#shakleeklcc

MOST RECENT

TIPS Ikhtiar hamil : Jaga pemakanan sejak dari mula

Wanita yang sedang cuba untuk hamil, selain drpd menjalani rawatan kesuburan, mereka juga perlu amalkan diet sihat untuk meningkatkan peluang untuk hamil.

ELAKKAN KAFEIN☕️
Pengambilan kafein setiap hari memberi kesan kepada kesuburan.

BANYAKKAN MAKAN BUAH-BUAHAN & SAYURAN🥦🍇
Amalkan makan sayuran hijau kerana ia kaya dengan folate iaitu sumber semulajadi bagi asid folik.
PILIH IKAN YANG SESUAI🐟
Makanan laut sumber terbaik asid lemak omega-3. Omega-3 membantu mengatur semula ovulasi, meningkatkan kualiti ovum & melambatkan penuaan ovari.
TINGKATKAN PENGAMBILAN ZAT BESI🥩
Zat besi dalam badan akan berkurang setiap kali haid. Sedangkan sewaktu hamil nanti, bayi akan menggunakan sebahagian besar simpanan zat besi yang ada di dalam badan.
MAKANAN BIJIRIN PENUH🍚
Cuba gantikan makanan terproses seperti roti putih, nasi putih dan pasta dengan makanan bijirin penuh seperti oatmeal, roti bijirin penuh, beras perang dan whole wheat pasta.

SUMBER PROTEIN SELAIN DAGING🥜
Pengambilan hidangan protein dari tumbuhan seperti kekacang, pis, kacang soya atau tofu ke dalam diet harian kurang mengalami masalah kesuburan disebabkan oleh masalah ovulasi.

Wasap Kakda 0166646051 atau klik link wasap on my BIO

#ShakleeNo GST
#ikhtiarhamil
#nakzuriat
#nakhami
#ttc
#tryingtoconceive
#VitaminAwetMuda
#SetAwetMuda
#VitaminAwetMuda
#ShakleeTamanMelawati
#ShakleeIJN
#ShakleeAmpangPuteri
#ShakleeGleanegles
#ShakleeHospitalTawakkal
#ShakleeIkeaCheras
#ShakleeHKL
#ShakleeZooNegara
#ShakleeWangsaMaju
#ShakleeSetiawangsa
#ShakleeAmpang
#ShakleeKLCC
#ShakleeKLSentral
#ShakleeKL
#ShakleePJ
#ShakleeMalaysia
#PosKeSeluruhMalaysia
#BisnesDariRumah
#terapiinstagram
#ajimaura

🔥PROMOSI YOUTH SHAKLEE🔥 -

HARGA MURAH ❗❗ -

HARGA MURAH ❗❗ -

Masalah kulit muka? Jerawat, kusam, jeragat, parut, tona tak sekata, kedutan? Jom cuba set penjagaan kulit yang BEBAS MERKURI ni -

Antara kelebihan yang ada dalam set ni ⤵⤵ -

CLEANSER ➡ untuk polish, purify dan protect our skin. Dia soap free dan pH balance -

TONER ➡ untuk freekan skin dari menjadi kusam dan glowingkan kulit -

SERUM ➡ memperbaharui sel kulit dan meremajakan kulit -

MOISTURIZER ➡ untuk protect dari UV, lembutkan kulit dan improve skin tone -

NIGHT CREAM ➡ untuk support sel kulit, untuk melembutkan dan bagi effect glowing serta cerah bercahaya -

RADIANCE C+E ➡ untuk gebu, cerah serta kurangkan garis dan kedutan sambil memperbaiki tekstur kulit dan tona kulit keseluruhan -

NAK CUBA YOUTH SKINCARE? ↙ -

NAK HARGA SPECIAL MURAH MURAH? ↙ -

JOM WHATSAPP LINDA SEKARANG UNTUK HARGA PALING MURAH ↙ -

WHATSAPP 📲 0196836302 LINDA -

#shakleemurah#shakleekl#shakleeselangor#shakleejb#shakleejohor#shakleemelaka#shakleeperak#shakleepahang#shakleekelantan#shakleekedah#shakleepenang#shakleeterengganu#shakleesabah#shakleesarawak#youthskincare#youthskincareshaklee#youthskincareshakleemurah#shakleehargaahli#like4like#likeforlike#shakleeshahalam#shakleeklang#shakleecheras#shakleeampang#shakleegombak#shakleeputrajaya#shakleebangi#shakleekajang#shakleekuantan#shakleedamansara

To me , amalkan ESP sangat amat jimat . Sebab dalam satu harga — effect yang sangat MULTIPURPOSE .

Anda dapat kulit yang cantik
Anda dapat kawal selera makan
Anda dapat body yang mantop
Anda dapat tenaga berpanjangan
Anda dapat pekatkan susu badan
Anda dapat sarapan express
Anda dapat elakkan gastrik
Anda dapat kesemuanya !

Yang penting shaklee ESP selamat & suci taw 😆 Nak makan pun kita akan bagi guidelines , kuantiti yang harus diambil dan bila untuk ambil supaya kesan lebih optimum .
-
-
Untuk rangkaian produk shaklee yang lain boleh click hashtags ni : #pikabeautee | #pikashaklee
-
-
Whatsapp / imessage / call untuk order , booking dan pertanyaan lanjut :
-
-
Pika | 0176929545
Pika | 0176929545
Pika | 0176929545
-
-
📮 Postage : Worldwide Everyday
📨 Payment before 3 PM post the same day

To me , amalkan ESP sangat amat jimat . Sebab dalam satu harga — effect yang sangat MULTIPURPOSE .

Anda dapat kulit yang cantik
Anda dapat kawal selera makan
Anda dapat body yang mantop
Anda dapat tenaga berpanjangan
Anda dapat pekatkan susu badan
Anda dapat sarapan express
Anda dapat elakkan gastrik
Anda dapat kesemuanya !

Yang penting shaklee ESP selamat & suci taw 😆 Nak makan pun kita akan bagi guidelines , kuantiti yang harus diambil dan bila untuk ambil supaya kesan lebih optimum .
-
-
Untuk rangkaian produk shaklee yang lain boleh click hashtags ni : #pikabeautee | #pikashaklee
-
-
Whatsapp / imessage / call untuk order , booking dan pertanyaan lanjut :
-
-
Pika | 0176929545
Pika | 0176929545
Pika | 0176929545
-
-
📮 Postage : Worldwide Everyday
📨 Payment before 3 PM post the same day

🔥PROMOSI🔥
.
Kebaikan Set Menyusu Shaklee :
.
ESP Shaklee
🌸Menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
🌸Memekatkan susu ibu
🌸Sebagai milk booster
🌸Bantu hilangkan parut jerawat di muka
🌸Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih
🌸Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur
🌸Memberi rasa kenyang yang lama sekaligus membantu dalam pengurusan berat badan
🌸Menyokong kesihatan imunisasi badan
🌸Mengawal paras kolesterol
🌸Menyokong kesihatan jantung dan prostat
🌸Membantu penyerapan vitamin lain dengan lebih baik
.
Alfalfa complex
🌸Untuk ibu yang menyusukan bayi pula, alfalfa merupakan supplement penting utk boost penghasilan susu kerana mempunyai 1001 khasiat
🌸Membantu dalam memekatkan susu dan menjadikan susu ibu lebih lemak berkrim
🌸Sebagai agen detox. Melawaskan
🌸Merawat keputihan
.
Ostematrix
🌸Membekalkan kalsium yang cukup pada badan ibu dan baby
🌸Sebagai milkbooster
🌸Mengurangkan lenguh2 badan, lutut, pinggang, sakit sendi, simpul biawak, kebas otot, cramp kaki
.
Untuk ibu ibu yang selalu alami bengkak susu tu boleh ambil LECITHIN sebagai tambahan. Lecithin boleh atasi bengkak susu 👍
.
.
Whatsapp 📲0196836302 utk HARGA PROMOSI💥
.
#setmenyusushaklee #setmenyusu #setmilkboostershaklee #shakleeemilkbooster #milkbooster #like4like#instamood#like4follow#likeforfollow#likeforlike #tipstambahsusubadan #espshakleemurah #alfalfashakleemurah #ostematrixshakleemurah #lecithinshakleemurah#shakleepahang#shakleekelantan#shakleekedah #shakleeklang#shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleemeru #setkecantikanshaklee #setkesuburanshaklee #shakleeselangor #shakleemelaka#shakleejb#shakleejohor#shakleekelatan #shakleekl

🔥PROMOSI🔥
.
Kebaikan Set Menyusu Shaklee :
.
ESP Shaklee
🌸Menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
🌸Memekatkan susu ibu
🌸Sebagai milk booster
🌸Bantu hilangkan parut jerawat di muka
🌸Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih
🌸Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur
🌸Memberi rasa kenyang yang lama sekaligus membantu dalam pengurusan berat badan
🌸Menyokong kesihatan imunisasi badan
🌸Mengawal paras kolesterol
🌸Menyokong kesihatan jantung dan prostat
🌸Membantu penyerapan vitamin lain dengan lebih baik
.
Alfalfa complex
🌸Untuk ibu yang menyusukan bayi pula, alfalfa merupakan supplement penting utk boost penghasilan susu kerana mempunyai 1001 khasiat
🌸Membantu dalam memekatkan susu dan menjadikan susu ibu lebih lemak berkrim
🌸Sebagai agen detox. Melawaskan
🌸Merawat keputihan
.
Ostematrix
🌸Membekalkan kalsium yang cukup pada badan ibu dan baby
🌸Sebagai milkbooster
🌸Mengurangkan lenguh2 badan, lutut, pinggang, sakit sendi, simpul biawak, kebas otot, cramp kaki
.
Untuk ibu ibu yang selalu alami bengkak susu tu boleh ambil LECITHIN sebagai tambahan. Lecithin boleh atasi bengkak susu 👍
.
.
Whatsapp 📲0196836302 utk HARGA PROMOSI💥
.
#setmenyusushaklee #setmenyusu #setmilkboostershaklee #shakleeemilkbooster #milkbooster #like4like#instamood#like4follow#likeforfollow#likeforlike #tipstambahsusubadan #espshakleemurah #alfalfashakleemurah #ostematrixshakleemurah #lecithinshakleemurah#shakleepahang#shakleekelantan#shakleekedah #shakleeklang#shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleemeru #setkecantikanshaklee #setkesuburanshaklee #shakleeselangor #shakleemelaka#shakleejb#shakleejohor#shakleekelatan #shakleekl

ESP FEEDBACK FOR STUDENTS


Kenapa ESP ni menjadi kegilaan students ? Of course sebab ianya multipurpose.

Selain organic , selamat & effective , ESP menjanjikan kesan yang pelbagai taw .

Mudah turun berat badan , senang kawal selera makan . And yang paling penting tak perlu hadapi masalah gastrik lagi .

Korang nak cuba ?
Whatsapp pika for best price k .
Harini special 10 orang pertama dapat something special !
-
-
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
-
-
📞 PIKA | 0176929545
📞 PIKA | 0176929545
📞 PIKA | 0176929545
-
-
⬆️ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
⬆️ Postage WORLDWIDE
⬆️ Postage hari sama sebelum 3 PM

Kulit korg bermasalah? Nak carik penyelesaian? Cube ikhtiar dengan set aura seri ni! .
.
.
*KELEBIHAN ESP* .
💗 Menjadikan kulit muka cantik, halus dan berseri.
💗 Dapat membantu hilangkan parut jerawat.
💗 Memberi tenaga berpanjangan serta menjadikan badan semakin sihat dan kurang keletihan.
💗 Menganjalkan kulit. 💗 Memberi rasa kenyang yang lama sekaligus membantu dalam pengurusan berat badan. 💗 Menyokong kesihatan imunisasi badan.
💗 Mengawal paras kolestrol.
💗 Menyokong kesihatan jantung dan prostat.
💗 Membantu penyerapan vitamin lain dengan lebih baik.
.
Vitamin c berfungsi :
✅ Vitamin C membantu proses pembikinan collagen
✅ Pembentukan sesetengah neurotransmitters (pergerakan saraf)
✅ Proses pembentukan protein perlu sedikit vitamin c
✅ pembentukan kapilari darah yang kuat
✅ ANTI-OXIDANT
✅ Kuatkan ketahanan badan
✅ Membantu penyerapan zat besi

Kulit korg bermasalah? Nak carik penyelesaian? Cube ikhtiar dengan set aura seri ni! .
.
.
*KELEBIHAN ESP* .
💗 Menjadikan kulit muka cantik, halus dan berseri.
💗 Dapat membantu hilangkan parut jerawat.
💗 Memberi tenaga berpanjangan serta menjadikan badan semakin sihat dan kurang keletihan.
💗 Menganjalkan kulit. 💗 Memberi rasa kenyang yang lama sekaligus membantu dalam pengurusan berat badan. 💗 Menyokong kesihatan imunisasi badan.
💗 Mengawal paras kolestrol.
💗 Menyokong kesihatan jantung dan prostat.
💗 Membantu penyerapan vitamin lain dengan lebih baik.
.
Vitamin c berfungsi :
✅ Vitamin C membantu proses pembikinan collagen
✅ Pembentukan sesetengah neurotransmitters (pergerakan saraf)
✅ Proses pembentukan protein perlu sedikit vitamin c
✅ pembentukan kapilari darah yang kuat
✅ ANTI-OXIDANT
✅ Kuatkan ketahanan badan
✅ Membantu penyerapan zat besi

Ada tak yang nak GEBU GEBASSS???
.
Naluri wanita memang takleh nak lari dari CANTIK CANTIK CANTIKKK😘
.
Peluang baik tuk anda sebab COLLAGEN Promo!!! Suka kan...
Ini dia sebab collogen BEST👍
.
❤️ Mencerahkan dan menggebukan kulit
.
❤️ Menganjalkan dan menegangkan kulit
.
❤️ Memudarkan parut jeragat dan jerawat
.
❤️ Menjadikan kulit lebih putih dan berseri
.
So, untuk anda yang nak cuba cepat hubungi saya sebelum kehabisan stok lagi..One more ada lagi yang "something special" nak bagitau..😘
.
.
@yuazlida
012-9599991

#collagen #kolagenshaklee #kolagenbest #putihgebu #organik #shaklee #shakleekl #shakleeklcc #shakleeampang #shakleeintermark #pengedarshaklee #pengedarshakleekl #shaklee0129599991 #shakleemalaysia #bestprice #igshop #bebasjerawat #bazaronline

🔥 PROMOSI HARGA MURAH 🔥 - -

Set Kurus Paling Laris❗❗ -

RAHSIA KURUS PECAH LEMAK BERLEBIHAN. -
↪ Bakar lemak dan pecah lemak tepu
↪ Buang lemak berlebihan
↪ Kurangkan kolestrol
↪ Buang toksin dalam badan
↪ Detox -

Kita raya raya juga tau! Kesihatan pun kena jaga. Jom kekal slim dan langsing di bulan Syawal ni 😍😍😍 -

Whatsapp 📲 0196836302 utk HARGA PROMOSI! -

#herblaxshaklee#herblaxshakleemurah#lecithinshaklee#lecithinshakleemurah#omegaguardshaklee#omegaguardshakleemurah#alfalfacomplexshaklee#alfalfashaklee#setkurusshaklee#setkurusshakleemurah#setslimmingshaklee#like4like#likeforlike#instamood#setslimmingshakleemurah#shakleemurah#vitamincshaklee#vitaleashaklee#espshaklee#shakleeshahalam#shakleemeru#shakleeklang#shakleekl#shakleeselangor#shakleejb#cinchshakeeshaklee#shakleeklang#shakleeampang#shakleesabah#shakleesarawak

JOM BELAJAR JANA INCOME DARI RUMAH 😊


Pika tahu ramai antara korang tak pro berniaga kan ? Cehh . Tapi this is the time when pika nak bukak for SHAKLEE DROPSHIP BERDAFTAR .
-
-
Kenapa jadi DROPSHIP nie berbeza ?
-
✅ Gambar provided
✅ Caption provided
✅ Tips Marketing kita berikan percuma
✅ Support Group
✅ Personal Touch
✅ Postage kita handle
-
-
Apa BENEFIT yang anda dapat ?
-
-
✅ untung runcit minima RM 5 untuk satu produk
✅ Bonus tambahan shaklee
✅ Rewards for target achieved
✅ Rewards untuk TOP ACHIEVERS
-
-
Yang penting kita guide a to z , and NEXT ! anda hanya perlu sharing manfaat shaklee products sahaja 😆
-
-
Interested ?
Pika buka kuota sehingga 20 orang .
Sebab ramai sangat sign up .
-
-
Pastikan korang tak terlepas ye 😆
-
-
📞 PIKA | 0176929545
📞 PIKA | 0176929545
📞 PIKA | 0176929545

JOM BELAJAR JANA INCOME DARI RUMAH 😊


Pika tahu ramai antara korang tak pro berniaga kan ? Cehh . Tapi this is the time when pika nak bukak for SHAKLEE DROPSHIP BERDAFTAR .
-
-
Kenapa jadi DROPSHIP nie berbeza ?
-
✅ Gambar provided
✅ Caption provided
✅ Tips Marketing kita berikan percuma
✅ Support Group
✅ Personal Touch
✅ Postage kita handle
-
-
Apa BENEFIT yang anda dapat ?
-
-
✅ untung runcit minima RM 5 untuk satu produk
✅ Bonus tambahan shaklee
✅ Rewards for target achieved
✅ Rewards untuk TOP ACHIEVERS
-
-
Yang penting kita guide a to z , and NEXT ! anda hanya perlu sharing manfaat shaklee products sahaja 😆
-
-
Interested ?
Pika buka kuota sehingga 20 orang .
Sebab ramai sangat sign up .
-
-
Pastikan korang tak terlepas ye 😆
-
-
📞 PIKA | 0176929545
📞 PIKA | 0176929545
📞 PIKA | 0176929545

Ada tak yang nak GEBU GEBASSS???
.
Naluri wanita memang takleh nak lari dari CANTIK CANTIK CANTIKKK😘
.
Peluang baik tuk anda sebab COLLAGEN Promo!!! Suka kan...
Ini dia sebab collogen BEST👍
.
❤️ Mencerahkan dan menggebukan kulit
.
❤️ Menganjalkan dan menegangkan kulit
.
❤️ Memudarkan parut jeragat dan jerawat
.
❤️ Menjadikan kulit lebih putih dan berseri
.
So, untuk anda yang nak cuba cepat hubungi saya sebelum kehabisan stok lagi..One more ada lagi yang "something special" nak bagitau..😘
.
.
@yuazlida
012-9599991

#collagen #kolagenshaklee #kolagenbest #putihgebu #organik #shaklee #shakleekl #shakleeklcc #shakleeampang #shakleeintermark #pengedarshaklee #pengedarshakleekl #shaklee0129599991 #shakleemalaysia #bestprice #igshop #bebasjerawat #bazaronline

VITAMIN C RM8X SEBOTOL? -

VITAMIN C SHAKLEE HARGA MURAH😱😱 -

HARGA TERLAJAK JIMAT 😍😍 -

SEBOTOL TAHAN 6 BULAN JIMAT KANN -

SESUAI UNTUK MASALAH ❔❔
-

SUNBURN↖ -

KULIT BERJERAWAT↖ -

KULIT BERMINYAK↖ -

MENCERAHKAN KULIT↖ - -

KULIT GLOWING↖ -

PEMBEKAL COLLAGEN↖ -

SEBAGAI MASKER↖ -

RESDUNG↖ -
-

SEBOTOL TAHAN 6 BULAN ↩ -

SEBOTOL TAK SAMPAI RM100 ↩ -

WHATSAPP 📲0196836302 UNTUK HARGA MURAH -

#shakleeshahalam#shakleeselangor#shakleemelaka#shakleesabah#shakleesarawak#shakleekl#shakleeseremban#shakleegombak#shakleekudat#shakleekotatinggi#vitamincshaklee#shakleeterengganu#shakleekelantan#shakleeperlis#shakleepenang#shakleeperak#shakleepahang#shakleejb#shakleejohorbahru#espshakleemurah#vitamincshakleemurah#shakleemurah#shakleeklang#shakleeuitmshahalam#like4like#like4follow#instamood#likeforlike

Ada tak yang nak GEBU GEBASSS???
.
Naluri wanita memang takleh nak lari dari CANTIK CANTIK CANTIKKK😘
.
Peluang baik tuk anda sebab COLLAGEN Promo!!! Suka kan...
Ini dia sebab collogen BEST👍
.
❤️ Mencerahkan dan menggebukan kulit
.
❤️ Menganjalkan dan menegangkan kulit
.
❤️ Memudarkan parut jeragat dan jerawat
.
❤️ Menjadikan kulit lebih putih dan berseri
.
So, untuk anda yang nak cuba cepat hubungi saya sebelum kehabisan stok lagi..One more ada lagi yang "something special" nak bagitau..😘
.
.
@yuazlida
012-9599991

#collagen #kolagenshaklee #kolagenbest #putihgebu #organik #shaklee #shakleekl #shakleeklcc #shakleeampang #shakleeintermark #pengedarshaklee #pengedarshakleekl #shaklee0129599991 #shakleemalaysia #bestprice #igshop #bebasjerawat #bazaronline

My uplines always SUPPORTIVE !
Thats why korang kena join DS team pika sekarang .
-
-
Sebab reward achieve target tu memang BEST ! & rugi sangat sangat kalau tak skor .
-
-
Dah laa untung runcit dapat , BONUS dapat , reward pun dapat jugakkk 😍
-
-
Yang paling penting , material provided & postage kita uruskan . Korang just promote sahaja .
-
-
Best kan ?
Jom register jadi DROPSHIP sekarang !
-
-
📞 PIKA | 0176929545
📞 PIKA | 0176929545
📞 PIKA | 0176929545

OPEN FOR DROPSHIP SEKARANG !


Ada tak antara korang nie yang tengah cuti sem ke , surirumah sepenuh masa ke yang berminat sangat sangat untuk dapat income tepi tepi RM 500 - RM 1000 sebulan ?
-
-
Kalau korang berminat , then korang sangat sesuai untuk jadi DROPSHIP BERDAFTAR dengan pika .
-
-
Korang tak perlu risau sebab semua disediakan taw .
-
-
🔸 caption diberi
🔸 gambar disediakan
🔸 marketing tips
🔸 top score rewards
🔸 untung runcit
🔸 extra bonus
🔸 postage diuruskan
-
-
Apa yang korang perlu buat ?
Just sharing & kejar sales bonus sahaja !
-
-
Berminat ? Cepat GRAB peluang nie !
Pendaftaran hanya RM 75 sahajaaaa !
-
-
Call / whatsapp :
📞 Pika | 0176929545
📞 Pika | 0176929545
📞 Pika | 0176929545

TESTIMONI VITAMIN C
-
-
“Banyak perubahan dapat selepas consume Vitamin C“
-
-
Alhamdulillah 😊
-
-
✅ Muka semakin cerah sekata
✅ Parut cepat hilang
✅ Pening kepala dah kurang
✅ Kesihatan terjaga
-
-
Vitamin C Shaklee the best supplement untuk merawat masalah kulit dan juga kesihatan badan.
-
-
ORDER & SEBARANG PERTANYAAN 👇🏼
-
-
Your Shaklee Independent Distributor
@supplement.bydiyana | 📲 +6017-296 7807
@supplement.bydiyana | 📲 +6017-296 7807
-
-
📮 Postage seluruh Malaysia | Everyday
🏡🚗 COD Kualau Lumpur area & few Selangor area
-
-
#shakleekl #shakleekualalumpur #shakleeselangor #shakleegombak #shakleeeffect #vitacplusshaklee #shakleesetapak #shakleeselayang #shakleekepong #shakleebatucaves #shakleesrigombak #shakleesrirampai #shakleesentul #shakleewangsamaju #codshakleekl #shakleeampang #shakleebukitantarabangsa #shakleeukayperdana #shakleeukaybistari #shakleekeramat #shakleesetiawangsa #shakleeklcc #shakleejalanduta #shakleetamankosas #shakleepandanindah #shakleetamanshamelin #shakleegreenwood #vitamincshaklee #vitaminc #shakleeuitm

Most Popular Instagram Hashtags