#shaklee

681000 posts

TOP POSTS

Zaman sekarang... Sambil kepit anak, sambil skroll handphone ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.
Jangan amalkan waktu malam yeh. Kompom keletukk jatuh atas muka ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
Assalamualaikum. Selamat pagi.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Baru habis exam Toxicology tadi.
Terus pecut ke office amek kotak harta karun ni.
.
Tudung senget.
Sweater tak sempat bukak.
Muka sememeh๐Ÿ˜‚
.
Tapi.. Alhamdulillah 'ala kulli hal.
Banyak perkara dapat selesaikan harini.
.
Kawan tanya, "Eh , waktu cuti hari tu bukan dah restock?"
"Ha& #39;a . Tapi kena restock lagi..๐Ÿ˜…"
.
Alhamdulillah, Allah izin untuk bantu lebih ramai lagi bulan ni.
.
Hari Khamis ni kena restock lagi, siapa nak join pre-order boleh PM tepi.
.
Antara stocks yang selalu dapat tempat kat hati customers Siraj:
.
๐ŸŒธSet Milk Booster๐ŸŒธ
(ESP/Alfalfa/Vitalea)
.
๐ŸŒธBeauty Skin Set๐ŸŒธ
(ESP/Vita C/Vita E)
.
๐ŸŒธEnergy Booster Set๐ŸŒธ
(ESP/Vitalea)
.
Tak tahu apa yang sesuai? Boleh contact Siraj, kita story mory & dapat consultation free๐Ÿค—
.
Boleh juga contact anak-anak Shaklee Siraj:
.
@nurulain.syahirah.razali
@sharifahnadiah_igshoppe
@aisyahzain93
@shakleebyd
.
Your Trusted SID
SIRAJ MUNIRAH
019.715.8879
.
Thank you @fatinnabilah_22
& @nurain6393 tolong amek gambar hee ๐Ÿ’•
.
#Shaklee #SirajMunirahShaklee

TRUTH! 3.28.17

Td masa hubby pick up aimi kat school.. Ada kwn aimi tnya: "Aimi ni abg awk ke??" jwb hubby: "aah ni abg aimi.." Hahaha๐Ÿ˜„

Confident dia jwb abg ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… Sis disangka kakak
Hubby disangka abg..
Molek sgt da tu.. Blm consume vivix lg ni..
Klau da consume org ingt bdk skola kot.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Well..
Vivix utk awet muda..
Jom vivix.. Whatsapp
013.633.4029

#shaklee #shakleemalaysia #supplement #vitaminc #vivix

Lets cantikk..letss kurus
#shaklee

Follow : @healthbeauty_lynda .
.
Alhamdulillah so far konsisten minum ESP Shaklee setiap pagi, tenaga lebih sampai ke malam. .
.
Biasanya bila pregnant mmg bdn akn cepat rasa letih. So far boleh bertahan lagi. Lagi2 bila ada 2 org ank yg tgh aktif mmg keje2 rumah non stop berjalan. .
.
Khasiat ESP pun akan dapat pada baby dlm kandungan jugak bila ibu yg tgh pregnant & ibu yg menyusukan anak minum ESP ni.
.
.
Harini macam biasa postage jam 3 ptg. So yg nak selit order sekali harini boleh whatsapp je terus lynda yea. .
.
Lynda,
017-6103051
Your Trusted SID

#shaklee #shakleeshahalam #shakleeeffect

Uols nak tengok gambar SEBELUM Adik COMEL ni ? SWIPEEE gamba okayyy
.
SIAPA ADA MASALAH MACAM NI ?
.
โœ…JERAWAT bernanah , Batu , dan Bengkak di muka ?
โœ… KULIT BERMINYAK akibat pori pori Tersumbat ?
โœ… Selalu Picit tapi Sakit dan Tumbuh Balik ? .
โœ… PARUT hitam akibat Jerawat tak boleh hilang ?
โœ… Kering & Mengelupas Teruk ?
.
PASTI KORANG TAK TAHU NAK BUAT APA KAN
.
๐Ÿ˜ญ MALAS nak tengok Cermin lagi sebab tengok macam takde perubahan
.
๐Ÿ˜ข TAK KONFIDEN nak Berdepan dengan kawan dan sedara mara . Pasti diorg cam perli perli kannnnn..
.
๐Ÿ˜ญ CIK SOMI pun dah mula jeling jeling perempuan lain
.
IMPIAN KORANG PASTI NAK
.
๐Ÿ˜ Kulit muka BEBAS dari JERAWAT
๐Ÿ˜ Dah tak payah nak edit camera 360 , hari2 boleh SELFIE dengan Konfiden
๐Ÿ˜ Nak BERGAUL pun dah rasa YAKIN .
๐Ÿ˜ Nak Gebu , Bersih , Licin dan Glowing je kan
.
Jangan RISAU dengan #LaurelMixberryPlus boleh selesaikan masalah korang semua tauuu ๐Ÿ˜Š
.
PS - JANGAN BELI KALAU TAK BACA TESTIMONI @gulagula.putihgebu lagi
.
Whatsapp "Laurel& #34; ke +601120915471 Untuk FREE CONSULTATION ๐Ÿ’‹
.
.
.
#TerapiInstagram
#eidalaurateam
#skudai
#like4like
#like4follow
#aidijumalover
#jubahmoden
#jubahmuslimah
#bajukurung
#blousemuslimah
#kulitcerah
#kulitkusam
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawat
#shaklee
#dianzvitamin
#symabeauty
#kcolly
#kulitberminyak
#kulitsensitif
#serumjerawat
#satinzskin
#exzema
#parut
#cerahgebu
#luluskkm
#codjohor
#bintikhitam

Pernah?
Minum air dalam botol CANTIK, habis!
Minum air guna gelas atau cawan kat umah, TAK SAMPAI 3 GELAS.
The power of attraction. ๐Ÿ˜

Lagi satu benor ye, dalam botol ni dah siap isi penuh. Tak susah nak ulang alik. Kannn??? Jadi, nak capai target MINUM AIR MASAK TAK KURANG 1 LITER, kenala cari alternatif yang memudahkan kita ๐Ÿ˜‰

Isi siap-siap dalam botol.
Ok.. Tu je tips dan peringatan untuk harini ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ Jom sihat, cantik dengan #shaklee ๐Ÿ˜˜

Meh klik sini โฌ‡โฌ‡โฌ‡
http://HidayahSales.wasap.my

MOST RECENT

Attitude is everything!

Jom kita tengok khasiat Alfafa
1. Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian; Raja Segala Tumbuhan
2. Melegakan sakit sendi dan belakang .
3. Menghilangkan keletihan, kelesuan dan tekanan .
4. Memberi kelegaan semasa haid (untuk wanita).
5. Merawat arthitis
6. Bagus untuk elergi dan ekzema
7. Merawat athma
8. Mencuci usus bagi membuang toksik
9. Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor
10. Meneutralkan asid dalam badan
11. Merawat masalah keputihan pada wanita (untuk wanita).
12. Membesar dan menegangkan payudara (untuk wanita).
13. Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri (untuk wanita).
14. Memulihkan urat selepas bersalin (untuk wanita).
15. Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
16. Meningkatkan stamina seorang suami
17. Melegakan sembelit
18. Membuang angin dalam badan
19. Milk booster
Apa keistimewaan alfalfa jenama Shaklee berbanding yg lain?
1. Shaklee hanya menggunakan alfalfa terbaik yang tumbuh di California yang kaya dengan pelbagai jenis zat termasuk kalsium fosforus ,zat besi dan magnesium serta klorofil, bioflavonoid, pelbagai mineral dan vitamin.
2. It is organically grown, using the tender green leaves not the stems of the plant.The raw powder is pressed into easy-to-swallow tablets (with very low heat to preserve natural enzyme activity.
3. Shaklee Alfalfa Complex tidak mengandungi perasa tiruan, pemanis, pewarna, bahan pengawet tambahan, fungisid, bakteriosid, hormon2 sintetik, pengawalatur tumbesaran atau bahan2 kimia.

#terapiinstagram

EH BUKAN KE SUSAH NAK KURUS BALIK LEPAS BERSALIN??!! -
.
.
.
Eh, yeke???!! Haha!
Mana ada susah cik oi.
Kalau awak rajin, kalau awak pandai jaga,
Kelip mata pun boleh balik pada berat asal tau!
-
Macam sorang akak ni, sahabat Shaklee saya juga,
Dia consume ESP masa pantang, cek cek lepas tu turun 5kg ๐Ÿ˜ฑ

Kitorang semua teruja dengar dia cerita. Semua pakat dok beli ESP sorang satu. Hahaha.
-
"Powernya ESP!!" ๐Ÿ˜ฑ

Kan, power kan? InshaAllah awak ikhtiar + doa sungguhยฒ
Nak kuruih tara mana pun boleh aih, janji kena usaha ๐Ÿ˜‰

Jom join geng MISI KURUS DENGAN ESP BEFORE RAYA :P

Meh order kat SID Aifaa ๐Ÿ˜Š
01128685759

#shaklee #shakleemalaysia #ShakleeMurah #sayajualshaklee #ShakleeEffect #pengedarShaklee #ESPshaklee #vitamincshaklee #shakleeonline #nakkurus #shakleemurahmalaysia #shakleehargaahli #shakleeshahalam #shakleekualaselangor #shakleepromo #shakleejohor #shakleekelantan #vitaminshaklee #shakleetermurah #vitaminEshaklee #vivixshaklee #shakleeselangor #shakleesingapore #setkurusshaklee #shakleemelaka #shakleeperak #shakleebrunei #shakleeskudai #shakleejb #kurus

Ada masalah JERAWAT, PORI BESAR, KULIT SENSITIF, BERMINYAK, PARUT JERAWAT dan lain lain? Jangan risau, Set Kecantikan Shaklee boleh selesaikan masalah awak ๐Ÿ˜Š Shaklee diyakini SELAMAT, BERKESAN dan JIMAT!
.
.
๐ŸŠ VITAMIN C PLUS
180biji (3-6bulan)
-merangsang penghasilan kolagen semulajadi dalam badan (wow!) ๐Ÿ˜ฑ
-mampu kecutkan jerawat
-menghalang masalah jerawat degil
-memulihkan tona kulit tidak sekata
Ps: seluruh badan tau!
-mengecilkan pori terbuka
-cerahkan kulit secara semulajadi
-mengatasi masalah kulit sensitif seperti ekzema dan resdung
.
๐Ÿถ ESP
800g (1-3bulan)
-menghasilkan sel kulit baru dan sihat
-memudarkan parut jerawat serta jeragat
-mengawal pertumbuhan jerawat
-melembutkan dan menganjalkan kulit
-meningkatkan fungsi hormon wanita
-sesuai (sangat sangat!) untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan
-membakar kalori badan
-memberi tenaga dan rasa kenyang yang berpanjangan
-meningkatkan fungsi hormon wanita
-ibu mengandung pun boleh amalkan tau!
-memberi tenaga dan mencantikkan kulit ibu dan bayi sekaligus!
-menghilangkan stretchmark selepas bersalin
-juga berfungsi sebagai milkbooster
.
.
Nak cuba?
Meh whatsapp untuk best price!
.
Shaklee Independent Distributor,
Aina | 011-33492884
.
#shakleemalaysia #shaklee #vitaminc #vitamincshaklee #espshaklee #milkboostermalaysia #espshaklee #vivixsg #vivixsingapore #vivixshaklee #vivix #vivixshakleemalaysia #shakleesg #shakleesingapore #promoshaklee #shakleepromo #shakleebrunei

Berangan nak jadi baby budak kecik ni ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…. Botol yang kedua 5oz. Total 10oz dah minum. Lebih dari biasa. Sebelum ni 5oz pun susah nak habis. 2 beradik sama je 10oz sebelum tidur. Tengah malam kang mesti minum susu lagi. Walaupun dah kenyang makan.

Bukan susu kosong tu. Ibu campur dengan #mealshakes #shaklee

Alkisah si adik ada masalah #sembelit dan kurang makan. So berat tak naik sangat. Dah tukar susu pun sama. Ibu ikhtiar bagi minum meal shakes je.
Alhamdulillah ada perubahan. Berat pun setiap kali timbang dah naik. Sembelit pun dah takde. Kesian kalau kena sembelit tu mesti ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ. Meal Shakes ni mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan serta sarat dengan sumber kalsium dan protein yang amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat. So sangat la sesuai bagi kat anak2 yang cerewet nak makan tu.

The healthiest breakfast on the planet!๐ŸŒŽA Vegan style with Shaklee Life Plain and Simple Energizing Shake Mix! ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ

Weh..Shaklee ada tak vitamin untuk laki bini?
Weh..ada la. Makan la Vitamin E. Orang panggil vitamin cinta.

Apasal lak vitamin cinta?
Iyela..makan ni nanti berkepit je korang laki bini.
Jadi caner?

Weh..beli lah dulu baru tahu.

Auummm ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ Nak sentiasa bercinta wasap sini tau,
๐Ÿ“ฒ syafia 012.5752865

#sayajualshaklee
#sayamknsayajual
#vitamineshaklee
#vitaminsemulajadi
#vitaminuntukcantik
#vitaminuntuksihat
#shaklee
#pengedarshakleenilai
#pengedarshakleetgmalim
#pengedarshakleeslimriver

FLAWLESS MACAM SARAH! ๐Ÿ˜

Alhamdulillah. Kulit Sarah bukan jenis cepat sensitif.
Pampers pon so far boleh je pakai apa2 jenama.
Habuk apatah lagi. Rumah cepat sangat naik habuk. Tapi so far, kulit Sarah tak cepat naik merah2 sebab habuk.
Kalau tak pening jugak dibu nak cari solution. Mana taknya. Dibu bukannya reti sangat pasal penjagaan kulit ni. ๐Ÿ˜…

Acik2 nak kulit flawless macam Sarah? ๐Ÿ˜

Bukan guna produk putih dalam masa 3 hari tu ye.

No, no, no!

Meh whatsapp dibu Sarah kalau nak kulit flawless macam Sarah. ๐Ÿ˜Ž

Dibu
0196244735

#shaklee #shakleeindependantdistributor #pengedarshakleekl #tipsflawless #tipscantik

Subhanallah...alhamdulillah.โ €
โ €
Sejak amalkan #vivixshaklee kesihatan mak semakin baik.โ €
โ €
Bacaan gula mak dah turun.โ €
โ €
Mak makin cergas dan bertenaga.โ €
โ €
Kaki mak dah tak kebas lagi.โ €
โ €
Mak makin ceria.โ €
โ €
Bahagianya lihat mak kembali sihat dan ceria.โ €
โ €
Vivix bantu melindungi, membaiki, beri tenaga dan elakkan terjadi penuaan sel di peringkat selular.โ €
โ €
Vivix bukanlah ubat, ianya suplemen yang sudah terbukti berkesan dan selamat untuk menjngkatkan tahap kesihatan.โ €
โ €
Rujuk landmark study untuk lebih pencerahan.โ €
โ €
Nak tahu lebih lanjut??โ €
โ €
Sila PM/WASAPโ €
โ €
Kak Zainahโ €
019-259 8492โ €
โ €
โ €
#shakleebintulu #pengedarshakleebintulu โ €
#kencingmanis #diabetesโ €
#upmbintulu #shakleejohor #shakleemarang #shakleesarawak #shakleekl #shaklee #testimonizai #tzv #vivixzai #bintulu

Bln mac ni sis farah offer Vitamin C & ESP.. Tggl berbaki 3 hari lg tau korang.. Siapa cepat dia dpt!

Vitamin C & ESP special price!

Rugi x grab bln ni punya promo tau.. Feel free PM sis farah ye.. Whatsapp:
013.633.4029

#shaklee #shakleemalaysia #supplement #vitaminc #vivix

Total sales setakat ni almost 1k . Tak termasuk anak cucu lagi
.
Tiga hari menjelang closing ! Miracle could happen :)
.
Insyaallah , usaha doa tawakal โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
@sya_madeena
019.621.6890

kurang vitamin u ni !!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
.
.
pernah x ade orang cakap kt kiteโ“โ“โ“
.
.
.
kadang2 kita rasa kita da cukup vitamin,.tapi sebenar nye x guysssโ€ฆ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
.
put nak tanya u semua..
.
โœ… pernah x gusi berdarah masa gosok gigi?
โœ… jerawat sering tumbuh dek cendawan tumbuh lepas hujan?
โœ… selsema dan alahan?
โœ… gatal-gatal
โœ… doktor bagi vit c masa pregnant sebab ape?
โœ… kulit kusam??
โœ… parut jerawat sukar hilang?
.
.
.
.
tak pe guyss.,shaklee boleh selesaikan masalah korang dengan produk kegilaan pelanggan dalam shaklee โ€ผ๐Ÿ˜
.
.
.
.
.
.
.
iaitu โžกโžกโžก. VITAMIN C ๐Ÿƒโค
.
.
.
meh put share lak kenapa put cakap vit c ni hot stuff ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
.
.
๐ŸƒKELEBIHAN VITAMIN C๐Ÿƒ
.
.
๐ŸŠperlindungan daripada sinar UV
๐ŸŠtona kulit menjadi lebih sekata
๐ŸŠmengurangkan masalah sunburn
๐ŸŠmengecutkan jerawat
๐ŸŠmenggantikan tisu yg rosak n cepat dalam penyembuhan luka
๐ŸŠatasi masalah jerawat pasir
๐ŸŠmengurangkan kedutan n anti aging
๐ŸŠmencerahkan kulit secara keseluruhan
.
.
jangan lepaskan peluang jom whatsapp put cepat!!
.
.
Puteri
0129525942
.
#shaklee #vitaminc #kulitcantik #shakleepahang #shakleejerantut #hargamampumilik #jombelidenganput #jerawat #cantik

TANGGALKAN SEL KULIT MATI.
.
Hi assalamualaikum. sape kat sini suka make up? muka banyak WHITEHEAD@BLACKHEAD? kulit MUKA KUSAM?
.
jgn risau ina ada penyelesaian. cuba guna MAKE UP REMOVER SHAKLEE. haa bukan make up @ daki je tanggal taw, sel sel kulit mati pun licin kena sapu.
.
satu tiub 150G untuk penggunaan 6-8 bulan. :) sangat jimat. jgn ingat skincare shaklee ni mahal ya๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† ramai yang terkejut kenapa skincare 100% bahan yang tak bahayakan kulit sangat murah?๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ .
jom dapatkan melalui ina, agent shaklee anda~
trusted SID since 2015
cod area: besut, kota bharu, rantau panjang
#shakleebesut #shakleekotabharu #shakleemalaysia #shaklee #shakleebyina #shakleeeffect #makeupremovershaklee #nutriwhite

#setkulitshaklee ni antara yang terlaris tau uolls...ramai customer dila yang try sekali terus repeat berkali2.
.
...n WAJIB melarat kat adik beradik sebab tengok pakai berkesan.bukan merawat luaran saja tau.dalaman pun sihat ๐Ÿ˜‰ .
Kelebihan VITAMIN C PLUS . (180 biji)
.
๐ŸŠPerlindungan daripada sinar UV
๐ŸŠ Membantu prevent masalah jerawat degil
๐ŸŠ Tona kulit menjadi lebih sekata
๐ŸŠ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
๐ŸŠ Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu ๐Ÿ™ˆ Mengurangkan kesan sunburn
๐ŸŠMembantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
๐ŸŠ Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
๐ŸŠ Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
๐ŸŠ Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
๐ŸŠ Kulit lebih glowing dan radiant
.
.
VITAMIN E ( GRAPE SEED )
๐Ÿ’ Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan t penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
๐Ÿ’ Mengurangkan parut ydan masalah jerawat
๐Ÿ’ Manggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
๐Ÿ’ Mengatasi masalah jeragat, whitehead dan blackhead
๐Ÿ’ Membantu mengurangkan eyebag
๐Ÿ’ Mengawal masalah kulit berminyak
๐Ÿ’ Mengatasi masalah jeragat
๐Ÿ’ Boleh buat sebagai masker
๐Ÿ’ melambatkan proses penuaan
.
Tahan 2-3 bulan tau ๐Ÿ˜
Sekarang dila tengab buat PROMOSI tau..harga special punya.hihi
.
Just Klik ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ NUR ADILA
http://www.wasap.my/60194567762
#shakleebyadilacodbukitberuntung #shakleebyadila #shakleemurah #shakleereadystock #shakleerawang #shakleebukitberuntungbyadila #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #codbukitberuntung #codbukitsentosa #zuriat #ikhtiarhamil #setcantik #jerawat #stroke #flawless #Shaklee #shakleebatucave #shakleeselayang #shakleehuluselangor #shakleeshahalam #shakleepenang #shakleekedah #shakleekepalabatas #shakleeutara #shakleepontian #shakleejohorbharu

Malam ni akak nak share manafaat Ostematrix. ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท .
Akak ambik ni sebab akak susah nak tido, lenguh lenguh badan. .
Yang bestnya membantu mengurang sembelit.
Akak ambik 4biji sebelum tido. .
Alhamdulillah dengan izin Allah dah bolih tido nyenyak. .
Nak sembang panjang whatsapp akak 0196011657. Harga terbaik akak bagi.

#shaklee
#shakleemurah
#instafamous
#syukurselalu
#ostematrix
#viral
#setkurusbajet
#supplements
#7harimencintaiku
#nakkurus
#kurussihat
#dms360
#tambahsusu
#pamoga
#kulitcantik
#kulitgebu
#kualalumpur
#powergold
#vitamincshaklee
#supplementmurah
#selangor
#nurraysabeauty
#testimoni
#terlajaklaris
#dherbs
#kl
#jsd
#terapiinstagram
#kk2pren .
.

Most Popular Instagram Hashtags