[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shakleelarkin

4479 posts

TOP POSTS

Pengalaman fully bf sehingga 4 tahun. Patutnya 2 tahun je kan. Hihi
.
***************************
Sesi pertama pumping dah settle.
Alhamdulillah. Masih banyak rezeki Firash ni.
Jangan lupa lepas pumping, sila minum air masak semula dan telan #Alfalfa.
Ready untuk 2nd session selepas 3 jam.

#ESP dah minum awal pagi. Bagi saya, ia mampu memekatkan susu dan mudah mengenyangkan baby dengan cepat. Jadi tak perlu beri banyak sangat susu.

Tapi, #Vitalea pun penting tau. Sebab ia boleh beri tenaga pada kita. Kenapa? Bf mum ni cepat letih. Itu yang pentingnya Vitalea. Boleh topup nutrisi makanan kita yang tak berapa nak lengkap tu juga.

#BComplex pun penting. Kenapa?
Sebab ia sumber asid folik dan anti stress. Penting tau jaga perasaan kalau kita bf anak kita. Sebab ia mempengaruhi production susu nanti.

#VitaminC pulak bagi saya sangat best. Selain bagus untuk kulit kita supaya moisttttt, yang penting ia boleh bina sistem pertahanan badan yg kuat supaya tak mudah demam, selsema, sakit gigi, gusi.. ibu dapat, anak pun dapat.

#Ostematrix pula. Ni pun besttt. Kenapa?
Sebab golongan mcm saya yg tak minum susu memang la tak cukup kalsium. Anak pulak serap. Habis la kalsium saya nnt. Umur dah 30++. Sebab tu amik Oste. Bekalkan lebih dari kalsium. Memang best sebab sekarang dah senang lena, tidur pun berkualiti, bangun pagi pun tak sakit badan, migrain pun dah takde sebab urat saraf lancar je.

Tu diaa, cerita #SetMenyusu yang complete. Boleh whatsapp kalau nak tanya detail atau any tips for breastfeeding.

Arina | 013.9081892

Lepas kita dah kenali Omega Guard dan fungsi Omega-3, EPA dan DHA yang ada dalamnya tu. Jom kita tengok pulak siapa yang perlukan Omega Guard ni?
.
Siapa Perlukan Omega Guard Shaklee?
.
Ibu Hamil
✅ Membantu perkembangan otak bayi semasa dalam kandungan.
✅ Mengurangkan risiko bayi lahir pra-matang ataupun dikenali sebagai bayi tak cukup bulan.
✅ Mengurangkan risiko gila meroyan selepas melahirkan bayi.
✅ Mengawal kenaikan berat badan ibu semasa hamil
.
Ibu Menyusu
✅ Membekalkan khasiat untuk sistem imunisasi kepada anak dan membantu perkembangan otak juga.
✅ Membantu penurunan berat badan ibu tanpa jejas penghasilan susu dan kualiti susu.
.
Kanak-kanak
✅ Pertumbuhan badan yang sihat dan juga untuk kesihatan otak
✅ Sesuai untuk anak yang mudah jatuh sakit seperti batuk, selesema, asma
✅ Memperkuat sistem imunisasi badan
.
Mereka yang mengalami masalah berat badan
✅ Omega 3 meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan dan akan terasa kenyang lama.
.
Sering dilanda masalah kesihatan
✅ Batuk berkahak, selesema berterusan
✅ Sakit-sakit sendi, kolestrol tinggi
✅ Sakit Stroke
.
Aishah Rahim
Shaklee Independent Distributor 882365
Call / Whatsapp/ SMS : 014-358 0109
Blog : www.myaishah.com
Email : shara85_jb@yahoo.com

💥 DISKAUN RM 8 UTK WARGA JB YG COD 💥
.
GLA Complex by SHAKLEE
.
Price 👉🏻RM 96 ( 60 soft gels )
.
✅ Include Postage SM
✅ COD available area JB
✅ Something EXTRA akan dapat dengan pembelian produk #Shaklee
✅ EXCLUSIVE Consultation
.
DM or whatsapp 018 792 4930 to order
.
Salam Syg
Amy
Www.wasap.my/60187924930
.
#sayajualshaklee #shakleejb #shakleebbu #shakleeutm #shakleejohor #shakleepenang #shakleesingapore #pregnancytest #sayajualuptmurah #shampoosantanjb #shakleemalaysia #shakleeperling #shakleelarkin #setkesuburan #nakhamil #sayanakhamil #sethamilshaklee #setpantangshaklee #sayajualbajuraya #bellammara #jdt

VITAMIN C PILIHAN ARTIS 💕 -
-
-
Semua mengetahui kepentingan vitamin C untuk mendapat kulit yang cantik. Sumber vitamin C tak dapat dihasilkan oleh badan, jadi pengambilan vitamin C perlu di ambil dari pemakanan. Namun, kadang kala sukar untuk mengambil vitamin C dalam buah buahan atas faktor nak cepat sedia dsb
-
-
-
Cara yang mudah dan memudahkan adalah mengambil vitamin C dalam bentuk supplement. Gulp siap 1 biji !💕 -
-
-
Vitamin C sendiri mengandungi 7 1/2 biji buah oren & ada bioflavonoid untuk membantu lebih berkesan. Ala, ambik vitamin C nanti keluar melalui air kencing? Nopeee my dear ! 💕 Vitamin C shaklee bersifat sustained release dimana pelepasan secara berperingkat setiap 1 jam
-
-
-
Untuk membelian, konsultasi, dan pendaftaran ahli boleh hubungi fatin ya, semesteri BEST PRICE untuk belian set aura seri yang merupakan product promo bulan ni 💕
-
-
-

#excema #setexcemashaklee
#shakleejohor #shakleekgmelayumajidee #shakleelarkin #shakleebandarbaruuda #shakleemalaysia #shakleemurahjb #shakleehargaahli #shakleecodjb #shakleepromosivivix #shakleedesatebrau #shakleeeontebrau #shakleemurah #shakleesingapore #shakleecodciq #shakleejurong #shakleewoodlands #shakleejdt #makeupremovershaklee #shakleecodtamanmolek #shakleecodpasirgudang #shakleejpo #shakleepasirgudang #shakleeulutiram #shakleekotatinggi #setpregnantshaklee #setbersalinceasershaklee #setberpantangshaklee

Cerita Hari Malaysia petang semalam di Shaklee JB Branch... Alhamdulillah dapat setel order customer2 dan join Lucky Dip... Meriah sungguh kat sana... Semua excited nak Lucky Dip Vivix... Beruntung la sape yg dapat... Takde rezeki nak dapat vivix... Xpe next time kite cuba lg yer... 😉
.
Yg paling happy Hanna la... Sementara ibu tgh tunggu giliran, berkali2 dia minum ESP yg diorg demo... 😂
.
Sebelah malam pulak terus COD barang2... Dalam gambar tue sebahagian yg belom sampai pada tuan empunya... Sebab hari nie special COD di UiTM Puncak Alam... InshaaAllah esok sambung COD Jb ya... 😘
.
Nak order? WHATSAPP/TELEGRAM 019-7612681

#shakleebbu
#shakleelarkin #shakleetampoi #shakleetebrau #shakleekempas #shakleejb #shakleejohor #shakleesingapore #shakleeuitmpuncakalam

Yahoooo #VIVIX ON SALE!! Beli VIVIX hari ini uolls akan dapat : 💖 free membership ( jumat RM79) 💖 diskaun 5% untk dua botol 💖 dapat beli dengan hrga ahli 💖 dapat CASH BONUS RM30++ 💖 dapat join LUCKY DIP yang semua hadiah nya memang hebat ( VIVIX, COLLAGEN POWDER, OTHER SUPPLEMENTS & SHAKLEE MERCHANDISE )

Jadi..jangan tangguh2..cepat dapatkan #VIVIX hari ini juga. PROMOSI UNTUK HARI INI SAJE!!! pm hakak cepaattttt.... 😊😊😊😊😊😊

Cari minuman tenaga?
.
Cinch tea mix ni memang sesuai, rasa pun rasa teh, xada rasa yang pelik-pelik tau.
.
Pastu boost energy. Best nya😍

Nak lagi urmmphh kadang tu saya bancuh dengan ais.

Mari jengah jap Fungsi ekstrak yang ada dalam Cinch Tea :

1) Matcha Green Tea
> antioksida yang sangat tinggi
> energy booster
> metabolisme booster
> bakar kalori up to 4x

2) Taurina
> menggalakkan metabolisme
> lebih bertenaga
> larutkan lemak
> membantu menghasilkan otot tanpa lemak

3) White Tea
> membakar lemak-lemak berlebihan
> menghalang penghasilan sel lemak yang tidak perlu
> meningkatkan metabolisme
> juga dikenali sebagai teh hijau bayi dengan mempunyai kandungan antioksida yang lebih tinggi berbanding teh hijau.

4) Rooibos Red Tea
> tumbuhan herba dari Afrika yang juga dikenali sebagai “The Miracle Tea” atau “Long Life Tea”
melarutkan lemak
> meninggikan kadar metabolisme iaitu pembakaran lemak
> agen detox yang kuat

5) Red Tea
> Salah satu antioksidan yang dijumpai dalam teh merah, yang dikenali sebagai polifenol > Polifenol membantu kerosakan badan yang disebabkan oleh radikal bebas
> merupakan antioksidan yang begitu kuat

Punya banyak kebaikan dia.
1sachet cukup setiap hari.
Nak bancuh pun mudah je.
.
.
📞017.792.2520
.
#cinchtea #cinchteashaklee #cinchteamix #kurus #langsing #perutkempis #setkurus #setlangsing #shaklee #shakleemurah #setkurusshaklee #setlangsingshaklee #sayajualonline #baazarpaknil #shakleejohorbahru #shakleepasirgudang #bakarlemak #shakleejb #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleegelangpatah #shakleebukitindah #shakleekempas #shakleeulutiram #shakleeskuda #shakleelarkin #shakleetampoi

Korang...untuk kali ni saya nk share dengan korang pasal ESP pulak...ESP nih antara top ten product shaklee yang terlaris dijual taw jadi sangat rugi kalo korang tak cuba ESP.. Ok, meh saya citer kan tentang ESP nih...korang tahu tak apa itu ESP?..
ESP ialah Energizing Soy Protein yang merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasaskan tumbuhan yang secara semula jadi rendah lemak, bebas koestrol, dan kaya dengan asid amino penting.. ESP sangat penting untuk:-
🌸 membekalkan tenaga
🌸 menyuburkan kesihatan kulit, rambut, kuku & otot
🌸 sesuai untuk kanak², ibu menyusukan anak dan mereka yang sedang pulih dari sakit

ESP sangat sesuai untuk mereka yang ingin menjaga kecantikan kulit krn:- 👉 ESP merangsang pembentukan semula kulit & otot
👉 mengurangkan kedutan
👉 ejen anti penuaan
👉 mengembalikan radian kulit & kepejalan kulit

Hurmm banyakkan kelebihan ESP nih..Rugi kalo korang tak cuba.. Nanti saya akan share dengan korang testimoni ESP dalam post akan datang...Korang tunggu ye...stay tuned ~~ Kalo berminat boleh whatsapp saya 011-27694970 Alin

MOST RECENT

Carotomax membantu mereka yg ada masalah mata rabun, silau, kering, glaucoma & katarak... Sesuai sgt kalau yg hari2 kerja mengadap komputer... Carotomax nie bersifat antioksida... So yg ada masalah kulit pon bole consume Carotomax...
.
Ade sorang customer nie umur 20an rabun yg agak tinggi power dia... Dia konsisten consume Carotomax nie dalam 3 botol kalau x silap... Alhamdulillah power mata dia turun mendadak...
.
Risau power spect naik? Bole cuba ikhtiar dgn Caratomax... WHATSAPP/TELEGRAM 019-7612681

#shakleebbu #shakleelarkin #shakleekempas #shakleetampoi #shakleetebrau #shakleejb #shakleejohor #shakleesingapore #rabunjauh #rabundekat #rabunsilau #vitaminmata #katarak #glaucoma

Pengalaman fully bf sehingga 4 tahun. Patutnya 2 tahun je kan. Hihi
.
***************************
Sesi pertama pumping dah settle.
Alhamdulillah. Masih banyak rezeki Firash ni.
Jangan lupa lepas pumping, sila minum air masak semula dan telan #Alfalfa.
Ready untuk 2nd session selepas 3 jam.

#ESP dah minum awal pagi. Bagi saya, ia mampu memekatkan susu dan mudah mengenyangkan baby dengan cepat. Jadi tak perlu beri banyak sangat susu.

Tapi, #Vitalea pun penting tau. Sebab ia boleh beri tenaga pada kita. Kenapa? Bf mum ni cepat letih. Itu yang pentingnya Vitalea. Boleh topup nutrisi makanan kita yang tak berapa nak lengkap tu juga.

#BComplex pun penting. Kenapa?
Sebab ia sumber asid folik dan anti stress. Penting tau jaga perasaan kalau kita bf anak kita. Sebab ia mempengaruhi production susu nanti.

#VitaminC pulak bagi saya sangat best. Selain bagus untuk kulit kita supaya moisttttt, yang penting ia boleh bina sistem pertahanan badan yg kuat supaya tak mudah demam, selsema, sakit gigi, gusi.. ibu dapat, anak pun dapat.

#Ostematrix pula. Ni pun besttt. Kenapa?
Sebab golongan mcm saya yg tak minum susu memang la tak cukup kalsium. Anak pulak serap. Habis la kalsium saya nnt. Umur dah 30++. Sebab tu amik Oste. Bekalkan lebih dari kalsium. Memang best sebab sekarang dah senang lena, tidur pun berkualiti, bangun pagi pun tak sakit badan, migrain pun dah takde sebab urat saraf lancar je.

Tu diaa, cerita #SetMenyusu yang complete. Boleh whatsapp kalau nak tanya detail atau any tips for breastfeeding.

Arina | 013.9081892

Ostematrix Shaklee ni, kalau korang dah cuba pasti jatuh cinta. Supplement Shaklee yang paling cepat sekali kesan yang orang akan repeat order setiap bulan.

Kalaulah korang ada masalah macam kat bawah ni, tolonglah amik Ostematrix setiap hari. Korang akan rasa beza sangat bila tak amik. Badan dah tua uols, mana nak sama masa umur kita belasan tahun dulu khen?
.
✌Korang kerap berjaga malam?
✌Badan mudah rasa letih dan lesu?
✌Rasa sakit seluruh badan?
✌Kerap juga rasa cramp kat kaki?
✌Nak elakkan Osteoporosis?
✌Paling penting, nak MILKBOOSTER?

Pil kalsium Shaklee - OSTEMATRIX memang khas untuk korang! Ianya bukan sekadar pil kalsium tau, Ostematrix juga berfungsi sebagai;
.
👉Menguatkan tulang
👉Mencegah obesiti
👉Melindungi otot jantung
👉Mengelakkan kanser kolon
👉Mencegah blues pra-haid (PMS)
👉Mencegah batu karang
👉Memastikan tahap PH alkali
👉Kawalan tekanan darah
👉Mengekalkan gigi & gusi yang sihat
👉Membantu pengangkutan nutrien

Aishah Rahim
Shaklee Independent Distributor 882365
Call / Whatsapp/ SMS : 014-358 0109
Blog : www.myaishah.com
Email : shara85_jb@yahoo.com

#shakleebyaishahrahim #shaklee #shakleemalaysia #shakleejb #shakleelarkin #shakleetampoi #shakleekempas #shakleejohorbahru #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleesg #janapendapatan #sideincome #bisnesshaklee #teamjustdoit #produkshaklee #semulajadi #selamat #berkesan #iloveshaklee #pengedarshaklee #agenshaklee #ostematrix #pilkalsium #tulangsihat #tulangkuat #sembelit #gigikuat #gigisihat #tulangretak

JANGAN TUNGGU CIK JERAGAT BAGI SALAM....😣
.
.

Bila kulit kita selalu terdedah kepada matahari, tahun demi tahun tanpa protection, nanti cik jeragat akan ketuk pintu huhuhu
.
.

Pakai sunblock memang penting. Tapi tahu tak nutrisi dalaman juga perlu sangat
.
.
Dengan vitamin yang betul, sel-sel kulit akan di repair dari dalam. Best kan?
.
.
Macam kes sis ni, dia tak suka pakai sunblock tapi banyak keja bawah matahari.
.
.
Tapi el pujiii la sis ni sebab dia still cara lain untuk cantikkan semula kulit dia
.
.

Kesan Lepas Sebulan Amalkan Set Radiant 4
====================================
.
.
Tompok-tompok hitam kat muka dia makin hilang, tona kulit makin glowing giteww, kulit lebih tegang, pori-pori besar dah tak nampakkkk
.
.
Ni kalau sis ni pakai sunblock mesti lagi wowwwww!!!!
.
.
Sebab tu la Shaklee keluarkan set Radiant 4 untuk bantu siapa yang serius nak jaga kulit.
.
.
4 vitamin untuk kulit dan dalaman termasuklah balance kan semula hormon kita dengan GLA.
.
.
Dengan nutrisi dalam 1 set ni, kulit kita akan dapat ganti sel-sel lama yang rosak kepada sel-sel kulit yang baru dan sihat 😍
.
.
Siapa sayang kulit dia?
Jom ber radiant 4 💓

www.wasap.my/60167113576
#sayajualvitamin #vitaminkulit #testimonishaklee #testimonicollagen #testimoniRadiant4 #shakleekulai #shakleesenai #shakleelarkin #shakleesingapore #shakleepasirgudang #codshakleekulai

ESP sesuai untuk siapa?

Siapa yang mengalami simptom-simptom dibawah? 👇 🌸Lemah dan tidak bertenaga
🌸Kulit wajah kusam
🌸Wajah dipenuhi bekas/parut jerawat
🌸Bekas gigitan yang nyamuk yang akhirnya meninggalkan kesan hitam
🌸Rambut gugur teruk

Kalau anda nak tahu, ini semua antara punca kekurangan protein. Protein sangat penting kepada mereka yang inginkan kulit yang cantik dan tona warna yang sekata. Mereka yang mempunyai parut jerawat hitam/gelap adalah disebabkan kekurangan protein untuk membina sel baru dan menyingkirkan kulit mati.
Protein dari ESP merupakan sumber protein terbaik. Protein yang lengkap mampu membantu pembinaan sel-sel kulit baru dan memudahkan penyerapan vitamin berbanding sel kulit mati.
Siapa yang mengimpikan kulit sihat, bebas cela, cerah berseri dan licin. Boleh ikhtiar dengan ESP.
Nak special price? Boleh pm cikchaa
SID cikchaa +60186645952 #shakleejohorbahru #shakleeskudai #shakleemurah #shakleekempas #shakleesetiatropika #shakleebatupahat #shakleeparitraja #shakleeayerhitam #shakleesrigading #shakleemurah #shakleeuthm #shakleeutm #sihat #shakleejohor #shakleelarkin #setkurusshaklee #kurussihat #kuruscepat #kurus #gastrik #bebasjerawat #parutjerawat #espmurah #sihatcantik #protein

Cari minuman tenaga?
.
Cinch tea mix ni memang sesuai, rasa pun rasa teh, xada rasa yang pelik-pelik tau.
.
Pastu boost energy. Best nya😍

Nak lagi urmmphh kadang tu saya bancuh dengan ais.

Mari jengah jap Fungsi ekstrak yang ada dalam Cinch Tea :

1) Matcha Green Tea
> antioksida yang sangat tinggi
> energy booster
> metabolisme booster
> bakar kalori up to 4x

2) Taurina
> menggalakkan metabolisme
> lebih bertenaga
> larutkan lemak
> membantu menghasilkan otot tanpa lemak

3) White Tea
> membakar lemak-lemak berlebihan
> menghalang penghasilan sel lemak yang tidak perlu
> meningkatkan metabolisme
> juga dikenali sebagai teh hijau bayi dengan mempunyai kandungan antioksida yang lebih tinggi berbanding teh hijau.

4) Rooibos Red Tea
> tumbuhan herba dari Afrika yang juga dikenali sebagai “The Miracle Tea” atau “Long Life Tea”
melarutkan lemak
> meninggikan kadar metabolisme iaitu pembakaran lemak
> agen detox yang kuat

5) Red Tea
> Salah satu antioksidan yang dijumpai dalam teh merah, yang dikenali sebagai polifenol > Polifenol membantu kerosakan badan yang disebabkan oleh radikal bebas
> merupakan antioksidan yang begitu kuat

Punya banyak kebaikan dia.
1sachet cukup setiap hari.
Nak bancuh pun mudah je.
.
.
📞017.792.2520
.
#cinchtea #cinchteashaklee #cinchteamix #kurus #langsing #perutkempis #setkurus #setlangsing #shaklee #shakleemurah #setkurusshaklee #setlangsingshaklee #sayajualonline #baazarpaknil #shakleejohorbahru #shakleepasirgudang #bakarlemak #shakleejb #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleegelangpatah #shakleebukitindah #shakleekempas #shakleeulutiram #shakleeskuda #shakleelarkin #shakleetampoi

1 sudu vivix setiap hari untuk kesan jangkamasa panjang.

10 KEBAIKAN VIVIX yang buat customer jatuh cinta :
.
1) Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
2) Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
3) Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
4) Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
5) Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
6) Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk
7) Membantu dlm proses penurunan berat badan
8) Menyokong kesihatan mata
9) Meningkatkan kesihatan imum badan
10) Menggalakan kesihatan keseluruhan
.

Juliana Che Baba
Shaklee Independent Distributor
1144676
Call / SMS / WHATSAPP : 01112127526
EMAIL : bungacinta1908@gmail.com

#shakleebyjulianachebaba #loveshakleelovers #shakleejohorbahru #shakleelarkin #shakleetampoi #shakleepasirgudang #shakleekempas #shakleesingapore #produkshaklee #produksemulajadi #selamat #berkesan #iloveshaklee #biladahcubapastijatuhhati

DISEBALIK THE RADIANT 4

lately duk kecohkan pasal Promotion THE RADIANT 4 BY SHAKLEE .. KENAPA KECOH SNGT ?
~ sbb dngn pembelian set ni uolls dpt jadi free membership
~ sbb dgn pembelian set ni uolls akan dpt e~voucher RM60
~ sbb dgn pembelian set ni uolls akan dpt CASH BONUS RM 30++ WOW!! peluang ni memang TAK PATUT korang lepaskan.. bukan selalu dpt PROMOSI mcm ni.

Selain dpt kelebihan kat atas... uolls jugak dpat BONUS untk KELIHATAN CANTIK DAN MUDA 😍😍😍😍 Hah.. ap y hebat sngt The Radiant 4 ni ialah dlm set ni ad 4 supplements y penting dlm mnbantu masalah kulit y kita alami.

#ESP 👉 protein untk bantu hasilkan kulit baru dan baiki sel kulit y sedia ada.

#collagenpowder 👉 memberi kulit y sihat, baiki kelenturan kulit dan menegangkab kulit

#glacomplex 👉 kekalkan kelembapan kulit, kurangkan keradangan kulit, atasi kulit kering dan kegatalan, dan kurangkan sensitivity pd kulit

#vitaminc 👉 melindungi kulit drpd sinaran UV, menyokong penghasilan collagen, kulit jd lbh cerah dan bersih

Jelaskan?? So, tak payah tunggu lagi..lekas pm hakak. Hakak available setiap masa untk uolls 😍😍😍😍 Your Febret SID
NISA MASROM
0135914691

Dah siap kerja-kerja rumah, dah siap sarapan, dah ukhwah bonding & kasi sikit tips untuk anak-anak buah #TEAMJUSTDOIT. Semoga bergunalah apa sahaja yang diberi dan dititipkan.

Stay positive, work hard and make it happen 😘
.
Aishah Rahim
Shaklee Independent Distributor 882365
Call / Whatsapp/ SMS : 014-358 0109
Blog : www.myaishah.com
Email : shara85_jb@yahoo.com

#shakleebyaishahrahim #shaklee #shakleemalaysia #shakleejb #shakleelarkin #shakleetampoi #shakleekempas #shakleejohorbahru #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleesg #janapendapatan #sideincome #bisnesshaklee #teamjustdoit #produkshaklee #semulajadi #selamat #berkesan #iloveshaklee #pengedarshaklee #agenshaklee

Feedback Cutomer
.
Alhamdulillah kulit makin moist dan dah tak berminyak lagi.
.
Customer happy kita pun turut happy. Teruskan consume ya dear 😊
.
Korang nak dapatkan jugak bole Dm/wsap Ernie
.
Ernie | Trusted Seller SID
017 467 0467
.
#shaklee
#shakleemalaysia
#promoshaklee
#shakleemurah
#shakleekluang
#feedbackcustomer
#shakleeendau
#shakleesegamat
#shakleebp
#shakleepg
#shakleepasirgudang
#shakleepermasjaya
#shakleebbu
#shakleelarkin

CANTIK LUARAN CANTIK DALAMAN
::
::
::
Nak kulit kekal anjal, cantik dan gebu sepanjang masa? Nak hilangkan tanda2 penuaan seperti garis2 halus di muka?
::
::
Senang saja, jom dpatkan #CollagenPowderSHAKLEE 👍👍
::
::
Bahan utama diperbuat drpd sisik ikan merah y betindak sbg kolagen untk menanjalkan kulit.
::
::
🌼MANFAAT UNTUK KULIT🌼
::
Kulit menjadi TIDAK KERING & LEBIH ANJAL
::
Kulit akan cepat sembuh dan memudarkan parut.
::
Menguatkan rambut dan meransang pertumbuhan rambut secara semula jadi.
::
Menjadikan kuku lebih kuat
::
::
::
Berminat nak dapatkan Collagen Powder Shaklee tapi segan nak tulis kat komen.. tak pe uolls boleh pm @ wassup terus ke no Nisa. 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Your Favorite SID
🌹NISA MASROM ( 0135914691 )🌹

Khas untuk mereka yang nak daftar ahli Shaklee setelah sekian lama. Sepanjang bulan ni Shaklee buat promosi untuk new enrollment.

Jadi ahli Shaklee dengan pendaftaran RM68.90 pastu buat belian 100uv, anda layak beli #VitaminC yang biasanya harga RM103 ni dengan harga RM60 sahaja. Nak lagi best, dapat beli jugak #ShakerPink tu dengan harga RM18 atau take both dengan harga RM78 sahajo.

Nak lagi jimat, uols buat belian 200uv, terus dapat #FreeMembership (takyah bayar pendaftaran RM68.90 tu), pastu beli lah VitaminC dan Shaker Pink tu dengan harga tak munasabah tadi 😅

Taktau macam mana nak buat? Meh whatsapp saya ajar 👇

Aishah Rahim
Shaklee Independent Distributor 882365
Call / Whatsapp/ SMS : 014-358 0109
Blog : www.myaishah.com
Email : shara85_jb@yahoo.com

#shakleebyaishahrahim #shaklee #shakleemalaysia #shakleejb #shakleelarkin #shakleetampoi #shakleekempas #shakleejohorbahru #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleesg #janapendapatan #sideincome #bisnesshaklee #teamjustdoit #produkshaklee #semulajadi #selamat #berkesan #iloveshaklee #pengedarshaklee #agenshaklee

Hai la Ostematrix.
Patut la orang suka awak.

Sebabnya, awak ni bagus utk orang yang sakit saraf, yg ada slip disk, yg sakit belakang, yang sakit tumit, yg sakit gigi, yg accident tulang retak, yg ada migrain, yg selalu period pain, yg susah nak tidur, susah nak bangun pagi, yg selalu sembelit, yg malas nk bancuh susu, susah minum susu... Tu la dia, tu sbb orang suka awak.

Sekali rasa #Ostematrix ni, pasti jatuh chenta 😍

#YOURTRUSTEDSHAKLEEDISTRIBUTOR #DIMANASAJAANDABERADA #ARINA0139081892 #SHAKLEEJB ##SHAKLEEKEMPAS #SHAKLEEUTM #SHAKLEELARKIN #SHAKLEESINGAPORE #BAZAARPAKNIL #ZIZANRAZAK #CTDK #NEELOFA #SHAKLEEMURAH #TRUSTEDSELLER #SHAKLEEEFFECT #SIDEINCOME

Jarang duduk meja depan sangat ni, saya kan pemalu. Selalu duduk meja hujung dan belakang je. Hmm pemalu kew? 😏😏
.
Masuk je Shaklee, Fiona pon cakap (biasalah kalau tak sakat aku tak sah).
.
"You masuk lambat. Potong gaji.."
.
Gelak je saya. Kalau kerja makan gaji memang selamatlah dah lama kena potong gaji. Ni kerja sendiri je Fiona. Dari rumah I buat kerja. Masuk opis sini kalau nak shopping barang customer dan #TEAMJUSTDOIT ja.
.
Eh ada sesiapa nak kirim? Meh lah whatsapp. Sebelum saya siap kerja pastu nak gi beli Ubi Getok pulak #waitformeubigetok 😂😂
.
Aishah Rahim
Shaklee Independent Distributor 882365
Call / Whatsapp/ SMS : 014-358 0109
Blog : www.myaishah.com
Email : shara85_jb@yahoo.com

#shakleebyaishahrahim #shaklee #shakleemalaysia #shakleejb #shakleelarkin #shakleetampoi #shakleekempas #shakleejohorbahru #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleesg #janapendapatan #sideincome #bisnesshaklee #teamjustdoit #produkshaklee #semulajadi #selamat #berkesan #iloveshaklee #pengedarshaklee #agenshaklee

Alhamdulillah, selesai online personal coaching pertama dengan Kak Noorsyahla Ezanny Nordin pukul 10 pagi tadi. Drag sampai membawa ke pukul 11 lebih sebab Naurah pon nak join coaching sekali 😅
.
InshaAllah, more people to help. Niat utama saya, saya nak semua anak cucu cicit #TEAMJUSTDOIT dapat rasa apa yang saya rasa sekarang. Saya akan guide mereka selagi mampu dan Allah izinkan.
.
Semua orang mampu berjaya, yang membezakan adalah ilmu dan tindakan.
.
Anda dah sedia nak tambah ilmu & bertindak?
.
Aishah Rahim
Shaklee Independent Distributor 882365
Call / Whatsapp/ SMS : 014-358 0109
Blog : www.myaishah.com
Email : shara85_jb@yahoo.com

#shakleebyaishahrahim #shaklee #shakleemalaysia #shakleejb #shakleelarkin #shakleetampoi #shakleekempas #shakleejohorbahru #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleesg #janapendapatan #sideincome #bisnesshaklee #teamjustdoit #produkshaklee #semulajadi #selamat #berkesan #iloveshaklee #pengedarshaklee #agenshaklee

Bukan hari ni je...
Hari2 pun hakak rasa #esp terlalu sedap...hihi

Uolls nk tahu tak knp soya ni penting untk kulit?? 1. sbb soya merupakan sumber protein dr tumbuhan yang senang digest, jd senang la untk soya meresap dlm bdn kita secara optimum 😊

2. sbb protein dlm soya mmbntu untk mmbina sel2 kulit y baru, kulit y lama di keluarkan dan di gantikan dgn kulit y baru

3. sbb bantu kulit untk kelihatan y gebu, tegang dan berseri
Ha...jelaskan..kalau uolls nk jadi cantik dan bertenaga sepanjang hari.. jom cepat pm hakak untk dpatkan ESP hari ini.. 😊😊😊

Assalammualaikum, selamat pagi & good morning semua. Start your day with Alhamdulillah & smiles.

Let's work! 💪💪
.
Aishah Rahim
Shaklee Independent Distributor 882365
Call / Whatsapp/ SMS : 014-358 0109
Blog : www.myaishah.com
Email : shara85_jb@yahoo.com

#shakleebyaishahrahim #shaklee #shakleemalaysia #shakleejb #shakleelarkin #shakleetampoi #shakleekempas #shakleejohorbahru #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleesg #janapendapatan #sideincome #bisnesshaklee #teamjustdoit #produkshaklee #semulajadi #selamat #berkesan #iloveshaklee #pengedarshaklee #agenshaklee

Naurah dah tidur lepas rub EO blend Sweet Dream dan diffuse Lavendar. Bau benda alah ni, dengan Mama pon boleh berlayar 😅
.
Capai handphone masuk SOHO.
.
Alhamdulillah sampai 28hb penuh dengan jadual online coaching. Ramai anak cucu cicit #TEAMJUSTDOIT dah letak nama nak personal coaching one by one dengan mak nenek dia ni.
.
Jom kita siapkan module untuk depa pilih tajuk apa yang diorang nak belajar 📝📝
.
Aishah Rahim
Shaklee Independent Distributor 882365
Call / Whatsapp/ SMS : 014-358 0109
Blog : www.myaishah.com
Email : shara85_jb@yahoo.com

#shakleebyaishahrahim #shaklee #shakleemalaysia #shakleejb #shakleelarkin #shakleetampoi #shakleekempas #shakleejohorbahru #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleesg #janapendapatan #sideincome #bisnesshaklee #teamjustdoit #produkshaklee #semulajadi #selamat #berkesan #iloveshaklee #pengedarshaklee #agenshaklee

Most Popular Instagram Hashtags