[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shahir

3115 posts

TOP POSTS

Throwback beberapa tahun dahulu. Biarkan Syafiq berundur, Syafiq masih dalam hati yg terluka. Huhuhu. Mohon DM utk tenangkan Syafiq. Huhuhu.

#shahir #diayangkaupilih #tbh #teambuathal

Berapa jam dating ngan perempuan ni , ⌚
asyik nak gelak je sebab masing-masing gila . 😂 lama tak jumpa mmg lah gini . lastly dh hntr aku balik bru dia ckp wey kita tak selfie pun kan 😂 baru perasan ke ? . 😪
💋gi cowboy steak gelap
💋gi lepak dataran pun gelap 😂
so tang mana nak selfie nya ? 😕
♡nnt balik bgtahu boleh lepak lagi 💁
#shahir
#2017

Allah is One❤️
خــدای بیر۱ دیر❤️
@arefsam کاری زیبا از
.
.
.
آهنگ شاهــیر از اِمین تی یاش و اِمین راسِن🎤
@emin_t_yash @amin_rasen @matin_kor71 @mobin_t_yash @dalitopor_rap_official @t_yash_rap
#shahir #Turkmen #Turkmen_Sahra #Turkmenistan #Turk

suka nan lagu KEBAHAGIAN DALAM PERPISAHAN...
now kebahagian nonton shahir depan tv go go go shahir👏👏
#shahir
#afmegastar

Wid D........#shahir #bestie

MOST RECENT

I still don't have a clear idea what these pieces will turn into, so if you do please speak

.
Kawan kawan gelak kan awak sebab body straight macam tiang api 😅 Dapat pulak boyfriend/husband jenis miang daun keladi suka tengok gegirl hot yang body merecik 💦 Body awak pulak takde cutting 😨 Takde shape 💃🏻 Aset layu ☹

Jangan sedih2 eh... Saya boleh bantu. Janji sis whatsapp saya dulu. Harga untuk semua masalah sis tu hanya RM320 sahaja. Whatsapp saya, saya bagitahu kenapa berbaloi.

Whatsapp
01💖65535348

Price : RM320 sebotol / 60 capsule
Free consultation sampai jadi
Free shipping (1 Malaysia)
Free limited pinklady shopping bag

Nak ke nakkkkk?
Klik link bawah ni.. lagi cepat 😘😘 www.wasap.my/60165535348

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladykualaselangor #waniepinklady #stokispinkladykualaselangor #teamwanie #supplementpayudara #besarkanpayudara #kembalidara #ketatkanmissv #tiptop #bodymantap #tetekbesar #tegang #gebu #anjal #punggungmelentik #produkberkesan #titiancinta #errafazira #shahir #slotakasia

Oyster by Gazwareen (Shahir)

.
Kawan kawan gelak kan awak sebab body straight macam tiang api 😅 Dapat pulak boyfriend/husband jenis miang daun keladi suka tengok gegirl hot yang body merecik 💦 Body awak pulak takde cutting 😨 Takde shape 💃🏻 Aset layu ☹

Jangan sedih2 eh... Saya boleh bantu. Janji sis whatsapp saya dulu. Harga untuk semua masalah sis tu hanya RM320 sahaja. Whatsapp saya, saya bagitahu kenapa berbaloi.

Whatsapp
01💖65535348

Price : RM320 sebotol / 60 capsule
Free consultation sampai jadi
Free shipping (1 Malaysia)
Free limited pinklady shopping bag

Nak ke nakkkkk?
Klik link bawah ni.. lagi cepat 😘😘 www.wasap.my/60165535348

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladykualaselangor #waniepinklady #stokispinkladykualaselangor #teamwanie #supplementpayudara #besarkanpayudara #kembalidara #ketatkanmissv #tiptop #bodymantap #tetekbesar #tegang #gebu #anjal #punggungmelentik #produkberkesan #titiancinta #errafazira #shahir #slotakasia

Minat aihh😍😍
#Shahir roshdi

.
Kawan kawan gelak kan awak sebab body straight macam tiang api 😅 Dapat pulak boyfriend/husband jenis miang daun keladi suka tengok gegirl hot yang body merecik 💦 Body awak pulak takde cutting 😨 Takde shape 💃🏻 Aset layu ☹

Jangan sedih2 eh... Saya boleh bantu. Janji sis whatsapp saya dulu. Harga untuk semua masalah sis tu hanya makan pinklady sahaja. Whatsapp saya, saya bagitahu kenapa berbaloi.

Whatsapp
0165535348💖

Nak ke nakkkkk?
Klik link bawah ni.. lagi cepat 😘😘 www.wasap.my/60165535348

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladykualaselangor #waniepinklady #stokispinkladykualaselangor #teamwanie #supplementpayudara #besarkanpayudara #kembalidara #ketatkanmissv #tiptop #bodymantap #tetekbesar #tegang #gebu #anjal #punggungmelentik #produkberkesan #titiancinta #errafazira #shahir #slotakasia

Sunday #eve Lazy plans with @nou_fal1 @ashiq_azeez #shahir

Mangsa yang dilanggar lari oleh seekor anak nyamuk
#aqil
#fahim
#shahir
#lapabidass

Your love makes me strong
your hate makes me unstopable
CR7
clikz #shahir
Editz #insta

Hi semua geng2 blh tolong spa2 tau mn kedai ke,jual on9 baju mcm abg shahir ni
PM tepi sya nak beli ...
@shahirzawawi88
@shahirofficialteam_kps
@shahirians @ahmad_shahir88 @syaredza88 #shahir #shahiraf8 #shahiraf8 #shahirzawawi

Sejak membuat kemunculan semula, Shahir dikaitkan dengan pelbagai kontroversi.
Antaranya kisah hubungan dengan wanita bernama Mona dan dakwaan seorang wanita Shahir liat membayar hutang.
Awal bulan ini seorang lelaki pula mendakwa Shahir gagal membayar hutang kereta mewah bernilai RM24,000 .

Manakala sejak sebulan lalu, akaun instagram Shahir tidak lagi dikemas kini. Dia dikatakan kembali 'menghilangkan' diri. Benarkah dakwaan itu? Sama sama kita nantikan.

#beritahiburan #beritaselebriti #hiburanmalaysia #hiburantempatan #afmegastar2017 #gayahonline #shahirzawawi #kejapadakejaptakde #shahir

Kawan kawan gelak kan awak sebab body straight macam tiang api 😅 Dapat pulak boyfriend/husband jenis miang daun keladi suka tengok gegirl hot yang body merecik 💦 Body awak pulak takde cutting 😨 Takde shape 💃🏻 Aset layu ☹

Jangan sedih2 eh... Saya boleh bantu. Janji sis whatsapp saya dulu. Harga untuk semua masalah sis tu hanya RM280 sahaja. Whatsapp saya, saya bagitahu kenapa berbaloi.

Whatsapp
01💖

Price : RM280 sebotol / 60 capsule
Free consultation sampai jadi
Free shipping (1 Malaysia)
Free limited pinklady shopping bag

Nak ke nakkkkk?
Klik link bawah ni.. lagi cepat 😘😘 www.wasap.my/60132558100

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladykualaselangor #waniepinklady #stokispinkladykualaselangor #teamwanie #supplementpayudara #besarkanpayudara #kembalidara #ketatkanmissv #tiptop #bodymantap #tetekbesar #tegang #gebu #anjal #punggungmelentik #produkberkesan #titiancinta #errafazira #shahir #slotakasia

💃ASET WANITA PENTING💃 √ body KURUS JADI BERISI
√ body GEMUK JADI LANGSING
√ kulit KUSAM JADI PUTIH CERAH
√ breast KENDUR JADI ANJAL TEGANG
√ punggung LEPER JADI MELENTIK
√ rambut NIPIS KEMBALI LEBAT
√ miss v LONGGAR JADI KETAT RAPAT
√ berat badan SEMAKIN KURANG
√ kuat makan JADI KURANG SELERA MAKAN
√ tubuh lesu LEBIH BERTENAGA
√ nafsu jadi LEBIH BERSEMANGAT
√ tubuh MONTOK TANPA BOTOKS
√ keputihan HILANG SERTA MERTA

WOW!! Best tak kalau uolss dapat cam nie??
Mesti larrr nak kan kan...!😛☺ Korang akan dapat jadi spt di atas if consume PINK LADY BODY PERFECTIONS....😍😍 🙈 Husband / Tunang / Boyfriend bertambah CEMBURU kalau lelaki lain curi2 jeling and 🙈 cinta berputik kembali spt awal perkenalan
🙈 anda jauh lebih muda dari usia sebenar anda 😚

Cepat Dm/whatsapp/telegram Enas
📲 0193208164
📲 0193208164
📲 0193208164

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladykualaselangor #waniepinklady #stokispinkladykualaselangor #teamwanie #supplementpayudara #besarkanpayudara #kembalidara #ketatkanmissv #tiptop #bodymantap #tetekbesar #tegang #gebu #anjal #punggungmelentik #produkberkesan #titiancinta #errafazira #shahir #slotakasia

💃ASET WANITA PENTING💃 √ body KURUS JADI BERISI
√ body GEMUK JADI LANGSING
√ kulit KUSAM JADI PUTIH CERAH
√ breast KENDUR JADI ANJAL TEGANG
√ punggung LEPER JADI MELENTIK
√ rambut NIPIS KEMBALI LEBAT
√ miss v LONGGAR JADI KETAT RAPAT
√ berat badan SEMAKIN KURANG
√ kuat makan JADI KURANG SELERA MAKAN
√ tubuh lesu LEBIH BERTENAGA
√ nafsu jadi LEBIH BERSEMANGAT
√ tubuh MONTOK TANPA BOTOKS
√ keputihan HILANG SERTA MERTA

WOW!! Best tak kalau uolss dapat cam nie??
Mesti larrr nak kan kan...!😛☺ Korang akan dapat jadi spt di atas if consume PINK LADY BODY PERFECTIONS....😍😍 🙈 Husband / Tunang / Boyfriend bertambah CEMBURU kalau lelaki lain curi2 jeling and a
🙈 cinta berputik kembali spt awal perkenalan
🙈 anda jauh lebih muda dari usia sebenar anda 😚

Cepat Dm/whatsapp/telegram Enas
📲 0193208164
📲 0193208164
📲 0193208164

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladykualaselangor #waniepinklady #stokispinkladykualaselangor #teamwanie #supplementpayudara #besarkanpayudara #kembalidara #ketatkanmissv #tiptop #bodymantap #tetekbesar #tegang #gebu #anjal #punggungmelentik #produkberkesan #titiancinta #errafazira #shahir #slotakasia

💃ASET WANITA PENTING💃 √ body KURUS JADI BERISI
√ body GEMUK JADI LANGSING
√ kulit KUSAM JADI PUTIH CERAH
√ breast KENDUR JADI ANJAL TEGANG
√ punggung LEPER JADI MELENTIK
√ rambut NIPIS KEMBALI LEBAT
√ miss v LONGGAR JADI KETAT RAPAT
√ berat badan SEMAKIN KURANG
√ kuat makan JADI KURANG SELERA MAKAN
√ tubuh lesu LEBIH BERTENAGA
√ nafsu jadi LEBIH BERSEMANGAT
√ tubuh MONTOK TANPA BOTOKS
√ keputihan HILANG SERTA MERTA

WOW!! Best tak kalau uolss dapat cam nie??
Mesti larrr nak kan kan...!😛☺ Korang akan dapat jadi spt di atas if consume PINK LADY BODY PERFECTIONS....😍😍 🙈 Husband / Tunang / Boyfriend bertambah CEMBURU kalau lelaki lain curi2 jeling and a
🙈 cinta berputik kembali spt awal perkenalan
🙈 anda jauh lebih muda dari usia sebenar anda 😚

Cepat Dm/whatsapp/telegram Enas
📲 0193208164
📲 0193208164
📲 0193208164

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladykualaselangor #waniepinklady #stokispinkladykualaselangor #teamwanie #supplementpayudara #besarkanpayudara #kembalidara #ketatkanmissv #tiptop #bodymantap #tetekbesar #tegang #gebu #anjal #punggungmelentik #produkberkesan #titiancinta #errafazira #shahir #slotakasia

💃ASET WANITA PENTING💃 √ body KURUS JADI BERISI
√ body GEMUK JADI LANGSING
√ kulit KUSAM JADI PUTIH CERAH
√ breast KENDUR JADI ANJAL TEGANG
√ punggung LEPER JADI MELENTIK
√ rambut NIPIS KEMBALI LEBAT
√ miss v LONGGAR JADI KETAT RAPAT
√ berat badan SEMAKIN KURANG
√ kuat makan JADI KURANG SELERA MAKAN
√ tubuh lesu LEBIH BERTENAGA
√ nafsu jadi LEBIH BERSEMANGAT
√ tubuh MONTOK TANPA BOTOKS
√ keputihan HILANG SERTA MERTA

WOW!! Best tak kalau uolss dapat cam nie??
Mesti larrr nak kan kan...!😛☺ Korang akan dapat jadi spt di atas if consume PINK LADY BODY PERFECTIONS....😍😍 🙈 Husband / Tunang / Boyfriend bertambah CEMBURU kalau lelaki lain curi2 jeling and a
🙈 cinta berputik kembali spt awal perkenalan
🙈 anda jauh lebih muda dari usia sebenar anda 😚

Cepat Dm/whatsapp/telegram Enas
📲 0193208164

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladykualaselangor #waniepinklady #stokispinkladykualaselangor #teamwanie #supplementpayudara #besarkanpayudara #kembalidara #ketatkanmissv #tiptop #bodymantap #tetekbesar #tegang #gebu #anjal #punggungmelentik #produkberkesan #titiancinta #errafazira #shahir #slotakasia

💃ASET WANITA PENTING💃 √ body KURUS JADI BERISI
√ body GEMUK JADI LANGSING
√ kulit KUSAM JADI PUTIH CERAH
√ breast KENDUR JADI ANJAL TEGANG
√ punggung LEPER JADI MELENTIK
√ rambut NIPIS KEMBALI LEBAT
√ miss v LONGGAR JADI KETAT RAPAT
√ berat badan SEMAKIN KURANG
√ kuat makan JADI KURANG SELERA MAKAN
√ tubuh lesu LEBIH BERTENAGA
√ nafsu jadi LEBIH BERSEMANGAT
√ tubuh MONTOK TANPA BOTOKS
√ keputihan HILANG SERTA MERTA

WOW!! Best tak kalau uolss dapat cam nie??
Mesti larrr nak kan kan...!😛☺ Korang akan dapat jadi spt di atas if consume PINK LADY BODY PERFECTIONS....😍😍 🙈 Husband / Tunang / Boyfriend bertambah CEMBURU kalau lelaki lain curi2 jeling and a
🙈 cinta berputik kembali spt awal perkenalan
🙈 anda jauh lebih muda dari usia sebenar anda 😚

Cepat Dm/whatsapp/telegram Enas
📲 0193208164

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladykualaselangor #waniepinklady #stokispinkladykualaselangor #teamwanie #supplementpayudara #besarkanpayudara #kembalidara #ketatkanmissv #tiptop #bodymantap #tetekbesar #tegang #gebu #anjal #punggungmelentik #produkberkesan #titiancinta #errafazira #shahir #slotakasia

#ShaHir sHan

AsSalam & selamat pagi semua. Kami ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang telah menyokong dan hadir ke Konsert Sound of Peace semalam. It was amazing! Memang terhibur dengan aksi dan celoteh selamba kesemua artis muda kita, Haris J... Ismail Izzani... As'ad Motawh... Megat Rahim dll. Tak lupa, ucapan setinggi penghargaan ke atas sokongan yang diberikan oleh YBhg Tan Sri Anuar Musa... beliau sempat kembali ke KL untuk bersama kami di Sound of Peace.... setelah habiskan masa seharian bersama mangsa banjir di Pulau Pinang 👍... nampak beliau tersenyum je 😊 Dalam masa yang sama, ni Aunty nak ucapkan terima kasih juga kpd Captain Shahir, yang sempat menghadiahkan Aunty Kek Pisang, yang diadun di bakery beliau sendiri. Yummmy... sedap, terasa pisang nya, manisnya, moist nya... memang enak! Memang Aunty rekomen sesiapa yang nak rasa kek pisang yang lazat, call Captain Shahir ni! 😂😂😂 ini promosi ikhlas dari Kak Tita untuk Captain Shahir yang budiman. #SARAPAN#KEKPISANG#CAPTAIN#SHAHIR#BEST# @anasmotawh @asad.motawh @ashrafmotawh #aishamotawh# @callme_captainshahir

Aikk ada lagi citer tak best pasal @shahirzawawi88
#shahir #shahiraf8 #jambubatuonline

Pakai lama2 pun mata tak merah dan pedih😱!
.
Bukan made in china atau korea k.. tapi dari malaysia.. 😍 .
Lens selembut gula2 kapas.. soft sgt! Ring yg tidak tebal supaya menampakkan anak mata natural😍.
.
Tahan 3 bulan! Ramai puji bila pkai.. sbb macam mata sebenar uols.. artis pun pkai lens ni!
.
Free travel kit..comel! *pemegang lens
*penyepit lens
*cermin
*bekas lens (Size 14mm/16mm)
.
Www.wasap.my/60193649375
#pengantinpopular
#tunangan
#tunanganku
#shahir
#wakdoyokjakarta
#geng
#ibumodern
#maharajalawakmega2017
#peminat
#tudung

Aikk ada lagi citer tak best pasal @shahirzawawi88
#shahir #shahiraf8 #jambubatuonline

Tak tau ape name pose ni,hmmm
#afmegastar2017 #shahir #errafazira #wefie

The most complicated skill is to be simple......
#sunset #marinedrive #iphone4 click #thinkingaboutfuture #shahir

Modern vision photography 📷😍#shahir bhai😘😍#mr.curly hair😎😍#bullet pic@sasihitlu beach🌊

PROMO POSTAGE : BELI 2 HELAI KOS POSTAGE HANYA RM5 SM & SS
.
Ceriakan hari anda dengan Bawal Bubble Duo Tone.Both sides boleh pakai,2 color berbeza dalam 1 tudong,material tak tebal,tak jarang,senang bentuk & susah nak kedut.So nak tunggu apa lagi? Cepat2 grab..
.
.
*2 Colors Berbeza Dalam 1 Tudong Hanya Dengan 1 Harga*
.
Material: Bubble
Measurement:Bidang 50' .
😺 2 colors berbeza dalam 1 tudong .
😺 berbucu bulat
😺 ironless
😺 tidak jarang
😺 senang sangat2 nak bentuk
😺 boleh digayakan dengan pelbagai style
😺 mempunyai 8 kombinasi pilihan warna yang menarik

Harga:
BUY 1 FOR RM35 +POSTAGE RM8 SM I RM10 SS
.
For order:
http://www.wasap.my/60173756543

IMPORTANT NOTE:
The color might be slightly different due to lightning effect

#tudongmekya
#tudongmekyaduotone
#tudongmekyaduatone
#tudongduatone
#tudongduotone
#bawalbidang50
#bawallabuhbidang50
#ctdk
#joyrevfa
#redvelvetdrama
#shahir
#shahiraf8
#afmegastar
#mycoffeeprince
#neelofa
#idayuafmegastar
#kolejmahsa
#uniselshahalam
#mahsauniversity
#bellaammara
#unisel
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitmjengka
#unikl
#unitar
#umconvocation
#universitymalaya
#um
#gegarvaganza2017

Salam Jumaat barakah. Penghulu segala hari. Semoga kita sentiasa dirahmati oleh Allah S.W.T. .
.
Mana agaknya hilang En.Ahmad nie ye. Sunyi sepi lepas AF Megastar. Janganlah hilang lagi ye. Kalau pun masih bercuti atau busy dengan urusan, update lh ckit2. Peminat menunggu update daripada anda. Jangan hampakan peminat-peminat awak ye @shahirzawawi88 .
.

#shahir #shahirzawawi #teamshahir #encikahmadhoihoihoi #immedina

#shahir rosdi😍

Most Popular Instagram Hashtags