[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shakleecodpuchong

883 posts

TOP POSTS

Kalau tercari-cari suppliment untuk kecantikan,akak Zakiah memang recommended 2 ni, esp Dan vitamin c Shaklee. .
.
Kalau nak tau APA keistimewaan esp dengan vitamin c ni boleh tengok bawah yer, yang nak boleh cecepat wassap Zakiah 019-5900411 tau.
.
.
Usah diragui lagi dengan shaklee yang natural, selamat, tanpa bahan kimia dan boleh guna lamaaaa sangat sangat tau.
.
Set basic esp Dan vitamin c👍😍
.
VITAMIN C
.
🍊Membantu mencerahkan kulit
🍊Perlindungan daripada sinar UV
🍊Mengurangkan kesan sunburn
🍊Mengurangkan parut & masalah jerawat
🍊Membantu prevent masalah jerawat degil .
🍊Menjadikan tona kulit lebih sekata
🍊Menggantikan tisu yang rosak & menyembukan luka
🍊Mencerahkan kulit secara semulajadi (Bukan muka sahaja tau)
🍊Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung & eczema
🍊Mengatasi masalah jerawat pasir & nasi
🍊Mengurangkan kedutan & tanda penuaan
🍊Kulit lebih glowing & radiant.
.
ESP.
.
💋kulit menjadi lebih anjal dan gebu
💋membantu menurunkan berat badan
💋 memberi rasa kenyang dalam jangka masa yg pnjg
💋 memudarkan parut, jerawat dan jeragat
💋mempercepatkan penyembuhan luka
💋membaiki masalah pigmentasi dan kedutan
💋 merangsang pembentukan otot dan kulit
💋mencegah migrain
💋 mencegah insomnia dan tekanan
💋membaiki masalah rambut beruban dan keguguran
.
Nak lagi super boleh tambah collagen Shaklee
.
zakiah 0195900411.
zakiah 0195900411.
zakiah 0195900411.
.
consultation PERCUMA.
WASSAP SEGERA
FREE GIFT menanti anda.
.
Your Shaklee Beauty Consultant
Zakiah | 0195900411
.
#shakleereadystock
#shakleepuchong
#shakleecodpuchong
#pengedarshakleepuchong
#pengedarshakleesrikembangan
#pengedarshakleecyberjaya
#setkecantikan #setcantik
#esp #readystockshaklee #espshaklee #espshakleemurah #espmurah #shakleemurah #shakleepromo #esppromo #promoesp #setcantik #setkecantikan #jerawat #hapusjerawat #vitaminmurah #setcantikshaklee
#setkecantikanshaklee #shakleesabah #shakleeshahalam #shakleeterengganu #shakleesingapura #shakleekualaterengganu #shakleeputraperdana #shakleepuchongutama

Excited sesangat nak cite pasak produk yg yg paling terbaik dalam banyak-banyak produk SHAKLEE. Most premium item. Manfaatnya..fuhhh..Unbelievable.
-
-
VIVIX SHAKLEE mempunyai kandungan Resveratrol yang sangat tinggi. Resveratrol ini bertindak sebagai anti-oksidan yang kuat berbanding anti-oksidan yang lain. Ini bermaksud, tinggi anti-oksidan maka semakin berkuranglah "Oxidative Damage" yang penyebab kepada punca sel-sel dalam tubuh badan menjadi rosak. -
-
Apa jadi kalau terlalu banyak sel teroksida?
Akibatnya Kanser, serangan jantung, wajah tua dari usia, diabetes dan banyak lagi penyakit kronik.
-
Kalau ullos perasan kan. Dulu kencing manis, heart attack tu penyakit orang tua-tua. Kanser tu penyakit rare. Tapi sekarang..macam dah terrrlalu biasa didengar. Terjadi pula pada insan-insan dalam family kita. Orang dekat-dekat kita. -
-
Biasa, bila dah tahu sakit. Mula la cari penawar. Mahal pun tak apa. Sanggup bayar. -
Namun, masa makin suntuk. Makin tipis nak pulih. Tak habis di situ. Lepas mak, menurun pula pada si anak. Ohhh sungguh sedih kan 😭.
-
Satu lagi..masalah masa kini. KEMANDULAN atau TIDAK SUBUR. Lama dah kawin. Belum berzuriat. Stresss je bila sedara mara tanya. Faham sangat la perasaan ullos.
-
Nak bagitahu ya, dalam VIVIX SHAKLEE sangat kaya RESVERATROL di perhebat dengan Polyphenol. Lebih la power 😱.
-
Fungsi Resveratrol itu tadi juga adalah melindungi telur yang belum atau hampir atau sudah matang daripada oxidate damage. Apabila telur yang 'dilindungi' ini selamat daripada menjadi rosak, ianya mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk HIDUP, MEMBESAR dan DISENYAWAKAN.
-

VIVIX SHAKLEE mempunyai salah satu mekanisma untuk memperbaiki sel-sel yang rosak atau abnormal.Kalau gitu jom cuba sementara tengah hot promosi nie...InshAllah, atas izinNya.
-
Your Trusted SID
Zakiah 0195900411
-
#shaklee #shakleepuchong #shakleereadystockpuchong #codshakleepuchong #shakleecodpuchong #vivix #vivixshaklee

Kesan collagen ibarat roket. Cepat je bertindak dalam badan tau💗
.
Collagen
========
💖Mengembalikan keanjalan kulit
💖Meningkatan kelembapan kulit
💖Mengelakkan kulit kering
💖Mencerah dan mengurangkan pigmentasi dan jeragat di wajah
💖Menegangkan payudara dan punggung
💖Anti-penuaan
💖Mengurangkan kedutan
💖Mengecilkan lubang pori-pori di wajah
💖Mengurangkan 'eye bag'
💖Meningkatan kecergasan tubuh badan
.
CIRI-CIRI SCP
===========
.
*  Ekstrak Kulit kerangan laut - Mengandungi glukosamine, sebagai pelincir bagi sendi, menghidrat mata dan melegakan ketidakselesaan mata.
*  Lactobacillus Acidophilus - Meningkatkan penyerapan kolagen.
*  Ekstrak Biji Camellia Japonica - mengandungi asid oleik dan isoflavon juga membekalkan nutrisi dan penghidratan.
*  Ekstrak Pfaffia - merawat rambut gugur, ketidakseimbangan hormon dan meningkatkan tenaga batin dan meningkatkan tenaga dan prestasi. *  Vitamin C - menggalakkan pengeluaran kolagen dan menentang radikal bebas yang merosakkan kulit.
*  Vitamin B2, B6 - membekalkan tenaga yang penting dalam proses pengeluaran kolagen dalam sel tubuh
*  Sisik ikan merah yang tahan lasak dan ikan merah yang hidup di dalam laut dalam
.
KELEBIHAN SCP
=============
.
*  Mengandungi molekul yang sangat halus ( 1000 dalton) untuk penyerapan yang efektif dan effisyen
*  Dibuat dari sisik ikan merah yang tahan lasak dan kuat penyerapan
*  Tiada bahan kimia atau sintetik dan sangat selamat
*  Di uji dengan pelbagai kajian oleh saintis-saintis hebat
*  Mudah larut dalam apa sahaja minuman, boleh di bawa ke mana sahaja
*  Kajian membuktikan pengambilan SCP selama 8 minggu mampu mengembalikan keanjalan kulit dengan lebih baik
.
zakiah 0195900411
consultation PERCUMA.
WASSAP SEGERA
.
Your Shaklee Beauty Consultant
Zakiah | 0195900411
.
#shakleereadystock
#shakleepuchong #shakleeserikembangan
#shakleecodpuchong
#shakleecyberjaya
#shakleeputraperdana #pengedarshakleepuchong
#pengedarshakleesrikembangan
#pengedarshakleecyberjaya
#setkecantikan #setcantik #readystockshaklee #shakleemurah #shakleepromo #setcantik #setkecantikan #jerawat #hapusjerawat #vitaminmurah #setcantikshaklee
#collagenshaklee #collagen #collagenmurah #collagenshakleereadystock

RAMAInye cari ESP ni
Ha ni antara sebabnya 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
Banyaknya kebaikan ESP shaklee ni haa.
Now student pun pakat minum ESP untuk bantu badan bertenaga seharian.
.
🍶NAK KULIT CANTIK - ESP membantu untuk dapatkan kulit yang CANTIK + ANJAL + GEBU dan LEBIH CERAH.
.
🍶 NAK HILANGKAN PARUT- ESP membantu menghilangkan masalah PARUT JERAWAT termasuk lah PARUT BERLUBANG.
.
🍶 NAK KURUS - ESP mampu MENGAWAL SELERA MAKAN.
.
🍶 NAK PUASA - ESP mampu memberi RASA KENYANG YANG LAMA dan MEMBEKALKAN TENAGA SEPANJANG HARI.
.
🍶 NAK STABILKAN HORMON - ESP mengandungi kacang soya NON- GMO yang sangat kaya dengan ISOFLAVON yang boleh membantu MEMULIHKAN HORMON WANITA.
.
🍶 UNTUK PREGNANT WOMAN - ESP bantu KUATKAN RAHIM dan PEMBENTUKAN OTOT BABY.Protein sangat bagus untuk tumbesaran.
.
🍶 UNTUK TAMBAH SUSU- ESP membantu memperbanyak AIR SUSU dan susu yang dihasilkan juga BERKHASIAT.
.
🍶 UNTUK WANITA LEPAS BERSALIN- ESP dapat menghilangkan STRECH MARK dengan pengambilan secara KONSISTEN dan BERTERUSAN.
.
🍶 NAK BERMASKER- ESP boleh dijadikan sebagai MASKER MUKA .
. .
ESP.
.
💋kulit menjadi lebih anjal dan gebu
💋membantu menurunkan berat badan
💋 memberi rasa kenyang dalam jangka masa yg pnjg
💋 memudarkan parut, jerawat dan jeragat
💋mempercepatkan penyembuhan luka
💋membaiki masalah pigmentasi dan kedutan
💋 merangsang pembentukan otot dan kulit
💋mencegah migrain
💋 mencegah insomnia dan tekanan
💋membaiki masalah rambut beruban dan keguguran
.
Nak lagi super boleh tambah collagen Shaklee
.
zakiah 0195900411.
zakiah 0195900411.
zakiah 0195900411.
.
consultation PERCUMA.
WASSAP SEGERA
FREE GIFT menanti anda.
.
Your Shaklee Beauty Consultant
Zakiah | 0195900411
.
#shakleereadystock
#shakleepuchong
#shakleecodpuchong
#pengedarshakleepuchong
#pengedarshakleesrikembangan
#pengedarshakleecyberjaya
#setkecantikan #setcantik
#esp #readystockshaklee #espshaklee #espshakleemurah #espmurah #shakleemurah #shakleepromo #esppromo #promoesp #setcantik #setkecantikan #jerawat #hapusjerawat #vitaminmurah #setcantikshaklee
#setkecantikanshaklee #shakleesabah #shakleeshahalam #shakleeterengganu #shakleesingapura #shakleekualaterengganu #shakleeputraperdana #shakleepuchongutama

Set cantik terlajak laris!
Macam pisang goreng.
Semua pakat nak cantik cantik belaka.
Ye ler jerawat jeragat parut hilang dah.
.
.
Berseri seri muka.
Jadi lebih cerah, gebu dan flawless gituw.
Cantik dan sihat.
Kulit jadi halus mulus tau.
.
.
Vitamin E , Vitamin C dan ESP jer yang WAJIB TRY DULU!
.
Anda dilanda masalah ini?
✔️ jeragat?
✔️ parut?
✔️ kulit kusam?
✔️ jerawat?
.
Jangan tunggu lagi .. Dapatkan segera set cantik shaklee anda.
WAJIB cuba set CANTIK shaklee ni.
.
.
Your Shaklee Beauty Consultant
Zakiah | 0195900411
.
Klikje www.wasap.my/60195900411
.
#shakleereadystock
#shakleepuchong
#shakleecodpuchong
#setkecantikanshaklee

Set cantik terlajak laris!
Macam pisang goreng.
Semua pakat nak cantik cantik belaka.
Ye ler jerawat jeragat parut hilang dah.
.
.
Berseri seri muka.
Jadi lebih cerah, gebu dan flawless gituw.
Cantik dan sihat.
Kulit jadi halus mulus tau.
.
.
Vitamin E , Vitamin C dan ESP jer yang WAJIB TRY DULU!
.
Anda dilanda masalah ini?
✔️ jeragat?
✔️ parut?
✔️ kulit kusam?
✔️ jerawat?
.
Jangan tunggu lagi .. Dapatkan segera set cantik shaklee anda.
WAJIB cuba set CANTIK shaklee ni.
.
.
Your Shaklee Beauty Consultant
Zakiah | 0195900411
.
Klikje www.wasap.my/60195900411
.
#shakleereadystock
#shakleepuchong
#shakleecodpuchong
#setkecantikanshaklee

SET CANTIK:
Set cantik terlajak laris!
Macam pisang goreng.
Semua pakat nak cantik cantik belaka.
Ye ler jerawat jeragat parut hilang dah.
.
.
Berseri seri muka.
Jadi lebih cerah, gebu dan flawless gituw.
Cantik dan sihat.
Kulit jadi halus mulus tau.
.
.
Vitamin E , Vitamin C dan ESP jer yang WAJIB TRY DULU!
.
Anda dilanda masalah ini?
✔️ jeragat?
✔️ parut?
✔️ kulit kusam?
✔️ jerawat?
.
Jangan tunggu lagi .. Dapatkan segera set cantik shaklee anda.
WAJIB cuba set CANTIK shaklee ni.
.
.
Your Shaklee Beauty Consultant
Zakiah | 0195900411
.
Klikje www.wasap.my/60195900411
.
#shakleereadystock
#shakleepuchong
#shakleecodpuchong
#setkecantikanshaklee

Set cantik terlajak laris!
Macam pisang goreng.
Semua pakat nak cantik cantik belaka.
Ye ler jerawat jeragat parut hilang dah.
.
.
Berseri seri muka.
Jadi lebih cerah, gebu dan flawless gituw.
Cantik dan sihat.
Kulit jadi halus mulus tau.
.
.
Vitamin E , Vitamin C dan ESP jer yang WAJIB TRY DULU!
.
Anda dilanda masalah ini?
✔️ jeragat?
✔️ parut?
✔️ kulit kusam?
✔️ jerawat?
.
Jangan tunggu lagi .. Dapatkan segera set cantik shaklee anda.
WAJIB cuba set CANTIK shaklee ni.
.
.
Your Shaklee Beauty Consultant
Zakiah | 0195900411
.
Klikje www.wasap.my/60195900411
.
#shakleereadystock
#shakleepuchong
#shakleecodpuchong
#setkecantikanshaklee

Kesan collagen ibarat roket. Cepat je bertindak dalam badan tau💗
.
Collagen
========
💖Mengembalikan keanjalan kulit
💖Meningkatan kelembapan kulit
💖Mengelakkan kulit kering
💖Mencerah dan mengurangkan pigmentasi dan jeragat di wajah
💖Menegangkan payudara dan punggung
💖Anti-penuaan
💖Mengurangkan kedutan
💖Mengecilkan lubang pori-pori di wajah
💖Mengurangkan 'eye bag'
💖Meningkatan kecergasan tubuh badan
.
CIRI-CIRI SCP
===========
.
*  Ekstrak Kulit kerangan laut - Mengandungi glukosamine, sebagai pelincir bagi sendi, menghidrat mata dan melegakan ketidakselesaan mata.
*  Lactobacillus Acidophilus - Meningkatkan penyerapan kolagen.
*  Ekstrak Biji Camellia Japonica - mengandungi asid oleik dan isoflavon juga membekalkan nutrisi dan penghidratan.
*  Ekstrak Pfaffia - merawat rambut gugur, ketidakseimbangan hormon dan meningkatkan tenaga batin dan meningkatkan tenaga dan prestasi. *  Vitamin C - menggalakkan pengeluaran kolagen dan menentang radikal bebas yang merosakkan kulit.
*  Vitamin B2, B6 - membekalkan tenaga yang penting dalam proses pengeluaran kolagen dalam sel tubuh
*  Sisik ikan merah yang tahan lasak dan ikan merah yang hidup di dalam laut dalam
.
KELEBIHAN SCP
=============
.
*  Mengandungi molekul yang sangat halus ( 1000 dalton) untuk penyerapan yang efektif dan effisyen
*  Dibuat dari sisik ikan merah yang tahan lasak dan kuat penyerapan
*  Tiada bahan kimia atau sintetik dan sangat selamat
*  Di uji dengan pelbagai kajian oleh saintis-saintis hebat
*  Mudah larut dalam apa sahaja minuman, boleh di bawa ke mana sahaja
*  Kajian membuktikan pengambilan SCP selama 8 minggu mampu mengembalikan keanjalan kulit dengan lebih baik
.
zakiah 0195900411
consultation PERCUMA.
WASSAP SEGERA
.
Your Shaklee Beauty Consultant
Zakiah | 0195900411
.
#shakleereadystock
#shakleepuchong #shakleeserikembangan
#shakleecodpuchong
#shakleecyberjaya
#shakleeputraperdana #pengedarshakleepuchong
#pengedarshakleesrikembangan
#pengedarshakleecyberjaya
#setkecantikan #setcantik #readystockshaklee #shakleemurah #shakleepromo #setcantik #setkecantikan #jerawat #hapusjerawat #vitaminmurah #setcantikshaklee
#collagenshaklee #collagen #collagenmurah #collagenshakleereadystock

MOST RECENT

Kalau tercari-cari suppliment untuk kecantikan,akak Zakiah memang recommended 2 ni, esp Dan vitamin c Shaklee. .
.
Kalau nak tau APA keistimewaan esp dengan vitamin c ni boleh tengok bawah yer, yang nak boleh cecepat wassap Zakiah 019-5900411 tau.
.
.
Usah diragui lagi dengan shaklee yang natural, selamat, tanpa bahan kimia dan boleh guna lamaaaa sangat sangat tau.
.
Set basic esp Dan vitamin c👍😍
.
VITAMIN C
.
🍊Membantu mencerahkan kulit
🍊Perlindungan daripada sinar UV
🍊Mengurangkan kesan sunburn
🍊Mengurangkan parut & masalah jerawat
🍊Membantu prevent masalah jerawat degil .
🍊Menjadikan tona kulit lebih sekata
🍊Menggantikan tisu yang rosak & menyembukan luka
🍊Mencerahkan kulit secara semulajadi (Bukan muka sahaja tau)
🍊Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung & eczema
🍊Mengatasi masalah jerawat pasir & nasi
🍊Mengurangkan kedutan & tanda penuaan
🍊Kulit lebih glowing & radiant.
.
ESP.
.
💋kulit menjadi lebih anjal dan gebu
💋membantu menurunkan berat badan
💋 memberi rasa kenyang dalam jangka masa yg pnjg
💋 memudarkan parut, jerawat dan jeragat
💋mempercepatkan penyembuhan luka
💋membaiki masalah pigmentasi dan kedutan
💋 merangsang pembentukan otot dan kulit
💋mencegah migrain
💋 mencegah insomnia dan tekanan
💋membaiki masalah rambut beruban dan keguguran
.
Nak lagi super boleh tambah collagen Shaklee
.
zakiah 0195900411.
zakiah 0195900411.
zakiah 0195900411.
.
consultation PERCUMA.
WASSAP SEGERA
FREE GIFT menanti anda.
.
Your Shaklee Beauty Consultant
Zakiah | 0195900411
.
#shakleereadystock
#shakleepuchong
#shakleecodpuchong
#pengedarshakleepuchong
#pengedarshakleesrikembangan
#pengedarshakleecyberjaya
#setkecantikan #setcantik
#esp #readystockshaklee #espshaklee #espshakleemurah #espmurah #shakleemurah #shakleepromo #esppromo #promoesp #setcantik #setkecantikan #jerawat #hapusjerawat #vitaminmurah #setcantikshaklee
#setkecantikanshaklee #shakleesabah #shakleeshahalam #shakleeterengganu #shakleesingapura #shakleekualaterengganu #shakleeputraperdana #shakleepuchongutama

😍😍 Kalau nak tau APA keistimewaan esp ni boleh tengok bawah yer, yang nak boleh cecepat wassap Zakiah 019-5900411 tau.
.
ESP.
.
💋kulit menjadi lebih anjal dan gebu
💋membantu menurunkan berat badan
💋 memberi rasa kenyang dalam jangka masa yg pnjg
💋 memudarkan parut, jerawat dan jeragat
💋mempercepatkan penyembuhan luka
💋membaiki masalah pigmentasi dan kedutan
💋 merangsang pembentukan otot dan kulit
💋mencegah migrain
💋 mencegah insomnia dan tekanan
💋membaiki masalah rambut beruban dan keguguran
.
VITAMIN C
.
🍊Membantu mencerahkan kulit
🍊Perlindungan daripada sinar UV
🍊Mengurangkan kesan sunburn
🍊Mengurangkan parut & masalah jerawat
🍊Membantu prevent masalah jerawat degil .
🍊Menjadikan tona kulit lebih sekata
🍊Menggantikan tisu yang rosak & menyembukan luka
🍊Mencerahkan kulit secara semulajadi (Bukan muka sahaja tau)
🍊Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung & eczema
🍊Mengatasi masalah jerawat pasir & nasi
🍊Mengurangkan kedutan & tanda penuaan
🍊Kulit lebih glowing & radiant.
.

Nak lagi super boleh tambah collagen Shaklee
.
zakiah 0195900411.
zakiah 0195900411.
zakiah 0195900411.
.
consultation PERCUMA.
WASSAP SEGERA
.
Your Shaklee Beauty Consultant
Zakiah | 0195900411
.
Boleh ke profile @shakleebyzakiah ada link wassap tau😘
.
#shakleereadystock
#shakleepuchong
#shakleecodpuchong
#pengedarshakleepuchong
#pengedarshakleesrikembangan
#pengedarshakleecyberjaya
#setkecantikan
#setcantik
#esp
#readystockshaklee
#espshaklee #setcantik #setkecantikan #jerawat #hapusjerawat #vitaminmurah #like4like
#setcantikshaklee #cerah #gebu #shakleekinrara #shakleebandarkinrara #shakleeselangor
#setkecantikanshaklee #shakleesabah #shakleeshahalam #shakleesingapura #shakleekualaterengganu #shakleeputraperdana #shakleepuchongutama

Kesan collagen ibarat roket. Cepat je bertindak dalam badan tau💗
.
Collagen
========
💖Mengembalikan keanjalan kulit
💖Meningkatan kelembapan kulit
💖Mengelakkan kulit kering
💖Mencerah dan mengurangkan pigmentasi dan jeragat di wajah
💖Menegangkan payudara dan punggung
💖Anti-penuaan
💖Mengurangkan kedutan
💖Mengecilkan lubang pori-pori di wajah
💖Mengurangkan 'eye bag'
💖Meningkatan kecergasan tubuh badan
.
CIRI-CIRI SCP
===========
.
*  Ekstrak Kulit kerangan laut - Mengandungi glukosamine, sebagai pelincir bagi sendi, menghidrat mata dan melegakan ketidakselesaan mata.
*  Lactobacillus Acidophilus - Meningkatkan penyerapan kolagen.
*  Ekstrak Biji Camellia Japonica - mengandungi asid oleik dan isoflavon juga membekalkan nutrisi dan penghidratan.
*  Ekstrak Pfaffia - merawat rambut gugur, ketidakseimbangan hormon dan meningkatkan tenaga batin dan meningkatkan tenaga dan prestasi. *  Vitamin C - menggalakkan pengeluaran kolagen dan menentang radikal bebas yang merosakkan kulit.
*  Vitamin B2, B6 - membekalkan tenaga yang penting dalam proses pengeluaran kolagen dalam sel tubuh
*  Sisik ikan merah yang tahan lasak dan ikan merah yang hidup di dalam laut dalam
.
KELEBIHAN SCP
=============
.
*  Mengandungi molekul yang sangat halus ( 1000 dalton) untuk penyerapan yang efektif dan effisyen
*  Dibuat dari sisik ikan merah yang tahan lasak dan kuat penyerapan
*  Tiada bahan kimia atau sintetik dan sangat selamat
*  Di uji dengan pelbagai kajian oleh saintis-saintis hebat
*  Mudah larut dalam apa sahaja minuman, boleh di bawa ke mana sahaja
*  Kajian membuktikan pengambilan SCP selama 8 minggu mampu mengembalikan keanjalan kulit dengan lebih baik
.
zakiah 0195900411
consultation PERCUMA.
WASSAP SEGERA
.
Your Shaklee Beauty Consultant
Zakiah | 0195900411
.
#shakleereadystock
#shakleepuchong #shakleeserikembangan
#shakleecodpuchong
#shakleecyberjaya
#shakleeputraperdana #pengedarshakleepuchong
#pengedarshakleesrikembangan
#pengedarshakleecyberjaya
#setkecantikan #setcantik #readystockshaklee #shakleemurah #shakleepromo #setcantik #setkecantikan #jerawat #hapusjerawat #vitaminmurah #setcantikshaklee
#collagenshaklee #collagen #collagenmurah #collagenshakleereadystock

Kesan collagen ibarat roket. Cepat je bertindak dalam badan tau💗
.
Collagen
========
💖Mengembalikan keanjalan kulit
💖Meningkatan kelembapan kulit
💖Mengelakkan kulit kering
💖Mencerah dan mengurangkan pigmentasi dan jeragat di wajah
💖Menegangkan payudara dan punggung
💖Anti-penuaan
💖Mengurangkan kedutan
💖Mengecilkan lubang pori-pori di wajah
💖Mengurangkan 'eye bag'
💖Meningkatan kecergasan tubuh badan
.
CIRI-CIRI SCP
===========
.
*  Ekstrak Kulit kerangan laut - Mengandungi glukosamine, sebagai pelincir bagi sendi, menghidrat mata dan melegakan ketidakselesaan mata.
*  Lactobacillus Acidophilus - Meningkatkan penyerapan kolagen.
*  Ekstrak Biji Camellia Japonica - mengandungi asid oleik dan isoflavon juga membekalkan nutrisi dan penghidratan.
*  Ekstrak Pfaffia - merawat rambut gugur, ketidakseimbangan hormon dan meningkatkan tenaga batin dan meningkatkan tenaga dan prestasi. *  Vitamin C - menggalakkan pengeluaran kolagen dan menentang radikal bebas yang merosakkan kulit.
*  Vitamin B2, B6 - membekalkan tenaga yang penting dalam proses pengeluaran kolagen dalam sel tubuh
*  Sisik ikan merah yang tahan lasak dan ikan merah yang hidup di dalam laut dalam
.
KELEBIHAN SCP
=============
.
*  Mengandungi molekul yang sangat halus ( 1000 dalton) untuk penyerapan yang efektif dan effisyen
*  Dibuat dari sisik ikan merah yang tahan lasak dan kuat penyerapan
*  Tiada bahan kimia atau sintetik dan sangat selamat
*  Di uji dengan pelbagai kajian oleh saintis-saintis hebat
*  Mudah larut dalam apa sahaja minuman, boleh di bawa ke mana sahaja
*  Kajian membuktikan pengambilan SCP selama 8 minggu mampu mengembalikan keanjalan kulit dengan lebih baik
.
zakiah 0195900411
consultation PERCUMA.
WASSAP SEGERA
.
Your Shaklee Beauty Consultant
Zakiah | 0195900411
.
#shakleereadystock
#shakleepuchong #shakleeserikembangan
#shakleecodpuchong
#shakleecyberjaya
#shakleeputraperdana #pengedarshakleepuchong
#pengedarshakleesrikembangan
#pengedarshakleecyberjaya
#setkecantikan #setcantik #readystockshaklee #shakleemurah #shakleepromo #setcantik #setkecantikan #jerawat #hapusjerawat #vitaminmurah #setcantikshaklee
#collagenshaklee #collagen #collagenmurah #collagenshakleereadystock

"Muka sunburns lah hmmm jerawat plus parut jerawat lama pun still ada lagi aduhh😣😣"
.
Ha siapa yang pernah ada situasi mcm ni skrang hehe hands up🙋 so now jangan risau Jom kita settle kan semua tu dengan product yang dijamin 100% natural for sure💁
.
Ok customers tanya what suppelements shaklee yang sesuai for that situation, well i would like to suggest ESP,VITAMINC AND VITAMINE .
ESP ?
VITAMINC ?
VITAMINE ?
.
ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP) : 💞 Sangat penting untuk membentuk kolagen pada kulit
💞 Berperanan mempercepatkan proses pemulihan pada kulit dan mencerahkan kulit
💞 Melindungi sel sel dari kerosakan, mengecilkan pori pori muka
💞 Bertindak sebagai anti - oksida, menggantikan sel sel kulit yang baru
💞 Menghilangkan parut jerawat or parut parut lain
💞 Menghilangkan jerawat
💞 Sangat mengenyangkan dah boleh kurus for sure😁
.
VITAMIN E🌰
🌰Amat terkenal sbagai penghapus parut jerawat atau parut parut lain
🌰Melambatkan penuaan: Antioksidan yang tinggi dalam Vitamin E mampu melambatkan penuaan.
🌰 Membantu mengurangkan kesan regangan atau stretchmark akibat kehamilan dan kegemukan lalu.
🌰 Pencegahan penyakit katarak
🌰 Mencegah penyakit jantung
🌰 Melindungi struktur membran daripada rosak
🌰 Mengekalkan struktur paru-paru, hati dan membran sel darah merah
🌰 Membantu melancarkan peredaran darah
.
VITAMINC 🌟
🌟Mengurangkan sunburn dan mengegmbalikan warna asal
🌟bertindak sebagai antioksidan
🌟menghasilkan sintesis kologen
🌟mengahalang kotoran luaran sperti pencemaran atau toksin
🌟menghalangkan jerawat timbul
🌟menghilangkan blackhead
🌟Melindungi jangkitan selsema ,bermakan ia meningkatkan imunisasi badan
.
.
#shakleecodavailable #shakleecodshahalam #shakleeshahalam #shakleepetalingjaya #shakleecodpetalingjaya #shakleebangi #shakleecodbangi #shakleetamanmelawati #shakleepuchong #shakleecodpuchong #shakleeserdang #shakleecodserdang #shakleenilai #shakleecodnilai #shakleesentul #shakleecodsentul #shakleettd

Antara produk shaklee yang mempunyai banyak kelebihan : ✔ESP ✔VITAMIN C .
.
KELEBIHAN ESP
❤Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit
❤Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan
❤Memberi ton warna kulit yang sekata
❤Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
❤Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam
❤Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
❤Menguatkan sistem imun tubuh
❤Mencegah osteoporosis
❤Membantu pembentukan sel-sel baru
❤Membantu menyembuhkan gastrik
❤Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan
KELEBIHAN VITAMIN C
❤Menghilangkan jerawat dan pudarkan parut jerawat
❤Mengawal minyak di muka
❤Kulit lebih cerah dan tona lebih sekata
❤Membantu meningkatkan sistem imun badan
❤Membantu masalah gusi berdarah, lebam di kulit, kulit kering, ruam dan kasar
❤Antioksidan yang berkuasa memerangi kanser
❤Membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah
❤Membentuk kolagen secara semulajadi
❤Kurangkan toksin dalam darah
❤Kurangkan/kekalkan berat badan
❤Kesihatan rambut : lebatkan rambut, merawat ketidaksuburan rambut, tingkatkan pertumbuhan rambut, kurangkan keguguran rambut, mencegah uban, kurangkan kelemumur
❤Cegah asthma
❤Menyembuhkan luka
Health and beauty consultant
Baini
0195073774

#shakleelovers
#shakleebybaini
#shakleemalaysia
#shakleepuchong
#shakleecodpuchong
#shakleecodshahalam
#shakleecodbangi
#shakleecodputrajaya
#shakleekelantan
#shakleepasirputeh
#espshaklee
#vitaminCshaklee

Petang ni baini nk berkongsi set lengkap kecantikan shaklee.. Dalam set lengkap ni ada 👉🏻 ESP 👉🏻 VITAMIN C 👉🏻 VITAMIN E

Kesan daripada amalkan set lengkap ni.. kulit muka semakin cerah dan jerawat pun berkurang😍😍...nak kurus pon boleh... selain tu kesihatan juga akan terjamin.. .
.
Besttt sangat2 kan.. ESP ni akan memberikan tenaga dan kenyang tahan lama.. Sebab itu la ia sesuai untuk seseorg ingin kuruskan badan.. .
.
Vitamin C ni memang sesuai untuk MENGHILANGKAN jerawat dan MEMUDARKAN parut jerawat
.
.
Penggunaan Vitamin C secara berterusan juga akan memberikan KULIT LEBIH CERAH dan TONA LEBIH SEKATA
.
.
Vitamin E pula berfungsi untuk MEMPERBAIKI parut dan MEMULIHKAN tekstur kulit
.
.
Haa semua...apa tunggu2 lagi.. Lekaih2 la wasap baini untuk dapat produk shaklee ni... Health and beauty consultant
Baini
0195073774

#shakleelovers
#shakleebybaini
#shakleemalaysia
#shakleepuchong
#shakleecodpuchong
#shakleecodshahalam
#shakleecodbangi
#shakleecodputrajaya
#shakleekelantan
#shakleepasirputeh
#espshaklee
#vitaminCshaklee
#vitaminEshaklee
#setasaskecantikan
#sayamakansayajual
#vitaminsihat#vitamincantik

Set cantik terlajak laris! Macam pisang goreng. Semua pakat nak cantik cantik belaka.Ye ler, jerawat jeragat parut hilang dah.
.
Berseri seri muka. Jadi lebih cerah, gebu dan flawless gituw. Cantik dan sihat. Kulit jadi halus mulus tau.
.
Vitamin E , Vitamin C dan ESP jer yang WAJIB TRY DULU!
.
Anda dilanda masalah ini?
✔️ jeragat?
✔️ parut?
✔️ kulit kusam?
✔️ jerawat?
.
Jangan tunggu lagi .. Dapatkan segera set cantik shaklee anda.
WAJIB cuba set CANTIK shaklee ni.
.
Usah diragui lagi dengan shaklee yang natural, selamat, tanpa bahan kimia dan boleh guna lamaaaa sangat sangat tau.
.
VITAMIN C
.
🍊mmbentuk kolagen dlm kulit, vitamin C shaklee akn meransang pmbentukan kolagen & myebabkn kulit jd TEGANG
🍊mencerahkn kulit
🍊melambatkn proses penuaan pd wajah
🍊mnghalang pmbentukan pigmen yg myebabkn mslh jeragat
🍊mngktkn sistem imun bdn nt jarang jatuh sakit spt selsema,demam insyaAllah
🍊mmbntu mgurangkn mslh allergic , resdung.
🍊mgatasi mslh SKURVI @ gusi berdarah akibat kkurangn vitamin C
.
Vitamin E
.
💋Membantu mengurangkan parut
💋Meningkatkan ketahanan sel kulit
💋Membantu kulit lebih gebu
💋Mengatasi masalah jerawat dan kulit kering
💋Memperbaiki struktur asas kulit.
.
ESP.
.
💋kulit menjadi lebih anjal dan gebu
💋membantu menurunkan berat badan
💋 memberi rasa kenyang dalam jangka masa yg pnjg
💋 memudarkan parut, jerawat dan jeragat
💋mempercepatkan penyembuhan luka
💋membaiki masalah pigmentasi dan kedutan
💋 merangsang pembentukan otot dan kulit
💋mencegah migrain
💋 mencegah insomnia dan tekanan
💋membaiki masalah rambut beruban dan keguguran
.
.
zakiah 0195900411.
zakiah 0195900411.
zakiah 0195900411.
.
consultation PERCUMA.
WASSAP SEGERA
.
Your Shaklee Beauty Consultant
Zakiah | 0195900411
.
.
#shakleereadystock
#shakleepuchong
#shakleecodpuchong
#setkecantikanshaklee
#pengedarshakleepuchong
#pengedarshakleesrikembangan
#pengedarshakleecyberjaya
#setkecantikan #setcantik
#esp #readystockshaklee #espshaklee #espshakleemurah #espmurah #shakleemurah #shakleepromo #esppromo #promoesp #setcantik #setkecantikan #jerawat #hapusjerawat #vitaminmurah

KULIT KUSAM? KULIT KERING? KULIT BERPARUT? .
.
Haii semua.. Untuk yang mengalami masalah KULIT KUSAM, KULIT KERING, KULIT BERPARUT.. sehingga hilang keyakinan diri... Baini ada satu rahsia untuk awak-awak semua taw.. .
.
Nii... Baini sediakan satu jalan penyelesaian untum masalah tersebut..😍😍
.
.
Who those yang mengalami masalah di atas ☝☝.. AWAK- AWAK SEMUA WAJIB CUBA VITAMIN E SHAKLEE.. .
.
Kesannya memang akan memuaskan hati semua😘
.
.
Kepada yang berminat tuu...kenapa tunggu-tunggu lg.. Meh sini directly wasap baini.. 😄😄
.
.
Health and beauty consultant
Baini | 0195073774

#shakleebybaini
#shakleecodpuchong
#shakleecodbangi
#shakleecodshahalam
#shakleecodputrajaya
#vitaEshaklee
#kulitsihatcantik

Haii semua.. .
.
Jom breakfast dengan ESP.. Kenyang sampai tengahari😁
.
.
Semoga hari ini dapat bekerja dengan penuh semangat💪💪
.
.
Health and beauty consultant
Baini
0195073774

#shakleelovers
#shakleebybaini
#shakleemalaysia
#shakleepuchong
#shakleecodpuchong
#shakleecodshahalam
#shakleecodbangi
#shakleecodputrajaya
#shakleekelantan
#shakleepasirputeh
#espshaklee
#sayamakansayajual
#vitaminsihat#vitamincantik

🌸 VITAMIN C VITAMIN CANTIK🌸
.
.
Sekarang ni dah tak perlu bersiap lama-lama, make up tebal-tebal lagi... SEBABNYA.. kulit dah cantik semula jadi..💃💃
Ini semua kesan daripada amalkan vitamin cantik ni.. .
.
Kelebihannya pun banyak 👍👍
.
.
KELEBIHAN VITAMIN C
❤Menghilangkan jerawat dan pudarkan parut jerawat
❤Mengawal minyak di muka
❤Kulit lebih cerah dan tona lebih sekata
❤Membantu meningkatkan sistem imun badan
❤Membantu masalah gusi berdarah, lebam di kulit, kulit kering, ruam dan kasar
❤Antioksidan yang berkuasa memerangi kanser
❤Membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah
❤Membentuk kolagen secara semulajadi
❤Kurangkan toksin dalam darah
❤Kurangkan/kekalkan berat badan
❤Kesihatan rambut : lebatkan rambut, merawat ketidaksuburan rambut, tingkatkan pertumbuhan rambut, kurangkan keguguran rambut, mencegah uban, kurangkan kelemumur
❤Cegah asthma
❤Menyembuhkan luka .
.
See..banyakkan kelebihannya...jom wasap baini untuk dapatkan vitamin C ini dan rasai kelebihannya..😘😘 Health and beauty consultant
Baini
#shakleelovers
#shakleebybaini
#shakleemalaysia
#shakleepuchong
#shakleecodpuchong
#shakleecodshahalam
#shakleecodbangi
#shakleecodputrajaya
#shakleekelantan
#shakleepasirputeh
#espshaklee
#vitaminCshaklee
#vitaminEshaklee
#setkecantikanlengkap
#sayamakansayajual
#vitaminsihat#vitamincantik
#cantikdalamcantikluar
#sayanakcantik

🌸 KULIT CEPAT CERAH 🌸
.
.
Nah ni diaaaa.... TESTIMONI FRESH2 GITEWW.. Kesan daripada penggunaan Vitamin C shaklee.. 💃💃
.
.
Sesape yang nakkan kulit CANTIK, CERAH DAN BERSERI-SERI.. cepat-cepatla datang pinang Vitamin C Shaklee ni.. Confirm puas hati😎😎
Meh wasap baini...kita buat sampai jadi😉😉 Health and beauty consultant
Baini
#shakleelovers
#shakleebybaini
#shakleemalaysia
#shakleepuchong
#shakleecodpuchong
#shakleecodshahalam
#shakleecodbangi
#shakleecodputrajaya
#shakleekelantan
#shakleepasirputeh
#espshaklee
#vitaminCshaklee
#setasaskecantikan
#sayamakansayajual
#vitaminsihat#vitamincantik

WAJAH CERAH, JERAWAT TIADA 💃💃
.
.
Haiii semua.. 🤗🤗
Haa..nak tau tak macam mana untuk dapatkan WAJAH CERAH DAN JERAWAT TIADA.. .
.
Senang sahaja.. Selalu la amalkan makan vitamin C shaklee ni.. KESAN MEMANG MEMUASKAN HATI👍👍
.
.
Sebab itu jugalah baini suka panggil vitamin C shaklee ni dengan nama "vitamin cantik "
.
.
Amalkan makan vitamin C Shaklee ni selalu akan memberikan kulit wajah cantik..😍😍
.
.
Kalau awak semua berminat boleh la directly contact baini.. Jom semua.. Nanti baini consult sekali dengan cara pengambilan yang betul😘😘
.
.

Health and beauty consultant
Baini
#shakleelovers
#shakleebybaini
#shakleemalaysia
#shakleepuchong
#shakleecodpuchong
#shakleecodshahalam
#shakleecodbangi
#shakleecodputrajaya
#shakleekelantan
#shakleepasirputeh
#espshaklee
#vitaminCshaklee
#setasaskecantikan
#sayamakansayajual
#vitaminsihat#vitamincantik

JOM BREAKFAST DENGAN ESP SETIAP HARI 💃💃
.
.
Semoga hari-hari yang dilalui sentiasa ceria dan bersemangat 💪💪
.
.
Kepada awak-awak yang cepat rasa letih dan lesu ni.. Baini suggestkan awak untuk breakfast dengan ESP SHAKLEE.. Sebabnya ESP ini akan membekalkan tenaga berpanjangan taw😉 PLUS MENGENYANGKAN..
.
.
Bukan itu je taw...ESP juga berfungsi untuk kecantikan kulit😍😍..membuat kita lebih berkeyakinan lagi.. Heheheh...
.
.
Itulah bestnya ESP ni... 2 in 1...minum untuk tenaga TAPI dapat cantik pula... 💃💃💃
.
.
Health and beauty consultant
Baini
#shakleelovers
#shakleebybaini
#shakleemalaysia
#shakleepuchong
#shakleecodpuchong
#shakleecodshahalam
#shakleecodbangi
#shakleecodputrajaya
#shakleekelantan
#shakleepasirputeh
#espshaklee
#vitaminCshaklee
#setasaskecantikan
#sayamakansayajual
#vitaminsihat#vitamincantik

KURUS!! TETAPI SIHAT 👍👍 Semua wanita idamkan tubuh yang kurus kan?? Betul tak?? Kalau keinginan sahaja nak kurus..tanpa ada USAHA..manakan dapat HASILNYA!! Badan kurus tetapi tidak menjaminkan kesihatan..kita pon tak nakkan?? So..ni baini nk perkenalkan korang semua dengan ESP SHAKLEE..
Ramai dh yang tahu kelebihan ESP ni...TAPIII masih lg juga ada yang tak tahu kehebatan ESP ni.. Utk pengetahuan semua, ESP ni TERAMATLAH sesuai untuk awak-awak yang ingin kuruskan badan.. SEBABNYA. ..pengambilan ESP setiap pg akan membuatkan kita sentiasa rasa kenyang.. 😍😍
Malah akan membekalkan tenaga kepada kita.. Gitewww...
Bestkan..👍👍 Haa..awak-awak semua tunggu ap lg.. Meh la kita kurus sama-sama.. Jom wasap baini.. Baini bg full consultant lg.. 😘😘 Health and beauty consultant
Baini

#shakleelovers
#iloveshaklee
#iloveesp
#espshaklee
#kurusdgnshaklee
#espcintahati
#shakleecodpuchong
#shakleecodbangi
#shakleecodshahalam
#shakleemalaysia

SET CANTIK:
Set cantik terlajak laris!
Macam pisang goreng.
Semua pakat nak cantik cantik belaka.
Ye ler jerawat jeragat parut hilang dah.
.
.
Berseri seri muka.
Jadi lebih cerah, gebu dan flawless gituw.
Cantik dan sihat.
Kulit jadi halus mulus tau.
.
.
Vitamin E , Vitamin C dan ESP jer yang WAJIB TRY DULU!
.
Anda dilanda masalah ini?
✔️ jeragat?
✔️ parut?
✔️ kulit kusam?
✔️ jerawat?
.
Jangan tunggu lagi .. Dapatkan segera set cantik shaklee anda.
WAJIB cuba set CANTIK shaklee ni.
.
.
Your Shaklee Beauty Consultant
Zakiah | 0195900411
.
Klikje www.wasap.my/60195900411
.
#shakleereadystock
#shakleepuchong
#shakleecodpuchong
#setkecantikanshaklee

Mengapa CarotoMax Bagus Diamalkan?👀
.
Kerana Ia mengandungi fitokimia semulajadi yang penting untuk mata, kulit dan membran mukosa.
Fitokimia tersebut adalah: 🔸Alpha Carotene
Untuk penglihatan malam, mata sihat, menghalang degenerasi penglihatan 🔸Beta Carotene
Memperbaiki kulit dan mempercepatkan pemulihan luka. Mempertingkatkan sistem imun, mengurangkan risiko kanser usus, payudara dan prostat. 🔸Lycopene
Bersifat anti-oksidan, menghalang penuaan organ. Untuk serviks yang sihat, kitaran jantung dan sistem imun. Mengurangkan penyakit kelenjar prostat. 🔸Astaxhanthin
Pigmen didalam alga dan fitoplankton memberikan warna pink ikan salmon. Walaubagaimanapun, Shaklee menuai karotenoid astaxhantin dari mikroalga laut, sumber yang poten dan tulen. Melindungi kerosakan oksidasi kolestrol LDL. 🔸Lutein
Menyekat katarak, AMD (age related muscular disease/ penyakit makular berkaitan umur), glaukoma. 🔸Zeaxhanthin
Melindungi mata, menuras cahaya gelombang biru pendek berbahaya. Mengurangkan risiko kanser payudara, ovari, endometrial dan serviks.
.
Your Shaklee Consultant,
Nadia Syafiqah Tarmizi
017.975.1675
#healthyinfo #healthytips #rabunmata #rabunjauh #rabundekat #rabunsilau #shaklee #supplement #carotomaxshaklee #eyebag #rabun #shakleecodpuncakalam #shakleecodshahalam #shakleecodbukitjelutong #shakleecodpuchong #shakleecodsunway #shakleecodsgbuloh #shakleecodmeru #shakleecodbukitraja

SENAMAN MATA👀
.
Mata juga perlukan senaman yang konsisten untuk membantu menganjalkan kembali otot-otot mata dan memastikan peredaran darah optimum ke mata.
.
Your Shaklee Consultant,
Nadia Syafiqah Tarmizi
017.975.1675
#healthyinfo #healthytips #rabunmata #rabunjauh #rabundekat #rabunsilau #shaklee #supplement #carotomaxshaklee
#eyebag #rabun #shakleecodpuncakalam #shakleecodshahalam #shakleecodbukitjelutong #shakleecodpuchong #shakleecodsunway #shakleecodsgbuloh #shakleecodmeru #shakleecodbukitraja

SENAMAN MATA👀
.
Mata juga perlukan senaman yang konsisten untuk membantu menganjalkan kembali otot-otot mata dan memastikan peredaran darah optimum ke mata.
.
Your Shaklee Consultant,
Nadia Syafiqah Tarmizi
017.975.1675
#healthyinfo #healthytips #rabunmata #rabunjauh #rabundekat #rabunsilau #shaklee #supplement #carotomaxshaklee
#eyebag #rabun #shakleecodpuncakalam #shakleecodshahalam #shakleecodbukitjelutong #shakleecodpuchong #shakleecodsunway #shakleecodsgbuloh #shakleecodmeru #shakleecodbukitraja

Most Popular Instagram Hashtags