[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shakleekotabelud

4307 posts

TOP POSTS

gambar2 dulu..sblm p mkn meesup
😄😄
.
yg mau oder shaklee, wasap saja aa..
jgn malu2..
.
momyJay 01128939527
.
#elsa #simpanmemori #shakleelover #shakleekotabelud #shakleesabah

Jadi buka botol baru la kita?
Misi mo sihat ba kan.
Apa specialnya VIVIX berbanding supplement lain?

Naa..saya kongsikan 12 manfaat vivix untuk kesihatan kita... Antaranya ialah:
💦Memperbaiki DNA
Setiap hari,tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat.
Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.
Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal 💦Memperbaiki tenaga sel
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga.
Ini akan menurunkan fungsi sel.
Vivix membantu menguatkan sel tubuh. 💦Membantu meningkatkan fungsi otak ,
kardiovaskular, imuniti dan sendi
Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar.Vivix membantu mengembalikan keremajaan. 💦Menggalakkan rangsangan penuaan yang sihat
💦Membantu menghalang kanser
💦Mengurangkan risiko sakit jantung
💦Menyokong kesihatan menyeluruh
💦Meningkatkan kesihatan mata
💦Meningkatkan sistem imunisasi
💦Membantu dalam mengurangkan berat badan (sesuai diambil oleh orang yang obesiti)
💦Mengurangkan insiden bagi penyakit alzheimer
💦Mengurangkan komplikasi pesakit diabetes

Price:
RM503.50 (incl.gst)
Jimat 20% jika anda join ahli.. For more info/order;
Hubungi Helen
SID 1268268
COD: Ranau/kota belud
POS Seluruh Malaysia

#Pollux_Insta
#polluxbiz
#Polluxfamily
#ShakleeRanau
#ShakleeTelupid
#ShakleeKotabelud

Hari ni badan rasa tak berapa nak sihat.. Selera makan pun kurang sikit.. Walaupun tak berapa sihat, tugasan harian kena buat juga.. .
Macam nilah kalau dah bergelar ibu, sentiasa kena kuat bertenaga walaupun sebenarnya tak larat... Kalau tak kesian kat anak² kelaparan kat rumah... .
Sebab tu lah saya akan pastikan stok ESP sentiasa ada.. Dikala tak lalu nak makan ESP lah penyelamat saya.. Bila minum ESP ni badan akan rasa lebih bertenaga... So dapatlah buat sikit² kerja rumah ni.. Thanks to ESP 😍😍
.
.
#starGazer #ESPshaklee #ShakleeKotaBelud

Bulan ni harga ESP murah gila2
Tambah free botol n free postage

Sapa nak?? Kalau nak wasap cika segera yaa, stock dah tak banyak 😚

Nak tahu kelebihan ESP boleh wasap cika di www.wasap.my/60148616905

Tokey ESP,
Zulaikha Abzah

#ESPmurah
#shakleemurah
#shakleesabahmurah
#shakleedungunmurah
#shakleetuaranmurah
#shakleetenommurah
#shakleekotamarudu
#shakleekotabelud
#shakleebeaufort
#shakleekudat
#ostematrikmurah
#sakittulang
#soyanongmo
#makanantambahan
#tipscantik
#wajahputihberseri

[ ESP - IDAMAN RAMAI ]
-
ada lagi ke yang tak tau khasiat satu tong #esp ni?
-
meh sini ceq nak habaq sat 20 khasiat esp kesayangan ramai org ni.
-
1)menganjalkan kulit
2)tona kulit sekata
3)memberi rasa kenyang lebih lama bagi mereka yang dalam proses turunkan berat badan
4)memberi tenaga berterusan
5)mencantikkan kulit dan rambut
6)membantu rendahkan paras kolesterol
7)bertindak sebagai antioksidan
8)mengurangkan risiko kanser
9)memudarkan parut dan jeragat,kulit cerah
10)milk booster
11)meningkatkan sistem imun
12)membantu membina sel -sel tubuh yg lebih sihat
13)bekalkan sumber protein yg lengkap
14)rendah lemak ,tanpa kolesterol
15)mempercepatkan pemulihan luka
16)membantu merawat gastrik
17)membaiki pigmentasi
18)memelihara kesihatan jantung
19)baik untuk hormon
20)mencegah osteoporosis

best tak best ?tahan lama pula tuu, 1-2 bulan 😱
-
Yang paling penting,cara consume nanti kite guide kan. and resepi sedap esp nanti kite share khas untuk customer tersayang saja😘
-
-
ada yang nak selit order? jangan segan silu whatsapp kite naa.
.
Trusted SID ❤
Tymaa Edin | 0111 6055625

#shakleeuitm
#shakleerawang
#shakleekl
#shakleeums
#shakleesubang
#shakleesabah
#shakleeums
#shakleekotamarudu #shakleekotabelud #shakleemalaysia #shakleemurah
#esp
#kuruscepat
#diet
#gastrik
#ezcema
#letih
#supplements
#milkbooster
#energybooster
#tontonmacamvip
#redzarosli
#lotsoflove
#love
#followforfollow
#ajimaura
#ukhwahti
#cantik
#flawless

HASIL DETOX!!
.
Apa yang best detox dengan produk yang sis jual, kita akan dapat menu detox. For free tau.
.
Banyak lagi kebaikan join member bulan ni. Boleh dapat vitaC harga murah dan shaker limited edition.
.
Bget suka ambil set ini sebab kesan tu boleh nampak sangat. Jerawat bengkak tu cepat seja kecut.
.
Sebab kombinasi set ini sangat sesuai untuk mereka yang ada masalah jerawat.
.
Konsisten adalah kunci.
.
Kalau mau order boleh whatsapp saya 0128895717.
.
#shakleemalaysia #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeranau #shakleekundasang #shakleelabuan #shakleekeningau #shakleetenom #shakleetelupid #shakleetambunan #shakleskotamarudu #shakleekudat #shakleepitas #shakleekunak #shakleekotabelud #shakleelawas #shakleesipitang #surirumah #pelajar #penganggur #sideincome #shakleetuaran #shakleebrunei #UMSSabah #UITMSabah #OUM #bazarpaknil #lofattah #tudungmurahmurah

waaa...
vivix kasih lancar period juga owh..
best..best..
.
wasap momyJay utk info lanjut..
01128939527
.
#shakleelover #shakleekotabelud #shakleesabah

Chennai Express !!
Shaklee Express !!
Promosi ostematrik 3 hari Sempena Deepavali berbaki hari ini dan esok saja 🏋🏻
Beli 1 murah
Beli 3 berganda murah
ESP pun masih promosi ada 13hari lagi nak grab kawan2..👰🏻
#shakleemurah
#ESPmurah
#ostematrikmurah
#promosioktober
#shakleedungun
#shakleesabah
#shakleekinarut
#shakleesembulan
#shakleetenom
#shakleekotamerudu
#shakleekotabelud
#shakleetuaran
#shakleesura
#vivixmurah

MOST RECENT

Bulan ni harga ESP murah gila2
Tambah free botol n free postage

Sapa nak?? Kalau nak wasap cika segera yaa, stock dah tak banyak 😚

Nak tahu kelebihan ESP boleh wasap cika di www.wasap.my/60148616905

Tokey ESP,
Zulaikha Abzah

#ESPmurah
#shakleemurah
#shakleesabahmurah
#shakleedungunmurah
#shakleetuaranmurah
#shakleetenommurah
#shakleekotamarudu
#shakleekotabelud
#shakleebeaufort
#shakleekudat
#ostematrikmurah
#sakittulang
#soyanongmo
#makanantambahan
#tipscantik
#wajahputihberseri

sdg tercari2 multivitamin untuk anak2 anda?
boleh try mealshakes dan vitalea for children dari shaklee..
.
mealshakes boleh dicampurkan dengan apa2 jenis minuman kegemaran anak2..emm yummy
.
vfc pula dikunyah seperti gula2 dan selamat untuk gigi walaupun si manja gigit..😍😍
.
boleh whatsapp sy untuk info lanjut atau untuk tempahan..
momyJay 01128939527
.
#shakleekotabelud #shakleesabah #polluxbiz #polluxfamily #pollux_insta #shakleelover

Chennai Express !!
Shaklee Express !!
Promosi ostematrik 3 hari Sempena Deepavali berbaki hari ini dan esok saja 🏋🏻
Beli 1 murah
Beli 3 berganda murah
ESP pun masih promosi ada 13hari lagi nak grab kawan2..👰🏻
#shakleemurah
#ESPmurah
#ostematrikmurah
#promosioktober
#shakleedungun
#shakleesabah
#shakleekinarut
#shakleesembulan
#shakleetenom
#shakleekotamerudu
#shakleekotabelud
#shakleetuaran
#shakleesura
#vivixmurah

Jadi buka botol baru la kita?
Misi mo sihat ba kan.
Apa specialnya VIVIX berbanding supplement lain?

Naa..saya kongsikan 12 manfaat vivix untuk kesihatan kita... Antaranya ialah:
💦Memperbaiki DNA
Setiap hari,tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat.
Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.
Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal 💦Memperbaiki tenaga sel
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga.
Ini akan menurunkan fungsi sel.
Vivix membantu menguatkan sel tubuh. 💦Membantu meningkatkan fungsi otak ,
kardiovaskular, imuniti dan sendi
Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar.Vivix membantu mengembalikan keremajaan. 💦Menggalakkan rangsangan penuaan yang sihat
💦Membantu menghalang kanser
💦Mengurangkan risiko sakit jantung
💦Menyokong kesihatan menyeluruh
💦Meningkatkan kesihatan mata
💦Meningkatkan sistem imunisasi
💦Membantu dalam mengurangkan berat badan (sesuai diambil oleh orang yang obesiti)
💦Mengurangkan insiden bagi penyakit alzheimer
💦Mengurangkan komplikasi pesakit diabetes

Price:
RM503.50 (incl.gst)
Jimat 20% jika anda join ahli.. For more info/order;
Hubungi Helen
SID 1268268
COD: Ranau/kota belud
POS Seluruh Malaysia

#Pollux_Insta
#polluxbiz
#Polluxfamily
#ShakleeRanau
#ShakleeTelupid
#ShakleeKotabelud

bila rasa makanan jadi x sedap,
kepala pun jadi berat,
bersin pun x berhenti..
mau sakit laituu kann..
.
momy dan anak2 telan nutriferon utk kasi boost itu sistem imun..
semoga askar2 dlm badan momy jadi kuat untuk melawan virus2 jahat dalam badan 💪💪
.
mau nutriferon??
whatsapp saja
momyJay 01128939527
.
#shakleekotabelud #shakleesabah #cantikdansihat #shakleejayrose #shakleelover #shakleeholic
#pollux_insta #polluxBiz #polluxFamily

PROMO HEBAT OSTEMATRIX - BELI 3 BOTOL DAPAT DISKAUN 5%
.
Ostematrix Shaklee ini bukan sekadar kalsium kerana Ostematrix Shaklee mengandungi Vitamin D dan Magnesium untuk memastikan kesemuanya dapat DISERAP DENGAN SEMPURNA ke dalam tulang.
.
Ini sangat penting kerana supplement kalsium yang tidak mengandungi Vitamin D dan Magnesium akan menyebabkan kalsium berlebihan dalam badan dan akhirnya mengakibatkan BATU KARANG.
.
Jangan sembarang pilih pil kalsium ye. .
Ostematrix Shaklee adalah selamat dan terbukti baik untuk kesihatan. .
Pm sekarang untuk dapatkan OSTEMATRIX!
.
===========
CARA ORDER:
===========
☎ 0138187984
http://tanyacikeva.wasap.my

#PengedarShakleeKotaBelud
#vivix #shakleemalaysia #bazarpaknil #bazaronline #shaklee #shakleemurah #kotabelud #esp #omegaguard #alfalfa #mealshakes #lecithin #vitamineshaklee #ostematrix

APA ITU ESP?

ESP ➡ Energizing Soy Protein ✔ Kacang soya yang digunakan hanya mengandungi non-GMO (non-geneticallymodified organism) ✔ 850g (1 canister ESP) dihasilkan daripada 30kg kacang soya dan ✔ 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. ✔ Ia turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral. ✔ Kandungan Indeks Glisemik (G.I) yang rendah iaitu 39, menjadikan ia sesuai juga kepada penghidap kencing manis.

Untuk keterangan lanjut:
www.wasap.my/60163262515

#omsidpower
#sayaagenshaklee
#shakleekk
#shakleesabah
#shakleetuaran
#shakleeranau
#shakleekundasang
#shakleepenampang
#shakleekotabelud
#shakleelabuan
#shakleesarawak
#shakleetawau
#shakleesandakan
#shakleetelupid
#shakleetamparuli
#shakleekeningau
#shakleetambunan
#shakleebeaufort
#shakleecod
#shakleesipitang
#shakleetenom
#shakleekualapenyu
#shakleekudat
#shakleekotakinabalu

...
PROMOSI LAGI 📣📣
.
Fevret suppliment offer wehh
.
Kebaikkan Ostematrix:
.
✅ Hilangkn sakit sengal badan
✅ Lawas buang air besar
✅ Kawal stress dan sakit kepala
✅ Cegah oesteoporosis
✅ Kuatkn tulang dan gigi
✅ Stabilkan denyutan jantung
✅ Baik untuk kesihatan sendi ✅ Elak kekejangan kaki
.
Korang mesti grab sekarang
.
www.wasap.my/60168818413

...
PROMOSI LAGI 📣📣
.
Fevret suppliment offer wehh
.
Kebaikkan Ostematrix:
.
✅ Hilangkn sakit sengal badan
✅ Lawas buang air besar
✅ Kawal stress dan sakit kepala
✅ Cegah oesteoporosis
✅ Kuatkn tulang dan gigi
✅ Stabilkan denyutan jantung
✅ Baik untuk kesihatan sendi ✅ Elak kekejangan kaki
.
Korang mesti grab sekarang
.
www.wasap.my/60168818413

...
PROMOSI LAGI 📣📣
.
Fevret suppliment offer wehh
.
Kebaikkan Ostematrix:
.
✅ Hilangkn sakit sengal badan
✅ Lawas buang air besar
✅ Kawal stress dan sakit kepala
✅ Cegah oesteoporosis
✅ Kuatkn tulang dan gigi
✅ Stabilkan denyutan jantung
✅ Baik untuk kesihatan sendi ✅ Elak kekejangan kaki .
Korang mesti grab sekarang
.
www.wasap.my/60168818413

Shaklee buat Sales mengejut 😱😱😱
.
👉 Beli 3 #ostematrixshaklee Less 5 %
Jom kwn2 join group buy diera 😍
.
Apa kebaikn Ostematrix Shaklee ni?
Ostematrix membekalkn #KALSIUM pada tulang kita 💪
.
Antara manfaat ostematrix
.
☑Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
☑Mengelakkan penyakit osteoporosis
☑Mengurangkan kekejangan dan kebas²
☑Menstabilkan tekanan darah
☑Melegakan period pain .
☑Membantu dalam masalah gastrik
☑Mengurangkan risiko praeklampsia
☑Membantu mengurangkan sakit belakang
☑Membantu melegakan sembelit
☑Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah
☑Melegakan sakit-sakit sendi
☑Membantu melembutkan najis
☑Mengelakkan buasir
☑Membantu mengatasi migrain
.
Siapa yang sesuai dengan #OSTEMATRIX ni?
.
✅Semua golongan tak kisah belum berkawin,sedang pregnant, warga emas
.
✅Sesiapa yg sakit bahagian pinggang, belakang, kaki
.
✅Wanita yang sedang hamil
.
✅Sesiapa yang mengalami masalah sembelit
.
✅Sesiapa yang ada masalah gusi berdarah
.
✅Sesiapa yang jenis tak minum susu sebab Ostematrix ialah Calcium
.
✅Warga emas yg mempunyai masalah sendi dan otot
.
✅Sesiapa yang mudah rasa kebas tangan dan kaki
.
Berminat? Wassap dierah 0143506290
.
#ostematrixshaklee #ostematrixshakleemurah #kalsium #shakleebydierah #shakleemurahmalaysia #shakleemurah #shakleelabuancod #shakleemenumbok #shakleebeaufort #shakleekualapenyu #shakleesipitang #shakleebongawan #shakleepapar #shakleemembakut #shakleekinarut #shakleeberinggis #shakleeinanam #shakleekotabelud #shakleekotakinabalusabah #shakleeputatan #FreePostage

Bukan kaum perempuan saja yang memerlukan, malah kaum lelaki pun sekarang perlu Vitamin☺️ Dua vitamin ini antara persediaan kearah kesuburan lelaki juga ya😃

Bah siapa lagi mahu vitamin jangan malu whatsapp ya😊

016-8068065
www.ceritakami.com

#ShakleeSabah
#shakleepetagas
#shakleepenampang
#shakleekinarut
#shakleelokkawi
#shakleebeaufort
#shakleepapar
#shakleelikas
#shakleeinanam
#shakleeluyang
#shakleekeningau
#Shakleeputatan
#shakleeranau
#shakleekotamarudu
#shakleetuaran
#shakleekk
#shakleebrunei
#shakleekotabelud
#shakleekepayan
#Shakleeums
#uitmsabah
#ums
#shakleeoneborneo

Hai alls...memandangkan kelmarin ada orang bertanyakan pasal meal replacement untuk tujuan nak kurus & mengawal berat badan...berikut adalah
5 PILIHAN SET KURUS SHAKLEE

1.AGEN BAKAR 👉 LECITHIN 💕 Pemecah lemak 👉 OMEGA GUARD 💕 Pembakar lemak

2. AGEN DETOKS 👉 HERBLAX 💕 pembersihan najis yang tersekat 💕 merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yg tersekat 💕 mengempiskan perut 👉 ALFALFA 💕 Membuang toksin dalam badan (DETOKS)

3. AGEN BINA 👉 CINCH SHAKE 💕 Sebagai Meal Replacement 💕 Memelihara otot agar tidak menggeleber 👉 ESP 💕 Membina otot agar tidak menggeleber

4. AGEN TENAGA 👉 CINCH TEA MIX 💕 Meningkatkan tenaga 💕 Meningkatkan metabolisma

Untuk keterangan lanjut:
www.wasap.my/60163262515

#omsidpower
#sayaagenshaklee
#shakleekk
#shakleesabah
#shakleetuaran
#shakleeranau
#shakleekundasang
#shakleepenampang
#shakleekotabelud
#shakleelabuan
#shakleesarawak
#shakleetawau
#shakleesandakan
#shakleetelupid
#shakleetamparuli
#shakleekeningau
#shakleetambunan
#shakleebeaufort
#shakleecod
#shakleesipitang
#shakleetenom
#shakleekualapenyu
#shakleekudat
#shakleekotakinabalu

Order from new FB friend this morning...SET KURUS selamat sampai d tangan tuan dia...paling best JOIN MEMBER trus...siapa tidak mau kan..join member boleh dpt DISCOUNT 5% - 15% trus...hr nie order..hr nie trus dpt...GOOD SERVICE IS MY PRIORITY... Untuk keterangan lanjut:
www.wasap.my/60163262515

#omsidpower
#sayaagenshaklee
#shakleekk
#shakleesabah
#shakleetuaran
#shakleeranau
#shakleekundasang
#shakleepenampang
#shakleekotabelud
#shakleelabuan
#shakleesarawak
#shakleetawau
#shakleesandakan
#shakleetelupid
#shakleetamparuli
#shakleekeningau
#shakleetambunan
#shakleebeaufort
#shakleecod
#shakleesipitang
#shakleetenom
#shakleekualapenyu
#shakleekudat
#shakleekotakinabalu

Most Popular Instagram Hashtags