#shakleejinjang

MOST RECENT

DOUBLE CARE !
DOUBLE BEAUTY !

Ramai yang tanya Huda, macam mana nak jaga penjagaan kulit tapi dengan kos yang rendah ?

Korang memang tanya dengan orang yang tepat ! hahah sebab Huda ni memang jenis jimat orang nya. Belikan untuk orang lain takpe, tapi bila untuk diri sendiri baju RM50 pon fikir 100 kali weii !

My daily routine supplement & skincare ialah :

Vitamin C : Mempunyai 180 biji sebot dan tahan sehingga 6 bulan. Tak yah makan banyak banyak , makan sebiji pon okay dah 😆

Youth Cleanser : Kalau korang nak tahu, ni lah cleanser pertama Huda 😂😂 Sebelum ni i pakai sabun beras je you all 😝

Tapi, sebab utama Huda jatuh cinta dengan cleanser ni ialah dia mengandungi exfoliating green algae complex yang membantu menghaluskan kulit daripada sel kulit mati secara lembut tanpa ada microbead.

Huishh , microbead ni apa benda ?
Microbead ni bertujuan boleh mengelupaskan kulit muka kita yang comel ni. Sebab tu lah, cleanser ni selamat digunakan.

Dan, yang paling penting sangat sangat youth cleanser ni 125 ml weii !

Jom gayakan hidup lebih jimat macam Huda 😆✔ Tahan 6 bulan
✔ Sebulan hanya spent RM45 je
✔ Divide dengan one month dalam RM1.50 je wei

Efek dia , ✔ Kulit lebih sihat
✔ Kulit lebih halus
✔ Jerawat cepat kecut ❤

Pm Huda jika berminat okay 🤗

Huda | 0183253221
IG : @shaklee.sid.byhuda

#FounderOfDreamMillionaire
#HudaShakleeStory
#ShakleeKepong
#ShakleeSungaiBuloh
#ShakleeJinjang
#ShakleeSurian
#ShakleeKotaDamansara
#ShakleeSriDamansara
#ShakleeKwasaDamansara
#ShakleeMidValley
#ShakleeDamansara
#ShakleePetalingJaya
#ShakleeBandarUtama
#SetOneUtama
#SetPhileoDamansara
#ShakleeMutiaraDamansara
#ShakleeTTDI
#ShakleeSubang
#ShakleeDesaParkCity
#ShakleeKwasaSentral
#ShakleeTheCurve
#ShakleeManjalara
#ShakleeSelayang
#ShakleeKampungKeramat
#CikguSeo
#SetPantangShaklee
#SetJerawatShaklee
#SetKurusShaklee
#SetCantikShaklee
#SetDetoxShaklee

DOUBLE CARE !
DOUBLE BEAUTY !

Ramai yang tanya Huda, macam mana nak jaga penjagaan kulit tapi dengan kos yang rendah ?

Korang memang tanya dengan orang yang tepat ! hahah sebab Huda ni memang jenis jimat orang nya. Belikan untuk orang lain takpe, tapi bila untuk diri sendiri baju RM50 pon fikir 100 kali weii !

My daily routine supplement & skincare ialah :

Vitamin C : Mempunyai 180 biji sebot dan tahan sehingga 6 bulan. Tak yah makan banyak banyak , makan sebiji pon okay dah 😆

Youth Cleanser : Kalau korang nak tahu, ni lah cleanser pertama Huda 😂😂 Sebelum ni i pakai sabun beras je you all 😝

Tapi, sebab utama Huda jatuh cinta dengan cleanser ni ialah dia mengandungi exfoliating green algae complex yang membantu menghaluskan kulit daripada sel kulit mati secara lembut tanpa ada microbead.

Huishh , microbead ni apa benda ?
Microbead ni bertujuan boleh mengelupaskan kulit muka kita yang comel ni. Sebab tu lah, cleanser ni selamat digunakan.

Dan, yang paling penting sangat sangat youth cleanser ni 125 ml weii !

Jom gayakan hidup lebih jimat macam Huda 😆✔ Tahan 6 bulan
✔ Sebulan hanya spent RM45 je
✔ Divide dengan one month dalam RM1.50 je wei

Efek dia , ✔ Kulit lebih sihat
✔ Kulit lebih halus
✔ Jerawat cepat kecut ❤

Pm Huda jika berminat okay 🤗

Huda | 0183253221
IG : @shaklee.sid.byhuda

#FounderOfDreamMillionaire
#HudaShakleeStory
#ShakleeKepong
#ShakleeSungaiBuloh
#ShakleeJinjang
#ShakleeSurian
#ShakleeKotaDamansara
#ShakleeSriDamansara
#ShakleeKwasaDamansara
#ShakleeMidValley
#ShakleeDamansara
#ShakleePetalingJaya
#ShakleeBandarUtama
#SetOneUtama
#SetPhileoDamansara
#ShakleeMutiaraDamansara
#ShakleeTTDI
#ShakleeSubang
#ShakleeDesaParkCity
#ShakleeKwasaSentral
#ShakleeTheCurve
#ShakleeManjalara
#ShakleeSelayang
#ShakleeKampungKeramat
#CikguSeo
#SetPantangShaklee
#SetJerawatShaklee
#SetKurusShaklee
#SetCantikShaklee
#SetDetoxShaklee

DOUBLE CARE !
DOUBLE BEAUTY !

Ramai yang tanya Huda, macam mana nak jaga penjagaan kulit tapi dengan kos yang rendah ?

Korang memang tanya dengan orang yang tepat ! hahah sebab Huda ni memang jenis jimat orang nya. Belikan untuk orang lain takpe, tapi bila untuk diri sendiri baju RM50 pon fikir 100 kali weii !

My daily routine supplement & skincare ialah :

Vitamin C : Mempunyai 180 biji sebot dan tahan sehingga 6 bulan. Tak yah makan banyak banyak , makan sebiji pon okay dah 😆

Youth Cleanser : Kalau korang nak tahu, ni lah cleanser pertama Huda 😂😂 Sebelum ni i pakai sabun beras je you all 😝

Tapi, sebab utama Huda jatuh cinta dengan cleanser ni ialah dia mengandungi exfoliating green algae complex yang membantu menghaluskan kulit daripada sel kulit mati secara lembut tanpa ada microbead.

Huishh , microbead ni apa benda ?
Microbead ni bertujuan boleh mengelupaskan kulit muka kita yang comel ni. Sebab tu lah, cleanser ni selamat digunakan.

Dan, yang paling penting sangat sangat youth cleanser ni 125 ml weii !

Jom gayakan hidup lebih jimat macam Huda 😆✔ Tahan 6 bulan
✔ Sebulan hanya spent RM45 je
✔ Divide dengan one month dalam RM1.50 je wei

Efek dia , ✔ Kulit lebih sihat
✔ Kulit lebih halus
✔ Jerawat cepat kecut ❤

Pm Huda jika berminat okay 🤗

Huda | 0183253221
IG : @shaklee.sid.byhuda

#FounderOfDreamMillionaire
#HudaShakleeStory
#ShakleeKepong
#ShakleeSungaiBuloh
#ShakleeJinjang
#ShakleeSurian
#ShakleeKotaDamansara
#ShakleeSriDamansara
#ShakleeKwasaDamansara
#ShakleeMidValley
#ShakleeDamansara
#ShakleePetalingJaya
#ShakleeBandarUtama
#SetOneUtama
#SetPhileoDamansara
#ShakleeMutiaraDamansara
#ShakleeTTDI
#ShakleeSubang
#ShakleeDesaParkCity
#ShakleeKwasaSentral
#ShakleeTheCurve
#ShakleeManjalara
#ShakleeSelayang
#ShakleeKampungKeramat
#CikguSeo
#SetPantangShaklee
#SetJerawatShaklee
#SetKurusShaklee
#SetCantikShaklee
#SetDetoxShaklee

ALHAMDULILLAH YA ALLAH , SYUKUR kerana ditemukan dengan business yang sangat mudah !
.
BUSINESS SHAKLEE HUJUNG JARI JE BEB😋

Tak sempat pergi HQ ?
Takde stock dekat tangan ?
Tak perlu risau , hanya perlu internet segalanya mudah dihujung jari

Alhamdulillah , syukur dengan rezeki yang ada.
Semoga bulan November ni Huda dapat Closing dengan cemerlang ! 💪💪 Ada lagi yang nak selit order, boleh inform Huda ye 🤗

Yang nak belajar business hujung jari, boleh whatsapp Huda tau 😆
.
Jadi tunggu apa lagi ? Ingat Shaklee, Ingat Huda!😆
.
Click link dekat bio untuk lebih pantas !
.
Much Love,
Huda💗
Founder Dream Millionaire
.
#ShakleeKepong
#ShakleeSungaiBuloh
#ShakleeJinjang
#ShakleeSurian
#ShakleeKotaDamansara
#ShakleeSriDamansara
#ShakleeKwasaDamansara
#ShakleeMidValley
#ShakleeDamansara
#ShakleePetalingJaya
#ShakleeBandarUtama
#SetOneUtama
#SetPhileoDamansara
#ShakleeMutiaraDamansara
#ShakleeTTDI
#ShakleeSubang
#ShakleeDesaParkCity
#ShakleeKwasaSentral
#ShakleeTheCurve
#ShakleeManjalara
#ShakleeSelayang
#ShakleeKampungKeramat
#HudaShakleeStory
#CikguSeo
#SetPantangShaklee
#SetJerawatShaklee
#SetKurusShaklee
#SetCantikShaklee
#SetDetoxShaklee

ENJOY YOUR DAY ! 🤓

Macam biasa pagi pagi minum ESP dulu sebelum masuk office.

Memang tak sempat nak breakfast dari rumah sebab nak kejar bas 😂

So, semua bekal packing je dulu sampai ofis baru makan 😆😆 Every morning my schedule :
📌1 bas daripada rumah ke The Curve
📌Dari The curve naik MRT 5 station nak ke Pusat Bandar Damansara (PBD)
📌Dari PBD naik lagi satu bas pergi Mid Valley

So, dengan ESP dapat la alas perut dulu 😂

Kalau orang diet lagi laaa bagus ambil ESP ni. Sebab ESP ni kaya dengan protein & nutrisi lengkap.

Buat kita rasa kenyang lebih lama ! Plus pakej sekali untuk penjagaan kulit 😍

Itulah sebab i love ESP !

#FounderOfDreamMillionaire
#HudaShakleeStory
#bisnesshaklee
#bisnesshakleeonline
#bisnesshakleebest
#bisnesshakleewithuda
#bisnesshakleeterbaik
#shakleeglacomplex
#shakleemalaysia
#CikguSeo
#shakleeeffect
#shakleepromo
#shakleeselangor
#shakleepetalingjaya
#shakleesgbuloh
#shakleekepong
#shakleeTTDI
#shakleedamansaradamai
#shakleejinjang
#ShakleePJ
#ShakleeDamansara
#ShakleeSungaiBuloh
#ShakleeSubang
#ShakleeMidValley
#ShakleeKotaDamansara
#ShakleeSelayang
#ShakleeGombak
#ShakleeBatuCave
#ShakleeWangsaMaju
#ShakleeDesaParkCity

"BISNES APA TANPA MODAL, PENIPU !" Macam tula respond sesetengah orang bila borak pasal bisnes yang saya join ni

Biasanya bila nak mulakan bisnes mesti nak kena keluarkan duit sikit

Tak RM200
RM 500

Tak RM500
RM 1000
Lagi lagi kalau baru jadi dropship.

Mula mula kata takda modal
Lepas tu agen stokis bagitau kalau nak untung lg banyak kena keluarkan modal

Kita pun yang baru join bisnes terkulat kulat keluarkan duit sendiri
Sah sah kita bisnes sebab nak tambah side income, tiba tiba rasa terbeban nak kena keluarkan duit sendiri yang beratus beribu tuh !

Lepas tuh ?

Tak dapat habiskan stock in hand
Rugi
Berhutang
Tak balik modal !

TAPI mujur bisnes yang saya join tak macam tu tauu !

Saya hanya bayar yuran ahli saja RM65 lepas tu terus dah boleh berniaga.
Class dan personal coaching dari mentor sentiasa ada untuk bagi kita jadi lagi pandai berbisnes !

Kawan kawan, kalau kita memang takda duit, taknak berhutang

PILIH BISNES YANG PALING RENDAH RISIKO !

Takut untung runcit belum dapat lagi, dah pening nak fikir clearkan stock dekat tangan

Lagi pening kalau kita orang baru yang baru nak berjinak dalam dunia bisnes.
Yang tak pandai apa apa lagi !

Baru nak belajar bisnes di FB
Baru nak belajar cara cara close deal dengan customer
Baru nak belajar marketing

So kalau korang yang nak mula berniaga tapi tak nak tanggung risiko sampai kena berhutang, sampai rasa beban pada diri jom whatsapp saya.
Kita sembang bisnes dengan yuran RM 65 SAHAJA !! 😎
.
Fatihah shaklee
0189465910

Assalamualaikum & Good morning 🤓

Macam biasa pagi pagi minum ESP dulu sebelum masuk office.

Memang tak sempat nak breakfast dari rumah sebab nak kejar bas 😂

So, semua bekal packing je dulu sampai ofis baru makan 😆😆 Every morning my schedule :
📌1 bas daripada rumah ke The Curve
📌Dari The curve naik MRT 5 station nak ke Pusat Bandar Damansara (PBD)
📌Dari PBD naik lagi satu bas pergi Mid Valley

So, dengan ESP dapat la alas perut dulu 😂

Kalau orang diet lagi laaa bagus ambil ESP ni. Sebab ESP ni kaya dengan protein & nutrisi lengkap.

Buat kita rasa kenyang lebih lama ! Plus pakej sekali untuk penjagaan kulit 😍

Itulah sebab i love ESP !

#FounderOfDreamMillionaire
#HudaShakleeStory
#bisnesshaklee
#bisnesshakleeonline
#bisnesshakleebest
#bisnesshakleewithuda
#bisnesshakleeterbaik
#shakleeglacomplex
#shakleemalaysia
#CikguSeo
#shakleeeffect
#shakleepromo
#shakleeselangor
#shakleepetalingjaya
#shakleesgbuloh
#shakleekepong
#shakleeTTDI
#shakleedamansaradamai
#shakleejinjang
#ShakleePJ
#ShakleeDamansara
#ShakleeSungaiBuloh
#ShakleeSubang
#ShakleeMidValley
#ShakleeKotaDamansara
#ShakleeSelayang
#ShakleeGombak
#ShakleeBatuCave
#ShakleeWangsaMaju
#ShakleeDesaParkCity

YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENCE DISTRIBUTER !💗
.
Hi Morning Everyone !
.
Selamat datang ke kedai Huda, untuk mereka yang baru follow Huda, Huda ucapkan ribuan terima kasih kerana sudi jenguk kedai online Huda.
.
Jika anda memerlukan any supplement shaklee terutamanya sekitar Sungai Buloh , Damansara , Mid Valley dan kawasan berdekatan.
.
Korang boleh whatsapp Huda terus. Kenapa korang perlu pilih Huda sebagai guide korang?:
.
✔Service Pantas
✔Akan consult mengikut masalah customer
✔Postage setiap hari WORLDWIDE
✔Free for COD area Selangor & KL
✔Product include free gift
.
Jadi tunggu apa lagi ? Ingat Shaklee, Ingat Huda!😆
.
Click link dekat bio untuk lebih pantas !
.
Much Love,
Huda💗
Founder Dream Millionaire
.
#ShakleeKepong
#ShakleeSungaiBuloh
#ShakleeJinjang
#ShakleeSurian
#ShakleeKotaDamansara
#ShakleeSriDamansara
#ShakleeKwasaDamansara
#ShakleeMidValley
#ShakleeDamansara
#ShakleePetalingJaya
#ShakleeBandarUtama
#SetOneUtama
#SetPhileoDamansara
#ShakleeMutiaraDamansara
#ShakleeTTDI
#ShakleeSubang
#ShakleeDesaParkCity
#ShakleeKwasaSentral
#ShakleeTheCurve
#ShakleeManjalara
#ShakleeSelayang
#ShakleeKampungKeramat
#HudaShakleeStory
#CikguSeo
#SetPantangShaklee
#SetJerawatShaklee
#SetKurusShaklee
#SetCantikShaklee
#SetDetoxShaklee

ESP MY FAVOURITE DRINK FOREVER !
.
Ramai yang tanya Huda kenapa ESP ni favourite drink Huda?
.
Dah kurus pon sebok nak kurus lagi ke?
.
Tidak dear, actually kan .. ESP ni bukan sahaja untuk kurus ! Dan sebenarnya kurus sahaja tak cukup kalau gaya hidup & pemakanan tak sihat.
.
Kalau korang nak tahu , ESP ni boleh mengelakkan korang craving benda yang bukan bukan contoh junk fopd setiap petang.
.
Yela, bila petang petang je rasa nak mengunyah & mengantuk je kan? So, daripada korang makan asam la , junk food, milo, nescafe dan sebagai nya. Lebih baik minum ESP.
.
Sebab ESP ni banyak gila fungsi dia !
✔ Perut kenyang lebih lama
✔ Tinggi protein dimana ia baik untuk menstabilkan berat badan & protein juga membantu mambakar kalori
✔ Minum ESP dengan konsisten boleh membantu mencantikkan kulit muka
.
Nak jadikan ESP sebagai favourite drink anda ? Meh whatsapp Huda, Huda pagi harga kasih sayang dekat korang 🤓
.
Huda | 0183253221
.
#ShakleeKepong
#ShakleeSungaiBuloh
#ShakleeJinjang
#ShakleeSurian
#ShakleeKotaDamansara
#ShakleeSriDamansara
#ShakleeKwasaDamansara
#ShakleeMidValley
#ShakleeDamansara
#ShakleePetalingJaya
#ShakleeBandarUtama
#SetOneUtama
#SetPhileoDamansara
#ShakleeMutiaraDamansara
#ShakleeTTDI
#ShakleeSubang
#ShakleeDesaParkCity
#ShakleeKwasaSentral
#ShakleeTheCurve
#ShakleeManjalara
#ShakleeSelayang
#ShakleeKampungKeramat
#HudaShakleeStory
#CikguSeo
#SetPantangShaklee
#SetJerawatShaklee
#SetKurusShaklee
#SetCantikShaklee
#SetDetoxShaklee

FALLING IN LOVE MY BREAKFAST !!
.
Kenapa ?
Mudah !
Cepat !
Texture yang halus 🤗

Tak sempat breakfast ? Don't worry
Boleh shake shake je sambil kejar bas 😆
As usual , i will never skip my breakfast 😆

Suka air yang berperisa ?
Let's do your own smoothie & fruit juice

So, kalau korang jenis yang busy sampai ter - skip breakfast & lunch , jangan tunggu sampai sakit perut ye😭

Nak kerja bermutu , wajib mulakan dengan makanan yang lebih sihat dan yang paling penting kaya dengan protein ❤

Meh order ESP express breakfast kegilaan ramai ni heheh

Much Love,
Huda | 0183253221
IG : @shaklee.sid.byhuda

#FounderOfDreamMillionaire
#HudaShakleeStory
#bisnesshaklee
#bisnesshakleeonline
#bisnesshakleebest
#bisnesshakleewithuda
#bisnesshakleeterbaik
#shakleeglacomplex
#shakleemalaysia
#CikguSeo
#shakleeeffect
#shakleepromo
#shakleeselangor
#shakleepetalingjaya
#shakleesgbuloh
#shakleekepong
#shakleeTTDI
#shakleedamansaradamai
#shakleejinjang
#ShakleePJ
#ShakleeDamansara
#ShakleeSungaiBuloh
#ShakleeSubang
#ShakleeMidValley
#ShakleeKotaDamansara
#ShakleeSelayang
#ShakleeGombak
#ShakleeBatuCave
#ShakleeWangsaMaju
#ShakleeDesaParkCity

Apa ?? krim herbal blend krim berhantu ???
.
Apa kelebihan Herbal Blend Multi-Purpose Cream ni?
.
Banyak sangat! Antaranya:
.
✔️Dirumus khas daripada herba semulajadi dan memberi kesan menenangkan
.
✔️Tanpa steroid
.
✔️Dijamin halalMendapat kelulusan KKM
.
✔️Telah diuji secara klinikal dan berkesan melembutkan kulit yang kasar, pecah tumit, pecah-pecah di bahagian pelipat seperti lutut, siku dan leher.
.
✔️Rasanya yang dingin dan bermentol tetapi tidak berminyak
.
berminat boleh whatsapp huda 0183253221
.
#bisnesshaklee
#bisnesshakleeonline
#bisnesshakleebest
#bisnesshakleewithuda
#bisnesshakleeterbaik
#shakleeglacomplex
#shakleemalaysia
#shakleemurah
#shakleeeffect
#shakleepromo
#shakleeselangor
#shakleepetalingjaya
#shakleesgbuloh
#shakleekepong
#shakleeTTDI
#shakleedamansaradamai
#shakleejinjang
#shakleebest
#ShakleePJ
#ShakleeDamansara
#ShakleeSungaiBuloh
#ShakleeSubang
#ShakleeMidValley
#ShakleeKL
#ShakleeKotaDamansara
#ShakleeSelayang
#ShakleeGombak
#ShakleeBatuCave
#ShakleeWangsaMaju
#ShakleeDesaParkCity

Apa ?? krim herbal blend krim berhantu ???
.
Apa kelebihan Herbal Blend Multi-Purpose Cream ni?
.
Banyak sangat! Antaranya:
.
✔️Dirumus khas daripada herba semulajadi dan memberi kesan menenangkan
.
✔️Tanpa steroid
.
✔️Dijamin halalMendapat kelulusan KKM
.
✔️Telah diuji secara klinikal dan berkesan melembutkan kulit yang kasar, pecah tumit, pecah-pecah di bahagian pelipat seperti lutut, siku dan leher.
.
✔️Rasanya yang dingin dan bermentol tetapi tidak berminyak
.
berminat boleh whatsapp huda 0183253221
.
#bisnesshaklee
#bisnesshakleeonline
#bisnesshakleebest
#bisnesshakleewithuda
#bisnesshakleeterbaik
#shakleeglacomplex
#shakleemalaysia
#shakleemurah
#shakleeeffect
#shakleepromo
#shakleeselangor
#shakleepetalingjaya
#shakleesgbuloh
#shakleekepong
#shakleeTTDI
#shakleedamansaradamai
#shakleejinjang
#shakleebest
#ShakleePJ
#ShakleeDamansara
#ShakleeSungaiBuloh
#ShakleeSubang
#ShakleeMidValley
#ShakleeKL
#ShakleeKotaDamansara
#ShakleeSelayang
#ShakleeGombak
#ShakleeBatuCave
#ShakleeWangsaMaju
#ShakleeDesaParkCity

HERBAL BLEND SESUAI UNTUK BABY
.
Sangat sesuai !
.
✔️Krim Herbal Blend Shaklee sudah berada di pasaran sejak 15 tahun dan ia terbukti selamat dan berkesan.
.
✔️Herbal blend adalah bebas paraben dan steroid, diperbuat daripada shea butter. Shaklee menggunakan African Shea Butter yang kaya dengan natural moisturizer.
.
✔️Shea butter selamat digunakan ke atas bayi kerana ia adalah bebas toksin dan cukup lembut untuk kulit bayi yang sensitif.
.
Berminat boleh whatsapp huda 0183253221
.
#bisnesshaklee
#bisnesshakleeonline
#bisnesshakleebest
#bisnesshakleewithuda
#bisnesshakleeterbaik
#shakleeglacomplex
#shakleemalaysia
#shakleemurah
#shakleeeffect
#shakleepromo
#shakleeselangor
#shakleepetalingjaya
#shakleesgbuloh
#shakleekepong
#shakleeTTDI
#shakleedamansaradamai
#shakleejinjang
#shakleebest
#ShakleePJ
#ShakleeDamansara
#ShakleeSungaiBuloh
#ShakleeSubang
#ShakleeMidValley
#ShakleeKL
#ShakleeKotaDamansara
#ShakleeSelayang
#ShakleeGombak
#ShakleeBatuCave
#ShakleeWangsaMaju
#ShakleeDesaParkCity

HANYA 1 TONG PELBAGAI BENEFIT ?

Okay , untuk mereka yang baru follow Huda mesti tertanya tanya apa benefit ESP ni ye?🤔 So, hari ni Huda nak share benefit ESP sangat banyak dari hujung rambut hinggalah hujung kaki ! Multifunction lah senang cerita ! hehe

Antara benefit ESP :
.
📍 Membantu ibu menyusu kerana bertindak sebagai MILK BOOSTER jika digabungkan dengan Alfalfa
📍 Membantu mencantikkan kulit jika kita consume dengan konsisten. Nak dapat #ShakleeEffect yang lagi best korang boleh gabungkan dengan Vitamin C
📍 Ia juga membantu menyediakan sarapan yang express ! So, sangat sesuai lah untuk mereka yang nak diet sihat & busy !
Oleh itu, takde istilah lagi untuk korang SKIP BREAKFAST , tak kesah lah wanita bekerja atau student. Yang paling best sesuai untuk seisi keluarga 😍
.
Hubungi Huda untuk tahu lebih lanjut ok?
www.wasap.my/60183253221

#ShakleeKepong
#ShakleeSungaiBuloh
#ShakleeJinjang
#ShakleeSurian
#ShakleeKotaDamansara
#ShakleeSriDamansara
#ShakleeKwasaDamansara
#ShakleeMidValley
#ShakleeDamansara
#ShakleePetalingJaya
#ShakleeBandarUtama
#SetOneUtama
#SetPhileoDamansara
#ShakleeMutiaraDamansara
#ShakleeTTDI
#ShakleeSubang
#ShakleeDesaParkCity
#ShakleeKwasaSentral
#ShakleeTheCurve
#ShakleeManjalara
#ShakleeSelayang
#ShakleeKampungKeramat
#HudaShakleeStory
#CikguSeo
#SetPantangShaklee
#SetJerawatShaklee
#SetKurusShaklee
#SetCantikShaklee
#SetDetoxShaklee

ESP SHAKLEE vs SOYA BIASA

Ramai yang tanya huda , apa beza soya shaklee dgn soya biasa ? Lain ke khasiat nye ? Isu soya ni dalama dan ramai juga pertikaikan kata soya ni tak elok

Okay, sebelum huda consume .. huda kaji sikit la , takdela main telan je . betul tak ? semua orang sebelum consume kaji dulu kan ?
.
💖ESP SHAKLEE💖
✔️kacang soya semula jadi (NON-GMO) uitt apa tu ? maknanya genetik kacang soya shaklee tidak diubah suai
✔️Rendah lemak dan bebas kolestrol sebab tu sesuai utk penyakit diaebetes consume. In Sya Allah kita boleh ikhtiar dulu ye.
✔️Membantu mengekalkan paras gula dlm badan
✔️Tiada perasa tiruan, pewarna, pemanis .. ni betul sebab rasa soya shaklee memang berbeza sgt dgn soya kotak. Yang tak try lagi wajib cuba !!!
.
💖SOYA BIASA💖
✔️Kacang soya yg dah diubah suai genetiknya
✔️Tinggi kolestrol
✔️Tidak membantu untuk mengawal paras gula dln badan
✔️Mempunyai bhn tiruan , pewarna dan pemanis
Sekarang semua soalan dah terjawab kan ? ke confuse lagi ? ekeke.. kalau pening pening lalat lagi, whatsapp je huda .. demi customer kesayangan huda akan explain lebih detail lg tentang ESP

Hubungi Huda untuk tahu lebih lanjut ok?
60183253221

#BusinessWoman
#ShakleeKepong
#ShakleeSungaiBuloh
#ShakleeJinjang
#ShakleeSurian
#ShakleeKotaDamansara
#ShakleeSriDamansara
#ShakleeKwasaDamansara
#ShakleeMidValley
#ShakleeDamansara
#ShakleePetalingJaya
#ShakleeBandarUtama
#SetOneUtama
#SetPhileoDamansara
#ShakleeMutiaraDamansara
#ShakleeTTDI
#ShakleeSubang
#ShakleeDesaParkCity
#ShakleeKwasaSentral
#ShakleeTheCurve
#ShakleeManjalara
#ShakleeSelayang
#ShakleeKampungKeramat
#HudaShakleeStory
#CikguSeo
#SetPantangShaklee
#SetJerawatShaklee
#SetKurusShaklee
#SetCantikShaklee
#SetDetoxShaklee

GOOD MORNING EVERYONE !

As usual breakfast ESP ni lah yang paling senang sebab boleh campur dengan pelbagai minuman kegemaran , jangan campur dengan air panas ye !

Sebab bila korang campur dengan air panas, kandungan nutrisi dalam ESP akan terhapus😨

Korang cepat lapar? Boleh mix dengan OAT
Korang suka buah? Boleh blend dengan buah
Korang nak manis ? Boleh mix dengan madu

Ye ! korang boleh mix dengan apa apa minuman kegemaran, tak kesah lah dengan susu , buah ke atau air suam.
.
Cara penyediaan dia sangat mudah !
Sebab mudah larut , so korang boleh shake shake je ! Sambil duduk dalam MRT pon boleh shake shake wei !

Takde alasan untuk elak breakfast ye !

Hubungi Huda untuk tahu lebih lanjut ok?
60183253221
.
#HudaShakleeStory
#ShakleeKepong
#ShakleeSungaiBuloh
#ShakleeJinjang
#ShakleeSurian
#ShakleeKotaDamansara
#ShakleeSriDamansara
#ShakleeKwasaDamansara
#ShakleeMidValley
#ShakleeDamansara
#ShakleePetalingJaya
#ShakleeBandarUtama
#SetOneUtama
#SetPhileoDamansara
#ShakleeMutiaraDamansara
#ShakleeTTDI
#ShakleeSubang
#ShakleeDesaParkCity
#ShakleeKwasaSentral
#ShakleeTheCurve
#ShakleeManjalara
#ShakleeSelayang
#ShakleeKampungKeramat
#HudaShakleeStory
#CikguSeo
#SetPantangShaklee
#SetJerawat

VITAMIN C SANGAT MURAH 💖
.
1 botol ada 180 biji ,
Tahan sehingga enam bulan ,
Harga RM XX je !

Ramai makan vitamin c shaklee ni untuk :
⚡ kulit cantik
⚡ kecutkan jerawat
⚡ kecilkan pori
⚡ anti blackhead / whitehead
⚡ kuatkan imun badan
⚡ boost collagen
⚡ pudarkan parut baru
⚡ cantikkan kuku / rambut
⚡ kulit cantik semasa hamil
⚡ kuatkan imun semasa hamil

Anda nak order ?

whatsapp je huda
.
📲 60183253221
.
#HudaShakleeStory
#ShakleeKepong
#ShakleeSungaiBuloh
#ShakleeJinjang
#ShakleeSurian
#ShakleeKotaDamansara
#ShakleeSriDamansara
#ShakleeKwasaDamansara
#ShakleeMidValley
#ShakleeDamansara
#ShakleePetalingJaya
#ShakleeBandarUtama
#SetOneUtama
#SetPhileoDamansara
#ShakleeMutiaraDamansara
#ShakleeTTDI
#ShakleeSubang
#ShakleeDesaParkCity
#ShakleeKwasaSentral
#ShakleeTheCurve
#ShakleeManjalara
#ShakleeSelayang
#ShakleeKampungKeramat
#HudaShakleeStory
#CikguSeo
#SetPantangShaklee
#SetJerawat

Assalamualaikum & Morning Monday 💝
.
Ada yg tengah mencari shaklee ke tu ? Meh whatsapp huda ye
.
Huda bagi exclusive consultation with LIMITED SPECIAL FREE GIFT dekat korang .

Kalau beli je tapi tak dapat consultation tak best jugak kan ? Tak tahu pula apa yg sesuai untuk kita ambil, so jangan main beli je kat mana mana tau !

So kalau korang nak lebih yakin & nak tahu lebih detail tentang product , boleh terus whatsapp Huda Mohd II
.
Huda | 0183253221 💗
.
#ShakleeKepong
#ShakleeSungaiBuloh
#ShakleeJinjang
#ShakleeSurian
#ShakleeKotaDamansara
#ShakleeSriDamansara
#ShakleeKwasaDamansara
#ShakleeMidValley
#ShakleeDamansara
#ShakleePetalingJaya
#ShakleeBandarUtama
#SetOneUtama
#SetPhileoDamansara
#ShakleeMutiaraDamansara
#ShakleeTTDI
#ShakleeSubang
#ShakleeDesaParkCity
#ShakleeKwasaSentral
#ShakleeTheCurve
#ShakleeManjalara
#ShakleeSelayang
#ShakleeKampungKeramat
#HudaShakleeStory
#CikguSeo
#SetPantangShaklee
#SetJerawatShaklee
#SetKurusShaklee
#SetCantikShaklee
#SetDetoxShaklee

YOUR FUTURE LEADER !

Let me introduce my Shaklee Business.
Dream Millionaire ialah my own Shaklee Business group. Which Huda ialah FOUNDER to DREAM MILLIONAIRE 🤗

Kenapa Huda namakan DREAM ? sebab dari angan angan & mimpi tu lah akan jadi kenyataan. TRUST ME !

Tu semua adalah LAW OF ATTRACTION. Sampai ada seorang hamba Allah ni selalu kata Huda kuat berangan 😆😆 Selalunya korang akan risau takut nak join Business sebab ZERO knowledge on business kan ? ✔Ada yang tak tahu marketing.
✔Ada yang takut / malu nak bercakap & approach customer.
✔Ada yang tak reti buat caption.
✔ Ada yang tak tahu buat video.
✔Ada yang tak tahu tangkap gambar product.
✔Ada yang tak tahu nak cari sales.

Jangan risau, itulah tugas Huda untuk bantu korang semua sama sama capai impian korang !💪 Huda open 5 orang sahaja untuk NEW INTAKE ni . Siapa cepat dia dapat !

Click link ni for fast response 👇
Huda | 0183253221
IG : @shaklee.sid.byhuda
.
#FounderOfDreamMillionaire
#HudaShakleeStory
#bisnesshaklee
#bisnesshakleeonline
#bisnesshakleebest
#bisnesshakleewithuda
#bisnesshakleeterbaik
#shakleeglacomplex
#HudaShakleeStory
#cikguseo
#shakleeselangor
#shakleepetalingjaya
#shakleesgbuloh
#shakleekepong
#shakleeTTDI
#shakleedamansaradamai
#shakleejinjang
#shakleebest
#ShakleePJ
#ShakleeDamansara
#ShakleeSungaiBuloh
#ShakleeSubang
#ShakleeMidValley
#ShakleeKL
#ShakleeKotaDamansara
#ShakleeSelayang
#ShakleeGombak
#ShakleeWangsaMaju
#ShakleeDesaParkCity

Most Popular Instagram Hashtags