#shakleelarkin

4071 posts

TOP POSTS

Tahu kah anda OMEGA GUARD dibuat dari 3KALI PROSES PENYULINGAN & KAYA dengan OMEGA-3,DHA & EPA..😍😍 SIAPA YANG PERLUKAN OMEGA?
👣 Kanak²/student
👣 Lelaki /wanita
👣 Golongan warga emas
👣 Ibu hamil
👣 Orang yang mempunyai penyakit jantung, darah tinggi,kolestrol tinggi, mempunyai alahan,mempunyai gout

KENAPA PERLUKAN OMEGA GUARD
💋 untuk kecerdasan otak
💋 mengawal obesiti
💋 menurunkan kolestrol
💋 mencegah strok
💋 memelihara jantung
💋 membantu perkembangan otak janin
💋 sistem imun badan
💋 memelihara fungsi sendi & mencegah gout
💋 atasi alergi & ekzema

Anda ada tak masalah seperto yang saya highlight?..dan masih lagi tercari² untuk selesaikannya?

Meh cepat²,ape tunggu lagi bole terus whatsapp Alin 011-27694970 untuk info/order..😎 #shaklee #shakleesuppliment
#shakleejohor #shakleemalaysia
#shakleelarkin #shakleekempas
#shakleetamansuria #shakleesetiatropika #shakleetamanseribahagia
#sayagunasayajual #sihatbersamashaklee
#followmyig #_amalina_ismail_
#whatsapp01127694970

DILEMA NAK HILANGKAN JERAWAT -
-
-
Ada orang dah beli foundation mahal mahal dah untuk raya. Nak tutup segala cela, parut, jerawat. Kalau boleh biarlah sekata & halus mulus. -
-
-
Bak kata mua bellaz, asas make up yang cantik adalah kulit yang cantik 💓 -
-
-
Nanti pakai foundation pon nampak berbukit bukit. -
-
-
KENA TRY & AMALKAN SET KECANTIKKAN KULIT SHAKLEE -
-
-
Sebab ianyanya membantu : -
-
-
VITAMIN C : - Bantu kecutkan jerawat
- kurang kan kulit muka berminyak - bantu rangsang penghasilan kolagen -
-
-
VITAMIN E - Bantu pudarkan kesan parut jerawat dan parut lain
- Kandungan vitamin e tinggi 400iu - Bantu moistkan kulit - Menjadi pelindung kepada sinaran uv direct ke kulit

#excema #setexcemashaklee
#shakleejohor #shakleekgmelayumajidee #shakleelarkin #shakleebandarbaruuda #shakleemalaysia #shakleemurahjb #shakleehargaahli #shakleecodjb #shakleepromosivivix #shakleedesatebrau #shakleeeontebrau #shakleemurah #shakleesingapore #shakleecodciq #shakleejurong #shakleewoodlands #shakleejdt #makeupremovershaklee #shakleecodtamanmolek #shakleecodpasirgudang #shakleejpo #shakleepasirgudang #shakleeulutiram #shakleekotatinggi #setpregnantshaklee #setbersalinceasershaklee #setberpantangshaklee

Makin HOT Set Penyusuan Shaklee sekarang, dah masuk ke dalam list MUST HAVE ITEM bagi ibu-ibu yang baru melahirkan dan mahu menyusukan anak.

Fungsi set ini adalah memperbanyakkan dan memekatkan susu ibu. Malah bukan itu saja, banyak lagi kebaikan lain yg boleh dinikmati oleh ibu menyusu. Jom kita tengok... 😊

Kelebihan ESP: 🌺Kulit semakin cantik, gebu, halus dan berseri
🌺Parut di muka jadi pudar
🌺Tenaga berpanjangan pagi ke malam
🌺Kurang letih 🌺Memberi rasa kenyang yang agak lama, sesuai bagi ibu yang nak menghilang berat badan
🌺Sistem perlindungan badan semakin bagus
🌺Mengawal paras kolestrol
🌺Menyokong kesihatan jantung dan prostat
🌺Penyerapan vitamin lain lebih baik dengan ESP
🌺Mengurangkan alergik

Kelebihan Alfalfa: 🌸Sistem penghadaman lebih baik
🌸Mengawal kolestrol dalam darah
🌸Membuang toksik dalam badan
🌸Mengurangkan masalah gastrik
🌸Membantu merawat keputihan
🌸Mengelakkan bau badan (tak payah beli deodorant)
🌸Mengurangkan asthma
🌸Memberi kesan 'Kacip Fatimah'
🌸Meningkatkan kesuburan
🌸Juga, hubungan suami isteri menjadi lebih HOT!

WhatsApp 📲 Miza untuk respond lebih pantas

#shakleemurah#shakleemurahjb#shakleemurahjohor#shakleemurahmalaysia#shakleehargaahli#shakleejohormurah#belishakleemurah#shakleetermurah#shakleetampoi#shakleeskudai#shakleebbu#shakleelarkin#shakleekempas#shakleeuitm#shakleesingaporemurah#shakleesgmurah#shakleesarawakpalingmurah#shakleesabahmurah#shakleeselangormurah#shakleecodjb#vitaminsihat#espshakleemurah#espmurah#cantikcepat#milkbooster#lofattah#setjerawat#setkulitlicin#setmenyusumurah#tambahsusu

"Dulu kusam kulit gelap, sekarang kulit lebih cerah & nampak FRESH" -
-
-
Penangan SET KECANTIKKAN SHAKLEE + SET RESDUNG + BETULKAN HORMON sekaligus. Multipurpose sangat kan. Penting nya tahu apa PROBLEM awak, senang kita nak SUGGEST yang bersesuai
-
-
-
Kadang kadang PUNCA kulit berjerawat & nampak penat sebab hormon yang tak STABIL. Period ting tong kita suggest [B COMPLEX/GLA]
-
-
-
Kadang punca kulit berjerawat & kusam sebab sistem pencernaan kita tak bagus. Makan bnyk membuang seminggu sekali. Big no jugak ! Usus kan tempat penyerapan nutrisi, kalau usus berkerak macam mana nutrisi & pengambilan supplement nak berkesan. Yang ni kita akan suggest [HERBLAX/ALFALFA] -
-
-
Dan off course set kulit paling laku everymonth VITAMIN C + ESP yang sememangnya semua orang tahu keberkesanan ke atas kulit :) -
-
-

#excema #setexcemashaklee
#shakleejohor #shakleekgmelayumajidee #shakleelarkin #shakleebandarbaruuda #shakleemalaysia #shakleemurahjb #shakleehargaahli #shakleecodjb #shakleepromosivivix #shakleedesatebrau #shakleeeontebrau #shakleemurah #shakleesingapore #shakleecodciq #shakleejurong #shakleewoodlands #shakleejdt #makeupremovershaklee #shakleecodtamanmolek #shakleecodpasirgudang #shakleejpo #shakleepasirgudang #shakleeulutiram #shakleekotatinggi #setpregnantshaklee #setbersalinceasershaklee #setberpantangshaklee

"Dulu kusam kulit gelap, sekarang kulit lebih cerah & nampak FRESH" -
-
-
Penangan SET KECANTIKKAN SHAKLEE + SET RESDUNG + BETULKAN HORMON sekaligus. Multipurpose sangat kan. Penting nya tahu apa PROBLEM awak, senang kita nak SUGGEST yang bersesuai
-
-
-
Kadang kadang PUNCA kulit berjerawat & nampak penat sebab hormon yang tak STABIL. Period ting tong kita suggest [B COMPLEX/GLA]
-
-
-
Kadang punca kulit berjerawat & kusam sebab sistem pencernaan kita tak bagus. Makan bnyk membuang seminggu sekali. Big no jugak ! Usus kan tempat penyerapan nutrisi, kalau usus berkerak macam mana nutrisi & pengambilan supplement nak berkesan. Yang ni kita akan suggest [HERBLAX/ALFALFA] -
-
-
Dan off course set kulit paling laku everymonth VITAMIN C + ESP yang sememangnya semua orang tahu keberkesanan ke atas kulit :) -
-
-

#excema #setexcemashaklee
#shakleejohor #shakleekgmelayumajidee #shakleelarkin #shakleebandarbaruuda #shakleemalaysia #shakleemurahjb #shakleehargaahli #shakleecodjb #shakleepromosivivix #shakleedesatebrau #shakleeeontebrau #shakleemurah #shakleesingapore #shakleecodciq #shakleejurong #shakleewoodlands #shakleejdt #makeupremovershaklee #shakleecodtamanmolek #shakleecodpasirgudang #shakleejpo #shakleepasirgudang #shakleeulutiram #shakleekotatinggi #setpregnantshaklee #setbersalinceasershaklee #setberpantangshaklee

Jenuh nak cari cleanser bebas kimia merbahaya, jenis organik. Dengan shaklee, dari homecare, penapis air, supplement sampai lah SKINCARE semua ada 💓
-
-
-
Cleanser shaklee ni tak ada berbuih beriya, buih halus halus je. Yang penting, mencuci sampai ke dalam liang pori kulit wajah. -
-
-
-
Kandunga dia memang best ada algae untuk buang sel kulit mati, ada aloevera untuk menyejuk kan dan melembutkan kulit muka & strawbery begonia sebagai bahan aktif untuk kulit wajah yang BERSIH, PUTIH & HALUS -
-
-
-#excema #setexcemashaklee
#shakleejohor #shakleekgmelayumajidee #shakleelarkin #shakleebandarbaruuda #shakleemalaysia #shakleemurahjb #shakleehargaahli #shakleecodjb #shakleepromosivivix #shakleedesatebrau #shakleeeontebrau #shakleemurah #shakleesingapore #shakleecodciq #shakleejurong #shakleewoodlands #shakleejdt #makeupremovershaklee #shakleecodtamanmolek #shakleecodpasirgudang #shakleejpo #shakleepasirgudang #shakleeulutiram #shakleekotatinggi #setpregnantshaklee #setbersalinceasershaklee #setberpantangshaklee

DILEMA NAK HILANGKAN JERAWAT -
-
-
Ada orang dah beli foundation mahal mahal dah untuk raya. Nak tutup segala cela, parut, jerawat. Kalau boleh biarlah sekata & halus mulus. -
-
-
Bak kata mua bellaz, asas make up yang cantik adalah kulit yang cantik 💓 -
-
-
Nanti pakai foundation pon nampak berbukit bukit. -
-
-
KENA TRY & AMALKAN SET KECANTIKKAN KULIT SHAKLEE -
-
-
Sebab ianyanya membantu : -
-
-
VITAMIN C : - Bantu kecutkan jerawat
- kurang kan kulit muka berminyak - bantu rangsang penghasilan kolagen -
-
-
VITAMIN E - Bantu pudarkan kesan parut jerawat dan parut lain
- Kandungan vitamin e tinggi 400iu - Bantu moistkan kulit - Menjadi pelindung kepada sinaran uv direct ke kulit

#excema #setexcemashaklee
#shakleejohor #shakleekgmelayumajidee #shakleelarkin #shakleebandarbaruuda #shakleemalaysia #shakleemurahjb #shakleehargaahli #shakleecodjb #shakleepromosivivix #shakleedesatebrau #shakleeeontebrau #shakleemurah #shakleesingapore #shakleecodciq #shakleejurong #shakleewoodlands #shakleejdt #makeupremovershaklee #shakleecodtamanmolek #shakleecodpasirgudang #shakleejpo #shakleepasirgudang #shakleeulutiram #shakleekotatinggi #setpregnantshaklee #setbersalinceasershaklee #setberpantangshaklee

Master husna yang cun melecun ini berjaya turun 26kiloss dengan #setkurus shaklee 😍

Tanpa exercise tau! Best kan?

Bukan setakat kurus, kulit pon jadi pinkish. Seronok tengok orang berjaya transform?
Jom roger-roger cikchaa. Nak bagi harga promo sempena hari gaji.
Fast Action, Fast Result 😍

SID Cikchaa +60186645952

#shakleejohorbahru #shakleebatupahat #shakleeayerhitam #shakleeskudai #shakleeutm #shakleeuthm #shakleekempas #shakleelarkin #shakleesetiatropika #shakleemurah #promoshaklee #shakleelovers #shakleeeffect #kuruscantik #putihpinkish #kurusfit #kurus #flawless

MOST RECENT

Tahu kah anda OMEGA GUARD dibuat dari 3KALI PROSES PENYULINGAN & KAYA dengan OMEGA-3,DHA & EPA..😍😍 SIAPA YANG PERLUKAN OMEGA?
👣 Kanak²/student
👣 Lelaki /wanita
👣 Golongan warga emas
👣 Ibu hamil
👣 Orang yang mempunyai penyakit jantung, darah tinggi,kolestrol tinggi, mempunyai alahan,mempunyai gout

KENAPA PERLUKAN OMEGA GUARD
💋 untuk kecerdasan otak
💋 mengawal obesiti
💋 menurunkan kolestrol
💋 mencegah strok
💋 memelihara jantung
💋 membantu perkembangan otak janin
💋 sistem imun badan
💋 memelihara fungsi sendi & mencegah gout
💋 atasi alergi & ekzema

Anda ada tak masalah seperto yang saya highlight?..dan masih lagi tercari² untuk selesaikannya?

Meh cepat²,ape tunggu lagi bole terus whatsapp Alin 011-27694970 untuk info/order..😎 #shaklee #shakleesuppliment
#shakleejohor #shakleemalaysia
#shakleelarkin #shakleekempas
#shakleetamansuria #shakleesetiatropika #shakleetamanseribahagia
#sayagunasayajual #sihatbersamashaklee
#followmyig #_amalina_ismail_
#whatsapp01127694970

"Dulu kusam kulit gelap, sekarang kulit lebih cerah & nampak FRESH" -
-
-
Penangan SET KECANTIKKAN SHAKLEE + SET RESDUNG + BETULKAN HORMON sekaligus. Multipurpose sangat kan. Penting nya tahu apa PROBLEM awak, senang kita nak SUGGEST yang bersesuai
-
-
-
Kadang kadang PUNCA kulit berjerawat & nampak penat sebab hormon yang tak STABIL. Period ting tong kita suggest [B COMPLEX/GLA]
-
-
-
Kadang punca kulit berjerawat & kusam sebab sistem pencernaan kita tak bagus. Makan bnyk membuang seminggu sekali. Big no jugak ! Usus kan tempat penyerapan nutrisi, kalau usus berkerak macam mana nutrisi & pengambilan supplement nak berkesan. Yang ni kita akan suggest [HERBLAX/ALFALFA] -
-
-
Dan off course set kulit paling laku everymonth VITAMIN C + ESP yang sememangnya semua orang tahu keberkesanan ke atas kulit :) -
-
-

#excema #setexcemashaklee
#shakleejohor #shakleekgmelayumajidee #shakleelarkin #shakleebandarbaruuda #shakleemalaysia #shakleemurahjb #shakleehargaahli #shakleecodjb #shakleepromosivivix #shakleedesatebrau #shakleeeontebrau #shakleemurah #shakleesingapore #shakleecodciq #shakleejurong #shakleewoodlands #shakleejdt #makeupremovershaklee #shakleecodtamanmolek #shakleecodpasirgudang #shakleejpo #shakleepasirgudang #shakleeulutiram #shakleekotatinggi #setpregnantshaklee #setbersalinceasershaklee #setberpantangshaklee

"Dulu kusam kulit gelap, sekarang kulit lebih cerah & nampak FRESH" -
-
-
Penangan SET KECANTIKKAN SHAKLEE + SET RESDUNG + BETULKAN HORMON sekaligus. Multipurpose sangat kan. Penting nya tahu apa PROBLEM awak, senang kita nak SUGGEST yang bersesuai
-
-
-
Kadang kadang PUNCA kulit berjerawat & nampak penat sebab hormon yang tak STABIL. Period ting tong kita suggest [B COMPLEX/GLA]
-
-
-
Kadang punca kulit berjerawat & kusam sebab sistem pencernaan kita tak bagus. Makan bnyk membuang seminggu sekali. Big no jugak ! Usus kan tempat penyerapan nutrisi, kalau usus berkerak macam mana nutrisi & pengambilan supplement nak berkesan. Yang ni kita akan suggest [HERBLAX/ALFALFA] -
-
-
Dan off course set kulit paling laku everymonth VITAMIN C + ESP yang sememangnya semua orang tahu keberkesanan ke atas kulit :) -
-
-

#excema #setexcemashaklee
#shakleejohor #shakleekgmelayumajidee #shakleelarkin #shakleebandarbaruuda #shakleemalaysia #shakleemurahjb #shakleehargaahli #shakleecodjb #shakleepromosivivix #shakleedesatebrau #shakleeeontebrau #shakleemurah #shakleesingapore #shakleecodciq #shakleejurong #shakleewoodlands #shakleejdt #makeupremovershaklee #shakleecodtamanmolek #shakleecodpasirgudang #shakleejpo #shakleepasirgudang #shakleeulutiram #shakleekotatinggi #setpregnantshaklee #setbersalinceasershaklee #setberpantangshaklee

"Dulu kusam kulit gelap, sekarang kulit lebih cerah & nampak FRESH" -
-
-
Penangan SET KECANTIKKAN SHAKLEE + SET RESDUNG + BETULKAN HORMON sekaligus. Multipurpose sangat kan. Penting nya tahu apa PROBLEM awak, senang kita nak SUGGEST yang bersesuai
-
-
-
Kadang kadang PUNCA kulit berjerawat & nampak penat sebab hormon yang tak STABIL. Period ting tong kita suggest [B COMPLEX/GLA]
-
-
-
Kadang punca kulit berjerawat & kusam sebab sistem pencernaan kita tak bagus. Makan bnyk membuang seminggu sekali. Big no jugak ! Usus kan tempat penyerapan nutrisi, kalau usus berkerak macam mana nutrisi & pengambilan supplement nak berkesan. Yang ni kita akan suggest [HERBLAX/ALFALFA] -
-
-
Dan off course set kulit paling laku everymonth VITAMIN C + ESP yang sememangnya semua orang tahu keberkesanan ke atas kulit :) -
-
-

#excema #setexcemashaklee
#shakleejohor #shakleekgmelayumajidee #shakleelarkin #shakleebandarbaruuda #shakleemalaysia #shakleemurahjb #shakleehargaahli #shakleecodjb #shakleepromosivivix #shakleedesatebrau #shakleeeontebrau #shakleemurah #shakleesingapore #shakleecodciq #shakleejurong #shakleewoodlands #shakleejdt #makeupremovershaklee #shakleecodtamanmolek #shakleecodpasirgudang #shakleejpo #shakleepasirgudang #shakleeulutiram #shakleekotatinggi #setpregnantshaklee #setbersalinceasershaklee #setberpantangshaklee

"Dulu kusam kulit gelap, sekarang kulit lebih cerah & nampak FRESH" -
-
-
Penangan SET KECANTIKKAN SHAKLEE + SET RESDUNG + BETULKAN HORMON sekaligus. Multipurpose sangat kan. Penting nya tahu apa PROBLEM awak, senang kita nak SUGGEST yang bersesuai
-
-
-
Kadang kadang PUNCA kulit berjerawat & nampak penat sebab hormon yang tak STABIL. Period ting tong kita suggest [B COMPLEX/GLA]
-
-
-
Kadang punca kulit berjerawat & kusam sebab sistem pencernaan kita tak bagus. Makan bnyk membuang seminggu sekali. Big no jugak ! Usus kan tempat penyerapan nutrisi, kalau usus berkerak macam mana nutrisi & pengambilan supplement nak berkesan. Yang ni kita akan suggest [HERBLAX/ALFALFA] -
-
-
Dan off course set kulit paling laku everymonth VITAMIN C + ESP yang sememangnya semua orang tahu keberkesanan ke atas kulit :) -
-
-

#excema #setexcemashaklee
#shakleejohor #shakleekgmelayumajidee #shakleelarkin #shakleebandarbaruuda #shakleemalaysia #shakleemurahjb #shakleehargaahli #shakleecodjb #shakleepromosivivix #shakleedesatebrau #shakleeeontebrau #shakleemurah #shakleesingapore #shakleecodciq #shakleejurong #shakleewoodlands #shakleejdt #makeupremovershaklee #shakleecodtamanmolek #shakleecodpasirgudang #shakleejpo #shakleepasirgudang #shakleeulutiram #shakleekotatinggi #setpregnantshaklee #setbersalinceasershaklee #setberpantangshaklee

Master husna yang cun melecun ini berjaya turun 26kiloss dengan #setkurus shaklee 😍

Tanpa exercise tau! Best kan?

Bukan setakat kurus, kulit pon jadi pinkish. Seronok tengok orang berjaya transform?
Jom roger-roger cikchaa. Nak bagi harga promo sempena hari gaji.
Fast Action, Fast Result 😍

SID Cikchaa +60186645952

#shakleejohorbahru #shakleebatupahat #shakleeayerhitam #shakleeskudai #shakleeutm #shakleeuthm #shakleekempas #shakleelarkin #shakleesetiatropika #shakleemurah #promoshaklee #shakleelovers #shakleeeffect #kuruscantik #putihpinkish #kurusfit #kurus #flawless

Ciri-ciri kolestrol tinggi ✅Rasa berat di tengkuk
✅Cepat mengantuk
✅Kesemutan/kebas kaki dan tangan
✅Timbunan bintik2 lemak di atas kelopak mata
✅Mudah lelah/penat
✅Sering sakit kepala

Kolestrol tinggi boleh menyebabkan strok, serangan jantung, penyempitan arteri, dan darah tidak mengalir dengan baik.

Untuk pencegahan dan mengawal kolestrol boleh cuba ambil set kolestrol shaklee.
Set kolestrol shaklee membantu menyingkirkan kolestrol, lemak, meningkatkan peredaran darah, memelihara kesihatan jantung dan meningkatkan metabolisme badan

SID Cikchaa +60186645952

#shakleejohorbahru #shakleebatupahat #shakleeskudai #shakleemurah #shakleeutm #shakleeuthm #shakleekempas #shakleetamanu #shakleesetiatropika #shakleelarkin #kolestrol

Assalamualaikum dan good morning ❤ -
-
Mulakan hari isnin dengan semangat, macam masuk office jugak walaupun jual online
-
-
Harini list order panjang nak kena setelkan. Alhamdullilah untuk rezeki yang mudah & dipermudahkan :) -
-
-
Untuk yang baru follow, hai fatin merupakan SID shaklee yang SAH di area JOHOR BAHRU. Untuk area berdekatan fatin buat FREE DELIVERY -
-
-
SET LAKU KERAS EVERY WEEK off course SET KECANTIKKAN SHAKLEE yang merangkumi VITAMIN C, VITAMIN E, ESP paling top selling -
-
-
Set mampu milik & tahan hampir setengah tahun penggunaan ❤ -
-
-
Shaklee always NATURAL & BERKESAN. Paling penting untuk kesan JANGKA MASA PANJANG ianya selamat digunakan ❤
-
-
-
#excema #setexcemashaklee
#shakleejohor #shakleekgmelayumajidee #shakleelarkin #shakleebandarbaruuda #shakleemalaysia #shakleemurahjb #shakleehargaahli #shakleecodjb #shakleepromosivivix #shakleedesatebrau #shakleeeontebrau #shakleemurah #shakleesingapore #shakleecodciq #shakleejurong #shakleewoodlands #shakleejdt #makeupremovershaklee #shakleecodtamanmolek #shakleecodpasirgudang #shakleejpo #shakleepasirgudang #shakleeulutiram #shakleekotatinggi #setpregnantshaklee #setbersalinceasershaklee #setberpantangshaklee

Vitamin Kanak-kanak
.
.
Lengkap dengan sumber vitamin untuk keperluan tumbesaran anak-anak anda.
.
Perisa rasberry.
.
Manis-manis buah. .
Sesuai untuk 2 tahun ke atas. Janji dah pandai isap gula-gula 😊
.
.
Nak cuba?
.
Whatsapp cepat:
017-7922520
.
#vitaleachildren #vitaleaforchildren #vitaminkanakkanak #vitaminkanak2 #imunbooster #anakdemam #shaklee #shakleeeffect #sayajualshaklee #shakleemurah #shakleejohor #shakleejohorbahru #shakleeskudai #shakleegelangpatah #shakleesingapore #shakleepasirgudang #shakleekempas #shakleelarkin

Lambat bersiaran harini. Fatin nak inform kat semua pengemar ostematrik. Harini OSTEMATRIK dah kembali ! Diformulasi kan untuk orang yang tak suka susu but yet still perlukan kalsium. -
-
-
Lama kan ostematrik habis stok, dari awal bulan puasa. Dalam tempoh tu, ramai yang mencari. Hampir semua seller tak ada 😂
-
-
-
Kali ni kembali dengan LIMIT ORDER 24 BOTOL je per SID ! So ada tak yang tercari cari ostematrik ni. Boleh cepat cepat cari fatin sebelum habis stok lagi ! -
-
-
Dengan fatin ada kuota lagi.
-
-
-
Teringat yang limit order 10 botol awal bulan puasa haritu. Kuota fatin 10 botol habis pada hari yang SAMA ! CUSTOMER SIAP PAYMENT lagi haaaa. Memang senang sangat masa tu, sebab apa. Sebab orang tertunggu tunggu bila lah nak ada balik OSTEMATRIK ni ! -
-
-

#excema #setexcemashaklee
#shakleejohor #shakleekgmelayumajidee #shakleelarkin #shakleebandarbaruuda #shakleemalaysia #shakleemurahjb #shakleehargaahli #shakleecodjb #shakleepromosivivix #shakleedesatebrau #shakleeeontebrau #shakleemurah #shakleesingapore #shakleecodciq #shakleejurong #shakleewoodlands #shakleejdt #makeupremovershaklee #shakleecodtamanmolek #shakleecodpasirgudang #shakleejpo #shakleepasirgudang #shakleeulutiram #shakleekotatinggi #setpregnantshaklee #setbersalinceasershaklee #setberpantangshaklee

Lambat bersiaran harini. Fatin nak inform kat semua pengemar ostematrik. Harini OSTEMATRIK dah kembali ! Diformulasi kan untuk orang yang tak suka susu but yet still perlukan kalsium. -
-
-
Lama kan ostematrik habis stok, dari awal bulan puasa. Dalam tempoh tu, ramai yang mencari. Hampir semua seller tak ada 😂
-
-
-
Kali ni kembali dengan LIMIT ORDER 24 BOTOL je per SID ! So ada tak yang tercari cari ostematrik ni. Boleh cepat cepat cari fatin sebelum habis stok lagi ! -
-
-
Dengan fatin ada kuota lagi.
-
-
-
Teringat yang limit order 10 botol awal bulan puasa haritu. Kuota fatin 10 botol habis pada hari yang SAMA ! CUSTOMER SIAP PAYMENT lagi haaaa. Memang senang sangat masa tu, sebab apa. Sebab orang tertunggu tunggu bila lah nak ada balik OSTEMATRIK ni ! -
-
-

#excema #setexcemashaklee
#shakleejohor #shakleekgmelayumajidee #shakleelarkin #shakleebandarbaruuda #shakleemalaysia #shakleemurahjb #shakleehargaahli #shakleecodjb #shakleepromosivivix #shakleedesatebrau #shakleeeontebrau #shakleemurah #shakleesingapore #shakleecodciq #shakleejurong #shakleewoodlands #shakleejdt #makeupremovershaklee #shakleecodtamanmolek #shakleecodpasirgudang #shakleejpo #shakleepasirgudang #shakleeulutiram #shakleekotatinggi #setpregnantshaklee #setbersalinceasershaklee #setberpantangshaklee

HILANGKAN LENGUH DENGAN OSTEMATRIX

Labur pada Ostematrix untuk kurangkan sakit tumit kaki, lenguh pinggang, simpul biawak (cramp), susah nak membuang, sakit kepala, letih mengantuk je kat tempat keja 🙊
.
.
Cubalah. Sape tau #Ostematrix ni boleh bantu selesaikan masalah korang kan 😄
.
.
Whatsapp Ell : 0167113576

#jagadarimuda
#hadiahpadaibuayah #kalsium #kalsiummagnesium #ostematrix #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleekulai #shakleesingapore #shakleesenai #shakleepasirgudang #shakleelarkin

Lambat bersiaran harini. Fatin nak inform kat semua pengemar ostematrik. Harini OSTEMATRIK dah kembali ! Diformulasi kan untuk orang yang tak suka susu but yet still perlukan kalsium. -
-
-
Lama kan ostematrik habis stok, dari awal bulan puasa. Dalam tempoh tu, ramai yang mencari. Hampir semua seller tak ada 😂
-
-
-
Kali ni kembali dengan LIMIT ORDER 24 BOTOL je per SID ! So ada tak yang tercari cari ostematrik ni. Boleh cepat cepat cari fatin sebelum habis stok lagi ! -
-
-
Dengan fatin ada kuota lagi.
-
-
-
Teringat yang limit order 10 botol awal bulan puasa haritu. Kuota fatin 10 botol habis pada hari yang SAMA ! CUSTOMER SIAP PAYMENT lagi haaaa. Memang senang sangat masa tu, sebab apa. Sebab orang tertunggu tunggu bila lah nak ada balik OSTEMATRIK ni ! -
-
-

#excema #setexcemashaklee
#shakleejohor #shakleekgmelayumajidee #shakleelarkin #shakleebandarbaruuda #shakleemalaysia #shakleemurahjb #shakleehargaahli #shakleecodjb #shakleepromosivivix #shakleedesatebrau #shakleeeontebrau #shakleemurah #shakleesingapore #shakleecodciq #shakleejurong #shakleewoodlands #shakleejdt #makeupremovershaklee #shakleecodtamanmolek #shakleecodpasirgudang #shakleejpo #shakleepasirgudang #shakleeulutiram #shakleekotatinggi #setpregnantshaklee #setbersalinceasershaklee #setberpantangshaklee

Lambat bersiaran harini. Fatin nak inform kat semua pengemar ostematrik. Harini OSTEMATRIK dah kembali ! Diformulasi kan untuk orang yang tak suka susu but yet still perlukan kalsium. -
-
-
Lama kan ostematrik habis stok, dari awal bulan puasa. Dalam tempoh tu, ramai yang mencari. Hampir semua seller tak ada 😂
-
-
-
Kali ni kembali dengan LIMIT ORDER 24 BOTOL je per SID ! So ada tak yang tercari cari ostematrik ni. Boleh cepat cepat cari fatin sebelum habis stok lagi ! -
-
-
Dengan fatin ada kuota lagi.
-
-
-
Teringat yang limit order 10 botol awal bulan puasa haritu. Kuota fatin 10 botol habis pada hari yang SAMA ! CUSTOMER SIAP PAYMENT lagi haaaa. Memang senang sangat masa tu, sebab apa. Sebab orang tertunggu tunggu bila lah nak ada balik OSTEMATRIK ni ! -
-
-

#excema #setexcemashaklee
#shakleejohor #shakleekgmelayumajidee #shakleelarkin #shakleebandarbaruuda #shakleemalaysia #shakleemurahjb #shakleehargaahli #shakleecodjb #shakleepromosivivix #shakleedesatebrau #shakleeeontebrau #shakleemurah #shakleesingapore #shakleecodciq #shakleejurong #shakleewoodlands #shakleejdt #makeupremovershaklee #shakleecodtamanmolek #shakleecodpasirgudang #shakleejpo #shakleepasirgudang #shakleeulutiram #shakleekotatinggi #setpregnantshaklee #setbersalinceasershaklee #setberpantangshaklee

Lambat bersiaran harini. Fatin nak inform kat semua pengemar ostematrik. Harini OSTEMATRIK dah kembali ! Diformulasi kan untuk orang yang tak suka susu but yet still perlukan kalsium. -
-
-
Lama kan ostematrik habis stok, dari awal bulan puasa. Dalam tempoh tu, ramai yang mencari. Hampir semua seller tak ada 😂
-
-
-
Kali ni kembali dengan LIMIT ORDER 24 BOTOL je per SID ! So ada tak yang tercari cari ostematrik ni. Boleh cepat cepat cari fatin sebelum habis stok lagi ! -
-
-
Dengan fatin ada kuota lagi.
-
-
-
Teringat yang limit order 10 botol awal bulan puasa haritu. Kuota fatin 10 botol habis pada hari yang SAMA ! CUSTOMER SIAP PAYMENT lagi haaaa. Memang senang sangat masa tu, sebab apa. Sebab orang tertunggu tunggu bila lah nak ada balik OSTEMATRIK ni ! -
-
-

#excema #setexcemashaklee
#shakleejohor #shakleekgmelayumajidee #shakleelarkin #shakleebandarbaruuda #shakleemalaysia #shakleemurahjb #shakleehargaahli #shakleecodjb #shakleepromosivivix #shakleedesatebrau #shakleeeontebrau #shakleemurah #shakleesingapore #shakleecodciq #shakleejurong #shakleewoodlands #shakleejdt #makeupremovershaklee #shakleecodtamanmolek #shakleecodpasirgudang #shakleejpo #shakleepasirgudang #shakleeulutiram #shakleekotatinggi #setpregnantshaklee #setbersalinceasershaklee #setberpantangshaklee

Testimoni hangat Herbal Blend membantu mengurangkan bengkak akibat cagu. Wow.. Dengan izinNya.. In shaa Allah :) Dengan kapasiti 113mg, krim ini boleh digunakan untuk satu tempoh jangka masa yang panjang. Ia bergantung kepada cara penggunaannya.Tahan lama. Berbaloi dengan harganya yang sangat berpatutan.
Krim ini diperbuat daripada bahan semulajadi iaitu tumbuhan seperti sage, horse chestnut, yarrow dan rosemary. Tumbuhan-tumbuhan ini telah digunakan sejak berzaman untuk kecantikan kulit. Bukan itu saja ia sangat banyak kegunaannya.

Keistimewaan Herbal Blend® Multi-Purpose Cream 💟Dingin pada kulit
💟Ekstrak herba semulajadi
💟Tidak berminyak
💟Mudah meresap
💟Aroma menyenangkan
💟Mudah digunakan
💟Mudah dibawa
💟Sesuai untuk semua golongan
💟Dijamin berkesan
💟Halal
💟Tanpa paraben dan steroid

Whatsapp/hubungi 📞 Miza 0187848826 untuk harga yg tak dijangkakan

#shakleehargaahli #shakleemurah #shakleemurahsangat #shakleebbu #shakleeskudai #shakleetampoi #shakleekempas #shakleelarkin #utmdihatiku #shakleesg #shakleesingapura #shakleesarawakpalingmurah #shakleeselangor #krimparut #setjerawat #ubatparut #gatal #ruambayi #shakleecodjb #ubatruam #krimruam #krimselulit #selulit #photooftheday #ootd #setkulitcantik #herbalcreammurah #eczema #herbalblendshakleemurah

Most Popular Instagram Hashtags