[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#shaheizysamxelrahexclusive

3400 posts

TOP POSTS

Dah macam penyimpan mohor besar raja2 nak announce tarikh raya plak!!! Hehek 😂. Jom ke Stadium tertutup K. Selangor untuk Lefest 7.0!!! #ShaheizySamXElrahExclusive

SHAHEIZY SAM X ELRAH EXCLUSIVE
.
SULTAN
100% OFF
SIZE : XS S M L X L XL
MATERIAL : PALOMA
PRICE : RM219 (NORMAL PRICE RM319) 1 SET INCLUDING SAMPIN� RM189 ( NORMAL PRICE 289 ) 1 SET BAJU MELAYU ONLY
.
Kali ni Hero Malaya pulak yang menggayakan Baju Melayu Sultan
Shaheizy Sam X Elrah Exclusive, Phergh memang nampak ciri ciri Sultan tu !
Baju Melayu Exclusive, Color pun cantik cantik oiii .. Siap sekali dengan SAMPIN !Meriah la Raya korang nanti,Boleh pakai sedondon dengan ahli keluarga gituu..hehek Jum dapatkan segera !Siapa cepat dia dapat !!
.
Hubungi Stokis dan personal shopper di seluruh Malaysia, Thailand, Singapura, Brunei dan Indonesia. #elrahexclusive #sultan #shaheizysamxelrahexclusive

Muka kemut tahan lapaq 🤢segaknya laki kami pakai baju melayu #shaheizysamxelrahexclusive 😍🤤sapa2 tlg lap ayaq lioq kami sat🤣😜

#Repost @shaheizy_sam (@get_repost)
・・・
#ShaheizySamXElrahExclusive
.
KUANTAN, covered!!! Salah satu tempat yang org kuantan boleh beli, bertempat dihadapan UTC Kuantan. Check @delisweet_sister88 @qemma88 untuk details.
P/S : Kepada mereka yang ingin bekerjasama dengan Shaheizy Sam dan @elrahexclusive , peluang masih terbuka. Whatsapp untuk keterangan lanjut di +60182336827 #JustElrah #PrimaValet #SamSyatilla

Tak dapat bergambar dengan kak , adik pun adik lah #selamathariraya #wakdoyok #shaheizysamxelrahexclusive

SELAMAT BERBUKA PUASA!!!
Orang lain semua tengah busy nak prepare untuk Hari Raya… Sam pulak?! Hehek 🙊 #SunLifeMalaysia dan Sam ada SURPRISE untuk korang. Nak tau apa? Tengokla video ni dan yang seterusnya!!!
.
#ShaheizySamXElrahExclusive #SamSyatilla #TheMagicianFamily

Sam dan Anzalna Nasir nak buat MAGIC kat Prima Valet, Ostia Bangi Ahad ni (11 Jun). Kita berdua akan buat harga barang dari angka 200++ bertukar menjadi angka 100++!!! Kalau tak percaya, datang la. Tapi cepat, kalau lambat kang takut org lain plak buat MAGIC hilangkan baju2 tu!!! Hehek 😂. Visit IG @primavalet utk lebih info. #ShaheizySamXElrahExclusive #JustElrah #PrimaValet #SamSyatilla

#ShaheizySamXElrahExclusive
.
Pongeh nak mengangkat semua ni. Hehek 😂. Ye, saya ada dimana-mana sahaja. Cepat dapatkan, ready stock.
P/S : Kepada mereka yang ingin bekerjasama dengan Shaheizy Sam dan @elrahexclusive , peluang masih terbuka. Whatsapp untuk keterangan lanjut di +60182336827
#JustElrah #PrimaValet #SamSyatilla

MOST RECENT

Last Call Last Call 📣📣📣
.
KURTA PARIS dan KURTA PERTH yang masih tinggal..
Jika berminat dengan kurta ini, kena cepat-cepat place order tau..
..
💰NORMAL PRICE : RM90
🎉SALE PRICE : RM75
📮POSTAGE : RM10 SM , RM15 SS
.
🚵For more details :
WHATSAPP 📲016-2845020
.
WHATSAPP 📲016-2845020
.
WHATSAPP 📲016-2845020
.
#elrahexclusive #iwearjustelrah #justelrah #elrahlovers #elrahraya2017 #jubahhawa #kurtaadam #jubahtigawilayah #kurtahamzah #kurtaumar #fattahaminxelrahexclusive #shaheizysamxelrahexclusive #kurtawahsyi #kurtabilalmalik #kurtaaqeeb #kurtaabubakar #kurtawahsyimoden #bajumelayusultan #kurtaabdulmalik #kurtaabdullah #bajumelayufattahamin #kurtajaabaruhud #kurtaperth #kurtaparis #bajumelayumodern #jubahslimfit #kurtaslimfit #sayajualjubah #sayajualkurta #elrahexclusivecollection

Wowww!! Bergaya sungguh @aku.amysearch dengan baju melayu teluk belanga ni kan?
Jejaka di luar sana yang nak nampak segak dan selesa sentiasa , BAJU MELAYU AKU SEARCH semestinya pilihan yang terbaik..
..
Jika berminat nak bergaya dengan baju melayu teluk belanga ni, kena cepat-cepat place order tau..
Jangan lepaskan peluang untuk memiliki baju melayu ni sebab SALE masih lagi berjalan..
..
📌SET BAJU MELAYU + SAMPIN
💰NORMAL PRICE : RM299
🎉SALE PRICE : RM200
📮POSTAGE : RM10 SM , RM15 SS
..
🚵For more details :
WHATSAPP 📲016-2845020
.
WHATSAPP 📲016-2845020
.
WHATSAPP 📲016-2845020
..
#elrahexclusive #iwearjustelrah #justelrah #elrahlovers #jubahhawa #kurtaadam #jubahtigawilayah #kurtahamzah #kurtaumar #kurtaismail #fattahaminxelrahexclusive #shaheizysamxelrahexclusive #kurtawahsyi #kurtawahsyimoden #kurtabilalmalik #kurtaaqeeb #kurtaabubakar #jubahdubai #bajumelayufattahamin #bajumelayumodern #bajumelayusultan #kurtaabdulmalik #kurtaabdullah #kurtajaabaruhud #bajumelayuakusearch #jubahslimfit #kurtaslimfit #sayajualjubah #sayajualkurta #elrahexclusivecollection

Nampak segak bila @shaheizy_sam pakai baju melayu ni kan?
Cik abang yang nak nampak fit dan smart juga tu, Baju Melayu J-FIT SULTAN semestinya pilihan yang terbaik..
..
Jika berminat dengan baju melayu ni, kena cepat-cepat place order tau..
Lambat-lambat nanti, takut stok habis pula..
..
Jom segera dapatkan sebab RM100 OFF ❗❗❗ masih berjalan untuk anda semua..
Tawaran istimewa, setiap pembelian diberi PERCUMA BUTTON dan HANDKERCHIEF..
..
1 SET BAJU MELAYU + SAMPIN
💰NORMAL PRICE : RM329
🎉SALE PRICE : RM220
.
1 SET BAJU MELAYU
💰NORMAL PRICE : RM299
🎉SALE PRICE : RM190
.
📮POSTAGE : RM10 SM , RM15 SS
..
🚵For more details :
WHATSAPP 📲016-2845020
.
WHATSAPP 📲016-2845020
.
WHATSAPP 📲016-2845020
..
#elrahexclusive #iwearjustelrah #justelrah #elrahlovers #jubahhawa #kurtaadam #jubahtigawilayah #kurtahamzah #kurtaumar #kurtaibrahim #kurtaismail #fattahaminxelrahexclusive #shaheizysamxelrahexclusive #kurtawahsyi #kurtawahsyimoden #kurtabilalmalik #kurtaaqeeb #kurtaabubakar #jubahdubai #bajumelayufattahamin #bajumelayumodern #bajumelayusultan #jfitsultan #kurtaabdulmalik #kurtaabdullah #kurtajaabaruhud #jubahslimfit #kurtaslimfit #sayajualkurta #elrahexclusivecollection

Apa yang special tentang Baju Melayu J-FIT dan SULTAN👇👇👇👇
☑Menggunalan material Paloma yang berkualiti tinggi
☑Kain yang lembut dan selesa
☑Mudah di gosok
☑Tidak mudah berkedut
☑Half getah pada seluar
☑Ada zip di tepi baju melayu
☑Baju Melayu J-FIT Sultan mempunyai potongan SLIM FIT
☑Baju Melayu Sultan mempunyai pesak dan potongan regular fit
..
🆓Button
🆓Handkerchief
🆒Nak SET sekali dengan SAMPIN pun boleh
..
SET BAJU MELAYU SAHAJA
💰NORMAL PRICE : RM289
🎉SALE PRICE : RM190
📮POSTAGE : RM10 SM , RM15 SS
.
SET BAJU MELAYU + SAMPIN
💰NORMAL PRICE : RM319
🎉SALE PRICE : RM220
📮POSTAGE : RM10 SM , RM15 SS
..
❌Jangan tunggu-tunggu lagi, rugi tau kalau tak grab awal-awal..
🚴Jom segera dapatkan baju melayu anda dengan kami!!
..
HOW TO PLACE ORDER📝
📸Screenshot the picture
📲WHATSAPP : 016-2845020
📲WHATSAPP : 016-2845020
📲WHATSAPP : 016-2845020
..
#elrahexclusive #iwearjustelrah #justelrah #elrahlovers #jubahhawa #kurtaadam #jubahtigawilayah #kurtahamzah #kurtaumar #kurtaibrahim #kurtaismail #fattahaminxelrahexclusive #shaheizysamxelrahexclusive #kurtawahsyi #kurtawahsyimoden #kurtabilalmalik #kurtaaqeeb #kurtaabubakar #bajumelayumodern #bajumelayufattahamin #jubahdubai #bajumelayusultan #jfitsultan #kurtaabdulmalik #kurtaabdullah #kurtajaabaruhud #jubahslimfit #kurtaslimfit #sayajualkurta #elrahexclusivecollection

Apa yang special tentang Baju Melayu J-FIT dan SULTAN👇👇👇👇
☑Menggunalan material Paloma yang berkualiti tinggi
☑Kain yang lembut dan selesa
☑Mudah di gosok
☑Tidak mudah berkedut
☑Half getah pada seluar
☑Ada zip di tepi baju melayu
☑Baju Melayu J-FIT Sultan mempunyai potongan SLIM FIT
☑Baju Melayu Sultan mempunyai pesak dan potongan regular fit
..
🆓Button
🆓Handkerchief
🆒Nak SET sekali dengan SAMPIN pun boleh
..
SET BAJU MELAYU SAHAJA
💰NORMAL PRICE : RM289
🎉SALE PRICE : RM190
📮POSTAGE : RM10 SM , RM15 SS
.
SET BAJU MELAYU + SAMPIN
💰NORMAL PRICE : RM319
🎉SALE PRICE : RM220
📮POSTAGE : RM10 SM , RM15 SS
..
❌Jangan tunggu-tunggu lagi, rugi tau kalau tak grab awal-awal..
🚴Jom segera dapatkan baju melayu anda dengan kami!!
..
HOW TO PLACE ORDER📝
📸Screenshot the picture
📲WHATSAPP : 016-2845020
📲WHATSAPP : 016-2845020
📲WHATSAPP : 016-2845020
..
#elrahexclusive #iwearjustelrah #justelrah #elrahlovers #jubahhawa #kurtaadam #jubahtigawilayah #kurtahamzah #kurtaumar #kurtaibrahim #kurtaismail #fattahaminxelrahexclusive #shaheizysamxelrahexclusive #kurtawahsyi #kurtawahsyimoden #kurtabilalmalik #kurtaaqeeb #kurtaabubakar #bajumelayumodern #bajumelayufattahamin #jubahdubai #bajumelayusultan #jfitsultan #kurtaabdulmalik #kurtaabdullah #kurtajaabaruhud #jubahslimfit #kurtaslimfit #sayajualkurta #elrahexclusivecollection

Apa yang special tentang Baju Melayu J-FIT dan SULTAN👇👇👇👇
☑Menggunalan material Paloma yang berkualiti tinggi
☑Kain yang lembut dan selesa
☑Mudah di gosok
☑Tidak mudah berkedut
☑Half getah pada seluar
☑Ada zip di tepi baju melayu
☑Baju Melayu J-FIT Sultan mempunyai potongan SLIM FIT
☑Baju Melayu Sultan mempunyai pesak dan potongan regular fit
..
🆓Button
🆓Handkerchief
🆒Nak SET sekali dengan SAMPIN pun boleh
..
SET BAJU MELAYU SAHAJA
💰NORMAL PRICE : RM289
🎉SALE PRICE : RM190
📮POSTAGE : RM10 SM , RM15 SS
.
SET BAJU MELAYU + SAMPIN
💰NORMAL PRICE : RM319
🎉SALE PRICE : RM220
📮POSTAGE : RM10 SM , RM15 SS
..
❌Jangan tunggu-tunggu lagi, rugi tau kalau tak grab awal-awal..
🚴Jom segera dapatkan baju melayu anda dengan kami!!
..
HOW TO PLACE ORDER📝
📸Screenshot the picture
📲WHATSAPP : 016-2845020
📲WHATSAPP : 016-2845020
📲WHATSAPP : 016-2845020
..
#elrahexclusive #iwearjustelrah #justelrah #elrahlovers #jubahhawa #kurtaadam #jubahtigawilayah #kurtahamzah #kurtaumar #kurtaibrahim #kurtaismail #fattahaminxelrahexclusive #shaheizysamxelrahexclusive #kurtawahsyi #kurtawahsyimoden #kurtabilalmalik #kurtaaqeeb #kurtaabubakar #bajumelayumodern #bajumelayufattahamin #jubahdubai #bajumelayusultan #jfitsultan #kurtaabdulmalik #kurtaabdullah #kurtajaabaruhud #jubahslimfit #kurtaslimfit #sayajualkurta #elrahexclusivecollection

Apa yang special tentang Baju Melayu J-FIT dan SULTAN👇👇👇👇
☑Menggunalan material Paloma yang berkualiti tinggi
☑Kain yang lembut dan selesa
☑Mudah di gosok
☑Tidak mudah berkedut
☑Half getah pada seluar
☑Ada zip di tepi baju melayu
☑Baju Melayu J-FIT Sultan mempunyai potongan SLIM FIT
☑Baju Melayu Sultan mempunyai pesak dan potongan regular fit
..
🆓Button
🆓Handkerchief
🆒Nak SET sekali dengan SAMPIN pun boleh
..
SET BAJU MELAYU SAHAJA
💰NORMAL PRICE : RM289
🎉SALE PRICE : RM190
📮POSTAGE : RM10 SM , RM15 SS
.
SET BAJU MELAYU + SAMPIN
💰NORMAL PRICE : RM319
🎉SALE PRICE : RM220
📮POSTAGE : RM10 SM , RM15 SS
..
❌Jangan tunggu-tunggu lagi, rugi tau kalau tak grab awal-awal..
🚴Jom segera dapatkan baju melayu anda dengan kami!!
..
HOW TO PLACE ORDER📝
📸Screenshot the picture
📲WHATSAPP : 016-2845020
📲WHATSAPP : 016-2845020
📲WHATSAPP : 016-2845020
..
#elrahexclusive #iwearjustelrah #justelrah #elrahlovers #jubahhawa #kurtaadam #jubahtigawilayah #kurtahamzah #kurtaumar #kurtaibrahim #kurtaismail #fattahaminxelrahexclusive #shaheizysamxelrahexclusive #kurtawahsyi #kurtawahsyimoden #kurtabilalmalik #kurtaaqeeb #kurtaabubakar #bajumelayumodern #bajumelayufattahamin #jubahdubai #bajumelayusultan #jfitsultan #kurtaabdulmalik #kurtaabdullah #kurtajaabaruhud #jubahslimfit #kurtaslimfit #sayajualkurta #elrahexclusivecollection

Apa yang special tentang Baju Melayu J-FIT dan SULTAN👇👇👇👇
☑Menggunalan material Paloma yang berkualiti tinggi
☑Kain yang lembut dan selesa
☑Mudah di gosok
☑Tidak mudah berkedut
☑Half getah pada seluar
☑Ada zip di tepi baju melayu
☑Baju Melayu J-FIT Sultan mempunyai potongan SLIM FIT
☑Baju Melayu Sultan mempunyai pesak dan potongan regular fit
..
🆓Button
🆓Handkerchief
🆒Nak SET sekali dengan SAMPIN pun boleh
..
SET BAJU MELAYU SAHAJA
💰NORMAL PRICE : RM289
🎉SALE PRICE : RM190
📮POSTAGE : RM10 SM , RM15 SS
.
SET BAJU MELAYU + SAMPIN
💰NORMAL PRICE : RM319
🎉SALE PRICE : RM220
📮POSTAGE : RM10 SM , RM15 SS
..
❌Jangan tunggu-tunggu lagi, rugi tau kalau tak grab awal-awal..
🚴Jom segera dapatkan baju melayu anda dengan kami!!
..
HOW TO PLACE ORDER📝
📸Screenshot the picture
📲WHATSAPP : 016-2845020
📲WHATSAPP : 016-2845020
📲WHATSAPP : 016-2845020
..
#elrahexclusive #iwearjustelrah #justelrah #elrahlovers #jubahhawa #kurtaadam #jubahtigawilayah #kurtahamzah #kurtaumar #kurtaibrahim #kurtaismail #fattahaminxelrahexclusive #shaheizysamxelrahexclusive #kurtawahsyi #kurtawahsyimoden #kurtabilalmalik #kurtaaqeeb #kurtaabubakar #bajumelayumodern #bajumelayufattahamin #jubahdubai #bajumelayusultan #jfitsultan #kurtaabdulmalik #kurtaabdullah #kurtajaabaruhud #jubahslimfit #kurtaslimfit #sayajualkurta #elrahexclusivecollection

Apa yang special tentang Baju Melayu J-FIT dan SULTAN👇👇👇👇
☑Menggunalan material Paloma yang berkualiti tinggi
☑Kain yang lembut dan selesa
☑Mudah di gosok
☑Tidak mudah berkedut
☑Half getah pada seluar
☑Ada zip di tepi baju melayu
☑Baju Melayu J-FIT Sultan mempunyai potongan SLIM FIT
☑Baju Melayu Sultan mempunyai pesak dan potongan regular fit
..
🆓Button
🆓Handkerchief
🆒Nak SET sekali dengan SAMPIN pun boleh
..
SET BAJU MELAYU SAHAJA
💰NORMAL PRICE : RM289
🎉SALE PRICE : RM190
📮POSTAGE : RM10 SM , RM15 SS
.
SET BAJU MELAYU + SAMPIN
💰NORMAL PRICE : RM319
🎉SALE PRICE : RM220
📮POSTAGE : RM10 SM , RM15 SS
..
❌Jangan tunggu-tunggu lagi, rugi tau kalau tak grab awal-awal..
🚴Jom segera dapatkan baju melayu anda dengan kami!!
..
HOW TO PLACE ORDER📝
📸Screenshot the picture
📲WHATSAPP : 016-2845020
📲WHATSAPP : 016-2845020
📲WHATSAPP : 016-2845020
..
#elrahexclusive #iwearjustelrah #justelrah #elrahlovers #jubahhawa #kurtaadam #jubahtigawilayah #kurtahamzah #kurtaumar #kurtaibrahim #kurtaismail #fattahaminxelrahexclusive #shaheizysamxelrahexclusive #kurtawahsyi #kurtawahsyimoden #kurtabilalmalik #kurtaaqeeb #kurtaabubakar #bajumelayumodern #bajumelayufattahamin #jubahdubai #bajumelayusultan #jfitsultan #kurtaabdulmalik #kurtaabdullah #kurtajaabaruhud #jubahslimfit #kurtaslimfit #sayajualkurta #elrahexclusivecollection

Apa yang special tentang Baju Melayu J-FIT dan SULTAN👇👇👇👇
☑Menggunalan material Paloma yang berkualiti tinggi
☑Kain yang lembut dan selesa
☑Mudah di gosok
☑Tidak mudah berkedut
☑Half getah pada seluar
☑Ada zip di tepi baju melayu
☑Baju Melayu J-FIT Sultan mempunyai potongan SLIM FIT
☑Baju Melayu Sultan mempunyai pesak dan potongan regular fit
..
🆓Button
🆓Handkerchief
🆒Nak SET sekali dengan SAMPIN pun boleh
..
SET BAJU MELAYU SAHAJA
💰NORMAL PRICE : RM289
🎉SALE PRICE : RM190
📮POSTAGE : RM10 SM , RM15 SS
.
SET BAJU MELAYU + SAMPIN
💰NORMAL PRICE : RM319
🎉SALE PRICE : RM220
📮POSTAGE : RM10 SM , RM15 SS
..
❌Jangan tunggu-tunggu lagi, rugi tau kalau tak grab awal-awal..
🚴Jom segera dapatkan baju melayu anda dengan kami!!
..
HOW TO PLACE ORDER📝
📸Screenshot the picture
📲WHATSAPP : 016-2845020
📲WHATSAPP : 016-2845020
📲WHATSAPP : 016-2845020
..
#elrahexclusive #iwearjustelrah #justelrah #elrahlovers #jubahhawa #kurtaadam #jubahtigawilayah #kurtahamzah #kurtaumar #kurtaibrahim #kurtaismail #fattahaminxelrahexclusive #shaheizysamxelrahexclusive #kurtawahsyi #kurtawahsyimoden #kurtabilalmalik #kurtaaqeeb #kurtaabubakar #bajumelayumodern #bajumelayufattahamin #jubahdubai #bajumelayusultan #jfitsultan #kurtaabdulmalik #kurtaabdullah #kurtajaabaruhud #jubahslimfit #kurtaslimfit #sayajualkurta #elrahexclusivecollection

KURYA AQEEB
Kurta dengan design yang simple serta sejuk dan selesa bila di pakai..
Confirm segak dan menawan untuk jejaka yang memakainya..
..
Jangan tunggu lagi, jom cepat-cepat place order sebelum kehabisan stok..
..
📌1 SET PANTS + KURTA
💰NORMAL PRICE : RM239
🎉SALE PRICE : RM190
📮POSTAGE : RM10 SM , RM15 SS
..
🚵For more details :
WHATSAPP 📲016-2845020

WHATSAPP 📲016-2845020

WHATSAPP 📲016-2845020
..
#elrahexclusive #iwearjustelrah #justelrah #elrahlovers #jubahhawa #kurtaadam #jubahtigawilayah #kurtahamzah #kurtaumar #kurtaibrahim #kurtaismail #fattahaminxelrahexclusive #shaheizysamxelrahexclusive #kurtawahsyi #kurtawahsyimoden #kurtabilalmalik #kurtaaqeeb #kurtaabubakar #bajumelayumodern #bajumelayufattahamin #jubahdubai #bajumelayusultan #jfitsultan #kurtaabdulmalik #kurtaabdullah #kurtajaabaruhud #jubahslimfit #kurtaslimfit #sayajualkurta #elrahexclusivecollection

KURTA WAHSYI MODEN
Kurta dengan design yang simple serta sejuk dan selesa bila di pakai..
Confirm segak dan menawan untuk jejaka yang memakainya..
..
Jangan tunggu lagi, jom cepat-cepat place order sebelum kehabisan stok..
..
💰NORMAL PRICE : RM129
🎉SALE PRICE : RM100
📮POSTAGE : RM10 SM , RM15 SS
..
🚵For more details :
WHATSAPP 📲016-2845020

WHATSAPP 📲016-2845020

WHATSAPP 📲016-2845020
..
#elrahexclusive #iwearjustelrah #justelrah #elrahlovers #jubahhawa #kurtaadam #jubahtigawilayah #kurtahamzah #kurtaumar #kurtaibrahim #kurtaismail #fattahaminxelrahexclusive #shaheizysamxelrahexclusive #kurtawahsyi #kurtawahsyimoden #kurtabilalmalik #kurtaaqeeb #kurtaabubakar #bajumelayumodern #bajumelayufattahamin #jubahdubai #bajumelayusultan #jfitsultan #kurtaabdulmalik #kurtaabdullah #kurtajaabaruhud #jubahslimfit #kurtaslimfit #sayajualkurta #elrahexclusivecollection

Kurta Bilal Malik semestinya pilihan terbaik untuk si jejaka kerana dengan design yang lebih modern, penampilan si pemakai akan nampak lebih segak dan memukau..
Dihasilkan daripada material yang bermutu tinggi dan akan memberikan keselesaan ketika dipakai..
..
RM50 OFF❗❗❗ masih berjalan untuk anda semua..
Jangan tunggu lagi, jom cepat-cepat place order sebelum kehabisan stok..
..
📌Colour may be slightly different due to the lighting
..
💰NORMAL PRICE : RM239
🎉SALE PRICE : RM190
📮POSTAGE : RM10 SM , RM15 SS
..
🚵For more details :
WHATSAPP 📲016-2845020

WHATSAPP 📲016-2845020

WHATSAPP 📲016-2845020
..
#elrahexclusive #iwearjustelrah #justelrah #elrahlovers #jubahhawa #kurtaadam #jubahtigawilayah #kurtahamzah #kurtaumar #kurtaibrahim #kurtaismail #fattahaminxelrahexclusive #shaheizysamxelrahexclusive #kurtawahsyi #kurtawahsyimoden #kurtabilalmalik #kurtaaqeeb #kurtaabubakar #bajumelayusultan #kurtaabdulmalik #kurtaabdullah #bajumelayufattahluxe #bajumelayumodern #kurtajaabaruhud #bajumelayuslimfit #jubahslimfit #kurtaslimfit #sayajualjubah #sayajualkurta #elrahexclusivecollection

Kurta Bilal Malik semestinya pilihan terbaik untuk si jejaka kerana dengan design yang lebih modern, penampilan si pemakai akan nampak lebih segak dan memukau..
Dihasilkan daripada material yang bermutu tinggi dan akan memberikan keselesaan ketika dipakai..
..
RM50 OFF❗❗❗ masih berjalan untuk anda semua..
Jangan tunggu lagi, jom cepat-cepat place order sebelum kehabisan stok..
..
📌Colour may be slightly different due to the lighting
..
📌1 SET KURTA + PANTS
💰NORMAL PRICE : RM239
🎉SALE PRICE : RM190
📮POSTAGE : RM10 SM , RM15 SS
..
🚵For more details :
WHATSAPP 📲016-2845020

WHATSAPP 📲016-2845020

WHATSAPP 📲016-2845020
..
#elrahexclusive #iwearjustelrah #justelrah #elrahlovers #jubahhawa #kurtaadam #jubahtigawilayah #kurtahamzah #kurtaumar #kurtaibrahim #kurtaismail #fattahaminxelrahexclusive #shaheizysamxelrahexclusive #kurtawahsyi #kurtawahsyimoden #kurtabilalmalik #kurtaaqeeb #kurtaabubakar #bajumelayusultan #kurtaabdulmalik #kurtaabdullah #bajumelayufattahluxe #bajumelayumodern #kurtajaabaruhud #bajumelayuslimfit #jubahslimfit #kurtaslimfit #sayajualjubah #sayajualkurta #elrahexclusivecollection

Kurta Bilal Malik semestinya pilihan terbaik untuk si jejaka kerana dengan design yang lebih modern, penampilan si pemakai akan nampak lebih segak dan memukau..
Dihasilkan daripada material yang bermutu tinggi dan akan memberikan keselesaan ketika dipakai..
..
RM50 OFF❗❗❗ masih berjalan untuk anda semua..
Jangan tunggu lagi, jom cepat-cepat place order sebelum kehabisan stok..
..
📌Colour may be slightly different due to the lighting
..
📌1 SET KURTA + PANTS
💰NORMAL PRICE : RM239
🎉SALE PRICE : RM190
📮POSTAGE : RM10 SM , RM15 SS
..
🚵For more details :
WHATSAPP 📲016-2845020

WHATSAPP 📲016-2845020

WHATSAPP 📲016-2845020
..
#elrahexclusive #iwearjustelrah #justelrah #elrahlovers #jubahhawa #kurtaadam #jubahtigawilayah #kurtahamzah #kurtaumar #kurtaibrahim #kurtaismail #fattahaminxelrahexclusive #shaheizysamxelrahexclusive #kurtawahsyi #kurtawahsyimoden #kurtabilalmalik #kurtaaqeeb #kurtaabubakar #bajumelayusultan #kurtaabdulmalik #kurtaabdullah #bajumelayufattahluxe #bajumelayumodern #kurtajaabaruhud #bajumelayuslimfit #jubahslimfit #kurtaslimfit #sayajualjubah #sayajualkurta #elrahexclusivecollection

Kurta Bilal Malik semestinya pilihan terbaik untuk si jejaka kerana dengan design yang lebih modern, penampilan si pemakai akan nampak lebih segak dan memukau..
Dihasilkan daripada material yang bermutu tinggi dan akan memberikan keselesaan ketika dipakai..
..
RM50 OFF❗❗❗ masih berjalan untuk anda semua..
Jangan tunggu lagi, jom cepat-cepat place order sebelum kehabisan stok..
..
📌Colour may be slightly different due to the lighting
..
📌1 SET KURTA + PANTS
💰NORMAL PRICE : RM239
🎉SALE PRICE : RM190
📮POSTAGE : RM10 SM , RM15 SS
..
🚵For more details :
WHATSAPP 📲016-2845020

WHATSAPP 📲016-2845020

WHATSAPP 📲016-2845020
..
#elrahexclusive #iwearjustelrah #justelrah #elrahlovers #jubahhawa #kurtaadam #jubahtigawilayah #kurtahamzah #kurtaumar #kurtaibrahim #kurtaismail #fattahaminxelrahexclusive #shaheizysamxelrahexclusive #kurtawahsyi #kurtawahsyimoden #kurtabilalmalik #kurtaaqeeb #kurtaabubakar #bajumelayusultan #kurtaabdulmalik #kurtaabdullah #bajumelayufattahluxe #bajumelayumodern #kurtajaabaruhud #bajumelayuslimfit #jubahslimfit #kurtaslimfit #sayajualjubah #sayajualkurta #elrahexclusivecollection

Kurta Bilal Malik semestinya pilihan terbaik untuk si jejaka kerana dengan design yang lebih modern, penampilan si pemakai akan nampak lebih segak dan memukau..
Dihasilkan daripada material yang bermutu tinggi dan akan memberikan keselesaan ketika dipakai..
..
RM50 OFF❗❗❗ masih berjalan untuk anda semua..
Jangan tunggu lagi, jom cepat-cepat place order sebelum kehabisan stok..
..
📌Colour may be slightly different due to the lighting
..
📌1 SET KURTA + PANTS
💰NORMAL PRICE : RM239
🎉SALE PRICE : RM190
📮POSTAGE : RM10 SM , RM15 SS
..
🚵For more details :
WHATSAPP 📲016-2845020

WHATSAPP 📲016-2845020

WHATSAPP 📲016-2845020
..
#elrahexclusive #iwearjustelrah #justelrah #elrahlovers #jubahhawa #kurtaadam #jubahtigawilayah #kurtahamzah #kurtaumar #kurtaibrahim #kurtaismail #fattahaminxelrahexclusive #shaheizysamxelrahexclusive #kurtawahsyi #kurtawahsyimoden #kurtabilalmalik #kurtaaqeeb #kurtaabubakar #bajumelayusultan #kurtaabdulmalik #kurtaabdullah #bajumelayufattahluxe #bajumelayumodern #kurtajaabaruhud #bajumelayuslimfit #jubahslimfit #kurtaslimfit #sayajualjubah #sayajualkurta #elrahexclusivecollection

Kurta Bilal Malik semestinya pilihan terbaik untuk si jejaka kerana dengan design yang lebih modern, penampilan si pemakai akan nampak lebih segak dan memukau..
Dihasilkan daripada material yang bermutu tinggi dan akan memberikan keselesaan ketika dipakai..
..
RM50 OFF❗❗❗ masih berjalan untuk anda semua..
Jangan tunggu lagi, jom cepat-cepat place order sebelum kehabisan stok..
..
📌Colour may be slightly different due to the lighting
..
📌1 SET KURTA + PANTS
💰NORMAL PRICE : RM239
🎉SALE PRICE : RM190
📮POSTAGE : RM10 SM , RM15 SS
..
🚵For more details :
WHATSAPP 📲016-2845020

WHATSAPP 📲016-2845020

WHATSAPP 📲016-2845020
..
#elrahexclusive #iwearjustelrah #justelrah #elrahlovers #jubahhawa #kurtaadam #jubahtigawilayah #kurtahamzah #kurtaumar #kurtaibrahim #kurtaismail #fattahaminxelrahexclusive #shaheizysamxelrahexclusive #kurtawahsyi #kurtawahsyimoden #kurtabilalmalik #kurtaaqeeb #kurtaabubakar #bajumelayusultan #kurtaabdulmalik #kurtaabdullah #bajumelayufattahluxe #bajumelayumodern #kurtajaabaruhud #bajumelayuslimfit #jubahslimfit #kurtaslimfit #sayajualjubah #sayajualkurta #elrahexclusivecollection

Most Popular Instagram Hashtags