#shakleekotabelud

3800 posts

TOP POSTS

hujan ba..mummy rasa sejuk, jadi berabislah c mummy kasi pakai dia selimut segala..
rupanya dia berpeluh2 di dlm selimut 😂😂 #elsa
#simpanmemori
#shakleekotabelud
#jay01128939527

Ostematrix BUKAN SEKADAR KALSIUM !
-
Tak tahu lagi apa sebenarnya manfaat Oste ni ?Jom baca ni.
-
💝Menguatkan tulang dan gigi
💝Menghalang osteoporosis
💝Membantu merawat tulang retak
💝Mengurangkan kaki kebas dan kekejangan.
💝Melawaskan sistem pencernaan
💝Mengimbangi tekanan darah
💝Memperbaiki depresi,Mood swing
💝Membantu sel menyerap nutrien
💝Membantu mengimbangi pH tubuh
💝Merangsang detox
💝Meringankan simptom PMS
💝Memperbaiki hyperaktiviti perut dan sakit gastrik

Tymaa Edin | 0111 6055625

#shaklee
#shakleesabah
#shakleekotabelud
#shakleekotakinabalu
#shakleetawau
#shakleebeaufort
#shakleejb
#shakleekeningau
#shakleekudat
#shakleesandakan
#kitajuara
#sukansea
#sitinordiana
#mehsandarlagi
#terusmencintai
#terapiinstagram
#pinggantakretaknasitakdingin
#mencintaimumrphotographer
#ajimaura
#sabah
#likeforlike
#bazaarpaknil
#klfwrtw2017
#instahealth
#uniten
#unimas
#uum
#unitar
#ums

Ostematrix BUKAN SEKADAR KALSIUM !
-
Tak tahu lagi apa sebenarnya manfaat Oste ni ?Jom baca ni.
-
💝Menguatkan tulang dan gigi
💝Menghalang osteoporosis
💝Membantu merawat tulang retak
💝Mengurangkan kaki kebas dan kekejangan.
💝Melawaskan sistem pencernaan
💝Mengimbangi tekanan darah
💝Memperbaiki depresi,Mood swing
💝Membantu sel menyerap nutrien
💝Membantu mengimbangi pH tubuh
💝Merangsang detox
💝Meringankan simptom PMS
💝Memperbaiki hyperaktiviti perut dan sakit gastrik

Tymaa Edin | 0111 6055625

#shaklee
#shakleesabah
#shakleekotabelud
#shakleekotakinabalu
#shakleetawau
#shakleebeaufort
#shakleejb
#shakleekeningau
#shakleekudat
#shakleesandakan
#kitajuara
#sukansea
#sitinordiana
#mehsandarlagi
#terusmencintai
#terapiinstagram
#pinggantakretaknasitakdingin
#mencintaimumrphotographer
#ajimaura
#sabah
#likeforlike
#bazaarpaknil
#klfwrtw2017
#instahealth
#uniten
#unimas
#uum
#unitar
#ums

ESP SUPPLEMENT TERBAIK STUDENT
-
-
kenapa ??
-
Sebab saya rasa sendiri dan alami sendiri how good it is.
-
memang kalau ada yg pm cakap 'saya student apa supplement yg patut sy ambil ..?" and yesssss terus sy akan suggest ' esp .. esp .."
-
first time sy minum esp ,terus jatuh cinta
sedap yaa amat weihh.
creamy gituee 😋
-
dalam kelas pun takda la mengantuk,lemau ,lesu je.sebab esp membekalkan tenaga + kenyang lebih lama.
-
ye la kan ,kadang student ni masa tak menentu sampai tak sempat nak isi perut bila ada kelas waktu pagi.lepas tuu gastrik pula menyerang.
-
so,esp penyelesaian masalah korang.
-
Esp memberi rasa kenyang lebih lama dan bonus untuk membantu bagi yg dalam proses nak kurus.
-
Esp bertindak sebagai energy booster .So,bila dalam kelas takda rasa lemau + ngantuk. sebab esp membekalkan tenaga kepada badan.inshaa Allah. cergas je masa dalam kelas.
-
Esp membantu mencegah gastrik.Kan bila student kadang tak sempat nak isi perut ,so,pagi2 bancuh je esp.inshaa Allah..perut tak rasa lapar hingga ke petang.gastrik pun kurang.
-
Bukan tuu je tau,sebab esp kaya dengan protein,so sangat bagus utk mereka yg nak cantik dan kulit cerah.Pun sangat efektif untuk memperbaharui sel kulit mati.
-
-
Esp tahan sehingga 2 bulan tau (jimatt memang jimat)

DAFTAR SEKARANG UTK DAPATKAN SETIAP PEMBELIAN DENGAN HARGA AHLI
-
Tymaa Edin | 0111 6055625

#shaklee
#shakleekb
#shakleekotabelud
#shakleesabah
#shakleekotakinabalu
#shakleetuaran
#shakleekudat
#shakleelahaddatu
#shakleetawau
#shakleejb
#shakleeums
#shakleelabuan
#shakleeuitm
#shakleepenampang
#shakleekeningau
#shakleetelupid
#shakleeuum
#shakleeusim
#shakleeuia
#shakleepitas
#terapiinstagram
#kitagunani
#wehavehaveyo
#authorsofinstagram
#parutjerawat
#chickenpox
#selulit
#protein
#supplements
#takhensemtapimanisnyaada

ESP SUPPLEMENT TERBAIK STUDENT
-
-
kenapa ??
-
Sebab saya rasa sendiri dan alami sendiri how good it is.
-
memang kalau ada yg pm cakap 'saya student apa supplement yg patut sy ambil ..?" and yesssss terus sy akan suggest ' esp .. esp .."
-
first time sy minum esp ,terus jatuh cinta
sedap yaa amat weihh.
creamy gituee 😋
-
dalam kelas pun takda la mengantuk,lemau ,lesu je.sebab esp membekalkan tenaga + kenyang lebih lama.
-
ye la kan ,kadang student ni masa tak menentu sampai tak sempat nak isi perut bila ada kelas waktu pagi.lepas tuu gastrik pula menyerang.
-
so,esp penyelesaian masalah korang.
-
Esp memberi rasa kenyang lebih lama dan bonus untuk membantu bagi yg dalam proses nak kurus.
-
Esp bertindak sebagai energy booster .So,bila dalam kelas takda rasa lemau + ngantuk. sebab esp membekalkan tenaga kepada badan.inshaa Allah. cergas je masa dalam kelas.
-
Esp membantu mencegah gastrik.Kan bila student kadang tak sempat nak isi perut ,so,pagi2 bancuh je esp.inshaa Allah..perut tak rasa lapar hingga ke petang.gastrik pun kurang.
-
Bukan tuu je tau,sebab esp kaya dengan protein,so sangat bagus utk mereka yg nak cantik dan kulit cerah.Pun sangat efektif untuk memperbaharui sel kulit mati.
-
-
Esp tahan sehingga 2 bulan tau (jimatt memang jimat)

DAFTAR SEKARANG UTK DAPATKAN SETIAP PEMBELIAN DENGAN HARGA AHLI
-
Tymaa Edin | 0111 6055625

#shaklee
#shakleekb
#shakleekotabelud
#shakleesabah
#shakleekotakinabalu
#shakleetuaran
#shakleekudat
#shakleelahaddatu
#shakleetawau
#shakleejb
#shakleeums
#shakleelabuan
#shakleeuitm
#shakleepenampang
#shakleekeningau
#shakleetelupid
#shakleeuum
#shakleeusim
#shakleeuia
#shakleepitas
#terapiinstagram
#kitagunani
#wehavehaveyo
#authorsofinstagram
#parutjerawat
#chickenpox
#selulit
#protein
#supplements
#takhensemtapimanisnyaada

ESP SUPPLEMENT TERBAIK STUDENT
-
-
kenapa ??
-
Sebab saya rasa sendiri dan alami sendiri how good it is.
-
memang kalau ada yg pm cakap 'saya student apa supplement yg patut sy ambil ..?" and yesssss terus sy akan suggest ' esp .. esp .."
-
first time sy minum esp ,terus jatuh cinta
sedap yaa amat weihh.
creamy gituee 😋
-
dalam kelas pun takda la mengantuk,lemau ,lesu je.sebab esp membekalkan tenaga + kenyang lebih lama.
-
ye la kan ,kadang student ni masa tak menentu sampai tak sempat nak isi perut bila ada kelas waktu pagi.lepas tuu gastrik pula menyerang.
-
so,esp penyelesaian masalah korang.
-
Esp memberi rasa kenyang lebih lama dan bonus untuk membantu bagi yg dalam proses nak kurus.
-
Esp bertindak sebagai energy booster .So,bila dalam kelas takda rasa lemau + ngantuk. sebab esp membekalkan tenaga kepada badan.inshaa Allah. cergas je masa dalam kelas.
-
Esp membantu mencegah gastrik.Kan bila student kadang tak sempat nak isi perut ,so,pagi2 bancuh je esp.inshaa Allah..perut tak rasa lapar hingga ke petang.gastrik pun kurang.
-
Bukan tuu je tau,sebab esp kaya dengan protein,so sangat bagus utk mereka yg nak cantik dan kulit cerah.Pun sangat efektif untuk memperbaharui sel kulit mati.
-
-
Esp tahan sehingga 2 bulan tau (jimatt memang jimat)

DAFTAR SEKARANG UTK DAPATKAN SETIAP PEMBELIAN DENGAN HARGA AHLI
-
Tymaa Edin | 0111 6055625

#shaklee
#shakleekb
#shakleekotabelud
#shakleesabah
#shakleekotakinabalu
#shakleetuaran
#shakleekudat
#shakleelahaddatu
#shakleetawau
#shakleejb
#shakleeums
#shakleelabuan
#shakleeuitm
#shakleepenampang
#shakleekeningau
#shakleetelupid
#shakleeuum
#shakleeusim
#shakleeuia
#shakleepitas
#terapiinstagram
#kitagunani
#wehavehaveyo
#authorsofinstagram
#parutjerawat
#chickenpox
#selulit
#protein
#supplements
#takhensemtapimanisnyaada

"JERAWAT"
-
rasanya semua golongan especially remaja paling gerun dengan jerawat nii 😆 ehhh,ke ada yang suka bab jerawat? hihihihi...mehh cer share ngan kite sebab apa suka🙈
-
Macam macam jenis jerawat yang serang muka kita.Jerawat pasir,jerawat batu dan paling sakit dan teruk is JERAWAT BERNANAH.terus hilang keyakinan diri.Ye takkkk?
-
so,yang ada masalah jerawat ni,apa kata cuba SET JERAWAT SHAKLEE.inshaa Allah berkesan SIHAT dan SELAMAT.
-
tak salah pun ikhtiar kan? jom tymaa share manfaatnya.
-
-
ALFALFA
💝basic process dalam nak merawat punca jerawat
💝bertindak sebagai agen detoks yang akan mencuci darah dan segala kekotoran /toksin dalam badan yang menyebabkan jerawat
-
-
VITAMIN C
💝sangat penting as Immune booster yang membantu menentang bakteria dan kuman penyebab jerawat tumbuh.
💝Merangsang pembentukan kolagen untuk kulit tampak lebih cerah,flawless dan tegang.
💝membantu mengecutkan dan menghilangkan jerawat.
-
-
GARLIC
💝Act as a ANTIBIOTIK dan ANTIBACTERIA semulajadi menentang bakteria jerawat.
💝sangat d recommendkan buat mereka yang ada masalah jerawat teruk seperti bernanah.
-
-
ESP
💝sumber protein yang sangat penting untuk memperbaharui sel kulit mati dan rosak kepada sel yang lebih sihat dan bermaya.
💝Membantu mengurangkan risiko kulit muka berparut kesan jerawat yang tumbuh.

boleh add on :
💝GLA COMPLEX
💝COLLAGEN POWDER
-
BEST CONSULTANT :
tymaa Edin
0111 6055625

#shaklee
#shakleekb
#shakleekotabelud
#shakleesabah
#shakleekotakinabalu
#shakleetuaran
#shakleekudat
#shakleelahaddatu
#shakleetawau
#shakleejb
#shakleeums
#shakleelabuan
#shakleeuitm
#shakleepenampang
#shakleekeningau
#shakleetelupid
#shakleeuum
#shakleeusim
#shakleeuia
#shakleepitas
#terapiinstagram
#uitmpuncakperdana
#uitmseriiskandar
#ums
#usim
#uum
#uptown
#bazaarpaknil
#um
#ump

"JERAWAT"
-
rasanya semua golongan especially remaja paling gerun dengan jerawat nii 😆 ehhh,ke ada yang suka bab jerawat? hihihihi...mehh cer share ngan kite sebab apa suka🙈
-
Macam macam jenis jerawat yang serang muka kita.Jerawat pasir,jerawat batu dan paling sakit dan teruk is JERAWAT BERNANAH.terus hilang keyakinan diri.Ye takkkk?
-
so,yang ada masalah jerawat ni,apa kata cuba SET JERAWAT SHAKLEE.inshaa Allah berkesan SIHAT dan SELAMAT.
-
tak salah pun ikhtiar kan? jom tymaa share manfaatnya.
-
-
ALFALFA
💝basic process dalam nak merawat punca jerawat
💝bertindak sebagai agen detoks yang akan mencuci darah dan segala kekotoran /toksin dalam badan yang menyebabkan jerawat
-
-
VITAMIN C
💝sangat penting as Immune booster yang membantu menentang bakteria dan kuman penyebab jerawat tumbuh.
💝Merangsang pembentukan kolagen untuk kulit tampak lebih cerah,flawless dan tegang.
💝membantu mengecutkan dan menghilangkan jerawat.
-
-
GARLIC
💝Act as a ANTIBIOTIK dan ANTIBACTERIA semulajadi menentang bakteria jerawat.
💝sangat d recommendkan buat mereka yang ada masalah jerawat teruk seperti bernanah.
-
-
ESP
💝sumber protein yang sangat penting untuk memperbaharui sel kulit mati dan rosak kepada sel yang lebih sihat dan bermaya.
💝Membantu mengurangkan risiko kulit muka berparut kesan jerawat yang tumbuh.

boleh add on :
💝GLA COMPLEX
💝COLLAGEN POWDER
-
BEST CONSULTANT :
tymaa Edin
0111 6055625

#shaklee
#shakleekb
#shakleekotabelud
#shakleesabah
#shakleekotakinabalu
#shakleetuaran
#shakleekudat
#shakleelahaddatu
#shakleetawau
#shakleejb
#shakleeums
#shakleelabuan
#shakleeuitm
#shakleepenampang
#shakleekeningau
#shakleetelupid
#shakleeuum
#shakleeusim
#shakleeuia
#shakleepitas
#terapiinstagram
#uitmpuncakperdana
#uitmseriiskandar
#ums
#usim
#uum
#uptown
#bazaarpaknil
#um
#ump

ESP SUPPLEMENT TERBAIK STUDENT
-
-
kenapa ??
-
Sebab saya rasa sendiri dan alami sendiri how good it is.
-
memang kalau ada yg pm cakap 'saya student apa supplement yg patut sy ambil ..?" and yesssss terus sy akan suggest ' esp .. esp .."
-
first time sy minum esp ,terus jatuh cinta
sedap yaa amat weihh.
creamy gituee 😋
-
dalam kelas pun takda la mengantuk,lemau ,lesu je.sebab esp membekalkan tenaga + kenyang lebih lama.
-
ye la kan ,kadang student ni masa tak menentu sampai tak sempat nak isi perut bila ada kelas waktu pagi.lepas tuu gastrik pula menyerang.
-
so,esp penyelesaian masalah korang.
-
Esp memberi rasa kenyang lebih lama dan bonus untuk membantu bagi yg dalam proses nak kurus.
-
Esp bertindak sebagai energy booster .So,bila dalam kelas takda rasa lemau + ngantuk. sebab esp membekalkan tenaga kepada badan.inshaa Allah. cergas je masa dalam kelas.
-
Esp membantu mencegah gastrik.Kan bila student kadang tak sempat nak isi perut ,so,pagi2 bancuh je esp.inshaa Allah..perut tak rasa lapar hingga ke petang.gastrik pun kurang.
-
Bukan tuu je tau,sebab esp kaya dengan protein,so sangat bagus utk mereka yg nak cantik dan kulit cerah.Pun sangat efektif untuk memperbaharui sel kulit mati.
-
-
Esp tahan sehingga 2 bulan tau (jimatt memang jimat)

DAFTAR SEKARANG UTK DAPATKAN SETIAP PEMBELIAN DENGAN HARGA AHLI
-
Tymaa Edin | 0111 6055625

#shaklee
#shakleekb
#shakleekotabelud
#shakleesabah
#shakleekotakinabalu
#shakleetuaran
#shakleekudat
#shakleelahaddatu
#shakleetawau
#shakleejb
#shakleeums
#shakleelabuan
#shakleeuitm
#shakleepenampang
#shakleekeningau
#shakleetelupid
#shakleeuum
#shakleeusim
#shakleeuia
#shakleepitas
#terapiinstagram
#kitagunani
#wehavehaveyo
#authorsofinstagram
#parutjerawat
#chickenpox
#selulit
#protein
#supplements
#takhensemtapimanisnyaada

MOST RECENT

(Tengah menaip, tengok gambar atas) (Dalam hati) Nda sangka kulit dulu macam ni teruk. Patutlah dulu kurang confident berdepan dengan ramai orang.

Kulit kusam tidak sihat, jerawat naik susah sembuh dan parut merata tempat. Tempek bedak ke foundation tebal tebal pun tak dapat tutup pun. (Tengok gambar bawah)
Sekarang masih ada jerawat naik tapi cepat kering dan cepat sembuh. Parut pun makin pudar.

Parut dekat tulang pipi masih ada tapi makin pudar. Sebabnya dulu parut memang teruk.

Tapi takpa, sabar dan konsisten saja. Yang penting kulit sekarang dah makin sihat dan makin pulih.

5 TIPS SAYA UNTUK KULIT SIHAT DAN CANTIK
🌼 Cuci muka selepas balik dari keluar mana-mana tempat
🌼 Jangan sentuh muka dengan tangan kotor (rajin-rajin bawa tisu)
🌼 Lancar membuang setiap pagi dan setiap hari (tak membuang banyak toksik yang boleh menyebabkan jerawat senang tumbuh)
🌼 Minum 2 liter air setiap hari
🌼 Makan buah-buahan atau sayur-sayuran dan makanan tambahan berantioksida tinggi

Semoga bermanfaat!

Mencari makanan tambahan semulajadi untuk kulit sihat dan cantik?

Helo helo saja agen Shaklee di sini! 0198932961 🌼.

Good morning successful people 🌼.

hujan ba..mummy rasa sejuk, jadi berabislah c mummy kasi pakai dia selimut segala..
rupanya dia berpeluh2 di dlm selimut 😂😂 #elsa
#simpanmemori
#shakleekotabelud
#jay01128939527

Esp di hati ku 😄😄😄😄 .

Eh macam novel punya cerita pula hahaha .

Ok ni la esp kepada siapa2 tidak tau macam mana rupa esp hihi .

Banyak manfaat esp tau.. bah yang mau oder tu boleh ja whatsapp sis ya 😊

014.6946586
014.6946586
014.6946586

Fera,
#pengedarshakleekotakinbalu

Omega-3. Great for Mommy, Good for Baby!

Khasiat Omega Guard shaklee utk Ibu Hamil antaranya ialah: 🚺Membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin
🚺Membantu perkembangan memori janin
🚺DHA yg terkandung dalam Omega guard shaklee,merupakan nutrien utama utk otak,sistem saraf dan retina janin
🚺Bagi ibu pula,ia membantu mengawal tahap kolestrol dlm badan ibu
🚺Omega guard juga bantu ibu mengawal berat badan berlebihan secara semulajadi
🚺Ibu yg mengamalkan Omega juga akn mendapati sistem imun tubuh betamba baik
🚺Ibu2 yg amalkan omega jarang berjangkit penyakit,demam dan selsema
.
Jom dapatkan omega semetara masih promosi!
Harga SUPER JIMAT MENANTI ANDA!! #Shakleemurah #ShakleeSabah #Shakleesarawak #Shakleelabuan #ShakleeKotaKinabalu #ShakleeSepanggar #ShakleeUITM #ShakleeUMS #ShakleePoliteknik #ShakleeIndahPermai #ShakleeUUC #ShakleeUA #ShakleeUCA #ShakleeMenggatal #ShakleeInanam #ShakleeKingfisher #ShakleeLikas #ShakleeStadiumLikas #ShakleePenampang #ShakleeKolombong #ShakleeDamai #ShakleeFohSang #ShakleeDongongon #ShakleeLintas #ShakleePutatan #ShakleePetagas #ShakleeKotaMarudu #ShakleeKudat #ShakleePitas #ShakleeKotaBelud

Bulan Ogos Bulan Kemerdekaan yeahh 💥

Sempena 60tahun kita merdeka Shaklee kasih Vita C dengan harga hanya RM60 😱😱 Macam nak dapat :
✅ Join keahlian SHAKLEE
✅ Beli barang 100uv = RM330++ ✅ Layak membeli VITA C Murah

Fungsi Vita C Shaklee
🌸 Mencerahkan kulit
🌸 Meransang pembentukan kolagen seluruh badan
🌸 Mengurangkan pigmensi
🌸 Memperbaiki simptom pendarahan (Gusi berdarah, lebam, ruam)
🌸 Melambatkan penuan
🌸 Menguatkan sistem imun
🌸 Antioksidan kuat memerangi kanser

Kelebihan menjadi ahli Shaklee:
✅ Dapat potongan harga produk Shaklee 20-25%
✅ Cash rewards
✅ Car rewards
✅ Travelling rewards
✅ Menjana pendapatan
✅ Keahlian boleh diwariskan kepada anak
✅ Mengikuti bengkel/kelas nutrisi
✅ Info kesihatan daripada Pakar Nutrisi

Jangan tunggu lama.
Wasap sy📲 0146797957

#sayajualshaklee #shakleemurahmurah #shakleemurahmalaysia #shakleemurah #shakleekotabelud #shakleekotakinabalu #shakleekotamarudu #shakleeuca1 #shakleemenggatal #shakleeinanamtelipok #shakleeinanam #shakleeindahpermai #shakleetermurahterbaik

Kenapa VITAMIN C penting sangat untuk badan?.
.
Sebab dalam vitamin C ini ada collagen semulajadi yang mengawal kedutan di wajah. COLLAGEN NI penting tau untuk Orang yang nak CANTIK, AWET MUDA
.
Sedar tidak kita bahawa bila kita menginjak umur 25 tahun Kolagen dalam badan kita makin BERKURANGAN
.
Dengan kekurangan Vitamin C lah punca GARISAN HALUS BAWAH MATA mula wujud. Kedut sana sini kan
.
Siapa cakap Vitamin C tidak penting?? Penting tau sebenarnya bagi sesiapa yang nak KULIT AWET MUDA
.
Tidak perlu melabur RATUSAN RINGGIT UNTUK DAPATKAN KULIT CANTIK. CUKUPLAH DENGAN RMxx jer dah boleh cantik bak Bidadari 😍
.
Jom wassap eza untuk pertanyaan 😄
#shakleemurah #shakleekk #shakleekotabharu #shakleekotabelud #shakleekotamarudu #shakleekotakinabalumurah #shakleesabah #shakleemurahmalaysia #shakleeinanamtelipok #shakleuca #shakleeindahpermai #shakleealamesra

GLA nih sememangnya supplement BFF untuk setiap wanita.
.
Sebab apa?
.
Sebab fungsi dia memang untuk kebanyakan masalah dalaman wanita.
.
Antara KEBAIKAN GLA:
.
➡️ Mengatasi masalah SENGGUGUT
➡️ Melegakan sindrom PMS
➡️ Menstabilkan KITAR HAID serta HORMON
➡️ Meningkatkan KESUBURAN bagi mereka yang sedang IKHTIAR HAMIL
➡️ Membantu mengurangkan simptom untuk MENOPAUSE
➡️ Juga bagus untuk mengawal paras kolestrol dan atasi kencing manis
.
Yang special nya GLA nih dia ada campuran VITAMIN E yang juga boleh membantu menghilangkan PARUT JERAWAT dan JERAGAT, serta menjadikan kulit GLOWING naturally.
.
So khusus untuk anda yang selalu suffer masalah senggugut, hormon tak stabil dan sedang ikhtiar untuk hamil, Irine highly recommed anda untuk cuba consume GLA nih. InshaaAllah memang boleh membantu masalah yang anda hadapi.
.
Dapatkan supplement SHAKLEE bserta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul

0146797957 | Eza

#Shakleemurah #ShakleeUCA #ShakleeMenggatal #shakleetermurah #ShakleeSabah #ShakleeKotaBelud #ShakleeKotaKinabalu #ShakleeKudat #ShakleeKingfisher #ShakleeInanam #ShakleeIndahPermai #shakleemurah

Supplement paling hot & famous, VITALEA ! Bagi yang belum tau lagi, VITALEA adalah MULTIVITAMIN PERTAMA yang dicipta di dunia tau pada tahun 1915! Dulu ianya dikenali dengan nama VITALIZED MINERALS .
.

MANFAAT VITALEA SHAKLEE .
➡️ Penambah Tenaga
➡️ Pelengkap Nutrisi
➡️ Melambat proses penuaan
➡️ Stimulasi metabolism
➡️ Melindungi Organ
➡️ Membantu mencegah penyakit tiroid/beguk
➡️ Untuk preggy mummies, VITALEA SANGAT PENTING & FAMOUS SUPPLEMENT disebabkan kelebihannya membantu menaikkan HB .
.

Siapa yang memerlukan VITALEA?
💋 Pregnant mummies, boleh consume dari awal pregnancy .
💋 Mummies yang anak berderet,cepat letih,kulit tak bermaya,tak cukup tidur,dan makan tak terjaga .
💋 Mereka yang ada masalah LOW BLOOD PRESSURE, cepat rasa pitam .
💋 Mereka yang mudah rasa letih, stress belajar, takde tenaga akibat kelas/tugasan yg banyak/stress dgn kerja. Student tersangatlah digalakkan ambil Vitalea sebagai multivitamin dan multimineral.

#shakleemurah #sayajualshaklee #ShakleeMenggatal #ShakleeStadiumLikas #shakleesabah #shakleekotakinabalu #ShakleeKotaMarudu #ShakleeKotaBelud #shakleeinanam #ShakleeUCA #shakleetermurah #ShakleeTuaran

🌸 Alfalfa Complex
👉Mengurangkan tahap keradangan penyakit resdung ( sinuisitis)
👉 Kaya dengan sumber klorofil yang membantu mengurangkan tahap keradangan daripada alergi (allergy), gegata (hives), dan resdung (sinuisitis) .
👉Penghidap penyakit SLE tak digalakkan mngambil Alfalfa sebagai suppliment .
.
🌸 B Complex
👉Kandungan B6 dalam B Complex berperanan untuk memelihara selaput lendir agar kekal sihat dan membantu penghasilan antibodi badan
👉Bertindak sebagai anti-stress. Apabila resdung menyerang, B Complex akan menjadi penstabil hormon dan penenang semulajadi bagi mengurangkan kesakitan di bahagian muka
👉Membantu dalam membina protien dalam tubuh .
.
🌸 Vitamin C
👉Sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan menghadapi serangan penyakit
👉Mempercepatkan proses penyembuhan tisu tubuh
👉Memastikam proses pemuliharaan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna .
.
Try sendiri Set resdung Shakee bagi mengatasi masalah resdung.Produk Shaklee adalah produk semulajadi yang selamat dan bebas dadah.
#ShakleeMenggatal #ShakleeUCA #Shakleemurah #sayajualshaklee #ShakleeSabah #ShakleeKotaMarudu #ShakleeKotaBelud #ShakleeInanam #ShakleeIndahPermai

Alhamdulillah utk hari ini, walaupun ada yg ku lupa singgah sbb budak kecik ni tiba2 pula muntah2 sakit perut, bingung terus mamanya td siang😅

Settle :
Vivix x 2 : Jkr Kepayan
Esp + Alfalfa + New Member: Ranau
Ostematrix x2 + Vitalea : Ranau
Gla Complex + Omega : Lahad Datu
Gla Complex + Bcomplex: Kolombong
Ostematrix x 2 : Putatan

Yang mana saya lupa tu, dan yg baru bank in td petang, esok saya hantar k☺️ 016-8068065
www.ceritakami.com

#ShakleeSabah
#shakleepetagas
#shakleepenampang
#shakleekinarut
#shakleelokkawi
#shakleebeaufort
#shakleepapar
#shakleelikas
#shakleeinanam
#shakleeluyang
#shakleekeningau
#Shakleeputatan
#shakleeranau
#shakleekotamarudu
#shakleetuaran
#shakleekk
#shakleebrunei
#shakleekotabelud
#shakleekepayan
#Shakleeums
#uitmsabah
#ums
#shakleeoneborneo
#Vivixshaklee
#Vivixshakleesabah
#uitmsabah
#Espshaklee
#PengedarVivixshaklee
#pengedarvivixshakleesabah
#pengedarshakleesabah
#Shakleekotakinabalu

Pollux Appreciation Gala. Annual Dinner untuk group SHAKLEE #PolluxFamily. Kali ke 4 dibuat di bulan Syawal, so kita buat #PAGRaya2017 terus 😍😍
.
.
Alhamdulillah majlis nda formal, santai-santai, enjoy2 ja dan yang penting kenal-kenal sesama team biz partner, eratkan silaturrahim, sebab hubungan kita ni bukan sekadar bisnes tp beyond biz partner gittew 💝
.
.
Jumpa lagi di PAG 2018. .
.
Together we are one
Togerher we succeed!
.
.
Muahh!!
.
.
#shakleemalaysia #polluxbiz #shakleeleader #shakleemalaysia #shakleesabah #annualdinner #PAGseries #vivixsabah #shakleekotabelud #shakleekotakinabalu #shakleekk #pengedarshakleesabah #ejenshakleesabah #vivix

"Luka jahitan banyak sangat, sampai nak duduk pun sakit. Menangis nak duduk, berjalan lagilah.. 3 hari makan vivix terus hilang sakit"

Whatsapp 0198932961 untuk tempahan dan info lanjut.

Luka cepat kering, susu meriah, baby takda kuning.

Wahhh! Double awesome untuk VIVIX!

Hubungi kami untuk tempahan dan info lanjut;
Koyo - 0198932961
Koyo - 0198932961
Koyo - 0198932961

ISI TUMBUH CANTIK SELEPAS 2 MINGGU?

Tanpa bekalan sebarang ubat, isi tumbuh sepenuhnya.

Wah! Bestnya Vivix ni! Antioksidan terbaik untuk mempercepatkan pertumbuhan sel baharu yang sihat.

Hubungi kami untuk tempahan dan info lanjut;

Koyo - 0198932961
Koyo - 0198932961
Koyo - 0198932961

Most Popular Instagram Hashtags