#shakleelarkin

3462 posts

TOP POSTS

🌸Kelebihan mengamalkan ESP Shaklee: - Memudarkan parut seperti parut jerawat & stretch marks
- Mengawal horman sekaligus pertumbuhan jerawat
- Kulit menjadi lebih tegang, anjal & sihat
- Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
- Memberikan rasa kenyang yang lama
- Memberikan wajah yang lebih berseri & gebu
- Melindungi, menguatkan dan menjaga otot seperti otot rahim atau general otot semasa diet
- Mengandungi PROTIEN lengkap - Mengawal paras kolestrol dan lemak tepu.
- Mempunyai bacaan Glisemik Indeks (GI) yang rendah (39) untuk memastikan tiada kenaikan gula secara mendadak, sesuai untuk pesakit kencing manis.

Whatsapp je 📞 Miza 0187848826 untuk dapatkan dengan harga kasih sayang
#shakleemurah#shakleemurahjb#shakleemurahjohor#shakleemurahmalaysia#shakleehargaahli#shakleejohormurah#belishakleemurah#shakleetermurah#shakleetampoi#shakleeskudai#shakleebbu#shakleelarkin#shakleekempas#shakleeuitm#shakleesingaporemurah#shakleesgmurah#shakleesarawakpalingmurah#shakleesabahmurah#shakleeselangormurah#codjb#shakleecodjb#shakleepalingmurah#espshakleemurah#espmurah#cantikcepat#kulitgebu#lofattah#setjerawat#setkulitlicin#sunburn

Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain? 🌽Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. 💪🏼Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. 🍊Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam!! 🌼SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C.

Inginkan vitamin C untuk kesihatan anda? Lebih banyak kebaikan dan khasiat lain yang anda akan perolehi!!! Dan harganya SANGAT BERBALOI…

Whatsapp je 📞 Miza 0187848826 untuk dapatkan dengan harga kasih sayang
#shakleemurah#shakleemurahjb#shakleemurahjohor#shakleemurahmalaysia#shakleehargaahli#shakleejohormurah#belishakleemurah#shakleetermurah#shakleetampoi#shakleeskudai#shakleebbu#shakleelarkin#shakleekempas#shakleeuitm#shakleesingaporemurah#shakleesgmurah#shakleesarawakpalingmurah#shakleesabahmurah#shakleeselangormurah#codjb#shakleecodjb#shakleepalingmurah#vitamincshakleemurah#vitamincmurah#cantikcepat#kulitgebu#lofattah#setjerawat#setkulitlicin#sunburn

Penat puasa? 😩 Minum je Performance Drink time sahur. Gerenti lebih bertenaga! 💪
.
.
Kebaikan Performance Drink:
✅ Tidak berkarbonat
✅ Kurang gula
✅ Kadar natrium yang rendah dan mempercepat kadar penyerapan cecair (elektrolit) dalam tubuh
✅ Mengatasi rasa haus
✅ Bersifat isotonik
✅ Tubuh anda akan LEBIH CERGAS dan KURANG PENAT
✅ Pengganti kepada minuman isotonik lain yang berkarbonat dan banyak gula
✅ Sesuai diminum pada waktu sahur & berbuka untuk tenaga
.
.
Jom WhatsApp Laila untuk order 💕 Tengah promo Ramadhan ni, rugi tak grab tau! 🙌
.
.
📲 +6019-7499096
Laila Munim 🍀
Your Trusted Shaklee Agent
.
.
#performancedrinkshaklee #shakleeperformancedrink #minumantenaga #energydrink #menusahur #tenagapuasa #tenagasegera #shakleemurah #promosigaji #promoshaklee #shakleeuitm #shakleeutm #shakleeskudai #shakleepontian #shakleelarkin #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleekuis #shakleemalaysia #promoramadan #bazaarpaknil #sayajualmurah #instashopmalaysia #igshopmalaysia

Salam and hi! 🙌 Pernah tak try Vita-C Plus yang memang sangat hot di pasaran ni? 🔥🔥
.
.
Kebaikan Vita-C Plus:
🌻 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌻 Mencerahkan kulit secara semulajadi
🌻 Mengurangkan kesan sunburn
🌻 Melembabkan kulit dari dalam
🌻 Mengecutkan jerawat
🌻 Membantu mencegah jerawat
🌻 Perlindungan daripada sinaran UV
🌻 Membantu kelihatan lebih muda
🌻 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🌻 Menutup liang roma yang besar
🌻 Kulit lebih glowing dan radiant
🌻 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🌻 Meningkatkan pertumbuhan rambut
🌻 Mengurangkan keguguran rambut
🌻 Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
🌻 Merangsang pembentukan sel kulit yang sihat
🌻 Untuk tulang, gigi & gusi yang sihat
.
.
Sebotol Vita-C Plus hanya RMXX & tahan sampai 6 BULAN! 🙉 Jimat sangat dah tu tau! Laila sendiri amalkan Vita-C ni 💕 Jom WhatsApp sekarang 😉
.
.
📲 +6019-7499096
Laila Munim 🍀
Your Reliable Shaklee Agent
.
.
#vitamincshaklee #shakleevitacplus #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleeskudai #shakleebbu #shakleejohorbahru #shakleejb #shakleeutm #shakleekulai #shakleeuitm #shakleepontian #shakleelarkin #shakleekuis #shakleemalaysia #shakleehalal #shakleemurah #promoramadanshaklee #sayajualmurah #bazaarpaknil #igshopmalaysia #instashopmalaysia

KEBAIKAN SR VITAMIN C PLUS :-
- Perlindungan daripada sinar uv
- Mengurangkan kesan "sunburn"
- Membantu prevent masalah jerawat degil
- Tona kulit menjadi lebih sekata
- Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
- Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja yer)
- Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
- Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
- Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
- Membantu menghasilkan kolagen dlm badan
- Kulit lebih glowing dan radiant

Jom Dapatkan BEST VITAMIN C serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,

Miza ➡ 0187848827

#shakleebymiza #shakleejohor #shakleejb #shakleekempas #shakleetampoi #shakleelarkin #shakleeskudai #shakleebbu #shakleesg #shakleesingapore #shakleemurah #shakleehargastudent #shakleehargaahli #vitaminmurah #jualshakleemurah #shakleemurahsangat #shakleecodjb #postagemalaysia #vitamincmurah #vitamincshakleemurah #jomcantik #pigmentasi#ubatjerawat #jerawatbatu #setjerawat #setjeragat #perangbibir #instagram #instago #photooftheday

CEPAT BOOK QOUTA ANDA ! SEBAB STOK ESP YANG BAKAL MASUK HARINI LIMITED 💓 -
-
-
BUKAN 20 TONG, TAPI PEMBELIAN 10 TONG SAHAJA BAGI SETIAP SELLER 💓 -
-
-
Habis 10 tong ni, xtahu bila ESP bakal restock lagi. -
-
-
Esp hot selling setiap RAMADHAN, alhamdullillah FEEDBACK customer TAHAN LAPAR LEBIH LAMA, KEKAL BERTENAGA, TAK CEPAT PEDIH PERUT, PARUT JERAWAT HILANG, KULIT MAKIN GEBU 🌸 -
-
-
Koraaaaaang, jangan lupa BOOK ESP harini 💓 -
-
-
Lambat melepas, okay?
-
-
-
#excema #setexcemashaklee
#shakleejohor #shakleekgmelayumajidee #shakleelarkin #shakleebandarbaruuda #shakleemalaysia #shakleemurahjb #shakleehargaahli #shakleecodjb #shakleepromosivivix #shakleedesatebrau #shakleeeontebrau #shakleemurah #shakleesingapore #shakleecodciq #shakleejurong #shakleewoodlands #shakleejdt #makeupremovershaklee #shakleecodtamanmolek #shakleecodpasirgudang #shakleejpo #shakleepasirgudang #shakleeulutiram #shakleekotatinggi #setpregnantshaklee #setbersalinceasershaklee #setberpantangshaklee

SET KURUS BUDGET... Sesuai bagi yg ingin sihat, cantik & kurus tapi budget tak banyak.. 😱😱😱 siapa tak nak kan? Jom check out apa kelebihan & kebaikan set ni.. Kebaikan Alfalfa Shaklee yg utama : ❤ Mencuci hati, darah & usus.
❤ Melawan alahan.
❤ Memperbaiki masalah saluran penghadaman.
❤ Menyingkirkan lemak dan kolesterol.
❤Melawan tumor.
❤Melegakan keletihan.
❤Mencegah/ merawat atritis.

3 Manfaat Utama Lecithin untuk Kurus: 💓Menyerap vitamin yang larut lemak.
💓Bertugas sebagai pemecah lemak dan kolestrol.
💓Pelangsingan.

WhatsApp Miza 0187848826

#shakleemurahsangat#shakleepromo #shakleejohor #shakleehargaahli
#shakleejb #shakleeskudai #shakleekempas #shakleetampoi #shakleebbu #shakleelarkin #shakleesingapore #shakleesg #shakleebrunei#shakleesarawakmurah #shakleemurahmalaysia #shakleestudentprice
#codjb #flawlessskin #lecithinmurah
#setslimmingshaklee #setpantangshaklee
#alfalfamurah #lecithinshakleemurah #setmenyusumurah #vitaminmurahshaklee
#bengkaksusu #setmenyusushaklee #milkbooster #bakarlemak #kolestrol

🌸Kelebihan mengamalkan ESP Shaklee: - Memudarkan parut seperti parut jerawat & stretch marks
- Mengawal horman sekaligus pertumbuhan jerawat
- Kulit menjadi lebih tegang, anjal & sihat
- Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
- Memberikan rasa kenyang yang lama
- Memberikan wajah yang lebih berseri & gebu
- Melindungi, menguatkan dan menjaga otot seperti otot rahim atau general otot semasa diet
- Mengandungi PROTIEN lengkap - Mengawal paras kolestrol dan lemak tepu.
- Mempunyai bacaan Glisemik Indeks (GI) yang rendah (39) untuk memastikan tiada kenaikan gula secara mendadak, sesuai untuk pesakit kencing manis.

Whatsapp je 📞 Miza 0187848826 untuk dapatkan dengan harga kasih sayang
#shakleemurah#shakleemurahjb#shakleemurahjohor#shakleemurahmalaysia#shakleehargaahli#shakleejohormurah#belishakleemurah#shakleetermurah#shakleetampoi#shakleeskudai#shakleebbu#shakleelarkin#shakleekempas#shakleeuitm#shakleesingaporemurah#shakleesgmurah#shakleesarawakpalingmurah#shakleesabahmurah#shakleeselangormurah#codjb#shakleecodjb#shakleepalingmurah#espshakleemurah#espmurah#cantikcepat#kulitgebu#lofattah#setjerawat#setkulitlicin#sunburn

MOST RECENT

Anda ada masalah resdung?Jom rawat dengan SET RESDUNG SHAKLEE 😊Set ni terdiri :
➡️VITAMIN C PLUS ➡️B COMPLEX
➡️ALFALFA
.
🌸FUNGSI SET RESDUNG SHAKLEE
.
👉🏻Vitamin C – Ianya sebagai antioksidan yang kuat & sangatt penting untuk meningkatkan antibodi seseorang
.
👉🏻B-Complex – Bertindak sebagai penenang dan penstabil hormon
.
👉🏻Alfalfa – Mempunyai kelebihan dalam mengurangkan keradangan sakit itu sendiri. Ianya kaya dengan sumber klorofil dan membantu mengurangkan keradangan terutamana akibat dari eczema, resdung (sinus), alergi (allergy) dan gegata (hives) ☎wassap➡0187848826 Miza

#shakleebandarbaruuda #shakleemurah #shakleeJohormurah #shakleemurahjohorbahru #shakleehargaahli #pengedarhargamurah #pengedarshakleejohorbahru#codjb #shakleeskudai #shakleekempas #shakleelarkin #shakleesingapore #shakleeuitm #shakleejb #penawarresdung #rawatresdung #setresdungshaklee #resdungkronik #mentormilenia2017
#lofattah #alfalfashakleemurah #jdtsoutherntigers

Apa itu LECITHIN ??? ✔pengemulsi semulajadi yang bertindak dengan cara melekat pada lemak dalam darah seterusnya mengapung dan mengelakkan dari lemak degil tersebut melekat pada dinding membran.
✔Mengandungi sumber semulajadi daripada kekacang soya di mana setiap kapsul mengandungi 520mg lecithin soya termasuk 80mg kolina dan 48mg inositol. ✔Dirembeskan oleh tubuh akan menghasilkan acetyl-kolin, inositol, fosforus dan lemak tak tepu.

3 Manfaat Utama Lecithin untuk Kurus: 💓Menyerap vitamin yang larut lemak - membantu tubuh anda dalam penyerapan vitamin A, D, E dan K yang merupakan vitamin larut lemak. 💓Bertugas sebagai pemecah lemak dan kolestrol - Lecithin bertindak menjadi pembersih saluran darah. Pengambilannya membantu mengemulsi dan metabolisma lemak, kolestrol dan trigliserid dalam tubuh kita. 💓Pelangsingan - pengambilan Lecithin dalam kuantiti yang maksimum membantu mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang lebih seimbang dan menghalang obesiti.

Whatsapp 0187848826 miza

#shakleebymiza#shakleepromo #shakleejohor #shakleehargaahli
#shakleejb #shakleeskudai #shakleekempas #shakleetampoi #shakleebbu #shakleelarkin #shakleesingapore #shakleesg #shakleebrunei #shakleemurahmalaysia #shakleestudentprice
#codjb #flawlessskin #lecithinmurah
#setslimmingshaklee #setpantangshaklee
#alfalfamurah #lecithinshakleemurah #setmenyusumurah #vitaminmurahshaklee
#bengkaksusu #setmenyusushaklee #milkbooster #bakarlemak #kolestrol

Macam2 lg fungsi omega-3 Minyak Ikan selain untuk bakar lemak.. Antaranya: (1) Ibu hamil ¤ Membantu perkembangan otak bayi dari dalam kandungan ¤ mengawal kenaikan berat badan ¤ mengurangkan kolestrol ¤ mengurangkan risiko gila meroyan selepas bersalin ¤ mengurangkan risiko melahirkan bayi pra matang. (2) Ibu menyusu ¤ Membekalkan DHA untuk perkembangan otak bayi yang menyusui susu ibu ¤ membantu pengurusan berat badan. (3) Kanak-kanak ¤ Membantu perkembangan otak ¤ menguatkan sistem imunisasi ¤ mengurangkan gejala eczema & asma. (4) Masalah berat badan ¤ Omega-3 meningkatkan hormone Leptine yang berfungsi mengawal selera makan ¤ membantu membakar lemak dengan lebih cepat berbanding lecithin (5) Pelbagai masalah kesihatan lain ¤ Sakit sendi ¤ tinggi kolestrol ¤ kesihatan jantung ¤ batuk berkahak ¤ strok dan banyak lagi.. Nak dapatkan omega guard pada harga yang tak disangka2...? Jom WhatsApp je Miza 0187848826

#shakleemurah#shakleemurahjb#shakleemurahjohor#shakleemurahmalaysia#shakleehargaahli#shakleejohormurah#belishakleemurah#shakleetermurah#shakleetampoi#shakleeskudai#shakleebbu#shakleelarkin#shakleekempas#shakleeuitm#shakleesingaporemurah#shakleesgmurah#shakleesarawakpalingmurah#shakleesabahmurah#shakleeselangormurah#codjb#shakleecodjb#shakleepalingmurah#minyakikanterbaik#lofattah#omegaguardhargaahli#asma#bakarlemak#setkurus#kolestrol#perutbuncit

Apa yang best sangat nye ostematrix ni?
Haaa jom check it out dude💃

Antara manfaat Ostematrix ❤Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
❤Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
❤Memulihkan kekejangan, kebas-kebas, sakit tulang belakang dan simpul biawak (bagi preggy mommy)
❤Meringankan stress
❤mengelakkan gejala mudah meradang dan murung
❤Menstabilkan tekanan darah bagi memastikan tekanan darah berada tahap yang normal
❤Meringankan sakit ketika haid
❤Membantu kekal bertenaga
❤Membantu dlm masalah gastrik
❤Membantu dalam pengurusan badan
❤Membantu dalam mengatasi sembelit

Yang BEST nya Ostematrix Shaklee mengandungi gabungan 👇
kalsium karbonat, kalsium sitrat, kalsium sitrat malet, magnesium dan vitamin D yang mana ia tidak menyebabkan kita sembelit dan lebih selamat dari risiko batu karang

For more info & order
☎ Contact / whatsapp
Miza | 0187848826
Ur trusted Seller

#shakleebymiza #shakleejohor #shakleejb #shakleekempas #shakleetampoi #shakleelarkin #shakleeskudai #shakleebbu #shakleesingapore #shakleesg #shakleebrunei #shakleemurah #shakleehargastudent #shakleehargaahli #shakleemurahsangat #deliveryjb #postagemalaysia #kalsium #ostematrixmurahsangat #ostematrixmurah #promosimac #promoshaklee #setpantang #setpantangmurah #sethamilmurah #ibuhamil #setmenyusu #sakitsendi

Siapa yang memerlukan Peppermint Ginger Plus Shaklee:- 💐Ibu mengandung yang mengalami masalah loyayang teruk atau morning sickness. 💐Mereka yang selalu kembung perut dan sukar membuang angin. boleh diambil dengan teh lemon atau teh biasa untuk menyenangkan proses membuang angin. 💐Mereka yang menghadapi masalah gastrik. dinasihatkan mengambil makanan mengikut waktu untuk mengelakkan sakit gastrik menjadi teruk. Boleh juga diambil ESP yang mengandungi Protein yang tinggi bagi memberikan tenaga kepada anda. 💐Mereka yang menghadapi masalah percernaan dan selalu sakit perut.

Wasap/hubungi ☎Miza➡0187848826
Untuk dapatkan harga yang pasti memeranjatkan 😱😱😱 #shakleejb #shakleejohor #shakleejohormurah #shakleehargapromo #shakleehargaahli #shakleehargastudents #shakleemurahcarisaya #shakleemurahsangat #shakleeutm #shakleetampoi #shakleekempas #shakleelarkin #shakleebbu #shakleeskudai #shakleesg #shakleesingapore #shakleeposmurah #shakleeselangormurah #shakleesabahmurah #setgastrikmurah #ubatgastrik #setpuasamurah #rawatgastrik #shakleecodjb #peppermintgingerplus #penawargastrik #sakituluhati #ramadhan #kembungperut

Sementara nak tunggu buka nie nak bgtau... High demand product! Buat masa nie masih available... Sape2 yg nak bole WHATSAPP/TELEGRAM 019-7612681... Cepat2 tau... Sebelum out of stock lg... Selamat berbuka... 😉

#shakleebbu #shakleelarkin #shakleekempas #shakleetampoi #shakleetebrau #shakleejohor #shakleejb #esp

Penat puasa? 😩 Minum je Performance Drink time sahur. Gerenti lebih bertenaga! 💪
.
.
Kebaikan Performance Drink:
✅ Tidak berkarbonat
✅ Kurang gula
✅ Kadar natrium yang rendah dan mempercepat kadar penyerapan cecair (elektrolit) dalam tubuh
✅ Mengatasi rasa haus
✅ Bersifat isotonik
✅ Tubuh anda akan LEBIH CERGAS dan KURANG PENAT
✅ Pengganti kepada minuman isotonik lain yang berkarbonat dan banyak gula
✅ Sesuai diminum pada waktu sahur & berbuka untuk tenaga
.
.
Jom WhatsApp Laila untuk order 💕 Tengah promo Ramadhan ni, rugi tak grab tau! 🙌
.
.
📲 +6019-7499096
Laila Munim 🍀
Your Trusted Shaklee Agent
.
.
#performancedrinkshaklee #shakleeperformancedrink #minumantenaga #energydrink #menusahur #tenagapuasa #tenagasegera #shakleemurah #promosigaji #promoshaklee #shakleeuitm #shakleeutm #shakleeskudai #shakleepontian #shakleelarkin #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleekuis #shakleemalaysia #promoramadan #bazaarpaknil #sayajualmurah #instashopmalaysia #igshopmalaysia

🌸Kelebihan mengamalkan ESP Shaklee: - Memudarkan parut seperti parut jerawat & stretch marks
- Mengawal horman sekaligus pertumbuhan jerawat
- Kulit menjadi lebih tegang, anjal & sihat
- Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
- Memberikan rasa kenyang yang lama
- Memberikan wajah yang lebih berseri & gebu
- Melindungi, menguatkan dan menjaga otot seperti otot rahim atau general otot semasa diet
- Mengandungi PROTIEN lengkap - Mengawal paras kolestrol dan lemak tepu.
- Mempunyai bacaan Glisemik Indeks (GI) yang rendah (39) untuk memastikan tiada kenaikan gula secara mendadak, sesuai untuk pesakit kencing manis.

Whatsapp je 📞 Miza 0187848826 untuk dapatkan dengan harga kasih sayang
#shakleemurah#shakleemurahjb#shakleemurahjohor#shakleemurahmalaysia#shakleehargaahli#shakleejohormurah#belishakleemurah#shakleetermurah#shakleetampoi#shakleeskudai#shakleebbu#shakleelarkin#shakleekempas#shakleeuitm#shakleesingaporemurah#shakleesgmurah#shakleesarawakpalingmurah#shakleesabahmurah#shakleeselangormurah#codjb#shakleecodjb#shakleepalingmurah#espshakleemurah#espmurah#cantikcepat#kulitgebu#lofattah#setjerawat#setkulitlicin#sunburn

🌸Kelebihan mengamalkan ESP Shaklee: - Memudarkan parut seperti parut jerawat & stretch marks
- Mengawal horman sekaligus pertumbuhan jerawat
- Kulit menjadi lebih tegang, anjal & sihat
- Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
- Memberikan rasa kenyang yang lama
- Memberikan wajah yang lebih berseri & gebu
- Melindungi, menguatkan dan menjaga otot seperti otot rahim atau general otot semasa diet
- Mengandungi PROTIEN lengkap - Mengawal paras kolestrol dan lemak tepu.
- Mempunyai bacaan Glisemik Indeks (GI) yang rendah (39) untuk memastikan tiada kenaikan gula secara mendadak, sesuai untuk pesakit kencing manis.

Whatsapp je 📞 Miza 0187848826 untuk dapatkan dengan harga kasih sayang
#shakleemurah#shakleemurahjb#shakleemurahjohor#shakleemurahmalaysia#shakleehargaahli#shakleejohormurah#belishakleemurah#shakleetermurah#shakleetampoi#shakleeskudai#shakleebbu#shakleelarkin#shakleekempas#shakleeuitm#shakleesingaporemurah#shakleesgmurah#shakleesarawakpalingmurah#shakleesabahmurah#shakleeselangormurah#codjb#shakleecodjb#shakleepalingmurah#espshakleemurah#espmurah#cantikcepat#kulitgebu#lofattah#setjerawat#setkulitlicin#sunburn

KEBAIKAN SR VITAMIN C PLUS :-
- Perlindungan daripada sinar uv
- Mengurangkan kesan "sunburn"
- Membantu prevent masalah jerawat degil
- Tona kulit menjadi lebih sekata
- Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
- Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja yer)
- Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
- Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
- Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
- Membantu menghasilkan kolagen dlm badan
- Kulit lebih glowing dan radiant

Jom Dapatkan BEST VITAMIN C serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,

Miza ➡ 0187848827

#shakleebymiza #shakleejohor #shakleejb #shakleekempas #shakleetampoi #shakleelarkin #shakleeskudai #shakleebbu #shakleesg #shakleesingapore #shakleemurah #shakleehargastudent #shakleehargaahli #vitaminmurah #jualshakleemurah #shakleemurahsangat #shakleecodjb #postagemalaysia #vitamincmurah #vitamincshakleemurah #jomcantik #pigmentasi#ubatjerawat #jerawatbatu #setjerawat #setjeragat #perangbibir #instagram #instago #photooftheday

KEBAIKAN SR VITAMIN C PLUS :-
- Perlindungan daripada sinar uv
- Mengurangkan kesan "sunburn"
- Membantu prevent masalah jerawat degil
- Tona kulit menjadi lebih sekata
- Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
- Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja yer)
- Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
- Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
- Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
- Membantu menghasilkan kolagen dlm badan
- Kulit lebih glowing dan radiant

Jom Dapatkan BEST VITAMIN C serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,

Miza ➡ 0187848827

#shakleebymiza #shakleejohor #shakleejb #shakleekempas #shakleetampoi #shakleelarkin #shakleeskudai #shakleebbu #shakleesg #shakleesingapore #shakleemurah #shakleehargastudent #shakleehargaahli #vitaminmurah #jualshakleemurah #shakleemurahsangat #shakleecodjb #postagemalaysia #vitamincmurah #vitamincshakleemurah #jomcantik #pigmentasi#ubatjerawat #jerawatbatu #setjerawat #setjeragat #perangbibir #instagram #instago #photooftheday

Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain? 🌽Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. 💪🏼Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. 🍊Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam!! 🌼SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C.

Inginkan vitamin C untuk kesihatan anda? Lebih banyak kebaikan dan khasiat lain yang anda akan perolehi!!! Dan harganya SANGAT BERBALOI…

Whatsapp je 📞 Miza 0187848826 untuk dapatkan dengan harga kasih sayang
#shakleemurah#shakleemurahjb#shakleemurahjohor#shakleemurahmalaysia#shakleehargaahli#shakleejohormurah#belishakleemurah#shakleetermurah#shakleetampoi#shakleeskudai#shakleebbu#shakleelarkin#shakleekempas#shakleeuitm#shakleesingaporemurah#shakleesgmurah#shakleesarawakpalingmurah#shakleesabahmurah#shakleeselangormurah#codjb#shakleecodjb#shakleepalingmurah#vitamincshakleemurah#vitamincmurah#cantikcepat#kulitgebu#lofattah#setjerawat#setkulitlicin#sunburn

CEPAT BOOK QOUTA ANDA ! SEBAB STOK ESP YANG BAKAL MASUK HARINI LIMITED 💓 -
-
-
BUKAN 20 TONG, TAPI PEMBELIAN 10 TONG SAHAJA BAGI SETIAP SELLER 💓 -
-
-
Habis 10 tong ni, xtahu bila ESP bakal restock lagi. -
-
-
Esp hot selling setiap RAMADHAN, alhamdullillah FEEDBACK customer TAHAN LAPAR LEBIH LAMA, KEKAL BERTENAGA, TAK CEPAT PEDIH PERUT, PARUT JERAWAT HILANG, KULIT MAKIN GEBU 🌸 -
-
-
Koraaaaaang, jangan lupa BOOK ESP harini 💓 -
-
-
Lambat melepas, okay?
-
-
-
#excema #setexcemashaklee
#shakleejohor #shakleekgmelayumajidee #shakleelarkin #shakleebandarbaruuda #shakleemalaysia #shakleemurahjb #shakleehargaahli #shakleecodjb #shakleepromosivivix #shakleedesatebrau #shakleeeontebrau #shakleemurah #shakleesingapore #shakleecodciq #shakleejurong #shakleewoodlands #shakleejdt #makeupremovershaklee #shakleecodtamanmolek #shakleecodpasirgudang #shakleejpo #shakleepasirgudang #shakleeulutiram #shakleekotatinggi #setpregnantshaklee #setbersalinceasershaklee #setberpantangshaklee

CEPAT BOOK QOUTA ANDA ! SEBAB STOK ESP YANG BAKAL MASUK HARINI LIMITED 💓 -
-
-
BUKAN 20 TONG, TAPI PEMBELIAN 10 TONG SAHAJA BAGI SETIAP SELLER 💓 -
-
-
Habis 10 tong ni, xtahu bila ESP bakal restock lagi. -
-
-
Esp hot selling setiap RAMADHAN, alhamdullillah FEEDBACK customer TAHAN LAPAR LEBIH LAMA, KEKAL BERTENAGA, TAK CEPAT PEDIH PERUT, PARUT JERAWAT HILANG, KULIT MAKIN GEBU 🌸 -
-
-
Koraaaaaang, jangan lupa BOOK ESP harini 💓 -
-
-
Lambat melepas, okay?
-
-
-
#excema #setexcemashaklee
#shakleejohor #shakleekgmelayumajidee #shakleelarkin #shakleebandarbaruuda #shakleemalaysia #shakleemurahjb #shakleehargaahli #shakleecodjb #shakleepromosivivix #shakleedesatebrau #shakleeeontebrau #shakleemurah #shakleesingapore #shakleecodciq #shakleejurong #shakleewoodlands #shakleejdt #makeupremovershaklee #shakleecodtamanmolek #shakleecodpasirgudang #shakleejpo #shakleepasirgudang #shakleeulutiram #shakleekotatinggi #setpregnantshaklee #setbersalinceasershaklee #setberpantangshaklee

Salam and hi! 🙌 Pernah tak try Vita-C Plus yang memang sangat hot di pasaran ni? 🔥🔥
.
.
Kebaikan Vita-C Plus:
🌻 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌻 Mencerahkan kulit secara semulajadi
🌻 Mengurangkan kesan sunburn
🌻 Melembabkan kulit dari dalam
🌻 Mengecutkan jerawat
🌻 Membantu mencegah jerawat
🌻 Perlindungan daripada sinaran UV
🌻 Membantu kelihatan lebih muda
🌻 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🌻 Menutup liang roma yang besar
🌻 Kulit lebih glowing dan radiant
🌻 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🌻 Meningkatkan pertumbuhan rambut
🌻 Mengurangkan keguguran rambut
🌻 Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
🌻 Merangsang pembentukan sel kulit yang sihat
🌻 Untuk tulang, gigi & gusi yang sihat
.
.
Sebotol Vita-C Plus hanya RMXX & tahan sampai 6 BULAN! 🙉 Jimat sangat dah tu tau! Laila sendiri amalkan Vita-C ni 💕 Jom WhatsApp sekarang 😉
.
.
📲 +6019-7499096
Laila Munim 🍀
Your Reliable Shaklee Agent
.
.
#vitamincshaklee #shakleevitacplus #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleeskudai #shakleebbu #shakleejohorbahru #shakleejb #shakleeutm #shakleekulai #shakleeuitm #shakleepontian #shakleelarkin #shakleekuis #shakleemalaysia #shakleehalal #shakleemurah #promoramadanshaklee #sayajualmurah #bazaarpaknil #igshopmalaysia #instashopmalaysia

Vivix Shaklee merupakan anti penuaan terbaik di dunia.Ia dihasilkan selepas kajian bertahun-tahun oleh Shaklee dan boleh memperbaharui SEL dan DNA.SEL yang rosak atau hampir rosak akan digantikan dengan yang baru.

Apakah lagi kelebihan Vivix Shaklee selain anti penuaan?
🌹Masalah kencing manis
🌹Darah tinggi
🌹Masalah jantung
🌹Buah pinggang
🌹Masalah kesuburan
🌹Mengurangkan komplikasi penyakit diabetis
🌹Menyokong kesihatan sendi
🌹Boleh mengurangkan ketagihan merokok (rokok jadi pahit)
🌹Meningkatkan sistem imun
🌹Menyokong kesihatan mata - Merencat sel kanser daripada menjadi semakin serius
🌹Kesihatan menyeluruh

Nak vivix dengan harga kasih sayang? Jom WhatsApp je Miza 0187848826 sekarang. Ada hadiah menarik menanti anda... #shakleemurah#shakleemurahjb#shakleemurahjohor#shakleemurahmalaysia#shakleehargaahli#shakleejohormurah#belishakleemurah#shakleetermurah#shakleetampoi#shakleeskudai#shakleebbu#shakleelarkin#shakleekempas#shakleeuitm#shakleesingaporemurah#shakleesgmurah#shakleesarawakpalingmurah#shakleesabahmurah#shakleeselangormurah#codjb#vivixhargaahli#vivixmurah#penawardiabetes#penawarbarah#lofattah#mentormilenia2017#diabetes#barah#stroke

Most Popular Instagram Hashtags