[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shaklee

812535 posts

TOP POSTS

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir Dan Batin
_
Pada yang dalam perjalanan pulang ke Kampung, semoga selamat sampai ke destinasi. Amin
_
@ajimaura
@akademi.insta
@sifucilik
@insta.tutor.malaysia
@ig_sokongan

Nak belajar Instagram?
Tapi tak tahu macam mana?
.
Dengan pembelian E-book terapi Instagram ni,anda boleh belajar dari basic tau😍
.
Cara nak tambah followers.
Cara nak buat database.
Cara nak tingkatkan sales...
Fuhhh banyak bendalah boleh belajar.
.
Wasap k zura ye 0197280036
.
#ajimaura
#eusahawan
#erezeki
#youcanduit
#seminar
#bengkelinstagram
#belajarinstagram
#insta
#instagramadvertisements
#servistambahfollowers
#terapiinstagram
#inikamijim
#pamoga
#shaklee
#syukurselalu
#dms360

NAK TAK NOTIFICATION INSTAGRAM KORANG MERIAH MACAM YAYA TU 😁😁
.
.
from @ajimaura - TIPS BERNIAGA DI INSTAGRAM
_
RAMAI YANG SALAH ANGGAP DENGAN TEKNIK SAKA YANG AJIMAURA PERKENALKAN.
_
TUJUAN UTAMA TEKNIK SAKA BUKAN UNTUK TAMBAH FOLLOWERS ANDA TETAPI UNTUK ANDA KELIHATAN WALAUPUN ANDA BARU.
_
ye betul, teknik SAKA bukan untuk tambah followers anda. Tapi untuk kembangkan bisnes anda. In shaa Allah.
_
Bagaimana untuk dikenali?
Bagaimana untuk mencipta sales?
Bagaimana untuk bersaing dengan OTAI?
_
Namun tak nafikan dengan teknik SAKA, PENAMBAHAN FOLLOWERS ANDA SANGAT LAJU MALAH ADA YANG TAK TERDUGA. Alhamdulillah.
_
Anda dah faham?
Anda nak lihat?
Atau anda nak bersama?
_
Pada yang belum beli ebook SAKA 4.0.
_
Boleh terus berurusan dengan yaya ye, yaya beli yaya praktik dan sekarang tiba masa ANDA pula rasai SAKANYA.
_
RM99 sahaja. Mungkin akan naik lagi.
_
Jangan fikir bisnes anda kecil, akan kecil selama-lamanya.
_
Jom
Jihat ekonomi bersama
@ajimaura dan kami semua
_ 💪💪👍👍
.

5 TIKET PERCUMA
Rahsia Disebalik Instagram
5/8/2017
Dewan Menara Tabung Haji Kuala Lumpur
_
Kami akan pilih hanya 5 orang sahaja.
Whatsapp ( klik link dibio instagram ni ) nama penuh anda
_
Yang berjaya akan dapat reply ucapan Tahniah daripada @ajimaura
_
Semoga berjaya

Salam Jumaat. .
.
"My name is Nanie...this is my card..." .
.
In shaa Allah saya akan kongsikan pengalaman dan pemahaman saya sepanjang saya menggunakan Ebook Instagram Teknik Saka ni. .
.
In shaa Allah ebook yang dihasilkan oleh @ajimaura a.k.a. @insta.tutor.malaysia ni adalah sangat berkesan dan memberi menfaat
.
.
Moga ebook ini bakal memberi manfaat kepada anda juga. In shaa Allah... :)
.
.
Salam Ramadhan ke 28

Before and After. I realize that we can make this whole healthy fitness thing look easy sometimes, but it was not always that way for me. I struggled with weight and with self-confidence for as long as I can remember. One day I will do a full-body shot but I think it's cool to see the difference just in my face shape before and after Shaklee. So much inflammation and so little muscle tone. I was just plain unhealthy. My body was actually "skinny fat" before and I wore the same size as I do now. BUT, I am now tons healthier, more muscle, better metabolism (even at 40), less inflammation, and lots more energy. I also worked my tail off after babies even when it was so hard. Many days literally crying behind the jogging stroller because my baby wouldn't stop screaming and I just wanted to be in bed. I have a story too. So never think you are alone or that we just "wouldn't understand." I hear you, friend. Let's push through this together. 😙

Assalamualaikum selamat petang uolls 😘🌟
.
Atas Permintaan Ramai
sifu @ajimaura @insta.tutor.malaysia setuju untuk buat secara online seminar SAKA 3.7 melalui telegram dan video.

Ini adalah khas untuk anda amalkan sendiri sahaja. Tidak boleh dikongsikan pada orang lain. Apatah lagi menjualnya atau diterbitkan semula dalam apa bentuk sekali pun.
In shaa Allah
RM99
Sekarang dibuka sehingga diberitahu kelak.
Siapa cepat dia dapat.
In shaa Allah

Ebook + VIDEO RM99

Terapi Instagram Online
Tajuk PENTING
1-sesi terapi mengenai adab, etika dan do & dont
2-mengapa manual bukan auto
3-meningkatkan nilai serta jenama instagram anda
4-teknik marketing ➡️ TOP ➡️ TOP
➡️ TOP
➡️ manipulasi 3 golongan.
➡️ 5 love bites
➡ Create Awareness
➡ Teknik SALES EMOSI vs LOGIK

BONUS
TEKNIK SAKA 3.7
5 akaun instagram
SENYUM 1.0 TIDAK AKAN DIAJAR SECARA ONLINE

Senyum 1.0 khas untuk seminar sahaja
1) INTERNAL & EXTERNAL MARKETING
2) TEKNIK TARGET
3) SISTEM DATABASE
4) CIPTA BRANDS
5) IKLAN BAYANGAN

TERHAD UNTUK 100 ORANG SAHAJA

Orang ke 101 keatas RM150
SAYA EJEN SAH EBOOK SAKA 👍
+601127863896

😥😥😥😥
.
Repost @thetarbiyyah (@get_repost)
・・・
Ramadhan akan meninggalkan kita semua.

Bulan keberkatan, rahmat, keampunan sudah hampir menutup tirainya.
.
Syaitan-syaitan hampir dilepaskan belenggunya, pintu neraka hampir dibuka. Namun kita sebagai manusia (termasuk diri ini) masih terleka dengan kegembiraan Syawal lebih dari kelebihan Ramadhan yang disebut. 😢

Tahun depan,
Belum tentu berkesempatan merasai Madrasah Ramadhan.
Boleh jadi kita dah pergi sebelum merasai kedatangannya lagi.
.
Ramadhan, 💞
Dia selalu bertamu. Tapi belum pasti kita bertemu.

Manfaatkan masa selagi diberi peluang dan ruang.
Sedih. Sayu.

#TagSahabatKita #wawashakleequotes

MOST RECENT

THE PERFECT TWO :
.
VITAMIN C PLUS :
🌸 Perlindungan daripada sinar UV
🌸 Mengurangkan kesan sunburn
🌸 Membantu mencegah masalah jerawat degil
🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌸 Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka
🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu)
🌸 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi &
pasir
🌸 Mengurangkan kedutan & tanda
penuaan
🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🌸 Kulit lebih glowing dan radiant
.
VITAMIN E ( GRAPE SEED )
🌸 Menjadikan anda tampak lebih muda
dgn membantutkan penuaan sel yg disebabkan oleh radikal bebas
🌸 Mengurangkan parut & masalah
jerawat
🌸 Manggalakkan kulit & rambut menjadi sihat
🌸 Mengatasi masalah whitehead & blackhead
🌸 Mengawal masalah kulit berminyak
🌸 Mengatasi masalah jeragat
🌸 Boleh buat sbg masker melambatkan proses penuaan
.
Whatsapp 0133933473 utk HARGA PROMOSI!
.
Deeba
0133933473
Your Shaklee Independent Distributor
.
#shaklee
#sayajualshaklee
#shakleemurah
#espshaklee
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee
#vitaminbcomplexshaklee
#omegaguardshaklee
#ostematrixshaklee
#setbersalinshaklee
#setmenyusushaklee
#setberpantangshaklee
#setkulitcantik
#setkurus
#milkbooster
#energybooster
#skinsolution
#pregnancy
#supplements
#momssuplement
#kidssuplement
#naturalproducts
#healthyproducts
#shakleejourney
#shakleeeffect
#babyshaklee
#testimonishaklee
#shakleebydeeba
#lokalah
#nakcantik

Selamat hari raya semua....mohon maaf zahir batin...yang masih dalam perjalanan menuju ke kampung halaman ...hati hati di jalan yer....
#igwahmi #shaklee #shakleekuantan #kuantan #pahangdarulmakmur #pekan #rompin #shakleepantaitimur

Some top up lepas berbuka

Sejujurnya nayma sangat Tak pantang jaga makan terutama berbuka bersama keluarga tercinta

Makan makan dan makan
sebab susah nak makan macam ni lepas balik Kuala Lumpur

Nayma tak risau sangat makan banyak sebab lepas berbuka nayma Akan standby lecithin dan alfalfa

Lecithin ni mampu membakar lemak degil dalam badan tau. Tak sempat nak berkepit di perut terus zupzapzupzap terbakar dengan lecithin

Alfalfa pula singkir lemak dan toksin yang telah dimeriamkan oleh lecithin tau. Alfalfa tersangat Penting untuk buang toksin dalam badan. Muka banyak jerawat seeloknya detox dulu dengan alfalfa baru consume vitamin atau Supplement lain.

Nayma Tak risau dah lepas ni berat InshaAllah malu nak naik tauuuu

Huhuhu

Moh la sambung buat lauk raya
Korang masak APA malam raya tu

#shaklee #shakleelangkawi #shakleepulaulangkawi #lemak #kurus

SHAKLEE WEIGHT LOSS SET...It's your turn to look beautiful and confident...
.
TESTIMONI...diri sendiri...😉
Terbukti memang berkesan...disamping badan dah ringan kita jadi lebih sihat dan cergas...Alhamdulillah...kak nina tak akan berhenti di 68... my weight loss journey ialah 60 kg...nanti kita share lagi...
.
Kak nina 0192092649
.
#stayslim #stayhealthy #healthy #healthyeating #healthylifestyle #betterlife #businessopportunity #supplements #vitamins #millionaire #lifetimecareer #behealthy #terapiinstagram #shakleemalaysia #shaklee #shakleecheras #sayajual #sayajualshaklee #sayajualonline #shakleekajang #terapiinstagram #shahalam #cheras #btho

Nak Cantik & Kurus? .
Anda perlukan set ini
.
Membantu mencantikkan kulit & mngurangkan berat badan .
Last ramadhan
Yang balik kampung
Hati2 di jalan raya
.
.
#cantik #cerahkankulit #shaklee #setcantik #shakleesetkurus #shakleesetjerawat

Mood raya is on!

Raya ni bukan nak baju cantik,selipar cntik,tudung cantik dan baru je tau.
Muka harusla dijaga,kesihatan badan pun kena jaga

Mana taknya kan,segala makanan dan minuman masuk perut.So,zira dah prepare #vitamin, #wd,#herbalblend dan the famous one #EspShaklee musim raya ni.

Balik kmpung ni zira ada buat balik stok #Shaklee dan #wd,sape berminat roger teruih tau.

Regards,
Mek zira
0179544964

Jika lelaki mengamalkan Alfalfa Complex, anda mendapat kebaikan berikut :
-
-
-
♥Melegakan sakit sendi dan belakang
♥Menghilangkan kelesuan dan tekanan
♥Membuang angin dalam badan
♥Melegakan sembelit ♥Meningkatkan stamina suami
♥Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
♥Meneutralkan asid dalam badan
mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor disebabkan jangkitan dalam buah pinggang
♥Mencuci usus bagi membuang toksik
♥Merawat asma
♥Bagus untuk elergi dan ekzema
♥Merawat arthitis
Memberi sensasi ‘rasa sejuk’ (alfalfa Shaklee mengandungi minyak Peppermint)
♥Menurunkan kadar kolesterol
♥Merawat resdung
♥Mengurangkan masalah badan berbau
♥Mengurangkan masalah jerawat
-
-
-
Sebarang pertanyaan pm/ whatsapp/ sms
-
-
Mandak
0195880431

#shaklee
#shakleekk
#shakleemalaysia
#shakleesabah
#shakleesarawak
#shakleeberunei
#shakleemurah
#shakleemandak
#sayagunasayajual
#pengedarshakleesabah
#shakleemandak0195880431

Si kuning B Complex famous 😍
-
-
KELEBIHAN B COMPLEX SHAKLEE!
-
-
💊 Membekal tenaga
💊 Meringankan stress & kemurungan
💊 Melindungi kulit dari sinaran uv matahari
💊 Kulit lebih berseri & glowing
💊 Melancarkan peredaran darah
💊 Menjaga kesihatan saraf
💊 Melambatkan proses uban
💊 Meredakan sakit kepala
💊 Mencegah anemia
💊 Mencegah kecacatan bayi ( penting untuk yang merancang hamil & sedang hamil )
💊 Meredakan alahan
💊 Membantu pembinaan DNA & sel baru
💊 Meningkatkan kemampuan berfikir & daya fokus -
-
Pm / whatsapp saya untuk sebarang pertanyaan 😊
-
-
Mandak
019- 5880431

#shaklee
#shakleekk
#shakleemalaysia
#shakleeberunei
#shakleesabah
#shakleesarawak
#shakleemurah
#shakleemandak
#shakleepitas
#shakleekotamarudu
#shakleemiri
#shakleekuching
#sayagunasayajual
#shakleehargastudent
#pengedarshakleesabah
#shakleemurahsabahsarawak

Set kecantikan yang paling laris untuk pulihkan masalah kulit ni terdiri dari 3 supplement yg sangat penting , ESP + VITA C PLUS + VITA E

Suka Nisa nak ingatkan kat sini yang set kecantikan ni bukan untuk kulit semata-mata tapi sekali kombo dengan kurus dengan kesihatan whole body. Sekarang kena admit yang produk shaklee ni mmg multipurpose, multibenefit gitu

ESP
♔ASAS dalam proses baik pulih kulit
♔RENEW sel kulit
♔Tinggi PROTEIN
♔Pudarkan parut
♔Membina Kolagen
♔GEBUKAN kulit
♔CERAH semulajadi, bukan muka sahaja ye
♔Rawat sunburn & kulit kusam
♔Milk booster
♔Memekatkan SUSU ibu, baby kenyang mummy riang
♔SARAPAN mudah & ringkas yang paling terbaik mampu memberikan tenaga sepanjang hari
♔Kawal nafsu makan
♔Membantu proses slimming
♔Menguatkan RAHIM, sesuai untuk ibu yang keguguran, & rancang untuk hamil

VITAMIN C PLUS
♔Meningkatkan IMUNISASI badan
♔Menghalang pertumbuhan jerawat
♔Pudarkan parut jerawat
♔Mengurangkan KEDUTAN dan tanda penuaan
♔Mengurangkan kesan JERAGAT & tompok penuaan
♔Kulit GLOWING & BERSERI
♔Merawat LUKA
♔Membina KOLLAGEN
♔Mengawal paras GULA dalam badan
♔Mengurangkan SUN BURN
♔Mengurangkan RAMBUT gugur
♔Melawan KELUMUMUR

VITAMIN E
♔Pudarkan parut jerawat lebih cepat
♔Menghilangkan jeragat
♔Jadikan kulit lembab toing toing
♔Kulit Glowing semulajadi
♔Boleh sapu kat kesan parut jerawat selain guna untuk makan
♔Bagus untuk kesuburan
♕Menghilangkan stretchmark

Nisa akan bagi full guide cara makan yang betul + something special untuk setiap pembelian dengan nisa :) NISA 013 644 8528

#shaklee #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #shakleeserdang #shakleepuchong #uitm #uitmdengkil #mmucyberjaya

KOMBO SET KECANTIKAN TERLARIS. Kalau nak tahu, kombo ni yang paling ramai customer Nisa cari. Masalah kulit kusam, parut jerawat, blackhead wajib amalkan ESP + VITA C SR ni
.
Suka Nisa nak ingatkan kat sini yang set kecantikan ni bukan kulit semata-mata tapi sekali kombo dengan kesihatan. Sape yg taknak cantik dan sihat kan ? 😍
.

ESP
-Memberikan TENAGA
-Menggebukan dan mencerahkan kulit
-Milk booster
-Banyakkan & pekatkan susu ibu
-Mengawal SELERA MAKAN
-Membantu untuk SLIMMING
-MELEMBUTKAN kulit
-PUDARkan PARUT jerawat
-Kulit GEBU & TAK BERMINYAK
-Menguatkan rahim, sesuai untuk ibu yang keguguran & rancang untuk hamil
.
.
VITAMIN C
-Meningkatkan imunisasi badan
-Merawat luka
-Membina kollagen
-Mengawal paras gula dalam badan
-Mengurangkan sun burn
-Mengurangkan rambut gugur
-Menguat & Melebatkan rambut
-Melawan kelemumur
-Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
-Melembutkan kulit dari dalam
-Mencerahkan kulit
-Mengurangkan kesan jeragat & tompok penuaan
-Kulit glowing & berseri
-Jerawat cepat kecut
.
Best kan sebab semua vitamin shaklee ni multipurpose. Nak CANTIK, tapi dapat sekali effect KURUS, yang dah sedia kurus pulak ESP bantu untuk shape cantik cantik body awak
.
NISA - 013-644 8528
.
#shaklee #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #shakleepuchong #shakleeserdang #uitm #uitmdengkil #uitmpuncakalam #mmucyberjaya

UMUR DAH 50 TAHUN TAPI BADAN MACAM UMUR 20 TAHUN 😱

Apa agaknya rahsia dia ya?

Biasanya, orang macam ni mesti mengamalkan cara makan yang sihat.

Awak pula macam mana?

Mesti tadi buka puasa dengan...
roti canai & nasi lemak
snack plate KFC
nasi putih, daging salai masak lemak cili padi & kari kepala ikan

Ke mana pergi diet?

Tak cukup makan, badan rasa penat pula kan?

Percaya tak kalau Ummi cakap boleh kurus & sihat tanpa diet?

Ada 3 cara:
❤ ESP: membantu utk bina otot & menganjalkan kulit
❤ OmegaGuard: membakar lemak & mengurangkan kolestrol
❤ Herblax: membuang toxin dari badan

Amalkan 3 supplement ini sahaja utk mencapai badan yang kurus & sihat.

Tak perlu ikat perut sampai rasa letih, lesu, mengantuk.

Bekalan tenaga secukupnya ada dengan Shaklee

Whatsapp 010-4260392 (Syafiqah/Ummi Razin)

#syafiqahamirshopnetwork #shakleeindependentdistributor #shakleeauthorizeddistributor #vivixshaklee #alfalfacomplexshaklee #herblaxshaklee #peppermintgingerplusshaklee #bcomplexshaklee #espshaklee #familytime #sayajualshaklee #sayajual #shakleedistributor #vitaminshaklee #instashop #instaonline #iklanvisitig #visitmyig #onlinebusiness #trustedseller #shakleepetalingjaya #shakleemalaysia #shaklee #sayajualmurah #vitaminmurah #sesamaseriussihat #multivitamin

KOMBO SET KECANTIKAN TERLARIS. Kalau nak tahu, kombo ni yang paling ramai customer Nisa cari. Masalah kulit kusam, parut jerawat, blackhead wajib amalkan ESP + VITA C SR ni
.
Suka Nisa nak ingatkan kat sini yang set kecantikan ni bukan kulit semata-mata tapi sekali kombo dengan kesihatan. Sape yg taknak cantik dan sihat kan ? 😍
.

ESP
-Memberikan TENAGA
-Menggebukan dan mencerahkan kulit
-Milk booster
-Banyakkan & pekatkan susu ibu
-Mengawal SELERA MAKAN
-Membantu untuk SLIMMING
-MELEMBUTKAN kulit
-PUDARkan PARUT jerawat
-Kulit GEBU & TAK BERMINYAK
-Menguatkan rahim, sesuai untuk ibu yang keguguran & rancang untuk hamil
.
.
VITAMIN C
-Meningkatkan imunisasi badan
-Merawat luka
-Membina kollagen
-Mengawal paras gula dalam badan
-Mengurangkan sun burn
-Mengurangkan rambut gugur
-Menguat & Melebatkan rambut
-Melawan kelemumur
-Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
-Melembutkan kulit dari dalam
-Mencerahkan kulit
-Mengurangkan kesan jeragat & tompok penuaan
-Kulit glowing & berseri
-Jerawat cepat kecut
.
Best kan sebab semua vitamin shaklee ni multipurpose. Nak CANTIK, tapi dapat sekali effect KURUS, yang dah sedia kurus pulak ESP bantu untuk shape cantik cantik body awak
.
NISA - 013-644 8528
.
#shaklee #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #shakleepuchong #shakleeserdang #uitm #uitmdengkil #uitmpuncakalam #mmucyberjaya

Assalamualaikum..salam 29 Ramadhan..
.
.
Kepada semua customer tersayang @kn_beautyhouse..Najwa nak ucapkan selamat pulang ke kampung halaman masing masing..nak pesan juga,hati hati di jalan raya,ingatlah pada yg tersayang..
.
.
Najwa doakan moga customer tersayang sihat & cantik di hari lebaran nanti..
.
.
Lastly...
Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Maaf zahir & batin ikhlas drpd #najwashaklee
.
.
Raya2 jgk,supplements jgn lupa makan yea..
.
.
Salam sayang..
#najwashaklee
014 2122876
.
.
#shakleepengkalanchepa
#shakleekotabharu
#shakleekelantan
#shaklee
#najwashaklee

Assalamualaikum..salam 29 Ramadhan..
.
.
Kepada semua customer tersayang @kn_beautyhouse..Najwa nak ucapkan selamat pulang ke kampung halaman masing masing..nak pesan juga,hati hati di jalan raya,ingatlah pada yg tersayang..
.
.
Najwa doakan moga customer tersayang sihat & cantik di hari lebaran nanti..
.
.
Lastly...
Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Maaf zahir & batin ikhlas drpd #najwashaklee
.
.
Raya2 jgk,supplements jgn lupa makan yea..
.
.
Salam sayang..
#najwashaklee
014 2122876
.
.
#shakleepengkalanchepa
#shakleekotabharu
#shakleekelantan
#shaklee
#najwashaklee

Assalamualaikum..salam 29 Ramadhan..
.
.
Kepada semua customer tersayang @kn_beautyhouse..Najwa nak ucapkan selamat pulang ke kampung halaman masing masing..nak pesan juga,hati hati di jalan raya,ingatlah pada yg tersayang..
.
.
Najwa doakan moga customer tersayang sihat & cantik di hari lebaran nanti..
.
.
Lastly...
Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Maaf zahir & batin ikhlas drpd #najwashaklee
.
.
Raya2 jgk,supplements jgn lupa makan yea..
.
.
Salam sayang..
#najwashaklee
014 2122876
.
.
#shakleepengkalanchepa
#shakleekotabharu
#shakleekelantan
#shaklee
#najwashaklee

Most Popular Instagram Hashtags