#shakleekotabelud

3290 posts

TOP POSTS

SIHAT DIABETES DENGAN VIVIX
-
-
-
Bagaimana Vivix Shaklee membantu pesakit diabetes?
-
vivix sangat tinggi kandungan antioksidan yang membantu membaiki sel yang rosak dan menggantikan dengan sel baru yang lebih sihat sekaligus mengurangkan Metabolic Syndrome yang mengarah kepada penyakit kencing manis
-
-
Vivix sangat bagus dalam Mengawal kepekatan gula dalam darah di samping melambatkan pencernaan karbohidrat dalam darah dan seterusnya mengelakkan pengumpulan gula yang tinggi.
-
-
Polifenol Anthocyanins yang terkandung di dalam Vivix membantu dalam membaiki masalah penglihatan dan menggalakkan penyembuhan luka yang dihadapi pesakit diabetes dengan segera.
-
-
vivix membantu memperlahankan penbentukan protein AGE yang terhasil daripada gula dan protein berlebihan penyebab sel mati dan komplikasi kencing manis.
-
-
-
Pertanyaan dan order : 01116055625 | Tymaa Edin

#shakleerawang
#shakleeonline #shaklee #terapiinstagram #hikayatcintasipematahhati #arluna #kukirimcinta #antikanser #vivixshaklee #gout #stroke #shakleekotabharu #shakleekotamarudu #shakleekotabelud #shakleekotakinabalu #shakleesabah #penawarkanser #penawarkencingmanis #kencingmanis #kanser #shakleesabah #kolesterol #penyakitjantung #ukhwahti

SIHAT DIABETES DENGAN VIVIX
-
-
-
Bagaimana Vivix Shaklee membantu pesakit diabetes?
-
vivix sangat tinggi kandungan antioksidan yang membantu membaiki sel yang rosak dan menggantikan dengan sel baru yang lebih sihat sekaligus mengurangkan Metabolic Syndrome yang mengarah kepada penyakit kencing manis
-
-
Vivix sangat bagus dalam Mengawal kepekatan gula dalam darah di samping melambatkan pencernaan karbohidrat dalam darah dan seterusnya mengelakkan pengumpulan gula yang tinggi.
-
-
Polifenol Anthocyanins yang terkandung di dalam Vivix membantu dalam membaiki masalah penglihatan dan menggalakkan penyembuhan luka yang dihadapi pesakit diabetes dengan segera.
-
-
vivix membantu memperlahankan penbentukan protein AGE yang terhasil daripada gula dan protein berlebihan penyebab sel mati dan komplikasi kencing manis.
-
-
-
Pertanyaan dan order : 01116055625 | Tymaa Edin

#shakleerawang
#shakleeonline #shaklee #terapiinstagram #hikayatcintasipematahhati #arluna #kukirimcinta #antikanser #vivixshaklee #gout #stroke #shakleekotabharu #shakleekotamarudu #shakleekotabelud #shakleekotakinabalu #shakleesabah #penawarkanser #penawarkencingmanis #kencingmanis #kanser #shakleesabah #kolesterol #penyakitjantung #ukhwahti

ALAMAKKKK, JERAWAT !!!!!!
-
-
-
" Macam mana ni.. ?? Majlis tinggal lagi dua minggu ! Malulah nak bergambar dengan muka berjerawat macam ni . nak jumpa kawan² lagi . stressssss ”
.
Anda mengalami masalah yang sama ???
.
jangan risau lagi .. vitamin C shaklee kan ada .😉 inshaa Allah . berkesan merawat jerawat dan parut jerawat secara selamat dan sihat .

Apa lagi khasiat vitamin C shaklee ?
.
🌸kulit lebih cantik dan cerah
.
🌸Jerawat hilang dan kering
.
🌸kulit glowing
.
🌸Hilangkan sunburn
.
🌸Anti alahan dan anti resdung
.
🌸anti-penuaan
.
🌸mengurangkan kedutan dan menghalang otot menjadi lembik.
.
🌸Mengurangkan Simptom Pendarahan - Bila badan kurang Vitamin C, gusi akan senang berdarah, kulit lebam, cedera pun lambat nak pulih dan kulit lebih kering
.
🌸Meningkatkan Sistem imun badan - bantu sel darah merah serap zat besi dgn baik
.
🌸membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman
.
🌸Mengurangkan asthma dan alergi hidung dan kulit -anti resdung / anti alergic
.
🌸mempercepatkan penyembuhan luka
.
🌸Memerangi Kanser - antioksida berkuasa meningkatkan interferon semulajadi badan.
Merangsang pengeluaran T-sel untuk melawan sel-sel kanser
.
🌸Membuang bahan kimia berbahaya dari badan dengan berkesan.
.
🌸Menghapuskan radikal bebas seperti sisa toksik bahan kimia dan pencemaran asap rokok sebelum ianya menyerang sel-sel kita

dan yang paling penting SELAMAT tanpa bahan kimia .

Tymaa Edin | 0111 6055625

#vitaminuntuksihat #vitaminshaklee #shaklee #shakleekotamarudu #shakleekotabelud #shakleekotakinabalu #shakleesabah #shakleemalaysia #shakleeuitm #shakleeums #shakleekuis #shakleerawang #shakleekl #ipgmelaka #uitm #uitm #mentormilenia2017 #melaka #hipster #bloggers #parutjerawat #terusmencintai #sitinordiana #neelofa #iphone7 #terapiinstagram

Siapa ada masalah kulit muka berminyak ,masalah jerawat,jeragat ,kusam,kulit kering dan gelap ?
-
dah cuba pelbagai produk dan takde kesan ?
dah buntu cari penyelesaian ?
-
Apakata beralih ke vitamin C shaklee .lelaki perempuan boleh makan tau .
-
kenapa ?jom saya ringkaskan rahsia vitamin ni 😉
.
.
🌸atasi masalah kulit kering ,kusam dan berminyak
-
🌸menghilangkan whitehead dan blackhead
-
🌸Membantu pembentukan kolagen yg mampu mengurangkan kedutan dan menghalang otot jadi lembik .So,kulit muka nampak lebih tegang.
-
🌸menyekat pembentukan pigmen penyebab utama jeragat
-
🌸Sangat membantu mencantikkan kulit bagi yang nak kulit lebih cerah
-
🌸melambatkan penuaan
-
🌸membantu meningkatkan sistem imun dengan membina sel darah putih menyerang
-
🌸memperbaiki simptom pendarahan seperti gusi berdarah,lebam dikulit,kulit kering,ruam dan kulit kasar bakteria dan kuman
-
haaa,jom cepat-cepat dapatkan stok korang sblm stock licin.Sebab vitamin c antara yang paling HOT SELLING tau.
-
Tymaa Edin | 0111 6055625

#vitamincshaklee #shaklee #shakleekotabelud #shakleekl #shakleejb #ukhwahti #terapiinstagram #shakleesabah #shakleekk #shakleekudat #shakleesarawak #shakleeranau #shakleetuaran #lofattah #hipster #blogger #neelofa #terusmencintai #kingcoco #sabah #kotabelud #kotakinabalu #shakleesubang #shakleeampang #shakleeusim

Vitamin E Shaklee diperbuat dari minyak soya organik dan minyak biji gandum, yang kaya dengan vitamin E, diekstrak d-alpha tocopheryl, d-alpha tocopherol yang aktif secara fisiologi dan digabung dengan 8 jenis vitamin E (alpha, beta, gama, delta).
Ianya adalah Vitamin E Shaklee yang paling lengkap dipasaran.

Mengandungi 10mg selenium semulajadi yang membantu tubuh kita menyerap vitamin E, memelihara membran sel-sel, sel darah merah dan tisu-tisu otot.

Ianya juga adalah penyahtoksik semulajadi logam berat seperti raksa, kadmium dan mengukuhkan anti-oksidan dan melindungi retina.

MANFAAT UTAMA VITAMIN E SHAKLEE

1. MELINDUNGI JANTUNG
2. MEMPERTINGKATKAN KEMAMPUAN REPRODUKTIF SPERMA
3. ANTI-PENUAAN
4. ANTI-OKSIDAN YANG KUAT
5. KELESTERIAN TENAGA
6. MEMPERBAIKI ARTHRITIS
7. MENGHALANG KEGUGURAN
8. MEMPERBAIKI PARUT

#info
#ShakleeKotaBelud

Sistem imun anak rendah akan menyebabkan mereka mudah diserang pelbagai jenis bakteria dan virus... Lindungi anak² dengan memberikan mereka supplimen tambahan bagi membantu meningkatkan sistem imun mereka daripada penyakkt.. Collen 0135577849
#setuntukbayi #shakleekotabelud #daftarahlishaklee

Vitamin E Shaklee diperbuat dari minyak soya organik dan minyak biji gandum, yang kaya dengan vitamin E, diekstrak d-alpha tocopheryl, d-alpha tocopherol yang aktif secara fisiologi dan digabung dengan 8 jenis vitamin E (alpha, beta, gama, delta).
Ianya adalah Vitamin E Shaklee yang paling lengkap dipasaran.

Mengandungi 10mg selenium semulajadi yang membantu tubuh kita menyerap vitamin E, memelihara membran sel-sel, sel darah merah dan tisu-tisu otot.

Ianya juga adalah penyahtoksik semulajadi logam berat seperti raksa, kadmium dan mengukuhkan anti-oksidan dan melindungi retina.

MANFAAT UTAMA VITAMIN E SHAKLEE

1. MELINDUNGI JANTUNG
2. MEMPERTINGKATKAN KEMAMPUAN REPRODUKTIF SPERMA
3. ANTI-PENUAAN
4. ANTI-OKSIDAN YANG KUAT
5. KELESTERIAN TENAGA
6. MEMPERBAIKI ARTHRITIS
7. MENGHALANG KEGUGURAN
8. MEMPERBAIKI PARUT

#info
#ShakleeKotaBelud

SIHAT DIABETES DENGAN VIVIX
-
-
-
Bagaimana Vivix Shaklee membantu pesakit diabetes?
-
vivix sangat tinggi kandungan antioksidan yang membantu membaiki sel yang rosak dan menggantikan dengan sel baru yang lebih sihat sekaligus mengurangkan Metabolic Syndrome yang mengarah kepada penyakit kencing manis
-
-
Vivix sangat bagus dalam Mengawal kepekatan gula dalam darah di samping melambatkan pencernaan karbohidrat dalam darah dan seterusnya mengelakkan pengumpulan gula yang tinggi.
-
-
Polifenol Anthocyanins yang terkandung di dalam Vivix membantu dalam membaiki masalah penglihatan dan menggalakkan penyembuhan luka yang dihadapi pesakit diabetes dengan segera.
-
-
vivix membantu memperlahankan penbentukan protein AGE yang terhasil daripada gula dan protein berlebihan penyebab sel mati dan komplikasi kencing manis.
-
-
-
Pertanyaan dan order : 01116055625 | Tymaa Edin

#shakleerawang
#shakleeonline #shaklee #terapiinstagram #hikayatcintasipematahhati #arluna #kukirimcinta #antikanser #vivixshaklee #gout #stroke #shakleekotabharu #shakleekotamarudu #shakleekotabelud #shakleekotakinabalu #shakleesabah #penawarkanser #penawarkencingmanis #kencingmanis #kanser #shakleesabah #kolesterol #penyakitjantung #ukhwahti

Shaklee ni pun ada set penjagaan muka tau.. Make up removal ni memang best.. Bukan make up je dia bersihkan.. White head & black head pun dia sapu bersih.. Collen 0135577849
#nutriwhite #penjagaanwajahnutriwhite #shakleekotabelud

MOST RECENT

Jom amalkan gaya hidup sihat dengan bebas rokok.... Vivix membantu anda meninggalkan rokok dengan lebih mudah... Collen 0135577849
#tipsberhentimerokok #caraberhentimerokok #rokokmerbahaya #shakleekotabelud #joinmembershaklee #daftarahlishaklee #jointeamCollen

Assalamualaikum dan selamat pagi. 🌷 Kedai vitamin Shaklee saya dibuka macam biasa. 😊 Macam-macam set ada dalam Shaklee ni. Korang bagitahu ja cari set apa pasti ada hehe.
.
Kalau mahu dapatkan vitamin Shaklee segera DM atau whatsapp saya. 😉
.
ENA
0133552560
Pengedar Sah Shaklee
.
#shakleesabah #shakleemalaysia #shakleekotakinabalu #shakleebeaufort #shakleeranau #shakleekotamarudu #shakleekotabelud #shakleetawau #shakleesandakan #BrielleKingdom #PolluxFamily #ShakleeEffect #shakleeviral #bazarpaknil #Gempro #vivixshaklee #vivixgout #hijabfashion #lofattah #shakleelover #sethamilshaklee #setberpantangshaklee #setmenyusushaklee #vivixtwinpack #promovivix #setpuasashaklee #setkurusshaklee #pengedarshakleesabah #hijabfashion #tudungmurah

Sistem imun anak rendah akan menyebabkan mereka mudah diserang pelbagai jenis bakteria dan virus... Lindungi anak² dengan memberikan mereka supplimen tambahan bagi membantu meningkatkan sistem imun mereka daripada penyakkt.. Collen 0135577849
#setuntukbayi #shakleekotabelud #daftarahlishaklee

Bagi yang masih mempunyai masalah period yang tak teratur, kejap datang kejap tak dan yang sewaktu dengannya... Boleh cuba ikthiar dengan GLA Complex.. GLAComplex membantu dalam mengawal keseimbamgan hormon dalam badan dan seterusnya membantu dalam meningkatkan kesuburan seseorang.. #tipsmudahhamil #haidtakteratur #kawalhormondalam badan #shakleekotabelud #glacomplexshaklee #jointeamcollen #daftarahlishaklee

Untuk yang ada gastrik, better ambil ESP... Apalagi kalau time puasa, sakit gastrik mudah sangat menyerang... Collen 0135577849
#espreadystock #sakitgastrik #tipsatasigastrik #shakleekotabelud #shakleesabah #espshaklee

Vitamin E Shaklee diperbuat dari minyak soya organik dan minyak biji gandum, yang kaya dengan vitamin E, diekstrak d-alpha tocopheryl, d-alpha tocopherol yang aktif secara fisiologi dan digabung dengan 8 jenis vitamin E (alpha, beta, gama, delta).
Ianya adalah Vitamin E Shaklee yang paling lengkap dipasaran.

Mengandungi 10mg selenium semulajadi yang membantu tubuh kita menyerap vitamin E, memelihara membran sel-sel, sel darah merah dan tisu-tisu otot.

Ianya juga adalah penyahtoksik semulajadi logam berat seperti raksa, kadmium dan mengukuhkan anti-oksidan dan melindungi retina.

MANFAAT UTAMA VITAMIN E SHAKLEE

1. MELINDUNGI JANTUNG
2. MEMPERTINGKATKAN KEMAMPUAN REPRODUKTIF SPERMA
3. ANTI-PENUAAN
4. ANTI-OKSIDAN YANG KUAT
5. KELESTERIAN TENAGA
6. MEMPERBAIKI ARTHRITIS
7. MENGHALANG KEGUGURAN
8. MEMPERBAIKI PARUT

#info
#ShakleeKotaBelud

Vitamin E Shaklee diperbuat dari minyak soya organik dan minyak biji gandum, yang kaya dengan vitamin E, diekstrak d-alpha tocopheryl, d-alpha tocopherol yang aktif secara fisiologi dan digabung dengan 8 jenis vitamin E (alpha, beta, gama, delta).
Ianya adalah Vitamin E Shaklee yang paling lengkap dipasaran.

Mengandungi 10mg selenium semulajadi yang membantu tubuh kita menyerap vitamin E, memelihara membran sel-sel, sel darah merah dan tisu-tisu otot.

Ianya juga adalah penyahtoksik semulajadi logam berat seperti raksa, kadmium dan mengukuhkan anti-oksidan dan melindungi retina.

MANFAAT UTAMA VITAMIN E SHAKLEE

1. MELINDUNGI JANTUNG
2. MEMPERTINGKATKAN KEMAMPUAN REPRODUKTIF SPERMA
3. ANTI-PENUAAN
4. ANTI-OKSIDAN YANG KUAT
5. KELESTERIAN TENAGA
6. MEMPERBAIKI ARTHRITIS
7. MENGHALANG KEGUGURAN
8. MEMPERBAIKI PARUT

#info
#ShakleeKotaBelud

Jom amalkan hidup dengan lebih sihat dengan bersenam, pengambilan makanan seimbamg dan juga pengambilan supplimen yang bersesuaian... Vitamin shaklee dari bahan semulajadi.. Terbukti selamat melalui kajian saintifik yang dilakukan oleh para saintis terkemuka dunia... Whatsapp Collen 0135577849 untuk tempahan dan pendaftaran menjadi ahli sekarang!!
#vitaminshaklee #shakleekotabelud #shakleesabah #daftarahlishaklee

Set kesuburan untuk yang ingin tingkatkan kesuburan suami isteri... Bila subur, peluang untuk hamil lebih tinggi... #setkehamilan #setkesuburan #setsuamiisteri #shakleekotabelud #shakleesabah

Jom iktihar set 3 mighty gems sepanjang bulan puasa. 😎

Pasti kekal bertenaga & kenyang dan dah tak perlu risau gastrik. 😍

Ready stock 🍀
Cod Pekan Ranau 🚗
Pos seluruh Malaysia 🚗🚛✈
Penghantaran Bas/teksi seluruh Sabah 🚃🚕 Direct whatapps:
☎ 01120903811 Stephanie
(https://api.whatsapp.com/send?phone=601120903811)

#PengedarSahShakleeRanauSabah
#VitaminSemulajadiUntukKekalSihatCergasCantik
#SyJualSyMakan
#SafeProvenEffective
#LulusKKMdanHalal
#TidakMerosakkanBuahPinggang
#shakleemalaysia #shakleesabah
#shakleebrunei #shakleesarawak #shakleeranau
#shakleetuaran #shakleekundasang #shakleelabuan #shakleekeningau #shakleetenom
#shakleetelupid #shakleetambunan #shakleskotamarudu #shakleekudat
#shakleepitas #shakleekunak #shakleekotabelud #shakleelawas #shakleesipitang #surirumah #pelajar #Penganggur #Sideincome

Puasa tinggal beberapa hari ja lagi. Jom dapatkan Set Puasa Shaklee ! 😉

Apa manfaat dan kelebihan Set Puasa Shaklee ? Antaranya :
.
❤ ESP ➡️ Sumber protein soya yang tidak diubah genetik atau Non GMO. Soya protein ini akan membuatkan kita rasa kenyang lebih lama dan sesuai untuk berpuasa pada bulan Ramadhan. Ia juga membekalkan tenaga yang berpanjangan buat kita dan kita pun akan kekal bertenaga sepanjang hari.
.
❤ Performance Drink ➡️ Minuman isotonik berperisa oren yang tidak bergula dan tidak bergas. Sesuai diminum semasa sahur dan juga semasa berbuka kerana ia mampu membekalkan lebih cecair elektrolit untuk tubuh badan kita supaya kita kekal terhidrasi sepanjang hari. Ia juga membantu kita untuk tidak mudah berasa haus dan dahaga.
.
❤ Mealshakes ➡️ Semasa berpuasa, tubuh kita sebenarnya sedang dalam proses detoksifikasi iaitu proses menyingkirkan toksin daripada tubuh. Jadi Mealshakes akan membantu untuk membekalkan multivitamin atau nutrien kepada tubuh badan kita dan juga memastikan bekalan nutrien itu mencukupi dan kekal dalam badan kita semasa berpuasa.
.
Jika berminat terus whatsapp saya ! 😉
.
ENA 0133552560
Pengedar Sah Shaklee
.
#shakleesabah #shakleemalaysia #shakleekotakinabalu #shakleebeaufort #shakleeranau #shakleekotamarudu #shakleekotabelud #shakleetawau #shakleesandakan #BrielleKingdom #PolluxFamily #ShakleeEffect #shakleeviral #bazarpaknil #Gempro #vivixshaklee #vivixgout #hijabfashion #lofattah #shakleelover #sethamilshaklee #setberpantangshaklee #setmenyusushaklee #vivixtwinpack #promovivix #setpuasashaklee #setkurusshaklee #pengedarshakleesabah #hijabfashion #tudungmurah

Satu keluarga boleh amalkan vivix.. Orang sihat ataupun sakit boleh je.. Kesihatan akan lebih baik lepas tu.. Tapi kenalah konsisten.. #vivixuntukkesihatanmenyeluruh #vivixawetmuda #kencingmanis #darahtinggi #gout #sakitsendi #shakleekotabelud #shakleesabah #daftarahlishaklee #joinmembershaklee #jointeamCollen

Panadol dah lama Collen tak ambil.. Biasnya bila rasa² nak demam Collen ambil mega dose vita C ni je then dapatkan rehat yang secukupnya.. Bangun pagi keesokan harinya mesti badan rasa segar dan tak demam.. Lagipun vitamin c ni larut air, bererti kalau berlebihan dalam badan, tubuh akan bantu singkirkannya melalui air kencing... Tapi biasanya memang tak akan berlebihan pun sebab vita C nikan sustained release.. Tak delah kes vita c terlebih² dalam badan.. That's why Collen suka sangat dengan Vita C ni.. Collen 0135577849
#vitaminc #tipselakdemam #tingkatkansistemimundenganvitaminc #shakleekotabelud #jointeamcollen #daftarahlishaklee

Shaklee ni pun ada set penjagaan muka tau.. Make up removal ni memang best.. Bukan make up je dia bersihkan.. White head & black head pun dia sapu bersih.. Collen 0135577849
#nutriwhite #penjagaanwajahnutriwhite #shakleekotabelud

Akak ni bijak pilih suplemen yang terbaik untuk diri sendiri.

Badan rasa lebih bertenaga dan masalah resdung pun semakin berkurang.

Kami sebagai SID hanya pun hanya mampu memberikan saranan yang terbaik buat anda. ----------------- PRO SID : Ester/0178297529

#shakleemalaysia #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeranau #shakleekundasang #shakleelabuan #shakleekeningau #shakleetenom
#shakleetelupid #shakleetambunan #shakleskotamarudu #shakleekudat
#shakleepitas #shakleekunak #shakleekotabelud #shakleelawas #shakleesipitang #surirumah #pelajar #penganggur #sideincome #shakleetuaran #shakleebrunei #UMSSabah #UITMSabah #OUM #bazarpaknil #lofattah #tudung

Setakat ni dah ada beberapa orang yang bertanyakan Collen tentang supplimen yang sesuai untuk fibroid.. Ramai jugak yang mempunyai masalah serupa... So Collen suggest untuk fibroid better ambil : 🏮Vivix ~ bantu untuk rencat perkembangan fibroid 🏮B Complex ~ elak stress. Bila stress fibroid makin cepat membesar 🏮Osteomatrix ~ sebagai sumber kalsium sebab orang yang ada fibroid tak boleh ambil produk tenusu 🏮Omega Guard ~ elakkan radang atau inflamasi 🏮Gla Complex ~ menstabilkan hormon 🏮Vita Lea ~ untuk boost up sistem imun

Ramai juga yang terkejut sebab banyak sangat yang kena ambil😄😄😄... Kalau nak yang terbaik untuk badan kita, kenalah ambil ni semua... Lagipun semuanya ni memang bagus untuk kesihatan kita... #fibroid #tipsatasifibroid #vitaminuntukfibroid #fibroidmasalahwanita #shakleekotabelud #penjualvitaminshaklee #penggunashaklee #jointeamCollen #daftarahlishaklee

Khusus untuk ibu² yang breastfeed sepanjang bulan puasa ni... Pastikan anda dah bersedia menghadapi bulan puasa dengan set mighty 3gems ni ~ ESP, Mealshake & Performance drink... Set mighty 3 gems ni akan membantu anda untuk kekal bertenaga sepanjang bulan puasa... Juga akan membantu anda maintain pengeluaran air susu ibu😊😊 Collen 0135577849
#setberpuasauntukbreastfeed #breastfeeddanpuasa #bertenagaketikaberpuasa #shakleekotabelud

Kegagalan buah pinggang bererti sel² pada buah pinggang tu dah tak dapat berfungsi dengan baik.. Vivix bertindak dengan membantu penghasilah sel² baru yang lebih sihat dan agar fungsi sesuatu organ itu dapat berfungsi dengan baik.

Rawatan untuk dialysis amat mahal berbanding dengan kos sebotol vivix ni... Collen 0135577849
#sakitbuahpinggang #rawatanbuahpinggang #atasimasalahbuahpinggang #shakleekotabelud

Most Popular Instagram Hashtags