[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shakleelarkin

3794 posts

TOP POSTS

Jenuh nak cari cleanser bebas kimia merbahaya, jenis organik. Dengan shaklee, dari homecare, penapis air, supplement sampai lah SKINCARE semua ada 💓
-
-
-
Cleanser shaklee ni tak ada berbuih beriya, buih halus halus je. Yang penting, mencuci sampai ke dalam liang pori kulit wajah. -
-
-
-
Kandunga dia memang best ada algae untuk buang sel kulit mati, ada aloevera untuk menyejuk kan dan melembutkan kulit muka & strawbery begonia sebagai bahan aktif untuk kulit wajah yang BERSIH, PUTIH & HALUS -
-
-
-#excema #setexcemashaklee
#shakleejohor #shakleekgmelayumajidee #shakleelarkin #shakleebandarbaruuda #shakleemalaysia #shakleemurahjb #shakleehargaahli #shakleecodjb #shakleepromosivivix #shakleedesatebrau #shakleeeontebrau #shakleemurah #shakleesingapore #shakleecodciq #shakleejurong #shakleewoodlands #shakleejdt #makeupremovershaklee #shakleecodtamanmolek #shakleecodpasirgudang #shakleejpo #shakleepasirgudang #shakleeulutiram #shakleekotatinggi #setpregnantshaklee #setbersalinceasershaklee #setberpantangshaklee

Jenuh nak cari cleanser bebas kimia merbahaya, jenis organik. Dengan shaklee, dari homecare, penapis air, supplement sampai lah SKINCARE semua ada 💓
-
-
-
Cleanser shaklee ni tak ada berbuih beriya, buih halus halus je. Yang penting, mencuci sampai ke dalam liang pori kulit wajah. -
-
-
-
Kandunga dia memang best ada algae untuk buang sel kulit mati, ada aloevera untuk menyejuk kan dan melembutkan kulit muka & strawbery begonia sebagai bahan aktif untuk kulit wajah yang BERSIH, PUTIH & HALUS -
-
-
-#excema #setexcemashaklee
#shakleejohor #shakleekgmelayumajidee #shakleelarkin #shakleebandarbaruuda #shakleemalaysia #shakleemurahjb #shakleehargaahli #shakleecodjb #shakleepromosivivix #shakleedesatebrau #shakleeeontebrau #shakleemurah #shakleesingapore #shakleecodciq #shakleejurong #shakleewoodlands #shakleejdt #makeupremovershaklee #shakleecodtamanmolek #shakleecodpasirgudang #shakleejpo #shakleepasirgudang #shakleeulutiram #shakleekotatinggi #setpregnantshaklee #setbersalinceasershaklee #setberpantangshaklee

SET KURUS BUDGET. Sesuai bagi yg ingin sihat, cantik & kurus tapi budget tak banyak.. 😱😱😱 siapa tak nak kan? Jom check out apa kelebihan & kebaikan set ni.. Kebaikan Alfalfa Shaklee yg utama : ❤ Mencuci hati, darah & usus.
❤ Melawan alahan.
❤ Memperbaiki masalah saluran penghadaman.
❤ Menyingkirkan lemak dan kolesterol.
❤Melawan tumor.
❤Melegakan keletihan.
❤Mencegah/ merawat atritis.

3 Manfaat Utama Lecithin untuk Kurus: 💓Menyerap vitamin yang larut lemak.
💓Bertugas sebagai pemecah lemak dan kolestrol.
💓Pelangsingan.

5 Manfaat Utama Herb-Lax Shaklee untuk Kurus : 💙Membantu untuk pembersihan najis yang tersekat.
💙Merangsang usus kita untuk percepatkan proses pembersihan cara lembut.
💙Membantu masalah sembelit.
💙Mengempiskan perut sememangnya berkesan.
💙Membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut anda.

Jangan ketinggalan untuk dapatkan promosi terhangat ni. ☎ Whatsapp ➡ 0187848826 | Miza ur trusted health & beauty consultant.. #shakleehargaahli#shakleejohor #shakleejb #shakleekempas #shakleetampoi #shakleelarkin #shakleeskudai #shakleebbu #shakleemurah #shakleehargastudent #shakleemurahsangat #deliveryjb #postagemalaysia #lecithinmurah #alfalfamurah #herblaxmurah #promoshaklee #lofattah #setkurus#detoks#hargaahli #menantifebruari #setkurusbudget #setkurusmurah #jomkurus #nakkurus #bakarlemak

Jenuh nak cari cleanser bebas kimia merbahaya, jenis organik. Dengan shaklee, dari homecare, penapis air, supplement sampai lah SKINCARE semua ada 💓
-
-
-
Cleanser shaklee ni tak ada berbuih beriya, buih halus halus je. Yang penting, mencuci sampai ke dalam liang pori kulit wajah. -
-
-
-
Kandunga dia memang best ada algae untuk buang sel kulit mati, ada aloevera untuk menyejuk kan dan melembutkan kulit muka & strawbery begonia sebagai bahan aktif untuk kulit wajah yang BERSIH, PUTIH & HALUS -
-
-
-#excema #setexcemashaklee
#shakleejohor #shakleekgmelayumajidee #shakleelarkin #shakleebandarbaruuda #shakleemalaysia #shakleemurahjb #shakleehargaahli #shakleecodjb #shakleepromosivivix #shakleedesatebrau #shakleeeontebrau #shakleemurah #shakleesingapore #shakleecodciq #shakleejurong #shakleewoodlands #shakleejdt #makeupremovershaklee #shakleecodtamanmolek #shakleecodpasirgudang #shakleejpo #shakleepasirgudang #shakleeulutiram #shakleekotatinggi #setpregnantshaklee #setbersalinceasershaklee #setberpantangshaklee

Antara kebaikan Mealshake ini ialah : ❤rasa vanila yang menjadi kegemaran kanak-kanak
❤sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas ❤sesuai untuk seisi keluarga
❤Boleh menjadi instant sahur meal/ breakfast sekeluarga
❤Rendah lemak namun g dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral sertakalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak.
❤Meal Shakes memberikan tenaga dan menguatkan sistem imun kanak-kanak
❤Memberikan kecergasan dan meningkatkan kesihatan
❤Mengurangkan eczema kepada kanak-kanak dan juga orang dewasa
❤Meningkatkan selera makan anak
❤Jika anak yang kerap demam lazimnya akan kembali sihat lebih cepat daripada biasa
❤Pilihan terbaik buat mereka yang tidak pandai telan supplement berbentuk "tablet"
❤menangani masalah sembelit pada kanak-kanak
❤amat bagus untuk kanak-kanak yang obesiti
Miza 0187848826
#SHakleemurah#shakleemurahjb#shakleemurahjohor#shakleemurahmalaysia#shakleehargaahli#shakleejohormurah#belishakleemurah#shakleetermurah#shakleetampoi#shakleeskudai#shakleebbu#shakleelarkin#shakleekempas#shakleeuitm#SHAKLEESINGAPOREMURAH#SHAKLEESGMURAH#SHAKLEESARAWAKPALINGMURAH#SHAKLEESABAHMURAH#SHAKLEESELANGORMURAH#codjb#shakleecodjb#shakleepalingmurah#mealshakesmurah#seleramakan#tambahberatbadan#anaksihat

Dengan kapasiti 113mg, krim ini boleh digunakan untuk satu tempoh jangka masa yang panjang. Ia bergantung kepada cara penggunaannya.Tahan lama. Berbaloi dengan harganya yang sangat berpatutan.
Krim ini diperbuat daripada bahan semulajadi iaitu tumbuhan seperti sage, horse chestnut, yarrow dan rosemary. Tumbuhan-tumbuhan ini telah digunakan sejak berzaman untuk kecantikan kulit. Bukan itu saja ia sangat banyak kegunaannya.

Keistimewaan Herbal Blend® Multi-Purpose Cream 💟Dingin pada kulit
💟Ekstrak herba semulajadi
💟Tidak berminyak
💟Mudah meresap
💟Aroma menyenangkan
💟Mudah digunakan
💟Mudah dibawa
💟Sesuai untuk semua golongan
💟Dijamin berkesan
💟Halal
💟Tanpa paraben dan steroid

Whatsapp/hubungi 📞 Miza 0187848826 untuk harga yg tak dijangkakan

#shakleehargaahli #shakleemurah #shakleemurahsangat #shakleebbu #shakleeskudai #shakleetampoi #shakleekempas #shakleelarkin #utmdihatiku #shakleesg #shakleesingapura #shakleesarawakpalingmurah #shakleeselangor #krimparut #setjerawat #ubatparut #gatal #ruambayi #shakleecodjb #ubatruam #krimruam #krimselulit #selulit #photooftheday #andaitakdirnya #setkulitcantik #herbalcreammurah #eczema #herbalblendshakleemurah

Apa manfaat utama VITA-LEA Shaklee? ✿ Pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
✿ Membantu sistem memori dan fokus
✿ Merupakan pelengkap nutrisi
✿ Meningkatkan sistem produktif terutama bagi remaja yang sedang membesar
✿ Membantu dalam stimulasi metabolisma
✿ Membantu melambatkan proses penuaan
✿ Menyediakan nutrisi asas, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru
✿ Membantu proses tumbesaran
✿ Melindungi fungsi buah pinggang, jantung, hati 📞 Miza 0187848826

#shakleebymiza #shakleemurah #shakeecodjb #shakleemurahsangat #shakleebbu #shakleeskudai #shakleetampoi #shakleekempas #shakleelarkin #utmdihatiku #shakleesg #shakleesingapore #vitaleamurah #multivitamin #multivitaminmurah #jomsihat #sethamil #setpantang #kukirimcinta #shakleeskudai #darahrendah #shakleemuar #shakleetangkak #photooftheday #ootd #lecithinpromo #instagram #hbrendah #ikhtiarhamil #setkurusmurah #setjerawat

MOST RECENT

RAYA
.
.
Bila cakap pasal ray ni, semua nak yang terbaik.
.
Nak buat persiapan baju, cat rumah laa bagaikan.
.
Tapi pada nad akan pentingkan kulit muka
.
.
Kulit muka dah bebas jerawat?
.
Kulit muka dah bebas dari kulit berminyak?
.
Kulit muka dah bebas dari jeragat?
.
.
Satu badan dah putih?
.
.
Awak semua tak risau ke masalah kulit muka awak tu?
.
.
Kalau belum, nak kulit muka berseri seri dipagi raya meh guna set kecantikan shaklee.
.
🌸 ESP (2-3 bulan)*
- Membantu menganjal dan menegangkan kulit muka
- Nak kulit licin, cerah, halus, mulus memang ESP jawapannya
- Kandungan PROTIEN yang tinggi dalam ESP dapat meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya makan kulit lebih awet muda dan tegang.
.
🍊 SUSTAINED RELEASE VITAMIN C (6 bulan)
- Mencerahkan kulit secara sekata
- Merawat tona kulit tak sekata
- Mengurangkan minyak dekat kulit muka
- Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
- Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
- Mengurangkan gejala kulit kusam
- Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
- Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
.
Kena jaga kulit dari awal usia tau, nanti dah tua orang akan dan masih puji kita lawo 😝
.
Berminat boleh terus whatsapp nad ye. 😊
.
📲0197501079
.
@nadiahadnan_shaklee #nadiahadnan_shaklee #therichbrilliant #shakleesingapore #shakleebrunei #shaklee #shakleemalaysia #shakleejb #shakleeutm #shakleetuta #shakleemasai #shakleekempas #shakleebakarbatu #shakleekgmelayu #shakleeskudai #shakleebbu #shakleelarkin #shakleeangsana #codshaklee #codshakleejb

ESP boleh melawaskan? 😱 Banyak betul kebaikan lain ESP ni kan. Sepanjang masa Laila consume ESP memang tak de masalah membuang pun so memang betul 💞 ESP memang best.
.
.
Kebaikan ESP:
💙 Mengandungi protein lengkap yang diperlukan tubuh
💙 Memberi tenaga berpanjangan
💙 Mengatasi rasa letih dan lesu
💙 Memberi rasa kenyang
💙 Menjadikan kulit cantik, gebu dan anjal
💙 Mengawal pertumbuhan jerawat
💙 Membantu mengawal berat badan
💙 Memudarkan parut
💙 Memperbanyakkan susu ibu (bagi ibu yang menyusu)
.
.
Kebaikan Vita-C Plus:
🌻 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌻 Mencerahkan kulit secara semulajadi
🌻 Mengurangkan kesan sunburn
🌻 Melembabkan kulit dari dalam
🌻 Mengecutkan jerawat
🌻 Membantu mencegah jerawat
🌻 Perlindungan daripada sinaran UV
🌻 Membantu kelihatan lebih muda
🌻 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🌻 Menutup liang roma yang besar
🌻 Kulit lebih glowing dan radiant
🌻 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🌻 Meningkatkan pertumbuhan rambut
🌻 Mengurangkan keguguran rambut
🌻 Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
🌻 Merangsang pembentukan sel kulit yang sihat
🌻 Untuk tulang, gigi & gusi yang sihat
.
.
Jom WhatsApp Laila segera untuk dapatkan best price special untuk customer Laila! 😘
.
.
📲 +6019-7499096
Laila Munim 🍀
Your Trusted Shaklee Agent
.
.
#shakleevitacplus #vitamincshaklee #shakleemurah #shakleetermurah #basicbeautyset #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleejb #shakleejohor #shakleeutm #shakleeuitm #shakleekempas #shakleelarkin #shakleebbu #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleeskudai #shakleekajang #shakleedengkil #shakleekedah #shakleeseremban #shakleemalaysia #sayanakcantik #bazarpaknilmurah #igshopmalaysia

Set Berpuasa Shaklee atau Shaklee Mighty 3 Gems mengandungi 3 jenis minuman berkhasiat iaitu ESP (Energizing Soy Protein), Meal Shakes & Performance Drinks.

Kenapa sy mengesyorkan anda berpuasa dengan Shaklee Mighty 3 Gems?

Apa fungsi minuman-minuman berkhasiat ini?

Energizing Soy Protein - sumber protein tinggi yg akan membuatkan anda rasa kenyang yg lebih tahan lama.

Meal Shakes - sumber multivitamin yg terbaik. Bila kita berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dpt memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yg mencukupi.

Performance Drinks - minuman seperti isotonik tetapi tanpa gas. Ianya bagus dlm mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia mengurangkan kehilangan bendalir & menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air. Ia akan seimbangkan proses kehilangan air dlm badan, dan justeru badan kekal rasa segar. Dgn itu, anda tidak akan rasa mudah dahaga. Digalakkan juga diambil masa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan.

Siapa yg sesuai untuk set nie?
- Ibu mengandung
- Ibu menyusu
- Orang bekerja berat
- Kanak-kanak (Yg sedang belajar utk berpuasa)
- Pelajar
- Warga tua
- Pelajar

WHATSAPP/TELEGRAM 019-7612681

#shakleebbu #shakleelarkin #shakleekempas #shakleetampoi #shakleetebrau #shakleejohor #shakleejb #pengedarshakleejb #setmighty3gems #setpuasashaklee #ibumenyusu #ibuhamil

ESP ni pun boleh melawaskan? 😱 Sungguh tak sangka. Tapi sepanjang masa Laila consume ESP memang tak de masalah membuang pun 💞 Memang best.
.
.
Kebaikan ESP:
💙 Mengandungi protein lengkap yang diperlukan tubuh
💙 Memberi tenaga berpanjangan
💙 Mengatasi rasa letih dan lesu
💙 Memberi rasa kenyang
💙 Menjadikan kulit cantik, gebu dan anjal
💙 Mengawal pertumbuhan jerawat
💙 Membantu mengawal berat badan
💙 Memudarkan parut
💙 Memperbanyakkan susu ibu (bagi ibu yang menyusu)
.
.
Kebaikan Vita-C Plus:
🌻 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌻 Mencerahkan kulit secara semulajadi
🌻 Mengurangkan kesan sunburn
🌻 Melembabkan kulit dari dalam
🌻 Mengecutkan jerawat
🌻 Membantu mencegah jerawat
🌻 Perlindungan daripada sinaran UV
🌻 Membantu kelihatan lebih muda
🌻 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🌻 Menutup liang roma yang besar
🌻 Kulit lebih glowing dan radiant
🌻 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🌻 Meningkatkan pertumbuhan rambut
🌻 Mengurangkan keguguran rambut
🌻 Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
🌻 Merangsang pembentukan sel kulit yang sihat
🌻 Untuk tulang, gigi & gusi yang sihat
.
.
Jom WhatsApp Laila segera untuk dapatkan best price special untuk customer Laila! 😘
.
.
📲 +6019-7499096
Laila Munim 🍀
Your Trusted Shaklee Agent
.
.
#shakleevitacplus #vitamincshaklee #shakleemurah #shakleetermurah #basicbeautyset #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleejb #shakleejohor #shakleeutm #shakleeuitm #shakleekempas #shakleelarkin #shakleebbu #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleeskudai #shakleekajang #shakleedengkil #shakleekedah #shakleeseremban #shakleemalaysia #sayanakcantik #bazarpaknilmurah #igshopmalaysia

Testimoni Set Basic Beauty tak pernah mengecewakan! 😍 Yang penting istiqamah tu. Kena berterusan pakai untuk nampak effect tau.
.
.
Kadang² effect Shaklee ni slow sikit, kadang² cepat.. ikut orang + sebab Shaklee hanya menggunakan ramuan semulajadi & dijamin selamat 💞 Laila sayaaang Shaklee. Jom tengok kebaikan Set Basic Beauty ni nak tak?
.
.
Kebaikan ESP:
💙 Mengandungi protein lengkap yang diperlukan tubuh
💙 Memberi tenaga berpanjangan
💙 Mengatasi rasa letih dan lesu
💙 Memberi rasa kenyang
💙 Menjadikan kulit cantik, gebu dan anjal
💙 Mengawal pertumbuhan jerawat
💙 Membantu mengawal berat badan
💙 Memudarkan parut
💙 Memperbanyakkan susu ibu (bagi ibu yang menyusu)
.
.
Kebaikan Vita-C Plus:
🌻 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌻 Mencerahkan kulit secara semulajadi
🌻 Mengurangkan kesan sunburn
🌻 Melembabkan kulit dari dalam
🌻 Mengecutkan jerawat
🌻 Membantu mencegah jerawat
🌻 Perlindungan daripada sinaran UV
🌻 Membantu kelihatan lebih muda
🌻 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🌻 Menutup liang roma yang besar
🌻 Kulit lebih glowing dan radiant
🌻 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🌻 Meningkatkan pertumbuhan rambut
🌻 Mengurangkan keguguran rambut
🌻 Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
🌻 Merangsang pembentukan sel kulit yang sihat
🌻 Untuk tulang, gigi & gusi yang sihat
.
.
Jom WhatsApp Laila segera untuk dapatkan best price special untuk customer Laila! 😘
.
.
📲 +6019-7499096
Laila Munim 🍀
Your Trusted Shaklee Agent
.
.
#shakleevitacplus #vitamincshaklee #shakleemurah #shakleetermurah #basicbeautyset #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleejb #shakleejohor #shakleeutm #shakleeuitm #shakleekempas #shakleelarkin #shakleebbu #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleeskudai #shakleekajang #shakleedengkil #shakleemalaysia #sayanakcantik #bazarpaknilmurah #igshopmalaysia

Nak kulit cantik, gebu gebas & bebas jerawat & parut? Cubalah Full Set Kecantikan by Shaklee! 😍
.
.
ESP:
🍷Memberi tenaga berpanjangan
🍷Menjadikan kulit cantik, gebu dan anjal
🍷Mengawal pertumbuhan jerawat
🍷Memudarkan parut
🍷Memberi rasa kenyang
.
.
Vita-C Plus:
🌽 Sekatakan tona kulit
🌽 Mengurangkan kesan sunburn
🌽 Mengecutkan jerawat
🌽 Membantu mencegah jerawat
🌽 Kulit lebih glowing
🌽 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
.
.
Vita-E Complex:
🍇 Mengandungi antioksidan yang tinggi
🍇 Memudarkan parut
🍇 Meningkatkan kelembapan kulit
🍇 Menaikkan seri wajah
🍇 Mengecilkan pori-pori di muka
.
.
Ada banyak lagi kebaikan lain sebenarnya 🙊 Nak lagi cun? Ambik Collagen Powder Shaklee. Effect pantas 💪
.
.
Jom WhatsApp Laila laju² untuk order 😘 Tengah promo tau.
.
.
📲 +6019-7499096
Laila Munim 🍀
Your Reliable Shaklee Agent
.
.
#shakleemurah #shakleetermurah #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleeutm #shakleeuitm #shakleeskudai #shakleebbu #shakleekulai #shakleelarkin #shakleejasin #shakleemuar #shakleemalaysia #shakleesingapore #parut #cantik #energybooster #glowing #awetmuda #kolagen

Testimoni hangat dari pengguna vivix. Belikan ibu nya kerana asyik kebas2 badan dan lidah. Badan pula sentiasa lesu, tak bertenaga. Alhamdulillah dengan izinNya ibunya kembali cergas dan sihat semula.

Apakah lagi kelebihan Vivix Shaklee selain anti penuaan?
🌹Masalah kencing manis
🌹Darah tinggi
🌹Masalah jantung
🌹Buah pinggang
🌹Masalah kesuburan
🌹Mengurangkan komplikasi penyakit diabetis
🌹Menyokong kesihatan sendi
🌹Boleh mengurangkan ketagihan merokok (rokok jadi pahit)
🌹Meningkatkan sistem imun
🌹Menyokong kesihatan mata - Merencat sel kanser daripada menjadi semakin serius
🌹Kesihatan menyeluruh

Nak vivix dengan harga kasih sayang? Jom WhatsApp je Miza 0187848826 sekarang. Ada hadiah menarik menanti anda... #shakleemurah#shakleemurahjb#shakleemurahjohor#shakleemurahmalaysia#shakleehargaahli#shakleejohormurah#belishakleemurah#shakleetermurah#shakleetampoi#shakleeskudai#shakleebbu#shakleelarkin#shakleekempas#shakleeuitm#shakleesingaporemurah#shakleesgmurah#shakleesarawakpalingmurah#shakleesabahmurah#shakleeselangormurah#codjb#vivixhargaahli#vivixmurah#penawardiabetes#penawarbarah#lofattah#kukirimcinta #diabetes#barah#stroke

Perbezaan ESP dengan soya lain

1. Dihasilkan daripada soya non-GMO (selamat dari risiko toksin)

2. mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan

3. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral

4. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya

5. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone

6. Rendah lemak, tanpa kolestrol

7. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi

Whatsapp je 📞 Miza 0187848826 untuk dapatkan dengan harga kasih sayang
#shakleemurah#shakleemurahjb#shakleemurahjohor#shakleemurahmalaysia#shakleehargaahli#shakleejohormurah#belishakleemurah#shakleetermurah#shakleetampoi#shakleeskudai#shakleebbu#shakleelarkin#shakleekempas#shakleeuitm#shakleesingaporemurah#shakleesgmurah#shakleesarawakpalingmurah#shakleesabahmurah#shakleeselangormurah#codjb#shakleecodjb#shakleepalingmurah#espshakleemurah#espmurah#cantikcepat#kulitgebu#lofattah#setjerawat#setkulitlicin#sunburn

🌸Kelebihan mengamalkan ESP Shaklee: - Memudarkan parut seperti parut jerawat & stretch marks
- Mengawal horman sekaligus pertumbuhan jerawat
- Kulit menjadi lebih tegang, anjal & sihat
- Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
- Memberikan rasa kenyang yang lama
- Memberikan wajah yang lebih berseri & gebu
- Melindungi, menguatkan dan menjaga otot seperti otot rahim atau general otot semasa diet
- Mengandungi PROTIEN lengkap - Mengawal paras kolestrol dan lemak tepu.
- Mempunyai bacaan Glisemik Indeks (GI) yang rendah (39) untuk memastikan tiada kenaikan gula secara mendadak, sesuai untuk pesakit kencing manis.

Whatsapp je 📞 Miza 0187848826 untuk dapatkan dengan harga kasih sayang
#shakleemurah#shakleemurahjb#shakleemurahjohor#shakleemurahmalaysia#shakleehargaahli#shakleejohormurah#belishakleemurah#shakleetermurah#shakleetampoi#shakleeskudai#shakleebbu#shakleelarkin#shakleekempas#shakleeuitm#shakleesingaporemurah#shakleesgmurah#shakleesarawakpalingmurah#shakleesabahmurah#shakleeselangormurah#codjb#shakleecodjb#shakleepalingmurah#espshakleemurah#espmurah#cantikcepat#kulitgebu#lofattah#setjerawat#setkulitlicin#sunburn

Tahukah anda antara manfaat alfalfa complex dapat membantu :
Cuci darah, buang toksin dari badan

Kalau rasa badan selalu tak sedap, muka senang naik jerawat, cubalah amalkan alfalfa complex 👍👍👍 #alfalfaComplex #alfalfashaklee #cucidarah #shakleekulai #shakleesenai #shakleejb #shakleetampines
#shakleekotatinggi #shakleepasirgudang #shakleelarkin #shakleeskudai

Minuman berperisa oren ini mempunyai kadar natrium yg rndah dan mempercepat kadar penyerapan cecair (elektrolit) dalam tubuh dan mampu mengatasi masalah cepat haus. ..
Ia mudah diserap sekali gus menstabilkan kadar gula dalam darah... ..
dan impaknya
.
- badan cergas dan kurang penat-
.
Minuman seisi keluarga ( org dewasa..kanak2..pragnnt woman..org tua..semua bole minum)

Nazwa 0197902033

#shakleejb #shakleejohorbahru #shakleejohor #shakleebbu #shakleebandarbaruuda #shakleetampoi #Shakleeperling #shakleelarkin #shakleemurah #berpuasa #shakleesetberpuasa #shakleetenaga

Bile geng2 IReach ke Jepun di atas sponsor shaklee...
Ewah..bkn main lg memasing bawak bekalan vivix.. Knape vivix?

Sebab vivix la bnda plg senang nk mkn skli 1sudu sehari tp khasiat beribu kali...travel perlu tenaga...
Penat? Tiada istilah dah time tu... Dan vivix merupakan pelengkap pemakanan seharian kt... Tahu x...bahawa vivix merupakan product no.1 shaklee?? Jom la kt vivix kn diri kt
Dan alami khasiatnya

Nazwa
0197902033

#vivixshaklee #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleejohor #shakleebbu #shakleebandarbaruuda #shakleeuda #shakleetampoi #shakleelarkin #Shakleeperling #shakleemurah

Nak tahu tak apa perbezaan Vita-C Plus dengan Vitamin C yang ada di pasaran? 🙊
.
.
🌱 Vita-C Plus bertindak secara ‘Sustained Release’ iaitu pelepasan dalam badan secara perlahan-lahan untuk membolehkan Vitamin C sentiasa berasa dalam badan kita.
🌱 Vita-C Plus mengandungi bioflavonoid iaitu bahan penting yang membantu penyerapan Vitamin C dengan lebih baik.
🌱 Vita-C Plus diperbuat daripada kanji jagung (corn starch) jadi selamat untuk dimakan oleh mereka yang ada gastrik!
.
.
Sebotol Vita-C plus tahan sampai 6 bulan!! Jimat weh 😍 Jom WhatsApp laju² untuk dapatkan best price!
.
.
📲 +6019-7499096
Laila Munim
Your Trusted SID
.
.
#shakleevitacplus #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleejb #shakleejohor #shakleekempas #shakleebbu #shakleekulai #shakleelarkin #shakleetampoi #shakleeutm #shakleeuitm #shakleemalaysia #shakleehalal #shakleemurah #kulitglowing #hilangkanjerawat

Most Popular Instagram Hashtags