#shaklee

MOST RECENT

SEBAB BADAN CEPAT PENAT.

Hari ni akak nak share sikit kenapa badan kita berasa cepat penat. Ilmu ni pn akak dapat dalam kelas percuma group shaklee yang akak join. So akak nak sebar kan sepaya semua mendapat manfaatnya.

1. Anemia - Kurang iron dalam darah.
2. Kurang air - Bila badan kita tak hydrated dengan baik, maka sel2 badan kita pun tak dpt kerja dgn baik. So kita akan cepat penat.
3. Makan makanan tinggi gula -
Makanan yang tinggi glycemic index, akan buat gula dalam makanan tu terurai dgn cepat. Jadi gula dalam darah naik mendadak.Naik pun mendadak, turun pun mendadak!!
4. Kurang tidur - Bila kita kurang tidur, badan tak dpt rehat dengan baik.

Bayang kan handphone yang asyik guna je. Tak charge. Battery pun habis kan?
Mcm tu jugak la kita. Kalau tak cukup tidur, lebih cepat penat kita rasa.
So ini antara sebab secara umum kenapa badan kita selalu rasa letih.

#yesgroup
#sebarkanmanfaat
#esppromo

KAU ADA KAWAN YANG CAMNIH?
.
Sembang pom pam pom pam itu ini tak bagus untuk kuruskan badan dan boleh bahayakan badan semua..
.
Padahal dia sendiri badan pon 2 x 5 dan selalu asyik mengadu sakit badan.
.
Mesti ada kan kawan yang camnih? Hehe... Jangan tag dia kat sini pulak. Kesian dia, terasa dia nanti.
.
Apa yang coach nak sampaikan kat sini adalah, jangan kita ikut kata kata orang yang tak pernah capai hasil pon, buat pon tak pernah tapi bab nasihat orang... dia yang paling hidup.
.
Cari orang yang betul betul proven dah berjaya dalam mencapai impiannya. Macam orang yang dah berjaya impian kurus nya dan kurus sampai sekarang. Bukan Kurus pastu gemuk balik. Itu pon cakap tak serupa bikin camtuh.
.
Hehe... jangan terasa ya. Chill2 di hari ahad nih.Sinyummmm.
.
Kau ada kawan camni kah?
.
Personal dan group coaching bersama Coach Zaidi.
.
PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA.
SLOT TERHAD.
.
COACH ZAIDI
Online Weight Loss Coach
6010.539.833.4
.
#coachfizaidi #meletop #newyear #2018 #loseweight #stronger #nakkurus #nakfit #nakfitness #tipsjogging #tipskurus #eatclean #jk1m #gemukisawesome #gemuk #Herbalife #shaklee #pamoga #Dherbs #scklm #Selayang #badminton #batucaves #pilkurus #ubatkurus #nealofa #langsing #naksihat

[TERBARU] Buat Pertama Kali Di bawa masuk ke Malaysia- The General!!
.
Design berbentuk petak, Dan memiliki bar/ tanduk. Memang memberi impak Kuasa General Sebenar!!
.
HARGA RM165
❌WASSUP 013 9700450❌
.
Sesuai untuk mereka yg berwajah lebar. Muka kecik pun sesuai kalau minat design yg lens besar sedikit
.
Sesuai Untuk Lelaki dan Wanita. Suggested untuk yg bertudung sbb tudung x kembang, bingkai halus. Lens Kaca dgn UV400 untuk masalah silau
.
.
PRODUCT PACKAGE :
Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth , Paper Beg.
.
.
#brunei #malaysia #kelantan #sabah #sarawak #kedah#terengganu #perak #kualalumpur #kuantan #johor #negerisembilan #pulaupinang #selangor #Melaka #perlis#tv3malaysia#bazarpaknil#bajuraya2017#emas916#pesonapengantin#shaklee#sayajual#kasutmurah#bajumurah#bagmurah#tudungbawal#meletop

Tidur yang cukup amat penting untuk meningkatkan konsentrasi, sistem imun san seterusnya membantu menurutkan berat badan
.
Tahukah anda kita boleh menurunkan berat badan ketika masa tidur? .1. Makan malam awal iaitu 2 jam sebelum tidur
.
2. Lada-pengambilan lada semasa makan malam boleh membakar lemak ketika masa tidur
.
3. Protein- makan malam tinggi protein mampu meningkatkan metabolisma
.
4. Gunakan minyak mint sebelum tidur sebagai aromatherapi untuk menenangkan masa tidur
.
5.Tidur dalam kesejukan akan meningkatkan pembakaran lemak kerana tindak balas memanaskan tubuh.

Assalamualaikum....semoga kita dimurahkan rezeki hari ini dan seterusnya..ESP still on promo! 😊Jom cpt2 grab ESP bulan ne 😘
#esppromosi #kulitcantikgebu #loveyourself #mrsnazdashaklee #love2bbeauty #shaklee

Oooo baru tau..setiap hidangan esp ni bersamaan dengan 2 kali ganda susu. .4 kali ganda daging.12 kali ganda telur......rendah lemak..tiada kolestrol. .tiada asid uric dan sangat mudah diserap oleh tubuh manusia. .. Notakaki. ..sajian amat lengkap untuk kita ambil

Pentingnya protein dlm bdn ni.....

PROMOSI ESP HARGA RUNTUHHHHH😍
-
JOM GRAB SEBELUM TERLAMBAT📣📣
-
KENAPA HOT ITEM SGT ESP NI?JOM BACA SIKIT FUNGSI ESP😘
-
MANFAAT ESP👇🏻
.
❤️ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama.
❤️ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari.
❤️Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi.
❤️ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat.
❤️ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser.
❤️ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos.
❤️ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah.
❤️ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat .
.
No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semuaaaaaa orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee.
.
Whatsapp 01112478610untuk order🌸
#shaklee #Esp
#vitaminc
#testimonishaklee
#sayajualshaklee
#shakleehargamurah #espmurahshaklee#shakleehargajimat#gebugebas#flawlessskin#gastrik#kulitcerah#shakleesarawak#shakleetermurah#trustedseller#shakleehargamurah#shakleemurahmalaysia#slimshaklee#fattzura #miraclebymrr #miracle
#teampermata2018 #shakleesgpetani #shakleesemeling #shakleeuitm

Dulu DIABETIS, JANTUNG, KANSER adalah penyakit orang tua, sekarang orang muda pun ramai menghidap penyakit tersebut akibat faktor pemakanan dan persekitaran 😌🏪
.
.
Sebab itu kita perlukan NUTRISI yang membantu melambatkan penuaan sel dan bantu memelihara sel daripada membentuk penyakit kronik .
.
Dan NUTRISI itu boleh diperolehi dari RESVERATROL & POLIFENOL yang merupakan kandungan utama VIVIX 😍👍🏼
.
.
Siapa yang memerlukan VIVIX?? 🤔
.
❇️ Sesiapa yang ingin kelihatan awet muda .
❇️ Sesiapa yang TTC / ikhtiar untuk hamil .
❇️ Sesiapa yang baru menjalani operation .
❇️ Sesiapa yang mempunyai masalah sakit-sakit sendi
❇️ Sesiapa yang mencarik supplement untk kesihatan MENYELURUH .
❇️ Sesiapa yang suka kelihatan cantik dan flawless .
.
.
Whatsapp / imessage / call untuk order , booking dan pertanyaan lanjut :
.
.
Pengedar Shaklee Sah .
Nurul | 0177843645
Nurul | 0177843645
Nurul | 0177843645
.
.
#shaklee #shakleekotatinggi #shakleebandarpenawar
#shakleetiram #shakleetebrau #shakleejohor
#shakleejohorbharu
#shakleemurah #shakleebynurul
#shakleebest
#shakleemalaysia #shakleemurahsangat #shakleemuar
#shakleesingapore
#shakleebrunei
#ShakleeJDT #supplement #cantik #setcantik
#setkurus #setresdung #setbajet #supplementmurah
#supplementkurus #supplementcantik
#cantikmurah
#setresdung
#sethamil
#pregnancy
#hamil #vivixshakleemalaysia

Meh NURUL memperkenalkan VIVIX dan kebaikannya 👍🏼
.
.
APA ITU VIVIX?? 🤔
.
.
🛑 VIVIX adalah minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol .
.
🛑 VIVIX mengandungi campuran unik botani POLYGONUM CUSPIDATUM, ANGGUR MUSCADINE, ELDERBERRY EROPAH & LOBAK UNGU yang kaya dengan POLIFENOL yang menjadikan VIVIX begitu unik 😱🤗
.
.
POLIFENOL adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan semula jadi. .
.
.
Whatsapp / imessage / call untuk order , booking dan pertanyaan lanjut :
.
.
Pengedar Shaklee Sah .
Nurul | 0177843645
Nurul | 0177843645
Nurul | 0177843645
.
.
#shaklee #shakleekotatinggi #shakleebandarpenawar
#shakleetiram #shakleetebrau #shakleejohor
#shakleejohorbharu
#shakleemurah #shakleebynurul
#shakleebest
#shakleemalaysia #shakleemurahsangat #shakleemuar
#shakleesingapore
#shakleebrunei
#ShakleeJDT #supplement #cantik #setcantik
#setkurus #setresdung #setbajet #supplementmurah
#supplementkurus #supplementcantik
#cantikmurah
#setresdung
#sethamil
#pregnancy
#hamil #vivixshakleemurah

😨 ESP ON PROMO JADI SET YANG ADA ESP PUN JATUH HARGA!! 😨
.
SET KESIHATAN DAN PENJAGAAN BERAT BADAN⤵️⤵️ .
🌸 Bakar➡️ Omega Guard/Lecithin🔥Nak kurus, jd sgt pntg la kan utk bakar lemak? Minyak ikan ni mampu bakar lemak sehingga lapisan paling dalam. Organ dalaman pun makin sihat. Lecithin membantu mencairkan lemak sebelum menjadi tepu.
.
🌸 Buang➡️ Herblax/ Alfalfa💩Membantu proses pembuangan lemak yang dah dibakar, menyahkan segala toksin dalam badan dan membersihkan usus.
.
🌸 Bina➡️ ESP/Cinch💪🏼Kenapa kene bina otot? Kesilapan besar kite kalau nk kurus, nk buang lemak je tapi tak nak bina otot. Kesan nya, lepas diet badan cepat naik berat semula. Kan dah rugi semua diet yg kte dh buat.
.
FYI, protein dalam ESP mampu mengawal selera makan supaya tak selalu mengunyah. Cinch bagus utk yg betul2 nk kurus dan diet seimbang dan jadikan Cinch sbgi MEAL REPLACEMENT.
.
Jangan lupa dapatkan consultation sebelum dan lepas beli 😊
.
Your trusted SID | Seha
0176746568
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #shakleemalaysia #espshaklee #omegaguard #herblax #shaklee #shakleeshahalam #shakleebtp #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleerawang #shakleesgbuloh

Happy Weekend richglowians 😍

Dah siap2 tu nak g mana? Da sedut 1 sachet richglow?
Bukan apa.. Sekadar untuk tambahan makanan dalam badan.. Cuaca kan tengah berubah2 sekarang ni.. Mana yg sakit tekak.. Yang lemah lesu.. Boleh la cuba ambil richglow.. Rasa dia mmg best.. Sesuai kalau korang tgh takde mood nak jalan sebab panas, terus koyak 1 sachet.. 😉

Selamat mencuba 😎

http://richglowpuchong.wasap.my

Atau 📲010-2215787

@richglowbeauty.puchong
#richglow #richglowgallery #setberpantang #supplement #setkurus #gayahidupsihat #likefollowers #wanitahariini #alhijrah #promosi #shaklee #vitamin #ephyra #mirafilzah

Kebaikan GLA COmplex Shaklee : · Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
· Meningkatkan kesuburan.
· Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
· Membantu dalam menangani menopause.
· Menguatkan kuku & rambut.
· Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.
· Membantu menangani ekzema.
· Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis.
· Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
· Menguatkn immuniti badan.
· Mempelahankn process penuaan.
· Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung.
· Mengawal kencing manis
· Mengawal kolesterol.
· Bagus untuk saraf.
GLA boleh diambil oleh lelaki dan wanita. Ia sangat membantu terutama mereka yang mempunyai masalah jerawat, mereka yang punya masalah menstrual, monopause sindrom, darah tinggi dan kencing manis.Kelebihan vitamin GLA Shaklee ini ialah kerana ia mengandungi vitamin E yang asli. GLA juga mampu menangani masalahkulit kepala berkerak, berkuping, bersisik 📱 Keterangan lanjut boleh terus whatsapp 013-3976474 atau klik link di ruangan bio

#glacomplex
#esp #shakleekajang #shakleecheras #espshaklee
#pengedarshakleekajang #shakleekajang #pengedarshakleebagandatok #shakleebagandatok #shakleeaxiata #tsunamishaklee #tsunami2018 #tamankantanpermai #amway #avon #edasukatulis #shaklee #shakleeselangor #meletop #klsentral #btho #diabetes #vivix #gout #setbersalin #setberpantang #sethamil

Kebaikan GLA COmplex Shaklee : · Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
· Meningkatkan kesuburan.
· Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
· Membantu dalam menangani menopause.
· Menguatkan kuku & rambut.
· Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.
· Membantu menangani ekzema.
· Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis.
· Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
· Menguatkn immuniti badan.
· Mempelahankn process penuaan.
· Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung.
· Mengawal kencing manis
· Mengawal kolesterol.
· Bagus untuk saraf.
GLA boleh diambil oleh lelaki dan wanita. Ia sangat membantu terutama mereka yang mempunyai masalah jerawat, mereka yang punya masalah menstrual, monopause sindrom, darah tinggi dan kencing manis.Kelebihan vitamin GLA Shaklee ini ialah kerana ia mengandungi vitamin E yang asli. GLA juga mampu menangani masalahkulit kepala berkerak, berkuping, bersisik 📱 Keterangan lanjut boleh terus whatsapp 013-3976474 atau klik link di ruangan bio

#glacomplex
#esp #shakleekajang #shakleecheras #espshaklee
#pengedarshakleekajang #shakleekajang #pengedarshakleebagandatok #shakleebagandatok #shakleeaxiata #tsunamishaklee #tsunami2018 #tamankantanpermai #amway #avon #edasukatulis #shaklee #shakleeselangor #meletop #klsentral #btho #diabetes #vivix #gout #setbersalin #setberpantang #sethamil

Dulu DIABETIS, JANTUNG, KANSER adalah penyakit orang tua, sekarang orang muda pun ramai menghidap penyakit tersebut akibat faktor pemakanan dan persekitaran 😌🏪
.
.
Sebab itu kita perlukan NUTRISI yang membantu melambatkan penuaan sel dan bantu memelihara sel daripada membentuk penyakit kronik .
.
Dan NUTRISI itu boleh diperolehi dari RESVERATROL & POLIFENOL yang merupakan kandungan utama VIVIX 😍👍🏼
.
.
Siapa yang memerlukan VIVIX?? 🤔
.
❇️ Sesiapa yang ingin kelihatan awet muda .
❇️ Sesiapa yang TTC / ikhtiar untuk hamil .
❇️ Sesiapa yang baru menjalani operation .
❇️ Sesiapa yang mempunyai masalah sakit-sakit sendi
❇️ Sesiapa yang mencarik supplement untk kesihatan MENYELURUH .
❇️ Sesiapa yang suka kelihatan cantik dan flawless .
.
.
Whatsapp / imessage / call untuk order , booking dan pertanyaan lanjut :
.
.
Pengedar Shaklee Sah .
Nurul | 0177843645
Nurul | 0177843645
Nurul | 0177843645
.
.
#shaklee #shakleekotatinggi #shakleebandarpenawar
#shakleetiram #shakleetebrau #shakleejohor
#shakleejohorbharu
#shakleemurah #shakleebynurul
#shakleebest
#shakleemalaysia #shakleemurahsangat #shakleemuar
#shakleesingapore
#shakleebrunei
#ShakleeJDT #supplement #cantik #setcantik
#setkurus #setresdung #setbajet #supplementmurah
#supplementkurus #supplementcantik
#cantikmurah
#setresdung
#sethamil
#pregnancy
#hamil #vivixshakleemalaysia

• ENERGIZING SOY PROTEIN •
.
KEBAIKAN : ESP SHAKLEE
.
🍒 Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.
.
🍒 Untuk wanita yang sedang pregnant : ESP kuatkan rahim dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.
.
🍒 Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.
.
🍒 Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita.
.
🍒 Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun kurang.
.
🍒 Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.
.
🍒 Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natural Beauty you!
.
🍒 Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita still rasa bertenaga dan kurang lapar.
.
Untuk pertanyaan dan order boleh whatsapp saya terus. InsyaALLAH saya akan guide skali cara pengambilan yang betul untuk kesan yang lebih efektif.
.

012-6830069
Bazilah

siapa yang perlukan Protein
.
.

Ada yang makan banyak tapi berat macam tu je, ada yang makan sikit sj, berat dah bertambah berkilo-kilo. .
.
Ini terjadi disebabkan oleh sistem metabolisme seseorg. .
.
Metabolisma ni adalah proses tubuh yg ubah makanan dan minuman harian kita jadi tenaga. .
.
Tahu tak seseorang yg mempunyai metabolisme tinggi membakar lebih kalori berbanding seseorang yg memiliki kadar metabolisme rendah.
.
.
Jadi orang yg ada metabolisme tinggi buat makanan cepat dicerna dan bakar lbh banyak kalori sampai lemak tak sempat bertimbun kat badan.
.
.
Protein memberi rasa kenyang yg lebih lama untuk mengawal kalori pada pengambilan makanan .
.
Mereka yg nak kuruskan badan sangat sesuai mengambil protein sebagai makanan harian. Lebih tinggi jisim otot lebih banyak otot lebih tinggi kadar metabolisme seseorang.
.
.
#espshaklee
#esp
#espmurah
#espshakleemurah
#shaklee
#shakleemalaysia

Mencari Pengedar Shaklee sekitar anda?

http://www.wasap.my/60173737174

Most Popular Instagram Hashtags