#shakleecodpuchong

MOST RECENT

Sarapan apa tu? Zakiah minum ESP je, kenyang tau..ESP ni dah jadi KESAYANGAN ZAKIAH dah💕
.
.
ESP.
.
💋kulit menjadi lebih anjal dan gebu
💋membantu menurunkan berat badan
💋memberi rasa kenyang dalam jangka masa yang panjang
💋memudarkan parut, jerawat dan jeragat
💋mempercepatkan penyembuhan luka
💋membaiki masalah pigmentasi dan kedutan
💋merangsang pembentukan otot dan kulit
💋mencegah migrain
💋mencegah insomnia dan tekanan
💋membaiki masalah rambut beruban dan keguguran
.
.
Meh DM atau whatsapp Zakiah 0195900411 @ boleh klik bio, tekan je link untuk wassap terus😊
.
#shakleepuchong #pengedarshaklee #shakleeserikembangan
#shakleecyberjaya #shakleeputrajaya
#espshaklee #gastrik #atasigastrik #shakleereadystock #shakleecodpuchong #pengedarshakleepuchong #pengedarshakleesrikembangan #pengedarshakleecyberjaya #setkecantikan #setcantik
#esp #readystockshaklee #espshaklee #jerawat #hapusjerawat #like4like #setcantikshaklee #cerah #gebu #shakleekinrara #teaminstamf #shakleeuitm #shakleecod #shakleeshahalam #Shakleereadystock #shakleereadystockpuchong

Banyaknya kebaikan ESP shaklee ni haa. .
.
Now student pun pakat minum ESP untuk bantu badan bertenaga seharian.
.
🍶NAK KULIT CANTIK - ESP membantu untuk dapatkan kulit yang CANTIK + ANJAL + GEBU dan LEBIH CERAH.
.
🍶 NAK HILANGKAN PARUT- ESP membantu menghilangkan masalah PARUT JERAWAT termasuk lah PARUT BERLUBANG.
.
🍶 NAK KURUS - ESP mampu MENGAWAL SELERA MAKAN.
.
🍶 NAK PUASA - ESP mampu memberi RASA KENYANG YANG LAMA dan MEMBEKALKAN TENAGA SEPANJANG HARI.
.
🍶 NAK STABILKAN HORMON - ESP mengandungi kacang soya NON- GMO yang sangat kaya dengan ISOFLAVON yang boleh membantu MEMULIHKAN HORMON WANITA.
.
🍶 UNTUK PREGNANT WOMAN - ESP bantu KUATKAN RAHIM dan PEMBENTUKAN OTOT BABY.Protein sangat bagus untuk tumbesaran.
.
🍶 UNTUK TAMBAH SUSU- ESP membantu memperbanyak AIR SUSU dan susu yang dihasilkan juga BERKHASIAT.
.
🍶 UNTUK WANITA LEPAS BERSALIN- ESP dapat menghilangkan STRECH MARK dengan pengambilan secara KONSISTEN dan BERTERUSAN.
.
🍶 NAK BERMASKER- ESP boleh dijadikan sebagai MASKER MUKA .
. .

Nak lagi super boleh tambah collagen Shaklee
.
zakiah 0195900411.
zakiah 0195900411.
zakiah 0195900411.
.
consultation PERCUMA.
WASSAP SEGERA.
KAT BIO ADA LINK WSP TAU😀
.
Your Shaklee Beauty Consultant
Zakiah | 0195900411
.
#shakleereadystock
#shakleepuchong
#shakleecodpuchong
#pengedarshakleepuchong
#pengedarshakleesrikembangan
#pengedarshakleecyberjaya
#setkecantikan #setcantik
#esp #readystockshaklee #espshaklee #espshakleemurah #espmurah #shakleemurah #shakleepromo #esppromo #promoesp #setcantik #setkecantikan #jerawat #hapusjerawat #vitaminmurah #setcantikshaklee
#setkecantikanshaklee #shakleesabah #shakleeshahalam #shakleeterengganu #teaminstamf #shakleekualaterengganu #shakleeputraperdana #shakleepuchongutama

ON SET MENYUSU SHAKLEE💓
.
.
Dalam set menyusu lengkap ni, ada ESP, alfalfa, vitalea, b complex, vitamin c dan ostematrix. .
.
ESP ni soya non gmo yang membantu MEMEKATKAN susu dan boost susu. ESP dapat mengenyangkan si ibu dan anak. ESP juga membuatkan kulit mommy dan baby jadi flawless, comey gitewww.
.
.
Alfalfa pulak bertindak sebagai MILKBOOSTER dan MENGELAK KEPUTIHAN serta sebagai kacip fatimah moden. MILK BOOSTER ni membantu meningkatkan imunisasi, mengandungi kalsium dan bagi ibu-ibu yang menyusu ia sangat membantu mencepatkan penghasilan susu ibu taw.
.
.
Vitalea dapat mengembalikan KECERGASAN dan tenaga mommy semua. Selain tu, vitalea mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, akar rambut yg kuat (kurang rambut gugur). Vitalea juga membantu mencegah penyakit tiroid atau beguk. Paling best, badan tidak mudah lesu dan menjadikan kulit yang sentiasa tegang. .
.
.
B complex ni ANTI STRESS yang membantu emosi mommy lebih stabil dan melancarkan proses pengeluaran susu mommy tuu. Vitamin C pulak MENGUATKAN sistem imun seterusnya menyalurkannya kepada baby. Bila imun kuat, baby dan mommy tak mudah diserang demam, selsema atau batuk. MENCANTIKKAN kulit juga tau. Merawat dalaman selepas bersalin. Hilangkan jerawat juga.
.
.
Orait, lepastu Ostematrix yang mana sumber KALSIUM untuk mommy dan baby terutama apabila mommy haid kerana kalsium akan hilang semasa haid dan menyebabkan susu kurang. Mengurangkan lenguh dan sakit belakang. Oh ya, hilangkan sembelit juga taw👍
.
.
Meh la kita menyusu baby sehingga 2 tahun ya💕😊
.
.
Boleh dapatkan dari Zakiah ye
Wassap 019-5900411, atau klik link kat bio ye.
.
#hamil #menyusu #anakbaru #sayanganak #sethamil #setmenyusu #shakleepuchong #teaminstamf #pengedarshakleepuchong #shakleecyberjaya #shakleemurah #shakleesrikembangan #readystockshaklee #babybaru #shakleeshahalam #shaklee #shakleepuchong #pengedarshaklee #shakleeserikembangan
#shakleecyberjaya #shakleeputrajaya
#espshaklee #gastrik #atasigastrik #shakleereadystock #shakleecodpuchong #pengedarshakleepuchong #shakleeselangor #shakleebandarkinrara #shakleeperak

JOM KURUS DENGAN CINCH SHAKE SHAKLEE !
.
SEBAGAI MEAL REPLACEMENT:
--------------------------------------------------
.
🥛Satu hidangan bancuhan Cinch Shake Shaklee membekalkan 24 gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral serta 6 gram serat.
.
🥛Satu hidangan tu dah cukup lengkap untuk korang rasa kenyang. Tak perlu dah nak makan makanan-makanan lain yang lebih tinggi nilai kalorinya..
.
EH ADA LEUCINE TAU !
.
Haa leucine ni la membantu meningkatkan otot metabolisme dan membakar lemak!
.
🎈FUNGSI UTAMA CINCH SHAKE :🎈
.
✅ Solidkan otot dan tidak menggeleber
.
✅ Memberikan tenaga segera dan berpanjangan
. 🎈SIAPA YANG PERLUKAN CINCH SHAKE :🎈
.
✅ Mereka mestilah golongan yang mahu BERDIET / kuruskan badan.
.
✅ Mereka yang berpuasa.
.
✅ Pesakit diabetis / kencing manis.
.
✅ Mereka yang tidak boleh mengawal kelaparan.
.
✅ Lelaki atau perempuan yang berumur atas 12 tahun dan mahu berat yang ideal.
.
Cinch terdapat dalam 3 perisa yang sangat sedap : 🌸 COKLAT
🌸 LATTE
🌸 VANILLA

Jom pilih perisa kegemaran dan start kurus dengan CINCH SHAKLEE 😉💪
.
♥️Wasap : www.wasap.my/60172432493
.
♥️COD : PUTRAJAYA, SERI KEMBANGAN, PUCHONG, BANGI
.
♥️POSLAJU : Seluruh Malaysia

shakleeputrajaya #shakleepuchong #shakleeserikembangan #shakleeserdang #codshakleeputrajaya #codshakleeserdang #codshakleepuchong #setkecantikanshaklee #setbadgetshaklee #vitaminshaklee #setkurusshaklee #setkulitshaklee #vitamin #shakleemalaysia #shaklee #vivix #omegashaklee #garlicshaklee #cinchshaklee #shakleemalaysia #shakleecodbangi #shakleecodputrajaya #shakleecodpuchong #shakleecodmelaka #shakleecodserdang #shakleecodserikembangan

SET LAKU KERAS!!!
.
.
VITAMIN C
.
.🍊membentuk kolagen dalam kulit, vitamin C shaklee akan meransang pembentukan kolagen & menyebabkan kulit jadi TEGANG
🍊mencerahkan kulit
🍊melambatkan proses penuaan pada wajah
🍊menghalang pmbentukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat
🍊meningkatkan sistem imun badan nanti jarang jatuh sakit seperti selsema,demam insyaAllah
🍊membantu mengurangkan masalah allergic , resdung.
🍊mengatasi masalah SKURVI @ gusi berdarah akibat kekurangan vitamin C
.
Vitamin E..
.
✴️Membantu mengurangkan parut
✴️Meningkatkan ketahanan sel kulit
✴️Membantu kulit lebih gebu
✴️Mengatasi masalah jerawat dan kulit kering
✴️Memperbaiki struktur asas kulit.
.
.
Meh whatsapp Zakiah 0195900411 @ boleh klik bio, tekan je link untuk wassap terus😊
.
#shakleepuchong #pengedarshaklee #shakleeserikembangan
#shakleecyberjaya #shakleeputrajaya
#espshaklee #gastrik #atasigastrik #shakleereadystock #shakleecodpuchong #pengedarshakleepuchong #teaminstamf #setkecantikan #setcantik
#esp #readystockshaklee #espshaklee #jerawat #hapusjerawat #like4like #setcantikshaklee #cerah #gebu #shakleekinrara #Shaklee #shakleeuitm #shakleecod #shakleeshahalam #Shakleereadystock #shakleereadystockpuchong #codpuchong #shakleecodpuchong

Ni laaa dia testimoni Vita c & e. Best kannn😍
.
.
🌸 SUSTAINED RELEASE VITAMIN C
........................................................ .
- Mencerahkan kulit secara sekata
- Merawat tona kulit tak sekata
- Mengurangkan minyak dekat kulit muka
- Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
- Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
- Mengurangkan gejala kulit kusam
- Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
- Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
.
🌸 Vitamin E
..................... .
- Mengurangkan parut jerawat
- Mengurangkan kesan jeragat
- Menjadikan kulit lembab secara semulajadi
- Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering, mengelupas dan bersisik
- Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela
.
.
.zakiah:
📲 019 5900411
.📲 019 5900411
.. 📲 019 5900411
.
.
Boleh terus ke profile @shakleebyzakiah akan Ada link untuk terus wsp tau. Tekan link tu. Jangan lupa save nombor ahkaks Zakiah😚
.

#shakleecodpuchong #shakleeuitm #shakleeserikembangan #shakleereadystockpuchong #shakleecod #shakleeselangor #shakleepuchong #shakleeshahalam #setkecantikan #sayajual #shakleemurah #shakleereadystock #esp #vitac #vitae
#pengedarshakleepuchong
#pengedarshakleesrikembangan
#pengedarshakleecyberjaya
#setkecantikan
#esp #readystockshaklee #espshaklee #espshakleemurah #espmurah #shakleepromo #esppromo #promoesp #setcantik #setkecantikan #jerawat #hapusjerawat #like4like #teaminstamf

CONSUME VITA C DAN VITA E. HASIL SUPERB!!! Best kannn😍
.
.
🌸 SUSTAINED RELEASE VITAMIN C
........................................................ .
- Mencerahkan kulit secara sekata
- Merawat tona kulit tak sekata
- Mengurangkan minyak dekat kulit muka
- Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
- Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
- Mengurangkan gejala kulit kusam
- Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
- Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
.
🌸 Vitamin E
..................... .
- Mengurangkan parut jerawat
- Mengurangkan kesan jeragat
- Menjadikan kulit lembab secara semulajadi
- Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering, mengelupas dan bersisik
- Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela
.
.
.zakiah:
📲 019 5900411
.📲 019 5900411
.. 📲 019 5900411
.
.
Boleh terus ke profile @shakleebyzakiah akan Ada link untuk terus wsp tau. Tekan link tu. Jangan lupa save nombor ahkaks Zakiah😚
.

#shakleecodpuchong #shakleeuitm #shakleeserikembangan #shakleereadystockpuchong #shaklee #shakleecod #shakleeselangor #shakleepuchong #shakleeshahalam #setkecantikan #sayajual #shakleemurah #shakleetaiping #shakleereadystock #esp #vitac #vitae
#pengedarshakleepuchong
#pengedarshakleesrikembangan
#pengedarshakleecyberjaya
#setkecantikan #teaminstamf
#esp #readystockshaklee #espshaklee #espshakleemurah #shakleemurah #shakleepromo #setcantik #setkecantikan #jerawat #hapusjerawat #vitaminmurah #like4like

IKHTIAR WITH SHAKLEE💕💓
.
.
🌸 SUSTAINED RELEASE VITAMIN C .
- Mencerahkan kulit secara sekata
- Merawat tona kulit tak sekata
- Mengurangkan minyak dekat kulit muka
- Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
- Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
- Mengurangkan gejala kulit kusam
- Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
- Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
.
🌸 Vitamin E .
- Mengurangkan parut jerawat
- Mengurangkan kesan jeragat
- Menjadikan kulit lembab secara semulajadi
- Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering, mengelupas dan bersisik
- Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela
.
.zakiah:
📲 019 5900411
.📲 019 5900411
.. 📲 019 5900411
.
.
Boleh terus ke profile @shakleebyzakiah akan Ada link untuk terus wsp tau. Tekan link tu. Jangan lupa save nombor ahkaks Zakiah😚
.

#shakleecodpuchong #shakleereadystockpuchong #shaklee #shakleecod #shakleeselangor #shakleepuchong #setkecantikan #sayajual #shakleemurah #shakleereadystock #esp #vitac #vitae #shakleecyberjaya #teaminstamf
#shakleeserikembangan #pengedarshakleepuchong
#pengedarshakleesrikembangan
#pengedarshakleecyberjaya
#setkecantikan #setcantik
#esp #readystockshaklee #espshaklee #espshakleemurah #espmurah #shakleemurah #esppromo #promoesp #like4like #vivix #setkecantikan #jerawat #hapusjerawat

TESTIMONI VITA E. TAHAN LEBIH LAMA , 4 BULAN TAW
.
.
Vitamin E..
.
✴️Membantu mengurangkan parut
✴️Meningkatkan ketahanan sel kulit
✴️Membantu kulit lebih gebu
✴️Mengatasi masalah jerawat dan kulit kering
✴️Memperbaiki struktur asas kulit.
.
LAGI BEST AMIK FULLSET ESP, VITA C DAN VITA E.
.
.
Meh whatsapp Zakiah 0195900411 @ boleh klik bio, tekan je link untuk wassap terus😊
.
#shakleepuchong #pengedarshaklee #shakleeserikembangan
#shakleecyberjaya #shakleeputrajaya
#espshaklee #gastrik #atasigastrik #shakleereadystock #shakleecodpuchong #pengedarshakleepuchong #pengedarshakleecyberjaya #setkecantikan #setcantik
#esp #readystockshaklee #espshaklee #jerawat #teaminstamf #like4like #setcantikshaklee #cerah #gebu #shakleekinrara #Shaklee #shakleeuitm #shakleecod #shakleeshahalam #Shakleereadystock #shakleereadystockpuchong #codpuchong #shakleecodpuchong

KULIT KERING? PARUT? EYEBAG? TAHAN LEBIH LAMA , 4 BULAN TAW
.
.
Vitamin E..
.
✴️Membantu mengurangkan parut
✴️Meningkatkan ketahanan sel kulit
✴️Membantu kulit lebih gebu
✴️Mengatasi masalah jerawat dan kulit kering
✴️Memperbaiki struktur asas kulit.
.
LAGI BEST AMIK FULLSET ESP, VITA C DAN VITA E.
.
.
Meh whatsapp Zakiah 0195900411 @ boleh klik bio, tekan je link untuk wassap terus😊
.
#shakleepuchong #pengedarshaklee #shakleeserikembangan
#shakleecyberjaya #shakleeputrajaya
#espshaklee #gastrik #atasigastrik #shakleereadystock #shakleecodpuchong #pengedarshakleepuchong #pengedarshakleecyberjaya #setkecantikan #setcantik
#esp #readystockshaklee #espshaklee #jerawat #teaminstamf #like4like #setcantikshaklee #cerah #gebu #shakleekinrara #Shaklee #shakleeuitm #shakleecod #shakleeshahalam #Shakleereadystock #shakleereadystockpuchong #codpuchong #shakleecodpuchong

KHAS BUAT IBU, AYAH DAN ANAK
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
.
OSTEMATRIX
***************
1. Membantu dalam masalah gastrik
2. Penting untuk pembekuan darah, menstabilkan transmisi impuls saraf & merehatkan otot sewaktu kontraksi
3. Mengurangkan d risiko praeklampsia
4. Membantu mengurangkan sakit belakang
5. Mengurangkan risiko osteoporosis
6. Membantu  mengurangkan kebas dan sesemut
7. Membantu melegakan sembelit
8. Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah
9. Membantu masalah kolestrol
10. Melegakan sakit ketika haid
11. Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
12. Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
13. Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
14. Meringankan stress
15. Menstabilkan tekanan darah
16. Menggalakkan kulit yang cantik
17. Melegakan sakit-sakit sendi
18. Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung
19. Membantu melembutkan najis
20. Membantu mengatasi migrain
21. Membantu masalah buasir
.
.
Ostematrix ni:-
❌Tidak mempunyai rasa
❌Tidak berbau
❌Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.
.
.
👍Ianya sangat mudah ditelan kerana bersaiz kecil dan disalut licin , dan ia juga memberi alternatif kepada mereka yang tidak menyukai susu sebagai sumber kalsium. .
.
Klik link kat bio tau , 019-5900411
.
.
#shakleepuchong #pengedarshaklee #shakleeserikembangan
#shakleecyberjaya #shakleeputrajaya
#espshaklee #gastrik #atasigastrik #shakleereadystock #shakleecodpuchong #pengedarshakleepuchong #pengedarshakleesrikembangan #pengedarshakleecyberjaya
#esp #readystockshaklee #espshaklee #jerawat #hapusjerawat #like4like #cerah #teaminstamf #shakleekinrara #Shaklee #shakleecod #shakleeshahalam #Shakleereadystock #ostematrix #hamil #crampkaki #shakleereadystockpuchong #sakitbelakang

OSTEMATRIX BERHANTU
👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻
.
.
Ostematrix ni kalsium untuk tulang sihat. Kaki tak CRAMP or kejang. Lagi, ia galakkan penghasilan susu badan juga. Paling Zakiah suka, bantu nak poo poo. Yang selalu sembelit tu, bagus tau ostematrix ni untuk pelawasan korang.
.
.
Klik link kat bio tau , 019-5900411
.
.
#shakleepuchong #pengedarshaklee #shakleeserikembangan
#shakleecyberjaya #shakleeputrajaya
#espshaklee #gastrik #atasigastrik #shakleereadystock #shakleecodpuchong #pengedarshakleepuchong #pengedarshakleesrikembangan #pengedarshakleecyberjaya
#esp #readystockshaklee #espshaklee #jerawat #hapusjerawat #like4like #cerah #teaminstamf #shakleekinrara #Shaklee #shakleecod #shakleeshahalam #Shakleereadystock #ostematrix #hamil #crampkaki #shakleereadystockpuchong #sakitbelakang

OSTEMATRIX
***************
1. Membantu dalam masalah gastrik
2. Penting untuk pembekuan darah, menstabilkan transmisi impuls saraf & merehatkan otot sewaktu kontraksi
3. Mengurangkan d risiko praeklampsia
4. Membantu mengurangkan sakit belakang
5. Mengurangkan risiko osteoporosis
6. Membantu  mengurangkan kebas dan sesemut
7. Membantu melegakan sembelit
8. Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah
9. Membantu masalah kolestrol
10. Melegakan sakit ketika haid
11. Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
12. Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
13. Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
14. Meringankan stress
15. Menstabilkan tekanan darah
16. Menggalakkan kulit yang cantik
17. Melegakan sakit-sakit sendi
18. Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung
19. Membantu melembutkan najis
20. Membantu mengatasi migrain
21. Membantu masalah buasir
.
.
Ostematrix ni:-
❌Tidak mempunyai rasa
❌Tidak berbau
❌Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.
.
.
👍Ianya sangat mudah ditelan kerana bersaiz kecil dan disalut licin , dan ia juga memberi alternatif kepada mereka yang tidak menyukai susu sebagai sumber kalsium. .
.
.
Klik link kat bio tau , 019-5900411
.
.
#shakleepuchong #pengedarshaklee #shakleeserikembangan
#shakleecyberjaya #shakleeputrajaya
#espshaklee #gastrik #atasigastrik #shakleereadystock #shakleecodpuchong #pengedarshakleepuchong #pengedarshakleesrikembangan #pengedarshakleecyberjaya
#esp #readystockshaklee #espshaklee #jerawat #hapusjerawat #like4like #cerah #teaminstamf #shakleekinrara #Shaklee #shakleecod #shakleeshahalam #Shakleereadystock #ostematrix #hamil #crampkaki #shakleereadystockpuchong #sakitbelakang

Meh zakiah cerita pasai SET CANTIK, JELITA, CERAH & GEBU 😍 apa yang ada dlm set kecantikan shaklee.
.
.
.🌸 ESP. .
- Membantu menganjal dan menegangkan kulit muka
- Nak kulit licin, cerah, halus, mulus memang ESP jawapannya
- Kandungan PROTIEN yang tinggi dalam ESP dapat meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya makan kulit lebih awet muda dan tegang.
.
.
🌸 SUSTAINED RELEASE VITAMIN C .
- Mencerahkan kulit secara sekata
- Merawat tona kulit tak sekata
- Mengurangkan minyak dekat kulit muka
- Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
- Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
- Mengurangkan gejala kulit kusam
- Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
- Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
.
🌸 Vitamin E .
- Mengurangkan parut jerawat
- Mengurangkan kesan jeragat
- Menjadikan kulit lembab secara semulajadi
- Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering, mengelupas dan bersisik
- Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela
.
.zakiah:
📲 019 5900411
.📲 019 5900411
.. 📲 019 5900411
.
.
Boleh terus ke profile @shakleebyzakiah akan Ada link untuk terus wsp tau. Tekan link tu. Jangan lupa save nombor ahkaks Zakiah😚
.

#shakleecodpuchong #shakleereadystockpuchong #shaklee #shakleecod #shakleeselangor #shakleepuchong #setkecantikan #sayajual #shakleemurah #shakleereadystock #esp #vitac #vitae #shakleecyberjaya #teaminstamf
#shakleeserikembangan #pengedarshakleepuchong
#pengedarshakleesrikembangan
#pengedarshakleecyberjaya
#setkecantikan #setcantik
#esp #readystockshaklee #espshaklee #espshakleemurah #espmurah #shakleemurah #esppromo #promoesp #like4like #vivix #setkecantikan #jerawat #hapusjerawat

FULLSET KECANTIKAN SHAKLEE JADI FENOMENA. BILA BERKESAN, MEMANG AKAN JADI VIRAL 💖.
.
Full set kecantikan yg ramai beli + amal guna setiap hari memang macam goreng pisang panas. Mau tak nya ramai berebut sebab nak jaga dan rawat kulit muka yg bermasalah.
.
.
So kalau yg belum beli, better order sekarang sebabnya boleh la start from now jaga skin untuk cantik sentiasa 😘😘
.
.
Antara kebaikan FULL SET KECANTIKAN
.
.
VITAMIN C
.
.🍊membentuk kolagen dalam kulit, vitamin C shaklee akan meransang pembentukan kolagen & menyebabkan kulit jadi TEGANG
🍊mencerahkan kulit
🍊melambatkan proses penuaan pada wajah
🍊menghalang pmbentukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat
🍊meningkatkan sistem imun badan nanti jarang jatuh sakit seperti selsema,demam insyaAllah
🍊membantu mengurangkan masalah allergic , resdung.
🍊mengatasi masalah SKURVI @ gusi berdarah akibat kekurangan vitamin C
.
Vitamin E..
.
✴️Membantu mengurangkan parut
✴️Meningkatkan ketahanan sel kulit
✴️Membantu kulit lebih gebu
✴️Mengatasi masalah jerawat dan kulit kering
✴️Memperbaiki struktur asas kulit.
.
ESP.
.
💋kulit menjadi lebih anjal dan gebu
💋membantu menurunkan berat badan
💋memberi rasa kenyang dalam jangka masa yang panjang
💋memudarkan parut, jerawat dan jeragat
💋mempercepatkan penyembuhan luka
💋membaiki masalah pigmentasi dan kedutan
💋merangsang pembentukan otot dan kulit
💋mencegah migrain
💋mencegah insomnia dan tekanan
💋membaiki masalah rambut beruban dan keguguran
.
.
Meh whatsapp Zakiah 0195900411 @ boleh klik bio, tekan je link untuk wassap terus😊
.
#shakleepuchong #pengedarshaklee #shakleeserikembangan
#shakleecyberjaya #shakleeputrajaya #gastrik #teaminstamf #shakleekedah #shakleeterengganu #shakleecodpuchong #pengedarshakleepuchong #setkecantikan #setcantik
#esp #readystockshaklee #espshaklee #jerawat #hapusjerawat #like4like #setcantikshaklee #cerah #shakleekinrara #Shaklee #shakleeuitm #shakleecod #shakleeshahalam #Shakleereadystock #shakleereadystockpuchong #codpuchong

SET BASIC CANTIK REAL TESTIMONI TAW💖.
.
Set basic cantik yg ramai beli + amal guna setiap hari memang macam goreng pisang panas. Mau tak nya ramai berebut sebab nak jaga dan rawat kulit muka yg bermasalah.
.
.
So kalau yg belum beli, better order sekarang sebabnya boleh la start from now jaga skin untuk cantik sentiasa 😘😘
.
.
Antara kebaikan FULL SET KECANTIKAN
.
.
VITAMIN C
.
🔥membentuk kolagen dalam kulit, vitamin C shaklee akan meransang pembentukan kolagen & menyebabkan kulit jadi TEGANG
🔥mencerahkan kulit
🔥melambatkan proses penuaan pada wajah
🔥menghalang pmbentukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat
🔥meningkatkan sistem imun badan nanti jarang jatuh sakit seperti selsema,demam insyaAllah
🔥membantu mengurangkan masalah allergic , resdung.
🔥mengatasi masalah SKURVI @ gusi berdarah akibat kekurangan vitamin C
.
.
ESP.
.
💥kulit menjadi lebih anjal dan gebu
💥membantu menurunkan berat badan
💥memberi rasa kenyang dalam jangka masa yang panjang
💥memudarkan parut, jerawat dan jeragat
💥mempercepatkan penyembuhan luka
💥membaiki masalah pigmentasi dan kedutan
💥merangsang pembentukan otot dan kulit
💥mencegah migrain
💥mencegah insomnia dan tekanan
💥membaiki masalah rambut beruban dan keguguran
.
.
Meh DM atau whatsapp Zakiah 0195900411 @ boleh klik bio, tekan je link untuk wassap terus😊
.
#shakleepuchong #pengedarshaklee #shakleeserikembangan
#shakleecyberjaya #shakleeputrajaya
#espshaklee #gastrik #atasigastrik #shakleereadystock #shakleecodpuchong #pengedarshakleepuchong #pengedarshakleesrikembangan #pengedarshakleecyberjaya #setkecantikan #setcantik
#esp #readystockshaklee #teaminstamf #espshaklee #jerawat #hapusjerawat #like4like #setcantikshaklee #cerah #gebu #shakleekinrara #shakleeuitm #shakleecod #shakleeshahalam #Shakleereadystock #shakleereadystockpuchong

BASIC SET CANTIK💥💥💥
.
.
Adik manis ni amik esp Dan Vita c dah nampak perubahan. 😍😍
.
.
Kalau nak tau APA keistimewaan esp dengan vitamin c ni boleh tengok bawah yer, yang nak boleh cecepat wassap Zakiah 019-5900411 tau.
.
.
Usah diragui lagi dengan shaklee yang natural, selamat, tanpa bahan kimia dan boleh guna lamaaaa sangat sangat tau.
.
Set basic esp Dan vitamin c👍😍
.
VITAMIN C
.
🍊Membantu mencerahkan kulit
🍊Perlindungan daripada sinar UV
🍊Mengurangkan kesan sunburn
🍊Mengurangkan parut & masalah jerawat
🍊Membantu prevent masalah jerawat degil .
🍊Menjadikan tona kulit lebih sekata
🍊Menggantikan tisu yang rosak & menyembukan luka
🍊Mencerahkan kulit secara semulajadi (Bukan muka sahaja tau)
🍊Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung & eczema
🍊Mengatasi masalah jerawat pasir & nasi
🍊Mengurangkan kedutan & tanda penuaan
🍊Kulit lebih glowing & radiant.
.
ESP.
.
💋kulit menjadi lebih anjal dan gebu
💋membantu menurunkan berat badan
💋 memberi rasa kenyang dalam jangka masa yg pnjg
💋 memudarkan parut, jerawat dan jeragat
💋mempercepatkan penyembuhan luka
💋membaiki masalah pigmentasi dan kedutan
💋 merangsang pembentukan otot dan kulit
💋mencegah migrain
💋 mencegah insomnia dan tekanan
💋membaiki masalah rambut beruban dan keguguran
.
Nak lagi super boleh tambah collagen Shaklee
.
zakiah 0195900411.
zakiah 0195900411.
zakiah 0195900411.
.
.
Your Shaklee Beauty Consultant
Zakiah | 0195900411
.
#shakleereadystock
#shakleepuchong
#shakleecodpuchong
#pengedarshakleepuchong
#pengedarshakleesrikembangan
#pengedarshakleecyberjaya
#setkecantikan #setcantik
#esp #readystockshaklee #espshaklee #espshakleemurah #espmurah #shakleemurah #shakleepromo #esppromo #promoesp #setcantik #setkecantikan #jerawat #hapusjerawat #vitaminmurah #setcantikshaklee
#setkecantikanshaklee #shakleesabah #shakleeshahalam #shakleeterengganu #shakleesingapura #shakleekualaterengganu #shakleeputraperdana #teaminstamf #shakleepuchongutama

SET KECANTIKAN ASAS
.
Buat ullos yang ada masalah kulit jerawat, kulit berminyak, sunburn, kulit kusam tidak bermaya, biasanya @shakleebyzakiah akan rekeman Fullset Kecantikan, TETAPI kalau ullos nak cut budget, boleh try yang BASIC iaitu ESP & VITAMIN C SHAKLEE.
.
.
Apakah KELEBIHAN ESP?
.
.
⏺️ Memudarkan parut jerawat
⏺️ Mengawal pertumbuhan jerawat
⏺️ Kulit menjadi lebih tegang dan sihat
⏺️ Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
⏺️ Menguatkan daya ingatan
⏺️ Kulit menjadi lebih anjal dan gebu
⏺️ Melindungi dan menjaga rahim
⏺️ Mengandungi PROTIEN lengkap
⏺️ Sangat mengeyangkan
⏺️ Paras Glisemik Indeks (GI) yang rendah (hanya 39) untuk mengekalkan paras gula dalam darah
.
.
Apakah KELEBIHAN Vitamin C Shaklee?
.
✔️ Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
✔️ Mengurangkan simptom demam dan selsema
✔️ Perlindungan sinar UV
✔️ Mengurangkan kesan SUNBURN
✔️ Menjadikan kulit lebih gebu
✔️ Melembabkan kulit dari dalam
✔️ Mengurangkan minyak dekat muka
✔️ Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
✔️ Tona kulit menjadi lebih sekata
✔️ Melindungi badan dari radikal bebas
✔️ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan kan luka
✔️ Mencerahkan kulit secara semulajadi
✔️ Membantu kelihatan lebih muda
.
.
Perlukan consultasi dan cara pengambilan yang betul, hubungi @shakleebyzakiah | 019-5900411
.
Cadangan resipi ESP menarik disediakan exclusive untuk kastemer di @shakleebyzakiah taw❤️
.
#pengedarshaklee
#shakleepuchong
#shakleeserikembangan
#shakleecyberjaya
#shakleeputrajaya
#espshaklee #gastrik #atasigastrik
#shakleereadystock
#shakleepuchong
#shakleecodpuchong
#pengedarshakleepuchong
#pengedarshakleesrikembangan
#setkecantikan
#setcantik #teaminstamf
#esp
#readystockshaklee
#espshaklee #setcantik #setkecantikan #jerawat #hapusjerawat #vitaminmurah #like4like
#setcantikshaklee #cerah #gebu #shakleekinrara #shakleebandarkinrara #shakleeselangor
#setkecantikanshaklee #shskleetaiping #shakleeperak

Kalau tercari-cari suppliment untuk kecantikan,akak Zakiah memang recommended 2 ni, esp Dan vitamin c Shaklee. .
.
Adik manis ni amik esp Dan Vita c dah nampak perubahan. 😍😍 Kalau nak tau APA keistimewaan esp dengan vitamin c ni boleh tengok bawah yer, yang nak boleh cecepat wassap Zakiah 019-5900411 tau.
.
.
Usah diragui lagi dengan shaklee yang natural, selamat, tanpa bahan kimia dan boleh guna lamaaaa sangat sangat tau.
.
Set basic esp Dan vitamin c👍😍
.
VITAMIN C
.
🍊Membantu mencerahkan kulit
🍊Perlindungan daripada sinar UV
🍊Mengurangkan kesan sunburn
🍊Mengurangkan parut & masalah jerawat
🍊Membantu prevent masalah jerawat degil .
🍊Menjadikan tona kulit lebih sekata
🍊Menggantikan tisu yang rosak & menyembukan luka
🍊Mencerahkan kulit secara semulajadi (Bukan muka sahaja tau)
🍊Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung & eczema
🍊Mengatasi masalah jerawat pasir & nasi
🍊Mengurangkan kedutan & tanda penuaan
🍊Kulit lebih glowing & radiant.
.
ESP.
.
💋kulit menjadi lebih anjal dan gebu
💋membantu menurunkan berat badan
💋 memberi rasa kenyang dalam jangka masa yg pnjg
💋 memudarkan parut, jerawat dan jeragat
💋mempercepatkan penyembuhan luka
💋membaiki masalah pigmentasi dan kedutan
💋 merangsang pembentukan otot dan kulit
💋mencegah migrain
💋 mencegah insomnia dan tekanan
💋membaiki masalah rambut beruban dan keguguran
.
Nak lagi super boleh tambah collagen Shaklee
.
zakiah 0195900411.
zakiah 0195900411.
zakiah 0195900411.
.
.
Your Shaklee Beauty Consultant
Zakiah | 0195900411
.
#shakleereadystock
#shakleepuchong
#shakleecodpuchong
#pengedarshakleepuchong
#pengedarshakleesrikembangan
#pengedarshakleecyberjaya
#setkecantikan #setcantik
#esp #readystockshaklee #espshaklee #espshakleemurah #espmurah #shakleemurah #shakleepromo #esppromo #promoesp #setcantik #setkecantikan #jerawat #hapusjerawat #vitaminmurah #setcantikshaklee
#setkecantikanshaklee #shakleesabah #shakleeshahalam #shakleeterengganu #shakleesingapura #shakleekualaterengganu #shakleeputraperdana #teaminstamf #shakleepuchongutama

Most Popular Instagram Hashtags