[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shakleekotabelud

3550 posts

TOP POSTS

✔muka rasa lembut dan tak pedih plus rasa bersih
✔jerawat susah tumbuh ✔pori mengecil
✔kulit makin cerah dan kurang berminyak
✔jimatt
.
👆👆👆 testimoni gentle deep foaming cleanser nutriwhite shaklee
.
besttt
.
mau try??
bah roger2
jay 011 289 395 27

#shakleekotabelud
#cantikdansihat
#shakleesabah
#sihatbersamashaklee
#shakleeskincareproduct

Set kesuburan untuk yang ingin tingkatkan kesuburan suami isteri... Bila subur, peluang untuk hamil lebih tinggi... #setkehamilan #setkesuburan #setsuamiisteri #shakleekotabelud #shakleesabah

FULL SET BEAUTY'
-
Sape ada masalah kulit muka kering,kusam,berminyak,jerawat teruk,jeragat dan bintik hitam ?
-
dah buntu dan dah cuba macam macam cara tapi takde kesan?
-
jangan risau.mehh cuba Set beauty shaklee..Selamat ,halal dan berkesan.
-
Meh nak share kebaikannya..
-
-
🌸 ESP
Kaya dengan kandungan protein yang sangat baik untuk kecantikan kulit.Protein sangat elok untuk kecerahan kulit, memperbaharui sel kulit mati sekaligus mengatasi masalah parut bekas jerawat.

Bukan tu je tau, Esp sangat sesuai bagi mereka yang nakkan kulit anjal dan bebas jeragat.Minum esp dapat bonus untuk kurus tau,sebab esp memberi rasa kenyang lebih lama dan tenaga berpanjangan😍
-
-
🌸 VITAMIN C
kandungan antioksidan yang tinggi dalam vitamin C dapat melawan radikal bebas dalam badan penyebab penuaan.

So,jerawat akan lebih cepat kecut,luka lebih cepat sembuh, dan dapat menyekat pembentukan pigmen penyebab jeragat.

Bukan tu je tau,paling best sebab vitamin C shaklee ada kolagen.So,kulit akan lebih tegang,lebih anjal dan lebih cerah serta berseri seri.
-
-
🌸 VITAMIN E
Vitamin E membantu meneautralkan radikal bebas dan kerosakan sel badan seterusnya melambatkan proses penuaan.

Tekstur dan tona kulit pun akan nampak lebih sekata.

Parut bekas jerawat atau parut bekas kecederaan akan nampak lebih pudar.

Tymaa Edin | 01116055625
-
-
-
#produkkecantikan #mentormilenia #dexandra #tudunglabuh #bawalprinted #kolejsainskesihatanbersekutu #kotakinabalu #kotabelud #shahalam #bangi #shahalam #letscantik #joggerpants #ukhwahti #shakleekotabelud #dherbs #aurawhite #jsd #ivmist #emmamaembongbubblesoap #myhoneylips #cabaranainulmardhiah #aydajebat #rr #tontonmacamvip

My great hiking companion.
#shaklee #performancedrink - Quench that thirst for winning. Bring out your best performance and keep the momentum going. With proprietary OPTI-LYTE™ electrolyte blend plus unique mix of carbohydrates to deliver instant and sustained energy and support optimal hydration. 📲0138568620 #shakleekk #shakleekotabelud #shakleeinanam #shakleekolombong #shakleeums #shakleesabah #ejenshaklee

Anda mengalami masalah kegemukkan.? Atasi lh dengan set kurus shaklee,. Semua dari bahan2 semulajadi, bebas heavy metal, sy sudah cuba anda bila lagi.? Hehe
Saya guna, saya jual 😘

#shakleekotabelud #agensah #natural #green #safe #shakleeholic

SOFT FABRIC CONCENTRATE
ⓢⓗⓐⓚⓛⓔⓔ
ⓢⓗⓐⓚⓛⓔⓔ
Melembutkan Pakaian
Pekatan pelembut fabrik yang berbau harum ini berkesan mengelakkan pakaian daripada berkedut dan melekat pada badan akibat kesan statik, berbanding produk lain yang anda sedang gunakan. Malah, rumusan berkepekatan tinggi ini amat menjimatkan dan membolehkan anda merasai perbezaannya dengan sekali sentuhan.
ⓢⓗⓐⓚⓛⓔⓔ
ⓢⓗⓐⓚⓛⓔⓔ
Berkepekatan tinggi: 32 auns mampu melembutkan 64 cucian
Melembutkan, mengurangkan kedut dan mengawal kesan statik secara semula jadi
Botol kecil mudah dibawa, dituang dan disimpan
ⓢⓗⓐⓚⓛⓔⓔ
ⓢⓗⓐⓚⓛⓔⓔ
Keunikan Shaklee
1. Selamat
> Tidak toksik
> Tiada gas beracun
> Tiada bahan kimia berbahaya
> Tanpa pewangi
> Lembut pada tangan anda
> pH seimbang
> Tanpa klorin
ⓢⓗⓐⓚⓛⓔⓔ
2. Berkesan
> Amat berkesan menanggalkan minyak. Ultra-pekat: 16 oz. Boleh dicairkan menjadi 48 gelen
> Dua kali lebih pekat berbanding rumusan asal
> Basic H (hanya gunakan separuhsahaja)
ⓢⓗⓐⓚⓛⓔⓔ
3. Mesra Alam
> Rumusan semula jadi daripada sumber yang mapan (diekstrak daripada jagung dan kelapa)
> Mudah biorosot
> Tanpa fosfat
> Bungkusan yang boleh dikitar semula
> Tanpa bahan pewarna
> Selamat untuk sistem septik dan pembetungan
ⓢⓗⓐⓚⓛⓔⓔ
ⓢⓗⓐⓚⓛⓔⓔ
Petua Berguna
> Gunakan cecair Soft Fabric untuk cucian dengan mesin basuh. Ia membantu mengelakkan pakaian daripada berkedut dan melekat pada badan akibat kesan statik, malah pakaian keluarga anda terasa lebih lembut berbanding sebelumnya.
ⓢⓗⓐⓚⓛⓔⓔ
> Perbandingan prestasi ini dijalankan pada 20 Jun 2006, dan keputusannya sah hanya untuk produk tertentu yang dipasarkan ketika itu. Semua tanda dagangan adalah hak proprietari pemilik masing-masing."
ⓢⓗⓐⓚⓛⓔⓔ
ⓢⓗⓐⓚⓛⓔⓔ
.hubungi 019 8634260 😘
ⓢⓗⓐⓚⓛⓔⓔ
#JualShaklee #AgenShaklee #sayapengedarshaklee #shakleemurah #shakleekotabelud #shakleesabah #sabahmalaysia

...
thank you customer.
Sapa2 yg rasa perlukan suppliment boleh roger2 Cikta ya. .
.
.
www.wasap.my/60168818413

APAKAH RAMUAN YANG TERDAPAT DALAM VIVIX ?

Vivix Shaklee mengandungi 4 bahan utama yang kaya dengan Resveratrol sebagai bahan antioksida dan anti penuaan. 4 bahan utama ini ialah :
.
🍇 Muscadine Grape
🍇 Polygonum Cuspidatum
🍇 Elderberry Eropah
🍇 Lobak Ungu

Apakah fungsi dan keistimewaan setiap bahan utama ini ?
.
🍎 Muscadine Grape
👉 Mengandungi asid ellagik dalam kepekatan yang tinggi iaitu sejenis phytonutrient yang tidak dijumpai dalam mana-mana anggur lain
👉 Ia mempunyai keistimewaan iaitu mampu menghentikan tindakbalas kimia penyebab kanser, sebagai anti virus dan anti bakteria
.
🍎 Japanese Knotweed ( Polygonum Cuspidatum )
👉 Merupakan sumber Resveratrol yang tinggi yang mampu bertindak sebagai agent anti penuaan
👉 Juga merupakan agent anti radang untuk mengurangkan sakit dan bengkak
👉 Juga bertindak sebagai agent antioksida yang sangat berkesan untuk melawan sebarang radikal bebas
👉 Mampu membantu untuk menghalang daripada penyumbatan arteri serta sakit kardiovaskular dan juga mampu membantu dalam melawan sel-sel kanser
.
🍎 Elderberry Eropah
👉 Mengandungi Flavonoids yang merupakan antioksidan yang kuat di mana dapat menguatkan sistem imun badan untuk melawan jangkitan virus dan bakteria
👉 Mengandungi Anthocyanins yang bertindak sebagai anti radang dan dapat mengurangkan simptom seperti sakit, inflamasi serta bengkak
👉 Mampu membantu untuk menurunkan paras kolesterol dalam badan serta menghalang oksidasi kolesterol LDL
👉 Membantu dalam meningkatkan kesihatan jantung, mengurangkan stress serta memperbaiki penglihatan dan penghadaman
.
🍎 Lobak Ungu
👉 Mengandungi Anthocyanins yang tinggi di mana ia bertindak sebagai anti radang dan anti bakteria
👉 Juga mengandungi asid klorogenik yang mampu membantu pesakit untuk menurunkan paras gula dalam darah
👉 Merupakan sumber terbaik Vitamin A, Carotenoids, Phenolic, Polyacetylenes, Isocoumarins serta Sesquiterspenes

Jadi 4 bahan utama inilah yang menjadikan Vivix sebagai supplement atau makanan tambahan yang dapat membantu meningkatkan kesihatan seseorang. Ini kerana gabungan Resveratrol dan Polyphenol dalam Vivix menjadikan Vivix adalah 13 kali lebih kuat berbanding Resveratrol tunggal.

MOST RECENT

ini vit c pilihan sy..
banyak manfaat, harga setanding kualiti dan tahan sehingga 6bln..
.
mau try ini vit c?
pm saja
.
jay 01128939527

#shakleekotabelud #shakleesabah #vitamincshaklee #sihatdancantik #sihatbersamashaklee

Vitamin C ni paling saya suka tau selain ESP yang HOT tu . Nak tahu sebab apa? Sebabnya kulit muka saya ni sering ditumbuhi jerawat . Biasalah kan perempuan kekadang hormon tak okay . Tapi sekarang saya dah rasakan effektif dari supplement Shaklee sejak amalkan Vita C ni . Jerawat kekadang naik tapi cepat surut dan kalau ada parut pun , parut cepat je pudar . Selain itu , kebaikan dan kelebihan Vitamin C yang lain adalah : .
.
Kebaikan & kelebihan Vitamin C Plus
.
✔Perlindungan daripada sinar UV.
✔Mengurangkan kesan " sunburn ".
✔Membantu prevent masalah jerawat degil.
✔Tona kulit menjadi lebih sekata.
✔Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka.
✔Membentuk kolagen dalam kulit .
✔Kulit menjadi tegang .
✔Mencerahkan kulit muka & badan .
✔Melambatkan proses penuaan .
✔Merawat masalah jeragat .
✔Merawat masalah jerawat pasir & batu .
✔Meningkatkan sistem imunisasi badan .
✔Membantu mengurangkan masalah alergic , resdung dan eczema .
✔Mengatasi masalah gusi berdarah .
✔Kulit kelihatan Glowing .
✔Merawat masalah parut jerawat .
✔Memudahkan proses penghadaman .
✔Atasi masalah blackhead/ whitehead .
✔Mengatasi masalah kulit kusam .
✔Mengatasi masalah kulit sensitif & sunburn .
✔Mencerahkan kulit secara semula jadi .
✔Membantu penyerapan iron .
✔Mengawal masalah kulit berminyak .
✔Melindungi badan dari radikal bebas .
✔Mengurangkan asid untuk pesakit gout .
✔Mengawal paras gula dalam darah .
.
.
Bestkan Vita C ni banyak sangat kebaikan nya . 1 botol Vita C tahan untuk 6 bulan , 180 biji .
.
Sebarang pertanyaan pm/ whatsapp saya
.
Mandak
019-5880431

#shaklee
#shakleekk
#shakleemurah
#shakleemandak
#shakleesabah
#shakleesarawak
#shakleeberunei
#shakleemalaysia
#shakleepitas
#shakleekotamarudu
#shakleemiri
#shakleekuching
#shakleeareakk
#shakleekudat
#shakleekotabelud
#shakleebeaufort
#shakleesipitang
#shakleepapar
#shakleeseluruhsabah
#shakleemurahsabahsarawak

Vitamin C ni paling saya suka tau selain ESP yang HOT tu . Nak tahu sebab apa? Sebabnya kulit muka saya ni sering ditumbuhi jerawat . Biasalah kan perempuan kekadang hormon tak okay . Tapi sekarang saya dah rasakan effektif dari supplement Shaklee sejak amalkan Vita C ni . Jerawat kekadang naik tapi cepat surut dan kalau ada parut pun , parut cepat je pudar . Selain itu , kebaikan dan kelebihan Vitamin C yang lain adalah : .
.
Kebaikan & kelebihan Vitamin C Plus
.
✔Perlindungan daripada sinar UV.
✔Mengurangkan kesan " sunburn ".
✔Membantu prevent masalah jerawat degil.
✔Tona kulit menjadi lebih sekata.
✔Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka.
✔Membentuk kolagen dalam kulit .
✔Kulit menjadi tegang .
✔Mencerahkan kulit muka & badan .
✔Melambatkan proses penuaan .
✔Merawat masalah jeragat .
✔Merawat masalah jerawat pasir & batu .
✔Meningkatkan sistem imunisasi badan .
✔Membantu mengurangkan masalah alergic , resdung dan eczema .
✔Mengatasi masalah gusi berdarah .
✔Kulit kelihatan Glowing .
✔Merawat masalah parut jerawat .
✔Memudahkan proses penghadaman .
✔Atasi masalah blackhead/ whitehead .
✔Mengatasi masalah kulit kusam .
✔Mengatasi masalah kulit sensitif & sunburn .
✔Mencerahkan kulit secara semula jadi .
✔Membantu penyerapan iron .
✔Mengawal masalah kulit berminyak .
✔Melindungi badan dari radikal bebas .
✔Mengurangkan asid untuk pesakit gout .
✔Mengawal paras gula dalam darah .
.
.
Bestkan Vita C ni banyak sangat kebaikan nya . 1 botol Vita C tahan untuk 6 bulan , 180 biji .
.
Sebarang pertanyaan pm/ whatsapp saya
.
Mandak
019-5880431

#shaklee
#shakleekk
#shakleemurah
#shakleemandak
#shakleesabah
#shakleesarawak
#shakleeberunei
#shakleemalaysia
#shakleepitas
#shakleekotamarudu
#shakleemiri
#shakleekuching
#shakleeareakk
#shakleekudat
#shakleekotabelud
#shakleebeaufort
#shakleesipitang
#shakleepapar
#shakleeseluruhsabah
#shakleemurahsabahsarawak

Vitamin C ni paling saya suka tau selain ESP yang HOT tu . Nak tahu sebab apa? Sebabnya kulit muka saya ni sering ditumbuhi jerawat . Biasalah kan perempuan kekadang hormon tak okay . Tapi sekarang saya dah rasakan effektif dari supplement Shaklee sejak amalkan Vita C ni . Jerawat kekadang naik tapi cepat surut dan kalau ada parut pun , parut cepat je pudar . Selain itu , kebaikan dan kelebihan Vitamin C yang lain adalah : .
.
Kebaikan & kelebihan Vitamin C Plus
.
✔Perlindungan daripada sinar UV.
✔Mengurangkan kesan " sunburn ".
✔Membantu prevent masalah jerawat degil.
✔Tona kulit menjadi lebih sekata.
✔Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka.
✔Membentuk kolagen dalam kulit .
✔Kulit menjadi tegang .
✔Mencerahkan kulit muka & badan .
✔Melambatkan proses penuaan .
✔Merawat masalah jeragat .
✔Merawat masalah jerawat pasir & batu .
✔Meningkatkan sistem imunisasi badan .
✔Membantu mengurangkan masalah alergic , resdung dan eczema .
✔Mengatasi masalah gusi berdarah .
✔Kulit kelihatan Glowing .
✔Merawat masalah parut jerawat .
✔Memudahkan proses penghadaman .
✔Atasi masalah blackhead/ whitehead .
✔Mengatasi masalah kulit kusam .
✔Mengatasi masalah kulit sensitif & sunburn .
✔Mencerahkan kulit secara semula jadi .
✔Membantu penyerapan iron .
✔Mengawal masalah kulit berminyak .
✔Melindungi badan dari radikal bebas .
✔Mengurangkan asid untuk pesakit gout .
✔Mengawal paras gula dalam darah .
.
.
Bestkan Vita C ni banyak sangat kebaikan nya . 1 botol Vita C tahan untuk 6 bulan , 180 biji .
.
Sebarang pertanyaan pm/ whatsapp saya
.
Mandak
019-5880431

#shaklee
#shakleekk
#shakleemurah
#shakleemandak
#shakleesabah
#shakleesarawak
#shakleeberunei
#shakleemalaysia
#shakleepitas
#shakleekotamarudu
#shakleemiri
#shakleekuching
#shakleeareakk
#shakleekudat
#shakleekotabelud
#shakleebeaufort
#shakleesipitang
#shakleepapar
#shakleeseluruhsabah
#shakleemurahsabahsarawak

terbaik utk Ibu Preggy yg ada GDM 😘😘
.
sepanjang preggy result bsp sy sentiasa d paras normal..
(sy gdm semasa hamil)
.
syukurrr knal esp kann..
.
ada yg mau try esp?
jom pm
momyJay 01128939527
.
#shakleekotabelud
#espshaklee
#shakleesabah
#sethamil
#setpantangshaklee
#setmenyusushaklee
#sayajual
#jay01128939527

SOFT FABRIC CONCENTRATE
ⓢⓗⓐⓚⓛⓔⓔ
ⓢⓗⓐⓚⓛⓔⓔ
Melembutkan Pakaian
Pekatan pelembut fabrik yang berbau harum ini berkesan mengelakkan pakaian daripada berkedut dan melekat pada badan akibat kesan statik, berbanding produk lain yang anda sedang gunakan. Malah, rumusan berkepekatan tinggi ini amat menjimatkan dan membolehkan anda merasai perbezaannya dengan sekali sentuhan.
ⓢⓗⓐⓚⓛⓔⓔ
ⓢⓗⓐⓚⓛⓔⓔ
Berkepekatan tinggi: 32 auns mampu melembutkan 64 cucian
Melembutkan, mengurangkan kedut dan mengawal kesan statik secara semula jadi
Botol kecil mudah dibawa, dituang dan disimpan
ⓢⓗⓐⓚⓛⓔⓔ
ⓢⓗⓐⓚⓛⓔⓔ
Keunikan Shaklee
1. Selamat
> Tidak toksik
> Tiada gas beracun
> Tiada bahan kimia berbahaya
> Tanpa pewangi
> Lembut pada tangan anda
> pH seimbang
> Tanpa klorin
ⓢⓗⓐⓚⓛⓔⓔ
2. Berkesan
> Amat berkesan menanggalkan minyak. Ultra-pekat: 16 oz. Boleh dicairkan menjadi 48 gelen
> Dua kali lebih pekat berbanding rumusan asal
> Basic H (hanya gunakan separuhsahaja)
ⓢⓗⓐⓚⓛⓔⓔ
3. Mesra Alam
> Rumusan semula jadi daripada sumber yang mapan (diekstrak daripada jagung dan kelapa)
> Mudah biorosot
> Tanpa fosfat
> Bungkusan yang boleh dikitar semula
> Tanpa bahan pewarna
> Selamat untuk sistem septik dan pembetungan
ⓢⓗⓐⓚⓛⓔⓔ
ⓢⓗⓐⓚⓛⓔⓔ
Petua Berguna
> Gunakan cecair Soft Fabric untuk cucian dengan mesin basuh. Ia membantu mengelakkan pakaian daripada berkedut dan melekat pada badan akibat kesan statik, malah pakaian keluarga anda terasa lebih lembut berbanding sebelumnya.
ⓢⓗⓐⓚⓛⓔⓔ
> Perbandingan prestasi ini dijalankan pada 20 Jun 2006, dan keputusannya sah hanya untuk produk tertentu yang dipasarkan ketika itu. Semua tanda dagangan adalah hak proprietari pemilik masing-masing."
ⓢⓗⓐⓚⓛⓔⓔ
ⓢⓗⓐⓚⓛⓔⓔ
.hubungi 019 8634260 😘
ⓢⓗⓐⓚⓛⓔⓔ
#JualShaklee #AgenShaklee #sayapengedarshaklee #shakleemurah #shakleekotabelud #shakleesabah #sabahmalaysia

I'M TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR !

Hai semuaaa ! Hari ni saya mau share kenapa saya cakap saya Trusted SID ? Mestilah trusted kan sebab saya memang Pengedar Shaklee yang sah berdaftar dengan Shaklee. 😉

Tapi kenapa kamu kena trust dengan saya dan kena beli dengan saya ? Macam soalan cepu emas pula kan hehe. Sebab saya join class online yang ajar pasal supplement Shaklee. So bila saya explain pasal sesuatu produk tu dekat customer bukan saya buat-buat cerita tau tapi itu adalah daripada apa yang saya pelajari dalam kelas. Siapa yang ajar ? Sudah tentulah ada leader yang ajar. Leader-leader ni semua sudah berpengalaman lama dalam Shaklee dan diorang ni pun sendiri hadiri talk dan conference pasal produk Shaklee. Oh ya ada pakar nutrisi juga ajar dalam class online kitorang. 😊

Selain tu kenapa kamu kena trust dan kena beli dengan saya ? Sebab saya boleh buat perkhidmatan COD dengan kamu semua terutama sekali kawasan sekitar Kota Kinabalu dan Penampang. Kawasan KK to be exact sekitar Bundusan, Luyang, Lintas, Kepayan, Tanjung Aru dan Kolombong. Opppsss Bandar KK pun boleh hehe. Inshaa Allah bagi kawasan yang saya mention ni tiada charge dikenakan. Lepas tu saya siap akan ajar macam mana cara pengambilan supplement. Jangan risau kamu tidak akan dibiarkan macam tu ja lepas sudah beli supplement Shaklee dengan saya. Saya akan sentiasa follow up perkembangan kamu. 😘

Bagi customer yang jauh saya ada buat perkhidmatan kiriman menggunakan bas atau teksi juga. Kirim via Poslaju pun saya buat juga. So jangan risau ya hehe. Jadi trust la sama saya. I'm your trusted SID. 😉
.
Lagi satu kan kenapa kamu kena trust sama saya ? Sebab tu nahhh dalam gambar hihi. Yang saya pegang tu. Ada buku panduan nutrisi. Saya selalu rajin baca ilmu-ilmu dalam buku tu. Yalah untuk topup ilmu kan supaya senang mau explain sama customer and siapa-siapa la yang tanya saya pasal supplement Shaklee.

Haaa inilah sebab-sebab kenapa kamu semua kena trust dan kena beli supplement Shaklee dengan saya. Sebab lagi saya sentiasa bersedia untuk jawab mesej dan pertanyaan kamu bila-bila masa. Macam 24/7 orang bilang sentiasa on hehe. Jadi jom la beli supplement Shaklee dengan saya ! ❤

Flat tummy!!! Seronoknya bila perut dah tak buncit lagi... Nak pakai baju apa sajapun nampak cantik... Uolls nak atasi masalah perut buncit tak??? Jom bersihkan usus dan bakar mendapan lemak yang dah banyak sangat kat perut tu... Wasap Collen 013- 557 7849
#atasiperutbuncit #bakarlemakkatperut #shakleekotabelud #pengedarshakleesabah #dafrarahlishaklee #nakkurus

Nutrisi yang cukup dan menyihatkan membantu ibu menghadapi proses kehamilan dengan lebih baik dan bertenaga.

Manakala untuk bayi dalam kandungan, ianya dapat membesar dengan sihat dan mengelakkan dari risiko berlaku sebarang masalah.. Collen ~ 013. 557 7849
#sethamil #suplimenkehamilan #sembelitketikamengandung #kurangdarahketikamengandung #pengedarshakleesabah #shakleekotabelud #daftarahlishaklee

Assalamualaikum & Selamat Pagi☺️ Pagi ini saya ada misi mahu mengambil baju raya di kedai jahit putatan😃

Penghantaran vitamin shaklee, 🍀Collagen Powder + Ostematrix di Kuala Putatan. 🍀Tiga Botol Ostematrix ke IPK Kepayan. 🍀Vivix + Performance Drink ke Sipitang. 🍀Gentle deep foaming cleanser ke Maju Jaya Apartment Putatan.

Ada sesiapa lagi mahu join order?☺️ http://www.wasap.my/60168068065

www.ceritakami.com

#shakleepetagas
#shakleepenampang
#shakleekinarut
#shakleelokkawi
#shakleebeaufort
#shakleepapar
#shakleelikas
#shakleeinanam
#shakleeluyang
#shakleekeningau
#Shakleeputatan
#shakleeranau
#shakleekotamarudu
#shakleetuaran
#shakleekk
#shakleebrunei
#shakleekotabelud
#shakleekepayan
#Shakleeums
#uitmsabah
#ums
#shakleeoneborneo
#Vivixshaklee
#Vivixshakleesabah
#uitmsabah
#Espshaklee
#PengedarVivixshaklee
#pengedarvivixshakleesabah
#pengedarshakleesabah
#Shakleekotakinabalu

retis pun konsume shaklee 😍😍
vivix gituuu..
.
vivix shaklee ni best...bikin sihat, bikin awet muda bah..auummm
.
mau try vivix mcm c artis ni??
jom wasap
jay 01128939527
.
#vivixshaklee #sihatbersamashaklee #sihatdancantik #shakleekotabelud #shakleesabah #awetmuda #selsihat #sayajual

✔muka rasa lembut dan tak pedih plus rasa bersih
✔jerawat susah tumbuh ✔pori mengecil
✔kulit makin cerah dan kurang berminyak
✔jimatt
.
👆👆👆 testimoni gentle deep foaming cleanser nutriwhite shaklee
.
besttt
.
mau try??
bah roger2
jay 011 289 395 27

#shakleekotabelud
#cantikdansihat
#shakleesabah
#sihatbersamashaklee
#shakleeskincareproduct

Anda mengalami masalah kegemukkan.? Atasi lh dengan set kurus shaklee,. Semua dari bahan2 semulajadi, bebas heavy metal, sy sudah cuba anda bila lagi.? Hehe
Saya guna, saya jual 😘

#shakleekotabelud #agensah #natural #green #safe #shakleeholic

Ingatkan Vivix + Mealshake ni last cod utk hari ni di kk, rupanya masuk lg sms customer mo dtg rumah ambil Herbal Blend, alhamdulillah ☺️ Mealshake + Ostematrix saya out of stock, terpaksa beli dgn anak2 #KshSuperb hari ni 😬 Tu namanya rezeki bersama hehe😍

Mana2 yg mo beli Vitamin Shaklee seluruh Sabah klik saja #KshSuperb k😘

Jauh perjalanan hari ini beaufort - kk, so mata mcm mo lelap sdh ni, mo rehat😅 Esok lepas sahur jak streka baju anak2 & babah diaorg tu😂

Selamat malam☺️ www.ceritakami.com

#shakleepetagas
#shakleepenampang
#shakleekinarut
#shakleelokkawi
#shakleebeaufort
#shakleepapar
#shakleelikas
#shakleeinanam
#shakleeluyang
#shakleekeningau
#Shakleeputatan
#shakleeranau
#shakleekotamarudu
#shakleetuaran
#shakleekk
#shakleebrunei
#shakleekotabelud
#shakleekepayan
#Shakleeums
#uitmsabah
#ums
#shakleeoneborneo
#Vivixshaklee
#Vivixshakleesabah
#uitmsabah
#Espshaklee
#PengedarVivixshaklee
#pengedarvivixshakleesabah
#pengedarshakleesabah
#Shakleekotakinabalu

Most Popular Instagram Hashtags