#shakleebatumuda

2812 posts

TOP POSTS

.
APA KATA PENGGUNA SHAKLEE TENTANG OSTEMATRIX?
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
Normala Tarmizi
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #celikvitamindotcom #shakleebatumuda #shakleejalanipoh #shakleekepong #shakleejinjang #shakleesegambut #pengedarshakleebatumuda #pengedarshakleekepong #pengedarshakleejinjang #ostematrix #ostematrixshaklee #kalsiumshaklee #kalsium

.
APA KATA PENGGUNA SHAKLEE TENTANG OSTEMATRIX?
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
Normala Tarmizi
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #celikvitamindotcom #shakleebatumuda #shakleejalanipoh #shakleekepong #shakleejinjang #shakleesegambut #pengedarshakleebatumuda #pengedarshakleekepong #pengedarshakleejinjang #ostematrix #ostematrixshaklee #kalsiumshaklee #kalsium

.
๐ŸŒฟNUTRIWHITE SHAKLEE: Skincare Semulajadi Pilihan No. 1 Rakyat Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
Apa yang saya sendiri dah alami dengan NutriWhite ni:
.
โœ” Kulit lebih cerah sekata
โœ” Kulit lebih lembut, halus dan gebu
โœ” Kulit lebih flawless dan glowing
โœ” Kulit bebas masalah parut dan jeragat
โœ” Kulit bersih dan tak mudah naik jerawat
โœ” Pori muka lebih kecil dan tak kelihatan
โœ” Blackheads dan whiteheads juga semakin berkurang
.
Produk Shaklee semestinya NATURAL dan BEBAS daripada sebarang bahan kimia yang merbahaya
.
Jadi untuk sesiapa yang sedang mencari skincare TERBAIK dan selamat, NUTRIWHITE adalah pilihan yang sangat tepat!
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
Normala Tarmizi
.
#shaklee #sayajualshaklee #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #instashop #agenshaklee #codshaklee #shaklee #shakleebatumuda #shakleejinjang #shakleesegambut #shakleekepong #shakleejalanipoh #cantikluarcantikdalam #cantik #skincaresemulajadi #nutriwhiteshaklee #nutriwhite #setnutriwhite #setskincareshaklee #naturalskincare #pencucimukanatural #organik

.
APA KATA PENGGUNA SHAKLEE TENTANG OSTEMATRIX?
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
Normala Tarmizi
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #celikvitamindotcom #shakleebatumuda #shakleejalanipoh #shakleekepong #shakleejinjang #shakleesegambut #pengedarshakleebatumuda #pengedarshakleekepong #pengedarshakleejinjang #ostematrix #ostematrixshaklee #kalsiumshaklee #kalsium

.
APA KATA PENGGUNA SHAKLEE TENTANG OSTEMATRIX?
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
Normala Tarmizi
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #celikvitamindotcom #shakleebatumuda #shakleejalanipoh #shakleekepong #shakleejinjang #shakleesegambut #pengedarshakleebatumuda #pengedarshakleekepong #pengedarshakleejinjang #ostematrix #ostematrixshaklee #kalsiumshaklee #kalsium

.
APA KATA PENGGUNA SHAKLEE TENTANG OSTEMATRIX?
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
Normala Tarmizi
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #celikvitamindotcom #shakleebatumuda #shakleejalanipoh #shakleekepong #shakleejinjang #shakleesegambut #pengedarshakleebatumuda #pengedarshakleekepong #pengedarshakleejinjang #ostematrix #ostematrixshaklee #kalsiumshaklee #kalsium

.
APA KATA PENGGUNA SHAKLEE TENTANG OSTEMATRIX?
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
Normala Tarmizi
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #celikvitamindotcom #shakleebatumuda #shakleejalanipoh #shakleekepong #shakleejinjang #shakleesegambut #pengedarshakleebatumuda #pengedarshakleekepong #pengedarshakleejinjang #ostematrix #ostematrixshaklee #kalsiumshaklee #kalsium

Multi-stack dispenser dan carotomax beli 1 percuma 1
---------------------------------------------
.
Dah apa pulak ni?
.
Promosi Shakleelah.
.
Tapi hanya untuk ahli sahaja tau.
.
Sesiapa yang belum jadi ahli tu, bolehlah ambil peluang ini untuk jadi ahli dan dapatkan barangan istimewa yang ditawarkan oleh Shaklee untuk bulan ini.
.
Shaklee tak pernah jual multi-stack dispenser tu. Boleh buat isi macam-macam dalam tu.
.
Carotomax pula satu produk anti oksidan yang tinggi. Sesiapa yang tak mampu nak beli vivix, Sofia cadangkan makan carotomax ni. Kuasa anti oksidannya 20x lebih kuat daripada vitamin C. .
#purchasewithpurchase
#shakleebysofia
#shaklee #shakleegombak #shakleebatumuda #shakleebanjariacourt #shakleebatucaves #shakleeuiagombak #shakleeunikop #carotomax #kesihatanmata #antioksidan #pengedarshaklee #setmata

MOST RECENT

.
APA KATA PENGGUNA SHAKLEE TENTANG OSTEMATRIX?
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
Normala Tarmizi
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #celikvitamindotcom #shakleebatumuda #shakleejalanipoh #shakleekepong #shakleejinjang #shakleesegambut #pengedarshakleebatumuda #pengedarshakleekepong #pengedarshakleejinjang #ostematrix #ostematrixshaklee #kalsiumshaklee #kalsium

.
APA KATA PENGGUNA SHAKLEE TENTANG OSTEMATRIX?
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
Normala Tarmizi
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #celikvitamindotcom #shakleebatumuda #shakleejalanipoh #shakleekepong #shakleejinjang #shakleesegambut #pengedarshakleebatumuda #pengedarshakleekepong #pengedarshakleejinjang #ostematrix #ostematrixshaklee #kalsiumshaklee #kalsium

.
APA KATA PENGGUNA SHAKLEE TENTANG OSTEMATRIX?
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
Normala Tarmizi
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #celikvitamindotcom #shakleebatumuda #shakleejalanipoh #shakleekepong #shakleejinjang #shakleesegambut #pengedarshakleebatumuda #pengedarshakleekepong #pengedarshakleejinjang #ostematrix #ostematrixshaklee #kalsiumshaklee #kalsium

.
APA KATA PENGGUNA SHAKLEE TENTANG OSTEMATRIX?
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
Normala Tarmizi
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #celikvitamindotcom #shakleebatumuda #shakleejalanipoh #shakleekepong #shakleejinjang #shakleesegambut #pengedarshakleebatumuda #pengedarshakleekepong #pengedarshakleejinjang #ostematrix #ostematrixshaklee #kalsiumshaklee #kalsium

.
APA KATA PENGGUNA SHAKLEE TENTANG OSTEMATRIX?
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
Normala Tarmizi
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #celikvitamindotcom #shakleebatumuda #shakleejalanipoh #shakleekepong #shakleejinjang #shakleesegambut #pengedarshakleebatumuda #pengedarshakleekepong #pengedarshakleejinjang #ostematrix #ostematrixshaklee #kalsiumshaklee #kalsium

.
APA KATA PENGGUNA SHAKLEE TENTANG OSTEMATRIX?
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
Normala Tarmizi
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #celikvitamindotcom #shakleebatumuda #shakleejalanipoh #shakleekepong #shakleejinjang #shakleesegambut #pengedarshakleebatumuda #pengedarshakleekepong #pengedarshakleejinjang #ostematrix #ostematrixshaklee #kalsiumshaklee #kalsium

.
APA KATA PENGGUNA SHAKLEE TENTANG OSTEMATRIX?
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
Normala Tarmizi
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #celikvitamindotcom #shakleebatumuda #shakleejalanipoh #shakleekepong #shakleejinjang #shakleesegambut #pengedarshakleebatumuda #pengedarshakleekepong #pengedarshakleejinjang #ostematrix #ostematrixshaklee #kalsiumshaklee #kalsium

.
APA KATA PENGGUNA SHAKLEE TENTANG OSTEMATRIX?
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
Normala Tarmizi
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #celikvitamindotcom #shakleebatumuda #shakleejalanipoh #shakleekepong #shakleejinjang #shakleesegambut #pengedarshakleebatumuda #pengedarshakleekepong #pengedarshakleejinjang #ostematrix #ostematrixshaklee #kalsiumshaklee #kalsium

.
APA KATA PENGGUNA SHAKLEE TENTANG OSTEMATRIX?
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
Normala Tarmizi
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #celikvitamindotcom #shakleebatumuda #shakleejalanipoh #shakleekepong #shakleejinjang #shakleesegambut #pengedarshakleebatumuda #pengedarshakleekepong #pengedarshakleejinjang #ostematrix #ostematrixshaklee #kalsiumshaklee #kalsium

.
๐ŸŒฟNUTRIWHITE SHAKLEE: Skincare Semulajadi Pilihan No. 1 Rakyat Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
Apa yang saya sendiri dah alami dengan NutriWhite ni:
.
โœ” Kulit lebih cerah sekata
โœ” Kulit lebih lembut, halus dan gebu
โœ” Kulit lebih flawless dan glowing
โœ” Kulit bebas masalah parut dan jeragat
โœ” Kulit bersih dan tak mudah naik jerawat
โœ” Pori muka lebih kecil dan tak kelihatan
โœ” Blackheads dan whiteheads juga semakin berkurang
.
Produk Shaklee semestinya NATURAL dan BEBAS daripada sebarang bahan kimia yang merbahaya
.
Jadi untuk sesiapa yang sedang mencari skincare TERBAIK dan selamat, NUTRIWHITE adalah pilihan yang sangat tepat!
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
Normala Tarmizi
.
#shaklee #sayajualshaklee #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #instashop #agenshaklee #codshaklee #shaklee #shakleebatumuda #shakleejinjang #shakleesegambut #shakleekepong #shakleejalanipoh #cantikluarcantikdalam #cantik #skincaresemulajadi #nutriwhiteshaklee #nutriwhite #setnutriwhite #setskincareshaklee #naturalskincare #pencucimukanatural #organik

.
๐ŸŒฟNUTRIWHITE SHAKLEE: Skincare Semulajadi Pilihan No. 1 Rakyat Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
Apa yang saya sendiri dah alami dengan NutriWhite ni:
.
โœ” Kulit lebih cerah sekata
โœ” Kulit lebih lembut, halus dan gebu
โœ” Kulit lebih flawless dan glowing
โœ” Kulit bebas masalah parut dan jeragat
โœ” Kulit bersih dan tak mudah naik jerawat
โœ” Pori muka lebih kecil dan tak kelihatan
โœ” Blackheads dan whiteheads juga semakin berkurang
.
Produk Shaklee semestinya NATURAL dan BEBAS daripada sebarang bahan kimia yang merbahaya
.
Jadi untuk sesiapa yang sedang mencari skincare TERBAIK dan selamat, NUTRIWHITE adalah pilihan yang sangat tepat!
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
Normala Tarmizi
.
#shaklee #sayajualshaklee #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #instashop #agenshaklee #codshaklee #shaklee #shakleebatumuda #shakleejinjang #shakleesegambut #shakleekepong #shakleejalanipoh #cantikluarcantikdalam #cantik #skincaresemulajadi #nutriwhiteshaklee #nutriwhite #setnutriwhite #setskincareshaklee #naturalskincare #pencucimukanatural #organik

.
๐ŸŒฟNUTRIWHITE SHAKLEE: Skincare Semulajadi Pilihan No. 1 Rakyat Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
Apa yang saya sendiri dah alami dengan NutriWhite ni:
.
โœ” Kulit lebih cerah sekata
โœ” Kulit lebih lembut, halus dan gebu
โœ” Kulit lebih flawless dan glowing
โœ” Kulit bebas masalah parut dan jeragat
โœ” Kulit bersih dan tak mudah naik jerawat
โœ” Pori muka lebih kecil dan tak kelihatan
โœ” Blackheads dan whiteheads juga semakin berkurang
.
Produk Shaklee semestinya NATURAL dan BEBAS daripada sebarang bahan kimia yang merbahaya
.
Jadi untuk sesiapa yang sedang mencari skincare TERBAIK dan selamat, NUTRIWHITE adalah pilihan yang sangat tepat!
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
Normala Tarmizi
.
#shaklee #sayajualshaklee #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #instashop #agenshaklee #codshaklee #shaklee #shakleebatumuda #shakleejinjang #shakleesegambut #shakleekepong #shakleejalanipoh #cantikluarcantikdalam #cantik #skincaresemulajadi #nutriwhiteshaklee #nutriwhite #setnutriwhite #setskincareshaklee #naturalskincare #pencucimukanatural #organik

.
๐ŸŒฟNUTRIWHITE SHAKLEE: Skincare Semulajadi Pilihan No. 1 Rakyat Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
Apa yang saya sendiri dah alami dengan NutriWhite ni:
.
โœ” Kulit lebih cerah sekata
โœ” Kulit lebih lembut, halus dan gebu
โœ” Kulit lebih flawless dan glowing
โœ” Kulit bebas masalah parut dan jeragat
โœ” Kulit bersih dan tak mudah naik jerawat
โœ” Pori muka lebih kecil dan tak kelihatan
โœ” Blackheads dan whiteheads juga semakin berkurang
.
Produk Shaklee semestinya NATURAL dan BEBAS daripada sebarang bahan kimia yang merbahaya
.
Jadi untuk sesiapa yang sedang mencari skincare TERBAIK dan selamat, NUTRIWHITE adalah pilihan yang sangat tepat!
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
Normala Tarmizi
.
#shaklee #sayajualshaklee #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #instashop #agenshaklee #codshaklee #shaklee #shakleebatumuda #shakleejinjang #shakleesegambut #shakleekepong #shakleejalanipoh #cantikluarcantikdalam #cantik #skincaresemulajadi #nutriwhiteshaklee #nutriwhite #setnutriwhite #setskincareshaklee #naturalskincare #pencucimukanatural #organik

SET KESUBURAN SHAKLEE
.
Salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang TTC atau berusaha untuk hamil dengan mengambilan supplement tertentu.
.
Okay, disini Diyana akan huraikan manfaat & kebaikan bagi setiap supplement yang ada dalam Set Kesuburan, iaitu:-
.
GLA COMPLEX - Untuk menstabilkan kitaran haid & hormon. Juga untuk menghasilkan ovum yang sihat. Kita kaum wanita sangatlah complicated dari segi sengugut, period, sehingga ke hamil & bersalin.
.
B-COMPLEX - Asid Folik yang mengandungi 8 jenis vitamin iaitu vitamin B, B1, B2, B3, B6, Biotin dan Asid Pantotenik membantu badan menukarkan protein lemak dan karbohidrat kepada tenaga. Asid Folik dan B membantu dalam pembentukan sel-sel darah merah di dalam tubuh. Sangat penting diambil pada 4 bulan sebelum plan untuk hamil bagi mengelakkan berlakunya kecacatan pada janin.
.
ESP - Menguatkan otot rahim. Sesetengah ada yang melekat tetapi tak kuat dan akan berlaku keguguran semula sebagai haid. InsyaAllah ESP dapat bantu untuk melekat dengan lebih kuat.
.
ALFALFA COMPLEX - Mengatasi masalah keputihan yang teruk, berlaku keputihan yang teruk akan menyebakan jangkitan kuman dan kemungkinan penyebab susah untuk lekat. Ia juga untuk stamina & bertindak sebagai Kacip Fatimah ketika bersama.
.
VITA LEA - Multivitamin & Multimineral yang lengkap untuk pastikan badan kita cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. Vita Lea juga penting untuk suami amalkan kerana Vita Lea ini mengandungi Zinc untuk memperbanyakan sperm count dan dapat hasilkan sperm yang lebih sihat & aktif.
.
VITA-C PLUS - 1biji vitamin C membekalkan 500mg vitamin C. Vita-C Plus Shaklee adalah sejenis "sustained release" di mana vitamin C akan dilepaskan secara perlahan-lahan dan tahan lebih lama di dalam tubuh. Vitamin C berfungsi sebagai anti-oksidan seperti Vitamin E.
.
VITA-E COMPLEX - Sesuai diamalkan untuk suami untuk menggalakan pembentukan sel-sel baru. Juga bagus untik kekerapan penghasilan air mani.
.
Nak cuba Set Kesuburan? Meh hubungi Diyana untuk order & sebarang pertanyaan. InsyaAllah Diyana akan bantu anda yang terbaik :)
.
ORDER & PERTANYAAN ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
.
๐Ÿ“ฒ Diyana Mohamad | +6017-2967807
๐Ÿ“ฒ Diyana Mohamad | +6017-2967807

Close up sikit purchase with purchase item untuk promo bulan July nie ๐Ÿ’•
.
Yang bestnyer Tumbler nie ada penutup tau, so kalau nak bancuh ESP siap siap ke, atau any other drinks, boleh guna bekas nie and then bawa lah kemana jua uolls nak bawa.
.
Antara set yang always best selling setiap bulan :-
.
๐ŸŒธ SET KECANTIKAN
๐ŸŒธ SET KURUS
๐ŸŒธ SET KESUBURAN
๐ŸŒธ SET HAMIL
๐ŸŒธ SET BERPANTANG
๐ŸŒธ SET KANAK KANAK
๐ŸŒธ SET TULANG & SENDI
.
Untuk segala order dan pertanyaan lanjut berkenaan produk Shaklee, boleh whatsapp Diyana ye โค๏ธ
.
๐Ÿ“ฒ Diyana Mohamad | +6017-2967807
๐Ÿ“ฒ Diyana Mohamad | +6017-2967807
๐Ÿ“ฒ Diyana Mohamad | +6017-2967807
.
๐Ÿ“ฎ Postage seluruh Malaysia | Everyday
.
#promoshaklee #shakleeexclusive #tumblershaklee #limitededitiontumbler #sayajualshaklee #shakleekl #shakleekualalumpur #shakleesentul #shakleesetapak #shakleeselayang #shakleeselangor #shakleesrirampai #shakleesrigombak #shakleekepong #shakleegombak #shakleebatumuda #shakleebatucaves #shakleebatangkali #shakleerawang #shakleewangsamaju #shakleemelawati #shakleetamanmelati #codshaklee

PROMOSI BULAN JULY ๐ŸŽ‰
.
Diyana nak share sikit purchase with purchase item untuk promosi bulan ni. Semestinya sesuatu yang sangat besttttt dan LlMITED EDITION ๐Ÿ˜
.
Antara yang menjadi kesukaan Diyana sebab Tumbler nie colour biru yang supper cantik plus boleh bertindak macam termos. So, bolehlah letak air panas atau air sejuk. Wahhh! Best sangattt!!!
.
Yang lagi best Tumbler nie ada penutup tau, so kalau nak bancuh ESP siap siap ke, atau nak letak any other drinks, boleh guna bekas nie and then bawa lah kemana jua korang nak pergi. .
Diyana dah ada satu Tumbler Exclusive nie. Korang taknak ke?
.
Macam mana nak dapat tumbler biru nie? Haruslah dengan pembelian 6 supplement iaitu:-
.
๐ŸŒธ ESP ( tahan 2 hingga 3 bulan )
๐ŸŒธ VITAMIN C ( tahan sehingga 6 bulan )
๐ŸŒธ VITAMIN E ( tahan 4 bulan )
๐ŸŒธ VITALEA ( tahan 4 bulan )
๐ŸŒธ B COMPLEX ( tahan 4 bulan )
๐ŸŒธ OMEGA GUARD ( tahan 1 bulan ke atas )
.
Jimat kan? Tahan berbulan lamanya ๐Ÿ˜ฑ
.
Kalau perasan semua supplements nie adalah antara supplements yang terdapat dalam Set Kecantikkan, Set Hamil, Set Berpantang, dan Set Kesuburan.
.
Cuma Set Hamil ada Vitamin E tu tak boleh consume tapi boleh guna untuk Masker taw atau simpan dulu untuk consume masa pantang atau nak bagi Husband consume pun boleh ๐Ÿ˜˜
.
So untuk yang tengah nak jaga kulit dan ingin ikhtiar untuk hamil, tengah hamil, dah nak dekat due atau tengah berpantang, boleh ambil peluang untuk grab set ni okay!
.
Hubungi Diyana untuk sebarang pertanyaan dan order. Grab now before habis stok ๐Ÿ˜œ
.
๐Ÿ“ฒ Diyana Mohamad | +6017-2967807
๐Ÿ“ฒ Diyana Mohamad | +6017-2967807
๐Ÿ“ฒ Diyana Mohamad | +6017-2967807
.
๐Ÿ“ฎ Postage seluruh Malaysia | Everyday
.
#promoshaklee #shakleeexclusive #tumblershaklee #limitededitiontumbler #sayajualshaklee #shakleekl #shakleekualalumpur #shakleesentul #shakleesetapak #shakleeselayang #shakleeselangor #shakleesrirampai #shakleesrigombak #shakleekepong #shakleegombak #shakleebatumuda #shakleebatucaves #shakleebatangkali #shakleerawang #shakleewangsamaju #shakleemelawati #shakleetamanmelati #codshaklee

.
๐ŸŒฟNUTRIWHITE SHAKLEE: Skincare Semulajadi Pilihan No. 1 Rakyat Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
Apa yang saya sendiri dah alami dengan NutriWhite ni:
.
โœ” Kulit lebih cerah sekata
โœ” Kulit lebih lembut, halus dan gebu
โœ” Kulit lebih flawless dan glowing
โœ” Kulit bebas masalah parut dan jeragat
โœ” Kulit bersih dan tak mudah naik jerawat
โœ” Pori muka lebih kecil dan tak kelihatan
โœ” Blackheads dan whiteheads juga semakin berkurang
.
Produk Shaklee semestinya NATURAL dan BEBAS daripada sebarang bahan kimia yang merbahaya
.
Jadi untuk sesiapa yang sedang mencari skincare TERBAIK dan selamat, NUTRIWHITE adalah pilihan yang sangat tepat!
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
Normala Tarmizi
.
#shaklee #sayajualshaklee #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #instashop #agenshaklee #codshaklee #shaklee #shakleebatumuda #shakleejinjang #shakleesegambut #shakleekepong #shakleejalanipoh #cantikluarcantikdalam #cantik #skincaresemulajadi #nutriwhiteshaklee #nutriwhite #setnutriwhite #setskincareshaklee #naturalskincare #pencucimukanatural #organik

.
๐ŸŒฟNUTRIWHITE SHAKLEE: Skincare Semulajadi Pilihan No. 1 Rakyat Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
Apa yang saya sendiri dah alami dengan NutriWhite ni:
.
โœ” Kulit lebih cerah sekata
โœ” Kulit lebih lembut, halus dan gebu
โœ” Kulit lebih flawless dan glowing
โœ” Kulit bebas masalah parut dan jeragat
โœ” Kulit bersih dan tak mudah naik jerawat
โœ” Pori muka lebih kecil dan tak kelihatan
โœ” Blackheads dan whiteheads juga semakin berkurang
.
Produk Shaklee semestinya NATURAL dan BEBAS daripada sebarang bahan kimia yang merbahaya
.
Jadi untuk sesiapa yang sedang mencari skincare TERBAIK dan selamat, NUTRIWHITE adalah pilihan yang sangat tepat!
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
Normala Tarmizi
.
#shaklee #sayajualshaklee #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #instashop #agenshaklee #codshaklee #shaklee #shakleebatumuda #shakleejinjang #shakleesegambut #shakleekepong #shakleejalanipoh #cantikluarcantikdalam #cantik #skincaresemulajadi #nutriwhiteshaklee #nutriwhite #setnutriwhite #setskincareshaklee #naturalskincare #pencucimukanatural #organik

.
๐ŸŒฟNUTRIWHITE SHAKLEE: Skincare Semulajadi Pilihan No. 1 Rakyat Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
Apa yang saya sendiri dah alami dengan NutriWhite ni:
.
โœ” Kulit lebih cerah sekata
โœ” Kulit lebih lembut, halus dan gebu
โœ” Kulit lebih flawless dan glowing
โœ” Kulit bebas masalah parut dan jeragat
โœ” Kulit bersih dan tak mudah naik jerawat
โœ” Pori muka lebih kecil dan tak kelihatan
โœ” Blackheads dan whiteheads juga semakin berkurang
.
Produk Shaklee semestinya NATURAL dan BEBAS daripada sebarang bahan kimia yang merbahaya
.
Jadi untuk sesiapa yang sedang mencari skincare TERBAIK dan selamat, NUTRIWHITE adalah pilihan yang sangat tepat!
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
======================
Ig: @malamasya
๐Ÿ“ฒ012.2280104
Normala Tarmizi
.
#shaklee #sayajualshaklee #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #instashop #agenshaklee #codshaklee #shaklee #shakleebatumuda #shakleejinjang #shakleesegambut #shakleekepong #shakleejalanipoh #cantikluarcantikdalam #cantik #skincaresemulajadi #nutriwhiteshaklee #nutriwhite #setnutriwhite #setskincareshaklee #naturalskincare #pencucimukanatural #organik

Most Popular Instagram Hashtags