[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shakleebatumuda

2902 posts

TOP POSTS

Supplement Wajib For Mommies!
-
Semenjak Harraz dah semakin aktif ni, Matun perlukan tenaga 2x ganda lebihhh daripada biasa.. -
Mujur lah ada ESP! ๐Ÿ˜‚
-
Sebab tu ESP ni antara supplement yang WAJIB ambil setiap hari.. Sebab ia sangat sangat membantu memberikan tenaga EXTRA for mommies yang bekerja, yang menyusukan badan, yang bekerja di rumah, surirumahtangga dan sebagainya..
-
Senang cerita, ESP ni a MUST HAVE supplement specially for mommies!
-
Yang bestnya, selain daripada sangat sangat membantu memberikan TENAGA, ESP ada banyakkk juga khasiat lain for mommies tau..
-
โœ…Membantu mencerahkan dan menggebukan kulit wajah. Dah jadi mak mak ni, mana lah sempat nak jaga kulit muka beriya sangat kan? So minum ESP bukan sahaja dapat tenaga, kulit pon jadi CANTIK!
-
โœ…Bertindak sebagai MILKBOOSTER! Wahh yang ni memang terbaik lah. Sebab bila mommies minum ESP ni, susu jadi banyak dan pekat. Anak pun suka.. Bila perot kenyang, anak pun happy dan kurang meragam :)
-
โœ…Membantu maintain berat badan. Faham faham jelah mommies yang menyusukan badan ni selera dia macam mana kan? Haa dengan ESP, inshaAllah makan banyak macam mana pun berat badan masih terkawal.
-
Best kan kesan ESP ke atas mommies semua? -
Ni baru sikit tau.. Sebenarnya ada banyakkkk lagi khasiat ESP tauuu..
-
No wonder ESP always jadi supplement no 1 dalam jualan Shaklee๐Ÿ˜Š
-
Kalau ada yang nak cuba ESP kegemaran ramai ni, feel free untuk hubungi Matun ya yaa.. Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleesentul
#shakleekampungbaru
#shakleegombak
#shakleebatumuda
#shakleekoperasipolis

Alhamdulillah dengan amalkan vivix sebagai suplemen selain rawatan hospital, penderita paru paru berair ni beransur sihat. Tak lagi sesak nafas dan selera makan kembali normal. -
Nak ikhtiar dengan vivix? Whatsapp/dm saya untuk info lanjut. -
#igwahmi #vivixkl #shakleebatumuda #vivixshaklee #bazarpaknil #jomsihat #ikhtiarhamil #kencingmanis #darahtinggi #vivixtwinpack #vivixdarahtinggi #vivixmurah

Breakfast dengan #ESP bersamaan dengan .
๐Ÿฅ“2x ganda daging
๐Ÿณ4x ganda telur
๐Ÿฅ›12x ganda susu
.
Rendah lemak, tiada kolestrol, tiada asid uric dan mudah diserap oleh tubuh.
.
#espkl #espshaklee #proteinshake #igwahmi #shakleekl #shakleegombak #shakleesentul #shakleemurah #shakleebatumuda #sarapan #breakfastdrink #bazarpaknil

Tau tak bila umur kita 30 tahun, kolagen dalam tubuh mulai berkurang. Vitamin C dapat membantu tubuh menghasilkan kolagen untuk keanjalan kulit. Jom kekal cantik dengan Vitamin C shaklee. -
Sebotol hanya RM 98 exc postage. Tahan 3-6 bulan tau.
-
#vitaminc #igwahmi #shakleekl #shakleegombak #shakleesentul #shakleekl #shakleebatumuda #codgombak #shakleeselayang #shakleekgbaru #ubatparut #ubatputih #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawat #tipscantik

.
#TAHUKAHANDA โ“- PANDUAN KALORI PEMAKANAN ANAK ANDA ๐Ÿญ
.
VITAMIN SEMULAJADI UTK TINGKATKAN IMMUNE SYSTEM ANAK ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ฌ๐Ÿ‘ญ
.
Saranan #celikvitamin :
.
#mealshake berperisa french vanila, dlm bentuk serbuk bancuhan yg kaya dengan Multivitamin, kalsium dan protein ๐Ÿถ
.
#vitaleaforchildren Multivitamin lengkap boleh kunyah berperisa anggur ๐Ÿ‡
.
#chewablec utk keperluan vitamin c harian dlm bentuk boleh kunyah ๐ŸŠ๐Ÿ‹
.
#omega utk keperluan DHA dan EPA harian, bantu tingkatkan kecerdasan otak ๐Ÿ‘‰๐Ÿ˜Œ๐Ÿ‘ˆ
.
.
SET KANAK-KANAK SHAKLEE - Complete nutrition for kids ๐Ÿ‘ง๐Ÿฝ๐Ÿ‘ฆ๐Ÿป
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
Normala Mat Tarmizi
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #instashop #agenshaklee #codshaklee #celikvitamindotcom #shakleebatumuda #shakleejalanipoh #shakleejinjang #shakleekepong #pengedarshakleekl #vitaminanak #anak #eczema #asthma #omegaguard #vitaminc #anakpandai #anakbijak

.
VIVIX UNTUK PENYAKIT KRONIK: (HYPER/HYPO THYROID)
.
Vivix kaya dengan Polyphenol & Resveratrol
.
Apa tu Polyphenol & Resveratrol?
.
Secara ringkasnya, Polyphenol & Resveratrol ni sejenis bahan semulajadi yang ada dalam tumbuhan dan tinggi dalam antioksida.
.
Vivix dari Shaklee kaya dengan Resveratrol dan 3 lagi bahan iaitu polyphenol dan dibuktikan mengandungi 10x ganda antioksida dari Resveratrol sendiri.
.
Vivix yang dibuktikan dengan kajian dapat membantu:

1. Mengurangkan paras gula dalam badan bagi pesakit Diabetes
2. Mengurangkan tekanan darah bagi pesakit darah tinggi
3. Membantu melawan penyakit kanser & fibroid
4. Membantu mencegah penyakit Alzheimer (nyanyuk)
5. Membantu dalam memulihkan fungsi jantung
6. Menyokong kesihatan sendi
7. Mengurangkan kesan penuaan (awet muda)
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
Normala Tarmizi
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #instashop #agenshaklee #shakleebatumuda #shakleejinjang #shakleekepong #shakleesegambut #shakleejalanipoh #shakleekajang #vivix #vivixshaklee #antikanser #setcantikshaklee #awetmuda #strok #darahtinggi #kolesterol #arthritis #tiroid #thyroid #diabetes #masalahbuahpinggang

.
#TAHUKAHANDA โ“- PANDUAN KALORI PEMAKANAN ANAK ANDA ๐Ÿญ
.
VITAMIN SEMULAJADI UTK TINGKATKAN IMMUNE SYSTEM ANAK ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ฌ๐Ÿ‘ญ
.
Saranan #celikvitamin :
.
#mealshake berperisa french vanila, dlm bentuk serbuk bancuhan yg kaya dengan Multivitamin, kalsium dan protein ๐Ÿถ
.
#vitaleaforchildren Multivitamin lengkap boleh kunyah berperisa anggur ๐Ÿ‡
.
#chewablec utk keperluan vitamin c harian dlm bentuk boleh kunyah ๐ŸŠ๐Ÿ‹
.
#omega utk keperluan DHA dan EPA harian, bantu tingkatkan kecerdasan otak ๐Ÿ‘‰๐Ÿ˜Œ๐Ÿ‘ˆ
.
.
SET KANAK-KANAK SHAKLEE - Complete nutrition for kids ๐Ÿ‘ง๐Ÿฝ๐Ÿ‘ฆ๐Ÿป
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
Normala Mat Tarmizi
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #instashop #agenshaklee #codshaklee #celikvitamindotcom #shakleebatumuda #shakleejalanipoh #shakleejinjang #shakleekepong #pengedarshakleekl #vitaminanak #anak #eczema #asthma #omegaguard #vitaminc #anakpandai #anakbijak

.
SET MENYUSU SHAKLEE
.
Kebaikan Set Menyusu Shaklee :
.
ESP Shaklee
๐ŸŒธMenjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
๐ŸŒธMemekatkan susu ibu
๐ŸŒธSebagai milk booster
๐ŸŒธBantu hilangkan parut jerawat di muka
๐ŸŒธMemberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih
๐ŸŒธMenganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur
๐ŸŒธMemberi rasa kenyang yang lama sekaligus membantu dalam pengurusan berat badan
๐ŸŒธMenyokong kesihatan imunisasi badan
๐ŸŒธMengawal paras kolesterol
๐ŸŒธMenyokong kesihatan jantung dan prostat
๐ŸŒธMembantu penyerapan vitamin lain dengan lebih baik
.
Alfalfa complex
๐ŸŒธUntuk ibu yang menyusukan bayi pula, alfalfa merupakan supplement penting utk boost penghasilan susu kerana mempunyai 1001 khasiat
๐ŸŒธMembantu dalam memekatkan susu dan menjadikan susu ibu lebih lemak berkrim
๐ŸŒธSebagai agen detox. Melawaskan
๐ŸŒธMerawat keputihan
.
Ostematrix
๐ŸŒธMembekalkan kalsium yang cukup pada badan ibu dan baby
๐ŸŒธSebagai milkbooster
๐ŸŒธMengurangkan lenguh2 badan, lutut, pinggang, sakit sendi, simpul biawak, kebas otot, cramp kaki
.
Untuk ibu ibu yang selalu alami bengkak susu tu boleh ambil LECITHIN sebagai tambahan. Lecithin boleh atasi bengkak susu ๐Ÿ‘
.
.
.
#setmenyusushaklee #setmenyusu #setmilkboostershaklee #shakleeemilkbooster #milkbooster #susuibu #ibumenyusu #susupekat #susumeriah #barangbaby #shaklee #pamsusumurah #botolsusumurah #avent #tommeetippee #comotomo #bajubabymurah #tipstambahsusubadan #espshaklee #alfalfashaklee #ostematrixshaklee #lecithinshaklee #bengkaksusu #shaklee #shakleebatumuda #shakleekepong #shakleejinjang #pengedarshakleekl

Orang selalu cakap, mulakan hari dengan senyuman.. Tapi bila mulakan hari dengan senyuman, Matun dapati perut berbunyi sebab kelaparan.. So Matun tukar kepada mulakan hari dengan ESP hahahaha ๐Ÿคฃ
-
Matun ni sebenarnya jenis orang yang tak berapa suka breakfast..
-
Yang sebenarnya, sebab tak berapa rajin nak sibuk-sibuk pepagi buat breakfast hahaha
-
Mujur sangat ada pilihan yang mudah dan mengenyangkan macam ESP ni..
-
Satu shaker ESP untuk permulaan hari, InshaAllah badan rasa bertenaga.. Kenyang yang lama.. Kulit pun cantik gebu cerah sentiasa ๐Ÿ˜˜
-
Korang pagi ni macam mana?
-
Dah mulakan pagi dengan ESP? ๐Ÿ˜Š
-
Kalau belum, meh contact sini,
-
http://www.wasap.my/60189589941
-
#shakleetamandatosenu #shakleesentultimur #shakleegombak#shakleebatumuda

MOST RECENT

.
SET MENYUSU SHAKLEE
.
Kebaikan Set Menyusu Shaklee :
.
ESP Shaklee
๐ŸŒธMenjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
๐ŸŒธMemekatkan susu ibu
๐ŸŒธSebagai milk booster
๐ŸŒธBantu hilangkan parut jerawat di muka
๐ŸŒธMemberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih
๐ŸŒธMenganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur
๐ŸŒธMemberi rasa kenyang yang lama sekaligus membantu dalam pengurusan berat badan
๐ŸŒธMenyokong kesihatan imunisasi badan
๐ŸŒธMengawal paras kolesterol
๐ŸŒธMenyokong kesihatan jantung dan prostat
๐ŸŒธMembantu penyerapan vitamin lain dengan lebih baik
.
Alfalfa complex
๐ŸŒธUntuk ibu yang menyusukan bayi pula, alfalfa merupakan supplement penting utk boost penghasilan susu kerana mempunyai 1001 khasiat
๐ŸŒธMembantu dalam memekatkan susu dan menjadikan susu ibu lebih lemak berkrim
๐ŸŒธSebagai agen detox. Melawaskan
๐ŸŒธMerawat keputihan
.
Ostematrix
๐ŸŒธMembekalkan kalsium yang cukup pada badan ibu dan baby
๐ŸŒธSebagai milkbooster
๐ŸŒธMengurangkan lenguh2 badan, lutut, pinggang, sakit sendi, simpul biawak, kebas otot, cramp kaki
.
Untuk ibu ibu yang selalu alami bengkak susu tu boleh ambil LECITHIN sebagai tambahan. Lecithin boleh atasi bengkak susu ๐Ÿ‘
.
.
.
#setmenyusushaklee #setmenyusu #setmilkboostershaklee #shakleeemilkbooster #milkbooster #susuibu #ibumenyusu #susupekat #susumeriah #barangbaby #shaklee #pamsusumurah #botolsusumurah #avent #tommeetippee #comotomo #bajubabymurah #tipstambahsusubadan #espshaklee #alfalfashaklee #ostematrixshaklee #lecithinshaklee #bengkaksusu #shaklee #shakleebatumuda #shakleekepong #shakleejinjang #pengedarshakleekl

.
VITA-LEA Shaklee
. - Membantu sistem memori dan fokus.
- Pelengkap nutrisi.
- Pemberi tenaga, kekuatan mental & kecergasan tubuh.
- Bantu melambatkan proses penuaan. - Bantu dalam stimulasi metabolisma.
- Bantu berikan element penting untuk sel tubuh.
- Bantu masalah anemia.
- Bantu meningkatkan sistem produktif tubuh. .

Memenuhi keperluan 28 vitamin & mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa. .

PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Normala Tarmizi
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #shakleebatumuda #shakleekepong #shakleejinjang #pengedarshakleekl #pengedarshakleekepong #vitalea #vitamincantikshaklee #akusuka #pelengkapnutrisi

.
VITA-LEA Shaklee
. - Membantu sistem memori dan fokus.
- Pelengkap nutrisi.
- Pemberi tenaga, kekuatan mental & kecergasan tubuh.
- Bantu melambatkan proses penuaan. - Bantu dalam stimulasi metabolisma.
- Bantu berikan element penting untuk sel tubuh
.

Memenuhi keperluan 28 vitamin & mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa. .

PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Normala Tarmizi
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #shakleebatumuda #shakleekepong #shakleejinjang #pengedarshakleekl #pengedarshakleekepong #vitalea #vitamincantikshaklee #akusuka #pelengkapnutrisi

Orang selalu cakap, mulakan hari dengan senyuman.. Tapi bila mulakan hari dengan senyuman, Matun dapati perut berbunyi sebab kelaparan.. So Matun tukar kepada mulakan hari dengan ESP hahahaha ๐Ÿคฃ
-
Matun ni sebenarnya jenis orang yang tak berapa suka breakfast..
-
Yang sebenarnya, sebab tak berapa rajin nak sibuk-sibuk pepagi buat breakfast hahaha
-
Mujur sangat ada pilihan yang mudah dan mengenyangkan macam ESP ni..
-
Satu shaker ESP untuk permulaan hari, InshaAllah badan rasa bertenaga.. Kenyang yang lama.. Kulit pun cantik gebu cerah sentiasa ๐Ÿ˜˜
-
Korang pagi ni macam mana?
-
Dah mulakan pagi dengan ESP? ๐Ÿ˜Š
-
Kalau belum, meh contact sini,
-
http://www.wasap.my/60189589941
-
#shakleetamandatosenu #shakleesentultimur #shakleegombak#shakleebatumuda

.
VITA-LEA Shaklee
. - Membantu sistem memori dan fokus.
- Pelengkap nutrisi.
- Pemberi tenaga, kekuatan mental & kecergasan tubuh. .

Memenuhi keperluan 28 vitamin & mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa. .

PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Normala Tarmizi
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #shakleebatumuda #shakleekepong #shakleejinjang #pengedarshakleekl #pengedarshakleekepong #vitalea #vitamincantikshaklee #akusuka #pelengkapnutrisi

.
VITA-LEA Shaklee - Pelengkap nutrisi
.

Memenuhi keperluan 28 vitamin & mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa. .

PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Normala Tarmizi
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #shakleebatumuda #shakleekepong #shakleejinjang #pengedarshakleekl #pengedarshakleekepong #vitalea #vitamincantikshaklee #akusuka #pelengkapnutrisi

.
VITA-LEA Shaklee
.

Memenuhi keperluan 28 vitamin & mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa. .

PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #shakleebatumuda #shakleekepong #shakleejinjang #pengedarshakleekl #pengedarshakleekepong #vitalea #vitamincantikshaklee #akusuka

.
Khasiat untuk beberapa bahan semulajadi yang ada dalam Peppermint Ginger Plus :-
.
๐Ÿ‚ Halia - Baik untuk sistem penghadaman. Angin kembung.
๐Ÿ‚ Pudina - Kaya vitamin C bunuh kuman. Kurangkan rasa mual & loya. Hidung tersumbat & selsema.
๐Ÿ‚ Jintan Manis - Baik untuk cuci usus & perut. Elok untuk perut berasid & berangin.
๐Ÿ‚ Bunga Lawang - Melegakan selsema & batuk. Kurangkan rasa kembung perut.
.
Kebaikan lain Peppermint Ginjer Plus :-
๐Ÿ Membantu melegakan otot perut.
๐Ÿ Membantu mengurangkan simptom-simptom demam.
๐Ÿ Melancarkan sistem penghadaman.
๐Ÿ Melegakan cirit-birit, pedih ulu hati dan gastrik.
๐Ÿ Meningkatkan fokus.
๐Ÿ Menghalang muntah selepas pembedahan.
๐Ÿ Mengurangkan dan mencegah masalah kembung perut.
๐Ÿ Melegakan haba pada musim sejuk / panas.
๐Ÿ Membantu melegakan / mengurangkan morning sickness.
๐Ÿ Melegakan senak perut.
.
Siapa yang sesuai mengambil Peppermint Ginger plus?
.
๐ŸŒพ Mereka yang suka mengembara dan mengalami mabuk laut/darat.
๐ŸŒพ Mereka yang ada masalah gastrik dan angin dalam badan.
๐ŸŒพ Ibu mengandung yang ada masalah loya dan morning sickness.
๐ŸŒพ Mereka yang kerap mengalami kembung perut.
๐ŸŒพ Mereka yang ada masalah kencing kotor dan lawas.
๐ŸŒพ Mereka yang mengalami masalah sembelit / kurang lawas.
.
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.
.
Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.
.
ORDER & PERTANYAAN ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
.
๐Ÿ“ฒ Diyana Mohamad | +6017-2967807
๐Ÿ“ฒ Diyana Mohamad | +6017-2967807
๐Ÿ“ฒ Diyana Mohamad | +6017-2967807
.
๐Ÿ“ฎ Postage seluruh Malaysia | Everyday
.
#shakleekualalumpur #shakleeselangor #shakleekl #shakleeeffect #shakleeselayang #shakleesetapak #shakleebatucaves #shakleegombak #shakleeampang #shakleerawang #supplementshaklee #shakleesrirampai #shakleesrigombak #shakleekepong #shakleewangsamaju #shakleebatumuda #codshakleekl #codshakleerawang #codshakleegombak #codshakleeselayang #codshakleewangsamaju #codshakleesentul #peppermintgingerplus #peppermintgingerplusshaklee

.
Khasiat yang ada dalam Carotomax :-
๐Ÿฅ• Mengandungi Alpha Carotene
โ€ข Baik untuk penglihatan mata.
โ€ข Membantu menyihatkan mata.
โ€ข Menghalang degenerasi penglihatan.
.
๐Ÿฅ• Mengandungi Beta Carotene
โ€ข Membantu memperbaiki kulit.
โ€ข Mempercepatkan pemulihan luka.
โ€ข Membantu mempertingkatkan sistem imun.
.
๐Ÿฅ• Mengandungi Lycopene
โ€ข Bersifat anti-oksida.
โ€ข Menghalang penuaan organ.
.
๐Ÿฅ• Mengandungi Astaxanthin
โ€ข Melindungi kerosakan oksidasi kolestrol LDL.
.
๐Ÿฅ• Mengandungi Lutein
โ€ข Menyekat katarak AMD (Age Related Macular Disease)
.
๐Ÿฅ• Mengandungi Zeaxanthin
โ€ข Melindungi mata
โ€ข Menuras cahaya gelombang biru pendek yang berbahaya.
.
Kelebihan Carotomax :-
๐Ÿ‘ Membantu mengurangkan masalah rabun & mata yang kering.
๐Ÿ‘ Membantu mengurangkan penyakit katarak & glaucoma.
๐Ÿ‘ Membantu mengatasi kelesuan mata.
๐Ÿ‘ Sangat bagus untuk mereka yang kerap mengunakan komputer.
๐Ÿ‘ Mencantikkan kulit & mengatasi masalah jerawat.
๐Ÿ‘ Antioksida & anti kanser.
.
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.
.
Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.
.
ORDER & PERTANYAAN ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
.
๐Ÿ“ฒ Diyana Mohamad | +6017-2967807
๐Ÿ“ฒ Diyana Mohamad | +6017-2967807
๐Ÿ“ฒ Diyana Mohamad | +6017-2967807
.
๐Ÿ“ฎ Postage seluruh Malaysia | Everyday
.
#shakleekualalumpur #shakleeselangor #shakleekl #shakleeeffect #shakleeselayang #shakleesetapak #shakleebatucaves #shakleegombak #shakleeampang #shakleerawang #supplementshaklee #shakleesrirampai #shakleesrigombak #shakleekepong #shakleewangsamaju #shakleebatumuda #codshakleekl #codshakleerawang #codshakleegombak #codshakleeselayang #codshakleewangsamaju #codshakleesentul #carotomax #carotomaxshaklee #setmatashaklee #setrabunshaklee #setjerawatshaklee

TESTIMONI COLLAGEN POWDER ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Selepas consume Collagen Powder, Alhamdulillah masalah kulit berjerawat Master Aida semakin pulih. Pakej sekali dapat kulit cerah berseri ๐Ÿ˜
.
Siapa yang ada masalah kulit berjerawat nak effect yang superb, boleh lah cuba Collagen Powder Shaklee. Memang terbaik! ๐Ÿ‘๐Ÿผ
.
COLLAGEN POWDER SHAKLEE TERBAIK UNTUK :-
.
โค๏ธ Mencerahkan kulit.
โค๏ธ Merawat masalah jerawat.
โค๏ธ Memudarkan parut.
โค๏ธ Memudarkan jeragat.
โค๏ธ Mengurangkan pigmentasi.
โค๏ธ Menghilang kedutan & garis-garis halus.
โค๏ธ Mengebukan & melicinkan kulit.
โค๏ธ Membantu mengecilkan liang-liang pori.
โค๏ธ Menegangkan kulit.
โค๏ธ Melembapkan kulit.
โค๏ธ Awet muda.
โค๏ธ Merawat sunburn.
.
Direct whatsapp Diyana untuk order & sebarang pertanyan. InsyaAllah Diyana bantu yang terbaik untuk anda semua. The best price dari Diyana ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿผ
.
SEBARANG ORDER & PERTANYAAN ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
.
๐Ÿ“ฒ Diyana Mohamad | +6017-2967807
๐Ÿ“ฒ Diyana Mohamad | +6017-2967807
๐Ÿ“ฒ Diyana Mohamad | +6017-2967807
.
๐Ÿ“ฎ Postage seluruh Malaysia | Everyday
.
#sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleeselangor #shakleekualalumpur #shakleegombak #collagenpowder #collagenpowdershaklee #setkecantikanshaklee #shakleesrigombak #shakleesrirampai #shakleekepong #shakleewangsamaju #shakleesentul #shakleesetapak #shakleeselayang #shakleeampang #shakleebatangkali #setjerawatshaklee #setjeragatshaklee #shakleesentul #codshaklee #codshakleekl #codshakleesentul #codshakleegombak #codshakleerawang #codshakleeselayang #codshakleewangsamaju #setkulitshaklee #shakleebatumuda #shakleebatucaves #shakleerawang

.
Ulser mulut amat pedih & menyakitkan. Ia sangat mengganggu emosi & aktiviti seharian. .

Set Ulser Mulut mampu atasi masalah ulser mulut ini & boleh bantu mencegah ia dari berulang. .

Esp - Sumber protein dari Esp boleh membantu percepatkan penggantian sel-sel yang rosak akibat ulser mulut. .

Vitamin B Complex - Mencegah ulser mulut. .

SC Vitamin C - Membantu pemulihan membran mukosa mulut & perkuatkan sistem imun di samping penting untuk kesihatan gusi. .

PAKAR SHAKLEE ANDA๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
===================
012.2280.104
Normala Tarmizi
Ig @malamasya
.
#shakleebatumuda #pengedarshakleekl #shakleejinjang #shakleekepong #shakleesegambut #shakleejalanipoh #setulsermulut #ulsermulut #esp #vitamincshaklee #bcomplex

.
Sakit ni bukan main-main. Boleh meleleh air mata bila kena. Bila kena nak berjalan pun susah. Kadang-kadang sampai kena ambil suntikan. Makan pun berhati-hati takut tersalah makan nanti, sendiri yang menanggung sakitnya. .

Supplement yang dapat atasi Gout adalah:
.
Vivix - Membantu melambatkan pembentukan protein AGE yang merosakkan sel badan. .

Alfalfa - Menyingkirkan toksik daripada badan. .

Omega - Membantu mengurangkan keradangan pada sendi. .

Performance drink - Mengekalkan dehidrasi & memastikan gula & air mencukupi dalam tubuh
.

PAKAR SHAKLEE ANDA๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
===================
012.2280.104
Normala Tarmizi
Ig @malamasya
.
#shakleebatumuda #shakleejinjang #shakleekepong #shakleesegambut #shakleejalanipoh #setgoutshaklee #set gout #gout

.
Dah letih cuci muka tapi jeragat tak hilang-hilang. .

Hormon yang tak stabil akan gagalkan apa saja usaha untuk hilangkan jeragat. Walaupun rawatan laser, lepas hilang, jerawat akan tumbuh balik. .

GLA Complex menghilangkan jeragat dengan membantu kawal paras hormon dalam tubuh. Bila hormon stabil, kulit jadi sihat. Senang lah jeragat hilang. .

Vitamin E meningkatkan kadar pemulihan. Menjadikan kulit lebih cerah & menghilangkan jeragat dengan lebih cepat. .

Selepas umur 30 an, kulit makin kurang hasilkan kolagen. Kesannya kulit tak sihat. Sel kulit senang-senang je rosak. Bila rosak, sel jadi hitam & bintik jeragat mula terbentuk.
Vitamin C Shaklee paling hebat sebab ada teknologi Sustained Released yang mampu kekalkan vitamin C lebih lama dalam darah. Dalam tempoh itu, proses hilangkan jeragat akan terjadi kesan proses pemulihan yang aktif. .

PAKAR SHAKLEE ANDA๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
===================
012.2280.104
Normala Tarmizi
Ig @malamasya
.
#shakleebatumuda #shakleejinjang #shakleekepong #shakleesegambut #shakleejalanipoh #poskeseluruhmalaysia #cantikluarcantikdalam #sayajualshaklee #setkecantikashaklee #setjeragatshaklee

.
Bukan semua orang sanggup nak bayar mahal-mahal untuk supplement kan.. .

Jadi, apa salahnya kita cuba sikit-sikit dulu, macam Set Asas Kesuburan Shaklee ni. .

Mudah-mudahan dapat membantu anda & pasangan dalam usaha untuk mendapatkan anak. .
.
PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
Normala Tarmizi
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #instashop #agenshaklee #codshaklee #shakleebatumuda #shakleejinjang #shakleekepong #shakleesegambut #shakleejalanipoh #setmengandungshaklee #setkesuburanshaklee #setbajetkesuburan #setasaskesuburan

.
Semasa mengandung, perubahan hormon berlaku di dalam tubuh. Antara kesannya ialah rasa loya yang menyebabkan morning sickness. .

Apabila kurang makanan berkhasiat di ambil, maka ibu dan bayi dalam kandungan akan kurang nutrisi. .

Jadi, Set Kehamilan Shaklee dapat membantu ibu menikmati detik indah mengandung. .

Pengedar Shaklee anda
Normala Tarmizi
012.2280104
.
#pengedarshakleekl #shakleekepong
#shakleebatumuda #shakleejinjang #esp #setkehamilanshaklee #setmengandungshaklee #ibumengandungsihat #vitalea #vitamincshaklee #omegaguard #ostematrix #bcomplex

KELEBIHAN ALFALFA SHAKLEE

Apa yg best tentang alfalfa Shaklee ini adalah* ๐Ÿ‘‡

1) Bebas dari pestisid, herbasid
2) Mengunakan baja bebas kimia
3) Proses dikawal oleh shaklee yang sangat ketat dan teliti.
4) Membekalkan nutrisi lebih dari buah-buahan dan sayuran.
5) Kaya dengan protein, asid amino, klorofil, serat, 15 zat galian, 10 vitamin, 8 enzim dan fitokimia.

Kita lihat 10 Kebaikan Afalfa Complex nie untuk wanita...๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โœ” Memperbaiki & mengurangkan keputihan
โœ” Membuang angin dalam badan
โœ” Membantu mudah lawas sekaligus elak sembelit
โœ” Membantu merapatkan semula faraj
โœ” Melancarkan pengeluaran darah nifas
โœ” Membantu percepatkan pemulihan & pengecutan rahim
โœ” Memperbanyakkan susu ibu
โœ” Menghangatkan hubungan suami isteri
โœ” Menegangkan payudara
โœ” Memberi kelegaan masa haid
โœ” Mengatasi masalah bau badan

PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #shakleebatumuda #shakleekepong #shakleejinjang #pengedarshakleekl #pengedarshakleekepong #vitaminb #alfalfacomplex #alfalfacomplexshaklee #keputihan #sembelit #vitamincantikshaklee #akusuka

KELEBIHAN ALFALFA SHAKLEE

Apa yg best tentang alfalfa Shaklee ini adalah* ๐Ÿ‘‡

1) Bebas dari pestisid, herbasid
2) Mengunakan baja bebas kimia
3) Proses dikawal oleh shaklee yang sangat ketat dan teliti.
4) Membekalkan nutrisi lebih dari buah-buahan dan sayuran.
5) Kaya dengan protein, asid amino, klorofil, serat, 15 zat galian, 10 vitamin, 8 enzim dan fitokimia.

Kita lihat 10 Kebaikan Afalfa Complex nie untuk wanita...๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โœ” Memperbaiki & mengurangkan keputihan
โœ” Membuang angin dalam badan
โœ” Membantu mudah lawas sekaligus elak sembelit
โœ” Membantu merapatkan semula faraj
โœ” Melancarkan pengeluaran darah nifas
โœ” Membantu percepatkan pemulihan & pengecutan rahim
โœ” Memperbanyakkan susu ibu
โœ” Menghangatkan hubungan suami isteri
โœ” Menegangkan payudara
โœ” Memberi kelegaan masa haid
โœ” Mengatasi masalah bau badan

PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #shakleebatumuda #shakleekepong #shakleejinjang #pengedarshakleekl #pengedarshakleekepong #vitaminb #alfalfacomplex #alfalfacomplexshaklee #keputihan #sembelit #vitamincantikshaklee #akusuka

KELEBIHAN ALFALFA SHAKLEE

Apa yg best tentang alfalfa Shaklee ini adalah* ๐Ÿ‘‡

1) Bebas dari pestisid, herbasid
2) Mengunakan baja bebas kimia
3) Proses dikawal oleh shaklee yang sangat ketat dan teliti.
4) Membekalkan nutrisi lebih dari buah-buahan dan sayuran.
5) Kaya dengan protein, asid amino, klorofil, serat, 15 zat galian, 10 vitamin, 8 enzim dan fitokimia.

Kita lihat 10 Kebaikan Afalfa Complex nie untuk wanita...๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โœ” Memperbaiki & mengurangkan keputihan
โœ” Membuang angin dalam badan
โœ” Membantu mudah lawas sekaligus elak sembelit
โœ” Membantu merapatkan semula faraj
โœ” Melancarkan pengeluaran darah nifas
โœ” Membantu percepatkan pemulihan & pengecutan rahim
โœ” Memperbanyakkan susu ibu
โœ” Menghangatkan hubungan suami isteri
โœ” Menegangkan payudara
โœ” Memberi kelegaan masa haid
โœ” Mengatasi masalah bau badan

PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #shakleebatumuda #shakleekepong #shakleejinjang #pengedarshakleekl #pengedarshakleekepong #vitaminb #alfalfacomplex #alfalfacomplexshaklee #keputihan #sembelit #vitamincantikshaklee #akusuka

Most Popular Instagram Hashtags