[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shakleebatumuda

3245 posts

MOST RECENT

GLA nih sememangnya suppliments BFF utk wanita .
.
Sebab apa?
.
Sebab fungsi dia memang banyak untuk masalah dalaman wanita
.
Antara kebaikan GLA : ☘️Mengatasi masalah SENGUGUT
☘️Mengatasi masalah PMS
☘️Menstabilkan KITAR HAID dan HORMON
☘️Meningkatkan KESUBURAN kepada mereka yang sedang Ikhtiar HAMIL
☘️Membantu mengurangkan simptom untuk MENOPAUSE
☘️Juga bagus untuk mengatasi masalah kolestrol dan atasi masalah kencing manis
.
Yang specialnya GLA ni ada campuran vitamins E yang juga boleh membantu untuk menghilangkan PARUT JERAWAT & JERAGAT serta menjadikan kulit GLOWING naturally.
.
So khusus utk anda yang suffer masalah SENGUGUT,hormon tak stabil, dan ikhtiar hamil , Matun highly recommend untuk cuba consume GLA nih. InsyaAllah boleh membantu masalah yang anda alami.
.
Dapatkan suppliment SHAKLEE beserta consultation/guide cara makan suppliment dengan betul.
.
Jika berminat sila klik link di bawah for fast respon
.
Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu #shakleesentul ##shakleebatumuda

GLA nih sememangnya suppliments BFF utk wanita .
.
Sebab apa?
.
Sebab fungsi dia memang banyak untuk masalah dalaman wanita
.
Antara kebaikan GLA : ☘️Mengatasi masalah SENGUGUT
☘️Mengatasi masalah PMS
☘️Menstabilkan KITAR HAID dan HORMON
☘️Meningkatkan KESUBURAN kepada mereka yang sedang Ikhtiar HAMIL
☘️Membantu mengurangkan simptom untuk MENOPAUSE
☘️Juga bagus untuk mengatasi masalah kolestrol dan atasi masalah kencing manis
.
Yang specialnya GLA ni ada campuran vitamins E yang juga boleh membantu untuk menghilangkan PARUT JERAWAT & JERAGAT serta menjadikan kulit GLOWING naturally.
.
So khusus utk anda yang suffer masalah SENGUGUT,hormon tak stabil, dan ikhtiar hamil , Matun highly recommend untuk cuba consume GLA nih. InsyaAllah boleh membantu masalah yang anda alami.
.
Dapatkan suppliment SHAKLEE beserta consultation/guide cara makan suppliment dengan betul.
.
Jika berminat sila klik link di bawah for fast respon
.
Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu #shakleesentul ##shakleebatumuda

GLA nih sememangnya suppliments BFF utk wanita .
.
Sebab apa?
.
Sebab fungsi dia memang banyak untuk masalah dalaman wanita
.
Antara kebaikan GLA : ☘️Mengatasi masalah SENGUGUT
☘️Mengatasi masalah PMS
☘️Menstabilkan KITAR HAID dan HORMON
☘️Meningkatkan KESUBURAN kepada mereka yang sedang Ikhtiar HAMIL
☘️Membantu mengurangkan simptom untuk MENOPAUSE
☘️Juga bagus untuk mengatasi masalah kolestrol dan atasi masalah kencing manis
.
Yang specialnya GLA ni ada campuran vitamins E yang juga boleh membantu untuk menghilangkan PARUT JERAWAT & JERAGAT serta menjadikan kulit GLOWING naturally.
.
So khusus utk anda yang suffer masalah SENGUGUT,hormon tak stabil, dan ikhtiar hamil , Matun highly recommend untuk cuba consume GLA nih. InsyaAllah boleh membantu masalah yang anda alami.
.
Dapatkan suppliment SHAKLEE beserta consultation/guide cara makan suppliment dengan betul.
.
Jika berminat sila klik link di bawah for fast respon
.
Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu #shakleesentul ##shakleebatumuda

IKHTIAR HAMIL DENGAN SET KESUBURAN SHAKLEE

Pengambilan suppliments boleh di jadikan satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.

Alhamdulilah,ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil suppliments shaklee.

Bagi yang tertanya-tanya,Matun nak explain KEBAIKAN dan MANFAAT setiap suppliments untuk kesuburan
. ✅GLA stabilkan kitar haid & hormon dan juga untuk menghasilkan ovum yang sihat ✅ALFALFA untuk mengatasi masalah keputihan ,yang boleh menyebabkan jangkitan kuman ,antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak sebagai KACIP FATIMAH ketika bersama ✅VITALEA ni multivitamins lengkap untuk make sure badan cukup nutrisi dan bersedia untuk hamil ✅B COMPLEX mengandungi folic acid untuk perkembangan awal baby,memang di sarankan oleh Dr untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. ✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat dan gugur semula sebagai haid. InsyaAllah esp membantu perlekatan lebih kuat. ✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami ✅VITA LEA juga penting untuk suami , vitalea mengandungi zinc yang banyak SPERM yang lebih sihat dan aktif

Berminat boleh klink di bawah ya:
-
http://www.wasap.my/60189589941
-
#shakleesentul
#shakleetamandatosenu
#espterbaik
#kekalbertenaga
#shakleebatumuda
#shakleekampungbaru
#shakleegombak

IKHTIAR HAMIL DENGAN SET KESUBURAN SHAKLEE

Pengambilan suppliments boleh di jadikan satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.

Alhamdulilah,ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil suppliments shaklee.

Bagi yang tertanya-tanya,Matun nak explain KEBAIKAN dan MANFAAT setiap suppliments untuk kesuburan
. ✅GLA stabilkan kitar haid & hormon dan juga untuk menghasilkan ovum yang sihat ✅ALFALFA untuk mengatasi masalah keputihan ,yang boleh menyebabkan jangkitan kuman ,antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak sebagai KACIP FATIMAH ketika bersama ✅VITALEA ni multivitamins lengkap untuk make sure badan cukup nutrisi dan bersedia untuk hamil ✅B COMPLEX mengandungi folic acid untuk perkembangan awal baby,memang di sarankan oleh Dr untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. ✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat dan gugur semula sebagai haid. InsyaAllah esp membantu perlekatan lebih kuat. ✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami ✅VITA LEA juga penting untuk suami , vitalea mengandungi zinc yang banyak SPERM yang lebih sihat dan aktif

Berminat boleh klink di bawah ya:
-
http://www.wasap.my/60189589941
-
#shakleesentul
#shakleetamandatosenu
#espterbaik
#kekalbertenaga
#shakleebatumuda
#shakleekampungbaru
#shakleegombak

IKHTIAR HAMIL DENGAN SET KESUBURAN SHAKLEE

Pengambilan suppliments boleh di jadikan satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.

Alhamdulilah,ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil suppliments shaklee.

Bagi yang tertanya-tanya,Matun nak explain KEBAIKAN dan MANFAAT setiap suppliments untuk kesuburan
. ✅GLA stabilkan kitar haid & hormon dan juga untuk menghasilkan ovum yang sihat ✅ALFALFA untuk mengatasi masalah keputihan ,yang boleh menyebabkan jangkitan kuman ,antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak sebagai KACIP FATIMAH ketika bersama ✅VITALEA ni multivitamins lengkap untuk make sure badan cukup nutrisi dan bersedia untuk hamil ✅B COMPLEX mengandungi folic acid untuk perkembangan awal baby,memang di sarankan oleh Dr untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. ✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat dan gugur semula sebagai haid. InsyaAllah esp membantu perlekatan lebih kuat. ✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami ✅VITA LEA juga penting untuk suami , vitalea mengandungi zinc yang banyak SPERM yang lebih sihat dan aktif

Berminat boleh klink di bawah ya:
-
http://www.wasap.my/60189589941
-
#shakleesentul
#shakleetamandatosenu
#espterbaik
#kekalbertenaga
#shakleebatumuda
#shakleekampungbaru
#shakleegombak

PALING JIMAT ! TAHAN SEHINGGA 6 BULAN -
Vitamin C shaklee adalah antara salah satu BEST SELLER , dalam rangkaian produk SHAKLEE.
-
1 botol ada 180 biji , sehari hanya perlu makan sebiji sahaja.
-
KEBAIKAN & MANFAAT SUSTAINED RELEASED VITA C PLUS
-
🍊merangsang pembentukan kolagen
🍊memguatkan sistem imun
🍊membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊mengatasi masalah imsonia
🍊memperbaiki sistem pendarahan
🍊mencegah jangkitan penyakit berjangkit seperti demam dan flu
🍊memcerahkan kulit secara semulajadi 🍊membantu penyerapan iron
🍊mengelakkan katarak
🍊mengawal masalah kulit berminyak
🍊mengecilkan pori muka
🍊membantu melindungi badan daripada radikal bebas 🍊mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊mengawal paras gula dalam darah
-
Vitamin C merupakan SET KECANTIKAN SHAKLEE yang under bajet , expecially untuk students
-
Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu
#shakleesentul
#shakleebatumuda
#shakleekampungbaru
#shakleenaturalproduct
#selamatdigunakan

PALING JIMAT ! TAHAN SEHINGGA 6 BULAN -
Vitamin C shaklee adalah antara salah satu BEST SELLER , dalam rangkaian produk SHAKLEE.
-
1 botol ada 180 biji , sehari hanya perlu makan sebiji sahaja.
-
KEBAIKAN & MANFAAT SUSTAINED RELEASED VITA C PLUS
-
🍊merangsang pembentukan kolagen
🍊memguatkan sistem imun
🍊membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊mengatasi masalah imsonia
🍊memperbaiki sistem pendarahan
🍊mencegah jangkitan penyakit berjangkit seperti demam dan flu
🍊memcerahkan kulit secara semulajadi 🍊membantu penyerapan iron
🍊mengelakkan katarak
🍊mengawal masalah kulit berminyak
🍊mengecilkan pori muka
🍊membantu melindungi badan daripada radikal bebas 🍊mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊mengawal paras gula dalam darah
-
Vitamin C merupakan SET KECANTIKAN SHAKLEE yang under bajet , expecially untuk students
-
Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu
#shakleesentul
#shakleebatumuda
#shakleekampungbaru
#shakleenaturalproduct
#selamatdigunakan

PALING JIMAT ! TAHAN SEHINGGA 6 BULAN -
Vitamin C shaklee adalah antara salah satu BEST SELLER , dalam rangkaian produk SHAKLEE.
-
1 botol ada 180 biji , sehari hanya perlu makan sebiji sahaja.
-
KEBAIKAN & MANFAAT SUSTAINED RELEASED VITA C PLUS
-
🍊merangsang pembentukan kolagen
🍊memguatkan sistem imun
🍊membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊mengatasi masalah imsonia
🍊memperbaiki sistem pendarahan
🍊mencegah jangkitan penyakit berjangkit seperti demam dan flu
🍊memcerahkan kulit secara semulajadi 🍊membantu penyerapan iron
🍊mengelakkan katarak
🍊mengawal masalah kulit berminyak
🍊mengecilkan pori muka
🍊membantu melindungi badan daripada radikal bebas 🍊mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊mengawal paras gula dalam darah
-
Vitamin C merupakan SET KECANTIKAN SHAKLEE yang under bajet , expecially untuk students
-
Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu
#shakleesentul
#shakleebatumuda
#shakleekampungbaru
#shakleenaturalproduct
#selamatdigunakan

Hi semua, kedai Online #Shaklee Matun sentiasa buka macam biasa ye? ❤️
-
Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan supplement Shaklee beserta consultation/guide boleh wassap Matun untuk order ya. -
Matun nak share antara BEST SELLER SHAKLEE yang selalu customer beli:
-
•VIVIX •ESP
•VITAMIN C
•FULLSET SKINCARE
•BASIC SKINCARE
•FULLSET SLIMMING
•SET SEMASA HAMIL TRIMESTER
•SET BERPANTANG •SET IBU MENYUSU
•SET WEIGHT GAIN •SET SENDI & TULANG •SET RESDUNG
•SET PELAJAR -
❤️ Set lengkap untuk yang inginkan kulit sihat dan cantik
-
❤️ Supplement berkualiti untuk kesihatan dalaman dan luaran -
❤️ Set lengkap untuk keperluan tenaga seharian
-
❤️ Supplement berkualiti untuk suami dan isteri untuk ikhtiar hamil
-
❤️ Set berkhasiat untuk slimming secara sihat
-
❤️ Untuk masalah dalaman wanita sebelum dan selepas berkahwin
-

Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu
#shakleesentul #shakleebatucaves#shakleebatumuda#

FUNGSI HERBAL BLEND KRIM SERBAGUNA
-
😍 Melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah -
😍Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala -
😍Menghilangkan luka dan merawat eczema
-
😍Melegakan gigitan serangga / nyamuk
-
😍Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
-
😍Losyen harian untuk kulit kering
-
😍Krim urut badan lenguh
-
😍Merawat kesan luka melecur -
😍Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga
-
😍Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu
-
😍Menghilangkan parut
-
😍Baik untuk demam ( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan)
-
😍Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut
-
Siapa yang boleh guna HERBAL BLEND? ✅Bayi
✅lelaki mahupun wanita ✅Pesakit Ekzema ( masalah kulit ✅Kanak-kanak yang sering berkudis dan gatal-gatal badan

harga insyaAllah mampu milik... murah je okay..:) Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu #shakleesentul #shakleebatucaves#shakleebatumuda

FUNGSI HERBAL BLEND KRIM SERBAGUNA
-
😍 Melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah -
😍Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala -
😍Menghilangkan luka dan merawat eczema
-
😍Melegakan gigitan serangga / nyamuk
-
😍Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
-
😍Losyen harian untuk kulit kering
-
😍Krim urut badan lenguh
-
😍Merawat kesan luka melecur -
😍Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga
-
😍Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu
-
😍Menghilangkan parut
-
😍Baik untuk demam ( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan)
-
😍Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut
-
Siapa yang boleh guna HERBAL BLEND? ✅Bayi
✅lelaki mahupun wanita ✅Pesakit Ekzema ( masalah kulit ✅Kanak-kanak yang sering berkudis dan gatal-gatal badan

harga insyaAllah mampu milik... murah je okay..:) Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu #shakleesentul #shakleebatucaves#shakleebatumuda

FUNGSI HERBAL BLEND KRIM SERBAGUNA
-
😍 Melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah -
😍Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala -
😍Menghilangkan luka dan merawat eczema
-
😍Melegakan gigitan serangga / nyamuk
-
😍Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
-
😍Losyen harian untuk kulit kering
-
😍Krim urut badan lenguh
-
😍Merawat kesan luka melecur -
😍Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga
-
😍Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu
-
😍Menghilangkan parut
-
😍Baik untuk demam ( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan)
-
😍Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut
-
Siapa yang boleh guna HERBAL BLEND? ✅Bayi
✅lelaki mahupun wanita ✅Pesakit Ekzema ( masalah kulit ✅Kanak-kanak yang sering berkudis dan gatal-gatal badan

harga insyaAllah mampu milik... murah je okay..:) Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu #shakleesentul #shakleebatucaves#shakleebatumuda

LAKU KERASS, MISI MELETOPKAN KULIT WAJAH DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE💕
.
Collagen powder shaklee ni lain macam sikit.
.
Dalam bahasa mudah faham, kalau ambil SET KECANTIKKAN lain macam kapal terbang,,haa collagen ni effect dia macam roket🚀.Sangat cepat!
.
.
Pernah nampak tak,orang yang ada masalah jerawat,bila jerawat tu dah hilang ,tinggalkan kesan parut beelubang di skin?
Ha nahh,ambil collagen powder bagus dan selamat untuk di consume😉
.
.
Rata-rata testimoni kan :
•Kulit cerah sekata seluruh muka dan badan •Kulit lebih moist dan glowing naturally
•Jerawat susah nak tumbuh,kalau ada pun kecik dan cepat kecut
•Parut cepat hilang,bukan parut jerawat je, parut kene minyak panas dan lain juga.
•Pori muka lebih kecil dan nampak smooth
•Blackheads/Whiteheads kurang sangat-sangat
•Rambut tak gugur banyak dan banyak baby hair tumbuh
.

Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu #shakleesentul ##shakleebatumuda

LAKU KERASS, MISI MELETOPKAN KULIT WAJAH DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE💕
.
Collagen powder shaklee ni lain macam sikit.
.
Dalam bahasa mudah faham, kalau ambil SET KECANTIKKAN lain macam kapal terbang,,haa collagen ni effect dia macam roket🚀.Sangat cepat!
.
.
Pernah nampak tak,orang yang ada masalah jerawat,bila jerawat tu dah hilang ,tinggalkan kesan parut beelubang di skin?
Ha nahh,ambil collagen powder bagus dan selamat untuk di consume😉
.
.
Rata-rata testimoni kan :
•Kulit cerah sekata seluruh muka dan badan •Kulit lebih moist dan glowing naturally
•Jerawat susah nak tumbuh,kalau ada pun kecik dan cepat kecut
•Parut cepat hilang,bukan parut jerawat je, parut kene minyak panas dan lain juga.
•Pori muka lebih kecil dan nampak smooth
•Blackheads/Whiteheads kurang sangat-sangat
•Rambut tak gugur banyak dan banyak baby hair tumbuh
.

Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu #shakleesentul ##shakleebatumuda

Siapa yang perlukan vivix?? 🤔
👉🏻 pesakit strok
👉🏻 asma
👉🏻 gout
👉🏻 pesakit kencing manis
👉🏻 mereka yang mengalami masalah kesuburan
👉🏻 perokok
👉🏻 mereka yang ada masalah pemglihatan
.
Kelebihan Vivix
🌸sebagai agen anti penuaan
🌸membantu mencegah kanser
🌸mengawal kolestrol dalam darah
🌸memperbaiki sel DNA 🌸membantu menurunkan bacaan gula dalam darah
.
Promo Disember ini, dengan setiap pembelian 2 botol vivix..korang akan dapat :-
✅ Less 5% untuk harga vivix
✅ Free postage
✅ Free membership (jimat RM80)
✅ Dapat cash back (RM36.10)
.
Jarang tau shaklee buat promo vivix twinpack nie.. Vivix boleh tahan sehingga 3 bulan tau!! Jimat ke jimat???
.
Nak try Vivix @ produk shaklee yang lain??? Boleh cepat2 wasap leen 017 2756353. Jangan malu jangan segan.. wasap je leen akan reply semuanya 😉
.
#shakleeselangor #shakleegombak #shakleeselayang #shakleerawang #shakleevivix #shakleekepong #shakleesegambut #shakleesungaibuloh #shakleemalaysia #shakleesrirampai #shakleebangi #shakleepicoms #shakleeupm #shakleeukm #shakleeuia #shakleeserdang #shakleeselayangbaru #shakleebatumuda #shakleesamudera #shakleemeru #shakleekepong #shakleepuchong

Siapa yang perlukan vivix?? 🤔
👉🏻 pesakit strok
👉🏻 asma
👉🏻 gout
👉🏻 pesakit kencing manis
👉🏻 mereka yang mengalami masalah kesuburan
👉🏻 perokok
👉🏻 mereka yang ada masalah pemglihatan
.
Kelebihan Vivix
🌸sebagai agen anti penuaan
🌸membantu mencegah kanser
🌸mengawal kolestrol dalam darah
🌸memperbaiki sel DNA 🌸membantu menurunkan bacaan gula dalam darah
.
Promo Disember ini, dengan setiap pembelian 2 botol vivix..korang akan dapat :-
✅ Less 5% untuk harga vivix
✅ Free postage
✅ Free membership (jimat RM80)
✅ Dapat cash back (RM36.10)
.
Jarang tau shaklee buat promo vivix twinpack nie.. Vivix boleh tahan sehingga 3 bulan tau!! Jimat ke jimat???
.
Nak try Vivix @ produk shaklee yang lain??? Boleh cepat2 wasap leen 017 2756353. Jangan malu jangan segan.. wasap je leen akan reply semuanya 😉
.
#shakleeselangor #shakleegombak #shakleeselayang #shakleerawang #shakleevivix #shakleekepong #shakleesegambut #shakleesungaibuloh #shakleemalaysia #shakleesrirampai #shakleebangi #shakleepicoms #shakleeupm #shakleeukm #shakleeuia #shakleeserdang #shakleeselayangbaru #shakleebatumuda #shakleesamudera #shakleemeru #shakleekepong #shakleepuchong

Siapa yang perlukan vivix?? 🤔
👉🏻 pesakit strok
👉🏻 asma
👉🏻 gout
👉🏻 pesakit kencing manis
👉🏻 mereka yang mengalami masalah kesuburan
👉🏻 perokok
👉🏻 mereka yang ada masalah pemglihatan
.
Kelebihan Vivix
🌸sebagai agen anti penuaan
🌸membantu mencegah kanser
🌸mengawal kolestrol dalam darah
🌸memperbaiki sel DNA 🌸membantu menurunkan bacaan gula dalam darah
.
Promo Disember ini, dengan setiap pembelian 2 botol vivix..korang akan dapat :-
✅ Less 5% untuk harga vivix
✅ Free postage
✅ Free membership (jimat RM80)
✅ Dapat cash back (RM36.10)
.
Jarang tau shaklee buat promo vivix twinpack nie.. Vivix boleh tahan sehingga 3 bulan tau!! Jimat ke jimat???
.
Nak try Vivix @ produk shaklee yang lain??? Boleh cepat2 wasap leen 017 2756353. Jangan malu jangan segan.. wasap je leen akan reply semuanya 😉
.
#shakleeselangor #shakleegombak #shakleeselayang #shakleerawang #shakleevivix #shakleekepong #shakleesegambut #shakleesungaibuloh #shakleemalaysia #shakleesrirampai #shakleebangi #shakleepicoms #shakleeupm #shakleeukm #shakleeuia #shakleeserdang #shakleeselayangbaru #shakleebatumuda #shakleesamudera #shakleemeru #shakleekepong #shakleepuchong

BEST SELLER ESP
-
Ramai yang wassap Matun , bertanyakan kenapa ESP tong biru ni ,tersangat famous dalam family SHAKLEE? ESP ni selalu mendapat tempat di hati customer? Antara sebabnya ialah dengan mengamalkan secara KONSISTEN InsyaAllah dapat manfaatnya seperti KULIT CANTIK & FLAWLESS ,selera makan menjadi lebih terkawal untuk kekal kan body supaya MAINTAIN & lebih bertenaga.
-
ESP menjadi pilihan hati Matun dan rakyat Malaysia. Kerana ESP merupakan sumber protein yang lengkap dengan 9 jenis amino asid yang di perlukan oleh badab, tetapi tidak di hasilkan sendiri oleh badan 🔸nak bentuk badan cantik
🔸nak kuku dan rambut cantik dan sihat
🔸nak kulit cantik bersih , gebu dan licin
🔸nak badan bertenaga tak mudah letih
-
Golongan students sangat di galakkan untuk consume ESP
-
Tubuh badan manusia secara keseluruhan semuanya terdiri daripada PROTEIN. So bayangkan lah, bertap kita memerlukan protrin yang cukup untuk aktiviti harian.
-
Cuba cek daily food anda, adakah cukup kandungan protein yang anda ambil setiap hari?
-

Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu
#shakleesentul
#shakleebatumuda
#shakleekampungbaru
#shakleenaturalproduct
#selamatdigunakan

BEST SELLER ESP
-
Ramai yang wassap Matun , bertanyakan kenapa ESP tong biru ni ,tersangat famous dalam family SHAKLEE? ESP ni selalu mendapat tempat di hati customer? Antara sebabnya ialah dengan mengamalkan secara KONSISTEN InsyaAllah dapat manfaatnya seperti KULIT CANTIK & FLAWLESS ,selera makan menjadi lebih terkawal untuk kekal kan body supaya MAINTAIN & lebih bertenaga.
-
ESP menjadi pilihan hati Matun dan rakyat Malaysia. Kerana ESP merupakan sumber protein yang lengkap dengan 9 jenis amino asid yang di perlukan oleh badab, tetapi tidak di hasilkan sendiri oleh badan 🔸nak bentuk badan cantik
🔸nak kuku dan rambut cantik dan sihat
🔸nak kulit cantik bersih , gebu dan licin
🔸nak badan bertenaga tak mudah letih
-
Golongan students sangat di galakkan untuk consume ESP
-
Tubuh badan manusia secara keseluruhan semuanya terdiri daripada PROTEIN. So bayangkan lah, bertap kita memerlukan protrin yang cukup untuk aktiviti harian.
-
Cuba cek daily food anda, adakah cukup kandungan protein yang anda ambil setiap hari?
-

Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu
#shakleesentul
#shakleebatumuda
#shakleekampungbaru
#shakleenaturalproduct
#selamatdigunakan

Hi assalamualaikum n hi!
-
BEST SELLER ESP
-
Ramai yang wassap Matun , bertanyakan kenapa ESP tong biru ni ,tersangat famous dalam family SHAKLEE? ESP ni selalu mendapat tempat di hati customer? Antara sebabnya ialah dengan mengamalkan secara KONSISTEN InsyaAllah dapat manfaatnya seperti KULIT CANTIK & FLAWLESS ,selera makan menjadi lebih terkawal untuk kekal kan body supaya MAINTAIN & lebih bertenaga.
-
ESP menjadi pilihan hati Matun dan rakyat Malaysia. Kerana ESP merupakan sumber protein yang lengkap dengan 9 jenis amino asid yang di perlukan oleh badab, tetapi tidak di hasilkan sendiri oleh badan 🔸nak bentuk badan cantik
🔸nak kuku dan rambut cantik dan sihat
🔸nak kulit cantik bersih , gebu dan licin
🔸nak badan bertenaga tak mudah letih
-
Golongan students sangat di galakkan untuk consume ESP
-
Tubuh badan manusia secara keseluruhan semuanya terdiri daripada PROTEIN. So bayangkan lah, bertap kita memerlukan protrin yang cukup untuk aktiviti harian.
-
Cuba cek daily food anda, adakah cukup kandungan protein yang anda ambil setiap hari?
-

Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu
#shakleesentul
#shakleebatumuda
#shakleekampungbaru
#shakleenaturalproduct
#selamatdigunakan

LAKU KERASS, MISI MELETOPKAN KULIT WAJAH DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE💕
.
Collagen powder shaklee ni lain macam sikit.
.
Dalam bahasa mudah faham, kalau ambil SET KECANTIKKAN lain macam kapal terbang,,haa collagen ni effect dia macam roket🚀.Sangat cepat!
.
.
Pernah nampak tak,orang yang ada masalah jerawat,bila jerawat tu dah hilang ,tinggalkan kesan parut beelubang di skin?
Ha nahh,ambil collagen powder bagus dan selamat untuk di consume😉
.
.
Rata-rata testimoni kan :
•Kulit cerah sekata seluruh muka dan badan •Kulit lebih moist dan glowing naturally
•Jerawat susah nak tumbuh,kalau ada pun kecik dan cepat kecut
•Parut cepat hilang,bukan parut jerawat je, parut kene minyak panas dan lain juga.
•Pori muka lebih kecil dan nampak smooth
•Blackheads/Whiteheads kurang sangat-sangat
•Rambut tak gugur banyak dan banyak baby hair tumbuh
.

Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu #shakleesentul ##shakleebatumuda

LAKU KERASS, MISI MELETOPKAN KULIT WAJAH DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE💕
.
Collagen powder shaklee ni lain macam sikit.
.
Dalam bahasa mudah faham, kalau ambil SET KECANTIKKAN lain macam kapal terbang,,haa collagen ni effect dia macam roket🚀.Sangat cepat!
.
.
Pernah nampak tak,orang yang ada masalah jerawat,bila jerawat tu dah hilang ,tinggalkan kesan parut beelubang di skin?
Ha nahh,ambil collagen powder bagus dan selamat untuk di consume😉
.
.
Rata-rata testimoni kan :
•Kulit cerah sekata seluruh muka dan badan •Kulit lebih moist dan glowing naturally
•Jerawat susah nak tumbuh,kalau ada pun kecik dan cepat kecut
•Parut cepat hilang,bukan parut jerawat je, parut kene minyak panas dan lain juga.
•Pori muka lebih kecil dan nampak smooth
•Blackheads/Whiteheads kurang sangat-sangat
•Rambut tak gugur banyak dan banyak baby hair tumbuh
.

Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu #shakleesentul ##shakleebatumuda

LAKU KERASS, MISI MELETOPKAN KULIT WAJAH DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE💕
.
Collagen powder shaklee ni lain macam sikit.
.
Dalam bahasa mudah faham, kalau ambil SET KECANTIKKAN lain macam kapal terbang,,haa collagen ni effect dia macam roket🚀.Sangat cepat!
.
.
Pernah nampak tak,orang yang ada masalah jerawat,bila jerawat tu dah hilang ,tinggalkan kesan parut beelubang di skin?
Ha nahh,ambil collagen powder bagus dan selamat untuk di consume😉
.
.
Rata-rata testimoni kan :
•Kulit cerah sekata seluruh muka dan badan •Kulit lebih moist dan glowing naturally
•Jerawat susah nak tumbuh,kalau ada pun kecik dan cepat kecut
•Parut cepat hilang,bukan parut jerawat je, parut kene minyak panas dan lain juga.
•Pori muka lebih kecil dan nampak smooth
•Blackheads/Whiteheads kurang sangat-sangat
•Rambut tak gugur banyak dan banyak baby hair tumbuh
.

Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu #shakleesentul ##shakleebatumuda

FULLSET SKINCARE (ESP, VITAMIN C & VITAMIN E) -
JERAWAT?PARUT? Kulit breakout teruk akibat tersalah pakai produk merkuri?
-
Matun personally suggest kpd cutimer Matun yang mempunyai masalah skin berjerawat, parut jerawat, kulit kusam & tona kulit tak sekata rawatlah dari dalam dahulu untuk mendapat kesan yang lebih baik iaitu dengan cara makan supplement. Bila dalaman dah sihat dan cantik, luarannya pun akan terserlah✨. SET KECANTIKAN shaklee selalu menjadi best seller kpd customer Matun
.
Kelebihan ESP
💧membantu memudarkan parut jerawat
💧menguatkan akar rambut
💧mengawal pertumbuhan jerawat
💧kulit jadi tegang dan sihat
💧kulit menjadi lebih gebu dan anjal
💧elakkan kencing manis
💧sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan
💧mengandungi protin lengkap
💧terdiri drpd 9 amino acid yang penting untuk tubuh
💧banyakkan susu ibu. Susu akan menjadi banyak dan pekat
💧kuatkan memori dan menyembuhkan luka
💧menguatkan rahim .
Kelebihan VITAMIN C PLUS
💧mencerahkan kulit secara semulajadi
💧mengatasi masalah SUNBURN
💧menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
💧mengatasi masalah jerawat pasir
💧tona kulit menjadi sekata
💧menghasilkan kolagen dalam badan
💧perlindungan daripada sinar uv
💧kulit lebih glowing dan bersinar
.
Kelebihan VITAMIN E
💧mengatasi masalah whitehead dan blackhead
💧mengatasi masalah jeragat
💧boleh di jadikan masker
💧mengawal kulit berminyak
💧membantu mengurangkan eyebag
💧mengalakkan rambut menjadi sihat
.

Matun
http://www.wasap.my/60189589941
#shakleetamandatosenu #shakleesentul #shakleebatucaves#shakleebatumuda

FULLSET SKINCARE (ESP, VITAMIN C & VITAMIN E) -
JERAWAT?PARUT? Kulit breakout teruk akibat tersalah pakai produk merkuri?
-
Matun personally suggest kpd cutimer Matun yang mempunyai masalah skin berjerawat, parut jerawat, kulit kusam & tona kulit tak sekata rawatlah dari dalam dahulu untuk mendapat kesan yang lebih baik iaitu dengan cara makan supplement. Bila dalaman dah sihat dan cantik, luarannya pun akan terserlah✨. SET KECANTIKAN shaklee selalu menjadi best seller kpd customer Matun
.
Kelebihan ESP
💧membantu memudarkan parut jerawat
💧menguatkan akar rambut
💧mengawal pertumbuhan jerawat
💧kulit jadi tegang dan sihat
💧kulit menjadi lebih gebu dan anjal
💧elakkan kencing manis
💧sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan
💧mengandungi protin lengkap
💧terdiri drpd 9 amino acid yang penting untuk tubuh
💧banyakkan susu ibu. Susu akan menjadi banyak dan pekat
💧kuatkan memori dan menyembuhkan luka
💧menguatkan rahim .
Kelebihan VITAMIN C PLUS
💧mencerahkan kulit secara semulajadi
💧mengatasi masalah SUNBURN
💧menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
💧mengatasi masalah jerawat pasir
💧tona kulit menjadi sekata
💧menghasilkan kolagen dalam badan
💧perlindungan daripada sinar uv
💧kulit lebih glowing dan bersinar
.
Kelebihan VITAMIN E
💧mengatasi masalah whitehead dan blackhead
💧mengatasi masalah jeragat
💧boleh di jadikan masker
💧mengawal kulit berminyak
💧membantu mengurangkan eyebag
💧mengalakkan rambut menjadi sihat
.

Matun
http://www.wasap.my/60189589941
#shakleetamandatosenu #shakleesentul #shakleebatucaves#shakleebatumuda

FULLSET SKINCARE (ESP, VITAMIN C & VITAMIN E) -
JERAWAT?PARUT? Kulit breakout teruk akibat tersalah pakai produk merkuri?
-
Matun personally suggest kpd cutimer Matun yang mempunyai masalah skin berjerawat, parut jerawat, kulit kusam & tona kulit tak sekata rawatlah dari dalam dahulu untuk mendapat kesan yang lebih baik iaitu dengan cara makan supplement. Bila dalaman dah sihat dan cantik, luarannya pun akan terserlah✨. SET KECANTIKAN shaklee selalu menjadi best seller kpd customer Matun
.
Kelebihan ESP
💧membantu memudarkan parut jerawat
💧menguatkan akar rambut
💧mengawal pertumbuhan jerawat
💧kulit jadi tegang dan sihat
💧kulit menjadi lebih gebu dan anjal
💧elakkan kencing manis
💧sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan
💧mengandungi protin lengkap
💧terdiri drpd 9 amino acid yang penting untuk tubuh
💧banyakkan susu ibu. Susu akan menjadi banyak dan pekat
💧kuatkan memori dan menyembuhkan luka
💧menguatkan rahim .
Kelebihan VITAMIN C PLUS
💧mencerahkan kulit secara semulajadi
💧mengatasi masalah SUNBURN
💧menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
💧mengatasi masalah jerawat pasir
💧tona kulit menjadi sekata
💧menghasilkan kolagen dalam badan
💧perlindungan daripada sinar uv
💧kulit lebih glowing dan bersinar
.
Kelebihan VITAMIN E
💧mengatasi masalah whitehead dan blackhead
💧mengatasi masalah jeragat
💧boleh di jadikan masker
💧mengawal kulit berminyak
💧membantu mengurangkan eyebag
💧mengalakkan rambut menjadi sihat
.

Matun
http://www.wasap.my/60189589941
#shakleetamandatosenu #shakleesentul #shakleebatucaves#shakleebatumuda

.
Sakit ni bukan main-main. Boleh meleleh air mata bila kena. Bila kena nak berjalan pun susah. Kadang-kadang sampai kena ambil suntikan. Makan pun berhati-hati takut tersalah makan nanti, sendiri yang menanggung sakitnya. .

Supplement yang dapat atasi Gout adalah:
.
Vivix - Membantu melambatkan pembentukan protein AGE yang merosakkan sel badan. .

Alfalfa - Menyingkirkan toksik daripada badan. .

Omega - Membantu mengurangkan keradangan pada sendi. .

Performance drink - Mengekalkan dehidrasi & memastikan gula & air mencukupi dalam tubuh
.

PAKAR SHAKLEE ANDA🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
===================
012.2280.104
Normala Tarmizi
Ig @malamasya
.
#shakleebatumuda #shakleejinjang #shakleekepong #shakleesegambut #shakleejalanipoh #setgoutshaklee #set gout #gout #pengedarshakleebatumuda #pengedarshakleekkl #pengedarshakleejinjang #pengedarshakleekepong #posseluruhmalaysia

Hi assalamualaikum n hi!
-
BEST SELLER ESP
-
Ramai yang wassap Matun , bertanyakan kenapa ESP tong biru ni ,tersangat famous dalam family SHAKLEE? ESP ni selalu mendapat tempat di hati customer? Antara sebabnya ialah dengan mengamalkan secara KONSISTEN InsyaAllah dapat manfaatnya seperti KULIT CANTIK & FLAWLESS ,selera makan menjadi lebih terkawal untuk kekal kan body supaya MAINTAIN & lebih bertenaga.
-
ESP menjadi pilihan hati Matun dan rakyat Malaysia. Kerana ESP merupakan sumber protein yang lengkap dengan 9 jenis amino asid yang di perlukan oleh badab, tetapi tidak di hasilkan sendiri oleh badan 🔸nak bentuk badan cantik
🔸nak kuku dan rambut cantik dan sihat
🔸nak kulit cantik bersih , gebu dan licin
🔸nak badan bertenaga tak mudah letih
-
Golongan students sangat di galakkan untuk consume ESP
-
Tubuh badan manusia secara keseluruhan semuanya terdiri daripada PROTEIN. So bayangkan lah, bertap kita memerlukan protrin yang cukup untuk aktiviti harian.
-
Cuba cek daily food anda, adakah cukup kandungan protein yang anda ambil setiap hari?
-

Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu
#shakleesentul
#shakleebatumuda
#shakleekampungbaru
#shakleenaturalproduct
#selamatdigunakan

BEST SELLER ESP
-
Ramai yang wassap Matun , bertanyakan kenapa ESP tong biru ni ,tersangat famous dalam family SHAKLEE? ESP ni selalu mendapat tempat di hati customer? Antara sebabnya ialah dengan mengamalkan secara KONSISTEN InsyaAllah dapat manfaatnya seperti KULIT CANTIK & FLAWLESS ,selera makan menjadi lebih terkawal untuk kekal kan body supaya MAINTAIN & lebih bertenaga.
-
ESP menjadi pilihan hati Matun dan rakyat Malaysia. Kerana ESP merupakan sumber protein yang lengkap dengan 9 jenis amino asid yang di perlukan oleh badab, tetapi tidak di hasilkan sendiri oleh badan 🔸nak bentuk badan cantik
🔸nak kuku dan rambut cantik dan sihat
🔸nak kulit cantik bersih , gebu dan licin
🔸nak badan bertenaga tak mudah letih
-
Golongan students sangat di galakkan untuk consume ESP
-
Tubuh badan manusia secara keseluruhan semuanya terdiri daripada PROTEIN. So bayangkan lah, bertap kita memerlukan protrin yang cukup untuk aktiviti harian.
-
Cuba cek daily food anda, adakah cukup kandungan protein yang anda ambil setiap hari?
-

Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu
#shakleesentul
#shakleebatumuda
#shakleekampungbaru
#shakleenaturalproduct
#selamatdigunakan

Hi assalamualaikum n hi!
-
BEST SELLER ESP
-
Ramai yang wassap Matun , bertanyakan kenapa ESP tong biru ni ,tersangat famous dalam family SHAKLEE? ESP ni selalu mendapat tempat di hati customer? Antara sebabnya ialah dengan mengamalkan secara KONSISTEN InsyaAllah dapat manfaatnya seperti KULIT CANTIK & FLAWLESS ,selera makan menjadi lebih terkawal untuk kekal kan body supaya MAINTAIN & lebih bertenaga.
-
ESP menjadi pilihan hati Matun dan rakyat Malaysia. Kerana ESP merupakan sumber protein yang lengkap dengan 9 jenis amino asid yang di perlukan oleh badab, tetapi tidak di hasilkan sendiri oleh badan 🔸nak bentuk badan cantik
🔸nak kuku dan rambut cantik dan sihat
🔸nak kulit cantik bersih , gebu dan licin
🔸nak badan bertenaga tak mudah letih
-
Golongan students sangat di galakkan untuk consume ESP
-
Tubuh badan manusia secara keseluruhan semuanya terdiri daripada PROTEIN. So bayangkan lah, bertap kita memerlukan protrin yang cukup untuk aktiviti harian.
-
Cuba cek daily food anda, adakah cukup kandungan protein yang anda ambil setiap hari?
-

Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu
#shakleesentul
#shakleebatumuda
#shakleekampungbaru
#shakleenaturalproduct
#selamatdigunakan

PALING JIMAT ! TAHAN SEHINGGA 6 BULAN -
Vitamin C shaklee adalah antara salah satu BEST SELLER , dalam rangkaian produk SHAKLEE.
-
1 botol ada 180 biji , sehari hanya perlu makan sebiji sahaja.
-
KEBAIKAN & MANFAAT SUSTAINED RELEASED VITA C PLUS
-
🍊merangsang pembentukan kolagen
🍊memguatkan sistem imun
🍊membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊mengatasi masalah imsonia
🍊memperbaiki sistem pendarahan
🍊mencegah jangkitan penyakit berjangkit seperti demam dan flu
🍊memcerahkan kulit secara semulajadi 🍊membantu penyerapan iron
🍊mengelakkan katarak
🍊mengawal masalah kulit berminyak
🍊mengecilkan pori muka
🍊membantu melindungi badan daripada radikal bebas 🍊mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊mengawal paras gula dalam darah
-
Vitamin C merupakan SET KECANTIKAN SHAKLEE yang under bajet , expecially untuk students
-
Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu
#shakleesentul
#shakleebatumuda
#shakleekampungbaru
#shakleenaturalproduct
#selamatdigunakan

PALING JIMAT ! TAHAN SEHINGGA 6 BULAN -
Vitamin C shaklee adalah antara salah satu BEST SELLER , dalam rangkaian produk SHAKLEE.
-
1 botol ada 180 biji , sehari hanya perlu makan sebiji sahaja.
-
KEBAIKAN & MANFAAT SUSTAINED RELEASED VITA C PLUS
-
🍊merangsang pembentukan kolagen
🍊memguatkan sistem imun
🍊membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊mengatasi masalah imsonia
🍊memperbaiki sistem pendarahan
🍊mencegah jangkitan penyakit berjangkit seperti demam dan flu
🍊memcerahkan kulit secara semulajadi 🍊membantu penyerapan iron
🍊mengelakkan katarak
🍊mengawal masalah kulit berminyak
🍊mengecilkan pori muka
🍊membantu melindungi badan daripada radikal bebas 🍊mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊mengawal paras gula dalam darah
-
Vitamin C merupakan SET KECANTIKAN SHAKLEE yang under bajet , expecially untuk students
-
Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu
#shakleesentul
#shakleebatumuda
#shakleekampungbaru
#shakleenaturalproduct
#selamatdigunakan

Assalamualaikum n hi !
-
PALING JIMAT ! TAHAN SEHINGGA 6 BULAN -
Vitamin C shaklee adalah antara salah satu BEST SELLER , dalam rangkaian produk SHAKLEE.
-
1 botol ada 180 biji , sehari hanya perlu makan sebiji sahaja.
-
KEBAIKAN & MANFAAT SUSTAINED RELEASED VITA C PLUS
-
🍊merangsang pembentukan kolagen
🍊memguatkan sistem imun
🍊membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊mengatasi masalah imsonia
🍊memperbaiki sistem pendarahan
🍊mencegah jangkitan penyakit berjangkit seperti demam dan flu
🍊memcerahkan kulit secara semulajadi 🍊membantu penyerapan iron
🍊mengelakkan katarak
🍊mengawal masalah kulit berminyak
🍊mengecilkan pori muka
🍊membantu melindungi badan daripada radikal bebas 🍊mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊mengawal paras gula dalam darah
-
Vitamin C merupakan SET KECANTIKAN SHAKLEE yang under bajet , expecially untuk students
-
Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu
#shakleesentul
#shakleebatumuda
#shakleekampungbaru
#shakleenaturalproduct
#selamatdigunakan

SET WEIGHT GAIN
.
BMI TAK NORMAL SEBAB TERLALU KURUS?
.
Ramai yang tanya (nama) ada tak Set Shaklee untuk tambah berat badan? Iols highly recommend this Set untuk korang:
.
1) Meal Shakes (544gram)
🌟Meal Shakes membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting.
🌟Sumber yang kaya kalsium, fiber dan protein.
🌟Protein penting untuk tambah berat sebab protein bantu badan bina sel, tambah berat badan, pasti ada penambahan sel.
🌟Ia juga membantu menambah selera makan.
🌟Mempunyai kalori yang tinggi untuk segelas mealshake untuk membantu meningkatkan berat badan dengan lebih efektif.
.
2) Vitalea Iron Formula
🌟Vitalea membekal 23 jenis vitamin penting bersama iron yang sangat penting dalam pembentukan sel darah merah, banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat.
🌟Bila darah lancar, nutrien boleh disebar secara berkesan dalam badan dan semua sel sihat dan membesar dengan baik.
🌟Meningkatkan sistem imun badan.
🌟Kebiasaannya mereka yang mengalami masalah kurang berat badan, lebih kerap dijangkiti penyakit seperti demam, batuk ,selsema kerana kekurangan nutrisi dalam badan.
🌟Kurangkan nafsu terhadap makanan segera, bila anda lapar.Anda lebih utamakan makan makanan berat.
.
3) B-Complex
🌟Kekurangan Vitamin B1 boleh menyebabkan kurang selera makan.
🌟Pengambilan B1 (Thiamine) boleh baiki selera makan.
🌟Keperluan Thiamine adalah 5mg hingga 30mg dan mungkin meningkat kepada 300mg.
🌟Stabilkan hormon dalam badan
.
Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu
#shakleesentul
#shakleebatumuda
#shakleekampungbaru
#shakleenaturalproduct
#selamatdigunakan

SET WEIGHT GAIN
.
BMI TAK NORMAL SEBAB TERLALU KURUS?
.
Ramai yang tanya (nama) ada tak Set Shaklee untuk tambah berat badan? Iols highly recommend this Set untuk korang:
.
1) Meal Shakes (544gram)
🌟Meal Shakes membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting.
🌟Sumber yang kaya kalsium, fiber dan protein.
🌟Protein penting untuk tambah berat sebab protein bantu badan bina sel, tambah berat badan, pasti ada penambahan sel.
🌟Ia juga membantu menambah selera makan.
🌟Mempunyai kalori yang tinggi untuk segelas mealshake untuk membantu meningkatkan berat badan dengan lebih efektif.
.
2) Vitalea Iron Formula
🌟Vitalea membekal 23 jenis vitamin penting bersama iron yang sangat penting dalam pembentukan sel darah merah, banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat.
🌟Bila darah lancar, nutrien boleh disebar secara berkesan dalam badan dan semua sel sihat dan membesar dengan baik.
🌟Meningkatkan sistem imun badan.
🌟Kebiasaannya mereka yang mengalami masalah kurang berat badan, lebih kerap dijangkiti penyakit seperti demam, batuk ,selsema kerana kekurangan nutrisi dalam badan.
🌟Kurangkan nafsu terhadap makanan segera, bila anda lapar.Anda lebih utamakan makan makanan berat.
.
3) B-Complex
🌟Kekurangan Vitamin B1 boleh menyebabkan kurang selera makan.
🌟Pengambilan B1 (Thiamine) boleh baiki selera makan.
🌟Keperluan Thiamine adalah 5mg hingga 30mg dan mungkin meningkat kepada 300mg.
🌟Stabilkan hormon dalam badan
.
Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu
#shakleesentul
#shakleebatumuda
#shakleekampungbaru
#shakleenaturalproduct
#selamatdigunakan

SET WEIGHT GAIN
.
BMI TAK NORMAL SEBAB TERLALU KURUS?
.
Ramai yang tanya (nama) ada tak Set Shaklee untuk tambah berat badan? Iols highly recommend this Set untuk korang:
.
1) Meal Shakes (544gram)
🌟Meal Shakes membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting.
🌟Sumber yang kaya kalsium, fiber dan protein.
🌟Protein penting untuk tambah berat sebab protein bantu badan bina sel, tambah berat badan, pasti ada penambahan sel.
🌟Ia juga membantu menambah selera makan.
🌟Mempunyai kalori yang tinggi untuk segelas mealshake untuk membantu meningkatkan berat badan dengan lebih efektif.
.
2) Vitalea Iron Formula
🌟Vitalea membekal 23 jenis vitamin penting bersama iron yang sangat penting dalam pembentukan sel darah merah, banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat.
🌟Bila darah lancar, nutrien boleh disebar secara berkesan dalam badan dan semua sel sihat dan membesar dengan baik.
🌟Meningkatkan sistem imun badan.
🌟Kebiasaannya mereka yang mengalami masalah kurang berat badan, lebih kerap dijangkiti penyakit seperti demam, batuk ,selsema kerana kekurangan nutrisi dalam badan.
🌟Kurangkan nafsu terhadap makanan segera, bila anda lapar.Anda lebih utamakan makan makanan berat.
.
3) B-Complex
🌟Kekurangan Vitamin B1 boleh menyebabkan kurang selera makan.
🌟Pengambilan B1 (Thiamine) boleh baiki selera makan.
🌟Keperluan Thiamine adalah 5mg hingga 30mg dan mungkin meningkat kepada 300mg.
🌟Stabilkan hormon dalam badan
.
Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu
#shakleesentul
#shakleebatumuda
#shakleekampungbaru
#shakleenaturalproduct
#selamatdigunakan

ESP 2 in 1 . ESP UNTUK LUARAN DAN DALAMAN.
.
Macam biasa rutin wajib setiap pagi semestinya bancuh ESP dulu sebelum Matun memulakan sesuatu kerja.Biasa lepas minum ESP tak breakfast pun sebab dah kenyang, lunch nanti baru makan berat.
.
Memang berbeza tau bila consume dengan tak consume ESP nih . Bukan saje untuk dapatkan kulit yang CANTIK, malah ESP membantu memberikan lebih tenaga sepanjang hari. Working mom and Work At Home Mom are highly recommended to try , insyaAllah takde rase penat, letih & lesu sangat❤️.
.
Apakah kelebihan ESP?
.
-memudarkan parut jerawat
_memberikan tenaga berpanjangan
-mengekalkan rasa kenyang yang lama
-mengawal pertumbuhan jerawat
-menguatkan akar rambut
-mengurangkan keguguran rambut
-mempertingkatkan hormon wanita
-menghalang penyakit batu karang
-menguatkan daya ingatan
-melindungi rahim
-kulit menjadi lebih anjal dan gebu
-menghalang sel kanser drpd merosakkan arteri
-mengurangkan risiko kanser payudara
-mengandungi PROTEIN lengkap
-
Paras Glisemik Index (GI) yang rendah hanya (39) untuk mengekalkan paras gula dalam darah ( SESUAI UTK PESAKIT DIABETIS)
.
Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu
#shakleesentul
#shakleebandarbarusentul
#shakleebatumuda
#shakleekampungbaru
#shakleebatucave

ESP 2 in 1 . ESP UNTUK LUARAN DAN DALAMAN.
.
Macam biasa rutin wajib setiap pagi semestinya bancuh ESP dulu sebelum Matun memulakan sesuatu kerja.Biasa lepas minum ESP tak breakfast pun sebab dah kenyang, lunch nanti baru makan berat.
.
Memang berbeza tau bila consume dengan tak consume ESP nih . Bukan saje untuk dapatkan kulit yang CANTIK, malah ESP membantu memberikan lebih tenaga sepanjang hari. Working mom and Work At Home Mom are highly recommended to try , insyaAllah takde rase penat, letih & lesu sangat❤️.
.
Apakah kelebihan ESP?
.
-memudarkan parut jerawat
_memberikan tenaga berpanjangan
-mengekalkan rasa kenyang yang lama
-mengawal pertumbuhan jerawat
-menguatkan akar rambut
-mengurangkan keguguran rambut
-mempertingkatkan hormon wanita
-menghalang penyakit batu karang
-menguatkan daya ingatan
-melindungi rahim
-kulit menjadi lebih anjal dan gebu
-menghalang sel kanser drpd merosakkan arteri
-mengurangkan risiko kanser payudara
-mengandungi PROTEIN lengkap
-
Paras Glisemik Index (GI) yang rendah hanya (39) untuk mengekalkan paras gula dalam darah ( SESUAI UTK PESAKIT DIABETIS)
.
Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu
#shakleesentul
#shakleebandarbarusentul
#shakleebatumuda
#shakleekampungbaru
#shakleebatucave

Assalamualaikum and hi😉
-
ESP 2 in 1 . ESP UNTUK LUARAN DAN DALAMAN.
.
Macam biasa rutin wajib setiap pagi semestinya bancuh ESP dulu sebelum Matun memulakan sesuatu kerja.Biasa lepas minum ESP tak breakfast pun sebab dah kenyang, lunch nanti baru makan berat.
.
Memang berbeza tau bila consume dengan tak consume ESP nih . Bukan saje untuk dapatkan kulit yang CANTIK, malah ESP membantu memberikan lebih tenaga sepanjang hari. Working mom and Work At Home Mom are highly recommended to try , insyaAllah takde rase penat, letih & lesu sangat❤️.
.
Apakah kelebihan ESP?
.
-memudarkan parut jerawat
_memberikan tenaga berpanjangan
-mengekalkan rasa kenyang yang lama
-mengawal pertumbuhan jerawat
-menguatkan akar rambut
-mengurangkan keguguran rambut
-mempertingkatkan hormon wanita
-menghalang penyakit batu karang
-menguatkan daya ingatan
-melindungi rahim
-kulit menjadi lebih anjal dan gebu
-menghalang sel kanser drpd merosakkan arteri
-mengurangkan risiko kanser payudara
-mengandungi PROTEIN lengkap
-
Paras Glisemik Index (GI) yang rendah hanya (39) untuk mengekalkan paras gula dalam darah ( SESUAI UTK PESAKIT DIABETIS)
.
Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu
#shakleesentul
#shakleebandarbarusentul
#shakleebatumuda
#shakleekampungbaru
#shakleebatucave

LAKU KERASS, MISI MELETOPKAN KULIT WAJAH DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE💕
.
Collagen powder shaklee ni lain macam sikit.
.
Dalam bahasa mudah faham, kalau ambil SET KECANTIKKAN lain macam kapal terbang,,haa collagen ni effect dia macam roket🚀.Sangat cepat!
.
.
Pernah nampak tak,orang yang ada masalah jerawat,bila jerawat tu dah hilang ,tinggalkan kesan parut beelubang di skin?
Ha nahh,ambil collagen powder bagus dan selamat untuk di consume😉
.
.
Rata-rata testimoni kan :
•Kulit cerah sekata seluruh muka dan badan •Kulit lebih moist dan glowing naturally
•Jerawat susah nak tumbuh,kalau ada pun kecik dan cepat kecut
•Parut cepat hilang,bukan parut jerawat je, parut kene minyak panas dan lain juga.
•Pori muka lebih kecil dan nampak smooth
•Blackheads/Whiteheads kurang sangat-sangat
•Rambut tak gugur banyak dan banyak baby hair tumbuh
.

Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu #shakleesentul ##shakleebatumuda

LAKU KERASS, MISI MELETOPKAN KULIT WAJAH DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE💕
.
Collagen powder shaklee ni lain macam sikit.
.
Dalam bahasa mudah faham, kalau ambil SET KECANTIKKAN lain macam kapal terbang,,haa collagen ni effect dia macam roket🚀.Sangat cepat!
.
.
Pernah nampak tak,orang yang ada masalah jerawat,bila jerawat tu dah hilang ,tinggalkan kesan parut beelubang di skin?
Ha nahh,ambil collagen powder bagus dan selamat untuk di consume😉
.
.
Rata-rata testimoni kan :
•Kulit cerah sekata seluruh muka dan badan •Kulit lebih moist dan glowing naturally
•Jerawat susah nak tumbuh,kalau ada pun kecik dan cepat kecut
•Parut cepat hilang,bukan parut jerawat je, parut kene minyak panas dan lain juga.
•Pori muka lebih kecil dan nampak smooth
•Blackheads/Whiteheads kurang sangat-sangat
•Rambut tak gugur banyak dan banyak baby hair tumbuh
.

Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu #shakleesentul ##shakleebatumuda

Hi assalamualaikum 😉
-
LAKU KERASS, MISI MELETOPKAN KULIT WAJAH DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE💕
.
Collagen powder shaklee ni lain macam sikit.
.
Dalam bahasa mudah faham, kalau ambil SET KECANTIKKAN lain macam kapal terbang,,haa collagen ni effect dia macam roket🚀.Sangat cepat!
.
.
Pernah nampak tak,orang yang ada masalah jerawat,bila jerawat tu dah hilang ,tinggalkan kesan parut beelubang di skin?
Ha nahh,ambil collagen powder bagus dan selamat untuk di consume😉
.
.
Rata-rata testimoni kan :
•Kulit cerah sekata seluruh muka dan badan •Kulit lebih moist dan glowing naturally
•Jerawat susah nak tumbuh,kalau ada pun kecik dan cepat kecut
•Parut cepat hilang,bukan parut jerawat je, parut kene minyak panas dan lain juga.
•Pori muka lebih kecil dan nampak smooth
•Blackheads/Whiteheads kurang sangat-sangat
•Rambut tak gugur banyak dan banyak baby hair tumbuh
.

Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu #shakleesentul ##shakleebatumuda

LAKU KERASS, MISI MELETOPKAN KULIT WAJAH DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE💕
.
Collagen powder shaklee ni lain macam sikit.
.
Dalam bahasa mudah faham, kalau ambil SET KECANTIKKAN lain macam kapal terbang,,haa collagen ni effect dia macam roket🚀.Sangat cepat!
.
.
Pernah nampak tak,orang yang ada masalah jerawat,bila jerawat tu dah hilang ,tinggalkan kesan parut beelubang di skin?
Ha nahh,ambil collagen powder bagus dan selamat untuk di consume😉
.
.
Rata-rata testimoni kan :
•Kulit cerah sekata seluruh muka dan badan •Kulit lebih moist dan glowing naturally
•Jerawat susah nak tumbuh,kalau ada pun kecik dan cepat kecut
•Parut cepat hilang,bukan parut jerawat je, parut kene minyak panas dan lain juga.
•Pori muka lebih kecil dan nampak smooth
•Blackheads/Whiteheads kurang sangat-sangat
•Rambut tak gugur banyak dan banyak baby hair tumbuh
.

Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu #shakleesentul ##shakleebatumuda

LAKU KERASS, MISI MELETOPKAN KULIT WAJAH DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE💕
.
Collagen powder shaklee ni lain macam sikit.
.
Dalam bahasa mudah faham, kalau ambil SET KECANTIKKAN lain macam kapal terbang,,haa collagen ni effect dia macam roket🚀.Sangat cepat!
.
.
Pernah nampak tak,orang yang ada masalah jerawat,bila jerawat tu dah hilang ,tinggalkan kesan parut beelubang di skin?
Ha nahh,ambil collagen powder bagus dan selamat untuk di consume😉
.
.
Rata-rata testimoni kan :
•Kulit cerah sekata seluruh muka dan badan •Kulit lebih moist dan glowing naturally
•Jerawat susah nak tumbuh,kalau ada pun kecik dan cepat kecut
•Parut cepat hilang,bukan parut jerawat je, parut kene minyak panas dan lain juga.
•Pori muka lebih kecil dan nampak smooth
•Blackheads/Whiteheads kurang sangat-sangat
•Rambut tak gugur banyak dan banyak baby hair tumbuh
.

Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu #shakleesentul ##shakleebatumuda

LAKU KERASS, MISI MELETOPKAN KULIT WAJAH DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE💕
.
Collagen powder shaklee ni lain macam sikit.
.
Dalam bahasa mudah faham, kalau ambil SET KECANTIKKAN lain macam kapal terbang,,haa collagen ni effect dia macam roket🚀.Sangat cepat!
.
.
Pernah nampak tak,orang yang ada masalah jerawat,bila jerawat tu dah hilang ,tinggalkan kesan parut beelubang di skin?
Ha nahh,ambil collagen powder bagus dan selamat untuk di consume😉
.
.
Rata-rata testimoni kan :
•Kulit cerah sekata seluruh muka dan badan •Kulit lebih moist dan glowing naturally
•Jerawat susah nak tumbuh,kalau ada pun kecik dan cepat kecut
•Parut cepat hilang,bukan parut jerawat je, parut kene minyak panas dan lain juga.
•Pori muka lebih kecil dan nampak smooth
•Blackheads/Whiteheads kurang sangat-sangat
•Rambut tak gugur banyak dan banyak baby hair tumbuh
.

Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu #shakleesentul ##shakleebatumuda

GLA nih sememangnya suppliments BFF utk wanita .
.
Sebab apa?
.
Sebab fungsi dia memang banyak untuk masalah dalaman wanita
.
Antara kebaikan GLA : ☘️Mengatasi masalah SENGUGUT
☘️Mengatasi masalah PMS
☘️Menstabilkan KITAR HAID dan HORMON
☘️Meningkatkan KESUBURAN kepada mereka yang sedang Ikhtiar HAMIL
☘️Membantu mengurangkan simptom untuk MENOPAUSE
☘️Juga bagus untuk mengatasi masalah kolestrol dan atasi masalah kencing manis
.
Yang specialnya GLA ni ada campuran vitamins E yang juga boleh membantu untuk menghilangkan PARUT JERAWAT & JERAGAT serta menjadikan kulit GLOWING naturally.
.
So khusus utk anda yang suffer masalah SENGUGUT,hormon tak stabil, dan ikhtiar hamil , Matun highly recommend untuk cuba consume GLA nih. InsyaAllah boleh membantu masalah yang anda alami.
.
Dapatkan suppliment SHAKLEE beserta consultation/guide cara makan suppliment dengan betul.
.
Jika berminat sila klik link di bawah for fast respon
.
Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu #shakleesentul ##shakleebatumuda

GLA nih sememangnya suppliments BFF utk wanita .
.
Sebab apa?
.
Sebab fungsi dia memang banyak untuk masalah dalaman wanita
.
Antara kebaikan GLA : ☘️Mengatasi masalah SENGUGUT
☘️Mengatasi masalah PMS
☘️Menstabilkan KITAR HAID dan HORMON
☘️Meningkatkan KESUBURAN kepada mereka yang sedang Ikhtiar HAMIL
☘️Membantu mengurangkan simptom untuk MENOPAUSE
☘️Juga bagus untuk mengatasi masalah kolestrol dan atasi masalah kencing manis
.
Yang specialnya GLA ni ada campuran vitamins E yang juga boleh membantu untuk menghilangkan PARUT JERAWAT & JERAGAT serta menjadikan kulit GLOWING naturally.
.
So khusus utk anda yang suffer masalah SENGUGUT,hormon tak stabil, dan ikhtiar hamil , Matun highly recommend untuk cuba consume GLA nih. InsyaAllah boleh membantu masalah yang anda alami.
.
Dapatkan suppliment SHAKLEE beserta consultation/guide cara makan suppliment dengan betul.
.
Jika berminat sila klik link di bawah for fast respon
.
Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu #shakleesentul ##shakleebatumuda

Hi assalamualaikum and hi! 😉
-
GLA nih sememangnya suppliments BFF utk wanita .
.
Sebab apa?
.
Sebab fungsi dia memang banyak untuk masalah dalaman wanita
.
Antara kebaikan GLA : ☘️Mengatasi masalah SENGUGUT
☘️Mengatasi masalah PMS
☘️Menstabilkan KITAR HAID dan HORMON
☘️Meningkatkan KESUBURAN kepada mereka yang sedang Ikhtiar HAMIL
☘️Membantu mengurangkan simptom untuk MENOPAUSE
☘️Juga bagus untuk mengatasi masalah kolestrol dan atasi masalah kencing manis
.
Yang specialnya GLA ni ada campuran vitamins E yang juga boleh membantu untuk menghilangkan PARUT JERAWAT & JERAGAT serta menjadikan kulit GLOWING naturally.
.
So khusus utk anda yang suffer masalah SENGUGUT,hormon tak stabil, dan ikhtiar hamil , Matun highly recommend untuk cuba consume GLA nih. InsyaAllah boleh membantu masalah yang anda alami.
.
Dapatkan suppliment SHAKLEE beserta consultation/guide cara makan suppliment dengan betul.
.
Jika berminat sila klik link di bawah for fast respon
.
Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu #shakleesentul ##shakleebatumuda

SET CANTIK, JELITA, CERAH & GEBU SERTA ENERGY 😍😍😍
-
Okey yang masih belum tahu apa yang ada dalam Set Kecantikan Shaklee ni meh Matun explainkan yea..
.
🌸 ESP (2-3 bulan)*
- Membantu menganjal dan menegangkan kulit muka
- Nak kulit licin, cerah, halus, mulus memang ESP jawapannya
- Kandungan PROTIEN yang tinggi dalam ESP dapat meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya maka kulit lebih awet muda dan tegang.
.
🌸 SUSTAINED RELEASE VITAMIN C (6 bulan)
- Mencerahkan kulit secara sekata
- Merawat tona kulit tak sekata
- Mengurangkan minyak dekat kulit muka
- Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
- Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
- Mengurangkan gejala kulit kusam
- Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
- Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
🌸 VITAMEN E (4 bulan)
- Mengurangkan parut jerawat
- Mengurangkan kesan jeragat
- Menjadikan kulit lembab secara semulajadi
- Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering, mengelupas dan bersisik
- Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela

ada pertanyaan apa2 tak? Kalau ada, boleh wassap Matun lelaju k 😍

Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu #shakleesentul ##shakleebatumuda

SET CANTIK, JELITA, CERAH & GEBU SERTA ENERGY 😍😍😍
-
Okey yang masih belum tahu apa yang ada dalam Set Kecantikan Shaklee ni meh Matun explainkan yea..
.
🌸 ESP (2-3 bulan)*
- Membantu menganjal dan menegangkan kulit muka
- Nak kulit licin, cerah, halus, mulus memang ESP jawapannya
- Kandungan PROTIEN yang tinggi dalam ESP dapat meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya maka kulit lebih awet muda dan tegang.
.
🌸 SUSTAINED RELEASE VITAMIN C (6 bulan)
- Mencerahkan kulit secara sekata
- Merawat tona kulit tak sekata
- Mengurangkan minyak dekat kulit muka
- Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
- Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
- Mengurangkan gejala kulit kusam
- Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
- Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
🌸 VITAMEN E (4 bulan)
- Mengurangkan parut jerawat
- Mengurangkan kesan jeragat
- Menjadikan kulit lembab secara semulajadi
- Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering, mengelupas dan bersisik
- Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela

ada pertanyaan apa2 tak? Kalau ada, boleh wassap Matun lelaju k 😍

Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu #shakleesentul ##shakleebatumuda

Assalamualaikum and hi! -
SET CANTIK, JELITA, CERAH & GEBU SERTA ENERGY 😍😍😍
-
Okey yang masih belum tahu apa yang ada dalam Set Kecantikan Shaklee ni meh Matun explainkan yea..
.
🌸 ESP (2-3 bulan)*
- Membantu menganjal dan menegangkan kulit muka
- Nak kulit licin, cerah, halus, mulus memang ESP jawapannya
- Kandungan PROTIEN yang tinggi dalam ESP dapat meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya maka kulit lebih awet muda dan tegang.
.
🌸 SUSTAINED RELEASE VITAMIN C (6 bulan)
- Mencerahkan kulit secara sekata
- Merawat tona kulit tak sekata
- Mengurangkan minyak dekat kulit muka
- Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
- Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
- Mengurangkan gejala kulit kusam
- Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
- Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
🌸 VITAMEN E (4 bulan)
- Mengurangkan parut jerawat
- Mengurangkan kesan jeragat
- Menjadikan kulit lembab secara semulajadi
- Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering, mengelupas dan bersisik
- Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela

ada pertanyaan apa2 tak? Kalau ada, boleh wassap Matun lelaju k 😍

Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu #shakleesentul ##shakleebatumuda

LEBIH CERAH, PARUT PUDAR & KULIT LEBIH MOIST -
Matun nak share dengan u olls antara kebaikan consume SET PERFECT TWO iaitu terdiri drpd vitamin C & vitamin E :
-
Kebaikan vitamin C ( tahan sehingga 6 bulan) -
🌸perlundungan drpd sinar UV
🌸mengurangkan kesan SUNBURN
🌸mengurangkan parut & masalah jerawat
🌸menjadikan tona kulit lebih sekata
🌸membantu prevent masalah jerawat degil
🌸menggantikan tisu tmtang koyak & menyembuhkan luka
🌸mencerahkan kukut secara natural
🌸mengatasi masalah jerawat pasir & nasi
🌸membantu kukit sensitif seperti resdung & eczema
🌸mengurangkan kedutan & tanda penuaan 🌸kulit lebih glowing & radiant
-
Vitamin E ( tahan sehingga 4 bulan)
-
🍂melambatkan proses penuaan 🍂mengatasi masalah jeragat
🍂membantu mengurangkan eyebag
🍂memgatasi masalah whitehead/blackhead
🍂mengawal masalah kulit berminyak
🍂mengurangkan parut & masalah jerawat
🍂menjadikan anda tampak lebih muda serta membantutkan sel oleh radikal bebas
-
Kedua-dua vitamin ini boleh di jadikan MASKER tau! 2 in 1 MAKAN & SAPU sebagai masker :)
-

Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu
#shakleesentul
#shakleebatumuda
#shakleekampungbaru
#shakleenaturalproduct
#selamatdigunakan

LEBIH CERAH, PARUT PUDAR & KULIT LEBIH MOIST -
Matun nak share dengan u olls antara kebaikan consume SET PERFECT TWO iaitu terdiri drpd vitamin C & vitamin E :
-
Kebaikan vitamin C ( tahan sehingga 6 bulan) -
🌸perlundungan drpd sinar UV
🌸mengurangkan kesan SUNBURN
🌸mengurangkan parut & masalah jerawat
🌸menjadikan tona kulit lebih sekata
🌸membantu prevent masalah jerawat degil
🌸menggantikan tisu tmtang koyak & menyembuhkan luka
🌸mencerahkan kukut secara natural
🌸mengatasi masalah jerawat pasir & nasi
🌸membantu kukit sensitif seperti resdung & eczema
🌸mengurangkan kedutan & tanda penuaan 🌸kulit lebih glowing & radiant
-
Vitamin E ( tahan sehingga 4 bulan)
-
🍂melambatkan proses penuaan 🍂mengatasi masalah jeragat
🍂membantu mengurangkan eyebag
🍂memgatasi masalah whitehead/blackhead
🍂mengawal masalah kulit berminyak
🍂mengurangkan parut & masalah jerawat
🍂menjadikan anda tampak lebih muda serta membantutkan sel oleh radikal bebas
-
Kedua-dua vitamin ini boleh di jadikan MASKER tau! 2 in 1 MAKAN & SAPU sebagai masker :)
-

Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu
#shakleesentul
#shakleebatumuda
#shakleekampungbaru
#shakleenaturalproduct
#selamatdigunakan

LEBIH CERAH, PARUT PUDAR & KULIT LEBIH MOIST -
Matun nak share dengan u olls antara kebaikan consume SET PERFECT TWO iaitu terdiri drpd vitamin C & vitamin E :
-
Kebaikan vitamin C ( tahan sehingga 6 bulan) -
🌸perlundungan drpd sinar UV
🌸mengurangkan kesan SUNBURN
🌸mengurangkan parut & masalah jerawat
🌸menjadikan tona kulit lebih sekata
🌸membantu prevent masalah jerawat degil
🌸menggantikan tisu tmtang koyak & menyembuhkan luka
🌸mencerahkan kukut secara natural
🌸mengatasi masalah jerawat pasir & nasi
🌸membantu kukit sensitif seperti resdung & eczema
🌸mengurangkan kedutan & tanda penuaan 🌸kulit lebih glowing & radiant
-
Vitamin E ( tahan sehingga 4 bulan)
-
🍂melambatkan proses penuaan 🍂mengatasi masalah jeragat
🍂membantu mengurangkan eyebag
🍂memgatasi masalah whitehead/blackhead
🍂mengawal masalah kulit berminyak
🍂mengurangkan parut & masalah jerawat
🍂menjadikan anda tampak lebih muda serta membantutkan sel oleh radikal bebas
-
Kedua-dua vitamin ini boleh di jadikan MASKER tau! 2 in 1 MAKAN & SAPU sebagai masker :)
-

Matun
http://www.wasap.my/60189589941

#shakleetamandatosenu
#shakleesentul
#shakleebatumuda
#shakleekampungbaru
#shakleenaturalproduct
#selamatdigunakan

Kenapa ESP ni sangat famous di kalangan shaklee family?Kenapa ESP ni selalu mendapat tempat di hati pengguna?Sebabnya dengan mengamalkan secara konsisten,insyaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK , FLAWLESS.Selera makan lebih terkawal untuk BERAT BADAN MAINTAIN ,LEBIH BERTENAGA & badan tak cepat letih.
.
Pilihan Matun semestinya ESP💕 yang terbaik mengandungi 9 jenis asid amino yang di perlukan okeh badan tetapi tidak di hasilkan oleh badan.
.
🍂nak kuku dan rambut cantik
🍂kulit muka yang flawless
🍂nak bentuk badan yang cantik
🍂nak badan sihat bertenaga ,supaya tak cepat letih
Students sangat di galakkan
.
Tubuh badan kita ni , secara keseluruhan nya semua terdiri daripada PROTEIN
.
Cuba cek balik , daily food yang kita selalu makan tu cukup tak dgn kndungan protein?kepada yang kata cukup dah ambil protein drpd ayam &ikan adakah anda yakin jumlah protein yg di ambil mencukupi untuk menampung keperluan protein badan anda?
.
Sebabnya bila protein tak cukup,tak hairan la muka banyak jerawat,jeragat& parut berlubang-lubang sana sini.
.
Untuk dapatkan KULIT YANG CANTIK SECARA& LICIN SECARA NATURAL
make sure consume protein dengan secukupnya😉. Protein yang terbaikk👍 semestinya ESP shaklee
.
http://www.wasap.my/60189589941
.
#shakleesentul
#shakleetamandatosenu
#shakleekampungbaru
#shakleebatumuda
#shakleenaturalproduct
#vitaminshakleeselamat

Kenapa ESP ni sangat famous di kalangan shaklee family?Kenapa ESP ni selalu mendapat tempat di hati pengguna?Sebabnya dengan mengamalkan secara konsisten,insyaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK , FLAWLESS.Selera makan lebih terkawal untuk BERAT BADAN MAINTAIN ,LEBIH BERTENAGA & badan tak cepat letih.
.
Pilihan Matun semestinya ESP💕 yang terbaik mengandungi 9 jenis asid amino yang di perlukan okeh badan tetapi tidak di hasilkan oleh badan.
.
🍂nak kuku dan rambut cantik
🍂kulit muka yang flawless
🍂nak bentuk badan yang cantik
🍂nak badan sihat bertenaga ,supaya tak cepat letih
Students sangat di galakkan
.
Tubuh badan kita ni , secara keseluruhan nya semua terdiri daripada PROTEIN
.
Cuba cek balik , daily food yang kita selalu makan tu cukup tak dgn kndungan protein?kepada yang kata cukup dah ambil protein drpd ayam &ikan adakah anda yakin jumlah protein yg di ambil mencukupi untuk menampung keperluan protein badan anda?
.
Sebabnya bila protein tak cukup,tak hairan la muka banyak jerawat,jeragat& parut berlubang-lubang sana sini.
.
Untuk dapatkan KULIT YANG CANTIK SECARA& LICIN SECARA NATURAL
make sure consume protein dengan secukupnya😉. Protein yang terbaikk👍 semestinya ESP shaklee
.
http://www.wasap.my/60189589941
.
#shakleesentul
#shakleetamandatosenu
#shakleekampungbaru
#shakleebatumuda
#shakleenaturalproduct
#vitaminshakleeselamat

Most Popular Instagram Hashtags