#shaklee

678567 posts

TOP POSTS

ANDA TIDAK PERLU KURANGKAN MAKAN, APA YANG PERLU ADALAH BETULKAN PEMAKANAN.
.
Ingatkan makan sikit boleh kurus, sekali sama jer.. tak turun-turun pun,sama jer berat timbangan badan. Stress. Apa yang makan kurang tuh?
.
Kuih muih, teh tarik, fries, biskut-biskut jer.. nasi tak makan.
.
Sorang tuh, makan kemain pelahap dan banyak. Tengok cara dia makan pon seram. Tapi boleh turun berat badan banyak. Badan solid plk tuh. Bengang jer tengok kan?
.
Apa yg dia makan? Ayam bakar separuh, telur separuh masak, nasi perang sepinggan.
.
Memang ada beza. Hadamkan gambar di atas. InsyAllah mudah untuk turun berat badan.
.
COACH ZAIDI
Online Weight Loss Coach
6010.539.833.4
.
#coachzaidihlf #Goals #2017 #running #loseweight #stronger #nakkurus #nakfit #nakfitness #tipsjogging #tipskurus #eatclean #jk1m #gemukisawesome #gemuk #Herbalife #shaklee #pamoga #Dherbs #scklm #Selayang #badminton #batucaves #pilkurus #ubatkurus #surihatimrpilot #langsing #naksihat

.
Pada customer2 yang dah beli vitamin dengan hana tu nak ingatkan korang untuk banyakkan minum air tau.
.
Ada banyak pendapat minum ikut berat la minum 3 liter la tapi kalau nak senang minum je sampai air kencing dah tak kuning yang terlalu pekat tu.he2
.
Kalau macam hana minum dalam 2-3 liter depend. tengah usaha jugak ni.
.
Minum air secukupnya tau bagi penyerapan vitamin tu lebih effisien if not rugi jugak korang beli suppement mahal2 nanti kang marah hana kenapa its not work.hehe.
.
Minum air banyak ye. korang akan dapat rasa perbezaan dan #shakleeeffect tu nanti. insyaAllah.
.
in fact kalau tak sebab consume vitamin pon memang bagus ape minum air banyak2. terlalu banyak kelebihan minum air kosong. zero kalori.
.
#jomminumair #vitamin #shaklee #shakleeeffect #healthylifestyle

Sesiapa yang nk order shaklee boleh selit sekarang sementara harga masih sama.. jom! Jom! Jom!
Wa 0172444472

#shaklee
#codbandarsunway
#codmentaricourt
#hargabolehdibincang

Yeay excited for my new makeup remover ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #shaklee #makeupremover #skincare #skincareroutine

VITALEA, MULTIVITAMIN TERBAIK DUNIA๐ŸŒ
.
MANFAAT VITALEA SHAKLEE
.
โžก Penambah Tenaga
โžก Pelengkap Nutrisi
โžก Melambat proses penuaan
โžก Stimulasi metabolism
โžก Melindungi Organ
โžก Membantu mencegah penyakit tiroid/beguk
โžก Untuk preggy mummies, VITALEA SANGAT PENTING & FAMOUS SUPPLEMENT disebabkan kelebihannya membantu menaikkan HB
.
Siapa yang memerlukan VITALEA?
.
๐Ÿ’‹ Pelajar / pekerja yang MUDAH LETIH
๐Ÿ’‹ SUAMI ISTERI yang ikhtiar untuk hamil
๐Ÿ’‹ Pregnant & breastfeeding mummies
๐Ÿ’‹ Mereka yang banyak komitmen, cepat letih, kulit tak bermaya, tak cukup tidur,dan makan tak terjaga.
๐Ÿ’‹ Mereka yang ada masalah LOW BLOOD PRESSURE, cepat rasa pitam.
.
Boleh contact Siraj untuk order & free consultation๐Ÿ˜Š
.
Your Trusted SID,
SIRAJ MUNIRAH
019.715.8879
.
#SirajMunirahShaklee #ShakleeEffects #Shaklee #IIUM

MOST RECENT

Assalammualaikum..hai..okay..hari ni sis nak promote lechitin from shaklee...okay..kenapa sis promote yang ini..sebab sekarang ni tengah promotion buy 1 free 1..bukan senang tau peluang macam ni nak datang..selalu boleh beli satu..dengan satu harga..kali ni beli satu boleh angkut lagi satu..dengan satu harga, awak boleh dapat 2..ni sis promote ni especially untuk awak2 yang kat luar sana yang nak kurus tu..lechitin ni memang bagus untuk sesiapa yang nak kurus..haa..sebab apa?nak tahu?nanti kan malam ni sis akan share dengan korang kenapa lechitin ni bagus untuk orang yang nak kurus secara sihat.jangan lupa on notification awak. Nanti awak tak tahu apa yang sis share.okay๐Ÿ˜‰

#madamfarah #etr2583 #digitalentrepreneurship #kpmim #shaklee #makeup #sisseller

DARK CIRCLE BERKURANG DENGAN ENFUSELLE EYE TREATMENT๐Ÿ˜ฑ
.
.
Bagi mereka yang dah kenal SHAKLEE pasti tahu SHAKLEE ni adalah produk nutrisi.
Tapi, jangan tak taw, Shaklee juga ada produk kecantikan kulit luaran iaitu Set Nutriwhite dan Set Enfuselle
.
.
Salah satu produk Enfuselle yang terlajak laris adalah Enfuselle Eye Treatment Shaklee
.
ENFUSELLE EYE TREATMENT SHAKLEE
.
.
Bagi yang masih belum mengenali Enfuselle Eye Treatment Shaklee ni, Enfuselle Eye Treatment adalah produk yang membantu untuk mengurangkan garis-garis halus, kedut dan sembap bawah mata daripada bahan semulajadi & selamat. Pastinya, Shaklee ada saintis nya sendiri yang di yakini produk ni super duper best!
.
.
No wonder Enfuselle Eye Treatment terhangat di pasaran๐Ÿ˜„
.
.
Cara Pakai Enfuselle Eye Treatment Shaklee
.
Caranya mudah, guna satu titik kecil sahaja , ala-ala besar macam tahi lalat hehe (again sikit je taw) sapu setiap waktu pagi dan malam. Konsisten taw sapu dan tengoklah hasilnya lepastu tak taw 1 tiub tu berapa lama nak habis hehe. Sangat-sangat menjimatkan!
.
.
Enfuselle Eye Treatment Terbukti Secara Klinikal:
.
๐Ÿƒ233% pengurangan kedut pada kulit dalam masa 2 minggu
๐Ÿƒ120% peningkatan kekenyalan dan keanjalan kulit dalam masa 2 minggu
๐Ÿƒ209% pengurangan garis-garis halus pada kulit dalam masa 8 minggu
๐Ÿƒ32% peningkatan kemampuan kulit untuk tahan lembapan lebih lama dalam masa 8 minggu
๐ŸƒTona kulit kembali menjadi sekata dalam masa 12 minggu
.
.
Kandungan Enfuselle Eye Treatment :
๐ŸŒฑbotani anti penuaan dan Vitamin C beri kesan ketara untuk kulit jadi halus di sekeliling mata
.
Sesuai dipakai untuk bahagian leher dan mulut
Hipoalergenik, diperakui oleh pakar-pakar oftalmologi dan selamat di gunakan bagi mereka yang pakai contact lens.
.
.
Anda ada masalah EYEBAG? KEDUT & SEMBAP BAWAH MATA?
Mehh dapatkan ENFUSLLE EYE TREATMENT DENGAN HARGA ISTIMEWA!
Whatsapp โ˜Ž๏ธ019-9974800
Shiraa kamarudin
Health & beauty consultant
#shaklee #shakleemalaysia #shakleekelantan #enfuselle #enfuselleeyetreatment

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธInilah VIVIX!
.
.
Selain dari pemakanan harian, pengambilan supplement yang tinggi antioksidan juga penting untuk cover balik yang tidak mencukupi. Antara supplement yang tinggi antioksidan adalah Vivix.๐Ÿ˜‰
.
.
Di dalam Vivix terdapat kandungan lobak ungu. Warna ungu dari lobak ungu inu adalah disebabkan oleh kompaun antioksidan yang dikenali sebagai anthocyanin. Antioksidan berfungsi untuk melawan radikal bebas yang menyebabkan kerosakan sel secara kekal dan penyakit kronik seperti ketumbuhan, kanser, serangan jantung dan kolestrol tinggi.๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Mekanisma VIVIX SHAKLEE, VIVIX BERTINDAK :
* Mempertahankan DNA (defense ) ย VIVIX SHAKLEE
* Memberikan tenaga DNA (energy) ย VIVIX SHAKLEE
* Memulihkan DNA (repair) ย VIVIX SHAKLEE
* Meningkatkan DNA (performance) ย VIVIX SHAKLEE
.
.
PENTING Vivix juga adalah suplement yang terbaik untuk : * Penghidap kanser
* Diabetes/kencing manis
* Masalah Buah Pinggang
* Strok,darah tinggi & pesakit jantung
* Bell palsy
* Slip Disc * Gout
* Perokok tegar (yang ingin berhenti merokok)
* Mereka yang berisiko penyakit kanser akibat keturunan * Anti Penuaan & Awet muda Bertenaga
* Kesuburan / ikhtiar hamil
* Kanser Payudara / Tumor
* Fibroadonema * Mempunyai masalah mata
* Cyst, fibriod, pcos
* Bermasalah nyanyuk, * Pesakit SLE LUPUS
* Pesakit Telesemia * Jangkitan Kuman / Masalah Paru-paru * Monopouse / endropouse
* Luka pembedahan / bersalin cesarean
* Alzheimer
* Mereka yang ingin tiada penyakit tetapi ingin mencegah atau mengurangkan risikoย penyakit
.
.
Jom hadiahkan pada orang tersayang selain dari kegunaan sendiri. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Ingat, produk SHAKLEE adalah
๐Ÿ”ฅHALAL
๐Ÿ”ฅLULUS KKM
๐Ÿ”ฅSELAMAT DIGUNAKAN
๐Ÿ”ฅTAHAN LAMA
๐Ÿ”ฅNATURAL PRODUCT
๐Ÿ”ฅHARGA MAMPU MILIK
.
.
Jadi, jika korang still lagi mencari-cari supplement atau vitamin yang sesuai bagi penghidap diabetes, VIVIX SHAKLEE ada jawapannya kerana ianya sentiasa semula jadi, selamat dan berkesan!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Jadi, dapatkan VIVIX anda SEKARANG!! Whatapps Dhia untuk free consultation dan pembelian produk. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
Dhia Nadiah
0176092800
Originality my Priority.
.
.
#shakleeuitm #bydhianadiah #shaklee #shakleemurah #shakleemelaka #shakleelover #shakleesihatcantikjojes #uitm #uitmshahalam

SET GASTRIK SHAKLEE (SET LENGKAP):
.
1. Energizing Soy Protein (ESP)
.
Kalau tak boleh minum SUSU mase sakit gastrik menyerang, korang boleh minum ESP. ESP ni penting untuk memulihkan dan membina sel-sel sihat dalam perut. Lepas minum ESP ni, memang terase perut lega sikit.. Kalau korang jenis yang tak bole berlapar macam saya, memang kena standby ESP ni. So, bile-bile terasa lapar, cepat-cepat bancuh ESP dan minum. Saya suke shakes ESP ni dengan Meal Shakes atau Performance Drink atau Tamar Cocoa. ESP ni boleh menggantikan Minum Pagi atau Minum Petang atau Late Supper yang tak berapa sihat contohnya burger.
.
2. Peppermint-Ginger Plus
.
Kandungan Pudina dalam Peppermint-Ginger Plus bantu melegakan otot perut. Juga sebagai penenang.
Bantu legakan pedih ulu hati dan cirit-birit.
Kandungan Halia merangsang rembesan enzim Salvia untuk pencernaan makanan.
Kandungan Fennel (Jintan Putih) menghilangkan Kembung Perut. Melegakan sakit perut. Juga membantu dalam masalah alahan pada saluran usus.
Kandungan Cekur Manis (Jintan Manis) melegakan masalah pencernaan
.
3. Ostematrix
.
Membantu buang Angin dalam badan.
Memperbaiki Hiperaktiviti perut dan melegakan Sakit Gastrik.
Sebagai penenang. Ringankan STRESS.
Tidur malam lebih lena.
Kurangkan Sakit Kepala
.
4.B complex

B complex Shaklee bertindak sebagai penenang kepada pesakit gastrik selain membantu mengatasi sakit gastrik anda. Dengan supplement B-complex juga melengkapkan keperluan harian tubuh anda yang sangat diperlukan oleh tubuh dan sistem saraf kita. Berlainan sifat dengan pain killer yang hanya BERSIFAT MENGHILANGKAN SEMENTARA RASA SAKIT GASTRIK. Jadi anda tak Perlukan pain killer lagi. Lagipun Pain killer bukan menyembuhkan penyakit malah membuatkan kita terlalu bergantung kepada pain killer dan dosnya juga makin bertambah bila sakit kerap menyerang. .
Jadi. Kita anda merupakan penghidap #gastrik . Jomm cuba #setgastrikshaklee . Semoga ianya membantu anda ๐Ÿ˜Šโ˜บ
.
Siti fatimah mohksim
0193637818
.
#shaklee
#shakleestudent
#shakleemurah
#shakleemalaysia

[The Big Why]

Big why can make us become a better person ๐Ÿ™†
.
.
Tak salah bermimpi dan anganยฒ cuma perlu disertai dengan usaha, doa, tawakal & istiqamah ๐Ÿ™Œ
.
.
Samaยฒ kita berusaha menjadi seorang yang lebih baik dari hari ke hari ๐Ÿ˜˜
.
.
#shakleeeffect #serimuslimahsihat #shaklee #sayajualshaklee #shakleemalaysia #pengedarshakleepandanindah #shakleeindependentdistributor #malaysia #pandanindah #tamanmuda #ampang #kualalumpur #selangor #suplemen #vitamin #tsunamishaklee #liveamazing

Zaman Aina study undergrad dulu kat UMT Cita Warisan..
Hehe.. supplement wajib Aina ambil adalah
.
ESP & VITAMINC
.
ESP sebab senang, senang jer buat perut ni kenyang..
.
Lebih2 lagi kelas Aina time final year setiap hari pukul 8 pagi
.
Nak kena masuk lab lagi nak siapkan FYP...
.
Memang ESP dah jadi my breakfast on the go
.
Shake2 dulu.. then vroooomm g kelas
.
Iollss dulu merempit g kelas
.
Kalau hujan nasib la,basah kuyup
.
Kalau panas, biasala terengganu panas dia bahang sikit sebab UMT tepi pantai, maka memang ada la kesan kat muka .
2 TONA !! hahaha
.
Tapi semakin baik sejak Aina amalkan VITAMIN C
.
Adik2 yang kat uni tu boleh la ambil 2 set budget kecantikan shaklee ni
.
Bukan kulit je lawa... jimat pulak tuu!! ๐Ÿ˜ฑ
.
.
.
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleesarawak #shakleesabah #shakleebrunei #shakleesingapore #shakleeindonesia #shakleesihat #testimonishaklee #espshaklee #vitacshaklee #setkecantikanshaklee #parutjerawat

๐ŸŒป๐ŸŒปMinyak dari bunga Borage menjadi bahan utama dalam supplemen GLA Complex Shaklee. Borage Oil mengandungi paras GLA yang lebih tinggi berbanding EPO. GLA Shaklee dilengkapi dengan Vitamin E dan minyak dari bunga matahari yang kaya dengan asid lemak Omega-6. antara kelebihan GLA Complex Shaklee : ๐ŸŒป membantu mengawal paras hormon
๐ŸŒป stabilkan kitaran haid
๐ŸŒป hasilkan servikal mukus yg berkualiti
๐ŸŒป membantu mengurangkan keradangan, sesuai untuk kecutkan cyst/fibriod
๐ŸŒป membantu menyerikan kulit
๐ŸŒป tingkatkan hormon kesuburan

#PengedarShakleeSlimRiver
#0133083406_SyiraShaklee
#Shaklee #SayaJualShaklee #GLA

Zaman Aina study undergrad dulu kat UMT Cita Warisan..
Hehe.. supplement wajib Aina ambil adalah
.
ESP & VITAMINC
.
ESP sebab senang, senang jer buat perut ni kenyang..
.
Lebih2 lagi kelas Aina time final year setiap hari pukul 8 pagi
.
Nak kena masuk lab lagi nak siapkan FYP...
.
Memang ESP dah jadi my breakfast on the go
.
Shake2 dulu.. then vroooomm g kelas
.
Iollss dulu merempit g kelas
.
Kalau hujan nasib la,basah kuyup
.
Kalau panas, biasala terengganu panas dia bahang sikit sebab UMT tepi pantai, maka memang ada la kesan kat muka .
2 TONA !! hahaha
.
Tapi semakin baik sejak Aina amalkan VITAMIN C
.
Adik2 yang kat uni tu boleh la ambil 2 set budget kecantikan shaklee ni
.
Bukan kulit je lawa... jimat pulak tuu!! ๐Ÿ˜ฑ
.
.
.
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleesarawak #shakleesabah #shakleebrunei #shakleesingapore #shakleeindonesia #shakleesihat #testimonishaklee #espshaklee #vitacshaklee #setkecantikanshaklee #parutjerawat

Had this earlier for breakfast today, sampai sekarang kenyang lagi โค๏ธ Esp nih sangat sesuai bagi mereka yang nak loose weight juga tau, sebab dia bantu kawal selera makan dan beri rasa kenyang lebih lama. Bila you slim down, kulit pun takkan menggeleber sebab protein Esp bantu untuk bina otot dalam masa yang sama.

Bagi mereka yang dah kurus dan takut jadi makin kurus, no worries yer. Just tukar cara makan, ambil after meal. InshaaAllah body makin cantik takde la kurus sangat ๐Ÿ˜Š

Amyrah Abdullah
0199351729
Your Beauty and Health Consultant

#shaklee #shakleemalaysia #shakleepahang #shakleepekan #shakleekuantan #shakleegambang #shakleetemerloh #shakleerompin #shakleejerantut #ump #umppekan #umpgambang #setkurusshaklee #setkurus #setjerawat #setjerawatshaklee #setjeragat #setjeragatshaklee #shakleemurah #pengedarshaklee #shakleeraub

Kenapa ESP ini tersangat famous dalam family SHAKLEE? Kenapa ESP ni mendapat tempat di hati customer? Sebabnya, dengan mengamalkan secara konsisten InshaaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK & FLAWLESS, selera makan lebih terkawal untuk BENTUK BADAN MAINTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH.
.
Semestinya ESP yang terbaik kerana ESP mengandungi 9 jenis asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi tidak dapat dihasilkan sendiri oleh badan.
.
๐ŸŒธ Nak kulit cantik, licin, gebu
๐ŸŒธ Nak bentuk badan cantik
๐ŸŒธ Nak kuku dan rambut cantik
๐ŸŒธ Nak otak cerdas dan daya ingatan yang baik
๐ŸŒธ Nak badan bertenaga dan sihat serta tak cepat letih.ย 
Student sangatlah digalakkan.
.
Tubuh badan kita nih secara keseluruhan semuanya terdiri daripada PROTEIN. So imagine how important for us to have enough protein daily.
.
Cuba cek balik daily food yang kita makan, cukup tak kandungan protein? Buat yang kata cukup dah ambil protein daripada ayam dan ikan, anda betul-betul yakin tak kandungan protein tu cukup untuk tampung keperluan protein badan anda?
.
Sebabnya, bila protein tak cukup, tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah kulit berjerawat sana sini, berparut dan berlubang-lubang.
.
So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein yer . .
Semestinya ESP yang TERBAIK ๐Ÿ‘
.
For best price ws
0134506895
Syaza
Shaklee Independent Distributor
#espshaklee #esp #shakleeindependentdistributor #shakleemalaysia #shakleepromo #shaklee #esp #espshakleeย  #shakleeperlis #shakleejohor #shakleekedah #shakleepenang #shakleemelaka #shakleenegerisembilan #testimoniespshaklee #testimoniesp

TAK SELESA DAN TERBELENGGU DGN KEPUTIHAN?

Bagaimana alfafa dan garlic boleh membantu?

Alfafa bersifat alkali dan agen antikulat untuk membunuh kulat candida yang merupakan punca keputihan terjadi

Garlic bertindak sebagai antibiotik semulajadi untuk melindungi daripada bakteria.

Anda terganggu?

Mahu mengatasi?

Pm utk order, pertanyaan & yg paling best PROMO price!

Much love,
Pija
0132697937
#shaklee #shakleealorgajah #shakleemelama #shakleeeffect
#shakleemalaysia

๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Haritu, bila tengok Heliza Helmi update status, gambar Vivix pulak tu, aishhhh,, cairrrrr Dhia!! Idola dah up gambar VIVIX SHAKLEE. Dhia suka sangat dengan Heliza ni. Sebab from my point of view, dia adalah diri dia. Dia tak jadi orang lain. Dia contoh muslimah melinia bagi Dhia. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
Btw, Vivix ni kaya dengan kandungan anti-oksidan seperti RAVESRATROL. Itulah rahsia Vivix dalam membantu pesakit-pesakit cancer, diabetes, cyst dan sebagainya! InsyaAllah, dengan izin Tuhan juga mereka sembuh!๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
Yang berhajat nak dapatkan VIVIX untuk diri sendiri, keluarga, pesakit diabetes, pesakit cancer, peakit vertigo, boleh whatapps Dhia untuk harga yang mampu milik.๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Whatapps Dhia sekarang!
Dhia Nadiah
+60176092800
ID: 1247018
Distributor Awak Yang Baik Hati Lagi Penyayang!
Pengguna Tegar Shaklee Sejak Lebih 2 Tahun Lalu
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
#bydhianadiah
#shaklee
#VIVIX
#VIVIXshaklee
#shakleemelaka
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
#shakleesingapura
#shakleeindonesia
#shakleebest
#shakleelovers
#penggunategarshaklee
#shakleeeffects
#shakleemurah
#shakleebestprice
#shakleenatural
#naturalproduct
#seriaileen
#yusufiskandar
#beautywithbrains
#ainantasneem
#suamikupalingsweet

ADA MASALAH SUNBURN DEKAT MUKA?
.
Korang nak tau x Vitamin C Shaklee ni berfungsi sebagai antioksidan yang kuat tau dalam membantu penghasilan kolagen dan memberikan kulit yang lebih cerah dan gebu.
.
So kalau korang consume Vitamin C setiap hari masalah sunburn tu akan hilang.
.
Jimat sangat Vitamin C ni sebab tahan 6 bulan! Siapa nak cuba boleh whatsapp saya ๐Ÿ‘‡
.
Hidayah ใ€‹0129747234
.
#vitamincshaklee #shaklee #shakleebangi #shakleekajang #shakleeputrajaya #shakleeukm #shakleeupm #shakleeselangor #shakleemalaysia #codshakleebangi #codshakleekajang #codshakleeputrajaya #shakleemurah #shakleepalingmurah # #baazarmalaysia #baazarpaknil #hidayahmuhammadshaklee #sunburn #kulitterbakar #muka #gebu #student #convocation #trustedseller

Okay.
Malam ni fasya akam buat sharing sikitt kat wsap group.
.
.
Ahli tak ramai pun dalam 252.
๐Ÿ˜‚
Lagi 4 orang je untuk penuhkan whatsapp group sampai 256.
.
Siapa nak penuhkan kuota lagi 4 ni?
.
Untuk jana 3-5 angka side income.

pm fasya ok.
+8180.4113.5489

#healthybeauty
#bisneshijrah
#shaklee
#shakleejapan

SET GASTRIK SHAKLEE (SET LENGKAP):
.
1. Energizing Soy Protein (ESP)
.
Kalau tak boleh minum SUSU mase sakit gastrik menyerang, korang boleh minum ESP. ESP ni penting untuk memulihkan dan membina sel-sel sihat dalam perut. Lepas minum ESP ni, memang terase perut lega sikit.. Kalau korang jenis yang tak bole berlapar macam saya, memang kena standby ESP ni. So, bile-bile terasa lapar, cepat-cepat bancuh ESP dan minum. Saya suke shakes ESP ni dengan Meal Shakes atau Performance Drink atau Tamar Cocoa. ESP ni boleh menggantikan Minum Pagi atau Minum Petang atau Late Supper yang tak berapa sihat contohnya burger.
.
2. Peppermint-Ginger Plus
.
Kandungan Pudina dalam Peppermint-Ginger Plus bantu melegakan otot perut. Juga sebagai penenang.
Bantu legakan pedih ulu hati dan cirit-birit.
Kandungan Halia merangsang rembesan enzim Salvia untuk pencernaan makanan.
Kandungan Fennel (Jintan Putih) menghilangkan Kembung Perut. Melegakan sakit perut. Juga membantu dalam masalah alahan pada saluran usus.
Kandungan Cekur Manis (Jintan Manis) melegakan masalah pencernaan
.
3. Ostematrix
.
Membantu buang Angin dalam badan.
Memperbaiki Hiperaktiviti perut dan melegakan Sakit Gastrik.
Sebagai penenang. Ringankan STRESS.
Tidur malam lebih lena.
Kurangkan Sakit Kepala
.
4.B complex

B complex Shaklee bertindak sebagai penenang kepada pesakit gastrik selain membantu mengatasi sakit gastrik anda. Dengan supplement B-complex juga melengkapkan keperluan harian tubuh anda yang sangat diperlukan oleh tubuh dan sistem saraf kita. Berlainan sifat dengan pain killer yang hanya BERSIFAT MENGHILANGKAN SEMENTARA RASA SAKIT GASTRIK. Jadi anda tak Perlukan pain killer lagi. Lagipun Pain killer bukan menyembuhkan penyakit malah membuatkan kita terlalu bergantung kepada pain killer dan dosnya juga makin bertambah bila sakit kerap menyerang. .
Jadi. Kita anda merupakan penghidap #gastrik . Jomm cuba #setgastrikshaklee . Semoga ianya membantu anda ๐Ÿ˜Šโ˜บ
.
Siti fatimah mohksim
0193637818
.
#shaklee
#shakleemalaysia
#shakleemurah

FRESH TESTIMONY!

Memang ramaii dah cakap ESP sedaapp! ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Adik Fatt siap nak minum ESP banyak kali setiap hari boleh tak? Adooyyaaii.

Dia kata ESP sedap, kenyang lama.

ESP pun senangg je nak bancuh. Takde lekat-lekat ketul-ketul. Smooth aje!

Kawan Fatt pun happy, nak repeat order terus.

Bijakk sangat kalau simpan stok. Sebab ESP ni laku keraaasss! Kejap je habis stok.

Jom breakfast sihat dengan ESP, badan lebih bertenaga, rendah gula, kulit pun cantik halus!

Kalau nak, pm Fatt ya!
0176281413

Most Popular Instagram Hashtags