#shaklee

MOST RECENT

Siapa yang dah cuba ESP Shaklee, sila angkat tangan. Siapa yang dah cuba tu, mesti dah tangkap cintan kan:) Kepada sesiapa yang belum cuba lagi, inilah masanya anda mencuba ESP yang sangat BEST ni, product yang sentiasa ON DEMAND dan BEST SELLER.

Dapatkan ESP By Shaklee skrg 📌Bole COD Klang & Shah Alam
SyantikBySophia
0136106741
#syantik #shaklee #shakleemalaysia
#YouthSkincare
#Bahayaproduktempatan
#hentikanproduktempatan
#hentikanprodukmeragukan
#YouthSkincarebebas2500bahankimia
#Shaklee #cantik #antiaging #beauty #nakputih #naktegangkankulit #youthshaklee #fattahamin #fazura#neelofa #aliffsyukriterlajaklaris #letscantik #project #filmshooting #shootingdramatv3 #tv3drama #team#teamshooting#tvccommercial #iklan#iklaninsta #iklantvcommercial

Kenapa Vivix Sangat Istimewa?
Sebab Vivix ada kandunga RESVERATROL.
Resveratral ni boleh didapati daripada buah anggur tapi dalam jumlah yang sangat sedikit.
Kajian mendapati sejenis anggur liar yang namanya anggur Muscadine mempunyai kandungan Resveratrol yang paling tinggi.
Yang paling untungnya Vivix yang ada di pasaran sekarang telah diperkuatkan mempunyai 10 kali ganda dari kepekatan anggur Muscadine tersebut.
Bayangkan setiap sudu Vivix itu penuh dengan kebaikan yang membantu memperbaiki sel-sl badan kita di peringkat selular.
Apakah Resveratrol?
Resveratrol adalah antioksidan yang kuat yang dihasilkan oleh tumbuhan yang berfungsi untuk melindungi dirinya sendiri dari serangan penyakit.
Tapi fungsinya pada manusia amat besar.
Kajian menunjukkan Resveratrol boleh merencatkan pertumbuhan sel-sel kanser di tubuh manusia.
Ia juga membantu memelihara salur darah kita.
Banyak sangat lagi kebaikannya.
Paling penting dia membantu memastikan kromosom kita sihat dan selamat dari kerosakan.
Vivix mempunyai 15 jenis polifenol gabungan dari tumbuhan terpilih. Ini menjadikan dia sangat efektif untuk menjaga tubuh sihat, cergas dan bertenaga.
Bahan utama Vivix: ❤Anggur Muscadine ❤Polyganum Cuspidatum ❤ Elderberry ❤Lobak Ungu
Jom cuba Vivix hari ini dan rasai kesan positifnya

Nak order Vivix dengan harga Super Duper Jimat? Hanya tekan link di bawah:-
www.wasap.my/60146010051
www.fb.me/sidbyrozza
sidbyrozza.blogspot.com

#vivix #vivixshaklee #vivixjimatberganda #vivixvitaminotak #vivixbantumemorykuat
#shaklee #shakleekualaterengganu #pengedarsahshaklee

Nak tahu kenapa yang amalkan Vivix Shaklee nih kelihatan lebih muda daripada usia sebenar, lebih bertenaga, lebih berseri-seri?
.
Sebagaimana semua tahu, Vivix ialah minuman kesihatan yang dirumuskan daripada 4 bahan tinggi antioksidan iaitu :
.
• Polyganum Cuspidatum
• Anggur Muscadine
• Lobak Ungu
•Elderberrie Eropah
.
Kandungan campuran botanik yang unik ini kaya dengan polifenol & resveretrol yang terbukti sangat baik untuk kesihatan malah jugak untuk kecantikan kulit.
.
Polifenol dan resveratrol memainkan peranan penting dari segi kecantikan.
.
4 mekanisma tindakan vivix termasuklah baiki sel, beri tenaga kepada sel, lindungi sel daripada rosak dan tingkatkan prestasi sel.
.
Dengan cara ini, vivix memperbaiki sel kulit kita yang rosak dan melindungi kulit daripada radikal bebas. Dari segi penuaan, vivix dapat membantu menghalang telomeres yang terlibat dalam penuaan sel daripada terus memendek.
.
Telomeres memendek menyebebkan penuaan, maka vivix nih akan bantu maintain saiz telomeres supaya proses penuaan tu lambat berlaku.
.
Begitulah cara bagaimana vivix dapat membantu dalam masalah kecantikan selain sangat sesuai untuk mengekalkan tahap kesihatan yang optimum. Banyak lagi kebaikan vivix nih, antaranya lagi :
.
🍇 Membaiki sel yang rosak dengan pantas
🍇Amat sesuai untuk mereka yang baru menjalani pembedahan
🍇 Memelihara keselurahan kesihatan
🍇 Anti oksida yang sangat baik - feel youger
🍇Membantu anda merasa lebih bertenaga
🍇Mengurangkan risiko penyakit
🍇Menguatkan sistem imun badan
.
Bulan Dec17 nih Shaklee ada 2 promosi hebat untuk Vivix. So anyone yang berminat nak cuba cepatlah hubungi Nisa okay. Offer yang sangat gempakkkk !
.
ORDER & PERTANYAAN 👇
.
@diari_sihat_nisa 0174873635
@diari_sihat_nisa 0174873635
@diari_sihat_nisa 0174873635
.
🎀 Whatsapp for fast respon
.
📮 POS SELURUH MALAYSIA
.
🛍 COD JITRA & SEKITAR
.
#SayaJualShaklee
#ShakleeKedah
#ShakleeJitra
#ShakleeAlorStar
#ShakleeTunjang
#ShakleeTunjang
#ShakleeChanglun
#ESPShakleeKedah
#ShakleeLangkawi
#ShakleeIPDAKedah
#ShakleeIPGDarulaman
#Shaklee
#ShakleeSid
#PromoVivixKedah
#NisaShaklee

PROMO VITAMIN C TINGGAL LAGI 4 HARI!! Bagi saya VITAMIN C ni memang suppliment basic yang semua orang patut ada untuk KULIT CANTIK dan untuk SIHAT.

Apa Kelebihan Vitamin C? ✅ Merangsang pembentukan kolagen
✅ Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
✅ Mencerahkan kulit secara semulajadi
✅ Mengecilkan pori- pori muka
✅ Mencerahkan kulit secara sekata
✅ Merawat tona kulit tak sekata
✅ Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅ Mengurangkan gejala kulit kusam
✅ Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri- seri
✅ Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
✅ Membantu mengecutkan jerawat
✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
✅ Menjadikan kulit lebih lembut dan halus
✅ Menguatkan imunisasi badan
✅ Mengurangkan simptom demam
✅ Mengurangkan kesan sunburn
✅ Mengurangkan
✅Mengelak daripada uban
✅ Mengawal kompiklasi diabetes
✅ Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
✅ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
✅ Membantu penghasilan kolagen dalam badan
✅ Menjadikan kulit lebih gebu
✅ Membantu kulit sensitif seperti resdung dan ekzema
✅ Merendahkan tekanan darah tinggi
✅ Menghalang dari terkena serangan jantung

Banyak sgt kan kelebihannya...😄sgt2 lah rugi kalo tak diamalkan

Sebotol ada 180 biji, tahan untuk 6 bulan
wassap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejb #shakleemutiararini#shakleemurah #shakleemelaka #shakleemalaysia #ShakleeEffect #shakleejohorbahru #shakleeskudai #shakleesingapore #vitamincshaklee #sustainedreleasevitac #vitcshaklee #gegarvaganza #ctdk #baazarig #baazarpaknil #instaiklan #codshakleejb #codshakleeskudai#shakleepalingmurah#shakleeutm #trustedseller #shakleeperlis #shakleemurahmalaysia #ig#igers#shakleetamanuniversiti #shakleeutm

PROMO VITAMIN C TINGGAL LAGI 4 HARI!! Bagi saya VITAMIN C ni memang suppliment basic yang semua orang patut ada untuk KULIT CANTIK dan untuk SIHAT.

Apa Kelebihan Vitamin C? ✅ Merangsang pembentukan kolagen
✅ Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
✅ Mencerahkan kulit secara semulajadi
✅ Mengecilkan pori- pori muka
✅ Mencerahkan kulit secara sekata
✅ Merawat tona kulit tak sekata
✅ Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅ Mengurangkan gejala kulit kusam
✅ Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri- seri
✅ Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
✅ Membantu mengecutkan jerawat
✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
✅ Menjadikan kulit lebih lembut dan halus
✅ Menguatkan imunisasi badan
✅ Mengurangkan simptom demam
✅ Mengurangkan kesan sunburn
✅ Mengurangkan
✅Mengelak daripada uban
✅ Mengawal kompiklasi diabetes
✅ Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
✅ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
✅ Membantu penghasilan kolagen dalam badan
✅ Menjadikan kulit lebih gebu
✅ Membantu kulit sensitif seperti resdung dan ekzema
✅ Merendahkan tekanan darah tinggi
✅ Menghalang dari terkena serangan jantung

Banyak sgt kan kelebihannya...😄sgt2 lah rugi kalo tak diamalkan

Sebotol ada 180 biji, tahan untuk 6 bulan
wassap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejb #shakleemutiararini#shakleemurah #shakleemelaka #shakleemalaysia #ShakleeEffect #shakleejohorbahru #shakleeskudai #shakleesingapore #vitamincshaklee #sustainedreleasevitac #vitcshaklee #gegarvaganza #ctdk #baazarig #baazarpaknil #instaiklan #codshakleejb #codshakleeskudai#shakleepalingmurah#shakleeutm #trustedseller #shakleeperlis #shakleemurahmalaysia #ig#igers#shakleetamanuniversiti #shakleeutm

PROMO VITAMIN C TINGGAL LAGI 4 HARI!! Bagi saya VITAMIN C ni memang suppliment basic yang semua orang patut ada untuk KULIT CANTIK dan untuk SIHAT.

Apa Kelebihan Vitamin C? ✅ Merangsang pembentukan kolagen
✅ Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
✅ Mencerahkan kulit secara semulajadi
✅ Mengecilkan pori- pori muka
✅ Mencerahkan kulit secara sekata
✅ Merawat tona kulit tak sekata
✅ Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅ Mengurangkan gejala kulit kusam
✅ Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri- seri
✅ Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
✅ Membantu mengecutkan jerawat
✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
✅ Menjadikan kulit lebih lembut dan halus
✅ Menguatkan imunisasi badan
✅ Mengurangkan simptom demam
✅ Mengurangkan kesan sunburn
✅ Mengurangkan
✅Mengelak daripada uban
✅ Mengawal kompiklasi diabetes
✅ Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
✅ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
✅ Membantu penghasilan kolagen dalam badan
✅ Menjadikan kulit lebih gebu
✅ Membantu kulit sensitif seperti resdung dan ekzema
✅ Merendahkan tekanan darah tinggi
✅ Menghalang dari terkena serangan jantung

Banyak sgt kan kelebihannya...😄sgt2 lah rugi kalo tak diamalkan

Sebotol ada 180 biji, tahan untuk 6 bulan
wassap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejb #shakleemutiararini#shakleemurah #shakleemelaka #shakleemalaysia #ShakleeEffect #shakleejohorbahru #shakleeskudai #shakleesingapore #vitamincshaklee #sustainedreleasevitac #vitcshaklee #gegarvaganza #ctdk #baazarig #baazarpaknil #instaiklan #codshakleejb #codshakleeskudai#shakleepalingmurah#shakleeutm #trustedseller #shakleeperlis #shakleemurahmalaysia #ig#igers#shakleetamanuniversiti #shakleeutm

Siapa yang dah cuba ESP Shaklee, sila angkat tangan. Siapa yang dah cuba tu, mesti dah tangkap cintan kan:) Kepada sesiapa yang belum cuba lagi, inilah masanya anda mencuba ESP yang sangat BEST ni, product yang sentiasa ON DEMAND dan BEST SELLER.

Dapatkan ESP By Shaklee skrg 📌Bole COD Klang & Shah Alam
SyantikBySophia
0136106741
#syantik #shaklee #shakleemalaysia
#YouthSkincare
#Bahayaproduktempatan
#hentikanproduktempatan
#hentikanprodukmeragukan
#YouthSkincarebebas2500bahankimia
#Shaklee #cantik #antiaging #beauty #nakputih #naktegangkankulit #youthshaklee #fattahamin #fazura#neelofa #aliffsyukriterlajaklaris #letscantik #project #filmshooting #shootingdramatv3 #tv3drama #team#teamshooting#tvccommercial #iklan#iklaninsta #iklantvcommercial

ESP + VITAMIN C 😍
.
Ni antara produk Shaklee yang best selling dan yang paling hot ❤️
.
💟 ESP : bagus untuk parut lama, hitam & berlubang. Bantu untuk kawal selera makan, capai berat ideal, cerahkan kulit,milk booster,energy booster, shape-up, bagus untuk ibu mengandung
.
💟 Vitamin C Plus : bagus untuk kecutkan jerawat, tona lebih sekata & cerah, glowing, radiant,kulit sensitif,allergic,resdung, eczema, tingkatkan imunisasi badan

Wow banyaknya kebaikan si ESP dan VITAMIN C ni!! 😍
.
Whatsapp Anis untuk order sekarang😊

017 7832740

#codkuantan
#codjayagading
#codtamantas
#codgambang
#codbandarkuantan
#codinderamahkota
#shakleepahang
#shakleekuantan
#shakleejayagading
#shakleetamantas
#shakleeinderamahkota
#kuipsaskuantan #bazarpaknil #vivik #shakleesingapore #shakleeinderasempurna #shakleebukitrangin #shakleesgisap #uiakuantan #setberpantangshaklee #sayajualshaklee #sayajualshakleemurahmalaysia #sayajualshakleemurah #shakleemurahmalaysia #shakleemalaysiabypos #shaklee #shakleemalaysia #alfalfashaklee

Seronoknya bila sahabat kita dapat menunaikan ibadah puasa dengan tenang tanpa dihantui masalah GASTRIK sampai berguling guling menahan sakit.
.
Nikmat yang tidak terhingga.
.
Terima kasih, Shaklee.
Syukur Alhamdulillah.
.
Ikhtiarlah ESP untuk bantu kurangkan masalah gastrik anda. Tubuh sihat, hidup akan jadi jauh lebih produktif.
.
#shaklee #puasa #letih #gastrik #kencingmanis#jantung#gout #ostematrix #vitamincpromo #jerawat#sendi
#sembelit #buasir #sakitsendi #vitaminminda #vitalea #mealshake #anakbijak
#shakleesPasirMas #shakleeMachang#setjerawatShaklee #kulitcantik #sethamilshaklee #setpantangShaklee #setsuburshaklee #setkulitshaklee #setkurus
#vivix #omega #shakleetanahmerah

RESDUNG SAMPAI RASA NAK POTONG HIDUNG !!! 😂
.
.
Siapa dekat sini kerap bersin,alahan teruk,naik jerawat,gatal-gatal disebabkan resdung bermaharajalela! mesti tak selesa kan??
.
.
Haaa.. saya nak share dekat awak semua SET RESDUNG terbaik dari shaklee👍
.
.
Daripada ambil ubat dekat klinik setiap bulan baik ambil SET RESDUNG SHAKLEE, tahan sampai 5 bulan, jimat sangat!! Tak perlu keluar duit setiap bulan kannn😌
.
.
👉VITAMIN C PLUS:
⏩ Bertindak sebagai anti-histamin tanpa kita perlu mengalami side effect dari pengambilan drug anti-histamin
⏩Menstabilkan pengeluaran histamin dalam tubuh
⏩Membantu mencegah penyempitan tiub bronkiol
⏩Meningkatkan fungsi T-cell dan Mac- rophage
⏩Meningkatkan pertumbuhan tisu -
.
.
👉ALFALFA COMPLEX:
⏩Mengurangkan KERADANGAN sakit
⏩Kaya dengan sumber KLOROFIL dan membantu mengurangkan KERADANGAN terutama akibat ECZEMA, RESDUNG, ALLERGIC, GATAL-GATAL
.
.
👉B-COMPLEX:
⏩Membantu dalam PEMBINAAN PROTEIN dalam tubuh
⏩Membantu hati menghasilkan GLIKOGEN yang diperlukan kulit untuk menyingkirkan SEL-SEL MATI
⏩Memelihara SISTEM SARAF dan berfungsi sebagai ANTI-STRESS
.
.
Pertanyaan / Harga / Order :
Aida😘
01136330547
Shaklee Distributor
.
.
#setresdung
#setresdungshaklee
#resdung
#sinus
#rawatanresdung
#rawatansinus
#ubatresdung
#jerawat
#shakleemalaysia
#shaklee
#vitamincshaklee
#bcomplexshaklee
#alfalfashaklee
#promosishaklee
#ubatresdung
#alahan
#masalahresdung
#shakleepromosi
#shakleeterlajakmurah
#shakleehargastudent

Klik👉#KATALOGCINCINEIJA

Jom Beli Emas
Jom Simpan Emas
Hadiahkan Untuk Yang Tersayang Dengan Emas Pastinya Tersenyum Manis Kann

Rantai Tangan Dewasa/Baby
Rantai Leher Dewasa/Baby
Rantai Kaki
Cincin Baby/Tunang/Nikah
Pandora
Loket
Subang

Cara order,sreenshort gambar & wassap ke no :
📲 0129787304
📲 0129787304
📲 0129787304

#emasmurah #shawl #bazaarpaknil #hijabista #sayajualonline #perlashine #kasut #goldbar #viralmalaysia #youcanduit #pengantin #wanita #testimoni #sales #igshop #klcc #blouse #gegarvaganza #model #bajukurung #handbag #sedondon #emas916 #bajumuslimah #shaklee #tutorialtudung #emas916malaysia #neelofa #cincin

Hari ni dah 27hb.
Maka, promosi2 shaklee bulan ni hanya berbaki 4HARI SAHAJA LAGI!!!! Cepat2 dapatkan produk utk anda cantik di pagi raya, slim di hari raya, bebas kolesterol makan2 raya, dan banyak lagi anda dapat jika bershaklee

Hari-hari hari-raya!!! Jom vita-c promo!!! #shaklee #puasa #letih #promovivix #kencingmanis#jantung#gout #ostematrix #vitamincpromo #jerawat#sendi
#sembelit #buasir #sakitsendi #vitaminminda #vitalea #mealshake #anakbijak
#shakleesPasirMas #shakleeMachang#setjerawatShaklee #kulitcantik #sethamilshaklee #setpantangShaklee #setsuburshaklee #setkulitshaklee #setkurus
#vivix #omega #shakleetanahmerah

Mimpi ngeri kepada si ibu semasa berpantang ...sakitnya tuhan sahaja yang tahu #kecantikankesihatan #shaklee #teammatvarna #projek50k #akunakbimbingan

Ini adalah testimoni ig yang berjaya menambah 5500 followers dengan servis kami... Nak tambah follower dgn servis yg berkualti dan harga yang sangat berpatutan?DM kami atau wsap ke 013-5087364 sekarang.. . *slot adalah terhad .

#feedbackservistambahfollower
#tambahfollowers #naikkanfollowers
#sapphirefollower #sayajual #servistambahfollower #hargamurah
#jualtudung #jualmurah #bisnesonline #jualpomade #jualdress #hijabster #jamususukdara #shaklee #maribeli

Promosi bulan Mei 2018 💖

1) Beli 3 botol CoQ-Trol plus & dapat 10% diskaun. (Harga runcit selepas diskaun: RM401.65)

2) Beli 3 botol Sustained Release Vita C plus & dapat 10% diskaun. (Harga runcit selepas diskaun: RM263.25)

Whatsapp Kak Laili di 010-2904863 hari ini 😁
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #shakleemalaysia
#promosishakleemei2018
#shakleesupplement #setslimming #healthsupplement #coqtrolplus #shakleetamanmelati #sustainedreleasevitacplus
#shaklee #tamanmelati
#shakleeomegaguard
#kulitcantik #performanceorangedrink
#setcantikraya #espshaklee
#healthyskin #setkurusbudget
#setramadhan #tamanmelatipv3 #tamanmelatipv5 #tamanmelatipv6 #tamanmelatipv8 #lecithinshaklee
#mealshakes #pengedarsahshakleemalaysia
#bcomplex #cinchshakemix  #garliccomplex #peppermintgingerplus #terapiinstagram

Alhamdulilah syukur atas rezeki yang Allah bagi pada Nysa sepanjang bulan Ramadhan ni 😍 thank you jugak pada customer yang nak cantik sebelum raya ☺️ Nysa akan guide korang sehabis mungkin 💪🏻💪🏻💪🏻 Insyallah kita cantik sama sama sebelum raya ❤️ Amin!

Alhamdulillah . .
Semua nya dari Allah. . .
Yang nak selit order meh whatsapp kak ros 0196011657
.
.

#ajimaura

3D FLOWER ON NET. DGN 2 STEP MUDAH, UOLS BLH DIY BAJU & TUDUNG SENDIRI.
.
.
Senang sgt nk guna 3D flower ni uols. Sbb sis Ayu dh lekat kn kt ats net. So 2 step mudah yg uols kena buat;

1. Trim net supaya kemas
2. Jahit/gam pada fabrik
.
.
Ye, uols blh je gam bunga ni ats fabrik menggunakan gam fabrik. Tp kekuatannya kurang skt. Sis lg suka jahit bunga2 ni kt ats fabrik. Tahan lasak n boleh basuh guna mesin basuh. .
.
Utk tempahan,

Blh whatapp
017 9532258
017 9532258
017 9532258
.
#3dflower
#flower3d
#diy
#manik
#jahitmanik
#flower3d #lacemurah #glitterlace #gerobokadria #lace #boronglace #bazarpaknil #pujaltudung #manik #jahitmanik #tempahanpakaian #azizanosman #neelofa #ctdk #belajarinstagram #ajimaura #dropship #iphone #shaklee #wanita #surirumah #tudunglabuh #borongtudung #tudungmurah #lace3d

3D FLOWER ON NET. DGN 2 STEP MUDAH, UOLS BLH DIY BAJU & TUDUNG SENDIRI.
.
.
Senang sgt nk guna 3D flower ni uols. Sbb sis Ayu dh lekat kn kt ats net. So 2 step mudah yg uols kena buat;

1. Trim net supaya kemas
2. Jahit/gam pada fabrik
.
.
Ye, uols blh je gam bunga ni ats fabrik menggunakan gam fabrik. Tp kekuatannya kurang skt. Sis lg suka jahit bunga2 ni kt ats fabrik. Tahan lasak n boleh basuh guna mesin basuh. .
.
Utk tempahan,

Blh whatapp
017 9532258
017 9532258
017 9532258
.
#3dflower
#flower3d
#diy
#manik
#jahitmanik
#flower3d #lacemurah #glitterlace #gerobokadria #lace #boronglace #bazarpaknil #pujaltudung #manik #jahitmanik #tempahanpakaian #azizanosman #neelofa #ctdk #belajarinstagram #ajimaura #dropship #iphone #shaklee #wanita #surirumah #tudunglabuh #borongtudung #tudungmurah #lace3d

Most Popular Instagram Hashtags