[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shakleekinarut

2063 posts

TOP POSTS

VIVIX ❤️ Kaya dengan polifenol ❤️ Mengandungi khasiat anti-oksidan dan anti-penuaan sel semulajadi
Bulan ni shaklee promosi hebat untuk bukan member.
Beli satu RM503.50
Beli dua RM765.30
- Free Penghantaran - Free Membership - Cash bonus RM36

Jimatkan kalau beli 2, buat la pilihan bijak.... ☺️ . 📱msg/whatsapp: 014-8715350 ✍ pm fb: Alicia Dania Lee ✉ email: aliciadanialee@gmail.com
IG : alicia_shaklee
ID : 1030636 .
Setiap pembelian supplement Shaklee dengan kami, akan mendapat FREE CONSULTATION! jadi, jangan lepaskan peluang
.

#penyakitparkinson #stoke #sendi
#sarafdansendi #artiscantikmalaysia #arthitis #jangtung #selkanser #kanser #sayang #ibubapa #bazzaronline #bazzarpaknilonline #onlineshoppingmy #belanjaonline #shakleelabuan #shakleekotakinabalu #shakleekuching #shakleepenang #shakleetawau #shakleekudat #shakleelawas #shakleesandakan #aliciashaklee #shakleebalikpulau #shakleebeaufort #shakleemenumbok #shakleekinarut #postseluruhmalaysia

DAFTAR SEBAGAI MEMBER SHAKLEE BUKAN UNTUK BISNES SEMATA-MATA. TAPI ANDA DAPAT BANYAK KEBAIKAN YANG LAIN!
Daftar sini:
WA/DM AMELIA:0138505538

#shaklee #shakleesabah #shakleeshahalam #shakleekinarut #shakleemalaysia #uitm #ums

Ada orang tu mengantuk. mo tidur tapi momy mo bekebun dulu. Lepas mandi tengok baby Aira tidur macam ni suda.. huhu Cian ba dia.. xsempat nenen.
#shakleeuitmsabah
#shakleekundasang
#shakleetuaran
#shakleeputatan
#shakleemembakut
#shakleekinarut
#shakleekobusak

SET SUPLEMEN UNTUK KULIT KUSAM.

DM saya atau whatsap 019 831 8493 untuk info lanjut.
#vitaminshaklee #vitaminkulit #shakleesabah #shakleekinarut #shakleelokkawi #pengedarshakleekk #vitaminc #serumwajah #kolagenshaklee

Tak perlu ambil lain untuk tenaga , cukup dengan protein ESP ! Bertenaga dan sihat tanpa GMO !

#CodESP
#shakleesabah
#shakleekinarut
#shakleepapar
#shakleecodsabah
#shakleesingaporemurah
#shakleebrunei
#vivixsingapore
#vivixbruneimurah

Assalammualaikum & Good Morning.
Semoga rezeki kita bertambah tambah. Aminnn

#shakleesabah #shakleekinarut #shakleekuching #shakleekotakinabalu
#newcycle20172018

Kalau la Jantung Mommy ni bole tercabut , lama sudah jatuh di lantai nak...😧 Ini la bh kalau Baby Shaklee ni. Dia la gendut. Dia la kuat makqn. Dia la kuat menyusu. Dia la kuat tulang sampai nurse pun takut kena tendang masa menjarum. Dia la si berat yang cukup sihat & buat orang tercungap-cungap kalau mendukung.
Mentang-mentang la mommy ni suka makan Vit C + Ostematrix. Senang-senang ja baby panjat-panjat kan sekarang.
Jatuh pun panjat lagi balik. Nanges pun sekejap ja. Nanges mengada-ngada. 😂

4 batang gigi yang suka menggigit ni sudah buat mommy meriah . Apa lagi acara panjat-memanjat ni. Lagi meriah riuh rendah la kita di rumah.
Its ok. Mommy suka sangat kalau baby Ecadd kena panggil Baby Shaklee. 😍

#mommyecadd
#ShakleeSabah
#shakleepetagas
#shakleepenampang
#shakleekinarut
#shakleelokkawi
#shakleebeaufort
#shakleepapar
#shakleelikas
#shakleeinanam
#shakleeluyang
#shakleekeningau
#Shakleeputatan
#shakleeranau
#shakleekotamarudu
#shakleetuaran
#shakleekk
#shakleebrunei
#shakleekotabelud
#shakleekepayan
#Shakleeums
#uitmsabah
#ums
#shakleeoneborneo

Lepas ni Mommy

Hai

Saya Agen Shaklee Sabah.
COD area KK & Kinarut.
Kawasan lain boleh hantar melalui pos dan juga bas.

Boleh hubungi saya 019 831 8493 untuk pertanyaan.

#shakleepenampang #codshakleekk #shakleemurah #vitaminshaklee #shakleepapar #shakleesabah #shakleekinarut #pengedarshakleekotakinabalu #vitaminkulitshaklee #kulitkusam #sabahan #sabahanshop

MOST RECENT

VIVIX ❤️ Kaya dengan polifenol ❤️ Mengandungi khasiat anti-oksidan dan anti-penuaan sel semulajadi
Bulan ni shaklee promosi hebat untuk bukan member.
Beli satu RM503.50
Beli dua RM765.30
- Free Penghantaran - Free Membership - Cash bonus RM36

Jimatkan kalau beli 2, buat la pilihan bijak.... ☺️ . 📱msg/whatsapp: 014-8715350 ✍ pm fb: Alicia Dania Lee ✉ email: aliciadanialee@gmail.com
IG : alicia_shaklee
ID : 1030636 .
Setiap pembelian supplement Shaklee dengan kami, akan mendapat FREE CONSULTATION! jadi, jangan lepaskan peluang
.

#penyakitparkinson #stoke #sendi
#sarafdansendi #artiscantikmalaysia #arthitis #jangtung #selkanser #kanser #sayang #ibubapa #bazzaronline #bazzarpaknilonline #onlineshoppingmy #belanjaonline #shakleelabuan #shakleekotakinabalu #shakleekuching #shakleepenang #shakleetawau #shakleekudat #shakleelawas #shakleesandakan #aliciashaklee #shakleebalikpulau #shakleebeaufort #shakleemenumbok #shakleekinarut #postseluruhmalaysia

DAFTAR SEBAGAI MEMBER SHAKLEE BUKAN UNTUK BISNES SEMATA-MATA. TAPI ANDA DAPAT BANYAK KEBAIKAN YANG LAIN!
Daftar sini:
WA/DM AMELIA:0138505538

#shaklee #shakleesabah #shakleeshahalam #shakleekinarut #shakleemalaysia #uitm #ums

{KAK D PREGNANT?} Wow.... Tak sabar Kak D nak borong... Kak D nak borong?
Kak D ada baby ke?
Kak D pregnant ke? . . . . . . .
Jangan salah faham yer... Kak D belum pregnant pun, tapi boleh la tolong doakan... Kak D beli untuk kegunaan sendiri.
Sorry kasi gimik sikit... 😂

Kak D ni memang jenis kulit sensitif, adik beradik Kak D dari dulu sering golok kulit Kak D diperbuat daripada kertas... Jahatkan mereka... Biasa la kalau satu-satunya perempuan dalam family... Kak D sekarang pun tengah guna produk oragnik baby dari brand XXX, nasib sempat try produk ShakleeBaby waktu di Tawau. Terus Kak D jatuh cinta uolls... Bukan Kak D ja jatuh cinta, Mr. D pun jatuh cinta. Tapi set ni rasanya Kak D tak nak share-share la... Hahaha

Selamat untuk baby, tentu lagi selamat untuk kita kan?
Tahukah set ini adalah salah satu set mandian baby organik yang diuji oleh pakar kanak-kanak.
Let's give the best to your baby and yourself. 😘

Nak set ni?
WhatsApp Kak D sekarang.... WhatsApp : www.wasap.my/60148715350
#mandianorganik #mandian #produkselamatuntukbaby #produkbaby #produkbabysafe #babykulitsensitif #babyezcema #kulitsensitif #diujipakarkanak2 #shakleebaby #shakleelabuan #shakleekotakinabalu #shakleekuching #shakleepenang #shakleetawau #shakleekudat #shakleelawas #shakleesandakan #aliciashaklee #shakleebalikpulau #shakleepapar #shakleebeaufort #shakleemenumbok #shakleekinarut #postseluruhmalaysia #polarisgrup

{SET MIGRAIN}
Jom COD set migrain untuk regular customer.
Customer Kak D ni mengalami migrain yang sangat teruk, sehingga suami beliau hubungi Kak D untuk belikan set migrain untuk isteri beliau setahun yang lalu.
Kini isteri beliau sendiri yang contact Kak D untuk tempahan siap kongsi testimoni lagi. Memang berkesan set migrain ini, sebab Kak D sendiri dah cuba.
Kak D dulu pun ada migrain mungkin kerana tekanan kerja dan tidak cukup rehat. Sekarang migrain Kak D dah tak pernah datang melawat sejak Kak D konsistent set migrain.
Set ini bukan saja untuk migrain tetapi juga untuk :
✔️ Mengurangkan tekanan ✔️ Kecantikan kulit ✔️ Memberi tenaga ✔️ Mengatasi masalah sembelit ✔️ Mengatasi masalah sengal-sengal badan ✔️ Menstabilkan tekanan darah
Anda mempunyai migrain?
Orang tersayang anda mempunyai migrain?
Jom hubungi Kak D untuk buat tempahan.... 📱msg/whatsapp: 014-8715350 ✍ pm fb: Alicia Dania Lee ✉ email: aliciadanialee@gmail.com
IG : alicia_shaklee
ID : 1030636 .
Setiap pembelian supplement Shaklee dengan kami, akan mendapat FREE CONSULTATION! jadi, jangan lepaskan peluang
.
#migrain #sakitkepala #terkanan #terlajaklaris #agentshaklee #shakleelabuan #shakleekotakinabalu #shakleekuching #shakleepenang #shakleetawau #shakleekudat #shakleelawas #shakleesandakan #aliciashaklee #shakleebalikpulau #shakleepapar #shakleebeaufort #shakleemenumbok #shakleekinarut #igshopmalaysia #siha #polarisgroup

Tak perlu ambil lain untuk tenaga , cukup dengan protein ESP ! Bertenaga dan sihat tanpa GMO !

#CodESP
#shakleesabah
#shakleekinarut
#shakleepapar
#shakleecodsabah
#shakleesingaporemurah
#shakleebrunei
#vivixsingapore
#vivixbruneimurah

Sebelum bertukar tangan, sempat lagi snap pic 2botol Vivix kegemaran ramai ni☺️ Untung kaka ni, sudahlah dapat free membership, tidak perlu bayar utk member fee pula tu.

Dan dapat lagi CASH BACK BONUS masuk dalam akaun bank bulan depan Rm36.10😉

Siapa pengguna Vivix mahu jimat belilah bulan ni sebab ada promosi ya😍

016-8068065 | www.ceritakami.com
#ShakleeSabah
#shakleepetagas
#shakleepenampang
#shakleekinarut
#shakleelokkawi
#shakleebeaufort
#shakleepapar
#shakleelikas
#shakleeinanam
#shakleeluyang
#shakleekeningau
#Shakleeputatan
#shakleeranau
#shakleekotamarudu
#shakleetuaran
#shakleekk
#shakleebrunei
#shakleekotabelud
#shakleekepayan
#Shakleeums
#uitmsabah
#ums
#shakleeoneborneo
#Vivixshaklee
#Vivixshakleesabah
#uitmsabah
#Espshaklee
#PengedarVivixshaklee
#pengedarvivixshakleesabah
#pengedarshakleesabah
#Shakleekotakinabalu

Musim tengkujuh ni, Vitamin C ni perlu. Maklumlah musim hujan, ramai yang mudah demam kan.


So, pastikan anda stand by sebotol Vitamin C untuk keperluan sekeluarga.

Untuk order 📲👉🏻 http://sayajenny.wasap.my/

#VitaminC #sabahanseller #vitamincserum #vitamincmurah #VivixMurah #VivixMurahSabah #vitamincshaklee #KotaKinabalu #Sabah #PolluxBiz #PolluxInsta #BazarPakNil #Ctdk #AuraInsta #tudungmurah #PengedarShakleeSabah #PromoVivix #PengedarShakleeBrunei #ShakleeKK #ShakleeKinarut #putatan #sabahan

Musim tengkujuh ni, Vitamin C ni perlu. Maklumlah musim hujan, ramai yang mudah demam kan.


So, pastikan anda stand by sebotol Vitamin C untuk keperluan sekeluarga.

Untuk order 📲👉🏻 http://sayajenny.wasap.my/

#VitaminC #sabahanseller #vitamincserum #vitamincmurah #VivixMurah #VivixMurahSabah #vitamincshaklee #KotaKinabalu #Sabah #PolluxBiz #PolluxInsta #BazarPakNil #Ctdk #AuraInsta #tudungmurah #PengedarShakleeSabah #PromoVivix #PengedarShakleeBrunei #ShakleeKK #ShakleeKinarut #putatan #sabahan

Ada orang tu mengantuk. mo tidur tapi momy mo bekebun dulu. Lepas mandi tengok baby Aira tidur macam ni suda.. huhu Cian ba dia.. xsempat nenen.
#shakleeuitmsabah
#shakleekundasang
#shakleetuaran
#shakleeputatan
#shakleemembakut
#shakleekinarut
#shakleekobusak

🌡Vivix ni kira legend dalam geng Shaklee!
✔Perokok Tegar berhenti merokok
✔IKhtiar Kanser Payudara sembuh
✔Merencat kan Cyst / Fibroid
✔Masalah Jantung
✔Sakit Bawah Pinggang
✔Kencing Manis
✔Ikhtiar Hamil
✅Vivix adalah satunya suplemen di dunia yang mampu menembusi DNA manusia. .
✅Vivix sangat bagus untuk merawat penyakit 3 serangkai iaitu kencing manis, penyakit jantung, darah tinggi. Dan juga masalah2 yang lain.
❗️Jika ada antara kita yang menghadapi penyakit 3 serangkai, saya syorkan amalkan Vivix Shaklee. .
-Ramuan Vivix yang terdiri daripada campuran botani yang kaya dengan resveratrol dan polifenol dapat memberi manfaat kepada pesakit diabetes dengan:
🍇Memperlahankan atau mengurangkan Sindrom Resistansi Insulin (“metabolic syndrome”).
🍇Mengawal kepekatan gula dalam darah.
🍇Mengelakkan kerosakan mata, menggalakkan penyembuhan luka dengan segera.
🍇Mencegah pembentukan protein AGE

Wasap cika untuk order 📲

#Vivixlover,
ZulaikhaAbzah
0148616905

#shakleeikhtiarterbaik
#vivixmurahbrunei
#shakleebrunei
#vivixikhtiarterbaik
#shakleeeffect
#ikhtiarhamil
#supplemetuntukhamil
#pemawarkencingmanis
#penawardarahtinggi
#penawargaot
#shakleebyputeriieka
#Vivixsabah
#vivixkotamarudu
#shakleetuaran
#shakleekinarut
#shakleecodsabah
#shakleemurahsabahsarawak

BYE BYE JERAWAT !!!
.
Kini ramai yg dah tinggalkan masalah jerawat dengan #setjerawatshaklee
.
SET JERAWAT PALING LARIS
.
Set ni sangat sesuai untuk sapa2 yang ada masalah jerawat bergunung - ganang kat muka...🙊🙊🙊
.
🌸Vit E bertindak mengecutkan jerawat & menghilangkan kesan jerawat
.
🌸Vit C pula bertindak menggantikan tisu2 yg rosak & menyembuhkan luka serta memutihkan kulit secara semulajadi 😘
.
🌸ESP bantu repair sel sel lama kepada yang baru . pudarkan kesan jerawat & jeragat 😍
.
Dapatkan BEST PRICE & FREE CONSULTATION dari Cika 😘😘😘
.
Beauty & Health
Zulaikha Abzah
0148616905

#shakleemurah #shakleekinarut #shakleepapar #shakleesabah #shakleeputatan #shakleepetagas#shakleesarawak #shakleedungun #atasimasalahjerawat #productuntukjerawat #pudarkanparutjerawat #tutupporipori #tipskecantikanshaklee #promosivivix #vivixmurah #ikhtiarhamilshaklee #setpantangmurah #masalahjerawat #setkecantikanorganic #

Most Popular Instagram Hashtags