#shakleekotabelud

3735 posts

TOP POSTS

✔muka rasa lembut dan tak pedih plus rasa bersih
✔jerawat susah tumbuh ✔pori mengecil
✔kulit makin cerah dan kurang berminyak
✔jimatt
.
👆👆👆 testimoni gentle deep foaming cleanser nutriwhite shaklee
.
besttt
.
mau try??
bah roger2
jay 011 289 395 27

#shakleekotabelud
#cantikdansihat
#shakleesabah
#sihatbersamashaklee
#shakleeskincareproduct

[ BASIC BEAUTY ]
-
Kulit bermasalah? jom repair dengan #setkecantikanshaklee
-
Gabungan protein + vitamin .as u all know ,protein sangat bagus untuk kecantikan kulit .Apa lagi bila digabungkan bersama vitamin C,tentulah lagii best and superbbb👍
-
Yang ada masalah kulit muka berminyak ,masalah jerawat,parut jerawat,bintik hitam,kulit gelap and jeragat,korang patut cuba set ini . memang berbaloi-baloi.seriously👍
-
Jom saya ringkaskan manfaat Combo set ni.
-
🌸 ESP
Kaya dengan sumber protein yang akan membantu mencerahkan kulit,mengatasi masalah kulit kering dan berminyak,memperbaharui sel sel kulit mati sekaligus membantu memudarkan parut jerawat.Juga membantu menghilangkan masalah whiteheads dan bleckhead

manfaat lain :
✅memberi rasa kenyang lebih lama (bonus u tuk yg nak kurus)
✅Memberi tenaga berterusan (energy booster)
✅Memekatkan dan memeriahkan air susu (milkbooster) -
-
🌸 VITAMIN C
Merangsang pembentukan kolagen dalam badan yang akan membantu menegangkan kulit sekaligus dapat mencerahkan kulit.Antioksidan yang tinggi membantu memulihkan jerawat dan menghilangkan parut jerawat.

Manfaat lain :
✅menmulihkan sunburn
✅kulit lebih anjal dan glowing
✅mempercepatkan penyembuhan luka
✅mengurangkan selesema (anti resdung) ✅menyekat pembentukan pigmen penyebab utama jeragat
-
-
-
-
Nak harga exclusive ? jom daftar sebagai ahli untuk dapatkan setiap pembelian dengan harga ahli ❤

apa-apa pertanyaan boleh contact :
Tymaa Edin | 01116055625

#terapiinstagram
#shaklee
#shakleesabah
#wehavehaveyo
#shakleekotabelud
#shakleekotakinabalu
#sabah
#kotabelud
#cantik
#flawless
#foundation
#supplements
#shakleetawau
#shakleebeaufort
#shakleetuaran
#shakleeklcc
#lotsoflove
#mencintaimumrphotographer
#mrclickclick
#pomish
#mydelishas
#ajscreamer
#radinrangers
#wanyhasnizers
#emavangers

Vivix bantu kawal paras gula dalam badan dan berikan tenaga.

Sakit lutut sukar berjalan kini boleh bersiar jalan jauh.

Ikhtiar vivix.. Newija 019-8634260

#vivix_Newija #shakleekotabelud #pengedarshakleesabah

My great hiking companion.
#shaklee #performancedrink - Quench that thirst for winning. Bring out your best performance and keep the momentum going. With proprietary OPTI-LYTE™ electrolyte blend plus unique mix of carbohydrates to deliver instant and sustained energy and support optimal hydration. 📲0138568620 #shakleekk #shakleekotabelud #shakleeinanam #shakleekolombong #shakleeums #shakleesabah #ejenshaklee

Rasa lenguh lenguh badan hilang, badan rasa ringan, simbelit pun takda!

whatsapp 019-8932961
whatsapp 019-8932961
whatsapp 019-8932961

...
thank you customer.
Sapa2 yg rasa perlukan suppliment boleh roger2 Cikta ya. .
.
.
www.wasap.my/60168818413

Polifenal dan Resveratrol menunjukkan mampu untuk melawan 4 mekanisma penuaan di peringkat sel. Ia bekerja sebagai:

1) Melindungi dan membaiki sel Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.
2) Meningkatkan prestasi sel Kerosakan tahap selular akan terjadi sekiranya wujud Protein AGE(advanced Glycation End Products) yang berlebihan dan pastinya menyebabkan kesihatan kita merosot.Vivix yang kaya dengan 10 kali resveratrol dan polifenol membantu melambatkan pembentukan protein AGE.

3) Meningkatkan tenaga sel Sel dalam badan akan menjadi lemah seiring dengan peningkatan usia.Penjana tenaga(Mitochondria) sudah tidak menjadi begitu efisen yang menyebabkan fungsi sel terjejas dan menurun. Ramuan Vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga dalam sel.

4) Menggalakkan kesihatan telomera Telomeres adalah "pelindung" yang berada dihujung kromosom kita. Telomeres mempunyai tugas sangat penting iaitu MELINDUNGI DNA DARI KEROSAKAN. Apabila kita lahir, Telomeres kita panjang. TELOMERES INI TERDAPAT DALAM KROMOSOM BADAN KITA. Namun, telomere ini akan memendek dan semakin pendek dengan pertambahan usia. VIVIX dapat mengurangkan kadar pemendekan TELOMERE. *Disclaimer: Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

#info
#Vivix
#PolluxBiz
#ShakleeKotaBelud

[ BASIC BEAUTY ]
-
Kulit bermasalah? jom repair dengan #setkecantikanshaklee
-
Gabungan protein + vitamin .as u all know ,protein sangat bagus untuk kecantikan kulit .Apa lagi bila digabungkan bersama vitamin C,tentulah lagii best and superbbb👍
-
Yang ada masalah kulit muka berminyak ,masalah jerawat,parut jerawat,bintik hitam,kulit gelap and jeragat,korang patut cuba set ini . memang berbaloi-baloi.seriously👍
-
Jom saya ringkaskan manfaat Combo set ni.
-
🌸 ESP
Kaya dengan sumber protein yang akan membantu mencerahkan kulit,mengatasi masalah kulit kering dan berminyak,memperbaharui sel sel kulit mati sekaligus membantu memudarkan parut jerawat.Juga membantu menghilangkan masalah whiteheads dan bleckhead

manfaat lain :
✅memberi rasa kenyang lebih lama (bonus u tuk yg nak kurus)
✅Memberi tenaga berterusan (energy booster) ✅Memekatkan dan memeriahkan air susu (milkbooster) -
-
🌸 VITAMIN C
Merangsang pembentukan kolagen dalam badan yang akan membantu menegangkan kulit sekaligus dapat mencerahkan kulit.Antioksidan yang tinggi membantu memulihkan jerawat dan menghilangkan parut jerawat.

Manfaat lain :
✅menmulihkan sunburn
✅kulit lebih anjal dan glowing
✅mempercepatkan penyembuhan luka
✅mengurangkan selesema (anti resdung) ✅menyekat pembentukan pigmen penyebab utama jeragat
-
-
-
-
Nak harga exclusive ? jom daftar sebagai ahli untuk dapatkan setiap pembelian dengan harga ahli ❤

apa-apa pertanyaan boleh contact :
Tymaa Edin | 01116055625

#terapiinstagram
#shaklee
#shakleesabah
#shakleekotabelud
#kotabelud
#klcc
#sarawak
#supplements
#likeforlike
#

[ SET BERPANTANG ]
-
BERAT BADAN NAIK MENDADAK SELEPAS BERSALIN ?
SEMBELIT TERUK ?
BADAN LESU DAN TIDAK BERMAYA ?
AIR SUSU BADAN KURANG ?
-
Jangan risau. Set berpantang shaklee sedia jadi penyelamat untuk membantu si ibu kekal sihat.yang paling penting SELAMAT + sangat BESTTT .
-
Sebab apa??? Ibu Sihat, Susu Banyak, Baby pon comel comel belaka🙈
-
Apa manfaat set berpantang shaklee ni ? haa,jom baca satu-satu
-
💮Vitamin C
-pencantum dan mempercepatkan penyembuhan luka
-membaik pulih sel dan tisu rosak
-meningkatkan imuniti sistem pertahanan badan
-pembentukan kolagen dan menganjalkan kulit
.
.
🌸B complex
-melegakan sistem saraf
-menstabilkan hormon badan
-membantu mengurangkan stress dan elak meroyan
-membantu pembentukan sel darah merah
-mengurangkan strecht mark
-menukarkan makanan yg di ambil kepada tenaga
.
.
🌸Vita lea
-elak muka pucat dan tidak bermaya
-membekalkan 23 vitamin dan mineral
-menyokong jangka hayat usus,hati dan mata
-pembentukan sep darah merah
.
.
🌸Ostematrix
-Membekalkan kalsium secukupnya utk si ibu dan bayi
-membantu mengurangkan sembelit (lawas)
-melegakan kekejangan otot
-rehatkan otot dan saraf
.
.
🌸Esp
-memberi tenaga dan membantu penghasilan susu
-membantu penurunan berat badan
-membantu penyembuhan luka luar dan dalam
.
.
🌸lecithin
-elak bengkak susu
-mengandungi Choline
-Pecahkan molekul lemak
.
.
🌸Alfalfa
-herba yg memperbanyakkan penghasilan susu ibu (galacotagoue)
-memerangkap lemak dan bawa keluar dari dalam badan

set berpantang shaklee membekalkan nutrisi optimum yg di perlukan oleh si ibu semasa berpantang.
-
bajet kurang ? takpa,kita suggest ikut bajet korang kayy ...👌
-
Pertanyaa dan order :
Tymaa Edin | 01116055625
-
#vitaminshaklee #vitamins #shaklee #shakleemalaysia #shakleesabah #ahlishaklee #shakleemurah #sayajualshaklee #terapiinstagram #setberpantangshaklee #shakleeums #kolejsainskesihatanbersekutu #kotamarudu #ahlishaklee #shakleekotamarudu #shakleekotabelud #kotabelud #sabahan #umssabah #usimians #upsi #uitm #

MOST RECENT

[ BASIC BEAUTY ]
-
Kulit bermasalah? jom repair dengan #setkecantikanshaklee
-
Gabungan protein + vitamin .as u all know ,protein sangat bagus untuk kecantikan kulit .Apa lagi bila digabungkan bersama vitamin C,tentulah lagii best and superbbb👍
-
Yang ada masalah kulit muka berminyak ,masalah jerawat,parut jerawat,bintik hitam,kulit gelap and jeragat,korang patut cuba set ini . memang berbaloi-baloi.seriously👍
-
Jom saya ringkaskan manfaat Combo set ni.
-
🌸 ESP
Kaya dengan sumber protein yang akan membantu mencerahkan kulit,mengatasi masalah kulit kering dan berminyak,memperbaharui sel sel kulit mati sekaligus membantu memudarkan parut jerawat.Juga membantu menghilangkan masalah whiteheads dan bleckhead

manfaat lain :
✅memberi rasa kenyang lebih lama (bonus u tuk yg nak kurus)
✅Memberi tenaga berterusan (energy booster)
✅Memekatkan dan memeriahkan air susu (milkbooster) -
-
🌸 VITAMIN C
Merangsang pembentukan kolagen dalam badan yang akan membantu menegangkan kulit sekaligus dapat mencerahkan kulit.Antioksidan yang tinggi membantu memulihkan jerawat dan menghilangkan parut jerawat.

Manfaat lain :
✅menmulihkan sunburn
✅kulit lebih anjal dan glowing
✅mempercepatkan penyembuhan luka
✅mengurangkan selesema (anti resdung) ✅menyekat pembentukan pigmen penyebab utama jeragat
-
-
-
-
Nak harga exclusive ? jom daftar sebagai ahli untuk dapatkan setiap pembelian dengan harga ahli ❤

apa-apa pertanyaan boleh contact :
Tymaa Edin | 01116055625

#terapiinstagram
#shaklee
#shakleesabah
#wehavehaveyo
#shakleekotabelud
#shakleekotakinabalu
#sabah
#kotabelud
#cantik
#flawless
#foundation
#supplements
#shakleetawau
#shakleebeaufort
#shakleetuaran
#shakleeklcc
#lotsoflove
#mencintaimumrphotographer
#mrclickclick
#pomish
#mydelishas
#ajscreamer
#radinrangers
#wanyhasnizers
#emavangers

"Luka jahitan banyak sangat, sampai nak duduk pun sakit. Menangis nak duduk, berjalan lagilah.. 3 hari makan vivix terus hilang sakit"

Whatsapp 0198932961 untuk tempahan dan info lanjut.

Luka cepat kering, susu meriah, baby takda kuning.

Wahhh! Double awesome untuk VIVIX!

Hubungi kami untuk tempahan dan info lanjut;
Koyo - 0198932961
Koyo - 0198932961
Koyo - 0198932961

ISI TUMBUH CANTIK SELEPAS 2 MINGGU?

Tanpa bekalan sebarang ubat, isi tumbuh sepenuhnya.

Wah! Bestnya Vivix ni! Antioksidan terbaik untuk mempercepatkan pertumbuhan sel baharu yang sihat.

Hubungi kami untuk tempahan dan info lanjut;

Koyo - 0198932961
Koyo - 0198932961
Koyo - 0198932961

Luka bersalin pulih kurang daripada 10 hari?

Vivix antioksidan terbaik untuk mempercepatkan pertumbuhan sel baharu yang sihat.

Hubungi kami untuk tempahan dan info lanjut.
Koyo - 0198932961
Koyo - 0198932961
Koyo - 0198932961

"Doc ada cakap mungkin akan ambil 5 - 6 bulan, tapi nak masuk bulan ke-2, makin kecil lukannya"

whatsapp 019-8932961 untuk tempahan.

Mencari nutrisi untuk mempercepatkan pertumbuhan sel baharu pada luka bedah atau luka bersalin?

Hubungi kami;
Koyo - 0198932961
Koyo - 0198932961
Koyo - 0198932961

[ BASIC BEAUTY ]
-
Kulit bermasalah? jom repair dengan #setkecantikanshaklee
-
Gabungan protein + vitamin .as u all know ,protein sangat bagus untuk kecantikan kulit .Apa lagi bila digabungkan bersama vitamin C,tentulah lagii best and superbbb👍
-
Yang ada masalah kulit muka berminyak ,masalah jerawat,parut jerawat,bintik hitam,kulit gelap and jeragat,korang patut cuba set ini . memang berbaloi-baloi.seriously👍
-
Jom saya ringkaskan manfaat Combo set ni.
-
🌸 ESP
Kaya dengan sumber protein yang akan membantu mencerahkan kulit,mengatasi masalah kulit kering dan berminyak,memperbaharui sel sel kulit mati sekaligus membantu memudarkan parut jerawat.Juga membantu menghilangkan masalah whiteheads dan bleckhead

manfaat lain :
✅memberi rasa kenyang lebih lama (bonus u tuk yg nak kurus)
✅Memberi tenaga berterusan (energy booster)
✅Memekatkan dan memeriahkan air susu (milkbooster) -
-
🌸 VITAMIN C
Merangsang pembentukan kolagen dalam badan yang akan membantu menegangkan kulit sekaligus dapat mencerahkan kulit.Antioksidan yang tinggi membantu memulihkan jerawat dan menghilangkan parut jerawat.

Manfaat lain :
✅menmulihkan sunburn
✅kulit lebih anjal dan glowing
✅mempercepatkan penyembuhan luka
✅mengurangkan selesema (anti resdung) ✅menyekat pembentukan pigmen penyebab utama jeragat
-
-
-
-
Nak harga exclusive ? jom daftar sebagai ahli untuk dapatkan setiap pembelian dengan harga ahli ❤

apa-apa pertanyaan boleh contact :
Tymaa Edin | 01116055625

#terapiinstagram
#shaklee
#shakleesabah
#wehavehaveyo
#shakleekotabelud
#shakleekotakinabalu
#sabah
#kotabelud
#cantik
#flawless
#foundation
#supplements

[ BASIC BEAUTY ]
-
Kulit bermasalah? jom repair dengan #setkecantikanshaklee
-
Gabungan protein + vitamin .as u all know ,protein sangat bagus untuk kecantikan kulit .Apa lagi bila digabungkan bersama vitamin C,tentulah lagii best and superbbb👍
-
Yang ada masalah kulit muka berminyak ,masalah jerawat,parut jerawat,bintik hitam,kulit gelap and jeragat,korang patut cuba set ini . memang berbaloi-baloi.seriously👍
-
Jom saya ringkaskan manfaat Combo set ni.
-
🌸 ESP
Kaya dengan sumber protein yang akan membantu mencerahkan kulit,mengatasi masalah kulit kering dan berminyak,memperbaharui sel sel kulit mati sekaligus membantu memudarkan parut jerawat.Juga membantu menghilangkan masalah whiteheads dan bleckhead

manfaat lain :
✅memberi rasa kenyang lebih lama (bonus u tuk yg nak kurus)
✅Memberi tenaga berterusan (energy booster) ✅Memekatkan dan memeriahkan air susu (milkbooster) -
-
🌸 VITAMIN C
Merangsang pembentukan kolagen dalam badan yang akan membantu menegangkan kulit sekaligus dapat mencerahkan kulit.Antioksidan yang tinggi membantu memulihkan jerawat dan menghilangkan parut jerawat.

Manfaat lain :
✅menmulihkan sunburn
✅kulit lebih anjal dan glowing
✅mempercepatkan penyembuhan luka
✅mengurangkan selesema (anti resdung) ✅menyekat pembentukan pigmen penyebab utama jeragat
-
-
-
-
Nak harga exclusive ? jom daftar sebagai ahli untuk dapatkan setiap pembelian dengan harga ahli ❤

apa-apa pertanyaan boleh contact :
Tymaa Edin | 01116055625

#terapiinstagram
#shaklee
#shakleesabah
#shakleekotabelud
#kotabelud
#klcc
#sarawak
#supplements
#likeforlike
#

[ BASIC BEAUTY ]
-
Kulit bermasalah? jom repair dengan #setkecantikanshaklee
-
Gabungan protein + vitamin .as u all know ,protein sangat bagus untuk kecantikan kulit .Apa lagi bila digabungkan bersama vitamin C,tentulah lagii best and superbbb👍
-
Yang ada masalah kulit muka berminyak ,masalah jerawat,parut jerawat,bintik hitam,kulit gelap and jeragat,korang patut cuba set ini . memang berbaloi-baloi.seriously👍
-
Jom saya ringkaskan manfaat Combo set ni.
-
🌸 ESP
Kaya dengan sumber protein yang akan membantu mencerahkan kulit,mengatasi masalah kulit kering dan berminyak,memperbaharui sel sel kulit mati sekaligus membantu memudarkan parut jerawat.Juga membantu menghilangkan masalah whiteheads dan bleckhead

manfaat lain :
✅memberi rasa kenyang lebih lama (bonus u tuk yg nak kurus)
✅Memberi tenaga berterusan (energy booster) ✅Memekatkan dan memeriahkan air susu (milkbooster) -
-
🌸 VITAMIN C
Merangsang pembentukan kolagen dalam badan yang akan membantu menegangkan kulit sekaligus dapat mencerahkan kulit.Antioksidan yang tinggi membantu memulihkan jerawat dan menghilangkan parut jerawat.

Manfaat lain :
✅menmulihkan sunburn
✅kulit lebih anjal dan glowing
✅mempercepatkan penyembuhan luka
✅mengurangkan selesema (anti resdung) ✅menyekat pembentukan pigmen penyebab utama jeragat
-
-
-
-
Nak harga exclusive ? jom daftar sebagai ahli untuk dapatkan setiap pembelian dengan harga ahli ❤

apa-apa pertanyaan boleh contact :
Tymaa Edin | 01116055625

#terapiinstagram
#shaklee
#shakleesabah
#wehavehaveyo
#shakleekotabelud
#shakleekotakinabalu
#sabah
#kotabelud
#cantik
#flawless
#foundation
#supplements

[ BASIC BEAUTY ]
-
Kulit bermasalah? jom repair dengan #setkecantikanshaklee
-
Gabungan protein + vitamin .as u all know ,protein sangat bagus untuk kecantikan kulit .Apa lagi bila digabungkan bersama vitamin C,tentulah lagii best and superbbb👍
-
Yang ada masalah kulit muka berminyak ,masalah jerawat,parut jerawat,bintik hitam,kulit gelap and jeragat,korang patut cuba set ini . memang berbaloi-baloi.seriously👍
-
Jom saya ringkaskan manfaat Combo set ni.
-
🌸 ESP
Kaya dengan sumber protein yang akan membantu mencerahkan kulit,mengatasi masalah kulit kering dan berminyak,memperbaharui sel sel kulit mati sekaligus membantu memudarkan parut jerawat.Juga membantu menghilangkan masalah whiteheads dan bleckhead

manfaat lain :
✅memberi rasa kenyang lebih lama (bonus u tuk yg nak kurus)
✅Memberi tenaga berterusan (energy booster) ✅Memekatkan dan memeriahkan air susu (milkbooster) -
-
🌸 VITAMIN C
Merangsang pembentukan kolagen dalam badan yang akan membantu menegangkan kulit sekaligus dapat mencerahkan kulit.Antioksidan yang tinggi membantu memulihkan jerawat dan menghilangkan parut jerawat.

Manfaat lain :
✅menmulihkan sunburn
✅kulit lebih anjal dan glowing
✅mempercepatkan penyembuhan luka
✅mengurangkan selesema (anti resdung) ✅menyekat pembentukan pigmen penyebab utama jeragat
-
-
-
-
Nak harga exclusive ? jom daftar sebagai ahli untuk dapatkan setiap pembelian dengan harga ahli ❤

apa-apa pertanyaan boleh contact :
Tymaa Edin | 01116055625

#terapiinstagram
#shaklee
#shakleesabah
#wehavehaveyo
#shakleekotabelud
#shakleekotakinabalu
#sabah
#kotabelud
#cantik
#flawless
#foundation
#supplements

Sakit lutut dah takda?? Wah! Terbaik nih kalau hadiahkan untuk mak ayah. Mesti dorang happy. Sakit lutut dah tak sakit.

Jom hadiahkan mereka supplement untuk tulang dan lutut yang lebih sihat!

Hubungi mak untuk tempahan 😘

Tulang yang retak dah kurang sakit? Tulang kaki dah makin sihat lew tuuhh. Tido pun dah lena. Bestnya OSTEMATRIX nih!

Hubungi mak untuk tempahan dan info lanjut! 😘

Apa yang 3 hari ni? Ohhhh.. baru 3 hari amalkan. What?! Bestnya rasa cramp dah takda lepas 3 hari? Sengsara wei cramp² ni.

Oh yeahh!! Backpain pun dah hilang!

Hubungi mak koyo untuk tempahan dan info lanjut mengenai cara makan (only for customers). whatsapp 019-8932961
whatsapp 019-8932961
whatsapp 019-8932961

Rasa lenguh lenguh badan hilang, badan rasa ringan, simbelit pun takda!

whatsapp 019-8932961
whatsapp 019-8932961
whatsapp 019-8932961

Yeahhh badan sihat,kuat. Hati pun banyak senang!

whatsapp 019-8932961
whatsapp 019-8932961
whatsapp 019-8932961

[ BASIC BEAUTY ]
-
Kulit bermasalah? jom repair dengan #setkecantikanshaklee
-
Gabungan protein + vitamin .as u all know ,protein sangat bagus untuk kecantikan kulit .Apa lagi bila digabungkan bersama vitamin C,tentulah lagii best and superbbb👍
-
Yang ada masalah kulit muka berminyak ,masalah jerawat,parut jerawat,bintik hitam,kulit gelap and jeragat,korang patut cuba set ini . memang berbaloi-baloi.seriously👍
-
Jom saya ringkaskan manfaat Combo set ni.
-
🌸 ESP
Kaya dengan sumber protein yang akan membantu mencerahkan kulit,mengatasi masalah kulit kering dan berminyak,memperbaharui sel sel kulit mati sekaligus membantu memudarkan parut jerawat.Juga membantu menghilangkan masalah whiteheads dan bleckhead

manfaat lain :
✅memberi rasa kenyang lebih lama (bonus u tuk yg nak kurus)
✅Memberi tenaga berterusan (energy booster) ✅Memekatkan dan memeriahkan air susu (milkbooster) -
-
🌸 VITAMIN C
Merangsang pembentukan kolagen dalam badan yang akan membantu menegangkan kulit sekaligus dapat mencerahkan kulit.Antioksidan yang tinggi membantu memulihkan jerawat dan menghilangkan parut jerawat.

Manfaat lain :
✅menmulihkan sunburn
✅kulit lebih anjal dan glowing
✅mempercepatkan penyembuhan luka
✅mengurangkan selesema (anti resdung) ✅menyekat pembentukan pigmen penyebab utama jeragat
-
-
-
-
Nak harga exclusive ? jom daftar sebagai ahli untuk dapatkan setiap pembelian dengan harga ahli ❤

apa-apa pertanyaan boleh contact :
Tymaa Edin | 01116055625

#terapiinstagram
#shaklee
#shakleesabah
#wehavehaveyo
#shakleekotabelud
#shakleekotakinabalu
#sabah
#kotabelud
#cantik
#flawless
#foundation
#supplements

[ BASIC BEAUTY ]
-
Kulit bermasalah? jom repair dengan #setkecantikanshaklee
-
Gabungan protein + vitamin .as u all know ,protein sangat bagus untuk kecantikan kulit .Apa lagi bila digabungkan bersama vitamin C,tentulah lagii best and superbbb👍
-
Yang ada masalah kulit muka berminyak ,masalah jerawat,parut jerawat,bintik hitam,kulit gelap and jeragat,korang patut cuba set ini . memang berbaloi-baloi.seriously👍
-
Jom saya ringkaskan manfaat Combo set ni.
-
🌸 ESP
Kaya dengan sumber protein yang akan membantu mencerahkan kulit,mengatasi masalah kulit kering dan berminyak,memperbaharui sel sel kulit mati sekaligus membantu memudarkan parut jerawat.Juga membantu menghilangkan masalah whiteheads dan bleckhead

manfaat lain :
✅memberi rasa kenyang lebih lama (bonus u tuk yg nak kurus)
✅Memberi tenaga berterusan (energy booster) ✅Memekatkan dan memeriahkan air susu (milkbooster) -
-
🌸 VITAMIN C
Merangsang pembentukan kolagen dalam badan yang akan membantu menegangkan kulit sekaligus dapat mencerahkan kulit.Antioksidan yang tinggi membantu memulihkan jerawat dan menghilangkan parut jerawat.

Manfaat lain :
✅menmulihkan sunburn
✅kulit lebih anjal dan glowing
✅mempercepatkan penyembuhan luka
✅mengurangkan selesema (anti resdung) ✅menyekat pembentukan pigmen penyebab utama jeragat
-
-
-
-
Nak harga exclusive ? jom daftar sebagai ahli untuk dapatkan setiap pembelian dengan harga ahli ❤

apa-apa pertanyaan boleh contact :
Tymaa Edin | 01116055625

#terapiinstagram
#shaklee
#shakleesabah
#shakleekotabelud
#shakleekotakinabalu
#shakleetawau
#shakleeums
#shakleelabuan
#shakleeuitm
#politeknikkk
#setbeautyshaklee
#setjerawat
#jerawatpudar
#jerawatkecut
#wehavehaveyo
#supplements
#vitamins
#kotabelud
#sabah
#cheras
#rawang
#resdung
#cantik
#flawless

Most Popular Instagram Hashtags