX yang MELETOP top top tu!

Beli 1 biasalah harga untuk MAHAR DIRAJA senang cerita MAHAL.

Beli 2 harga untuk RAKYAT JELATA senang cerita HARGA MAMPU MILIK sebabnya dapat Diskaun 5%. BUKAN ITU SAJA!!! Dapat FREE KEAHLIAN ( tiada paksaan berniaga tau)
SHAKLRE bagi FREE AHLI sebab nak bagi REBATE 5%.
KALAU TAK NAK JADI AHLI TAK DAPAT REBATE NI!! Dapat apa lagi!? POSTAGE FREE lah sayang sayang.

Kan dah diberitahu. Memang jimat jimat GEMPAK lah promosi NOVEMBER kali ini.

Jadi sayang sayang jangan tunggu lagi tau.

VIVIX bukan sebarang VIVIX,
VIVIX dibuat dari anggur muscadine,
Siapa minum VIVIX badan sihat,
Umur 52 orang kata 25 tahun.

Tutup mulut tu nanti masuk lalat. Jangan main main dengan promosi NOVEMBER ni.

Marilah mari pakat pakat beli VIVIX yok!! juliana Che Baba
Shaklee Independent Distributor
1144676
Call / SMS / WHATSAPP : 01112127526
EMAIL : bungacinta1908@gmail.com

#shakleebyjulianachebaba #loveshakleelovers #shakleejohorbahru #shakleelarkin #shakleetampoi #shakleepasirgudang #shakleekempas #shakleesingapore #produkshaklee #produksemulajadi #selamat #berkesan #iloveshaklee #biladahcubapastijatuhhati

"Promotion DECEMBER" Gempak!? Kenapa GEMPAK!? Mananya tak GEMAK!

Ala ala alahai VIVIX yang MELETOP top top tu!

Beli 1 biasalah harga untuk MAHAR DIRAJA senang cerita MAHAL.

Beli 2 harga untuk RAKYAT JELATA senang cerita HARGA MAMPU MILIK sebabnya dapat Diskaun 5%. BUKAN ITU SAJA!!! Dapat FREE KEAHLIAN ( tiada paksaan berniaga tau)
SHAKLRE bagi FREE AHLI sebab nak bagi REBATE 5%.
KALAU TAK NAK JADI AHLI TAK DAPAT REBATE NI!! Dapat apa lagi!? POSTAGE FREE lah sayang sayang.

Kan dah diberitahu. Memang jimat jimat GEMPAK lah promosi NOVEMBER kali ini.

Jadi sayang sayang jangan tunggu lagi tau.

VIVIX bukan sebarang VIVIX,
VIVIX dibuat dari anggur muscadine,
Siapa minum VIVIX badan sihat,
Umur 52 orang kata 25 tahun.

Tutup mulut tu nanti masuk lalat. Jangan main main dengan promosi NOVEMBER ni.

Marilah mari pakat pakat beli VIVIX yok!! juliana Che Baba
Shaklee Independent Distributor
1144676
Call / SMS / WHATSAPP : 01112127526
EMAIL : bungacinta1908@gmail.com

#shakleebyjulianachebaba #loveshakleelovers #shakleejohorbahru #shakleelarkin #shakleetampoi #shakleepasirgudang #shakleekempas #shakleesingapore #produkshaklee #produksemulajadi #selamat #berkesan #iloveshaklee #biladahcubapastijatuhhati

Assalammualaikum korang.

Ok seperti yang dijanjikan untuk kongsi berita gembira tentang "PROMOTION DECEMBER". Ok, promosi pertama adalah VIVIX.

Beli Vivix 2 botol terus dapat harga ahli, pastu dapat pula FREE MEMBERSHIP, pastu dapat pula FREE DELIVERY, pastu dapat pula CASH BACK BONUS 😱😱 TOTAL JIMAT RM270 😍😍 #ShakleeJohorBahru
#ShakleeByJulianaCheBaba

Juliana Che Baba
Shaklee Independent Distributor
1144676
Call / SMS / WHATSAPP : 01112127526
EMAIL : bungacinta1908@gmail.com

#shakleebyjulianachebaba #loveshakleelovers #shakleejohorbahru #shakleelarkin #shakleetampoi #shakleepasirgudang #shakleekempas #shakleesingapore #produkshaklee #produksemulajadi #selamat #berkesan #iloveshaklee #biladahcubapastijatuhhati

Assalammualaikum korang.

Ok seperti yang dijanjikan untuk kongsi berita gembira tentang "PROMOTION DECEMBER". Ok, promosi pertama adalah VIVIX.

Beli Vivix 2 botol terus dapat harga ahli, pastu dapat pula FREE MEMBERSHIP, pastu dapat pula FREE DELIVERY, pastu dapat pula CASH BACK BONUS 😱😱 TOTAL JIMAT RM270 😍😍 #ShakleeJohorBahru
#ShakleeByJulianaCheBaba

Juliana Che Baba
Shaklee Independent Distributor
1144676
Call / SMS / WHATSAPP : 01112127526
EMAIL : bungacinta1908@gmail.com

#shakleebyjulianachebaba #loveshakleelovers #shakleejohorbahru #shakleelarkin #shakleetampoi #shakleepasirgudang #shakleekempas #shakleesingapore #produkshaklee #produksemulajadi #selamat #berkesan #iloveshaklee #biladahcubapastijatuhhati

Assalammualaikum korang.

Ok seperti yang dijanjikan untuk kongsi berita gembira tentang "PROMOTION DECEMBER". Ok, promosi pertama adalah VIVIX.

Beli Vivix 2 botol terus dapat harga ahli, pastu dapat pula FREE MEMBERSHIP, pastu dapat pula FREE DELIVERY, pastu dapat pula CASH BACK BONUS 😱😱 TOTAL JIMAT RM270 😍😍 #ShakleeJohorBahru
#ShakleeByJulianaCheBaba

Juliana Che Baba
Shaklee Independent Distributor
1144676
Call / SMS / WHATSAPP : 01112127526
EMAIL : bungacinta1908@gmail.com

#shakleebyjulianachebaba #loveshakleelovers #shakleejohorbahru #shakleelarkin #shakleetampoi #shakleepasirgudang #shakleekempas #shakleesingapore #produkshaklee #produksemulajadi #selamat #berkesan #iloveshaklee #biladahcubapastijatuhhati

Kebaikan Vitamin E Complex Shaklee:- 💗Mencantikan kulit dan menaikkan seri wajahKulit semakin halus, gebu dan licin.
💗Mengurangkan jeragat, parut & jerawat.
💗Mengandungi antioksidan yang tinggi dan bertindak untuk awet muda.
💗Mengekalkan kesihatan saraf dan otot.
💗Meningkatkan kesuburan.
💗Menyelesaikan masalah kelesuan.
💗Meningkatkan keinginan seksual suami isteri (Vitamin Cinta).
💗Meningkatkan orgasma yang lebih kerap dan semangat.
💗Merendahkan kadar kolesterol.
💗Membantu mencegah kanser.
💗Merendahkan risiko katarak.
💗Membantu kawasan gelap areola  itu mengecil dan warna puting menjadi cerah semula.
💗Parut strecth mark menjadi semakin pudar.

Best kan vita e complex Shaklee ni? Jom dapatkan sekarang! WhatsApp je ➡ Miza 0187848826 untuk dapatkan harga kasih sayang 😘

#shakleemurah#shakleemurahsangat#shakleepalingmurah#shakleehargastudents#ikeatebrau#shakleehargaahli#shakleejb#shakleejohor#shakleeskudai#shakleetampoi#shakleelarkin#shakleekempas#shakleebbu#shakleejohormurah#shakleesingapore#fattzura#shakleebrunei#shakleesg#nakhamil#iktiarhamil#setcantikmurah#rawatlecur#ubatparut#setcantikmurah#vitaeshaklee#shakleecodjb#johorbahru

Kebaikan Vitamin E Complex Shaklee:- 💗Mencantikan kulit dan menaikkan seri wajahKulit semakin halus, gebu dan licin.
💗Mengurangkan jeragat, parut & jerawat.
💗Mengandungi antioksidan yang tinggi dan bertindak untuk awet muda.
💗Mengekalkan kesihatan saraf dan otot.
💗Meningkatkan kesuburan.
💗Menyelesaikan masalah kelesuan.
💗Meningkatkan keinginan seksual suami isteri (Vitamin Cinta).
💗Meningkatkan orgasma yang lebih kerap dan semangat.
💗Merendahkan kadar kolesterol.
💗Membantu mencegah kanser.
💗Merendahkan risiko katarak.
💗Membantu kawasan gelap areola  itu mengecil dan warna puting menjadi cerah semula.
💗Parut strecth mark menjadi semakin pudar.

Best kan vita e complex Shaklee ni? Jom dapatkan sekarang! WhatsApp je ➡ Miza 0187848826 untuk dapatkan harga kasih sayang 😘

#shakleemurah#shakleemurahsangat#shakleepalingmurah#shakleehargastudents#ikeatebrau#shakleehargaahli#shakleejb#shakleejohor#shakleeskudai#shakleetampoi#shakleelarkin#shakleekempas#shakleebbu#shakleejohormurah#shakleesingapore#fattzura#shakleebrunei#shakleesg#nakhamil#iktiarhamil#setcantikmurah#rawatlecur#ubatparut#setcantikmurah#vitaeshaklee#shakleecodjb#johorbahru

Most Popular Instagram Hashtags