#shaklee

777604 posts

TOP POSTS

Aiman Tino eh Tok 😁😁😁. @Regrann from @dukunsaka - Atok suka cara Aiman Tino ( gambar ) jaga diri. Muda muda lagi dah berjaya.
_
Atok bagi korang resipi istimewa ni. Korang cubalah yer.
_
10 cara untuk berjaya.
1) berdoa
2) berdoa
3) berdoa
4) berdoa
5) berdoa
6) berdoa
7) berserah
8) berserah
9) berserah
10) berusaha
_
Korang ingat yer.
Banyakan doa, serah pada Allah. Lepas tu korang baru berusaha. Niat korang kerana Allah. In shaa Allah pasti mudah segalanya.
_
Cubalah. Tenang di mana-mana.
_
Dapat belajar sesuatu?
Tag la kengkawan korangbkat komen atok ni.
_
Lagi ramai dapat belajar. Lagi bagus. In shaa Allah
_
Atok suko Aiman Tino.pepbret atok ni.
#terapiinstagram
#syukurselalu
#recent4recent
#viral
#belajarinstagram
#gaintrick
#freedom
#gainpost
#love
#lifestyle
#instadairy
#like4like
#powergold
#shaklee
#dms360
#nurraysabeauty
#toneexcel
#testimoni
#jsd
#rfr
#instagood
#instalike
#instafamous
#nakbelajar
#likeforlike
#ukhwahti
#seminar
#ajimaura

In Network Marketing Do You Need To Be A Skillful Speaker? 
One of the great things about network marketing system (most) the company generally has a system that all of the affiliates or downlines has access to and can use at their discretion. If that is the case why do some network marketers try to reinvent the wheel instead of using what is working for their uplines? Makes sense right?

You do not need to be a skillful speaker to be successful Public speaking - Let the system do all the work for you. That is why I like the network marketing system I am in -it has a great duplicatable system that I can let do all the work. After all you left a 9 to 5 job not to work more but to hopefully enjoy lifestyle you want to live. Click and Paste Link  http://bit.ly/2qYOGH2

#networkmarketing #totallifechange #totallifechanges #blog #onlinemarketing #makemoneyonline #protravel #surge365 #vortex365 #herballife #shaklee #avon #stayathomemom #workathome #earnathome #homebasedbusiness #followme

Ada masalah period tak teratur? Masalah cyst? Jom kita ikhtiar dulu.
.
.
Pm sis
Nazirah
0137045915
.
#shaklee #sayajual #sayajualshaklee #shakleepenang #setkesuburansuamiisteri #setkesuburan #bazaarpaknil

SEDIH PILU KELU
😥😥😥
. . .
Benda boleh bincang, takmo sedih sedih. Meh tanya soalan berkaitan instagram kat ruangan komen.
_
In shaa Allah yang terpilih, saya akan jawab pada posting saya yang seterusnya.
_
Cer senyum 😄😄😄
_
#terapiinstagram
#syukurselalu
#usahawanonline
#viral
#belajarinstagram
#usahawanmuda
#bazarpaknil
#semuabolehduit
#love
#bazaarpaknil
#ajimreview
#youcanduit
#powergold
#shaklee
#dms360
#nurraysabeauty
#toneexcel
#testimoni
#jsd
#ukhwahti
#ebook
#eusahawan
#instafamous
#erezeki
#usahawan
#bisnesonline
#seminar
#ajimaura

KELEBIHAN QUROSE
.
✘ 100daripada BUAH-BUAHAN berkesan untuk menurunkan berat badan produk yang selamat di gunakan dan standard penyulingan yang di luluskan.
.
✘ Berkesan dengan cepat dan tidak ada ada kesan kembali gemuk walaupun berhenti.
.
✘ Tiada cirit birit atau kesan sampingan yang tidak menyenangkan.
.
✘ Teori pembakaran lemak membuat anda sentiasa kenyang.
.
✘ Fokus pada tempat2 lemak senang berkumpul terutama sekali bahagian pipi, lengan, perut, paha dan punggung.
.
✘ Tak perlu diet ketat.
.
✘ Tak perlu kurangkan makan nasi/kaborhidrat.
.
Jom Whatsapp 012-6863935 untik dapatkan #Qurose .
.
#qurose
#qurosetestimoni
#monstafit
#monstalab
#herbalife
#shaklee
#juzfit
#pureslim7d
#dtrim
#Slimmerwhite
#panaceaslim
#JanganMengata
#Diet
#TipsDiet
#jk1m
#produkkurus
#kurus
#senaM
#mega3.0
#megaproseries
#Nakkurus
#Izearabodytalk
#detox
#teatox
#greentea
#panaceafiber
#Oats
#quinoa
#konjac

Orang selalu tanya Amy macam mana penglihatan orang rabun bila tak pakai spek eah.. Haaa ni Amy nak habaq, macam ni lah.. Macam gambar tu.. Kalau dekat nampak jelas,tapi kalau jauh, nampak jerebu je.. 😂
.
.
Alang-alang tu,nak order #shaklee boleh pm je.. 😁

Bantu Atasi sakit Slipped Disc Tanpa Bedah?

http://www.wasap.my/60192710642
http://www.wasap.my/60192710642
http://www.wasap.my/60192710642/NakJoin
http://www.wasap.my/60192710642/NakJoin 🌸 @cikguvitamin 0192710642🌸 🌸 @cikguvitamin 0192710642🌸 🌸 @cikguvitamin 0192710642🌸 🌸 @cikguvitamin 0192710642🌸 🌸 @cikguvitamin 0192710642🌸. Whatsapp atau DM ya! 😍 019 271.06.42
Atau tinggalkan no HP Anda nt sy whatsapp!  #yesshaklee #ctdk #shakleekedah #shakleealorsetar #visigmyig #shakleemalaysia #vitaminmurah #shakleemurah #shakleereadystok #pengedarshaklee #naelofar #hotfm #testimonishaklee #esp #noradanish #aznilnawawi #shakleemurah #codshaklee #shakleemalaysia #shaklee #shakleejitra #hotfm #vivix #cantik #ubatslipdisk #sakitslipdisc #pid #sakitbelakang

Yeay dah sampai dah Vita-C Plus Shaklee Nani 🤗 First time nak consume, excited sis hihi 🤤 Harapnya kulit makin sihat lepas ni 😋 Hilang burn kat hidung, garisan khatulistiwa dekat dahi dan belang dekat pipi, In Shaa Allah 😘 Ikhtiar selagi mampu 😉 Eh jangan lupa, Shaklee Vita-C Plus ni bukan setakat boleh makan ja, boleh jugak buat masker pakai kat muka 😎

#Shaklee
#AgentShakleeUiTMPuncakAlam
#ShakleeIndependentDistributor
#Vita-CPlus

MOST RECENT

Alhamdulillah.
Lagi customer berjaya hamil dengan preggy love.

Syukur Alhamdulillah.
Berminat nak cuba? whatsapp

www.wasap.my/60136989680

HAMIL DENGAN PREGGY LOVE
WHATSAPP 0136989680

#preggylove
#preggylovemurah
#preggyloveoriginal
#hamil
#ubathamil
#ubatsubur
#pregnant
#nakhamil
#supplement
#sayanakhamil
#pregnancytest
#mommytobe
#shaklee
#setshakleehamil
#setshakleekesuburan
#subur #raya2017

.
KEBAIKAN VIVIX SHAKLEE
.
Hari ni nak share tentang satu produk dalam Shaklee yang ramai tak tahu tentang kebaikkan produk ni. Produk yang nak diperkenalkan ni salah satu teknologi dari revolusi Polyphenol & Resveratrol
.
Apa tu Polyphenol & Resveratrol?
.
Secara ringkasnya, Polyphenol & Resveratrol ni sejenis bahan semulajadi yang ada dalam tumbuhan dan tinggi dalam antioksida.
.
Vivix dari Shaklee kaya dengan Resveratrol dan 3 lagi bahan iaitu polyphenol dan dibuktikan mengandungi 10x ganda antioksida dari Resveratrol sendiri.
.
Vivix yang dibuktikan dengan kajian dapat membantu:

1. Mengurangkan paras gula dalam badan bagi pesakit Diabetes
2. Mengurangkan tekanan darah bagi pesakit darah tinggi
3. Membantu melawan penyakit kanser & fibroid
4. Membantu mencegah penyakit Alzheimer (nyanyuk)
5. Membantu dalam memulihkan fungsi jantung
6. Menyokong kesihatan sendi
7. Mengurangkan kesan penuaan (awet muda)
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @vitamin_sihat_semulajadi
📲0129402603 Shikin Satiman
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #instashop #agenshaklee #codshaklee #shakleehululangat #shakleebandarmahkotacheras #shakleebandartunhussienonn #shakleeampang #cantikluarcantikdalam #cantik #vitamincantik #vivix #vivixshaklee #antikanser #setcantik #awetmuda

.
KEBAIKAN VIVIX SHAKLEE
.
Hari ni nak share tentang satu produk dalam Shaklee yang ramai tak tahu tentang kebaikkan produk ni. Produk yang nak diperkenalkan ni salah satu teknologi dari revolusi Polyphenol & Resveratrol
.
Apa tu Polyphenol & Resveratrol?
.
Secara ringkasnya, Polyphenol & Resveratrol ni sejenis bahan semulajadi yang ada dalam tumbuhan dan tinggi dalam antioksida.
.
Vivix dari Shaklee kaya dengan Resveratrol dan 3 lagi bahan iaitu polyphenol dan dibuktikan mengandungi 10x ganda antioksida dari Resveratrol sendiri.
.
Vivix yang dibuktikan dengan kajian dapat membantu:

1. Mengurangkan paras gula dalam badan bagi pesakit Diabetes
2. Mengurangkan tekanan darah bagi pesakit darah tinggi
3. Membantu melawan penyakit kanser & fibroid
4. Membantu mencegah penyakit Alzheimer (nyanyuk)
5. Membantu dalam memulihkan fungsi jantung
6. Menyokong kesihatan sendi
7. Mengurangkan kesan penuaan (awet muda)
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @vitamin_sihat_semulajadi
📲0129402603 Shikin Satiman
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #instashop #agenshaklee #codshaklee #shakleehululangat #shakleebandarmahkotacheras #shakleebandartunhussienonn #shakleeampang #cantikluarcantikdalam #cantik #vitamincantik #vivix #vivixshaklee #antikanser #setcantik #awetmuda

.
KEBAIKAN VIVIX SHAKLEE
.
Hari ni nak share tentang satu produk dalam Shaklee yang ramai tak tahu tentang kebaikkan produk ni. Produk yang nak diperkenalkan ni salah satu teknologi dari revolusi Polyphenol & Resveratrol
.
Apa tu Polyphenol & Resveratrol?
.
Secara ringkasnya, Polyphenol & Resveratrol ni sejenis bahan semulajadi yang ada dalam tumbuhan dan tinggi dalam antioksida.
.
Vivix dari Shaklee kaya dengan Resveratrol dan 3 lagi bahan iaitu polyphenol dan dibuktikan mengandungi 10x ganda antioksida dari Resveratrol sendiri.
.
Vivix yang dibuktikan dengan kajian dapat membantu:

1. Mengurangkan paras gula dalam badan bagi pesakit Diabetes
2. Mengurangkan tekanan darah bagi pesakit darah tinggi
3. Membantu melawan penyakit kanser & fibroid
4. Membantu mencegah penyakit Alzheimer (nyanyuk)
5. Membantu dalam memulihkan fungsi jantung
6. Menyokong kesihatan sendi
7. Mengurangkan kesan penuaan (awet muda)
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @vitamin_sihat_semulajadi
📲0129402603 Shikin Satiman
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #instashop #agenshaklee #codshaklee #shakleehululangat #shakleebandarmahkotacheras #shakleebandartunhussienonn #shakleeampang #cantikluarcantikdalam #cantik #vitamincantik #vivix #vivixshaklee #antikanser #setcantik #awetmuda

TESTIMONI
Parut #chickenpox hilang bila sapu #herbalblend #shaklee. Alhamdulillah... Happy sangat dengar. Sebab kak Mai faham sangat Camne stress dengan parut chicken pox ni taw!

Dulu-dulu tak kenal Shaklee.. tapi sekarang dah kenal Shaklee rasa nak sentiasa berkongsi berita gembira Dan manfaat #shaklee untuk semua.

This is what we call #shakleeeffect!

Get yours today!

#shakleeshahalam
#magnificientteam

Lupa nak share, ni Shaklee free trip untuk 2018 nanti.
So semua business leaders skrg tengah fight untuk tiket Europe Cruise ni. 💪💪😄 #shaklee
#supermak

.
KULIT CANTIK, HATI BERBUNGA🌸
=============================
.
No more kulit kusam.
No more blackhead whitehead.
.
.
Nak order?
http://wasap.my/60127533873
.
.
.
#nakcantik #kulitkusam #nutriwhite
#shaklee #sayajual #klarea

.
KULIT CANTIK, HATI BERBUNGA🌸
=============================
.
No more kulit kusam.
No more blackhead whitehead.
.
.
Nak order?
http://wasap.my/60127533873
.
.
.
#nakcantik #kulitkusam #nutriwhite
#shaklee #sayajual #klarea

.
KULIT CANTIK, HATI BERBUNGA🌸
=============================
.
No more kulit kusam.
No more blackhead whitehead.
.
.
Nak order?
http://wasap.my/60127533873
.
.
.
#nakcantik #kulitkusam #nutriwhite
#shaklee #sayajual #klarea

.
KULIT CANTIK, HATI BERBUNGA🌸
=============================
.
No more kulit kusam.
No more blackhead whitehead.
.
.
Nak order?
http://wasap.my/60127533873
.
.
.
#nakcantik #kulitkusam #nutriwhite
#shaklee #sayajual #klarea

.
KULIT CANTIK, HATI BERBUNGA🌸
=============================
.
No more kulit kusam.
No more blackhead whitehead.
.
.
Nak order?
http://wasap.my/60127533873
.
.
.
#nakcantik #kulitkusam #nutriwhite
#shaklee #sayajual #klarea

.
KULIT CANTIK, HATI BERBUNGA🌸
=============================
.
No more kulit kusam.
No more blackhead whitehead.
.
.
Nak order?
http://wasap.my/60127533873
.
.
.
#nakcantik #kulitkusam #nutriwhite
#shaklee #sayajual #klarea

GLOWING TANPA MAKEUP
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
.
ama nak share tentang softener, softener ni macam toner . Bantu untuk menutup kembali liang dan pori muka, sebab bila kita cuci muka liang akan terbuka and benda benda asing boleh senang senang jer nak masuk pastu buat rumah kat muka kita. Jadi kita memerlukan Softerner @ Toner
.
Soothing Radiance Whitening Softener (penggunaan boleh tahan lebih 3 bulan)
.
♥Melembutkan dan mengembalikan kulit pada pH yang seimbang ♥Kulit berasa lebih segar dan tegang dengan Rosemary ♥Kudzu menegangkan dan mencerahkan ♥Marshmallow melembapkan
♥Ianya sangat berkesan dalam memastikan kulit tidak kering
.
Semua produk Nutriwhite bersifat lembut dan mild sangat so tak perlu risau kulit mengelupas ke, merah merah ke or rasa pedih yer
.
Nak mudah terus ja apply Lotion Nutriwhite ni pada muka
.
Tekstur dia memang macam lotion. And pakai sikit ja sebab dia boleh cover seluruh muka
.
Happy sangat sebab tak payah kalut beria cuci muka lepas tu
.
Yang best and buat Ama suka dia tak oily and tak berwarna. Sebab Ama tak berapa suka pakai foundation or BB Cream kalau keluar biasa biasa jer
.
For me foundation or BB Cream tu pakai masa ada event ke ok la
.
So dah guna cleanser, softener boleh lah tepek kat muka Ultimate Protection ni pulak then nak pakai bedak ke compact ke terpulang
.
Ultimate Protection Whitening Lotion (penggunaan boleh tahan lebih 3 bulan) .
♥Licin serta kaya dengan pati botani seperti Mulberi untuk mencegah kerosakan kulit kesan daripada cahaya matahari
♥Mountain Arnica untuk menghilangkan radang kulit
♥pelembap yang bertindak daripada semua sudut ini melindungi anda daripada kesan-kesan memudaratkan cahaya matahari
♥membantu membina daya ketahanan kulit
.
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
.
Sebarang pertanyaan boleh consult direct pm your health and beauty consultant 📲+60102063875 (Mell)
.
#shaklee #shakleemalaysia #shaklee #trustedshakleedistributor #shakleedistributormalaysia #shakleemalaysia #testimonishaklee #shakleemurah #setkurusshaklee #skincareshaklee #shakleemurahmalaysia #sethamilshaklee #vitamineshaklee #sayajualvitamin #vitamine #miracleshaklee

TERLEBIH LAJAK LARISSS!
Lagi BEST Vitamin C ni sangat tahan lama, ada 180 biji (tahan 6bulan)😍
.
Vitamin C ni supplement yang paling Mumu suka❤😘
.
🌷️ kulit cerah sekata
🌷️ pori muka mengecil
🌷 atasi masalah kulit berminyak
🌷 jerawat mengecut
🌷️ kurangkan pertumbuhan jerawat pasir
🌷️ kulit lebih lembut & halus
🌷 meransang pembentukan kolagen
🌷 bantu kuatkan imunisasi badan so, jarang kena demam
🌷kurangkan tanda penuaan
🌷️bantu kulit sensitif seperti resdung
🌷️cerahkan kulit secara semulajadi
.
Jom cantik sebelum raya uolss!😍Jom sembang dgn Mumu. Kawtim harga sampai jadi😄
.
#terapiinstagram #ukhwahti #kulitcantik #like4like #viral #unikl #promosishaklee #igers #uitm #vitaminE #setkurus #detox #collagenpowder #collagenshaklee #flawless #espshaklee #vivixmurah #mealshake #shakleeseremban #shakleeipoh #setberpantangshaklee #vitaminC #shaklee #putihgebu #agentshaklee #mudahbersalin #tambahsusu #milkbooster #alfalfa

Most Popular Instagram Hashtags